Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΝΤ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΝΤ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό οι αποκρυφιστές (που είναι επίσης και οι παγκοσμοποοιητές και ελέγχονται πλήρως από τους Ρότσιλντ (https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html), που ηγούνται αυτών) πολλές φορές στις ταινίες, τα κινούμενα, σχέδια, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα κόμιξ και στα βιβλία, χρησιμοποιούν στην συντριπτική πλειοψηφία πολλές αποκρυφιστικές και υποσυνείδητες, αλλά και ιστορικές αναφορές, σε σχέση με όλα όσα θέλουν να κάνουν στο μέλλον, κυρίως όμως μέσω αυτών προωθούν τον αναμενόμενο από αυτές ψευδο-«μεσσία», τον αναμενόμενο από τον Χριστιανισμό αντίχριστο (#Χ).

¨[Για ψευδο-«μεσσία οι Ρότσιλντ μπορει να ετοιμάζουν είτε κάποιο μέλος του οίκου τους, των Ρότσιλντ, είτε και κάποιο άτομο που οι ίδιοι θα πιστεύουν ότι θα μπορούν να ελέγχουν απόλυτα, όπως κάποιον π.χ. σαν τον Κρισναμούρτι μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ή τον Χίτλερ μετά το κραχ του 1.929 μ.Χ. στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Οι τραπεζίτες Ρότσιλντ ανέβηκαν στην εξουσία με τρόπο αντίστοιχο των Φούγκερ, των Μέδικων και των Βένετων, χρηματοδότες τις υπερδυνάμεις της εποχής, ενώ ανέλαβαν ακόμα και πολίτικά αξιώματα και αναμένεται να πέσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο].

Έτσι, στις ταινίες του «Σούπερμαν» (Υπεράνθρωπου), οποιος φορά με μπλε στολή και την κόκκινη μπέρτα και έχει το σήμα Σ στο στήθος του, αυτός συμβολίζει το δεύτερο κόκκινο επτακέφαλο θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, τον αντίχριστο, το οποίο ανέρχεται από την θάλασσα και τα έθνη (που συμβολίζει το μπλε χρώμα της στολής του), ενώ το Σ το ονομα του Σατανά, με την βοήθεια του οποίου ο αντίχριστος θα αναλάβει την εξουσία στην γη, ενώ τον ρολό του ψευδοπροφήτη από την γη έχει η εφημερίδα που δουλεύει η «Daily Planet».

{Όπως ακριβώς και στην τηλεοπτική σειρά «Smallville» για τα νεανικά χρονιά του Σούπερμαν, ως διάβολος φέρεται να είναι ο Ντάρκσαιντ, ο οποίος μάλιστα προωθεί ένα σημάδι και μαρκάρισμα σαν τον αντίχριστο στους ανθρώπους, ο Λάιονελ Λούξορ, του οποίου το σώμα και το πνεύμα καταλαμβάνει με την θέληση του έχει τον ρολό του αντιχρίστου, ενώ ο αρχι-δημοσιογράφος και προπαγανδιστής Γκόρντον Γκόντφρεϊ έχει τον ρολό του ψευδοπροφήτη στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Σχέδιο δε ελέγχου των ανθρώπων μέσω τεχνητής νοημοσύνης υπάρχει και στις ταινίες «Westworld» και «Matrix», αλλά και στις ταινίες «Batman vs Superman», «Justice League 1 και 2», αλλά και τα παιχνίδια «Injustice League 1 και 2», ο Σούπερμαν γίνεται κακός και ηγέτης της ανθρωπότητας με την βία και δικτάτορας της, αυτοανακυρησόμενος ως δήθεν «θεό» της}.

Η δε ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μέσω της τεχνολογία πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει μέσω της επιστήμης, η οποία μέσω της εξέλιξης της και την κοινή χρήση της μαγείας και της κλωνοποίησης (ή και της τεχνητής γονιμοποίησης), θα δημιουργήσει τον υπεράνθρωπου (αυτό σημαίνει Σούπερμαν) που έλεγε ο ημίτρελος Νίτσε.

Ο δε Σούπερμαν σημαίνει Υπεράνθρωπος, σαν αυτόν που προσπάθησαν να δημιουργήσουν μέσω της επιστήμης και των αμφεταμινών οι Ναζί και μέσω της προσπάθειας δημιουργίας υβριδίων γοριλών και ανθρώπων οι Σοβιετικοί, κάτι που προσπάθησαν στην Αρχαιότητα και τον Μεσαίωνα να επιτύχουν πολλοί μέσω της χρήσης μαγείας και μυστικιστικών δογμάτων και θρησκειών, ενώ στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια να γίνει το ίδιο με τον βιονικό άνθρωπο, τον λεγόμενο μετάνθρωποι (https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post_26.html) από τις ελίτ που θα μοιάζει σαν τον «Ρόμποκοπ» και τον «Terminator». Επίσης, ο Σούπερμαν, όπως και ο αντίχριστος γεύτηκε ένα θανατηφόρο τραύμα και φάνηκε σαν  να αναστήθηκε (από τον Ντούμσντει).

Ο Σούπερμαν πρέπει να αναφερθεί ότι στα αρχικά κόμιξ που εμφανίστηκε ήταν κακός, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκε σε δύο χαρακτήρες, τον Σούπερμαν και τον Λεξ Λούθορ (https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html), ενώ το ίδιο συνέβη και με τον χαρακτήρα του Σκουτί Μακ Ντακό, ο οποίος στα αρχικά κόμιξ ήταν κακός, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκε και έγινε άφωνος μεν ο χαρακτήρας του Σκρουτζ Μακ Ντακ (https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_45.html, https://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_1.html) και του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη (και εν μέρει τον Τζον Ρόμπαξ).

{Ποια είναι όμως, η ταινία που συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία, σχετικά με τον Αντίχριστο;;; Μα φυσικά, η ταινία SUPERMAN (Υπεράνθρωπος)!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό Christopher Reeve (γεννημένος ..25 Σεπτεμβρίου 1.952 μ.Χ.), ο οποίος υποδύθηκε τον Superman!!!

Η ταινία Superman, προβλήθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το ..1.978 μ.Χ. (την χρονιά που γεννήθηκε ο ..David)!!! Μέχρι σήμερα, έχουν γυριστεί τουλάχιστον δύο σειρές και Πέντε συνέχειες, της ταινίας Superman!!! Η ταινία Superman, προβλήθηκε για τελευταία φορά το 2006 μ.Χ., με τον τίτλο “Superman Returns- (Ελληνικά) η ..Επιστροφή του Superman”!!! (Συμβολικά Επιστροφή = Εμφάνιση).

Στο σημείο αυτό, καλό θα ήταν να θυμηθούμε, ότι το 2006 μ.Χ., ξεκίνησε το ταξίδι του ..David, για τον Βόρειο Πόλο, που εντελώς ..συμπτωματικά, βρίσκετε και το (γήινο) σπίτι του Superman!!! Το 2006 μ.Χ. κυκλοφόρησαν και οι ταινίες “Κώδικας Da Vinci” και το ριμέικ (επανέκδοση) της ταινίας “Η Προφητεία”!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το λογότυπο του Superman, το οποίο συμβολίζει το γράμμα “S” , το αρχικό γράμμα της λέξης Satan, και αν το δούμε σαν σχήμα, παραπέμπει σε ένα φίδι (βλέπουμε και το μάτι του) που βρίσκετε μέσα σε μια πυραμίδα που “κοιτάει προς τα κάτω”!!!

Αλήθεια, μήπως γνωρίζατε, ότι την πρώτη ταινία του Superman (αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης ταινίας Superman) την σκηνοθέτησε ο Richard Donner (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει νωρίτερα και την πρώτη ταινία “Η Προφητεία”);;; Μήπως γνωρίζατε ότι ο Superman, στην εφηβική του ζωή είχε έναν μαύρο σκύλο (φαίνεται στην πρώτη ταινία Superman του 1.978 μ.Χ.);;;

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το οικόσημο της οικογένειας Rothschild!!! Στην κεντρική ασπίδα διακρίνουμε τα ίδια χρώματα με το παραπάνω σήμα του Superman (κόκκινο, μπλε και κίτρινο)!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κτήριο της “εφημερίδας” στην οποία εργάζεται ο Superman (σαν Κλαρκ Κεντ)!!!

Το όνομα της εφημερίδας είναι ..Daily Planet!!! Στην κορυφή του κτηρίου, βλέπουμε μια πυραμίδα που κοιτάει προς τα πάνω και στην άκρη της έχει μια υδρόγειο σφαίρα (μάτι),ένας κλασσικός συμβολισμό των Illuminati!!!

Αν συνδυάσετε το σήμα του Superman (μια πυραμίδα που κοιτάει προς τα κάτω) με το κτήριο-πυραμίδα (που κοιτάει προς τα πάνω) τότε σχηματίζετε το Αστέρι του ..Δαβίδ, σύμβολο του Σιωνισμού, αλλά και της οικογένειας Rothschild!!!

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το λογότυπο (υδρόγειο σφαίρα) που χρησιμοποίησε η εταιρία ΙΒΜ, κατά το διάστημα 1.924 μ.Χ.-1.946 μ.Χ.!!! Στο σημείο αυτό καλό είναι να θυμηθούμε, ότι ο Ser Evelyn Robert de Rothschild (πατέρας του ..David), το 1.978 μ.Χ. (που προβλήθηκε η πρώτη ταινία του Superman), ήταν Διευθυντής της εταιρίας IBM UK Holdings Limited!!!

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι για ένα διάστημα ήταν Διευθυντής και της εφημερίδας Daily Telegraph (Daily Planet;)!!! Τέλος, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις επαφές που είχε ο Ser Evelyn Robert de Rothschild με τις Δραματικές σχολές του Λονδίνου (άρα επαφές με σκηνοθέτες, παραγωγούς και ηθοποιούς)!!!

Γενικότερα, η “εφημερίδα” Daily Planet συμβολίζει το Σύστημα (Illuminati) που στηρίζει τον Αντίχριστο!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το εξώφυλλο, του 1ου τεύχους, του εικονογραφημένου περιοδικού Action Comics (Superman), το οποίο πουλήθηκε (σαν συλλεκτικό κομμάτι) σε δημοπρασία στο ποσό του 1.000.000 δολαρίων!!!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού βλέπουμε τον Superman να διαλύει ένα ..πράσινο αυτοκίνητο πάνω σε ένα ..βράχο!!!Το περιοδικό κυκλοφόρησε το 1.938 μ.Χ. (10 χρόνια μετά δημιουργείτε το κράτος του Ισραήλ-1.948 μ.Χ. και ..30 χρόνια μετά την ίδρυση του Ισραήλ γεννιέται ο ..David-1.978 μ.Χ.)!!!

Όπως τονίζει ο ειδικός σε θέματα αξιολόγησης comic Stephen Fishler πρόκειται για «το Άγιο Δισκοπότηρο των εικονογραφημένων. Πριν το Action Comics No1 οι άνθρωποι δεν πετούσαν και οι υπέρ-ήρωες δεν υπήρχαν»!!!

Ποιος είναι όμως, ο βασικός “αντίπαλος” του Superman;;; Ο “κακός” της υπόθεσης ονομάζετε Lex Luthor!!! (thor=roth) Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν υφίσταται η έννοια του καλού (η “λύση” στα προβλήματα), αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη έννοια του κακού (η “δημιουργία” των προβλημάτων)!!!

Η οικογένεια Rothschild (συμβολικά Lex Luthor) και οι συνεργάτες τους (φέρνουν το ΧΑΟΣ στον πλανήτη) και θέλουν να φέρουν τον ..David (συμβολικά Superman), για να βάλει “ΤΑΞΗ” στον πλανήτη (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)!!! (Δράση-Αντίδραση).

Στην 1η ταινία, ο Superman “αγωνίζεται” να αποτρέψει το Σατανικό σχέδιο του Lex Luthor, που είναι η καταστροφή της Καλιφόρνιας (από τεχνητό σεισμό-με την χρήση πυρηνικών)!!! Σε μια σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον Superman, να σώζει ένα σχολικό λεωφορείο (γεμάτο ..μαθητές), το οποίο βρίσκετε πάνω στην (χτυπημένη από τον σεισμό) γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο (Golden Gate)!!!

Στην 2η ταινία, ο Lex Luthor, προσφέρετε να βοηθήσει τους 3 κακούς εξωγήινους, να βρούνε και να πολεμήσουν τον Superman, με αντάλλαγμα να γίνει κυβερνήτης της Αυστραλίας!!! Σε μια άλλη σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον “Κλαρκ Κεντ” (η μυστική ταυτότητα του Superman), να σώζει την Λόις Λέιν, η οποία νωρίτερα είχε πέσει μέσα στους καταρράκτες του Νιαγάρα (Νιαγάρας = Νερό)!!!

Στην αμέσως επόμενη σκηνή, ο “Κλαρκ Κεντ” και η Λόις Λέιν, βρίσκονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και στεγνώνουν μπροστά σε ένα τζάκι, ξαφνικά ο “Κλαρκ Κεντ” σκοντάφτει πάνω σε ένα χαλί (τομάρι ..Αρκούδας) και πέφτοντας, ακουμπάει το χέρι του μέσα στην ..φωτιά του Τζακιού!!!

 Το χέρι του δεν καίγεται και έτσι, η Λόις Λέιν αντιλαμβάνεται ότι ο ¨Κλαρκ Κεντ” είναι ο Superman!!! Με λίγα λόγια το χαλί (το τομάρι μιας ..Αρκούδας) ήταν η “αιτία” της “αποκάλυψης” του ..Superman!!!

Στην 3η ταινία, ο Superman, μάχεται εναντίον του “κακού” του εαυτού, αλλά παράλληλα μάχεται και εναντίων ενός κακού βιομηχάνου, ο οποίος με την βοήθεια ενός μαύρου ..Προγραμματιστή, προσπαθεί να ελέγξει τους υπολογιστές όλου του πλανήτη (Ίντερνετ;;;) δημιουργώντας έναν υπερυπολογιστή με αποκορύφωση τον έλεγχο του ..καιρού!!!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή από την συγκεκριμένη ταινία, είναι το σημείο στο οποίο ο “κακός” Superman τρυπάει ένα Τάνκερ πετρελαίου και σκορπίζετε το πετρέλαιο στον Ατλαντικό ωκεανό (αλλά αργότερα, που ξαναβρίσκει ο Superman τον “καλό” του εαυτό, διορθώνει την ζημιά)!!!

Στην 4η ταινία, ο Lex Luthor δημιουργεί έναν κλώνο του Superman από μια τρίχα του!!! Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνή από την συγκεκριμένη ταινία, είναι το σημείο στο οποίο, ο Superman ανεβαίνει στο Κεντρικό Βήμα ,της κεντρική αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και απευθυνόμενος στην ολομέλεια του ΟΗΕ, αναφέρει ότι θα φέρει την Παγκόσμια Ειρήνη καταργώντας τα πυρηνικά όπλα!!!

Στην 5η (και τελευταία) ταινία (2006 μ.Χ.), ο Superman (τον υποδύεται ο ηθοποιός Brandon Routh) επιστρέφει (μετά από 5 χρόνια) στην Γη, όπου και αντιμετωπίζει (για μια ακόμα φορά) τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Lex Luthor!!!

Σε αυτήν την ταινία, ο Lex Luthor ταξιδεύει στο σπίτι του Superman (στον Βόρειο Πόλο) όπου κλέβει κάποιους ειδικούς κρυστάλλους, τους οποίους χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια νέα ήπειρο μέσα στον ωκεανό!!! Μια ενδιαφέρον σκηνή, της ταινίας, είναι όταν ο Superman, βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!

Τον Lex Luthor τον υποδύεται ο ηθοποιός Kevin Spacey (τον οποίο, τον είδαμε σε φωτογραφία μαζί με τον ..David, σε προηγούμενο κεφάλαιο (ΜΕΡΟΣ 2ο: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)!!! Η παραπάνω ταινία γυρίστηκε, κατά το μεγαλύτερο μέρος, στην Αυστραλία!!!

Η πρώτη ταινία Superman (1.978 μ.Χ.) κατά το μεγαλύτερο μέρος, γυρίστηκε στις ΗΠΑ, μερικές σκηνές όμως, γυρίστηκαν και στην Αγγλία (π.χ. η αρχική σκηνή του “πλανήτη Κρύπτον” το μέρος όπου γεννήθηκε ο Superman, γυρίστηκε στην Αγγλία)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Superman, ο οποίος αγναντεύει την Γή, από το διάστημα!!! Ο Ραβίνος Simcha Weinstein, αναφέρει στο βιβλίο του (Up, Up and Oy Vey), πως η εβραϊκή ιστορία, κουλτούρα και αξίες, διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του υπερήρωα και επίσης αναφέρει ότι ο Superman είναι ο πυλώνας της κοινωνίας και το αντιπροσωπευτικότερο Εβραϊκό στερεότυπο!!!

Μήπως αλήθεια γνωρίζετε ποιο είναι το ύψος του ..Superman;;; Το ύψος του ..Superman (υπεράνθρωπου), είναι Six and four, δηλαδή 6 πόδια και 4 ίντσες, σε μέτρα είναι 1 μέτρο και 93 εκατοστά (1.93)!!! το ύψος του ..Superman αναφέρετε 3ης φορές στην πρώτη ταινία (1.978 μ.Χ.) και μεταφράζετε στους Ελληνικούς υπότιτλους (λανθασμένα) 1.95μέτρα!!! αναφέρετε επίσης 1 φορά στην τελευταία ταινία (2006 μ.Χ..-Superman Returns), και μεταφράζετε στους Ελληνικούς υπότιτλους (σωστά) 1.93μέτρα!!!

Ποιο είναι το ύψος του ..David Mayer de Rothschild;;; Το ύψος του ..David (το οποίο γράφει στην ιστοσελίδα του, το έχει αναφέρει όμως και σε παλιότερη συνέντευξή του), είναι 6 πόδια και 4 ίντσες, δηλαδή 1.93 μέτρα!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΟΥ SUPERMAN (https://astakotheories2.blogspot.com/2010/06/9.html)!!!!!!

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι ο ..Superman, παρόλο που σαν Κλαρκ Κεντ, διαθέτει μια απλή μεταμφίεση (γυαλιά και διαφορετικό χτένισμα), δεν μπορούν ούτε και οι πιο κοντινοί του συνεργάτες, να τον ..αναγνωρίσουν!!! Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν (όπως και στην περίπτωση Superman-Κλαρκ Κεντ), ότι πολλές φορές, τα μεγαλύτερα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα!!!

Ο Αντίχριστος λοιπόν (όπως μας αναφέρουν και οι Άγιοι Πατέρες της Χριστιανικής Εκκλησίας), θα είναι ουσιαστικά ένα ορατό πρόσωπό, το οποίο για κάλυψη θα χρησιμοποιεί (τουλάχιστον αρχικά) το προσωπείο του καλού πολίτη “Κλαρκ Κεντ” που θα φέρει (μέσω νέων ιδεών) μια νέα (ψεύτικη) ελπίδα σε μια ταλαιπωρημένη (από πολλά προβλήματα) ανθρωπότητα!!!

Ο Αντίχριστος όταν θα δείξει και επίσημα το αληθινό πρόσωπό του (ψευτοθεός-“Superman”), θα είναι ήδη πολύ αργά για την όποια αντίσταση, αφού θα ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του Παγκόσμιου Πολιτικού Συστήματος και πολλοί άνθρωποι θα έχουν λάβει ήδη το Σφράγισμά του (φανερά ή καλυμμένα ο αριθμός 666, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον “γαλαζοαίματο” David (Mayer) de Rothschild, ο οποίος φοράει και ένα ..κόκκινο πουκάμισό!!! Μήπως μπορείτε να διακρίνετε κάποιες μικρές ομοιότητες με την παρακάτω φωτογραφία (π.χ. 5+1 άτομα –πάνω και κάτω εικόνα, ήλιος, κ.λπ.);;;

Να επισημάνουμε κάποια ενδιαφέροντα σημεία στο παραπάνω βίντεο: Όταν ο ..Superman πλησιάζει το προεδρείο, σταματάει ανάμεσα στα έδρανα της Αγγλικής και Γαλλικής Αντιπροσωπείας και καθώς πάει να ανεβεί στο κεντρικό βήμα βρίσκετε κοντύτερα στο έδρανο της ..Αγγλικής Αντιπροσωπείας!!!

Προτού όμως, ανεβεί στο κεντρικό βήμα του ΟΗΕ, ο ευγενικός ..Superman ζητάει την άδεια, από το προεδρείο, για να μιλήσει!!! Η Γενική Γραμματέας του αναφέρει, ότι για να του δώσει την άδεια να μιλήσει, θα πρέπει πρώτα να βρει κάποιον ..Σπόνσορα!!!

Ο ..Superman τότε, στρέφει το βλέμμα του προς τους αντιπροσώπους των Εθνών, και όλοι μαζί με το σήκωμα του χεριού τους, δέχονται να γίνουν ..Σπόνσορες του ..Super man!!! Αφού τελικά ο ..Superman, ανεβαίνει στο κεντρικό βήμα του OHE, υπόσχετε μπροστά στους εκπροσώπους των Εθνών, ότι για την Ασφάλεια του πλανήτη και για το καλό της Παγκόσμιας Ειρήνης, θα καταργήσει όλα τα πυρηνικά όπλα!!!

Στο τέλος της ταινίας όμως, ο ..Superman (αν και έχει καταστρέψει μερικά πυρηνικά όπλα) αναφέρει (σε μια συνέντευξη τύπου) ότι τελικά, δεν είναι δική του δουλειά ο πυρηνικός αφοπλισμός, αλλά των λαών και κυβερνήσεων!!!

Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες, για την σταδιακή μείωση των Πυρηνικών εξοπλισμών με αποκορύφωση, την ιστορικής σημασίας, συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, το 2010 μ.Χ.!!!

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι σαν κύριο υλικό, για την κατασκευή πυρηνικών όπλων αλλά και Πυρηνικών Αντιδραστήρων, χρησιμοποιείται το ουράνιο!!! Ποιοι είναι αυτοί όμως, που ουσιαστικά μονοπωλούν την προμήθεια ουρανίου παγκοσμίως;;;

Το 1995 μ.Χ., ο πρώην επιστήμονας ατομικής ενέργειας Δρ Kitty Little ισχυρίστηκε ότι οι Rothschilds ελέγχουν πλέον το 80% των προμηθειών ουρανίου παγκοσμίως, αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια Rothschild ουσιαστικά μονοπωλεί την πυρηνική ενέργεια!!! Άραγε να είναι τυχαίο, ότι η πυρηνική ενέργεια έχει συμπεριληφθεί στις "Πράσινες" (οικολογικές) μορφές ενέργειας (https://astakotheories4.blogspot.com/2011/02/15.html);;;

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το “παιδί” Μάγος Harry Potter (HP= Hewlett-Packard;;;)!!! Κατά το ..φανταστικό σενάριο της ταινίας, Ο μικρός Μάγος Harry Potter ζει στο ..Λονδίνο και σπουδάζει σε ένα “Μαγικό” ..κολέγιο της Αγγλίας!!!

Ένα από τα μαθήματα που διδάσκετε είναι τα μαγικά ..βότανα!!! Άραγε να είναι τυχαίο, ότι και ο ..David ασχολήθηκε με τα βότανα (κατέχει προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου);;;

Στην παρακάτω φωτογραφία (από την αφίσα της ταινίας Superman 2) διακρίνετε στο βάθος τους Δίδυμους Πύργους, που ως γνωστών χτυπήθηκαν από τρομοκρατικό χτύπημα, (11-9-2001 μ.Χ.) πολλά χρόνια αργότερα από την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας!!! Αν παρατηρήσετε προσεκτικότερα την παραπάνω φωτογραφία, θα δείτε ότι πίσω από τους Δίδυμους Πύργους, υπάρχει μια μεγάλη εστία φωτιάς, η οποία ετοιμάζετε να “καταβροχθίσει” τους διπλούς πύργους!!!

Ο Superman, αφήνει πίσω του την φωτιά (κάψιμο του παλαιού Χριστιανικού κόσμου) και ατενίζει το μέλλον, πετώντας πάνω από την θάλασσα (Νερό=ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)!!! Στην Νέα Υόρκη, που υπήρχαν οι Δίδυμοι Πύργοι (πριν καταστραφούν), υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ (νησί του Μανχάταν), στο οποίο θα λάβει το πολιτικό χρίσμα ο Αντίχριστος..

Η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων ήταν ουσιαστικά μια θυσία, που σηματοδότησε το ξεκίνημα της (φανερής πλέον) εγκαθιδρύσεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Αντίχριστο σύστημα 9-11-2001 μ.Χ.) αλλά και την μελλοντική εμφάνιση του Νέου Πολιτικού Ηγέτη (Αντίχριστος) στο κεντρικό βήμα των Ηνωμένων Εθνών!!!

Στην δε ταινία «Μάτριξ», η Trinity (Τριάδα) αντιπροσωπεύει την σατανική τριάδα (διάβολο, αντίχριστο και ψευδοπροφήτη), ο Αρχιτέκτονας κακός του Μάτριξ για άλλους τον θεό και άλλους τον διάβολο, ο ΝΕΟ, είναι αναγραμματισμός της ΟΝΕ, στην οποια σύμφωνα στην ταινία αυτή αν εισέλθουν οι λαοί με τον δήθεν «μεσσία» και την σατανική τριάδα τάχα θα σωθούν και θα εγκαθιδρυθεί με τον τρόπο αυτό η νέα παγκόσμια τάξη και κυβέρνηση.

Το ονομα της πόλης Ζιών στις ταινίες «Μάτριξ», οπού βρίσκουν καταφύγιο οι επιζώντες στην ταινία Μάτριξ συμβολίζει την Σιών/Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, ο δε Stephen Faller γράφει στο βιβλίο του Beyond the Matrix το 2004 μ.Χ. ότι ο Χριστιανισμός είναι το πιο κυρίαρχο θρησκευτικό θέμα στις ταινίες Matrix και ότι «Η Σιών θεωρείται βιβλικά ως η πόλη του Θεού».

Το βιβλίο του 2005 μ.Χ. Philosophers Explore the Matrix γράφει ότι «Η τελευταία εναπομείνασα ανθρώπινη πόλη, η Σιών, [είναι] συνώνυμη στον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό με την (ουράνια) Ιερουσαλήμ».

Φυλετικά θέματα. Ο Faller λέει ότι η Zion παρουσιάζεται ως αντίθεση με το Matrix, "Η φυλετική εκλογική περιφέρεια της Σιών είναι πολύ λιγότερο ευρωπαϊκή και αγγλόφωνη από την σημερινή Αμερική.

Μετατοπίζουμε το παράδειγμα από το φυλετικά φορτισμένο μέσο του Matrix, όπου το υποκείμενο είναι τόσο σε σαφή αντίθεση στα άκρα του μαύρου και του λευκού, με τον φανταστικό κόσμο της Σιών, στον οποίο κυριαρχούν οι έγχρωμοι άνθρωποι».

Ένα κεφάλαιο στο The Matrix Trilogy: Cyberpunk Reloaded γράφει, «Η μαύρη πνευματικότητα προκαλείται στις ταινίες Matrix ... με την χρήση της Σιών για την υπόγεια πόλη των ελεύθερων ανθρώπων που κατοικείται κυρίως από μαύρους, υποδηλώνοντας το όνειρο των εκχριστιανισμένων σκλάβων να βρει ένα ασφαλές καταφύγιο στην «γη της επαγγελίας» και την πεποίθηση των Ρασταφάριων σε μια ουτοπική κοινωνία».

Ένα άλλο κεφάλαιο γράφει: " Το Matrix Reloaded εμφανίζει την μαύρη "ζωή" σε μια σκηνή που θυμίζει αμέτρητα μελοδράματα ζούγκλας του Χόλιγουντ, όταν ο κυρίως μαύρος πληθυσμός της Σιών συμμετέχει σε ξέφρενους χορούς στον ρυθμό των τυμπάνων. Στο Χόλιγουντ, ο πόλεμος μεταξύ τεχνοτροπίας και πραγματικότητας είναι σε φυλετικές γραμμές».

Ο Adilifu Nama γράφει στο Black Space: Imagining Race in Science Fiction Film, "Η φυλετική πολιτική της Σιών φαίνεται να βασίζεται σε ένα πολυπολιτισμικό μοντέλο φυλετικής ισότητας και συμμετοχής.

Στο περιβάλλον της Σιών, παρουσιάζεται μια φυλετική ουτοπία όπου οι μαύροι, οι λευκοί και άλλοι έγχρωμοι άνθρωποι ζουν και εργάζονται μαζί, και σε πολλές περιπτώσεις οι λευκοί είναι υποτελείς αλλά δεν υποτάσσονται στους μαύρους».

Αλληγορία μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Το Matrix in Theory γράφει ότι μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου , η αφήγηση μετατοπίζεται από την αντιμετώπιση του Matrix στην ταινία του 1.999 μ.Χ. στην διάσωση της Σιών στα σίκουελ του 2003 μ.Χ.

Γράφει, "Το Reloaded and Revolutions παίζει αυτή την συντηρητική φαντασίωση με την Σιών ως τον πολιορκημένο χώρο των ανθρωπιστικών αξιών και μηχανών με τα τρομακτικά όπλα μαζικής καταστροφής που απειλούν τελικά να καταστρέψουν τα τελευταία απομεινάρια της ανθρώπινης ανεξαρτησίας.".

Η Io είναι η νέα αδελφή πόλη της Σιών στο The Matrix Resurrections. Η Niobe εξηγεί στον Neo ότι στα 60 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, αρκετοί άνθρωποι εγκατέλειψαν το Matrix για να προκαλέσουν σοβαρή έλλειψη ενέργειας για τις μηχανές.

Οι μηχανές πολέμησαν μεταξύ τους για τους περιορισμένους πόρους, αλλά μερικοί από αυτούς συμπόνεσαν τους εκτοπισμένους ανθρώπους και τους βοήθησαν να βρουν την πόλη της Ιώ, οδηγώντας σε ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπων και κατοίκων μηχανής. Η τύχη της Σιών είναι άγνωστη (https://en.wikipedia.org/wiki/Zion_(The_Matrix)).

Στο δε τέλος της πρώτης ταινίας του Μάτριξ ο Νέο ανεβαίνει στους ουρανούς όπως και ο Κύριος Ημών  Ιησούς Χριστός στην Ανάληψη, αλλά και όπως αναφέρεται ότι και ο #Χ θα μπορεί να πετάει με την βοήθεια των δαιμόνων.

[Στο πρώτο μέρος της ταινίας Matrix (η οποία γυρίστηκε στην Αυστραλία), ο ήρωας της ταινίας Νίο/Νέο, ζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα (Σύστημα-Δίκτυο Matrix), στην οποία εργάζεται σαν ..Προγραμματιστής Η/Υ στον ουρανοξύστη μιας πολυεθνικής εταιρίας!!!

Ξαφνικά, ο Νίο (με την βοήθεια μιας ομάδας “αφυπνισμένων” ατόμων) ξεφεύγει από τον ψεύτικο κόσμο του MATRIX (τον οποίο υποτίθεται, ότι έχουν κατασκευάσει νοήμων μηχανές, με σκοπό την αιχμαλωσία του ανθρώπινου γένους) και συνειδητοποιεί ότι είναι ο “Εκλεκτός” που θα σώσει την μοναδική πόλη (με αληθινούς ανθρώπους), με την ονομασία Zion (Σιών)!!!

Ο Νίο/Νέο, στην ουσία, δεν πολεμάει το Δίκτυο MATRIX, αλλά γίνετε μέρος αυτού του Δικτύου και προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του (αποκτάει τον θαυμασμό των υπόλοιπων ανθρώπων, οι οποίοι τον αποκαλούν “ο Εκλεκτός”, δηλαδή ο Μεσσίας)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον “Εκλεκτό” Νίο, ο οποίος (ευρισκόμενος μέσα στον εικονικό κόσμο του Δικτύου MATRIX), αποκτάει απίστευτες ιδιότητες, σε σημείο που να μπορεί να παγώσει τα πυρά (τις σφαίρες), των εικονικών εχθρών του, στον αέρα!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον σούπερ ήρωα ΒΑΤΜΑΝ (ο άνθρωπος-νυχτερίδα)!!!

Ο ..πλούσιος (φιλάνθρωπος) εργένης, που φορώντας την πανοπλία του, μετατρέπετε στον Σκοτεινό Ιππότη, διώκτη του εγκλήματος, ο οποίος, βάζει ΤΑΞΗ στο ΧΑΟΣ, της πόλης Γκόθαμ Σίτι (που συμβολίζει ευρύτερα την ανθρωπότητα)!!! Ο BATMAN, στην ουσία, συμβολίζει τον ίδιο, τον Διάβολο (φαίνονται ξεκάθαρα και τα κέρατά του)!!!

Στο τελευταία ταινία “Batman Begins”,o Batman (που τον υποδύεται ο ηθοποιός Christian Bale) πολεμάει μια ..μυστική σκοτεινή οργάνωση (στην οποία άνηκε και ο ίδιος, κατά το παρελθόν), η οποία θέλει να καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την αφίσα (μιας, από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών) της ταινίας ”AVATAR”, του σκηνοθέτη James Cameron!!! Η υπόθεση της ταινίας (η οποία έκανε την πρεμιέρα της, στο Λονδίνο, στις 10 Δεκεμβρίου του 2009 μ.Χ.) έχει να κάνει με μια πολυεθνική εταιρία, η οποία προσπαθεί να εξορύξει ένα ακριβό ορυκτό, από το έδαφος μιας δασώδους περιοχής, που βρίσκετε στον πλανήτη Pandora!!!

Στην συγκεκριμένη (δασώδες) περιοχή όμως, ζει μια ανθρωποειδή φυλή (παγανιστών) εξωγήινων, που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της εταιρίας, έτσι λοιπόν η εταιρία αναγκάσετε να στείλει στρατό για να ελέγξει την συγκεκριμένη περιοχή!!!

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας (τον υποδύεται ο ηθοποιός Sam Worthington), ξεκινάει σαν ένας στρατιώτης της ..Εταιρίας, ο οποίος όμως, στην πορεία, αλλάζει στρατόπεδο και συμμαχεί με τους ντόπιους κάτοικους (εναντίων της εταιρίας) και γίνετε μέρος της φυλής τους!!! Μήπως σας θυμίζει κάτι, το σενάριο της ταινίας;;;

Πιο είναι (στην πραγματικότητα) το μεγαλύτερο Δάσος του πλανήτη μας, που έχει πάθει (εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια) μεγάλη οικολογική καταστροφή, κυρίως λόγω των εξορύξεων πετρελαίου από τις διεθνείς εταιρίες πετρελαίου;;; Μα φυσικά, το Δάσος του Αμαζονίου!!!

Ποιος ήταν αυτός, που το 2007 μ.Χ. ταξίδεψε στο Εκουαδόρ ή Ισημερινός (που βρίσκετε μεγάλο τμήμα του Δάσους του Αμαζονίου) και με το ρεπορτάζ του, υπερασπίστηκε τον δίκαιο αγώνα των ντόπιων κατοίκων, εναντίων των πετρελαϊκών εταιριών;;; Ο David (Mayer) de Rothschild!!! (για αυτήν την Αποστολή του ..David, έχουμε ήδη αναφερθεί στο ΜΕΡΟΣ 6ο: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)

Αβατάρ (Avatar) ονομάζονται, από την Ινδουιστική θρησκεία, οι θείες ενσαρκώσεις ανώτερων όντων ή του Υπέρτατου Όντος (Θεού) στην γη. Για παράδειγμα ο Βισνού, ο Σίβα, ο Γκανέσα θεωρείται ότι έρχονται ή έχουν έλθει στην γη με μορφή Αβατάρ. Αντίστοιχα ο Χριστός και ο Μωάμεθ περιγράφονται, από Ινδουιστές, ως Αβατάρ!!! Ουσιαστικά, ο “Avatar” είναι ο αναμενόμενος, από τους Νεοεποχίτες, Μεσσίας (Αντίχριστος (https://astakotheories3.blogspot.com/2010/08/10.html).

Ένας άλλος υπερήρωας, ο Iron Man (ο ατσαλένιος άνδρας)!!! )!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..πλούσιο εργένη Tony Stark (τον υποδύεται ο ηθοποιός Robert Downey Jr), ο οποίος φορώντας μια (εξελιγμένη τεχνολογικά) μεταλλική πανοπλία, που δημιούργησε ο ίδιος, μεταμορφώνετε στον Iron man (Ατσαλένιο άνθρωπο)!!!

Η στολή του Iron Man (όπως είδαμε και στην παραπάνω φωτογραφία) έχει κόκκινη χρώμα (Roth)!!! Στη δεύτερη ταινία (Iron Man 2), o Iron Man (Roth), για να νικήσει τους κακούς, συνεργάζεται με έναν Μυστικό Κυβερνητικό Οργανισμό, που έχει δημιουργηθεί από τον ..πατέρα του ..Tony Stark, και που ονομάζετε “ΑΣΠΙΔΑ” (SHIELD)!!!

Η συμμαχία αυτή (δηλαδή Iron Man + ΑΣΠΙΔΑ) μας δίνει το όνομα: (Roth + Shield) =Rothschield = Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα), ενώ θυμίζει και τις ταινίες και την σειρά από τους «Πράκτορες της Ασπίδας» (Agent of the Shield) της Μάρβελ!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Tony Stark!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David!!!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή του παραπάνω βίντεο, βλέπουμε το Αμερικάνικο Καπιτώλιο, το οποίο αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι το κυρίως κτήριο μαζί με τον χώρο του προαυλίου σχηματίζουν συμβολικά ένα σφυρί!!! Ταυτόχρονα, ακούτε και τον ήχο που κάνει το σφυρί χτυπώντας στο έδρανο!!!

Στην συνέχεια (του βίντεο) και αφού έχουμε δει ήδη (συμβολικά) το όπλο του Αντίχριστου (Σφυρί= όπλο του Θεού Thor που αντιπροσωπεύει την Δικαιοσύνη, την Δύναμη, την Εξουσία , τον Πόλεμο, κ.λπ.) βλέπουμε και τον κάτοχο του σφυριού (Tony Stark=Αντίχριστος), ο οποίος, απευθυνόμενος προς το κοινό, αναφέρει ότι θα φέρει την παγκόσμια Ειρήνη (μέσω της τεχνολογίας του)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία (από την πρώτη ταινία Ironman) βλέπετε τον ..Tony Stark να σφυρίλατεί το μέταλλο, με το οποίο δημιουργεί την αρχική του στολή!!!(αριστερά, διακρίνετε το σφυρί πάνω στο αμόνι).

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κοινοβούλιο του Ισραήλ, το οποίο κατασκεύασε και δώρισε η οικογένεια Rothschild στο Ισραηλινό κράτος!!! Το σχήμα των κτηρίων σχηματίζουν ένα σφυρί!!! Στην άκρη της ταράτσας διακρίνετε και μία πυραμίδα!!!

Γενικότερα, το παρακάτω κτήριο είναι γεμάτο (εντός και εκτός) με Μασονικούς συμβολισμούς και κατ’ επέκταση με Σατανικούς συμβολισμούς!!! Ο Ironman (όπως και ο Superman) συμβολίζει τον ατρόμητο, αλλά και συνάμα Παγκόσμιο Ηγέτη, που θα κυβερνήσει με Ατσάλινη πυγμή την ανθρωπότητα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πιο εξελιγμένη στολή του Ironman!!! Το αρχικό φωτεινό δακτυλίδι στο στήθος, έχει αντικατασταθεί με μια φωτεινή πυραμίδα που κοιτάει προς τα κάτω!!! Στο κράνος (στην εσοχή με την κύρια μάσκα) ξεχωρίζουν τα κέρατα!!! Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον ..Ironman, ο οποίος ανέρχεται μέσα από τα έγκατα της Γής!!!

Η φωτιά σχηματίζει ένα Τρίγωνο, που έχει κατεύθυνση προς τα πάνω, σε αντίθεση με το φωτεινό Τρίγωνο της στολής (στο στήθος) που “κοιτάει” προς τα κάτω!!! Αν ενώσετε τα δύο αντίθετα τρίγωνα, τότε σχηματίζετε το Αστέρι του ..Δαβίδ, σύμβολο του Σιωνισμού, αλλά και της οικογένειας Rothschild!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..Tony Stark να οραματίζεται (σε μια μακέτα) το νέο τεχνολογικό μοντέλο ανάπτυξης που θέλει να φέρει στην ανθρωπότητα!!! Χρήσιμο είναι να αναφέρουμε ότι ο ..Tony Stark κληρονόμησε την “κακιά” πολεμική βιομηχανία του πατέρα του, και την μετατρέπει σε μια βιομηχανία νέων τεχνολογιών, χρήσιμων για το γενικό καλό της ανθρωπότητας!!!

Αλλά και στην ταινία «Αρμαγεδδών» η ανθρωπότητα κινδυνεύει από έναν μετεωρίτη (όπως έλεγε και ο Φον Μπράουν για τις «απειλές» που θα κάνουν την ανθρωπότητα να σχηματίσει παγκόσμια κυβέρνηση, μία εκ των οποίων θα είναι και οι μετεωρίτες-https://www.imdleo.gr/diaf/2011/01/W_Von_Braun+Vatican+UN+NASA+Pravda.pdf) και σχηματίζεται παγκόσμια κυβέρνηση για να σώσει τον κόσμο και ως συνήθως εντελώς προπαγανδιστικά οι «καλοί» που τον σώζουν είναι οι Αμερικανοί και ο «κακοί» οι Ρώσοι.

Και όπως οι «εκδικητές» (https://alophx.blogspot.com/2022/10/odessa.html) στις ταινίες της Μάρβελ βρέθηκαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τους στο τέλος των ταινιών αυτών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να βρεθούν και οι ΗΠΑ στις μέρες μας, όπως φαίνεται και στην ομώνυμη ταινία «Εμφύλιος πόλεμος» του 2024 μ.Χ., η οποία αναφέρεται σε έναν μελλοντικό εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ, ξανά μεταξύ Βορρά και Νότου. 

Στο δε τέλος της ταινία «Aquaman 2», ο βασιλιάς της Ατλαντίδας  «Aquaman» ζητά την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και άλλων προβλημάτων της γης (και το Βασίλειο του γίνεται μέλος του ΟΗΕ), όπως θέλουν οι Ρότσιλντ και οι συνεργάτες τους και θα κάνει και ο #Χ στο Τέλος του Κόσμου πριν συντριβεί με την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Παράλληλα, η Ατλαντίδα αποτελούνταν από δέκα Βασίλεια, τα οποία έγιναν ασεβή, επιτέθηκαν στην Μεσόγειο και ηττήθηκαν από τους Έλληνες και η Αυτοκρατορία τους διαλύθηκε από Κατακλυσμό στο τέλος και αφανίστηκε.

Αντίστοιχα, κατά το Τέλος του Κόσμου, το Βασίλειο του #Χ θα αποτελείται και αυτό αρχικά από δέκα Βασίλεια, τα οποία έγιναν θα γίνουν σέβη, θα επιτεθούν στην γη και θα ηττηθούν τελικά από τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό στην μάχη του Αρμαγεδδώνα κατά την Δευτέρα Παρουσία και η Αυτοκρατορία του θα διαλυθεί με φωτιά και αυτός στο τέλος θα αφανιστεί (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html, https://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_74.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_8.html)

Επίσης, το υποβρύχιο του Black Manda στην ταινία «Aquaman 2» θυμίζει το υποβρύχιο της σειράς «Sea quest», ενώ τα οχήματα του Black Manta και των αντρών του στην ταινία αυτή θυμίζουν τα εξωγήινα οχήματα στην ταινία «Ο πόλεμος των κόσμων», αλλά και τα οχήματα της εξωγήινης φυλά«Scrin»  στην σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών»Command and Conquer Tiberium Wars».

Αλλά και στην γνωστή σειρά ταινιών «Η μούμια», ο αναμενόμενος από αιρέσεις και παραθρησκείες «Ιμχοτέπ» (ο οποίος σταματά με την χρήση πεντάλφας στην πρώτη ταινία), όπως και ο Αυτοκράτορας Δράκος Χαν (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html), θεωρούνται από τους οπαδούς τους ως δήθεν «μεσσίες», σαν τον #Χ στο Τέλος του Κόσμου.

Αλλά και στις ταινίες «Starwars» οι Sith Eternal στον Exeo λατρεύουν σε μία λατρεία επιστροφής τον Παλατιών και πιστεύουν ότι είναι ένας «μεσσίας» που θα επιστρέψει για να καταλάβει ξανά το Σύμπαν και να επαναδημιουργήσει την διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία των Σηθ.

[Τα δε ελεγχόμενα από τις δυτικές ελίτ και τους Ρότσιλντ ΜΜΕ θέλουν εκτός των άλλων να αποδυναμώσουν ή και να αφανίσουν τελείως την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία κάτι που προσπαθούν να επιτύχουν μέσω της προπαγάνδας, όπως και την ανάδειξη ψεύτικων ή αληθινών σκανδάλων (τα οποία υπερμεγαλοποιούν) για να σκανδαλίσουν και να απομακρύνουν τον λαό από την Πίστη στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.

Όλα αυτά τα κάνουν επίσης και για να στρέψουν την προσοχή του κόσμου και των λαών μακριά από τις πράξεις των ίδιων που έφεραν με τις πολιτικές τους τον κόσμο σε απόλυτη ανεργία, φτώχεια, πεινά, εξαθλίωση και απελπισία, λέγοντας ότι τάχατες για αυτό φταίει η Εκκλησία και όχι οι ίδιοι όπως είναι πραγματικότητα, στρέφοντας με τον τρόπο αυτό την κατηγορία όχι προς αυτούς που είναι οι πραγματικοί ένοχοι, αλλά τάχατες φταίει και για τα δικά τους εγκλήματα η Εκκλησία].  

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την (Αγγλίδα) ηρωίδα Lara Croft (η οποία αντιπροσωπεύει την θηλυκή πλευρά του Αντίχριστου)!!! Στην ζώνη της, διακρίνουμε το σύμβολο της νεκροκεφαλής!!! Το σύμβολο αυτό, το έχουμε δει και στην ζώνη του ..David (νεκροκεφαλή με οστά)!!!

Το σενάριο της αρχικής ταινίας Tomb Raider-Lara Croft, μας περιγράφει την περιπετειώδη ζωή της ..εργένισσας, ..γαλαζοαίματης (Λαίδης) Lara Croft, η οποία ζει σε ένα ..κάστρο στην ..Αγγλία και προσπαθεί να σταματήσει την μυστική οργάνωση των Illuminati, οι οποίοι προσπαθούν να κυβερνήσουν τον πλανήτη, ελέγχοντας τον χρόνο!!! Ενδιαφέρον έχει, το ότι ο πατέρας της ..Lara Croft υπήρξε ανώτατο μέλος της οργάνωσης των Illuminati!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την ..Lara Croft, η οποία (στις περιπετειώδεις εξορμήσεις της, στην φύση) κουβαλάει συχνά, ένα σακίδιο στην πλάτη της!!! Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι οπαδοί του Εωσφόρου (Σατανά) τον περιγράφουν και με γυναικεία ονόματα όπως Ίσις, Αφροδίτη, κ.λπ.!!!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα παραδείγματα προβολής του ψευτομεσσία μέσω των ταινιών (π.χ. James Bond, ο Κύκλος των Χαμένων ποιητών, X-men , Percy Jackson & the Olympians, Χαϊλάντερ, ο Πόλεμος των Άστρων, ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, Merlin, Βασιλιάς Αρθούρος, Captain America, Prince of Persia, Ρομπέν των Δασών, National Treasure, Gost Raider, οι Πειρατές της Καραϊβικής, κ.λπ.) κρίνουμε όμως ότι αναφέραμε ήδη αρκετά (από τις ταινίες, με τους περισσότερους συμβολισμούς) για να έχετε μια καλή εικόνα της όλης κατάστασης!!!

Για το τέλος, αφήσαμε την ταινία ..THOR που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, στις 6 Μαΐου του 2011 μ.Χ.!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Thor, τον Θεό του Κεραυνού!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Thor (τον υποδύεται ο ηθοποιός Chris Hemsworth) μαζί με τον πατέρα του Odin, βασιλιάς της μυθικής Άσγκαρντ (τον υποδύεται ο πασίγνωστος ηθοποιός Anthony Hopkins)!!! Δείτε το Τρέιλερ της ταινίας Thor (από το YouTube) με τίτλο: THE BEST THOR MOVIE TRAILER ON YOUTUBE (https://astakotheories3.blogspot.com/2010/09/11.html).

Το Λιοντάρι το έχουμε συναντήσει επίσης στο οικόσημο της οικογένειας Rothschild και η (πολική) Αρκούδα, είναι ένας συμβολισμός που χρησιμοποίησε ο ..David στην πρώτη επίσημη Αποστολή του (στον βόρειο πόλο) αλλά και στο εξώφυλλο του βιβλίου του (το επίσημο εγχειρίδιο του Live Earth)!!!

(περισσότερες πληροφορίες στις προηγούμενες ιστοσελίδες μας,http://astakotheories.blogspot.com/ και http://astakotheories2.blogspot.com/). Στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη, ο Αντίχριστος συνδέετε συμβολικά με τρία ζώα (Λιοντάρι, Λεοπάρδαλη και Αρκούδα)-(https://astakotheories3.blogspot.com/2010/10/12.html)!!!

Η ταινια «Kώδικα “Da Vinci»”πρόκειται στην πραγματικότητα για τον Κώδικα των Illuminati!!! Η ταινία (προπαγάνδα εναντίων του χριστιανισμού) μεταξύ άλλων, προσπαθεί να πείσει τους θεατές, ότι ο Ιησούς Χριστός είχε κρυφές σχέσεις με την Μαρία την Μαγδαληνή και ότι απόγονοι αυτής της σχέσης υπάρχουν, έως τις μέρες μας!!!

Ο σκοπός των illuminati ήταν να σπιλώσουν την “εικόνα” του Ιησού Χριστού, αλλά και να βάλουν τις βάσεις για να δημιουργήσουν μια νέα προπαγάνδα, της (υποτιθέμενης) γραμμής αίματος-καταγωγής, του μελλοντικού τους μεσσία (Αντίχριστου) από τους (υποτιθέμενους) απογόνους του Ιησού Χριστού!!!

Η ταινία (την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές, από πολλές χώρες) προβλήθηκε στης 19 ..Μαΐου του 2006 μ.Χ. στον κινηματογράφο, και ξεσήκωσε σάλο σε όλο τον πλανήτη!!! Από τότε, πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για αυτήν την ταινία, που στηρίχτηκε στο βιβλίο του (υποτιθέμενου συγγραφέα) Down Brown!!! Καλό είναι να γνωρίζετε, ότι το βιβλίο με τον τίτλο “THE DA VINCI CODE” έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες και έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!!!

Ο Down Brown “έγραψε” και άλλο ένα βιβλίο, το οποίο έγινε και αυτό ταινία με τον τίτλο “illuminati – Angels & Demons” και προβλήθηκε στους κινηματογράφους στης 13 ..Μαΐου του 2009 μ.Χ.!!! (Η ταινία illuminati-Angels & Demons, όπως ήταν φυσικό, μεταξύ άλλων, προσπάθησε στην πραγματικότητα, να πείσει το κοινό, για την μη ύπαρξη των illuminati, στις μέρες μας!!!)-(https://astakotheories4.blogspot.com/2011/01/14.html).

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μια (από τις πολλές) διαφημιστική αφίσα της ταινίας "2012 μ.Χ." που κυκλοφόρησε στις 10 ..Νοεμβρίου, 2009 μ.Χ.!!! Για την συγκεκριμένη ταινία, θα μπορούσαμε να πούμε αρκετά, θα αναφερθούμε όμως, κυρίως σε ένα-δύο πλάνα της ταινίας!!!

Στην μέση περίπου της ταινίας, φαίνεται το νησί της Χαβάης, το οποίο καίγεται ολοσχερώς από την λάβα..!!! Στο τέλος της ταινίας, τα πλοία-κιβωτοί (στα οποία έχουν επιβιβαστεί νωρίτερα οι εναπομείναντες πληθυσμοί των Εθνών, πριν τον "κατακλυσμό") καταλήγουν (μετά τον "κατακλυσμό") στην ..Νότια Αφρική (https://astakotheories4.blogspot.com/2011/02/15.html)!!!!

Το όνομα David είναι το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα της Εβραϊκής φυλής (βασιλιάς Δαβίδ πατέρας του βασιλιά Σολομώντα). Άρα χρησιμοποιώντας αυτό το όνομα γίνεται ευκολότερα αποδεκτός ως Μεσσίας από τον Εβραϊκό λαό (άλλωστε και η οικογένεια του χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως από το μεγαλύτερο κομμάτι του Εβραϊκό λαού αφού βοήθησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ).

Το μεσαίο όνομα (Mayer) μας υποδηλώνει την αφετηρία της (Τραπεζικής) οικογενείας (από την Γερμανία) και τον επίσημο σχεδιασμό της κατάκτησης του πλανήτη από τον Mayer Amschel Rothschild. Η προσφώνηση de μας δείχνει επίσης και τις Γαλλικές ρίζες της οικογενείας (άρα δεσμούς με την υποτιθέμενη οικογένεια του δισκοπότηρου).

Το επίθετό του Rothschild είναι σύνθεση των Γερμανικών λέξεων roth + schild που μεταφράζεται σαν κόκκινη ασπίδα ( που προστατεύει ποιον;;;) αλλά μπορούμε και να το μεταφράσουμε και σαν roth (s) child που ερμηνεύεται Σαν κόκκινο παιδί ή το παιδί του διαβόλου!!!

Αν κάνουμε ένα αναγραμματισμό της λέξεις roth μας δίνει την λέξη Thor (o θεός του πολέμου κατά την Νορβηγική μυθολογία!!!). Άρα μπορούμε να ερμηνεύσουμε το Roth (s) child και σαν Thor (s) child, δηλαδή το παιδί του πολέμου!!!

Στο σημείο αυτό, καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο Θεός Thor (Θωρ) κρατούσε στο χέρι του ένα σφυρί, που μέσω αυτού έριχνε κεραυνούς εναντίων των εχθρών του. Το γράμμα S (που βρίσκετε στη μέση του ονόματος Thor S child) συμβολίζει τον κεραυνό!!!

Οι Ναζί το είχαν χρησιμοποιήσει σαν το σήμα του διπλού κεραυνού στην επίλεκτη στρατιωτική μονάδα των SS!!! Ο κεραυνός θεωρείτε το κατ' εξοχήν σύμβολο του Διαβόλου (θεωρείτε ο Σατανά ως αστραπή εκ του ουρανού πεσόντος . Λουκάς Γ18)!!!

Στις μέρες μας, το σύμβολο του κεραυνού χρησιμοποιείτε από ορισμένα ροκ μουσικά συγκροτήματα που υμνούν τον Διάβολο αλλά και σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες π.χ. στην ταινία "Harry Potter" ο κεντρικός ήρωας της ταινίας (ο μάγος Harry Potter- ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον πλανήτη) έχει στο μέτωπό του το σημάδι του κεραυνού!!!

Το γράμμα S έχει και την συμβολική σημασία του αρχαίου όφεως ( φιδιού-Satan-Σατανάς) και το συναντάμε και στο νόμισμα του δολαρίου, σαν ένα φίδι που τυλίγει τον κορμό του ιερού δέντρου ($).

Η ταινία "Illuminati : Δαίμονες και Άγγελοι" περιγράφει ουσιαστικά τα γεγονότα που συνέβησαν το 1.978 μ.Χ.!!! Από εκείνη την χρονολογία και μετά η Καθολική Εκκλησία βρίσκετε επίσημα κάτω από τον έλεγχο των illuminati!!!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και ο καινούργιος πάπας Βενέδικτος XVI, δεν έχει καταγωγή από την Ιταλία αλλά από την Γερμανία (συγκεκριμένα από ένα χωριό της Βαυαρίας, που ως γνωστόν η Βαυαρία είναι η περιοχή που δημιουργήθηκαν επίσημα οι Ιλλουμινάτι)!!!

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σας αναφέρω ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι ο τελευταίος Αντίχριστος.. Ίδωμεν... Το μεγάλο κόλπο (εφαρμόζετε τουλάχιστον εδώ και δύο αιώνες) (…..από το χάος στην τάξη) Δράση-Αντίδραση. Αυτά είναι τα βασικά συνθήματα των Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστές) και αυτά πράττουν :

ΔΡΑΣΗ (Σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) :

1. Πόλεμοι

2. οικονομικά κραχ

3. Τρομοκρατικές ενέργειες

4. Αύξηση της εγκληματικότητας

5. Αμφισβήτηση της ιστορίας

6. Αμφισβήτηση των Θρησκειών

7. Μόλυνση του περιβάλλοντος

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (κατά αντιστοιχία)

1. Παγκόσμια ειρήνη

2. Παγκόσμιο νόμισμα (βιοτσίπ)

3. Αναστολή των νομίμων δικαιωμάτων

4. Ενίσχυση της αστυνομίας

5. Δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους με νέα ιστορία

6. Δημιουργία μιας νέας θρησκείας

7. Οικολογικό κίνημα (https://astakotheories.blogspot.com/2009/03/1.html).

Η Γέφυρα ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ - Golden Gate bridge. Το όνομα αυτής της γέφυρας μεταφράζεται στην Ελληνική γλώσσα ως ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ ονομάζει ο εβραϊκός λαός, την σφραγισμένη πύλη (που βρίσκεται στα ανατολικά του τοίχους της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, από την οποία θα περάσει ο μελλοντικός τους μεσσίας (Αντίχριστος) για να μπει στον κύριο ναό του Σολομώντα(όταν φυσικά, ο ναός θα είναι έτοιμος)!!! Περνώντας από αυτήν την γέφυρα (ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ)ο David, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι αυτός είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και ότι σύντομα θα είναι κοντά τους!!!

H Χρυσή Πύλη (Golden Gate) στην Ιερουσαλήμ Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται επίσης και η Lion Gate bridge (γέφυρα-πύλη του λιονταριού) που σχετίζεται και αυτή με το ανατολικό μέρος του παλαιού τοίχους της Ιερουσαλήμ, στο οποίο υπάρχει η Lion Gate (πύλη του λιονταριού)!!! (βρίσκετε μερικά μέτρα δεξιότερα της Golden Gate)

Το βίντεο ξεκινάει με τον David, να διασχίζει την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο. Στη μέση του βίντεο βλέπουμε ένα μάτι (μάλλον του David) και κοντά στο τέλος (του βίντεο) μας δείχνει τον ήλιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πυλώνα και σχηματίζει μια πυραμίδα!!! Κλασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι (η πυραμίδα με τον ήλιο ή μάτι)-(https://astakotheories.blogspot.com/2009/05/3.html)!!!

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Μαντόνα να φοράει το κόκκινο βραχιόλι στο αριστερό της, χέρι!!! Η Μαντόνα έχει δηλώσει ότι, είναι λάτρης της "φιλοσοφίας" Καμπαλα!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι (η Μαντόνα) έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Ισραήλ, κοντά στο Τέμενος Αλ-Ακσά (μελλοντικό ναό του Σολομώντα) και όπως η ίδια έχει δηλώσει, έκανε αυτή την κίνηση, για να δει από κοντά, τον μελλοντικό Μεσσία που περιμένουν οι Εβραίοι (https://astakotheories.blogspot.com/2009/11/4.html)!!!

Ήρωες-καρτούν, που προβάλλονται μέσα σε μερικά, από τα “εκπαιδευτικά” προγράμματα (σε μορφή κινουμένων σχεδίων) από την εκπαιδευτική ιστοσελίδα του ..David (Adventure ecology)!!! Για να δούμε τι συμβολίζουν όμως οι χαρακτήρες (καρτούν) που προτρέπει (ο ..David) τα παιδιά, να μιμηθούν (https://astakotheories2.blogspot.com/2010/03/6.html).

Αλλά και οι «G.I. Joe», η εμβληματική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά νεαρών αγοριών και κοριτσιών κατά την δεκαετία του ’80 μ.Χ., με την πλοκή της και αναλύοντας την τηλεοπτική αυτή σειρά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, αναδύονται πολλά παράξενα ερωτηματικά και η προώθηση της ατζέντας των Illuminati (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/gi-joe-illuminati.html)!

Αλλά ακόμα και σε τηλεοπτικές σειρές υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα και Εκπληκτικές ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ! Συγκεκριμένα Αμερικανική σειρά του 2015 μ.Χ. “προέβλεψε” τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ουκρανίας. Ακόμα και οι χάρτες των Ρωσικών διεκδικήσεων είναι πολύ πειστικοί.

Πίσω στο 2015 μ.Χ., μόλις 1 χρόνο μετά την έναρξη του ουκρανικού εμφυλίου, η αμερικανική τηλεοπτική σειρά Madam Secretary ασχολήθηκε με την Ουκρανία και το πόσο κοντά έφτασαν Ρωσία και ΗΠΑ στο να ξεκινήσουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με την πλοκή, η Ρωσία θα έπαιρνε πίσω τα ουκρανικά εδάφη και θα απαλλαγόταν από τις κυρώσεις θα αρθούν. Με τον ίδιο τρόπο, η σειρά δεν αγνόησε τη συζήτηση για την πυρηνική σύγκρουση. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρωσία-Δύση περιλάμβανε τους ακόλουθους συμβιβασμούς:

Η Ανατολική Ουκρανία θα γινόταν αυτόνομο κράτος (ουσιαστικά με Ρωσική επιρροή) με τα σύνορά της κατά μήκος του Βορρά της Μαύρης Θάλασσας από το Λουχάνσκ έως την Περιφέρεια της Οδησσού. Θα έμπαινε τέλος στις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ στην Ρωσική κυβέρνηση, καθώς και σε μεμονωμένους Ρώσους.

Τέλος επίσης θα έμπαινε σε όλες τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις εκτός από αυτές που περιλαμβάνονται στον τρομοκρατικό κατάλογο των ΗΠΑ. Η Ρωσία θα αποκαθιστούσε όλο το φυσικό αέριο στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης άμεσα και χωρίς διακοπές για 15 χρόνια (https://www.eurasiantimes.com/edited-american-political-tv-show-madam-secretary-may-have/?amp&fbclid=IwAR2LYPeatxyVnaAzNQqnlOge7UKGNNjKx6ZpYd2SJCjLwBoovMjak3-mtxo)].

Στην σειρά «Game of Thrones», οι Τανγκάριεν αντιπροσωπεύουν τους Ρότσιλντ, ενώ οι Λάνιστερ αντιπροσωπεύουν την Μεγάλη Βρετανία όπως επίσης και την «κόρη» της, την Αμερική,  και στις δύο περιπτώσεις η πρώτοι ήταν σύμμαχοι των δεύτερων, με τους Λάνιστερ και τους Αμερικανούς να γίνονται στο τέλος όπως και οι Βρετανοί παγκόσμιες υπερδυνάμεις.

Όμως φαίνεται ότι κάποια στιγμή αυτή η συμμαχία θα σπάσει και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις και όπως οι lannister καταστράφηκαν με πόλεμο αίμα και φωτιά από τους Targaryen, έτσι και οι Άγγλοι και Αμερικανοί θα καταστραφούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τους Ρότσιλντ και θα έρθει ένας δήθεν «μεσσίας», όπως ο John Snow ή αλλιώς Άεγκον Τανγκάριεν στην σειρά  ή η Ντάνυ,  ο οποίος με την χρήση δράκων (δηλαδή με την δύναμη του διαβόλου της Κίνας) και φωτιάς (όπλων που ρίχνουν φωτιά, πιθανώς βομβών και πυρηνικών όπλων), ο οποίος θα καταστρέψει τους εχθρούς του και τις άλλες θρησκείες και θα επιβληθεί ως δήθεν Αυτοκράτορας «θεός».

Όπως ακριβώς και στην τηλεοπτική σειρά «Dune» με την πτώση του Αυτοκράτορα Σαντάμ Κορρίνο από την εξουσία και την άνοδο σε αυτή του Παύλου Ατρείδη με τον τίτλο του «μαχντί» ως δήθεν «μεσσία», αυτός διαλύει όλες τις άλλες αντίπαλες θρησκείες ανακηρύσσοντας στην συνέχεια τον εαυτό του και τον γιο του σαν δήθεν Αυτοκράτορα «θεό».

Αλλά και στις μέρες μας πολλοί  ραβίνοι και ισλαμιστές  αναμένω βάσει των «προφητειών» τους  τόσο του Μωάμεθ, όπως επίσης  και με μία ανθισμένη μετάφραση των προφητειών του Προφήτη Δανιήλ (https://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html, https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html, https://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html), ότι μόνο όταν επέλθει πλήρη καταστροφή της Ρώμης και το όλο των διαδόχων κρατών της, τότε μόνο θα έρθει ο δήθεν μεσσίας τος στην εξουσία.

Οι δε Χάρκονεν στην σειρά «Dune» (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html) απολάμβαναν τις μονομαχίες όπως ακριβώς και οι Αρχαίοι Ρωμαίοι και Ετρούσκοι σε μεγάλες αρένες.  Ιέρεια του Άρη ήταν η μητέρα του Ρωμύλου και του Ρέμου, όπως ακριβώς και ιέρεια των Μπένε Γκέσεριτ ήταν η μητέρα της Τζέσικα Ατρείδη (ενώ η πρώτη γέννησε την κορη της υστερα από βιασμό από τον Βλαντίμιρ Χάρκονεν, ενώ η δεύτερη από τον αδερφό του πατέρα της, όπως και η Ιώ λέγεται από τους απαγωγείς της), όπως και η ίδια η Τζέσικα που έγινε μητέρα του Παύλου Ατρείδη.

Από τις άκρες του σύμπαντος ήρθαν για να πολεμήσουν τους εχθρούς τους με πολλούς συμμάχους και τον κύριο Στράτο τους τόσο ο Γωγ  στο όραμα του Προφήτη Ιεζεκιήλ  στο Ισραήλ,  όπως επίσης και ο Αυτοκράτορας  Σαντάμ Κορρίνο, μαζί με τον Λόρδο Βλαντιμίρ  Χάρκονεν, αλλά και τα ανίψια του Φόιντ και Γκλάσοου  στον πλανήτη Αρράκις,  ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Αυτοκράτορα Πάλπατιν και  το στρατό του  μου συγκεντρώθηκε εναντίον των εχθρών του στον πλανήτη Έντορ. 

Όμως στο τέλος και στις  τρεις παραπάνω περιπτώσεις όλοι τους τους εξοντώθηκαν στον πλανήτη με αυτόν μαζί με τον στρατό τους και Αυτοκρατορίας τους έπεσαν και οι επαναστάτες πήραν την θέση τους.

{Το δε όνομα του Αυτοκράτορα Πάλπατιν βγαίνει, όπως και το παλάτι, από το όνομα του Παλατινού λόφου στην πόλη της Ρώμης, στον οποίο είχαν τα ανάκτορα τους οι βασιλείς και οι Αυτοκράτορες τη; Αρχαίας Ρώμης.

Οι δε πραιτοριανοί και οι ηγέτες τους (π.χ. Σηιανός και Τιγγελίνος), όπως και τα SA και τα SS των Ρεμ και Χίμλερ, οι προσωπικοί σωματοφυλακές του Χίτλερ, ήταν η έμπνευση για τον Νταρθ Βέιντερ, τον σωματοφύλακα του Πάλπατιν, αλλά και η κόκκινη Αυτοκρατορική φρουρά του. Πιθανότατα δε το κανονικά ονομα των Ιαπώνων Νίντζα, το Σινόμπι, αποτέλεσε έμπνευση για το ονομα του Ομπ Γουάν Κενόμπι, όπως και οι μεγάλες μαχητικές τους ικανότητες}.

Οι Αψβούργοι και ο τελευταίος τους Αυτοκράτορας Κάρολος παραιτήθηκαν όταν η Αυστροουγγαρία ηττήθηκε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ πριν αποκτήσουν ως σήμα τον δικέφαλο αετό είχαν σήμα τους και σημαία τους το λιοντάρι, όπως ακριβώς και οι Κορρίνο στην τηλεοπτική σειρά «Ντιούν» («Αμμόλοφος»), τον οποίων ο τελευταίος Αυτοκράτορας Σαντάμ Κορρίνο παραιτήθηκε όταν ηττήθηκε από τον Παύλο Ατρείδη.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι Αυτοκρατορίες αυτών που παραιτήθηκαν τελείωσαν μαζί τους, αν και έγιναν σε κάθε περίπτωση από μία αποτυχημένη προσπάθεια επαναφοράς με πραξικόπημα, η οποία κατεστάλη στο τέλος και το νέο καθεστώς διατηρήθηκε.

Παρεμφερές τέλος με λιντσάρισμα από τον λαό που έριξε την Αυτοκράτορα τους και τους ίδιους και την τυραννική εξουσία τους είχαν τόσο ο Κοριολάνος Σνόου, όσο και ο Γκλάσοου Ραμπών Χάρκονεν, ενώ και ο Βλαντίμιρ Χάρκονεν ήταν από μικρής σαδιστής και βασανιστής και δολοφόνος άλλων ανθρώπων όπως και ο Νέρωνας στην Αρχαία Ρώμη (αλλά και ο πρώτος διεφθαρμένος και άπληστος High Septon στην σειρά «Game of Thrones» ύστερα από εξέγερση στο Kings Landing). 

[Αντίστοιχα με λιντσάρισμα σκοτώθηκαν από τους λαούς τους όταν έπεσαν από επαναστάσεις και εμφύλιους πολέμους και οι βίαιοι δικτάτορες Καντάφι, ο Τσαουτσέσκου και Μουσολίνι],

Οι ίδιοι ταυτίζουν την Ρώμη όχι μόνο με την πολιτική εξουσία όπως λέει ο Δανιήλ στις προφητείες του (δηλαδή τα δύο διαδοχικά κράτη της Ρώμης την δεύτερη πόλη Ρώμη την Κωνσταντινούπολη και την Τρίτη Ρώμη την Μόσχα ή ακόμη και με την ψευδή Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Καρλομάγνου και τα διαδοχικά κράτη της-https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html),  αλλά κυρίως με το χριστιανισμό,  ξεχνώντας ότι ο προφήτης αναφέρεται σε πολιτικές εξουσίες το όνομά του και όχι σε κοσμικές.

Αλλά και ο Χάρι Πότερ από την γνωστή σειρά ταινιών αναφέρεται σε αυτές ως δήθεν «εκλεκτός και μεσσίας», ενώ έχει στο κεφάλι του το σήμα Σ, όπως και ο Superman το έχει στο στήθος του μαζί με τον Spider-man το Ποιο είναι το σήμα του σατανά, το αρχικό του δηλαδή γράμμα του ονόματος του.

[Το άγαλμα ενός Λιονταριού-Δράκου που βρίσκετε στην περιοχή Σίτυ (City) του Λονδίνου, που είναι η “καρδιά” του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος που ελέγχετε (κατά το μεγαλύτερο μέρος) από την Τραπεζική οικογένεια των Rothschilds!!!

Το Λιοντάρι-Δράκος (που έχει απλωμένο απειλητικά το δεξί του πόδι) συμβολίζει τον Σατανά (αλλα και τους Τανγκαριεν στο «Game of Thrones»), που κρατάει μια Ασπίδα (που στην πραγματικότητα είναι ένας ανοιχτός πάπυρος) με ένα ανάποδο κόκκινο σταυρό!!! Η Εντολή είναι σαφής : “Yποταχθείτε σε εμένα-προσκυνήστε με”!!! Προσέξτε ιδιαίτερα, την ..γλώσσα και την ..ουρά του Θηρίου (https://astakotheories2.blogspot.com/2010/04/7.html)!!!

Τώρα, θα μπορούσε κάποιος από εσάς, να μου πει, ότι ο ..David είναι όντως Σατανιστής, όμως ίσως να μην είναι απαραίτητα ο Τελικός Αντίχριστος ή πόσο μάλλον να είναι ένας ψευδοπροφήτης ή ακόμα και κάποιος στενός συνεργάτης του Αντίχριστου...!!! ΝΑΙ, υπάρχει σαφώς και αυτή η πιθανότητα........είστε έτοιμοι να το ρισκάρετε ή θα πάρετε το χειρότερο σενάριο...!!!

Μην ξεχνάτε ότι στην φωτογραφία του DVD κώδικα Ντα βίντσι, υπάρχει (τουλάχιστον) η ημερομηνία γέννησης του David de Rothschild (όπως ήδη έχουμε δείξει) .....τυχαίο άραγε (https://astakotheories4.blogspot.com/2011/03/16.html)];;;

Ο δε Κοριολάνος Σνόου στα «Hunger Games» είναι γιος ενός αριστοκράτη που πέθανε όταν αυτός ήταν νέος σε βίαιες εποχές και η οικογένεια του εξέπεσε αν και πλούσια και ισχυρή και από διάσημη γενιά αρχικά και οι ίδιος αναγκάστηκε να ζήσει και να μεγαλώσει με τους φτωχούς σε φτωχογειτονιές μαζί με την γιαγιά και την ξαδέρφη του.

Και όταν μεγάλωσε, χάρις στις ικανές πολιτικές του ικανότητες και συμμαχίες και αφού πρωτα υπηρέτησε στον στρατό και έδειξε απαράμιλλο θάρρος και ικανότητες κατάφερε να ανέλθει στην εξουσία της Πάνε και να γίνει δικτάτορας της και σταδιακά τύραννος και στο τέλος να ιδρύσει μία δυναστεία που έπεσε στο τέλος από επανάσταση και εμφύλιο πόλεμο όταν διαφθάρηκε και καταπίεσε τον λαό με την πολιτική της, ενώ ήταν αυτή που ανέδειξε με την πολιτική της τους βίαιους Αγώνες Πείνας στην Αρένα των υποταγμένων επαρχιών/περιφερειών.

Αντίστοιχα και ο Καίσαρας ήταν ένας γιος ενός αριστοκράτη που πέθανε όταν αυτός ήταν νέος σε βίαιες εποχές και η οικογένεια του εξέπεσε αν και πλούσια και ισχυρή και από διάσημη γενιά αρχικά και οι ίδιος αναγκάστηκε να ζήσει και να μεγαλώσει με τους φτωχούς σε φτωχογειτονιές μαζί με την μητέρα του.

Και όταν μεγάλωσε, χάρις στις ικανές πολιτικές του ικανότητες και συμμαχίες και αφού πρωτα υπηρέτησε στον στρατό και έδειξε απαράμιλλο θάρρος και ικανότητες κατάφερε να ανέλθει στην εξουσία της Ρώμης και να γίνει δικτάτορας της και σταδιακά τύραννος και στο τέλος να ιδρύσει μία δυναστεία που έπεσε στο τέλος από επανάσταση και εμφύλιο πόλεμο όταν διαφθάρηκε και καταπίεσε τον λαό με την πολιτική της, ενώ ήταν αυτή που ανέδειξε με την πολιτική της πριν τον Βεσπασιανό και τον Τίτο (που κατασκεύασαν τον Κολοσσιαίο) που ανέδειξε σε διασκέδαση τις μονομαχίες και τις θηριομαχίες αιχμάλωτων και των Χριστιανών.

Στην ουσία ο Κοριολάνος συμβολίζει την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και όλους τους Αυτοκράτορες της, οι οποίοι αν και αρχικά ήταν ικανοί στο τέλος έγιναν βίαιοι, ανίκανοι, τυραννικοί, συνωμότες και διεφ0θαρμενοι και έπεσαν τόσο από εσωτερικές επαναστάσεις και πραξικοπήματα, όσο και από εξωτικές εισβολές βάρβαρων.

Παράλληλα, το ονομα του Κοριολάνος έχει παρθεί από τον Ρωμαίο στρατηγό Κοριολάνο που πρόδωσε την πόλη του, την Ρώμη και την οικογένεια του (την μανά και την σύζυγο του), όπως και ο Κοριολάνος των ταινιών «Αγώνων Πείνας» πρόδωσε στους Αγώνες την Πάνε, όπως και τον καλύτερο φίλου του, τον Σηιανό για να ανέλθει στην εξουσία.

Ο δε φίλος του Κοριολάνου Σηιανός πηρέ το ονομα του από τον ιστορικό ηγέτη των Ρωμαίων Πραιτοριανών Σηιανό που εκτελεστηκε με την κατηγορία ότι σχεδίαζε πραξικόπημα κατά του Αυτοκράτορα Τιβέριου που συνελήφθη και εκτελεστηκε μαζί με όλους τους συνεργούς του, όπως ακριβώς και ο Σηιανός στην Πάνε και οι συνεργάτες του έχουν παρόμοια τύχη στις ταινίες «Αγώνες Πείνας» για συνομωσία για πραξικόπημα και επανάσταση ενάντια στην Πάνεμ.

Τα δε στρατόπεδα συγκέντρωσης με τις επιγραφές στις περιφέρειες που έχει η Πάνεμ, όπως και οι στρατιώτες και αξιωματικοί της που τα φυλάνε, θυμίζει κατά πολύ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί (αλλά και τα γκουλάγκ της ΕΣΣΔ) με την επιγραφή «Arbeit Mach Frei» (δηλαδή «Η εργασία απελευθερώνει»), τα οποία φυλάγαν Ναζί Γερμανοί στρατιώτες και αξιωματικοί.

Το όνομα του πατέρα του Κοριολάνο είναι Κράσσος, το όνομα του γνωστού πλουσίου και σκληρού αριστοκράτη της Ρώμης και συμμάχου του Καίσαρα και του Πομπήιου στην Πρώτη Τριανδρία, με τον βίαιο θάνατο και τον ικανό στα στρατιωτικά συνονόματο γιο του, ενώ και ο πατέρα του Κοριολάνο είχε βίαιο θάνατο, ήταν πλούσιος επιχειρηματίας και σκληρός, ενώ ο γιος του Κοριολάνος ήταν και ικανός στα στρατιωτικά.

Η δε πρώτη εξέγερση και κατάπνιξη της επανάστασης των φτωχών και καταπιεσμένων χωρίς δικαιώματα περιφερειών κατά της Πάνεμ θυμίζει κατά πολύ τον κοινωνικό πόλεμο, τον Λατινικό πόλεμο και την εξέγερση των Σκλάβων υπό τον Σπάρτακο στην Αρχαία Ρώμη (όπως και τις δύο εγέρσεις των δουλών στην Σικελία).

Ο Κοριολάνος Σνόου, έπαιρνε όπως και ο Μιθριδάτης ο Μέγας του Πόντου δηλητήρια φιδιών και τα αντίδοτα τους για να μην μπορεί να δηλητηριαστεί, ενώ δηλητηρίαζε τους εχθρούς του όπως έκαναν οι Βοργίες για να πάρει την περιουσία, την εξουσία και τις θέσεις τους,

Οι δε «Σκοτεινές Μέρες» κα η κατάπνιξη με την βία των επαναστατών και σχεδόν πολιορκία της Πάνεμ, την επανάσταση των Σκλάβων υπό τον Σπάρτακο και την σχεδόν πολιορκία της Ρώμης πριν καταπνίγει η επανάσταση αυτή με την βία (αλλά και την πολιορκία της Ρώμης από τον ιστορικό Κοριολάνο).

Η δε Αρχαία Ρώμη υπέστη κατάσταση έντονης πείνας, λιμού και λοιμού και στις πολιορκίες της από τον Αλάριχο (και εν μέρει και από τον Βρέννο, τον Σπάρτακο και τον Αννίβα), ενώ τελικά αναγκάστηκε για να λυθεί η πολιορκία και να κατασταλούν οι εξεγέρσεις άλλων επαρχιών και σφετεριστών να δεχθεί την ανεξαρτησία των Γότθων και να τους δώσει πολύ χρυσό και πολλά εδάφη, όμως στο τέλος ο Αλάριχος κατέλαβε κα λεηλάτησε την Ρώμη (όπως και ο Βρέννος πριν από αυτόν και ο Γεζέριχος μετά από αυτόν), ενώ αυτός βρήκε τον θάνατο λίγο αργότερα από την λεηλασία αυτή.

Αντίστοιχα και η Πάνεμ υπέστη κατάσταση έντονης πείνας, λιμού και λοιμού και στις πολιορκίες της από την Δέκατη τρίτη περιφέρεια της, ενώ τελικά αναγκάστηκε για να λυθεί η πολιορκία και να κατασταλούν οι εξεγέρσεις άλλων περιφερειών να δεχθεί την ανεξαρτησία της 13ης περιφέρειας και να της δώσει και πολλά εδάφη, όμως στο τέλος η 13η περιφέρεια υπό την Άλμα Κόιν κατέλαβε κα λεηλάτησε την Πάνεμ και η ίδια βρήκε τον θάνατο λίγο αργότερα από την λεηλασία αυτή.

Ο δε προπαγανδιστής Πλούταρχος στους «Αγώνες Πείνας» θυμίζει τον προπαγανδιστή του Χίτλερ Γιόζεφ Γκέμπελς.

Αρχικά ο Μουσολίνι, ο οποίος μεγάλωσε στην φτώχεια είχε αυτοανακηρυχτεί επαναστάτης, ήταν κομμουνιστής και είχε σχέση με την Εβραϊκής καταγωγής Μαργκερίτα Σαρφάτι, γνωστής και ως «μητέρας του φασισμού» (https://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2438739/i-evrea-eromeni-tou-mousolini-pou-tou-didaxe-ti-tha-pi-ethnikismos), όμως αργότερα χάλασαν τις σχέσεις τους και έγιναν εχθροί (προσπαθώντας μάλιστα να την σκοτώσει και αυτή διέφυγε σε άλλη χωρά), παντρεύτηκε άλλη, έγινε δικτάτορας και ιδρυτής του φασισμού στην Ιταλία και είχε κακό τέλος με λιντσάρισμα και πτώση του καθεστώτος του.

Αντίστοιχα και ο Κοριολάνος Σνόου στους «Αγώνες Πείνας», μεγάλωσε στην φτώχεια είχε αυτοανακηρυχτεί επαναστάτης και είχε σχέση με την Λούσει Γκρέι, όμως αργότερα χάλασαν τις σχέσεις τους και έγιναν εχθροί (προσπαθώντας μάλιστα να την σκοτώσει και αυτή διέφυγε ίσως σε άλλη περιφέρεια), παντρεύτηκε άλλη, έγινε δικτάτορας στην Ιταλία και είχε κακό τέλος με λιντσάρισμα και πτώση του καθεστώτος του.

Στους «Αγώνες Πείνας» και στην αρχή της καριέρας του τότε 18χρονου Κοριολάνος Σνόου η ξαδέρφη Τάιγκρις ήταν καλόκαρδη και φρόντιζε τους άλλους, όπως και η αδερφή του τότε δεκαοχτάχρονου Οκταβιανό Αυγούστου Οκτάβιο, η Οκταβία ήταν καλόκαρδη και φρόντιζε τους άλλους, μεγάλωσε σαν μητέρα ακόμα και τα παιδιά του Αντωνίου με την Κλεοπάτρα μετά τον θάνατο τους, αν και αυτός την απατούσε με την Ελληνίδα βασίλισσά της Αιγύπτου.

Ο Καίσαρας με τον θάνατο του Σύλλα που τον κυνηγούσε να τον εξοντώσει μέσω της προσωπικής διαδρομής και χρήσης από μέρους του στρατού και κατάλληλων πολιτικών, διπλωματικών οικονομικών συμφωνιών και γάμων έγινε ηγέτης της Πάνεμ, ενώ οι διάδοχοι του αν και αρχικά ξεκίνησε καλά στο τέλος έγιναν τυραννικοί και διεφθαρμένοι και είχαν βίαιο τέλος όπως και ο ίδιος.

Αντίστοιχα και ο Κοριολάνος Σνόου, με τον θάνατο του Casca Highbottom: που τον κυνηγούσε να τον εξοντώσει μέσω της προσωπικής διαδρομής και χρήσης από μερους του στρατού και κατάλληλων πολιτικών, διπλωματικών οικονομικών συμφωνιών και γάμων έγινε ηγέτης της Πάνεμ, ενώ ο ίδιος αν και αρχικά ξεκίνησε καλά στο τέλος έγινε τυραννικός και διεφθαρμένος και είχε βίαιο τέλος.

Το δε σήμα του Κοριολάνος Σνόου στις ταινίες και της Πάνεμ είναι το γνωστό μασονικό/τεκτονικό σήμα.

Στους «Αγώνες Πείνας» οι ειρηνοποιοί θυμίζουν τους δήθεν «ειρηνοποιούς» κυανοκράνους του ΟΗΕ, όπως επίσης και την Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων που γίνονταν μέλη της και εγκληματίες, αλλά και τους συμμαχικούς/βοηθητικούς προς τους Ρωμαίους στρατούς των υποτελών τους, όπως και τον στρατό των ΗΠΑ, μέλη του οποίου γίνονται πολλοί φτωχοί και ξένοι για εργασία ή και πρώην εγκληματίες.

Αλλά και στην σειρά του «Σόνικ» ο DrEggman Robotnik είναι ένας φανφαρόνος δικτάτορας όπως ακριβώς ήταν ο φανφαρόνος φασίστας δικτάτορας Μουσολίνι στην Ιταλία, αλλά επίσης και ο Κοριολάνος Σνόου στους «Αγώνες Πείνας».

Οι δε 12 επαρχίες της σειράς αυτής, που αποτελούν την Πάνεμ, θυμίζει την Αρχαία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η οποία στο Τέλος των Ημέρων θα χωριστεί σε δέκα Βασίλεια, τα οποία αρχικά θα κυβερνά η πόλη της Μεγάλης Νέας (και Πόρνης) Βαβυλώνας, αλλά στο τέλος αυτά θα επαναστατήσουν εναντίον της και θα την ρίξουν, ενώ ένα  ενδέκατο Βασίλειο/Κέρατο υπό τον #Χ θα εμφανιστεί και θα ενώσει όλα τα Βασίλεια εναντίον της.

Αντίστοιχα, οι 11 επαρχίες της Πάνεμ επαναστάτησαν ενάντια στην 12η, την πρωτεύουσα και θα την ρίξουν και η αδίστακτη, σαδίστρια και πιθανότατα νόθα κόρη του Κοριολάνος, η Άλμα Κόιν θα πάρει την εξουσία, ξεγελώντας τους πάντες ως δήθεν «απελευθερωτής» και θα καταπιέσει, αλλά στο τέλος θα εξοντωθεί ξαφνικά και η δύναμη της θα διαλυθεί με την επικράτηση των επαναστατών.

Με αντίστοιχο τρόπο, ο νόθος και γεννημένος από πορνεία #Χ θα πάρει την εξουσία ξεγελώντας τους πάντες ως δήθεν «απελευθερωτής» και θα καταπιέσει, αλλά στο τέλος θα εξοντωθεί ξαφνικά και η δύναμη της θα διαλυθεί, όπως ακριβώς αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη και τα οράματα του Προφήτη Δανιήλ με την τελική επικράτηση του Νέου και Παλαιού Ισραήλ.

Αλλά και στις σειρές παιχνιδιών υπολογιστή και την ταινία «Warcraft», σύμφωνα με τους χρησμούς ως  «αναμενόμενος εκλεκτός» θεωρείται ο Θραλ και ο Ιλινταν, όπως ακριβώς και η Κέριγκαν στην σειρά παιχνιδιών υπολογιστή «Starcraft», οι οποίοι ρίχνουν του τυράννους και σώζουν τους λαούς τους και όλο το Σύμπαν, αλλά και ο Ντάνκαν Μακλάουντ στην σειρά «Χάιλαντερ» ή το πάντα στην σειρά «Κουνγκ Φου Πάντα» ή γιος της Σάρρα Κόνορ στις ταινίες «Terminator».

«Εκλεκτός μεσσίας» θεωρείται και ο Hive στον οργανισμό Hydra της Μάρβελ, αλλά και ο «μεσσίας των μεταλλαγμένων» του MrSinister στους X-Men, ενώ οι και οι οργανώσεις Ύδρα της Μάρβελ, Spectre James Bond, αλλά και το First Order έχουν εμπνευστεί από την πραγματική ναζιστική οργάνωση Odessa (https://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html).

Ακόμη και ο Μαγκνέτο και ο Βαρόνος Φον Στράκερ και το Κοκκίνο Κρανίο της Ύδρα της Μάρβελ έχουν εμπνευστεί από τον Τζορτζ Σόρος και τον Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του (https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html).

Η δε οργάνωση «Ομπρελά» του Δρ. Ισαάκ στις ταινίες «Resident Evil» (όπως ακριβώς γίνεται και στις ταινίες «World War Z» και στην σειρά «The Last of Us»), η οποία σχεδιάζει να καταστρέψει τον κόσμο για να μείνουν μόνο οι δικοί της εκλεκτοί φέροντας την Αποκάλυψη και θανατηφόρους ιούς που κάνουν τον κόσμο σαν ζόμπι, θυμίζει τους Ρότσιλντ, τον Κλάους Σβαμπ, τον Χαράρι, τους μασόνους και τα αντίστοιχα σχέδια τους για την γη με τους οργανισμούς τους (π.χ. .Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ,  Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, Τρίμερης Επιτροπή., ΔΝΤ, ΠΟΥ, ΟΗΕ).

Παράλληλα και πολλές άλλες ταινίες και μυθιστορήματα έχουν εμπνευστεί από πραγματικά ιστορικά γεγονότα και έχουν συμβολή σημασία (https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html), όπως επίσης και σειρές, όπως π.χ. το «Dune» και το «Game of Thrones» (https://alophx.blogspot.com/2016/09/game-of-thrones_27.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/game-of-thrones-update-update.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/to-brexit-kai-to-game-of-thrones-season.html, https://alophx.blogspot.com/2017/04/game-of-thrones.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/iron-throne_13.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/game-of-thrones.html,  https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post.html, https://national-pride.org/2014/11/19/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%83/).

Στα παιχνίδια υπολογιστή «Command and Conquer» στις «Tiberium Series», ο Κέιν, που παίρνει το ονομα του από τον Βιβλικό Κάιν, κάνει την εμφάνιση του μετά από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων, όπως αναμένεται να κάνει και ο #Χ, ενώ και οι δύο αυτοαναγορεύονται ως δήθεν «μεσσίες» και «θεοί» από τους οπαδούς τους και τους εαυτούς τους

Ο Κέιν έχει δημιουργήσει την οργάνωση των NOD, από το ονομα της Βιβλικής γης της Νωδ, στην οποία εξορίζεται ο Βιβλικός Κάιν μετά την δολοφονία του αδερφού του Άβελ, ένα μνήμα με το ονομα του οποίου και μία τοιχογραφία του φόνου του Άβελ από τον Κάιν βρίσκεται το τέμπλο του Κέιν στο Κάιρο.

Και όπως ο δεύτερος μετά τον Άβελ αδερφός του Κάιν ονομάζονταν Σεθ, έτσι και ο πρώτος υπαρχηγός του Κέιν που σκότωσε ο ίδιος ονομάζονταν Σεθ και αυτός και το σώμα του οποίου διατηρούνταν και αυτό σε κρυογονική θάλαμο στο τέμπλο του Κέιν στο Κάιρο.

Η δε τεχνητή νοημοσύνη του Κέιν έχει αρχικά το ονομα Καμπάλ κα μετά Λεγεώνα από τον Ιουδαϊκό μυστικισμό, τον καμπαλισμό και Λεγεώνα από τα δαιμόνια που έβγαλε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός από τον δαιμονισμένο των Γαδαρηνών, ενώ τον μυστικισμό της Καμπαλά και τους δαίμονες και τον διάβολο θα χρησιμοποιήσει και ο #Χ για την άνοδο του στην εξουσία (ενώ η τεχνητή νοημοσύνη ακούγεται πολύ και στις μέρες μας ότι θα γίνει ανεξάρτητη και θα κατακτήσει πι θα καταστρέψει τον κόσμο).

Οι σημαδεμένοι του Κέιν θυμίζουν το σημάδι του Κάιν, η Κύλιαν Κατάρ, το Κατάρ, το οποίο στις μέρες χρηματοδοτεί την Μουσουλμανική Αδελφότητα και περιμένει όπως και αυτή τον «μαχντί», ο οποίος είναι και ένας από τους τίτλους του Κέιν, ενώ το ονομα του Σέρβικης καταγωγής Σλάβικ θυμίζει τους Σλάβους.

Στο τέλος γίνεται μία παγκόσμια συγκυβέρνηση του Κέιν με τους εχθρούς του, ενώ τα ονόματα όλων των αντιπάλων του είναι Βιβλικών χαρακτήρων, όπως π.χ. Μιχαήλ, Παύλος, Σολομών, Ιακώβ, Ιγνάτιος, ενώ η αντίπαλη τεχνητή νοημοσύνη έχει το ονομα της Βιβλικής Εύας.

Στο δε τρίτο παιχνίδι της σειράς, γίνεται και εισβολή εξωγήινων στην γη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ένωση των δυνάμεων της γης για την απόκρουση τους, όπως ακριβώς γίνεται στις ταινίες «μέρες ανεξαρτησίας» και «Starship Troopers», αλλά και στην σειρά «Power Rangers» και  στα «Χελωνονιντζάκια», αλλά και στις σειρές «Σόνικ» και «Σούπερ Μάριο», όπως ανέφερε ο Βέρνερ Φον Μπράουν για το «Blue Beam Project» (https://www.imdleo.gr/diaf/2011/01/W_Von_Braun+Vatican+UN+NASA+Pravda.pdf).

Ακόμα και η ιστορία του θρυλικού Αυτοκράτορα της Ρωμανίας Ηράκλειου θυμίζει αυτή του «Starcraft» (https://alophx.blogspot.com/2018/11/starcraft.html), του Τσάμπερλεϊν αυτή του Red Alert 3 και του «Ανθρώπου από την Μαντζουρία» (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2023/04/command-and-conquer.html), το Red Alert 2 έχει εμπνευστεί από την Ρωσία και τον Πούτιν (https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html), ενώ και ταινίες για την Κίνα (https://alophx.blogspot.com/2023/04/command-and-conquer.html), ξένοι ηγέτες σε κράτη ενέπνευσαν ταινίες (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_24.html), ή οι θρύλοι για τον καθολικό μονάρχη επίσης έχουν γίνει έμπνευση για πολλές ταινίες σαν τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post_5.html https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html, ).

Αλλά και από η σειρά «Game of Thrones» έχει εν μέρει εμπνευστεί από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και τα οράματά του Προφήτη Δανιήλ (https://alophx.blogspot.com/2016/09/game-of-thrones_27.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/game-of-thrones-update-update.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/to-brexit-kai-to-game-of-thrones-season.html, https://alophx.blogspot.com/2017/04/game-of-thrones.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/iron-throne_13.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/game-of-thrones.html,  https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_90.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post.html), αλλά και από τον ανταγωνισμό των κρατών της Μέσης Ανατολής, όπως και πολλά ιστορικά περιστατικά και πρόσωπα, ονομαστικά και αναλυτικά (https://alophx.blogspot.com/2016/09/games-of-thrones-kai.html), αλλά και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και τους Ναζί και την ΕΣΣΔ (https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_89.html). 

 [Σε αυτήν την ιστοσελίδα (που είναι συνέχεια από το http://astakotheories4.blogspot.com/ ) θα σας δείξουμε πως προβάλλετε (άλλοτε συγκαλυμμένα και άλλοτε πιο φανερά) μέσα από τις ταινίες, ο ..Αντίχριστος!!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...Ποιος είναι άραγε (στην πραγματικότητα) ο πειρατής ..Tζακ Σπάροου, ο οποίος μπλέκει σε περιπέτειες του με το "πειρατικό του ..πλοίο";;; (μην ξεχνάμε ότι η πειρατική σημαία είναι μια ..νεκροκεφαλή με οστά..).

Pirates of The Caribbean 4 Official Trailer. Πολλοί χαρακτήρισαν τον ..David "Πειρατή", λόγω της θαλάσσιας περιπέτειας του, με το σκάφος του (Plastiki), καθώς επίσης και λόγω του σήματος που έχει στην αγκράφα της ζώνης του (νεκροκεφαλή και οστά)!!!

Στην (2η ταινία) NARNIA-The Voyage of The Dawn Treader, το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, είναι γυρισμένη πάνω σε ένα ...πλοίο με πανιά!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πλοίο, το οποίο έχει στην πλώρη του, έναν ..Δράκο και στο ..μοβ πανί του, έχει και ένα ..έμβλημα!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το έμβλημα της οικογένειας Rothschild!!! βλέπετε δύο λιοντάρια-ένα αριστερά και ένα δεξιά (μέσα στην ασπίδα)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μία (από τις διαφημιστικές αφίσες) της 1ης ταινίας NARNIA!!! Πάνω στην Ασπίδα, υπάρχει ζωγραφισμένο ένα ..λιοντάρι!!!

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας γράφετε (στα Αγγλικά): "Everything you know is about to change forever. A new Age is Dawning", που στα Ελληνικά μεταφράζετε ως: "Οτιδήποτε γνωρίζατε έως τώρα, πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Μία ..ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ανατέλλει..." προσέξτε επίσης, στην λέξη "Narnia", πως ξεχωρίζει ..συμπτωματικά το γράμμα "R" (με ουρά)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μία (από τις διαφημιστικές αφίσες) της ταινίας Golden Compass. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τον Αντίχριστο(πολική Αρκούδα), ο οποίος είναι το όργανο του Σατανά (που συμβολίζετε στην συγκεκριμένη ταινία, σαν κοριτσάκι)!!!

Στο σενάριο της ταινίας, το "κοριτσάκι" βοηθάει την "πολική Αρκούδα" να διεκδικήσει τον χαμένο θρόνο της!!! Υπό μία έννοια, η "πολική Αρκούδα" ταυτίζετε με το "κοριτσάκι" (ο άνθρωπος-Αντίχριστος δέχεται μέσα του, όλη την ενέργεια του Σατανά)!!!

Στην σειρά ταινιών του μικρού (Άγγλου) μάγου Harry Potter, έχουμε:

1. συναντήσει τον μονόκερο (είδος μυθικού Αλόγου, το οποίο έχει ένα ..κέρατο στο κεφάλι του) και σώζει (με το μαγικό φώς του) τον Harry Potter από τις δαιμονικές σκιές!!! Τον μονόκερο, τον συναντάμε και στο Έμβλημα-Ασπίδα της οικογένειας Rothschild!!!

2. συναντήσει "Το Τάγμα του Φοίνικα" μια μυστική ομάδα "καλών" μάγων, οι οποίοι προστατεύουν τον Harry Potter!!! (οι γονείς του Harry Potter υπήρξαν μέλη αυτής της ομάδας)!!! τον φοίνικα σαν σύμβολο, τον συναντάμε (και αυτό) στην κεφαλή του Εμβλήματος-Ασπίδας της οικογένειας Rothschild!!!

(Στην εσωτερική ασπίδα του εμβλήματος της οικογένειας Rothschild συναντούμε έναν μαύρο Αετό, σύμβολο του Γερμανικού οίκου του Hesse)

3.Τον Harry Potter να σπουδάζει σε ένα ..Αγγλικό κολέγιο (όπως έχει σπουδάσει άλλωστε και ο ..David)!!!

4.Τον Harry Potter να λαμβάνει μέρος σε ένα "μαγικό" άθλημα που ονομάζετε "Τρίαθλον" και να καταλαμβάνει την 1η θέση!!!

(και ο ..David έχει πάρει την 1η θέση στο αθλητικό "Τρίαθλον" στο Αλκατράζ)

5. Τον Harry Potter, να διδάσκετε μαγικά ..βότανα!!!

και ο ..David ασχολήθηκε με τα βότανα (κατέχει προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου)!!!

Στην ταινία "Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2 (..1978)" τον Damien Thorn (Αντίχριστος) τον υποδύεται ο ηθοποιός Jonathan Scott-Taylor....

....η μητέρα του ..David (κατά το επίσημο βιογραφικό του) έχει επίθετο Schott (Victoria Lou Schott)!!! μοιάζει με το Scott!!! Το επίθετο της ετεροθαλής αδελφή της, λέγετε ..Taylor (Αμερικανίδα δημοσιογράφος Felicia Taylor)!!!!

...και να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι στο OMEN 2, λίγο πριν ο πατέρας του ..Damian δει μέσα σε ένα κοντέινερ την τοιχογραφία του Αντίχριστου, φαίνεται πάνω σε ένα μπλε κοντέινερ αποτυπωμένο ένα μεγάλο "R"!!! πάνω σε ένα άλλο κοντέινερ, που κουβαλάει ένας γερανός, γράφει ..Hawai!!!

Την στιγμή, που ο θετός πατέρας του ..Damian βλέπει την τοιχογραφία, την ίδια ακριβώς στιγμή, μια ..ΚΟΚΚΙΝΗ ατμομηχανή σκοτώνει έναν άνθρωπο!!!

Πάνω στην ατμομηχανή υπάρχει ένα λογότυπο που γράφει "ROCK ISLAND"!!!

Ενδιαφέρον έχει επίσης, να αναφέρουμε ότι μέσα στους τίτλους τέλους της παραπάνω ταινίας (συντελεστές της ταινίας) αναφέρεται ότι ο δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη ονομάζετε Richard Luke Rothschild!!!

Ας δούμε τώρα, ποιος είναι ο ..μυστικός Βρετανός πράκτορας που σώζει τον πλανήτη (με τον οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές)....James Bond (Secret A-gent 007)!!! Πιο αναλυτικά:

Ας θυμηθούμε την πρώτη του, ταινία με τίτλο “DR NO”, στην οποία ο “Πράκτορας 007” ταξιδεύει στην ....Χαβάη, και Διαλύει την μυστική βάση του διαβολικού ..επιστήμονα “DR. Νο”, ο οποίος ήθελε να προκαλέσει πόλεμο μεταξύ της Αμερικής και της Ρωσίας!!!

Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “ζεις μονάχα δύο φορές” στην οποία ο “Πράκτορας 007” πολεμάει τον “κακό” μέσα σε ένα ανενεργό ηφαίστειο, το οποίο ενεργοποιείτε τελικά από ..τεχνητή έκρηξη, που προκαλεί ο “κακός”!!!

Ας θυμηθούμε την ταινία “Χρυσοδάκτυλος” στην οποία ο “κακός” της ταινίας (μεγιστάνας του ..Χρυσού), προσπαθεί να μολύνει με “ραδιενέργεια” τον “Αμερικάνικο χρυσό” , με σκοπό να προκαλέσει οικονομικό κραχ στην Αμερική, και να επωφεληθεί ο ίδιος (οικονομικά)!!! Μην ξεχνάμε ότι στην συγκεκριμένη ταινία, ο “Πράκτορας 007” φορούσε στο παπούτσι του ένα ..πομπό-chip!!!

Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “Τα Διαμάντια είναι παντοτινά” στην οποία, ο “Πράκτορας 007” αντιμετωπίζει έναν μεγιστάνα ..Διαμαντιών, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα Διαμάντια, δημιουργεί έναν Δορυφόρο-όπλο!!! Ενδιαφέρον, έχει να προσέξουμε ότι η τελική μάχη μεταξύ “Πράκτορα 007” και “κακού” γίνετε πάνω σε μια ..Θαλάσσια πλατφόρμα πετρελαίου, η οποία στο τέλος ανατινάζεται!!!

Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “Η θέα που σκοτώνει”, στην οποία, ο Άγγλος “Πράκτορας 007” ευρισκόμενος στις ΗΠΑ (San Francisco), μονομαχεί στην κορυφή της γέφυρας Golden Gate (Χρυσή πύλη) με τον “κακό”,o οποίος (κακός) ..τυχαίνει να είναι ιδιοκτήτης ..Ιππικού ομίλου και ιδιοκτήτης ενός ..Κάστρου καθώς επίσης ασχολείται με την τεχνολογία των βιοτσίπ (τσιπάρει τα άλογα του, με σκοπό να κερδίζουν στις ιπποδρομίες)!!!

Η αφίσα της ταινίας "Η θέα που σκοτώνει" με τον ..Άγγλο μυστικό πράκτορα 007. Ποιος όμως ηθοποιός έπαιξε (για πρώτη φορά) τον James Bond;;; ....o ηθοποιός Σον Κόνερι!!! ο οποίος έπαιξε και στις ταινίες:

1.ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ,η τελευταία σταυροφορία (όπου τραυματίζετε θανάσιμα και ..θεραπεύετε από το δισκοπότηρο)

2.The ROCK, O Σον Κόνερι (Ένας παλιός μυστικός Βρετανός πράκτορας) εξουδετερώνει (με την βοήθεια του ..Νίκολας Κέιτζ) μια ομάδα τρομοκρατών (εξοπλισμένοι με ..πράσινα χημικά) στο ..ΝΗΣΙ ΑΛΚΑΤΡΑΖ και σώζει το ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ!!!

The Rock - Movie Trailer. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε άραγε να παίξει τους παραπάνω ρόλους ο Σον Κόνερι;; Μήπως έπαιξε άραγε ρόλο (εκτός από τα υποκριτικά του ταλέντα), ότι έχει γεννηθεί ....25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (1.930 μ.Χ.);;;

(Στην τελευταία ταινία, ο Σον Κόνερι οδηγεί στους δρόμους του ..Σαν Φρανσίσκο ένα Τζιπ, τύπου" Hammer"--"Σφυρί"..), ο Σον Κόνερι, κάποια στιγμή μέσα στην ταινία, ψάχνει να βρει την ανιψιά του, που ονομάζετε ..Αγγέλου!!!

Προς το τέλος της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ ανάβει δύο ..πράσινα καπνογόνα (τα οποία συμβολίζουν την πράσινη ανάπτυξη) ...με τα οποία έρχεται η ..λύτρωση!!! Στο τέλος της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκει το μικροφίλμ που ήταν ..κρυμμένο μέσα σε μια ..παλιά Εκκλησία--- το τέλος, θυμίζει ..χρονοκάψουλα ..Νέα Ζηλανδία Christchurch)!!! Ο Νίκολας Κέιτζ (ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Knowing) έπαιξε πρόσφατα σε δύο ταινίες:

1.The Sorcerer's Apprentice (ο Μαθητευόμενος Μάγος). Μήπως σας θυμίζει ..κάποιον, ο κύριος της παραπάνω αφίσας;; THE SORCERERS APPRENTICE TRAILER. Σε αυτήν την ταινία (της Walt Disney) ο (μάγος) Νίκολας Κέιτζ ψάχνει για ένα ..παιδί-μάγο, ο οποίος θα σώσει τον κόσμο!!!

μετά το πρώτο δεκάλεπτο της ταινίας, εμφανίζετε η εξής σκηνή: το παιδί-μάγος κοιμάται και ο σκύλος του ανεβαίνει στο κρεβάτι του και τον ξυπνάει... η κάμερα ζουμάρει στο ξυπνητήρι, που δείχνει 7 το πρωί..

Ο ..David πριν πολλή καιρό είχε πει: "κάθε πρωί ανεβαίνουν τα σκυλιά μου στο κρεβάτι και με ξυπνάνε, αλλά δεν με πειράζει διότι έτσι και αλλιώς είμαι ...πρωινός τύπος!!! (ο ..David έχει αναφέρει ότι έχει δύο σκυλιά, όμως κυκλοφορεί δημόσια μόνο με τον μαύρο σκύλο του..)

2. SEASON of the WITCHΣε αυτήν την ταινία ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ..Ναϊτης Ιππότης!!! Στο παρακάτω εξώφυλλο της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ κρατάει ένα σπαθί, στο οποίο αντανακλάτε, μέσα σε μια φωτιά, μια γυναίκα (η οποία, αποκαλύπτετε στο τέλος της ταινίας, ότι είναι ο Σατανάς!!!)

Ποιον, σας θυμίζει ο ..κύριος της παραπάνω αφίσας;;; Δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Season of the Witch". Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, παλιότερα είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία "Gost Rider "!!! ο Gost Rider (ο οποίος έχει ένα φλεγόμενο κεφάλι, που συμβολίζει τον μέγα "Πεφωτισμένο") είναι το όργανο του Διαβόλου, ο οποίος μαζεύει τις "ψυχές" των αμαρτωλών ανθρώπων, για λογαριασμό του αφέντη του!!! υποτίθεται ότι στο τέλος της ταινίας, ανεξαρτητοποιείται από το "Αφεντικό" του!!!

Αν κάποιος από εσάς τύχει να δει αυτήν την ταινία, τότε σε μια σκηνή, θα δει τον "Gost Rider", ο οποίος για να αποφύγει την αστυνομία που τον κυνηγάει, βουτάει από την κορυφή της παρακάτω ..γέφυρας, με την μηχανή του και διασχίζει το νερό, χωρίς να βουλιάξει!!! (βλέπετε επίσης την ..φωτιά και το ..νερό).

Στο εξώφυλλο της παρακάτω ταινίας (Shutter Island -το νησί των καταραμένων), φαίνεται το νησί του ..Αλκατράζ!!! (βλέπετε επίσης την ..φωτιά και το ..νερό!!!). Πρωταγωνιστής σε αυτήν την ταινία, είναι ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio, ο οποίος υποδύεται (αρχικά) έναν αστυνομικό ντετέκτιβ, ο οποίος μεταβαίνει (με ..πλοίο) στο ψυχιατρικό ίδρυμα του νησιού, για να ερευνήσει μια εξαφάνιση ενός τροφίμου!!!

Στο τέλος της ταινίας, ανακαλύπτει ότι τα περισσότερα από όσα ζούσε μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν μια φαντασίωση του και ο ίδιος ήταν στην πραγματικότητα, ένας τρόφιμος αυτού του ψυχιατρικού ιδρύματος!!!

Καλό είναι να γνωρίζετε, ότι ο Leonardo DiCaprio συμμετείχε στο οικολογικό ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ και πρόσφατα αγόρασε και ένα σπίτι στο ..Ισραήλ!!! (στο Ισραήλ έχει αγοράσει σπίτι και η τραγουδίστρια Μαντόνα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε παλιότερες αναρτήσεις μας).

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "The Island" ("Τo Νησί")!!! Στην παραπάνω ταινία, ο πρωταγωνιστής (που υποδύεται ο ηθοποιός Ewan McCregor) και είναι ο ..κλώνος του Τομ Λίνκολν (ο οποίος, είναι ..σχεδιαστής πρωτοποριακών ..θαλασσίων σκαφών!!!), καταφέρνει να αποδράσει από μια μυστική βάση παραγωγής κλώνων-σωσιών, (οι οποίοι χρησιμοποιούνται για ανταλλακτικά των αληθινών ανθρώπων) και αφού (μετά από περιπέτειες) καταφέρνει να πάρει την θέση του αληθινού Τομ Λίνκολν, επιστρέφει στην βάση, την οποία και καταστρέφει, αφού προηγουμένως έχει ελευθερώσει όλους τους κλώνους!!!

Στο τέλος της ταινίας, ο πρωταγωνιστής μαζί με την ..ξανθιά φίλη του, ταξιδεύουν πάνω σε ένα πρωτοποριακό θαλάσσιο σκάφος.. για κάποιο .."ΝΗΣΙ"!!! Στην αρχή του τρέιλερ, βλέπετε το όνειρο του ..κλώνου, το οποίο γίνεται πραγματικότητα στο τέλος της ταινίας!!!

Στο διάστημα (1:46-1:50) καθώς επίσης και στο διάστημα (2:05-2:10), βλέπετε (σε ένα ουρανοξύστη), ένα τεράστιο "R", από το οποίο κρέμονται οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, και στην συνέχεια, καθώς το γράμμα "R" ξεκολλάει και πέφτει στο έδαφος (μαζί με τους 2 βασικούς πρωταγωνιστές γαντζωμένους πάνω του), εκείνοι δεν παθαίνουν τίποτα!!!

το μήνυμα, το οποίο μας περνάει αυτή η σκηνή της ταινίας είναι, ότι το γράμμα "R" ..σώζει ζωές!!! (ποιανού όμως το επίθετο ξεκινάει από το γράμμα "R";;;). (ο ηθοποιός Ewan McCregor, έπαιξε και τον ρόλο του κακού, στην ταινία (ILLUMINATI) Angels & Demons (https://astakotheories5.blogspot.com/2011/05/1-hollywood_04.html).

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα μιας πρόσφατης ταινίας (2011 μ.Χ.) με τίτλο: "I am number FOUR" (Είμαι ο αριθμός ..Τέσσερα!!!). Ο καλός "εξωγήινος", ο οποίος με τις υπερφυσικές του δυνάμεις, προστατεύει τον πλανήτη Γη, από τους κακούς "εξωγήινους"!!! Ποιας είναι όμως (στην πραγματικότητα) ο .."ΑΡΙΘΜΟΣ 4";;;

Ενδιαφέρον έχει, ότι ο ..ήρωας της ταινίας χρησιμοποιεί ..ψεύτικες ταυτότητες (ψεύτικα ονόματα) για να μην τον ανακαλύψουν οι "εξωγήινοι" εχθροί του (τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στο Ζενίθ της δύναμής του)!!! Η πρώτη επαφή που έχει ο θεατής με τον ..ήρωα είναι, όταν αυτός βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "THE ROAD" ("Ο ΔΡΟΜΟΣ"). Ο ήρωας της ταινίας (Βίγκο Μόρτενσεν), προσπαθεί (μαζί με τον γιό του) να επιβιώσει σε έναν (μελλοντικό) μολυσμένο πλανήτη (καμένη ..φύση, χωρίς βλάστηση)!!!

Στην παραπάνω αφίσα της ταινίας, ο πρωταγωνιστής έχει περασμένο γύρω του, ένα ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί του ..David (Mayer) de Rothschild!!!

Στην εποχή του, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προφητέψει, ότι "Θα 'ρθει καιρός που θα ζωσθεί ο τόπος με μια ..κλωστή", εννοώντας προφανώς, τα καλώδια (και κυρίως αυτά, της οπτικής ίνας) μέσω των οποίων περνούν, οι περισσότερες πληροφορίες παγκοσμίως, με αποκορύφωση το ..ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτεσεν (ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον ..David) έπαιξε και στην τριλογία ταινιών "ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών" (γυρισμένα όλα, στη ..ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ) όπου στο τέλος της 3ης ταινίας στέφετε ..Βασιλιάς!!! The Two Towers - Official Trailer. Lord of the Rings: Return of the King trailer.

Παρακάτω βλέπετε ένα απόσπασμα από την ταινία "The Gospel of John" ("Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη"), η οποία προβλήθηκε το 2003 μ.Χ. Στην παραπάνω ταινία, τον Ιησού Χριστού, υποδύθηκε ο ηθοποιός Henry Ian Cusick, ο οποίος αργότερα (το 2005 μ.Χ.) έπαιξε και στην πασίγνωστη ξένη σειρά "Lost" ("οι Αγνοούμενοι")!!!

Η σειρά "Lost", αναφέρετε στην ζωή μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι είναι οι επιζώντες ενός περίεργου αεροπορικού δυστυχήματος (της πτήσης ..Σίδνεϊ -Λος Άντζελες) και οι οποίοι καταλήγουν ναυαγοί σε ένα μυστηριώδες και άγνωστο ..Νησί, κάπου στην μέση του Ειρηνικού ωκεανού!!! Στο ..Νησί, οι ναυαγοί βιώνουν πολλά μεταφυσικά φαινόμενα!!!

(τα περισσότερα γυρίσματα της σειράς, έχουν γίνει σε εξωτικές τοποθεσίες της ..Χαβάης!!!). Ο ηθοποιός Henry Ian Cusick υποδύεται τον Desmond David Hume (εμφανίζετε για πρώτη φορά, στον 3ο κύκλο επεισοδίων της σειράς), ο οποίος ενώ ταξίδευε με το σκάφος του (ένα ..ιστιοφόρο) ναυάγησε και αυτός στο ..Νησί!!! Ο Desmond David Hume ξεχώρισε από τους υπόλοιπους ναυαγούς, διότι:

1.ήρθε από την ..θάλασσα (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι "έπεσαν" από τον ουρανό)

2.για τα τρία περίπου (πρώτα) χρόνια στο ..Νησί, ήταν αποκομμένος από τα υπόλοιπα μέλη

3.είχε ηγετικές ικανότητες

4.(από ένα σημείο και μετά) απόκτησε την ικανότητα να παρεμβαίνει στον χρόνο αλλά και να λείπει (μερικές φορές) από το ..Νησί!!! Είναι άραγε τυχαία η επιλογή του ηθοποιού Henry Ian Cusick ή μήπως έπαιξε ρόλο ότι μοιάζει αρκετά, με τον ..David de Rothschild;;;

Παρακάτω βλέπουμε την αφίσα της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα"). Η υπόθεση της ταινίας, αναφέρετε σε έναν "αποτυχημένο" ..συγγραφέα (Έντι Μόρα), ο οποίος καταφέρνει (υποτίθεται, με την βοήθεια ενός ειδικού χαπιού) να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου του, με αποτέλεσμα (σταδιακά) να εκπληρώνει κάθε όνειρο και επιθυμία του!!! Στο τέλος της ταινίας, φαίνεται ο "ήρωας" της ταινίας, ο οποίος εμπλέκεται με την πολιτική, με τελικό στόχο, να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον "Πλανητάρχης"!!!

Τον ..συγγραφέα "Έντι Μόρα" υποδύεται o ηθοποιός Bradley Cooper και τον "μέντορα" του (..μεγάλο-χρηματιστή), τον υποδύεται ο πασίγνωστος ηθοποιός ..Robert de Niro!!! (..Ser Evelyn Robert de Rothschild). O ..David de Rothschild έχει γράψει (ή έχει χρηματοδοτήσει την συγγραφή) τουλάχιστον τριών βιβλίων (με οικολογικά θέματα)!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα").  Στο σημείο 01:34-01:36 βλέπετε την βουτιά του ..ήρωα από έναν ψηλό βράχο και την ανάδυσή του, στην επιφάνεια της ..θάλασσας... Στο σημείο 01:51-01:52 του τρέιλερ, βλέπετε επίσης τον ..ήρωα της ταινίας και πίσω του, να υπάρχει σαν φόντο, μια ..Γέφυρα...

(μέσα στην ταινία) την στιγμή που ο "Πρωταγωνιστής" αναδύεται μέσα από την ..θάλασσα αναφέρει: "..Τότε άρχισε να διαμορφώνεται μια ιδέα μέσα μου. Ξαφνικά, ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Δεν ήταν το γράψιμο. Δεν ήταν τα βιβλία. Ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό..."

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει και παραπάνω, η μεγάλη φιλοδοξία του "Πρωταγωνιστή" είναι η Παγκόσμια Εξουσία ("Πλανητάρχης")!!! Παρακάτω βλέπετε (με τον ..κόκκινο σκούφο) τον ..ονειροπόλο David (Mayer) de Rothschild!!! Στο βάθος φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας Χ-men Last Stand (2006 μ.Χ.). Η παραπάνω ταινία, μας περιγράφει την τελική μάχη των κακών μεταλλαγμένων (μεταλλαγμένοι = άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες), εναντίων των ανθρώπων και των συμμάχων τους (καλοί μεταλλαγμένοι)!!!

Το πεδίο της μάχης γίνετε το ..Νησί του Αλκατράζ, στο οποίο εδρεύει η βάση των "Καλών" (σε αυτήν την βάση προστατεύετε ένα μεταλλαγμένο ..Παιδί, το οποίο έχει την ιδιότητα να θεραπεύει τους μεταλλαγμένους και να τους μετατρέπει σε φυσιολογικούς ανθρώπους-πράγμα που δεν αρέσει στους κακούς μεταλλαγμένους, και οι οποίοι, επειδή δεν θέλουν να χάσουν τις υπερδυνάμεις τους, προσπαθούν να εξοντώσουν αυτό το ..παιδί)!!!

Στην ταινία φαίνεται το νησί του Αλκατράζ, όπως επίσης φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη) πάνω από την οποία πέρασε και ο στρατός των κακών μεταλλαγμένων (αφού πρώτα νωρίτερα, όλη η γέφυρα μετατοπίστηκε από την θέση της, με υπερφυσικό τρόπο και ενώθηκε με το νησί του Αλκατράζ!!!).

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Zodiac". Μέσα στην ομίχλη διακρίνετε την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο (Golden Gate-Χρυσή Πύλη)!!! Η ταινία "Zodiac" δίνει την δική της εκδοχή, για τους (ανεξιχνίαστους έως σήμερα) φόνους που συντάραξαν την Αμερικάνικη κοινή γνώμη και που πραγματοποιήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο, στα τέλη της δεκαετίας του '60 μ.Χ.-με αρχές '70 μ.Χ.!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Zodiac". Στο σημείο 01:31-01:32 βλέπετε (από ψηλά) την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!! Στο συγκεκριμένο πλάνο ..συμπτωματικά, φαίνεται και ένα ..ιστιοφόρο!!! Έναν, από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παραπάνω ταινία, είχε ο ηθοποιός Robert Downey Jr, ο οποίος "ενσάρκωσε" (το 2010 μ.Χ.) τον "Ironman" στην ομότιτλη ταινία!!!

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Arctic Blast". Η υπόθεση της παραπάνω ταινίας αναφέρετε σε έναν ξαφνικό παγετώνα, που ξεκινάει ξαφνικά(λόγο της τρύπας του όζοντος), από την θαλάσσια περιοχή νότια της ..Αυστραλίας, στη συνέχεια επεκτείνετε σε όλη την Αυστραλία (όπου πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο) και τέλος καταλήγει στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο!!!

Ο ..Αντίχριστος δεν προβάλλετε μόνο μέσα από τις ταινίες (ειδικά στις μέρες μας) αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους (μουσική, διαφημίσεις, αφίσες, κ.λπ.)!!! Ποιος πιστεύετε ότι (στην πραγματικότητα) προβάλλετε στην παρακάτω αφίσα;;;(προσέξτε το τατουάζ-κύμα, στο μέτωπό του!!! το "κύμα" συμβολίζει, για τους Παγκοσμιοποιητές , την "Νέα Εποχή", στην οποία θα ηγηθεί ο ψευτομεσσίας τους!!!). Στην παραπάνω αφίσα συναντάμε και το πρόσωπο μιας ..μαύρης γυναίκας!!!

Στην πραγματικότητα, και τα δύο πρόσωπα, είναι πτυχές της προσωπικότητας ενός και μόνο ατόμου!!! (άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, αρσενικό-θηλυκό). Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα ισόπλευρο τρίγωνο (που κοιτάει προς τα κάτω) και στο εσωτερικό του φαίνεται το μυθικό Άλογο ..μονόκερως!!!

Αυτήν η εικόνα (καρέ) φαίνεται στην αρχή του βίντεο κλιπ ("Born This Way") της πιο δημοφιλούς (και πιο διεστραμμένης) τραγουδίστριας της Ποπ μουσικής Lady Gaga!!! Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ, περιγράφετε η γέννηση του ..κακού!!!

Το παραπάνω βίντεο κλιπ, τελειώνει με την Lady Gaga πάνω στον μονόκερο!! Αν ενώσετε τα δυο παραπάνω τρίγωνα (αρχή και τέλος του βίντεο-κλιπ) σχηματίζετε το Αστέρι του Δαυίδ (Star of David)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία (ένα καρέ, από το βίντεο-κλιπ " Bad Romance") βλέπετε την Lady Gaga να φοράει ένα γούνινο παλτό, το οποίο καταλήγει στο κεφάλι μιας πολικής ..Αρκούδας!!! Γενικότερα, σε όλα τα βίντεο-κλιπ της συγκεκριμένης τραγουδίστριας (αλλά και άλλων τραγουδιστών), μπορεί κάποιος να συναντήσει αρκετούς συμβολισμούς!!!

Δείτε και τις παρακάνω ..διαφημίσεις και βγάλτε τα ..συμπεράσματά σας, αφού πρώτα θέσετε στον εαυτό σας, το εξής ερώτημα: η πλειοψηφία (και) των διαφημιστικών εταιριών βρίσκονται ή όχι (άμεσα ή έμμεσα), κάτω από τον έλεγχο των Διεθνών Τραπεζιτών;;; (Να διευκρινίσουμε ότι σαφώς και οι διαφημίσεις προβάλλουν το εκάστοτε προϊόν, μήπως όμως στην πραγματικότητα κρύβουν ακόμα βαθύτερα ..νοήματα;;;).

Heineken reklám 2011 μ.Χ. Ποιός να είναι άραγε ο ..ψηλός πολυτάλαντος κύριος, ο οποίος "μαγνητίζει" τα βλέμματα όλων των ανθρώπων;;; Σε ένα σημείο της διαφήμισης, αυτός ο ..κύριος μετατρέπει (με ένα ταχυδακτυλουργικό τρόπο) τον ..Χρυσό -σε ένα κίτρινο πουλί!!!

Στο τέλος της συγκεκριμένης διαφήμισης, το ..κόκκινο Αστέρι εστιάζετε πάνω στον ..πρωταγωνιστή, ο οποίος "παρασέρνει", με το ..φλάουτό του, τον κόσμο, σε διασκέδαση!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο του ..David με τίτλο: " EARTH DAY MESSAGE FROM THE" PLASTIKI, (το οποίο είχε "τραβηχτεί " κατά την Θαλάσσια Αποστολή του!!!)

Στην αρχή του βίντεο, ο ..David αναφέρει ότι η συγκεκριμένη Αποστολή του, του πήρε περίπου 3.5 χρόνια προετοιμασίας!!! Στο σημείο 02:07, αναφέρει ότι η ΜΟΣΑΝΤ (η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) του παρείχε δορυφορική υποστήριξη!!! Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε τον ..David να ..εξαφανίζει ένα μαντήλι!!!

Johnnie Walker - boat in bottle. Η παραπάνω διαφήμιση, μήπως άραγε μας "παραπέμπει" στην θαλάσσια Αποστολή του ..David με την ονομασία "Message in the bottle";;; Johnnie Walker – Fish. Ποιος να είναι άραγε ..Αυτός, ο οποίος (στο τέλος της παραπάνω διαφήμισης) βγαίνει μέσα από την ..Θάλασσα;;; Johnnie Walker Commercial 5.

Τι να βλέπουν άραγε οι άνθρωποι στον ουρανό;;; Ψάξτε στο διαδίκτυο για το Σχέδιο ¨Μπλε Ακτίνα¨ ("BLUE BEAM"). Μερικές επιπλέον πληροφορίες (πιθανότατα) θα προστεθούν στα σχόλια της ιστοσελίδας μας (https://astakotheories5.blogspot.com/2011/05/hollywood.html)…

Σε αυτό το κεφάλαιο, θα ασχοληθούμε με την ισπανική ταινία " El Nino de la Luna" (.1989 μ.Χ.), που στα Αγγλικά μεταφράζετε σαν "Moon Child" και στα Ελληνικά μεταφράζετε σαν "Το Παιδί του Φεγγαριού". Αυτή η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κανών, το 1.989 μ.Χ. Διαβάστε παρακάτω τις κριτικές που έγραψαν (εκείνη την χρονιά) για την ταινία, τα παρακάτω έντυπα (είναι ενσωματωμένα και στην αρχή της ταινίας):

LE MONDE. "Το Παιδί του Φεγγαριού μια μοναδική ταινία που ενώνει τον Πάγο με την Φωτιά και στην οποία πλανιέται ο αέρας του μεταφυσικού Μια υπέροχη ταινία που μας ταξιδεύει εκεί που πολύ σπάνια πάνε οι σημερινές ταινίες: Στο όνειρο, στην μαγεία." (..αέρας ..ταξιδεύει ..Πάγος ..Φωτιά ..όνειρο ..μαγεία).

LE NOUVEL OBSERVATEUR. "Το Παιδί του Φεγγαριού είναι η αποκάλυψη του Φεστιβάλ των Κανών, μια ταινία περιπέτειας , προσωπική και καταστροφική, μυστικιστική και εκλεπτυσμένη, που αισθανόμαστε την συγκίνηση στο να βλέπουμε το αόρατο με τη μαγεία των εικόνων του" ( ..αποκάλυψη ..περιπέτεια, ..μυστικιστική, ..μαγεία)

Άραγε οι κριτικές (του 1.989 μ.Χ.) είχαν να κάνουν μόνο με την ταινία ή μήπως αναφερόντουσαν (κωδικοποιημένα-με λέξεις κλειδιά) και σε κάτι άλλο, το οποίο ήταν σχεδιασμένο να συμβεί στο μέλλον...;;; (π.χ. τα ταξίδια του ..David de Rothschild,ο οποίος πιστεύει ….στην δύναμη των ..ονείρων, δημιουργώντας ..περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν..).

(Ενδιαφέρον, έχει επίσης ότι μέσα στην ταινία δεν φαίνεται πουθενά πάγος και δεν αναφέρετε πουθενά η λέξη πάγος!!! Γιατί η "Le Monde" έγραψε για ..πάγο;;; τυπογραφικό λάθος άραγε;;; σχήμα λόγου;;; κανονικά έπρεπε να αναφέρει νερό και όχι πάγο..).

H ταινία συνεχίζει, με την αφήγηση μιας προφητείας: "Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα, αλλά η καρδιά του έχει ανοίξει για να λάβει μια μοναδική φεγγαραχτίδα η οποία τότε έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας. Τότε, όπως και τώρα στη σκοτεινή ήπειρο, σκουρόχρωμοι άνθρωποι περίμεναν τον ερχομό αυτού του ανοιχτόχρωμου και φωτεινού παιδιού. Μια μεγάλη φωτιά στον ουρανό θα τον ανήγγειλε. και τραβώντας το πέπλο, θα τους αποκαλυπτόταν ο θεός τους, Το Παιδί του Φεγγαριού. "

Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα ιδιαίτερα "χαρισματικό" ..12χρονο παιδί, το οποίο ονομάζετε David!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..12χρονο David!!! (τον υποδύεται ο μικρός ηθοποιός Enrique Saldana).

Αυτό το παιδί (αγνώστων γονέων) μεγαλώνει μέσα σε ένα ορφανοτροφείο. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν κάνουν παρέα μαζί του, επειδή τον θεωρούν παράξενο!!! Ο ..David όλη μέρα ζωγραφίζει εικόνες, τις οποίες έχει δει στα όνειρά του και οι οποίες συνδέονται με το μέλλον του!!!

Οι ζωγραφιές του David καταλήγουν στα χέρια μιας αποκρυφιστικής οργάνωσης, η οποία στέλνει μια γυναίκα-πράκτορα της, για να ερευνήσει από κοντά το "φαινόμενο" David!!! Η γυναίκα-πράκτορας (η οποία είναι και αυτή ένα άτομο με "ειδικά" χαρίσματα) συναντάει τον David και αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με ένα ¨Χαρισματικό" άτομο!!! Στην συνέχεια, κατόπιν διαταγής από την οργάνωση, η γυναίκα υιοθετεί τον ..David!!! Το όνομα αυτής της γυναίκας είναι ..Victoria!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την Victoria!!! (την υποδύεται η ηθοποιός Maribel Martin).

Σε αυτό το σημείο, δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε, ότι η μητέρα του David (Μayer) de Rothschild (κατά το επίσημο βιογραφικό του) ονομάζετε Victoria!!! Στην συνέχεια λοιπόν της ταινίας, η Victoria μαζί με τον μικρό David μετακομίζουν σε ένα ίδρυμα της οργάνωσης, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα κέντρο εκπαίδευσης ατόμων με ιδιαίτερα "χαρίσματα" (τηλεκινησία, τηλεπάθεια, κ.λπ.)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το σύμβολο της Οργάνωσης... (μέσα σε ένα ..εξάγωνο βρίσκετε ένας ρόμβος, δηλαδή ένα σχήμα με ..4 πλευρές!!! Αν νοητά διχοτομήσουμε τον ρόμβο στην μέση, τότε θα έχουμε 2 τρίγωνα, ένα τρίγωνο που "κοιτάει" προς τα πάνω και ένα τρίγωνο που "κοιτάει" προς τα κάτω...).

(..Στις 5 Δεκεμβρίου 2005 μ.Χ. συνήλθε στην Γενεύη η σύνοδος των 192 κρατών που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη της Γενεύης για την ανθρωπιστική βοήθεια. Θέμα συζητήσεως:

Η πρόταση του κράτους του Ισραήλ να καταργηθούν τα σύμβολα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στις ισλαμικές χώρες) και να υιοθετηθεί ένα νέο, «ουδέτερο» σύμβολο, ο Ερυθρός Κρύσταλλος, δηλαδή ένας Ερυθρός Ρόμβος σε λευκό φόντο Αυτό και έγινε τελικά, παρ' όλο που για μια περίοδο θα ισχύουν και τα άλλα, για να φανεί για άλλη μια φορά, ποιος κυβερνά αυτόν τον πλανήτη.!!!).

Ένα λοιπόν, από τα σχέδια της παραπάνω Σέκτας, είναι να ζευγαρώσει (κάτω από το φως του φεγγαριού) έναν άντρα και μια γυναίκα, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός ιδιαίτερα "Χαρισματικού" ατόμου ("το παιδί του φεγγαριού").

Η Σέκτα, όντως βρίσκει (γενετικά) τον κατάλληλο άνδρα (Edgar) και την κατάλληλη γυναίκα (Georgina), τους φέρνει σε "επαφή" και τελικώς η γυναίκα μένει έγκυος. ο David, ο οποίος έχει παρακολουθήσει (κρυμμένος) την όλη διαδικασία και πολλά ακόμη, αντιλαμβάνεται ότι το ζευγάρι (όταν το παιδί θα γεννηθεί ) θα είναι αναλώσιμο και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί τους, για να αποδράσουν!!!

Η Σέκτα, στέλνει 2 πράκτορές της, για να κυνηγήσουν τον ..David και το ζευγάρι, που όμως (αν και καταφέρνουν να σκοτώσουν τον άνδρα) δεν καταφέρνουν να πιάσουν τον μικρό ..David και την έγκυο γυναίκα, οι οποίοι καταφέρνουν με ένα ..πλοίο να φτάσουν στην Αφρική, όπου μετά από μερικές μέρες θα συναντηθούν με τον πατέρα, του νεκρού άνδρα!!!

Η Σέκτα, αυτήν την φορά, ζητάει από την Victoria (η οποία "τρέφει μια ιδιαίτερα συμπάθεια για τον David) να "εντοπίσει" και να φέρει πίσω τον David και την έγκυο γυναίκα. Εντωμεταξύ στην Αφρική, ο David, με την δύναμη του μυαλού του, θανατώνει τον άνδρα που τους φιλοξενεί, λόγω του ότι και εκείνος αποδεικνύετε ότι ήταν παλαιό μέλος της Σέκτας και ετοιμαζόταν, με μια επιστολή του προς την οργάνωση, να τους καταδώσει!!!

Ο μικρός David και η έγκυος γυναίκα καταφεύγουν για ασφάλεια σε μια έρημο της Αφρικής, στην οποία γνωρίζουν ένα ..Μαύρο αγόρι, το οποίο τους βοηθάει!!! (μια νύχτα, η μητέρα του Μαύρου αγοριού, μια μαυροφορεμένη γυναίκα "βαπτίζει" τον ..David, κοντά σε ένα πηγάδι, σε Παιδί του Φεγγαριού!!!).

Την επόμενη νύχτα, η έγκυος γυναίκα, την στιγμή της γέννας, πεθαίνει κάτω από την επιρροή του φεγγαριού (το φεγγάρι υπονοείτε στην ταινία ότι είναι μια ..θεότητα!!! Η έγκυος γυναίκα λίγες ώρες πριν πεθάνει, συζητώντας με τον David, αναφέρει ότι το φεγγάρι είναι κακό, όμως ο David διαφωνεί με αυτήν την άποψη και υποστηρίζει ότι το φεγγάρι είναι καλό..)!!!

Η Victoria (μαζί με δύο ακόμα πράκτορες) καταφέρνει, πετώντας με ένα μικρό αεροπλάνο, να εντοπίσει (με τηλεπάθεια) τον (Λευκό) ..David και το (Μαύρο) αγόρι και να τους συλλάβει!!! Η Victoria συζητώντας (τη νύχτα, μέσα σε μια σκηνή στην έρημο της Αφρικής) με τον ..David, πείθετε να τον βοηθήσει στον σκοπό του!!!

Καλό είναι να συμπληρώσουμε ότι στην παραπάνω συζήτηση, η Victoria ρώτησε τον David τι απέγινε το μωρό και τότε εκείνος έσκυψε και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί, ενώ παράλληλα, με τις κινήσεις των χεριών του, της έδειξε ότι το μωρό, το στραγγάλισε ο ίδιος!!! Νωρίτερα, ο David είχε υποστηρίξει ότι αυτός ήταν το μωρό της Georgia και ότι είχε ξαναγεννηθεί!!! (ενδιαφέρον έχει, ότι μέσα στην ταινία δεν φαίνεται κανένα μωρό, ούτε ακούγονται κλάματα μωρού!!!

Σε ένα από τα αρχικά σημεία της ταινίας, ένας από τους γιατρός της Σέκτας, είχε υποστηρίξει ότι ίσως η Georgia δεν ήταν ποτέ έγκυος και ότι το φούσκωμα στην κοιλιά της ήταν απλός αέρας.. οι υπόλοιποι γιατροί είχαν διαφωνήσει μαζί του..!!! Ήταν ή δεν ήταν τελικά έγκυος η Georgia;;; Είναι ένα σημείο της ταινίας που δεν αποσαφηνίζεται με ακρίβεια.. ).

Το ίδιο βράδυ (κρυφά από τους άλλους δυο πράκτορες), η Victoria, o ..David και ο ..Μαύρος φίλος του, μπαίνουν στο μικρό αεροπλάνο και με πιλότο την Victoria, απογειώνονται!!! (την τελευταία στιγμή, οι 2 πράκτορες προσπάθησαν να τους σταματήσουν, όμως δεν τα κατάφεραν)

Στην παρακάτω φωτογραφία, φαίνεται ο μοχλός ασφάλειας, από την εσωτερικό μέρος της πόρτας του αεροπλάνου, στο οποίο η κάμερα (για μια στιγμή) ζουμάρει!!! (...THROTTLE ...ROTH...TITLE..) Το αεροπλάνο προσγειώνετε κοντά σε ένα ποτάμι. Η Victoria (με δάκρυα στα μάτια) αποχαιρετάει τον ..μικρό David!!!

Τo ..μαύρο αγόρι οδηγεί τον David στο ..ποτάμι, τον βοηθάει να γδυθεί και στην συνέχεια (ο David) διασχίσει το ..ποτάμι!!! Στην άλλη όχθη του ποταμιού (πίσω από ένα λοφίσκο) τον περιμένουν οι ..μαύροι ιθαγενείς (συμβολικά οι οπαδοί-σκλάβοι του, που τον περιμένουν για να τους "ελευθερώσει")!!!

Εντωμεταξύ πάνω από το ποτάμι (στον ουρανό) η Victoria, (γνωρίζοντας την προφητεία και ξέροντας ότι αν επιστρέψει στην ..σέκτα θα έχει ..άσχημο τέλος) αποφασίζει να ανατινάξει το αεροπλάνο στον αέρα, ρίχνοντας στο εσωτερικό του ντεπόζιτο, μια φωτοβολίδα!!!

Η προφητεία εκπληρώνετε "Μια μεγάλη φωτιά στον ουρανό θα τον ανήγγειλε."!!! (γνωρίζουμε από τις προφητείες, ότι κατά την στέψη του Αντίχριστου, στον Ναό του Σολομώντα στο Ισραήλ, μια μεγάλη φωτιά θα κατέβει από τον ουρανό!!!).

Στην συνέχεια, ο David ανεβαίνει τον μικρό ..λοφίσκο και έρχεται σε οπτική επαφή με τους ..ιθαγενείς όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!!! (στο κάτω μέρος του μονοπατιού φαίνεται και η νεκροκεφαλή ενός ..Τράγου -ένα από τα σύμβολα του Σατανά!!!).

Στο τέλος της ταινίας, ο David κατεβαίνει το ..μονοπάτι (που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) και συναντιέται με τον αρχηγό της φυλής, ο οποίος (με μια χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του) τον καλωσορίζει σαν "Το Παιδί του Φεγγαριού", όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!!! Η επόμενη Σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα, έχει προγραμματιστεί ..συμπτωματικά για τον Δεκέμβριο του 2011 μ.Χ. στην πόλη Ντέρμπαν, στην ..Αφρική (λίγες μέρες πριν το 2012 μ.Χ.)!!!

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της παραπάνω ταινίας είναι: -..Victoria (η ηθοποιός Maribel Martin) -..David (ο ηθοποιός Enrique Saldana). (Το ζευγάρι της ταινίας)- Georgina (η ηθοποιός Lisa Gerrard, γεννημένη στην ..Αυστραλία), (η Georgia παρουσιάζετε σαν μια γυναίκα χαμηλού νοητικού επιπέδου και αλκοολική) -Edgar (ο ηθοποιός David Such).

Ο ..David de Rothschild μεγάλωσε στην φάρμα των (..άτεκνων) ....θείων του, Peter David Robson και (της συζύγου) Renée Louise Marie de Rothschild ....... David (Mayerde Rothschild. (Μια ..σκέψη : Δαβίδ ντε Ρόθτσαϊλντ ή Δαβίδ Λε Ρόμπσον ....Ελληνικός λεξάριθμος = 666;;; Μια θεωρία που είναι δύσκολο να αποδειχθεί , αν βέβαια ισχύει.... τo μέλλον θα δείξει...).

Καλό είναι να αναφέρουμε ότι το 1.917 μ.Χ., κυκλοφόρησε και ένα μυθιστόρημα με τίτλο "Moonchild" ("Το Παιδί του Φεγγαριού"), το οποίο συνέγραψε ο Αρχισατανιστής Άλιστερ Κρόουλι γνωστός με το παρατσούκλι "το Θηρίο" 666!!!

Ο γέροντα Λαυρέντιος του Chernigov (+1.950 μ.Χ.) προφήτευσε ότι: "....Η πληρότητα της κακίας του Σατανά ενεργεί μέσα στον Αντίχριστο από τότε που αδίστακτα επιμένει να ακολουθήσει τον κακό δρόμο, και αυτό όπως λέγει ο γέροντας Λαυρέντιος θα οριστικοποιηθεί όταν φθάσει στην ηλικία των 12 ετών..." (κρίνοντας και από την ταινία) φαίνεται ότι η παραπάνω προφητεία έχει μεγάλη βάση αληθείας!!!

Ο ..David de Rothschild (ο οποίος γεννήθηκε, κατά το επίσημο βιογραφικό του, το 1.978 μ.Χ.) έγινε 12 χρονών το 1.990 μ.Χ. (έναν χρόνο περίπου μετά την προβολή της παραπάνω ταινίας-1.989 μ.Χ.)!!! Τον Σεπτέμβριο του 1.990 μ.Χ., ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ..συμπτωματικά ανακήρυξε (μέσα στο Αμερικάνικο κοινοβούλιο) το ξεκίνημα της "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ("NEW WORD ORDER") !!!

Στην παρακάτω εικόνα (μέσα από ένα όνειρο του David) φαίνεται και ένα ..ρολόι!!! (ο μικρός δείκτης βρίσκετε στην ώρα ..11 και ο μεγάλος στο 10 ή 11 λεπτό, δεν φαίνεται καθαρά) Μερικές επιπλέον πληροφορίες (πιθανότατα) θα προστεθούν στα σχόλια της ιστοσελίδας μας (https://astakotheories5.blogspot.com/2011/10/hollywood.html)....

Μετά από αρκετό καιρό απόχης, να 'μαστε και πάλι εδώ!! Έχουμε κάποια νέα στοιχεία στην έρευνά μας.. γι' αυτό πάμε κατευθείαν στο "ψητό"..

Πριν δυο  μέρες ,είδαμε την ταινία "Lucy" παραγωγής 2014 μ.Χ. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μια γυναίκα, η οποία με την βοήθεια (υποτίθεται) κάτι χαπιών καταφέρνει στο τέλος να αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις!! και να προσφέρει την ΓΝΩΣΗ που απόκτησε για τα ΠΑΝΤΑ, στους ανθρώπους..

Στο σημείο 55:11 της ταινίας "παγώσαμε" το παρακάτω περίεργο καρέ...Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ LUCY.... Στην παρακάτω εικόνα,  κάναμε μια αποκρυπτογράφηση (με την δική μας πάντοτε οπτική πλευρά..) και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω....

Στην παραπάνω εικόνα έχουμε τα εξής: το όνομα της ηρωίδας είναι LUCY, το οποίο παραπέμπει συγκαλυμμένα στο όνομα LUCIFER (Εωσφόρος). Αυτό επιβεβαιώνετε και μέσα από την ταινία, όπου η LUSY φτάνει στο τέλος, να γίνεται  Θεός!! και δίνει την γνώση στην ανθρωπότητα!!!

Παρακάτω βλέπετε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας LUCY..  Στο χρονικό σημείο 0:44... "Αποκαλύπτεται" το Δαιμονικό μάτι της Lucy..!!! Κατά τους Σατανιστές, ο Εωσφόρος (Σατανάς), είναι ένας άγγελος φωτός, ο οποίος θέλει να δώσει την γνώση στους ανθρώπους και να τους "ελευθερώσει" από τον κακό Θεό…

Αυτό, πιστεύουν ότι θα συμβεί, μέσω (της εμφάνισης και  τελικής επικράτησης σε όλο τον πλανήτη) του Ανθρώπου-εκπροσώπου του Εωσφόρου επί της Γης, του γνωστού σε εμάς τους Χριστιανούς, σαν Αντίχριστος!!!   Παρακάτω βλέπουμε τον Εωσφόρο(Σατανά), όπως προβάλλετε από τους Σατανιστές!! τον ονομάζουν Μ.Α.Τ.Σ (Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος)

Στο κεφάλι (πάνω πάνω) βλέπουμε την φλόγα που συμβολίζει το φως-Σοφία-Γνώση που κατέχει ο Σατανάς και θέλει να την μοιράσει στους ανθρώπους..  (επειδή μάλλον μας αγάπησε..χαχα!)Στο κεφάλι του, διακρίνουμε την γνωστή μας πεντάλφα, ένα γνωστό Σατανιστικό σύμβολο το οποίο χρησιμοποιείται σε Σατανιστικές τελετές για την επίκλησης Δαιμόνων!!!  Στην ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.. της LUCY.. βλέπουμε ότι υπάρχει  τρεις φορές..  το σύμβολο της πεντάλφα!!! 

Ο Μ.Α.Τ.Σ. περιγράφετε με γεννητικά όργανά άντρα και γυναικείο στήθος.. γι΄αυτό πολλές φορές σε ταινίες βλέπουμε να συμβολίζετε και με γυναικεία μορφή.. (Π.Χ.  στο http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html, είχαμε δείξει πως η Lara Croft  (από την ταινία "Tomb Raider")  ταυτίζεται συμβολικά με το πρόσωπο του  Αντίχριστου.. κατά την άποψή μας με τον David.. ).

Ρίχνοντας πάλι μια ματιά στην ταυτότητα.. της Lucy.. παρατηρούμε να αναγράφονται 3 ημερομηνίες  πάνω σε αυτήν…: 10 Μαρτίου 1.988 μ.Χ., 25 Αυγούστου 2005 μ.Χ. και 24 Αυγούστου 2015...  από αυτές της ημερομηνίες μόνο η μία βρίσκετε μπροστά μας σε λίγους μήνες..  24 Αυγούστου 2015 μ.Χ.!! Πριν κάνουμε την ανάλυση για το παραπάνω καρέ, ας θυμηθούμε πρώτα 2 ταινίες που αναγράφουν μέσα ημερομηνίες και επιβεβαιώθηκαν!!!

1. Δείτε στο http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/02/15.html  όπου στο κεφάλαιο αυτό είχαμε ήδη αναφερθεί παλιότερα στην ταινία "Knowing" όπου προφητεύεται μέσα στην ταινία το πετρελαϊκό "ατύχημα" που είχε συμβεί παλιότερα στον κόλπο του Μεξικού, ένα χρόνο περίπου προτού συμβεί!!!

2. Δείτε στο http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/08/10.html  όπου στο κεφάλαιο αυτό είχαμε πει λίγα λόγια για την ταινία "Matrix" όπου και εκεί υπάρχει ένας ήρωας με το κωδικό όνομα "Nio" (στον ψεύτικο εικονικό κόσμο του Matrix, ονομάζεται Thomas A. Anderson) . O "Nio" όπως και η "Lucy" καταλήγει στο τέλος της ταινίας να αποκτάει θεϊκές ιδιότητες!!

Παρακάτω βλέπετε την TAYTOTHTA.. του "Nio" που φαίνεται μέσα στην ταινία στο σημείο 18:20 (ανάποδα) στην οποία αναγράφετε η ημερομηνία "11 SEP 01" δηλαδή 11 Σεπτεμβρίου 2001 μ.Χ.!!

Εκείνη την χρονολογία  (11 Σεπτεμβρίου 2001 μ.Χ.) όλοι θυμόμαστε το χτύπημα που έγινε στους Δίδυμους Πύργους και έμελλε να αλλάξει για πάντα την ροή της ανθρώπινης ιστορίας!!! το περίεργο είναι ότι η ταινία προβλήθηκε 2 χρόνια νωρίτερα όμως, το 1.999 μ.Χ.!!! Πολύ Περίεργο ε;; Δεν ήταν καθόλου περίεργο, αφού το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, ήταν προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πιο πριν, από την Σατανική κλίκα των Διεθνών Τραπεζιτών!!! 

Περίπου το 70% των Αμερικάνων πολιτών πιστεύουν (μετά από τα πολλά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το 2001 μ.Χ. έως σήμερα)ότι η τότε Αμερικάνικη κυβέρνηση (Μπους) είχε εμπλοκή (έμμεση ή άμεση) σε εκείνο το χτύπημα!!! φυσικά η "τυφλή" και "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη των ΗΠΑ,  "κουκούλωσε" την όλη υπόθεση.

Στην περίπτωση της ταινίας "LUCY" (παραγωγής 2014 μ.Χ.) λοιπόν, έχουμε 3 ημερομηνίες. Ας ξεκινήσουμε με την τελευταία ημερομηνία που έχει και ενδιαφέρον αφού θα την συναντήσουμε σε λίγους μήνες μπροστά μας.. 24 Αυγούστου 2015 μ.Χ. (ημερομηνία λήξης.. ) -Είναι άραγε μια τυχαία ημερομηνία ή έχει προγραμματιστεί από την Σατανική ελίτ του πλανήτη κάποιο κακό γεγονός για τότε;; και αν ναι, τότε τι θα συμβεί αλήθεια τότε;;

Άραγε να είναι τυχαίο ότι ο David de Rothschild (γεννημένος 25 Αυγούστου 1978 κατά το επίσημο βιογραφικό του) γίνεται τότε 37 χρονών;;;  να είναι τυχαίο άραγε ότι στην δεύτερη ημερομηνία, 25 Αυγούστου 2005 μ.Χ. (ημερομηνίας έκδοσης... εμφάνισης;;),  την ίδια χρονιά (το 2005 μ.Χ.) κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του ο David.. ιδρύοντας τότε την οικολογική του  οργάνωση Adventure ecology;;; 

Σύμφωνα με την ανάλυση που είχαμε δείξει παλιότερα http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html  (εκτός από την ημερομηνία γέννησης, που υπήρχε κρυμμένη  του David... υπήρχε κρυμμένη μεταξύ άλλων και μια "πυραμίδα".. όπου στην "κορυφή" της θα κατέληγε ο David σε ηλικία 36,9 χρονών, δηλαδή τον Μάιο του 2015 μ.Χ.!!

(Τρεις μήνες νωρίτερα  από την ημερομηνία που αναγράφεται στην ταινία "Lucy" ). Στα σχόλια που υπάρχουν εδώ: http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/2.html  (κάτω κάτω) με ημερομηνία 17 Απριλίου 2011 μ.Χ.- 3:01 μμ.  ένας φίλος από την Κύπρο είχε επισημάνει ότι ο David.. θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα Παγκόσμια τεκταινόμενα  στις 11/11/2015, τρεις μήνες δηλαδή μετά από την ημερομηνία που φαίνεται στην ταινία "Lucy"!!! 

Συνοψίζοντας προς το παρόν, με βάση όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε  σε 3 ημερομηνίες όπου θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα 7 χρόνια της ουσιαστικής δράσης του David.. (3.5 ανεπίσημης διακυβέρνησής του +3.5 επίσημης διακυβέρνησής του) όλα θα ξεκινήσουν πιθανότατα ή τον Μάιο του 2015 μ.Χ. ή τον Αύγουστο του 2015 μ.Χ. ή τον Νοέμβριο του 2015 μ.Χ. το πολύ!!! (+ - 3 μήνες από την ημερομηνία 25 Αυγούστου 2015 μ.Χ.!!!).

Άρα αν όλα πάνε σύμφωνα με την θεωρία μας.. (που το απευχόμαστε) τότε ο David.. θα στεφθεί "Θεός" στο (τότε κτισμένο) ναό του Σολόμωντα ή το Νοέμβριο του 2018 ή τον Φεβρουάριο του 2019 ή τον Μάιο του 2019 μ.Χ.!!! (αν φυσικά καταφέρουν τα Σατανόπαιδα να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους έως τότε..).

Ίσως βέβαια, οι παραπάνω ημερομηνίες να έχουν να κάνουν έμμεσα με τον Αντίχριστο και να έχουν να κάνουν με κάποιο καταστροφικό Παγκόσμιο γεγονός που θα οδηγήσουν πιο κοντά στην Τελική κυριαρχία του ψευτομεσσία.. θα δείξει.. πάντως καλό είναι να συγκρατήσουμε και τον αριθμό 44.. (διπλός αριθμός, όπως ο βασικός Μασονικός αριθμός 33 και ο αποκρυφιστικός αριθμός 11..) που συναντήσαμε παραπάνω στο τρέιλερ, επειδή υπάρχει μια πιθανότητα και σε αυτήν την ηλικία να χριστεί "Θεός", ο Αντίχριστος.. (αν τους βγουν τα σχέδια..) δηλαδή κάπου 2022 μ.Χ.-2023 μ.Χ.!!

Παρακάτω βλέπετε τον αριθμό 44.. και ενδιάμεσα του, παρεμβάλλεται ο αριθμός 666!!! Είναι στο χέρι σου.. (το Xάραγμα;;) αναγράφετε από κάτω..!!! υποτίθεται ότι αυτός ο αριθμός (46664) έχει καθιερωθεί σαν αριθμός αντίστασης εναντίων της αρρώστιας του aids!!!

Υποτίθεται ότι ο αριθμός 46664 βγαίνει από την ιστορία φυλάκισης του Νέλσον Μαντέλα (ήταν ο 466ος φυλακισμένος στις φυλακές που τον είχαν αιχμάλωτο, στο κελί 64..). Το πόσο στέκει λογικό, να έχει σχέση η αιχμαλωσία ενός πολιτικού ηγέτη με μία αρρώστια αλλά και ο τρόπος που καταλήξανε κάποιοι.. σε αυτό το νούμερο, το αφήνω στην κρίση σας..

Το Παγκοσμίου εμβέλειας συγκρότημα U2 τραγούδησε τον ύμνο για τον αριθμό 46664.. (Ο Δρόμος για την Ελευθερία...). καλό είναι να γνωρίζεται όμως, ότι στην διαφήμιση και την προβολή του συγκροτήματος U2, έχει άμεση εμπλοκή, ο ίδιος, ο David de Rothschild!!! Ο David.. έχει δηλώσει παλιότερα.. ότι όταν δούλευε στην εταιρία του αδελφού του (Anthony) είχε συμμετέχει στην προβολή του συγκροτήματος U2 και Britney Spears!!!

όπως έχουμε δείξει (μέσα στα βίντεο) εδώ :   http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html ο David.. σχετίζεται με τον αριθμό 4.. και αυτός ο αριθμός (μεταξύ άλλων) συμβολίζει (για τους Σατανιστές) έναν κρυμμένο Ανάποδο Σταυρό, βασικό σύμβολο του Αντίχριστου!!! καταλήγοντας λοιπόν από όλα τα παραπάνω ο David.. πιθανότατα θα χρηστεί "Θεός" σε ηλικία περίπου 40 ή 44 χρονών!!!! το πολύ μέχρι το 2022 μ.Χ.-2023 μ.Χ..

Κάποιες Φήμες πάντως, από τους Σιωνιστικούς κύκλους, "μιλάνε" για εκθρόνιση του "ψευτομεσσία τους" στο ναό του Σολομώντα (που υπολογίζουν ότι θα είναι έτοιμος μέχρι τότε..) κάπου μέσα στο 2018 μ.Χ...  θα δούμε...

Φέτος οι G20 μαζεύτηκαν στην Αυστραλία.. (εκεί όπου πριν 4.. χρόνια είχε τερματίσει το ταξίδι του ο "οικολόγος" David.. ). Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν φυσικά η κλιματική αλλαγή... http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/756261/metra-gia-anaptuxi-21-sumfonisan-oi-g20/

Σε λίγες μέρες θα έχουμε έτοιμο και ένα ΣΠΕΣΙΑΛ κεφάλαιο για το τι πραγματικά έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.. Δεν "μιλάμε"  για απλούς μασονικούς συμβολισμούς..  αλλά για κάτι πολύ περισσότερο..!!!. Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρων (από το 2009 που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα) την θεωρία συνωμοσίας μας.. ασχέτως αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.. ο χρόνος θα δείξει... 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους, που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα από τα blog τους, κυρίως από την χώρα μας όπως είναι και λογικό, αφού επρόκειτο για μια 100% Ελληνική θεωρία..  τα περισσότερα που γράφουμε και ο τρόπος που ερμηνεύουμε τα γεγονότα είναι μοναδικός, δεν υπάρχουν τα περισσότερα από αυτά, που γράφουμε και αναλύουμε, στο Εξωτερικό.. 

Κυρίως μετά το 2012 μ.Χ., ξεκίνησαν και στις υπόλοιπες χώρες να ασχολούνται διάφοροι ερευνητές με το "φαινόμενο" David.. (αν προορίζεται  ή όχι για τον ρόλο του ψευτομεσσία) και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.. τελικά καταφέραμε να εξάγουμε και εμείς κάτι σαν χώρα.. Χαχα!  Έχει παράδοση η Ελλάδα μας στην εξαγωγή, γνώσεων και ιδεών άλλωστε..

Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια στα πάρα πολλά κεφάλαια που έχουμε γράψει, θα υπήρξαν (όπως είναι και λογικό) και αρκετά λάθη, παραλήψεις και υπερβολές, έχουμε όμως σίγουρα γράψει και πραγματικά πολύ φοβερά πράγματα!!

Σταθείτε σε αυτά.. άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικούς ανθρώπους..  η ψευτό-Ελίτ του πλανήτη (Διεθνείς Τραπεζίτες, κ.λπ.)  είναι τύποι τελείως αδίστακτοι, άπληστοι και παρανοϊκοί..  είναι για λύπηση οι άνθρωποι, αν πιστεύουν ότι συμμαχώντας με τον Διάολο, μπορούν να τα "βάλουν" με τον Θεό..  θα έρθει η ώρα της Κρίσης όμως και τότε θα τους δω.. τα λέμε αδέλφια!! Αστακός.. :)-(https://astakotheories5.blogspot.com/2014/11/hollywood.html).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το “ταξίδι” μας, από την σειρά ταινιών “Omen” που στα Ελληνικά μεταφράστηκε ως “Η Προφητεία” που αφηγείται την γέννηση, την ζωή και τον θάνατο του Αντίχριστου (Damian Thorn)!!!

Η πρώτη ταινία (Omen), της οποίας το σενάριο αλλά και το μυθιστόρημα έγραψε ο ..David Seltzer και σκηνοθέτησε ο Richard Donner, έκανε επίσημη πρεμιέρα στην ..Αγγλία στις 6-6-1976!!! στις ..ΗΠΑ όμως, η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά (πρεμιέρα) μερικές μέρες ..αργότερα (στις 25-6-1976)!!! η Δεύτερη ταινία προβλήθηκε το ..1.978 μ.Χ. και η Τρίτη ταινία προβλήθηκε το 1.980 μ.Χ.!!!

Το σενάριο της συγκεκριμένης τριλογίας (Η Προφητεία 1,2 και 3), δεν έχει ουσιαστικά, καμία σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις Γραφές, σχετικά με τον βίο του Αντίχριστου!!! Πρόκειται κυρίως για μια παραπλανητική ταινία, που όμως μέσα στις πολλές της ανακρίβειες, ίσως κρύβονται και μερικά ψήγματα Αλήθειας!!!

Π.χ. ο “θετός” πατέρας του ..Damian, ονομάζετε Robert Thorn!!! κατά περίεργη ..σύμπτωση, το μεσαίο όνομα, του πατέρα του ..David), είναι Robert (Ser Evelyn Robert de Rothschild)!!! (David στα λληνικά προφέρετε Ντέϊβιντ, μεταφράζετε σε Δαβίδ ή Δαυίδ)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πόστερ, του τρίτου μέρους της ταινίας Omen (The Final Conflict)!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε (σήμερα) τον ηθοποιό Sam Neill, ο οποίος είχε υποδυθεί παλιότερα τον (ενήλικα) Damian Thorn, στην παραπάνω ταινία!!!

Ενδιαφέρον έχει, ότι ο (Ιρλανδικής καταγωγής) ηθοποιός Sam Neill, ζει (σήμερα) στην Αυστραλία!!! Και διαθέτει και ένα Αγρόκτημα στην Νέα Ζηλανδία (όπου μεγάλωσε , σπούδασε και έκανε τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα)!!!

Το περίεργο είναι, ότι και ο ..David (μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του), πήγε στην Νέα Ζηλανδία, και δημιούργησε ένα πρωτοποριακό βιολογικό Αγρόκτημα!!! Ο ..David αναφέρει, ότι η Νέα Ζηλανδία, είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς και την επισκέπτεται πολύ συχνά!!! Καλό είναι να αναφέρουμε ότι στην Νέα Ζηλανδία γυρίστηκε και η πολυβραβευμένη τριλογία ταινιών με τίτλο “ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών”!!!

Στο σημείο αυτό, προσέξτε ότι ο ..David, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα βιολογικά τρόφιμα!!! Λέτε άραγε, ο ..David, να μας υποσχεθεί ότι θα λύσει το πρόβλημα υποσιτισμού ..μελλοντικά;;; για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, τα τελευταία χρόνια, τα τρόφιμα έχουν μειωθεί κατά 20% Παγκοσμίως!!! Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα εύρεσης τροφής (https://astakotheories2.blogspot.com/2010/06/9.html)!!!

Αλλά και στις ταινίες «Χόμπιτ» και «Κώδικας Νταβίντσι», αλλά και σε διαφημίσεις υπάρχουν επίσης πολλές αναφορές στον αναμενόμενο δήθεν «μεσσία» των Εβραίων, όπως φαίνεται από τα πολύ καλά άρθρα και βίντεο του ιστολογίου «Θεωρίες Συνομωσίας του Αστακού» και «Nikos Anastasopoylos» (https://www.youtube.com/@nikosanastasopoylos6243/videos, https://www.youtube.com/watch?v=1yKaqx8NIQY, https://www.youtube.com/watch?v=DtSiQSVIryU, https://www.youtube.com/watch?v=XcmZ5ZpK3pk, https://www.youtube.com/watch?v=X2lKhSMbig4, https://www.youtube.com/watch?v=0tRa01pz370, https://www.youtube.com/watch?v=TS2eMOZwZBY, https://www.youtube.com/watch?v=sHwHoRF-yyQ, https://www.youtube.com/watch?v=ekWx16Mgl3w, https://www.youtube.com/watch?v=2Dr0PHK2jLg, https://www.youtube.com/watch?v=bgc5YF3VJTU, https://www.youtube.com/watch?v=fv7dWgo0hkE, https://www.youtube.com/watch?v=0xRwFQMuc_4, https://www.youtube.com/watch?v=--Ph5bGrE8o, https://www.youtube.com/watch?v=FEN3d5j40II, https://www.youtube.com/watch?v=hgDfvR2InfU, https://www.youtube.com/watch?v=wHet6ruwxnA, https://www.youtube.com/watch?v=Pn0WwVYlcVg, https://www.youtube.com/watch?v=jVUl41TfQxk)].

Έφυγαν στην εξορία μετά την καταστροφή του Βασιλείου και του Κράτους τους τόσο  He-Man, ο οποίος έχει το όνομα του βιβλικού Αδάμ, Όπως επίσης και ο Lion-o από τους  ThunderCats,  αλλά επίσης και ο Κόναν και ο πρόγονος του ο Καλ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Optimus Prime από τα Transformers.

Συγκεκριμένα στον Lion-o,  αλλά και στον Αδάμ υπήρχε προφητεία ότι θα νικούσαν τους εχθρούς τους και θα γινόταν οι πρίγκιπες του λαού τους και θα αποκαθιστούσαν το κράτος τους και συγκεκριμένα  ο Lion-o θα έχτιζε  την  Νέα  Thunderα.

[Με τον με τον ίδιο δε τρόπο με τον οποίο οι Αρχαίοι Ισραηλινοί μετά την καταστροφή της χώρας τους και της Ιερουσαλήμ από τους Βαβυλώνιους και τους Ρωμαίους αντίστοιχα επέστρεψαν και την  ξανάκτισαν].

Με αντίστοιχο τρόπο και η Μον Μόνθμα  μετά την καταστροφή της Παλαιάς Δημοκρατίας όταν νίκησε την Αυτοκρατορία δημιούργησε την New Republic στην θέση της ως μία νέα επιστροφή και αποκατάσταση του Παλαιού πολιτεύματος.

Αλλά επίσης και η άνοδος του Κάιζερ επί του Bismarck με την Γερμανική ενοποίηση έγινε μέσω εμφυλίων πολέμων δολοπλοκιών και πολλών μαχών και χαρές κάνει διπλωματίας, όπως ακριβώς και οι πόλεμοι των Κλώνων.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι το χάος το οποίο έφεραν οι πόλεμοι που ξεκίνησαν η Σύγκλητος και το διευθυντήριο και η περίοδος της Γαλλικής επανάστασης,  όπως επίσης και ο πόλεμος που ξεκίνησε ο Κάιζερ της Γερμανίας, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, συνέβαλαν στην άνοδο δικτατόρων όπως ο Ναπολέοντας, ο Χίτλερ ο Μουσολίνι κολάν και ο Στάλιν στην εξουσία,  όπως ακριβώς και οι πόλεμοι των Κλώνων και το χάος που επέφεραν συνέβαλαν στην άνοδο του Αυτοκράτορα Πάλπατιν στην εξουσία της Γαλαξιακής Δημοκρατίας και μετέπειτα Αυτοκρατορίας.

Στο τέλος προκειμένου να επιλυθούν όλοι οι παραπάνω δικτάτορες και Αυτοκράτορες ήταν αναγκαίο να δημιουργηθούν συνασπισμοί και συμμαχίες (όπως η Αντάντ οι συνασπισμοί κατά του μεγάλου Ναπολέοντα και συμμαχία κατά της Γερμανίας στους δύο παγκόσμιους πολέμους) ή η συμμαχία των επαναστατών κατά της Αυτοκρατορίας στις ταινίες «Starwars», προκειμένου αυτοί να επιτύχουν το στόχο τους αυτό.

Η Μον Μόνθμα Με την ικανότητα της να ενώνει τους επαναστάτες εναντίον των εχθρών τους, τόσο πριν όσο και μετά τον πόλεμο, θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούζβελτ που έκανε το ίδιο τους συμμάχους το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ στο τέλος και οι δύο θα πρέπει να αναφερθεί ότι η μεν πρώτη παραιτήθηκε λόγω αρρώστιας και ο δεύτερος πέθανε από αρρώστια κατά την διάρκεια του πολέμου αυτού.

Αμέσως μετά την αποχώρηση των δύο αυτών ανθρώπων από την εξουσία, οι ηγέτες που δέχθηκαν ήταν λιγότερο ικανοί,  ενώ δεν δίστασαν καθόλου να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν ακόμη και πρώην μέλη των ναζί των φασιστών και των Αυτοκρατορικών αντίστοιχα προκειμένου να εδραιώσουν την θέση τους εναντίον των αντιπάλων τους.

Στην συνέχεια και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε μία περίοδος Ψυχρού πολέμου ανάμεσα στους πρώην συμμάχους στην πρώτη περίπτωση με αποτέλεσμα ο κόσμος να χωριστεί σε Ανατολικό κομμουνιστικό και Δυτικό δημοκρατικό μπλοκ, ενώ στην άλλη περίπτωση χωρίστηκαν ανάμεσα στους Κεντρικούς και τους Λαϊκιστές.

Στο τέλος αυτής της περιόδου του ψυχρού πολέμου κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση ενώ στις μέρες μας φαίνεται ότι κατάργηση και επιστρέφουν όπως και στις ταινίες «StarWars» οι  Αυτοκρατορικοί και το Πρώτο Τάγμα, οι νεοναζιστές και νεοφασίστες, ή αλλιώς το Τέταρτο Ράιχ σε Γερμανία και Ιταλία, χάρη στην οργάνωση Odessa (https://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html), όπως επίσης και οι κομμουνιστές στην Ρωσία (https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html).

Εδώ μπορεί να ερωτευτεί ότι να αναφερθεί ότι οι επαναστάτες αντάρτες είχαν δημιουργηθεί από τον Άνακιν την εποχή του πολέμου των Κλώνων ως μία ιδέα του για κυψέλες ανταρτών εναντίον της συνομοσπονδίας, κάτι που θύμισε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την δημιουργία των ανταρτικών ομάδων εναντίον των ναζί από την προκάτοχό της CIA, η OSS στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Επίσης η πτώση του Αυτοκράτορα Πάλπατιν στις ταινίες «Starwars» έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό και από την πτώση σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του δημιουργού των ταινιών αυτών Τζορτζ Λούκας για την προσωπικότητα του Αμερικανού Προέδρου Νίξον και τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Οι δε πολιτικοί κύκλοι και τα πλανητικά συστήματα των Κεντρικών στην New Republic ίδρυσαν με την αποχώρηση τους μαζί με τα Αυτοκρατορικά υπολείμματα την First Order, όπως πιθανότατα στις μέρες μας τα κράτη του πρώην Άξονα στην ΕΕ θα αποχωρήσουν από αυτή και την Δύση και με πολιτεύματα εκ νέου ναζιστικά και φασιστικά (π.χ. Ιταλία και Γερμανία), θα ιδρύσουν επίσημα το Δ΄ Ράιχ και ίσως και στην Ρωσία θα επανέλθει επίσης ο κομμουνισμός στην εξουσία.

Ο Αμερικάνικος Εμφύλιος μεταξύ των Βορείων και της Συνομοσπονδίας των Νοτίων αποτέλεσε επίσης έμπνευση για τον πόλεμο των Κλώνων της Γαλαξιακής δημοκρατικών και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, ενώ οι απόλυτες εξουσίες που κέρδισε ο Λίνκολν ως δικτάτορας στον πόλεμο αυτό, θυμίζει τις απόλυτες εξουσίες και την δικτατορία που κέρδισε ο Πάλπατιν εξαιτίας του πολέμου και έγινε δικτάτορας και στην συνέχεια Αυτοκράτορας.

Με την κατηγορία ότι τάχα σχεδίαζαν πραξικόπημα με το κάψιμο του Ράιχσταιγκ εξοντώθηκαν οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές και κάθε κόμμα στην Γερμανία και κηρύχτηκε δικτατορία από τον Χίτλερ, όπως ακριβώς και με την κατηγορία ότι τάχα σχεδίαζαν πραξικόπημα με το κάψιμο της Γερουσίας και του ναού των Τζεντάι εξοντώθηκαν οι Τζεντάι οι και κηρύχτηκε δικτατορία από τον Πάλπατιν (όπως ακριβώς και με την βία ο Καίσαρας, ο Ναπολέων και ο Λένιν διαλύσαν την Βουλή και κήρυξαν δικτατορία).

Οι δε Τζεντάι φαίνεται ότι έχουν εμπνευστεί από τους Τζεντάι της Ιαπωνίας και τους Σαμουράι, ενώ οι πόλεμοι των Κλώνων και από τις εμφύλιες διαμάχες των Σαμουράι της Ιαπωνίας. Οι δε διωγμοί των Χριστιανών από τους Ρωμαίους Αυτοκράτορες, τους Ναζί, τους κομμουνιστές, αλλά και τους Σαμουράι στην Ιαπωνία, θυμίζουν τον διωγμό των Σαολίν και των Νίντζα στην χώρα αυτή, αλλά και των Τζεντάι στις ταινίες αυτές.

Το δε διεφθαρμένο Διευθυντήριο, όπως και επίσης διαθρεμμένα καθεστώτα της Συγκλήτου στην Αρχαία Ρώμη, αλλά και αυτό της Βαϊμάρης, που έφεραν με τις πράξεις τους στην εξουσία τον Ναπολέοντα, τον Καίσαρα και τον Χίτλερ, θυμίζουν την διεφθαρμένη Παλαιά Διαγαλαξιακή Δημοκρατία και τον Αυτοκρατορία Πάλπατιν που έφεραν στην εξουσία.

Το δε Death Star είναι εμπνευσμένο από τις ατομικές βόμβες, η βάση και το κανόνι διασποράς της βάσης Starkillwer με τις πυρηνικές βόμβες διασποράς, όπως και από μεγάλο ηλιακό κάτοπτρο σαν δορυφόρο που σχεδίαζαν οι Ναζί στο διάστημα για να ρίχνουν λέιζερ στις εχθρικές από τους ίδιους περιοχές.

Μία ρωγμή στον πάγο έσωσε τον Νέλσον από μία αρκούδα που του είχε επιτεθεί,  όπως επίσης και τον Κάιλο Ρεν από την Ρέι στις ταινίες «Starwars».

Στα δε παιχνίδια της σειράς «Assassinss Creed» γίνεται αναφορά στις μυστικιστικές οργανώσεις των «Ασσασινών» και των «Ναϊτών» που φέρεται με τις πράξεις τους να ελέγχουν όλη την ανθρώπινη ιστορία διαχρονικά, ενώ και στα παιχνίδια υπολογιστή «Broken Sword» αναφέρεται ο ερχομός ενός μάγου μυστικιστή «μεσσία» από μία μυστικιστική οργάνωση.

Στο δε «Assassin’s Creed», οι Ναΐτες, όπως και οι Ασσασινοί λιγότερο εμφανώς θέλουν και οι δύο με τις μυστικιστικές οργανώσεις τους να δημιουργήσουν μία απολυταρχική Νέα Παγκόσμια Τάξη και μία Παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον έλεγχο τους με τις πράξεις και τις συνομωσίες τους κατά της ανθρωπότητας.

Αλλά και στην ταινία «Επισκέπτης από την κόλαση» για τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ υποστηρίζεται ότι ο φόνος γίνονταν από τους μασόνους και το Βρετανικό στέμμα και δείχνονται οι αποκρυφιστικές τελετές αυτών.

Οι Ρότσιλντ και οι Βρετανοί Λόρδοι στις ταινίες «Underworld» αντιπροσωπεύονται από τους Λόρδους των Βρικολάκων (ενώ είναι γνωστό ότι πολλοί Βρετανοί μονάρχες, όπως και Βλαντ Τσέπες Γ΄ Δράκουλας έπασχαν από πορφυρία και είχαν ανάγκη από αίμα σαν τα βαμπίρ), ενώ οι Λυκάνθρωποι αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα τους εχθρούς τους, δηλαδή τους Άρχοντες της Ασίας (π.χ. τους Ρώσους και τους Κινέζους).

Και όπως με την ένωση των γονίδιων των δύο αυτών φυλών δημιουργείται ένα «παιδί/μεσσίας» (Liu Kang και Johnny Cage στην σειρά «Mortal Kombat») που θα ενώνει τις δύο αυτές φυλές, έτσι και η παγκόσμια κυβέρνηση που αναμένουν οι Ρότσιλντ αναμένεται να δημιουργηθεί από έναν δήθεν «μεσσία» που θα ενώσει τις περιοχές αυτές, όπως και το DNA των ισχυρών δεκατριών φυλών των σιωνιστών/Ιλουμινάτι (όπως ακριβώς προσπαθούν και οι Μπένε Γκέσεριτ στο «Dune» μέσω της ένωσης των DNA των ισχυρών αριστοκρατικών Οίκων και οικογενειών της σειράς αυτής).

Οι Μπένε Γκέσεριτ στον «Αμμόλοφο» με την συγκριτιστική από όλες τις θρησκείες που έχουν δημιουργήσει υπό την ηγεσία των Αιδεσιμότατων Μητέρων και στο τέλος αναγνωρίζουν τον τύραννο επαναστάτη Παύλο Ατρείδη ως δήθεν «θεό» και «μεσσία»/«μαχντί»,  θυμίζουν τους πάπες της Ρώμης και την συγκριτιστική από όλες τις θρησκείες πανθρησκεία και οικουμενισμό που αυτοί ετοιμάζουν και ο οποίος αναμένεται να αποδεχθεί τον τύραννο και επαναστάτη #Χ ως δήθεν «θεό» και «μεσσία». 

Τρομάζει σκουλήκι-τέρας της Μογγολίας: Το θρυλικό πλάσμα της ερήμου Γκόμπι αναζητείται από επιστήμονες. Βαθιά στην καρδιά της ερήμου Γκόμπι κρύβεται- λένε- ένα πλάσμα τόσο μυστηριώδες όσο και τρομακτικό, γνωστό στους ντόπιους ως το Μογγολικό Σκουλήκι του Θανάτου· αυτό το πλάσμα, με την τρομακτική φήμη, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε επιστήμονες, εξερευνητές, τυχοδιώκτες, αλλά και απλούς περίεργους (https://www.ethnos.gr/World/article/301359/tromazeiskoylhkiterasthsmoggoliastothrylikoplasmathserhmoygkompianazhteitaiapoepisthmones), το οποίο εν ενέπνευσε και τα σκουλήκια των μυθιστορημάτων και ταινιών του «Αμμόλοφου» του Φρανκ Χέρμπερτ.

[Aκομα και από τα παιδικά παιγνίδια, ο άνθρωπος αράχνη κάνει το σήμα με τα δύο δάχτυλα, που είναι ο μασονικός χαρετισμός των μυστικιστών, όπως και ένας άλλος παιδικός ήρωας κάνει το ίδιο ακριβώς σήμα (Stuart Little 2)!

Η βασίλισσα της Αγγλίας από φύλακας των παραδόσεων, έγινε φιλοσατανίστρια βραβεύσασα σε ειδική τελετή την συγγραφέα του Χάρρυ Πόττερ, Ρόουλιγκ. Ο Χάρι Πότερ, ο μικρός ήρωας - μάγος των παιδικών βιβλίων που κυκλοφορούν τελευταίως, είναι ένα αγόρι γύρω στα 11, με μυωπικά γυαλιά και ένα κεραυνό στο μέτωπο που φοιτά σε σχολείο μαγείας.

H Ρόουλινγκ είναι μέλος της "εκκλησίας του Σατανά" και δήλωσε πως τα μισά έσοδα από τη "χαριποτερο-μανία", (βιβλία, ταινίες, προϊόντα), θα δοθούν στην εκκλησία αυτή!!! (Μαθήματα μαγείας και σατανισμού από το Χάρι Πότερ, σελ. 11).

Στις 17 Ιουλίου 2000 μ.Χ. η Ρόουλινγκ δήλωσε στους "Τάιμς" του Λονδίνου: "Νομίζω ότι είναι τελείως βλακεία να διαμαρτύρονται για τα παιδικά βιβλία με το επιχείρημα ότι δελεάζουν τα παιδιά προς το σατανισμό. Έπρεπε να με επαινούν για αυτό! Τα βιβλία αυτά οδηγούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αδύναμος, μωρός Υιός του Θεού είναι μια επιζώσα απάτη, που θα ταπεινωθεί, όταν έλθει η βροχή της φωτιάς..."

Βέβαια θα δει τι δρόμο διάλεξε η σατανίστρια αυτή, αν μείνει αμετανόητη, την ώρα του θανάτου της. Τότε θα δει τι υποδοχή γίνεται σε όσους τα έχουν καλά με τα πνεύματα της πονηρίας, και τι σημαίνει φιλία και συντροφιά μ' αυτά στην αιωνιότητα... Τέτοιο λαυράκι συχνά δεν πιάνεται!

Η γυναίκα νυκτερίδα, που εμφανίσθηκε την περίοδο 1.956 μ.Χ.-1.979 μ.Χ., τώρα κατά τo BBC, επιστρέφει λεσβία, όπως και ο Ρομπιν, ενώ παιχνιδια σαν το «Savage 2» (για computer) εξαγριώνουν τα παιδιά:

Η Madonna στο Ισραήλ, είχε το 2019 μ.Χ. δείξει συμβολικά ότι έρχεται επιδημία. Ο φωτισμός δημιουργεί κάποια στιγμή μια τεράστια νυχτερίδα: Η ίδια με κορώνα είναι ντυμένη σαν νυχτερίδα, που είναι γνωστό ότι αποθηκεύει και διαδίδει τον κορωναϊό:

Η Μαντόνα εμφανίζεται ως "Madame X", που είναι και ο τίτλος του άλμπουμ της (το οποίο κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου 2019 μ.Χ.), με κλειστό το ένα μάτι, ένα συμβολισμό των Ιλλουμινάτι. Λέει ότι ήξεραν (τι ετοιμάζεται) αλλά δεν ήταν έτοιμοι να δράσουν! (Δεν είχαν και πιθανόν ποτέ δεν θα έχουν έτοιμο κάποιο, άξιο λόγου, εμβόλιο)...

Μετά από ένα φύσημα (έτσι μεταδίδεται ο ιός), η Μαντόνα ρίχνει όλους όσους είναι γύρω της κάτω άρρωστους: Αυτό είναι το μέλλον (της ανθρωπότητας), λέει: Σταύρωση πάνω στον Σταυρό. Αλλά για τους πιστούς κάθε σταυρός (δοκιμασία) φέρνει ανάσταση της ψυχής, πριν τη γενική ανάσταση των σωμάτων κατά τη 2α Παρουσία.

Αποκρυφιστικοί Ολυμπιακοί αγώνες Λονδίνου 2012 μ.Χ.

 Σύμφωνα με έγγραφα που δόθηκαν στην δημοσιότητα κάτω από τον κανονισμό για "Ελευθερία της Πληροφορίας" (Freedom of information) ο χώρος γύρω στο Ολυμπιακό στάδιο όπου τελέσθηκαν οι αγώνες του Λονδίνου το 2012 μ.Χ., είναι μολυσμένος, από το 1960 περίπου, με ραδιενεργά υλικά, Ράδιο και Θόριο... Εκτός αυτών ήταν και σημείο ταφής τοξικών αποβλήτων βιομηχανιών.

Έτσι πάνω σε υλικά καταστροφής ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου που, εκτός των αθλημάτων, προπαγάνδισαν την καταστροφική αποκρυφιστική αδιαλλαξία των Νεο-Ταξιτών. Αριστερά το σήμα των Ολυμπιακών μπορεί να διαβασθεί και σαν Zion (Σιών). Οι Εγγλέζοι επικαλέσθηκαν τον Σαίξπηρ για να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι νέα Ιερουσαλήμ είναι η Αγγλία!

 Αυτό είναι μια αποκρυφιστική δοξασία που θεωρεί ότι στην Αγγλία θα ξαναεμφανισθεί ο Χριστός (μάλλον ο Αντί...). Γι' αυτό το σήμα της Σιών το ταιριάζουν και με το ποίημα του William Blake από τον πρόλογο του Milton της συλλογής των "προφητικών βιβλίων" στην τελετή έναρξης, που τιτλοφορείται ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

Στο ποίημα αυτό οι μύλοι στην αρχή της εκβιομηχάνισης ονομάζονται "σκοτεινοί σατανικοί μύλοι"... Φαίνεται αυτό ταιριάζει στους αποκρυφιστές. Είναι ένα είδος όρκου ότι δεν θα ξεκουραστούν ούτε νοητικά ούτε πολεμικά (...) παρά μόνο όταν οικοδομηθεί η Ιερουσαλήμ στην πράσινη και τερπνή χώρα της Αγγλίας...

Ουσιαστικά προσπαθούν να περάσουν ότι η εκβιομηχάνιση ήταν δημιουργία των εωσφοριστών και όχι μια ανθρώπινη προσπάθεια, που παρά τις εμπάθειες του κόσμου, επιτεύχθηκε με τη βοήθεια του Θεού που έδωσε τις εφευρέσεις.

Έτσι παρακάμπτεται ο θεοφοβούμενος Νεύτων, και δίνεται προτεραιότητα στα μαγικά και δαιμονικά κατασκευάσματα της δημιουργού του Χάρυ Πότερ. Και η τελετή ανοίγει με μία τεράστια καμπάνα βάρους 23 τόνων, 2 μέτρα στο ύψος και 3 στο πλάτος, που κάνει το προσκλητήριο όπως στην Εκκλησία, αλλά τώρα για την αποκρυφιστική αυτή τελετή.

Αποδίδεται κατόπιν από το the tempest (τρικυμία) του Σαίξπηρ ένα άλλο ποίημα που μιλάει για κάποιον Caliban μισό άνθρωπο - μισό θηρίο... Και μετά για να συνεχισθεί η συμβολική τελετουργία, το δένδρο πάνω στο λόφο σηκώνεται τελείως στον αέρα.

Πιθανόν διότι αν παριστάνει τη γνώση, αυτή περνάει στην σύγχρονη τεχνολογία των δορυφόρων, GPS, τελευταία internet με cloud, κλπ.  Δηλ. ο άνθρωπος ήταν θηριώδης πριν τον εκπολιτίσει η σύγχρονη τεχνολογία στον καιρό της Νέας Τάξης...

Πολλά, αν όχι όλα, έχουν απόκρυφο συμβολισμό, αλλά ενδιαφέρον ιδιαίτερο παρουσιάζει η κοπέλα που προσγειώνεται από τον ουρανό στο στάδιο. Όταν ακουμπάει στην επιφάνεια όλοι οι χορευτές είναι σε ύπνο, εκτός από 4 που είναι οι μοναδικοί άνδρες και βγαίνουν από μία κρύπτη.

Οι άνδρες υποδέχονται την κοπέλα (άνω) ενώ οι χορεύτριες είναι ξαπλωμένες ακίνητες. Επειδή οι άνδρες είναι μόνο 4, αυτό σε σχέση με τα σχέδια της Νέας Τάξης, φαίνεται να σημαίνει τις 4 υπερδυνάμεις του πλανήτη που υποδέχονται την παγκοσμιοποίηση στο πρόσωπο της κοπέλας, δηλ. το πνεύμα και τις συμφωνίες που αυτές κυρίως προωθούν. Οι μικρές χώρες είναι οι χορεύτριες που παρακολουθούν τις 4 υπερδυνάμεις και ανάλογα χορεύουν.

Όταν θα έρθει η ώρα της Παγκοσμιοποίησης πρέπει όλες οι μικρές χώρες να είναι ακινητοποιημένες, ίσως από την οικονομική κρίση που οι μεγάλοι έχουν φροντίσει να απλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Μετά οι γυναίκες σηκώνονται και χορεύουν στο ρυθμό των ανδρών, δηλ. των μεγάλων χωρών. Όλων τα βαψίματα κοπέλας-ανδρών-γυναικών είναι άσχημα ως αποκρουστικά και μάλλον δείχνουν ότι όλοι "φλέγονται" από την προσπάθεια της παγκοσμιοποίησης (κάτω).

Είχαμε επίσης αναφορά στην Βαβυλώνα και μια ορχήστρα έπαιξε ένα κομμάτι με σχετικό τίτλο από ότι είδα να γράφεται: "Nimrod by Enigma Variations", (O Nimrod κάτω από αινιγματικές παραλλαγές) δηλ. Ο Βαβυλώνιος τύραννος  που προσπάθησε με τον πύργο του να φτάσει τον ...ουρανό (πιο ουρανό από όλους;) και θεωρείται πρώτος Νεοταξίτης γιατί συνένωσε τότε όλους τους λαούς στην προσπάθεια αυτή. Και επειδή το Ευρωκοινοβούλιο και οι καινούργιοι πύργοι του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στην Νέα Υόρκη έγιναν με κομμένες τις απολήξεις τους στην κορυφή, είναι προφανές ότι οι Νεοταξίτες αποκρυφιστές θεωρούν την τωρινή κατάσταση στην Δύση, συνέχεια της παλιάς Βαβυλώνας.

Αλλά αυτό λέει και ο Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη, και οι προφήτες την αναφέρουν σαν θυγατέρα Βαβυλώνος. Χαρακτηρισμός που έχει βέβαια και πνευματικό νόημα διότι σημαίνει τη σύγχυση, που τώρα δεν μας λείπει.

Όμως η τελετή των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου ξεπερνάει τους υπαινιγμούς σε απλούς τυράννους και δείχνει την προώθηση του σατανισμού, και την υποταγή σ'  αυτόν των Νεοταξιτών, ολοκάθαρα πλέον.

Πιο πάνω βλέπομε ότι σκοπός τους, και γι' αυτό το προβάλλουν είναι το τρομοκράτημα των αθώων, σαν παιδιά ανθρώπων. Γιατί ο Χριστός είπε ότι για να μπούμε στην Βασιλεία των Ουρανών πρέπει να στραφούμε και να γίνομε σαν τα παιδιά.

Τότε Αυτός ο Χριστός πολεμάει για μας. Και δεν θα αργήσει να επέμβει και να διαλύσει τους παγκοσμιοποιητές του διαβόλου, απλώς κάπως καθυστερεί για να προλάβομε να δείξομε λίγο ζήλο στην υπεράσπιση της πίστης μας και υπομονή στις θλίψεις, ώστε να έχομε "μισθό".

Επάνω βλέπομε ότι ετοιμάζουν και έλεγχο στα νεογέννητα, όπως γεννήσεων, γενετικών χαρακτηριστικών των παιδιών, και άλλα διαβολικά. Γι'  αυτό και ο καιρός τους θα είναι μετρημένος. Προς το παρόν πάντως φαίνεται να εστιάζονται στην γέννηση του μωρού που θα έχει χαρακτηριστικά "υπεράνθρωπου".

Γι'  αυτό φαίνονται όλοι - γιατροί και νοσοκόμοι - να τα παρατάνε όλα και να κοιτάνε αυτό το νεογέννητο που θα γεννηθεί με την γενετική τεχνολογία που διαθέτει ήδη γι'  αυτό τον σκοπό η Αγγλία. Μάλιστα αριστερά επάνω στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται κάποιοι γονατιστοί... να υποδέχονται την γέννηση του...

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μοιάζει να σιγοντάρει την πνευματική αυτή διαστροφή, ενώ παραδοσιακά θεωρείται προστάτις του Χριστιανισμού, και αυτή κατευθύνει την Αγγλικανική "Εκκλησία", που βέβαια τώρα με την ομοφυλοφιλία και τις επισκοπίνες, έχει μείνει ένα άψυχο απομεινάρι της παλιάς της δόξας.

Πάνω η βασίλισσα Ελισάβετ ρίχνεται εικονικά με αλεξίπτωτο στο στάδιο για να ανάψει την φλόγα. Αυτό θα το έκανε, όχι έτσι, αλλά στην πραγματικότητα κάποιος νεότερος, όπως ο Γουίλιαμς, αν αυτή είχε πεθάνει.

Έτσι δεν μπόρεσε να φανεί ακόμη ο άνθρωπός τους, που σκοπό έχει την τρομοκράτηση των Χριστιανών, για να επιβληθεί έστω για λίγο. Θα έρθει πάντως για να κάνει τον παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί ποιος άλλος αξίζει να φορτωθεί δισεκατομμύρια φόνους;

Το στάδιο επάνω με τα 14 πυραμιδοειδή φώτα, που συμβολικά φέρνουν γούρι, όπως νομίζεται, στους αποκρυφιστές, (14 γενιές) αλλά σε μας σαν σύμβολα του Εωσφόρου δηλώνουν πλησίασμα καταστροφών μεγαλύτερης της ως τώρα έκτασης.

Να γιατί από την διαφήμιση του πονηρού, που έγινε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αντιλαμβανόμαστε ακόμη καλύτερα ότι πλησιάζομε την Συντέλεια, οπότε οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να κάνουν τις τελικές τους προσπάθειες να κερδίσουν ψυχές. «Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν την χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα»... όπως έλεγε ο γέροντας Γαβριήλ ο Γεωργιανός.

Όμως εμείς οι Χριστιανοί, έστω και αμαρτωλοί, έχομε άλλη πόρτα:  «Εγώ ειμί η θύρα των προβάτων λέγει ο Κύριος»... (Ιω Ι-7). Και: «δι Εμού αν κάποιος εισέλθει θα σωθεί, και θα εισέλθει και θα εξέλθει... (Ιω Ι-9). ...και δεν θα απωλεσθούν εις τον αιώνα, και δεν θα τα αρπάξει κάποιος από το χέρι Μου». (Ιω Ι-28).

«Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στον Θεό... Ο Κύριος στους εσχάτους χρόνους θα ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φθάνει για τροφή ενός μηνός. Στ’ αλήθεια. Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί»... όπως έλεγε επίσης ο ομολογητής γέροντας Γαβριήλ από την Γεωργία.

Αλλά προσέξτε την παρακάτω φωτογραφία από το εμπορικό κέντρο αναμνηστικών (pins) της Coca Cola στο Hyde Park, την περίοδο των Ολυμπιακών του Λονδίνου, και θα καταλάβετε ότι οι σκοτεινοί άνθρωποι των Ολυμπιακών και των πολυεθνικών δεν μπορούν ούτε να ατενίσουν την Ελλάδα, τον τόπο του Ουρανίου Φωτός!

Η Ελλάδα τους καίει μόνο που την βλέπουν. Γι'  αυτό λείπει από τον παραπάνω παγκόσμιο χάρτη! Παρόλο που είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Coca Cola είναι μουσουλμάνος, δεν δικαιολογείται μόνο από αυτό η τεχνητή εξαφάνιση της Ελλάδας.

Οι άνθρωποι που οργάνωσαν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου τους έκαναν σαν μια μαγική ιεροτελεστία (ή αντι-αγιασμό) για να προχωρήσουν μετά στις καταστροφές της παγκοσμιοποίησης βοηθούμενοι από τα πονηρά πνεύματα. Μπορούσαν να βλέπουν την Ελλάδα, που στηρίζεται σ'  Αυτόν που είναι το Φως του κόσμου και να προβάλλουν συγχρόνως τις διαβολικές χαζομάρες τους;

Δείτε επεξηγήσεις για το "μωρό" των Ολυμπιακών σε σχέση με τα πειράματα ελέγχου του νου (mind control) στην Αγγλία. Μήπως ετοίμασαν και επέδειξαν το πειραματκό μωρό τους οι αποκρυφιστές της Αγγλίας;

Πρώτη εμφάνιση έξω από το νοσοκομείο: Ο πρίγκιπας Γουΐλιαμ και η δούκισσα γυναίκα του παρουσίασαν σαν γιο τους ένα μωρό, μεγάλου βάρους όπως είπαν, μετά 7 μήνες και 20 περ. ημέρες κύησης, στις 23/7/2013 μ.Χ., ενώ η κοιλιά της δούκισσας έδειχνε σαφώς ότι ήταν ακόμη έγκυος! Βίντεο Ήταν όμως ακόμη έγκυος ή φορούσε ψεύτικη κοιλιά από σιλικόνη; Πουλιούνται τέτοιες...

Τι ήξερε η νοσοκόμα Jacintha Saldanha που "αυτοκτόνησε" όταν νοσηλευόταν η δούκισσα; Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γυάρντ είπε στην Daily Mail ότι ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος... αν και δεν επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αυτοκτονία! Λέγεται ότι η Καίτη (Kate Middleton), που πήρε τελευταία τον τίτλο "δούκισσα" από την βασίλισσα της Αγγλίας, ήταν στείρα: 

Ένα ερώτημα είναι ποιος έδωσε το μωρό στο πριγκηπικό ζευγάρι. Για να προβάλλουν το γεγονός δημόσια, σημαίνει ότι δόθηκε γενετικό υλικό από τον Γουΐλιαμ και την Καίτη ή Κέϊτ (Κατερίνα την λέει ο Κάρολος) για να γεννηθεί ο μικρός Γεώργιος, ώστε να μην φανερώνεται εύκολα το μυστικό της κύησης από άλλη (επιστρατευμένη) μητέρα, με ένα συνηθισμένο τεστ DNA.

Ίσως να βοήθησαν οι μυστικές υπηρεσίες που πειραματίζονται για να βγάλουν τον παγκόσμιο ηγεμόνα, που είδαμε και πιο πάνω να διαφημίζεται στους Ολυμπιακούς από το μωρό των τεραστίων διαστάσεων, αλλά το αναφέραμε και στα πειράματα ελέγχου του νου που ξεκινούν από την βρεφική ηλικία. Τώρα οι ειδήσεις λένε ότι ξανα-είναι έγκυος η Καίτη...

 Ευχόμαστε πάντως η σύζυγος του Γουΐλιαμ να μην έχει τύχη ανάλογη της Νταϊάνας: Άνω αριστερά η Νταϊάνα, κρατάει τον νεογέννητο Γουΐλιαμ, και δεξιά η Kate-Μiddleton σύζυγος του Γουΐλιαμ, κρατάει τον Γεώργιο-Αλέξανδρο-Λούη όπως τον είπαν...  Θυμίζουμε ότι το 1.995 μ.Χ. οι ειδήσεις είπαν πως ο Κάρολος, πατέρας του Γουΐλιαμ, τοποθέτησε στο δεξί χέρι του γιού του ένα τσιπ, για λόγους υποτίθεται ασφαλείας... 

Ένα ακόμη αξιοπερίεργο είναι ότι ο Γουΐλιαμ σε εκπομπή του BBC λέει πως, όταν ήταν μικρότερος, έλαβε με αόρατο τρόπο πάνω στο κούτελό του ένα σήμα που γυάλιζε, από ένα μεταλλικό 7άρι...! Αυτό αργότερα με μια τοπική επέμβαση το κάλυψε... Αλλά δεν έγινε εκ Θεού τέτοιο σταμπάρισμα. Οι Χριστιανοί έχομε το Μυστήριο του Χρίσματος, που γίνεται εμφανώς, και δρα αόρατα σε όλο τον άνθρωπο.

Μάλλον το 7άρι προέρχεται από το επτακέφαλο θηρίο της Αποκάλυψης που έχει εύκολη πρόσβαση στην (προς το παρόν) μη Ορθόδοξη Αγγλία... Χαρακτηριστικό είναι και το εξής περιστατικό που συνέβη στην χώρα αυτή:

«Σε μια επίσκεψη (διηγείται ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος) ανέφερα στον Γέροντα Σωφρόνιο (τότε ηγούμενο στην Μονή του Βαπτιστού Ιωάννου στο Έσσεξ της Αγγλίας), ότι μερικές φορές αισθανόμουν ένα φοβερό πλάκωμα, όλη την γη να με πιέζει. Ο Γέροντας μου εξήγησε ότι αυτό συνέβαινε, επειδή η Αγγλία δεν είναι Ορθόδοξη χώρα και κανείς γύρω μου στην πόλη που βρισκόμουν δεν προσευχόταν, αλλά γινόταν το αντίθετο. Αντίθετα στην Ελλάδα κτυπάνε οι καμπάνες, γίνονται λειτουργίες, προσεύχονται οι άνθρωποι, κι αυτό βοηθάει πολύ στην προσευχή, δηλαδή το (Ορθόδοξο) περιβάλλον». (Α17).

Ευχόμαστε ο άγιος γέροντας Σωφρόνιος να στηρίζει με τις προσευχές του την Αγγλία, (και τον Γουίλιαμ) για να αντέξει τις συμφορές που θα την χτυπήσουν καίρια, επειδή οδηγεί και οδηγείται από την Παγκοσμιοποίηση, και για να γίνει και πάλι Ορθόδοξη χώρα.

Δεν είναι σωστό να θεωρούμε κάθε άρχοντα σαν πιθανό Αντίχριστο επειδή αυτός όταν έλθει, πράγματι, θα στηρίζεται στην κοσμική εξουσία και βία. Πολλοί στο διαδίκτυο αναρωτιούνται αν ο πρίγκηπας Γουίλιαμ είναι ο Αντίχριστος μεγαλοποιώντας κάποια γεγονότα. Πάντως και το όνομα του ρωτάει:

Θα είμαι εγώ; WILL I AM ? = WILLIAM! Νεότερο:Στις 6  Μάρτιου του 2014 μ.Χ. ο πρίγκηπας Χάρι με την υποστήριξη του αδερφού του Ουίλλιαμ και του δημάρχου του Λονδίνου ανήγγειλε την πραγματοποίηση για πρώτη φορά στο Λονδίνο ένα είδος  αγώνων, που θα συμμετείχαν βετεράνοι στρατιώτες από διάφορες χώρες, με κινητικές, οπτικές ή διανοητικές αναπηρίες, αγωνιζόμενοι σε διάφορα αθλήματα.

Οι αγώνες αυτοί καθιερώθηκαν παγκοσμίως με το όνομα "Invictus Games". Η λέξη "invictus" είναι Λατινική και σημαίνει ΑΝΙΚΗΤΟΣ, αήττητος, αδιαφιλονίκητος, αδούλωτος, ανυπότακτος. Οι πρώτοι αγώνες "Invictus Games" πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο 2014 μ.Χ. στο Λονδίνο και συμμετείχαν 14 έθνη.

Το αξιοσημείωτο, εκτός όλων των άλλων, είναι και η ονομασία των αγώνων αυτών "INVICTUS GAMES" όπου από τις δύο αυτές λέξεις "INVICTUS GAMES" τονίζονται με κίτρινο χρώμα μόνον τα γράμματα "I AM"..!

Το αξιοπερίεργο που δεν μπορεί να έγινε τυχαία, είναι ότι στο πρόσθιο μέρος των μεταλλίων αντί να αναγράφεται εμφανώς η ονομασία των αγώνων, δηλ. το "INVICTUS GAMES", αναγράφεται  ΜΟΝΟΝ το "I AM" και περιμετρικά η φράση: "I AM THE MASTER OF MY FATE", που σημαίνει: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ»... Και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φωταγωγήθηκαν με το "I AM"... 9 Μαΐου 2017 μ.Χ.: Η Ριάννα λέει ότι ο Γουίλιαμ είναι ο Αντίχριστος!

Και υποστηρίζει ότι αυτός θα είναι ο βασιλιάς της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Link Λέει ότι "έχει πάντα δαιμονικές οντότητες που κρύβονται πίσω του"... Όμως ο άσχημος βίος δεν είναι απαραίτητο να σε κάνει ...Αντίχριστο. Μπορεί απλά να σε κάνει παίγνιο δαιμόνων... (https://www.imdleo.gr/htm/nwo.htm, https://www.imdleo.gr/diaf/2019/nwo2.html, https://www.imdleo.gr/diaf/2012/dark_olympics.html)!].

Αντίθετα  με τις ταινίες που έχουν μυστικιστικό περιεχόμενο υπάρχουν και διάφορες ταινίες οι οποίες έχουν και Χριστιανικές αναφορές με πιο γνωστές αυτή την «Ναρνια»  τον συγγραφέα Κλάιβ Στέιπλς Λιούις. όπου όπως επίσης και τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του του Τόλκιν,  ενώ μπορεί να αναφερθεί ότι αυτοί οι δύο συγγραφείς πέρα από όταν και οι δύο πεισθεί καθολικοί ήταν και προσωπικοί φίλοι και ο ένας επηρέασε τον άλλον και τον βοήθησε στην συγγραφή των μυθιστορημάτων του.

Συγκεκριμένα στις ταινίες της «Νάρνια», ο Ασλάν, το λιοντάρι βασιλιάς (το δε λιοντάρι είναι σύμβολο της φυλής του Ιούδα και του ενδόξου Βιβλικού βασιλιά Δαβίδ, από τις οποίες κατάγεται ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός), βρίσκει έναν βίαιο βασανιστικό ταπεινωτικό θάνατο κι ανασταίνεται μετά από τρεις μέρες, όπως ακριβώς και ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός μετά την Σταύρωση και την Ένδοξη Ανάσταση του, ενώ στο τέλος νικά τους εχθρούς του οριστικά όπως ακριβώς και ο Κύριος μετά τον Αρμαγεδδώνα και την Δευτέρα Παρουσία τον αντίχριστο, τον ψευδοπροφήτη και τον διάβολο.

Επίσης η λευκή μάγισσα στην ίδια ταινία η οποία έχει εξουσία πάνω σε όλους τους προδότες και όσους κάνουν κακά, θυμίζει πάρα πολύ τον διάβολο, ο οποίος έχει εξουσία σε όλους τους αμαρτωλούς.  Το δε μήλο που τρώνε τα παιδιά  σε κάποιο σημείο της ταινίας και τους βάζει σε σύγκρουση, θυμίζει τον απαγορευμένο καρπό του Αδάμ και της Εύας στον κήπο της Εδέμ, ενώ αναφέρεται ότι και οι πρωταγωνιστές  της ταινίας είναι απόγονοι του Αδάμ και της Εύας και την σύγκρουση μεταξύ των παιδιών, την σύγκρουση των αδελφών Κάιν και Άβελ.

Στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», έχουμε τους ήρωες οι οποίοι προσεύχονται όπως και οι Χριστιανοί σε έναν Θεό, τον Ιλούβαταρ,  ενώ αυτός έχει δημιουργήσει πολλά πλάσματα πνευματικά πριν από τους ανθρώπους,  κάποια από τον οποία εξέπεσαν υπό την ηγεσία του Μόργκοθ και πολεμούν τον Θεό, όπως επίσης και τους ανθρώπους, όπως ακριβώς στον Χριστιανισμό ο διάβολος αποστάτησε με πολλούς Αγγέλους από τον Τριαδικό Θεό που τους έφτιαξε και πολεμάει τόσο τον Τριαδικό Θεό, όπως επίσης και τους ανθρώπους.

Ο μάγος Γκάνταλφ στην ίδια σειρά βρίσκει τον θάνατο και επιστρέφει πίσω στην ζωή όπως ακριβώς και ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός μετά την Σταύρωση, την Τριήμερη Ταφή και την Ένδοξη Ανάσταση του,  αλλά επίσης και οι Προφήτες Ενώχ και Ηλίας κατά το Τέλος του Κόσμου μετά τον φόνο τους από τον αντίχριστο μετά από τρεις μέρες και αυτοί θα αναστηθούν.

Με την Σταύρωση και την ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ο διάβολος φυλακίζεται για ένα χρονικό διάστημα μέχρι την Δευτέρα Παρουσία όταν θα απελευθερωθεί και θα εισέλθει στον αντίχριστο και θα πολεμήσει μέχρι την τελευταία φορά τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και τους ανθρώπους μαζί με τους Αγγέλους και θα ηττηθεί  στην τελική μάχη του Αρμαγεδδώνα  που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, τον Προφήτη Ιεζεκιήλ, καθώς και στον Προφήτη Δανιήλ.

 Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ο Μόργκοθ  στον άρχοντα των δαχτυλιδιών θα φυλακιστεί αρχικά από τον θεό, άλλο στο τέλος θα απελευθερωθεί και θα πολεμήσει για μία τελευταία φορά, στην μάχη του Dagor Dagorath τον Θεό και τους ανθρώπους, αλλά στο τέλος θα ηττηθεί και αυτός και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά μαζί με τους  με τους άλλους και τους συμμάχους του.

Η τελική μάχη του Αρμαγεδδώνα στην οποία ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός νικά ως λευκός καβαλάρης τον αντίχριστο και τον στρατό του, όπως επίσης και τον ψευδοπροφήτη,  θυμίζει πάρα πολύ στην Άραγκορν  ο οποίος πάνω στο άλογό του πολεμάει και νικά τον Σάουρον και τον ψευδοπροφήτη του, τον μάγο Σάρουμαν.

Στις τηλεοπτικές σειρές «StarWars», «Dune» και «Game of Thrones», οι μονάρχες και οι Αυτοκράτορες αυτόν πήραν τον θρόνο αφού πρώτα δολοφόνησαν τους προκατόχους τους, π.χ. ο Αυτοκράτορας Πάλπατιν  τον καγκελάριο Βάλορουμ, ο Αυτοκράτορας  Σαντάμ Κορρίνο  τον πατέρα του Elrood Corrino IX και η Σέρσει Lannister  τους προκατόχους της Robert, Joffrey και Tοmmen.

Κάποιοι de από τους μονάρχες αυτούς υιοθέτησαν κιόλας και ξένες θρησκείες παραδείγματος χάρη ο Παύλος Ατρείδης και ο Στάνις Mπαράθεον  για να κατακτήσουν την εξουσία ενάντια στους ίδιους τους λαούς, άλλοι μονάρχες όπως η Σέρσει  χρησιμοποίησαν την θρησκεία προς όφελός τους και τέλος ο Πάλπατιν και ο Παύλος Ατρείδης δίωξαν πολλούς ανθρώπους που πίστευαν στην πλειοψηφούσα θρησκεία στο Σύμπαν.

Από όλες τις παραπάνω αναφορές γίνεται φανερό ότι οι αποκρυφιστές της Νέας Τάξης Πράγματων χρησιμοποιούν εκτενώς τους συμβολισμούς, τα υποσυνείδητα μνήματα για να προωθήσουν τα σχέδια και την ιδεολογία τους.

Όμως, αυτό μπορει να μην τους βγει σε καλό και η βιασύνη τους να εφαρμόσουν τα σχέδια τους (αλώστε οι αρχηγοί τους είναι μεγάλης ηλικίας και θέλουν πριν πεθάνουν να προλάβουν να δημιουργήσουν και να ηγηθούν της παγκόσμιας κυβέρνησης που ονειρεύονται υπό τον δήθεν «εκλεκτό και μεσσία» τους), να τους βγει μπούμερανγκ, να κάνουν πολλά λάθη και όλοι οι λαοί της γης να ξεσηκωθούν εναντίον τους, όπως και οι ίδιοι στο τέλος να αλληλοσκοτωθούν για την εξουσία, μία εξέλιξη που θα δικαιώσει πλήρως την γνωστή λαϊκή ρήση που λέει: «Οποιος βιάζεται σκοντάφτει».

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι G.I. Joe & η ατζέντα των Illuminati.

Ο G.I. Joe είναι μια εμβληματική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά νεαρών αγοριών και κοριτσιών κατά την δεκαετία του ’80 μ.Χ. Οι περισσότεροι οπαδοί θυμούνται ακόμα τους πρωταγωνιστές και τις επικές μάχες τους. Αλλά τι γίνεται με την πλοκή τους; Αναλύοντας την τηλεοπτική αυτή σειρά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, αναδύονται πολλά παράξενα ερωτηματικά.

Πολλές από τις “μακρινές” πλοκές της Cobra συμβαίνουν στην πραγματικότητα σήμερα. Θα μπορούσε το G.I. Joe να είναι μια περίπτωση προγνωστικού προγραμματισμού; Θα εξετάσουμε ορισμένα επεισόδια του G.I. Joe που περιγράφουν την αντικατάσταση του δολαρίου και την χρήση του ελέγχου του νου σε διασημότητες και πολίτες και θα δούμε πώς σχετίζονται με το σημερινό πλαίσιο.

Όποιος έχει μεγαλώσει την δεκαετία του ’80, μπορεί να προσωπικά να βεβαιώσει ότι η σειρά G.I. Joe ήταν σίγουρα στο μενού των τηλεοπτικών κινούμενων σχεδίων που παρακολουθούσε μετά το σχολείο του. Το πρόγραμμα G.I. Joe δεν ήταν το δειλό καρτούν της Ντόρας της Εξερευνήτριας. Αντιθέτως ήταν ένα μισάωρο γεμάτο κακούς χαρακτήρες που κλωτσούσαν και πυροβολούσαν με λέιζερ για να φτάσουν στην νίκη.

Ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς που ονομάζεται Money to Burn, είναι ένα από τα πολλά, το οποίο απεικονίζει με μεγάλη λεπτομέρεια ένα ζωτικό μέρος της σημερινής ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του ψυχολογικού πολέμου, της αξιοποίησης αποκρυφιστικών δυνάμεων για την απόκτηση πολιτικής εξουσίας, της στρατιωτικής έρευνας που χρηματοδοτείται από τεράστιες εταιρείες και ο έλεγχος του νου που χρησιμοποιείται σε πολίτες και διασημότητες. Τα περισσότερα από αυτά τα σκοτεινά χαρακτηριστικά επιτυγχάνονται από τον Cobra Commander, τον “κακό” της σειράς, ο οποίος είναι ένας αδίστακτος τρομοκράτης με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.

Οι Joes όμως πάντα κατάφερναν να σταματήσουν τον Cobra, διαλύοντας τα σατανικά σχέδιά του σε ένα όργιο πυρών από όπλα λέιζερ και θεαματικές εκρήξεις. Παρακολουθώντας όμως την σειρά σήμερα, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ανησυχητική. Εξαιτίας των νόμων για την ελεύθερη πρόσβαση στις πληροφορίες και του Διαδικτύου, αποκαλύπτεται ότι οι σημερινές σκιώδεις κυβερνήσεις εκτελούν στην πραγματικότητα τα περισσότερα από τα σχέδια του Cobra… στην πραγματική ζωή.

Τα νέα για αυτά τα σχέδια έρχονται σε καθημερινή βάση στις κυρίαρχες ειδήσεις. Μήπως το G.I. Joe περιέχει “προγνωστικό προγραμματισμό”, μια τεχνική που βασίζεται στην εμφύτευση ιδεών και εννοιών στο υποσυνείδητο των θεατών, ώστε να φαίνονται φυσιολογικές και εύκολα αποδεκτές όταν πραγματικά συμβαίνουν;

G.I. Joe: Joe. Είναι ένας αμερικανικός ήρωας τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων, με το κοινό όνομα Τζο, που παίχτηκε στην τηλεόραση από το 1.985 μ.Χ. έως το 1.989 μ.Χ. Η εναρκτήρια ακολουθία τίτλων ανέφερε το εξής: ” Τα αρχικά G.I. Joe είναι η κωδική ονομασία για την τολμηρή, άρτια εκπαιδευμένη δύναμη ειδικών αποστολών της Αμερικής.

Σκοπός της, να υπερασπιστεί την ανθρώπινη ελευθερία ενάντια στην Κόμπρα, μια αδίστακτη τρομοκρατική οργάνωση αποφασισμένη να κυβερνήσει τον κόσμο”. Οι εκπομπές τελείωναν με μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας, όπου οι Joes έδιναν συμβουλές ασφαλείας στα παιδιά. Αυτές οι ανακοινώσεις κατέληγαν πάντα με μια διάσημη πλέον ρήση: “Η γνώση είναι το ήμισυ του παντός!”

Η σειρά κινουμένων σχεδίων σχεδιάστηκε για να προωθήσει την ομώνυμη σειρά φιγούρων δράσης της Hasbro. Στην πραγματικότητα, κάθε επεισόδιο παρουσίαζε επίτηδες έναν διαφορετικό χαρακτήρα προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις του σχετικού παιχνιδιού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που οι Joes είχαν σχετικά μικρούς και κλισέ διαλόγους σε σύγκριση με τους πιο σύνθετους και ενδιαφέροντες από αυτών των Cobras.

Εκτός από την προώθηση των εμπορευμάτων, η σειρά προωθούσε μια ολοφάνερα φιλοαμερικανική ατζέντα υπέρ του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος, μια αντανάκλαση του δόγματος της εποχής Ρίγκαν που συνέβαινε εκείνη την εποχή, η οποία χαρακτηριζόταν από την ‘αναμέτρηση’ με την Σοβιετική Ένωση. Σε αυτό το πλαίσιο, θα περίμενε κανείς ότι η Οργάνωση Κόμπρα θα εκπροσωπούσε τους “κακούς κομμουνιστές”, όπως ήταν η τάση σε τόσες πολλές ταινίες της δεκαετίας του 1.980 μ.Χ.

Παραδόξως, αυτό δεν ισχύει. Οι “κακοί” στο G.I. Joe στην πραγματικότητα χρηματοδοτούνται από μια τεράστια αμερικανική εταιρεία με το όνομα Extensive Enterprises και οι ερπετοειδείς ηγέτες της εκτελούσαν τα ύπουλα σχέδιά τους από τους κρυμμένους “ναούς Cobra”. Αυτές οι βάσεις, που ιδρύθηκαν σε όλο τον κόσμο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα εθνικά σύνορα, βρίσκονταν συχνά σε μυστικιστικές τοποθεσίες, όπως το Νησί του Πάσχα ή οι υπόγειοι πολεμιστές τερακότα της Κίνας (οι Κόμπρα πιστεύουν στις δυνάμεις της γεωμαντείας).

Στην πραγματικότητα, η ‘Οργάνωση Κόμπρα’ φέρει ελάχιστα χαρακτηριστικά κομμουνιστικής ή τρομοκρατικής οργάνωσης και πολλά χαρακτηριστικά μιας ελιτίστικης μυστικής κοινωνίας στο στυλ αυτού που αποκαλούμε ‘Ιλλουμινάτι’. Κάπως όπως η οργάνωση ‘Ύδρα’ στον κόσμο της Marvel.

Η “Cobra Command” έχει σχήμα ημιτελούς πυραμίδας. Αυτό το σχήμα μπορεί να βρεθεί σε πολλές περιπτώσεις σε ναούς Κόμπρα. Η ημιτελής πυραμίδα είναι σήμερα το πιο διάσημο σύμβολο των Illuminati.

Ακόμη πιο σημαντική είναι η πλοκή του πρώτου επεισοδίου του G.I. Joe που προβλήθηκε ποτέ. Στην μίνι σειρά, με τίτλο ‘Pyramid of Darkness’, η Cobra προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του κόσμου κλείνοντας το δίκτυο ηλεκτροδότησης του βόρειου ημισφαιρίου. Η ελίτ των Cobra οραματίζεται τα σχέδιά της για την δημιουργία μιας ‘Πυραμίδας του Σκότους’ στην γη.

Η δημιουργία μιας πυραμίδας για να κρατήσει τον κόσμο “στο σκοτάδι” είναι ένα ισχυρό σύμβολο για τον έλεγχο των μαζών από τους Illuminati. Η λέξη Illuminati σημαίνει “οι πεφωτισμένοι” … το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής τους βασίζεται στο ότι οι μάζες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αδαείς και αποβλακωμένες. Με άλλα λόγια: στο σκοτάδι.

Καθώς παρακολουθούμε τα επόμενα επεισόδια, γίνεται αντιληπτό ότι τα πολυάριθμα σχέδια του Cobra Commander για την κατάκτηση του κόσμου μοιάζουν τρομακτικά με πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, 25 χρόνια μετά την προβολή αυτών των επεισοδίων, σε ένα ακόμη παράδειγμα του πώς η “επιστημονική φαντασία” γίνεται πραγματικότητα.

Το Χάρτινο Χρήμα Αχρηστεύεται.. Στο επεισόδιο με τίτλο ‘Money to Burn’, η Cobra βρίσκει έναν τρόπο να κάψει αμέσως όλα τα χαρτονομίσματα της Αμερικής χρησιμοποιώντας έναν “θερμομοριακό πομπό ανάφλεξης”, καθιστώντας ουσιαστικά το αμερικανικό δολάριο άχρηστο. Μια φοβισμένη κυρία βλέπει τα χρήματά της να τυλίγονται στις φλόγες. Στην συνέχεια, η Cobra απευθύνεται στο έθνος μέσω τηλεοπτικής εκπομπής (φαίνεται ότι έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης). Και αναφέρει:

“Προσοχή πολίτες! Λόγω της οικονομικής ανευθυνότητας και της ανικανότητας των ηγετών σας, η Cobra έκρινε απαραίτητο να αναδιαρθρώσει την οικονομία του έθνους σας. Ξεκινήσαμε με την εξάλειψη του άχρηστου πράσινου χαρτιού, το οποίο η κυβέρνησή σας σας έχει εξαπατήσει πιστεύοντας ότι είναι πολύτιμο. Η οργάνωση Cobra θα έρθει να σας σώσει και, μέσα από τις στάχτες, θα αναδυθεί μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ!”

Αυτό είναι αρκετά σκοτεινό για μια εκπομπή που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Αυτή η ομιλία ουσιαστικά περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας της σκιώδους κυβέρνησης των Illuminati: δημιουργούν μια κρίση, προκαλούν χάος, ισχυρίζονται ότι έχουν την μόνη λύση, κάνουν τους ανθρώπους να ικετεύουν γι’ αυτή την λύση και αποκαθιστούν την “Τάξη από το Χάος”. Επιπλέον, η δήλωση ότι αυτή η Νέα Τάξη θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της θυμίζει την μασονική έννοια του φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες.

Υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας στην δήλωση της Cobra σχετικά με την πραγματική αξία του χαρτονομίσματος. Το αμερικανικό δολάριο δεν έχει καμία πραγματική αξία από το 1.971 μ.Χ., όταν ο κανόνας του χρυσού εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση Νίξον.

Η αξία του αμερικανικού δολαρίου βασιζόταν σε ένα σταθερό βάρος χρυσού. Σήμερα έχει ήδη χάσει όλη του την αξία και είναι θέμα χρόνου να γίνει άχρηστο εν μία νυκτί, καθώς η αξία του δεν υποστηρίζεται από κανένα απτό αγαθό… κι αυτό ακριβώς συνέβαινε σε αυτό το επεισόδιο του G.I. Joe.

Μετά την ανακοίνωση της Cobra, ο ζαλισμένος και μπερδεμένος αμερικανικός λαός συγκεντρώνεται μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και φωνάζει “Θέλουμε χρήματα!”, εκλιπαρώντας την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Οι Joes βλέπουν την κατάσταση και παρατηρούν ότι “η αγορά και η πώληση έχουν αντικατασταθεί από ταραχές και λεηλασίες”.

Τότε ο Cobra εμφανίζεται ξανά στην τηλεόραση και λέει: “Πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης της οργάνωσης Cobra! Αν θέλετε χρήματα για να αγοράσετε τρόφιμα για τα παιδιά σας, πηγαίνετε όλα τα τιμαλφή σας στο πλησιέστερο υποκατάστημα της Extensive Entreprises. Εκεί, όλα τα αγαθά θα ανταλλάσσονται με το νόμισμα της Cobra!”

Η Cobra παρουσιάζει το νέο νόμισμα που θα ανταλλάσσεται με τα τιμαλφή των ανθρώπων, όπως ο χρυσός. Αυτό ακριβώς το φαινόμενο συμβαίνει σήμερα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια να αφαιρεθεί ο χρυσός και άλλα τιμαλφή από τα χέρια του κοινού μέσω των προγραμμάτων “Cash for Gold”. Μπορεί να έχετε δει αντίστοιχες γελοίες διαφημίσεις. Κρατήστε τον χρυσό και αγοράστε περισσότερο απ’ αυτόν! Επίσης αγοράστε περισσότερο ασήμι, είναι τα μόνα αληθινά μέταλλα που θα μας σώσουν.

Σε έναν κρυφό ναό της Κόμπρα, οι επικεφαλής της Extensive Enterprises δείχνουν σε έναν πλούσιο πελάτη το “μεγαλύτερο απόθεμα υλικών περιουσιακών στοιχείων που έχει συγκεντρωθεί ποτέ”. Ένα θησαυροφυλάκιο γεμάτο με το χρυσάφι των αδαών ανθρώπων. Ευτυχώς, οι Joes ήρθαν για να σώσουν, αποκατέστησαν το αμερικανικό δολάριο και κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα στην θέα τους, συμπεριλαμβανομένου του ναού της Κόμπρα. Έλεγχος του μυαλού των διασημοτήτων για τον έλεγχο του μυαλού των μαζών.

Πολλά άρθρα στο terrapapers.com (ο κ. Ίων Μάγγος είναι από τους πρώτους που έγραψαν άρθρα σχετικά) συζητούν την χρήση του ελέγχου του νου, μια έννοια που ίσως είναι δύσκολο ν’ αναγνωρίσουν οι περισσότεροι. Λοιπόν, οι Joes τον έλεγχο του μυαλού, τον πολεμούσαν το 1.986 μ.Χ.

Στο επεισόδιο με τίτλο “Ραντεβού στην Πόλη των Νεκρών”, ο Shipwreck και ο Snake Eyes (δύο χαρακτήρες του G.I. Joe) μπαίνουν σε ένα νυχτερινό κέντρο που ανήκει στην Cobra και ονομάζεται “Snake Club” (η Κόμπρα προφανώς γνωρίζει την δύναμη της κατήχησης της νεολαίας μέσω της διασκέδασης).

Εκεί, ένας τραγουδιστής ονόματι Satin τραγουδάει τον έπαινο της Cobra με την μορφή ερωτικού τραγουδιού. Οι χορεύτριες των τραγουδιστών είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κοστούμια σε στυλ Κόμπρα.

Παρόμοιες εμφανίσεις τραγουδιστών που εμφανίζονται στην σκηνή με χορευτές που συμβολίζουν την καταπίεση του λαού συμβαίνουν ακόμη και σήμερα. Η Beyonce ανέβασε στην σκηνή την αστυνομία με εξοπλισμό των ΜΑΤ παρουσιάζοντά της ως cool και μοντέρνα, στα βραβεία Grammy 2010 μ.Χ.

Διασημότητες MK-Ultra.. Σε ένα άλλο επεισόδιο, με τίτλο ‘Glamour Girls’, η εκπομπή περιγράφει τίποτα λιγότερο από την χρήση της MK-Ultra στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ο Διοικητής Cobra, με τη. βοήθεια του Dr. Mindbender, κλείνει μια συμφωνία με έναν διεθνή μεγιστάνα καλλυντικών.

Η Cobra συμφωνεί να παρέχει συνεχή ροή όμορφων νεαρών κοριτσιών στην εταιρεία με αντάλλαγμα μια τεχνολογία μεταμόσχευσης προσώπου που έχει αναπτύξει ο μεγιστάνας. Η Cobra, λοιπόν, εγκαινιάζει την “Επιχείρηση Υψηλή Μόδα”, η οποία έχει ως στόχο να στρατολογήσει νεαρά μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς ικανοποιώντας τα όνειρά τους να γίνουν διάσημες.

Προκειμένου να δελεάσει αυτά τα κορίτσια, η Cobra τους στέλνει προσκλήσεις για μια φωτογράφηση, η οποία θα δημοσιευτεί σε ένα τεύχος του περιοδικού “Glamour Girls”, του πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον κόσμο – ένα έντυπο που ανήκει στις Εκτεταμένες Επιχειρήσεις της Cobra (η Cobra, φυσικά, κατέχει πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως οι σημερινοί Illuminati).

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια που έλαβαν πρόσκληση είναι ενθουσιασμένα με την ιδέα να εμφανιστούν στο περιοδικό και παρουσιάζονται ευχαρίστως στο κτίριο του Glamour Girls για την φωτογράφιση. Όμως τις ξεγελούν: Το φλας της φωτογραφικής μηχανής στέλνει υποσυνείδητα υπνωτικά μηνύματα στα μοντέλα, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ευεπηρέαστα και εύκολα διαχειρίσιμα. Έτσι μόλις υπνωτιστούν, τα μοντέλα υπακούουν σε οποιαδήποτε εντολή.

Στην συνέχεια, τα μοντέλα λαμβάνουν εντολή να πάνε σε ένα “πάρτι” και το κάνουν χωρίς ερωτήσεις. Στην ελεγχόμενη από το μυαλό τους κατάσταση, τα μοντέλα αποστασιοποιούνται από την πραγματικότητα και αντιλαμβάνονται το πάρτι ως μια λαμπερή συνάντηση στην οποία παρευρίσκονται αριστοκρατικοί κύριοι. Όταν η υπνωτική τους κατάσταση εξασθενεί, η σκληρή πραγματικότητα αρχίζει.

Όταν τα κορίτσια βγαίνουν από την κατάσταση αποστασιοποίησης, μία από αυτές λέει “Δεν είμαστε πια στο Κάνσας”. Αυτή είναι μια αναφορά στον ‘Μάγο του Οζ’, μια ταινία που χρησιμοποιείται στον πραγματικό προγραμματισμό ελέγχου του νου. Το να είσαι μέσα ή έξω από το “Κάνσας” είναι, στην πραγματικότητα, μια κωδική λέξη σχετικά με την διασχιστική κατάσταση ενός υποκειμένου.

Όλες οι νεαρές κοπέλες και οι διασημότητες που πέφτουν σ’ αυτή την παγίδα, χειραγωγούνται και ρίχνονται σε ένα μπουντρούμι. Μια διασημότητα βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα αυστηρά φυλασσόμενο μπουντρούμι. Παρόμοιες εγκαταστάσεις προγραμματισμού χρησιμοποιούνται σε πραγματικά προγράμματα ελέγχου του νου. (αναζήτησε το άρθρο: Η Μύηση του Μπίμπο)

Το θέμα του ελέγχου του νου γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο στην σημερινή βιομηχανία της μόδας και συχνά κωδικοποιείται με την χρήση άψυχων κούκλων και πεταλούδων Monarch. Ευτυχώς, οι Joes καταφέρνουν να εντοπίσουν το μπουντρούμι της Κόμπρα, να σβήσουν τα φώτα ελέγχου όλων και να σώσουν τις νεαρές κυρίες.

Στην Επιχείρηση ‘Mind Menace’, το θέμα του ελέγχου του νου αξιοποιείται για άλλη μια φορά. Σε αυτό το επεισόδιο, η Οργάνωση Κόμπρα απαγάγει πολίτες που είναι γνωστό ότι έχουν ψυχικές ικανότητες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την δύναμή τους και να τους χρησιμοποιήσει σε μυστικές αποστολές. Οι απαχθείς πολίτες με τις ψυχικές δυνάμεις εισέρχονται στο ναό της Κόμπρα. Η συσκευή στο στήθος τους είναι ένας ενισχυτής. Παρόμοιες συσκευές φέρονται να εμφυτεύονται στους εγκεφάλους των πραγματικών θυμάτων του προγραμματισμού Θήτα.

Σε όρους προγραμματισμού Monarch, αυτό είναι γνωστό ως “Προγραμματισμός Θήτα” και περιλαμβάνει την χρήση ψυχικών δυνάμεων, όπως η εξωαισθητηριακή αντίληψη (ESP), η τηλεπισκόπηση, η τηλεπάθεια και η ψυχική δολοφονία. Έχουν δοθεί στην δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η CIA διεξάγει πειράματα για την αξιοποίηση αυτών των δυνάμεων και την χρήση τους στο πεδίο της μάχης από την δεκαετία του 1.970 μ.Χ.

“Η THETA υπάγεται στον “ψυχικό” προγραμματισμό. Οι Bloodliners (όσοι προέρχονταν από σατανιστικές οικογένειες πολλών γενεών) διαπιστώθηκε ότι παρουσίαζαν μεγαλύτερη τάση να έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες από ό,τι οι μη Bloodliners.

Λόγω των προφανών περιορισμών του, ωστόσο, αναπτύχθηκαν και εισήχθησαν διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου, δηλαδή, βιο-ιατρικές συσκευές ανθρώπινης τηλεμετρίας (εμφυτεύματα εγκεφάλου), λέιζερ κατευθυνόμενης ενέργειας που χρησιμοποιούν μικροκύματα ή/και ηλεκτρομαγνητισμό”. Ron Patton, Project Monarch Mind Control

Ο προγραμματισμός Θήτα πήρε το όνομά του όπως και ο προγραμματισμός Άλφα, Βήτα και Δέλτα εν μέρει από τους τέσσερις τύπους εγκεφαλικών κυμάτων του ΗΕΓ. Τα κύματα Θήτα είναι συχνά στα παιδιά. Ο ψυχικός πόλεμος έγινε ένας κλάδος του ‘Προγραμματισμού Monarch’. Αυτός είναι ο ‘Προγραμματισμός Θήτα’.

Πρόκειται για το πάντρεμα των αποκρυφιστικών πρακτικών με την επιστήμη αιχμής. Η ιδέα να μπορέσουμε να αντιγράψουμε αυτό που έκανε ο Ελισσαιέ στον βασιλιά της Συρίας, όταν “τηλεπαθητικά” κατασκόπευε τον εχθρό, ανακάλυψε τα σχέδιά του και έτσι κατέστρεψε τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Σήμερα αυτό έχει ονομαστεί “ESPionage”, και ο όρος του Αμερικανικού στρατού είναι “psychotronics”. Φυσικά, η θέση της CIA είναι ότι δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα που να λειτουργεί, αλλά αυτό απλώς δεν είναι αλήθεια, διότι οι συν-συγγραφείς γνωρίζουν πολλούς Θήτα αλτερ και συστήματα μοντέλων Θήτα που έχουν προγραμματισμό Θήτα ο οποίος είναι επιτυχής. Ανεξάρτητα από το αν το κοινό αντιλαμβάνεται τον Ψυχικό πόλεμο ως βιώσιμο ή όχι, δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί γι’ αυτόν και έχουν παραχθεί πολυάριθμα μοντέλα Theta.

Δεδομένου ότι οι σκλάβοι δεν μπορούν να προγραμματιστούν σταθερά με τον προγραμματισμό Θήτα, τοποθετήθηκε στον εγκέφαλο των σκλάβων Monarch μια χειρουργική εμφύτευση ενός δέκτη/μετατροπέα υψηλής συχνότητας που τροφοδοτείται από νάτριο/λίθιο και συνδυάζεται με έναν πυκνωτή εκφόρτισης πολλαπλών περιοχών. Αυτό δίνει στους χειριστές την δυνατότητα να σηματοδοτούν με απομακρυσμένα σήματα τον εγκέφαλο του θύματος.

Όταν ο δέκτης λαμβάνει τα σήματα, διεγείρονται ηλεκτρονικά ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου, οι οποίες με την σειρά τους ενεργοποιούν τον προκαθορισμένο προγραμματισμό. Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται πλέον σε ένα μεγάλο ποσοστό των σκλάβων του Monarch”. Fritz Springmeier, ‘Η φόρμουλα των Illuminati για την δημιουργία ενός μη ανιχνεύσιμου σκλάβου ελέγχου του νου’.

Αυτά τα μυστικά προγράμματα αποκαλύπτονται με επιδέξιο τρόπο στο κοινό μέσω των ταινιών. Στην ταινία ‘Men Who Stare at Goats’, το θέμα παρουσιάζεται ως κωμωδία. Ωστόσο, η ταινία βασίζεται σε ένα πραγματικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ: ‘Το Πρώτο Γήινο Τάγμα (σαν τον Πρώτο Τάγμα της First Order στην σειρά «Starwars»)’ του αντισυνταγματάρχη Τζιμ Τσάνον.

‘Το Πρώτο Γήινο Τάγμα’ μετονομάστηκε σε ‘Νέο Γήινο Στρατό’ στο ‘Men Who Stare At Goats’, μια μονάδα που χρησιμοποιεί υπεραισθητικές δυνάμεις (ESP). Η ταινία υπαινίχθηκε επίσης ξεκάθαρα την σκοτεινή/σατανική πλευρά του ελέγχου του νου σε ορισμένες σκηνές της.

Στο G.I. Joe, οι πολίτες που ελέγχεται το μυαλό τους μιλούν με ρομποτικό τρόπο και κρατούνται σε εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας. Ευτυχώς, οι Joes εντόπισαν τους Cobras, έσωσαν τους πολίτες και έσπασαν στο ξύλο όλους τους κακούς.!!

Επιγραμματικά. Ο G.I. Joe είναι μια εμβληματική τηλεοπτική σειρά των μέσων της δεκαετίας του ’80 που αναμφίβολα επηρέασε και διαμόρφωσε την φαντασία μιας ολόκληρης γενιάς παιδιών. Οι γεμάτες δράση σκηνές μάχης, οι αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες και οι φουτουριστικές, επιστημονικής φαντασίας πλοκές έκαναν την σειρά μια σίγουρη επιτυχία.

Παρακολουθώντας αυτές τις σειρές σήμερα, ανακαλύπτουμε ότι πολλές από τις πλοκές της Cobra υπήρξαν μια κρυφή πραγματικότητα ή και γίνονται πραγματικότητα. Και αυτά τα σχέδια δεν προέρχονται από “μια σκιώδη τρομοκρατική οργάνωση”, αλλά από τους δικούς μας “εκλεγμένους” ηγέτες και την ελίτ των ηγετών τους.

Οι Joes παρουσιάζονται ως μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών με ισχυρές αξίες, που πολεμούν με ακεραιότητα και ειλικρίνεια ενάντια σε μια τρομοκρατική ομάδα που ετοιμάζει διαρκώς άσχημα σχέδια. Είναι αυτό που υποτίθεται ότι είναι ο αμερικανικός στρατός και η ιδανική εικόνα που το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα θέλει να πιστεύουμε.

Αλλά οι εχθροί του Τζο, η διαρκώς συνωμοτούσα τρομοκρατική ομάδα δεν είναι μια ξένη απειλή: υπάρχει μέσα στο ίδιο αμερικάνικο σύστημα. Με άλλα λόγια, αν οι Joes υπήρχαν σήμερα, θα πολεμούσαν την “δημοκρατικά εκλεγμένη” κυβέρνησή τους, το κρυφό κομμάτι της… αυτό που ονομάζεται Illuminati.

Έτσι, το ερώτημα παραμένει: Γιατί η σειρά περιέγραφε και προέβαλε αυτά τα εξελιγμένα σχέδια με τόσο ζωντανές λεπτομέρειες στο νεανικό κοινό της; Ήταν το G.I. Joe μία από τις πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που χρηματοδοτούνταν από την Αμερικανική κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες των εταιρειών ΜΜΕ που το μετέδιδαν; Άραγε προετοίμαζαν την νεολαία για την αποκάλυψη της πραγματικότητας εκθέτοντάς την σε νεαρή ηλικία; Προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν το κοινό; Όλες οι απαντήσεις στο τραπέζι αφού και …το παιχνίδι συνεχίζεται!!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την ρήση “Η γνώση είναι το ήμισυ του παντός!” αλλά ποιά γνώση; Γιατί πιστεύετε ότι οι Illuminati δεν έχει αλλοιώσει την γνώση που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση; Πως θα την ανακαλύψετε και πως θα την διακρίνετε; Ευτυχώς εμείς οι Έλληνες έχουμε τον πηγαίο, παγκόσμιο θησαυρό γνώσεων, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία. Ανακαλύψτε την κι εξερευνήστε την!! Είναι τόσο πολύτιμη όσο ο χρυσός και το ασήμι στην οικονομία μας (https://corfiatiko.blogspot.com/2023/11/gi-joe-illuminati.html)!!!


Τρομάζει σκουλήκι-τέρας της Μογγολίας: Το θρυλικό πλάσμα της ερήμου Γκόμπι αναζητείται από επιστήμονες. Βαθιά στην καρδιά της ερήμου Γκόμπι κρύβεται- λένε- ένα πλάσμα τόσο μυστηριώδες όσο και τρομακτικό, γνωστό στους ντόπιους ως το Μογγολικό Σκουλήκι του Θανάτου· αυτό το πλάσμα, με την τρομακτική φήμη, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε επιστήμονες, εξερευνητές, τυχοδιώκτες, αλλά και απλούς περίεργους.

Τι είναι όμως το Μογγολικό Σκουλήκι του Θανάτου; Είναι αληθινό πλάσμα ή προϊόν αχαλίνωτης φαντασία; Επίσης προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχει οδηγήσει εκατοντάδες ανθρώπους στην αναζήτησή του· άρα υπάρχει;

Το Μογγολικό Σκουλήκι Θανάτου, ή Olgoi-Khorkhoi όπως είναι γνωστό στην Μογγολία, μεταφράζεται περίπου σε «εντεροσκώληκας» λόγω της- υποτιθέμενης- ομοιότητάς του με το έντερο της αγελάδας, λέγεται ότι ζει στην αχανή και απάνθρωπη έκταση της ερήμου Γκόμπι.

Η έρημος Γκόμπι εκτείνεται από τη Βόρεια Κίνα έως τη Νοτιοανατολική Μογγολία και έχει μέγιστο μήκος 1.600 χιλιόμετρα και πλάτος 800 χιλιόμετρα και καλύπτει 1.300.000 χλμ²· είναι η μεγαλύτερη έρημος της Ασίας και 5η στον κόσμο. Μία από τις πρώτες περιγραφές της ερήμου Γκόμπι γράφτηκε από τον εξερευνητή Μάρκο Πόλο: «Και η έρημος, σας λέω, είναι υπέροχη· ακόμα και σε έναν ολόκληρο χρόνο, λένε, δεν μπορείτε να τη διασχίσετε. Παντού βουνά αμμώδη και κοιλάδες. Και δεν υπάρχει φαγητό πουθενά. Δεν υπάρχουν πουλιά ή ζώα εδώ, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να φάνε», υποστήριζε ο Μάρκο Πόλο, αλλά το Σκουλήκι δεν το ανάφερε…

Δηλητηριώδες και ηλεκτροφόρο! Το θρυλικό Σκουλήκι, λοιπόν, περιγράφεται ως ένα κοκκινωπό πλάσμα ικανό να εκτοξεύει καυστικό δηλητήριο ή να προκαλεί ηλεκτροσόκ στο θήραμά του και στους εχθρούς του, που θα το απειλήσουν. Ο θρύλος έχει θεριέψει με τους αιώνες και έχει περάσει από γενιά σε γενιά, περιγράφοντας την εικόνα ενός πλάσματος τόσο απαίσιου στην όψη όσο και θανατηφόρου στις ιδιότητες.

Παρά τις πολυάριθμες αποστολές για την αποκάλυψη της αλήθειας, απτά στοιχεία για την ύπαρξη του Σκουληκιού δεν έχουν κατατεθεί. Πολλοί- εξερευνητές και επιστήμονες- έχουν αποτολμήσει το δυσχερές ταξίδι στην έρημο Γκόμπι με την ελπίδα να συναντήσουν το θρυλικό τέρας, εξοπλισμένοι με διηγήσεις και σκίτσα· όλοι γύρισαν με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις!

Αυτή, η έλλειψη χειροπιαστής απόδειξης δεν πτόησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων, το αντίθετο μάλιστα: έχει αναζωπυρώσει τη φωτιά της περιέργειας! Οι επιστήμονες και οι κρυπτοζωολόγοι έλκονται από το μυστήριο, καθώς αναρωτιούνται εάν αυτό το πλάσμα είναι άγνωστο είδος της πανίδας της περιοχής ή απλώς ένας μύθος.

Το Μογγολικό Σκουλήκι του Θανάτου κατέχει σημαντική θέση στη λαογραφία και την πολιτιστική ταυτότητα του μογγολικού λαού. Δεν είναι απλώς ένα τέρας που πρέπει να το φοβάσαι, αλλά μια απόδειξη της σκληρής και απρόβλεπτης φύσης του τοπίου της ερήμου.

Οι ιστορίες γύρω από το Σκουλήκι του Θανάτου είναι ιστορίες διδακτικές που υπενθυμίζουν στους ντόπιους, αλλά και στους επισκέπτες το σεβασμό που απαιτεί η αδυσώπητη Γκόμπι. Αυτό το πλάσμα- είτε είναι πραγματικό είτε φανταστικό- συμβολίζει τα μυστήρια που βρίσκονται κρυμμένα κάτω από την άμμο και περιμένουν να αποκαλυφθούν.

Κάποιοι εικάζουν ότι το Σκουλήκι του Θανάτου θα μπορούσε να είναι ένα είδος φιδιού ή ακόμα και σκουληκιού, πιθανώς ακόμη και μια άγνωστη παραλλαγή σαύρας χωρίς πόδια. Οι ερευνητές συνεχίζουν να αναλύουν αναφορές και καταθέσεις περί θεάσεων, ελπίζοντας να συνθέσουν την πραγματικότητα πίσω από τον θρύλο.

Κάποιοι το είδαν και το περιέγραψαν... Και η απτή πραγματικότητα γιγαντώνει τον θρύλο. Ο πρωθυπουργός της Μογγολίας Νταμντινμαζάρ- ένας άνθρωπος-θρύλος της Ιστορίας της χώρας- το 1922 μ.Χ. περιέγραψε το Σκουλήκι: «Έχει σχήμα λουκάνικου με περίπου 60 πόντους μήκος, δεν έχει κεφάλι ούτε πόδια και είναι τόσο δηλητηριώδες που το να το αγγίξεις σημαίνει ακαριαίο θάνατο. Ζει στα πιο απόμακρα μέρη της ερήμου Γκόμπι».

Το 1.954 μ.Χ., Αμερικανοί επιστήμονες εργάζονταν στο έδαφος της Εσωτερικής Μογγολίας. Με δύο Land Rover, έφυγαν από το χωριό Seishand και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Έπειτα από αίτημα της Αμερικανικής Κυβέρνησης οι Μογγολικές Αρχές οργάνωσαν αποστολή έρευνας. Οι αγνοούμενοι βρέθηκαν σε μια από τις δυσπρόσιτες περιοχές της ερήμου Γκόμπι.

Και τα δύο οχήματα ήταν σε καλή κατάσταση· πλάι τους βρίσκονταν έξι πτώματα. Δεδομένου ότι είχαν εκτεθεί στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ακριβής αιτία θανάτου των μελών της αποστολής δεν ήταν δυνατό να διακριβωθεί. Και τότε θέριεψαν οι φήμες ότι έπεσαν θύματα των Olgoi-Khorkhoi.

Στο διάστημα από το 1.946 μ.Χ. μέχρι το 1.949 μ.Χ., ο διάσημος Σοβιετικός συγγραφέας και παλαιοντολόγος Ιβάν Εφρεμόφ επισκέφτηκε την έρημο Γκόμπι τρεις φορές. Κατέγραψε πολλές τοπικές δοξασίες που σχετίζονται με το Σκουλήκι Δολοφόνο· σε μια από τις ιστορίες του, έγραψε: «Προφανώς ένα παράξενο πλάσμα, άγνωστο ακόμα στην επιστήμη, ζει στην έρημο Γκόμπι. Ίσως να είναι λείψανο αρχαίου-εξαφανισμένου ζωικού πληθυσμού της Γης».

Στην δεκαετία του 1.990 μ.Χ., δύο τσέχικες αποστολές επισκέφτηκαν την έρημο σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν το άπιαστο Olgoi-Khorkhoy· δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν, όμως έχουν συλλέξει πολλά στοιχεία που δικαιολογούν την ύπαρξής του.

Το 2005 μ.Χ., ο ζωολόγος-δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Φρίμαν του Κέντρου «Fortean Zoology» διοργάνωσε αποστολή για να ανακαλύψει το Σκουλήκι του Θανάτου, αλλά επέστρεψε με άδεια χέρια. Το συμπέρασμα του Φρίμαν ήταν: «η έρημος προκαλεί παραισθήσεις…»!

Κι έτσι πλάι στο Γιέτι των Ιμαλαΐων, στο τέρας του Λοχ Νες και τον Μεγαλόποδο των δασών της Βόρειας Αμερικής μπορείτε να προσθέσετε και το Σκουλήκι της Μογγολίας. Τελικά, χωρίς τους μύθους να μας αποκοιμίζουν τα βράδια θα πεθαίναμε από αϋπνία ακούγοντας μόνο αληθινές ιστορίες (https://www.ethnos.gr/World/article/301359/tromazeiskoylhkiterasthsmoggoliastothrylikoplasmathserhmoygkompianazhteitaiapoepisthmones)…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου