Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, καθόλη την διάρκεια της ιστορίας, ο πάπας της Ρώμης πάντα προσπαθούσε να αλώσει την Ορθοδοξία και το Άγιο Όρος και να τα υποτάξει υπό την απόλυτη εξουσία του. Έτσι, ο αιρετικός πάπας της Ρώμης προσπάθησε να ιδρύσει στο Άγιο Όρος πριν την Τουρκοκρατία (επί Μιχαήλ Παλαιολόγου) μοναστήρι των Αμαλφήνων (το οποίο όπως και η λατινόφρων Μονή Ξεροπόταμου καταστράφηκε ολοκληρωτικά από σεισμό).

Παράλληλα ο ίδιος κατάφερε να πάρει από την Μονή Ίβηρων με το μέρος του τους μειοψηφούντες αριθμητικά Ίβηρες μονάχους (όχι τους Έλληνες Μονάχους που ήταν η πλειοψηφία) και στην συνέχεια οι Έλληνες Μοναχοί αντέδρασαν και έκοψαν κάθε επαφή και επικοινωνία με τους Ίβηρες.

Στην συνέχεια κατάφερε να μετατρέψει σε πράκτορα του αποστάτες πρώην Ορθόδοξους Μοναχούς που έγιναν αιρετικοί/καθολικοί/παπικοί για την δόξα, την εξουσία και το χρήμα, όπως τον Αθανάσιο μοναχό τον Αθωνίτη (το 1.619 μ.Χ.) και οι οποίοι έκαναν προπαγάνδα υπέρ του καθολικισμού.

Την ίδια περίοδο, λόγω του προτεσταντισμού που είχε προκύψει, ο πάπας της Ρώμης ήθελε να υποτάξει τους Ορθόδοξους τόσο για την άπληστη και αδηφάγα αρχομανία του, όσο και για την αναπλήρωση όσων «πιστών» είχε χάσει που έγιναν προτεστάντες στην συνέχεια μέσω της ουνίας, όπως προσπάθησαν και προκάτοχοι του με την βία με τις ληστρικές ψευτοσυνόδους της Λυών και της Φερράρας-Φλωρεντίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/2016.html) παλαιότερα.

[Η ουνία ιδρύθηκε από τον πάπα της Ρώμης και τον Πολωνό βασιλιά Σιγμούνδο τον Γ΄ στα Ρωσικά και τα Ορθόδοξα εδάφη που είχε κατακτήσει για να τα ενώσει μέσω κοινής «πίστης» με τα εδάφη και τους καθολικούς κάτοικους του υπολοίπου κράτους του.

Βάσει αυτής οι Ορθόδοξοι των περιοχών αυτών θα διατηρούσαν το τυπικό, τις τελετουργίες και τα άμφια τους ως προς την εμφάνιση, αλλά θα δέχονταν ως ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη τους τον πάπα της Ρώμης. Εννοείται ότι όσοι δεν δέχτηκαν, υποδουλώθηκαν, σφαγιάστηκαν, διωχτήκαν και οι Εκκλησίες, τα Μοναστήρια και οι Ναοί τους καταστράφηκαν βίαια].

Ο πάπας της Ρώμης Λέων ο Ι’ ίδρυσε για τον ίδιο λόγο Ελληνικό κολέγιο της Ρώμης (υπό τους αποστάτες λατινόφρονες Αλέξιο Βασιλόπουλο και Κανάκη Ρούσση), οι οποίοι προσπάθησαν να προωθήσουν στο Άγιο Όρος την ουνία (ανεπιτυχώς) με την ίδρυση σχολών καθολικισμού, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν στο Άγιο Όρος αιρετικούς βασιλάνους μοναχούς για να ιδρύσουν εκεί αιρετική παπική μονή.

Επιπλέον, το Βατικανό και οι Ιησουίτες σχεδίαζαν σε συνεργασία με τους Τούρκους να εγκαταστήσουν στο Άγιο Όρος ελληνομαθείς Φραγκισκανούς μοναχούς που θα προπαγάνδιζαν την αιρετική ουνία, όμως η σύσσωμη αντίδραση των Αγιορειτών Μοναχών ματαίωσε τα σχέδια του αυτά για δήθεν «ειρηνική διείσδυση» στο Περιβόλι της Παναγιάς μας.

Αλλά και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο Λούκαρη που ίδρυσε στην Πόλη τυπογραφείο και έκανε κηρύγματα ενάντια στην αιρετική δράση και τον προσηλυτισμό των παπικών και των Ιησουιτών κατάφεραν αυτοί να πείσουν τον Σουλτάνο να τον εκτελέσει για την δράση του αυτή για να μην έχουν εμπόδια στο αιρετικό έργο τους.

Εκτός αυτών μέσω του Αυτοκράτορα της Γαλλίας Ναπολέοντα του Γ΄ προσπάθησε ο πάπας της Ρώμης και οι καθολικοί να αρπάξουν τα Ορθόδοξα Προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους μέσω της συμφωνίας αυτού με τον Οθωμανό Σουλτάνο, ενώ ο πάπας της Ρώμης κήρυξε στον πόλεμο που ακολουθήσε «Σταυροφορία» κατά των «αιρετικών» Ρώσων και Ελλήνων.

(Όπως και την Δ΄ Σταυροφορία εναντίον των Ελλήνων και οι ευλογίες που έδωσε για την εισβολή των Τευτόνων και των Πολωνών στην Ρωσία παλαιότερα, αλλά και τα συγχαρητήρια του στον Μωάμεθ όταν κατάλαβε την Πόλη και τον Κεμάλ όταν κατέστρεψε την Σμύρνη-τότε έλεγε ωμά ότι η Πόλη δεν πρέπει να επιστρέψει ποτέ ξανά στους Έλληνες, τόσο αυτός, όσο και οι καθολικοί Γάλλοι και Ιταλοί).

Στις μέρες μας για άλλη μία φορά η Δύση (ΗΠΑ-ΕΕ) και το Βατικανό προσπαθούν να υποτάξουν την Ορθοδοξία και το Άγιο Όρος μέσω πρακτόρων, της προπαγάνδας, της ουνίας, αλλά παράλληλα και με πιο ύπουλα μέσα, όπως την παροχή χρηματικών κονδυλίων από ΗΠΑ, ΕΕ και Βατικανό για την κατασκευή υποδομών στο Άγιο Όρος, με αντάλλαγμα την υποταγή στον πάπα της Ρώμης και τα συγκριτιστική και οικουμενικά σχέδια αυτού και της Δύσης (ΗΠΑ/ΕΕ)-(http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_49.html http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.html, , http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html ).

[Στην ΕΣΣΔ ο Πολωνός ιδρυτής της Τσέκα στην ΕΣΣΔ, ο Φέλιξ Ντερζίνσκι, πιστός καθολικός ο ίδιος και θαύμαζε (και υπάκουε) τον πάπα της Ρώμης δίωκε άγρια και έσφαζε τους Ορθοδόξους Ρώσους και μη (Ιερείς, Μονάχους και λαϊκούς αδιάκριτα), πρόσταζε αντίθετα τους καθολικούς ομόδοξους και ομοεθνείς του και έσωσε μάλιστα πολλούς από αυτούς με προσωπικές του παρεμβάσεις και έδειχνε τον απόλυτο σεβασμό του σε αυτούς επιτρέποντας τους μάλιστα όσο ζούσε να δρουν ελεύθερα στην Ρωσία υπέρ της ουνίας].

Όμως εκτός των παπικών σχεδίων για το Άγιο Όρος παρεμφερή σχέδια είχαν και οι ομόδοξοι Ρώσοι μετά το 1.821 μ.Χ. και την άνοδο των Σλαβόφιλων στην εξουσια της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_66.html). Τότε οι Ρώσοι έστειλαν μαζικά πράκτορες τους στο Άγιο Όρος που παρίσταναν τους Μοναχους (ενώ πολλοί από αυτούς δεν ήταν, αλλά ήταν στην πραγματικότητα ημιμαθείς Ρώσοι χωρικοί ή και μορφωμένοι πράκτορες της Οχράνα του Τσάρου και στρατιωτικοί) για να το αλώσουν «ειρηνικά» μέσω της έντονης πληθυσμιακής αύξησης των Ρωσικής καταγωγής Μονάχων.

Βάσει του σχεδίου αυτού όταν οι Ρώσοι θα γινόταν η πλειοψηφία στο Άγιο Όρος θα αναλάμβαναν την πλήρη διοίκηση του. Για τον λόγο αυτό, για την προώθηση των σχεδίων τους χρησιμοποιούσαν και το Ρωσικό κόμμα στην Ελλάδα (όπως ακριβώς και οι καθολικοί και ο πάπας το Γαλλικό και οι προτεστάντες το Αγγλικό).

Το σχέδιο που είχε συντάξει η Πανσλαβιστική Παλαιστινιακή Εταιρεία της Ρωσίας προέβλεπε την αποστολή πολλών χιλιάδων Ρώσων Μονάχων στο Άγιο Όρος για να το αλώσουν μαζικά πληθυσμιακά οι Ρώσοι (όπως στις μέρες μας οι Τούρκοι μέσω της αποστολής εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προσπαθούν να αλώσουν πληθυσμιακά την πολυαγαπημένη μας πατρίδα).

Με παρεμφερή τρόπο η Παλαιστινιακή Εταιρεία (με οικονομική διείσδυση και πληθυσμιακή επικράτηση) προσπάθησαν οι Ρώσοι να καταλάβουν τόσο τα Ιερά Προσκυνήματα του Πανάγιου Τάφου στους Αγίους Τόπους, όπως και τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων, Αντιοχείας και Αλεξάνδρειας (τα τελευταία μέσω και της στήριξης των γηγενών Αράβων ως προς την πλήρη ανάληψη από μέρους τους της διοίκησης και των ιερουργιών σε αυτά με τον ορό να υποταχτούν ή να συμμαχήσουν με τους Ρώσους ενάντια στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την εξουσία του).

Τελικά όλα αυτά τα σχέδια των Ρώσων ακυρώθηκαν οριστικά για αρκετούς λόγους. Καταρχάς ο Οθωμανός Σουλτάνος αντέδρασε στα σχέδια αυτά των Ρώσων για να μην γίνει το Άγιο Όρος μία «Ρωσική νησίδα» στα νότα του σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία.

Στην συνέχεια η περιοχή απελευθερώθηκε από την Ελλάδα μέσω των Βαλκανικών Πολέμων, ενώ με την «Οκτωβριανή Επανάσταση» (στην πραγματικότητα το πραξικόπημα των μπολσεβίκων-http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), οι Ρώσοι Μοναχοί στο Άγιο Όρος μειώθηκαν, έπαυσε η οικονομική στήριξη αυτών, όπως και Ρωσικών Πανσλαβιστικών οργανισμών σαν της Παλαιστινιακής Εταιρείας.

[Εδώ μπορεί να ειπωθεί ότι το Άγιο Όρος λόγω των κινδύνων αναγκάστηκε να κάνει  διαπραγματεύσεις με τους διάφορους αλλόπιστους, αλλοεθνείς και βάρβαρους κατακτητές κατάφερε να σωθεί το Άγιο Ορός π.χ. από τους Σταυροφόρους (π.χ. με τον Ερρίκο της Φλάνδρας), τους Τούρκους (π.χ. τον Μωάμεθ τον Α΄ και τον Σελίμ τον Α’) και τους Γερμανούς (π.χ. τον Χίτλερ), οι οποίοι αναγνωρίσαν τελικά τα προνόμια που του είχαν χορηγήσει οι Αυτοκράτορες της Ρωμανίας.

Αλλά και παλαιότερα, επί ηγεμονίας του Μιχαήλ Παλαιολόγου στην Ρωμανία, οι Μοναχοί του Πρωτάτου, του Βατοπεδίου και της Μονής Ζωγράφου πνίγηκαν με διαταγή του στην θάλασσα (όπως και η κυρά Φροσύνη και οι συντρόφισσες της μετέπειτα με διαταγή του Αλή Πασά), ενώ άλλους τους έκαψαν ζωντανούς στα Μοναστήρια τους, π.χ. στο Πρωτάτο των Καρυών (όπως μετέπειτα έκαιγαν ζωντανούς ιερείς και γυναικόπαιδα σε Εκκλησίες οι Γερμανοί, π.χ. στο Δίστομο).

Οι δε αιρετικοί λατινόφρονες Μοναχοί που προδώσαν την Ορθοδοξία στην Μονή Ξεροπόταμου και υποτάχτηκαν στον πάπα της Ρώμης και έκαναν κοινή «θεία λειτουργία» με παπικό καρδινάλιο, έγινε σεισμός και η Εκκλησιά τους καταστράφηκε μαζί με το Μοναστήρι τους και σκοτωθήκαν όλοι για την ασέβεια τους αυτή (για τον ίδιο λόγο και με παρεμφερή τρόπο καταστράφηκαν και οι Αμαλφήνοι), όπως ακριβώς για την ασέβεια τους καταστράφηκαν με φωτιά από τον ουρανό και σεισμό τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Αλλά και στους Εθνικούς Αγώνες έλαβε μέρος το Άγιο Όρος, αφού το 1.797 μ.Χ. βρήκε καταφύγιο στο Άγιο Όρος ο οπλαρχηγός Ναούσης, το 1.807 μ.Χ. ο Αρματολός καπετάνιος Νίκος Τζιάρας και το 1.821 μ.Χ. ο οπλαρχηγός καπετάνιος Εμμανουήλ Παπάς. 

Υπήρξε άγρια καταπίεση του Αγίου Όρους όταν το κατέκτησαν οι Σταυροφόροι (υπό τον αιρετικό Λατίνο επίσκοπο του της Σεβαστής που διόρισε ο πάπας της Δ΄ Σταυροφορίας Ιννοκέντιος ο Γ’), οι Τούρκοι (με φόνους, σφαγές και διωγμούς), όπως και επί της Γερμανοβουλγαρικοιταλικής κατοχής της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας.

Τέλος και ο Ιουλιανός ο Παραβάτης έκαψε οστά Αγίων (π.χ. του Αγίου Βαβύλα), έκλεισε και κατέστρεψε Ναούς (π.χ. το Βατοπέδι, την Λαύρα των Καρυών και την Μονή Αγίου Παύλου στο Άγιο Όρος, ενώ σκότωσε και Αγίους)].

Θα είναι άραγε ίδια η εξέλιξη με το παρελθόν, με τους Ορθόδοξους να αφυπνίζονται, να διώχνουν τους αιρετικούς παπικούς και την Ορθοδοξία να θριαμβεύει για άλλη μία φορά; Ας ελπίσουμε να γίνει έτσι και να περάσουμε ως λαός όλοι μαζί τις κακοτοπιές ενωμένοι και να καταφέρουμε να φέρουμε για άλλη μία φορά την Ορθοδοξία και την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία νέα περίοδο ακμής και ευημερίας.


ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανοί επίσκοποι παραδέχονται συνενοχή στα εγκλήματα των Ναζί

Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το γερμανικό τμήμα της Καθολικής Εκκλησίας παραδέχτηκε ότι ήταν συνένοχος με το Τρίτο Ράιχ. Οι Γερμανοί επίσκοποι δημοσίευσαν ένα έγγραφο 23 σελίδων στις αρχές Μαΐου που περιγράφει την συμπεριφορά των επισκόπων από το 1939 μ.Χ. έως το 1945 μ.Χ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκατοντάδες ιερείς συνόδευαν την Βέρμαχτ στην πρώτη γραμμή, χιλιάδες εκκλησίες και μοναστήρια μετατράπηκαν σε στρατιωτικά νοσοκομεία και δεκάδες χιλιάδες καλόγριες εκπλήρωσαν το «καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα» ενεργώντας ως νοσοκόμες. Ερωτήματα και κατηγορίες κυκλοφορούν εδώ και χρόνια σχετικά με το σε ποιο βαθμό το Βατικανό, και ο πάπας Πίος xii , γνώριζαν ή συνένοχοι με τις θηριωδίες των Ναζί.

Ο κλήρος έχει μπερδέψει το ζήτημα για δεκαετίες, αλλά αυτή η νέα έκθεση πλησιάζει όσο μπορεί να αναμενόταν μια «ομολογία ενοχής». Το συμβούλιο γράφει: «Εφόσον οι επίσκοποι δεν αντιτάχθηκαν στον πόλεμο με ένα ξεκάθαρο «όχι» και οι περισσότεροι από αυτούς ενίσχυσαν την θέληση [του Γερμανικού έθνους] να αντέξουν, έγιναν συνένοχοι στον πόλεμο.

Οι επίσκοποι μπορεί να μην συμμερίζονταν τη δικαιολογία των Ναζί για τον πόλεμο με βάση την φυλετική ιδεολογία, αλλά τα λόγια και οι εικόνες τους έδωσαν βοήθεια τόσο στους στρατιώτες όσο και στο καθεστώς που διώκουν τον πόλεμο, καθώς έδωσαν στον πόλεμο μια πρόσθετη αίσθηση σκοπού».

Λίγοι άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν πόσα έμαθε ο Αδόλφος Χίτλερ από το Βατικανό. Στο βιβλίο του Ο Ψυχοπαθής Θεός—Αδόλφος Χίτλερ, ο Ρόμπερτ Γ. Λ. Γουέιτ παρέθεσε τον Χίτλερ να λέει: «Πάνω απ' όλα, έχω μάθει από το τάγμα των Ιησουιτών».

Το 1929 μ.Χ., ο Χίτλερ εμπνεύστηκε από την Συνθήκη του Λατερανού του Μπενίτο Μουσολίνι, την οποία υπέγραψε με το Βατικανό. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1933 μ.Χ., μόλις εβδομάδες μετά την κατάληψη της εξουσίας από το Ναζιστικό Κόμμα, ο Χίτλερ υπέγραψε το Κονκορδάτο του Ράιχ.

Αμέσως μετά την κατάκτηση της εξουσίας, η ειρήνη με την Καθολική Εκκλησία ήταν στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του Χίτλερ. Όπως ο Καρλομάγνος και οι Αυτοκράτορες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας πριν από αυτόν, ήξερε ότι χρειαζόταν την υποστήριξη του Βατικανού για να έχει τον πλήρη έλεγχο της Γερμανίας, της Ευρώπης και του κόσμου.

«Δεν υπάρχει λόγος να κρύβουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο έργο για εμάς», δήλωσε ο Γκέοργκ Μπάτσινγκ, επίσκοπος του Λιμβούργου και Πρόεδρος της Διάσκεψης των Γερμανών Επισκόπων. «Γνωρίζουμε ότι η προεδρία των προκατόχων μας ως δικαστών και ενόρκων δεν μας ταιριάζει.

Καμία γενιά δεν είναι απαλλαγμένη από κρίσεις και προκαταλήψεις που διαμορφώνονται από την εποχή της. Αλλά αυτοί που έρχονται αργότερα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ιστορία, για να μάθουν από αυτήν».

Ως επί το πλείστον, οι επίσκοποι της εποχής του πολέμου υποστήριξαν με ενθουσιασμό την εξωτερική πολιτική του καθεστώτος. Όταν η Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία, η συντριπτική πλειοψηφία των επισκόπων έριξε όλο το βάρος της υποστήριξής τους στη χώρα τους με πατριωτική υπακοή. Οι λίγοι επίσκοποι που επέκριναν το καθεστώς φίμωσαν από τον καρδινάλιο Adolf Bertram. Ο Konrad von Preysing του Βερολίνου ήταν η μοναχική φωνή ενάντια στο καθεστώς.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι υποκινήθηκαν από τα καθολικά δόγματα του δίκαιου πολέμου, του εθνικισμού και της αντικομμουνιστικής ζέσης: «[Η] Καθολική Εκκλησία στη Γερμανία ήταν μέρος μιας κοινωνίας σε πόλεμο». Ο επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της διάσκεψης, Heiner Wilmer, επίσκοπος του Hildesheim, είπε: «Ακόμα κι αν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι η οπτική των επισκόπων για τα γεγονότα άλλαξε κατά την διάρκεια του πολέμου, δεν έδωσαν αρκετή προσοχή στα βάσανα των άλλων. ”

Ο Όλιβερ Μούντι των Times επεσήμανε ότι η έκθεση δεν αναφέρει τίποτα για τα χρόνια πριν από τον πόλεμο. Πολλές εκκλησίες γιόρτασαν τα 50ά γενέθλια του Χίτλερ το 1939 μ.Χ. υψώνοντας σημαίες με σβάστικα και κρατώντας ειδικές προσευχές για τον «τροφό και προστάτη του Ράιχ». Το 1938 μ.Χ., ένας επίσκοπος ζήτησε ένα «ομόφωνο επάγγελμα πίστης στη μεγάλη γερμανική πατρίδα», μετά την προσάρτηση της Αυστρίας.

Ο πάπας Pius xii έχει επικριθεί εδώ και καιρό για τη σιωπή του σχετικά με το Ολοκαύτωμα. Το Βατικανό υποστήριξε ότι σιωπούσε από φόβο ότι οι Ναζί θα έπαιρναν εκδίκηση από τους Γερμανούς Καθολικούς. Το 2009 μ.Χ., ο πάπας Βενέδικτος XVI , ο οποίος υπηρέτησε στην Νεολαία του Χίτλερ στην Γερμανία, επαίνεσε τις «ηρωικές αρετές» του πάπα Πίου.

Για να καταλάβουν τι πραγματικά συνέβη στο Βατικανό κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι ιστορικοί περίμεναν να εξετάσουν το σφραγισμένο αρχείο του Βατικανού. Πέρυσι, ο πάπας Φραγκίσκος είπε ότι θα παραχωρήσει σε 200 ιστορικούς πρόσβαση για να εξετάσουν τα εκατομμύρια των εγγράφων στο αρχείο.

Είπε ότι η Καθολική Εκκλησία «δεν φοβάται την ιστορία». Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, περίπου 60 ιστορικοί άρχισαν να μελετούν τα αρχεία, μόνο για να κλείσει το αρχείο μια εβδομάδα αργότερα λόγω του αποκλεισμού του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Ωστόσο, μια εβδομάδα ήταν αρκετή για μια Γερμανική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Münster με επικεφαλής τον Herbert Wolf να βρει περισσότερα στοιχεία που να δείχνουν ότι το Βατικανό γνώριζε πολύ περισσότερα για τις θηριωδίες των Ναζί εναντίον των Εβραίων από όσα είχε προηγουμένως παραδεχτεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υλικό που συγκεντρώθηκε από το αρχείο, διαβάστε το άρθρο του Brent Nagtegaal «Το Βατικανό γνώριζε την Εβραϊκή γενοκτονία αλλά δεν έκανε τίποτα». Αφού αρνήθηκαν την αδικοπραγία για τόσο καιρό, γιατί οι Γερμανοί επίσκοποι υπονομεύουν την δική τους θέση με αυτήν την αδύναμη δήλωση που παραδέχονται την ενοχή τους; Γιατί τώρα?

Μήπως επειδή φοβούνται την ιστορία τους; Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι γνωρίζουν ότι η αλήθεια θα αποκαλυπτόταν εάν επιτρεπόταν στους ιστορικούς να εξετάσουν διεξοδικά το αρχείο; Ίσως αυτή η μερική παραδοχή της ενοχής είναι μια προσπάθεια να δημιουργήσουν εκ των προτέρων κάποιο διαχωρισμό από τους προκατόχους τους για να ελαχιστοποιήσουν το σκάνδαλο όταν η αλήθεια αναδειχθεί. Το δωρεάν ανατυπωμένο άρθρο μας «Ο πάπας, το Βατικανό και το Ολοκαύτωμα» εξηγεί λεπτομερώς τα στοιχεία της βαθύτερης συμπαιγνίας μεταξύ του Βατικανού και του Τρίτου Ράιχ.


Υπέρμαχος της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα ο πάπας Φραγκίσκος, λέει: «Με την Συμφωνία του Παρισιού, στις 12 Δεκ. 2015 μ.Χ., η διεθνής κοινότητα έλαβε γνώση του επείγοντος και της ανάγκης για μια συλλογική ανταπόκριση για να βοηθήσομε να κτισθεί το "κοινό μας σπίτι"»...

 «Σε μία παπική εγκύκλιο ("Laudato Si"), ο πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής είναι ξεκάθαρη και ότι η Καθολική Εκκλησία θεωρεί την κλιματική αλλαγή ως ένα ηθικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί προκειμένου να προστατευθεί η Γη και όλοι σε αυτήν». (ΟΗΕ, 19 Ιουν. 2015) Έρχονται οι αμαρτίες κατά του κλίματος...

Για να  προωθηθεί η Συμφωνία, ο πάπας ζητάει την επανεκπαίδευση όλων στη θεωρούμενη "κλιματική αλλαγή" και στο οικολογικό πρόβλημα, και γι' αυτό καλεί στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020 μ.Χ., «εκπροσώπους από διάφορες θρησκείες, ΜΚΟ, ακαδημαϊκούς και πολιτιστικούς και πολιτικούς ηγέτες». Ελπίζει να υιοθετήσουν το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Εκπαίδευση», ώστε η "φροντίδα για το επίγειο κοινό σπίτι μας" να γίνει η υπέρτατη θρησκεία όλων.

Προβλέπονται επομένως μεγάλες αλλαγές... διότι ελπίζουν ότι θα "ξεφορτωθούν" και τον αντιδραστικό πρόεδρο... όπως δείχνει η αποφασιστικότητα με την οποία κινείται ο πάπας Φραγκίσκος σε θέματα που μπλόκαρε ως τώρα ο Τραμπ.

Ο κορωναϊός χάλασε τα σχέδια του πάπα να ελέγξει (μόνος του) τον πλανήτη, μέσω της δήθεν κλιματικής αλλαγής, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες στους ηγέτες που είχε προσκαλέσει στο Βατικανό, από τον Σεπτέμβριο πέρυσι!

Μια ακόμη απόδειξη ότι δεν ελέγχουν τα γεγονότα οι Νεοταξίτες, αλλά ο Θεός! Πάντως: ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πάπα Φραγκίσκο τον οποίο κάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα!...

Επίσης, με δεδομένο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του πάπα Φραγκίσκου όσο και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για το περιβάλλον, συζήτησαν θέματα προστασίας του και ο Πρωθυπουργός ανέπτυξε την πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται, όπως ανέφερε, ψηλά στις προτεραιότητες της Ελλάδας. 

Το θέμα όμως, όπως είπαμε, δεν είναι η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά μέσω της Συμφωνίας του Παρισιού, ο έλεγχος του πλανήτη, με πλανητικό φόρο, φίμωση της ελευθερίας του λόγου, παγκόσμιο ηγέτη κ.λ.π. (https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Deep_State.html).

Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”.

Το Βατικανό εισέρχεται σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. ”Guardians”. Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο (Περιεκτικό) Καπιταλισμό”. Το Βατικανό μπαίνει σε μια «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset.

Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για την δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.

Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία, το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”,= είναι μια φιλο-καπιταλιστική οργάνωση με στόχο την δημιουργία «ισχυρότερων, πιο δίκαιων και συνεργατικών οικονομιών και κοινωνιών».

Η ελίτ ομάδα, που ονομάζεται ”Guardians”, αποκαλείται «ιστορική συνεργασία στελεχών και παγκόσμιων ηγετών που συνεργάζονται με την ηθική ηγεσία του πάπα Φραγκίσκου για να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες..».

«Ανταποκρινόμαστε στην πρόσκληση του πάπα Φραγκίσκου για την δημιουργία μιας πιο περιεκτικής οικονομίας που θα κατανέμει πιο δίκαια τα οφέλη του καπιταλισμού και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», λέει η κληρονόμος της τράπεζας η Lynn Forester de Rothschild στο βίντεο.

Εκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο, οι Guardians περιλαμβάνουν διευθύνοντες σύμβουλους της Visa Mastercard, Bank of America και BP, καθώς και την Lynn Forester de Rothschild, τον πρόεδρο του ιδρύματος Ford τον Darren Walker, τον πρόεδρο του Rockefeller Foundation, τον Rajiv Shah και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για το κλίμα Mark Carney.

Οι «Guardians», όπως καλούνται μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι τα ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου που έχουν δεσμευτεί να λάβουν τολμηρά βήματα για την δημιουργία ενός καπιταλισμού χωρίς αποκλεισμούς », δήλωσε ο Φορμπς. Οι Guardians θα αναλάβουν την ευθύνη δεσμεύοντας έναν κατάλογο προγραμματισμένων δράσεων που αντιμετωπίζουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβερνητικά θέματα.

Αυτή η εξέλιξη επέρχεται αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι θεσμοί ζήτησαν πρόσφατα μια «μεγάλη επανεκκίνηση» για την αναδιοργάνωση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος σε μια υπερ-ανθρωπιστική σοσιαλιστική παγκόσμια τάξη που θα καταστρέψει την ιδιωτική ιδιοκτησία και το νόμισμα (https://dimpenews.com/2020/12/13/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%BC/).


Ο Χριστιανισμός στην Μέση Ανατολή στην εξέλιξη των 100 τελευταίων χρόνων. Παρατηρείται μια δραστική μείωση της αναλογίας των χριστιανών στα παραδοσιακά Αρχαία κέντρα του χριστιανισμού σε Παλαιστίνη, Ισραήλ, Συρία, Λίβανο, Αίγυπτο και Ανατολία (Τουρκία). Αντίθετα από την άλλη πλευρά υπάρχει μια σημαντική αύξηση εκεί όπου δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι ή καθόλου Χριστιανοί.

Η πρώτη σειρά Λεβάντε κ.λ.π. είναι οι τόποι του Ορθόδοξου Χριστιανισμού ενώ ο νεοφανής Χριστιανισμός στην Αραβική χερσόνησο έχει να κάνει κυρίως με προτεσταντισμό αποικιοκρατικού στιλ και καθολικισμό κλασικού μισιοναρισμού ως απότοκο της πολιτικής επεκτατισμού της ιμεπριασλιτικής διάθεσης της Δύσης. Ο Χριστιανισμός ξεριζώθηκε από τις προγονικές του εστίες τα πρώτα κέντρα του βίαια αιματηρά με συνεχείς διωγμούς, εκτοπισμούς ως σήμερα (https://romioitispolis.gr/i-exelixi-christianismoy-sti-mesi-anatoli-stin-exelixi-ton-100-teleytaion-chronon-drastiki-meiosi-sta-paradosiaka-toy-kentra-simantiki-ayxisi-se-neofaneis-perioches/).


Ο Μπάιντεν κήρυξε τον πόλεμο στους συντηρητικούς Χριστιανούς

Οι Δημοκρατικοί θέλουν έναν θεμελιώδη μετασχηματισμό της Αμερικής – παρόμοιο με την Μπολσεβίκικη ή την Γαλλική Επανάσταση – για να καθαρίσουν τους Χριστιανούς από την δημόσια ζωή και να καταργήσουν την θρησκευτική ελευθερία όπως την ξέρουμε.

Την περασμένη εβδομάδα, σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές του, ο Τζο Μπάιντεν το κατέστησε πιο ξεκάθαρο από ποτέ: Το Δημοκρατικό Κόμμα έρχεται για τους Χριστιανούς και οποιονδήποτε άλλον που έρχεται σε αντίθεση με την ριζοσπαστική άμβλωση και τις ΛΟΑΤ ατζέντες της αριστεράς.

Σε μια ομιλία της ώρας της Πέμπτης στο Independence Hall της Φιλαδέλφειας, ο Μπάιντεν διπλασίασε την τελευταία γραμμή επίθεσης των Δημοκρατικών, δηλώνοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους αφόρητη «απειλή» για την Αμερική.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA αντιπροσωπεύουν έναν εξτρεμισμό που απειλεί τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας μας», δήλωσε ο Μπάιντεν, περικυκλωμένος από πεζοναύτες μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο, εβδομάδες μετά την έφοδο της κυβέρνησής του στο σπίτι του κορυφαίου αντιπάλου του».

Οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA δεν σέβονται το Σύνταγμα. Δεν πιστεύουν στο κράτος δικαίου. Δεν αναγνωρίζουν την βούληση του λαού», συνέχισε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι «πυροδοτούν τις φλόγες της πολιτικής βίας που αποτελούν απειλή για τα προσωπικά μας δικαιώματα, για την επιδίωξη της δικαιοσύνης, για το κράτος δικαίου, για την ίδια την ψυχή αυτή η χώρα.”

 Έχει ήδη επαναλάβει τις ίδιες επιθέσεις σε επόμενα γεγονότα, μεταξύ άλλων σε ομιλία του εκ μέρους του σοσιαλιστή Δημοκρατικού υποψηφίου για την Γερουσία του Ουισκόνσιν Μαντέλα Μπαρνς. Οι κατηγορίες του Μπάιντεν, οι οποίες δυσχαρακτηρίζουν κατάφωρα και δυσφημούν εκατομμύρια καλούς Αμερικανούς, είναι γελοίες για πολλούς λόγους:

Οι Φιλελεύθεροι στην πραγματικότητα απεχθάνονται το Σύνταγμα, όπως καταδεικνύεται από ένα άρθρο των New York Times πριν από μέρες. το ίδιο το καθεστώς Μπάιντεν παραβιάζει τακτικά την ομοσπονδιακή νομοθεσία και απλώς συνελήφθη να συνεννοείται με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνουν δυσμενές περιεχόμενο.

Οι Δημοκρατικοί για χρόνια αψήφησαν την «βούληση του λαού» σαμποτάροντας την Προεδρία Τραμπ και υπονομεύοντάς την αβάσιμα με θεωρίες συνωμοσίας. Και, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τις ενδιάμεσες πιθανότητες τους, οι Δημοκρατικοί ξόδεψαν 46 εκατομμύρια δολάρια φέτος για να προωθήσουν τους ίδιους υποψηφίους που υποστηρίζονται από τον Τραμπ, τους οποίους ο Μπάιντεν καταδικάζει τώρα ως θανατηφόρους «εξτρεμιστές».

Ο ισχυρισμός ότι οι λεγόμενοι «Ρεπουμπλικάνοι MAGA» «πυροδοτούν τις φλόγες της πολιτικής βίας» είναι ο πιο εξωφρενικός του Μπάιντεν, καθώς πριν από δύο χρόνια, αριστεροί –όχι υποστηρικτές του Τραμπ– εξαπέλυσαν το χειρότερο κύμα πολιτικής βίας που έχει δει η Αμερική εδώ και γενιές.

Το καλοκαίρι του 2020 μ.Χ., εκατοντάδες ταραχές που συνδέονται με το κίνημα Black Lives Matter κατέστρεψαν δισεκατομμύρια δολάρια περιουσίας, τραυμάτισαν χιλιάδες αστυνομικούς, πυρπόλησαν κυβερνητικά κτίρια σε όλη την χώρα και αφαίρεσαν δεκάδες ζωές.

Η ιστορική βία, επιπλέον, είχε την ρητή υποστήριξη των φιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης και την οικονομική βοήθεια από κορυφαίους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου Kamala Harris.

Η μη εξέγερση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου δεν πλησιάζει το φαινομενικά ξεχασμένο καλοκαίρι από την κόλαση ή την τρομοκρατία υπέρ των αμβλώσεων νωρίτερα φέτος που κορυφώθηκε με μια απόπειρα δολοφονίας κατά του δικαστή Μπρετ Κάβανο. Εάν οι Δημοκρατικοί θέλουν να αντιμετωπίσουν την «πολιτική βία στην Αμερική», πρέπει να ξεκινήσουν από την τρομοκρατική τους βάση.

Ο πόλεμος των Δημοκρατικών κατά των Χριστιανών. Αλλά η πιο εντυπωσιακή στιγμή της ομιλίας του Μπάιντεν όταν εξήγησε τον ορισμό του για τους λεγόμενους «Ρεπουμπλικάνους MAGA» που φέρεται να απειλούν την «ψυχή» της Αμερικής.

«Οι δυνάμεις MAGA», δήλωσε, «είναι αποφασισμένες να πάρουν αυτή τη χώρα προς τα πίσω – προς τα πίσω σε μια Αμερική όπου δεν υπάρχει δικαίωμα επιλογής, δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, δικαίωμα αντισύλληψης, κανένα δικαίωμα να παντρευτείς αυτόν που αγαπάς».

Ο Λευκός Οίκος έχει προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι η ετικέτα «MAGA» του Μπάιντεν ισχύει για όσους είναι υπέρ της ζωής, καθώς και για άτομα που αντιτίθενται σε σεξουαλικά γραφικά βιβλία στα σχολεία για παιδιά.

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί κηρύσσουν πόλεμο όχι μόνο στον Τραμπ και τους υποστηρικτές του, αλλά και στους συντηρητικούς Χριστιανούς, σε όλα τα κινήματα υπέρ της ζωής και της οικογένειας, και προφανώς σε όλους όσους έχουν παραδοσιακές θρησκευτικές πεποιθήσεις ή ακόμη και κυρίαρχες απόψεις.

Έρχεται σε αντίθεση με τις ολοένα και πιο ριζοσπαστικές, αποκρουστικές «αξίες» των φιλελεύθερων. Συγκεκριμένα, ο ορισμός του Μπάιντεν για τις «δυνάμεις MAGA» ισχύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τους πιστούς Καθολικούς, μια από τις λίγες ομάδες που εξακολουθούν να απορρίπτουν την αντισύλληψη.

Η ανοιχτή επίθεση του καθεστώτος Μπάιντεν στους χριστιανούς και τους συντηρητικούς υπογραμμίζει τι διακυβεύεται εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου και δώσουν στη κυβέρνηση τις ψήφους που χρειάζεται για να περάσει το πλήρες νομοθετικό της πρόγραμμα από το Κογκρέσο. Από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μπάιντεν και οι καλοί του έχουν εξαπολύσει φρικτές επιθέσεις κατά της θρησκευτικής ελευθερίας.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, προσπάθησαν επανειλημμένα να εξαναγκάσουν τους χριστιανούς επαγγελματίες υγείας να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις «αλλαγής φύλου», να αναγκάσουν τα θρησκευτικά σχέδια υγείας να πληρώσουν για αμβλώσεις και «μεταβάσεις φύλου» ή να αντιμετωπίσουν καταστροφικές μηνύσεις και να κάνουν τα θρησκευτικά σχολεία να αγκαλιάσουν το φύλο, ιδεολογία ή να χάσει την χρηματοδότηση του γεύματος.

Έχουν οδηγήσει ακόμη και καθολικές καλόγριες στα δικαστήρια για να υπερασπιστούν την εντολή του Μπάιντεν για χειρουργική επέμβαση για τρανσέξουαλ. Αλλά αν οι Δημοκρατικοί διατηρήσουν την Βουλή και διευρύνουν την πλειοψηφία τους στην Γερουσία, ο πόλεμος στα πιο ουσιαστικά δικαιώματά μας – τα δικαιώματα να αγαπάμε και να υπηρετούμε τον Θεό – θα χειροτερέψει εκθετικά.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας υποσχέθηκαν να καταργήσουν το φιλιμπάστερ εάν κερδίσουν μόνο δύο ακόμη έδρες και περάσουν μια σειρά από ακραία, αντιχριστιανικά νομοσχέδια, συμπεριλαμβανομένου του νόμου περί ισότητας που επικυρώθηκε από τον Μπάιντεν, ο οποίος θα χαράσσει ομοσπονδιακή προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για να αφαιρέσει τα δικαιώματα συνείδησης των γιατρών, ανοίγουν τους εργοδότες σε αγωγές για χρήση των «λανθασμένων αντωνυμιών», παρανομούν τις Χριστιανικές πρακτικές προσλήψεων και εδραιώνουν την ιδεολογία LGBT στην θρησκευτική εκπαίδευση.

Μαζί με τον Νόμο για την Ισότητα, πολλές άλλες σοβαρές απειλές για την θρησκευτική ελευθερία και τις χριστιανικές αξίες πιθανότατα θα διέλθουν από ένα Δημοκρατικό Κογκρέσο χωρίς φίλμ: Ο Νόμος για την Προστασία της Υγείας των Γυναικών , ο οποίος θα εξαφάνιζε σχεδόν όλους τους περιορισμούς στις αμβλώσεις στην Αμερική, ακυρώνοντας εκατοντάδες νόμους της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων συνολικών και σχεδόν συνολικών απαγορεύσεων , και θα κωδικοποιούσε ένα ομοσπονδιακό «δικαίωμα» στην άμβλωση μέχρι την γέννηση.

Ο Νόμος για τον Παγκόσμιο Σεβασμό , ο οποίος θα εξουσιοδοτούσε τον Λευκό Οίκο Μπάιντεν να επιβάλλει κυρώσεις σε αλλοδαπούς πολίτες που θεωρείται ότι έχουν παραβιάσει τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των «LGBTQI» ατόμων.

Το αρχικό πακέτο Build Back Better του Μπάιντεν , το οποίο περιελάμβανε απαγόρευση των «διακρίσεων» με βάση τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» και την «ταυτότητα φύλου» στην θρησκευτική φροντίδα των παιδιών και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για ξυπνημένα προγράμματα LGBT.

Ο νόμος εκσυγχρονισμού της υποδομής εμβολιασμού και άλλη νομοθεσία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και την τιμωρία των Αμερικανών που αρνούνται τα υποχρεωτικά, μολυσμένα με αμβλώσεις εμβόλια.

Και ολοκληρώνοντας όλα, ο νόμος For the People , ο οποίος θα θεσμοθετούσε την ψηφοφορία μέσω αλληλογραφίας χωρίς ταυτότητα με φωτογραφία και άλλες αριστερές εκλογικές «μεταρρυθμίσεις», όπως οι κάλπες και η συλλογή ψηφοδελτίων, διασφαλίζοντας ένα αδιέξοδο των Δημοκρατικών για το μέλλον της Αμερικής.

Ο νόμος για τον σεβασμό του γάμου που οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αναμένεται να θέσουν σε ψηφοφορία πριν από τις ενδιάμεσες θητείες – και ο οποίος μπορεί να περάσει με την υποστήριξη των φιλελεύθερων Ρεπουμπλικανών – θα ήταν άλλο ένα όπλο στην διάθεση της κυβέρνησης για να τρομοκρατήσει τους θρησκευόμενους Αμερικανούς και ακόμη και να αφαιρέσει τους φόρους από τις εκκλησίες – καθεστώς απαλλαγής.

Αν και οι Δημοκρατικοί χαρακτηρίζονται ως μετριοπαθείς, στοχεύουν σε έναν θεμελιώδη μετασχηματισμό της Αμερικής – παρόμοιο με την Μπολσεβίκικη ή Γαλλική Επανάσταση – που περιλαμβάνει τον καθαρισμό του Χριστιανισμού από την δημόσια ζωή, την κατάργηση των θρησκευτικών και γονικών δικαιωμάτων όπως τα γνωρίζουμε και τη μετατροπή της Αμερικής σε ένα ακροαριστερό προπύργιο του ριζοσπαστισμού των LGBT και των απεριόριστων αμβλώσεων.

Με αυτούς τους τρόπους, ο Μπάιντεν και οι δυνάμεις του, και όχι οι «Ρεπουμπλικάνοι MAGA», είναι οι πραγματικές απειλές για το Σύνταγμα και «τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας μας», χτισμένα όπως είναι πάνω στις παραδοσιακές Χριστιανικές αρχές. Είναι το περήφανα διαβολικό Δημοκρατικό Κόμμα που απειλεί την ψυχή αυτού του έθνους.

Ευτυχώς, η μάχη για την Αμερική είναι κερδισμένη. Αφού βίωσαν τους Αμερικανούς σχεδόν δύο χρόνια κόλασης, οι Δημοκρατικοί βρίσκονται σε αδύναμη θέση και οι φόβοι για κατάρρευση των Ρεπουμπλικανών είναι υπερβολικοί. Το πιο σημαντικό, ο Θεός είναι μαζί μας: Η ήττα του Roe εναντίον Wade στο Solemnity of the Sacred Heart of Jesus είναι ένα αναμφισβήτητο σημάδι της Πρόνοιας Του στην εργασία.

Μέσω των προσευχών και των ψηφοφοριών μας τον Νοέμβριο, μπορούμε ακόμα να αποτρέψουμε την καταστροφή και να σώσουμε αυτή την χώρα και τις ελευθερίες μας από τη βασιλεία του τρόμου των Δημοκρατικών (https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd/).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου