Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

 Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Στην Γαλλία, άλλοι έλεγαν ότι τις πρώτες μασονικές στοές στο Παρίσι τις δημιούργησαν κάποιοι δήθεν «μετανοημένοι» Ουγενότοι που είχαν λάβει άσυλο στην Αγγλία και επέστρεψαν ως δήθεν «νεοφώτιστοι καλοί καθολικοί», όντας όμως πάντα Αγγλόφιλοι και στην πραγματικότητα πράκτορες των Άγγλων και άλλοι εξόριστοι Άγγλοι Ιακωβίτες το 1.726 μ.Χ. στο Παρίσι, οι οποίοι δημιούργησαν την λεγόμενη «Μεγάλη Στοά» της Γαλλίας, η οποία επεκτάθηκε σύντομα σε όλη την χώρα και μέλη της έγιναν πολλοί αριστοκράτες, που όλοι τους όλως τυχαίος ήταν Αγγλόφιλοι, πρώτα προτεστάντες, αλλά στην συνέχεια και καθολικοί που έγιναν η πλειοψηφία τους.

Αυτοί είχαν ως στόχο να μειώσουν την δύναμη του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου του ΙΣΤ’ και να κάνουν ένα πολίτευμα, στο οποίο θα έπαιρναν αυτοί την δύναμη και την εξουσία και τα προνομία τους πίσω, όπως και την εξουσία (όπως ήταν τότε η μοναρχία στην Αγγλία), αφού οι βασιλιάδες Λουδοβίκος ΙΓ’ και ΙΔ’ και οι Ρισελιέ και Μαζαρίνο τους είχαν πάρει την δύναμη, τους είχαν συγκεντρώσει στα ανάκτορα του Κεραμικού και τους έδιναν αυτοί ένα εισόδημα και αυτοί ήταν αναγκασμένοι να μένουν σε αυτά, τόσο ως αυλικοί, όσο και ως όμηροι με τις οικογένειες τους για να μην επαναστατούν.

Οι μασόνοι (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_17.html), τους οποίους ελέγχαν οι Ρότσιλντ, τους υποσχέθηκαν ότι θα τους βοηθούσαν στους στόχους τους αν και οι ίδιοι μόλις αναλάμβαναν την εξουσία τους έδιναν προνομία, χρησιμοποιώντας τους και μην θέλοντας σε καμία περίπτωση να τηρήσουν τον λόγο τους.

[Ο δε Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ συγκέντρωσε το 1.773 μ.Χ. 12 φίλους και συνεργάτες του, σαν τις 12 φυλές του Ισραήλ και τους πρότεινε να συνενωθούν υπό την ηγεσία του (όπως και έγινε) και με τον κοινό πλούτο τους να κυριαρχήσουν στον κόσμο].

Παράλληλα, οι Ρότσιλντ μέσω των μασόνων εκμεταλλευτήκαν και την φιλοδοξία και την φιλαρχία του Φίλιππου της Ορλεάνης, γνωστού και ως Φίλιππου Εγκαλιτέ αργότερα, να γίνει βασιλιάς, εκθρονίζοντας τον ξάδερφο του βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΣΤ΄ (https://alophx.blogspot.com/2022/01/blog-post_1.html).

Ο Φίλιππος Εγκαλιτέ, ο πλουσιότερος άνθρωπος τότε στην Γαλλία, κατάφερε να γίνει μέλος της Μεγάλης Μασονικής Στοάς της Γαλλίας, ανώτερο ηγετικό στέλεχος της, ενώ παράλληλα αργότερα ο ίδιος με πολλούς υποστηρικτές του «αποσχίστηκε» από αυτή και δημιούργησε την «Μεγάλη Μασονική Στοά της Ανατολής», η οποία εξαπλώθηκε σύντομα σε όλη την χώρα με πολλές δεκάδες χιλιάδες μέλη και 1.000 στοές.

{Βέβαια, η δήθεν «ανεξάρτητη» «Μεγάλη Στοά της Γαλλίας» και «Μεγάλη Στοά της Ανατολής» ίσως να ήταν ένα «τρικ» για να φανεί ότι αυτές οι στοές ήταν τάχατες «εθνικές» και «ανεξάρτητες» και ότι δήθεν δεν ελέγχονταν από την Βρετάνια και τους Ρότσιλντ όπως ήταν η πραγματικότητα}.

Τα παλάτια του Εγκαλιτέ, έγιναν κέντρα οργάνωσης της Γαλλικής Επανάστασης, αφού ο ίδιος χρηματοδοτούσε τους επαναστάτες κρυφά, πολλοί μασόνοι της στοάς του ήταν οι ηγέτες των επαναστατών (π.χ. οι ηγέτες των επαναστατών που εισέβαλαν στην Βαστίλη, η οποία πιθανότατα σχεδιάστηκε από τον Εγκαλιτέ), ο ίδιος χρηματοδοτούμε τους διαφωτιστές και την Εγκυκλοπαίδεια τους και την προπαγάνδα τους κατά του Λουδοβίκου του ΙΣΤ’, ώστε να τον υπομονεύσει και αυτός να χάσει την εξουσία του και να γίνει βασιλιάς.

{Έτσι, ο Εγκαλιτέ, εκτός από τον Βολτέρο (έναν άπληστο καταχραστή όταν δούλευε στον Φρειδερίκο τον Μέγα ως διοικητής επαρχίας του (όχι λόγω της αξίας του αλλά λόγω των «σεξουαλικών ικανοτήτων» το στον βασιλια αυτό, αλλά και ληστή των περάτων του που το έσκασε στο εξωτερικό για να τα πουλήσει και να κερδίσει χρήματα, ήταν μισαλλόδοξος, ρατσιστής, μιλούσε για ελκύεται λογού και στήριζε όσους μονάρχες δεν έδιναν καμμιά και τυραννούσαν τους λαούς τους αν του έδιναν  χρήματα, αλλά και μέλος μασονικών στοών), χρηματοδοτούσε και άλλους δήθεν «διαφωτιστές».

Επίσης, για την επιτυχία των σχεδίων του, ο Εγκαλιτέ και άλλοι μασόνοι επαναστάτες δημιούργησε και ψεύτικες ιστορίες, π.χ. για τους δήθεν πολίτικους κρατουμένους με τα φρικτά βασανιστήρια στην Βαστίλη, ενώ όταν έπεσε αυτή, ανακαλύφθηκε ότι ήταν όλοι και όλοι 16 (ένας εκ των οποίων ήταν ο διεστραμμένος Μαρκήσιος Ντε Σαντ, ο ιδρυτής του σαδισμού, ο οποίος είχε φυλακιστεί εξαιτίας των φόνων που έκανε σε υπηρέτριες καί χωριατοπούλες για να ικανοποιεί τα διεστραμμένα σεξουαλικά ένστικτα του), όλοι εγκληματίες του ποινικού δίκαιου, ενώ υπήρχε και σφαιριστήριο για να παίζουν οι κρατούμενοι}.

Στον στόχο του αυτό τον βοήθησαν και άλλοι Γάλλοι αριστοκράτες, οι οποίοι είχαν καταφύγει στην Μεγάλη Βρετάνια και μετά επέστρεψαν την Γαλλία, αφού πρώτα έγιναν μέλη σε Αγγλικές μασονικές στοές, όπως π.χ. ο Λαφαγιέτ, ο οποίος αφού πρώτα πολέμησε στην Αμερική για την ανεξαρτησία της με την σύμφωνη γνώμη του βασιλιά Λουδοβίκου του ΙΔ΄ για να αποδυναμώσει τους Βρετανούς με την ήττα τους, επέστρεψε μαζί με τον Βενιαμίν Φραγκλίνο στην Γαλλία και προπαγάνδιζε τις επαναστατικές ιδέες, ενώ με την άλωση της Βαστίλης, ο Λαφαγιέτ σχημάτισε σε εθνοφρουρά τους επαναστάτες και διέλυσε τον τακτικό στρατό για να μην έχουν οι επαναστάτες αντίπαλη δύναμη.

Το να βοηθούν δημοκρατικούς επαναστάτες βασιλείς και αριστοκράτες, δεν ήταν επομένως τόσο απίθανο, όπως φάνηκε από τις πράξεις του Λουδοβίκου του ΙΔ΄, αλλά και του Λαφαγιέτ, το ίδιο έκανε και ο Εγκαλιτέ για να τους χρησιμοποιήσει τα σχέδια του, όχι σε αποικίες αυτή την φορά, αλλά στην ίδια την Γαλλία, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Βρεττανοί αρχικά στηρίζοντας τους Γάλλους επαναστάτες (όπως έκανε και οι Μέγας Φρειδερίκος για να χτυπήσει την Γαλλική μοναρχία και τον παπισμό, στηρίζοντας και αυτός τους μασόνους και τους διαφωτιστές), πριν δουν βέβαια όλοι τους, ότι το τζίνι που έβγαλαν οι ίδιοι από το μπουκάλι στράφηκε τελικά εναντίον τους σαν άλλος Φράνκενσταιν, τρώγοντας σαν άλλος Κρόνος τους ιδίους και τα λεγόμενα «παιδιά της Επανάστασης». 

Ο δε Λαφαγιέτ λόγω των χρεών του συμμάχησε στην συνέχεια κρυφά με τον βασιλιά και λάμβανε κρυφά χρήματα από αυτόν, ενώ προσπάθησε όπως και ο Μέγας Ναπολέοντας να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο της Γαλλίας με άλλες χώρες για να γίνει δικτάτορας της Γαλλίας (όπως και ο Ροβεσπιέρος, ενώ με την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του εντάθηκε η τρομοκρατία κατά των εχθρών του, όπως ακριβώς έγινε με την απόπειρα δολοφονίας του Λένιν στην Ρωσία), ανεπιτυχώς όμως.

[Η δε μασονική «Ένωση των Δίκαιων» στην Μεγάλη Βρετανία στην ουσία μέσω του κομμουνιστικού μανιφέστου που έγραψε ο Μαρξ προπαγάνδιζε και προωθούσε τις ιδέες του Άνταμ Βάισχαουπτ, ιδρυτή των Ιλουμινάτι, του μαθητή του Κλίντον Ρούζβελτ και των Γάλλων επαναστατών, ενώ τα σχέδια των κομμουνιστών ήταν μία παραλλαγή αυτών του Βάισχαουπτ, ενώ οι Ιλουμινάτι του Βάισχαουπτ συνεργάζονταν με τους Γάλλους επαναστάτες και ήταν μέλη μασονικών στοών, τόσο στην Βαυαρία που ήταν η έδρα τους (με την υποστήριξη του Φρειδερίκου του Μέγα, ηγέτη των μασόνων στην Βαυαρία και την Γερμανία για να χτυπήσει την Γαλλική μοναρχία), όσο και στην Γαλλία].

Εννοείται ότι λόγω του πλούτου και της ανώτερης αριστοκρατικής του θέσης, ο Φίλιππος Εγκαλιτέ μπορούσε να επηρεάζει με τις γνωριμίες του καταστάσεις, πείθοντας πολλούς από τους αριστοκράτες αξιωματικούς της Γαλλίας να υποχωρούν όταν μπορούν να νικήσουν, να μην υπακούν τις διαταγές του βασιλιά Λουδοβίκου του ΙΔ’ (με μόνο δε μια ψήφο, αυτή του Εγκαλιτέ καταδικάστηκε ο Λουδοβίκος ο ΙΣΤ΄ σε θάνατο, ενώ ως τότε υπήρχε ισοψηφία), να παραδίνονται άνευ αντίστασης (εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς ήταν σύμφωνοι με τα σχέδια του) και με ψεύτικες υποσχέσεις (π.χ. στην Βαστίλη ή στα ανάκτορα του Κεραμικού) ή και να αποχωρούν και από τον στρατό μαζικά (όπως έγινε μετά την επικράτηση της Γαλλικής Επανάστασης).

[Παράλληλα, τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Αγγλία και την Πρωσία πολλοί αριστοκράτες έγιναν μέλη λόγω της ανήθικης συμπεριφοράς και τοκογλυφίας τους, όπως και επειδή έκαναν πολλά αλλά από όσα απαγόρευε η Εκκλησία (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html)].

Βέβαια, παίζοντας αυτό το παιχνίδι για το στέμμα, στο οποίο όπως λέει και η διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», «Όποιος το παίζει ή κερδίζει ή πεθαίνει, δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση», αν και κατάφερε να ρίξει και να εκτελέσει τον βασιλιά ξάδερφο του, δεν κατάφερε να πάρει τελικά τον θρόνο και εκτελέστηκε από τους «συντρόφους» επαναστάτες στον αγώνα για εξουσία (από τον Ροβεσπιέρο και τον Δαντών), όπως και όλα σχεδόν τα μέλη της στοάς του, η οποία διαλύθηκε.

Όπως ακριβώς δηλαδή και στην Ρωσία όταν επικράτησαν οι μπολσεβίκοι του Λένιν, μετά τον θάνατο του, άρχισε ένα παιχνίδι για την εξουσία, κυρίως αναμεσά στον Στάλιν και τον Τρόσκι, στο οποίο επικράτησε ο πρώτος και αφάνισε τόσο τον Τρόσκι, όσο και πολλούς άλλους επαναστάτες ηγέτες (σχεδόν όλους), ότι περίπου έκανε και ο Χίτλερ στην Γερμανία την «Νύκτα των Μεγάλων Μαχαιριών». 

Οι δε μασόνοι των Ρότσιλντ, που ήταν οι πραγματικοί ηγέτες τους αφήσαν τον Εγκαλιτέ τόσο να «αποσχισθεί» και να δημιουργήσει την δική του στοά, όσο και να χρησιμοποιήσει τον πλούτο του για να  ρίξει τον βασιλιά, ενώ τον χρηματοδοτήσαν και αυτοί και του εδωσαν και πράκτορες, μισθοφόρους και αγγελιοφόρους, αφού και αυτοί είχαν τους ιδίους στόχους, ενώ του είχαν ψευδο υποσχεθεί ότι θα γίνονταν ο νέος βασιλιάς της Γαλλίας και οι αριστοκράτες θα αποκτούσαν όλη την εξουσία, τα προνομία και την δύναμη που είχαν πριν τους την πάρει ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο ΙΔ’.

Όταν όμως δεν τον χρειάζονταν πια, αφού οι ίδιοι σχεδίαζαν όχι μόνο να ρίξουν την μοναρχία, αλλά και να αφανίσουν τους αριστοκράτες και να γίνουν αυτοί, οι τραπεζίτες, η νέα αριστοκρατία, οι Ρότσιλντ έστρεψαν εναντίον του τους αλλήλους μασόνους επαναστάτες και εξόντωσαν τον Εγκαλιτέ (τα ίδια έπαθε και ο Ροβεσπιέρος όταν πήγε να τους αντισταθεί).

[Στην Ρωμανία οι Δήμοι, οι αθλητικοί σύλλογοι/Λέσχες του ιπποδρόμου είχαν μεγάλη δύναμη και πολλούς φανατισμένους οπαδούς και δημιουργούσαν συχνά επεισόδια στους Αυτοκράτορες για να ικανοποιήσουν τα αθλητικά και πολιτικά αιτήματα των πλουσίων αριστοκρατών αρχηγών τους, όπως ακριβώς στις μέρες μας κάνουν και οι αθλητικοί σύνδεσμοι ομάδων (κυρίως ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλημάτων), για λογαριασμό των επιχειρηματιών που τους χρηματοδοτούν και είναι ιδιοκτήτες τους για τους ιδίους ακριβώς λόγους.

Οι δε Δήμοι στην Ρωμανία επί Αυτοκράτορα Ιουστινιανού του Α΄ του Μέγα, προσπάθησαν να ρίξουν με επανάσταση τον Ιουστινιανό από την εξουσία προς όφελος των αριστοκρατών αρχηγών τους, προκειμένου να πάρουν πίσω την εξουσία, τα προνομία και τα κτήματα που τους είχε πάρει και τους έκανε απλούς αυλικούς του, ο Ιουστινιανός και να βάλουν στην θέση του τον Υπάτιο, αλλά ενώ το κατάφεραν αρχικά για λίγο, ο Ιουστινιανός αντεπιτέθηκε και με την βοήθεια των στρατηγών Βελισάριου και Μούνδου, αλλά και την Ναρσής και διέλυσε τους επαναστάτες και η μοναρχία και η απολυταρχία του επανήλθε.

Αντίστοιχα και στην Γαλλική Επανάσταση, δυνατοί αριστοκράτες (π.χ. Εγκαλιτέ, Λαφαγιέτ) υποστήριξαν τους επαναστάτες για να ρίξουν τον βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΣΤ’ και οι ίδιοι να πάρουν πίσω τα προνομία που είχαν χάσει, την εξουσία και τον πλούτο που αυτός τους πηρέ και τους έκανε απλούς αυλικούς του (ιδίως μετά την αποτυχία τους να το πέτυχουν αυτούς τους σκοπούς με την εξέγερση της «Σφενδόνης» ενάντια στον Λουδοβίκο  τον ΙΔ’).

Αλλά ενώ κατάφεραν να ρίξουν και να εξοντώσουν τον Λουδοβίκο τον ΙΔ’, στην συνέχεια με την φορά που πέραν τα πράγματα, οι ίδιοι έπεσαν και αυτοί από την εξουσία και εξοντωθήκαν από άλλους ηγέτες των επαναστατών που πήραν την εξουσία και στο τέλος η μοναρχία και η απολυταρχία επανήλθε στην Γαλλία με τον Μεγάλο Ναπολέοντα αρχικά και τους Βουρβόνους αργότερα.

{Όπως ακριβώς φιλόδοξοι αριστοκράτες στράφηκαν προς τον λαό για να κερδίσουν εξουσία στρεφόμενοι ενάντια στην τάξη τους, π.χ. ο Καίσαρας, ο Πεισίστρατος οι Γράκχοι, ο Κράσσος, ο Πομπήιος, ο Σόλωνας και ο Κλεισθένης (https://alophx.blogspot.com/2017/09/20.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_23.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_5.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_54.html, https://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post_37.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post.html )].

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι μασόνοι και μέσω αυτών οι Ρότσιλντ εδωσαν «δημοκρατικά προνόμια» αρχικά στον λαό, αλλά και σε όλους,  για να νομοθετήσει υπέρ τους και μετά τα πήραν πίσω και επέβαλαν φρικτές τυραννικές από τον Ροβεσπιέρο και το Διευθυντήριο, πριν το ανατρέψει ο Μέγας Ναπολέοντας και επαναφέρει την μοναρχία ως Αυτοκράτορας ανατρέποντας τα σχέδια τους (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html).

Στις μέρες μας, μπορεί να συμβεί στους μασόνους και τους οπαδούς τους, αλλά και τις οργανώσεις και τους πολιτικούς και τους ηγέτες που ελέγχουν αυτοί σε παγκόσμια κλίμακα, ότι ακριβώς έπαθαν και οι προκάτοχοι τους στην Γαλλική και την Ρωσική «Επανάσταση»/Πραξικόπημα των μπολσεβίκων, δηλαδή να πέσουν και αυτοί από την εξουσία, είτε μέσω εμφυλίων πολέμων, εξεγέρσεων των λαών ή πραξικοπημάτων, αλλά και από εξωτερικές επιθέσεις και εσωτερικές πιέσεις, είτε να αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους για την εξουσία, ή/και από ένα παγκόσμιο κραχ ή/και έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

[Παράλληλα με τον Φίλιππο Ντε Εγκαλιτέ, τους Ρότσιλντ, τους Βρετανούς, τις μασονικές στοές και τον Μέγα Φρειδερίκο, στην προώθηση των ιδεών του διαφωτισμού για να προκαλέσουν την πτώση των ιδεολογικών, πολίτικων, θρησκευτικών και στρατιωτικών στηριγμάτων της απολυτής μοναρχίας, για να επαναφέρουν την εξουσία των ευγενών και να εκδιώξουν τον Χριστιανισμό που δεν επέτρεπε τον απόλυτα διεφθαρμένο τρόπο ζωής τους, οι αριστοκράτες και οι διαφωτιστές στηρίχτηκαν πολύ και στα λεγόμενα σαλόνια-πορνεία του Παρισιού.

Αυτών ιδιόκτητες ήταν διεφθαρμένοι Γάλλοι αριστοκράτες, οι οποίοι ήθελαν να ρίξουν την απόλυτη μοναρχία και να επιβάλουν την κυριαρχία και την διεφθαρμένη ιδεολογία και τρόπο ζωής της αριστοκρατίας που ήθελαν να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με μίλα ιδεολογία που θα δικαιολογούσε και θα νομιμοποιούσε τον διεφθαρμένο τρόπο ζωής τους και την τοκογλυφία αυτών (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html), ενώ οι περισσότερες ιδιοκτήτριες αυτών ήταν γυναίκες.

Στα σαλόνια-πορνεία αυτά συνέβαιναν σεξουαλικά όργια όχι μόνο των πάντα παντρεμένων ιδιοκτήτων αυτών (αντρών και γυναικών), όσο και όργια Σοδομιτικού τύπου, ενώ σε αυτά σύχναζαν και οι διαφωτιστές, στήνοντας στην κυριολεξία πολλές φορές από «κ..λο», προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ιδιοκτήτων τους, έτσι ώστε αυτοί να τους κάνουν γρήγορα πλουσίους, διάσημους, να φροντίσουν για την κοινωνική ανάδειξη τους και την υστεροφημία τους.

{Ή και όπως τα Σόδομα κάηκαν από φωτιά από τον ουρανό για τον σοδομιτισμό και τις αμαρτίες τους, έτσι και στις μέρες μας η Ελληνική Βουλή που νομοθετεί τον σοδομιτισμό μπορεί να έχει παρεμφερή εξέλιξη στο τέλος}.

Για να πέτυχουν τους στόχους τους αυτούς, εκτός από τις σεξουαλικές τους «υπηρεσίες» στους οικοδεσπότες τους κάθε φύλου, τους κολάκευαν συστηματικά και έγραφαν λογούς, συγγράμματα και βιβλία που από την μία τους εξυμνούσαν και από την άλλη που ήταν σύμφωνη με την γνώμη αυτών.

Στα σαλόνια αυτά γράφηκε και η λεγομένη «Εγκυκλοπαίδεια» που έλεγε και διέδιδε στον λαό ότι τάχατες δεν υπάρχει Θεός και όλα είναι ψέματα και για όλα έφταιγε η μοναρχία και η Εκκλησία και όχι βέβαια αυτοί που καταπίεζαν τον λαό, ενώ προωθούσαν τον υλισμό, την λογικοκρατία, την επιστήμη, το κοσμικό πνεύμα, .

Οι πιο διάσημες ιδιοκτήτριες των σαλονιών-πορνείων αυτών, που ήταν παράλληλα και τα ειδησιογραφικά πρακτορεία και κέντρα προώθησης βιβλίων, ιδεών και συγγραφέων, ήταν οι Μαρκησίες και Δούκισσές Ντυ Ντερού, Ντυ Συτελέ, Ντε Ρουσφάρ, Ντε Σαάλ, Ντε Γκροφφίν, Ντε Εγκναντόν, Ντε Τανσέν, Ντε Γκριμ κ.λ.π.

Ενώ σε αυτά σύχναζαν και πολλοί ακαδημαϊκοί, δικαστές, διπλωμάτες, προτεστάντες, αριστοκράτες, καρδινάλιοι, στρατιωτικοί, διαφωτιστές, Ιλλουμινάτοι (και το ονομα αυτών σημαίνει «πεφωτισμένοι»/«διαφώτιστες» όλως τυχαίος) μασόνοι (που ήταν και οι περισσότεροι ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης), στην ουσία δηλαδή αποτελούσαν μασονικές στοές και συνέχεια αυτών, ενώ κατά έναν ειρωνικό τρόπο οι ιδιοκτήτες και οι ιδιοκτήτριες των σαλονιών-πορνείων αυτών εξοντώθηκαν κατά την διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης από τους βίαιους, αιμοχαρής και τυραννικούς διαφωτιστές επαναστάτες που οι ίδιοι βοηθήσαν να αναλάβουν την εξουσία (π.χ. Δαντών, Μαρά, Ροβεσπιέρος, Σεν Ζυστ, (ο μη Χριστιανός και μέγας πορνογράφος και μασόνος) Βενιαμίν Φραγκλίνος, ο λεγόμενος και «Βολτέρος της Νέας Αγγλίας/ΗΠΑ»).

Οι πιο διάσημοι δήθεν ναρκισσιστές «διαφωτιστές» που χρηματοδοτήσαν τα σαλόνια-πορνεία αυτά ήταν και οι ποιο διάσημοι, οι οποίοι τους προσέφεραν και τις «υπηρεσίες τους με το κιλό», π.χ. ο Βολτέρος, ο Ρουσσώ, ο Μοντεσκιέ, ο Ντιντερό, Ντε Αλαμπέρ (νόθος γιος της διάσημης ιδιοκτήτριας σαλονιού-πορνείου Ντε Τανσέν), Ντε Επιναί (νόθος γιος της διάσημης ιδιοκτήτριας σαλονιού-πορνείου Ντε Γκριμ, οι μάνες προωθούσαν ακόμα και τα νόθα τους σαν Κούλη εποχή μας) Φοντενέλ, Μοραβιέ, Μιραμπό,  Ελβέτιος, Μορμαντέλ, Ντε Κοντέ (΄που όταν του είπε ο Πρώσος βασιλιάς Γουλιέλμος Φρειδερίκος ότι θα έχανε την εύνοια του και την χρηματοδότηση του αν δεν άλλαζε ιδέες, τις εγκατέλειψε στην στιγμή για τα λεφτά), Φρερέ, Μπολονζέ, Ντε Λαμετρύ, Ντεν Μελλιέ, Αββάς Ντε Κοναγιόκ, Αββάς Ντε Μπαπλύ, Δούκας Ντε Ρισελιέ, Κρεμπιγιόν, Κάρολος Φραγκίσκος, Ντι Πουί, Bruno Bauer, Althakka Pthoff, A. Drews, Paul Puis Coolchood, (ο ρατσιστής) Εμμανουέλ Καντ (που έλεγε γορίλες, άμυαλους και αιωνίους δούλους τους μαύρους), Εμάνουελ Σβέντεμποργκ (ο οποίος ήθελε το ονομα του να γράφατε με ένα μ, όπως και ο Βαρουφάκη το ονομα του Γιάνης με ένα ν, ενώ έβλεπε και «οράματα αγγέλων»), κ.λ.π.

Όλοι αυτοί, παρόλο που ονομάστηκαν σαν δήθεν «μεγάλοι», έλεγαν στην πραγματικότητα τελείως διαφορικά πράγματα και άκρως αντιτιθέμενα πολλές φορές μεταξύ τους, π.χ. άλλοι πίστευαν στον Θεό, ήταν θεϊστές, άλλοι ήταν αγνωστικιστές άθεοι, άλλοι ήταν υλιστές και άλλοι ιδεαλιστές, άλλοι πίστευαν στην νοησιαρχία και άλλοι στην κατανόηση μέσω αφής κ.λ.π.

Επίσης, όλοι αυτοί αν και έλεγαν ότι σέβονταν και προωθούσαν τάχατες τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθέρια του λογού, άποψης και θρησκείας και γης δημοκρατίας, ήταν ρατσιστές και επαινούσαν και έπαιρναν χρήματα από αριστοκράτες και μονάρχες που τα παραβίαζαν όλα αυτά (ήταν πολλά αλώστε τα λεφτά που θα έκαναν αυτοί οι δήθεν «ηθικότατοι» τάχατες «διαφωτιστές» αν έκαναν το αντίθετο, δείχνοντας «διαφωτιστικά» ότι τα λεφτά μετρούσαν παραπάνω από το ήθος, τις απόψεις τους και φυσικά όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που τάχατες στήριζαν).

Επίσης, πολλοί από αυτούς ήταν συκοφάντες και υβριστές όχι μόνο του Χριστιανισμού και των μοναρχών, αλλά και των άλλων διαφωτιστών, π.χ. ο άθεος Βολτέρος έλεγε τον Ρούσο παράφρονα σαλτιμπάγκο, όπως και επίσης άθεος και ιδιοκτήτης σαλονιού-πορνείου στο Παρίσι Βαρόνος Χόλμπαχ.

Ο δε «αλήστου ηθικής» Βολτέρος, που έγραφε τρυφερά γράμματα στον Μέγα Φρειδερίκο, με τον οποίο είχε «στενές επαφές τρίτου τύπου», όπως και με τους Βόβεναργκ και Μορμαντέλ (που έκαναν να ζηλέψει τον Φρειδερίκο), όταν τον διόρισε σε μία επαρχία του ο Μ. Φρειδερίκος σαν κυβερνήτη, έκλεψε και κατάκλεψε όλα τα έσοδα και τους φόρους της, ενώ παράλληλα, έκλεψε και τα ποιήματα και τις σονάτες του βασιλιά για να τις πουλήσει λόγω. της απληστίας του για χρήματα στην Ευρώπη και χρειάστηκε κυνήγι από τους αντίς του Φρειδερίκου σε όλη την Ευρώπη για να τον πιάσουν και να τα πάρουν πίσω.

Ο ίδιος την γλίτωσε προσφέροντας τις «υπηρεσίες» του στον βασιλιά και όταν αυτός τον έδιωξε για τιμωρία, ο Βολτέρος (που κατηγορούσε την Ελλάδα ως δήθεν «λίκνο πλάνων», έβριζε και έλεγε αποτυχημένο τον Σαίξπηρ και «προφήτευε» αποτυχημένα ως συνήθως ότι σε 50 χρόνια κάνεις δεν θα αγόραζε και δεν θα πίστευε στην Αγία Γραφή) καθόλου δεν στενοχωρήθηκε και άρχισε ή συνέρισε να «γλείφει» άλλους δήθεν «πεφωτισμένους», αλλά τυραννικούς στην πραγματικότητα μονάρχες για τα χρήματα, π.χ. την Μεγάλη Αικατερίνη και την Μαρία Θηρεσία και οι δύο Γερμανικής καταγωγής σαν τον Μέγα Φρειδερίκο, τις οποίες ο Σοδομίτης Φρειδερίκος ύβριζε ως «πόρνες», μαζί με την Πομπαντούρ.

{Είναι ενδιαφέρον ότι τόσο ο Βολτέρος, όσο και ο Ρουσσώ, αν και μεγάλοι εχθροί και οι δυο τους όσο ζούσαν, όταν πέθαναν, οι Γάλλοι «διαφωτιστές» επαναστάτες που και οι δύο είχαν υποστηρίξει πήραν τα κοκάλα τους από το Πάνθεό στην Γαλλία και τα πέταξαν μαζί μετά αθάνατόν (παρόλο που ήταν εχθροί στην ζωή) στο ίδιο σημείο ενός σκουπιδότοπου, όπως και της ηθοποιού Άντριεν Λεκουβραίρ, δείχνοντας με τον τρόπο τους αυτό τι πίστευαν για την «αξία» των έργων, των ιδεών και των γραπτών τους}.

Αλλά μέλη αυτών των σαλονιών-πορνείων ήταν και άτομα απόλυτα διεφθαρμένα, ψυχοπαθή και διεστραμμένα, που ήταν επίσης και δολοφόνοι, όπως ήταν π.χ. ο Ντε Σαάντ, ο ιδρυτής του σαδισμού, όπως και ο Μαζόχ, ο ιδρυτής του Μαζοχισμού.

Ο δε Ρουσσώ άλλαζε συνεχώς τόπο διαμονής και όνομα για να σωθεί, όπως και ο Τίτο, επειδή είχε στρέψει με τα έργα του, τους πάντες εναντίον του, διαφωτιστές, καθολικούς, προτεστάντες, δημοκρατικούς, μοναρχικούς, λαό και αριστοκράτες.

Σφαίρες που ήρθαν από το πουθενά και χτυπήσαν τον λαό και προκάλεσαν «επανάσταση»/πραξικόπημα και έριξαν το υπάρχων και καθεστώς και πολιτική ηγεσία συνέβη στην Γαλλία και οδήγησε στην κατάληψη της Βαστίλης και των Ανάκτορων του Κεραμικού ατού Παρίσι στην Γαλλία, όπως και στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο της Ουκρανίας]. 

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των γεγονότων στην Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον κόσμο; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και μόνο αν λάβουμε τα καταλληλά μετρά ως λαός θα αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η ιστορία της Νέας  Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1975 μ.Χ.

1773 μ.Χ.- Ο Mayer Amschel Rothschild συγκεντρώνει δώδεκα από τους πιο σημαντικούς φίλους του και τους πείθει ότι αν συνενώσουν όλοι μαζί τους πόρους τους, μπορούν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Ο Ρότσιλντ ενημερώνει επίσης τους φίλους του ότι βρήκε τον τέλειο υποψήφιο, ένα άτομο με απίστευτη διάνοια και εφευρετικότητα, για να ηγηθεί της οργάνωσης που έχει σχεδιάσει - τον Άνταμ Βάισαουπτ. 1 Μαΐου 1.776 μ.Χ.- Ο Adam Weishaupt (κωδικός με το όνομα Σπάρτακος ) ιδρύει μια μυστική εταιρεία που ονομάζεται Τάγμα των IlluminatiΟ Weishaupt είναι καθηγητής Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt στη Βαυαρία, μέρος της Γερμανίας. [Αυτή η ημερομηνία, η Πρωτομαγιά, θα γίνει πολύ σημαντική για τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές. Διεξήγαγαν εορταστικές στρατιωτικές παρελάσεις αυτήν την ημέρα.] Οι Illuminati επιδιώκουν να καθιερώσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Οι στόχοι τους είναι οι εξής:

1) Κατάργηση όλων των διατεταγμένων κυβερνήσεων
2) Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας
3) Κατάργηση της κληρονομιάς
4) Κατάργηση του πατριωτισμού
5) Κατάργηση της οικογένειας
6) Κατάργηση της θρησκείας
7) Δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης

Ιούλιος 1.782 μ.Χ.- Το Τάγμα των Illuminati ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τεκτονισμό στο Συνέδριο του Wilhelmsbad. Ο Comte de Virieu , ένας παρευρισκόμενος στο συνέδριο, φεύγει εμφανώς ταραγμένος. Όταν ρωτήθηκε για τα «τραγικά μυστικά» που έφερε πίσω μαζί του, απαντά: «Δεν θα σας τα εκμυστηρευτώ. Μπορώ μόνο να σας πω ότι όλα αυτά είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο νομίζετε». Από αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον βιογράφο του, «ο Κόμης ντε Βιριέ μπορούσε να μιλήσει για τον Τεκτονισμό μόνο με φρίκη».

1.785 μ.Χ.- Ένας αγγελιαφόρος των Illuminati ονόματι Lanze χτυπιέται από κεραυνό και σκοτώνεται ενώ ταξίδευε με άλογο στην πόλη Ratisbon. Όταν οι Βαυαροί αξιωματούχοι εξετάζουν το περιεχόμενο των σακουλών του, ανακαλύπτουν την ύπαρξη του Τάγματος των Illuminati και βρίσκουν σχέδια που περιγράφουν λεπτομερώς την επερχόμενη Γαλλική Επανάσταση. Η βαυαρική κυβέρνηση προσπαθεί να ειδοποιήσει την κυβέρνηση της Γαλλίας για επικείμενη καταστροφή, αλλά η γαλλική κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την προειδοποίηση. Βαυαροί αξιωματούχοι συλλαμβάνουν όλα τα μέλη των Illuminati που μπορούν να βρουν, αλλά ο Weishaupt και άλλοι έχουν περάσει στην παρανομία και δεν μπορούν να βρεθούν.

11 Οκτωβρίου 1.785 μ.Χ.- Οι αρχές της Βαυαρίας εισέβαλαν στο σπίτι ενός μέλους των Ιλλουμινάτι ονόματι Von Zwack . Ανακαλύπτουν έγγραφα των Illuminati που δείχνουν ξεκάθαρα ότι σχεδιάζουν να επιφέρουν μια «καθολική επανάσταση που θα επιφέρει το θανατηφόρο πλήγμα στην κοινωνία... αυτή η επανάσταση θα είναι έργο των μυστικών εταιρειών, και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια μας. "

1.789 μ.Χ.- Ξεσπά η βία στη Γαλλία. Η Γαλλική Επανάσταση όχι μόνο ανατρέπει την υπάρχουσα κυβέρνηση αλλά προσπαθεί επίσης να εξαλείψει τον Χριστιανισμό από το έθνος. Μια ημίγυμνη πόρνη τοποθετείται στον βωμό του καθεδρικού ναού της Notre Dame και εκθειάζεται ως η « Θεά της Λογικής ». Οι επαναστάτες αξιωματούχοι καταργούν ακόμη και την επταήμερη εβδομάδα και την αντικαθιστούν με μια δεκαήμερη εβδομάδα.

1.796 μ.Χ.- Ο Τεκτονισμός γίνεται μείζον ζήτημα στις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τζον Άνταμς κερδίζει τις εκλογές εναντιούμενος στον Τεκτονισμό και ο γιος του Τζον Κουίνσι Άνταμς προειδοποιεί για τη φοβερή απειλή για το έθνος που θέτουν οι Τεκτονικές Στοές:

«Πιστεύω συνειδητά και ειλικρινά ότι το Τάγμα του Τεκτονισμού , αν όχι το μεγαλύτερο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικά και πολιτικά κακά κάτω από τα οποία εργάζεται τώρα η Ένωση».

1.797 μ.Χ.- Ο Τζον Ρόμπισον , καθηγητής Φυσικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία, δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο « Αποδείξεις συνωμοσίας » στο οποίο αποκαλύπτει ότι ο Άνταμ Βάισαουπτ είχε προσπαθήσει να τον στρατολογήσει. Εκθέτει τους διαβολικούς στόχους των Illuminati στον κόσμο. 1798 - Ο George Washington αναγνωρίζει ότι η δραστηριότητα των Illuminati έχει έρθει στην Αμερική:

 

"Δεν είναι πρόθεσή μου να αμφιβάλλω ότι το δόγμα των Illuminati και οι αρχές του Ιακωβινισμού δεν είχαν εξαπλωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, κανείς δεν είναι πιο ικανοποιημένος από αυτό το γεγονός από εμένα."

1.816 μ.Χ.- Το Κογκρέσο χορηγεί 20ετές καταστατικό στην Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών , μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα αυτής της χώρας.

 

[Το Σύνταγμα είχε παραχωρήσει στο Κογκρέσο την «εξουσία να κερδίζει χρήματα και να ρυθμίζει την αξία τους». Ο Τόμας Τζέφερσον είχε προειδοποιήσει συγκεκριμένα τον αμερικανικό λαό να μην παραδώσει αυτή την εξουσία για τη δημιουργία χρημάτων σε μια ιδιωτική ομάδα που ήταν μη εκλεγμένη και δεν λογοδοτούσε στο κοινό:

«Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν την έκδοση του νομίσματός τους, πρώτα με τον πληθωρισμό και μετά με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα μεγαλώσουν γύρω τους θα στερήσουν από τον λαό κάθε περιουσία έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στο την ήπειρο που κατέκτησαν οι πατέρες τους."]

1.821 μ.Χ.- Ο Georg WF Hegel διατυπώνει αυτό που ονομάζεται εγελιανή διαλεκτική - τη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνονται οι στόχοι των Illuminati . Σύμφωνα με την εγελιανή διαλεκτική, θέση συν αντίθεση ισούται με σύνθεση. Με άλλα λόγια, πρώτα υποδαυλίζεις μια κρίση. Στη συνέχεια, υπάρχει μια τεράστια δημόσια κατακραυγή ότι κάτι πρέπει να γίνει για το πρόβλημα. Έτσι, προσφέρετε μια λύση που επιφέρει τις αλλαγές που πραγματικά θέλατε από τότε, αλλά που οι άνθρωποι δεν θα ήταν πρόθυμοι να αποδεχτούν αρχικά. 1.826 μ.Χ.- Ο Γουίλιαμ Μόργκαν επιχειρεί να δημοσιεύσει ένα βιβλίο που αποκαλύπτει την αδικία των Μασονικών Στοών . Ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εκτύπωσης του βιβλίου του, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. [Το σώμα του βρέθηκε στη λίμνη Οντάριο ένα χρόνο αργότερα.] 1.828 μ.Χ.- Ο Mayer Amschel Rothschild , ο οποίος χρηματοδοτεί τους Illuminati , εκφράζει την απόλυτη περιφρόνηση του για τις εθνικές κυβερνήσεις που προσπαθούν να ρυθμίσουν διεθνείς τραπεζίτες όπως αυτός:

«Επιτρέψτε μου να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος γράφει τους νόμους».

[Όπως θα παρατηρούσε ο Sir Josiah Stamp , πρόεδρος της Τράπεζας της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920, χρόνια αργότερα:

"Η τραπεζική συλλήφθηκε στην ανομία και γεννήθηκε στην αμαρτία. Οι τραπεζίτες κατέχουν τη γη , αφαιρέστε την από αυτούς, αλλά αφήστε τους τη δύναμη να δημιουργήσουν καταθέσεις και με μια κίνηση του στυλό θα δημιουργήσουν αρκετές καταθέσεις για να την αγοράσουν ξανά. "]

1.829 μ.Χ.- Η Βρετανίδα Illuminist Frances "Fanny" Wright δίνει μια σειρά διαλέξεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανακοινώνει ότι διάφοροι ανατρεπτικοί και επαναστάτες πρόκειται να ενωθούν σε ένα κίνημα που θα ονομάζεται « Κομμουνισμός ». Εξηγεί ότι το κίνημα πρέπει να γίνει πιο αποδεκτό από το κοινό δηλώνοντας ότι υποστηρίζει τις «ίσες ευκαιρίες» και τα «ίσα δικαιώματα».

1.829 μ.Χ.-1.837 μ.Χ.- Ενώ ο Πρόεδρος Andrew Jackson είναι στην εξουσία, γίνονται προσπάθειες να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η κυριαρχία μιας κεντρικής τράπεζας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πρόεδρος Τζάκσον αντιτίθεται σθεναρά σε αυτές τις προσπάθειες. Ο Τζάκσον λέει στους αντιπάλους του:

"Είσαι ένα άντρο οχιών! Σκοπεύω να σε διώξω, και με τον Αιώνιο Θεό θα σε διώξω. Εάν οι άνθρωποι κατανοούσαν μόνο την κατάταξη της αδικίας του χρήματος και του τραπεζικού μας συστήματος, θα γινόταν επανάσταση πριν το πρωί."

Το 1.832 μ.Χ., ο Τζάκσον ασκεί βέτο σε ένα νομοσχέδιο για την ανανέωση του καταστατικού της Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών . Το 1833 μ.Χ., αφαιρεί κρατικά κεφάλαια από την Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών.

1.848 μ.Χ- Ο Moses Mordecai Marx Levy , γνωστός και ως Karl Marx, γράφει « Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ». Ο Μαρξ είναι μέλος μιας οργάνωσης μετώπου των Illuminati που ονομάζεται League of the Just . Δεν υποστηρίζει μόνο οικονομικές και πολιτικές αλλαγές. πρεσβεύει επίσης ηθικές και πνευματικές αλλαγές. Πιστεύει ότι η οικογένεια πρέπει να καταργηθεί και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να ανατρέφονται από μια κεντρική αρχή. Εκφράζει τη στάση του απέναντι στον Θεό λέγοντας:

"Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια σε όλες τις κυρίαρχες ιδέες της θρησκείας, του κράτους, της πατρίδας, του πατριωτισμού. Η ιδέα του Θεού είναι ο βασικός λόγος ενός διεστραμμένου πολιτισμού. Πρέπει να καταστραφεί."

22 Ιανουαρίου 1.870 μ.Χ.- Σε μια επιστολή προς τον Ιταλό επαναστάτη ηγέτη Τζουζέπε Ματσίνι, ο Άλμπερτ Πάικ - Κυρίαρχος Μεγάλος Διοικητής της Νότιας Δικαιοδοσίας της Σκωτσέζικης Τελετουργίας του Τεκτονισμού - ανακοινώνει την ίδρυση μιας μυστικής κοινωνίας μέσα σε μια μυστική κοινωνία:

«Πρέπει να επιτρέψουμε σε όλες τις ομοσπονδίες να συνεχίσουν όπως είναι, με τα συστήματά τους, τις κεντρικές τους αρχές και τους διαφορετικούς τρόπους αλληλογραφίας μεταξύ υψηλών βαθμών της ίδιας ιεροτελεστίας, οργανωμένες όπως είναι σήμερα, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σούπερ ιεροτελεστία , το οποίο θα παραμείνει άγνωστο, στους οποίους θα καλέσουμε τους Τέκτονες υψηλού βαθμού από τους οποίους θα επιλέξουμε. Όσον αφορά τα αδέρφια μας στον Τεκτονισμό, αυτοί οι άνδρες πρέπει να είναι δεσμευμένοι για την πιο αυστηρή μυστικότητα. Μέσω αυτής της υπέρτατης ιεροτελεστίας, θα κυβερνήσουμε όλο τον Τεκτονισμό που θα γίνει το μοναδικό διεθνές κέντρο, τόσο πιο ισχυρό γιατί η κατεύθυνση του θα είναι άγνωστη».

Αυτή η εξαιρετικά μυστική οργάνωση ονομάζεται The New and Reformed Paladian Rite.
1.870 μ.Χ.- Ο Τζον Ράσκιν διορίζεται καθηγητής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία. Διδάσκει στους μαθητές του ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει τον έλεγχο όλων των μέσων παραγωγής και διανομής και είναι έτοιμος να θέσει τον έλεγχο της κυβέρνησης στα χέρια ενός και μόνο ανθρώπου:

«Ο συνεχής μου στόχος ήταν να δείξω την αιώνια ανωτερότητα ορισμένων ανδρών σε άλλους, μερικές φορές ακόμη και ενός ανθρώπου σε όλους τους άλλους».

1.871 μ.Χ.- Ο Άλμπερτ Πάικ δημοσιεύει το βιβλίο του 861 σελίδων «Ηθικά και δόγματα », που προορίζεται μόνο για μασονικά μάτια. Υποδεικνύει ότι όσοι βρίσκονται στις κατώτερες τάξεις του Τεκτονισμού εξαπατούνται σκόπιμα από τους ανωτέρους τους:

"Οι Μπλε μοίρες [οι τρεις πρώτες μοίρες των 32] δεν είναι παρά η εξωτερική αυλή ή η στοά του Ναού. Μέρος των συμβόλων εμφανίζονται εκεί στον Μυημένο, αλλά παραπλανάται εσκεμμένα από ψευδείς ερμηνείες. Δεν υπάρχει πρόθεση να θα τους καταλάβει· αλλά έχει σκοπό να φανταστεί ότι θα τους καταλάβει. Η αληθινή τους εξήγηση προορίζεται για τους Αντέπτες, τους Πρίγκιπες του Τεκτονισμού ."

[Αυτός είναι ο λόγος που περίπου το 95% των ανδρών που εμπλέκονται στον Τεκτονισμό δεν έχουν ιδέα για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι στόχοι της οργάνωσης. Έχουν την αυταπάτη ότι είναι απλώς μια ωραία κοινοτική οργάνωση που κάνει καλά έργα.]
1.875 μ.Χ.- Η Ρωσίδα αποκρυφιστής Helena Petrovna Blavatsky ιδρύει τη Θεοσοφική Εταιρεία. Η Μαντάμ Μπλαβάτσκυ ισχυρίζεται ότι οι Θιβετιανοί άγιοι στα Ιμαλάια, τους οποίους αναφέρει ως Δάσκαλοι της Σοφίας , επικοινώνησαν μαζί της στο Λονδίνο μέσω τηλεπάθειας. Επιμένει ότι οι Χριστιανοί τα έχουν όλα ανάποδα - ότι ο Σατανάς είναι καλός και ο Θεός είναι κακός. Αυτή γράφει:

"Οι Χριστιανοί και οι επιστήμονες πρέπει να σέβονται τους Ινδούς καλύτερους. Η Σοφία της Ινδίας, η φιλοσοφία και το επίτευγμά της, πρέπει να γίνει γνωστή στην Ευρώπη και την Αμερική."

1.884 μ.Χ.- Ιδρύεται η Fabian Society για την προώθηση του Σοσιαλισμού . Η Fabian Society πήρε το όνομά της από τον Ρωμαίο Στρατηγό Fabius Maximus , ο οποίος πολέμησε τον στρατό του Αννίβα σε μικρές εξουθενωτικές αψιμαχίες, αντί να επιχειρήσει μια αποφασιστική μάχη.

14 Ιουλίου 1.889 μ.Χ.- Ο Άλμπερτ Πάικ εκδίδει οδηγίες στα 23 Ανώτατα Συμβούλια του κόσμου. Αποκαλύπτει ποιος είναι το αληθινό αντικείμενο της μασονικής λατρείας:

«Σε εσάς, Κυρίαρχοι Μεγάλοι Εκπαιδευτές Στρατηγοί, το λέμε αυτό, για να το επαναλάβετε στους αδελφούς της 32ης, 31ης και 30ης βαθμίδας: Η μασονική θρησκεία πρέπει, από όλους εμάς τους μυημένους των υψηλών βαθμών, να διατηρείται στην αγνότητα του Λουσιφεριανού δόγματος ».

1.890 μ.Χ.-1.896 μ.Χ.- Ο Cecil Rhodes , ένας ενθουσιώδης μαθητής του John Ruskin, είναι πρωθυπουργός της Νότιας Αφρικής, βρετανικής αποικίας εκείνη την εποχή. Είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί και να ελέγξει τον πλούτο του χρυσού και των διαμαντιών της Νότιας Αφρικής. Εργάζεται για να φέρει όλα τα κατοικήσιμα μέρη του κόσμου κάτω από την κυριαρχία μιας άρχουσας ελίτ. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί ένα μέρος του τεράστιου πλούτου του για να ιδρύσει τις περίφημες υποτροφίες της Ρόδου.

5 Φεβρουαρίου 1.891 μ.Χ.- Ο Ρόδος ενώνεται με την ομάδα του από την Οξφόρδη με μια παρόμοια ομάδα από το Κέιμπριτζ με επικεφαλής τον ένθερμο κοινωνικό μεταρρυθμιστή Γουίλιαμ Στέντ. Οι Rhodes και Stead είναι μέλη του εσωτερικού «Κύκλου των Μυημένων» της μυστικής εταιρείας που βρήκαν. Υπάρχει επίσης ένας εξωτερικός κύκλος γνωστός ως " Σύλλογος Βοηθών ".
1.891 μ.Χ.- Πεθαίνει η κυρία Μπλαβάτσκι. Ο μανδύας της ηγεσίας για το παγκόσμιο θεοσοφικό κίνημα πέφτει στην Annie Besant , μια μαχητική φεμινίστρια και μέλος της Fabian Socialist Society of England. Συμμετέχει με ενθουσιασμό σε επαναστατικές ταραχές του δρόμου και γράφει πολυάριθμους τόμους αποκρυφιστικών γραφών για να προσθέσει σε αυτά του Μπλαβάτσκι.

1.893 μ.Χ.- Η Θεοσοφική Εταιρεία χρηματοδοτεί ένα Κοινοβούλιο Παγκόσμιων Θρησκειών που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Ο σκοπός της σύμβασης είναι να εισαγάγει στη Δύση ινδουιστικές και βουδιστικές έννοιες, όπως η πίστη στη μετενσάρκωση.
1.909 μ.Χ.-1.913 μ.Χ.- Ο Λόρδος Άλφρεντ Μίλνερ οργανώνει την «Ένωση Βοηθών » σε διάφορες Ομάδες Στρογγυλής Τραπέζης στα βρετανικά εξαρτήματα και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
1.911 μ.Χ.- Το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας δημοσιεύει ένα φυλλάδιο με τίτλο «Σοσιαλισμός και Θρησκεία» στο οποίο δηλώνουν ξεκάθαρα τη θέση τους για τον Χριστιανισμό:

"Είναι λοιπόν μια βαθιά αλήθεια ότι ο Σοσιαλισμός είναι ο φυσικός εχθρός της θρησκείας. Ένας Χριστιανός Σοσιαλιστής είναι στην πραγματικότητα ένας αντισοσιαλιστής. Ο Χριστιανισμός είναι ο αντίποδας του Σοσιαλισμού ."

1.912 μ.Χ.- Ο συνταγματάρχης Edward M. House , στενός σύμβουλος του Προέδρου Woodrow Wilson , εκδίδει το Phillip Dru: Administrator, στο οποίο προωθεί τον «σοσιαλισμό όπως ονειρευόταν ο Καρλ Μαρξ».

3 Φεβρουαρίου 1.913 μ.Χ.- Επικυρώνεται η 16η Τροποποίηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., που επιτρέπει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να επιβάλει προοδευτικό φόρο εισοδήματος . Η σανίδα #2 του « Κομμουνιστικού Μανιφέστου » είχε ζητήσει προοδευτικό φόρο εισοδήματος.

 

[Το 1.948 μ.Χ., η διάμεση αμερικανική οικογένεια πλήρωνε το 2% του ετήσιου εισοδήματός της σε ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος. τώρα είναι σχεδόν 25%.]

1.913 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον δημοσιεύει τη «Νέα Ελευθερία » στην οποία αποκαλύπτει:

"Από τότε που μπήκα στην πολιτική, μου εκμυστηρεύτηκαν κυρίως τις απόψεις των ανδρών ιδιωτικά. Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες στις ΗΠΑ, στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας, φοβούνται κάποιον, φοβούνται κάτι. Ξέρουν ότι υπάρχει εξουσία κάπου τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο αλληλένδετη, τόσο ολοκληρωμένη, τόσο διάχυτη, που καλύτερα να μην μιλούν πάνω από την ανάσα τους όταν μιλούν καταδικάζοντάς την».

23 Δεκεμβρίου 1.913 μ.Χ.- Δημιουργείται η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ [ούτε ομοσπονδιακό ούτε αποθεματικό - είναι ιδιωτικό ίδρυμα]. Σχεδιάστηκε σε μια μυστική συνάντηση το 1910 μ.Χ. στο Jekyl Island της Τζόρτζια, από μια ομάδα τραπεζιτών και πολιτικών, συμπεριλαμβανομένου του Col. House . Αυτό μεταφέρει την εξουσία δημιουργίας χρημάτων από την αμερικανική κυβέρνηση σε μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών. Ο νόμος για την Federal Reserve ψηφίστηκε βιαστικά λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η σανίδα #5 του « Κομμουνιστικού Μανιφέστου » είχε ζητήσει ακριβώς μια τέτοια κεντρική τράπεζα. [Είναι πιθανώς η μεγαλύτερη γεννήτρια χρέους στον κόσμο.] Ο βουλευτής Charles A. Lindbergh Sr. (πατέρας του διάσημου αεροπόρου) προειδοποιεί:

"Αυτή η πράξη δημιουργεί το πιο γιγάντιο καταπίστευμα στη γη. Όταν ο Πρόεδρος υπογράψει αυτήν την πράξη, η αόρατη κυβέρνηση από τη δύναμη του χρήματος, που αποδείχθηκε ότι υπάρχει από την έρευνα του Money Trust, θα νομιμοποιηθεί. Η χρηματική εξουσία υπερισχύει των νομοθετικών και εκτελεστικών δυνάμεων του Έθνους και των Πολιτειών. Έχω δει αυτές τις δυνάμεις να ασκούνται κατά τα διάφορα στάδια αυτού του νομοσχεδίου».

1.916 μ.Χ.- Τρία χρόνια μετά την υπογραφή του νόμου για την Federal Reserve σε νόμο, ο Πρόεδρος Woodrow Wilson παρατηρεί:

"Είμαι ένας πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. Έχω καταστρέψει άθελά μου τη χώρα μου. Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από το πιστωτικό του σύστημα. Το πιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ανάπτυξη του έθνους, επομένως, και όλες οι δραστηριότητές μας βρίσκονται στα χέρια λίγων ανδρών. Καταλήξαμε να είμαστε μια από τις χειρότερες κυβερνήσεις, μια από τις πιο πλήρως ελεγχόμενες και κυριαρχούμενες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο. Όχι πια κυβέρνηση με ελεύθερη γνώμη, όχι πια κυβέρνηση με πεποίθηση και την ψήφο της πλειοψηφίας , αλλά μια κυβέρνηση με τη γνώμη και την πίεση μιας μικρής ομάδας κυρίαρχων ανδρών».

1.916 μ.Χ.- Ο Ιταλός σοσιαλιστής Αντόνιο Γκράμσι δηλώνει:

«Ο σοσιαλισμός είναι ακριβώς η θρησκεία που πρέπει να κατακλύσει τον Χριστιανισμό. Ο σοσιαλισμός είναι θρησκεία με την έννοια ότι είναι επίσης μια πίστη με τους μυστικούς και τις τελετουργίες του· θρησκεία, επειδή έχει υποκαταστήσει τη συνείδηση ​​του υπερβατικού Θεού των Χριστιανών, την πίστη στον άνθρωπο. και στις μεγάλες δυνάμεις του ως μοναδική πνευματική πραγματικότητα».

1.917 μ.Χ.- Με βοήθεια από χρηματοδότες στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ο Β.Ι. Λένιν καταφέρνει να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ρωσίας. Ο Λένιν σχολιάζει αργότερα τη φαινομενική αντίφαση των δεσμών μεταξύ επιφανών καπιταλιστών και κομμουνισμού:

"Υπάρχει επίσης μια άλλη συμμαχία - με την πρώτη ματιά μια παράξενη, μια εκπληκτική - αλλά αν το σκεφτείς, στην πραγματικότητα, μια συμμαχία που είναι καλά θεμελιωμένη και κατανοητή. Αυτή είναι η συμμαχία μεταξύ των κομμουνιστών ηγετών μας και των καπιταλιστών σας . "

[Θυμάστε την εγελιανή διαλεκτική;]
30 Μαΐου 1.919 μ.Χ.- Εξέχουσες βρετανικές και αμερικανικές προσωπικότητες ιδρύουν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων στην Αγγλία και το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στις ΗΠΑ σε μια συνάντηση που οργάνωσε ο Col. House . συμμετείχαν διάφοροι σοσιαλιστές Fabian, συμπεριλαμβανομένου του διακεκριμένου οικονομολόγου John Maynard Keynes.
1.920 μ.Χ.- Ο Βρετανός Ουίνστον Τσόρτσιλ αναγνωρίζει τη σύνδεση μεταξύ των Ιλλουμινάτι και της επανάστασης των Μπολσεβίκων στην Ρωσία. Παρατηρεί:

«Από τις μέρες του Spartacus-Weishaupt μέχρι εκείνες του Karl Marx , μέχρι εκείνες του Trotsky, Bela Kun, Rosa Luxembourg και Emma Goldman, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και για την ανασύσταση της κοινωνίας στη βάση της σταματημένης ανάπτυξης, ζηλευτής κακίας και αδύνατης ισότητας, αυξάνεται σταθερά. Έπαιξε έναν σίγουρα αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης. Ήταν η κύρια πηγή κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, και τώρα επιτέλους αυτή η ομάδα εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν πιάσει τον ρωσικό λαό από τα μαλλιά του κεφαλιού του και έχουν γίνει ουσιαστικά οι αδιαμφισβήτητοι κύριοι αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας».

1.920 μ.Χ.-1.931 μ.Χ.- Ο Louis T. McFadden είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Τραπεζών και Νομισμάτων της Βουλής . Όσον αφορά την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑο βουλευτής McFadden σημειώνει:

"Όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την Federal Reserve, ο λαός αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αντιλήφθηκε ότι ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα δημιουργήθηκε εδώ. Ένα υπερκράτος που ελέγχεται από διεθνείς τραπεζίτες και διεθνείς βιομήχανους που ενεργούν μαζί για να υποδουλώσουν τον κόσμο για τη δική τους ευχαρίστηση Καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια από την Fed για να κρύψει τις δυνάμεις της, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Fed σφετερίστηκε την κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις εξωτερικές μας σχέσεις. Κάνει και σπάει κυβερνήσεις κατά βούληση."

Σχετικά με τη Μεγάλη Ύφεση και την αποδοχή από τη χώρα του New Deal της FDR , ισχυρίζεται:

"Δεν ήταν τυχαίο. Ήταν ένα προσεκτικά επινοημένο γεγονός. Οι διεθνείς τραπεζίτες προσπάθησαν να επιφέρουν μια κατάσταση απόγνωσης εδώ, ώστε να αναδειχθούν ως κυρίαρχοι όλων μας."

1.921 μ.Χ.- Ο Col. House αναδιοργανώνει το αμερικανικό τμήμα του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων σε Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ( CFR ).

 

[Τα τελευταία 60 χρόνια, το 80% των κορυφαίων θέσεων σε κάθε κυβέρνηση - είτε Δημοκρατική είτε Ρεπουμπλικανός - καταλαμβάνεται από μέλη αυτής της οργάνωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μόνο δύο Πρόεδροι δεν είχαν άμεση σχέση με το CFR - ο John Kennedy και ο Ronald Reagan. Ο Κένεντι δολοφονήθηκε και έγινε απόπειρα κατά της ζωής του Ρίγκαν !]

15 Δεκεμβρίου 1922 μ.Χ.- Το CFR υποστηρίζει την Παγκόσμια Κυβέρνηση στο περιοδικό του "Foreign Affairs". Ο συγγραφέας Philip Kerr αναφέρει:

"Προφανώς δεν θα υπάρξει ειρήνη ή ευημερία για την ανθρωπότητα όσο η γη παραμένει χωρισμένη σε 50 ή 60 ανεξάρτητα κράτη, μέχρι να δημιουργηθεί κάποιο είδος διεθνούς συστήματος. Το πραγματικό πρόβλημα σήμερα είναι αυτό της παγκόσμιας διακυβέρνησης."

1.928 μ.Χ.- Εκδίδεται το " The Open Conspiracy: Blue Prints for a World Revolution " του HG Wells . Ένας πρώην σοσιαλιστής Fabian, ο Wells γράφει:

"Ο πολιτικός κόσμος της Ανοιχτής Συνωμοσίας πρέπει να αποδυναμώσει, να εξαφανίσει, να ενσωματώσει και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες κυβερνήσεις. Η Ανοιχτή Συνωμοσία είναι ο φυσικός κληρονόμος των σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών ενθουσιασμών· μπορεί να έχει τον έλεγχο της Μόσχας πριν ελέγξει τη Νέα Υόρκη. Ο χαρακτήρας της Ανοιχτής Συνωμοσίας θα εμφανιστεί τώρα ξεκάθαρα. Θα είναι μια παγκόσμια θρησκεία ."

1.932 μ.Χ.- Εκδίδονται νέα βιβλία που προτρέπουν την παγκόσμια τάξη:

« Προς την Σοβιετική Αμερική », του Γουίλιαμ Ζ. Φόστερ. Ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ, Φόστερ αναφέρει ότι ένα Εθνικό Υπουργείο Παιδείας θα ήταν ένα από τα μέσα που θα χρησιμοποιούσαν για την ανάπτυξη μιας νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας στις ΗΠΑ.
«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη», του FS Marvin, που περιγράφει την Κοινωνία των Εθνών ως την πρώτη προσπάθεια για μια Νέα Παγκόσμια ΤάξηΟ Μάρβιν λέει, «Η εθνικότητα πρέπει να κατατάσσεται κάτω από τις αξιώσεις της ανθρωπότητας στο σύνολό της».
Να τολμήσει το σχολείο να οικοδομήσει μια νέα κοινωνική τάξη;" δημοσιεύεται. Ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας George Counts ισχυρίζεται ότι,

"Οι δάσκαλοι θα πρέπει σκόπιμα να πιάσουν την εξουσία και μετά να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κατάκτησή τους" προκειμένου να "επηρεάσουν τις κοινωνικές στάσεις, τα ιδανικά και τη συμπεριφορά της επόμενης γενιάς. Η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας μας έχει μεταφέρει σε μια νέα εποχή όπου η άγνοια πρέπει να αντικατασταθεί από τη γνώση, τον ανταγωνισμό από τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη στην Πρόνοια με προσεκτικό σχεδιασμό και τον ιδιωτικό καπιταλισμό από κάποια μορφή κοινωνικής οικονομίας».

1.932 μ.Χ.- Εκδίδεται το «Σχέδιο για την Ειρήνη» της ιδρύτριας της Αμερικανικής Ένωσης Ελέγχου των Γεννήσεων Μάργκαρετ Σάνγκερ. Ζητά για καταναγκαστική στείρωση, υποχρεωτικό διαχωρισμό και στρατόπεδα συγκέντρωσης αποκατάστασης για όλα τα «δυσγονικά αποθέματα», συμπεριλαμβανομένων των Μαύρων, των Ισπανόφωνων, των Ινδιάνων της Αμερικής και των Καθολικών. [Η Αμερικανική Ένωση Ελέγχου των Γεννήσεων τελικά γίνεται Planned Parenthood - ο κύριος υποστηρικτής και πάροχος υπηρεσιών άμβλωσης του έθνους. Πολλοί σήμερα δεν γνωρίζουν την ρατσιστική προέλευση του Planned Parenthood].

1.933 μ.Χ.- Δημοσιεύεται το πρώτο «Ανθρωπιστικό Μανιφέστο». Ο συν-συγγραφέας John Dewey , ο γνωστός φιλόσοφος και εκπαιδευτικός, ζητά μια σύνθεση όλων των θρησκειών και «μια κοινωνικοποιημένη και συνεργατική οικονομική τάξη». Ο συνυπογράφων CF Potter είπε το 1.930 μ.Χ.,

"Η εκπαίδευση είναι επομένως ένας ισχυρότερος σύμμαχος του ανθρωπισμού και κάθε αμερικανικό δημόσιο σχολείο είναι ένα σχολείο ανθρωπισμού. Τι μπορούν να κάνουν τα θεϊστικά κυριακάτικα σχολεία, που συναντώνται για μία ώρα μία φορά την εβδομάδα, διδάσκουν μόνο ένα κλάσμα των παιδιών, για να ανακόψουν την παλίρροια ενός πενθήμερου προγράμματος ανθρωπιστικής διδασκαλίας;».

1.933 μ.Χ.- Εκδίδεται το «The Shape of Things to Come» του HG Wells. Ο Γουέλς προβλέπει έναν δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γύρω στο 1.940 μ.Χ., που προέρχεται από μια γερμανο-πολωνική διαμάχη. Μετά το 1.945 μ.Χ. θα υπήρχε αυξανόμενη έλλειψη δημόσιας ασφάλειας στις «εγκληματικά μολυσμένες» περιοχές. Το σχέδιο για το «Σύγχρονο Παγκόσμιο Κράτος» θα πετύχαινε στην τρίτη του προσπάθεια και θα προέκυπτε από κάτι που συνέβη στη Βασόρα του Ιράκ. Το βιβλίο αναφέρει επίσης:

«Παρόλο που η παγκόσμια κυβέρνηση ερχόταν ξεκάθαρα εδώ και μερικά χρόνια, αν και την φοβόντουσαν ατελείωτα και τη μουρμούριζαν, δεν βρήκε πουθενά αντίθεση».

21 Νοεμβρίου 1.933 μ.Χ.- Σε μια επιστολή προς τον συνταγματάρχη Edward M. House, ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt γράφει:

«Η πραγματική αλήθεια του θέματος είναι, όπως εσείς και εγώ γνωρίζουμε, ότι ένα οικονομικό στοιχείο στα μεγαλύτερα κέντρα ανήκει στην κυβέρνηση από την εποχή του Άντριου Τζάκσον».

1.934 μ.Χ.- Εκδίδεται το «The Externalization of the Hierarchy» της Alice Bailey. Ο Μπέιλι είναι αποκρυφιστής, αναλαμβάνοντας την Άννι Μπέζαντ ως επικεφαλής της Θεοσοφικής Εταιρείας. Τα έργα του Bailey διοχετεύονται από έναν πνευματικό οδηγό, τον Θιβετιανό Διδάσκαλο [πνεύμα δαίμονα] Djwahl Kuhl . [Οι διδασκαλίες της αποτελούν τα θεμέλια για το τρέχον κίνημα της Νέας Εποχής.] 

Αυτή γράφει:

"Η ώρα για τα αρχαία μυστήρια έφτασε. Αυτά τα αρχαία μυστήρια ήταν κρυμμένα σε αριθμούς, σε τελετουργίες, στα λόγια και στην συμβολολογία· αυτά καλύπτουν το μυστικό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δουλειά που πρέπει να γίνει για την εξοικείωση του κοινού με η φύση των Μυστηρίων είναι υψίστης σημασίας αυτή τη στιγμή. Αυτά τα Μυστήρια θα αποκατασταθούν στην εξωτερική έκφραση μέσω της Εκκλησίας και της Τεκτονικής Αδελφότητας». Δηλώνει περαιτέρω: «Από τη λεηλασία όλου του υπάρχοντος πολιτισμού και πολιτισμού, πρέπει να οικοδομηθεί η νέα παγκόσμια τάξη».

[Το βιβλίο εκδίδεται από την Lucis Trust , που ιδρύθηκε αρχικά στη Νέα Υόρκη ως Lucifer Publishing Company. Η Lucis Trust είναι μια ΜΚΟ των Ηνωμένων Εθνών (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) και υπήρξε σημαντικός παράγοντας στις πρόσφατες συνόδους κορυφής του ΟΗΕ . Αργότερα, ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Robert Muller θα πιστώσει τη δημιουργία του Παγκόσμιου Βασικού Προγράμματός του για την εκπαίδευση στις υποκείμενες διδασκαλίες του Djwahl Kuhl , μέσω των γραπτών της Alice Bailey για το θέμα.]

1.937 μ.Χ.- Σπουδαστές στη Σχολή Πολιτικού Πολέμου Λένιν στη Μόσχα διδάσκονται:

"Σήμερα, φυσικά, δεν είμαστε αρκετά δυνατοί για να επιτεθούμε. Για να κερδίσουμε, θα χρειαστούμε το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ο δυτικός κόσμος θα πρέπει να κοιμηθεί. Έτσι θα ξεκινήσουμε ξεκινώντας το πιο θεαματικό κίνημα ειρήνης που έχει καταγραφεί. Θα υπάρξουν ηλεκτρικές προτροπές και ανήκουστες παραχωρήσεις. Οι καπιταλιστικές χώρες, ανόητες και παρακμιακές, θα χαρούν να συνεργαστούν μέχρι την ίδια τους την καταστροφή. Θα πηδήξουν άλλη μια ευκαιρία να γίνουν φίλοι. Μόλις η φρουρά τους χαθεί, θα τις συντρίψουμε με τη σφιγμένη γροθιά μας».

28 Οκτωβρίου 1.939 μ.Χ.- Σε μια ομιλία του John Foster Dulles [μετέπειτα Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ], προτείνει η Αμερική να ηγηθεί της μετάβασης σε μια νέα τάξη λιγότερο ανεξάρτητων, ημικυρίαρχων κρατών που συνδέονται μεταξύ τους με μια ένωση ή ομοσπονδιακή ένωση.

1.939 μ.Χ.- Η " Νέα Παγκόσμια Τάξη " του HG Wells προτείνει ένα "κολεκτιβιστικό μονοκόσμιο κράτος" ή " νέα παγκόσμια τάξη " που αποτελείται από "σοσιαλιστικές δημοκρατίες". Υποστηρίζει την «καθολική επιστράτευση για υπηρεσία» και δηλώνει ότι «ο εθνικιστικός ατομικισμός είναι η ασθένεια του κόσμου». Αυτός συνεχίζει:

«Η έκδηλη ανάγκη για κάποιο συλλογικό παγκόσμιο έλεγχο για την εξάλειψη του πολέμου και η λιγότερο γενικά παραδεκτή αναγκαιότητα για συλλογικό έλεγχο της οικονομικής και βιολογικής ζωής της ανθρωπότητας, είναι πτυχές της ίδιας διαδικασίας».

Προτείνει αυτό να επιτευχθεί μέσω του «καθολικού δικαίου» και της «προπαγάνδας» (ή της εκπαίδευσης).

1.940 μ.Χ.- Το " The New World Order " δημοσιεύεται από το Carnegie Endowment for Peace και περιέχει μια επιλεγμένη λίστα αναφορών για την περιφερειακή και παγκόσμια ομοσπονδία, μαζί με ορισμένα ειδικά σχέδια για την παγκόσμια τάξη μετά τον πόλεμο.
12 Δεκεμβρίου 1.940 μ.Χ.- Στο " The Congressional Record " ένα άρθρο με τίτλο " A New World Order " του John G. Alexander ζητά μια παγκόσμια ομοσπονδία.

Μάρτιος 1.942 μ.Χ.- Ένα άρθρο στο περιοδικό " TIME " εξιστορεί το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Εκκλησιών [το οποίο αργότερα έγινε το Εθνικό Συμβούλιο Εκκλησιών , μέρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών ] δίνοντας το βάρος του στις προσπάθειες για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας εξουσίας. Συνεδρίαση των ανώτατων στελεχών του συμβουλίου βγαίνει υπέρ:

1)   μια παγκόσμια κυβέρνηση εξουσιοδοτημένων εξουσιών

2)   ισχυροί άμεσοι περιορισμοί στην εθνική κυριαρχία

3)   διεθνής έλεγχος όλων των στρατών και ναυτικών

Εκπρόσωποι (375 από αυτούς) 30 ομολογιών υποστηρίζουν ότι «μια νέα τάξη οικονομικής ζωής είναι και επικείμενη και επιβεβλημένη» - μια νέα τάξη που είναι βέβαιο ότι θα έρθει είτε «μέσω της εθελοντικής συνεργασίας στο πλαίσιο της δημοκρατίας είτε μέσω της εκρηκτικής επανάστασης. "
1.942 μ.Χ.- Το αριστερό Ινστιτούτο Σχέσεων Ειρηνικού εκδίδει τους «Μεταπολεμικούς Κόσμους » του PE Corbett:

"Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ο απώτερος στόχος. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι το δίκαιο των εθνών υπερισχύει του εθνικού δικαίου. Η διαδικασία θα πρέπει να υποστηριχθεί με τη διαγραφή του εθνικιστικού υλικού που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά εγχειρίδια και την αντικατάστασή του από υλικό που εξηγεί τα οφέλη του σοφότερος σύνδεσμος».

28 Ιουνίου 1.945 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Τρούμαν υποστηρίζει την παγκόσμια κυβέρνηση σε μια ομιλία του:

«Θα είναι εξίσου εύκολο για τα έθνη να συνεννοηθούν σε μια δημοκρατία του κόσμου όσο και για εμάς σε μια δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών».

24 Οκτωβρίου 1.945 μ.Χ.- Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών τίθεται σε ισχύ. Επίσης, στις 24 Οκτωβρίου, ο γερουσιαστής Glen Taylor (D-Idaho) παρουσιάζει το ψήφισμα 183 της Γερουσίας, καλώντας τη Γερουσία των ΗΠΑ να δηλώσει ότι ευνοεί τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης μιας διεθνούς αστυνομικής δύναμης.
1.946 μ.Χ.- Εκδίδεται το « The Teacher and World Government », από τον πρώην συντάκτη του « NEA Journal » (Εθνική Εκπαιδευτική Ένωση) Joy Elmer Morgan . Αυτος λεει:

"Στον αγώνα για την εγκαθίδρυση μιας κατάλληλης παγκόσμιας κυβέρνησης, ο δάσκαλος μπορεί να κάνει πολλά για να προετοιμάσει τις καρδιές και το μυαλό των παιδιών για παγκόσμια κατανόηση και συνεργασία. Στην καρδιά όλων των φορέων που θα διασφαλίσουν τον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης πρέπει να σταθεί το σχολείο , ο δάσκαλος και το οργανωμένο επάγγελμα».

1.947 μ.Χ.- Η Αμερικανική Εκπαιδευτική Κοινότητα ζητά την «... εγκαθίδρυση μιας γνήσιας παγκόσμιας τάξης, μιας τάξης στην οποία η εθνική κυριαρχία υποτάσσεται στην παγκόσμια εξουσία».

Ιούλιος 1.948 μ.Χ.- Ο Sir Harold Butler , στο "Foreign Affairs" του CFR , βλέπει "μια Νέα Παγκόσμια Τάξη " να διαμορφώνεται:

"Μέχρι πόσο μπορεί η ζωή των εθνών, τα οποία για αιώνες θεωρούσαν τους εαυτούς τους ξεχωριστούς και μοναδικούς, να συγχωνευθεί με τη ζωή άλλων εθνών; Πόσο είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν ένα μέρος της κυριαρχίας τους χωρίς το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική οικονομική ή πολιτική ένωση;»

1.948 μ.Χ.- Δημοσιεύεται το προσχέδιο ενός « Παγκοσμίου Συντάγματος » από εκπαιδευτικούς των ΗΠΑ, που υποστηρίζει την περιφερειακή ομοσπονδία στο δρόμο προς την παγκόσμια ομοσπονδία. Προβλέπει ένα « Παγκόσμιο Συμβούλιο » με « Επιμελητήριο Φύλακες » για την επιβολή του παγκόσμιου νόμου, καθώς και μια έκκληση προς τα έθνη να παραδώσουν τα όπλα τους στην παγκόσμια κυβέρνηση και το δικαίωμα αυτής της « Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας του Κόσμου » να καταλάβει ιδιωτική περιουσία για τη χρήση της.
7 Φεβρουαρίου 1.950 μ.Χ.- Ο διεθνής χρηματοδότης και μέλος του CFR James Warburg λέει σε μια Υποεπιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας:

«Θα έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση είτε το θέλετε είτε όχι - με κατάκτηση ή συναίνεση.

9 Φεβρουαρίου 1.950 μ.Χ.- Η Υποεπιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας εισάγει το Ταυτόχρονο Ψήφισμα της Γερουσίας #66 που ξεκινά:

«Ενώ, προκειμένου να επιτευχθεί παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη, ο υφιστάμενος Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών θα πρέπει να αλλάξει για να παρέχει ένα πραγματικό σύνταγμα παγκόσμιας κυβέρνησης».

Το ψήφισμα εισάγεται από τον γερουσιαστή Glen Taylor (D-Idaho), ο οποίος αργότερα αναφέρει:

«Θα έπρεπε να θυσιάσουμε σημαντική κυριαρχία στον παγκόσμιο οργανισμό για να τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν φόρους από μόνοι τους για να συντηρούνται».

12 Απριλίου 1.952 μ.Χ.- Το μέλος του CFR John Foster Dulles [ο οποίος αργότερα έγινε υπουργός Εξωτερικών] αρχίζει να διαιωνίζει ένα τεράστιο ψέμα. Μιλώντας ενώπιον του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου στο Λούισβιλ του Κεντάκι, λέει:

"Ο νόμος της Συνθήκης μπορεί να παρακάμψει το Σύνταγμα. Οι Συνθήκες μπορούν να αφαιρέσουν εξουσίες από το Κογκρέσο και να τις δώσουν στον Πρόεδρο. Μπορούν να πάρουν εξουσίες από τις Πολιτείες και να τις δώσουν στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση ή σε κάποιο διεθνή οργανισμό και μπορούν να περικόψουν τα δικαιώματα που δίνονται στον λαό με τη συνταγματική του Διακήρυξη Δικαιωμάτων».

1.952 μ.Χ.- Η Παγκόσμια Ένωση Κοινοβουλευτών για την Παγκόσμια Κυβέρνηση συντάσσει έναν χάρτη που σχεδιάστηκε για να απεικονίσει πώς ξένα στρατεύματα θα καταλάμβαναν και θα αστυνόμευαν τις έξι περιοχές στις οποίες θα χωριστούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς ως μέρος του σχεδίου τους για την παγκόσμια κυβέρνηση.

1.953 μ.Χ.- Ο Rowan Gaither, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ford, λέει σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που ερευνά ιδρύματα που απαλλάσσονται από φόρους:

"Εμείς στο εκτελεστικό επίπεδο εδώ ήμασταν ενεργοί είτε στο OSS [πρόδρομος της CIA ], στο State Department ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Διοίκηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των εποχών, και χωρίς εξαίρεση, λειτουργούσαμε σύμφωνα με οδηγίες που εκδόθηκαν από τον Λευκό Οίκο . Είμαστε συνεχίζοντας να καθοδηγούμαστε από τέτοιες ακριβώς οδηγίες, η ουσία των οποίων ήταν ότι θα έπρεπε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αλλάξουμε τη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να καταστεί δυνατή μια άνετη συγχώνευση με τη Σοβιετική Ένωση».

23 Φεβρουαρίου 1.954 μ.Χ.- Ο γερουσιαστής William Jenner της Ιντιάνα λέει ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ:

"Σήμερα, ο δρόμος προς την ολοκληρωτική δικτατορία στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να δρομολογηθεί με αυστηρά νόμιμα μέσα, αόρατα και ανήκουστα από το Κογκρέσο, τον Πρόεδρο ή τον λαό. Έχουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα πολιτικής δράσης σε αυτή τη χώρα, αποφασισμένη να καταστρέψει το Σύνταγμά μας και να ιδρύσει ένα μονοκομματικό κράτος. Έχει μια βάση μέσα στην κυβέρνησή μας και τον δικό της προπαγανδιστικό μηχανισμό. Κάποιος μπορεί να αποκαλέσει αυτή την ομάδα με πολλά ονόματα. Κάποιοι την αποκαλούν σοσιαλισμό, άλλοι συλλογικότητα . Το σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε για αυτήν την ομάδα δεν είναι η ιδεολογία της αλλά η οργάνωσή της. Είναι ένα δυναμικό, επιθετικό, ελίτ σώμα, που αναγκάζει τον δρόμο του σε κάθε άνοιγμα, για να κάνει ρήγμα σε ένα κολεκτιβιστικό μονοκομματικό κράτος. Λειτουργεί κρυφά, αθόρυβα , για να μεταμορφώνει συνεχώς την κυβέρνησή μας χωρίς να υποψιαζόμαστε ότι η αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό το μυστικό επαναστατικό σώμα κατανοεί καλά τη δύναμη να επηρεάζει τους ανθρώπους με μια κομψή μορφή πλύσης εγκεφάλου. Το βλέπουμε, για παράδειγμα, στην αθώα χρήση λέξεων όπως "δημοκρατία" στη θέση της «αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης». "

1.954 μ.Χ.- Ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας ιδρύει τους Bilderbergers , διεθνείς πολιτικούς και τραπεζίτες που συναντώνται κρυφά σε ετήσια βάση.
1.959 μ.Χ.- Ο Νόρμαν Τόμας, ο οποίος έξι φορές ήταν υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, παρατηρεί:

«Ο αμερικανικός λαός δεν θα υιοθετήσει ποτέ εν γνώσει του τον Σοσιαλισμό, αλλά με το όνομα Φιλελευθερισμός θα υιοθετήσει κάθε κομμάτι του σοσιαλιστικού προγράμματος έως ότου η Αμερική θα γίνει μια μέρα ένα σοσιαλιστικό έθνος χωρίς να γνωρίζει πώς συνέβη».

1.959 μ.Χ.- Ο Νικήτα Χρουστσόφ, αδίστακτος δικτάτορας της Σοβιετικής Ένωσης, δηλώνει:

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον αμερικανικό λαό να μεταπηδήσει από τον καπιταλισμό στον κομμουνισμό , αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τους εκλεγμένους ηγέτες του να τους δώσουν μικρές δόσεις σοσιαλισμού μέχρι να ξυπνήσουν μια μέρα και να ανακαλύψουν ότι έχουν κομμουνισμό».

25 Νοεμβρίου 1.959 μ.Χ.- Μελέτη 7 του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων ζητά

«...νέα διεθνής τάξη πραγμάτων που πρέπει να ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες φιλοδοξίες για ειρήνη, για κοινωνική και οικονομική αλλαγή...μια διεθνή τάξη...συμπεριλαμβανομένων των κρατών που αυτοαποκαλούνται «σοσιαλιστικά» [κομμουνιστικά]».

1.959 μ.Χ.- Ιδρύεται η Παγκόσμια Ένωση Συντάγματος και Κοινοβουλίου, η οποία αναπτύσσει ένα «Διάγραμμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης σύμφωνα με το Σύνταγμα για την Ομοσπονδία της Γης».
1.959 μ.Χ.-
 Εκδίδεται το " The Mid-Century Challenge to US Foreign Policy " με χορηγία του Rockefeller Brothers' Fund. Εξηγεί ότι οι Η.Π.Α

"Δεν μπορεί να ξεφύγει, και πράγματι πρέπει να χαιρετίσουμε... το καθήκον που μας έχει επιβάλει η ιστορία. Αυτό είναι το καθήκον να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης σε όλες της τις διαστάσεις - πνευματική, οικονομική, πολιτική, κοινωνική."

1.961 μ.Χ.- Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εκδίδει το έγγραφο 7277, με τίτλο " Απελευθέρωση από τον πόλεμο: Το πρόγραμμα των ΗΠΑ για γενικό και πλήρη αφοπλισμό σε έναν ειρηνικό κόσμο ". Αναλυτικά ένα σχέδιο τριών σταδίων για τον αφοπλισμό όλων των εθνών και τον οπλισμό των Ηνωμένων Εθνών με το τελικό στάδιο στο οποίο "κανένα κράτος δεν θα είχε τη στρατιωτική δύναμη να αμφισβητήσει τη σταδιακά ενισχυμένη Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ ".

1.962 μ.Χ.- Δημοσιεύεται μια μελέτη με τίτλο " Ένας κόσμος αποτελεσματικά ελεγχόμενος από τα Ηνωμένα Έθνη ", στην οποία το μέλος του CFR Λίνκολν Μπλούμφιλντ δηλώνει:

«...αν η κομμουνιστική δυναμική υποχωρούσε πολύ, η Δύση μπορεί να χάσει οποιοδήποτε κίνητρο έχει για την παγκόσμια κυβέρνηση».

1.962 μ.Χ.- « Το Μέλλον του Φεντεραλισμού » του Νέλσον Ροκφέλερ ισχυρίζεται ότι τα τρέχοντα γεγονότα απαιτούν επιτακτικά μια « νέα παγκόσμια τάξη ». Λέει ότι υπάρχει:

«Ένας πυρετός εθνικισμού... αλλά το έθνος-κράτος γίνεται όλο και λιγότερο ικανό να εκτελεί τα διεθνή πολιτικά του καθήκοντα... Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μας πιέζουν να οδηγηθούμε δυναμικά προς την αληθινή οικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης . Ίσως νωρίτερα από όσο μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε... θα εξελιχθούν οι βάσεις για μια ομοσπονδιακή δομή του ελεύθερου κόσμου».

13 Νοεμβρίου 1.963 μ.Χ.- Υποτίθεται ότι μόλις δέκα ημέρες πριν από τη δολοφονία του, ο Πρόεδρος John F. Kennedy λέει σε ένα ακροατήριο του Πανεπιστημίου Columbia:

«Το ανώτατο αξίωμα του Προέδρου έχει χρησιμοποιηθεί για να υποδαυλίσει μια συνωμοσία για την καταστροφή της ελευθερίας των Αμερικανών και πριν φύγω από το αξίωμά μου πρέπει να ενημερώσω τους πολίτες για αυτή τη δεινή κατάσταση».

Δεκ. 1.964 μ.Χ.- Ο Harold Drummon , πρώην Πρόεδρος της Ένωσης για την Εποπτεία και την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Σπουδών, γράφει στο περιοδικό "Educational Leadership": "Ο βασικός στόχος της εκπαίδευσης είναι η αλλαγή - η ανθρώπινη αλλαγή."

1.966 μ.Χ.- Ο καθηγητής Carroll Quigley, μέντορας του Bill Clinton στο Πανεπιστήμιο Georgetown, συντάσσει έναν τεράστιο τόμο με τίτλο " Tragedy and Hope " στον οποίο δηλώνει:

"Υπάρχει και υπάρχει εδώ και μια γενιά, ένα διεθνές δίκτυο που λειτουργεί, σε κάποιο βαθμό, με τον τρόπο που η ριζοσπαστική δεξιά πιστεύει ότι ενεργούν οι κομμουνιστές . Στην πραγματικότητα, αυτό το δίκτυο, το οποίο μπορούμε να αναγνωρίσουμε ως Ομάδες Στρογγυλής Τραπέζης , δεν έχει απέχθεια να συνεργαστεί με τους κομμουνιστές, ή άλλες ομάδες, και το κάνει συχνά. Γνωρίζω τις λειτουργίες αυτού του δικτύου γιατί το έχω μελετήσει για είκοσι χρόνια και μου επετράπη για δύο χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, να εξετάσω τα έγγραφα και μυστικά αρχεία. Δεν έχω καμία απέχθεια για αυτό ή για τους περισσότερους στόχους του και, για μεγάλο μέρος της ζωής μου, ήμουν κοντά σε αυτό και σε πολλά από τα όργανά του. Έχω αντιταχθεί, τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα, σε μερικά τις πολιτικές της, αλλά γενικά η κύρια διαφορά απόψεών μου είναι ότι θέλει να παραμείνει άγνωστη και πιστεύω ότι ο ρόλος της στην ιστορία είναι αρκετά σημαντικός για να γίνει γνωστός».

1.968 μ.Χ.- Ο Τζόι Έλμερ Μόργκαν , πρώην συντάκτης του « ΝΕΑ Εφημερίδα », δημοσιεύει το « Εγχειρίδιο του Αμερικανού Πολίτη » στο οποίο λέει:

«Ο ερχομός των Ηνωμένων Εθνών και η επείγουσα ανάγκη να εξελιχθεί σε μια πιο ολοκληρωμένη μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης επιβάλλει στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών μια αυξημένη υποχρέωση να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ιθαγένειά τους, η οποία τώρα διευρύνεται σε ενεργή παγκόσμια ιθαγένεια».

26 Ιουλίου 1.968 μ.Χ.- Ο Νέλσον Ροκφέλερ δεσμεύεται ότι «ως Πρόεδρος, θα εργαστεί για την διεθνή δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης».

1.969 μ.Χ.- Ένα έγγραφο με τίτλο « Γάμος και Οικογένεια » δημοσιεύεται από την Βρετανική Ανθρωπιστική Ένωση που αναφέρει ότι,

"Κάποιοι αντίπαλοι του ανθρωπισμού μας κατηγόρησαν ότι επιθυμούμε να ανατρέψουμε την παραδοσιακή χριστιανική οικογένεια. Έχουν δίκιο. Αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε."

1.970 μ.Χ.- Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ιδιοποιεί κεφάλαια [2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για πέντε χρόνια] για την «ανάπτυξη παραγόντων καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος για βιολογικό πόλεμο».

[Πηγή του ιού HIV που προκαλεί AIDS . Στη συνέχεια, ο ιός εισήχθη στην ομοφυλοφιλική κοινότητα μέσω του εμβολίου ηπατίτιδας και στην Κεντρική Αφρική μέσω του εμβολίου κατά της ευλογιάς .]
1.970 μ.Χ.- Ο Zbigniew Brzezinski [ο οποίος αργότερα έγινε Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Jimmy Carter ] γράφει ένα βιβλίο με τίτλο " Between Two Ages ". Δεν έχει παρά να επαινεί τον μαρξισμό :

Ο μαρξισμός αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω ζωτικό και δημιουργικό στάδιο στην ωρίμανση του καθολικού οράματος του ανθρώπου... Ο μαρξισμός είναι ταυτόχρονα μια νίκη του εξωτερικού, ενεργού ανθρώπου επί του εσωτερικού, παθητικού ανθρώπου και μια νίκη της λογικής επί της πίστης... Μαρξισμός, που διαδόθηκε στις το λαϊκό επίπεδο με τη μορφή του κομμουνισμού, αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην ικανότητα του ανθρώπου να αντιλαμβάνεται τη σχέση του με τον κόσμο».

Περιγράφει επίσης πώς μπορεί να γίνει πόλεμος εναντίον ενός έθνους χωρίς καν οι πολίτες του να συνειδητοποιήσουν ότι δέχονται επίθεση:

"Η τεχνολογία θα καταστήσει διαθέσιμη στους ηγέτες των μεγάλων εθνών μια ποικιλία τεχνικών για τη διεξαγωγή μυστικού πολέμου, από τις οποίες χρειάζεται να εκτιμηθεί μόνο το ελάχιστο των δυνάμεων ασφαλείας. Ένα έθνος μπορεί να επιτεθεί κρυφά σε έναν ανταγωνιστή... θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τεχνικές αλλαγής του καιρού να παράγει παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας ή καταιγίδας, αποδυναμώνοντας έτσι την ικανότητα ενός έθνους και αναγκάζοντάς το να αποδεχθεί τις απαιτήσεις του ανταγωνιστή».

1.972 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Νίξον επισκέπτεται την Κίνα και κάνει πρόποση για τον Κινέζο πρωθυπουργό Τσου Εν-Λάι μιλώντας για «την ελπίδα ότι ο καθένας από εμάς έχει να οικοδομήσει μια νέα παγκόσμια τάξη ».

Απρίλιος 1.972 μ.Χ.- Στην κεντρική του ομιλία στον Διεθνή Οργανισμό για την Παιδική Εκπαίδευση , ο Chester M. Pierce , Καθηγητής Εκπαίδευσης και Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, διακηρύσσει:

"Κάθε παιδί στην Αμερική που μπαίνει στο σχολείο σε ηλικία πέντε ετών είναι τρελό γιατί έρχεται στο σχολείο με ορισμένες πίστεις στους ιδρυτές μας, στους γονείς του, στην πίστη σε ένα υπερφυσικό ον. Εναπόκειται σε εσάς, δάσκαλοι, να τα κάνετε όλα καλά αυτά τα άρρωστα παιδιά δημιουργώντας το διεθνές παιδί του μέλλοντος».

18 Μαΐου 1.972 μ.Χ.- Μιλώντας για την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση, ο Roy M. Ash , Διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, δηλώνει ότι:

"...μέσα σε δύο δεκαετίες το θεσμικό πλαίσιο για μια παγκόσμια οικονομική κοινότητα θα είναι σε ισχύ... και πτυχές της ατομικής κυριαρχίας θα παραδοθούν σε μια υπερεθνική αρχή ."

1.973 μ.Χ.- Διεθνής τραπεζίτης και σταθερό μέλος του ανατρεπτικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων , ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ιδρύει μια νέα οργάνωση που ονομάζεται Τριμερής Επιτροπή . Προσκαλεί τον μελλοντικό Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ να γίνει ένα από τα ιδρυτικά μέλη. Ο Zbigniew Brzezinski είναι ο πρώτος διευθυντής του οργανισμού.

1.973 μ.Χ.- Εκδίδεται το « Ανθρωπιστικό Μανιφέστο II»:

«Ο επόμενος αιώνας μπορεί να είναι και πρέπει να είναι ο ανθρωπιστικός αιώνας... βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής... μια κοσμική κοινωνία σε πλανητική κλίμακα...ως μη θεϊστές ξεκινάμε με τους ανθρώπους όχι τον Θεό, τη φύση όχι θεότητα... αποδοκιμάζουμε τη διαίρεση της ανθρωπότητας σε εθνικιστικούς λόγους... Έτσι προσβλέπουμε στην ανάπτυξη ενός συστήματος παγκόσμιου δικαίου και μιας παγκόσμιας τάξης βασισμένης στη διεθνική ομοσπονδιακή κυβέρνηση... Η αληθινή επανάσταση συμβαίνει."

1.973 μ.Χ.- Η Λέσχη της Ρώμης , στέλεχος του ΟΗΕ, εκδίδει μια έκθεση με τίτλο " Περιφερειοποιημένο και προσαρμοστικό μοντέλο του παγκόσμιου παγκόσμιου συστήματος ". Αυτή η έκθεση χωρίζει ολόκληρο τον κόσμο σε δέκα βασίλεια.
10 Φεβρουαρίου 1.973 μ.Χ.- Η Catherine Barrett, πρώην πρόεδρος του National Education Association, γράφει ότι,

"Ενδεικνύονται δραματικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας το έτος 2000, ιδιαίτερα όσον αφορά το σχολείο. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεγόμενες "βασικές δεξιότητες", οι οποίες επί του παρόντος αντιπροσωπεύουν σχεδόν τη συνολική προσπάθεια στα δημοτικά σχολεία, θα διδάσκεται στο ένα τέταρτο της σημερινής σχολικής ημέρας. Όταν συμβεί αυτό - και είναι κοντά - ο δάσκαλος μπορεί να φτάσει στην αληθινή του κλήση. Περισσότερο από έναν διανομέα πληροφοριών, ο δάσκαλος θα είναι ένας μεταφορέας αξιών, ένας φιλόσοφος. Εμείς θα είναι φορείς αλλαγής».

10 Αυγούστου 1.973 μ.Χ.- Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ γράφει ένα άρθρο για τους «New York Times» περιγράφοντας την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κόκκινη Κίνα:

«Όποιο κι αν είναι το τίμημα της Κινεζικής Επανάστασης, προφανώς πέτυχε όχι μόνο να δημιουργήσει πιο αποτελεσματική και αφοσιωμένη διοίκηση, αλλά και να προωθήσει υψηλό ηθικό και κοινοτικό σκοπό».

[Προφανώς, δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον κ. Ροκφέλερ ότι η κυβέρνηση της κομμουνιστικής Κίνας έχει σφάξει 64 εκατομμύρια ανθρώπους στη διαδικασία εδραίωσης της εξουσίας της και ότι συνεχίζει να καταπνίγει βάναυσα κάθε διαφωνία.]

Απρίλιος 1.974 μ.Χ.- Πρώην Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Το άρθρο του State, Trilateralist και μέλους του CFR Richard Gardner " The Hard Road to World Order " δημοσιεύεται στο "Foreign Affairs" του CFR, όπου δηλώνει ότι:

«...το « σπίτι της παγκόσμιας τάξης » θα πρέπει να οικοδομηθεί από κάτω προς τα πάνω και όχι από την κορυφή προς τα κάτω... αλλά ένα τέλος γύρω από την εθνική κυριαρχία, που θα τη διαβρώνει κομμάτι-κομμάτι, θα καταφέρει πολύ περισσότερα από το παλιό -μοντέρνα μετωπική επίθεση».

1.974 μ.Χ.- Σε μια έκθεση με τίτλο « Νέα Διεθνής Οικονομική Τάξη », η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ σκιαγραφεί ένα σχέδιο αναδιανομής του πλούτου από τα πλούσια στα φτωχά έθνη.

1.975 μ.Χ.- Στο Κογκρέσο, 32 Γερουσιαστές και 92 Αντιπρόσωποι υπογράφουν τη «Διακήρυξη αλληλεξάρτησης», η οποία αναφέρει ότι,

«Πρέπει να ενωθούμε με άλλους για να δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ... Οι στενές έννοιες της εθνικής κυριαρχίας δεν πρέπει να επιτρέπεται να περιορίζουν αυτή την υποχρέωση».

Η βουλευτής Marjorie Holt αρνείται να υπογράψει τη Διακήρυξη λέγοντας:

"Ζητεί την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας σε διεθνείς οργανισμούς. Δηλώνει ότι η οικονομία μας πρέπει να ρυθμίζεται από διεθνείς αρχές. Προτείνει να εισέλθουμε σε μια "νέα παγκόσμια τάξη" που θα αναδιανείμει τον πλούτο που δημιούργησε ο αμερικανικός λαός."

1.975 μ.Χ.- Ο απόστρατος ναύαρχος Chester Ward , πρώην Γενικός Εισαγγελέας του Ναυτικού των ΗΠΑ και πρώην μέλος του CFR , γράφει σε μια κριτική ότι ο στόχος του CFR είναι:

"...βύθιση της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των ΗΠΑ σε μια πανίσχυρη μονοκοσμική κυβέρνηση ..." (https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-1.htm, https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-1.htm?fbclid=IwAR0AejB517HB_-o28Xu8waqeuuZkPf0sd4ytrpaNqT45q9t_pe3GczRMjYc).

Η ιστορία της Νέας  Τάξης από το το 1.976 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.

Στο τεύχος Μαρτίου/Απριλίου του " The Humanist ", ο Paul Blanshard γράφει: "Νομίζω ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας που μας οδήγησε σε μια κοσμική κοινωνία ήταν ο εκπαιδευτικός παράγοντας. Τα σχολεία μας μπορεί να μην διδάσκουν στον Johnny να διαβάζει σωστά, αλλά το γεγονός ότι ο Johnny πηγαίνει στο σχολείο μέχρι τα δεκαέξι του τείνει να οδηγήσει στην εξάλειψη της θρησκευτικής δεισιδαιμονίας Το μέσο παιδί αποκτά τώρα γυμνασιακή εκπαίδευση και αυτό μάχεται ενάντια στον Αδάμ και την Εύα και όλους τους άλλους μύθους της υποτιθέμενης ιστορίας». Φθινόπωρο 1.976 μ.Χ.- Οι ραδιοφωνικοί χειριστές σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να λαμβάνουν περίεργους ηλεκτρονικούς παλμούς τους οποίους ονόμασαν " δρυοκολάπτης ". [Μαθαίνεται ότι η πηγή του δρυοκολάπτη είναι η Σοβιετική Ένωση. Σοβιετικοί μηχανικοί μετεωρολογίας στέλνουν τις πιο ισχυρές ανθρωπογενείς ακτίνες ραδιοφώνου που δημιουργήθηκαν ποτέ -πολλές φορές πιο ισχυρές από οτιδήποτε είχε ακόμη προγραμματιστεί πριν από αυτό- σε προσπάθειες να αλλάξουν τον καιρό της γης.] [Ο «δρυοκολάπτης » είναι ένας σωλήνας CW 1 μεγαβάτ που μπορεί τώρα να αγοραστεί εμπορικά από τη Σβετλάνα της Αγίας Πετρούπολης Ρωσία - η περιπατητική έκδοση.] 1.977 μ.Χ.- Η Τριμερής Επιτροπή δημοσιεύει την επίσημη εργασία #13 με τίτλο «Συνεργασία με κομμουνιστικές χώρες στα παγκόσμια προβλήματα της ανθρωπότητας ." Η έκθεση συνιστά " Τριμερή/Κομμουνιστική συνεργασία σε εννέα τομείς παγκόσμιου ενδιαφέροντος" συμπεριλαμβανομένης της " τροποποίησης του καιρού ". 1.977 μ.Χ.- Εκδίδεται η « Τρίτη προσπάθεια στην παγκόσμια τάξη ». Ο συγγραφέας Χάρλαν Κλίβελαντ του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών του Άσπεν ζητά, «...αλλαγή των στάσεων και των θεσμών των Αμερικανών» για «πλήρη αφοπλισμό (εκτός από διεθνείς στρατιώτες)» και «για ατομικό δικαίωμα σε τρόφιμα, υγεία και εκπαίδευση». Ιούλιος 1977 - Το άρθρο του Jeremiah Novak " The Trilateral Connection " εμφανίζεται στο "Atlantic Monthly": «Για τρίτη φορά σε αυτόν τον αιώνα, μια ομάδα αμερικανικών σχολείων, επιχειρηματιών και κυβερνητικών αξιωματούχων σχεδιάζει να δημιουργήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη …» Απρίλιος 1.978 μ.Χ.- Το Υπουργείο Στρατού των ΗΠΑ προσθέτει στο " Εγχειρίδιο του Chaplain's Religious Requirements " νέες θρησκείες που είχαν αναγνωριστεί ομοσπονδιακά και οι οποίες μπορούσαν να ασκηθούν νόμιμα σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι « νέες » θρησκείες είναι ο σατανισμός , η μαγεία και άλλες αποκρυφιστικές θρησκείες . Απρίλιος 1.978 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ στέλνει ένα τηλεγράφημα στην Αμερικανική Ένωση Ανθρωπιστών: "Όσοι συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Ανθρωπιστικής Ένωσης προωθούν ένα κίνημα που ενισχύει σημαντικά τον τρόπο ζωής μας. Το έργο της οργάνωσής σας σε αυτόν τον τομέα είναι, επομένως, ιδιαίτερα ευχάριστο για μένα, και χαιρετίζω αυτήν την ευκαιρία να επικροτήσω σημαντικά επιτεύγματα». [Γιατί ένας « αναγεννημένος Χριστιανός » συγχαίρει τους ουμανιστές; Το « Ανθρωπιστικό Μανιφέστο » που υπογράφεται από τον Lester Mondale , αδελφό του Αντιπροέδρου Walter Mondale , δηλώνει: «Οι ανθρωπιστές πιστεύουν ότι ο παραδοσιακός θεϊσμός, ειδικά η πίστη στον Θεό που ακούει την προσευχή, που υποτίθεται ότι αγαπά και νοιάζεται για τα άτομα, να ακούει και να κατανοεί τις προσευχές και να μπορεί να κάνει κάτι γι 'αυτούς, είναι μια αναπόδεικτη και 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 2/17 ξεπερασμένη πίστη. Καμία θεότητα δεν θα σώστε μας· πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας ."] [Φτου ίσιο! Για μια φορά κάτι συμφωνώ μαζί τους! - Εκδ .] 1.979 μ.Χ.- Ο Μπάρι Γκόλντγουοτερ , συνταξιούχος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Αριζόνα, δημοσιεύει την αυτοβιογραφία του" Χωρίς συγγνώμη". Αυτός γράφει: "Κατά την άποψή μου, η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να καταλάβει τον έλεγχο και να εδραιώσει τα τέσσερα κέντρα εξουσίας - πολιτικό, νομισματικό, πνευματικό και εκκλησιαστικό. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν προς το συμφέρον της δημιουργίας ενός πιο ειρηνικού, πιο παραγωγικού παγκόσμια κοινότητα». 1.979 μ.Χ.- Το Κογκρέσο εγκρίνεται και ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ υπογράφει τη νομοθεσία για τη δημιουργία Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας - όπως ακριβώς είχε ζητήσει ο Γουίλιαμ Ζ. Φόστερ , κορυφαίος ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ για 40 χρόνια. Σεπτ. 1.980 μ.Χ.- Σε ένα πάρτι «Προελούδιο της νίκης » που δόθηκε από τον υποψήφιο για την Προεδρία Ρόναλντ Ρίγκαν, ο κ. Ρίγκαν φωτογραφίζεται με την τιμητική θέση, αμέσως στα δεξιά του Ρίγκαν, που δεν δίνεται σε κανέναν άλλον από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ , τον ηγέτη του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής. Νωρίτερα στην εκστρατεία του, ο Ρίγκαν είχε υποσχεθεί να αποφύγει τις οδηγίες της Τριμερούς Επιτροπής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. [ Το μέλος του CFR, William Casey, έγινε διευθυντής της εκστρατείας του Reagan και αργότερα διορίστηκε διευθυντής της CIA. Ο Τζορτζ Μπους , μέλος τόσο της Τριμερούς Επιτροπής όσο και του CFR, επιλέχθηκε ως υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ρόναλντ Ρίγκαν . Τα μέλη του Υπουργικού συμβουλίου περιελάμβαναν τον Υπουργό Εξωτερικών Alexander Haig (CFR), τον Υπουργό Οικονομικών Donald Regan (CFR), τον Υπουργό Εμπορίου Malcolm Baldridge (CFR) και τον Υπουργό Άμυνας Caspar Weinberger (Τριμερής Επιτροπή). Ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε επίσης υποσχεθεί ότι θα περιόριζε τις δαπάνες και θα μείωνε το μέγεθος της κυβέρνησης, αλλά για άλλη μια φορά η ρητορική δεν ταίριαζε με την πραγματικότητα. Όταν ο Ρίγκαν ανέλαβε τα καθήκοντά του, το εθνικό χρέος ήταν 935 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι το τέλος της δεύτερης θητείας του είχε σχεδόν τριπλασιαστεί στα 2.572 δισεκατομμύρια δολάρια.] 1.980 μ.Χ.- Ο Ντέρεκ Σίρερ , επί μακρόν μέλος του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών, δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο « Οικονομική Δημοκρατία » στο οποίο προβλέπει ότι ένας ακροαριστερός Πρόεδρος θα είναι εκλέχτηκε τη δεκαετία του 1.990 μ.Χ. [Μόνο ένας Πρόεδρος έχει εκλεγεί τη δεκαετία του 1.990 μ.Χ.- Μπιλ Κλίντον . Και ήταν ο συγκάτοικος του Derek Shearer στο κολέγιο το 1.969 μ.Χ.!] Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών είναι «δεσμευμένο στον σοσιαλισμό στην Αμερική και τάσσεται με την Σοβιετική Ένωση σχεδόν σε κάθε σημαντικό ζήτημα εξωτερικής πολιτικής». 25 Απριλίου 1.982 μ.Χ.- Μια ολοσέλιδη διαφήμιση εμφανίζεται σε μεγάλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο που διακηρύσσει: " Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ". Η διαφημιστική καμπάνια συμπίπτει με την έναρξη μιας ομιλητικής περιοδείας από έναν Μπέντζαμιν Κρεμ , έναν Βρετανό θεόσοφο. Σε διάφορες συνεντεύξεις και ομιλίες, ο Κρεμ εξηγεί ότι μιλώντας για « τον Χριστό », δεν εννοεί τον Ιησού Χριστό αλλά τον Κύριο Μαϊτρέγια , τον Παγκόσμιο Δάσκαλο . Σύμφωνα με τον Κρεμ , ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Κρίσνα και άλλοι είναι απλώς μαθητές του Μαϊτρέγια . Αυτοί οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι αποτελούν μια φωτισμένη Πνευματική Ιεραρχία που έχει καθοδηγήσει την εξέλιξη της ανθρωπότητας σε όλη την ιστορία. Υποστηρίζει ότι ο Λόρδος Μαϊτρέγια εκπληρώνει τις προσδοκίες όλων των λαών. Ο Μαϊτρέγια είναι, ο Χριστός που περίμεναν οι Χριστιανοί για τους Εβραίους είναι ο Μεσσίας για τους Μουσουλμάνους είναι ο Ιμάμ Μαχντί για τους Βουδιστές είναι ο πέμπτος Βούδας για τους Ινδουιστές είναι ο Κρίσνα Στο παρελθόν, μας λέει ο Κρεμ , αυτοί οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είχαν συνήθως εργαστεί μέσω μαθητών, αλλά τώρα είναι ανάμεσά μας και έτοιμοι να βοηθήσουν τον κόσμο μας να κάνει το επόμενο βήμα του. 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 3/17 [ Η δημοσίευση του Benjamin Creme " Share International " παράγεται τώρα σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Πληροφοριών του ΟΗΕ .] 1.983 μ.Χ.- " The Humanist " δημοσιεύει ένα δοκίμιο που διακηρύσσει ότι, «Η μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας πρέπει να διεξαχθεί στην τάξη του δημόσιου σχολείου... ανάμεσα στο σάπιο πτώμα του Χριστιανισμού και τη νέα πίστη του ανθρωπισμού... και ο ανθρωπισμός θα αναδυθεί θριαμβευτής». 1.984 μ.Χ.- Εκδίδεται το " The Power to Lead ". Ο συγγραφέας James McGregor Burns παραδέχεται: "Οι διαμορφωτές του Συντάγματος των ΗΠΑ ήταν απλώς πολύ οξυδερκείς για εμάς. Μας έχουν ξεγελάσει. Σχεδίασαν ξεχωριστούς θεσμούς που δεν μπορούν να ενοποιηθούν με μηχανικούς δεσμούς, εύθραυστες γέφυρες, τσακίσματα. Αν θέλουμε να "αναποδογυρίσουμε τους ιδρυτές" - εμείς πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τη συνταγματική δομή που έστησαν». 1.985 μ.Χ.- Ο Norman Cousins, Πρόεδρος της World Future Society και επίτιμος πρόεδρος της Planetary Citizens , λέει: "Η παγκόσμια κυβέρνηση έρχεται. Στην πραγματικότητα, είναι αναπόφευκτη. Κανένα επιχειρήματα υπέρ ή εναντίον της δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το γεγονός." 13 Αυγούστου 1.986 μ.Χ.- Το Associated Press αναφέρει: "Οι άνθρωποι που διασκορπίστηκαν σε μεγάλο μέρος των ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών ανέφεραν ένα μυστηριώδες φως στον νυχτερινό ουρανό και οι κάτοικοι του Κεντάκι είπαν ότι άκουσαν μια έκρηξη και ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν. Υπήρχαν παρόμοιες αναφορές και σε άλλα μέρη της Ανατολής. Το μυστηριώδες φως έγινε μάρτυρας από Αμερικανούς από το Μίτσιγκαν, το Μέιν, τη Λουιζιάνα και το Κεντάκι. Μερικοί άνθρωποι είπαν ότι είδαν μια « μεγάλη μεγάλη μπάλα φωτιάς », είπε ο σερίφης της κομητείας Clark Kentucky Larry Lawson . Οι άνθρωποι είπαν ότι τα σπίτια τους έτρεμαν και τα παράθυρα δονήθηκαν σαν να είχε γίνει έκρηξη ή σεισμός, αλλά ήταν μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Είπαν ότι ολόκληρος ο ουρανός φωτίστηκε». 14 Αυγούστου 1986 - Το " USA Today " περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα της 12ης Αυγούστου: «Μια θεαματική παράσταση φωτός που διασχίστηκε στον νυχτερινό ουρανό ανατολικά του Μισισιπή άφησε τους αστρονόμους να μπερδευτούν». 1987 - Ο κυβερνήτης Μπιλ Κλίντον του Αρκάνσας επισκέπτεται τον Σοσιαλιστή Αντόνιο Γκράμσι στην Ιταλία. Όταν ρωτήθηκε από μια ιταλική εφημερίδα εάν είναι εκεί για να μάθει πώς να εφαρμόζει τις σοσιαλιστικές οικονομικές πολιτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κυβερνήτης Κλίντον απαντά καταφατικά. 1.987 μ.Χ.- " Το μυστικό Σύνταγμα και η ανάγκη για συνταγματική αλλαγή " χρηματοδοτείται εν μέρει από το Ίδρυμα Ροκφέλερ . Σε αυτό, ο συγγραφέας Arthur S. Miller λέει: "...ένα διάχυτο σύστημα ελέγχου της σκέψης υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες... οι πολίτες διδάσκονται από την απασχόληση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το σύστημα δημόσιας εκπαίδευσης... στους ανθρώπους λένε τι να σκεφτούν... ένα νέο όραμα απαιτείται να σχεδιάσει και να διαχειριστεί το μέλλον, ένα παγκόσμιο όραμα που θα ξεπεράσει τα εθνικά σύνορα και θα εξαλείψει το δηλητήριο των εθνικιστικών λύσεων... ένα νέο Σύνταγμα είναι απαραίτητο». 2 Απριλίου 1.987 μ.Χ.- Ο Raymond English, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Ηθικής και Δημόσιας Πολιτικής, λέει στο Εθνικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο για την Εκπαιδευτική Έρευνα και Βελτίωση ότι, "Κριτική σκέψη σημαίνει όχι μόνο να μάθεις πώς να σκέφτεσαι μόνος σου, αλλά σημαίνει επίσης να μάθεις πώς να ανατρέπεις τις παραδοσιακές αξίες στην κοινωνία σου. Δεν σκέφτεσαι "κριτικά" αν αποδέχεσαι τις αξίες που σου δίδαξαν η μαμά και ο μπαμπάς. Αυτό δεν είναι «κρίσιμο». " 3 Ιουλίου 1.987 μ.Χ.- Η « Δημοκρατία της Αριζόνα » αναφέρει: 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 4/17 «Μια απότομη, εκπληκτική έκρηξη έπληξε τη βόρεια κομητεία του Σαν Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι αρχές είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι προκάλεσε τη μυστηριώδη έκρηξη». Ο μετεωρολόγος Wilbur Shigehara της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας φέρεται να είπε: " Ακούστηκε σαν έκρηξη από κανόνι . Ήταν ένα μεγάλο στιγμιαίο κούνημα. Είναι ένα μυστήριο. Πέρυσι, είχαμε πολλά κουνήματα όπως αυτό. Συνέβαιναν τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα. Δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν ήταν." 8 Ιουλίου 1.987 μ.Χ. - Η «Δημοκρατία της Αριζόνα » αναφέρει: «Για λόγους άγνωστους ακόμη και στους ειδικούς του καιρού, η θερμοκρασία στο Γκρίνσμπεργκ του Κάνσας πήδηξε 20 βαθμούς σε δέκα λεπτά». Ο Bill Ellis , παρατηρητής για την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία , λέει: «Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω κανέναν που να το έχει δει ποτέ». [Ένα μυστικό πείραμα στην τροποποίηση του καιρού ; ] 11 Αυγούστου 1.987 μ.Χ.- Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ χορηγεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 4.686.605 στον Δρ. Bernard Eastlund , έναν φυσικό που είναι σύμβουλος της Atlantic Richfield Company. Ο Δρ. Eastlund εργάζεται επίσης για την ARPA (Advanced Research Projects Agency) του Υπουργείου Άμυνας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά μια τεχνολογία που «αλλάζει τον καιρό ανακατευθύνοντας τα πολύ δυνατά μοτίβα ανέμου». Βομβαρδίζοντας το jet stream με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής έντασης, ο Dr. Eastlund είναι σε θέση να το εκτρέψει και να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες σε μια συγκεκριμένη περιοχή. 2 Νοεμβρίου 1.987 μ.Χ.- Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ απευθύνεται στο σοβιετικό Πολιτικό Γραφείο: "Τον Οκτώβριο του 1917 μ.Χ., χωρίσαμε τον παλιό κόσμο, απορρίπτοντάς τον μια για πάντα. Προχωράμε προς έναν νέο κόσμο, τον κόσμο του κομμουνισμού. Δεν θα κλείσουμε ποτέ αυτόν τον δρόμο!" Καθησυχάζει περαιτέρω τους κομμουνιστές συναδέλφους του: "Σύντροφοι, μην ανησυχείτε για όλα αυτά που ακούτε για το γκλάσνοστ, την περεστρόικα και τη δημοκρατία τα επόμενα χρόνια. Αυτά προορίζονται κυρίως για εξωτερική κατανάλωση . Δεν θα υπάρξει καμία σημαντική εσωτερική αλλαγή στη Σοβιετική Ένωση εκτός από κοσμητικούς σκοπούς. Ο σκοπός μας είναι να αφοπλίσουν τους Αμερικανούς και να τους αφήσουν να κοιμηθούν». Ιούνιος 1.988 μ.Χ.- Ο Λόρδος Μαϊτρέγια εμφανίζεται μυστηριωδώς ενώπιον ενός κοινού στο Ναϊρόμπι της Κένυας. [Ο Μαϊτρέγια έχει εμφανιστεί σε πολλές ομάδες σε διάφορα μέρη του κόσμου από εκείνη την εποχή. Όταν εμφανίζεται ο Μαϊτρέγια , υποστηρίζεται ότι το νερό στην περιοχή «φορτίζεται» – ότι παίρνει θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις. Η στάση του Μπέντζαμιν Κρεμ απέναντι σε όσους αρνούνται να δεχτούν αυτή τη φιγούρα ως τον Μεσσία του κόσμου φαίνεται σε αυτή τη δήλωση: «Όταν οι άνθρωποι δουν τον Μαϊτρέγια θα ξέρουν ότι έχει έρθει η ώρα να επιλέξουν· να προχωρήσουν μαζί Του σε ένα εκθαμβωτικό μέλλον. υπόσχεση - ή να πάψει να είναι."] 7 Δεκεμβρίου 1.988 μ.Χ. - Σε μια ομιλία του στον ΟΗΕ, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ λέει: «Η παγκόσμια πρόοδος είναι δυνατή μόνο μέσω της αναζήτησης της παγκόσμιας ανθρώπινης συναίνεσης καθώς προχωράμε προς μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων». 1.989 μ.Χ.- Η Δρ. Shirley McCune , Ανώτερη Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου της Μέσης Ηπείρου, απευθύνεται στη Διάσκεψη των Κυβερνητών του 1.989 μ.Χ. για την Εκπαίδευση: "Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αμερική... είναι ένας ολοκληρωτικός μετασχηματισμός της κοινωνίας μας. Έχουμε περάσει σε μια νέα εποχή... Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε αρχίσει πραγματικά να καταλαβαίνουμε... τον τεράστιο όγκο της οργανωτικής 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 5/17 αναδιάρθρωσης και του ανθρώπινου δυναμικού ανάπτυξη... Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να χτίσουμε ένα μέλλον... Η επανάσταση στο πρόγραμμα σπουδών είναι ότι δεν διδάσκουμε πλέον γεγονότα στα παιδιά». 12 Μαΐου 1.989 μ.Χ.- Στο Πανεπιστήμιο A&M του Τέξας, ο Τζορτζ Μπους δηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να καλωσορίσουν την Σοβιετική Ένωση «πίσω στην παγκόσμια τάξη ». 1.990 μ.Χ.- Στο βιβλίο του "The Keys of This Blood", ο καθολικός ιερέας Malachi Martin παραθέτει τα λόγια του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β': "Μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας θα ζούμε υπό την πρώτη Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στην κοινωνία των εθνών ...μια κυβέρνηση με απόλυτη εξουσία να αποφασίζει τα βασικά ζητήματα επιβίωσης. Μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη». 1990 - Ο Peter Kawaja , υπεύθυνος για την ασφάλεια μιας εταιρείας που ονομάζεται Product Ingredient Technology στη Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, μαθαίνει με απογοήτευση ότι το εργοστάσιο που πίστευε ότι κατασκεύαζε ένα άρωμα κερασιού παράγει στην πραγματικότητα χημικούς/βιολογικούς παράγοντες προς αποστολή. Ιράκ . Ανακαλύπτει επίσης ότι αυτό γίνεται με την πλήρη γνώση και τη συγκατάθεση του FBI , της CIA και της κυβέρνησης Μπους. Όταν προσπαθεί να ειδοποιήσει τις αρχές, κυβερνητικοί πράκτορες αρπάζουν τα έγγραφα που έχει συγκεντρώσει και η γυναίκα του σκοτώνεται. [Επομένως, η μυστηριώδης ασθένεια του Πολέμου του Κόλπου που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει.] 11 Σεπτεμβρίου 1990 μ.Χ.- Σε μια ομιλία στο Κογκρέσο με τίτλο «Προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη», ο Τζορτζ Μπους λέει: "Η κρίση στον Περσικό Κόλπο προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να προχωρήσουμε προς μια ιστορική περίοδο συνεργασίας. Από αυτούς τους ταραγμένους καιρούς μπορεί να αναδυθεί μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Βρισκόμαστε τώρα στον ορίζοντα ενός ΟΗΕ που λειτουργεί όπως οραματίστηκαν οι ιδρυτές του." [Ποιοι όμως ήταν οι ιδρυτές του ΟΗΕ και ποιες ακριβώς οι προθέσεις τους; Τουλάχιστον 43 μέλη της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στην ιδρυτική διάσκεψη στο Σαν Φρανσίσκο ήταν επίσης μέλη του CFR . Ο Γενικός Γραμματέας στην ιδρυτική διάσκεψη του ΟΗΕ το 1945 ήταν ένας αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ονόματι Alger Hiss . Αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο Alger Hiss ήταν σοβιετικός κατάσκοπος. Καταδικάστηκε για ψευδορκία επειδή είπε ψέματα για τις φιλοσοβιετικές δραστηριότητές του. Και ο Χις δεν ήταν απλώς μια παρέκκλιση. Τα Ηνωμένα Έθνη επέλεγαν πάντα τους σοσιαλιστές μονοκόσμους για ηγέτες.] 1 Οκτωβρίου 1.990 μ.Χ.- Σε μια ομιλία του ΟΗΕ, ο Πρόεδρος Μπους μιλά για "...συλλογική δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας που εκφράζεται από τον ΟΗΕ ... ένα ιστορικό κίνημα προς μια νέα παγκόσμια τάξη ." 1.991 μ.Χ.- Η Brittney Settle , μαθήτρια της ένατης δημοτικού στο Τενεσί, λαμβάνει «μηδέν» από την δασκάλα της επειδή έγραψε μια ερευνητική εργασία για τη ζωή του Ιησού Χριστού. Της λένε ότι είναι "Δεν είναι σωστό να κάνεις σε ένα δημόσιο σχολείο." Άλλοι μαθητές στην ίδια τάξη επιτρέπεται να γράφουν εργασίες για τη μετενσάρκωση, την μαγεία και την μαγεία. 1.991 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Μπους επαινεί τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σε μια κατάσταση της Ένωσης Μήνυμα: «Αυτό που διακυβεύεται είναι περισσότερες από μία μικρές χώρες, είναι μια μεγάλη ιδέα - μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ... για να επιτευχθούν οι παγκόσμιες φιλοδοξίες της ανθρωπότητας... βασισμένες σε κοινές αρχές και το κράτος δικαίου... Ο φωτισμός ενός χιλιάδες πόντους φωτός... Οι άνεμοι της αλλαγής είναι μαζί μας τώρα». [Η θεόσοφος Άλις Μπέιλι χρησιμοποίησε την ίδια έκφραση - " σημεία φωτός " - περιγράφοντας τη διαδικασία του απόκρυφου διαφωτισμού .] 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ. - Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 6/17 1991 - Την παραμονή του Πολέμου του Κόλπου, ο στρατηγός Brent Scowcroft , Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Μπους , διακηρύσσει: Ένα κολοσσιαίο γεγονός βρίσκεται μπροστά μας, η γέννηση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης ». Ιούνιος 1.991 μ.Χ.- Το CFR συνυποστηρίζει μια συνέλευση, "Επανεξετάζοντας την ασφάλεια της Αμερικής: Πέρα από τον Ψυχρό Πόλεμο στη Νέα Παγκόσμια Τάξη", στην οποία συμμετείχαν 65 μέλη κύρους της κυβέρνησης, της εργασίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των μέσων ενημέρωσης, του στρατού και των επαγγελμάτων από εννέα χώρες. Ιούλιος 1.991 μ.Χ.- Το Southeastern World Affairs Institute συζητά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σε ένα πρόγραμμα με θέματα: "Νομικές δομές για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη " και "Τα Ηνωμένα Έθνη: Από την σύλληψή τους σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη ". Ιούλιος 1.991 μ.Χ.- Σε ένα πρόγραμμα του CNN, ο πρώην διευθυντής της CIA Στάνσφιλντ Τέρνερ ( CFR ), όταν ρωτήθηκε για το Ιράκ , απαντά: "Έχουμε έναν πολύ μεγαλύτερο στόχο. Πρέπει να δούμε μακροπρόθεσμα εδώ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα - η κατάσταση μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών και του Ιράκ - όπου τα Ηνωμένα Έθνη εισβάλλουν σκόπιμα στην κυριαρχία ενός κυρίαρχου έθνους. Τώρα αυτό είναι ένα θαυμάσιο προηγούμενο που χρησιμοποιείται σε όλες τις χώρες του κόσμου ..." Αύγουστος 1.991 μ.Χ.- Μας λένε ότι οι σκληροπυρηνικοί στη Σοβιετική Ένωση έχουν κάνει πραξικόπημα και ότι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έχει συλληφθεί. Η απόπειρα πραξικοπήματος αποτυγχάνει, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προφανή κατάρρευση του σοβιετικού συστήματος και την εγκατάσταση του Μπόρις Γέλτσιν. [Έχει μάθει από τότε ότι το «πραξικόπημα» ήταν μια απάτη που σχεδιάστηκε για να πείσει την Δύση ότι ο κομμουνισμός είχε πέσει ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε πέσει. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ είχε στην πραγματικότητα σχεδιάσει το οργανωμένο πραξικόπημα τρεις εβδομάδες πριν συμβεί. Όλοι οι ηγέτες του πραξικοπήματος έλαβαν χάρη και αφέθηκαν ελεύθεροι.] 29 Οκτωβρίου 1.991 μ.Χ.- Ο David Funderburk , πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρουμανία, λέει σε ακροατήριο της Βόρειας Καρολίνας: " Ο Τζορτζ Μπους περιτριγυρίζει τον εαυτό του με ανθρώπους που πιστεύουν στην μονοκοσμική κυβέρνηση . Πιστεύουν ότι το σοβιετικό σύστημα και το αμερικανικό σύστημα συγκλίνουν." 1.992 μ.Χ.- Δημοσιεύεται το " The Twilight of Sovereignty " του πρώην προέδρου της Citicorp Walter Wriston ( CFR ), στο οποίο ισχυρίζεται: "Μια πραγματικά παγκόσμια οικονομία θα απαιτήσει συμβιβασμούς για την εθνική κυριαρχία. Δεν υπάρχει διαφυγή από το σύστημα." 1.992 μ.Χ.- Πραγματοποιείται στο Ρίο ντε Τζανέιρο «Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη (UNCED) Earth Summit», με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Διάσκεψης Maurice Strong. Τα κύρια προϊόντα αυτής της συνόδου κορυφής είναι η «Συνθήκη για την βιοποικιλότητα » και η «Ατζέντα 21», την οποία οι ΗΠΑ διστάζουν να υπογράψουν λόγω της αντίθεσης στο εσωτερικό λόγω της απειλής για την κυριαρχία και την οικονομία. Η σύνοδος κορυφής λέει ότι ο πλούτος του πρώτου κόσμου πρέπει να μεταφερθεί στον τρίτο κόσμο. Μας είπαν: «Η αποτελεσματική εκτέλεση της Ατζέντας 21 θα απαιτήσει μια βαθιά αναδιοργάνωση όλης της ανθρώπινης κοινωνίας, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος». [Σύμφωνα με τις αρχές της Ατζέντας 21, το Έργο Wildlands επιδιώκει να επιστρέψει το 50% της γης στις ΗΠΑ στην έρημο. Ήδη 20 τοποθεσίες σε αυτήν τη χώρα έχουν χαρακτηριστεί Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς των Ηνωμένων Εθνών και 47 τοποθεσίες σε αυτήν τη χώρα έχουν χαρακτηριστεί ως Καταφύγια Βιόσφαιρας του ΟΗΕ. Ο έλεγχος αυτών των περιοχών εντός των συνόρων των ΗΠΑ έχει ανατεθεί στον ΟΗΕ ] Οι μοχθηρές προθέσεις των ριζοσπαστών περιβαλλοντιστών αποκαλύπτονται σε μια δήλωση του διάσημου υποβρύχιου εξερευνητή Ζακ Κουστώ , παρευρισκόμενου στη Σύνοδο Κορυφής της Γης: 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 7/17 "Για να σταθεροποιήσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό , πρέπει να εξαλείψουμε 350.000 ανθρώπους την ημέρα ." 21 Μαΐου 1.992 μ.Χ.- Σε μια ομιλία στη συνάντηση της οργάνωσης Bilderberger στο Evian της Γαλλίας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ δηλώνει: "Σήμερα οι Αμερικανοί θα ήταν εξοργισμένοι εάν τα στρατεύματα του ΟΗΕ εισέρχονταν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη· αύριο θα είναι ευγνώμονες! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τους έλεγαν ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από το εξωτερικό, είτε πραγματική είτε διαφημιζόμενη, που απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη. είναι τότε ότι όλοι οι λαοί του κόσμου θα παρακαλέσουν τους παγκόσμιους ηγέτες να τους σώσουν από αυτό το κακό. Το μόνο πράγμα που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν παρουσιαστεί με αυτό το σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της ευημερίας τους σε αυτούς από την παγκόσμια κυβέρνησή τους». 20 Ιουλίου 1.992 μ.Χ.- Το περιοδικό " TIME " δημοσιεύει το " The Birth of the Global Nation ", του Strobe Talbott , Rhodes Scholar, συγκάτοικο του Bill Clinton στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Διευθυντή CFR και Trilateralist , στο οποίο γράφει: "Το έθνος όπως το ξέρουμε θα είναι ξεπερασμένο· όλα τα κράτη θα αναγνωρίσουν μια ενιαία παγκόσμια αρχή. Ο "Πολίτης του κόσμου" θα έχει αποκτήσει πραγματικό νόημα." 21 Αυγούστου 1.992 μ.Χ.- Κοντά στο Ρούμπι Ριτζ, στο Αϊντάχο, το σπίτι του Ράντι και της Βίκι Γουίβερ και των τεσσάρων παιδιών τους ήταν υπό παρακολούθηση από την Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ για 17 μήνες. Όταν ο οικογενειακός σκύλος αρχίζει να γαβγίζει, ο οικογενειακός φίλος Kevin Harris και ο 13χρονος γιος των Weavers, Sammy , ακολουθούν, νομίζοντας ότι έχει άρωμα ελαφιού. Άντρες με ρούχα παραλλαγής (οι στρατάρχες) πυροβολούν τον σκύλο και ο Χάρις και ο Σάμι απαντούν στα πυρά. Ο υποστρατάρχης William Degan και ο Sammy σκοτώνονται στην ανταλλαγή. Ο Sammy πυροβολείται στην πλάτη καθώς τρέχει για το σπίτι. Η Υπηρεσία Marshals ζητά βοήθεια από το FBI , το οποίο στέλνει την Ομάδα Διάσωσης Ομήρων ( HRT ) στη σκηνή. 22 Αυγούστου 1.992 μ.Χ. - Ένας ελεύθερος σκοπευτής HRT , ο Lon Horiuchi , πυροβολεί δύο πυροβολισμούς: ο πρώτος τραυματίζει τον Randy Weaver (αν και όχι σοβαρά). ο δεύτερος σκοτώνει τη Βίκι Γουίβερ καθώς κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της και τραυματίζει σοβαρά τον Κέβιν Χάρις . [ Η « παράβαση » του Ράντι Γουίβερ ; Φέρεται ότι είχε πριονίσει μια κάννη κυνηγετικού όπλου πολύ κοντή κατά ένα τέταρτο της ίντσας. Για αυτό, το σπίτι του περικυκλώθηκε από ομοσπονδιακούς πράκτορες και η γυναίκα και ο γιος του σκοτώθηκαν.] 31 Αυγούστου 1.992 μ.Χ.- Η πολιορκία 11 ημερών τελειώνει όταν ο Ράντι Γουίβερ παραδίδεται στις αρχές. [Ένα δικαστήριο βρήκε τον Weaver αθώο για την αρχική παραβίαση πυροβόλων όπλων για την οποία κατηγορήθηκε.] 29 Σεπτεμβρίου 1.992 μ.Χ.- Σε μια συνάντηση στο δημαρχείο στο Λος Άντζελες, ο Τριμερής και πρώην Πρόεδρος του CFR Winston Lord [μετέπειτα Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κλίντον ] εκφωνεί μια ομιλία με τίτλο « Αλλάζοντας τους δρόμους μας: Αμερική και νέος κόσμος », στην οποία παρατηρεί: "Σε κάποιο βαθμό, θα πρέπει να παραδώσουμε μέρος της κυριαρχίας μας, η οποία θα είναι αμφιλεγόμενη στο εσωτερικό. Σύμφωνα με την Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Βόρειας Αμερικής ( NAFTA ), ορισμένοι Αμερικανοί θα πληγωθούν καθώς καταλαμβάνονται θέσεις εργασίας με χαμηλούς μισθούς Μακριά." Χειμώνας 1.992 μ.Χ.-93 μ.Χ.- Το CFR « Foreign Affairs » δημοσιεύει το  Ενδυναμώνοντας τα Ηνωμένα Έθνη», από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπούτρος-Μπουτρός Γκάλι, ο οποίος ισχυρίζεται: «Είναι αναμφισβήτητο ότι το αιωνόβιο δόγμα της απόλυτης και αποκλειστικής κυριαρχίας δεν υφίσταται πλέον... Κάτω από τα δικαιώματα του ατόμου και τα δικαιώματα των λαών είναι μια διάσταση της οικουμενικής κυριαρχίας που βρίσκεται σε όλη την ανθρωπότητα... Είναι μια αίσθηση που βρίσκει όλο και περισσότερο έκφραση στη σταδιακή επέκταση του διεθνούς δικαίου... Σε αυτό το πλαίσιο η σημασία των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να είναι εμφανής και αποδεκτή». 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1773 έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 8/17 1.993 μ.Χ.- Διεξάγεται το δεύτερο Κοινοβούλιο των Παγκόσμιων Θρησκειών στο Σικάγο για την 100ή επέτειο του πρώτου. Όπως η πρώτη συνέλευση, έτσι και αυτή επιδιώκει να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σε «ένα αρμονικό σύνολο», αλλά θέλει να τις κάνει «να συγχωνευθούν ξανά στο αρχικό τους στοιχείο». Παραδοσιακές δοξασίες μονοθεϊστικών θρησκειών όπως ο Χριστιανισμός θεωρούνται ασυμβίβαστες με τον ατομικό «διαφωτισμό» και πρέπει να αλλοιωθούν δραστικά. 28 Φεβρουαρίου 1.993 μ.Χ.- Μια δύναμη 76 πρακτόρων της ATF εμπλέκεται σε μια θανατηφόρα συμπλοκή με τους Branch Davidians ενώ προσπαθούν να παρουσιάσουν ένταλμα σύλληψης στον ηγέτη της αίρεσης David Koresh για υποτιθέμενες ομοσπονδιακές παραβιάσεις πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών. Τέσσερις πράκτορες της ATF σκοτώνονται [ Ο Steve Willis, ο Robert William, ο Conway Lebleu και ο Tod McKeehan [...] μεταφέρθηκαν από τη Secret Service, όπου ήταν φρουροί της Κλίντον - στη BATF πριν από την επίθεση - Σκοτώθηκαν από φιλικά πυρά. Όλοι πέθαναν με τραύματα από πυροβολισμό στον αριστερό κρόταφο. -Επιμ., από τη λίστα του Slick's Skeleton] και 16 τραυματίες κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ενώ εκτιμάται ότι έξι Davidians σκοτώνονται και ένας άγνωστος αριθμός (συμπεριλαμβανομένου του Koresh ) τραυματίζεται. [Ο ομοσπονδιακός νόμος απαγορεύει αυστηρά τη χρήση στρατιωτικού προσωπικού και εξοπλισμού εναντίον Αμερικανών πολιτών. Επιτρέπεται εξαίρεση εάν πρόκειται για ναρκωτικά. Οι πράκτορες της ATF απλά είπαν ψέματα για να αποκτήσουν την χρήση ελικοπτέρων της Εθνικής Φρουράς στην επίθεσή τους. Ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε ένα εργαστήριο μεθαμφεταμίνης στο συγκρότημα Branch Davidian . Δεν υπήρχε κανένα απολύτως στοιχείο για την ύπαρξη εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης στην ένωση Branch Davidian . Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ATF επιχείρησε ποτέ να επιδώσει το ένταλμά της ή ακόμα και να ανακοινώσει ποιοι ήταν. Μόλις βγήκαν από στοκ ρυμουλκούμενα με τα όπλα να φουντώνουν. Την ίδια στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση εδάφους, ελικόπτερα άρχισαν να πυροβολούν από ψηλά το συγκρότημα Branch Davidian. Οι Branch Davidians δεν άρχισαν να ανταπαντούν τα πυρά παρά μόνο εννέα λεπτά μετά την έναρξη της επίθεσης στο ATF. Το ATF είχε επίσης τοποθετήσει ελεύθερους σκοπευτές σε ένα κτίριο σε κάποια απόσταση από το συγκρότημα Branch Davidian . Δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν στους Branch Davidians χωρίς να πυροβολήσουν πάνω από τα κεφάλια των επιτιθέμενων πρακτόρων της ATF . Είναι απολύτως πιθανό ορισμένα από τα θύματα της ATF να χτυπήθηκαν από δικούς τους άνδρες. Δύο από τους πράκτορες της ATF που σκοτώθηκαν στην επιδρομή είχαν μπει σε ένα παράθυρο δεύτερου ορόφου του σπιτιού του Branch Davidian . Στη συνέχεια, ένας τρίτος πράκτορας της ATF πυροβόλησε απευθείας στο παράθυρο που είχαν μόλις μπει οι σύντροφοί του.] 19 Απριλίου 1.993 μ.Χ.- Μετά από πολιορκία 51 ημερών, στρατιωτικά τανκς που οδηγούνται από προσωπικό του FBI αρχίζουν να ανοίγουν τρύπες στο συγκρότημα Branch Davidian για να εισαγάγουν έναν λυσσασμένο πράκτορα και να τελειώνουν η αντιπαράθεση. Λίγο μετά το μεσημέρι, πυρκαγιά ξεσπά εντός του κτιρίου και τυλίγεται γρήγορα στις φλόγες. Τα λείψανα τουλάχιστον 74 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 21 παιδιών κάτω των 16 ετών, ανακτήθηκαν από τα ερείπια, μερικά από τα οποία πέθαναν από πυροβολισμούς. [Το αέριο CS που εισήγαγε το FBI στο συγκρότημα Branch Davidian είχε προηγουμένως απαγορευτεί από τον διεθνή πόλεμο. Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του Σαντάμ Χουσεΐν, ωστόσο χρησιμοποιήθηκε σε γυναίκες και παιδιά στο Waco. Ο κατασκευαστής του αερίου είχε σταματήσει να το πουλάει στο Ισραήλ επειδή το είχαν χρησιμοποιήσει εναντίον Παλαιστινίων στα σπίτια τους και πολλά παιδιά είχαν σκοτωθεί από αυτό. Ο κατασκευαστής είχε προειδοποιήσει ότι το αέριο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε κλειστό χώρο λόγω των δυνητικά θανατηφόρων συνεπειών του. Το αέριο είναι επίσης πολύ εύφλεκτο. Ο Paul Gray, ο "ανεξάρτητος" ερευνητής εμπρησμών που διαπίστωσε ότι οι Branch Davidians ήταν υπεύθυνοι για τη φωτιά, ήταν πρώην υπάλληλος της ATF και η σύζυγός του ήταν σημερινή υπάλληλος της ATF - σχεδόν αμερόληπτο τρίτο μέρος. Σε ακροάσεις στο Κογκρέσο, η γενική εισαγγελέας Janet Reno ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να δράσει επειδή κακοποιούνταν παιδιά. Αυτό εγείρει ένα ενδιαφέρον ερώτημα: Γιατί συμμετείχε καθόλου η ATF ; Οι υποθέσεις παιδικής κακοποίησης δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Γραφείου Καπνού και Πυροβόλων Αλκοόλ. Η Kiri Jewell, η 14χρονη κοπέλα της οποίας η δακρύβρεχτη μαρτυρία έπεισε πολλούς ότι η επιδρομή ήταν δικαιολογημένη, δεν ήταν καν με τους Branch Davidians τη στιγμή που ισχυρίζεται ότι ο David Koresh την κακοποίησε. Ζούσε με τη μητέρα και τη γιαγιά της στην Καλιφόρνια.] 18 Ιουλίου 1993 μ.Χ.- Το μέλος του CFR και τριμερής Χένρι Κίσινγκερ γράφει στους "Los Angeles Times" σχετικά με τη NAFTA: 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ. - Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 9/17 «Αυτό που θα έχει το Κογκρέσο ενώπιόν του δεν είναι μια συμβατική εμπορική συμφωνία αλλά η αρχιτεκτονική ενός νέου διεθνούς συστήματος... ένα πρώτο βήμα προς μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων». 20 Ιουλίου 1993 μ.Χ.- Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Vincent Foster βρίσκεται νεκρός στο Ft. Marcy Park κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Η επίσημη απόφαση είναι αυτοκτονία. Ο διευθυντής του FBI Ουίλιαμ Σέσιονς απολύεται από τον Πρόεδρο Κλίντον λίγες ώρες πριν ο Φόστερ αποδειχθεί νεκρός. [Για να φτάσει στην τοποθεσία όπου βρέθηκε το πτώμα του, ο Φόστερ θα έπρεπε να περπατήσει 700 πόδια μέσα από ένα πάρκο με μεγάλο δάσος. Ωστόσο, δεν βρέθηκε χώμα στα παπούτσια του. Οι πράκτορες του FBI εμποδίστηκαν να ερευνήσουν το γραφείο του Foster από αξιωματούχους της διοίκησης μέχρι να αφαιρέσουν αρκετούς φακέλους. Ο Vincent Scalice, ένας ειδικός μάρτυρας που έχει ερευνήσει χιλιάδες ανθρωποκτονίες κατά την διάρκεια των 35 χρόνων του ως ανακριτής ανθρωποκτονιών στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, παρατηρεί: «Από την εμπειρία μου, δεν έχω δει ποτέ μια υπόθεση τόσο άσχημα να αντιμετωπίζεται και να διερευνάται, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για φάουλ». Ο Βινς Φόστερ ήταν συνεργάτης με τη Χίλαρι Κλίντον στη δικηγορική εταιρεία Rose .] 30 Οκτωβρίου 1.993 μ.Χ.- Ο διαμεσολαβητής της « Washington Post » Ρίτσαρντ Χάργουντ κάνει ένα άρθρο σχετικά με το ρόλο των μελών των μέσων ενημέρωσης του CFR : «Η συμμετοχή τους είναι μια αναγνώριση της ανάβασής τους στην αμερικανική άρχουσα τάξη, όπου δεν αναλύουν και ερμηνεύουν απλώς την εξωτερική πολιτική για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά βοηθούν να τα καταφέρουν». Φεβ. 1.994 μ.Χ.- Μια κριτική επιτροπή του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, βρίσκει 11 μέλη της αίρεσης Branch Davidian αθώα για κατηγορίες φόνου και συνωμοσίας στο Waco. 3 Μαΐου 1.994 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον υπογράφει την Οδηγία 25 της Προεδρικής Απόφασης και στην συνέχεια την κηρύσσει Διαβαθμισμένη, ώστε ο αμερικανικός λαός να μην μπορεί να δει τι λέει. [Η περίληψη του PDD-25 που εκδόθηκε στα μέλη του Κογκρέσου μας λέει ότι εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να παραδώσει τον έλεγχο των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων στη διοίκηση του ΟΗΕ .] 10 Μαΐου 1.994 μ.Χ.- Δίνονται Αμερικανοί πεζοναύτες που σταθμεύουν στο Twenty-Nine Palms της Καλιφόρνια μια έρευνα στην οποία ερωτώνται αν θα ήταν πρόθυμοι να ορκιστούν σε έναν κωδικό που δηλώνει: «Είμαι ένας μαχητής των Ηνωμένων Εθνών ». Ερωτήθηκαν επίσης στην έρευνα εάν θα ήταν διατεθειμένοι να πυροβολήσουν Αμερικανούς πολίτες. Σεπτ. 1.994 μ.Χ.- Η Γερουσία των ΗΠΑ πλησιάζει πολύ κοντά στην επικύρωση της Σύμβασης για τη Βιοποικιλότητα που προέκυψε από τη Σύνοδο Κορυφής για την Γη στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1.992 μ.Χ. και υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Κλίντον το 1.993 μ.Χ. Την τελευταία στιγμή, οι γερουσιαστές αντιλαμβάνονται την εξωφρενική της ατζέντα για την υποταγή του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας στην « ιερή φύση ». Οι στόχοι του ΟΗΕ που εκπληρώνει αυτή η συνθήκη περιλαμβάνουν: «κάντε τη φύση να λατρεύει μια κρατική θρησκεία», «κατατάσσετε τους ανθρώπους ως εχθρούς» και «δημιουργείτε περιοχές χωρίς ανθρώπινη παρουσία». Η ίδια η συνθήκη είναι λιγότερο από 30 σελίδες - μια χαλαρά διατυπωμένη, περιπετειώδης συγκέντρωση «νομικών» και δηλώσεων αρχών. Αλλά τα πρωτόκολλα εφαρμογής δεν θα γραφτούν παρά μόνο αφού η Γερουσία επικυρώσει τη συνθήκη! Στην πραγματικότητα, το Κογκρέσο θα υπέγραφε μια λευκή επιταγή. Ακόμη χειρότερα, τα εξουσιοδοτητικά πρωτόκολλα πρόκειται να συνταχθούν από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις - ριζοσπαστικές περιβαλλοντικές και σοσιαλιστικές οργανώσεις. 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 10/17 23 Σεπτεμβρίου 1.994 μ.Χ.- Οι παγκοσμιοποιητές συνειδητοποιούν ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνούν για το τι συμβαίνει, έχουν μόνο περιορισμένο χρόνο για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους. Μιλώντας στο δείπνο των Πρέσβεων των Ηνωμένων Εθνών, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ παρατηρεί: «Αυτό το παρόν παράθυρο ευκαιρίας, κατά το οποίο θα μπορούσε να οικοδομηθεί μια πραγματικά ειρηνική και αλληλοεξαρτώμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων, δεν θα είναι ανοιχτό για πολύ». [Παρατηρήστε ότι δεν αμφισβητούσε αν θα ερχόταν η παγκόσμια τάξη - μόνο αν θα έφτανε ειρηνικά.] Αυτος πιστευει: "Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ." Μάρτιος 1.995 μ.Χ.- Αντιπρόσωποι του ΟΗΕ συναντώνται στην Κοπεγχάγη της Δανίας, για να συζητήσουν διάφορες μεθόδους για την επιβολή παγκόσμιων φόρων στους ανθρώπους του κόσμου. 19 Απριλίου 1.995 μ.Χ.- Έκρηξη καταστρέφει το Ομοσπονδιακό Κτήριο Alfred P. Murrah στην Οκλαχόμα Σίτι, με αποτέλεσμα τον θάνατο 168 ανθρώπων. [Τόσο ο πρώην πράκτορας του FBI, Ted Gunderson, όσο και ο ειδικός σε εκρηκτικά της Πολεμικής Αεροπορίας, στρατηγός Benton Partin, λένε ότι μια βόμβα νιτρικού αμμωνίου/πετρελαίου καυσίμου σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κτίριο δεν θα μπορούσε να προκάλεσε την εκτεταμένη δομική ζημιά που προέκυψε . Έπρεπε να υπάρχουν εκρηκτικά προσαρτημένα στις κολώνες μέσα στο κτίριο. Μερικά από τα συντρίμμια από το κτήριο Murrah ανατινάχτηκαν προς το φορτηγό. Ο Δρ Raymon Brown, γεωφυσικός για το Γεωλογικό Ινστιτούτο της Οκλαχόμα, αναφέρει σεισμικά δεδομένα για εκείνη την ημερομηνία που υποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα υπήρξαν δύο εκρήξεις με διαφορά περίπου 12 δευτερολέπτων. Το τηλεοπτικό βίντεο που τραβήχτηκε λίγο μετά τον βομβαρδισμό δείχνει μηχανισμούς που δεν έχουν εκραγεί από το κτίριο να ανασύρονται από την ομάδα βομβών. Ο Edye Smith , του οποίου τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν στον παιδικό σταθμό Murrah , έκανε την ερώτηση στην εθνική τηλεόραση, " Πού ήταν το ATF; " Όλοι οι υπάλληλοί τους επέζησαν επειδή τους είπαν να μην πάνε στη δουλειά εκείνη την ημέρα. Αφού έκανε αυτή την ερώτηση, λέει ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες της είπαν: «Κράτα το στόμα σου κλειστό, μην το συζητάς». Ο Lester Martz , υπεύθυνος του γραφείου ATF του Ντάλας , ισχυρίζεται ότι ένας πράκτορας της ATF και ένας πράκτορας της DEA επέβαιναν σε έναν ανελκυστήρα στο κτίριο, ότι μετά την έκρηξη το ασανσέρ τους έπεσε 50 πόδια και ότι δραπέτευσαν από το ασανσέρ και έσωσαν πολλούς ανθρώπους . Ωστόσο, το προσωπικό σέρβις ανελκυστήρων λέει ότι κανείς δεν βρισκόταν στους ανελκυστήρες, κανένας από τους ανελκυστήρες δεν έπεσε ελεύθερα και οι πόρτες όλων των ανελκυστήρων έκλεισαν από την έκρηξη. Λένε ότι αν κάποιος είχε πέσει ελεύθερα 50 πόδια θα είχε, τουλάχιστον, σπάσει τους αστραγάλους του. Όταν ρωτήθηκε αν είχε υποψιαστεί ότι κάτι θα μπορούσε να συμβεί στις 19 Απριλίου, ο John Magaw , Διευθυντής του Γραφείου Αλκοόλ Καπνού και Πυροβόλων όπλων , απάντησε ότι είχε, και δήλωσε ότι όλες οι εγκαταστάσεις της BATF σε όλη την χώρα είχαν ειδοποιηθεί να είναι σε επιφυλακή. . Όταν έγινε η ίδια ερώτηση στους πράκτορες της BATF στην Οκλαχόμα Σίτι, απάντησαν ότι δεν είχαν ιδέα ότι θα συνέβαινε κάτι εκείνη την ημερομηνία. Προφανώς, κάποιος δεν λέει την αλήθεια. Αμέσως μετά τον βομβαρδισμό, το FBI εξαπέλυσε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τον « John Doe No. 2». Τώρα αναμένεται να πιστεύουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ. Μάρτυρες που λένε ότι είδαν τον John Doe Νο. 2 δεν επετράπη να καταθέσουν ενώπιον του μεγάλου ενόρκου που απήγγειλε κατηγορίες στον Timothy McVeigh .] Μάιος 1.995 μ.Χ.- Απίστευτα, ο Larry Potts , ο άνθρωπος του FBI υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις Ruby Ridge και Waco, προάγεται για να γίνει ο νούμερο δύο άνθρωπος στο Γραφείο. Σεπτ. 1.995 μ.Χ.- Το περιοδικό " Popular Science " περιγράφει μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ονομάζεται HAARP ( High-Frequency Active Auroral Research Program ) στην πολιτεία της Αλάσκας. Αυτό το έργο εκπέμπει ισχυρή ραδιοενέργεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης. Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι να αναπτύξει την ικανότητα " χειρισμού του τοπικού καιρού " χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που ανέπτυξε ο Bernard Eastlund . 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 11/17 [Το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1.990 μ.Χ.] 27 Σεπτεμβρίου-Οκτ. 1, 1.995 μ.Χ.- Πραγματοποιείται το " The State of the World Forum ", με χορηγία του Ιδρύματος Γκορμπατσόφ , που βρίσκεται στο Presidio στο Σαν Φρανσίσκο. [Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ίδρυσε το ίδρυμά του το 1.991 μ.Χ., πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος που τελικά οδήγησε στην «πτώση» του από την εξουσία και στη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.] Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Jim Garrison προεδρεύει της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν οι Mikhail Gorbachev , George Bush , η Βρετανίδα Margaret Thatcher , ο Καναδός αποκρυφιστής Maurice Strong, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ted Turner , ο μάγος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και άλλοι. Η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από την ενότητα της ανθρωπότητας και την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση. Ωστόσο, ο όρος « παγκόσμια διακυβέρνηση » χρησιμοποιείται στη θέση της « νέας παγκόσμιας τάξης », αφού η τελευταία έχει γίνει αλεξικέραυνο για τους αντιπάλους της παγκόσμιας κυβέρνησης. Η δήλωση αποστολής που εξέδωσαν οι διοργανωτές του συνεδρίου είναι άμεση και αποκαλυπτική: "Το Φόρουμ Κατάστασης του Παγκοσμίου θα επικεντρωθεί στις θεμελιώδεις προκλήσεις και ευκαιρίες καθώς εισερχόμαστε στην επόμενη φάση της ανθρώπινης ανάπτυξης. Πραγματοποιείται με την πεποίθηση ότι σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της ιστορίας, γεννάμε τον πρώτο παγκόσμιο πολιτισμό. " 1.996 μ.Χ.- Δημοσιεύεται η έκθεση των Ηνωμένων Εθνών 420 σελίδων « Η Παγκόσμια Γειτονιά μας». Περιγράφει ένα σχέδιο για « παγκόσμια διακυβέρνηση », ζητώντας μια διεθνή « Διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση » το 1998 με σκοπό να υποβληθούν στον κόσμο οι απαραίτητες συνθήκες και συμφωνίες για επικύρωση έως το έτος 2000 μ.Χ. 1 Μαρτίου 1.996 μ.Χ.- Οι Στρατάρχες των ΗΠΑ Το Service απονέμει το υψηλότερο βραβείο ανδρείας στους πέντε επιζώντες αναπληρωτές στρατάρχες που εμπλέκονται στη θανατηφόρα πολιορκία του Ruby Ridge , προκαλώντας έντονη κριτική από δύο μέλη της αντιπροσωπείας του Κογκρέσου του Αϊντάχο: Ο γερουσιαστής Larry Craig σχολιάζει, «Για να πει η Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ ότι το περιστατικό της Ρούμπι Ριτζ είναι άξιο ειδικού επαίνου, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει την οργή πολλών Αμερικανών, και θα έπρεπε». Η εκπρόσωπος Helen Chenoweth παρατηρεί, «Δεδομένου ότι οι έρευνες τόσο από το Κογκρέσο όσο και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έθεσαν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις δραστηριότητες όλων των ομοσπονδιακών υπηρεσιών που εμπλέκονται στην επιχείρηση Ruby Ridge , η Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ θα πρέπει να προσπαθήσει να διευθετήσει τι πήγε στραβά και να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβούν τέτοιες θανατηφόρες ατυχίες και πάλι, αντί να μοιράζω βραβεία». Μάιος 1996 μ.Χ.- Στο JT Lambert Intermediate School στο East Stroudsburg της Πενσυλβάνια, κορίτσια της έκτης τάξης αναγκάζονται να γδυθούν και να υποβληθούν σε κολπική εξέταση χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των γονιών τους. Ένα κορίτσι προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, αλλά οι υπεύθυνοι του σχολείου αρνούνται να την αφήσουν να το κάνει. Κάποια κορίτσια αρχίζουν να κλαίνε. Άλλοι προσπαθούν να συρθούν έξω από τα παράθυρα και να ξεφύγουν. Η σχολική νοσοκόμα τους λέει ότι είναι ένα μάτσο μωρά. 1 Μαΐου 1.996 μ.Χ.- Ιδρύεται γερμανική αεροπορική βάση στο Holloman Field κοντά στο Alamogordo, Νέο Μεξικό. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που επιτρέπεται σε ένα ξένο έθνος να εγκαταστήσει μια μόνιμη στρατιωτική εγκατάσταση σε αμερικανικό έδαφος. Ιούνιος 1.996 μ.Χ.- Ο επισκοπικός επίσκοπος William Swing κινείται για να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σε έναν ενιαίο οργανισμό που ονομάζεται UR ( Ηνωμένες Θρησκείες ). Το UR θα ήταν το πνευματικό αντίστοιχο των σχεδίων του ΟΗΕ Swing για τη δημιουργία ενός καταστατικού UR μέχρι τον Ιούνιο του 1.997 μ.Χ. και για την ίδρυση της έδρας του στο Σαν Φρανσίσκο μέχρι το έτος 2000 μ.Ψ. Οι χριστιανικές ονομασίες που λένε ότι κάποιος μπορεί να έρθει στον Θεό μόνο μέσω του Ιησού Χριστού θεωρούνται «μισαλλόδοξες και πρέπει να αναγκαστεί να αναγνωρίσει ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι προς τον Θεό. 3-4 Ιουνίου 1.996 μ.Χ.- Οι κάτοικοι του Πίτσμπουργκ ξυπνούν από τους ήχους ελικοπτέρων που πετούν χαμηλά και πυροβολισμούς. Μαυροφορεμένοι στρατιώτες βγαίνουν από τα ελικόπτερα 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 12/17 τρομοκρατώντας τους κατοίκους σε ακτίνα 20 μιλίων από το κέντρο του Πίτσμπουργκ και προκαλώντας ξέφρενα τηλεφωνήματα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. [ Το Πίτσμπουργκ δεν ήταν μόνο σε αυτή την εμπειρία. Παρόμοιες στρατιωτικές ασκήσεις έχουν διεξαχθεί σε 21 πόλεις των Η.Π.Α. ] Φθινόπωρο 1.996 μ.Χ.- Το « Κατάσταση του Παγκόσμιου Φόρουμ II » λαμβάνει χώρα, πάλι στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτή τη φορά πολλές από τις συνεδριάσεις είναι κλειστές για τον Τύπο. Οκτ. 1.996 μ.Χ.- Οι πολίτες της Αυστραλίας διατάσσονται να μεταφέρουν αμέσως τα ημιαυτόματα πυροβόλα όπλα τους στα τοπικά αστυνομικά τμήματα. Δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις. Προειδοποιούνται ότι αν αρνηθούν, θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν με φυλάκιση. [Οι άνθρωποι της Αυστραλίας χρησιμοποιούνται συχνά ως ινδικά χοιρίδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης . Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία γίνεται σχεδόν πάντα αργότερα στην Αμερική.] 10 Οκτωβρίου 1996 - Ο Gordon Novel , στενός φίλος του William Colby (του πρώην διευθυντή της CIA που υποτίθεται ότι "πνίγηκε"), είναι στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα " Foredom Forum " με οικοδεσπότης Don Wiederman. Ο Novel είχε εργαστεί για τον Λευκό Οίκο ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα πληροφοριών. Ο ίδιος αναφέρει: "Ο Ρούμπι Ριτζ ήταν μια σκόπιμη επιχείρηση για να ξεκινήσει η επίθεση στη δεξιά πτέρυγα. Χρησιμοποιούν κατάσχεση όπλων και επιθέσεις στη θρησκεία ως προκαταρκτική διάταξη για ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος μέχρι το έτος 2000 μ.Χ." Λέει ότι η δολοφονία των Branch Davidians ήταν η αρχική πρόθεση στο Waco σύμφωνα με αυτό που ονομαζόταν D Plan . Εκδίδει μια ανατριχιαστική προειδοποίηση: " Ο Κόλμπι ήταν της γνώμης ότι αυτοί οι τύποι ήταν διαβολεμένοι να δημιουργήσουν μια συνθήκη που θα διαβρώσει όλες τις συνταγματικές μας ελευθερίες. Τελικά, αυτό θα συμβεί όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτό που ονομάζουμε "πυρηνικό πυρηνικό τσέπης ", έναν μικροσκοπικό χαρτοφύλακα σχεδιασμένο από το Ισραήλ -πυρηνικό όπλο μεγέθους που μπορεί να μείνει σε μια πολυκατοικία κάπου. Θα βγάλει περίπου 20 τετραγωνικά τετράγωνα. Θα το κατηγορούσαν στους μουσουλμάνους, ισχυριζόμενοι ότι είχαν κλέψει βλήματα ρωσικού πυροβολικού. Αυτό θα μας έφερνε ουσιαστικά σε κατάσταση πολεμικής νόμου των Ηνωμένων Εθνών ». 1 Ιανουαρίου 1.997 μ.Χ.- Ένας νέος Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ξεκινά την πενταετή θητεία του. Το όνομά του είναι Κόφι Ανάν , 58 ετών. Είναι από το έθνος της Γκάνας στη Δυτική Αφρική. Ο Κόφι Ανάν είναι ένας γνώστης των πληροφοριών, ένας μακροχρόνιος αξιωματούχος του ΟΗΕ. Εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη για περισσότερα από 30 χρόνια, επομένως γνωρίζει καλά τους στόχους και τις μεθόδους του ΟΗΕ. Λίγο πριν εκλεγεί Γενικός Γραμματέας, ο Κόφι Ανάν ήταν ο Γενικός Υφυπουργός Επιχειρήσεων Διατήρησης της Ειρήνης, επομένως συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργήσει τον δικό του μόνιμο στρατό. [Για να κατευνάσει τους επικριτές του ΟΗΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ανάν υποσχέθηκε να μεταρρυθμίσει τα Ηνωμένα Έθνη. Τοποθέτησε τον αποκρυφιστή Maurice Strong υπεύθυνο της «μεταρρύθμισης».] Ιαν. 1.997 μ.Χ.- Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοινώνει ότι η COSCO (Chinese Ocean Shipping Company) έχει λάβει εγγύηση δανείου 138 εκατομμυρίων δολαρίων και θα της επιτραπεί να ναυπηγήσει πλοία σε Κινητό, Αλαμπάμα, ναυπηγείο. Μάρτιος 1.997 μ.Χ.- Στο ενημερωτικό δελτίο «The Emergence» του Benjamin Creme , οι αναγνώστες ειδοποιούνται ότι ο ερχομός του Λόρδου Μαϊτρέγια , του υποτιθέμενου Χριστού της Νέας Εποχής , είναι κοντά: "Να είστε έτοιμοι να δείτε τον Μεγάλο Κύριο, γιατί ο καιρός της ανάδυσής Του είναι κοντά. Απαντήστε γρήγορα στο κάλεσμά Του. Τερματίστε για πάντα το μίσος και τη μισαλλοδοξία των ανθρώπων." 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ. - Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 13/17 12 Μαρτίου 1.997 μ.Χ.- Αμερικανοί πολίτες συγκεντρώνονται σε ακρόαση της Επιτροπής του Λονγκ Μπιτς Χάρμπορ για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εκμίσθωση λιμενικής εγκατάστασης από την κυβέρνηση Κλίντον στην COSCO (την εταιρεία που ανήκει στην κομμουνιστική Κίνα). [Η κυβέρνηση Κλίντον είχε κλείσει τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, νωρίτερα αυτή τη δεκαετία ως αποτέλεσμα περικοπών στην άμυνα. Τώρα θέλουν να μισθώσουν αυτή την εγκατάσταση στην Red China! Αυτό είναι το ίδιο καθεστώς που είχε απειλήσει να πυρηνώσει το Λος Άντζελες. Οι τελωνειακοί υπάλληλοι των ΗΠΑ θα επιτρέπεται να επιθεωρούν μόνο ένα στα οκτώ εμπορευματοκιβώτια που φέρνουν οι Κινέζοι σε αυτό το λιμάνι. Ήδη, η COSCO έχει εμπλακεί σε μια προσπάθεια να περάσει λαθραία 2.000 τυφέκια επίθεσης AK-47 μέσω του Όκλαντ για να εξοπλίσει εγκληματικές συμμορίες.] 13 Μαρτίου 1.997 μ.Χ.- Δέκα χιλιάδες πολίτες της Αριζόνα βλέπουν περίεργα φώτα στον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Φοίνιξ. Αρκετές καταγράφουν το φαινόμενο σε οικιακές βιντεοκάμερες. Τα φώτα είναι διατεταγμένα σε σχήμα V σε πλάτος πάνω από ένα μίλι. [Η αστυνομία και ο στρατός ισχυρίζονται ότι τίποτα ασυνήθιστο δεν συνέβη εκείνο το βράδυ και τίποτα δεν εμφανίστηκε στα ραντάρ. Ένας Καναδός ερευνητής, ο αείμνηστος Serge Monast , ανέφερε ότι μέσω του " Project Bluebeam ", η NASA είχε αναπτύξει την ικανότητα προβολής τρισδιάστατων ολογραφικών εικόνων στην ατμόσφαιρα της γης. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία, θα ήταν δυνατό να πλαστογραφήσουμε μια εισβολή UFO και να πείσουμε τους ανθρώπους του κόσμου ότι πρέπει να ενωθούμε σε μια κυβέρνηση ενός κόσμου για να καταπολεμήσουμε αυτήν την εξωγήινη απειλή.] [Αυτό μπορεί όντως να ήταν ένα πείραμα στην προσποίηση UFO, αλλά η τεχνολογία ήταν πιο πεζή. Μια μονάδα της Εθνοφρουράς που επισκέφτηκε εκτός πολιτείας χρησιμοποιούσε φωτοβολίδες αλεξίπτωτων για να φωτίσει μια ζώνη πτήσης και ήταν τοποθετημένες με τον εντυπωσιακό τρόπο που περιγράφηκε. -Επιμ. ] 19 Μαρτίου 1.997 μ.Χ.- Κατά την διάρκεια μιας συνόδου της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας της Βουλής, ο Αντιπρόσωπος Ντάνκαν Χάντερ (R-CA) αναφέρεται στο γεγονός ότι η Κόκκινη Κίνα έχει πλέον τον έλεγχο της Διώρυγας του Παναμά . Μια θυγατρική της COSCO έχει συνάψει συμφωνίες για τη μίσθωση των «λιμένων άγκυρας» - το Balboa στο άκρο του Καναλιού στον Ειρηνικό και το Cristobal στο άκρο του Ατλαντικού. [Αντίο, Δόγμα Μονρόε. Γεια σας, Νέα Παγκόσμια Τάξη]. 21 Μαρτίου 1.997 μ.Χ.- Τρία κόκκινα κινεζικά πλοία του πολεμικού ναυτικού - δύο αντιτορπιλικά και ένα πλοίο εφοδιασμού - ελλιμενίζονται στο Ναυτικό Αεροπορικό Σταθμό North Island στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο για πέντε ημέρες. [Η θερμή υποδοχή που έλαβαν οι Κινέζοι ήταν σε έντονη αντίθεση με την ψυχρή αντιπαράθεση ενός έτους νωρίτερα, όταν τα αμερικανικά ναυτικά στάλθηκαν στα στενά της Ταϊβάν ως απάντηση στις προσπάθειες των Κόκκινων Κινέζων να εκφοβίσουν τους Ελεύθερους Κινέζους κατά τη διάρκεια προεδρικών εκλογών. Το καθεστώς της ηπειρωτικής χώρας καταδίκασε την ενέργεια των ΗΠΑ ως παραβίαση της κινεζικής «κυριαρχίας».] 5 Ιουνίου 1.997 μ.Χ.- Σε κατάθεση ενώπιον της δικαστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο διευθυντής του FBI, Λούις Φριχ, παραδέχεται: «Είμαστε δυνητικά η πιο επικίνδυνη υπηρεσία στη χώρα εάν δεν εξετασθούμε προσεκτικά». [Στον απόηχο της Ruby Ridge, Waco , της καταστροφής του Richard Jewell και του χάους στο εργαστήριο εγκλήματος του FBI , αυτή η δήλωση παίρνει ιδιαίτερα δυσοίωνους τόνους.] Μάιος 1.998 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Bill Clinton εκδίδει την Προεδρική Απόφαση 63, η οποία προβλέπει ότι, στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης πέρα από τις δυνατότητες του ιδιωτικού τομέα να χειριστεί, "Οι πλήρεις αρχές, οι δυνατότητες και οι πόροι της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των αρχών επιβολής του νόμου, των κανονισμών, των ξένων πληροφοριών και της αμυντικής ετοιμότητας θα είναι διαθέσιμες, κατά περίπτωση, για να διασφαλιστεί ότι 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 14/17 επιτυγχάνεται και διατηρείται η προστασία της ζωτικής σημασίας υποδομής." Αυτό το σχέδιο πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή «το αργότερο το 2000 μ.Χ.». 14 Μαΐου 1.998 μ.Χ.- Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εκδίδει το Εκτελεστικό Διάταγμα 13083, που ισοδυναμεί με πλήρη αντιστροφή της Δέκατης Τροποποίησης του Συντάγματος των Η.Π.Α. ). Ουσιαστικά, η EO 13083 διεκδικεί την εξουσία να απαλλάσσει τους συνταγματικούς περιορισμούς, τη διάκριση των εξουσιών και τις αποκλειστικές εξουσίες μεμονωμένων πολιτειών όταν ο Πρόεδρος ή οι υφισταμένοι του στην εκτελεστική εξουσία πιστεύουν ότι μια τέτοια ενέργεια είναι «απαραίτητη». [Για τους Κλιντονίτες, ο « φεντεραλισμός » ορίζεται από την αυθαίρετη εξουσία στην κεντρική κυβέρνηση, παρά από τη διάχυση της εξουσίας μεταξύ των διαφόρων συμπληρωματικών κυβερνήσεων και τον περιορισμό όλης της κυβερνητικής εξουσίας μέσω ενός γραπτού συντάγματος.] 17 Ιουνίου 1.998 μ.Χ.- Εθνική Κυκλοφορία Οδών του Υπουργείου Μεταφορών Η Διοίκηση Ασφάλειας εκδίδει μια οδηγία για την εφαρμογή των διατάξεων για την άδεια οδήγησης-ID που εγκρίθηκαν από το Κογκρέσο. Αυτή η οδηγία προβλέπει να απαιτείται από όλα τα κράτη να υποβάλλουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης στο Υπουργείο Μεταφορών έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2000 μ.Χ. Η οδηγία επίσης "προτρέπει τα κράτη να υιοθετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας", συμπεριλαμβανομένων βιομετρικών συσκευών - όπως δακτυλικά αποτυπώματα και δεδομένα σάρωσης αμφιβληστροειδούς. Ο εκπρόσωπος Ron Paul (R-TX) αναλύει αυτή την βαριά κατάσταση πραγμάτων: "Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση του νόμου, οι πολίτες των πολιτειών που έχουν άδειες οδήγησης που δεν συμμορφώνονται με τα ομοσπονδιακά πρότυπα έως την 1η Οκτωβρίου 2000 μ.Χ., θα βρεθούν ουσιαστικά στερημένοι από την ικανότητά τους να συμμετέχουν στη ζωή όπως την ξέρουμε. ημερομηνία, οι Αμερικανοί δεν θα μπορούν να βρουν δουλειά, να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό, να υποβάλουν αίτηση για Κοινωνική Ασφάλιση ή Ιατρική περίθαλψη, να ασκήσουν τα δικαιώματά τους στη Δεύτερη Τροποποίηση ή ακόμη και να πάρουν πτήση με αεροπλάνο, εκτός εάν μπορούν να προσκομίσουν μια κρατική ταυτότητα που να συμμορφώνεται με ομοσπονδιακές προδιαγραφές». [Πολλοί λόγοι έχουν προταθεί ως δικαιολογία για ένα εθνικό σύστημα ταυτότητας - διασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης, παρακολούθηση νεκρών μπαμπάδων, καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ευγενής ή πολιτικά ελκυστική είναι η υπόθεση, κανένας ομοσπονδιακός νόμος ή κανονισμός δεν δικαιολογείται για ηθικούς ή άλλους λόγους, εάν είναι αρχικά αντισυνταγματικός. Οι Αμερικανοί αγνοούν με κίνδυνο τη δημοσίευση των εθνικών ταυτοτήτων. Η εθνική ταυτότητα ήταν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος του ολοκληρωτισμού. Η αδυσώπητη ώθηση για την εθνική ταυτότητα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην ημέρα που «κανείς δεν μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από το ότι είχε το σημάδι του θηρίου». (Αποκ. 13:17)] 15 Ιουλίου 1998 μ.Χ.- Σε μια επιστολή " Αγαπητέ Συνάδελφε " σχετικά με το Εκτελεστικό Διάταγμα 13083 προς τους συναδέλφους του στο Κογκρέσο, ο εκπρόσωπος Mac Collins (R-GA) προειδοποιεί, «Μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι ο Πρόεδρος Κλίντον σκοπεύει να σφετεριστεί και να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που επιφυλάσσει το Σύνταγμα στο Κογκρέσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες επίσης... Εάν η ομοσπονδιακή εκτελεστική εξουσία είχε την εξουσία να καθορίσει πότε υπάρχει «ανάγκη» ομοιόμορφα πρότυπα ή για να υπαγορεύσουμε ποιοι κανονισμοί σε κρατικό επίπεδο είναι « απαραίτητοι », τότε θα υπήρχε ελάχιστος λόγος να υπάρχουν κρατικά νομοθετικά όργανα ή το Κογκρέσο των ΗΠΑ». 17 Ιουλίου 1.998 μ.Χ.- Στην στήλη του " Between the Lines ", ο Joseph Farah , συντάκτης της δημοφιλούς διαδικτυακής εφημερίδας WorldNetDaily, υποστηρίζει ότι το σφάλμα Y2K είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, αλλά προειδοποιεί ότι η κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το πρόβλημα ως δικαιολογία για να εδραιώσει τις δικτατορικές εξουσίες. Ο Φάρα φοβάται ότι ο Πρόεδρος Κλίντον μπορεί να επιχειρήσει με τόλμη να επιτύχει μια τέτοια αρπαγή εξουσίας πριν από την λήξη της θητείας του. Η Φάρα ρωτά, "Δεν είναι δυνατόν... με όλα όσα γνωρίζουμε για τον χαρακτήρα του Μπιλ Κλίντον , να επιχειρήσει να μετατρέψει μια τέτοια κρίση [όπως το Y2K ] σε ευκαιρία;" [Το Millenium Bug θα μπορούσε να προσφέρει σε έναν φιλόδοξο Πρόεδρο την ευκαιρία να αρπάξει τις δικτατορικές εξουσίες. Μια τέτοια ιδέα φαίνεται εύλογη αν σκεφτεί κανείς τον βαθμό στον οποίο η 23/12/23 μ.Χ., 3:05 μ.μ. Μια Ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης από το 1.773 μ.Χ. έως το 1.998 μ.Χ.- Μέρος II https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm 15/17 ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ήδη υπερβεί τα όρια του Συντάγματος, την κατεύθυνση προς την οποία συνεχίζουμε να κινούμαστε και την επιτάχυνση του ρυθμού.] 17 Ιουλίου 1.998 μ.Χ.- Συγκεντρώθηκαν για μια διάσκεψη στο Ρώμη, 120 έθνη εγκρίνουν ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ( ΔΠΔ ). Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα επτά έθνη που καταψηφίζουν το καταστατικό. Το ΔΠΔ θα γίνει δεσμευτικό για κάθε άτομο στην γη, μόλις επικυρωθεί από μόνο 60 έθνη! [Βάσει της συνθήκης του ΔΠΔ, οι Αμερικανοί θα αντιμετώπιζαν δικαστές από ολοκληρωτικά καθεστώτα, έναν ασυγκράτητο παγκόσμιο εισαγγελέα, κανένα δικαίωμα να αντιμετωπίσουν τους κατηγόρους, καμία προστασία από διπλό κίνδυνο, κανένα τεκμήριο αθωότητας μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους και δίωξη για αόριστα καθορισμένα «εγκλήματα» . Ο ορισμός της «γενοκτονίας» περιλαμβάνει «την πρόκληση ψυχικής βλάβης». Ένα άτομο θα μπορούσε να οδηγηθεί ενώπιον ενός διεθνούς δικαστηρίου, να καταδικαστεί για γενοκτονία και να φυλακιστεί για χρόνια σε μια ξένη χώρα επειδή απλώς εξέφρασε κριτική σε έναν τρόπο ζωής που θεωρεί ηθικά καταδικαστέο!] Νοέμβριος 1.998 μ.Χ.- Το Κογκρέσο ανακαλύπτει ότι ο Πρόεδρος Κλίντον έχει θάψει χρήματα για ένα Ο μόνιμος στρατός του ΟΗΕ σε ένα τεράστιο νομοσχέδιο χρηματοδότησης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. [Εάν δημιουργηθεί αυτός ο μόνιμος στρατός του ΟΗΕ, τα αμερικανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να υπόκεινται σε: 1) Δίνοντας όρκο για την τήρηση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών , όχι του Συντάγματος των ΗΠΑ 2) Υπηρέτηση υπό ανίκανους ξένους διοικητές 3) Να πολεμάς και να πεθαίνεις σε κάποια μακρινή χώρα σε έναν πόλεμο του ΟΗΕ που δεν προστατεύει την αμερικανική ασφάλεια] 30 Νοεμβρίου 1.998 μ.Χ.- Τίθεται σε ισχύ το Εθνικό Σύστημα Άμεσων Ελέγχων ( NICS ) για την αγορά οποιουδήποτε πυροβόλου όπλου από αντιπρόσωπο. Ο αγοραστής υποχρεούται να δηλώσει τον τύπο του πυροβόλου όπλου - περίστροφο, τουφέκι ή κυνηγετικό όπλο - αγοράζει. [Εάν διαπιστωθεί ότι ένα άτομο είναι νομικά επιλέξιμο να αγοράσει ένα πυροβόλο όπλο, τι διαφορά έχει ποιος τύπος πυροβόλου όπλου είναι; Όταν οι αρπαγές όπλων σε πολιτειακό ή ομοσπονδιακό επίπεδο επιτύχουν τον συχνά δηλωμένο στόχο τους να απαγορεύσουν τα όπλα, θα ξέρουν αμέσως ποιος τα έχει. Το FBI ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει αρχεία αγορών πυροβόλων όπλων για 18 μήνες - σαφώς αντίθετα με τον ομοσπονδιακό νόμο, ο οποίος απαιτεί την άμεση καταστροφή των πληροφοριών για επιτυχημένες αγορές πυροβόλων όπλων. Ως εκ τούτου, έχουμε την κορυφαία υπηρεσία επιβολής του νόμου του έθνους να δηλώνει ότι σκοπεύει να παραβιάσει κατάφωρα το νόμο! Παρά τους ισχυρισμούς ότι θέλουν μόνο να προστατεύσουν τα παιδιά και να ενισχύσουν τη δημόσια ασφάλεια, ο απώτερος στόχος των υποστηρικτών του ελέγχου των όπλων είναι να αφοπλίσουν πλήρως τους Αμερικανούς αμάχους. Συνειδητοποιούν ότι δεν θα μπορέσουν να το επιτύχουν αυτό με μια πτώση, γι' αυτό υιοθέτησαν μια αποσπασματική προσέγγιση - περιορίζοντας λίγο την φορά την κατοχή πυροβόλων όπλων, καταργώντας την Δεύτερη Τροποποίηση στο πρόγραμμα δόσεων. Αυτό δεν είναι απλώς η παρανοϊκή φαντασία των «καρυδιών». Οι υποστηρικτές του ελέγχου των όπλων το έχουν δηλώσει. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την Προεδρία Μιχαήλ Δουκάκης δήλωσε, "Δεν πιστεύω στους ανθρώπους που έχουν όπλα, μόνο στην αστυνομία και στον στρατό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να αφοπλίσω αυτό το κράτος". Ο Μάικλ Στέφενσον του Stop Firearm Violence χρησιμοποίησε τον πυροβολισμό στο σχολείο στο Jonesboro του Αρκάνσας για να αποκαλύψει την πραγματική του πρόθεση: "[αυτό το περιστατικό θα έπρεπε] να σβήσει μια για πάντα την διαφοροποίηση που κάνουμε μεταξύ του πολυβόλου, ενός ειδικού .38 και ενός κυνηγετικού όπλου. Υπάρχει μόνο ένας εχθρός και αυτός είναι το όπλο, τελεία» (https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-1.htm?fbclid=IwAR0AejB517HB_-o28Xu8waqeuuZkPf0sd4ytrpaNqT45q9t_pe3GczRMjYc, https://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-08/History_of_the_New_World_Order-2.htm).

 


 



 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου