Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΛΙΤ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΛΙΤ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας με την δημιουργία των κρατών και του πολιτισμού, δημιουργήθηκαν πολλές ελίτ, οικονομικές, πολίτικες και θρησκευτικές, οι οποίες είχαν ως στόχο τον έλεγχο των κατάλληλων μηχανισμών για τον έλεγχο των κοινωνιών τους και την δημιουργία Αυτοκρατοριών (https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_22.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_19.html, https://alpha.blogspot.com/2022/06/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html).


[Ήδη από την Αρχαιότητα, αλλά και στον Μεσαίωνα, οι ελίτ των μοναρχών και των αριστοκρατών φρόντιζαν οι λαοί να είναι δούλοι ή δουλοπάροικοι τους, για να καλοπερνούν οι ίδιοι και να τους εμούν σε έλεγχο μέσω ψεύτικων θρησκειών ή ιδεολογιών (https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_58.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_22.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_50.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/20-21.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post.html)].

Αντίστοιχα στις μέρες μας, τέτοιου είδους ελίτ, είναι αυτές της Δύσης, οι οποίες ελέγχονται σχεδόν πλήρως από την οικονομική δυναστεία των Ρότσιλντ (https://www.pronews.gr/thriskeia/648983_i-agnosti-istoria-ton-rothchild-anamesa-stoys-aiones-foto/, https://www.tilestwra.com/o-theos-toy-chrimatos-echei-onoma-kai-legetai-rotsilnt/, https://www.logiosermis.net/2016/08/blog-post_13.html). Η δυναστεία αυτή ξεκίνησε το 1.743 μ.Χ. στην Φρανκφούρτη από τον Άμσελ Μάουρερ Ρότσιλντ και τον γιο του Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ, ο οποίος πρόσθεσε το επίθετο Ρότσιλντ (από τις Γερμανικές λέξεις «Rotte Schiled», από μία κόκκινη Ρωμαϊκή Ασπίδα που ήταν το σήμα του αρχικού χρυσοχοείου και μετέπειτα «τοκογλυφικού» που το μετέτρεψαν).

[Σε σχέση με την δυναστεία και τους όρους διάδοχης στην δυναστεία των Ρότσιλντ, αυτή έμοιαζε πολλή με αυτή της Σαουδικής Αραβίας μέχρι πρόσφατα, πριν αυτή αλλάξει (https://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html), αφού και αυτή ήταν μία πατριαρχία, και μόνο άντρες επιτρεπόταν η διαδοχή, με τον πρωτότοκο γιο του μεγαλύτερου γιου να είναι πάντα αρχηγός οικογένειας, όλοι να έχουν πλήρη πίστη όλων σε αυτόν, ενώ οι γυναίκες δεν θα έχουν κανένα έλεγχο στην ηγεσία της οικογένειας].

Οι ίδιοι αφού πρώτα κατάφεραν με την κερδοσκοπία και δόλια αρπαγή της περιουσίας του πρίγκιπα Γουλιέλμου της Έσσης από επιχειρηματικές επενδύσεις, να αποκτήσουν τεραστία περιουσία και να δημιουργήσουν ένα τεράστιο δίκτυο κατάσκοπων και πληροφοριοδοτών και μία τεράστια επιχειρηματική και τραπεζική Αυτοκρατορία σε όλη την Ευρώπη (https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_88.html, https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_24.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_55.html).

[Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε «Η Δυναστεία του κακού» των Ρότσιλντ.

Οι δε τοκογλύφοι, νεόπλουτοι και προαγωγοί ακόμα Ρότσιλντ ανέβηκαν στην ουσία στην εξουσία με απάτες, βία και δολοπλοκίες/συνομωσίες, όπως ακριβώς και στην διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», ο νεόπλουτος, τοκογλύφος και προαγωγός ακόμα Μπάλις, ενώ ο ίδιος και άλλοι συνωμότριές σαν αυτόν (Βαρύς, Παισέλ, Κάιμπουρν, Λάρυς Στρονγκ), έλεγχαν χάρις στον πλούτο και το κατασκοπευτικό τους δίκτυο την περιοχή τους Γουέστερος (όπως ακριβώς και οι Ρότσιλντ με τον ίδιο τρόπο την Ευρώπη, την Αμερική και πολλά κράτη της γης).

Επίσης αυτοί (όπως και οι Ρότσιλντ) χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές των αντίπαλων, δίνοντας τους πληροφορίες και κερδίζοντας ισχύ και χρήματα, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, με άμεση συνέπεια και την πολιτική, εκτός της οικονομικής και κοινωνικής ανόδου της οικογένειας τους, κάνοντας πολλούς μονάρχες ή ηγέτες υποχείρια και μαριονέτες τους, αν και οι ίδιοι ήταν ως επί το πλείστον αλλοεθνείς (π.χ. Μπάλις από Μπράβος, Βαρύς από Έσσος, Ρότσιλντ Χαζάροι «Εβραιοι»-https://aperopia.fr/02-2023/mystikes-etaireies-enantion-politismoy-kai-anthropotitas-meros-3o/).

[Το δε Temdeg, ήταν σύμβολο των Χαζάρων Tengrist (Σβάστικα). Khan Tengri, το ιερό βουνό του Tengrism, ένα όνομα που στα Καζακικά σημαίνει «Άρχοντας του Ουρανού», το ψηλότερο βουνό στο Καζακστάν, υψόμετρο 7.010 μ., 23.000 πόδια.

Το δε πεντάκτινο αγρό λέγεται ότι εκτός των άλλων συμβολίζει τα πεντάλ παιδιά του Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ, αλλά και την πενταρχία του σκότους].

Ότι ακριβώς έκανε και η τράπεζα του Μπράβος, κάτι σαν την Γκόλντμαν Σαχς και την Μπλακ Ροκ στις μέρες μας, η οποία χρηματοδότησε κάθε πλευρά της σύγκρουσης (π.χ. Στάνις, Σέρσει, Ρενύρα, Άεγκον Β΄, Νυχτερινή Φρουρά,  Ντάνυ κ.λ.π.) με τοκογλυφικά δάνεια για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της και την άνοδο των κερδών της.

Όπως ακριβώς και στην τηλεοπτική σειρά «Άντορ», ο μεγαλοτραπεζίτης Davo Sculdun χρηματοδότησε την τότε Γερουσιαστή Μον Μόνθμα για προσωπικά ανταλλάγματα κοινωνικής ανόδου και στην ιεραρχία του πλανήτη τους, με την προσπάθεια σύναψης γάμου του γιου του με την κορη της Μόνθμα.

Η δε άνοδος των Ρότσιλντ στην εξουσία της Ευρώπης της Δύσης και του κόσμου μοιάζει και με αυτή των Γερμανών βαρβάρων στην Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (https://alophx.blogspot.com/2016/12/406.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_96.html, https://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2020/01/blog-post_27.html), αφού και οι δύο εισέβαλαν στις περιοχές αυτές και αρπάξαν την εξουσία, τον πλούτο, την οικονομία και την γη των λαών με βία και απάτες, σκότωσαν παμπ όλους και λεηλάτησαν περιουσίες, ενώ το τέλος τους μπορεί να είναι κοινό με την κατάκτηση και εξόντωση τους από άλλους λαούς ή και από επανάσταση των σκλαβωμένων, όπως στην Γαλλική που οι απόγονοι των Γαλατών επαναστάτησαν και εξόντωσαν τους Φράγκους κατακτητές (https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_81.html).

Νέοι Άτιτλες είναι ήταν και οι Ουννοι, οι Γερμανοί και οι Χαν (άρθρα), οι οποίοι με τις πράξεις τους έστρεψαν τους πάντες εναντίον τους και έπεσαν με αγροί τρόπο από τους εχθρούς τους που τους εκδικήθηκαν άγρια και τους κατέστρεψαν στο τέλος, όπως ακριβώς και οι Πέρσες, οι Μήδοι και οι Σκύθες τους καταπιεστές τους Ασσύριους.

Παράλληλα, η πτώση των Ρότσιλντ θα θυμίζει την πτώση και άλλων ισχυρών οικονομικών ελίτ και τραπεζιτών, οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους επιρροή και έμμεσο έλεγχο των ισχυρότερων μοναρχών της εποχής, κατάφεραν να αποκτήσουν πολλές φορές και μεγάλες πολιτικές και θρησκευτικές θέσεις.

Τέτοιοι ήταν οι Φούγκερ που δάνειζαν χρήματα στον Γερμανό Αυτοκράτορα του Α’ Ράιχ Κάρολο τον Ε΄ Κουίντο, οι Μέδικοι στην Φλωρεντία, οι οποίοι δάνειζαν το Α΄ Ράιχ, την Γαλλία και άλλες χώρες (ενώ  οι ίδιοι έγιναν μεγάλοι Δούκες/τύραννοι της πόλης αυτής και έγιναν δυναστεία, ενώ αλλά δύο μέλη τους πάπες της Ρώμης), αλλά και οι Βενετοί τραπεζίτες, εκ των οποίων κάποιοι έγιναν και Δόγηδες και δάνειζαν όλες της Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής, ακόμα και την Ρωμανία από κάποιο χρονικό διάστημα και μετά (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html).
Οι Φούγκερ χρηματοδοτήσαν την εξαγορά των εκλεκτόρων για άνοδο στην εξουσία στον θρόνο του Α΄ Ράιχ των Αψβούργων, όπως και τους πολέμους τους, όπως έκαναν πριν από αυτούς οι Μέδικοι και οι Βενετοί, αλλά και οι Ρότσιλντ μετά από αυτούς

Ο Steinberg ανήκει σε μια ομάδα ιστορικών που συνδέονται με τον οικονομολόγο Lyndon Larouche. Έχουν εντοπίσει αυτή την μάστιγα στην μετανάστευση της Βενετικής εμπορικής ολιγαρχίας στην Αγγλία πριν από περισσότερα από 300 χρόνια.

Αν και οι ιστορικοί Larouche δεν το λένε αυτό, φαίνεται ότι πολλά μέλη αυτής της ολιγαρχίας ήταν Εβραίοι. Ο Σεσίλ Ροθ γράφει: «Το εμπόριο της Βενετίας συγκεντρώθηκε σε συντριπτική πλειοψηφία στα χέρια των Εβραίων, των πλουσιότερων της εμπορικής τάξης» ( Η Ιστορία των Εβραίων στην Βενετία, 1.930 μ.Χ.). Όπως επισημαίνει ο William Guy Carr στο Pawns in the Game, τόσο ο Oliver Cromwell όσο και ο William of Orange χρηματοδοτήθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες.

Η Αγγλική Επανάσταση (1.649 μ.Χ.) ήταν η πρώτη από μια σειρά επαναστάσεων που σχεδιάστηκαν για να τους δώσουν παγκόσμια ηγεμονία. Η ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας από τον William το 1.694 μ.Χ. ήταν το επόμενο κρίσιμο βήμα. Πίσω από την πρόσοψη, η Αγγλία είναι ένα «Εβραϊκό» κράτος για πάνω από 300 χρόνια.(σελ. 20-24).

Οι Εβραϊκές τραπεζικές οικογένειες έκαναν πρακτική να παντρεύουν τους απογόνους τους με σπάταλους Ευρωπαίους αριστοκράτες. Στον Εβραϊκό δίκαιο, ο μικτός απόγονος μιας Εβραϊκής μητέρας είναι Εβραίος (Οι άνδρες κληρονόμοι παντρεύονται Εβραίους, αν και ο Victor και ο Jacob Rothschild αποτελούν εξαιρέσεις).

Για παράδειγμα, το 1.878 μ.Χ. η Hannah Rothschild παντρεύτηκε τον Λόρδο Rosebery. που αργότερα έγινε πρωθυπουργός. Το 1.922 μ.Χ. ο Louis Mountbatten, θείος του πρίγκιπα Φιλίππου και ξάδερφος της βασίλισσας παντρεύτηκε την εγγονή του Εβραίου τραπεζίτη Ernest Cassel, ενός από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο.

Μέχρι τις αρχές του 1.900 μ.Χ., είχαν απομείνει πολύ λίγες οικογένειες αγγλικών αριστοκρατών που δεν είχαν παντρευτεί με Εβραίους.  Ειπώθηκε ότι, όταν επισκέφτηκαν την Ήπειρο, οι Ευρωπαίοι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας άτομα με όψη Εβραίων με Αγγλικούς τίτλους και προφορά.

Σύμφωνα με τον LG Pine, τον εκδότη του Burke’s Peerage , οι Εβραίοι “έχουν συνδεθεί τόσο στενά με την Βρετανική ομοτιμία που οι δύο τάξεις είναι απίθανο να υποστούν απώλεια που δεν είναι αμοιβαία.

Τόσο στενά συνδεδεμένοι είναι οι Εβραίοι και οι άρχοντες που ένα πλήγμα εναντίον των Εβραίων σε αυτή την χώρα δεν θα ήταν δυνατό, χωρίς να τραυματιστεί και η αριστοκρατία» ( Tales of the British Aristocra.cy 1.957 μ.Χ., σελ. 219).

Αν δεν είναι Εβραίοι από επιγαμίες, πολλοί Ευρωπαίοι αριστοκράτες θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους των Βιβλικών Εβραίων. Οι Αψβούργοι έχουν σχέση γάμου με τους Μεροβίγγειους που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι της Φυλής του Βενιαμίν.

Μας έχουν διδάξει ότι ο Θεός είναι νεκρός και ο άνθρωπος είναι απλώς ένα φανταχτερό ζώο χωρίς θεϊκή ψυχή. Ο πολιτισμός σήμερα τείνει να αρνείται πρότυπα, ιδανικά και στόχους κάθε είδους. Αντίθετα, μας ταΐζουν μια ατελείωτη δίαιτα με πριονίδι – ασήμαντα πράγματα, μηδενισμό και διαφθορά.

Επιπλέον, πολλοί αριστοκράτες ανήκουν στο Κίνημα του «Βρετανικού Ισραήλ» που πιστεύει ότι ο Βρετανός κυρίαρχος είναι ο επικεφαλής των Αγγλοσαξονικών «Χαμένων Φυλών» του Ισραήλ και ότι η Αποκάλυψη θα δει την πλήρη ανασύσταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με την Barbara Aho, οι Ροδόσταυροι και οι Ελευθεροτέκτονες, που πιστεύουν στον Βρετανικό Ισραηλισμό, έχουν ένα σχέδιο να τοποθετήσουν έναν από την γραμμή αίματος τους στον θρόνο του ανακατασκευασμένου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Αυτή η τοποθέτηση ενός ψεύτικου μεσσία τον οποίο ο κόσμος θα λατρεύει ως Χριστός έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και εκτελεσθεί επί πολλούς Αιώνες.

Σύμφωνα με τον Barry Chamish, “δεν θα υπήρχε σύγχρονο κράτος του Ισραήλ χωρίς τον Βρετανικό Τεκτονισμό. Στην δεκαετία του 1.860 μ.Χ., το Βρετανο-Ισραηλινό κίνημα ξεκίνησε από τον Τεκτονισμό. Στόχος του ήταν να ιδρύσει ένα Εβραιο-μασονικό κράτος στην τουρκική επαρχία της Παλαιστίνης.

Αρχικά, Βρετανικές Εβραϊκές μασονικές οικογένειες όπως οι Rothschild και οι Montefiores παρείχαν το κεφάλαιο για την κατασκευή της υποδομής για το αναμενόμενο κύμα μετανάστευσης. Ωστόσο, το να δελεάσουν τους Εβραίους στο Ισραήλ αποδείχτηκε δύσκολο. Απλώς, τους άρεσε πολύ η Ευρωπαϊκή ζωή για να την εγκαταλείψουν Έτσι η Ευρώπη έπρεπε να μετατραπεί σε εφιάλτη για τους Εβραίους».

Φαίνεται ότι μια κλίκα σαν βαμπίρ κατευθύνει τον κόσμο. Αυτή η μυστικοπαθής κλίκα αντιπροσωπεύεται από τους κυρίαρχους πολιτικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς μας θεσμούς. Η δυτική κοινωνία έχει ανατραπεί και ο δυτικός πολιτισμός έχει χρεοκοπήσει. Η δημοκρατία είναι μια μορφή κοινωνικού ελέγχου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης/εκπαίδευση είναι συστήματα κατήχησης.

Ουσιαστικά το πρόβλημα συνοψίζεται στο αν πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα Θεού και έχει την υποχρέωση να ανυψώσει τον εαυτό του σε ένα υψηλότερο επίπεδο αλήθειας, ομορφιάς και δικαιοσύνης. Φυσικά, οι μονοπώλιοι θέλουν να ορίσουν την πραγματικότητα σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα (https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9/)]. 

Παράλληλα, ο Μάγιερ Άμεσέ Ρότσιλντ έστειλε τους έξι γιους του να δημιουργήσουν τράπεζες και να πάρουν την οικονομία των σημαντικότερων κρατών και πρωτευουσών της εποχής, σε Λονδίνο, Νάπολη, Βιέννη, Μαδρίτη, Παρίσι και ένας έμεινε στην Φρανκφούρτη, που ήταν και η αρχική έδρα των Ρότσιλντ.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε μέσω των Ναπολεόντειων Πολέμων αρχικά να έχουν τεράστια κέρδη από την χρηματοδότηση με τοκογλυφικά δάνεια τις πλευρές όλων των εμπολέμων, ενώ εκτός αυτών είχαν την οξυδέρκεια να αρχίσουν από τότε να χρηματοδοτούν κάθε πλευρά στο πολιτικό σύστημα της Βρετάνιας και της Γαλλίας αρχικά, αριστερούς και δεξιούς, προκειμένου οποίος και να κέρδιζε, αυτοί να ήταν με την πλευρά των νικητών.

[Από την αριστερά και τους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης προήλθαν η αριστερά, οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί, ενώ από την δεξιά τα δεξιά κόμματα, τα πατριωτικά κόμματα και η ακροδεξιά και οι εθνικιστές, όπως και οι φασίστες και οι ναζιστές, ενώ και από τα δύο άκρα υπήρχαν λαϊκιστές (https://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post_37.html, https://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/1968-2018.html)].

Από τους νικητές έπαιρναν με τόκους τα δάνεια τους με τεράστιο κέρδος, ενώ οι ηττημένοι εκτός από τα δάνεια στους Ρότσιλντ, πλήρωναν και τις αποζημιώσεις στους νικητές, οι οποίοι τους έβαζαν βαριές όρους για να έχουν χρήματα να πληρώσουν και οι νικητές τα δικά τους δάνεια στους Ρότσιλντ, κάτι που επαναλάβαν εκτός των Ναπολεόντειων Πολέμων, στον Αμερικανικό Εμφύλιο, στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, στον Ψυχρό Πόλεμο, στους οποίους χρηματοδοτήσαν και τις δύο πλευρές κ.λ.π.

Στην Γαλλία, οι Ρότσιλντ αρχικά υποστήριξαν τον Μεγάλο Ναπολέοντα, ο οποίος όντας και μέλος μασονικής στοάς, πίστεψαν ότι θα ήταν πλήρες υποχείριο τους και θα αποκτούσαν πλήρως τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας και της χωράς, συνεχίζοντάς το καθεστώς του Διευθυντηρίου και του Ροβεσπιέρου με την δίωξη του Χριστιανισμού και της μοναρχίας.

Όμως αυτός μόλις ανέβηκε στην εξουσία, τους έδιωξε από την χώρα και πήρε αυτός πλήρως τον έλεγχο της Βρετανικής οικονομίας, με αποτέλεσμα αυτοί να χρηματοδοτήσουν όλους τους Συνασπισμούς της Βρετάνιας εναντίον τους μέχρι να τον νικήσουν οριστικά στο Βατερλό.

{Το ίδιο έγινε όταν κατάφεραν να ρίξουν και τον Τσάρο Νικόλαο τον Β΄ στην Ρωσία, ανεβάζοντας τους Ρωσοεβραίους Λένιν και Τρόσκι στην εξουσία με πραξικόπημα με χρήματα του Γερμανού Κάιζερ Γουλιέλμου του Β’ των Χοεντσόλερν, μέσω του Γερμανοεβραίου τραπεζίτη και πολιτικού Χέλφαντ Πάρβους και τον Βάρμπουργκ και μέσω της «ΝΕΠ» (της «Νέας Οικονομικής Πολιτικής») του Λένιν να βάλει χέρι στα Ρωσικά πετρέλαια στην Κεντρική Ασία και τον Καύκασο, κάτι που τους αρνιόνταν μόνιμα οι Ρώσοι Τσάροι.

Ο Πάρβους κρατούσε την επαφή μεταξύ τού Γερμανού Κάιζερ, ειδικά μέσω τού Υπουργού εξωτερικών Dr. Zimmerman, με τον Λένιν. Ήταν αυτός που μετέφερε τα γερμανικά χρήματα στους μπολσεβίκους, για να ανατρέψουν ύπουλα την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση τού Αλεξάνδρου Κερένσκυ, στην οποίαν συμμετείχαν και οι μπολσεβίκοι.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα «πήγαν στράφι» με την άνοδο του Στάλιν στην εξουσία, ο οποίος εξόντωσε τους οπαδούς του Τρόσκι και των πολίτικων του Λένιν και επανεθνικοποίησε την βιομηχανία εκδιώκοντας τους όπως και ο Ναπολέοντας από την Ρωσία.

Τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ, ο οποίος αφού ανέβηκε με την βοήθεια τους στην εξουσία, έτσι ώστε να είναι και αντίβαρο στον απείθαρχο Στάλιν, όταν ανάλαβε τον πλήρη έλεγχο της Γερμανίας, εκδίωξε καί αυτός τους Ρότσιλντ και εθνικοποίησε όπως πριν από αυτόν ο Στάλιν και ο Ναπολέοντας την Κεντρική Τράπεζα της χωράς, με αποτέλεσμα οι Ρότσιλντ και οι δυτικοί να στραφούν τόσο εναντίον του με τους Συμμάχους (αν και χρηματοδοτήθηκε πλούσια από τους Ροκφέλερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο), όσο και του Στάλιν, κάτι που ώθησε αυτούς να δημιουργήσουν μία βραχυχρόνια συμμαχία με το λεγόμενο «Σύμφωνο Μολοτοφ-Ριμπεντροπ»-https://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_8.html}.

Κατάφεραν να εκδιώξουν με την υποστήριξη των επαναστάσεων του 1.830 μ.Χ. και 1.848 μ.Χ. στην Γαλλία, να εκδιώξουν τους μονάρχες που θήλεα να επαναφέρουν το παλαιό πολιτικό, ιδεολογικό και οικονομικό καθεστώς, το οποίο ήταν εχθρικό στους Ρότσιλντ (https://alophx.blogspot.com/2017/06/1830-1848_26.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/1830.html), μέσα από τον ελεγχόμενο μασόνο και Καρμπονάρο Ναπολέοντα τον Γ΄ και το δημοκρατικό καθεστώς που τον διαδέχθηκε.

Το 1.815 μ.Χ., οι Ρότσιλντ με την γνωστή ψευδή είδηση της δήθεν ήττας των Βρετανών στο Βατερλό (https://www.lavriaki.gr/2012/02/18/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B2/, https://www.lavriaki.gr/2014/10/18/%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b3%ce%ae-%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%86%ce%b5/, https://www.lavriaki.gr/2012/06/05/%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%81%cf%8c%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%bd%cf%84/), κατάφερε να επιφέρει την κατάρρευση του χρηματιστήριου του Λονδίνου και να εξαγοράσει σε ελάχιστες τιμές όλες τις μετοχές, αποκοτώντας με τον τρόπο αυτό τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας της Μεγάλης Βρετανίας (https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html). Το 1.822 μ.Χ. οι Ρότσιλντ κατάφεραν να γίνουν και οι διαχειριστές της περιουσίας των παπών (https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_3.html).
Οι δε ουγενότοι που ήρθαν ως προσφυγές από την Γαλλία στην Μεγάλη Βρετανία και την Πρωσία του Φρειδερίκου του Μέγα χρησιμοποιήθηκαν ως πράκτορες από αυτούς κατά των Γάλλων, όπως κυρίως από τους τέκτονες (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html.https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).
Ο Μιραμπό ήταν μεγάλος ρήτορας της Γαλλικής Επανάστασης (όπως και ο Δαντών), όπως και μέλος μασονικής στοάς και κατέφυγε στην Μεγάλη Βρετανία και έγινε πράκτορας της, όπως και ο Βολτέρος αντίστοιχα ήταν μασόνος και πράκτορας του Φρειδερίκου του Μέγα (και οι δύο προδίδοντας για χρήματα λόγω της άσωτης και σπάταλης ζωής τους), αλλά και οι Σιμών Μπολιβάρ και Σαν Μάρτιν, αφού και αυτοί κατέφυγαν στην Μεγάλη Βρετανία και έγιναν πράκτορες της (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).
Ο δε Τσώρτσιλ επίσης εκτός άλλων συγγραφέων και πολιτικών έγραψε και αυτός επίσης για μια Εβραϊκή «παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή όλου του πολιτισμού και την ανοικοδόμηση της κοινωνίας με βάση τα συμφέροντα τους».

[Και όπως ο Άγιος Μέγας Κωνσταντίνος ξεκίνησε από την Βρετανία την πάντα νικηφόρα πορεία του που κατέληξε στην ίδρυση της ένδοξης Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αντιγράφοντας τον Μεγάλο Κωνσταντίνο οι Ρότσιλντ ξεκίνησαν και αυτοί από την Μεγάλη Βρετανία την φρικτή πορεία τους για την ίδρυση της αντι-«Ρωμανίας» με την παγκοσμιοποίηση και την νέα παγκόσμια τάξη (https://www.youtube.com/watch?v=TGxswHpZg0E).
Τόσο ο πάπας της Ρώμης, όσο και οι Ορθόδοξοι θεωρούνταν (ο πάπας όχι πια αφού υποτάχτηκε σε αυτούς) και οι δύο μεγάλοι εχθροί των προτεσταντών Αγγλοαμερικάνων και των σιωνιστών και των μασόνων/τεκτόνων (όπως και οι ισχυρές μοναρχίες που πίστευαν στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό), και για τον λόγο αυτό χρηματοδοτήσαν πολλά κινήματα εχθρικά προς αυτές, έτσι ώστε να περιορίσουν την επιρροή τους.
Αλλά και μέσω επαναστάσεων να διαλύσουν από το χάος ισχυρούς στρατούς, στόλους και τάξεις αξιωματικών, όπως συνέβη στην Γαλλία, Γερμανία και την Ρωσία, αν και η άνοδος του Ναπολέοντα, Χίτλερ και Στάλιν αν και αρχικά φάνηκε ότι τους εξυπηρετούσε, τελικά τους χάλασε τα σχέδια για μία παγκόσμια κυβέρνηση.
Με την προώθηση κοσμικών δικτατορών και τυράννων κάθε ιδεολογίας και την απομάκρυνση έγινε όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Μέση Ανατολή με την προώθηση των κοσμικών δικτατόρων και ιδεολογιών των μασόνων Νεότουρκων (και Ντονμέδων), όπως και του Κεμάλ και Ρεζά Σαχ σε Τουρκία και Ιράν, όπως και με την εγκαθίδρυση αντίστοιχων δικτατορικών καθεστώτων (με πραξικοπήματα ή εξεγέρσεις/επαναστάσεις) σε Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική, ελεγχόμενων από τους ίδιους, αριστερών, κομμουνιστικών/άθεων, αναρχικών, ακροαριστερών, σοσιαλιστικών, δεξιών, φιλελευθέρων, ακροδεξιών ή ακόμα και ισλαμικών (π.χ. σε Ιράν, Σουδάν και αλλού) κ.λ.π.
Όλα δε αυτά τα καθεστώτα και κυρίως αυτά τα οποία προηγήθηκαν θα αποτελούνται από απάτριδες ξεπουλημένους ηγέτες και διεφθαρμένους, άπληστους, αδίστακτους και φιλόδοξους πολιτικούς, οι οποίοι θα είναι ικανοί να ξεπουλήσουν όχι μόνο την πατρίδα τους και την θρησκεία τους, αλλά ακόμα και την μανά που τους γέννησε για να αποκτήσουν χρήματα, δόξα, εξουσία και ηδονές.
Αυτοί ελέγχονται λόγω των παθών τους, ενώ είναι ευκολά εξαγοράσιμοι αν είναι άπληστοι ή φιλήδονοι ή και εύκολα εκβιάσιμοι αν έχουν διαπράξει κάποιο παράπτωμα (πχ. κοπή χρήματων ιδιωτών και δημοσίου, βιασμούς, χρηματισμού, όργια κ.λπ.), κάτι που δεν συμβαίνει σε ισχυρούς και θρήσκους ηγέτες (μονάρχες και μη, αλλά και σε λαούς), οι οποίοι λόγω της ηθικής τους δύναμης δεν υποκύπτουν σε δωροδοκίες, εκβιασμούς και έλεγχο ξένων πρακτόρων, λαών, επιχειρήσεων και κρατών.
Με την διάλυση δε της παιδείας οι Ρότσιλντ και οι σιωνιστές θα μπορούν να κατευθύνουν την νεολαία οπού οι ίδιοι θέλουν (ιδεολογίες, συμπεριφορές, απόψεις και τρόπο ζωής) και να την κάνουν να τους υπακούει απόλυτα.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο προωθούνται ψευδείς ή και ανακριβείς ιδεολογίες σαν αυτές του δαρβινισμού και του μαλθουσιανισμού, ή της αναρχίας, της αθεΐας και του αγνωστικισμού, όπως και η διάλυση των ηθών και της οικογένειας, γιατί μόνο αν ο ανθρώπους δεν έχει ηθικές παραδοσιακές αξίες και κάπου να σταθεί θα απελπιστεί απόλυτα και θα υποκύψει απόλυτα στα απάνθρωπα σχέδια των παγκοσμιοποιητών εξουσιαστών και των σιωνιστών Ρότσιλντ.
Για τον λόγο αυτό, οι Ρότσιλντ προσπαθούν να εξαγοράσουν και να έχουν τον έλεγχο όλων των βιβλίων, των περιοδικών, των ΜΜΕ, του ιντερνέτ και των ναρκωτικών, όπως επίσης και των κομμάτων και των ιδεολογιών, ελέγχοντας τις ιδεολογίες και τους πολιτικούς, όπως και τους λαούς, χωρίζοντας τους με την μέθοδο «Διαιρεί και Βασίλευε», φέρνοντας τους σε απελπισία για να δεχτούν μία (δήθεν) «Νέα Παγκόσμια Τάξη» στην θέση της «Παλιάς» (που δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε με την «Νέα»), όπως και να έχουν μία ενιαία θρησκεία και έλεγχο από ελεγχόμενα από αυτούς ιερατεία από την παναιρετική οικουμενιστική πανθρησκεία και την προώθηση αλλότριων ψευδο-θρησκειών, αιρέσων, καθώς και του μυστικισμού και της ειδωλολατρίας.

Ακολασία στις τελετές τους χρησιμοποιούσαν οι αιρετικοί Νικολαίτες, οι Χλίστι και οι Σοδομίτες.

Πίστευαν σε έναν δήθεν «κακό θεό» της Παλαιάς Διαθήκης που δημιούργησε τον κόσμο που δεν ήθελε οι ανθρώπου να έχουν γνώσεις (όπως και ο Δίας στον μύθο του Προμηθέα, από οπού ίσως πήραν την «πιστή» αυτή), ενώ ο κάλος «θεός» ήταν δήθεν «θεός-όφις» της «γνώσης» και της «φωτιάς» οι αιρετικοί Οφίτες, οι Καινίτες, οι Μανιχαίοι (η οποία έγινε επίσημη θρησκεία του κράτους των Ουιγούρων Τούρκων το 762 μ.Χ.), οι Καθαροί, οι Βογομίλοι, οι γνωστικοί, ενώ το ίδιο πιστεύουν και οι μασόνοι (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html).

Ο δε αιρετικός Ελκεσαίος πρώτος «εισήγαγε» το αιρετικό «δόγμα» των διαδοχικών ενσαρκώσεων «Προφητών» στον κόσμο και «εκπροσώπων του θεού» ή «θεούς», το οποίο χρησιμοποίησαν στην συνέχεια ο Μάνης, ο Μωάμεθ, οι θεοσοφιστές της Μπλατάβσκι και οι οπαδοί της πανθρησκείας και της δήθεν «Νέας Εποχής» στις μέρες μας.

Ο δε αιρετικός Μαρκίων διαχώρισε ως δήθεν διαφορετικούς τον κακό «θεό της Παλαιάς Διαθήκης» και τον αδύναμο «θεό της Καινής Διαθήκης», όπως έκαναν και όλοι οι προκάτοχοι του αιρετικοί γνωστικοί, δηλώνοντας ότι δήθεν ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός δεν ενσαρκώθηκε τάχατες κανονικά, όπως ακριβώς κάνουν στις μέρες μας οι νεοπαγανιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της Μεγάλης Βρετανίας και οι νεοειδωλολολάτρες γενικότερα].

Το ίδιο έτος, με το Συνέδριο της Βιέννης (https://alophx.blogspot.com/2016/10/1815-1945.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_49.html), προσπαθήσαν αναρχικά να κάνουν την «Ιερή Συμμαχία» ένα πρώτο είδος «παγκόσμιας διακυβέρνησης Αυτοκρατόρων», κάτι που δεν έγινε χάρις στην παρέμβασή του Τσάρου Αλέξανδρου του Α΄ και η ένωση αυτή πηρέ χάρις αυτόν άλλη μορφή.

{Το ίδιο ακριβώς προσπάθησαν και πάλι αποτυχημένα να δημιουργήσουν, δηλαδή μία παγκόσμια κυβέρνηση με την ΚΤΕ (Κοινωνία των Εθνών) οι Ρότσιλντ μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και με τον ΟΗΕ (Οργανισμό Ηνωμένων Εθών) μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_49.html).
Αν δε οι χώρες που χρηματοδοτούν τους παγκόσμιους οργανισμούς όπως π.χ. το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), την Παγκόσμια Τράπεζα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα κηρύξουν πτώχευση, τότε οι οργανισμοί αυτοί χωρίς χρήματα και υποστήριξη υλική. Τεχνική και προσωπικού θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ}.

Εκτός αυτών ο Τσάρος αρνήθηκε να δώσει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας και του εθνικού Ρωσικού νομίσματος στους Ρότσιλντ και αυτή την στάση του Τσάρου ακολουθήσαν και άλλοι μονάρχες στην Ευρώπη, ανατρέποντας τα σχέδια τους για τα κράτη αυτά. Από τότε ξεκίνησε και επισημά η βεντέτα των Ρότσιλντ με την Ρωσία.

{Αυτή η βεντέτα θυμίζει την βεντέτα των Ατρειδών με τους Χάρκονεν στην σειρά «Dune».
Οι Ισραηλινοί μπορεί να πιστεύουν ότι οι ίδιοι εκπροσωπούν τους Ατρείδες, έχοντας κατακτηθεί και χάσει το κράτος τους από τους εχθρούς τους ιστορικά και έφυγαν στην εξορία (από τους Βαβυλωνίους και τους Ρωμαίους, ή και από άλλη δύναμη που θα μπορούσε να τους κάνει το ίδιο και στις μέρες μας).
Και οι Κορρίνο στην περίπτωση αυτή εκπροσωπούν τους Αιωνίους εχθρούς του Ισραήλ, οι οποίοι λένε πολλοί Ισραηλινοί ραβίνοι είναι η Ρώμη και τα διάδοχα κράτη της και οι Χάρκονεν εκπροσωπούνται από τους συγγενείς των Ισραηλινών Άραβες, με τους οποίους οι Ισραηλινοί και οι Ατρείδες βρίσκονται σε πολυετή αιματηρή βεντέτα.
Για τους Ισραηλινούς ο δήθεν «μεσσίας» τους θα έρθει για να καταστρέψει τους εχθρούς τους και να τους κάνει παγκόσμια υπερδύναμη, όπως ακριβώς κάνει με τους Φρέμεν ο δήθεν «μαχντί» Παύλος Ατρείδης στον «Αμμόλοφο».
Και όπως στην σειρά «Game of Thrones» το Kings Landing καταστρέφεται από τον στρατό και τον Δράκο της Ντάνυ Τανγκάριεν και ανοικοδομείται στην συνέχεια, ίσως και η Ιερουσαλήμ να καταληφθεί, καταστραφεί και ανοικοδομηθεί μετά από την κατάκτηση της από την χωρά του Δράκου, την Κίνα (από τους βασιλείς και τους δύο μυριάδες μυριάδων στρατιώτες τους εξ’ Ανατολών Ηλίου που λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, διακόσια εκατομμύρια στρατός δηλαδή, όσα έλεγε και ο άθεος Κινέζος κομμουνιστής δικτάτορας Μάο ότι θα πρέπει να έχει και η Κίνα σε περίπτωση πλήρης επιστράτευσης της σε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο).
Και όπως είναι γνωστό, «Η ιστορία γράφεται από τους νικητές» και με τον τρόπο αυτό ο #Χ, όπως και ο Παύλος Ατρείδης στον «Αμμόλοφο» έβαλαν τους ιστορικούς να εξωραΐσουν την Βασιλεία τους, ενώ αυτοί ήταν σφαγιαστές και γενοκτόνου που χρησιμοποίησαν ακόμα και πυρηνικά όπλα και αφάνισαν άπειρους λαούς και θρησκείες για επιβάλουν παντού τους εαυτούς τους ως δήθεν «θεούς», μαζί με την προσωπολατρία τους.
Οι γεροί διεφθαρμένοι και τυραννικοί δικτάτορες Αυτοκράτορες Σαντάμ ο Δ΄ των Κορρίνο και Πάλπατιν, θυμίζουν κατά πολύ τον γερό διεφθαρμένο Μπάιντεν, ενώ όλοι τους έπεσαν και χάλασαν την εξουσία όταν έχασαν συντριπτικά μεγάλους πολέμους που οι ίδιοι ξεκίνησαν}.

Οι Ρότσιλντ χρηματοδοτήσαν και ενίσχυσαν χρηματικά την Μεγάλη Βρετανία την οποία έλεγχαν και τους Γάλλους στον Κριμαϊκό Πόλεμο, ενάντια στους Ρώσους, προκειμένου αυτοί να μην αποκτήσουν τον έλεγχο των Αγίων Τόπων, τους οπούς εποφθαλμιούσαν να αποκτήσουν οι ίδιοι την κατάλληλη στιγμή και για να μην γίνουν οι Ρώσοι εχθροί τους πανίσχυροι.

Την ίδια χρονική περίοδο χρηματοδότησαν και την κατασκευή της Διώρυγας του Σουέζ με τοκογλυφικά δάνεια, τόσο στους Βρετανούς, όσο και στους Αιγύπτιους, χρεώνοντας τους για πολλές δεκαετίες, όπως ακριβώς έγινε στην Ελλάδα με την κατασκευή της Διώρυγας της Κορίνθου, την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, αλλά και την Εγνατία και την Ιόνια Οδό.

Παράλληλα, οι Ρότσιλντ φρόντισαν για την δημιουργία του λεγομένου «City του Λονδίνου», ενός φορολογικού παράδεισου και οικονομικού, αλλά και ένα ανεξάρτητο μαία στην Αγγλία και τον Λονδίνο κράτος (όπως ακριβώς και το Βατικανό στην Ιταλία μέσα στην Ρώμη ή η Washington DC, μέσα στις ΗΠΑ), στο οποίο συγκεντρωνόταν κεφάλαια χωρίς φόρους, όπως ακριβώς είναι και η Ελβετία στις μέρες μας (https://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_35.html, https://alophx.blogspot.com/2018/12/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post.html).

[Οι 3 πόλεις-.εταιρείες.

Υπάρχουν 3 πόλεις στην γη που δεν υπόκεινται σε εθνική εξουσία, έχουν ξεχωριστούς νόμους, δεν πληρώνουν φόρους, έχουν την δική τους αστυνομική δύναμη και ακόμη και κατέχουν τη δική τους σημαία «ανεξαρτησίας». Αυτές οι 3 πόλεις ελέγχουν την εξουσία την οικονομία, και τις στρατιωτικές επιθέσεις Οι 3 πόλεις είναι στην πραγματικότητα εταιρείες ……Οι 3 πόλεις είναι……

1 The City of London (Η Πόλη του Λονδίνου)

2 Η Washington DC (Η Περιφέρεια της Κολούμπια)

3 Το Βατικανό.

Μαζί ελέγχουν τους πολιτικούς, τα δικαστήρια, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την προμήθεια τροφίμων, τους φυσικούς πόρους, τις εξωτερικές πολιτικές, τις οικονομίες, τα μέσα ενημέρωσης και την ροή χρημάτων των περισσότερων εθνών καθώς και το 80% του συνολικού πλούτου του κόσμου. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια δικτατορία.

1 The City of London στεγάζει…… Την Τράπεζα της Αγγλίας την οποία ελέγχει Ο Rothschild.

Τους Lloyds του Λονδίνου….Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου….Όλες οι Bρετανικές τράπεζες Τα υποκαταστήματα 384 ξένων τραπεζών…..70 τράπεζες των ΗΠΑ. Την έδρα του Παγκόσμιου Τεκτονισμού….. την Έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως “THE CROWN”.

Η βασίλισσα αναφέρεται στο City of London Corporation ως «εταιρεία», αλλά είναι γνωστό ως The CROWN…..Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρίσκονται στο Λονδίνο αλλά όχι στο City of London, διότι το CITY δεν είναι μέρος της Αγγλίας!!!

Το City of London ελέγχει άμεσα και έμμεσα όλους τους δημάρχους, συμβούλια, περιφερειακά συμβούλια, πολυεθνικές και διεθνικές τράπεζες, εταιρείες, δικαστικά συστήματα (μέσω του Old Bailey, Temple Bar και του Royal Courts of Justice στο Λονδίνο).

Ελέγχει άμεσα και έμμεσα το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα , Vatican Bank (μέσω της NM Rothschild & Sons London , την European Central Bank, την Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών (η οποία ανήκει ιδιωτικά και κρυφά ελέγχεται από οκτώ ελεγχόμενες από την Βρετανία), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, Επίσης, ελέγχεται από Βρετανούς και επιβλέπει όλες τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Το Crown ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και διοικεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών της Κοινοπολιτείας, και πολλά «Δυτικά» κράτη….. Υπάρχουν δύο Crown στην Αγγλία, το ένα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ το άλλο Crown (στέμμα) στο City of London αποτελείται από μια επιτροπή 12 τραπεζών με επικεφαλής την Τράπεζα της Αγγλίας ( House of Rothschild ) και κυριαρχούν στον κόσμο από το ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος των 677 στρεμμάτων το γνωστό ως The City of London , ή απλά «The City».

2 Washington DC.

Η Ουάσιγκτον DC δεν είναι μέρος των ΗΠΑ !!! Η DC έχει την δική της σημαία και το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα, η σημαία της Washington DC είναι άσπρη με 2 κόκκινες γραμμές και 3 αστέρια (τα 3 αστέρια που δηλώνουν Washington DC, Πόλη του Βατικανού και City of London).

Το Σύνταγμα της Washington DC δεν έχει καμία σχέση με το Αμερικανικό Σύνταγμα!!! Ο νόμος του 1.871 μ.Χ. που πέρασε από το Κογκρέσο δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία γνωστή ως ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ & εταιρική κυβέρνηση. Έτσι, η DC ενεργεί ως Εταιρεία μέσω του Νόμου.

Το 1.913 μ.Χ. το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό πέρασε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ παρέχοντας τα αποθέματα χρυσού και αργύρου της Αμερικής και τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας της Αμερικής στους τραπεζίτες του Rothschild. Το Federal Reserve είναι ένα ιδιόκτητο τραπεζικό σύστημα που δεν ανήκει στην Αμερική ή τους Αμερικανούς!!!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φιγούρα για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τις διεθνικές εταιρείες – και οι δύο ελέγχονται από τον Τεκτονισμό και από το City of London, από το σπίτι του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

3 Η Πόλη του Βατικανού…

Δεν είναι μέρος της Ιταλίας ή της Ρώμης, Ο πλούτος του Βατικανού περιλαμβάνει επενδύσεις με τους Rothschilds στην Βρετανία, την Γαλλία και τις ΗΠΑ, καθώς και με εταιρείες πετρελαίου και όπλων. Τα δισεκατομμύρια του Βατικανού λέγεται ότι ανήκουν στην ελεγχόμενη «Rothschild» Bank of England και την US Federal Reserve Bank.

Η καθολική εκκλησία είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, συσσωρευτής πλούτου ιδιοκτησίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε τράπεζα, εταιρεία, ή κυβέρνηση. περισσότεροι από 6.000 τραπεζικοί λογαριασμοί του Βατικανού χρησιμοποιούνταν για εκβιασμό παγκόσμιων ηγετών.

Ο Αμερικανικός λαός δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν δύο Συντάγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο γράφτηκε το 1.776 μ.Χ. Στις 4 Ιουλίου 1.776 μ.Χ., εορτάζεται η ανεξαρτησία τους από την Βρετανία ……Και για 95 χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.

Αυτή η ελευθερία τελείωσε το 1.871 μ.Χ. όταν το αρχικό «Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Αμερική» άλλαξε σε « ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ». Αυτό είναι το μυστικό σύνταγμα…. Διότι οι ΗΠΑ μετατράπηκαν σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!

Το Κογκρέσο συνειδητοποίησε ότι η χώρα βρισκόταν σε τρομερά οικονομικά στενά, τα οποία τους τα δημιούργησαν αυτοί που ήρθαν μετά ως σωτήρες και έδωσαν δάνεια στις ΗΠΑ, οπότε έκαναν μια οικονομική συμφωνία με τον διάβολο – διεθνείς τραπεζίτες – (εκείνες τις μέρες, οι Ρότσιλντ του Λονδίνου).

Οι υποτιθέμενοι διεθνείς τραπεζίτες δεν επρόκειτο να δανείσουν χωρίς κάποιες σοβαρές προϋποθέσεις. Έτσι, επινόησαν έναν τρόπο να ανακτήσουν τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών και έτσι, ψηφίστηκε ο νόμος του 1.871 μ.Χ. Χωρίς συνταγματική εξουσία, το Κογκρέσο δημιούργησε μια ξεχωριστή μορφή διακυβέρνησης για την Περιφέρεια της Κολούμπια . Washington DC…

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, με τηω δική του σημαία και το δικό του ανεξάρτητο σύνταγμα !!! Όπως είπαμε προηγουμένως, Η Αυτοκρατορία των τριών πόλεων αποτελείται από την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και την Πόλη του Βατικανού.

Το Λονδίνο είναι το εταιρικό κέντρο των τριών πολιτειών και ελέγχει τον κόσμο οικονομικά. Η Washington DC είναι υπεύθυνη για το στρατό κ.λ.π, και το Βατικανό τα ελέγχει όλα με το πρόσχημα της πνευματικής καθοδήγησης].

Από εκείνη την περίοδο, οι Ρότσιλντ είχαν και σχέδια για την διάλυση των κληρονομικών μοναρχιών και των θρησκειών, κυρίως του Χριστιανισμού, με σκοπό με την καταστροφή τους να καταφέρουν να επιβάλλουν την δική τους θρησκεία και αρχηγούς και για τον λόγο αυτό υποστήριξαν ιδεολογίες αντίθετες σε μοναρχία και Χριστιανισμό, π.χ. τον κομμουνισμό και τον παγανιστικό/νιτσεϊκό εθνικισμό, μέσω της κομμουνιστικής διεθνούς και του Τάγματος της Χρυσής Αυγής.

[Στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία ήταν και είναι πλήρως ελεγχόμενη από τους Ρότσιλντ, η οποία αν και μοναρχική φιλοξένησε τον Μαρξ, τον ιδρυτή του κομμουνισμού και χρηματοδοτούνταν από τον Ένγκελς, επιχειρηματία, με συμφέροντα στο Λονδίνο και είχε κέρδη με την παραγωγή εμπορευμάτων από βάμβακι που συνέλεγαν οι μαύροι δούλοι των φυτειών του Νότου, σε ένα είδος δουλεμπορίου, που καθόλου δεν πείραζε τον Μαρξ, ούτε και το γεγονός ότι τον χρηματοδοτούσε ο καπιταλιστής Ένγκελς.

Τον Γερμανοεβραίου Μαρξ, μέλος της μασονικής/τεκτονικής ένωσης των Δίκαιων, ο οποίο δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του και ζούσε με χρήματα του Ένγκελς, παραμελούσε την οικογένεια του, ενώ έλεγε σαν Γερμανός εθνικιστής και σι διεθνιστής στα άρθρα που γέρναγε με μίσος ότι στον επόμενο μεγάλο πόλεμο, όλοι οι Σλάβοι πρέπει να γίνουν τροφή για τα κανονιά και ως δημοσιογράφος υποστήριζε τα Γερμανικά συμφέροντα, αρνούνταν τις σφαγές όλων των Ελλήνων και των Ορθοδόξων από τους Τούρκους και υποστήριζε ότι αυτοί ήταν βάρβαροι και αντιδραστικοί, μαζί με την διατήρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμμάχου της Πρωσίας, του Α΄ Ράιχ και της Αυστροουγγαρίας.

Κατά τον Μπακούνιν, επιφανή εκπροσώπου του αναρχικών, ο Μαρξ ποτέ δεν έλεγε τίποτε για τον ομοεθνή του αρχικαπιταλιστή ομοεθνή του Ροτσλιντ (που τον φιλοξενούσε στο Λονδίνο και τον χρηματοδοτούσε) και για την μαύρη δράση του (https://aperopia.fr/02-2023/mystikes-etaireies-enantion-politismoy-kai-anthropotitas-meros-3o/).

Ο δε Μαρξ και οι διάδοχοι του μπολσεβίκοι κομμουνιστές στην Ρωσία και αλλού, σε μία κακοτεχνία και άθλια αντιγραφή του Χριστιανισμού, μιλούσε για «κοινοκτημοσύνη» (σαν αυτή των πρώτων Χριστιανών), ενώ απέκτησαν και «Προφήτη» (τον Μαρξ), «Αποστόλους» (τους προπαγανδιστές κομμουνιστές), «Ιερά Λείψανα» (την μούμια του Λένιν και των Στάλιν και Μάο), «μάρτυρες» όσους διωχθήκαν πριν την άνοδο των κομμουνιστών στην εξουσία και «παράδεισο», την δημιουργία του «κομμουνιστικού κράτους επί της γης» και «μεσσία» και «εκλεκτό λαό» το «Προλεταριάτο».

Όπως ακριβώς και οι ναζιστές και οι φασίστες είχαν και αυτοί τον δικό τους «μεσσία», τους ηγέτες τους, π.χ. τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, παράδεισο το «Χιλιόχρονο Ράιχ επί γης», «μάρτυρες» όσους φυλακίστηκαν πριν την άνοδο τους στην εξουσία και «εκλεκτό λαό» τους Ιταλούς και τους Γερμανούς αντίστοιχα.

[Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ο  Ιρλανδός συγγραφέας του Δράκουλα Μπραν Στόκερ ήταν μέλος της νεοπαγανιστικής/νεοειδωλολατρικής οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της Μεγάλης Βρετανίας, όπως και πολλοί άλλοι μυθιστορηματογράφοι και με πολλές από τις ιστορίες τους προωθούσαν την ιδεολογία της οργάνωσης αυτής (που προωθούσε τον παγανισμό και την επαναφορά του με χρήματα των Ρότσιλντ για να χτυπήσει τον Χριστιανισμό και να τον αποδυναμώσει).

Το 777 είναι ένα καμπαλιστικό λεξικό τελετουργικής μαγείας, ανατολικού μυστικισμού, συγκριτικής θρησκείας και συμβολογίας. είναι επίσης ένα εγχειρίδιο για τελετουργικές επικλήσεις και για τον έλεγχο της εγκυρότητας των ονείρων και των οραμάτων.

Το ίδιο το 777 περιέχει, σε συνοπτική μορφή πινάκων, μια επισκόπηση του συμβολισμού των κυριότερων παγκόσμιων θρησκειών, καθώς και το σύστημα αντιστοιχίας του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα πλήρες μαγικό και φιλοσοφικό λεξικό - ένα κλειδί για όλη την θρησκεία και τον πρακτικό αποκρυφισμό.

Επίσης, το 777 αρέσει στον αποκρυφισμό. Ο Aleister Crowley -που θεωρείται ο μεγαλύτερος σατανιστής όλων των εποχών- έγραψε ένα βιβλίο για το 777 και την σύνδεσή του με τις αποκρυφιστικές πρακτικές (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/12/blog-post_902.html).

Βουλευτής του Βελγίου: «Στο Ισραήλ, οι ραβίνοι καλούν για βιασμό Παλαιστινίων γυναικών»! «Στο Ισραήλ, οι ραβίνοι καλούν για βιασμό Παλαιστινίων γυναικών»: οι κατηγορίες της Βελγίδας βουλευτή Nadia El Yousfi προκαλούν διαμάχη (https://dimpenews.com/2023/12/20/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%bf%ce%b9-%cf%81/)...

+18 ΣΙΩΝΙΣΤΑΝ Έκοψαν τα γεννητικά όργανα και ακρωτηρίασαν μέλη Παλαιστινίου στην … Δ Όχθη!!!! ZIONISTAN!  Ισραηλινές πηγές διέρρευσαν τη φωτογραφία ενός Παλαιστίνιου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν στρατιώτη του Ισραηλινού Στρατού στην Hawara, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη (https://dimpenews.com/2023/12/19/18-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%ce%ba%ce%bf%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1/)...

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ…. ΚΟΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ. Ουκρανοί μισθοφόροι στην Γάζα…. κοινά ιδανικά πολεμάνε για το μεγάλο Ισραήλ.  Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα γίνει ένα μεγάλο Ισραήλ (https://oimos-athina.blogspot.com/2023/12/blog-post_21.html)].

ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ… Όλοι οι ραβίνοι λένε έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος. Ο μεγαλύτερος Αμερικάνος Καμπαλιστής λέει έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος και μετοίκισε στο Ισραήλ. Επικαλούνται και μεταφυσικές εμπειρίες και ψευδοράματα στρατιωτών τους ότι ο Μεσσίας τους δηλ. ο Αντίχριστος έρχεται…
Ζούμε Αποκαλυπτικές εποχές.. ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ… Όλοι οι ραβίνοι λένε έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος. Ο μεγαλύτερος Αμερικάνος Καμπαλιστής λέει έρχεται ο Μεσσίας δηλ. ο Αντίχριστος και μετοίκισε στο Ισραήλ. Επικαλούνται και μεταφυσικές εμπειρίες και ψευδοράματα στρατιωτών τους ότι ο Μεσσίας “Machia’h”τους δηλ. ο Αντίχριστος έρχεται…
Τον φέρνουν του ανοίγουν το δρόμο με κρατήρες με μπουλντόζες με μαχητικά με βόμβες με ερείπια με αίμα του θυσιάζουν χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και κορίτσια είναι μια μαζική ανθρωποθυσία κυρίως παιδιών ένας τελετουργικός πόλεμος….
Mιλάει o Ισραηλινός ραβίνος Ron CHAYA: Αγαπητοί φίλοι δεχόμαστε πολλά μηνύματα ότι ο Μεσσίας φθάνει. Χθες μέσα στο διαδίκτυο ραβίνοι επικαλέστηκαν την ιστορία ενός από τους στρατιώτες της Τσαχάλ που τραυματίστηκε στην Γάζα και ο οποίος ήταν κλινικά νεκρός.
Όταν επανήλθε και ξαναβρήκε τις αισθήσεις τους διηγήθηκε ότι ανέβηκε εκεί ψηλά και είδε ότι υπήρχε μεγάλη διαμάχη φιλονικία στον ουρανό. Mας φέρνουν τον «Μεσσία» τώρα ή εντός κάποιων εβδομάδων επομένως ή τώρα Beezrat Hachem=να είναι ευλογημένο ή μέσα σε κάποιες εβδομάδες επίσης Beezrat Hachem= να είναι ευλογημένο. Αυτό είναι είμαστε εκεί.
Η ενθρόνιση του αντίχριστου θα γίνει στον ναό του Σολομώντα, ο οποίος θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αυτό σήμερα. Ο κόσμος θα έχει σύντομα έναν αφέντη” (https://dimpenews.com/2023/11/10/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5/).

Αραβικό μέσο επιβεβαιώνει ότι σχεδιάζεται να γκρεμιστεί το τέμενος Αλ Άκσα και να χτιστεί ο 3 Ναός του Σολομώντα (https://orthodoxathemata.blogspot.com/2023/12/3_24.html).

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Γέροντας Θαδδαίος τῆς Βιτόβνιτσα Η οικονομία όλων των κρατών θα καταστραφεί θα γίνει πρωτοφανές χάος που θα φέρει τον αντίχριστό «σώσει» τον κόσμο παίρνοντας την θέση του ‘’Προέδρου’’ των Ηνωμένων Εθνών.

Η οικονομία όλων των κρατών θα καταστραφεί Οι τέκτονες είναι παρόντες παντού. Έχουν δικό τους λαό στην κυβέρνηση όλων των κρατών, σε άλλα σημαντικά μέρη, ακόμα και στην Εκκλησία.  Οι Τέκτονες προετοιμάζονται να υποτάξουν ολόκληρο τον κόσμο με την δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ΟΗΕ, υπό την ηγεσία ενός ατόμου ο οποίος θα πάρει την θέση του ‘’Προέδρου’’ των Ηνωμένων Εθνών. Η οικονομία όλων των κρατών θα καταστραφεί….. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ένα πρωτοφανές χάος. Από αυτό το χάος το ‘’Αντίγραφο’’ θα βγει για να «σώσει»’’ τον κόσμο.

Μπορεί να κτιστεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων στην Ιερουσαλήμ χωρίς να γκρεμιστεί ο «Θόλος του Βράχου»; Μια νέα διαθρησκευτική Εβραϊκή πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, διατυπώνει την άποψη ότι για να κτιστεί ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός στην Ιερουσαλήμ δεν απαιτείται να καταστραφεί ο «Θόλος του Βράχου» (Dome of the Rock) (ή «Όρος του Ναού» κατά τους Ιουδαίους, που έχει μείνει γνωστός και ως το «τέμενος του Ομάρ» από τον χαλίφη Ομάρ - εμπν - ελ Χαττάμπ, (581 μ.Χ.- 644 μ.X.) ο οποίος το έκτισε αφού κατέλαβε την Ιερουσαλήμ)- (https://redskywarning.blogspot.com/2009/07/third-temple.html, https://redskywarning.blogspot.com/2008/11/blog-post_05.ht, mlhttps://redskywarning.blogspot.com/2008/11/blog-post.html).     

Δήλωση “βόμβα”- Πρεσβευτής Ισραήλ στον ΟΗΕ: “Η Χαμάς-ISIS είναι πρόθυμη να ανατινάξει το Αλ Άκσα”.  Το Ισραήλ υπερασπίζεται το Τζαμί Al-Aqsa από τους πυραύλους της Χαμάς!! ️ Ακριβώς όπως το ISIS κατέστρεψε τα τζαμιά, η Χαμάς-ISIS είναι πρόθυμη να ανατινάξει την Al-Aqsa. Για την Χαμάς, η δολοφονία Ισραηλινών είναι πιο σημαντική από τις ισλαμικές ιερές τοποθεσίες (https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%cf%83%cf%84/)!!! ️

Ο Iron Dome αναχαιτίζει τον πύραυλο της Χαμάς πάνω από το Όρος του Ναού καθώς οι Άραβες της Ιερουσαλήμ ζητωκραυγάζουν. ΣΧΟΛΙΟ: Αν η Χαμάς ή οι Άραβες καταφέρουν με πύραυλο να ρίξουν το Τέμενος του Ομάρ (Τζαμί Αλ-Ακσά) θα γίνει το έλα να δεις (https://orthodoxathemata.blogspot.com/2023/12/iron-dome.html).

Ψύχωση? Ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ ζητά προετοιμασία πολέμου κατά της ΑΙΓΥΠΤΟΥ και της ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ! Ο κ. Avigdor Lieberman, πρώην Υπουργός Άμυνας και νυν αρχηγός του Ισραηλινού πολιτικού κόμματος της αντιπολίτευσης, του κοσμικού και εθνικιστή εξτρεμιστή Yisrael Bieteniu, φαίνεται να υπέστη σήμερα ψυχική κατάρρευση (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/12/blog-post_593.html).

Φρένο 40% στο εμπόριο μέσω Ερυθράς Θάλασσας -  Κίνδυνος εκτόξευσης πληθωρισμού και ενεργειακού σοκ λόγω ναύλων. Από φόβο για τα drones των Houthi τρεις μεγάλες ναυτιλιακές ανέστειλαν τις διελεύσεις τους από τα στενά του Σουέζ και την Ερυθρά Θάλασσα (https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-suez-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc/).

Για τους ραβίνους νέα Ρώμη και Εδώμ θεωρούνται οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Δύση που θα πρέπει να καταστραφούν για να επικρατήσει ο παγκόσμιος δήθεν «μεσσίας» τους, ο #Χ].

Από την παγανιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και «Κρανίο και Οστά», εκτός από τις συνονόματες οργανώσεις που ιδρυθήκαν σε Ελλάδα και στις ΗΠΑ, ιδρύθηκε ως παράρτημα της πρώτης στην Γερμανία η παγανιστική «Εταιρία της Θουλής», από την οποία προήλθε στην Γερμανία στο παγανιστικό και μυστικιστικό ναζιστικό κόμμα, ενώ για παρεμφερείς λογούς υποστήριξαν και την θεοσοφία παγκόσμια της Αλίκης Μπέιλι (διάδοχου της Μπλαβτάσκυ), η οποία όπως και αυτοί υπεστήριζαν τον ερχομό ενός «νέου μεσσία» (αυτή του Ινδού Κρισναμούρτι που μεγάλωσε η ίδια στην οργάνωση της).

Στην Μεγάλη Βρετανία, που ήταν και έδρα της παγανιστικής οργάνωσης του μασονισμού/τεκτονισμού, προερχόμενος από τον παγανισμό της Αρχαίας Ρώμης και μέσω Ρωμανίας (Ιουλιανού, Ψελλού και Πλήθοντος) έφτασαν οι ιδέες της πρωτα στην Φλωρεντία των Μέδικων στην Ιταλία, στην Γαλλία και τέλος στην Μεγάλη Βρετανία, με τους Τζον Ντι και Φράνσις Μπέικον και τους καμπαλιστές και τους αλχημιστές Ροδόσταυρους (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_75.html).

[Ροδόσταυρος ήταν και ο πρίγκιπας Κρίστιαν Anxalt, ο οποίος στην Βοημία ξεκίνησε μία επανάσταση εναντίον των Αψβούργων (υποστηρίζοντας για νέα μονάρχη της Βοημίας τον Φρειδερίκο τον Ε’), αλλά απέτυχε και το κίνημα των Ροδόσταυρων ηττήθηκε, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να καταφύγουν στην Αγγλία και να ιδρύσουν εκεί πέρα με την ένωση και την ένταξη σε μασονικές στοές νέες στοές, αλλά και να επηρεάσουν την μασονία της Αγγλίας με την ιδεολογία τους.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι και ο Αυτοκράτορας των Αψβούργων Ροδόλφος ο Β’ είχε πολύ μεγάλο πάθος με τον αποκρυφισμό, των ερμητισμό και τον καμπαλισμό και είχε κάνει την Πράγα κέντρο του, όπως επίσης έκανε και ο Μέγας Φρειδερίκος στο Βερολίνο και την Πρωσία με την μασονία.

Ο Μεγάλος Ναπολέοντας είχε ένα τεράστιο μίσος ενάντια στο Ιησουΐτες  και τους πολέμησε με πάθος, όπως ακριβώς έκαναν μασόνοι και κομμουνιστές στην συνέχεια τους Ιησουίτες, τον παπισμό και την καθολική μοναρχία.

Το ίδιο μίσος με τον Ναπολέοντα και τους κομμουνιστές μασόνους είχαν για τους Ιησουίτες είχε και ο Φρειδερίκος ο Μέγας της Πρωσίας, ο οποίος τους χρησιμοποίησε τόσο εναντίον αυτών, όσο επίσης και εναντίον των Αψβούργων, του πάπα της Ρώμης και του καθολικισμού.

Ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ έλεγε ότι έφτιαξε τα SS κατά το πρότυπο από τον Ιησουιτών, ενώ για αυτόν ο Χίμλερ ήταν ο νέος Ιγνάτιος Λογιόλα,  όποιος ως γνωστόν ήταν στρατιωτικός και με αυτό τον τρόπο δημιούργησε το τάγμα των Ιησουιτών και το οργάνωσε, όπως επίσης και ο Μέγας Φρειδερίκος όταν έφτιαξε τις λειτουργίες της μασονίας.

Οι πρώτοι δε Εβραίοι έγιναν μέλη μασονικών στοών κατά το έτος 1724 μ.Χ. και στην συνέχεια αυξήθηκαν και κατέλαβαν την πλειοψηφία σε πολλές από αυτές, ενώ απογειώθηκαν και τις έλεγξαν πλήρως, όταν ηγέτης των μασονικών στοών έγινε ο Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ.

Οι δε Εβραίοι σταύρωσαν τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, αφού πρώτα Τον πρόδωσαν κατά την διάρκεια της Σταύρωσης και των Παθών Του, όπως ακριβώς και Σιωνιστές πρόδωσαν τους ομοεθνείς τους και τους παρέδωσαν στους Ναζί για να εξοντωθούν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους για την καταναγκαστική διαφυγή των Εβραίων στην Παλαιστίνη για να σωθούν.

Οι Ιλουμινάτι όταν τους ανακάλυψαν αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αγγλία όπως επίσης και στην Γαλλία από την Βαυαρία που ήταν αρχικά η βάση τους και με την ένταξη τους στις Αγγλικές μασονικές στοές, βοήθησαν στην ίδρυση του μασονικού Συνδέσμου των Δικαίων, μέλη του οποίου ήταν Μαρξ και ο Ένγκελς.  Στην Αγγλία οι Ιλουμινάτι βοήθησαν στην επέκταση της Μασονίας και στην Γαλλία στην έναρξη και την επιτυχία της Γαλλικής Επανάστασης.

Και όπως τον Ένατο Αιώνα μ.Χ.  ο πάπας της Ρώμης έγινε υποχείριο του Καρλομάγνου και των Αυτοκρατόρων των Φράγκων, έτσι και το από το έτος 1825 μετά Χριστόν πάπας έγινε υποχείριο των Ρότσιλντ.

Τόσο ο Παράκελσος, όσο και ο Πλήθων που ήταν και οι δύο νεοπαγανιστές και φίλοι της μαγείας και του μυστικισμού και ήθελαν να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με τον νεοπαγανισμό στην Ευρώπη].

Οι Ροτσλιντ, οι είχαν ήδη γνωρίσει τον μασονισμό μέσω του Φρειδερίκου του Μέγα με τον οποίο συνεργάζονταν και χρηματοδοτήσαν τους μασόνους στην Πρωσία και την Γαλλία, έτσι ώστε να ρίξουν τους μονάρχες και την παλιά αριστοκρατία με τους επαναστάτες και την διάβρωση της μοναρχίας και του παπισμού με την προώθηση του «διαφωτισμού»/δια σκοτισμού από διεφθαρμένους τέκτονες δήθεν «διαφωτιστές» (όλοι διεφθαρμένοι, διεστραμμένοι, σαδιστές και ανήθικοι ή και σοδομιστές και αρτίστες), π.χ. σαν τον Βολτέρο (https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).

Ο Ευρωπαικός Διαφωτισμός, η Γαλλική Επανάσταση και η φιλελεύθερη δημοκρατία στην ουσία απάλλαξε τους Εβραίους της Δύσης από τον οικονομικό, πολιτικ’ο και κοινωνικό αποκλεισμό και θέσεις εργασίας. 

{Αλλά και ο ίδιος ο Φρειδερίκος ο Μέγας είχε Αγγλίδα μάνα (όπως και ο Κάιζερ Γουλιέλμος Β΄ του Β’ Ράιχ αντίστοιχα), μέσω της οποίας και ο ίδιος γνώρισε και έγινε μέλος και δημιούργησε μασονικές στοές στην Γερμανία, έχοντας σχέση με τους Γερμανικής καταγωγής Ουίνδσορ, τους νυν μονάρχες της Γερμανίας}.

Με τελικό στόχο να καταργήσουν τους κοινωνικούς περιορισμούς και να αναδειχτούν οι ίδιοι, από μία αριστοκρατία του χρήματος σε νέα αριστοκρατία και μέσω της δημοκρατίας, να εκλέγονται είτε οι ίδιοι (π.χ. Λάιονελ Ροτσλιντ, Νάθαν Ροκφέλερ), είτε «μαριονέτες» τους να ανέλθουν στην εξουσία.

Φρόντισαν στην συνέχεια και για την δημιουργία και επέκταση με παραρτήματα της μασονίας σε πολλές χώρες της γης, ιδιωτεία στην Λατινική Αμερική, με στόχο την δημιουργία (πραγματικών ή μη) ελεγχόμενων επαναστατών και απόσπαση των περιοχών αυτών από τις καθολικές και μοναρχικές Ισπανία και Πορτογαλία για τα συμφορά των ιδίων και της Βρετανικής Αυτοκρατορίες που οι ίδιοι έλεγχαν.

Όλοι αυτοί, αποτελούσαν (και αποτελούν ακόμα) το Αγγλικό παρακράτος στις περιοχές αυτές, με το οποίο δημιουργούσαν ένα στρατό πρακτόρων, κατάσκοπων και πολιτικών υποχείριων τους (https://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_81.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html) στα κράτη αυτά για τον έλεγχο τους, σε συνεργασία ή μη με τις ντόπιες οικονομικές ελίτ, όπως ακριβώς κάνει και η CIA στις μέρες μας από παλιά και μέσω της GLADIO (https://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html, https://alpha.blogspot.com/2022/06/p2.html).

Όλα αυτά οι Ρότσιλντ τα έκαναν για την ίδρυση μίας παγκόσμιας Αυτοκρατορίας από τους Αγγλοσάξονες (Βρετανούς και Αμερικανούς που έλεγχαν πλήρως), με κοινό «πολιτισμό», «θρησκεία», «ιστορία», «ηγέτη» (https://alophx.blogspot.com/2017/09/new-deal.html).

Στην Βρετανία, οι Ροτσλιντ με τον έλεγχο της οικονομίας του κράτους αυτού, απέκτησαν και τον έλεγχο των παγανιστικών μασονικών στοών, κάτι σχετικά εύκολο, άλλωστε και οι ίδιοι οι Ροτσλιντ ψευτο-«Εβραίοι» Χαζάροι καμπαλιστές, ταλμουδικοί και Κασίδου και κρυφά όπως και οι Χαζάροι προγονοί τους ειδωλολάτρες και αυτοί και δημιούργησαν παραπάνω παραλλαγές και αιρέσεις και μυστικιστικό Ιουδαϊσμό με ένωση αυτού με παγανιστικά πιστεύω Χαζάρων.

[Όπως ακριβώς και οι Φράγκοι του Καρλομάγνου ενώνοντας τον Χριστιανισμό με τα ειδωλολατρικά τους πιστεύω ίδρυσαν την αναίρεση του παπισμού και οι Ισμαηλίτες Ασσασινοί που ίδρυσαν την αίρεση και τρομοκρατική τους οργάνωση με την ένωση ισλάμ, παγανισμού και γνωστικισμού.

Οι Ρότσιλντ ήταν Εβραίοι που ήρθαν από την Γερμανία στην Φρανκφούρτη και «ρίζωσαν» εκεί και κατέλαβαν την οικονομία και με έμμεσοι τρόπο και την πολιτική της χώρας αυτής, όπως ακριβώς και η Γερμανική δυναστεία των Σάξγμπουρκ Γκότα, οι νυν Ουίνδσορ που έκαναν παρόμοια διαδρομή και κατέλαβαν την μοναρχία στην εξουσία και με την χρηματοδότηση των Ρότσιλντ].

Παράλληλα, με τον έλεγχο της μασονίας, οι Ρότσιλντ κατάφεραν να αυξήσουν σε τεράστιο βαθμό τον αριθμό των πρακτόρων και των στρατιωτών που έλεγχαν, αφού ήδη οι μασόνοι από τον Αγγλικό εμφύλιο ήταν ένας έτοιμος, ισχυρός και ολόκληρος στρατός πρακτόρων και μισθοφόρων (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_75.html).

Εκτός όμως από τους τέκτονες στην Μεγάλη Βρετανία, την Πρωσία και την Γαλλία, χρηματοδότησαν και τον Άνταμ Βάισχαουπτ, πρώην Ιησουΐτη και Γερμανοεβραίου και την οργάνωση που ίδρυσε, τους Ιλουμινάτι, που ιδρύθηκε από πολλούς μασόνους, όπως ήταν και ο ίδιος ο Βάισχαουπτ, με στόχο την διάβρωση με προπαγάνδα και αληθινά και μη σκάνδαλα και προπαγάνδα της μοναρχίας και του Χριστιανισμού, ενώ μέσω εξεγέρσεων των λαών θα έρχονταν η πτώση αυτών, όπως ακριβώς έγινε στην Γαλλική Επανάσταση (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_39.html).

Όμως ατυχώς για τον ίδιο τον Βάισχαουπτ, ο θάνατος ενός αγγελιοφόρου του από κεραυνό πάνω στην αμαξά που οδηγούσε έκανε εφικτό να βρεθούν τα κρυμμένα έγγραφα της οργάνωσης που μετέφερε και ο Βάισχαουπτ και οι οπαδοί του να το σκάσουν από το κράτος του για να γλιτώσουν την σύλληψη.

[Στην ουσία, ο Βάισχαουπτ, ήταν με την οργάνωση του, τους Ιλουμινάτι, ο «μπροστινός» των Ροτσλιντ, ο οποίος συνέτασσε το σχέδιο τους για την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης (ένα σχέδιο που διαμορφώθηκε από αυτούς σταδιακά και ανάλογα με τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες), όπως ακριβώς στις μέρες μας, ο «μπροστινός» και πάλι των Ρότσιλντ Κλάους Σβαμπ, συνέταξε το σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» για την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Οι δε στόχοι των Ιλουμινάτι/«πεφωτισμένων» του πρώην Ιησουΐτη Βάισχαουπτ ήταν η κατάργηση των μοναρχιών και της θρησκείας με τον φόνο και την δολοφονία όλων των μοναρχών, των αριστοκρατών, των Αρχιερέων και των ιερέων, όπως επίσης και η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας, της οικογένειας και του πατριωτισμού, καθώς και η δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης υπό τον έλεγχο τους (σχέδια που εφάρμοσαν τόσο στην Γαλλική, όσο και στην Ρωσική «επανάσταση»/πραξικόπημα των μπολσεβικων-https://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html)].

Για την διάβρωση του Χριστιανισμού και πόλεμο εναντίον του οι Ρότσιλντ υποστήριξαν και αναπόδεικτες ακόμα «επιστημονικές» «θεωρίες», όπως π.χ. του Δαρβίνου και της «θεωρίας» του «Δαρβίνου» για την «εξέλιξη των ειδών» και την δήθεν «καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο».

Οι Ροτσλιντ, πάντα προσπαθούσαν μέσω των τοκογλυφικών δάνειων στα κράτη να αποκτήσουν τον έλεγχο των Κεντρικών Τράπεζων και της κοπής νομισμάτων στα κράτη, αφού μέσω της οικονομίας θα έπαιρναν τον πλήρη έλεγχο τους (μαζί με τον έλεγχο των εφημερίδων, των καναλιών και όλων των ΜΜΕ γενικότερα), όπως έλεγε και ο Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ που έλεγε: Δώστε μου τον έλεγχο του χρήματος των κρατών και δεν μεν νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του».

[Με τον έλεγχο της οικονομίας και του χρηματιστήριου της Μεγάλης Βρετανίας, οι Ροτσλιντ πήραν και τον έλεγχο όλων των βιομηχανιών της, π.χ. των πολεμικών και φρόντισαν, εκτός από να πουλούν όπλα για να κερδίζουν χρήματα μέσω πολέμων (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_37.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_72.html), παράλληλα σε συνεργασία με πολεμικές βιομηχανίες, π.χ. σαμάν την Βίκερς επί Ζαχάροφ και να προκαλούν στημένα επεισόδια και πολέμους για να μπορούν να πωλούν όπλα στους αντιμαχόμενους.

Και όσοι δεν ήθελαν την συνέχιση των πολέμων, όπως π.χ. ο Ρασπούτιν στην Ρωσία που πίεζε για ειρήνη με τους Γερμανούς, δολοφονήθηκε όχι μόνο από τον πρίγκιπα Φέλιξ Γιουζούποφ, αλλά και από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες που συνεργάστηκαν μαζί με αυτόν για τον σκοπό αυτό.

Εκτός αυτών, με την έκρηξη της Βιομηχανικής Επανάστασης, οι Ρότσιλντ απέκτησαν και το τεχνολογικό υπόβαθρο που χρειάζονταν, προκειμένου να μπορέσουν να επεκτείνουν την Βρετανική Αυτοκρατορία που οι ίδιοι έλεγχαν μέσω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας, των νέων τεχνολογικών ανακαλύψεων και των πολέμων που έκαναν σε έκταση ίση με το ένα τέταρτο της γης, αρπάζοντας και λεηλατώντας τον πλούτο των κατεκτημένων λαών.

Πίσω δε από την λατρεία των τεκτόνων είναι οι ελίτ και οι φανατικοί παγανιστές που επέζησαν μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, μα κυρίως οι εξίσου κρυπτοπαγανιστές και Ψευτο-«Εβραίοι» Χαζάροι Ρότσιλντ.

Οι Ροτσλιντ έχουν εδώ και δύο Αιώνες τον έλεγχο της Δύσης, μέσω των τεκτόνων/μασόνων (https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html), αλλά και μέσω του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ του Σβαμπ, της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_16.html), ενώ με την χρηματοδότηση και των δύο αντίπαλων πλευρών στους πολέμους από τους Ναπολεόντειους (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_2.html), τον Κριμαϊκό (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html),τους Παγκόσμιους Πολέμους (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_73.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_14.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/11-2001.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_70.html), τον Ψυχρό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_15.html), ως τις μέρες μας, με τοκογλυφικά δάνεια και υποθήκες του εθνικού πλούτου των κρατών, καταφέρνουν να τα κρατούν υπό πλήρη έλεγχο, ενώ από το 1.822 μ.Χ. έχουν και τον έλεγχο και των οικονομικών των παπών και της Τράπεζας του Βατικανού στις μέρες μας].

[Παράλληλά, οι Βρετανοί από τους πολέμους του Οπίου και έπειτα, όπως και οι Ρότσιλντ πίσω από αυτούς, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του εμπορίου του και τεράστια κέρδη για τους ίδιους, για την δωροδοκία/λάδωμα πολίτικων, αλλά και για να κρατούν τους απελπισμένους λαούς της γης υπό έλεγχο, μέσω της χρήσης από αυτούς ναρκωτικών, όπως οπίου, κοκαΐνης και LSD, έτσι ώστε να ξεχνούν τα προβλήματα τους και την καταπίεση των ελίτ και να μαστουρώνουν ζώντας σε φανταστικούς κόσμους].

Στον Αμερικανικό εμφύλιο (https://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post.html) οι Ρότσιλντ ήθελαν να χρηματοδοτήσουν τους Νότιους, γιατί ο Προέδρος των Βορείων Αβραάμ Λίνκολν (ο απελευθερωτής των μαύρων σκλάβων) δεν ήθελε να δώσει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας και του δολαρίου στον έλεγχο τον Ρότσιλντ, ενώ παράλληλα υποστήριζαν και τα κοινά σχέδια των Αγγλογάλλων στο πλευρό των Νοτίων.

Όμως το σχέδιο τους αυτό αποτράπηκε με την παρέμβαση του Ρώσου Τσάρου Αλέξανδρου του Β΄ (του απελευθερωτή των δουλοπαροίκων αυτός), ο οποίος απείλησε τα κράτη αυτά με πόλεμο και στο τέλος, δολοφονήθηκε και αυτός, όπως και ο Λίνκολν στις ΗΠΑ.

Στα τέλη του 19ου Αιώνα, ιδρύθηκε το κίνημα του σιωνισμού από τον Θεόδωρο Χερτσλ, το οποίο υποστήριζε την επιστροφή των Εβραίων από όλα τα κράτη που ζούσαν στην Παλαιστίνη και να ιδρύσουν εκεί κράτος, ένα κίνημα που χρηματοδότησαν και υποστήριξαν οι Ρότσιλντ.

Οι Ρότσιλντ υποστήριξαν και τις προσπάθειες του ιδρυτή του σιωνιστή Χερτσλ στον Οθωμανό Σουλτάνο Αβδούλ Χαμίτ τον Β΄ και τον πάπα της Ρώμης για δημιουργία κράτους στην Παλαιστίνη, στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και εισέπραξαν άρνηση και από τους δύο.

Αργότερα, υποστήριξαν και το κίνημα των Νεότουρκων, στο οποίο υπήρχαν και πολλοί Εβραίοι Ντονμέδες, ενώ στις ΗΠΑ κατάφεραν με την δολοφονία των Προέδρων Γκάρφλιντ και Μακ Κίνλει, όπως και την εκδίωξη των Προέδρων Θεοδώρου Ρούζβελτ και Ταφτ να πάρουν τον έλεγχο τελικά της FED και του δολαρίου και με τον τρόπο αυτό τον πλήρη τελικά έλεγχο των ΗΠΑ.

Μετέπειτα, ο Προέδρος Κένεντι που προσπάθησε να πάρει ξανά τον έλεγχο της FED από το κράτος δολοφονήθηκε και αυτός, ενώ ο Πρόεδρος Τραμπ που σχεδίαζε να πράξει το ίδιο, συκοφαντήθηκε ως δήθεν «τύραννος» και του άρπαξαν όπως λέγεται με νόθες εκλογές την νόμιμη εκλογή του το 2020 μ.Χ. (https://alophx.blogspot.com/2021/01/1961-2020.html).

[Πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που οδήγησε στην διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία επέτρεψε τη δημιουργία της Εβραϊκής εθνικής Εστίας, το Σιωνιστικό Γραφείο είχε ήδη εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη από το 1.908 μ.Χ. με την άδεια των Νεότουρκων που μόλις είχαν πάρει την εξουσία στα χέρια τους με επανάσταση. Αυτό το σημαντικό γεγονός προστίθεται σε δηλώσεις ευνοϊκές για τον Σιωνισμό που προέρχονται από αρκετούς Νεότουρκους ηγέτες.

Οι Νεότουρκοι, μόλις ανέλαβαν την εξουσία, εκτός από το ότι επέτρεψαν στο Σιωνιστικό Γραφείο να εγκατασταθεί στην Τουρκία, ξανάρχισαν τις διαπραγματεύσεις για την εγκατάσταση ενός Εβραϊκού έθνους στην Παλαιστίνη.

Η συμπάθεια μεταξύ αυτών των Ντονμέδων που κατέλαβαν την Τουρκία και των Εβραίων Σιωνιστών ήταν τέτοια, που αρκετοί νέοι Σιωνιστές αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσουν εκεί, να μάθουν τουρκικά και, πάνω απ’ όλα, να εργαστούν στο σώμα των εβραϊκών πληθυσμών της Αυτοκρατορίας, μεταστρέφοντάς τους μαζικά στο Σιωνιστικό σχέδιο, ξεκινώντας από την τοπική Εβραϊκή ελίτ, μέσω προπαγανδιστικών ενεργειών:

Με την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ από την Βρετανική Αυτοκρατορία το 1.917 μ.Χ. που ίδρυσε την Εβραϊκή εθνική Εστία και επέτρεψε στους Εβραίους να εγκατασταθούν στους Αγίους Τόπους. Άλλωστε, υπό την επιρροή των Εβραίων Σιωνιστών επιτέθηκαν οι Βρετανοί στους Οθωμανούς, προκειμένου να τους διώξουν από την Παλαιστίνη.

Κατά την διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το 1.916 μ.Χ., η Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση, στρυμωγμένη από την Γερμανική Αυτοκρατορία και στα πρόθυρα της υπογραφής της ανακωχής που πρότεινε ο Κάιζερ. Στην συνέχεια, μια σιωνιστική αντιπροσωπεία μετέβη στο Βρετανικό Υπουργικό Συμβούλιο (το Βρετανικό Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο) για να προτείνει μια συμφωνία στους Άγγλους.

Οι Σιωνιστές υποσχέθηκαν τότε να παρασύρουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο με το μέρος τους, με αντάλλαγμα να διώξουν οι Βρετανοί τους Οθωμανούς από την Παλαιστίνη και να την προσφέρουν στους Εβραίους.

Αυτό το ιστορικό γεγονός είναι τεκμηριωμένο. Οι επίσημες δηλώσεις του τότε Βρετανού πρωθυπουργού Λόιντ Τζορτζ, που αναφέρουν την συμφωνία που συνήφθη, καταγράφονται στην έκθεση της Επιτροπής Peel (Ιούλιος 1.937 μ.Χ.).

«Στα αποδεικτικά στοιχεία που έδωσε ενώπιον μας ο κύριος Λόιντ Τζορτζ, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός τότε, δήλωσε ότι, ενώ η σιωνιστική υπόθεση είχε υποστηριχθεί ευρέως στην Βρετανία και την Αμερική πριν από τον Νοέμβριο του 1.917 μ.Χ., η έναρξη της Διακήρυξης του Μπαλφούρ (https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bb%cf%86%ce%bf%cf%85%cf%81-%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%83%ce%ba%cf%8c-%cf%84/). Εκείνη την εποχή έγινε «για προπαγανδιστικούς λόγους». Και περιέγραψε την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονταν τότε οι συμμαχικές και οι υποστηρικτικές Δυνάμεις:

Οι Ρουμάνοι είχαν συντριβεί. Ο Ρωσικός στρατός είχε χάσει το ηθικό του. Ο Γαλλικός στρατός δεν μπόρεσε να αναλάβει επίθεση σε μεγάλη κλίμακα. Οι Ιταλοί είχαν υποστεί μεγάλη ήττα στο Καπορέτο. Εκατομμύρια τόνοι Βρετανικών πλοίων είχαν βυθιστεί από Γερμανικά υποβρύχια. Καμία Αμερικανική μεραρχία δεν ήταν ακόμη διαθέσιμη στα χαρακώματα.

Σ’ αυτή την κρίσιμη κατάσταση, πιστευόταν ότι η Εβραϊκή συμπάθεια ή το αντίστροφο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έκανε την ουσιαστική διαφορά στην υποστήριξη των Συμμαχικών Δυνάμεων. Ειδικότερα, η συμπάθεια των Εβραίων θα επιβεβαίωνε την υποστήριξη του Αμερικανικού Εβραϊσμού και θα δυσκόλευε την Γερμανία να μειώσει τις στρατιωτικές της δεσμεύσεις και να βελτιώσει την οικονομική της θέση στο Ανατολικό Μέτωπο. Αυτές ήταν οι συνθήκες υπό τις οποίες η Βρετανική κυβέρνηση εξέδωσε την δήλωση Μπαλφούρ.

«Οι Σιωνιστές ηγέτες (μας πληροφόρησε ο κ. Λόιντ Τζορτζ) μας έδωσαν μια σίγουρη υπόσχεση ότι, εάν οι Σύμμαχοι δεσμεύονταν να δώσουν διευκολύνσεις για την ίδρυση μιας εθνικής Εστίας για τους Εβραίους στην Παλαιστίνη, θα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συσπειρώσουν το Εβραϊκό συναίσθημα και υποστήριξη σε όλο τον κόσμο στις Συμμαχικές Δυνάμεις. Κράτησαν τον λόγο τους».

(Έκθεση της Βασιλικής Επιτροπής της Παλαιστίνης που παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών για τις Αποικίες στο κοινοβούλιο από την Διοίκηση της Αυτού Μεγαλειότητας, Ιούλιος 1.937 μ.Χ., σελ. 23).

Ο Εβραίος δικηγόρος Louis D. Brandeis (γόνος οικογένειας σαμπαταϊστο-φρανκιστών), τότε Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και ο ραβίνος Stephen Wise (συνιδρυτής της Σιωνιστικής Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης το 1.897 μ.Χ. και Πρόεδρος του Αμερικανικού Εβραϊκού Κογκρέσου από το 1.922 μ.Χ. έως το 1.946 μ.Χ.) στήριξαν τις αποφάσεις του Προέδρου Γούντροου Ουίλσον για την εισαγωγή των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο και για την υποστήριξη της Διακήρυξης του Μπαλφούρ.

Μία παρόμοια διαδικασία χρησιμοποιήθηκε για να εξαναγκάσει τον Πρόεδρο Τρούμαν να αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ το 1.948 μ.Χ. Η υπόσχεση των Σιωνιστών τηρήθηκε με την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο, επτά μήνες αργότερα, μέχρι την ημέρα που, στις 2 Νοεμβρίου 1.917 μ.Χ., εκδόθηκε η περίφημη Διακήρυξη Μπαλφούρ που δεν ήταν παρά μια επιστολή του Άρθουρ Τζέιμς Μπαλφούρ, Υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας προς τον τραπεζίτη Λάιονελ Γουόλτερ Ρότσιλντ, στην οποία υποσχόταν την δημιουργία μιας Εβραϊκής πατρίδας στην Παλαιστίνη (http://oimos-athina.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html).

Οι Σιωνιστές επιπλέον, φρόντισαν επίσης να συνεργαστούν με τους Ναζί του Χίτλερ στον Μεσοπόλεμο και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρά το μποϊκοτάζ που επέβαλαν στην Γερμανία, ενώ αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ Ντέιβιντ Μπεν Γκούριον συνεργάστηκε με άτομα της Αμερικάνικης μαφίας, Εβραϊκής καταγωγής, προκειμένου να προμηθεύσει παράνομα με απαγορευμένα όπλα το Ισραήλ ενάντια στα Αραβικά κράτη (https://www-tabletmag-com.translate.goog/sections/arts-letters/articles/gangsters-for-zion?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true, https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7/)].

{Με την εκδίωξη από την Ισπανία κατόπιν εντολής των παπικού δόγματος μοναρχών Φερδινάνδου και Ισαβέλλας το 1492 μ.Χ.  και από την Πορτογαλία το 1497 μ.Χ. των Σεφαρδίμ Εβραίων, η Οθωμανική Αυτοκρατορία ακολουθεί εκείνη την περίοδο μια ιδιαίτερα φιλοεβραϊκή πολιτική και παροτρύνει την εγκατάσταση στο εσωτερικό των διωγμένων μαζικά όχι μόνο από την Ισπανία και την Πορτογαλία αλλά και από την Σικελία και Απουλία τής Ιταλίας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που παλαιοτέρα ο Καρλομάγνος και η φραγκική δυναστεία των Πεπινίδων, αλλά και οι Άραβες της Ιβηρικής με αρχή την Αραβική δυναστεία των Ομμειαδών επέτρεψαν την εγκατάσταση των Εβραίων στην περιοχή της Ιβηρικής Χερσονήσου}.

Περίπου 120.000 εξόριστοι Ισπανοεβραίοι, έγιναν δεκτοί εκεί. Όταν δε οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Παλαιστίνη το 1.516 μ.Χ., επέτρεψαν σε Εβραίους να κατοικήσουν στις ιερές πόλεις τους όπως ήταν τα Ιεροσόλυμα.

Ιστορικά, το 1.922 μ.Χ., η παρασκηνιακά ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές Κοινωνία των Εθνών παραχώρησε στην Βρετανία την «Εντολή για την Παλαιστίνη» με όρους που, ανάμεσα στα άλλα, περιλάμβαναν και την «Διακήρυξη του Μπάλφουρ»:

Μια δημόσια και επίσημη δήλωση από την τότε Βρετανική κυβέρνηση, όπου ανακοίνωνε την υποστήριξή της για την ίδρυση ενός «εθνικού σπιτιού για τον Εβραϊκό λαό» στην Παλαιστίνη, που τότε ήταν μια Οθωμανική περιοχή.

Η εν λόγω δήλωση περιλαμβανόταν σε παλαιότερη χρονικά επιστολή την οποία απέστειλε ο υπουργός των Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Άρθουρ Μπάλφουρ προσωπικά προς τον κυλιόμενο κοσμοκράτορα Λόρδο Λάιονελ Ρότσιλντ, ηγέτη τότε της Βρετανικής Εβραϊκής κοινότητας, στις 2 Νοεμβρίου 1917 μ.Χ.

Βλέπουμε και εδώ για μια ακόμη φορά τόσο την ισχύ, την αίγλη και τον από πολλές δεκαετίες υπάρχοντα σιωνιστικό σχεδιασμό για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ όσο, ομοίως, και τις κατακλυσμιαίες διεθνικές δράσεις της οικογένειας των μεγιστάνων Εβραίων Ρότσιλντ.
Ο Εβραϊκός οικισμός των Εβραίων στην Παλαιστίνη και αργότερα το Κράτος του Ισραήλ ξεκίνησε το 1.891 μ.Χ. με την ίδρυση της Εβραϊκής Ένωσης Αποικισμού (JCΑ). Με στόχο την ίδρυση του κράτους των Εβραίων, ο βαρόνος Έντμοντ Τζέιμς Ρότσιλντ (1.845 μ.Χ.-1.934 μ.Χ.) ίδρυσε την Παλαιστινιακή Εβραϊκή Ένωση Αποικισμού (PICA), το 1.924 μ.Χ., υπό την διεύθυνση του γιου του Τζέιμς Αρμάν Ρότσιλντ, η οποία απέκτησε περισσότερα από 125.000 στρέμματα γης στην Παλαιστίνη. Αργότερα, με εντολή στην διαθήκη των Ρότσιλντ, η PICA μεταβίβασε την ιδιωτική γη στο Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο.
Πριν την άνοδο τού Χίτλερ, οι Εβραίοι τής Γερμανίας που πλήρωναν την συνδρομή ¨λικούντ” στην Σιωνιστική ένωση ήσαν ποσοστό 15%. Μετά την επικράτησε των ναζιστών το ποσοστό αυτό αυξήθηκε σε συντριπτική πλειοψηφία. Κάποιοι δε συνωμοσιολόγοι να έχουν κατονομάσει τον Χίτλερ ως ιδρυτή τού κράτους τού Ισραήλ.
Μετά το πέρας του Β΄ΠΠ και όταν τα διεθνικά πράγματα ωρίμασαν, το Νοέμβριο 1.947 .Χ., οι Βρετανοί παρέπεμψαν το «Παλαιστινιακό Ζήτημα» στα νεοσύστατα τότε Ηνωμένα Έθνη όσο επίσης και διάσημο μαγαζί των ανά την υφήλιο αόρατων «πεφωτισμένων» σιωνιστών και η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα 181, που διαιρούσε την Αρχαία Παλαιστίνη σε δύο κράτη, σε ένα Αραβικό και σε ένα Εβραϊκό.
Ήδη την περίοδο πριν την ίδρυση τού Ισραήλ ήσαν οι Σιωνιστικές ομάδες στην Παλαιστίνη, που διεξήγαν σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών, με ανατινάξεις ξενοδοχείων και άλλα, ενάντια στους Άγγλους, που είχαν μετατρέψει την Παλαιστίνη σε προτεκτοράτο τους. Πρωτεργάτης αυτών των τρομοκρατικών ενεργειών ήταν ο μετέπειτα πρώτος Πρόεδρος τού Ισραήλ, μετά την ίδρυσή του, Νταβίντ Μπεν Γκουριόν.
Όπως επίσης και ο μετέπειτα πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπέγκιν, που ήταν επικεφαλής τής τρομοκρατικής οργάνωσης “ιργκούν”, που έδρασε εναντίον των Άγγλων. Αυτός όμως που πέρασε στην ιστορία ως μεγαλύτερος ανθρωποχασάπης αμάχων, ήταν ο αιμοσταγής πρωθυπουργός τού Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, όταν ήταν υπουργός άμυνας κατά την εισβολή των Iσραηλινών στον Λίβανο.
Στις 14 Μαΐου 1.948 μ.Χ., ο Σιωνιστής ηγέτης Νταβίντ Μπεν Γκουριόν, ο κύριος για τα μάτια και την επιφανειακή και εξωτερική ιστορία ιδρυτής και ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ, δήλωσε δημοσίως και πανηγυρικά «την ίδρυση ενός Eβραϊκού κράτους στο Έρετζ-Ισραήλ, που θα ονομαζόταν Κράτος του Ισραήλ».
Την επόμενη μέρα, Αίγυπτος, Συρία, Ιορδανία, Λίβανος και Ιράκ ξεκίνησαν τον πρώτο Αραβο-Ισραηλινό πόλεμο για να αποτραπεί η ίδρυση του εβραϊκού κράτους. Μετά από ένα χρόνο μαχών, συγκρούσεων και αιματοχυσίας, κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός και καθιερώθηκαν προσωρινά σύνορα, γνωστά ως «Πράσινη Γραμμή».
Το αποτέλεσμα ήταν ότι περισσότεροι από 700.000 Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν, η Ιορδανία προσάρτησε αυτό που έγινε γνωστό ως Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και η Αίγυπτος κατέλαβε την Λωρίδα της Γάζας και το Σινά. Στις μέρες μας, στην Δυτική Όχθη ζουν περίπου 2.5 εκατ. κάτοικοι, από τους οποίους περίπου 350 χιλιάδες είναι Ισραηλινοί έποικοι.
Ως επίλογο, απλά θα αντιγράψω τα λόγια του ισραηλινού υπουργού ενέργειας Ισραήλ Κατς. Στις 24 Οκτωβρίου 2023 μ.Χ., ο κ. Ι. Κατς έδωσε συνέντευξη στην Γερμανική Bild, όπου ανάμεσα στα άλλα, ο ίδιος αναφέρει:
«Το κράτος του Ισραήλ φρόντιζε πάντα να διεξάγει τους πολέμους του μόνο του.. Παλεύουμε μόνοι μας.. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά μόνο το Ισραήλ. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος διεξάγεται από το Ιράν».
Και εξηγεί: «Το Ιράν έχει πληρεξούσιους στην Μέση Ανατολή: Την Χεζμπολάχ στον Λίβανο, τους Χούθι στην Υεμένη, τις σιιτικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ και φυσικά έχει επίσης δυνάμεις στην Συρία, καθώς και την Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ στην Γάζα...
Όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα: εάν, ο Θεός φυλάξοι, τα έχει (το Ιράν), θα είναι αδύνατο να δράσουμε εναντίον αυτών των παραγόντων. Φτάνει που μπορεί να απειλήσει. Γι’ αυτό βρισκόμαστε στην μέση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου» (https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82/).
Ο δε Νετανιάχου, μπορεί πιθανότατα όπως και ο Περικλής πριν τον Πελοποννησιακό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2022/10/blog-post_27.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_15.html), ο Κλίντον πριν τον Πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, όπως και πιθανότατα και ο Μπάιντεν στις μέρες μας, ίσως ξεκινήσει έναν πόλεμο για να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία και τις δικαστικές διώξεις εναντίον του.
(Αλλά και όπως κάθε αποτυχημένο καθεστώς, με έναν πόλεμο στο εξωτερικό προσπαθεί να εξωτερικεύσει τα σημαντικά εσωτερικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομά προβλήματα του λαού, κάνοντας τον με τον τρόπο αυτό να τα ξεχάσει).
Αφού όπως είναι γνωστό όταν γίνεται ένας πόλεμος, ο λαός σταματά τις εσωτερικές πολίτικες συγκρούσεις και συσπειρώνεται γύρω από τον ηγέτη του (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_53.html), ενώ παράλληλα παύουν οι δίκες για διαφθορά και κλοπή δημοσίου χρήματος (όπως π.χ. στην περίπτωση του Νετανιάχου ή του Μπερλουσκόνι παλαιότερα), όπως στην περίπτωση του Νετανιάχου.
Ο Νετανιάχου συνεργάζεται επίσης έντονα με τους νεοσυντηρητικοί, αυτούς που καθοδηγούσαν τον Αμερικανό Προέδρο Τζορτζ Μπους Β΄ τον Νεότερο και με αφορμή την 11η Σεπτέμβριου οδήγησαν τις ΗΠΑ σε πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και το Ισραήλ σε πόλεμο με το Λιβανό, στους οποίους τελικά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ηττήθηκαν και αποχώρησαν από τις χώρες αυτές ηττημένοι.
Αντίστοιχα και ο Νετανιάχου (με τους νεοσυντηρητικοί συμμάχους του, π.χ. τον Μπάιντεν) με αφορμή την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου του 2023 μ.Χ., μπορεί να βρει την αφορμή να επιτεθεί σε άλλες χώρες, π.χ. τον Λιβανό, την Δυτική Όχθη, την Συρία και το Ιράν, με την συνεργασία και των ΗΠΑ και της Δύσης και στο τέλος, ηττημένοι από την αντίσταση των κρατών αυτών (και την βοηθά των συμμάχων τους Ρωσίας και Κίνας) να αποχωρήσουν από τις χώρες αυτές ηττημένοι.
Ο Υπουργός Ισραηλινής Κληρονομιάς, Αμιτσάι Ελιγιάχου, δημιούργησε παγκόσμιο σάλο όταν δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι η χρήση πυρηνικής βόμβας κατά της Λωρίδας της Γάζας αποτελεί μια «εναλλακτική επιλογή».
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο μακαρίτης Ισραηλινός πρωθυπουργός και στρατηγός Αριέλ Σαρόν έλεγε ότι οι Ισραηλινοί θα έπρεπε να αφανίσουν τους Άραβες εχθρούς τους ακόμα και με πυρηνικά, με τον ίδιο τρόπο όπως έλεγε με τον οποίο ο Αμερικάνος Προέδρος Τρούμαν σκότωσε μισό εκατομμύριο Γιαπωνέζους].

Μετέπειτα, μέσω της διακήρυξης του Μπαλφούρ, κατάφεραν με αντάλλαγμα την συμμετοχή των ΗΠΑ στο πλευρό της Αντάντ στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Γερμανών, την υποστήριξη των Βρετανών για την εγκατάσταση και αγοράς γης από Εβραίους στην Παλαιστίνη, καθώς και την δημιουργία μίας Εβραϊκής Εθνικής Εστίας, ενώ μέσω της Συμφωνίας των «Σάικς/Πίκο» κατάφεραν να αποδυναμώσουν τους Άραβες, χωρίζοντας τους σε πολλά κράτη για να τους ελέγχουν (https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_6.html).

[Αλλά και το σχέδιο των Νεοσυντηρητικών των ΗΠΑ για μία «Νέα Μέση Ανατολή», στην ουσία μία επέκταση και διαίρεση του μουσουλμανικού κόσμου, ακόμα μεγαλύτερή από αυτόν που έγινε με την Συνθήκη Σάικς Πίκο, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Δύσης (ΗΠΑ, ΕΕ) και του Ισραήλ (https://archive.greekamericannewsagency.com/2006/11/24/q-q,  https://archive.greekamericannewsagency.com/2014/06/22/%ce%b7-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82/, https://archive.greekamericannewsagency.com/2014/07/04/%ce%bf%ce%b9-%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf/).

Η δε πρώτη νύξη για μετανάστευση και εγκατάσταση των Εβραίων στην Παλαιστίνη έγινε με το Σχέδιο και Διακήρυξη Μπαλφούρ, ενώ το Σχέδιο ΟΗΕ για μιλούσε για διαχωρισμό της Παλαιστίνης και την ίδρυση κρατών Ισραήλ και Παλαιστίνης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (https://attikanea.info/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD/).

Άλλοι πιστεύουν ότι η γη γνωστή ως Παλαιστίνη ήταν εκεί που κάποτε βρισκόταν το Βιβλικό κράτος του Ισραήλ. Και τον 17ο Αιώνα, ο Sabbatai Zevi ήταν ο πρώτος Εβραίος που προσπάθησε να εγκατασταθεί εκ νέου εκεί.

Ο Sabbatai Zevi ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Μεσσίας και συγκέντρωσε πολλούς Εβραίους ακόλουθους που συμμετείχαν σε τελετουργικά σεξουαλικά όργια και στην μόλυνση του νόμου του Θεού. Την άνοιξη του 1.666 μ.Χ. σχεδίαζαν να είναι ο πρώτος Εβραϊκός οικισμός στην Παλαιστίνη. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Sabbatai συνελήφθη και ρίχτηκε στη φυλακή.

Το ριζοσπαστικό του κίνημα συνεχίστηκε με το κίνημα του Φραγκισμού και ο Σιωνισμός έγινε πιο πολιτικός. Αν και ισχυρίζονταν ότι ήταν κοσμικοί, οι Σιωνιστές πλημμύρισαν τους ναούς με προσευχές για επιστροφή στην Σιών και αποκατάσταση του Εβραϊκού κράτους.

Αλλά οι ραβίνοι τους απέρριψαν. Το 1.885 μ.Χ. οι ραβίνοι έγραψαν ότι  «Θεωρούμε τους εαυτούς μας όχι πια έθνος, αλλά θρησκευτική κοινότητα. και επομένως δεν περιμένουμε ούτε επιστροφή στην Παλαιστίνη, ούτε θυσία υπό τους γιους του Ααρών, ούτε αποκατάσταση κανενός από τους νόμους».

Ενώ οι ραβίνοι δεν πρόσφεραν καμία υποστήριξη, οι Σιωνιστές κέρδισαν την υποστήριξη του Βρετανικού Στέμματος ήδη από το 1.841 μ.Χ. Και χρηματοδοτήθηκαν από την τραπεζική δυναστεία Rothschild, αλλιώς γνωστή ως Τράπεζα της Αγγλίας, οπότε το Στέμμα πιθανότατα εμπλέκεται από την αρχή.

Το 1.897 μ.Χ., η πολιτική πρόθεση να ξαναδημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ επισημοποιήθηκε στο κοινό. Και το 1.917 μ.Χ., σύμφωνα με την Διακήρυξη Μπαλφούρ της Βρετανικής κυβέρνησης, τα Βρετανικά στρατεύματα κατέλαβαν τον έλεγχο της Παλαιστίνης για λογαριασμό των Σιωνιστών. Το 1922 μ.Χ., η Κοινωνία των Εθνών υιοθέτησε την διακήρυξη. Και το 1.947 μ.Χ., τα Ηνωμένα Έθνη παραχώρησαν τμήματα της Παλαιστίνης στους Σιωνιστές.

Οι Σιωνιστές έχουν τρομερή υποστήριξη από Αμερικανικές Μεγαεκκλησίες και Χριστιανούς Ευαγγελικούς, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι καθώς ο κόσμος γίνεται μια πύρινη κόλαση, θα σωθούν και θα οδηγηθούν σε έναν αιώνιο παράδεισο. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να ανοικοδομηθεί ο Ναός του Σολομώντα και τα δύο τρίτα του Εβραϊκού λαού να χαθούν (https://attikanea.info/%CE%BF-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE/).

Στις αρχές του 17ου Αιώνα, Άγγλοι προτεστάντες θεολόγοι άρχισαν να υπερασπίζονται την ιδέα της επανεγκατάστασης των Εβραίων στους Αγίους Τόπους, προκειμένου να επισπεύσουν την επιστροφή του Ιησού και να προσηλυτίσουν έτσι τους Εβραίους στον Χριστιανισμό.

Μεταξύ των προτεσταντών θεολόγων που προώθησαν αυτό το σχέδιο ήταν ο Joseph Mede (1.586 μ.Χ.-1.635 μ.Χ.), ο Richard Baxter (1.615 μ.Χ..-1.691 μ.Χ.) και ένας Άγγλος βουλευτής, ο σερ Henry Finch (1.558 μ.Χ.-1.625 μ.Χ.), που έγραψε ένα απολογητικό έργο στο οποίο «προέβλεψε» την επιστροφή των Εβραίων στους Αγίους Τόπους με τίτλο: Η Μεγάλη Αποκατάσταση του Κόσμου, ή Το Κάλεσμα των Εβραίων.

Αυτό το αρχικά Εβραϊκό μεσσιανικό όραμα, που τελικά έγινε προτεσταντικό, επρόκειτο να ριζώσει στην Αμερική που αποικίστηκε από τους Άγγλους Προσκυνητές Πατέρες (1.620 μ.Χ.), οι οποίοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους το νέο εκλεκτό λαό, και την Αμερική ως την νέα Γη της Επαγγελίας, την γη της καταγωγής του κόσμου, που πάνω της θα έχτιζαν μια «Νέα Ιερουσαλήμ».

Οι Προσκυνητές Πατέρες είδαν την Αμερική ως μια νέα Γη της Επαγγελίας, μια νέα Ιερουσαλήμ, και στην συνέχεια, τον 19ο Αιώνα, στην δεκαετία του 1.840 μ.Χ., εμφανίστηκε η μεσσιανική ιδέα του «προφανούς πεπρωμένου», της πολιτισμικής επέκτασης προς τα δυτικά –ο αποικισμός της Δυτικής Αμερικής από τους Αγγλο-Σάξονες της Ανατολής – και στον 20ό Αιώνα το «προφανές πεπρωμένο» των Ηνωμένων Πολιτειών θα αφορά πλέον ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν πρόκειται παρά για έναν παγκόσμιο μεσσιανικό ιμπεριαλισμό. Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, ο οποίος προήδρευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1.901 μ.Χ. έως το 1.909 μ.Χ., υιοθέτησε την έννοια του προφανούς πεπρωμένου για να δικαιολογήσει τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Σε αυτή την μεσσιανική παράδοση εντάσσεται και ο Πρόεδρος Γούντροου Ουίλσον (1.913 μ.Χ.-1.921 μ.Χ.), που δήλωνε: «Πιστεύω ότι ο Θεός προήδρευσε στην γέννηση αυτού του έθνους και ότι έχουμε επιλεγεί να οδηγήσουμε το δρόμο για τα έθνη του κόσμου, καθώς περπατούν στα μονοπάτια της ελευθερίας».

«Η Αμερική είναι το μόνο ιδανικό έθνος στον κόσμο… Η Αμερική είχε το διαρκές προνόμιο να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να σώσει τον κόσμο… Ήρθαμε να λυτρώσουμε τον κόσμο με ελευθερία και δικαιοσύνη».

Στην συνέχιση της ιδέας ενός νέου εκλεκτού λαού, στα μέσα του 20ού Αιώνα προέκυψε το δόγμα της «Αμερικανικής Εξαίρεσης», που προωθήθηκε ιδιαίτερα από τον επιδραστικό κοινωνιολόγο Talcott Parsons (1.902 μ.Χ..-1.979 μ.Χ.).

Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν (1.981 μ.Χ.-1.989 μ.Χ.) επηρεάστηκε από τον ευαγγελιστή, χιλιαστή συγγραφέα και χριστιανό σιωνιστή Χάρολντ Λι Λίντσεϊ (γεννημένο το 1.929 μ.Χ.). Το θεοπολιτικό του βιβλίο, The Agony of Our Old Planet, 1.971 μ.Χ. (τυπωμένο σε τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα) είναι το βιβλίο που διάβαζε ο Ρίγκαν στο κρεβάτι του (http://oimos-athina.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html).

Στα τέλη του 19ου Αιώνα, η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε σοβαρά χρέη, οπότε ο Θεόδωρος Χερτζλ πρότεινε να διαγραφεί το τουρκικό χρέος με αντάλλαγμα η Οθωμανική Αυτοκρατορία να παραχωρήσει την Παλαιστίνη στους Σιωνιστές. Στις 19 Ιουνίου 1.896 μ.Χ., ο Τούρκος Μεγάλος Βεζίρης (πρωθυπουργός) υποδέχθηκε τον Χερτζλ στον οποίο μετέφερε το παρακάτω μήνυμα από τον Σουλτάνο και τον Χαλίφη:

«Οι Εβραίοι μπορούν να κρατήσουν τα χρήματα τους. Η Τουρκική Αυτοκρατορία ανήκει στον τουρκικό λαό και όχι σε εμένα. Όταν διαμελιστεί η Αυτοκρατορία μου, ίσως και να λάβουν δωρεάν την Παλαιστίνη.

Ως τότε, μόνο το πτώμα μας μπορεί να τεμαχιστεί. Όσο ζω, δεν θα συναινέσω ποτέ στον τεμαχισμό της». Το 1.904 μ.Χ., ο Χερτζλ ζήτησε από τον πάπα Πίο Χ΄ μια επιστολή υποστήριξης για το Σιωνιστικό σχέδιο. Ο πάπας αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αυτό αποδεικνύεται από την επίσημη απάντηση του:

«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Εβραίους να πάνε στην Ιερουσαλήμ, αλλά δεν μπορούμε ποτέ και να τους ενθαρρύνουμε. Το έδαφος της Ιερουσαλήμ δεν ήταν πάντα ιερό, αλλά, ωστόσο, αγιάσθηκε από την ζωή του Ιησού. Οι Εβραίοι δεν αναγνώρισαν τον Κύριό μας και επομένως ούτε εμείς θα μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τον Εβραϊκό λαό. Non possumus (δεν δυνάμεθα)» (http://oimos-athina.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html).

Οι Ντονμέδες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις απαρχές της Επιτροπής της Ένωσης και της Προόδου, της οργάνωσης του Κινήματος των Νεότουρκων που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των μελών αυτού του κινήματος, υπήρχαν αξιοσημείωτοι ελεύθεροι στοχαστές, προερχόμενοι κυρίως από τις αιρέσεις των Ιακωβιτών και των Ιζμιρλιτών (σημ: όλοι κρυπτοεβραίοι)-(http://oimos-athina.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html).

Στις μέρες μας σύμμαχο τους στα σχέδια για την πλήρη κατάκτηση της Παλαιστίνης και της εκδίωξης των Παλαιστίνιων και την αντικατάσταση τους με Ισραηλινούς εποίκους έχουν οι σιωνιστές και τους λεγομένους (ημιπαράφρονες και παναναιρετικούς) «χριστιανούς σιωνιστές».

Αυτοί πιστεύουν ότι οι Ισραηλινοί παραμένουν ο «περιούσιος λαός» του Θεού, ενώ η Χριστιανική Εκκλησία είναι απλώς μία «παρένθεση» στο σχέδιο του Θεού. Ο Χριστός δεν μπορεί να επιστρέψει στην γη μέχρι πρώτα να συμβούν ορισμένα γεγονότα.

Οι χριστιανοί σιωνιστές – άρχισαν να πιέζουν τις κυβερνήσεις τους να λάβουν ενεργά μέτρα για να επιστρέψουν οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη. Το 1.891 μ.Χ., ο επίσης Χριστιανός Σιωνιστής Γουίλιαμ Μπλάκστοουν συνέταξε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο Μπέντζαμιν Χάρισον, την οποία υπέγραψαν εκατοντάδες επιφανείς Αμερικανοί, μεταξύ των οποίων ο J. P. Μόργκαν και ο Τζον Ροκφέλερ, ο πρεσβύτερος: “Ας αποκαταστήσουμε τους Εβραίους στην γη την οποία τόσο σκληρά στερήθηκαν από τους Ρωμαίους”.

Αν και ο Χάρισον δεν βοήθησε, η συγκεκριμένη ομάδα, συνέχισε να παρακολουθεί τις ειδήσεις για οποιοδήποτε σημάδι ότι το σχέδιο του Θεού βρισκόταν σε εξέλιξη. Όταν η Βρετανική κυβέρνηση εξέδωσε την Διακήρυξη Μπαλφούρ το 1.917 μ.Χ., υποστηρίζοντας την δημιουργία μιας “εθνικής εστίας για τον Εβραϊκό λαό” στην Παλαιστίνη, το έκανε για γεωπολιτικούς λόγους. Οι Ευαγγελικοί, όμως, ερμήνευσαν την κίνηση ως θεϊκή απελευθέρωση.

«Αν ερμηνεύουμε σωστά τις Γραφές η επαναφορά των Εβραίων στην Παλαιστίνη θα επισπεύσει την ημέρα που έχει προαναγγελθεί τόσο στην Παλαιά όσο και στην Καινή Διαθήκη, όταν ο Κύριος Ιησούς θα φανερωθεί ξανά στους γιους των ανθρώπων» ήταν το συμπέρασμα ενός Ευαγγελιστή συγγραφέα.

Το μόνο που απέμενε ήταν το Ισραήλ να εξασφαλίσει μια τελική νίκη επί των εχθρών του και να ανοικοδομήσει τον Ναό της Ιερουσαλήμ. Και τότε, αν οι προφήτες είχαν δίκιο, θα συνέβαιναν μερικά πολύ δυσάρεστα πράγματα.

Ένας ψεύτικος μεσσίας, γνωστός ως ο Αντίχριστος, θα καταλάμβανε την Ιερουσαλήμ και θα εγκαθιστούσε τον εαυτό του ως σωτήρα πριν εγκαινιάσει την Θλίψη, μια επταετή περίοδο θανάτου και καταστροφής, με τους περισσότερους Εβραίους να χάνονται.

Τέλος, ο Ιησούς θα επέστρεφε στην γη, θα ανέτρεπε τον υποκριτή και θα εγκαινίαζε μια χιλιετή Βασιλεία ειρήνης στην γη. Μέχρι τις δεκαετίες του 1.970 μ.Χ. και 1.980 μ.Χ., ένας αυξανόμενος αριθμός επιφανών ευαγγελικών, συμπεριλαμβανομένου του Φάλγουελ, πραγματοποιούσε ταξίδια στο Ισραήλ, ανυπόμονος να βρεθεί στο προσκήνιο της επερχόμενης αποκάλυψης.

Η μεγάλη επιρροή της θρησκευτικής δεξιάς. Στην αρχή, οι Ισραηλινοί δεν τους έδιναν ιδιαίτερη σημασία, αλλά ο πρωθυπουργός Μενάχεμ Μπέγκιν γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η θρησκευτική δεξιά είχε αποκτήσει όλο και μεγαλύτερη επιρροή στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Ρόναλντ Ρίγκαν.

Ο Μπέγκιν και άλλοι επιφανείς Ισραηλινοί άρχισαν να παρακολουθούν συναντήσεις και θρησκευτικές εκδηλώσεις τους στις ΗΠΑ. Μέχρι το τέλος της προεδρίας του Ρέιγκαν, οι δύο ομάδες είχαν γίνει, όπως είπε η δημοσιογράφος Βικτόρια Κλαρκ, “σύμμαχοι για τον Αρμαγεδδώνα”, ενωμένες από την κοινή φιλοδοξία να δουν το Ισραήλ να κατακτά τους εχθρούς του.

Οι Ισραηλινοί είχαν πρακτικούς στόχους, ελπίζοντας ότι η Αμερικανική υποστήριξη θα διασφάλιζε το δοκιμαζόμενο έθνος τους. Οι ευαγγελικοί, αντίθετα, εύχονταν η βοήθεια να προκαλέσει την αποκάλυψη και να προετοιμάσει το έδαφος για τον ερχομό του Ιησού. Ο Νετανιάχου άδραξε την ευκαιρία.

Στην δεκαετία του 1.990 μ.Χ, ο τότε πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, ο φιλόδοξος Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναγνώρισε γρήγορα ότι το όραμα της θρησκευτικής δεξιάς για το Ισραήλ ταίριαζε με το δικό του – τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Όταν έγινε πρωθυπουργός το 1.996 μ.Χ., μετέφερε αμέσως ένα κλιμάκιο χριστιανών σιωνιστών στο Ισραήλ, σφυρηλατώντας μια στενή σχέση που έχει αυξηθεί τα χρόνια , με τους ευαγγελιστές να υποστηρίζουν όλο και πιο σταθερά το Ισραήλ (https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1529854/to-israil-oi-christianoi-sionistes-kai-i-profiteia-gia-tin-apokalypsi/).

[Στην ουσία Αρμαγεδωνιστές υπάρχουν σε πολλές θρησκείες και αιρέσεις και θέλουν να φέρουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο και Καταστροφή στην γη για να φέρουν τον δήθεν «μεσσία» τους για να κυριαρχήσουν με αυτόν σε όλη την γη, π.χ. οι σιωνιστές, οι ιεχωβάδες, οι πολιτικοί σιωνιστές (οι ευαγγελικοί των ΗΠΑ), οι ισλαμιστές «μαχντιστές» και οι Εβραίοι «μεσσιανιστές».
[Ανοιχτά φιλοσιωνιστές πολιτικοί/πολιτικοί σιωνιστές εκτός από τους ευαγγελιστές στις ΗΠΑ είναι και κόμματα που στηρίζουν παγκόσμια το Ισραήλ και μόνο απόλυτα στα πάντα, είτε αυτά είναι αριστερά, δεξιά, νεοφιλελεύθερα, κομμουνιστικά, αναρχικά, φιλομοναρχικά, λαϊκίστικα, ακροδεξιά, εθνικιστικά, ακροαριστερά, της Νέας Δεξιάς, φιλομοναρχικά, σοσιαλιστικά ή και πράσινα].

Ειδικά για τους ευαγγελικούς των ΗΠΑ, όπως και για τους ιεχωβάδες και πολλές άλλες αιρέσεις λέγεται ότι αυτές δημιουργήθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τις ελίτ της Δύσης, με στόχο τον έλεγχο των πληθυσμών και από τον έμμεσο εγκεφαλικό έλεγχο από τους κατευθυνόμενους από τις ελίτ ηγέτες των οργανώσεων αυτών να κατευθύνουν τους οπαδούς τους και τα πράγματα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Οι φανατικοί και λεγόμενοι δήθεν «χριστιανοί» σιωνιστές θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο με το ισλάμ και να το καταστρέψουν για να διαμορφώσουν τις συνθήκες για να έρθει ο δήθεν «Χριστός» τους, όπως και οι φανατικοί ισλαμιστές ιμάμηδες (π.χ. στο Ιράν, το Κατάρ, αλλά και οι ουαχαμπίτες στην Σαουδική Αραβία) θέλουν να αφανίσουν τον Ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμό για να διαμορφώσουν τις συνθήκες να έρθει ο δήθεν «μαχντί» τους, ενώ και οι φανατικοί Εβραίοι ραβίνοι θέλουν να αφανίσουν τον Χριστιανισμό και το ισλάμ, Γιατί τότε πιστεύουν ότι θα έρθει ο δήθεν «μεσσίας» τους, δηλαδή ο #Χ].

[Ισραηλινός αξιωματικός λέει θα πάρουν ”Όλη την Γάζα και Λίβανο όλη την Γη της Επαγγελίας”. Έχουν ανοίξει χάρτες της Τορά, χάρτες π.Χ. Η Μεγάλη Ιδέα το Μεγάλο Ισραήλ.. ήρθε η ώρα του ”Μεσσία” τους τ΄ Αντίχριστου; Του φτιάχνουν πρώτα μεγάλο κράτος και μετά τον Ναό! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ Τ΄ΑΠΕΤΑΞ-ΑΜΗΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΜΗΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ..

Του φτιάχνουν πρώτα κράτος μεγάλο κράτος τι βασιλιάς θα είναι αν δεν έχει ένα Μεγάλο Ισραήλ ένα μεγάλο κράτος. Μετά του φτιάχνουν το Ναό για να τον θρονιάσουν γι αυτό ήδη μεριμνούν στο Αλ Ακσά!

Κάνουν εκκαθαρίσεις για να τον φέρουν καθαρίζουν το έδαφος γύρω γύρω. Παλαιστίνη Συρία Λίβανος είναι ο στόχος. Κατά τά λλα είναι ήσυχοι. Η Ιορδανία έχει βασιλιά. Οι βασιλιάδες είναι μυημένοι είναι δικοί τους.. όπως Σ Αραβία κλπ Το Ιράκ το έχουν κατακτήσει οι ΗΠΑ.

Με το Ιράν θα πρέπει να καθαρίσουν.. μετά τον πόλεμο με Ιράν αν κερδίσουν τον ΕΦΕΡΑΝ .. να δούμε τι θα πουν και οι μάγοι εκ της Περσίας… αν το άστρο τους είναι πιο φωτεινό… Βιάζονται βιάζονται πολύ..

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ Τ΄ΑΠΕΤΑΞ-ΑΜΗΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΜΗΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.. Δήλωσε από δημόσιο βήμα ο αξιωματικός σε εθνικιστικο-θρησκευτικό παραλήρημα: «Ο πιο ευτυχισμένος μήνας της ζωής μου που ζω εδώ και 40 χρόνια… η γη είναι δική μας.

Όλη η χώρα! Όλα αυτά! Συμπεριλαμβανομένης της Γάζας! Συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου! Όλη η γη της επαγγελίας! Θα επιστρέψουμε μετά από πολύ καιρό! Το Gush Katif είναι τόσο μικρό σε σύγκριση με αυτό που θα φτάσουμε!» ((https://dimpenews.com/2023/11/05/%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%85/?fbclid=IwAR1BJdDB6EnAMwPi1xiZjadwq6oPev3cQhe2Erz3Y28VB-H7gzxoFZ4NW_g).

Η εσχατολογική θέρμη της Παλαιστινιακής κρίσης φτάνει σε εκκωφαντική κορύφωση. Οι αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο αφήνουν τις μάσκες τους και αποκαλύπτουν ακούσια τη Βιβλική ένταση της σύγκρουσης.

Σε κάθε ευκαιρία, οι πολιτικές προσωπικότητες γεμίζουν τώρα τις διακηρύξεις τους με βιβλική αναφορά και αλληγορία. Ο κορυφαίος από τους οποίους ήταν ο Νετανιάχου, ο οποίος τώρα επικαλέστηκε μια ποικιλία βιβλικών προφητειών ως «σκυλο-σφυρίχτρες» ( κωδικοποιημένη ή ασαφής γλώσσα )  για να ξεσηκώσει τον λαό του σε εσχατολογική φρενίτιδα.

Όχι μόνο επικαλείται την προφητεία του Ησαΐα, αλλά πλαισιώνει τη σύγκρουση ως αυτή του «φωτός» εναντίον του «σκότους» και του καλού εναντίον του κακού, φωτογραφίζοντας τους Παλαιστίνιους ως τα Παιδιά του Σκότους που θα νικηθούν από τους Εκλεκτούς.

Ο Νετανιάχου συνεχίζει να αναφέρεται σε βιβλικές προφητείες στις συνεντεύξεις του με τους δημοσιογράφους: " Πρέπει να θυμάστε τι σας έκανε ο Αμαλήκ, λέει η Αγία Γραφή μας, και θυμόμαστε και πολεμάμε.

Ο Νετανιάχου αισθάνεται τον εαυτό του ως νέο Μεσσία (ίσως πιστεύει ότι είναι ο τάχατες «προδρομικός μεσσίας» ή αλλιώς «messiah Ben Joseph»-https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%AC%CF%8A-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5/, https://www.impantokratoros.gr/peiraios-seraphim-messias.el.aspx, https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_ben_Joseph, , ttps://youtu.be/dvcMo9uSrXA?si=8X7dVT90ye_Iv2Ul) με το θεϊκό δικαίωμα να εξολοθρεύσει όλους τους εχθρούς του εκλεγμένου λαού... 

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1.990 μ.Χ., η αίρεση των Ζιοφασιστών CHABAD πιθανότατα έστεψε τον Νετανιάχου ως «Moshiach ben Yosef» για όλη την τρέχουσα εποχή, όπως φαίνεται σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitchute.com/video/AhybiUkMJIus/ .

Σημείωση: Στον Ιουδαϊσμό, ο ρόλος “Moshiach ben Yosef” είναι αντίστοιχος με αυτόν του Ιωάννη του Βαπτιστή, επειδή το καθήκον του “Moshiach ben Yosef” είναι να προετοιμάσει τον δρόμο για τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ο οποίος ονομάζεται “Moshiach ben David”.

Για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Τζέι Πάρκερ δήλωσε:  “Στα μέσα της δεκαετίας του 1.980 μ.Χ., επισκεπτόμουν την μητέρα μου στο διαμέρισμά της.Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε μια μεσημεριανή τηλεοπτική παρουσίαση.

Και είπα στην μητέρα μου “Τι κάνει στην Αμερική;”. Εκείνη απάντησε: «Τον εκπαιδεύουν» [όπου ο Πάρκερ προσδιόρισε ότι το «ΑΥΤΟΙ» σίγουρα αναφέρθηκε στο κορυφαίο Συμβούλιο Σατανιστών «Illuminati» των 13].

Και αν κοιτάξετε την ιστορία του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, βλέπετε έναν σκοτεινό αποκρυφιστή [ Σατανιστή], Εβραίο ΔΕΝ βλέπεις. Και ανάμεσα στους Εβραίους του Ταλμούδ, θα δεις πραγματικά πολλή διαφθορά».

Το 1.963 μ.Χ., η μητέρα του Τζέι Πάρκερ του είπε ότι οι πρακτικές του «ελέγχου του μυαλού» των «Illuminati» και της σατανικής τελετουργικής κατάχρησης (SRA) στις φυλές των «Illuminati», χρονολογούνται αρκετές χιλιάδες χρόνια πίσω και ότι η ίδια ανήκε σε μια συνεχή μητρική γραμμή των μαγισσών που εντοπίζουν την καταγωγή του πριν από 3000 χρόνια στους Αμαληκίτες στην Αρχαία γη της Χαναάν.

Αργότερα, το 1.963 μ.Χ., ο Jay Parker άκουσε τους γονείς του να επιβεβαιώνουν ότι «Εμείς [οι σατανιστές των Illuminati» το κάναμε αυτό» αφού είχαν κάνει μια γρήγορη ανασκόπηση των γενικών λεπτομερειών της δολοφονίας του JFK, όπως δηλώνεται από την επίσημη αφήγηση της «αλήθειας».

Όπως ο ZioNazi Zelenskyy, έτσι και ο Netanyahu εμφανίζεται τώρα στο Tell-Lie-Vision ντυμένος με στρατιωτικά μανίκια σε μια προσπάθεια να τον κάνει να φαίνεται «cool». Αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους αρχηγούς της Συναγωγής του Σατανά που αναφέρεται στην Αποκ. 2:9 και στην Αποκ. 3:9 («αυτοί που λένε ότι είναι Εβραίοι και δεν είναι, αλλά είναι Συναγωγή του Σατανά»).

Στην πραγματικότητα, το τρίο των ZioNazi CHABAD, B’NAI B’RITH και SANHEDRIN (που επαναιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 μ.Χ.) ταιριάζει σχεδόν απόλυτα με την περιγραφή για την Συναγωγή του Σατανά, με τον σατανικό Νετανιάχου ως “Moshiach ben Yosef”.

(Ο ηγέτης του Chabad Schneerson προτρέπει τον Νετανιάχου να επισπεύσει τον Αρμαγεδδώνα για να φέρει πίσω τον «Μεσσία»). Σήμερα, αυτή η Συναγωγή του Σατανά κάνει ξανά κατάχρηση της Αγίας Γραφής για να «δικαιολογήσει» την γενοκτονία όλων των Παλαιστινίων, με τον ζιοφασίστα Νετανιάχου να ισχυρίζεται ότι το 1 Σαμουήλ 15:3 («Πήγαινε και χτυπήστε τον Αμαλέκ») στην πραγματικότητα αναφέρεται σε αυτούς.

Ο Νετανιάχου είναι ένας μη Σημίτης Πολωνός, ο οποίος είναι γιος του BenZion Mileikowsky, ο οποίος ήταν βοηθός του Vladimir Jabotinsky, του ιδρυτή της εβραϊκής τρομοκρατικής οργάνωσης IRGUN που αργότερα μετατράπηκε σε ZioFascist LIKUD Party of Israel, το οποίο ήταν επίσης ο κορυφαίος οδηγός δύναμη στην δημιουργία της HAMAS της οποίας ο ρόλος ήταν να αποδυναμώσει την θέση της PLO υπό τον Yasser Arafat και να υπηρετεί πάντα το Ισραήλ ως την ίδια του την Ελεγχόμενη Αντιπολίτευση (https://attikanea.info/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-illuminati/).

Για κάποιους ο Νετανιάχου θέλει να γίνει ένας νέος «Ντέιβιντ Μπεν Γκούριον» και να διώξει με μία νέα «Νάκμπα» τους Παλαιστίνιους τελείως από τα Αραβικά εδάφη των Παλαιστίνιων στην Δυτική Όχθη και στην Γάζα, ακόμα και με έναν νέο Αραβοϊσραηλινό πόλεμο σαν αυτών των ετών 1.948 μ.Χ., 1.956 μ.Χ., 1.967 μ.Χ., 1.973 μ.Χ. και 1.982 μ.Χ.-( https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_68.html).  

Αυτό μπορεί να συμβεί αρχικά με την κήρυξη πολέμου σε μία τέτοια περίπτωση από την Αίγυπτο, την Χεζμπολάχ και την Ιορδανία στο Ισραήλ όπως ακριβώς έχουν διακηρύξει επισημά και πολλών άλλων Αραβικών κρατών στην συνέχεια, αλλά και άλλων ισλαμικών (π.χ. Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Συρία, Ιράκ, Υεμένη, Σαουδική Αραβία, Ινδονήσια κ.λ.π.).

Οργή Μουσουλμάνων- Πάμε σε θρησκευτικό πόλεμο στην Μ. Ανατολή-Ισραηλινοί στρατιώτες κατέλαβαν τζαμί στην Δυτική όχθη και έψαλαν από το μεγάφωνο εβραϊκή προσευχή! Στα ύψη η κόντρα Ισραήλ-ΗΠΑ για δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους, την οποία σύσσωμη απορρίπτει η κυβέρνηση Νετανιάχου και η αντιπολίτευση της χώρας του, παρά την εμμονή του Μπαίντεν (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7210598_orgi-moysoylmanon-pame-se-thriskeytiko-polemo-sti-m-anatoli).

Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στην Δυτική Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν! Επίσης αλλού στην Τζενίν πάντα ο στρατός Κατοχή ς έχει γδύσει αιχμαλώτους και τους έχει στα γόνατα. Είναι το τέλος ενός λαού. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Επίσης οι κατακτητές έγραψαν ρατσιστικά συνθήματα και μισαλλοδοξίας σε τζαμιά στην Jenin και έψαλαν ταλμουδικούς ύμνους στο “φως της Hannukah” μέσα στα τζαμιά (https://oimos-athina.blogspot.com/2023/12/710-280-4000.html?m=1&fbclid=IwAR3au1k0y1gyJw4vBi2uxEZMNPGIxfCQpwrCD9FLG7whq04PIf099gssOpE)...

ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΑΡΤΙΟ 2024 μ.Χ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …… ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΡΑΒ ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΗΡΘΕ ( !!!! ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟΝ ΦΑΣΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…….ΔΗΛΑΔΗ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2024 μ.Χ.!!! ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ….ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ….

O ΡΑΒΙΝΟΣ ΡΑΒ ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο “ΜΕΣΣΙΑΣ” ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΥΟ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟΝ ΦΑΣΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2024 μ.Χ.-(https://balsamopsyxhs.gr/2023/12/15/%ce%b7-%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc/)!!!!

Ισραηλινός απεσταλμένος του ΟΗΕ: Η Χαμάς είναι πρόθυμη να ‘ανατινάξει’ το Αλ Άκσα. Σχόλιο Γ.Θ: Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβουμε ότι σκέφτονται να γκρεμίσουν το τέμενος Αλ Άκσα και να φορτώσουν την καταστροφή του στην Χαμάς (https://romioitispolis.gr/%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b7%ce%b5-%ce%b7-%cf%87%ce%b1%ce%bc/).

Απετράπη απόπειρα αποσταθεροποίησης στην Ιορδανία Για φιλοϊρανούς ένοπλους δράστες κάνει λόγο ο στρατός... Οι ένοπλες δυνάμεις της Ιορδανίας υποστηρίζουν ότι απέτρεψαν μια «απόπειρα» κατά της ασφάλειας του Βασιλείου, όταν δεκάδες άνδρες από την Συρία πέρασαν τα σύνορα, οπλισμένοι με εκτοξευτήρες ρουκετών, νάρκες και εκρηκτικά (https://www.zougla.gr/kosmos/apetrapi-apopeira-apostatheropoiisis-stin-iordania/).

Ναυτική δύναμη 10 κρατών υπό τις ΗΠΑ για τους Houthi -  Χάος και τρόμος στο παγκόσμιο εμπόριο, καύσιμα. Μεγάλες ναυτιλιακές και πετρελαϊκές εταιρείες διακόπτουν μέχρι νεωτέρας την διέλευση των πλοίων τους από την Ερυθρά Θάλασσα (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/711699/naftiki-dynami-10-kraton-ypo-tis-ipa-gia-tous-houthi-kai-ti-diasosi-tou-pagkosmiou-emporiou).  

{ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ;

Έχοντας υπόψη μας όλα τα ανωτέρω, έρχομαι τώρα αδελφοί μου, στο τέλος της ομιλίας μας, να σας δώσω μερικά χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου, ώστε οι πιστοί την ημέρα που θα έλθει ο υιός της ανομίας και της αμαρτίας, να τον αναγνωρίσουν.

Ο λαός του Ισραήλ και οι Αρχιερείς του, τότε, αλλά έως και σήμερα, ανέμεναν και ακόμη αναμένουν, όχι έναν φτωχό και ταπεινό διδάσκαλο ως Μεσσία τους, αλλά έναν ηγέτη-Βασιλέα, έναν εκλεκτό του Θεού, xριστό του Θεού, που θα αναστήσει το Κράτος του Ισραήλ και θα διώξει τους εχθρούς και κατακτητές του. Ανέμεναν λοιπόν και αναμένουν έναν Ηγέτη- Βασιλέα ελευθερωτή του Ισραήλ.

Επειδή ο Κύριός μας με την διδασκαλία Του και οι μαθητές Του, εκήρυτταν ότι ο Μεσσίας είναι ο Ιησούς από την Ναζαρέτ, θέλοντας οι Εβραίοι να Τον γελειοποιήσουν δια των ρωμαϊκών χειρών, όταν Τον συνέλαβαν, Του φόρεσαν στέμμα από αγκάθια, Του έδωσαν αντί βασιλικού σκήπτρου κάλαμον και Τον έντυσαν αντί βασιλικού μανδύα, με έναν κόκκινο χιτώνα.

Έβαλαν δε και επί του Σταυρού ειρωνευτικά τον τίτλο «Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων», δείχνοντας δι᾽ αυτού του τρόπου ότι, εσύ Ιησού που τόλμησες να διεκδικήσεις τον τίτλο του Μεσσία, του Βασιλιά ελευθερωτή και του χριστού του Θεού, δες τώρα το κατάντημά σου! Το ίδιο πίστευε και ο Πιλάτος, δι᾽ αυτό Τον ρώτησε εάν είναι αυτός ο Βασιλεύς του Ισραήλ.

Δι᾽ αυτό επίσης και οι στρατιώτες τον χλεύαζαν λέγοντάς Του «χαίρε ο Βασιλεύς των Ιουδαίων». Σύμφωνα με όλα τα ανωτέρω που έχουν καταγραφεί στο Ευαγγέλιο, βλέπουμε ότι οι Αρχιερείς και ο λαός του Ισραήλ ανέμεναν Βασιλέα, ως Μεσσία, Σωτήρα του Ισραήλ και όχι έναν ταπεινό και φτωχό Ιησού από την Ναζαρέτ.

Δι᾽ αυτό και μέχρι σήμερα αναζητούν, όπως οι ίδιοι διδάσκουν, όχι ένα τυχαίο πρόσωπο για Μεσσία τους, αλλά κάποιον ο οποίος θα έχει την δύναμη και την εξουσία ν᾽ απαλλάξει το Ισραήλ από τους κατακτητές και εχθρούς του.

Αυτά δήλωσε, εξάλλου, προ ημερών και ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του, που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Άρα υπάρχει πιθανότητα, αδελφοί μου, ο Αντίχριστος να είναι πρόσωπο που θα ευρίσκεται σε υψηλές θέσεις και με δύναμη εξουσίας. Μπορεί ακόμη να είναι και γόνος βασιλικός, αφού οι Εβραίοι ανέμεναν και αναμένουν ηγέτη – βασιλέα του Ισραήλ.

Οι Εβραίοι επίσης, λένε και διδάσκουν και αναμένουν, ότι ο Μεσσίας τους, θα είναι παγκόσμιος ηγέτης και θα δημιουργήσει παγκόσμια κυβέρνηση. Έτσι σήμερα εξηγείται το φαινόμενο της αποδομήσεως όλων των πολιτικών, οι οποίοι στα μάτια του λαού εξεφτελίζονται και παρουσιάζονται ως ανίκανοι να σώσουν τους λαούς. Η αποδόμηση αυτή έχει στόχο την ανεύρεση ενός σωτήρα της ανθρωπότητος, ενός παγκόσμιου ηγέτη.

Δεν είναι λοιπόν, τυχαία η σημερινή Παγκοσμιοποίηση, ούτε είναι τυχαία η παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται το Παγκόσμιο σύστημα εκεί που ο Κύριός μας, εδώ και 2000 χρόνια μας έχει ενημερώσει.

Αδελφοί μου, Με όσα σας προανέφερα, οι Εβραίοι, εάν ο Μεσσίας δεν έχει τα ανωτέρω χαρακτηριστικά που αυτοί του προσδίδουν, είναι σίγουρο και βέβαιο, ότι και πάλι θα τον απορρίψουν, όπως απέρριψαν προ 2000 ετών τον Ιησού μας, τον Οποίον εμείς όμως αποδεχθήκαμε ως Μεσσία και Σωτήρα της ανθρωπότητος, ενώ αυτοί Τον εσταύρωσαν.

Πως περιμένουν οι Εβραίοι τον ερχόμενο μεσσία τους; Για να δούμε όμως πως οι Εβραίοι πιστεύουν ότι θα είναι ο ερχόμενος Μεσσίας τους;

1ον: Είδαμε ότι ανέμεναν έναν ηγέτη ως βασιλέα του Ισραήλ. Έναν ηγέτη ελευθερωτή του Ισραήλ. Έναν ηγέτη που θα επιστρέψει όλους τους Εβραίους στη χώρα του Ισραήλ.

2ον: Αναμένουν σήμερα και πιστεύουν ότι ο ηγέτης που θα τους κτίσει τον Ναό του Σολομώντα, αυτός θα είναι και ο Μεσσίας.

3ον: Πιστεύουν ότι ο ηγέτης αυτός – βασιλέας τους, θα επιβάλλει την παγκόσμια ειρήνη, κι αν ο κόσμος δεν θελήσει την ειρήνη, θα επιβάλλει την ειρήνη τότε δια του πολέμου.

Αδελφοί μου, Γνωρίζετε τι λέγουν οι Εβραίοι περί του Ιησού μας και γιατί Τον απέρριψαν από Μεσσία του Ισραήλ; Ας δούμε τι διδάσκουν:

1ον: Οι Εβραίοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν Βασιλέας, ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ, αλλά ένας αδύναμος άνθρωπος, ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε υπό των Ρωμαίων εις θάνατον.

2ον: Οι Εβραίοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς έφερε την κατάρα στο Ισραήλ και καταστράφηκε παντελώς ο Ναός του Σολομώντα.

3ον: Οι Εβραίοι πιστεύουν ότι η εμφάνιση του Μεσσία Ιησού, όχι μόνον δεν επισυνάγαγε τους Εβραίους στο Ισραήλ, αλλά μετά την ελευσή του, οι Εβραίοι διεσκορπίσθησαν στα πέρατα της Οικουμένης.

4ον: Όχι μόνον δεν ελευθέρωσε το Ισραήλ, αλλά έως και το 1967 η Ιερουσαλήμ ήταν καταπατουμένη υπό των εχθρών.

5ον: Ο Ιησούς όχι μόνον δεν έκανε τίποτα από τα ανωτέρω, αλλά τόλμησε και να ανακηρύξει τον εαυτόν του Θεόν αληθινόν και μάλιστα Υιό του Θεού. Πρέπει, αδελφοί μου, να γνωρίζουμε ότι οι Εβραίοι ως Θεό δέχονται μόνον τον Γιαχβέ και σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχονται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ποτέ Υιός Θεού και μάλιστα Θεός. Οι Εβραίοι θεώρησαν ιδιαίτερα ως βλασφημία ότι ο Ιησούς Χριστός ενώπιον των Αρχιερέων είπε ότι είναι ο Υιός του Θεού.

Έχοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω τα οποία διδάσκουν έως και σήμερα οι Εβραίοι, θεωρούν τον Ιησού από την Ναζαρέτ όχι ως Μεσσία τους, αλλά ως πηγή καταστροφών του Ισραήλ. Άρα οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν ως ηγέτη τους και βασιλέα του Ισραήλ, ως Μεσσία και σωτήρα του έθνους τους μόνον εκείνον ο οποίος:

– Θα είναι όντως ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ και θα εξαφανίσει όλους τους εχθρούς του.

– Θα επισυναγάγει τους Εβραίους στο Ισραήλ.

– Θα χτίσει ξανά το Ναό του Σολομώντα.

– Θα επιβάλλει την ειρήνη.

– Δεν θα ανακηρύξει ποτέ τον εαυτόν του Θεό.

– Επίσης πιστεύουν ότι ο Μεσσίας θα είναι γόνος και απόγονος του Βασιλέως Δαβίδ, θα έχει δηλαδή πιθανόν βασιλική καταγωγή.

– Δεν τους απασχολεί αν θα είναι έγγαμος η άγαμος.

– Ούτε τους απασχολεί τι ηλικίας θα είναι. Αρκεί να έχει συμπληρώσει, σύμφωνα με τους νόμους της Παλαιάς Διαθήκης, το 30ον έτος της ηλικίας του.

Έχοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω τα οποία διδάσκουν έως και σήμερα οι Εβραίοι, θεωρούν τον Ιησού από την Ναζαρέτ όχι ως Μεσσία τους, αλλά ως πηγή καταστροφών του Ισραήλ. Άρα οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν ως ηγέτη τους και βασιλέα του Ισραήλ, ως Μεσσία και σωτήρα του έθνους τους μόνον εκείνον ο οποίος:

– Θα είναι όντως ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ και θα εξαφανίσει όλους τους εχθρούς του.

– Θα επισυναγάγει τους Εβραίους στο Ισραήλ.

– Θα χτίσει ξανά το Ναό του Σολομώντα.

– Θα επιβάλλει την ειρήνη.

– Δεν θα ανακηρύξει ποτέ τον εαυτόν του Θεό.

– Επίσης πιστεύουν ότι ο Μεσσίας θα είναι γόνος και απόγονος του Βασιλέως Δαβίδ, θα έχει δηλαδή πιθανόν βασιλική καταγωγή.

– Δεν τους απασχολεί αν θα είναι έγγαμος η άγαμος.

– Ούτε τους απασχολεί τι ηλικίας θα είναι. Αρκεί να έχει συμπληρώσει, σύμφωνα με τους νόμους της Παλαιάς Διαθήκης, το 30ον έτος της ηλικίας του.

Σε τι ηλικία θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Κάποιοι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, ελάχιστοι όμως, πιστεύουν ότι ο Αντίχριστος θα είναι αντίγραφο του Χριστού και την εμφάνισή του θα την κάνει όταν είναι ηλικίας 30 ετών, αφού και ο Χριστός 30 ετών ξεκίνησε την διδασκαλία Του.

Η μαρτυρία όμως αυτή των Πατέρων δεν έχει ισχυρή βιβλική και αγιογραφική κατοχύρωση. Κυρίως έρχεται συμπερασματικά λόγω του ότι κάποιοι άγιοι θεωρούν τον Αντίχριστο ως «αντίγραφο» του Χριστού.

Το σίγουρο όμως είναι, ότι η Αγία Γραφή δεν μας καταγράφει την ηλικία του Αντιχρίστου. Σύμφωνα με τον Εβραϊκό Νόμο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει την ηλικία τουλάχιστον των 30 ετών για να εμφανιστεί. Αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερος. Σίγουρα πάντως πάνω από 30 ετών.

Εδώ θέλει προσοχή για να μην πλανηθούμε. Διότι εφόσον η Αγία Γραφή δεν αναφέρει την ηλικία του Αντιχρίστου δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνον σε κάποιους αγίους που λέγουν ότι θα είναι 30 ετών, ως αντίγραφο του Χριστού.

Οι Άγιοι Πατέρες είναι άγιοι και ουδείς αμφισβητεί την αγιότητά τους, αλλά οι ερμηνείες τους πολλές φορές σε προφητικά κείμενα της Γραφής δεν θεωρούνται, όπως τα ευαγγέλια, αλάνθαστες. Διότι οι Άγιοι, τα προφητικά κείμενα, τα ερμήνευαν κατά δύναμιν και σύμφωνα με όσα τότε βίωναν. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και την περίπτωση να έχουν δίκαιο και να εμφανιστεί πράγματι σε ηλικία εκεί γύρω στα τριάντα.

Εξ όλων των ανωτέρω, συμπεραίνουμε ότι οι Εβραίοι, δεν αποδέχθηκαν τον Ιησού ως Μεσσία τους, διότι διαστρέφοντας και παρερμηνεύοντας τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ανέμεναν και αναμένουν τον Μεσσία όπως οι ίδιοι τον περιγράφουν και αναφέραμε κι εμείς ανωτέρω. Περιμένουν κάποιο πρόσωπο επιφανές και όχι κάποιο άσημο. Το πρόσωπο αυτό έχουν τη δύναμη οι Εβραίοι να το προβάλλουν διεθνώς. Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιοφωνικοί σταθμοί, λέσχες όπως η Μπίλντεμπεργκ, μασονικές στοές, ο διεθνής Σιωνισμός είναι στα χέρια τους…

Που θα γεννηθεί ο Αντίχριστος και ποια θα είναι η καταγωγή του. Ο «μεσσίας» τους δεν είναι ανάγκη να γεννηθεί στο Ισραήλ, λένε οι Εβραίοι. Αρκεί να είναι Εβραίος το γένος. Δηλαδή μπορεί να γεννηθεί στη Γαλλία, στην Αμερική, στην Ελλάδα. Εμείς, λέγουν οι Εβραίοι, θα τον αναγνωρίσουμε, εάν κάνει όλα αυτά τα οποία πιστεύουμε και διδάσκουμε. Αρκεί να είναι Εβραίος.

Ενώ εμείς, αδελφοί μου, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό που θα ισχυρίζεται, ότι δηλαδή θα προέρχεται από το γένος του Δαβίδ, θα είναι ένα τεράστιο ψέμμα, για να εξαπατήσει το λαό του Ισραήλ. Διότι ο Αντίχριστος, σύμφωνα με τις προφητείες, θα είναι γόνος και απόγονος της φυλής του Δαν.

Η δε φυλή του Δαν λέγουν ότι έφυγε από το Ισραήλ και πήγε προς τα μέρη της Περσίας και αργότερα εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη και δι᾽ αυτό λέγουν ότι η Δανία δημιουργήθηκε από απογόνους της φυλής του Δαν. Ας μην ξεχνούμε ότι όλες σχεδόν οι βασιλικές οικογένειες έχουν καταγωγή από τη Δανία! Ο χρόνος και ο καιρός θα δείξει…

Ίσως να ρωτήσει κανείς: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση και η έδρα του Αντιχρίστου, που θα είναι, στις Βρυξέλλες; Ταπεινά θεωρούμε ότι η έδρα του θα είναι στην Ιερουσαλήμ. Δι᾽ αυτό και οι δύο Προφήτες εκεί θα εμφανιστούν και θα τον πολεμήσουν, καλώντας και τον λαό του Ισραήλ σε μετάνοια και να μην αποδεχθούν τον Αντίχριστο.

Δι᾽ αυτό και τα Ιεροσόλυμα τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε Ευρωπαϊκή πόλη, δρόμοι, αεροδρόμια, πλατείες, θυμίζουν Ευρώπη περισσότερο, παρά μία χώρα Ασιατική. Σε λίγο τα Ιεροσόλυμα θα θυμίζουν Παρίσι, Βρυξέλλες η Λουξεμβούργο.

Η μητέρα του Αντιχρίστου. Επίσης, αδέλφια μου, θεωρώ ότι υποκρινόμενος σε κάποια σημεία τον Ιησού μας, ο Αντίχριστος θα παρουσιάσει «κάπως» και την μητέρα που τον γέννησε. Η Θεοτόκος ήτο γυναίκα σεμνή, ταπεινή, όμορφη, ελεήμων με πλήθος αρετών.

Θεωρούμε ταπεινά ότι τα όργανα του Αντιχρίστου, θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν και την μητέρα του ως τίμια γυναίκα με ευσεβή σύζυγο, διότι οι Εβραίοι δεν πιστεύουν ότι ο Μεσσίας τους θα γεννηθεί από παρθένο γυναίκα. Λέγουν μεν, ότι η μητέρα του Μεσσία τους πριν παντρευτεί θα είναι παρθένος.

Όχι όμως και μετά τον γάμο. Διότι μετά τον γάμο και την τεκνογονία, παρθενία δεν υπάρχει. Αυτό που έγινε στην Υπεραγία Θεοτόκο, όπως διδάσκουν οι Άγιοί μας, είναι υπέρ την φύσιν. Αλλά οι Εβραίοι δεν το αποδέχονται. Δι᾽ αυτό και θεωρούν ότι η Θεοτόκος Μαρία ήταν παντρεμένη με τον Ιωσήφ και έτσι γεννήθηκε ο Ιησούς!

Άρα η μητέρα του Αντιχρίστου θα είναι κατά το δυνατόν όμορφη και θα προβληθεί και αυτή ως γυναίκα με αρετές, ως ελεήμων και φιλεύσπαγχνος. Ενώ οι Άγιοι μας, τονίζουν ότι η μητέρα του θα είναι μιαρή και αμαρτωλή γυναίκα. Θα πρέπει λοιπόν να αναζητούμε ποιά υψηλόβαθμη γυναίκα, όμορφη κατά το δυνατόν, με καλές εντυπώσεις, ελεήμων και φιλάνθρωπη προβάλλουν τα ΜΜΕ.

Σίγουρα η γυναίκα αυτή δεν θα είναι η γυναίκα της διπλανής μας πόρτας, δεν θα είναι η κυρά Καλλιόπη ούτε η κυρα – Μαρία η η κυρα – Κορνηλία. Η μητέρα του Αντιχρίστου θα είναι από μεγάλο τζάκι.

Οι Εβραίοι επίσης δεν περιμένουν τον Μεσσία τους ως άγαμον, αλλά ως έγγαμον, ως νυμφευμένον και με οικογένεια, όπως ήταν και ο βασιλέας Δαυΐδ. Ομοίως και την μητέρα του την αναμένουν νυμφευμένη, η οποία όμως προ του γάμου της θα είναι παρθένος (https://orthodoxathemata.blogspot.com/2023/12/blog-post_37.html?m=1&fbclid=IwAR1mToeEpzC3xCpYErT6nQR0J8erZzjdwh160rSMw-wjl4MvOab-ZFPYUcM).

Ο Ιωάννης Παύλος ο 2ος ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την μητέρα του, σύμφωνα με τον Αγγλο-Εβραίο ιστορικό Yaakov Wise και για το λόγο αυτό κρυβόταν από τους Ναζί. Ο τότε καρδινάλιος Ράτζιγκερ βοήθησε αυτόν και το Βατικανό με την "θεολογία" του να προσεγγίσει όχι μόνο το Ισραήλ (σαν κράτος) αλλά και τους Εβραίους της συναγωγής, κάνοντας τρελά ανοίγματα, του τύπου: «Η Εβραϊκή μεσσιανική προσδοκία δεν είναι μάταιη»!..    

υτά έγιναν ενθουσιωδώς δεκτά από τους Εβραίους: Έγραφε η Haaretz στις 20-4-2005: Ο Ισραήλ Singer, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, λέει ότι o τότε καρδινάλιος Ratzinger (μετά πάπας Βενέδικτος) «ήταν ο άνθρωπος που παρέσχε τις θεολογικές βάσεις για την απόφαση του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β να αρχίσει σχέσεις με το Ισραήλ.

Έλυσε το πραγματικό πρόβλημα που υπήρχε, το ηλικίας 2.000 ετών θεολογικό ερώτημα. Ήταν αυτός που είχε τα κλειδιά για να ανοίξει αυτό το κλείδωμα. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει την 2.000-ετή ιστορία των σχέσεων μεταξύ Εβραίων και Χριστιανισμού...». Και τώρα, όπως στην εποχή του Χριστού, προφητεύουν πάλι οι αρχιερείς των Ιουδαίων, τώρα με τα λόγια της Αποκάλυψης:

«Και ο πέμπτος άγγελος σάλπισε. Και είδα αστέρα  να έχει πέσει από τον ουρανό στη γη, και του δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου». (κεφ. 9ο). Τέρμα τα κλειδιά των ουρανών. Ο πάπας πεσμένος στη γη δεν μπορεί πλέον να έχει ουράνιο κλειδί.

Αφού μάλιστα θέλει δογματικές προσεγγίσεις με τους Εβραίους, του δίνεται μετά από 2.000 χρόνια το κλειδί της "θεολογίας" των καταχθονίων... Έτσι μπορεί να ικανοποιήσει τους φίλους του της συναγωγής και συνεταίρους του Βατικανού στην παγκοσμιοποίηση, που λένε: Ο Ratzinger επιδιώκει να αντιμετωπίσει την άρνηση των Εβραίων να δεχτούν τον Ιησού ως Μεσσία και την επιμονή του Ιουδαϊσμού ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα.

«Υποστήριξε ότι η θέση αυτή είναι επίσης μέρος του θεϊκού σχεδίου», εξηγεί ο Rosen, ο οποίος ηγείται τώρα του Τμήματος των Διαθρησκευτικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής, «και το γεγονός ότι οι Εβραίοι δεν δέχονται τον Ιησού δεν πρέπει να θεωρείται ως πράξη της απόρριψης του Θεού, αλλά ως μέρος του σχεδίου του Θεού για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η ειρήνη και σωτηρία για όλη την ανθρωπότητα δεν έχει έρθει ακόμα».

Ο Ratzinger έγραψε μία εισαγωγή και υπέγραψε το «The Jewish People and the Holy Scriptures», το κείμενο δηλ. «Ο λαός των Εβραίων και οι Άγιες Γραφές» που  δημοσιεύθηκε το 2004 από το «Pontifical Biblical Institute».

Oι παραμένοντες πιστοί  στην πριν την 2α Βατικανή Σύνοδο παραδοσιακοί Καθολικοί, που το  αναλύουν, όπως πχ το βιβλίο της φωτογραφίας, υπό A. S. Guimarães με  τίτλο «THE BIBLICAL COMMISSION ON THE JEWS: CHANGES INDOCTRINE & NEW ANATHEMAS»,  λένε  ότι  το  κείμενο  φτάνει  στην  φοβερή  δοξασία  ότι  ένας μελλοντικός  Εβραίος Μεσσίας  θα μπορούσε  να γίνει αποδεκτός από τους Καθολικούς, ότι οι Καθολικοί θα πρέπει   να  μάθουν  πώς  να  διαβάζουν  τις  βίβλους  από  τους  Εβραίους  κλπ. Οπότε: «τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι ྿Ιησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος» (Ιωάν. καθολ. επιστ. Α, κεφ. Β-22)-(https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/23_theatro_JPII_Ratz.pdf).

Ο δε νέος πάπας Φράνσις (Φραγκίσκος) είναι ο πρώην Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο του Τάγματος των Ιησουιτών. Όπως γράφει ο Ο.Τ. (22-3-2013 μ.Χ., 6η σελίδα) είναι αγαπημένος της CIA και του Κίσσινγκερ (Σιωνιστής).

Και λέει επίσης με βάση αναφορά του στην εφημερίδα "Los Angeles Times" της 1ης Απρ. 2005 μ.Χ., ότι ο Μπεργκόλιο ήταν συνειδητός Χουντικός και άνθρωπος της CIA, παρόλο που γνώριζε ότι η χούντα της Αργεντινής βασάνιζε και δολοφονούσε πολίτες της... Όλα αυτά προσπαθεί τώρα να τα ξεπεράσει με υποκριτική συμπεριφορά (https://www.imdleo.gr/diaf/2013/pope-meteor.html)!!!

Πρόσφατα η καθολική «Εκκλησία» στην Κίνα ορκίστηκε πίστη στο Κομμουνιστικό Κόμμα, ενώ χαιρέτισε και την ιστορική συμφωνία που συνήφθη με το Βατικανό για τον διορισμό των νέων επισκόπων!

Βάσει αυτής της «προκαταρκτικής» συμφωνίας, ο πάπας Φραγκίσκος αναγνώρισε επτά Κινέζους επισκόπους που είχαν διοριστεί από το Πεκίνο χωρίς τη συγκατάθεσή του, όπως κι έναν όγδοο επίσκοπο μετά θάνατον.

Η Καθολική Εκκλησία στην Κίνα ανακοίνωσε ότι θα «επιμείνει να βαδίζει σε ένα μονοπάτι που αρμόζει σε μια σοσιαλιστική κοινωνία υπό την ηγεσία του Kινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος».

Σε σχόλια στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι «αγαπά βαθιά την πατρίδα» και ότι «ειλικρινώς στηρίζει την συμφωνία» ελπίζοντας ότι οι σχέσεις της Κίνας με το Βατικανό θα βελτιωθούν περαιτέρω.

Η συμφωνία ενδέχεται να πυροδοτήσει επικρίσεις, καθώς συμπίπτει, κατά παράδοξο τρόπο, με μια εκστρατεία καταστροφής χριστιανικών εκκλησιών σε ορισμένες Κινεζικές επαρχίες. Στην Κίνα, για παράδειγμα, η Βίβλος έχει αποσυρθεί από τους ιστότοπους διαδικτυακών πωλήσεων και «παράνομοι» καθολικοί ιερείς πρόσφατα συνελήφθησαν, προτού αφεθούν ελεύθεροι.

Η Αγία Έδρα, που δεν δημοσιοποίησε σήμερα το κείμενο της συμφωνίας, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθείται στο μέλλον για τον διορισμό των νέων επισκόπων, ενώ την τελευταία λέξη θα πρέπει να έχει ο πάπας.

Η συμφωνία αυτή αφορά αποκλειστικά την θρησκεία και όχι την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ του Πεκίνου και της Αγίας Έδρας, που διακόπηκαν το 1.951 μ.Χ., δύο χρόνια μετά την άνοδο στην εξουσία των κομμουνιστών.

Το 1.957 μ.Χ. η Κινεζική κυβέρνηση εγκαθίδρυσε τη λεγόμενη «Κινεζική Πατριωτική Καθολική Ένωση», δηλαδή μια καθολική εκκλησία ελεγχόμενη από τον κινεζικό κράτος, η οποία δεν αναγνώριζε την εξουσία του πάπα της Ρώμης και εξέλεγε μόνη της τους επισκόπους της. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μ.Χ. και μετά την συμφωνία που επιτεύχθηκε, το Βατικανό μπορεί πλέον να ασκεί βέτο στους επισκόπους που προτείνει η Κίνα (https://www.imdleo.gr/diaf/2018/pope-china.p, df https://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/i-katholiki-ekklisia-stin-kina-orkistike-pisti-stokommounistiko-komma/)...

Υπάρχει μία μερίδα των Εβραίων, οι αδιόρθωτοι Σιωνιστές. Γι' αυτούς ο Μεσσίας δεν ήρθε, αλλά όταν έρθει θα είναι βασιλιάς και μαζί θρησκευτικός ηγέτης του Ισραήλ. Η αντίληψη αυτή των Εβραίων, ότι ο Μεσσίας τους θα έχει γήϊνη βασιλεία είναι αρκετή για να τους γεμίζει με αίσθημα φυλετικής ανωτερότητας  κατά των άλλων λαών, που μπορεί να φθάσει και σε μίσος για όσους τους αντιτίθενται.

Στην Αμερική οι Σιωνιστές ενισχύουν το "Σχέδιο για την Νέα Αμερικανική Εκατονταετηρίδα"  "Project for the New American Century," (PNAC). Προσπαθούν να πείσουν με ωραίους τίτλους τους Αμερικανούς ότι σκέπτονται για το καλό τους, και για το λόγο αυτό μαζί με τους Υπερσυντηρητικούς (NeoCons), θέλουν να διοργανώσουν μερικούς ακόμη φιλειρηνικούς πολέμους!

Η Σιωνιστική ανωτερότητα ή Σιωνιστικός ρατσισμός, καλλιεργείται από τους ραβίνους τους, και από τα ιερά τους βιβλία, όπως το Talmud, διότι τα ενδιαφέροντά τους είναι γήϊνα. Κατ' αυτό οι ψυχές των Εβραίων έχουν το πλεονέκτημα να αποτελούν μέρος του ίδιου του Θεού (φοβερή βλασφημία, να υποβιβάζουν το Θεό σε κτίσμα). Οι ψυχές των άλλων ανθρώπων της Γης προέρχονται από τον διάβολο (άλλη βλασφημεία, ο διάβολος έγινε συνδημιουργός!) και είναι όμοιες με αυτές των ζώων... (και του πάπα;!).

Μ'  αυτό το δεδομένο τι λέτε να πήγε να κάνει στην συναγωγή της Ρώμης ο πάπας (Βοϊτύλα); Αν δεν πήγε για παζάρεμα του ρόλου του Βατικανού μέσα στο διεθνές γεωπολιτικό σύστημα διοίκησης, όπου οι Σιωνιστές διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, τότε μήπως πήγε για να τους μεταφέρει πνεύμα φιλίας και ειρήνης και να βρει κοινά πνευματικά σημεία συνεννόησης; Αλλά η εβραϊκή ορχήστρα έπαιζε φεύγοντας ο πάπας: "Πιστεύω με τέλεια πίστη στον ερχομό του Μεσσία!

Και αν ακόμη πάρει ένα μεγάλο διάστημα για να έρθει, θα περιμένω κάθε μέρα μέχρι να έρθει!" Και επειδή το πρόγραμμα ήταν γνωστό πριν πάει εκεί ο πάπας, τότε δύο πράγματα προκύπτουν: αφ' ενός οι Εβραίοι επιμένουν να περιμένουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Μεσσία τους δηλ. τον Αντίχριστο, ενώ από την άλλη ο πάπας δεν νοιάζεται γι' αυτό, διότι δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τα εγκόσμια συμφέροντα του Βατικανού!

Και δεν ήταν μόνο αυτό το σημείο που οι Εβραίοι επιτέθηκαν στον πάπα σαν χριστιανό, με τον τρόπο τους. Διότι και μετά την ένδειξη καλής θέλησης, που έκανε ο πάπας κατά την ομιλία του απαγγέλοντας: "Ιδού δη τι καλόν η τί τερπνόν, αλλ' ή το κατοικείν αδελφούς επί το αυτό (με τον ίδιο σκοπό);" (ψαλμός 132ος), ο αρχιραββίνος ανταπάντησε με τον 123ο ψαλμό:

"Ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν, ειπάτω δη Ισραήλ· ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν εν τω επαναστήναι ανθρώπους εφ' ημάς, άρα ζώντας αν κατέπιον ημάς.., ...Η ψυχή ημών ως στρουθίον ερρύσθη εκ της παγίδος των θηρευόντων· η παγίς συνετρίβη, και ημείς ερρύσθημεν. Η βοήθεια ημών εν ονόματι Κυρίου του ποιήσαντος τον ουρανόν και την γην.."

 Δηλ. ο αρχιραββίνος υποστήριξε έμμεσα πλην σαφώς, ότι οι Εβραίοι γλύτωσαν από την τυραννία και παγίδα των Χριστιανών, και μάλιστα η παγίδα τώρα των εχθρών συνετρίβη, επομένως ήδη πήραν το πάνω χέρι! ...άρα είναι αποδεκτό φαινόμενο να προσπίπτει ο πάπας στα πόδια τους!

Αυτό συμβουλεύει και ο καρδινάλιος Μαρτίνι στους Καθολικούς! (δείτε αριστερά. Τα συναφή κείμενα πάρθηκαν από Καθολικά sites, και την ανάλυση για την επίσκεψη του πάπα στην συναγωγή της Ρώμης υπό Atila Sinke Guimarães).

Ίσως νομίζετε ότι υπερβάλλαμε, όταν πχ μιλήσαμε πριν για εγκόσμια συμφέροντα του Βατικανού. Αυτά όμως που λέμε είναι λίγα μπροστά στην πραγματική πνευματική κατάσταση των διοικούντων την Καθολική "εκκλησία", απλά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν επιλεκτικά ότι θέλουν.

Όμως επιτρέπει ο Θεός να διαρρέει πότε πότε η αλήθεια, για να χτυπάει το καμπανάκι του συναγερμού, για όσους έχουν αυτιά που ακούνε, κατά το λόγο του Κυρίου. Έτσι έγινε και στο συνέδριο «Fatima 2000 Διεθνές Συνέδριο για την Παγκόσμια Ειρήνη» που έλαβε χώρα στη Ρώμη στις 18-23 Νοεμβρίου.

Ο αρχιεπίσκοπος της καθολικής εκκλησίας Emmanuel Milingo, χαρακτηρισμένος επίσημα και σαν εξορκιστής, κατέπληξε το συνέδριο, εκφράζοντας δημόσια την αγανάκτησή του για την πολιτική του Βατικανού, διότι αυτή αντιστρατευόταν την δουλειά του σαν εξορκιστού!

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ρώμης «Il Messaggero» είπε τα εξής στο συνέδριο: "Ο Διάβολος στην καθολική εκκλησία είναι τόσο προστατευμένος, που είναι σαν ένα ζώο προστατευμένο από την Κυβέρνηση".

Και διάφορες προτεσταντικές ομάδες όπως αυτοί οι Ευαγγελικοί της φωτογραφίας, πείσθηκαν ότι πρέπει να περιμένουν τον  Μεσσία των Εβραίων (https://www.imdleo.gr/htm/nwo.htm), αλλά και πολιτικοί!!!   

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες δεν αισθάνονται την ανάγκη να κρύψουν ότι πραγματοποιούν τις σφαγές βασισμένες σε διεστραμμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις που χρονολογούνται πριν από 3000 χρόνια. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες που εισέρχονται στην Γάζα φέρουν το έμβλημα «Ναός του Σολομώντα» στις στολές τους.

Στρατιώτες γράφουν ότι θα χτίσουν τον «Ναό» στα σπίτια των Παλαιστινίων, που πιστεύουν ότι καταστράφηκε πριν από χιλιάδες χρόνια. Ένας Ισραηλινός στρατιώτης πόζαρε με ένα σχέδιο του Τεμένους Αλ Ακτσά στον τοίχο ενός σπιτιού στην Γάζα, γράφοντας «Σύντομα θα χτίσουμε τον ναό μας (τον ναό του Σολομώντα).

Αποκαλύφθηκε ότι οι στρατιώτες της κατοχικής δύναμης του Ισραήλ, που διέπραξε γενοκτονία σκοτώνοντας περισσότερους από 17 χιλιάδες Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, στην Γάζα για δύο μήνες, ενήργησαν σύμφωνα με εντελώς παραποιημένες Εβραϊκές θρησκευτικές διδασκαλίες.

Φάνηκε στα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι στρατιωτικά σύμβολα που παραπέμπουν στον λεγόμενο Ναό του Σολομώντα χρησιμοποιήθηκαν στις στολές και τα χέρια στρατιωτών που συμπεριφέρονταν πλήρως υπό την επιρροή της σιωνιστικής ιδεολογίας.

Σε μια ανάρτηση, στρατιώτες που ποζάρουν με τις λέξεις "Σύντομα θα χτίσουμε τον ναό μας (του Σολομώντα)" σε μια εικόνα του τζαμιού Al-Aqsa στον τοίχο ενός σπιτιού στην Γάζα αποκάλυψαν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τις σφαγές.

Ένας άλλος στρατιώτης εθεάθη να ποζάρει σε έναν τοίχο με μια φωτογραφία του Θόλου του Βράχου, γράφοντας «Σύντομα θα ιδρύσουμε τον ναό μας (Σολομώντα). Οι «προφητείες» γίνονται πραγματικότητα Η προφητεία του Σιωνισμού βρίσκεται στο διεστραμμένο παρασκήνιο των σφαγών στην Γάζα.

Ο Έζρα Γιασίν, πρώην μέλος της ακροδεξιάς σιωνιστικής οργάνωσης γνωστής ως Lehi, ζητούσε γενοκτονία από τους στρατιώτες που πήγαν να καταλάβουν την Γάζα και είπε ότι οι επιθέσεις στη Γάζα ήταν ένα «ιερό γεγονός». Η οργάνωση του ίδιου υποστηρίζει ανοιχτά την κατασκευή του Ναού του Σολομώντα για τρίτη φορά μετά την καταστροφή του Al-Aqsa.

Ο ίδιος , ένας φανατικός θρησκευόμενος που ήθελε να συμμετάσχει στη γενοκτονία στην Γάζα παρόλο που ήταν 95 ετών, αναφέρθηκε στην καταστροφή του Τεμένους, λέγοντας ότι «όλες οι προφητείες που έστειλαν οι Προφήτες πρόκειται να πραγματοποιηθούν», αναφέρει η εφημερίδα.

Η ίδια θεωρεί ότι “ οι Σιωνιστές, τρεφόμενοι από μια ριζοσπαστική ιδεολογία, προσπαθούν να μετατρέψουν την περιοχή σε ερείπια, αυξάνουν μέρα με την μέρα τον κίνδυνο ενός εκτεταμένου πολέμου στην Μέση Ανατολή.

Ακούγονται φωνές από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου ότι η ριζοσπαστική κυβέρνηση του Ισραήλ, η οποία γίνεται όλο και πιο απερίσκεπτη με την υποστήριξη που λαμβάνει από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, πρέπει να σταματήσει”.

Σήμερα, μέρος της περιοχής του κατεστραμμένου Εβραϊκού ναού καταλαμβάνεται από το τζαμί Kubbat al-Sahra. Τα υπάρχοντα σχέδια για την αποκατάσταση του ναού της Ιουδαίας προβλέπουν, σύμφωνα με αναλυτές, δύο επιλογές: Είτε να καταστρέψουν το Kubbat al-Sahra είτε να διατηρήσουν την ακεραιότητά του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο μουσουλμανικός κόσμος θα είναι ενάντια σε μια τέτοια εκδοχή. Σε αυτό το σημείο το Ισραήλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα επιχειρήματα που εξέφρασε ο Ερντογάν περί της εγχώριας κυριαρχίας και περί της ελευθερίας “να κάνουμε ό, τι θέλουμε”. Σε μερικούς αυτό μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7209340_oi-toyrkoi-foboyntai-kataskeyi-toy-naoy-toy-solomonta-i-geni-safak);

Υπάρχει νόμισμα, σαν φόρος μισού σέκελ, όπως παλιά, για τον ναό που θέλουν να κτίσουν οι Εβραίοι. Κάθε χρόνο τυπώνουν και από ένα νέο νόμισμα λέει κάποιος ραββίνος. Η επιθυμία του χτισίματος του ναού, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος, προς το παρόν, για να προχωρήσει, είναι ένα εσχατολογικό σημάδι! Αυτό όμως θα το πραγματοποιήσει ο έσχατος Αντίχριστος και κανείς άλλος (https://www.imdleo.gr/diaf/2019/nwo2.html)!

(Από την Arizona Daily Star, της Tucson, Σάβ. 27-4-2002 μ.Χ., υπό της STEPHANIE INNES): TUCSON. «Οι  τρομοκρατικές  επιθέσεις  της  11ης  Σεπτεμβρίου,  και  η  ακραία  αναταραχή  στην  Μέση  Ανατολή,  στοχεύουν  σε  ένα  πράγμα,  στον  3ο Παγκόσμιο  Πόλεμο,  είπε  ένας  ομιλητής  εκπρόσωπος  του  πρωθυπουργού    Ariel Sharon,  την  Παρασκευή,  κατά  τη  διάρκεια  επίσκεψης  στην  Tucson».

«Πολεμάμε  ένα  πόλεμο  για  18  μήνες,  που  είναι  προάγγελλος  του  3ου Παγκόσμιου Πολέμου. Ο κόσμος πρόκειται να πολεμήσει, ασχέτως αν τους  αρέσει ή όχι!  Είμαι σίγουρος», είπε ο Raʹanan Gissin, σύμβουλος του  Sharon, σε  μια συνέντευξη την Παρασκευή (https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/23_theatro_JPII_Ratz.pdf)…

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος για να σωθούν οι ολιγάρχες! Από το 2008 μ.Χ., γράφαμε, ότι μελετάται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για να περισωθεί η οικονομική ολιγαρχία που έχει έδρα τις ΗΠΑ. Γράφαμε μεταξύ άλλων:

Ο Οργανισμός Ροκφέλλερ & Φορντ-Κάρνεγκι που βρίσκεται πίσω από τη RAND πρότεινε ότι ένας πόλεμος των ΗΠΑ με μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη θα αναζωογονούσε την οικονομία (!) βοηθώντας την παρούσα Τραπεζική ελίτ να συνεχίσει την άσκηση του ελέγχου της πάνω στην Αμερική (που ηγείται στην παγκοσμιοποίηση)-(https://www.imdleo.gr/diaf/2021/nwo3, .htmlhttps://www.imdleo.gr/diaf/2009/img/ww3-oli.pdf)}.

[Στην ουσία οι Εβραίοι χώρισαν την ιστορία του πραγματικού Μεσσία, του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στα δύο, επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως είναι δυνατός να είναι ταπεινός και να υποφέρει και να θανατώνεται από την μία πλευρά (όπως έγινε με τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό στην Α΄ Παρουσία Του με το Πάθος, την Σταύρωση και την Ένδοξη Ανάσταση Του) και από την άλλη θριαμβευτής στο τέλος (όπως θα γίνει στην Β΄ Παρουσία Του μετά τον Αρμαγεδδώνα και το Τέλος των Ημέρων και του Κόσμου).

Για τον λόγο αυτό, επηρεασμένοι από τους Εσσαίους, οι οποίοι πιθανότατα πρώτοι έκαναν αυτόν τον απόλυτα λανθασμένο διαχωρισμό, και χώρισαν τον Έναν και μοναδικό Μεσσία σε δύο δήθεν «μεσσίες», τον «Μεσσία Μπεν Ιωσήφ», τον οποίο θα απορρίψει ο λαός του (στην πραγματικότητα απέρριψε τον πραγματικό Μεσσία, τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό) και τον «Μεσσία Μπεν Δαβίδ», ο οποίος θα σώσει τον λαό και αυτός θα τον δεχτεί (τον Κύριο λίγο πριν την Β’ Παρουσία Του).

Αλλά παράλληλα και παρανοώντας την Προφητεία του Προφήτη Ζαχαρία για τους τέσσερις σιδηροποιούς και των δύο αντρών/ελαιόδεντρων μπροστά στον Ναό του Κυρίου, την Προφητεία του Μαλαχία για επιστροφή του Προφήτη Ηλία πριν τον ερχομό του Κυρίου και το Τέλος του Κόσμου, αλλά και τον Μελχισεδέκ που λέγεται ότι είναι Αιώνιος Ιερέας.

Έτσι, στην μεν περίπτωση των δύο Ελαιόδεντρων/αντρών πιστεύουν ότι αυτοί είναι οι δύο δήθεν «μεσσίες» «Μπεν Ιωσήφ» και «Μπεν Ιούδα», ενώ οι τέσσερις σιδηροποιούς αυτοί οι δύο συν τον Προφήτη Ηλία που αναμένεται να έρθει ως Προδρόμος του Μεσσία και να του ετοιμάσει τον δρόμο και ο Μελχισεδέκ ο Αιώνιος Ιερέας του Κυρίου.

Κάποιοι δε ραβίνοι υποστήριζαν ότι πριν έρθει ο δήθεν «μεσσίας» τους, θα πρέπει να υπάρξει στο Ισραήλ μία κυβέρνηση «Έρεβ Ράαβ», δηλαδή μία αλλοεθνής κυβέρνηση, ενώ οι ιδίοι πιστεύουν ότι αυτό συνέβη πριν την σημερινή κυβέρνηση Νετανιάχου, δηλαδή από την κυβέρνηση του Όλμερτ στην οποία συμμετείχαν και Άραβες σε σημαντική βαθμό και την οποία θεωρούσαν λόγω αυτής μη Ισραηλινή, αλλά Αραβική.

Παράλληλα, οι ιδίοι ραβίνοι έλεγαν στον Νετανιάχου, ότι αυτός θα παραδώσει τα κλειδιά της εξουσίας και την κυβέρνηση με την εξουσία στον ερχόμενο «μεσσία» τους, τον #Χ, ενώ αυτός θα καταργήσει την δημοκρατία και θα εγκαθιδρύσει μοναρχία.

Με τα λογία τους αυτά δείχνουν ότι πιστεύουν ότι ο Νετανιάχου θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός του Ισραήλ (και η οικουμενική κυβέρνηση του με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων θα παραδώσει την εξουσία στον τάχατες «μεσσία» που αναμένουν να εμφανιστεί σύντομα, όπως ακριβώς και οικουμενική κυβέρνηση παρέδωσε την εξουσία σε δικτάτορες, π.χ. στον Μουσολίνι και τον Μεταξά), αρά για αυτός ο «μεσσίας Μπεν Ζοζέφ» (από τα «»έθνη), ο οποίος θα απορριφθεί από τον λαό του.

(Οι ιδίοι πιστευόταν ότι ο Νετανιάχου θα απορριφθεί εκλογικά και δημοσκοπικά από τον λαό του μετά την πτώση του στις δημοσκοπήσεις με τον πόλεμο με την Χαμάς, ενώ ο ίδιος έχει τον τίτλο «πρίγκιπας του Ισραήλ», όπως ο Σαρόν πριν από αυτόν είχε τον τίτλο «βασιλιάς του Ισραήλ» και άρα ο «πρίγκιπας» αυτός θα παραδώσει την εξουσία στον επερχόμενο δήθεν «μεσσία» και μονάρχη του Ισραήλ).

Όπως οι Χάρκονεν και οι Ατρείδες πίστευαν και οι δύο στον ερχομό του «μαχντί» και μάχονταν μεταξύ τους για Αιώνες και πολλές δεκαετίες μέχρι τέλους με πολύ βία και φανατισμό, έτσι και οι Εβραίοι πιστεύουν στον ερχομό του δήθεν «μεσσία» του #Χ και οι μουσουλμάνοι στον ερχομό του δήθεν «μαχντί», ενώ πιο πριν ήταν φίλοι και αδέρφια, όπως αναρχικά ο Ησαυ/Εδώμ και ο Ιακώβ, αλλά και ο Ισαάκ και ο Ισμαήλ.

Επίσης, τόσο στον Σιωνισμό, όσο και στην μασονία, όλες οι άλλες θρησκείες θα έχουν μία περίοδο αναγέννησης και μάχης μέχρι τέλους μεταξύ τους και μετά κατά αυτούς ο κόσμος θα τις εγκαταλείψει και θα «αγκαλιάσει» την πανθρησκεία που ετοιμάζουν οι συνωμότες, όπως ακριβώς γίνεται και στην διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones»].

Οι Χούθι "ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη"-Ισραήλ εκτοξεύοντας πολλά drones εναντίον του-Σχέδιο αεροπορικού βομβαρδισμού τους από Νετανιάχου. Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης που έχουν δηλώσει ότι αποτελούν μέρος του «άξονα αντίστασης» των συμμάχων του Ιράν εκτόξευσαν μια νέα σειρά από drones κατά του Ισραήλ (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/drones_23.html).

Εάν το Ισραήλ συνεχίσει να προσπαθεί να ωθήσει τους Παλαιστίνιους στην Αίγυπτο (οι δε φιλοδοξίες της οποίας εκτείνονται ήδη στην Λιβύη και το Σουδάν), τότε το Κάιρο μπορεί να στείλει τον στρατό του στο Νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.  Αυτό θα οδηγήσει σε άμεση σύγκρουση μεταξύ των Αιγυπτίων και των Ισραηλινών (https://echedoros.blog/2023/12/04/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5/).

Aποκάλυψη NYT: Η Hamas έπληξε πυρηνική βάση του Ισραήλ με ρουκέτες - Ο κόσμος μια ανάσα από τον απόλυτο όλεθρο. Το πλήγμα που δεν είχε σημειωθεί ποτέ ξανά στο Sdot Micha είναι η πρώτη γνωστή περίπτωση χτυπήματος της Παλαιστινιακής οργάνωσης σε πυρηνική βάση του Ισραήλ (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/709282/apokalypsi-nyt-i-hamas-eplikse-pyriniki-vasi-tou-israil-me-rouketes-mia-anasa-apo-ton-apolyto-olethro).

Πρόσφατα δε χιλιάδες Υεμενίτες πολίτες παρέλασαν στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία και ζήτησαν από την Σαουδική Αραβία να ανοίξει ένα πέρασμα για να επιτεθεί στο «κατοχικό καθεστώς» (Ισραήλ).

Έτοιμη η Ισραηλινή Κρυπτεία: Eιδική μονάδα της Mossad σε αποστολή για την εξάλειψη της Hamas – Επιχειρήσεις σε Τουρκία, Κατάρ, Ιράν. Μερικοί από τους στόχους ζουν και κινούνται κυρίως στην Μέση Ανατολή: Τουρκία, Κατάρ, Λίβανο, Ιράν. «Διέταξα την Mossad να χτυπήσει τους ηγέτες και τα στελέχη της Hamas όπου κι αν βρίσκονται». Τάδε έφη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu.

Η εκδίκηση πιάτο κρύο... Η Ιερουσαλήμ, που έχει παράδοση στις στοχευμένες δολοφονίες, έχει μετατρέψει μια τακτική σε στρατηγική η οποία τυγχάνει μίμησης από πολλούς άλλους. Για παράδειγμα, η εκδίκηση που εξαπολύθηκε μετά την σφαγή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1.972 μ.Χ. είναι γνωστή, μια δράση έχει πάρει επ’ αόριστον παράταση (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/707528/eidiki-monada-tis-mossad-se-apostoli-gia-tin-eksaleipsi-tis-hamas-epixeiriseis-se-tourkia-katar-livano-iran).

Με μπουλντόζες και κατά των χριστιανών Αρμενίων το Ισραήλ. Έκανε Γάζα τα Ιεροσόλυμα. Ορθόδοξος κληρικός: Sε αυτή την γη έζησε και έπαθε ο Χριστός. Εδώ Αναστήθηκε. Δεν θα φύγουμε παρά νεκροί από εδώ. Οι φανατικοί Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα στους Αγίους Τόπους (https://dimpenews.com/2023/11/29/%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%b6%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8e/)…

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ... ΟΙ ΗΠΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Οι λομπίστες των μεγάλων εταιρειών παραγωγής όπλων πιέζουν για συνεχόμενους πολέμους καθώς μέχρι το 2024 μ.Χ. αναμένεται να έχουν κέρδη 559 δισεκατομμυρίων δολαρίων (https://oimos-athina.blogspot.com/2023/11/blog-post_917.html).

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 100 ετών ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ. Ουδείς άλλος σημάδεψε όσο αυτός την Αμερικανική εξωτερική πολιτική. Ο 56ος Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, «έφυγε» από την ζωή στην κατοικία του στο Κονέτικατ σε ηλικία εκατό ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδρυμα που ίδρυσε ο νομπελίστας ειρήνης (1.973 μ.Χ.) και φέρει το όνομα του (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/efyge-apo-ti-zoi-o-proin-ypourgos-eksoterikon-ton-ipa-xenri-kisingker/).

EKTAKTO: Ρωσικός στρατός έλαβε θέσεις πλησίον Γκολάν στα σύνορα με Ισραήλ! Μια α΄επιβεβαίωση για dimpenews.com που χθες είπε ότι ”ο Δεύτερος Συριακός πόλεμος θα είναι και ο Γενικός;” (https://dimpenews.com/2023/11/23/ektakto-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%bf/?fbclid=IwAR1n4PXSDgGX4KbyC1NcGDXO7YdZcowxQwpkNvciqNpFnEAclUP5mvWAVzw).

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής με κιπά συμμετείχε σ’ Εβραϊκή τελετή ο ραβίνος τον ευλόγησε και θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές. Δήλωσε υποστήριξή του σ’ Ισραήλ και ότι θα μεταφέρει την πρεσβεία του σ’ Ιερουσαλήμ (όπως ακριβώς έκαναν πριν από αυτόν ο Μπολσονάρο, ο Μπους, ο Τραμπ και ο Μπάιντεν). Ο Σιωνισμός δεν πιάνει ομήρους αιχμαλωτίζει και πιάνει ομήρους ολόκληρα κράτη και λαούς (https://dimpenews.com/2023/11/27/%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%ac-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc/?fbclid=IwAR2NTr0GDTV7jTp0RErTbMBqW4ounBj8H4KYMwoOqQkUC9Wc-EIpxTiPkPc).

Ο Νετανιάχου όμηρος των ακροδεξιών που απειλούν με πτώση της κυβέρνησης αν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος. Ο Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, απείλησε σήμερα με αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό εάν δεν συνεχιστεί ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς μετά την λήξη της ολιγοήμερης εκεχειρίας (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/blog-post_624.html).

Η Ρωσία φράζει το δρόμο στον Παγκόσμιο Δικτάτορα. Πρόεδρος Πούτιν: Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου. Μάλιστα είπε πως η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία όλου του κόσμου απέναντι στην «δικτατορία τους ενός ηγεμόνα», δείγμα πως η Μόσχα δεν θα δεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ, χωρίς να έχει και η άλλη πλευρά, την οποία εκπροσωπεί κάποιον αντίστοιχο σε σχέση με την διακυβέρνηση του πλανήτη(https://romioitispolis.gr/i-rosia-frazei-to-dromo-ston-pagkosmio-diktatora/)!

Daily Mail: “Εάν οι ΗΠΑ δεχτούν επίθεση με πυρηνικά όπλα, o αντίπαλος πιθανότατα θα επικεντρώσει τα κτυπήματα στις εγκαταστάσεις εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) της χώρας (στα σιλό)’’ Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την θανατηφόρα ακτινοβολία από τα πυρηνικά του αντιπάλου θα έχουν και την ακτινοβολία από τα δικά τους πυρηνικά.

Το Scientific American δείχνει ότι αν οι ΗΠΑ μπουν σε πυρηνική αντιπαράθεση, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ θα οδηγήσουν σε θάνατο 300 εκατομμύρια Αμερικάνους, εκτιμώντας ότι έως και το 90% των Αμερικανών θα λάμβαναν θανατηφόρες δόσεις ακτινοβολίας, αυτή η νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Scientific American δίνει μια πολύ διαφορετική ματιά στο πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτή η μελέτη συμφωνά με την Έκθεση Deagel για το έτος 2025 μ.Χ.

“Η πρόβλεψη του Deagel για το 2025 μ.Χ. έδειξε ότι η Αμερική και το Ισραήλ εξολοθρεύονται απόλυτα στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον πληθυσμό του Ισραήλ να μειώνεται κατά 60% και η Αμερική να μεταμορφώνεται σε μια τριτοκοσμική χώρα…..

foreignaffairs : Ο κίνδυνος πυρηνικής κλιμάκωσης κατά τη διάρκεια ενός συμβατικού πολέμου είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι εκτιμάται γενικά. Το αίνιγμα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αντίπαλοι των ΗΠΑ – πώς να απειλήσουν πειστικά την κλιμάκωση και να φέρουν έναν αντίπαλο με πυρηνικά όπλα σε αδιέξοδο, το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι ΗΠΑ τον καιρό του ψυχρού πολέμου.

Όμως οι ΗΠΑ και το NATO βρήκαν μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, θα εκτόξευαν μερικά ΤΑΚΤΙΚΑ πυρηνικά όπλα που έχουν μικρές αποδόσεις και μικρή εμβέλεια εναντίον στρατιωτικών στόχων.

Για να υποστηρίξουν αυτή την στρατηγική, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν χιλιάδες τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη. ΤΟ NATO δεν θα εξαπολύσει αυτοκτονικό πυρηνικό χτύπημα στην Ρωσία σε περίπτωση επίθεσης των Ρώσων σε χώρες του ΝΑΤΟ, αντίθετα θα χρησιμοποιήσουν, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν νέες πυρηνικές κεφαλές στην Ευρώπη. Η κεφαλή B61-12 είναι μια πιο προηγμένη κεφαλή από αυτές που αναπτύσσονται σήμερα στο Βέλγιο, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Τουρκία.

Αυτές οι βόμβες μπορούν να εκραγούν κάτω από την επιφάνεια της Γης, αυξάνοντας την καταστροφή έναντι υπόγειων στόχων στο ισοδύναμο ενός όπλου επιφανειακής έκρηξης με απόδοση που ισοδυναμεί με 83 βόμβες της Χιροσίμα.

Τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης θα σύρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκρουση στην Κορεατική Χερσόνησο, στα Στενά της Ταϊβάν, στην Ανατολική Ευρώπη στον Περσικό Κόλπο και στην Μέση Ανατολή, ήδη οι αντίπαλοι των ΗΠΑ απειλούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα.

NATURE COM: Μια επιστημονική έρευνα που δημοσίευσε το nature.com έδειξε ότι εκρήξεις πυρηνικών όπλων θα προκαλούσαν διαταραχές στο κλίμα της Γης, που θα οδηγούσε σε μαζικές ελλείψεις τροφίμων,  η έκθεση υπολογίζει ότι περισσότεροι από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από έναν πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.

Ο πυρηνικός πόλεμος θα μόλυνε κυρίως το έδαφος και το νερό κοντά στο σημείο όπου χρησιμοποιήθηκαν τα πυρηνικά όπλα 22. Η αιθάλη διασκορπίζεται παγκοσμίως μόλις φτάσει στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματά μας είναι παγκόσμια, ανεξάρτητα από τα αντιμαχόμενα έθνη. Εδώ, εστιάζουμε στην κλιματική διαταραχή από τον πυρηνικό πόλεμο, που θα επηρεάσει τα παγκόσμια συστήματα παραγωγής τροφίμων στη γη και στους ωκεανούς.   

Ένας μανιακός γενοκτόνος. Αυτό είναι πράγματι το απειλητικό ύφος με το οποίο πολλοί Άραβες παρατηρητές ερμηνεύουν τα λόγια του: Το Ισραήλ έχει επιτέλους φτάσει στο αποκορύφωμα της αντίδρασής του, ένα θρησκευτικό κράτος-έθνος με έναν πολεμοχαρή και μεσσιανικό ηγέτη που φέρνει την εκκαθάριση του γκέτο της Γάζας:

-Είναι μια δοκιμασία για όλη την ανθρωπότητα, είναι ένας αγώνας μεταξύ των δυνάμεων του κακού... και του άξονα της ελευθερίας και της προόδου. Είμαστε άνθρωποι του φωτός, αυτοί είναι άνθρωποι του σκότους και το φως πρέπει να θριαμβεύσει πάνω στο σκοτάδι. Τώρα ο ρόλος μου είναι να οδηγήσω όλους τους Ισραηλινούς σε μια συντριπτική νίκη... Θα πραγματοποιήσουμε την προφητεία του Ησαΐα... μαζί θα νικήσουμε.

Η προφητεία του Ησαΐα, στην οποία αναφέρεται ο Νετανιάχου, είναι μια προφητεία της νίκης του Ισραήλ επί των εχθρών του. Το χρησιμοποιούν συχνά οι Ισραηλινοί για να δικαιολογήσουν την κυριαρχία τους πάνω στους Παλαιστίνιους.

Φυσικά, σε κάποιο βαθμό, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Το Ισραήλ, τελικά, είναι ένα από τα λίγα κράτη στον κόσμο που ιδρύθηκε σχεδόν αποκλειστικά πάνω στο "Βιβλικό Δίκαιο", που σημαίνει ότι είναι φυσικό ότι μεγάλο μέρος της επακόλουθης πολιτικής του, είτε σωστή είτε λάθος, θα έχει τις ρίζες της στην Βιβλική αποφασιστικότητα.

Έτσι δεν είναι η καθαρή πράξη της Βιβλικής επίκλησης η ίδια που είναι ανησυχητική, αλλά μάλλον η έννοια ότι ο Νετανιάχου φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως μια μεσσιανική φιγούρα που οδηγεί το έθνος του σε μια εσχατολογική εκπλήρωση, ένα είδος Ημέρας της Κρίσης ή Αρπαγής. Φυσικά, είναι απίστευτα επικίνδυνο για ένα έθνος με επικεφαλής έναν αυτοαποκαλούμενο μεσσία του τέλους των καιρών να οδηγεί τον υπόλοιπο υπνοτισμένο κόσμο προς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και ποιοι είναι αυτοί οι "βιβλικοί υπνοβάτες"; Οι ίδιες οι προσωπικότητες της Δύσης, ιδιαίτερα των ευαγγελικών στις ΗΠΑ. Το γεγονός είναι ότι η Αμερικανική πολιτική ελίτ είναι σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές επειδή πολλοί από αυτούς προέρχονται από την Νότια Βαπτιστή και ευαγγελική τάση του Χριστιανισμού (https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/) που κηρύττει την αφοσίωση στο Ισραήλ λόγω της αντιληπτής Βιβλικής σχέσης.

Είναι προφανές ότι ένα μεγάλο μέρος της Αμερικανικής πολιτικής ελίτ και διανόησης οραματίζεται το Ισραήλ ως το κεντρικό σημείο για το πολυαναμενόμενο, αποκορύφωμα του γεγονότος της "Αρπαγής". Θεωρούν ότι η υποστήριξή τους στον Ισραήλ είναι απολύτως απαραίτητη για την ανάληψή τους και την σωτηρία των ψυχών τους.

Αυτό εγγενώς τους βάζει σε μια υποτακτική θέση στις γεωπολιτικές μηχανορραφίες του Ισραήλ, και επιτρέπει στο Ισραήλ να τους χειραγωγήσει εύκολα και μέσω της λαϊκής ευαγγελικής αιχμαλωσίας και του θρησκευτικού ελέγχου ώστε να υποστηρίξουν όποιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες, ανεξάρτητα από το πόσο πολεμικές ή επιβλαβείς είναι για τα δικά τους εθνικά συμφέροντα της Αμερικής (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/blog-post_66.html);

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε αυτές τις διαστάσεις στην τελευταία του ομιλία, τονίζοντας την παγκόσμια εσχατολογική ρήξη μεταξύ των ανθρώπων του Σταυρού και των ανθρώπων της Ημισελήνου, ενώ επικαλέστηκε τις Σταυροφορίες (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_17.html):

Το οποίο οδήγησε ακόμη και τον Ισραηλινό Υπουργό Εξωτερικών Eli Cohen να ανακοινώσει την άμεση απόσυρση των διπλωματών από την Τουρκία και μια "επαναξιολόγηση" των ισραηλινο-τουρκικών σχέσεων: Φυσικά, πολλοί δικαιολογημένα υποψιάζονται ότι ο Ερντογάν απλώς επιδίδεται στο Pαλαιστινιακό ζήτημα για να παρουσιαστεί ως "ισχυρός" και "ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου":

Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, ο Ερντογάν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δυσαρέσκεια για τις ενέργειες του Ισραήλ και να τοποθετηθεί ως ο "προστάτης" όλων των μουσουλμάνων. Δεδομένης της επίδρασης των λόγων του σήμερα, αναμφίβολα θα συγκεντρώσει σημαντική υποστήριξη.

Κρίνοντας από την ισχυρή ρητορική και τον ενθουσιασμό του Τούρκου ηγέτη, ο ίδιος οραματίζεται τον εαυτό του ως την μετενσάρκωση του Σουλτάνου Mehmed II (ή ακόμα και του «μαχντί»-https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html), γνωστός ως ο "κατακτητής". Στην ομιλία του, επέκρινε τόσο την Δύση όσο και την Ρωσία (η αναφορά στο Καραμπάχ είναι ενδεικτική)- (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/blog-post_66.html).

Οι Αγγλοσάξωνες σιωνιστές μπορεί να έχουν μετακομίσει μερικώς στις ΗΠΑ, αλλά η βάση της παγκοσμίου εξουσίας παραμένει στην Αγγλία. Και οι εξουσίες των ΗΠΑ ελέγχονται αποκλειστικά από την Αγγλία μετά τον πόλεμο του 1.812 μ.Χ.

Τα μέλη της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως ή Επιτροπής των 300 ευρίσκονται κυρίως στην Αγγλία (κυρίως στο City του Λονδίνου). Μέλος τους ήταν και η προσφάτως θανούσα Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, ίσως και αρχηγός. Οι 300 παγκόσμιοι εξουσιαστές αυτοαποκαλούνται και Ολύμπιοι (Olympians), τρομάρα τους.

Ας μου επιτραπεί μια σύντομη ενημέρωση επ’ αυτού καθόσον η ονομασία αυτή είναι αποκλειστικώς ελληνική. Αυτοαποκαλούνται, αν και σκοτεινοί, «Ολύμπιοι» γιατί πιστεύουν ότι είναι θεοί, όπως οι θεοί του Ολύμπου, και δεν έχουν ανάγκη τον έναν και πραγματικό Θεό διότι ο δικός τους θεός, ο Lucifer, είναι ανώτερος του Θεού μας. Θαρρούν ότι εκτελούν θεϊκή αποστολή! Αυτοί είναι όντως ψεκασμένοι!

Ενώ το κέντρο τους είναι στο City του Λονδίνου, λένε ότι το κέντρο τους ευρίσκεται στην Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ και το αποκαλούν «Παρθενών». Αυτός είναι και ο λόγος που τα διοικητικά κτήριά τους, σε κάθε χώρα, είναι αρχαιοελληνικού ρυθμού και γι’ αυτό από τούς Ολυμπιακούς αγώνες αφήρεσαν κάθε Ελληνικό ιδεώδες και τους έκαναν σύμφωνα με τις δικές τους βαρβαρικές αρχές. Γι αυτό οι Εγγλέζοι στην τελετή ενάρξεως των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το 2012 μ..Χ είπαν:

«Καλωσορίζουμε την επιστροφή των Ολυμπιακών αγώνων στο σπίτι τους», που θεωρούν ότι είναι το Λονδίνο. Αιώνες τώρα είναι κλέφτες με τίτλους ευγενείας, κακοί αντιγραφείς, αντιστρέφουν ότι δεν μπορούν ν’ αφανίσουν και μολυσματικοί. Αντιστρέφουν και μολύνουν κάθε γνήσιο και ανώτερο που είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν και το οικειοποιούνται (https://romioitispolis.gr/oi-teleytaies-meres-ton-agglosaxonon/)!

Ο δε πάστορας John Hagee, μαζί με Ισραηλινούς διπλωμάτες και νομοθέτες, ανέφερε την προφητεία των End Times για να ζητήσει στρατιωτική υποστήριξη για το Ισραήλ, τις Αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν.

Εκεί, ο πάστορας John Hagee των There, pastor John Hagee of Χριστιανών Ενωμένοι για το Ισραήλ, κήρυξε ακόμη και περαιτέρω προφητεία για το τέλος των καιρών, καλώντας ανοιχτά για πόλεμο εναντίον του Ιράν.

Για πολλούς από αυτούς τους ευαγγελικούς Χριστιανούς, η σύγχρονη ίδρυση του Ισραήλ ήταν η αρχή αυτής της προφητείας, η οποία υποστηρίζει ότι οι Εβραίοι πρέπει να ελέγχουν την Ιερουσαλήμ πριν από έναν πόλεμο μεταξύ των κακών Αυτοκρατοριών «Γωγ και Μαγώγ».

”Τηλεευαγγελιστές όπως ο Hagee έχουν πει ότι διάφορα Αραβικά έθνη, καθώς και η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αντιστοιχούν σε αυτούς τους βιβλικούς εχθρούς του Ισραήλ, και πιστεύει ότι ένας πόλεμος είναι απαραίτητος για να εκπληρωθεί η προφητεία.

Πολλοί τηλεευαγγελιστές έχουν απεικονίσει την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου ως ένα κομμάτι μιας βιβλικής προφητείας που ορισμένοι ευαγγελικοί χριστιανοί πιστεύουν ότι είναι σημάδι των «Τελών Καιρών». Αυτοί οι Χριστιανοί Σιωνιστές έχουν κηρύξει ότι η αιματοχυσία στο Ισραήλ είναι απαραίτητη για τηn δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση, οι Τελικοί Καιροί ολοκληρώνονται με πιστούς Χριστιανούς που αρπαχτούν στον ουρανό και τον Χριστό να επιστρέφει για να σκοτώσει ή να προσηλυτίσει μη πιστούς, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων, πριν κυβερνήσει τον κόσμο σε μια τελευταία εποχή της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση, οι Τελικοί Καιροί ολοκληρώνονται με πιστούς Χριστιανούς που αρπαχτούν στον ουρανό και τον Χριστό να επιστρέφει για να σκοτώσει ή να προσηλυτίσει μη πιστούς, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων, πριν κυβερνήσει τον κόσμο σε μια τελευταία εποχή της ανθρωπότητας.

Είναι ξεκάθαρο να δούμε ότι μια μεγάλη μερίδα της πολιτικής ελίτ και της διανόησης της Αμερικής οραματίζεται το Ισραήλ ως κεντρικό στοιχείο του πολυαναμενόμενου, με αποκορύφωμα της εκδήλωσης «Rapture». Θεωρούν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ ως απολύτως απαραίτητη για την ανάληψη τους και τη σωτηρία της ψυχής τους.

Αυτό τους τοποθετεί εγγενώς σε θέση υποταγής στις γεωπολιτικές μηχανορραφίες του Ισραήλ και επιτρέπει στο Ισραήλ να τους χειραγωγήσει και να τους μαριονετίσει εύκολα μέσω της ευαγγελικής σύλληψης και του θρησκευτικού ελέγχου ώστε να υποστηρίξουν όποιες πρωτοβουλίες χρειάζονται, ανεξάρτητα από το πόσο πολεμικές ή επιβλαβείς για τα ίδια τα εθνικά συμφέροντα της Αμερικής.

Αντίθετα, Rather, το Ισραήλ υπό την κυβέρνηση Νετανιάχου πλησιάζει όλο και πιο κοντά σε μια εσχατολογική ίδρυση του Ισραήλ στην (Βιβλική) «Γη του Ισραήλ» – μια κίνηση που εξαφανίζει εντελώς την Παλαιστίνη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νετανιάχου άνθισε έναν χάρτη του Ισραήλ κατά τηn διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση τον περασμένο μήνα, όπου το Ισραήλ κυριαρχούσε από τον ποταμό μέχρι τηn θάλασσα – και η Παλαιστίνη (μάλιστα οποιοδήποτε παλαιστινιακό έδαφος) ήταν ανύπαρκτη.

Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότερο τα παραπάνω συνεχίζουν να ισχύουν. Για παράδειγμα, μια νέα διαρροή εσωτερικών Ισραηλινών εγγράφων ισχυρίζεται ότι δείχνει ένα κυβερνητικό σχέδιο που ζητά ρητά την πλήρη μετεγκατάσταση —δηλαδή εθνοκάθαρση— των Παλαιστινίων στο Σινά. Οι Παλαιστίνιοι πρόκειται να φιλτραριστούν σε πόλεις σκηνών Σινά.

Ένα από τα πιο ισχυρά μέλη του Κόμματος Likud, που ζητά ευθέως μια βιβλική τιμωρία στην Γάζα με την μορφή ολοκληρωτικής καταστροφής όλων των Παλαιστινίων σαν την Δρέσδη και να μετατρέψει όλη την Γάζα «σε στάχτη»:

Παρά τον δυτικό σκεπτικισμό, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η εξέγερση στην Αραβική σφαίρα είναι διαφορετική dκαι μοιάζει περισσότερο με την Αραβική Εξέγερση του 1.916 μ.Χ. που ανέτρεψε την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Παίρνει ένα ξεχωριστό «άκρο» καθώς τόσο οι σιίτες όσο και οι σουνιτικές θρησκευτικές αρχές δηλώνουν το καθήκον των μουσουλμάνων να σταθούν στο πλευρό των Παλαιστινίων. Με άλλα λόγια, καθώς η Ισραηλινή πολιτεία γίνεται ξεκάθαρα «προφητική», έτσι και η ισλαμική διάθεση στρέφεται με τη σειρά της εσχατολογική.

Πράγματι, τα γεγονότα που επικρατούν αυτή τη στιγμή γύρω από το Λεβάντε φαίνεται να είναι βιβλικής κλίμακας. The τελευταίες αναφορές για την αρμάδα του ΝΑΤΟ που συγκεντρώνεται αυτή την στιγμή γύρω από το Ισραήλ αφήνουν έναν άνθρωπο με κομμένη την ανάσα.

Για να μην αναφέρουμε μια μνημειώδη αερογέφυρα με περισσότερα από 50 Αμερικανικά μεταγωγικά αεροπλάνα C-17 που μεταφέρουν ασεβείς ποσότητες όπλων προς την Μέση Ανατολή, κάτι που για πολλούς μοιάζει με πολεμικές προετοιμασίες:

Περίπου 50 στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη των ΗΠΑ έχουν απογειωθεί για την Μέση Ανατολή τις τελευταίες 24 ώρες. Το 97% από αυτά είναι γιγάντια αεροπλάνα φορτίου C-17, ικανά να μεταφέρουν 77 τόνους εξοπλισμού και όπλων.

Το 97% από αυτά είναι γιγάντια αεροπλάνα φορτίου C-17, ικανά να μεταφέρουν 77 τόνους εξοπλισμού και όπλων. Για να μην αναφέρουμε μια μνημειώδη αερογέφυρα με περισσότερα από 50 Αμερικανικά μεταγωγικά αεροπλάνα C-17 που μεταφέρουν ασεβείς ποσότητες όπλων προς την Μέση Ανατολή, κάτι που για πολλούς μοιάζει με πολεμικές προετοιμασίες:

Και καταρρίπτοντας τις όποιες αυταπάτες ότι όλα αυτά είναι κάποια σύμπτωση, ο ίδιος ο Μπάιντεν φαινόταν να υπονοεί την κατανόηση των εσχατολογικών αναλογιών αυτής της σύγκρουσης όταν δήλωσε ανοιχτά:

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής… στον κόσμο, που συμβαίνει κάθε 3 ή 4 γενιές». Συνεχίζει λέγοντας δυσοίωνα ότι «60 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν μεταξύ 1.900 μ.Χ. και 1.946 μ.Χ.» για την εγκαθίδρυση μιας «Φιλελεύθερης Παγκόσμιας Τάξης» που φαίνεται να πιστεύει ότι οδήγησε σε ένα είδος χρυσής εποχής, που άλλοι θα χαρακτήριζαν ως το μονοπολικό παγκόσμιο μοντέλο.

 Αλλά τώρα, δηλώνει, τα πράγματα αλλάζουν ξανά προς μια «νέα παγκόσμια τάξη»:: Ολοκληρώνοντας τον κύκλο του, ο De Villepin περιορίζει επίσης την σύγκρουση σε εσχατολογικές αποχρώσεις. Από την πλευρά του Ισραήλ, υπήρξε επίσης μια εξέλιξη. Ο Σιωνισμός ήταν κοσμικός και πολιτικός, τον οποίο υποστήριξε ο Theodor Herzl στα τέλη του 19ου Αιώνα.

Αυτό σημαίνει ότι και αυτοί δεν θέλουν να συμβιβαστούν και ό,τι κάνει η ακροδεξιά Ισραηλινή κυβέρνηση, συνεχίζοντας να ενθαρρύνει τον αποικισμό, προφανώς κάνει τα πράγματα χειρότερα, ακόμη και από τις 7 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, κατανοήστε ότι βρισκόμαστε ήδη σε αυτήν την περιοχή αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα που φαίνεται βαθιά άλυτο. Σε αυτό προστίθεται και η σκλήρυνση των καταστάσεων. Διπλωματικά, δείτε τις δηλώσεις του βασιλιά της Ιορδανίας, δεν είναι ίδιες με πριν από έξι μήνες. Δείτε τις δηλώσεις Ερντογάν στην Τουρκία.

Το πρόβλημα είναι ότι, σε αντίθεση με το Ιράκ και τον Σαντάμ, το Ιράν και το προτεκτοράτο του είναι πολύ πιο συντονισμένα με τον εσχατολογικό σκοπό των συνεχιζόμενων γεγονότων, όπως και πολλές από τις δορυφορικές δυνάμεις που απειλούν τώρα να εισέλθουν στην σύγκρουση - όπως αυτή της Τουρκίας, της οποίας οι ριζοσπαστικές αντιπολιτευτικές προσωπικότητες έχουν έχει ήδη απειληθεί με πόλεμο κατά του Ισραήλ εάν εισβάλουν πλήρως στην Γάζα.

Όμως, δεδομένου ότι όλες οι ενδείξεις αποδεικνύουν ότι αυτό ήταν ένα εσωτερικό ισραηλινό σχέδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου ήταν στην πραγματικότητα μια ψευδής σημαία του Περλ Χάρμπορ που είχε ως αποστολή να προκαλέσει την απαιτούμενη οργή που θα επέτρεπε την εκτέλεση του «Τελικού Παλαιστινίου Λύση», αυτό μας λέει ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου θέλει να πάει «μέχρι τη διαδρομή» στο πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση της μεσσιανικής προφητείας.

Και αν συμβαίνει αυτό, τότε όπως υπονόησε ο De Villepin, η Δύση μπορεί να παγιδευτεί στο να ακολουθήσει το Ισραήλ στην δίνη του σκότους - βασικά διακινδυνεύοντας τη δική της ολοκληρωτική καταστροφή για τη βιβλική τρέλα και τη ματαιοδοξία κάποιου άλλου.

Στο τέλος, η σύγκρουση θα μπορούσε απλώς να σχίσει τον κόσμο σε μεγάλο βαθμό, αντί να οδηγήσει σε μια ολοκληρωτική κινητική αντιπαράθεση του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά ακόμα κι έτσι, θα οδηγούσε ομοίως στην πλήρη πτώση της Δύσης, καθώς θα επιτάχυνε μόνο τις παγκόσμιες ρήξεις και θα σκληρύνει τα νεοσύστατα αντιπολιτευτικά μπλοκ, τα οποία ευνοούν την Ανατολή και όχι την εξαρτημένη Δύση.

Δεδομένου ότι οι ενεργειακοί γίγαντες όπως το Ιράν και η KSA δεν βρίσκονται μόνο τεχνικά στην ίδια πλευρά σε αυτή την σύγκρουση, αλλά ακόμη περισσότερο δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων όπως η ένταξη της KSA στα BRICS (για να μην αναφέρουμε την Αίγυπτο), η σύγκρουση θα «απομονώσει» τη Δύση από τα πάντα.

Πρέπει να ευδοκιμήσει, αφήνοντας την Κίνα και τον αστερισμό των φιλικών δυνάμεών της να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν και να απομακρυνθούν από τις τελικώς παρακμάζουσες, νεκρωτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Διαισθανόμενος τον δισταγμό και την αδυναμία της Δύσης, το Ισραήλ μπορεί να επιχειρήσει απελπισμένα να πυροδοτήσει μια ευρύτερη πυρκαγιά αυξάνοντας το εύρος των ψευδών σημαιών του - ίσως ένα άλλο περιστατικό τύπου USS Liberty ή μονομερή χτυπήματα στο Ιράν που θα τους οδηγούσε σε μια απάντηση που θα πυροδοτούσε αναγκαστικά μια Αμερικανική επέμβαση .

Θα είναι ο κύριος κίνδυνος που πρέπει να παρακολουθήσουμε καθώς, κυριευμένο από την τελική φάση της εσχατολογικής του τρέλας, το Ισραήλ θα είναι στο πιο απρόβλεπτο και επικίνδυνο για την ανθρωπότητα γενικότερα. Στο τέλος, μπορεί να καταφέρουν να ιδρύσουν ένα νέο βασίλειο στις στάχτες του παλιού, ίσως όχι με τον τρόπο που περίμεναν (https://www.leefang.com/p/televangelists-invoke-holy-war-to?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web):

«Σίγουρα, ορισμένοι χριστιανοί συντηρητικοί που θα μπορούσαν να περιγραφούν ως Αρμαγεδονιστές θεωρούν τους ασιατικούς πολέμους της Αμερικής ως μέρος των πρόδρομων γεγονότων που θα οδηγήσουν στην Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, την οποία προσβλέπουν με ανυπομονησία.

«Αν αληθεύει, αυτό σημαίνει ότι πολλοί ευαγγελικοί είναι πολύ περισσότερο εμποτισμένοι με τις αξίες ενός οφθαλμού αντί οφθαλμού ή των δολοφονικών Φιλισταίων παρά με την Επί του Όρους Ομιλία». 

Ο Τζιράλντι θα έπρεπε να είχε διαβάσει την αφήγηση του Γουίλ Ντουράντ για τα κινήματα του Ιουδαϊσμού, στην οποία δήλωνε ότι όποτε ένα κόμμα άρχιζε να ιουδαϊσμοποιείται, «Η Παλαιά Διαθήκη επισκίαζε την Καινή».

Ο Giraldi θα έπρεπε επίσης να είχε διαβάσει την αξιολόγηση του Heinrich Graetz για τα κινήματα του Ιουδαϊσμού. Ο Graetz, ο πατέρας της σύγχρονης Εβραϊκής ιστοριογραφίας, σημείωσε ότι «Όταν ένα κόμμα στον Χριστιανικό κόσμο αντιτίθεται στην άρχουσα εκκλησία, παίρνει μια απόχρωση της Παλαιάς Διαθήκης, για να μην πω εβραϊκό πνεύμα». Αργότερα, οι ίδιοι οι Προτεστάντες λόγιοι παραδέχτηκαν σιωπηρά ότι αυτό συνέβαινε. Για παράδειγμα, ο προτεστάντης ιστορικός Donald M. Lewis επισημαίνει ότι:

Η αίσθηση Βρετανικότητας των ευαγγελικών επαναπροσδιοριζόταν με τον φιλοσημιτισμό και τον χριστιανικό σιωνισμό να προστίθενται ως τα νέα στρώματα της βρετανικής ταυτότητας. Η Βρετανία ως «προτεσταντικό Ισραήλ» έπρεπε να προστατεύει και να υπερασπίζεται το «κατά σάρκα Ισραήλ» από τον αρχαίο διώκτη εχθρό της, τον Ρωμαιοκαθολικισμό.

«Αυτή η μυθιστορηματική έμφαση στην ευαγγελική σύνδεση με τον «Αρχαίο λαό του Θεού» ήταν επομένως μια ιδέα της οποίας είχε έρθει ο καιρός στο ότι δικαιολογούσε τους ευαγγελικούς ισχυρισμούς ότι ήταν ο αυθεντικός «αποστολικός Χριστιανισμός…». Τόσο ο φιλοσημιτισμός όσο και ο χριστιανικός σιωνισμός έγιναν βασικές πτυχές της συγκρότησης ταυτότητας του βρετανικού ευαγγελισμού μέχρι τη δεκαετία του 1.830 μ.Χ.».

Έχουμε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο χριστιανικός σιωνισμός είναι ένα άλλο ανατρεπτικό κίνημα που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του Χριστιανισμού, αλλά έχει να κάνει με την Εβραϊκή επαναστατική ιδεολογία. Ήταν αναπόφευκτο ότι η Βρετανία και η Αμερική άρχισαν να προστατεύουν το Ισραήλ, ανεξάρτητα από το ηθικό και πολιτικό κόστος. Όπως θα αφηγηθεί αργότερα ο Lewis,

 «Η Βρετανία ως «προτεσταντικό Ισραήλ» έπρεπε να προστατεύει και να υπερασπίζεται το «κατά σάρκα Ισραήλ» από τον Αρχαίο διώκτη εχθρό, τον Ρωμαιοκαθολικισμό».  Μετά από Αιώνες προστασίας του «Ισραήλ κατά σάρκα», το ίδιο «Ισραήλ κατά σάρκα» έγινε το Γκόλεμ, το Εβραϊκό ανθρωπόμορφο ον που δεν μπορεί να περιοριστεί από κανένα αυστηρό ορθολογισμό και ηθικό συλλογισμό. Στην πορεία, όλοι έμοιαζαν να μπερδεύονται, αλλά κυρίως οι Παλαιστίνιοι.

Για άλλη μια φορά, ο χριστιανικός σιωνισμός είναι ένα κίνημα που είναι εντελώς έξω από τις αρχές του Χριστιανισμού. Για παράδειγμα, ακούστε τον καλό αιδεσιμότατο John Hagee. Γράφει ότι ο Ιησούς «μελέτησε το Μισνά, το γραπτό υπόμνημα των προφορικών Εβραϊκών παραδόσεων, σε ηλικία δέκα ετών και δέχθηκε μίτζβα σε ηλικία δεκατριών ετών στον ναό. Μετά τα δεκαπέντε, μελέτησε το Ταλμούδ, τα ραβινικά σχόλια για τον νόμο».

Ο μόνος τρόπος που ο Hagee θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτήν την ιστορική ανοησία είναι επειδή η σιωνιστική κοσμοθεωρία του δεν του επιτρέπει να δει το αυτονόητο. Το Misnah δεν γράφτηκε παρά μόνο αιώνες μετά το θάνατο του Ιησού, και το Ταλμούδ κωδικοποιήθηκε Αιώνες αργότερα.

Το να πούμε ότι ο Ιησούς εκπαιδεύτηκε στο Mishnah ισοδυναμεί με το να πούμε ότι ο Thomas Jefferson διάβασε το My Life του Bill Clinton ή το Decision Points του George W. Bush! Σίγουρα ο Hagee δεν το έμαθε αυτό από την ιστορία, αλλά προφανώς από ραβίνους, γιατί ο πιο δημοφιλής ραβίνος της Αμερικής, ο Shmuley Boteach, έκανε παρόμοια δήλωση.

Ο Χάγκι έσπευσε και έθεσε το θέμα πολύ ωμά, «οι Εβραίοι δεν απέρριψαν τον Ιησού ως Μεσσία. ήταν ο Ιησούς που απέρριψε την επιθυμία των Εβραίων να είναι ο Μεσσίας τους». Ο Hagee συνέχισε, «Ο [Εβραίος] λαός ήθελε να είναι ο Μεσσίας τους, αλλά εκείνος αρνήθηκε απολύτως. Οι Εβραίοι δεν απέρριπταν τον Ιησού ως Μεσσία, ήταν ο Ιησούς που αρνιόταν να είναι ο Μεσσίας για τους Εβραίους!».

Αυτό είναι αρκετά κακό. Αλλά και πάλι αυτό είναι χαρακτηριστικό του χριστιανικού σιωνισμού. Δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα συνεκτικό επιχείρημα επειδή λειτουργούν κάτω από ένα σύστημα που δεν διαμορφώθηκε στην βάση της λογικής, της λογικής και της σοβαρής ιστορικής γνώσης.

Μόλις ένα σύστημα απορρίψει μεταφυσικά και κατηγορηματικά την λογική, την λογική και την ιστορική τεκμηρίωση, αυτό το σύστημα τελικά θα αγκαλιάσει τον Σατανισμό, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/)].

[Το Ευρωπαϊκό μπλοκ έπαψε να παίζει τον ρόλο του διαιτητή και εντάχθηκε στην Αμερικανική πολιτική κανονιοφόρων! Το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ενσωματωθεί στην Αμερικανική εξωτερική πολιτική στην Μέση Ανατολή δεν προκαλεί έκπληξη.

Ισραηλινή Υπουργός υποστηρίζει «την εθελούσια μετεγκατάσταση» των Παλαιστινίων «εκτός της Λωρίδας της Γάζας». «Θα ήταν επωφελές και για τους δύο: για τους πολίτες της Γάζας, που θέλουν μια καλύτερη ζωή, και για το Ισραήλ, έπειτα από αυτήν την τρομερή τραγωδία» (https://www.zougla.gr/kosmos/israilini-ypourgos-ypostirizei-tin-ethelousia-metegkatastasi-ton-palaistinion-ektos-tis-loridas-tis-gazas/).

Βόμβα από Haaretz: Iσραηλινά ελικόπτερα χτύπησαν Ισραηλινούς πολίτες στο «ματωμένο» φεστιβάλ. Η Χαμάς δεν γνώριζε εκ των προτέρων για το φεστιβάλ Nova και το έμαθε αφότου ξεκίνησε την επίθεση. Με αυτόν τον τίτλο η εφημερίδα Haaretz ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για την 7η Οκτωβρίου, το Σάββατο της πολύνεκρης επίθεσης στο Ισραήλ (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/haaretz-i.html).

Ο Υπ. Ασφάλειας του Ισραήλ φέρνει νόμο στην Βουλή για θανατική ποινή για τους 7.000 Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους!!!!! Ο Υπ. Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ φέρνει νόμο στη Βουλή για θανατική ποινή για τους 7.000 Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους!!!!! Ο Itamar Ben Gvir, υπουργός Εθνικής Ασφάλειας απευθυνόμενος στην Ισραηλινή κυβέρνηση (https://dimpenews.com/2023/11/19/%ce%bf-%cf%85%cf%80-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf-%cf%83/).

reseauinternational: Επιστροφή του Ισραήλ στα βιβλικά εδάφη…προς μια αιματηρή εσχατολογία. Θέλει όλη την Γάζα, 40χλμ βάθος στο Λίβανο και όλη τη Μεσοποταμία! Επιστροφή του Ισραήλ στα βιβλικά εδάφη…προς μια αιματηρή εσχατολογία. Θέλει όλη την Γάζα, 40χλμ βάθος στον Λίβανο και όλη την Μεσοποταμία (Συρία, Ιράκ) ! (reseauinternational).

«Το λαϊκό Ισραηλινό αίσθημα –ακόμη και μεταξύ πρώην φιλελεύθερων– κινείται προς μια μεγάλη Νάκμπα. Η Γάζα δέχεται πίεση για μια Νάκμπα. Το ίδιο ισχύει και για τη Δυτική Όχθη, όπου κλιμακώνεται η βία των εποίκων εναντίον των Παλαιστινίων.

Ακόμη και ένας «φιλελεύθερος» όπως ο πρώην ηγέτης της αντιπολίτευσης Lapid σήμερα αναγνωρίζει ότι οι «άποικοι» της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης δεν είναι καθόλου «άποικοι», αφού η γη δεν είναι τίποτα άλλο από βιβλική γη του Ισραήλ.

Οι «φιλοδοξίες» της Νάκμπα εκτείνονται και στον Νότιο Λίβανο (μέχρι τον ποταμό Λιτάνι). Τα σκληροπυρηνικά μέλη της κυβέρνησης του Νετανιάχου λένε ότι οι Ισραηλινοί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στα κιμπούτς δίπλα στον Λίβανο χωρίς την αποχώρηση της Χεζμπολάχ από τη συνοριακή περιοχή.

Ζητήθηκε λοιπόν από το Ισραήλ να «πάρει» τον Λίβανο μέχρι το Λιτάνι (μια βασική πηγή νερού) – και «σαν τυχαία», η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία άρχισε να επιχειρεί έως και 40 χλμ. στο εσωτερικό του Λιβάνου. Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου μιλούν τώρα ανοιχτά για την ανάγκη ο Ισραηλινός στρατός να στραφεί στη Χεζμπολάχ μόλις η Χαμάς «εξοντωθεί». (…)

Προφανώς, ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να αποφύγει αυτή την διολίσθηση προς έναν ολοκληρωτικό περιφερειακό πόλεμο, αλλά το μέτωπο του Λιβάνου και του Ιράκ θερμαίνονται: Την Κυριακή, τα Ιρακινά κινήματα εκτόξευσαν ξανά πυραύλους στην Αμερικανική βάση Σαντάντι.

Το Ισραήλ αντιλαμβάνεται την τρέχουσα κρίση ως υπαρξιακό κίνδυνο, αλλά και ως «ευκαιρία» – μια ευκαιρία να εγκατασταθεί το Ισραήλ στα «βιβλικά του εδάφη» μακροπρόθεσμα. Δεν υπάρχει λάθος, αυτή είναι η κατεύθυνση που παίρνει το λαϊκό Ισραηλινό αίσθημα, τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά, προς μια αιματηρή εσχατολογία (https://dimpenews.com/2023/11/19/reseauinternational-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5/).

Πώς ο Νετανιάχου έγινε μανιακός δολοφόνος; Ένα μεγάλο μέρος της κοσμοθεωρίας και της προοπτικής του Νετανιάχου για την ζωή κληρονόμησε από τον πατέρα του Μπένσιον, ο οποίος ήταν μαθητής του φασίστα-τρομοκράτη Ζέεφ Γιαποτίνσκι. Ο τελευταίος πίστευε στην δημιουργία του «Μεγάλου Ισραήλ» που θα περιλάμβανε όλη την Παλαιστίνη και την Ιορδανία.

Το «Μεγάλο Ισραήλ» θα ήταν η αληθινή Γη της Επαγγελίας της Βίβλου, αν και ο Japotinsky και ο Σία ήταν άθεοι. Κατά την διάρκεια της βρετανικής εντολής στην Παλαιστίνη, ο Japotinsky σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα μιλιταριστικό κίνημα και ζήτησε ένα «σιδερένιο τείχος» μεταξύ του Ισραήλ και των Αράβων  (https://attikanea.info/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86/).

Ανάβουν το φιτίλι του παγκοσμίου πολέμου… Διαβάζω και … πλέον φοβάμαι πως άνοιξαν την πόρτα της κολάσεως ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ… ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ ανακοίνωσε την μόνιμη κατοχή της Γάζας και την κατάργηση της αυτονομίας της Δυτικής Όχθης! «Θα υπάρχει ισραηλινός έλεγχος από τον Ιορδάνη [ποταμό] έως την Μεσόγειο Θάλασσα ανά πάσα στιγμή» – Τέλος και η Παλαιστινιακή Αρχή.

Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι οι Ισραηλινοί θα επιτεθούν άμεσα στον Λίβανο για να διαλύσουν την Χεζμπολάχ, λειτουργώντας με την αντίληψη παλαιότερων εποχών: Σήμερα είναι τελείως διαφορετικές οι παγκόσμιες ισορροπίες όχι μόνο σε σχέση με την δεκαετία του 1.980 μ.Χ. (εισβολή στον Λίβανο το 1982 μ.Χ.), αλλά και σε σχέση με την δεκαετία του 2000 μ.Χ.-2009 μ.Χ.-(https://attikanea.info/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD/).

Ραγδαία κλιμάκωση-Ιορδανικά άρματα κινούνται στα σύνορα με το Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ ανέπτυξε drones καμικάζι και πύυραύλους«Burkan». 25 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ από τον Λίβανο στο τελευταίο 10λεπτο, ανακοίνωσε ο Ισραηλινός Στρατός σήμερα-Ο Νετανιάχου θέλει να εξουδετερώσει το οπλοστάσιο της Χεζμπολάχ μετά την Χαμάς.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η Χεζμπολάχ επιχειρεί επί του παρόντος να πολεμήσει με συμβατικό στρατιωτικό στυλ, όντας  σε μειονεκτική θέση, καθώς το Ισραήλ έχει εναέρια υπεροχή, επιτρέποντάς της να παρακολουθεί τις κινήσεις των στρατιωτών της. Το σίγουρο είναι ότι ο Νετανιάχου θα προσπαθήσει να καταστρέψει και την Χεζμπολάχ, ή τουλάχιστον να εξουδετερώσει μεγάλο του οπλοστασίου της, το οποίο απειλεί το Ισραήλ (https://romioitispolis.gr/ragdaia-klimakosi-iordanika-armata-kinoyntai-sta-synora-me-to-israil-i-chezmpolach-aneptyxe-drones-kamikazi-kai-pyyrayloys-burkan/).

Εκδίκηση των Αράβων για την Γάζα με σοκ και δέος στην προσφορά πετρελαίου – Ο ενεργειακός Αρμαγεδδών στην Δύση και το τέλος του Biden. Τα στοιχήματα για περικοπές επιπλέον 1 εκατ. βαρελιών την μέρα από τον OPEC+.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος, όπου η Αμερικανική ηγεμονία απειλείται από την ομάδα των BRICS, η οποία θα χρησιμοποιήσει ως όπλα τα ενεργειακά προϊόντα και την αγορά εμπορευμάτων προκειμένου να διασφαλίσει την γεωπολιτική αυτονομία ενός νέου μπλοκ το οποίο με ηγέτιδες τις Κίνα και Ρωσία θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Νότου.

Η πρόσφατη 15η σύνοδος κορυφής BRICS τον Αύγουστο 2023 μ.Χ. βρήκε την συμμαχία, που αρχικά αποτελούνταν από την Βραζιλία, την Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και την Νότια Αφρική, να επεκτείνει την εμβέλειά της με την εισδοχή έξι νέων κρατών.

Αυτό σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της συμμαχίας των  BRICS να ασκήσει ισχυρότερη επιρροή στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου και να διαφοροποιήσει τις οικονομικές συνεργασίες στο πεδίο της αγοράς εμπορευμάτων.

Οι πέντε πετρελαιοπαραγωγικές χώρες – η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), η Αίγυπτος, το Ιράν και η Αιθιοπία – εντάχθηκαν στο μπλοκ ως μέρος του στρατηγικού σχεδίου της συμμαχίας να αυξήσει την επιρροή της στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου.

Αυτή η απόφαση αναμένεται να έχει βαθιές επιπτώσεις στην παγκόσμια δυναμική της ενεργειακής αγοράς, στη μετατόπιση των ισορροπιών ισχύος και στην δημιουργία νέων συμμαχιών. Η Αργεντινή, παρόλο που δεν ήταν σημαντικός εξαγωγέας πετρελαίου, έγινε επίσης δεκτή στην συμμαχία.

Η συμπερίληψη της Αργεντινής είναι αξιοσημείωτη καθώς παρέχει στις πολυεθνικές εταιρείες την ευκαιρία να συναλλάσσονται στο τοπικό νόμισμα της χώρας. Αυτή η κίνηση ενισχύει περαιτέρω την ώθηση σρο σχέδιο των BRICS για την αποδολαριοποίηση του παγκόσμιου εμπορίου, μια στρατηγική που κερδίζει δυναμική από το 2024 μ.Χ.

Επιπτώσεις και μελλοντικές προοπτικές. Η επέκταση των BRICS συμβολίζει την στρατηγική προσπάθεια της συμμαχίας να ενισχύσει τον ρόλο της στο διεθνές εμπόριο και το χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η εισαγωγή των νέων μελών αναμένεται να δώσει στους BRICS ένα πιο σημαντικό λόγο σε θέματα παγκόσμιας οικονομίας, ιδιαίτερα στο πλαίσιο των αγορών πετρελαίου και στην αγορά νομισμάτων.

Με την πιθανή παρακμή του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, η εισαγωγή ενός νομίσματος των BRICS, ενισχύει περαιτέρω την ώθηση της συμμαχίας για αποδολαριοποίηση.

Η Αραβική οργή. Υπάρχουν και άλλα συναφή γεγονότα: Ο OPEC+ σαφώς δεν είναι χαρούμενος που οι ΗΠΑ είναι τόσο ανοιχτά στο πλευρό του Ισραήλ στην σύγκρουση στην Γάζα. Και ενώ η πτώση της τιμής του πετρελαίου είναι η κύρια αιτία, «Τα μέλη είναι επίσης αγανακτισμένα με τον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Ηamas και την ανθρωπιστική κρίση στην Γάζα», αναφέρουν οι FT, προσθέτοντας ότι «το Κουβέιτ, η Αλγερία και το Ιράν είναι μεταξύ των μελών του OPEC που επηρεάζονται περισσότερο από την σύγκρουση .”

O εκλογικός κύκλος στις ΗΠΑ. O παράγοντας της αγορά πετρελαίου δήλωσε στους FT ότι δεν θα επαναληφθεί το πετρελαϊκό σοκ της δεκαετίας του 1.970 μ.Χ., με το Αραβικό πετρελακό εμπάργκο των ετών 1.973 μ.Χ.-1.974 μ.Χ. όταν τα Αραβικά κράτη διέκοψαν τις εξαγωγές προς την Δύση.

Αλλά πρόσθεσαν: «Οι αγορές έχουν εφησυχάσει σχετικά με την δυνατότητα (οι Αραβικές χώρες)  να περιορίσουν τις προμήθειες πετρελαίου για να στείλουν ένα σκλήρο μήνυμα, το οποίο θα γίνει κατανοητό τόσο στους δρόμους της Δύσης όσο και στην Ουάσιγκτον».

Ο Joe Biden, έχοντας συντρίψει την μεσαία τάξη των ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια με τις καταστροφικές οικονομικές του πολιτικές, αντιμετωπίζει μια αδύνατη να κερδηθεί  μάχη επανεκλογής το επόμενο έτος, όπου ήδη χάνει έναντι του προκατόχου του Dοnald Trump σύμφωνα με πολλαπλές δημοσκοπήσεις, και ο Λευκός Οίκος είναι αγωνίζεται να πείσει τους ψηφοφόρους ότι η οικονομία της χώρας είναι υγιής.

Το μόνο που έχει να δείξει: Οι τιμές του φυσικού αερίου του πετρελαίου (οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της πρόβλεψης των αγορών γιατι επερχόμενη ύφεση). Εάν ο OPEC + εκτοξεύσει ξανά τις τιμές του πετρελαίου στα ύψη, τότε ο Biden έχει τελειώσει πολιτικά.

Η Αραβική ατζέντα  και ο ρόλος της Ρωσίας. Συμφωνα με τους FT: «Πρόσωπα που πρόσκεινται στη βασιλική αυλή Σαουδικής Αραβίας τόνισαν ότι δεν είχε ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση. Τόνισαν ότι οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Salman bin Abdulaziz Al Saud, θα διατηρήσουν την εστίαση στην αγορά πετρελαίου και όχι στον πόλεμο Ισραήλ – Hamas.

Ο πρίγκιπας Abdulaziz έπληξε πρόσφατα τα hedge funds που αύξησαν τα στοιχήματά τους έναντι του πετρελαίου, εν μέσω προσδοκιών ότι η αγορά μπορεί να κινηθεί σε μικρό πλεόνασμα το επόμενο έτος λόγω της αδύναμης παγκόσμιας ανάπτυξης και της αύξησης των αποθεμάτων εκτός του ΟΠΕΚ.

Άλλοι αναλυτές πρότειναν ότι ο πρίγκιπας Abdulaziz θα μπορούσε να πιέσει άλλες χώρες να εμβαθύνουν τις περικοπές – ή να συμμορφωθούν με τις προηγούμενες δεσμεύσεις για μείωση της παραγωγής – απειλώντας ότι η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να στραφεί προς το πλήρες στάματημα της παραγωγής, εκτός εάν ληφθούν τέτοιου είδους μέτρα.

Δεν είναι μόνο οι Σαουδάραβες που θέλουν το πετρέλαιο όσο το δυνατόν υψηλότερα: η Ρωσία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πετρέλαιο για να χρηματοδοτήσει την εισβολή της στην Ουκρανία και έχει αυξήσει τις εξαγωγές της διά θαλάσσης τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, εάν αυτό σημαίνει αύξηση των τιμών του πετρελαίου, ακόμη και ο Putin θα ήταν πρόθυμος να επιδιώξει μια απότομη, αν και σύντομη σε διάρκεια μείωση της παραγωγής, αρκετή για να πυροδοτήσει έναν παγκόσμιο ενεργειακό πανικό.

Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων του ετεροθαλούς αδερφού του πρίγκιπα Abdulaziz, πρίγκιπα διαδόχου Mohammed bin Salman έχει ως προϋπόθεση τιμή πετρελαίου κοντά στα 100 δολάρια το βαρέλι: Το σχέδιο περιλαμβάνει από την κατασκευή υπερσύγχρονων πόλεων έως την φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2034 μ.Χ.

Η ενέργεια – και δη ο «μαύρος χρυσός – μετατρέπεται σε σημαντικό γεωπολιτικό όπλο το οποίο εάν ενεργοποιηθεί από τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες θα τινάξει στον αέρα τις οικονομίες της Δύσης (https://romioitispolis.gr/ekdikisi-ton-aravon-gia-ti-gaza-me-sok-kai-deos-stin-prosfora-petrelaioy-o-energeiakos-armageddon-sti-dysi-kai-to-telos-toy-biden/).

Ο Γενικός πόλεμος δεν ξεκίνησε από Συρία αλλά ίσως αρχίσει τώρα από Συρία. O Δεύτερος Συριακός πόλεμος θα είναι και ο Γενικός; To Ισραήλ επιχειρεί να κάνει την Zeinab δεύτερο αλ Ακσά και να προσδώσει ιερό χαρακτήρα στην νέα σύγκρουση….

Ήρθε σε συμφωνία με ομήρους με Χαμάς και για 4ημερη εκεχειρία με δυνατότητα επέκτασης και την ίδια ώρα πραγματοποίησε χτυπήματα με αεροπορικές επιδρομές στα 10χλμ από Δαμασκό στην Sayeda Zeinab ( θεωρείται η κόκκινη γραμμή την Χεζμπολάχ) όπου είναι το μαυσωλείο της εγγονής του Μωάμεθ και κόρης του πρώτου σιίτη ιμάμη Ali ben Abi Taleb υψηλός ιερός τόπος του παγκόσμιου σιιτικού κλάδου.

Αυτός ο υψηλός τόπος προσκυνήματος για τους σιίτες της περιοχής (ιδιαίτερα από το Ιράν, το Ιράκ και τον Λίβανο) αποτελείται από θρησκευτικά κτίρια, θρησκευτικά σχολεία και τουριστικά συγκροτήματα. Και δε είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που επιχειρεί εναντίον της Zeinab αλλά σήμερα ήταν και με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Αποπειράται ενδεχομένως να προσδώσει ιερό χαρακτήρα και σε αυτή την διαμάχη επί σΣριακού πλέον εδάφους να κάνει την Ζεινάμπ ένα δεύτερο αλ Ακσά για να μετατοπίσει εκεί την σύγκρουση.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώσει στην Συρία τις σιίτικες πολιτοφυλακές από Ιράκ και Λίβανο προς υπεράσπιση του ιερού. Το γεγονός ότι σήμερα η Συριακή Προεδρία ανακοίνωσε πως καταργεί την βίζα για ερχόμενους από Ιράκ κάτι σηματοδοτεί.

Στο παρελθόν και οι σουνίτες τζιχαντιστές επανειλημμένα χτυπούσαν την Ζεινάμπ ώσπου ο Χασάν Νασράλα προειδοποίησε τις «ένοπλες σαλαφιστικές ομάδες»ότι θα πληρώσουν σκληρό τίμημα αν το επαναλάβουν.

Χιαστί θα λυθούν οι διαφορές.. Οπότε σε ένα τέτοιο σενάριο θα έχουμε μετατόπιση του μετώπου σε Συρία ύφεση στην Γάζα νέο ιερό πόλεμο εκεί όπου θα λυθούν χιαστί οι διαφορές. Από τη μια Ισραήλ με Ιράν αλλά το τελευταίο μέσω πληρεξουσίων του από Ιράκ, Λίβανο και Συριακό κράτος και από την άλλη ανάμεσα σε ρωσο-αμερικανούς αφού και οι 2 διατηρούν δυνάμεις επί συριακού εδάφους.

Αν αυτό γίνει σημαίνει ότι σήμανε η Ώρα του Γενικού Πολέμου. όλους τους βολεύει να δώσουν την μάχη μακριά από τα σύνορά τους επί ουδέτερου πεδίου δηλ. επί Συριακού εδάφους...Είναι μια εκδοχή γιατί καταλαβαίνω να χτυπούν οι τζιχαντιστές σουνίτες το σιίτικο τέμενος δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί βάλουν εναντίον του οι Ισραηλινοί ποιον θέλουν να προκαλέσουν και την στιγμή μάλιστα που το συριακό καθεστώς είναι και κοσμικού χαρακτήρα.

Aπό την άλλη σημερινή δήλωση του ΥΠΕΞ Ιράν του Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν: Λιβανέζοι, Σύροι, Ιρακινοί και Υεμενίτες δεν μπορούν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στην Γάζα.

Σε περίπτωση που ισχύει αυτή η εκδοχή οι Αμερικανο-ισραηλινοί για μια ακόμη φορά θα έχουν επί του πεδίου την υποστήριξη των σουνίτικων πολιτοφυλακών τρομοκρατικών παραφυάδων όπως και στον πρώτο Συριακό πόλεμο. Θα είναι ο Δεύτερος Συριακός πόλεμος που θα είναι και ο Γενικός; Και κάτι ακόμη που υποδηλώνει ότι σε πρώτο πλάνο θα έρθει η σύγκρουση με σιίτικες πολιτοφυλακές στην Μ Ανατολή (https://dimpenews.com/2023/11/22/%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%83%cf%85%cf%81/)...

Οι αποκαλύψεις του πρώην Αρχηγού του FBI Ted Gunderson για τις υπόγειες σήραγγες και τις σκοτεινές πράξεις που εμπλέκονται μέχρι και τα τέρατα του Λευκού Οίκου. Ο πρώην Αρχηγός του FBI Ted Gunderson αποκαλύπτει…

“Υπόγειες σήραγγες υπάρχουν μέχρι σήμερα και χρησιμοποιούνται για σατανικές τελετουργίες, εμπορία ανθρώπων από την ελίτ, ακόμη και από μέλη του Λευκού Οίκου.”.. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ακραίος σατανισμός, ανωμαλία, παιδοφιλία, κλπ.. Χειρότερα από τα Σόδομα! Τα Σόδομα είναι ..πρώτη Δημοτικού (https://romioitispolis.gr/oi-apokalypseis-toy-proin-archigoy-toy-fbi-ted-gunderson-gia-tis-ypogeies-siragges-kai-tis-skoteines-praxeis-poy-emplekontai-mechri-kai-ta-terata-toy-leykoy-oikoy/)!

Τι είπε ο πάπας σε διάσκεψη Ραβίνων. Μετά το φιάσκο Ερντογάν, επιχείρησε “να μάσει τα ασυμμάζευτα” για τον πόλεμο στην Γάζα. Ο πάπας ενώπιον των Ραβίνων Την στιγμή που όλος ο πλανήτης έχει θέσει στο στόχαστρο την «αμυντική γραμμή» του Ισραήλ που απειλεί να εξαφανίσει από τον χάρτη ολόκληρη τη λωρίδα της Γάζας, ο πάπας θεώρησε φρόνιμο να μπερδέψει τα γεωπολιτικά… με τα θρησκευτικά.

Ο ίδιος στις 6 Νοεμβρίου 2023 μ.Χ., μιλώντας σε μέλη της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Ραβίνων, σχολίασε τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας και διευκρίνισε ότι «ενοχλήθηκε από την διάδοση αντισημιτικών δηλώσεων», τις οποίες καταδίκασε έντονα.

Μέχρι σήμερα τα μεγάλα λόγια και οι «εκκλήσεις» των θρησκευτικών ηγετών κατάφεραν να απομακρύνεται η ειρήνη και να πλησιάζει η άνευ όρων ένωση, να προετοιμάζεται η έλευση του Αντιχρίστου δια του Οικουμενισμού. Υπό αυτό το πνεύμα, ο Πάπας δήλωσε: «Σε αυτή την εποχή της καταστροφής, οι πιστοί καλούνται να οικοδομήσουν αδελφοσύνη και να ανοίξουν δρόμους προς την συμφιλίωση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει εγγύτητα Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Επισήμανε ακόμη ότι ο διάλογος μεταξύ των δύο θρησκειών είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους Χριστιανούς «επειδή έχουμε εβραϊκές ρίζες».

«Εμείς που ανήκουμε στον Χριστό, σας χρειαζόμαστε, αγαπητοί αδελφοί, χρειαζόμαστε τον Ιουδαϊσμό για να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας», είπε ο Φραγκίσκος. Και συνέχισε: «Ο εβραιοχριστιανικός διάλογος να διατηρήσει μια θεολογική διάσταση και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζει κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά ζητήματα».

Τι παρέλειψε να αναφέρει ο Πάπας; Εμείς γνωρίζουμε από τα χωρία της Καινής Διαθήκης ότι, οι Ιουδαίοι -θρησκευτική ηγεσία και λαός- επιβαρύνθηκαν με την ηθική αυτουργία της Σταύρωσης του Κυρίου. Σύσσωμος ο Εβραϊκός όχλος, την ημέρα της καταδίκης του Ιησού, φώναξε προς τον Πιλάτο: «το αίμα του πάνω μας και πάνω στα παιδιά μας» (Ματθ. 27 , 25);

Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι θέλουν έναν «θεό» που θα τους δώσει υλικά αγαθά. Και επειδή ξέρουν ότι αυτός θα κυβερνήσει τον κόσμο εξ ονόματός τους, και θα είναι μάλιστα και αυτός Εβραίος, προετοιμάζουν το έδαφος για την άφιξή του.

Ποια η στάση των Ορθοδόξων; Παρόμοια στάση με τον πάπα  κρατάει και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ενισχύοντας με τον τρόπο του τον Ιουδαϊσμό ώστε να πρωταγωνιστήσει στην έλευση, στο χάραγμα και την προσκύνηση του Αντιχρίστου.

Ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε σχετική ομιλία του αναφέρει ένα περιστατικό το οποίο του διηγήθηκε ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος, όταν κάποιος Ορθόδοξος ιερέας στην Αμερική, του είπε ότι «Ετοιμάζουν οι τράπεζες της Αμερικής μία μέθοδο ταυτότητος των καταθετών… ώστε αυτή η ταυτότητα να είναι ανεξιτήλως χαραγμένη στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο με ακτίνες λέιζερ.

Οπότε, όταν στο χέρι σου θα είναι αυτή η σφραγίδα, δεν θα φαίνεται εξωτερικά τίποτε. Θα πρέπει να βάλεις το χέρι σου σε ένα ειδικό μηχάνημα για να γίνει η αποκάλυψη της σφραγίδος, ότι είσαι εσύ αυτός που είσαι… Θα είναι δύο αριθμοί, ένας γενικός και ένας ατομικός. Ο γενικός αριθμός θα είναι ο 666 και ο ατομικός αριθμός θα είναι ο αριθμός μητρώου σου…

Βεβαίως γνωρίζουν ότι ο αριθμός 666 ανήκει είναι ένας Μεσσίας ο οποίος λέγεται από τους Χριστιανούς Αντίχριστος. Οι άνθρωποι αυτοί όμως παρέδωκαν πλέον την καρδιά τους εις τον Σατανά.

Σαφώς ο Χριστός είπε ότι εκείνος που δεν έχει τον Υιόν, δεν έχει ούτε τον Πατέρα. Ακούστε αυτό! Είναι τρομερό! Και εκείνος που δεν έχει τότε, τίποτα, είναι άθεος. Αφού λοιπόν οι Εβραίοι δεν έχουν τον Υιόν, δεν επίστευσαν, άρα δεν έχουν ούτε τον Πατέρα. Άρα είναι άθεοι.

Άρα έχουν ήδη κατακτηθεί από τον Διάβολο. Και εφόσον είναι άνθρωποι με παχυλές, υλιστικές θέσεις, δεν βλέπουν τίποτα άλλο μπροστά τους παρά τα χρήματα και την κοσμοκρατορία. Πώς θα εξυπηρετηθούν; Θα εξυπηρετηθούν μόνο όταν δεχθούν έναν Μεσσία που θα σταθεί αντίπαλος του Ιησού Χριστού. Ήδη αισθάνονται ότι αυτός είναι που φέρει τον αριθμό 666 στο βιβλίο της Αποκαλύψεως» (https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/11/blog-post_47.html).

Η δε ελίτ του Davos δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι η Δύση δεν μπορεί να παράσχει αυτό που υποσχέθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Hoover το 1.928 μ.Χ.: «Ένα κοτόπουλο σε κάθε κατσαρόλα και ένα αυτοκίνητο σε κάθε γκαράζ», ενώ και οι Λουδοβίκος ο ΙΘ’ και Ερρίκος Γ’ της Γαλλίας ο «Άγιος» έλεγε ότι ήθελε κάθε υπήκοος του να έχει στο κυριακάτικο τραπέζι και τσουκάλι ένα κοτόπουλο.

Διάταξη παγκόσμιας σύγκρουσης: Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν οκτώ (!) αεροπλανοφόρα – Το σύνολο των διαθέσιμων μονάδων εξήλθαν των ναυστάθμων τους- Ταϊβάν ώρα μηδέν… Οκτώ αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ βρίσκονται ανεπτυγμένα αυτή την στιγμή σε διάφορα σημεία του πλανήτη σηματοδοτώντας την μεγαλύτερη ναυτική Αμερικανική στρατιωτική ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια.

Οι Αμερικανοί δεν ανησυχούν μόνο για την Μεσόγειο και την Βαλτική, αλλά και για την Νότια Σινική Θάλασσα, τον Ειρηνικό και την Ταϊβάν. Η ετοιμότητα των Αμερικανικών πλοίων δείχνει πως η Ουάσιγκτον “κάτι περιμένει” ίσως σε ένα άλλο πεδίο μάχης που ακόμη δεν έχει ανοίξει όπως την Ταϊβάν.

Αυτό δείχνει ο απόπλους και η ανάπτυξη αεροπλανοφόρων στην Ανατολική και Δυτική ακτή των ΗΠΑ έτοιμα να σπεύσουν όπου χρειαστεί.  Αμερικανοί αναλυτές σημειώνουν πως έχουν πολλά χρόνια να δουν οκτώ από τα 11 αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ να βρίσκονται εν πλω.

Τα 3 αεροπλανοφόρα που βρίσκονται ακόμη μέσα στους ναυστάθμους είναι αυτά που χρήζουν επισκευής. Δηλαδή οι ΗΠΑ έχουν κινητοποιήσει το σύνολο των διαθέσιμων αεροπλανοφόρων τους (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/blog-post_549.html)!

Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο προσφεύγουν οι Αραβικές χώρες κατά του Ισραήλ: «Γίνεται γενοκτονία των Παλαιστινίων». Η Σύνοδος Κορυφής δίνει επίσης εντολή στους Υπουργούς Εξωτερικών πολλών Αραβικών χωρών, να ξεκινήσουν «άμεση διεθνή δράση για να σταματήσει ο πόλεμος στην Γάζα» καθώς και «να διερευνηθούν τα εγκλήματα πολέμου», όπως αναφέρει κοινό ανακοινωθέν (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/blog-post_258.html).

Για νέα «Νάκμπα» και κατοχή της Γάζας μιλούν υπουργοί του Ισραήλ. Υπέρ της κατοχής της Γάζας τάχθηκε ο ακροδεξιός Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ben Gvir. Ο Ισραηλινός Υπουργός Γεωργίας Avi Dichter, επαληθεύοντας τις καταγγελίες των Παλαιστινίων που από εβδομάδες λένε ότι ο ισραηλινός στρατός χτυπά συνειδητά τα νοσοκομεία και τους προσφυγικούς καταυλισμούς όπου βρίσκουν καταφύγιο οι άμαχοι, με στόχο να υποχρεώσει σε έξοδο το σύνολο του παλαιστιανού πληθυσμού της Γάζας, χαρακτήρισε τις εκκενώσεις «Νάκμπα της Γάζας» - μια παραπομπή στην μαζική αποχώρηση των Παλαιστινίων από τα εδάφη που κατέλαβε το Ισραήλ το 1.948 μ.Χ.-(https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/705567/gia-nea-nakmpa-kai-katoxi-tis-gazas-miloyn-ypourgoi-tou-israil).

Τα υπόγεια τούνελ της Hamas θα οδηγήσουν το Ισραήλ... στο χάος - Αδύνατη η νίκη στην Γάζα. Ποια είναι η τελική λύση που προωθεί το Ισραήλ για την Λωρίδα της Γάζας. Με τις συγκρούσεις στην Γάζα ανάμεσα στον Ισραηλινό στρατό και τους μαχητές της Hamas να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, την στιγμή που το Ιράν προειδοποιεί πως είναι αναπόφευκτη πλέον μια γενική ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή και οι ΗΠΑ πιέζουν για κατάπαυση του πυρός φοβούμενες μια διεθνή απομόνωση, παραμένει άγνωστη η επόμενη ημέρα στην Λωρίδα της Γάζας.

Αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Ισραήλ δεν έχει ξεκάθαρη στρατηγική για το τι να κάνει με την Λωρίδα της Γάζας μετά την «νίκη επί της Hamas». Μάλιστα εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό οι Ισραηλινοί αντί για νίκη να οδηγηθούν... σε κατάρρευση.

Αδύνατη η νίκη του Ισραήλ. Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή Petr Akopov, η νίκη αυτή του Ισραήλ «είναι δυνατή μόνο εάν η Γάζα καταστραφεί εντελώς». «Δηλαδή, θα χρειαστεί πρώτα να ισοπεδωθεί και μετά να σκοτωθούν όλοι οι ένοπλοι Παλαιστίνιοι που κρύβονται στις σήραγγες (αι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες από αυτές), και στην συνέχεια να εκδιώξει τους 2,5 εκατομμύρια κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς να υπολογίζονται αυτοί που θα πεθάνουν από τους βομβαρδισμούς.

Είναι γεγονός ότι μια τέτοια νίκη είναι αδύνατη, πρώτον λόγω όχι μόνο των στρατιωτικών αλλά και γεωπολιτικών συνθηκών, και δεύτερον, διότι θα αποτελούσε καταστροφή όχι μόνο για τους Παλαιστίνιους, αλλά και για το ίδιο το Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή κατάσταση σύγκρουση με ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο» αναφέρει ο Akopov.

Δεν έχει ξεκάθαρη στρατηγική. Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή, το Ισραήλ δεν έχει μια ξεκάθαρη στρατηγική εξόδου από αυτήν την κρίση, κάτι που παραδέχονται ακόμα και οι Αμερικάνοι. Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις των Ισραηλινών αξιωματούχων, αντιλαμβάνεται ότι η Λωρίδα της Γάζας δεν θα είναι, όπως ήταν  (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/705317/ta-ypogeia-toynel-tis-hamas-tha-odigisoun-to-israil-stin-katarrefsi-adynati-i-niki-sti-gaza?fbclid=IwAR0pjo19TQrJnOEphthhJL9O87CQOS9o6KyUD1dtH-WgIbu0RUl32n_Dno0).

Άρθρο από το mondialisation (αποσπάσματα): Η εσχατολογική ζέση που διαποτίζει την Παλαιστινιακή κρίση φτάνει σε εξαιρετικά ύψη. Οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο αφήνουν τις μάσκες τους και αποκαλύπτουν άθελά τους την βιβλική διάσταση της σύγκρουσης.

Τα πολιτικά πρόσωπα συνεχίζουν να διανθίζουν τις διακηρύξεις τους με βιβλικές αναφορές και αλληγορίες. Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Νετανιάχου, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει μια ολόκληρη σειρά βιβλικών προφητειών για να σφυρίξει το κάλεσμα και την προειδοποίηση και να επιφέρει τον λαό του σε εσχατολογική φρενίτιδα.

Όχι μόνο επικαλείται την προφητεία του Ησαΐα, αλλά παρουσιάζει την σύγκρουση του «φωτός» εναντίον του «σκότους» και του καλού εναντίον του κακού, απεικονίζοντας τους Παλαιστίνιους ως παιδιά του σκότους που πρέπει να νικηθούν από τους Εκλεκτούς:

«Ο Νετανιάχου θεωρεί τον εαυτό του νέο Μεσσία που έχει το θείο δικαίωμα να εξοντώσει όλους τους εχθρούς του εκλεκτού λαού… Ένας μανιακός της γενοκτονίας. » Πολλοί Άραβες παρατηρητές, όπως ο Muhammad Shehaba, επισημαίνουν τον απειλητικό τόνο των λόγων του. Ή αυτό το άλλο: «Η αντίδραση του Ισραήλ έφτασε επιτέλους στο αποκορύφωμά της, ένα θρησκευτικό εθνοκράτος με έναν πολεμικό, μεσσιανικό ηγέτη, αποφασισμένο να εκκαθαρίσει το γκέτο της Γάζας:

«…Αυτή είναι μια δοκιμασία για όλη την ανθρωπότητα, είναι ένας αγώνας μεταξύ των δυνάμεων του κακού… και του άξονα της ελευθερίας και της προόδου. Είμαστε οι άνθρωποι του φωτός, αυτοί είναι οι άνθρωποι του σκότους και το φως πρέπει να θριαμβεύσει πάνω στο σκοτάδι. Ο ρόλος μου τώρα είναι να οδηγήσω όλους τους Ισραηλινούς στην συντριπτική νίκη… Θα εκπληρώσουμε την προφητεία του Ησαΐα… μαζί θα νικήσουμε.

«Η προφητεία του Ησαΐα, στην οποία αναφέρεται ο Νετανιάχου, είναι μια προφητεία που υπόσχεται στο Ισραήλ νίκη επί των εχθρών του. Χρησιμοποιείται συχνά από τους Ισραηλινούς για να δικαιολογήσουν την κυριαρχία τους στους Παλαιστίνιους.».

Και ποιοι είναι αυτοί οι υπνοβάτες με άδεια μάτια; Οι πιο εξέχουσες προσωπικότητες στην Δύση, ιδιαίτερα οι Αμερικανοί ευαγγελιστές, και μερικές φορές μερικές εκπληκτικές φιγούρες. Για παράδειγμα, πολλοί σοκαρίστηκαν βλέποντας τον Ινδουιστή Vivek Ramaswamy να παίζει τον συκοφαντικό παπαγάλο υιοθετώντας το βιβλικό αξίωμα των «Εκλεκτών» και του «θεϊκού έθνους».

Οι υποστηρικτές του εξοργίστηκαν βαθιά από τον πολεμικό τόνο της τελευταίας ομιλίας του. Αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τα στελέχη του κατεστημένου καταλήγουν πάντα να γίνονται πλαστελίνη στα χέρια του Ισραήλ. Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, ότι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, πέρασε επίσης αμέσως στο χριστιανοσιωνιστικό καθεστώς.

Γεγονός είναι ότι η πολιτική ελίτ της Αμερικής αποτελείται από σκληροπυρηνικούς Σιωνιστές επειδή πολλοί από αυτούς προέρχονται από το Νότιο βαπτιστικό και ευαγγελικό στρώμα της Καθολικής Εκκλησίας που κηρύττει την αφοσίωση στο Ισραήλ, γιατί έτσι κατανοούν το βιβλικό μήνυμα.

Ο Fang τονίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους πιστεύουν στην Αρπαγή/Ravissement όπου θα διεξαχθεί μια τελική μάχη «Αρμαγεδδών» στην Ιερουσαλήμ, πριν από την δεύτερη έλευση του Χριστού.

(Η Αρπαγή της Εκκλησίας είναι μια αμιγώς εσχατολογική αρχή στην Ευαγγελική/Προτεσταντική θεολογία, κυρίως την Αμερικάνικη. Μέσα στους Διαμαρτυρόμενους Χριστιανούς, τους τελευταίους αιώνες έχει κυριαρχήσει η εσχατολογική θεωρία της «αρπαγής της εκκλησίας».

Σύμφωνα με την θεωρία της αρπαγής, πριν την περίοδο της «θλίψης» οι πραγματικοί χριστιανοί θα «αρπαχτούν» στον ουρανό από τον Χριστό.  Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγουν τα δεινά που πρόκειται να υπάρξουν στην Γη κατά τους έσχατους καιρούς. Παραδοσιακά η εσχατολογία της Εκκλησίας, ουδέποτε περιλάμβανε αυτήν την θεωρία.

Η θεωρία της αρπαγής, αναπτυχθηκε μόλις την περίοδο 1.830 μ.Χ.-1.840 μ.Χ., από τον Τζων Νέλσον Ντάρμπυ (ο Ντάρμπυ, είναι επίσης υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για τον λεγόμενο «χριστιανικό σιωνισμό»), και κέρδισε έδαφος κυρίως στις αρχές του 20ου Αιώνα, ανάμεσα στους Προτεστάντες των Ηνωμένων Πολιτειών.)

Ο Lee Fang έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Televangelists (2) Invoke Holy War to Call for Arms for Israel and Strikes on Iran», από το οποίο φαίνεται ότι ο πάστορας John Hagee, μαζί με διπλωμάτες και νομοθέτες Ισραηλινούς, ανέφερε την προφητεία των εσχάτων για να ζητήσει στρατιωτική υποστήριξη για τα πλήγματα του Ισραήλ και των ΗΠΑ στο Ιράν.

Ο Fang επισημαίνει ότι «ο Ισραηλινός πρεσβευτής του ΟΗΕ Gilad Erdan και άλλοι Ισραηλινοί διπλωμάτες ταξίδεψαν στο Τέξας για να πραγματοποιήσουν μια συγκέντρωση προσευχής της Χριστιανικής Δεξιάς με τον πάστορα John Hagee, [ο οποίος] αναφέρει τον προφήτη Ησαΐα –αναφορικά με τους έσχατους καιρούς– και καλεί τους ευαγγελικούς να πιέσουν η κυβέρνηση των ΗΠΑ να στηρίξει το Ισραήλ σε έναν θρησκευτικό πόλεμο». Στο Τέξας, ο πάστορας John Hagee των Χριστιανοί Ενωμένοι για το Ισραήλ βασίστηκε σε προφητείες των εσχάτων για να καλέσει ανοιχτά για πόλεμο εναντίον του Ιράν.

Ο Lee Fang προσθέτει: «Για πολλούς από αυτούς τους ευαγγελικούς Χριστιανούς, η σύγχρονη ίδρυση του Ισραήλ σηματοδότησε την αρχή της εκπλήρωσης αυτής της προφητείας, η οποία, πιστεύουν, δηλώνει ότι οι Εβραίοι πρέπει να ελέγχουν την Ιερουσαλήμ πριν από έναν πόλεμο μεταξύ των κακών αυτοκρατοριών «Γωγ και Μαγώγ».

Τηλε-ευαγγελιστές όπως ο Hagee έχουν πει ότι διάφορα Αραβικά έθνη, καθώς και η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αντιστοιχούν σε αυτούς τους βιβλικούς εχθρούς του Ισραήλ. Ο Hagee πιστεύει ότι ένας πόλεμος είναι απαραίτητος για να εκπληρωθεί η προφητεία.

«Σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση, οι έσχατοι καιροί τελειώνουν με την αρπαγή των πιστών Χριστιανών στον ουρανό και την επιστροφή του Χριστού για να σκοτώσει ή να προσηλυτίσει απίστους, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων, πριν κυβερνήσει τον κόσμο κατά την τελευταία εποχή της «ανθρωπότητας».

Είναι προφανές ότι μεγάλο μέρος της Αμερικανικής πολιτικής ελίτ και της διανόησης θεωρεί ότι το Ισραήλ βρίσκεται στο επίκεντρο του πολυαναμενόμενου κορυφαίου γεγονότος της «Αρπαγής». Θεωρούν την υποστήριξή τους στο Ισραήλ απολύτως απαραίτητη για την ανάληψή τους στον ουρανό και τη σωτηρία της ψυχής τους.

Αυτό τους θέτει φυσικά στην υπηρεσία των γεωπολιτικών μηχανορραφιών του Ισραήλ και επιτρέπει στο Ισραήλ να τους χειραγωγήσει σε μαριονέτες που, λόγω της πίστης τους στην Ευαγγελική Αρπαγή και στον θρησκευτικό έλεγχο, υποστηρίζουν όλες τις πρωτοβουλίες τους, ακόμα κι αν είναι πολεμικές ή επιβλαβείς για της Αμερικής τα εθνικά συμφέροντα……

Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα από τον Alastair Crooke. Αντιλαμβανόμενος πλήρως τις διαστάσεις της σύγκρουσης, ο κ. Crooke γράφει:

«Υπό την κυβέρνηση Νετανιάχου, το Ισραήλ πλησιάζει όλο και περισσότερο σε μια εσχατολογική ίδρυση του Ισραήλ στην (βιβλική) «Γη του Ισραήλ» – μια κίνηση που διαγράφει εντελώς την Παλαιστίνη.

«Δεν είναι τυχαίο ότι, κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση τον περασμένο μήνα, ο Νετανιάχου παρουσίασε έναν χάρτη του Ισραήλ στον οποίο το Ισραήλ κυριαρχούσε από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα και με την Παλαιστίνη (στην πραγματικότητα, όλο το Παλαιστινιακό Έδαφος) να είχε εξαφανιστεί».

Στην πραγματικότητα, τα παραπάνω συνεχίζουν να ισχύουν όλο και περισσότερο. Για παράδειγμα, μια νέα διαρροή εσωτερικών ισραηλινών εγγράφων φέρεται να αποκαλύψει ένα κυβερνητικό σχέδιο που ζητούσε ρητά την πλήρη μετεγκατάσταση –δηλαδή εθνοκάθαρση– των Παλαιστινίων στο Σινά.

Λέει ξεκάθαρα ότι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να σταλούν σε πόλεις σκηνών στο Σινά. Αυτό επιβεβαιώνει πλήρως τις «διαρροές» σχετικά με την αναγκαστική μετεγκατάσταση του πληθυσμού της Γάζας στην Αίγυπτο και επιβεβαιώνει τη δήλωση του Crooke για την δημιουργία της βιβλικής «Γης του Ισραήλ».

Άλλοι Ισραηλινοί πολιτικοί έχουν επίσης επικαλεστεί τις βιβλικές γραφές για να υποστηρίξουν την θέση τους σχετικά με την πλήρη κάθαρση της Παλαιστίνης. Για παράδειγμα, ο Moshe Feiglin, ένα από τα πιο ισχυρά μέλη του κόμματος Likud, ζητά ευθέως την βιβλική τιμωρία κατά της Γάζας με τη μορφή ολοκληρωτικής καταστροφής όλων των Παλαιστινίων, όπως η Δρέσδη, και συρρίκνωσης όλης της Γάζας «σε στάχτη».

Εδώ ζητά την αδιάκριτη γενοκτονία όλων των Παλαιστινίων για να τους δώσει ένα μάθημα. (Έχει ξεφύγει ο Νετανιάχου σε νέο του μήνυμα απευθύνεται στους Άραβες ηγέτες και τους λέει ούτε λίγο ούτε πολύ αν θέλετε το καλό σας βγάλτε το σκασμό…)-(https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-3-%ce%b5%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ae/)...

Ραβίνος με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ: Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ’ έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Οι ραβίνοι λένε ότι με την άφιξη του Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη…. Τρίτος Παγκόσμιος. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί.

Κήρυγμα μίσους… Δημοφιλής ραβίνος με μεγάλη αναγνωσιμότητα στο Ισραήλ: ”Η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει το αίμα των Εβραίων μ έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο” Ο Eliyahu Kin, ένας από τους Σιωνιστές ραβίνους με μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ, δηλώνει:

«Οι ραβίνοι μας λένε ότι με την άφιξη του Mashi’a/ Μεσσία (Αντίχριστος), θα υπάρξουν πόλεμοι που θα κάνουν να καταρρεύσει η Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι γκοΐμ/ μη Εβραίοι θα τιμωρηθούν. Πριν αναδυθεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί».

Πιο αναλυτικά ο ραβίνος δήλωσε: ένας από τους τρόπους να προκαλέσεις την κατάρρευση ενός έθνους είναι να προκαλέσεις την κατάρρευση της οικονομίας του. Ένας άλλος είναι να το κάνεις να μπει σε πόλεμο. Ένα έθνος μπορεί να χάσει την δόξα του λόγω ενός πολέμου. Αυτό συνέβη στο παρελθόν.

Οι Βαβυλώνιοι, οι Πέρσες , οι Ρωμαίοι δεν καταστράφηκαν κάποτε γιατί η Ρώμη διαιρέθηκε σε πολλές χώρες. Ποιός έχει άδικο σήμερα; H Eυρώπη και οι ΗΠΑ. Οι ραβίνοι μας λένε ότι πριν τον ερχομό του Μεσσία θα γίνουν πολλοί πόλεμοι κι ότι αυτοί οι πόλεμοι θα τελειώσουν με την κατάρρευση της Εδώμ (Ρώμης).

Όχι μόνο η οικονομία θα είναι ερείπια αλλά πολυάριθμα πρόσωπα θα χάσουν την ζωή τους σε αυτό τον πόλεμο. Και εσείς ξέρετε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα συγκρίνεται σε τίποτα με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα γίνει πιο αργά.

Και όλοι οι goyims (μη Εβραίοι)-στα σύγχρονα εβραϊκά και γίντις, το goy είναι ένας όρος για έναν εθνικό, έναν μη Εβραίο-που επέφεραν τόσο κακό τόση δυστυχία και πόνο στον Εβραϊκό λαό θα τιμωρηθούν.

Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της Ευρώπης είναι εμποτισμένο από Εβραϊκό αίμα. Δεν συμπαθώ επομένως αυτούς που ζουν στην Ευρώπη αυτή την στιγμή ….. Πριν δομηθεί ένας νέος κόσμος ο παλιός πρέπει να καταστραφεί.

Το κήρυγμα ενός ραβίνου κήρυγμα μίσους …όχι για Γάζα αλλά τώρα και για Ευρώπη. Ραβίνος Eliyahu Kin:

▪️ ‘Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα σηματοδοτήσει την αρχή της λύτρωσης.’

▪️ «Ο λόγος για αυτούς τους πολέμους είναι ότι ο Θεός έχει έναν ημιτελή λογαριασμό με οποιονδήποτε δεν είναι Εβραίος».

▪️ «Ο Θεός θα εκδικηθεί. Όλοι οι μη Εβραίοι και όσοι προκαλούν βάσανα στους Εβραίους θα τιμωρηθούν».

”Όταν ήρθαν να πάρουν τους Παλαιστίνιους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Παλαιστίνιος.Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα, Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει Γιά σένα που νομίζεις… Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου» (https://dimpenews.com/2023/11/15/%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%81%cf%81%ce%bf%ce%ae-%cf%83/).

Κάποιοι ραββινικοί (δηθεν) «σοφοί» προσδιορίζουν την γη του Μαγκόγκ ως "Γερμανία" (Targum Yonatan). Ο Yechiel Zvi Hirschenson, ένας μελετητής του 19ου Αιώνα, υποστηρίζει ότι η "Germanya" αναφέρεται στην Kerman ή Kermania, την δεύτερη μεγαλύτερη επαρχία του σύγχρονου Ιράν, της οποίας η κύρια πόλη ονομάζεται Kerman μέχρι σήμερα. Η ταύτιση αυτή ακολουθεί τους κανόνες της Αρχαίας Εβραϊκής γλώσσας, στην οποία τα γράμματα G και K είναι εναλλάξιμα.

Δεδομένης της γενοκτονικής στάσης του σύγχρονου Ιράν απέναντι στο κράτος του Ισραήλ και της χορηγίας του στις τρεις ομάδες που επιτίθενται σήμερα στο Ισραήλ - την Χαμάς, την Χεζμπολάχ και τους Χούτι της Υεμένης - η ταύτιση της γης του Μαγκόγκ με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν είναι επιτακτική.

Τι γίνεται με τα άλλα έθνη που ενώνονται με τον Γωγ στον πόλεμο εναντίον του Ισραήλ; Η Περσία, φυσικά, είναι το Ιράν, το οποίο αντιστοιχεί με τον προσδιορισμό του Μαγκόγκ ως ιρανικής επαρχίας.

Το Put ταυτίζεται παραδοσιακά με την Βόρεια Αφρική, ενώ το Kush αναφέρεται συνήθως στα εδάφη Νότια της Αιγύπτου, συμπεριλαμβανομένου του Σουδάν, της Υεμένης και ολόκληρης της αραβικής χερσονήσου. Ιστορικά, οι Meshech και Tubal ήταν σκύθικες φυλές από τη Μικρά Ασία, που είναι η σημερινή Τουρκία.

Με βάση την ραββινική παράδοση και την ιστορική έρευνα, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι ο "Γωγ από την γη του Μαγκόγκ" είναι ένας Ιρανός ηγέτης που θα επιτεθεί στο Ισραήλ μαζί με πολλούς Άραβες συμμάχους και την Τουρκία. Αυτό ευθυγραμμίζεται στενά με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα, στην οποία όλα αυτά τα έθνη και οι τρομοκρατικές ομάδες επιδιώκουν την καταστροφή του Ισραήλ.

Αλλά η σύνδεση μεταξύ του Ιράν και του Μαγκόγκ πηγαίνει ακόμη πιο βαθιά. Ο ραβίνος Αβραάμ Ισαάκ Κουκ (1.865 μ.Χ.-1.935 μ.Χ.) εξηγεί ότι τα κίνητρα των Γωγ και Μαγκόγκ για την επίθεση στο Ισραήλ θα είναι διαφορετικά από εκείνα άλλων εθνών που επιτέθηκαν στο Ισραήλ κατά την διάρκεια της ιστορίας:

"Όλες οι αντιδράσεις των προηγούμενων εχθρών που επιτέθηκαν στο Ισραήλ προέρχονταν από ιδιοτελή κίνητρα: να προωθήσουν τους εαυτούς τους μέσω της καταστροφής του Ισραήλ, να εμποδίσουν το Ισραήλ να επιτύχει εις βάρος τους ή να αποτρέψουν την αποδυνάμωση της δύναμής τους καθώς το Ισραήλ γίνεται πνευματικά ισχυρότερο.

Όμως ο πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ θα προέρχεται καθαρά από την επιθυμία να προκαλέσουν ζημιά και καταστροφή... Θα έρθει σε μια εποχή που το Ισραήλ θα έχει επιστρέψει στην γη του και θα επιδιώκει την ειρήνη με τους γείτονές του. Αλλά [ο Γωγ και ο Μαγώγ] θα επιθυμούν μόνο να προκαλέσουν κακό και θα ζηλεύουν την δόξα του Θεού που θα αυξηθεί μέσω του Ισραήλ. (Ein Ayah, Brachot I, 173)-(https://corfiatiko.blogspot.com/2023/12/blog-post_58.html).

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε”. Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή.

Ως μέγιστη πρόκληση παρουσιάζει ο τουρκικός τύπος τις δηλώσεις Ραβίνου του Ισραηλινού Ισραηλινού Στρατού ο οποίος δήλωσε σε βίντεο ότι “η Τουρκία είναι μέρος της γης της επαγγελίας που θα διεκδικήσουν εκ νέου”.

Τουρκικό ΜΜΕ σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρει ότι “ την δήλωση την έστειλε ο Αλλάχ για την Τουρκία. Μια πυρηνική δύναμη ( Ισραήλ) διεκδικεί ανοιχτά την τουρκική κυριαρχία δικαιολογώντας έτσι την πυρηνοποίηση της Τουρκίας. Ο Ραβίνος Ελεζιέρ Καστιέλ, ο οποίος εκπαίδευσε χιλιάδες στρατιώτες για τον Ισραηλινό στρατό ανέφερε : ▪️"Η τορά μας  προστάζει να πάμε από την Βηρυτό στα "Όρη Αμάνους"»(https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/7208972_dikaiologies-gia-pyrinika-opla-anazita-i-agkyra-rabinos-toy-israilinoy).

ΔΗΛΩΣΗ ARIEL SHARON, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΑ ΜΜΕ (3-10-2001): «Κάθε φορά που εμείς κάνουμε κάτι, εσείς μας λέτε ότι η Αμερική θα κάνει αυτό και εκείνο… Εγώ θέλω να σας πω κάτι πολύ ξεκάθαρα: Εμείς, οι Εβραίοι, διευθύνουμε την Αμερική.

Δύο εβδομάδες πριν από την Επιχείρηση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ο Νετανιάχου πήγε στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, κράτησε έναν χάρτη και δήλωσε το σχέδιό του για μια ‘’Νέα Μέση Ανατολή’’ έναν οικονομικό διάδρομο, που εκτείνεται από την Ινδία μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Ισραήλ και τέλος στην Ευρώπη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο κύριος υποστηρικτής του Ισραήλ, αναζητούν τρόπο να περιορίσουν τους BRICS, και πιο συγκεκριμένα, να αντιμετωπίσουν τον Νέο Δρόμο του Μεταξιού της Κίνας, θέλουν να περιορίσουν την Κίνα, το Ιράν και την Συρία και να βοηθήσουν το Ισραήλ για να διατηρήσουν την οικονομική και πολιτική κυριαρχία. Ο Νέος δρόμος του Μεταξιού είναι το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.

Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα της Μέσης Ανατολής που έχει πυρηνικά όπλα, διότι όπως αναφέρουν, το Ισραήλ δεν αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των κρατών της περιοχής και αρκετά από αυτά έχουν κηρυχθεί εχθροί του κράτους του Ισραήλ.

Το Ιράν επιδιώκει πυρηνικά όπλα και έχει στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ουρανίου, υπάρχουν επίσης αδήλωτες πυρηνικές δραστηριότητες στην Συρία, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην περιοχή. IDN-NEWS.

Τα πυρηνικά οπλισμένα κράτη του κόσμου διαθέτουν συνολικά περίπου 12.512 πυρηνικές κεφαλές. armscontrol.  Το Ισραήλ εκτιμάται ότι έχει 90 πυρηνικές κεφαλές , με αποθέματα σχάσιμου υλικού άνω των 200].

Το δε Ισραήλ σε έναν πόλεμο με τους ισλαμιστές, τους Άραβες και τους μουσουλμανικούς λαούς, θα έχει και την υποστήριξη εκτός των ΗΠΑ και των «χριστιανών σιωνιστών» και την υποστήριξη πολλών μεγάλων κρατών της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ, σύμφωνα και με τα λεγόμενα πολλών ισχυρών Ευρωπαίων ηγετών.

Πρόσφατα, ο Γάλλος Προέδρος Εμμανουέλ Μακρόν πρότεινε την δημιουργία διεθνή στρατιωτικού συνασπισμός κατά της Χαμάς, ανάλογο με αυτόν που δημιουργήθηκε κατά του ISIS/Ισλαμικού κράτους (https://echedoros.blog/2023/10/25/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%82-h-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf/), ενώ και ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς μίλησε για στρατιωτική Δέσμευση της Γερμανίας στο Ισραήλ δηλώνοντας: «Το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ και η ασφάλειά του είναι αδιαπραγμάτευτα για τα μέλη της Γερμανικής Bundestag».

Παράλληλα  η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock στις 15 Οκτωβρίου δήλωσε από την πλευρά της: «Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί το Ισραήλ, θα λάβει από την Γερμανία — ακόμη και στρατιωτική υποστήριξη».

Οι Παλαιστίνιοι ονομάζονται και «Οι “Ινδιάνοι” της Μέσης Ανατολής», αφού και σε αυτούς, όπως στους Ινδιάνικους οι Αμερικανοί, καταλαμβάνουν τα εδάφη τους οι Ισραηλινοί και τους εξοντώνουν ή τους εκδιώκουν σε αλλά μέρη για να αρπάξουν την γη τους (https://athens.indymedia.org/post/1627275/).

Το δε αγαπημένο τραγούδι που είχε βγει πριν μία δεκαετία στο Ισραήλ είχε τον τίτλο «Θάνατος στους Αραβίδες», ενώ το αντίστοιχο στα Παλαιστινιακά και αλλά Αραβικά εδάφη είχε αντίστοιχα τίτλο «Μισώ το Ισραήλ»].

Κατά την διάρκεια της Βρετανικής Κατοχής, οι Εβραίοι άποικοι αγοράσαν μεγάλες εκτάσεις γης στην Παλαιστίνη, μέσω πλούσιων χορηγιών των Ρότσιλντ σε όσους Εβραίους πήγαιναν να εποικίσουν την περιοχή αυτή (https://www.youtube.com/watch?v=kGTRLrrQ2Co), ενώ μεγάλο μέρος της γης το αγοράσαν και οι ίδιοι οι Ροτσλιντ και πάνω σε εδάφη που αυτοί αφόρισαν βρίσκεται μεγάλο μέρος του Ισραήλ και το κοινοβούλιο του..

(Είναι ενδιαφέρον ότι ο σιωνισμός ιδρύθηκε από τον Χερτσλ και είχε αρχικά έδρα την Οδησσό αν και μίλαγε για κράτος στην Παλαιστίνη, όπως ακριβώς και η Φιλική Εταιρία που ήθελε την ελευθερία της  Ελλάδας, δημιουργήθηκε και αυτοί στην Οδησσό από τους Τσακάλωφ, Σκουφάς και Ξάνθο).

Έτσι, με τον τρόπο αυτό, οι Ρότσιλντ ελέγχουν και είναι στην πράξη οι ιδιοκτήτες του κράτους του Ισραήλ και είναι αυτοί που με έμμεσο τρόπο ελέγχουν και τους πολιτικούς του, ενώ ένας ακόμα μεγάλος ιδιοκτήτης γης στο Ισραήλ είναι το Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιερουσαλήμ, από το οποίο το Ισραηλινό κράτος (όπως και οι Άραβες), όπως και Ρότσιλντ που είναι πίσω από τους Ισραηλινούς.

Τόσο οι Ισραηλινοί, όσο και οι Ροτσλιντ (https://www.lacrunadellago.net/il-genocidio-di-gaza-la-grande-israele-e-quel-conflitto-tra-ebraismo-nazionale-ed-internazionale/), αλλά και οι Άραβες, προσπαθούν να αρπάξουν την γη που νομιμά κατέχει το Πατριαρχείο για να αυξήσουν τα δικά τους εδάφη μαζί με αυτά του Πατριαρχείου σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο για τα κέρδη από την γη αυτή, αλλά και για να έχουν την πλειοψηφία των εδαφών της περιοχής για την δημιουργία των κρατών που οι ίδιοι υποστηρίζουν έκαστος.

[Τον Δεκέμβριο του 2013 μ.Χ., γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι και του πρωθυπουργού Νετανιάχου σχετικά με την παραχώρηση των Ιερών Τόπων της Ιερουσαλήμ στο….. Βατικανό!!! Ο δε πάπας Φραγκίσκος προετοιμάζει εδώ και χρόνια την Ιερουσαλήμ για να γίνει η πόλη όπως είπε, για ‘’Όλα τα Έθνη’’.

O Δρ. Alain Dieckhoff/Αλέν Ντίκοφ Koινωνιολόγος Διευθυντής Έρευνας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Επιστημών της Γαλλίας CNRS τοποθετείται για τον Σιωνισμό και την ρίζα του τον μεσσιανισμό:

«Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους». Ο Alain Dieckhoff, Διευθυντής Έρευνας του CNRS: Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους (Αντίχριστος).Oι μεσσιανιστές είναι στην τωρινή Ισραηλινή κυβέρνηση. Πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού.

Λέει: Ητωρινή κυβέρνηση Ισραηλινή είναι μοναδική ως προς το γεγονός ότι συγκροτήθηκε σε σώμα από το σιωνιστικό θρησκευτικό κόμμα που είναι ολοκάθαρα κόμμα εποίκων αυτή είναι μια μεγάλη καινοτομία δεν είναι πια ο θρησκευτικός σιωνισμός της δεκαετίας του 1.970 μ.Χ.

Υπάρχει μια εξέλιξη που έγκειται σε αυτό που θα μπορούσαμε ν΄αποκαλέσουμε πολιτικοποίηση του μεσσιανισμού …Πιστεύουν ότι η πραγματικότητα ότι κάνουν δεν είναι πολιτικό αλλά θρησκευτικό. Πιστεύουν ότι πρέπει να επιταχύνουν να επισπεύσουν το τέλος του κόσμου (την συντέλεια) για να έρθει ο Μεσσίας. Έχουν Σχέδιο επίσης να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό. ”

Στην ερώτηση πότε θα το κάνουν αυτό η απάντηση του: ” Εξαρτάται καθώς εκεί είναι ο Θόλος του Βράχου το τζαμί αλ Ακσά… Το μεγάλο ρίσκο σήμερα του σιωνισμού είναι ο μεσσιανισμός.. οι μεσσιανιστές είναι στην εξουσία σήμερα. Αυτός ο τύπος ατόμων έχουν ρόλο κλειδί στην σημερινή κυβέρνηση.”

«Οι μεσσιανιστές θέλουν να προκαλέσουν πολιτικά το τέλος του κόσμου για να φέρουν τον Μεσσία τους» αυτά είναι τα λόγια όχι ενός γέροντα ενός θρησκόληπτου συνωμοσιολόγου ή ενός παρηκμασμένου παρωχημένου παρωπιδιασμένου θεολόγου όπως θα τους χαρακτήριζαν οι επικριτές τους αλλά ενός διαπρεπή Κοινωνιολόγου και Πολιτικού Επιστήμονα διευθυντή σε Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πολιτικών Επιστημών το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστo στην Γαλλία που έχει παράδοση στον τομέα αυτό… και οι λίθοι κεκράξονται … η πραγματικότητα βοά πλέον και μόνο οι αρνητές της την αποσιωπούν (https://dimpenews.com/2023/11/11/%ce%bf-alain-dieckhoff-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-cnrs-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b9/).

Παράλληλα, το Ισραήλ αναπτύσσει βιολογικό όπλο που θα βλάψει μόνο τους Άραβες χωρίς να επηρεάσει τους Εβραίους! H ”εθνοβόμβα”.«Το Ισραήλ φέρεται να αναπτύσσει ένα βιολογικό όπλο που θα μπορούσε να βλάψει τους Άραβες χωρίς να επηρεάσει τους  Εβραίους σύμφωνα με άρθρο των Sunday Times του Λονδίνου την Κυριακή.

Αναφέρει επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές ισραηλινές και δυτικές ότι οι επιστήμονες αποπειρώνται να ταυτοποιήσουν διακριτικά γονίδια που φέρουν οι Άραβες για να δημιουργήσουν ένα γενετικά τροποποιημένο βακτήριο ή ιό. Η «εθνοβόμβα». Βιολογικός πόλεμος (https://dimpenews.com/2023/11/11/%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%bf-%cf%80/).

Ελέω Θεού μονάρχες ήταν ο Κάρολος ο Α΄ στην Αγγλία, ο Λουδοβίκος ο ΙΣΤ’ στην Γαλλία και ο Νικόλαος ο Β΄ στην Ρωσία, ενώ όλοι τους είχαν βίαιο τέλος από «επαναστάτες» μασόνους που σφετερίστηκαν την εξουσία τους και πήραν την εξουσία στα έθνη τους.

(Ο δε «μεσσιανιστής» Κρόμβελ στην Αγγλία με χρήματα για τον Αγγλικό εμφύλιο πόλεμο από τον Εβραίικης καταγωγής «μεσσιανιστή» τραπεζίτη και εμπόρου Menasseh Ben Israel (https://en.wikipedia.org/wiki/Menasseh_Ben_Israel, https://www.jstor.org/stable/1450511?searchText=&searchUri=&ab_segments=&searchKey=&refreqid=fastly-default%3A8e0c63eedf9c7c678778c4dd7b62d925, https://www.olivercromwell.org/wordpress/cromwell-and-the-jews/, https://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Monarchists), τον Εβραίο με την μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική επιρροή πριν τους «μεσσιανιστές»/σιωνιστές Ρότσιλντ, με αντάλλαγμα την επιστροφή των Εβραίων στην Αγγλία, πολιτικά δικαιώματα σε αυτούς και εκτέλεση του βασιλιά. Ο Όλιβερ Κρόμγουελ συμπαθούσε την Εβραϊκή υπόθεση και λόγω των ανεκτικών του τάσεων, αλλά κυρίως επειδή προέβλεψε την σημασία για το αγγλικό εμπόριο της συμμετοχής των Εβραίων εμπόρων πρίγκιπες, μερικοί από τους οποίους είχαν ήδη φτάσει στο Λονδίνο.

Ο δε Μοντεζίνος  έπεισε τον Menasseh Ben Israel για το συμπέρασμά του ότι οι Ινδιάνοι των Άνδεων της Νότιας Αμερικής ήταν απόγονοι των δέκα χαμένων φυλών του Ισραήλ. Αυτή η υποτιθέμενη ανακάλυψη έδωσε μια νέα ώθηση στις Μεσσιανικές ελπίδες του Μανασσή, καθώς η εγκατάσταση Εβραίων σε όλο τον κόσμο υποτίθεται ότι ήταν ένα σημάδι ότι ο Μεσσίας θα ερχόταν.

Γεμάτος με αυτή την ιδέα, έστρεψε την προσοχή του στην Αγγλία, από όπου οι Εβραίοι είχαν εκδιωχθεί από το 1.290 μ.Χ. Εργάστηκε για να τους πάρει την άδεια να εγκατασταθούν ξανά εκεί και έτσι να επισπεύσει τον ερχομό του Μεσσία.

Με την έναρξη της Κοινοπολιτείας , το ζήτημα της επανεισδοχής των Εβραίων είχε βρει αυξημένη πουριτανική υποστήριξη, αλλά συχνά τέθηκε υπό την αυξανόμενη επιθυμία για θρησκευτική ελευθερία. Επιπλέον, οι Μεσσιανικές και άλλες μυστικιστικές ελπίδες ήταν τότε επίκαιρες στην Αγγλία.

Εκτός από την αναφορά των αφηγήσεων του Μοντεζίνο για τους Εβραίους στην Αμερική, το βιβλίο εξέφραζε επίσης την ελπίδα ότι οι Εβραίοι θα επέστρεφαν στην Αγγλία ως ένας τρόπος για να επισπεύσουν τον ερχομό του μεσσία. Ο Menasseh τονίζει επίσης την συγγένειά του με το κοινοβούλιο και εξηγεί ότι οδηγείται από φιλία για την Αγγλία και όχι από οικονομικό κέρδος.

Δάνεια για να κερδίσει τον Ρωμαικό Εμφύλιο με τον Αντώνιο πήρε ο Οκταβιανός Αύγουστος από τον βασιλιά Ηρώδη της Ιουδαίας και Ιουδαίους χρηματιστές (και ως αντάλλαγμα πήραν τα μεταλεία της Κύπρου), όπως ακριβώς έκανε και ο Όλιβερ Κρόμβελ από τον Εβραίο τραπεζίτη Μανασσή μπεν Ισραήλ  για να κερδίσει τον Αγγλικό Εμφύλιο με τους μοναρχικούς του Άγγλου βασιλιά Καρόλου του Α’.

Ο δε Κρόμγουελ τάχθηκε επίσης υπέρ της επανεισδοχής των Εβραίων στην Αγγλία, εν μέρει με την ελπίδα να εκπληρωθεί έτσι η Μεσσιανική προφητεία, αλλά κυρίως επειδή τον είχαν βοηθήσει ως «διανοούμενοι» και προέβλεψε ότι με τον έλεγχό τους στο Πορτογαλικό και Ισπανικό εμπόριο και τα μεγάλα εμπορικά τους συμφέροντα στο Λεβάντε, την Τράπεζα του Αμβούργου και τις Ολλανδικές Ανατολικές και Δυτικές Ινδίες, θα τον εξυπηρετούσαν στην επεκτατική πολιτική του και θα έφερναν πλούτο στην χώρα.

Εκείνη την εποχή (1.653 μ.Χ.) ήταν εγκατεστημένες στην Αγγλία περίπου είκοσι οικογένειες Μαράνο, οι οποίες είχαν διαφύγει από την Ισπανία λόγω του φόβου της Ιεράς Εξέτασης. Σε όλους τους Ισπανούς εμπόρους και που παρακολουθούσαν την λειτουργία στο παρεκκλήσι του Ισπανού πρεσβευτή, ήταν εντούτοις γνωστοί στον Κρόμγουελ και σε μερικούς άλλους ότι ήταν κρυπτοεβραίοι.

Ο Antonio Fernandez Carvajal, ένας Πορτογάλος έμπορος στο Λονδίνο, είχε βοηθήσει οικονομικά το Κοινοβούλιο και είχε επίσης, μέσω ενός συγγενή στην Ολλανδία και ενός υπηρέτη που ονομαζόταν Somers, ή Μπάτλερ, εξασφαλίσει στον Κρόμγουελ πληροφορίες σχετικά με τις ίντριγκες των Βασιλικών με την Ισπανία.

Την εποχή της αποστολής Dormido στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί για επανεισδοχή, ο Carvajal υποστήριξε ενεργά την αναφορά και έγινε ευνοϊκή δεκτή από τον Cromwell. Εκείνη την εποχή, ωστόσο, οι αντιεβραϊκές προκαταλήψεις είχαν γίνει ισχυρές και το Συμβούλιο δεν συναινούσε (1.654 μ.Χ.).

Αυτό που τελικά επιτάχυνε τη λύση της δυσκολίας ήταν το ξέσπασμα του πολέμου με την Ισπανία. Οι Ισπανοί Μαράνοι δεν μπορούσαν πλέον να ζήσουν στην Αγγλία ως Ισπανοί πολίτες και το 1.656 μ.Χ., βασιζόμενοι στην απόφαση ότι η εκδίωξη του 1.290 μ.Χ. δεν ήταν πλέον έγκυρη, πέταξαν ανοιχτά την μεταμφίεση τους και ανέλαβαν τη θέση των Εβραίων.

Τον επόμενο χρόνο, πιθανότατα στις 4 Φεβρουαρίου 1.657 μ.Χ., ο Κρόμγουελ σε μια δημόσια συνάντηση έκανε μια «εποχική ευεργεσία» στον Καρβαχάλ, ίσως μια προφορική διαβεβαίωση ότι οι Εβραίοι δεν θα ενοχλούνταν στην άσκηση της θρησκείας τους.

Είχε κάνει προηγουμένως επιχορήγηση 100 λιρών στον Manasseh ben Israel. Συνολικά, η δράση του Κρόμγουελ έδωσε την δυνατότητα στους Εβραίους να ζήσουν ως τέτοιοι στην Αγγλία σε μια εποχή που υπήρχε αρκετή αντίθεση εναντίον τους από την πλευρά του κλήρου και των εμπορικών τάξεων ώστε να εμπόδιζαν την παραμονή τους, αν η κυβέρνηση ήταν αδύναμη ή κακοπροαίρετη απέναντί ​​τους. 

Στην Γαλλία οι Εβραϊκής καταγωγής και ιδιοκτήτες/χορηγοί της μασονίας/τεκτονισμού Ρότσιλντ  καθοδηγούσαν τους κατά πλειοψηφία μασόνους ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης. Το Eβραϊκό ζήτημα τέθηκε από δύο ιδιοφυείς άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν εξέχοντες στη Γαλλική Επανάσταση—ο Κόμης Μιραμπό και ο Αββάς Γκρεγκουάρ —ο πρώτος από τους οποίους, ενώ βρισκόταν σε διπλωματική αποστολή στην Πρωσία , είχε γνωρίσει τον Μωυσή Μέντελσον και το σχολείο του (Haskalah), οι οποίοι τότε εργάζονταν για την πνευματική χειραφέτηση των Εβραίων.

Σε ένα φυλλάδιο, "Sur Moses Mendelssohn, sur la Réforme Politique des Juifs" (Λονδίνο, 1.787 μ.Χ.), ο Mirabeau αντέκρουσε τα επιχειρήματα των Γερμανών αντισημιτών όπως ο Michaelis και διεκδίκησε για τους Εβραίους τα πλήρη δικαιώματα της ιθαγένειας. Mirabeau, ο αββάς Grégoire, ο Robespierre , ο Duport, ο Barnave και ο comte de Clermont-Tonnerre άσκησαν όλη τηn δύναμη της ευγλωττίας τους για να επιφέρουν την επιθυμητή χειραφέτηση, όπως και ο Μέγας Ναπολέοντας αργότερα.

Και στην Ρωσία με την χρηματοδότηση μασόνων για την πτώση αρχικά και μετέπειτα εξόντωση του Τσάρου, πρώτα με τον μασόνο Κερένσκι και μετά με τους μασόνους ηγέτες του κομμουνισμού και Εβραϊκής καταγωγής Λένιν και Τρόσκι, όπως ήταν και η πλειοψηφία του ΚΚΣΕ Ρωσίας επί Λένιν.

Αλλά  και σε πολλές άλλες χώρες πολλοί μασόνοι και κομμουνιστές ηγέτες Εβραϊκής καταγωγής προσπάθησαν με πραξικόπημα/δήθεν «επαναστάσεις» να πάρουν με την βία την εξουσία κρατών, π.χ. η Ρόζα Λούξενμπουργκ στο Βερολίνο και την Γερμανία με τους Σπαρτακιστές, οι Κουρτ Άσνερ και Ευγένιος Λεβίν στην Βαυαρία, ο Μπέλα Κουν στην Ουγγαρία κ.λ.π.

Όπως ακριβώς υπήρξαν και πολλοί πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής σε σημαντικές πολιτικές θέσεις σε πολλά έθνη, π.χ. ο Νάση στην Νάξο επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, Ολμπράιτ και Μπλίνκεν, οι Ρίτσαρντ Περλ και Πωλ Γούλφοβιτς, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντισραέλι και ο Λάιονελ Ρότσιλντ βουλευτής, ο Νάθαν Ροκφέλερ αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και οι Υπουργοί Εξωτερικών και Υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης που υπέγραψαν την Συνθήκη των Βερσαλλιών Matthias Erzberger,  Walther Rathenau κ.λπ.).

Ο δε Ραβίνος Ron Chaya λέει ότι ένας φίλος που κατοικεί στο Lakewood (με  100.000 μαθητές της Τορά και πρωτεύουσα της Τορά στο εξωτερικό), είναι ένας μεγάλος Tsadik που αποκαλείται ο Ραβίνος του Bloomberg.

Eκεί στο Lakewood λέγεται ότι είναι ένας από τους 36 κρυμμένους (δηλ. όπως το σιιτικό ισλάμ έχει τον κρυφό ιμάμη που θα έρθει στο τέλος του χρόνου έτσι και οι Εβραίοι έχουν και αυτοί κρυμμένους Ραβίνους)-(https://dimpenews.com/2023/11/17/%ce%b7%cf%81%ce%b8%ce%b5-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84/).

Νεοταξικό αμόκ απ’ τον Γεραπετρίτη: Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση!  «Χρειαζόμαστε ένα όραμα παγκόσμιας αλληλεγγύης και διαγενεακής βιωσιμότητας», η υλοποίηση του οποίου θα γίνει μέσω «μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης βασισμένης στην ηθική, σε κανόνες και το δίκαιο επιμερισμό των βαρών μεταξύ των κρατών», τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στην ομιλία του για την κλιματική αλλαγή και την επισιτιστική ανασφάλεια στο πλαίσιο Συνεδρίασης Υψηλού Επιπέδου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη (https://romioitispolis.gr/neotaxiko-amok-ap-ton-gerapetriti-chreiazomaste-mia-pagkosmia-diakyvernisi/).

Ιστορική Στιγμή για την Ιερουσαλήμ: Ετοιμάζεται η εγκαινίαση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στις 22 Απριλίου 2024 μ.Χ. Αυτός ο νέος ναός θα αποτελεί τμήμα του Αρχαίου και ιστορικού ιερού συγκροτήματος, θα κατασκευαστεί με αφοσίωση και σεβασμό προς την πνευματική κληρονομιά (https://attikanea.info/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%BC-%CE%B5%CF%84/)].

[Στην ουσία οι Ρότσιλντ και οι μασόνοι/τέκτονες ίδρυσαν πολλές συνωμοτικές, ακροδεξιές, ακροαριστερές και τρομοκρατικές οργανώσεις σε πολλά κράτη της γης, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και πολλούς πολέμους, εμφυλίους, αλλά και την φτώχεια, τις χρεοκοπία, το χάος, την πείνα, την ανεργία και την απελπισία σε αυτά για να αναλάβουν την εξουσία με εξεγέρσεις, «επαναστάσεις», πραξικοπήματα, ακόμα και με εκλογές (https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_68.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/freikoros-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_59.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_35.html), ενώ αυτοί αναμένεται με τις οργανώσεις τους να φέρουν στην γη και την πραγματοποίηση των λόγων και των Προφητειών της Αποκάλυψης του Ιωάννη άθελα τους (https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_37.html)].

Εκτός αυτών οι Βρετανοί (πλήρως ελεγχόμενοι από τους Ρότσιλντ) δεν έδωσαν στον Τσάρο Νικόλαο τον Β’ της Ρωσίας άσυλο και τον άφησαν στα χεριά των μπολσεβίκων να τον εκτελέσουν μαζί με την οικογένεια του (εκπληρώνοντας με τον τρόπο αυτό την αιματηρή βεντέτα των Ρότσιλντ κατά του Ρωσικού βασιλικού Οίκου των Ρωμανόφ), με την «δικαιολογία» ότι η σύζυγος του Τσάρου Αλεξάνδρα ήταν Γερμανίδα και αυτό θα επέτεινε το δημοκρατικό κίνημα και θα το οδηγούσε σε εξέγερση και κατάργηση της Βρετανικής μοναρχίας εν μέσω πολέμου κατά των Γερμανών.

{Ένα φαιδρό επιχείρημα, αφού εκτός του ότι και άλλοι Ρώσοι αριστοκράτες και μέλη της οικογένειας του Τσάρου κατέφυγαν στην Μεγάλη Βρετανία για να σωθούν, ενώ και η Βρετανική μοναρχία κατάγονταν από την Γερμανία και την επαρχία Σάξγμπουρκ Γκότα και αλλάξαν το όνομα τους σε Ουίνδσορ εν μέσω Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να μην (υπερ)φαίνεται η Γερμανική καταγωγή τους στους υπηκόους τους}. 

Οι Ρότσιλντ προέβησαν και στην χρηματοδότηση και των αγώνων των Εβραίων σιωνιστών και ανταρτοπόλεμο κατά των Βρετανών μετά το πέρας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, όπως επίσης και των λεγομένων Εβραίων «Εκδικητών», των προγονών της Μοσάντ (https://alophx.blogspot.com/2022/10/odessa.html. https://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post_64.html).

Στον Ψυχρό Πόλεμο, οι Σοβιετικοί μετά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1.948 μ.Χ. (https://www.protothema.gr/stories/article/1421443/apo-tin-palaia-diathiki-mehri-kai-simera-i-diamahi-aravon-evraion-o-rolos-ipa-kai-vretanias-sti-dimiourgia-tou-israil/), την οποία αρχικά υποστήριξαν, όταν οι Ισραηλινοί συμμάχησαν με τους Αμερικάνους και την Δύση οριστικά, οι Σοβιετικοί συμμάχησαν με τα Αραβικά κράτη και τα υποστήριξαν σε όλους τους πολέμους τους με το Ισραήλ (https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_68.html).

Με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, οι Ρότσιλντ μέσω του Γιέλτσιν και των υποτακτικών του Ρωσο(εβραία)ων (κυρίως) ολιγαρχών απέκτησαν σε συνθήκες χάους και «τάραχων» (https://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post.html) τον έλεγχο του ενεργειακού πλούτου, της Κεντρικής Τράπεζας, των βιομηχανιών και των τράπεζων της Ρωσίας.

{Το ίδιο ακριβώς έκαναν και σε όλα τα κράτη του πρώην Ανατολικού μπλοκ που πτωχεύσαν και εξαγόρασαν τις Κεντρικές Τράπεζες και τον πλούτο τους με τοκογλυφικά δάνεια από το ΔΝΤ και σε συνεργασία με τους ντόπιους ολιγάρχες, ενώ μέσω της ΕΕ και του ΔΝΤ μάντρωσαν τα περισσότερα από αυτά στην Δυτική συμμαχία των Ρότσιλντ.

Στις μέρες μας μόνο οι τράπεζες της Ρωσίας και της Κίνας, αλλά και άλλων τριών χωρών είναι ανεξάρτητες από τους Ρότσιλντ (Κουβά, Βορειά Κορέα, Ιράν), ενώ τα έτη 1.999 μ.Χ. και 2000 μ.Χ. πριν την έναρξη του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας και του πολέμου κατά της τρομοκρατίας από τις ΗΠΑ, αλλά και πριν την λέγομε «Αραβική Άνοιξη»/ισλαμικό χειμώνα οι τράπεζες αυτές ήταν εφτά (Αφγανιστάν, Σερβία, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα, Iράν-https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6711526_oles-oi-kentrikes-trapezes-anikoyn-stin-oikogeneia-rothschild-ektos-apo-treis).

Βέβαια, στις μέρες μας, πολλά κράτη της Ασίας, αλλά κυρίως της Αφρικής με τα πρόσφατα πραξικοπήματα στο Βόρειο και στο Κεντρικό μέρος της Ηπείρου αυτής, εκδίωξαν το ΔΝΤ των ΗΠΑ, Δύσης (μαζί με τα στρατεύματα των δυτικών) και Ρότσιλντ και στράφηκαν για συμμαχία σε κάθε τομέα με την Ρωσία και την Κίνα (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html).

Με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, οι Ρότσιλντ κατάφεραν να βάλουν ξανά χέρι στην οικονομία και τις τράπεζές της Κίνας, όπως είχαν τον καιρό της Αποικιοκρατίας}.

Με την άνοδο όμως του Πούτιν στην εξουσία και την τότε μεγάλη άνοδο των τιμών του πετρελαίου, αυτός τους εκδίωξε με την βοήθεια των Σιλοβίκι που τον ανέβασαν στην εξουσία της Ρωσίας, επανεθνικοποίησε μεγάλο μέρος των ορυκτών πόρων και των επιχειρήσεων στην Ρωσία και την Κεντρική Τράπεζα και ενεργειακές μονάδες που είχαν αρπάξει οι ολιγάρχες, δημιουργώντας ένα ισχυρό στρατό, κοινωνικό κράτος και ασφάλεια στην Ρωσία, κάτι που εξόργισε εκ νέου τους Ροτσλιντ κατά των Ρώσων.

Εκτός αυτών προέβη στην δημιουργία ενός νέου γεωπολιτικού και στρατιωτικού και οικονομικού συστήματος στην περιοχή, μέσω της δημιουργίας της Ευρασιατικής Ένωσης, της CSTO, του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης και των BRICS με την Κίνα και άλλες χώρες, ο οποίος με το νέο αποθεματικό του νόμισμα και το πετροβολάν απειλεί την κυριαρχία της Δύσης που ελέγχει ο Ροτσλιντ σε οικονομία, στρατό, πολιτική και ενέργεια παγκόσμια (https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_19.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, https://alpha.blogspot.com/2023/10/blog-post_23.html).

Και στις μέρες μας οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούν όπως έκαναν πάντα και τις δύο πλευρές, την Δύση και το Ισραήλ πλήρως από την μία πλευρά και τους BRICS (όπως και τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης) από την άλλη, μέχρις ενός σημείου κάποια από τα μέλη τους (π.χ. Κίνα έως ενός σημείου, μεταφέροντας σε αυτή τις βιομηχανίες τους για να πληρωθούν εκεί μισθούς πείνας και να έχουν οι ίδιοι περισσότερα κέρδη).

[Οι δυτικές τράπεζες αποτυγχάνουν μπροστά στην εμβέλεια και την επιτυχία του τραπεζικού δικτύου BRICS. Οι δυτικές τράπεζες των Rothschild καταρρέουν αυτή την στιγμή, ενώ οι BRICS ανεβαίνουν. Αυτό σημαίνει ότι οι σκλάβοι του χρέους που δημιούργησε το τραπεζικό σύστημα των Rothschild αρνούνται ή δεν μπορούν να αποπληρώσουν το κεφάλαιο και τους υπέρογκους τόκους που επέβαλαν αυτές οι τράπεζες εδώ και Αιώνες.

Την 1η Ιανουαρίου του 2024 μ.Χ. οι «BRICS»  Θα ελέγχουν πλέον το 80% του παγκοσμίου πετρελαίου, και δεν θα συναλλάσσονται πλέον με Δολάριο η Ευρώ. Το νέο νόμισμα των BRICS θα πιέσει τις αγορές, θα αγνοήσει το ψηφιακό χρήμα, και θα αναγκαστούν τα κράτη να επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα. Την 1η Ιανουαρίου του 2024 μ.Χ.  οι «BRICS»  Θα ελέγχουν πλέον το 80% του παγκοσμίου πετρελαίου, και δεν θα συναλλάσσονται πλέον με Δολάριο η Ευρώ].

Παράλληλα, μέσω του «παιχνιδιού αυτού» των τοκογλυφικών δανείων τους σε εμπόλεμα κράτη (π.χ. την Ουκρανία με αντάλλαγμα την γη και τον πλούτο της, όπως έκαναν στην Ελλάδα με τα μνημόνια και τα «δάνεια της επανάστασης»), ενώ με την άνοδο των τιμών των καυσίμων και των τροφίμων αυξανόμουν κατά πολύ τα κέρδη τους.

Οι δε Ρότσιλντ ως εκδίκηση στην Ρωσία χρηματοδότηση σαν τις λεγόμενες «χρωμάτισες επαναστάσεις» σε Γεωργία, Ουκρανία και Κιργιστάν και πραξικόπημα Μαιντάν στην Ουκρανία, προσπαθώντας να εφαρμόσουν το σχέδιο «Μπρεζίνσκι» και τα παλαιά σχέδια των Γερμανών κατά της Ρωσίας, ενώ με τις πράξεις του ελεγχόμενου από οικονομικούς ολιγάρχες Εβραίου και υποστηρικτή των Νεοναζί Ζελένσκι ως νέου Προέδρου της Ουκρανίας (όπως στην Γαλλία και η πρωθυπουργός … είναι Εβραϊκής καταγωγής, όπως και ο ακροδεξιός πολιτικός Ζεμούρ), προκάλεσαν την έκρηξη του Ρωσοουκρανικού πόλεμου (https://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html).

{Όπως ακριβώς και η ισχυρή πολιτικά και οικονομικά Εβραϊκές φυλές Μπανού Ναδίρ, Μπανού Καϊνούκα  και Μπανού Κουραΐζα της Μεδίνας υποστήριξε την άνοδο του Μωάμεθ στην εξουσία, πιστεύοντας ότι θα τον έχει «του χεριού της», όμως αυτός αργότερα στράφηκε εναντίον της και την εξόντωσε και έστρεψε το ισλάμ και το κοράνι εναντίον της, όπως και ο Ναπολέοντας, ο Στάλιν, ο Χίτλερ και ο Πούτιν αργότερα.

Υπάρχουν όμως και τηλεοπτικές σειρές που σε αυτές γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης ενός «μεσσία», καταγόμενου από όλες τις «ευγενείς οικογένειές» και «γαλάζια γενιά αίματος» για να κυριαρχήσει παντού στο συμπάν ή στην γη.

Αυτό συμβαίνει στην σειρά «Game of Thrones», οπού ο «αναμενόμενος» «Αζόρ Αχάι» και ο «Υπεσχημένος Πρίγκιπας», κατάγεται από την ευγενή και βασιλική γενιά των Τανγκάριεν (ο Πάλπατιν στα «Starwars» από γενιά δυαρχιών των Σηθ και ο Serpentor στην σειρά «JIGOE» από το συνδυασμένο DNA πολλών διάσημων μοναρχών και στρατηγών).

Όλες δε οι θρησκείες λέει Καμπάλα είναι το ίδιο πράγμα και πηγάζουν από αυτή, όπως ακριβώς υποστηρίζουν και στην διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» πολλοί χαρακτήρες για τις διάφορες θρησκείες που υπάρχουν σε αυτή και ότι τάχα η μονή σωστή είναι αυτή του δήθεν κόκκινου «θεού».

{Αλλά και στην σειρά «Smallville» με παρεμφερή τρόπο έρχεται στην εξουσία ο Darkseid, ενώ και στα παιχνίδια «Injustice League 1 και 2», ο Σούπερμαν με τον τίτλο του «High Counsilor» γίνεται απόλυτος δικτάτορας της γης}.

Πολλοί από αυτούς παράλληλα ανήλθαν όντας αρχικά άγνωστοι (όπως ήταν π.χ. ο Ομπάμα στις ΗΠΑ) και με την υποστήριξη και του λαού στην εξουσία (π.χ. ο Πάλπατιν, ο Παύλος Ατρείδης στο «Dune», η Ντενάρυς Τανγκάριεν και ο Τζον Σνόου, ο Σάο Καν στο «Mortal Kombat 11», o Aragorn στις ταινίες «Lord of the Rings», κ.λ.π.), υποσχόμενοι να τους βοηθήσουν να λύσουν τα μεγάλα οικονομικά τους προβλήματα (π.χ. ο Διοικητής Κόμπρα στην σειρά «JIGOE» και, ο Σάο Καν στο «Mortal Kombat 11», ο Άρκτουρους Μινσκ στο «StarCraft», o «Αυτοκράτορας του Σύμπαντος» στις «Warhammer Series» και ο Κέιν στην σειρά «Command and Conquer Tiberium Series»).

[Νότια του Σινικού Τείχους υπήρχαν αμμόλοφοι, όπως και στην διάσημη σειρά «Αμμόλοφος», ενώ από την έρημο Όρντος της Κίνας έχει πάρει το ονομα της η φατρία των Όρντος στην σειρά αυτή, της οποίας οι κάτοικοι κατάγονται σε αυτή από την Κίνα]. 

Επίσης, στα παιχνίδια «Command and Conquer Tiberium Series» υπάρχουν και άλλες Βιβλικές αναφορές, π.χ. το όνομα της εταιρείας Ιντρίς, που σημαίνει Ενώχ από το όνομα του Προφήτη Ενώχ, η οποία διοικείται από τον Ελίας Καρούζο (δημιουργό της πόλης «Νέας Εδέμ» σαν το «Μάτριξ», παραπομπή στην Νέα Ιερουσαλήμ μετά την Β ‘ Παρουσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού), από το όνομα του Προφήτη Ηλία, ενώ αναφέρεται ότι αυτοί οι δύο θα εμφανιστούν στο Τέλος του Κόσμου κατά του ψευδο-«μεσσία» #Χ, όπως ψευδο-«μεσσίας» είναι και ο αρχηγός των NOD Κέιν στο παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Κέιν παίρνει το όνομα του από τον Κάιν της Βίβλου (που ήταν ο πρώτος δολοφόνος, όπως και ο #Χ θα είναι ο τελευταίος) και θεωρείται ότι είναι αυτός, η οργάνωση του από την χωρά Νωδ που εξορίστηκε ο Κάιν, το όνομα του υπαρχηγού του Σεθ, από τον Σεθ, τον δεύτερο αδερφό του Κάιν, μετά τον Άβελ, του οποίου το μνήμα με το όνομα του βρίσκεται στο Τέμπλο των NOD του στο Κάιρο, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη των GDI έχει το όνομα EVA από την Βιβλική Εύα, την μητέρα των Κάιν, Άβελ και Σεθ.

Η υποοργάνωση «Μαύρη Χειρ» των NOD παραπεμπει στην ομώνυμη οργάνωση του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ οι αρχηγοί και των δύο είναι Σερβοβόσνιοι (Γκαβρίλο Πρίντσιπ και Άντον Σλάβικ αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος έχει εν μέρει εμπνευστεί και από τον Σέρβο ηγέτη Αρκάν μιας και ο δύο διοικούσαν παραστρατιωτικές οργανώσεις και δολοφονήθηκαν στο τέλος), ενώ ο αποστάτης από τον Κέιν Μαρκίων από τον γνωστικό αιρετικό αποστάτη Μαρκίων. 

Οι δε σημαδεμένοι του Κέιν θυμίζουν το σημάδι του Κάιν και είναι νεκροζωντανές μηχανές και άνθρωποι, αποτελούμενοι από μηχανικά τμήματα και νεκρά ανθρωπινά μέλη (κάτι μεταξύ των δήθεν «μετανθρώπων» των Σβαμπ και Χαράρι, του Φράνκενσταιν και του Terminator), όπως νεκροζωντανοί είναι και οι Death/Night Troopers του Μεγάλου Ναυάρχου Θρόουν, οι απέθαντοι Ναζί στο «Return to Castel Wolfenstein» και στο «Call of Duty», οι «Nekros» στο «Warhammer» και οι «Undead Necropolis», οι «Άλλοι» στο «Game of Thrones», τα φαντάσματα «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» στην σειρά «Heroes of Might and Magic»].

Και όπως ο Πάλπατιν, εξόντωσε αυτούς που τον ανέβασαν στην εξουσία, έτσι πιθανώς και ο «μεσσίας» που ετοιμάζουν οι Ρότσιλντ και οι δυτικές ελίτ, ίσως στο τέλος τους ξεγελάσει και τους εξοντώσει όλους (για να μην εξαρτάται από κανέναν και να μην έχει απειλές από άτομα που μπορούν αφού τον ανέβασαν και να τον ρίξουν άμα θέλουν από την εξουσία, αρπάζοντας για τον εαυτό του και τις περιουσίες τους) και αρπάξει την περιουσία τους για να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος των πάντων.

Όλοι αυτοί, όταν ανέλαβαν την εξουσία με βίαιους πολέμους και επαναστάσεις, εξόντωσαν τους εχθρούς τους, αφού τους άρπαξαν την εξουσία (π.χ. τους Τζέντα ο Πάλπατιν), δίωξαν κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή και αυτοανακηρύχτηκαν όλοι τους «μεσσίες», «μαχντί», «εκλεκτοί» ή και δήθεν «θεοί», ενώ έπεσαν πολλοί από αυτούς στην συνέχεια με την βία από αυτή.

Παράλληλα, υπάρχουν και σειρές όπως το «Messiah» του Netflix, η οποία παρουσιάζει την άνοδο ενός ψευδούς «μεσσία» συκοφαντώντας τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, κάτι που κάνει και το βίντεο «I Pet Goat 5», το οποίο βγήκε πρόσφατα στο Youtube.

[Αλλά και στην σειρά «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Τα δαχτυλίδια της δύναμης» και στις ταινίες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Adar και ο Σάουρον ενώνουν επίσης τις διασπασμένες φυλές των Ορκς στην Μόρντορ ενάντια στους ανθρώπους (σε συμμαχία με τους Easterlings και τους Haradrim), τα ξωτικά, τους νάνους και τα Χόμπι με στόχο την πλήρη κατάκτηση και κυριαρχία στην Μέση Γη (https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, https://alophx.blogspot.com/2018/12/blog-post_35.html), όπως θα έκαναν ηγέτες αλλοεθνείς ηγέτες σε λαούς (π.χ. ο Σπάρτακος με τους σκλαβους, ο Λόρενς στους Άραβες, ο Ούνγκερν Φον Στένμπεργκ στους Μογγόλους και όπως ο αναμένεται να κάνει και ο «μαχντί» στους μουσουλμανους-https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html) ].

Στην σειρά «Dune» υπάρχουν και οι τρελοί φανατικοί Οίκοι των «IX», Space Gulid και «Tleilaxu», οι οποίοι θέλουν να φέρουν/κατασκευάσουν ως νέο φτιαχτό/βαλτό «μεσσία» και Αυτοκράτορα-«θεό» Worm του Dune, όπως ακριβώς στις μέρες μας οι δυτικές και Ανατολικές ελίτ θέλουν να φέρουν ένα παγκόσμιο «αναμενόμενο» (ψευδο)«μεσσία» στην γη (https://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html, https://www.lavriaki.gr/2012/09/03/%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%84/) ή έναν «Μαχντί» (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html), μέσα από μία απολυτή σύγκρουση μέχρις εσχάτων όλων των αντιμαχόμενων στο Αρράκις στο «Dune» και στην Μέση Ανατολή με έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο στις μέρες μας (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/game-of-thrones.html https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_13.html).

Και όπως η τελική μάχη για την πτώση της Αυτοκρατορίας Κορρίνο στο «Dune» έγινε στον Αρράκις, έτσι και στις ταινίες «Starwars» έγινε στον πλανήτη Έντορ η μάχη της πτώσης της Αυτοκρατορίας του Παλατιών, ενώ στις μέρες μας η τελική μάχη για την πτώση της Αυτοκρατορίας της Δύσης θα μπορούσε να γίνει στην περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

[Οι δε παράφρονες, πλούσιοι και μυστικιστές ηγέτες που θέλουν με μία αλληλοεξόντωση όλων των οίκων στην σειρά αυτή να φέρουν τον Αυτοκράτορα-«θεό» Worm του Dune, όπως και οι βοηθοί τους είναι φαλακροί.

Όπως ακριβώς στις μέρες και με τους παράφρονες, πλούσιους και μυστικιστές σαν τον Ιάκωβο Ρότσιλντ, με τον βοηθό του Κλάους Σβαμπ, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν μία παγκόσμια διακυβέρνηση (μαζί με τους Ροκφέλερ) και να φέρουν μέσα από έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την αλληλοεξόντωση των λαών την «Νέα Παγκόσμια Τάξη» και τον ψευδο-«μεσσία» που ετοιμάζουν.

(Και όπως είναι ευρύτερα γνωστό, τέτοια βιαστικά σχέδια, δεν έχουν συνήθως καθόλου καλό τέλος, αφού ισχύει για αυτά απόλυτα το γνωστό λαϊκό ρητό που λέει: «Οποιος βιάζεται (πολύ), (στο τέλος) σκοντάφτει»).

Στην δε τηλεταινία «Children of Dune»,’ο Λέτο Β’ Ατρείδης αποκαλείται από την αδερφή και τον πατέρα του ως το «Θηρίο που ανεβαίνει από την θάλασσα» που έχει υπερφυσικές δυνάμεις χάρις στο Dune, παραπέμποντας στην φράση που παραπέμπει στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, στην οποία ονομάζεται έτσι το πρώτο επτακέφαλο Θηρίο, ο αντίχριστος (#Χ), ο οποίος ανέρχεται από την θάλασσα και έχει υπερφυσικές δυνάμεις χάρις στην μαγεία.

[Για πάνω από 3.500 χρόνια o (τάχατες) “God Emperor of Dune” Λέτο Β’ Ατρείδης (https://alophx.blogspot.com/2018/10/game-of-thrones.html) κυβερνά πριν την δολοφονία του, όπως και για 3,5 χρονιά θα κυβερνά ο αυτοανακηρυγμένος (δήθεν) «θεός» #Χ την γη πριν το οριστικό του τέλος κατά την Δευτέρα Παρουσία. Και ο #Χ και ο Παύλος Ατρείδης και Λέτο Β΄ Ατρείδης θα είναι ανεξέλεγκτοι και θα στραφούν ενάντια σε αυτούς που τους βοήθησαν να ανέβουν στον θρόνο και θα τους εξοντώσουν.

Το Λιοντάρι των Κορρίνο μπορεί να συμβολίζει και την Μεγάλη Βρετανία με τον Βρετανικό της Λέοντα και συνάμα και την «κορη» της, τις ΗΠΑ, των οποίων η ηγεμονία θα πέσει για να πάρει την θέση της ο αυτοθεοποιημένος Παύλος Ατρείδης, δηλαδή ο #Χ.

Και όπως ο Φάνριρ δηλητηρίασε τον προκάτοχο του Σαντάμ Κορρίνο για να του πάρει αυτός την θέση, έτσι λέγεται ότι και ο Μπάιντεν πηρέ μέσω νοθείας με την βοήθεια του βαθέως κράτους/παρακράτους, των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του Ομπάμα την εξουσία, αρπάζοντας την από τον νόμιμο νικητή Ντόναλντ Τραμπ.

Ίσως με το ξεκίνημα ενός μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή και ένα νέο εμπάργκο στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο από τους Άραβες και τον ΟΠΕΚ στην Δύση σαν το Αραβικό εμπάργκο των ετών 1.973 μ.Χ.-1.974 μ.Χ. στην Δύση ο Μπάιντεν να χάσει την παράνομη εξουσία του, είτε παραιτούμενος μαζί με την αντιπρόεδρο του Χάρις και την Πελόζι (λόγω της αποκάλυψης της νοθείας στις εκλογές ή/και από τα πολλά σκάνδαλα διαφθοράς και χρηματοδότησης από την Κίνα και τους Άραβες), είτε χάνοντας τις Προεδρικές εκλογές του 2024 μ.Χ.

Όπως ακριβώς η απειλή διακοπής της χρήσης καρυκεύματος ανάγκασε τον εξίσου γηραιό Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορρίνο στον Αρράκις να παραιτηθεί και την θέση του να πάρει ο Παύλος Ατρείδης].

Ο πατέρας του Λέτο Β΄ έχει φύγει για την γη της ερήμου του Dune από οπού επιστρέφει και γίνεται «προφήτης» του γιου του, τον οποίο αποκαλεί «μεσσία» και «μαχντί», όπως ακριβώς στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, το δεύτερο Θηρίο της Αποκάλυψης, ο ψευδοπροφήτης, ανέρχεται από την γη και παρακινεί όλους τους κάτοικους της γης να προσκυνήσουν το Πρώτο Θηρίο, τον #Χ ως «θεό» (https://alophx.blogspot.com/2016/09/game-of-thrones_27.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/iron-throne_13.html, https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html, https://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html).

Η αδερφή του Παύλου Ατρείδη και νέα Αυτοκράτειρά, η Αίλια, η οποία έχει διαφθαρεί, πορνεύει, διώκει οποίον δεν την δέχεται ως «θεά» και έχει ρίξει σε ειδωλολατρία και παρακμή την πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας και κατέχεται από το δαιμονικό πνεύμα του Βλαντίμιρ Χάρκονεν, θυμίζει την Μεγάλη Πόρνη βασίλισσά και πόλη Μεγάλη Βαβυλώνα της Αποκάλυψης, η οποία ξεπέφτει και γίνεται κρατητήριο δαιμόνων, διώκει τους Δίκαιους και πέφτει σε παρακμή, η οποία καταστρέφεται από τον #Χ, όπως και η Αίλια από τον ανιψιό της Λέτο Β΄ Ατρείδη.

Ιστορικά, από την θάλασσα της Μεσόγειο προήλθε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ενώ από την έρημο της Αραβίας, η Αυτοκρατορία των απογόνων του ενοποιηση και «προφήτη» των Αράβων και της Μέσης Ανατολής Μωάμεθ, όπως από την θάλασσα και την έρημο του Dune προήλθε ο «μαχντί», «μεσσίας» Λέτο Β΄ Ατρείδης και ο «προφήτης» πατέρας του Παύλος Ατρείδης, ενώ ο #Χ θα προέλθει από τα δύο πρωτα μέρη, κυρίως από την Παλαιστίνη.

Αφού αυτοανακηρυχτούν δήθεν «θεοί Αυτοκράτορες» ο Λέτο Β’ Ατρείδης και ο #Χ, απαιτούν πλήρη προσκύνηση και διώκουν όσους δεν τους υπακούν και δεν τους προσφέρουν τιμές, αλλά τόσο αυτοί, όσο και οι ψευδοπροφήτες τους έχουν ένα άθλιο και βίαιο τέλος.

(Αλλά και στις ταινίες «Starwars» και ιδίως στην σειρά «The Mandalorian», οι δώδεκα φυλές των Μαντοαλοριανών και τα έθιμα τους, ταυτίζονται πλήρως με αυτά των Εβραίων και των Δώδεκα Φυλών τους, ενώ και οι δύο αυτοί λαοί στάλθηκαν στην εξορία από την Αυτοκρατορία του Πάλπατιν οι πρώτοι και των Ρωμαίων οι δεύτεροι (https://alophx.blogspot.com/2018/10/game-of-thrones.html), τις οποίες βοηθούν να ρίξουν στο τέλος.

Η δε πρώτη καταστροφή και θάνατος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπως και μία δολοφονική απόπειρα του #Χ  και της Αυτοκρατορίας του Πάλπατιν και του ιδίου, με την προς το τέλος του χρόνου και επιστροφή στην ζωή αυτών και επαναδημιουργία των παλαιών Αυτοκρατοριών, θυμίζει στην Αποκάλυψη του Ιωάννη την σφαγμένη κεφαλή του Α’ θηρίου, δηλαδή την κατεστραμμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τον #Χ, που απέζησαν και επανήλθαν ξανά στην ζωή).
Για τον Παύλο Ατρείδη ψευδοπροφήτης θα μπορούσε να είναι η μανά του η Λαίδη Τζέσικα που παντού τον παρουσίαζε ως «μαχντί», ακόμα και η Αρχιερέα των Μπένε Γκέσεριτ Gaius Helen Mohiam που έκανε το ίδιο πράγμα ή οι προφήτες, αρχιερείς των Φρέμεν ή/και η αιδεσιμότατη Μητέρα των Φρέμεν (που έγινε σύντομα η Λαίδη Τζέσικα) και νέα θέση της Λαίδη Τζέσικα (οι Περιπλανώμενοι Ζέσουν) που έπρατταν ακριβώς το ίδιο, προερχόμενοι όπως και ο ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης από την γη (την έρημο με τους Αμμολόφους στην ομώνυμη σειρά).

[Οι Fremen του Arrakis ενθαρρύνθηκαν από την άφιξη της Jessica, για δύο λόγους. Πρώτον, η δική τους Σεβασμιώτατη Μητέρα Ramallo ήταν ηλικιωμένη και κοντά στον θάνατο. Με την εκπαίδευση του Ramallo, η Jessica ήταν η τέλεια επιλογή για να την αντικαταστήσει. Δεύτερον, ο ερχομός του μεσσία των Φρέμεν είχε προβλεφθεί πολλούς Αιώνες πριν (μέσω των μηχανισμών Bene Gesserit) και ότι επρόκειτο να γεννηθεί από έναν Bene Gesserit].

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο Παύλος Ατρείδης όπως και ο #Χ έγιναν και οι δύο ηγέτες μικρών λαών (Εβραίων και Φρέμεν αντίστοιχα) που μάχονταν για Αιώνες τους γύρω από αυτούς λαούς και τους έκαναν παγκόσμιες υπερδυνάμεις εξοντώνοντας τις πρότερες από αυτούς Αυτοκρατορίες, προερχόμενοι και οι δύο από μεγάλες αριστοκρατικές οικογένειες και πλούτου, όπως και τους Ρότσιλντ ο #Χ.

Οι δε Φρέμεν έδειχναν ευλάβεια του στο  Sandworm  of Arrakis  (Shai-Hulud  που θα μπορούσε επίσης να εμφανίζεται ως Shaitan δηλαδή ο σατανάς, ο δήθεν «θεός» με δύο ιδιότητες, τάχα «κάλος» και «κακός» σαν τάχατες «θεό» των αγνωστικιστών και τον Αλλάχ, το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον «Αμμόλοφο»).

Ο Παύλος Ατρείδης είναι επίσης «τροφοδοτημένος» από τις ιστορικές προφητείες του Lisan al-Gaib που φυτεύτηκε από την Missionaria Protectiva πριν από Αιώνες, ο Παύλος βρέθηκε να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην μεγάλη δύναμη.

Ο Φρανκ Χέρμπερτ είπε σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις ότι έκανε το μοντέλο των φανταστικών Harkonnens μετά το Ναζιστικό Κόμμα, ενώ πήρε το όνομα "Harkonnen" από το φινλανδικό όνομα "Härkönen", το οποίο βρήκε σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο της Καλιφόρνια. Ήθελε ένα σκληρό όνομα για τους κακούς του μυθιστορήματός του και το "Harkonnen" ακουγόταν "Σοβιετικό".

Στις μέρες μας με την αποστολή αρμάδας Νατοϊκών και δυτικών στην Μέση Ανατολή και την έκκληση από Μακρόν και Φον Γουότενμπεργκ για δημιουργία διεθνούς συνασπισμού κατά της Χαμάς, την θέση των Χάρκονεν θα μπορούσε να πάρει άνετα σχεδόν η Γερμανική ΕΕ.

Γιατί και η Γερμανία, όπως και οι Χάρκονεν θέλουν να ρίξουν κρυφά τους Αυτοκρατορικούς οίκους (ΗΠΑ και Κορρίνο) και να πάρουν την θέση τους, γενόμενοι με τον τρόπο αυτό οι νέοι Αυτοκράτορες της γης με ένα Δ’ Ράιχ, ενώ την θέση των Όρντος παίρνουν οι Κινέζοι, των Ατρειδών στην περίπτωση αυτή οι Ρώσοι και των Φρέμεν οι Άραβες.

Επίσης, η Γερμανία, επί Α’, Β’ και Γ’ Ράιχ κυριάρχησαν με τις Σταυροφορίες (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html) και την Αποικιοκρατία, όπως και τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί με τους άλλους Δυτικοευρωπαίους Γερμανικούς λαούς, απογόνους του Καρλομάγνου στην Μέση Ανατολή (αλλά και παγκόσμια) με την βία για την γη και τα πετρέλαια της (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html , https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html, https://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_54.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/1973.html), όπως ακριβώς και οι Χάρκονεν στον Αρράκις, την γη των Φρέμεν για το «καρύκευμα».

{Και όπως ο Γκλοσού Ραμάν Χάρκονεν σφάζει ανελέητα τους ιθαγενείς Φρέμεν για να αρπάξει το καρύκευμα, τους ορυκτούς πόρους και την γη τους, ο αντίστοιχος Χάρκονεν για τις μέρες μας είναι για τους Παλαιστίνιους ο Νετανιάχου για παρεμφερείς λόγους, ο οποίος θεωρείται πολιτικά «εφτάψυχος» παρά τα οικονομικά σκάνδαλα του (όπως και ο Μπερλουσκόνι παλαιότερα στην Ιταλία), έχοντας και τον τίτλο «Ο Πρίγκιπας του Ισραήλ».

Όπως ακριβώς και ο σε όλα όμοιος του προκατοχός στις σφαγές των Παλαιστίνιων, ο «Χασάπης της Σάμπρας και της Σατίλα» (σαν τον «έφηβο χασάπη» Πομπήιο τον Μέγα) Αριέλ Σαρόν είχε τον τίτλο «Ο βασιλιάς του Ισραήλ»}.

Το όνομα Arrakis πιστεύεται ότι προήλθε από το Αραβικό όνομα الراقص ar-rāqiṣ , που σημαίνει «ο χορευτής», αρχικά ένα όνομα για το αστέρι Mu Draconis. Μπορεί επίσης να είναι πιθανό το όνομα Arrakis να προέρχεται από το Αραβικό الرخيص ar-rakhīṣ , που σημαίνει «ο φτηνός» ή «ο λιγότερο άξιος». Πριν από την ανακάλυψη του μελανζέ μπαχαρικών, ο πλανήτης δεν είχε πραγματική αξία, καθιστώντας το όνομα κατάλληλο.

Μια άλλη πιθανή πηγή για το όνομα Arrakis είναι η χώρα του  Ιράκ  (Αραβική ονομασία που προέρχεται από την Αρχαία πόλη-κράτος των Σουμερίων Ουρούκ), η οποία είναι γνωστή για τις πηγές πετρελαίου της και έχει εμπλακεί σε  πολλές μεγάλες συγκρούσεις  ως αποτέλεσμα.

Ο Arrakis φαίνεται να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Αραβική Χερσόνησο, συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος της ερήμου, της ψευδο- ισλαμικής θρησκείας και της κουλτούρας των φυλών/νομάδων των Βεδουίνων.

Ο Frank Herbert δεν σχολίασε ποτέ γιατί επέλεξε το όνομα «Bene Gesserit». Έξω από τα μυθιστορήματα, είναι μια λατινική φράση που σημαίνει «καλή συμπεριφορά», όπως στο πλαίσιο ενός κυβερνητικού διορισμού quam diu se bene gesserit , «κατά την διάρκεια της καλής συμπεριφοράς». Ο Μπράιαν Χέρμπερτ, εν τω μεταξύ, εικάζει ότι το "Gesserit" είναι πιθανότατα παράγωγο της λέξης " Ιησουίτης ", ένα τάγμα Καθολικών ιερέων που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σήμερα.

Οι Σαρνταουκάρ μοιάζουν περισσότερο με την Ρωμαϊκή Πραιτοριανή Φρουρά, τους Οθωμανούς Γενίτσαρους και την Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων, της οποίας οι επίλεκτοι στρατιώτες έχουν πολλά κοινά με το Sardaukar (εμπνευσμένοι και από την Βαράγγια Φρουρά στην Ρωμανία, ενώ είναι οι επίλεκτοι στρατιώτες του Αυτοκράτορα, όπως ακριβώς είναι οι SELAS στις ΗΠΑ σήμερα), όπως η επιλογή των καλύτερων (μόνο το 12,5% των υποψηφίων της Λεγεώνας περνούν), τιμή και πίστη στο σώμα του στρατού τους και ειδικά επειδή, όπως οι Σαρνταουκάρ, ορισμένοι Λεγεωνάριοι είναι πρώην αιχμάλωτοι. 

Μοιάζουν επίσης με τον σπαρτιατικό στρατό στα στερεότυπα γιατί όπως οι Σαρνταούκαρ, οι Σπαρτιάτες στρατιώτες ανατράφηκαν από μικρή ηλικία και γύρω στα 18 έπρεπε να σκοτώσουν το πρώτο τους πρόσωπο για να γίνουν στρατιώτης. Αλλά και οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν θυμίζουν τους Σαράντουκαρ των Κορρίνο με την μαχητική αξία, την πιστή στο καθεστώς και τον θρησκευτικό φανατισμό τους.

Η επίσημη θρησκεία του Γνωστού Σύμπαντος ή της Αυτοκρατορίας Corrino ήταν το σύστημα πεποιθήσεων που βασίστηκε στην Πορτοκαλί Καθολική Βίβλο, βασικά μια συμφωνία των σημαντικότερων θρησκειών της Παλαιάς Αυτοκρατορίας που περιείχε κυρίως στοιχεία από το Ισλάμ, τον Ναυχριστιανισμό, τον Βουδισλάμ, τον Χριστιανισμό Μαχαγιάνα, τον Καθολικισμό Ζενσουνί και την θρησκεία Maometh Saari. Αυτές οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ήταν επίσης γνωστές ως «Koranjiyana Zenchristianity» ή «Zenchristian Navislam».

Οι πεποιθήσεις των Sardaukar ήταν γνωστά στους ξένους, αλλά ευρέως πιστεύεται ότι ακολουθούσαν έναν τρόπο μυστικισμού πολεμιστή. Καθώς ο Salusa Secundus ήταν σταθμός του Misr των Περιπλανώμενων Zensunni, πιθανότατα είχε μια zensunnitic επιρροή.

Το Tawrah Collegiate και η Torah και το Talmudic Zabur ήταν δύο θρησκευτικοί θεσμοί του Salusa secundus, έτσι οι επιρροές από τον Ιουδαϊσμό και το πρώτο ή δεύτερο Ισλάμ φαίνονται επίσης πιθανές. Ήταν ευρέως αποδεκτό ότι οι Σαρνταουκάρ οραματίζονταν τους εαυτούς τους ως ελίτ και ανώτερα όντα.

Με την Τζιχάντ του Μουαντ' Ντιμπ Τζιχάντ υπήρξαν πολλά θύματα, 61 δισεκατομμύρια ζωές, την στείρωση ενενήντα πλανητών και την «αποθάρρυνση» πεντακοσίων επιπλέον κόσμων. Επιπλέον, 40 διαφορετικές θρησκείες εξαφανίστηκαν, μαζί με τους οπαδούς τους.

Μέσα σε αυτές ήταν και η θρησκεία της νέας καθολικής Βίβλου των Κορρίνο, της Αυτοκρατορικής δυναστείας του Σύμπαντος, έναν συνδυασμό του καθολικού «χριστιανισμού», του ισλάμ και του βουδισμού, όπως ακριβώς και ο #Χ στην Βίβλο θέλει να αφανίσει τον Χριστιανισμό και κάθε θρησκεία για να επιβάλει όπως και ο Παύλος Ατρείδης τον εαυτό του ως τον μόνο δήθεν «θεό Αυτοκράτορα».

Όταν το Χρυσό Ελιξίριο της Ζωής -Η Θρησκεία καθιερώθηκε τελικά μετά την Τζιχάντ του Μουαντ' Ντιμπ, δηλαδή τον Παύλο Ατρείδη, ο οποίος αυτοανακηρύχτηκε ως δήθεν «θεός», υπήρξαν πολλά θύματα, 61 δισεκατομμύρια ζωές, στείρωση ενενήντα πλανητών και «αποθάρρυνση» πεντακοσίων επιπλέον κόσμων, ενώ 40 διαφορετικές θρησκείες εξαφανίστηκαν.

Το Χρυσό Ελιξίριο της Ζωής, γνωστό και ως Θρησκεία του Χρυσού Ελιξιρίου, ήταν ένας τίτλος που δόθηκε στην θεσμοθετημένη θρησκεία του Paul-Muad'Dib ως θρησκευτικού και πολιτικού ηγέτη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Fremen, η οποία προερχόταν σε μεγάλο βαθμό από την θρησκεία των Fremen., ο ίδιος κλάδος του Zensunni Buddislam, αλλά και από τις διδασκαλίες της Επιτροπής Οικουμενικών Μεταφραστών όπως εκφράζονται στην Πορτοκαλί Καθολική Βίβλο.

Το Χρυσό Ελιξίριο αναγνώρισε τον Παύλο Ατρείδη ως τον «Μαχντί» και τον Λισάν αλ-Γκαΐμπ, και οι κληρικοί του ήταν το Κιζαράτο που ίδρυσε ο Παύλος, ενώ αυτός δίωξε και κατέστρεψε κάθε άλλη θρησκεία στο Σύμπαν.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο όρος Kwisatz Haderach του «Μαχντί» Παύλου Ατρείδη, είναι μια Αγγλοποιημένη προφορά της φράσης קפיצת הדרך (kefitzat haderech) που μεταφράζεται ως "η συντόμευση του δρόμου" ή "το άλμα του μονοπατιού" και χρησιμοποιείται μια έννοια που αναφέρεται στα Εβραϊκά κείμενα ως μια θαυματουργικά γρήγορη μεταφορά μεταξύ δύο φυσικών τοποθεσιών Ο όρος χρησιμοποιείται και σε σχέση με τον αναμενόμενο «Εβραίο Μεσσία».

Η Αυτοκρατορία των Δέκα Κόσμων στο «Dune» ήταν μια σκοτεινή εποχή της ανθρώπινης ιστορίας. Το όνομα υποδηλώνει ότι μέχρι το 12200 BG, η ανθρωπότητα επεκτάθηκε σε δέκα διαστρικές πλανητικές αποικίες εκτός από τη Δήμητρα, και ότι ο «Αυτοκράτορας» τους κυβερνούσε. Κατά την διάρκεια εκείνης της εποχής, η επικοινωνία σε όλη την Αυτοκρατορία ήταν πολύ τεταμένη και οι κόσμοι υπήρχαν σε κάποια απομόνωση (σαν το σχέδιο για χωρισμό της γης σε δέκα περιφέρειες από τους Ροκφελερ-https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%86%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9/).

Όπως ακριβώς και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και τον Προφήτη Δανιήλ, μία ισχυρή ένωση Δέκα Κρατών θα αναβιώσει την Παλαιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, υπό την ηγεσία του «μεσσία» #Χ, καταστρέφοντας τα πάντα και διώκοντας σαν δήθεν «μεσσίας και θεός» κάθε άλλη θρησκεία, όπως ακριβώς και ο δήθεν «μεσσίας»/«μαχντί» Παύλος Ατρείδης στο «Dune».

Ο Αιγύπτιος-Καναδός σχολιαστής Khalid M. Baheyeldin απαρίθμησε τις προφανώς ισλαμικές έννοιες και αναφορές που εμφανίζονται στο Dune, στο επίπεδο της εύρεσης πολλαπλών ομοιοτήτων μεταξύ της καριέρας του Paul Atreides του Herbert και εκείνης του ισλαμικού προφήτη Muhammad.

Πέρα από την προφανή γενική ομοιότητα - τόσο ο Μωάμεθ όσο και ο Ατρείδης βρήκαν μια ισχυρή νέα θρησκεία, δίνοντας ώθηση στους μέχρι τότε περιφρονημένους κατοίκους της ερήμου να ανατρέψουν μια παλιά αυτοκρατορία και να χτίσουν μια νέα - ο Μπαχεγιελντίν σημείωσε διάφορες συγκεκριμένες ομοιότητες μεταξύ της καριέρας του Μωάμεθ και της καριέρας των Ατρειδών.

Σύμφωνα με τους ιστορικούς, ο οίκος Corrino, κατάγονταν από τον Θωμά Παλαιολόγο, τον αδερφό του Κωνσταντίνου ΙΑ' , του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ο οίκος Harkonnen ισχυρίστηκε ότι κατάγεται και από αυτούς, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε.

Οι Κορρίνο παριστάνονται ως σκληροί, δολοπλόκοι, ανηλεείς, ύπουλοι και βίαιο, ενώ λέγεται ότι έχουν εμπνευστεί κυρίως από την Ρωμαϊκή Αυτοκράτορα, αλλά και την Οθωμανική Αυτοκρατορία, συκοφαντίας ως κάλος δυτικός ειδικά τις δύο πρώτες.

Εκτός από την διεκδικούμενη καταγωγή από τον θρυλικό Οίκο του Πέλοπα και του Ατρέα , ο πρώτος καταγεγραμμένος πρόγονος του Οίκου των Ατρειδών ήταν ο Αγαμέμνονας ντ' Ατρείδης, κυβερνήτης της περιοχής Brunig, ο οποίος πέθανε κατά την διάρκεια της Μπάτλεριαν Τζιχάντ.

Οι Harkonnens διεκδικούν περαιτέρω κοινή καταγωγή με τους Κορρινούς στους Παλαιολόγους , τον τελευταίο οίκο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας , μέσω του μικρότερου αδελφού του Κωνσταντίνου ΙΕ, Θωμά Παλαιολόγου.

Το όνομα Harkonnen πιστεύεται ότι προέρχεται από την Βόρεια Ευρώπη στην Αρχαία Γη, και την περιοχή της Γης που ονομάζεται Suomi, επίσης Φινλανδία. Έχει προταθεί ότι το όνομα Harkonnen προέρχεται από την Σουηδία ως παράγωγο του Hakkon - αλλά είναι πιθανό ότι είναι πράγματι από την Φινλανδία, καθώς το Härkönen είναι ένα Φινλανδικό όνομα του 20ου Αιώνα. Επιπλέον, το οικογενειακό όνομα Härkönen προέρχεται από την Φινλανδική λέξη härkä που σημαίνει βόδι.

Επίσης, το όνομα του ηγέτη των Χάρκονεν, το Βλαντίμιρ, προέρχεται και παραπέμπει στην Ρωσία και την ΕΣΣΔ (αφού το όνομα Βλαδίμηρος είναι κοινό όνομα ηγετών, π.χ. Βλαδίμηρος Α΄ ο Μέγας, Βλαδίμηρος ο Β’ ο Μονομάχος, Βλαδίμηρος Λένιν, Βλαδίμηρος Πούτιν). Τα δύο αδέρφια Χάρκονεν, μπορούν να σημαίνουν συμβολικά επομένως τον ναζισμό/φασισμό και τον κομμουνισμό.

Της οποίας το πνεύμα επανέρχεται στην τηλεταινία «Children of Dune», με την βασίλισσά Αίλια, που κατέχεται από το πνεύμα του παππού της Βλαντιμίρ Χάρκονεν, όπως ακριβώς στις μέρες μας, ο ναζισμός επανέρχεται στην ΕΟΚ/ΕΕ από τους απογόνους των Ναζί που πήραν την εξουσία στην Ανατολική και Δυτική Γερμανία με την ODESSA (https://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_81.html, https://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_42.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html), ενώ στην Ρωσία από την σταδιακή επιστροφή των κομμουνιστών στην εξουσία (https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post.html).

Επιπλέον, στο «Dune» Φρανκ Χέρμπερτ, η Αίλια προσπαθεί να εξοντώσει τον ανιψιό της Λέτο Β’ Ατρείδη και σφετερίζεται τον θρόνο πριν αυτός την ρίξει, ενώ εξοντώνεται στο τέλος και ο Αρχιερέας της Ζιαρένκο Τζαβίντ και η «λατρεία της» αφανίζεται μαζί με αυτή.

Αντίστοιχα στο Αρχαίο Ισραήλ η Γοθολία  προσπαθεί να εξοντώσει τον ανιψιό της Ιωάς και σφετερίζεται τον θρόνο πριν αυτός την ρίξει, ενώ εξοντώνεται στο τέλος και ο Αρχιερέας της Ματθάν και η «λατρεία της» αφανίζεται μαζί με αυτή.

{Όπως ακριβώς και στις ταινίες «Starwars», στην Αυτοκρατορία του Πάλπατιν, οι στολές των αξιωματικών παραπέμπουν σε αυτές των Ναζί και των SS, ενώ η μουσική και οι ύμνοι της Αυτοκρατορίας στα αντίστοιχα της ΕΣΣΔ, ενώ η αναβίωση αυτών είναι το First Order, όπως ακριβώς στις μέρες μας, ο ναζισμός επανέρχεται στην ΕΟΚ/ΕΕ (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_84.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_75.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_93.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_62.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/20.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2019/01/blog-post_30.html, https://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html, https://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_14.html, https://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2021/02/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2021/03/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/05/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2023/05/blog-post_6.html) από τους απογόνους των Ναζί που πήραν την εξουσία στην Ανατολική και Δυτική Γερμανία με την ODESSA, ενώ στην Ρωσία από την σταδιακή επιστροφή των κομμουνιστών στην εξουσία}.

Και όπως οι Χάρκονεν έχουν Αιωνία βεντέτα με τους Ατρείδες και θέλουν να τους αφανίσουν και να πάρουν τα πλούτη και την ισχύ τους, έτσι και οι Γερμανοί έχουν Αιωνία βεντέτα με τους Ρώσους (όπως και όλη η Δύση), τους οποίους προσπάθησαν πολλές φορές να τους κατακτήσουν και να αφανίσουν από τους  Τεύτονες, το πραξικόπημα των μπολσεβίκων, τους Παγκοσμίους Πολέμους και τον Ρωσοουκρανικό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/1919-2014.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post_23.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_15.html), όπως και τους Έλληνες, από τον καιρό της Ρωμανίας με τον Καρλομάγνο (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), τους Βαυαρούς (https://alophx.blogspot.com/2019/12/o.html, https://alophx.blogspot.com/2022/01/blog-post.html), τους Παγκοσμίους Πολέμους και τα μνημόνια μέχρι σήμερα.

Τέλος, μέσω της συζύγου του Harkonnen Obeshev, Lisia Pozzo di Borgo, οι Χάρκονεν διεκδικούν την καταγωγή από τον Kiril' Romanov, ξάδερφο του Νικολάι Β' , τον τελευταίο Τσάρο της Ρωσίας και διάδοχο του άδειου θρόνου του.

Βδέλυγμα στην σειρά «Dune», που θεοποιεί τον εαυτό του ονομάζεται και η Αίλια, η αδερφή του «μαχντί» Παύλου Ατρείδη, όπως ακριβώς στο Τέλος των Ημέρων «Βδέλυγμα της Ερημώσεως» θα ονομαστεί ο #Χ, ο οποίος επίσης θα θεοποιήσει και θα απαιτήσει με την βία λατρεία για τον εαυτό του.

(Τόσο δε για τον Παύλο Ατρείδη, όσο και για την Αίλια, αλλά και τον #Χ υπήρξε τουλάχιστον μία συνομωσία και απόπειρα δολοφονίας που σχεδόν τους σκότωσε, αλλά αυτοί επιβίωσαν και επανήλθαν στην ζωή, όπως και πολλές άλλες συνομωσίες και απόπειρες δολοφονίας λόγω της τυραννίας τους).

Και όπως ο #Χ έχει τον προσωπικό του ψευδοπροφήτη και αρχιερέα που τον αναδεικνύει και προωθεί την λατρεία του στον κόσμο, όπως ακριβώς και η Αίλια έχει τον προσωπικό της ψευδοπροφήτη και αρχιερέα που παρωθεί την λατρεία της, τον Ζιαρένκο Τζαβίντ, οι οποίοι εξοντώνονται και πέφτουν μαζί με τους αφέντες τους και την πτώση των Αυτοκρατοριών τους.

Τόσο για τον #Χ, όσο και για την Αίλια υπήρχαν προφητείες που ανάγγελλαν από πολλές χιλιετίες πριν τον ερχομό τους, την τυραννία, την καταπίεση και την αυτοθεοποίηση τους, όπως επίσης και το βίαιο τέλος τους.

Η Αίλια καθοδηγείται και κατέχεται από το πνεύμα του Βλαντίμιρ Χάρκονεν και θέλει να ανασυστάσεις την Αυτοκρατορία των Χάρκονεν σε νέα μορφή, όπως ακριβώς και ο #Χ κατέχεται και καθοδηγείται από το πνεύμα του διάβολου και θέλει να ανασυστάσεις τις Αυτοκρατορίες της Αιγύπτου, της Βαβυλώνας και της Ρώμης σε νέα μορφή (αλλά και κατά το τέλος του «Dune» ανασταίνεται και η Αυτοκρατορία του Omnius).

Πριν δε την άνοδο του #Χ (του προφητευμένου Βδελύγματος της Ερημώσεως) στην εξουσία και της Αυτοκρατορίας του προηγήθηκαν εφτά Αυτοκρατορίες και η Μεγάλη Αυτοκρατορία της Μεγάλης Πόρνης Βαβυλώνας, όπως και πριν την άνοδο του Λέτο Β’ Ατρείδη και του Ντάνκαν Ιχάντο προηγήθηκαν εφτά Αυτοκρατορίες/εποχές, όπως και αυτή της Μεγάλης Πόρνης, της Αίλια Ατρείδη (του προφητευμένου Βδελύγματος).

[Το δε Imperial Seat είναι η έδρα είναι το κέντρο της κυβέρνησης και του κανόνα της ανθρωπότητας σε όλη την ιστορία. Άλλαξε διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια των χιλιετιών, τόσο στην Terra (γη) όσο και πέρα.

(1) Οι ιστορικοί εντοπίζουν την Αυτοκρατορική Έδρα με την Πρώτη Αυτοκρατορία από τον Μέγα Αλέξανδρο, και στην συνέχεια την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία .

(2) Το Βυζάντιο ήταν η νέα Αυτοκρατορική έδρα το 15800 BG.

(3) Από το 14700 BG δεν υπήρχε Αυτοκράτο