Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ

 ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, ο νυν Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τις πράξεις και την συμπεριφορά του, θυμίζει τις πράξεις και τις συμπεριφορές άλλων ηγετών του παρελθόντος και κυρίως του Νέρωνα.

Έτσι, και οι δύο αυτοί ηγέτες γεννήθηκαν σε πλούσιες (και σκανδαλώδεις) οικογένειες (τους Ιουλιοκλαυδιανούς και τους Μητσοτάκηδες/Μπακογιάννηδες/Βενιζέλους αντίστοιχα), οι οποίες είχαν παράδοση να ηγούνται των κρατών τους (δύο πολιτικές δυναστείες της εποχής τους), μέσα στην χλιδή και την πολυτέλεια.

Και οι δύο εκπαιδευτήκαν με τους πιο ακριβούς δάσκαλους (τον Σενεκά και τους δασκάλους του Αμερικανικού κολεγίου αντίστοιχα), ενώ και οι δύο αυτές οικογένειες ήταν ιδιαίτερα περήφανες για το όνομα τους και θεωρούσαν την εξουσία της χώρας τάχα «κληρονομικό δικαίω».

Επίσης και ο Νέρωνας και ο Μητσοτάκης, αν και είχαν διωχθεί πολιτικά και εξοριστεί και οι δύο μικροί με τις οικογένειες τους (από τον Καλιγούλα και την Χούντα των Συνταγματαρχών αντίστοιχα), όταν μεγάλωσαν, όχι μόνο δεν επέδειξαν δημοκρατικές συμπεριφορές, αλλά αντίθετα και αυτοί καταπίεσαν ανηλέως τους συμπολίτες τους.

Παράλληλα, κάποιοι έλεγαν ότι η γέννηση και των δύο αυτών αντρών είχε σηματοδοτηθεί με σκάνδαλο, αφού για κάποιους ο πατέρας του Νέρωνα δεν ήταν ο Δομίτιος Αηνοβάρβος, αλλά ο θείος του Καλιγούλας και ως εκ τούτου ο Νερών ήταν νόθος αιμομικτικός γιος του.

Αλλά και για τον Κυριακό  Μητσοτάκη δεν ήταν γονείς ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα, αλλά η κόρη τους η Ντόρα με πατέρα τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό, ενώ και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις ειπώθηκε άλλος πατέρας για να κουκουλωθούν τα σκάνδαλα αυτά και να μην βλαφτεί η πολιτική εικόνα των οικογενειών αυτών.

Επιπλέον και οι δύο αυτοί σαδιστές, αδίστακτοι, ανίκανοι, μνησίκακοι και αλαζόνες ηγέτες, λέγεται ότι πήραν την εξουσία χωρίς να την δικαιούνται, με σφετερισμό, ο μεν Νέρωνας εξοντώνοντας τον νόμιμο διάδοχο και ξάδερφο του Βρετανικό με δηλητήριο.

Ο δε Μητσοτάκης λέγεται ότι από την πλευρά του εξόντωσε τον αντίπαλο του στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα με νοθεία στην ηλεκτρονική ψηφοφορία κλέβοντας του την ηγεσία του κόμματος και άρα στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε κανονικός αρχηγός του κόμματος αυτού, ούτε και νόμιμος ηγέτης της Ελλάδας, αλλά στην πραγματικότητα ένας σφετεριστής. 

Και οι δύο ανήλθαν στην εξουσία με ψευδείς υποσχέσεις ότι θα φέρουν τάχα μεγαλείο στις χώρες τους και θα τις ανορθώσουν πολιτικά και οικονομικά, ενώ ο Μητσοτάκης έλεγε παράλληλα και ψέματα ότι τάχα θα ακυρώσει την προδοτική δήθεν «Συμφωνία των Πρεσπών» με τα Σκόπια.

Αρχικά τόσο ο Νέρωνας, όσο και ο Μητσοτάκης προσπάθησαν να δείξουν ένα δήθεν φιλολαϊκό και «μετριοπαθές προσωπείο», όμως σύντομα «πέταξαν την μάσκα» και έδειξαν στους λαούς τους το τι πραγματικά ήταν.

Σύντομα αρχίσαν και οι δύο να βάζουν μα διάφορες αφορμές πολλούς νέους φόρους στον λαό, αρχίσαν να τον τυραννούν και να του αφαιρούν τις πολιτικές του ελευθέριες, και οι δύο πληρώνοντας προσπάθησαν να κάνουν τον εαυτό τους κέντρο του σύμπαντος με προπαγάνδα και δήθεν «αιώνιους σωτήρες και νικητές» (και μέσω πληρωμής των ΜΜΕ ο Μητσοτάκης και των καλλιτεχνικών αντιπάλων του για να χάνουν ο Νέρωνας στα θέατρα και στην Ολυμπία).

Στο τέλος όμως και οι δύο αυτοί κακοί γιοι, κακών πατεράδων, απέτυχαν παρά την προπαγάνδα τους και αντίθετα κατάφεραν να γίνουν τελείως ρεζίλι σε όλους τους πολίτες των κρατών τους, οι οποίοι αντί να τους επαινούν, αντίθετα τους αποστρέφονταν και τους καταριόνταν και τους δύο.

{Όπως επί Προφήτη Μωυσή ο πολέμιος του Θεού Φαραώ έπαθε ως τιμωρία τις Δέκα Πληγές, έτσι και στις μέρες μας επί του αντίθεου Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη στην πατρίδα μας έχουν επιπέσει πολλές συμφορές (π.χ. έντονα καιρικά και μη φαινόμενα όπως φωτιές, χαλάζι, σεισμοί, βροχές, ο κορωνοιός, αλλά και εισβολές αλλοφύλων λαθρομεταναστών και προσφύγων)}.

Με αφορμή το κάψιμο της Ρώμης ο πρώτος και τον κορωνοιό ο δεύτερος, έκλεισαν και οι δύο τους Χριστιανικούς Ναούς και δίωξαν τους Χριστιανούς (και τους ανεμβολίαστους ο Μητσοτάκης) με διωγμούς (βίαιους και θανατηφόρους ο Νέρωνας και με πρόστιμα και απειλές απολύσεων ο Μητσοτάκης), ενώ και οι δύο απολάμβαναν να βασανίσουν σαδιστικά τα θύματα τους.

Και οι δύο για τον εμπρησμό της Ρώμης ο Νέρωνας και της Ελλάδας ο Μητσοτάκης κατηγόρησαν ψευδώς ως εμπρηστές και εξιλαστήρια θύματα τους Χριστιανούς ο πρώτος και τους (ανυπάρκτους στο σημείο αυτό) αριθμητικά «δεκάδες εμπρηστών» ο δεύτερος για να κρύψουν την πολιτική ανικανότητα τους και να μεταθέσουν τις ευθύνες τους αλλού.

Όταν δε καίγονταν η πρωτεύουσα του Νέρωνα η Ρώμη και πολλές δασικές εκτάσεις και χωριά της Ελλάδας και η Βόρεια Αθήνα επί Μητσοτάκη, δεν έπραξαν τίποτα για να τις σώσουν, αφού ο μεν Νέρωνας έπαιζε την λύρα του, ενώ ο Μητσοτάκης συνέχιζε τα μπάνια του. 

Και οι δύο καθαίρεσαν ικανούς ηγέτες και υπάλληλους (π.χ. ο Νέρωνας τον στρατηγό Κορβούλωνα και ο Μητσοτάκης 5.000 ικανούς ανεμβολίαστους άντρες της ΕΚΑΒ) και προώθησαν στην θέση τους ανίκανους (ο Νέρωνας τον Λούκιο Καισόνιο και ο Μητσοτάκης σαν αρχηγό πυροσβεστικής τον Στέφανο Κολοκούρη, υπεύθυνο για το κάψιμο στο Μάτι επί Τσίπρα, που αυτή την φορά κατάφερε να κάψει σχεδόν την μισή Ελλάδα).

Στην συνέχεια, δημιούργησαν και οι δύο αυτοί θρασύδειλοι/ζαβοί άντρες ένα αστυνομοκρατούμενο τυραννικό δικτατορικό κράτος, με ηγέτες των Πραιτοριανών στον Νέρωνα τους τραμπούκους Τιγγελίνο και Νυμφίδιο και της αστυνομίας και των ΜΑΤ τους τραμπούκους Χαρδαλιά και τον Χρυσοχοΐδη, ενώ ο χαφιεδισμός απλώθηκε ξανά πάνω από τα κράτη τους.

Και οι δύο κατέπνιξαν με αλόγιστη βία κάθε διαμαρτυρία του λαού τους εναντίον της άδικης και τυραννικής πολιτικής τους (ο Νέρωνας τις εξεγέρσεις των πολίτων της Ρώμης και ο Μητσοτάκης όσων διαδήλωναν κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων για τον κορωνοιό και την πάντα Ελληνική Μακεδονία μας).

Και οι δύο παντρεύτηκαν δύο διαβόητες και αδίστακτες γυναίκες, την Ποπαία ο Νέρωνας και την  Μαρέβα ο Μητσοτάκης, η οποία λέγεται ότι δουλεύει στην Pfizer, κάτι που εξηγεί κατά τους επικριτές του Μητσοτάκη γιατί ο ίδιος κόπτεται να προωθήσει τα συγκεκριμένα εμβόλια για τον κορωνοιό, έτσι ώστε να έχει η οικογένεια του και προσωπικά οικονομικά κέρδη.

Είχαν και οι δύο φίλαρχες και αδίστακτες μητέρες, οι οποίες έκαναν τα πάντα για να ανέβουν στην εξουσία και να την κατέχουν οι ιδίες, ο μεν Νέρωνας την Αγριππίνα την Νεότερη, ενώ ο Μητσοτάκης την πραγματική για κάποιους μητέρα του, την Ντόρα Μπακογιάννη.

{Ο δε Νέρωνας έριξε την μάνα του Αγριππίνα την Νεότερη από την εξουσία με συνομωσίες, ενώ και ο Κυριάκος έριξε την φερόμενη ως μάνα του Ντόρα από την ηγεσία της ΝΔ και την θέση της υποψήφιας πρωθυπουργού με συνομωσίες στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος αυτού, ενώ ο ίδιος φέρεται ως παιδί να έμαθε και να μίλησε πρώτα τα γερμανικά και μετά τα Ελληνικά ως μητρική γλώσσα}.

Είχαν δε και οι δύο αυτοί νεαροί «ηγέτες», σκανδαλώδεις παρέες, π.χ. τον Σπόρο ο Νέρωνας και τον Χριστοφαράκου ο Μητσοτάκης (ενώ ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της Ζούγκλας Τριανταφυλόπουλος κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι και αυτός έχει λαδωθεί από την SIEMENS και εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο αυτό).

Παρόλες όμως τις διώξεις που προκάλεσαν οι ίδιοι, δεν έλειψαν ούτε οι εσωτερικοί εχθροί, οι οποίοι ήθελαν να πάρουν τις θέσεις των ηγετών αυτών (π.χ. Σαμαράς και Καραμανλής), ενώ είχαν παράλληλά αντιμετωπίσουν και εξωτερικούς από την Ανατολή (τους Πάρθους ο Νέρωνας και τους Τούρκους ο Μητσοτάκης).  

Τελικά, ο Νέρωνας κατάφερε να χρεοκοπήσει την Ρώμη και παράλληλα προσπάθησε «αντισυνταγματικά» να καταργήσει την Σύγκλητο, όμως τότε, όταν σταμάτησε να πληρώνει και τους μισθούς των στρατιωτών του, συνέβησαν εξεγέρσεις εναντίον του σε Ισπανία και Ρώμη, με συνέπεια να τον εγκαταλείψουν εκτός από τον λαό που πανηγύριζε για την πτώση του και οι Πραιτοριανοί του και ο Νέρωνας να το σκάσει από την Ρώμη και να αυτοκτονήσει.

Αντίστοιχα και στην Ελλάδα, εάν ο Μητσοτάκης υπερβεί τα εσκεμμένα και φτάσει ακόμα και σε ακραίες αποφάσεις, π.χ. αναστολή των άρθρων του Συντάγματος (https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba/, http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b5t%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%83-11-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf/) ή πιο ακραίες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, μπορεί να ξεσηκώσει όλο τον Ελληνικό λαό εναντίον του (ακόμα και τον στρατό και την αστυνομία υπό προϋποθέσεις).

Κάτι που μπορεί να συμβεί εάν ο Μητσοτάκης (ή π.χ. μία διαδοχή μετά από αυτόν πολυκομματική κυβέρνηση π.χ. Οικουμενική, ευρείας συνεργασίας ή Εθνικής Σωτήριας), καταφέρει να χρεοκοπήσει το κράτος, οπότε εκτός από τον λαό, θα πάψουν και οι πληρωμές σε ΜΑΤ, αστυνομία και στρατό και οι υπηρεσίες αυτές εγκαταλείψουν την προστασία του, οπότε θα γίνει ευάλωτος σε διαμαρτυρίες και εξεγέρσεις του λαού.

Φυσικά, ο Μητσοτάκης μπορεί να έχει φροντίσει να φύγει νωρίτερα και μέσω εκλογών όταν δει ότι το καράβι βουλιάζει για να αναλάβουν όλη την πολιτική ευθύνη οι διάδοχοι του και ο ίδιος να προλάβει να γλιτώσει, εκτός βέβαια και αν αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εξουσία μετά από μία μεγάλη εθνική καταστροφή (π.χ. έντονες πυρκαγιές, πλημύρες ή ακόμα και σεισμό).

Ή ακόμα και θερμό επεισόδιο ή πόλεμο με τους Τούρκους,  το οποίο μπορεί να φέρει την πτώση τόσο του Μητσοτάκη από την εξουσία, αλλά ακόμα και του Ερντογάν στην Τουρκία, εάν αυτό βγει τελείως εκτός ελέγχου (http://alophx.blogspot.com/2021/08/blog-post.html, https://www.noiazomai.gr/2021/07/mark-milley.html).

{Εδώ μπορεί να ειπωθεί, ότι τόσο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως και ο γιος του Κυριάκος, έφεραν και οι δύο σε πολιτειακή αναταραχή την χώρα, ο πρώτος με την αποστασία των Ιουλιανών το 1.965 μ.Χ., η οποία οδήγησε τελικά στην χούντα, ενώ ο δεύτερος με την υποχρεωτική διχαστική και αντισυνταγματική/δικτατορική επιβολή καταναγκαστικού εμβολιασμού για τον κορωνοιό το 2.021 μ.Χ.

Ουσιαστικά, με την καταπίεση και την κοροϊδία όλων των Ελληνικών κομμάτων επί του Ελληνικού λαού, αν γίνουν διπλές εκλογές με απλή αναλογική οι πρώτες, θα υπάρξει πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα και ακυβερνησία ή όχι σταθερές κυβερνήσεις (όπως μετά τα Ιουλιανά παλαιότερα).

Οι οποίες μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και Οικουμενική κυβέρνηση για κάποιο χρονικό διάστημα (εκτός αν πιο πριν φυσικά έχει η χώρα μας κηρυχτεί σε κατάσταση ανάγκης η πατρίδα μας από τους κυβερνώντες μας με κάποια αφορμή, π.χ. τις φωτιές-https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1008075_eisigiseis-ston-kmitsotaki-gia-anastoli-arthron-toy).

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ηγέτης του Ελληνορωμαϊκού κόσμου από την εποχή του Νέρωνα που θα έβλεπε την πρωτεύουσα του να καίγεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2.021 μ.Χ.}.

Στην περίπτωση της πτώσης της παντελώς ανίκανης κυβέρνησης του Μητσοτάκη από την εξουσία και αυτών που θα την διαδεχτούν, θα μπορούσε να αναλάβει την εξουσία της χώρας μία πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα αναιρούσε όλες τις εθνοπροδοτικές πολιτικές των τελευταίων ετών και θα προσπαθούσε να ανορθώσει ξανά την καθημαγμένη μας χώρα.

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των γεγονότων; Κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, αλλά μόνο αν λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ως κράτος, θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές και τους κίνδυνους, και θα μπορέσουμε να φέρουμε εκ νέου την πατρίδα μας σε ένα νέο επίπεδο ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχεται επέκταση των 12 μιλίων; Το «όπλο» της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση την συγκυρία και με βάση τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα κόμμα ή ένα άλλο.

Όμως, στο πόλεμο… όλα επιτρέπονται και γι’ αυτό δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε να υλοποιείται μια κίνηση – ματ που θα προκαλέσει αίσθηση και θα αλλάξει την βαριά για την κυβέρνηση ατζέντα.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανακοινώσει άμεσα την επέκταση των Ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης, και μόνον εκεί.

Τις διαδικασίες επιταχύνουν, κυρίως, δυο παράγοντες: α) Η τελευταία απόφαση του ΟΗΕ να μην αναγνωρίζει συμφωνίες που υπογράφονται σ’ αυτή τη φάση από τη Λιβύη και β) Η αρνητική στάση της Αιγύπτου σε οποιαδήποτε κίνηση προσέγγισης από την Τουρκία, λόγω – και πάλι – των κινήσεων της στην Λιβύη.


Δεν αποκλείεται, η ανακοίνωση της επέκτασης να συνδυασθεί και με την έναρξη των σεισμικών ερευνών, στην ίδια περιοχή, από την Αμερικανική ExxonMobil, σε συνεργασία με τα ΕΛΠΕ. Φυσικά η Αθήνα προσπαθεί να μαντέψει την αντίδραση της Τουρκίας, η οποία θα είναι σίγουρα έντονη. Θα έχουν ενδιαφέρουν, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες (http://corfiatiko.blogspot.com/2022/11/12_8.html).

Κυβερνητικός αιφνιδιασμός: Επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στην Κρήτη για να αλλάξει η ατζέντα των υποκλοπών; H κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά την βίαιη αλλαγή της ατζέντας από το τοξικό κλίμα των υποκλοπών και των τελευταίων αποκαλύψεων για το κέντρο που με το λογισμικό predator παρακολουθούσε πάνω από 100 πολιτικά άτομα, συγγενείς και επιχειρηματίες.


Μία από τις κινήσεις που θα άλλαζαν την σκιώδη επικαιρότητα των υποκλοπών είναι η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια Νότια της Κρήτης. Μία κίνηση που θα έδινε ανάταση στο εθνικό φρόνημα, μία κίνηση που θα έδινε πόντους στην κυβέρνηση αφού μεγαλώνει η Ελλάδα τα σύνορά της, κυρίως μία κίνηση που θα έβαζε σε δεύτερη μοίρα τις υποκλοπές για τις οποίες –σημειωτέο-δεν υπάρχουν στοιχεία που εμπλέκουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, θα πρέπει να πούμε ότι η κίνηση αυτή συνάδει και με τις γενικότερες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο ΟΗΕ έχει ακυρώσει, ουσιαστικά απαγορεύσει κάθε διεθνή συμφωνία που σχεδιάζει η κυβέρνηση της Τρίπολης ενώ και το Τουρκολυβικό μνημόνιο δεν έχει αναγνωριστεί από κανέναν.

Επίσης, η Αίγυπτος έχει σταματήσει κάθε επαφή με την Τουρκία λόγω της προσπάθειας της δεύτερης να αυξήσει την επιρροή της στην γειτονική Λιβύη. Και αυτό αποτελεί θέμα καθώς μπορεί να επεκτείνει την μερική συμφωνία για την κοινή ΑΟΖ με την Ελλάδα και έτσι να θέσει εκτός τις τουρκικές διεκδικήσεις άπαξ δια παντός.

Συγχρόνως, οι Ελληνικές κινήσεις για την έναρξη σεισμικών ερευνών Νοτιοδυτικά της Κρήτης και της Πελοποννήσου από την Exxon Mobil και τα ΕΛΠΕ, που μπορούν να επεκταθούν και πιο ανατολικά των περιοχών που έχει ανακοινωθεί η NAVETX δεν είναι τυχαίες. Τις ανακοίνωσε ξαφνικά ο πρωθυπουργός την ώρα που γιγαντώνεται το θέμα των υποκλοπών.

Θεωρούμε, λοιπόν, κρίνοντας από τις κινήσεις αυτές, ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάσει να ανακοινώσει τη επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και εκτιμάται ότι θα έχει αντίδραση από την Τουρκία, η οποία βασίζεται ακόμα στην Τουρκολυβική συμφωνία και έχει προαναγγείλει έρευνες στην περιοχή αυτή. Ενδεχομένως, η εξέλιξη αυτή της κίνησης να σημάνει και ένα θερμό επεισόδιο. Θα έχει αλλάξει την ροή όμως των γεγονότων (https://balsamopsyxhs.gr/2022/11/09/%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%86%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7/).



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου