Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ TTIP

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ TTIP
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ


Είναι γνωστό πως οι ΗΠΑ υπό κάθε ηγεσία μέχρι τώρα προωθούν να θέσου σε ισχύ την TTIP (https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/01/blog-post_70.html). Με αυτή προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ένωση των ΗΠΑ με την ΕΕ (αλλά και με τις χώρες του Ειρηνικού με την παράλληλη Διειρηνική Ένωση- https://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Pacific_Partnership), αρχικά οικονομική και στην συνέχεια πολιτική, αλλά και θρησκευτική (https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/2016.html).

Για το λόγο αυτό, προσπαθούν να «πείσουν» τους λαούς που θέλουν να ενώσουν, να αποδεχτούν την ένωση αυτή, και να ενωθούν υπό την ηγεσία τους (και φυσικά και των πολυεθνικών βιομηχανιών και των τραπεζών που τους ελέγχουν).

Και όλα αυτά, παρά τις μεγάλες εθνικές, ιστορικές, θρησκευτικές, κοινωνικές και οικονομικές διαφορές τους, και έτσι αποφάσισαν να «εξαλείψουν» όλες τις διαφορές αυτές.
Έτσι άρχιζαν να εφαρμόζουν ένα νέο οικονομικό σύστημα ελέγχου των πληθυσμών (https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/02/chip-ttip.html), ενώ παράλληλα αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν «νέο ευρωπαίο πολίτη», χωρίς τις ιστορικές και θρησκευτικές διαφορές του παρελθόντος.

Αρχικά αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν και να επιβάλλουν στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ξαναγράψουν τα βιβλία ιστορίας τους (αφαιρώντας όποια κομμάτια της ιστορίας δεν τους βόλευαν στον στόχο τους).

Επιπρόσθετα έφεραν πληθυσμούς για να συνηθίσουν τους λαούς της ΕΕ με αυτούς (ή ακόμα καλύτερα για αυτούς να τους κάνουν και να αναμειχτούν μεταξύ τους, κάτι που θα διευκόλυνε τα σχέδια τους).

Και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην «συγκατοίκηση» και υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ πληθυσμών διαφορετικής εθνότητας και θρησκείας, τότε να επιβάλουν αναγκαστικά τον αχταρμά της παν θρησκείας και να απαγορεύσουν την δυνατότητα να μιλά κανείς δημόσια για θρησκευτικές διαφορές.


Σε αυτό το σημείο τους βοηθάει πολύ και ο πάπας της Ρώμης, ο οποίος εκτός από απαραίτητος οικονομικός και πολιτικός συνεργάτης των ΗΠΑ-ΕΕ, έχει και τους δικούς του ηγεμονικούς θρησκευτικούς λόγους για να τους βοηθάει σε αυτό το σχέδιο (https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/12/blog-post_9.html, https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/11/blog-post_1.html).

Και φυσικά και οι ΗΠΑ-ΕΕ (με τις πολυεθνικές που τις εξουσιάζουν) εξυπηρετούνται να έχουν όλοι οι λαοί κοινή οικονομική, πολιτική και κυρίως θρησκευτική ηγεσία (υπό τον πάπα της Ρώμης), απόλυτα συνεργάσιμη μαζί τους, και η οποία σαν ανώτατη πνευματική-θρησκευτική αρχή όλων αυτών των λαών θα τους κατευθύνει να υποτάσσονται και να υπακούν απόλυτα τους ηγέτες (ή τον ηγέτη) της ένωσης αυτής.

Γιατί όπως είναι λογικό, αν οι λαοί θυμούνται τις ιστορικές-θρησκευτικές διαφορές και αντιπαλότητες που είχαν (και έχουν) μεταξύ τους, δεν θα δεχτούν ποτέ να ενωθούν μεταξύ τους, ξέροντας ότι οι μεν θα προσπαθήσουν να υπονομεύουν τους δε.

Και σε μία τέτοια περίπτωση η ένωση που θέλουν οι υποστηρικτές της TTIP δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα και έτσι η παγκόσμια παύση εμπορικών δασμών που πληρώνουν οι πολυεθνικές λόγω των συνόρων των εθνών, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, όπως και η φανερή πια ίδρυση της παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας τους.

Και μάλιστα ενώ έχουν ξοδέψει τόσα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια για εξαγορά ευρωπαίων και μη πολιτικών και μέσω αυτών προώθησης ευρωπαϊκής νομοθεσίας ευνοϊκής για τους ιδίους, αλλά όχι φυσικά για τους λαούς.

Για αυτό τον λόγο κιόλας οι ΗΠΑ-ΕΕ χρηματοδοτούν και πανθρησκειακές συνόδους, σαν την ληστρική υποτίθεται πανορθόδοξη σύνοδο που έγινα στο Κολυμπάρι (και προώθησε την παύση των διαφορών της Ορθοδοξίας με τους καθολικούς και τους προτεστάντες αρχικά) της Κρήτης το καλοκαίρι του 2016 (και στην οποία συμμετείχαν και μέλη της CIA-https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/2016.html).

Μαζί με αυτά επέβαλαν στις κυβερνήσεις της ΕΕ να νομοθετήσουν και τους λεγόμενους «αντιρατσιστικούς νόμους», με τους οποίους στην ουσία όποιος εκφέρει διαφορετική ή ενάντια γνώμη για την λαθρομετανάστευση ή κριτικάρει επικίνδυνα και αντίθετα με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό έθιμα (όπως η σαρία ή η τζιχάντ), κινδυνεύει να φυλακιστεί.


Ακόμα κινδυνεύει να πληρώσει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και να του επιβληθεί και η ταμπέλα του φασίστα, του σκοταδιστή και του αναβιωτή των παθών του Μεσαίωνα, δακτυλοδεικτούμενος ως κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον.

Η λαθρομετανάστευση είναι ένας ακόμη τρόπος για την επίτευξη του στόχου αυτού. Και φυσικά οι πολιτικοί των κρατών την επιτρέπουν και την προωθούν για να κερδίσουν εφήμερα πολιτικά κέρδη (για αυτό προσπαθούν να τους δώσουν και ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα στα κράτη τους).

Οι μεν πολιτικοί για να κερδίσουν νέους ψηφοφόρους, ειδικά τώρα που οι λαοί των κρατών τους είναι παντελώς απογοητευμένοι με αυτούς, ανοίγοντας διάπλατα τα σύνορα των χωρών τους, και ξεχνώντας ή αδιαφορώντας πλήρως για το γεγονός, πως ειδικά οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες σε λίγα χρόνια θα αποτελέσουν πλειοψηφία στις χώρες της ΕΕ, λόγω γεννήσεων. 

(Και φυσικά ξεχνώντας ότι στο άμεσο μέλλον, οι λαθρομετανάστες αυτοί δεν θα ψηφίζουν τα κόμματα αριστερά ή μη που τους έδωσαν ιθαγένεια, αλλά νέα ισλαμικά κόμματα που θα δημιουργηθούν στις χώρες τους).

Επιπλέον τα ήθη, οι παραδόσεις,  ο πολιτισμός και τα θρησκευτικά πιστεύω των ανθρώπων αυτών, δεν έχουν καμμιά σχέση με τα ευρωπαϊκά, ενώ αυτοί δεν προέρχονται από δημοκρατικές, αλλά είτε από δικτατορικές ή ισλαμικές χώρες.

Παράλληλα αυτοί δεν υποστηρίζουν ούτε αποδέχονται την δημοκρατία, ούτε φυσικά και την ισότητα και τα δικαιώματα των γυναικών (και είναι πιθανό λόγω των αντιθέσεων αυτών να έρθουν σε σύγκρουση με τον ντόπιο πληθυσμό των χωρών στις οποίες βρίσκονται).


Επίσης πολλοί στις χώρες τους, πριν έρθουν στην ΕΕ, ήταν είτε εγκληματίες, ληστές και βιαστές, ή τρομοκράτες και ισλαμιστές και ήρθαν στην ΕΕ για να γλιτώσουν την δικαιοσύνη των χωρών τους, φέροντας μια τους και τις «συνήθειες» τους.

Άλλοι είναι λιποτάκτες (και μέλη των πλούσιων οικογενειών των χωρών αυτών) που προτίμησαν αντί να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, να το βάλουν στα πόδια για να σώσουν τα λεφτά και την ζωή τους.

Ενώ άλλους τους διώχνει επίτηδες από τα εδάφη του το ισλαμικό κράτος του ISIS, προκειμένου αυτοί να αναγκαστούν να πάνε στην ΕΕ και να δημιουργηθούν έτσι όλα τα προβλήματα που η λαθρομετανάστευση πάντα φέρει, για να την αποδυναμώσει με αυτό τον τρόπο.

(Και με το καμουφλάζ των προσφύγων να εισέλθουν και πράκτορες της οργάνωσης αυτής στην ΕΕ για τρομοκρατικές επιθέσεις).

Είναι σημαντικό το γεγονός πως μόνο το 30-40% εξ αυτών είναι προσφυγές από Ιράκ-Συρία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι άντρες (μέχρι 30 ετών), οι οποίοι προέρχονται είτε από Αφγανιστάν-Πακιστάν, είτε από την Αφρική (από ισλαμιστικές στην ουσία χώρες της Αφρικής και της Ασίας), οι οποίοι πέρασαν παράνομα τις ενδιάμεσες χώρες για να φτάσουν στην ΕΕ.

Και είναι μάλιστα αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τα ήθη τους και τα ισλαμιστικά τους πιστεύω τους στους πραγματικούς προσφυγές (μην διστάζοντας ακόμα και να προσπαθήσουν να βιάζουν τις γυναίκες και τις κόρες των Σύρων προσφύγων), δημιουργώντας προβλήματα στα λεγόμενα «hot spots», αλλά και στους ντόπιους κάτοικους των περιοχών που αυτά βρίσκονται.

(Με βάση τον διεθνή ορισμό οποίος φύγει από εμπόλεμη ζώνη και εισέλθει σε ασφαλή χωρά, γίνεται αυτόματα από πρόσφυγας μετανάστης και αν φύγει από αυτή και παράνομα εισέλθει σε άλλη χωρά χωρίς την άδεια της, τότε είναι παράτυπος-λαθρομετανάστης).

Πολλοί δε από αυτούς είναι και «εισαγόμενοι» από τους τούρκους ή πράκτορες τους με σκοπό να εκβιάσουν την ΕΕ για να αποσπάσουν οικονομικά-πολιτικά ανταλλάγματα, είτε για να υπονομεύσουν πολιτικά-οικονομικά χώρες σαν την Ελλάδα.


(Στέλνοντας με τους λαθρομετανάστες και πράκτορες τους, οι οποίοι μπορούν σε καιρό πολέμου να ξεσηκώσουν τους ισλαμιστές στα «hot spots» κατά της χώρας μας η διενεργώντας δολιοφθορές εναντίον της). 

[Είναι δε πολύ περίεργο το γεγονός ότι τόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών-προσφυγών βρίσκουν τόσα χρήματα (δεκάδες χιλιάδες ευρώ) για να ταξιδέψουν στην ΕΕ, ενώ δεν έχουν να φάνε τίποτε στις χώρες τους (άλλοι ζουν με ένα δολάριο την μέρα ή και τον μήνα).

Και είναι εξίσου περίεργο πως βρίσκονται «δουλέμποροι» πρόθυμοι να δώσουν τόσα πολλά χρήματα σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπων (οι οποίοι μάλιστα συνεχώς πληθαίνονται), ξέροντας μάλιστα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν τα χρήματα τους αυτά πίσω.

Όσα δε λέγονται πως αυτοί (οι λαθρομετανάστες) χρησιμοποιούνται σαν σκλάβοι και εργατικό δυναμικό στις ενδιάμεσες χώρες (μέχρι να φτάσουν στην χώρα προορισμό τους) δεν ισχύουν, αφού ακόμα και σε αυτή την περίπτωση οι χώρες αυτές θα χρειαζόταν μόνο έναν μικρό αριθμό τους (μερικές χιλιάδες) και όχι εκατομμύρια από αυτούς.

Κατά έναν δε παράξενο τρόπο κάνεις σχεδόν από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες δεν πηγαίνει στις ζάμπλουτες ομόθρησκες χώρες της Μέσης Ανατολής (π.χ. Σαουδική Αραβία, Κατάρ με 1 τρις δολάρια ετήσια έσοδα από την πώληση πετρελαίου), πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη εκεί έτοιμα, εκατομμύρια καταλύματα.

Αυτά χρησιμοποιούνται για την παροχή στέγης για τους εκατομμύρια μουσουλμάνους προσκυνητές στην Μέκκα και την Μεδίνα. Αλλά κάνεις λαθρομετανάστης δεν πάει εκεί σχεδόν ποτέ εκεί, αλλά στην οικονομικά κλυδωνιζόμενη ΕΕ. Γιατί άραγε; 

Μήπως επειδή οι «δουλέμποροι» που τους χρηματοδοτούν στην πραγματικότητα είναι (πέρα από τον Σόρος) η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ (αλώστε αυτοί μόνο έχουν τόσα χρήματα που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν) για να έρθουν αποκλειστικά στην ΕΕ;

Με αποκλειστικό σκοπό να την αλώσουν και να την εξισλαμίσουν σταδιακά μέσω των τεράστιων και συνέχων γεννήσεων των μουσουλμανικών πληθυσμών (και παράλληλα να διώξουν οι αυταρχικοί μουσουλμάνοι ηγέτες τα ταραχοποιά και φτωχά στοιχεία από τις χώρες τους);

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως Κατάρ και Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούν και οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ΜΚΟ που φροντίζουν για να παίρνουν τον μισθό τους να κάνουν συνεχή προπαγάνδα υπερ. των ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

Στο σχέδιο αυτό συμμετέχουν και οι ισλαμιστές Τούρκοι (Ερντογάν-Γκιουλέν), οι οποίοι συνεργάζονται με τους «δουλέμπορους» Κατάρ-Σαουδική Αραβία, με στόχο να ξαναδημιουργήσουν την ισλαμική Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως οι Άραβες θέλουν να επανιδρύσουν την Αραβική (δείτε και https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/11/blog-post_18.html).

(Θέλουν και οι δυο δηλαδή να αναδημιουργήσουν ένα νέο ισλαμικό χαλιφάτο. Πρόπομπος του για αυτούς είναι το χρηματοδοτούμενο από τους ίδιους, «χαλιφάτο» του ISIS)].

Φυσικά και η ντόπια ολιγαρχία των τσιφλικάδων-γαιοκτημόνων-βιομήχανων θα ωφεληθεί από νέο πάμφθηνο εργατικό δυναμικό (και με τους χαμηλούς μισθούς που θα προσφέρει στους λαθρομετανάστες, θα μπορέσει παράλληλα να ρίξει και τους μισθούς του ντόπιου εργατικού δυναμικού ακόμα περισσότερο).

Τις λεγόμενες αριστερές ιδεοληψίες για ανοιχτά σύνορα, κατανόηση-αλληλεγγύη των λαών μόνο ανόητοι τις πιστεύουν αν και ίσως έπαιξαν τον ρολό τους ως ηθική-ιδεολογική «δικαιολογία» του ΣΥΡΙΖΑ στο αντεθνικό έργο του ανοίγματος των συνόρων που διέταξε η Γερμάνια και για την εισδοχή  στην χωρά αυτή νέου εργατικού δυναμικού.

Δεν πρέπει επίσης κάνεις να ξεχνά ότι λόγω των εκλογικών προβλημάτων που προκάλεσε η μεγάλη λαθρομετανάστευση στην ΕΕ το 2015, σε πολλές χώρες της (π.χ. στην Γερμάνια), είδαν οι κυβερνώντες των χωρών αυτών τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων τους να καταρρέουν και να ανεβαίνουν τα αντίστοιχα αντιευρωπαϊκά (είτε ακροαριστερά, είτε ακροδεξιά) κόμματα στις χώρες αυτές.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να μειώσουν τον αριθμό των εισερχομένων λαθρομεταναστών στις χώρες τους, να διώξουν όσους περίσσευαν με βάση τις ευρωπαϊκές συνθήκες πίσω στις χώρες υποδοχής (δηλαδή κυρίως την Ελλάδα) και να τις αναγκάσουν να δέχονται να φιλοξενούν όλους τους προσφυγές, δημιουργώντας (και μετατρέποντας τις χώρες αυτές σε απέραντα) «hot spots» στα εδάφη τους.

Και για να «χρυσώσουν» το χάπι υποσχέθηκαν (μηδαμινή στην ουσία) οικονομική ενίσχυση στις χώρες αυτές και μίλησαν και για σκέψεις για μείωσης του χρέους σε όσες από τις χώρες αυτές είναι σε μνημόνια λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα προώθησαν και το κτίσιμο τζαμιών για λαθρομετανάστες (μην ελέγχοντας όμως τι είδους φανατική ή μη πιστή οι ιμάμηδες διδάσκουν σε αυτά), ενώ παράλληλα μεγάλο σύνολο των συνολικών δαπανών για τους ευρωπαίους πολίτες συνεχώς μειώνεται, μιας και πρέπει τα χρήματα (το ποσό τους είναι σταθερό) αυτά να μοιραστούν  με τους νέους λαθρομετανάστες που εισέρχονται συνεχώς στην ΕΕ.


Και για να γλιτώσουν απώλεια ψήφων οι Γερμανοί προωθούν και την πολυπολιτισμική κοινωνία στην χωρά μας, ξεχνώντας βέβαια το γεγονός του ότι οπού αυτή εφαρμόστηκε απέτυχε παταγωδώς, γιατί οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες δεν ήθελαν να ενσωματωθούν στους δυτικούς θεσμούς (δείτε και επεισόδια στο Παρίσι το 2005 και αλλού).

[Και αυτό ανεξάρτητα από την γενιά μεταναστών (1η, 2η, 3η) στις χώρες αυτές, την οικονομική επιφάνεια αυτών (πλούσιοι, μεσαία στρωματά η φτωχοί), μιας και οι ίδιοι οι (μουσουλμάνοι κυρίως) μετανάστες στην πλειοψηφία τους δεν θέλησαν να «ενωθούν» με τους ντόπιους.

Παράλληλα απέρριψαν και τον πολιτισμό τους (τον οποίο εν πολλοίς  δεν δέχθηκαν και μίσησαν, είτε τον «δοκίμασαν», είτε όχι) και προτίμησαν να δημιουργήσουν τα δικά τους γκέτο, στα οποία θα μπορούσαν να ζουν με βάση τα ήθη, τα έθιμα και τα θρησκευτικά πιστεύω των χωρών από τις οποίες προήλθαν].

Αυτός είναι και ο βαθύτερος λόγος, για τον οποίο γίνονται τελευταία στην χωρά μας οι λεγόμενες «αλλαγές» στην παιδεία και την εκπαίδευση. 

Για αυτό τον λόγο καταργείται η υποχρεωτικότητα της εκμάθησης των Αρχαίων Ελληνικών (για να μην ξέρουν οι Έλληνες μαθητές την γλώσσα τους), ενώ προβαίνουν και σε  αλλαγή των βιβλίων ιστορίας.

Για την αυτά αυτή προσθέτουν τον εμφύλιο στην ύλη της ιστορίας, προκειμένου να προσπαθήσουν να κάνουν πολιτική προπαγάνδα οι Συριζαίοι), αρνούμενοι παράλληλα τις γενοκτονίες που έκαναν οι Τούρκοι στην χώρα μας (π.χ. την Ποντιακή).

Αυτό το κάνουν, τόσο για να καλοπιάσουν τους Τούρκους, λόγω των λαθρομεταναστών που αυτοί απειλούν να στείλουν, αλλά και για να προάγουν την λεγομένη «ελληνοτουρκική φιλιά», που στην πραγματικότητα δημιουργήσαν επιχειρηματίες τον δυο χωρών με κοινά οικονομικά συμφέροντα στις δυο χώρες.

(Λόγου χάρη ο Μπουτάρης που πουλά μεγάλο μέρος από τα προϊόντα του στην Τουρκιά για αυτό εκθειάζει τους Τούρκους γιατί εξαρτάται οικονομικά από αυτούς και τους Καταριανούς-Σαουδάραβες, που είναι πίσω από αυτούς στην πραγματικότητα).


Για αυτό αλλάζουν την ιστορία στα σχολεία, προσπαθώντας να δείξουν την αιματοβαμμένη περίοδο της Τουρκοκρατίας στην χωρά μας ως ευεργετική, έτσι ώστε να γίνει και ευκολότερα και η εξαγορά της χώρας μας από τουρκικά (στην πραγματικότητα του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας) κεφάλαια (και η νέα υποταγή μας στην Τουρκία). 

Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί να μετατραπεί και το μάθημα των θρησκευτικών σε θρησκειολογία (και παράλληλα να υποβαθμιστεί και η συμμέτοχη της Εκκλησίας στους αγώνες του έθνους), έτσι ώστε να προωθηθούν ευκολότερα τα σχέδια τους.

Βασικά παρωθούνται στα βιβλία αυτά απαράδεκτα πράγματα για την Ορθοδοξία (http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%be%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7.html-δείτε στο τέλος τα προτεινόμενα άρθρα), σαφώς υποκινούμενα και στενευμένα, με μοναδικό στόχο την πλήρη αποδόμηση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Οι θεσμοί της Εκκλησίας, της Πατρίδας και της Οικογένειας είναι ως γνωστόν θεσμοί αντίστασης και συλλογικότητας. 

Η εθνική υπερηφάνεια κάθε λάου για τα επιτεύγματα του τον κάνει να αισθάνεται και να είναι μοναδικός, ενώ παράλληλα τον διδάσκει τι του συνέβη όταν υποτάχτηκε σε απολυταρχικούς ηγέτες που ήθελαν να φτιάξουν αυτοκρατορίες (με την πολιτική και στρατιωτική βία τότε, με την οικονομική σήμερα), ξεχνώντας το παρελθόν του.

Είναι γνωστό ότι όποιος δεν θυμάται τα διδάγματα της ιστορίας του, είναι υποχρεωμένος να τα ξαναζήσει).


Η υπερκαταναλωτική κοινωνία που προωθείται επίσης, δεν συνάδει με αξίες της Ορθοδοξίας, η οποία μιλά για αυτάρκεια και σύνεση. Ούτε και η πολυποσία (μεθύσια), η πολυφαγία, το κάπνισμα, ο πανσεξουαλισμός, και οι συνεχείς αγορές για την μόδα-ομορφιά που προωθούνται μιας και η Ορθοδοξία πρεσβεύει την εσωτερική ομορφιά και αρμονία.

Η Εκκλησία με την πιστή της στην μοναδικότητα της σωτήριας,  μέσω του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, δεν προβαίνει σε καμμιά παραδοχή άλλων δογμάτων και θρησκευτικών πιστεύω, άρα είναι αντίθετη και προς την αποδοχή-ένωση με αλλά δόγματα-θρησκείες, και για αυτό τον λόγο στην εξυπηρέτηση των στόχων των ηγετών της TTIP, αλλά και των παράλληλων του πάπα της Ρώμης.

Άτομα και λαοί από μονά τους (με έντονο ατομισμό κοιτώντας ο καθένας μόνο το προσωπικό συμφέρον του και αδιαφορώντας για όλους τους άλλους) δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντισταθούν και να ενωθούν ενάντια στην TTIP και στην πλήρη εφαρμογή  του «διαίρει και βασίλευε» που αυτή προωθεί.

Για τον λόγο αυτό προωθείται και το αχαλίνωτο σεξ και τα ναρκωτικά, η παρακμή και η ομοφυλοφιλία (και για να μην καταναλώνονται γρηγορά οι φυσικοί πόροι που θέλουν οι πολυεθνικές για τις επιχειρήσεις τους) έτσι ώστε οι λαοί αποχαυνωμένοι και  παντελώς ανίκανοι και αδύναμοι να μην προβάλλουν καμία αντίσταση.

Επομένως οι θεσμοί Πατρίδα–Ορθοδοξία-Οικογένεια ως συλλογικοί φορείς, είναι επικίνδυνοι για τους παγκοσμιοποιητές  της TTIP, μιας και είναι αντίβαρο στα σχέδια τους των οικουμενιστών για παγκόσμια ένωση, για αυτό τον λόγο και προωθούν και δικούς τους οικουμενιστές ιεράρχες σε καίριες θέσεις για την προώθηση των σχεδίων τους (για να αλλοιώσουν και να αλώσουν εκ των έσω την Ορθοδοξία).

Για την ίδια αιτία προωθούνται έντονα και οι ανατολικές θρησκείες και κυρίως η γιόγκα, μιας και σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό που ψέγει την κοινωνική αδικία και προσπαθεί να την διορθώσει, οι ανατολίτες (και οι πιστοί των θρησκειών αυτών), δέχονται παθητικά την μοίρα τους.

Δηλαδή λόγω του γεγονότος πως πιστεύουν ότι για την κακή τους κατάσταση φταίνε είτε οι ίδιοι και οι αμαρτίες τους σε υποτιθέμενες προηγούμενες ζωές, είτε οι θεοί τους, είτε το κακό κάρμα τους, και μέσω της γιόγκα κλείνονται ουσιαστικά στον εαυτό τους, αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους στον κόσμο τους, ζώντας μοιρολατρικά-παθητικά και αδιαφορώντας να τον αλλάξουν.


Εξαιτίας των πιστεύω τους αυτών δηλαδή, προτιμώνται και προωθούνται από την παγκοσμιοποίηση σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό (οι κάστες στην Ινδία είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς λειτουργεί αυτό το ψευδο-"πνευματικό" σύστημα-υποταγής-σκλαβιάς, που κάνει υποτελείς των πλουσιών τους φτωχούς παρίες  και αποδοχής της πολιτικής τους δύναμης).

Βλέπουμε έτσι πως τίποτε από όσα γίνονται στον τόπο μας δεν είναι τυχαίο, και πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες, θέλουν να επιβάλλουν στην χώρα μας «αλλαγές», οι οποίες θα την βλάψουν να γίνουν πραγματικότητα, και μόνο η δική μας (εθνική, θρησκευτική και ατομική) αντίσταση μπορεί να αποτρέψει τον εφιάλτη αυτό να γίνει πραγματικότητα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%be%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%83%ce%ba.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bc-o-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%b4%cf%8c%ce%be%ce%bf.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7.html
http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%86%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%ae-%ce%b5.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου