Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Η ΙΔΡΥΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΄Η ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ

 Η ΙΔΡΥΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΄Η ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, η Δύση τους δύο τελευταίους Αιώνες προσπάθησε μέσω της ίδρυσης οργανισμών παγκόσμιας ή τοπικής εμβέλειας, μυστικών ή επίσημων να προωθήσει τα σχέδια της για την κυριαρχία στον κόσμο, ιδιαίτερα στην εποχή μας από την Γερμανία, την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Έτσι, στις ΗΠΑ, η ίδρυση αντίστοιχων οργανισμών, οι οποίοι αρχικά είχαν ως στόχο την κυριαρχία των ΗΠΑ στην Λατινική Αμερική (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html), σύμφωνα με το δόγμα Μονρόε, ξεκίνησε με την απαρχή του ιμπεριαλισμού του κράτους αυτού και την κατάκτηση νέων εδαφών ύστερα από πολέμους και επεμβάσεις σε αλλά κράτη (π.χ. σε Μεξικό, με την κατάκτηση της Χαβάης, των Φιλιππίνων).

Λίγο μετά την περίοδο εκείνη ιδρύθηκε το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ (Council on Foreign Relations) το έτος 1.921 μ.Χ. με την χρηματοδότηση των Αμερικάνικων ελίτ και τραπεζικών και βιομήχανων, με στόχο την εκποίηση των στρατηγικών και «συμβουλών» της πολιτικής των ΗΠΑ αρχικά για την απολυτή κυριαρχία των ΗΠΑ στην Αμερική και μετά επεκτάθηκε στην Δύση και σε όλο τον κόσμο.

Το CFR δημοσιεύει το διμηνιαίο περιοδικό Foreign Affairs από το 1922 μ.Χ., ενώ διαχειρίζεται επίσης το Πρόγραμμα Σπουδών David Rockefeller, το οποίο επηρεάζει την Αμερικάνικη εξωτερική πολιτική κάνοντας συστάσεις στην Προεδρική διοίκηση και την διπλωματική κοινότητα, καταθέτοντας ενώπιον του Κογκρέσου, αλληλεπιδρώντας με τα ΜΜΕ  και δημοσιεύοντας άρθρα σε ξένα ζητήματα πολιτικής.

(Η ημερομηνία της ίδρυσης αυτού του περιοδικού αυτή δεν είναι τυχαία, αφού η έκδοση του περιοδικού αυτού ξεκίνησε λίγο μετά την επικράτηση των μπολσεβίκων στην Ρωσία και του φασισμού στην Ιταλία δίνοντας «συμβουλές» για τον σωστό χειρισμό, χειραγώγηση και τέλος την καταστροφή αυτών των πολιτικών ιδεολογιών που ήταν αντίθετες με τον φιλελευθερισμό και τον άκρατο καπιταλισμό των ΗΠΑ).

Τα μέλη της περιλαμβάνουν ανώτερους πολιτικούς, πολυάριθμους Υπουργούς Εξωτερικών, διευθυντές της CIA , τραπεζίτες, δικηγόρους, καθηγητές, εταιρικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, και ανώτερα στελέχη των μέσων ενημέρωσης.

Την ίδια σχεδόν περίοδο (το 1.917 μ.Χ.) ιδρύθηκε και η οργάνωση των Λάιονς (όπως και οι παρεμφερείς με αυτούς και δήθεν «φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές» Ρόταρυ που ιδρύθηκαν το έτος 1.905 μ.Χ. από τον Paul Horns στο Σικάγο) στις ΗΠΑ από ισχυρούς επιχειρηματικούς και τραπεζικούς κύκλους.

Η οργάνωση αυτή πρώτη πρότεινε την ένωση/συγχώνευση των ισχυρότερων οικονομικών οργανισμών σε λιγότερους και κοινούς για να γίνουν πανίσχυροι, με τελικό αποτέλεσμα την ίδρυση μέσω αυτών των ενώσεων πρώτα των τραστ στις ΗΠΑ και μετέπειτα των πολυεθνικών όταν οι Αμερικάνικες Εταιρείες άρχισαν να απορροφούν εταιρείες, βιομηχανίες και τράπεζες από άλλες χώρες μέσω της ίδρυσης υποκαταστημάτων ή εξαγοράς ντόπιων επιχειρήσεων.

 

Καίριο ρολό στον έλεγχο του κράτους των ΗΠΑ από τις δυτικές ελίτ ήταν η ιδιωτικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής από ελεγχόμενες από τις ελίτ Προέδρους (κυρίως του Γουίλσον, ο οποίος δικαιολογούσε την επεκτατική και ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ με τον «ιδεαλισμό»), κυρίως τους Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html), κάτι που τους έκανε με τον έλεγχο και την παραγωγή χρήματος του κράτους αυτού, να γίνουν πανίσχυροι, χρηματοδοτώντας με το χρήμα, παράγοντας όσες ποσότητες του ήθελαν για την χρηματοδότηση πολέμων, αλλά και λαδωμάτων και εξαγοράς άλλων επιχειρήσεων.

{ Εννοείται ότι τόσο οι τράπεζες των Βρετανών, όπως και των ΗΠΑ ήταν υπό τον έλεγχο του ιδίου χρηματοδότη, των (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html) Ρότσιλντ (οι οποίοι διαχειρίζονται και τα οικονομικά του Βρετανικού Στέμματος και των παπών της Ρώμης (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_3.html) από το 1.822 μ.Χ.), οι οποίοι με την επιρροή τους κατάφεραν να επιτύχουν την διακήρυξή Μπαλφούρ από τους Βρετανούς (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_6.html), ενώ σε δική τους ιδιοκτησία βρίσκεται η έδρα του ΟΗΕ (που κτίστηκε με χρήματα τους) και μεγάλο μέρος της γης του Ισραήλ που αγόρασαν και επέτρεψαν την δημιουργία του κράτους αυτού.

Κατάφεραν με την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την ιδιωτικοποίηση των κεντρικών τράπεζων της και την αγορά εκ μέρους τους να πάρουν υπό τον έλεγχο τους μέσω και του κοινού νομίσματος της ΕΕ του ευρώ και τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών της και εμμέσως και των πολιτικών της}.

Αυτή η τακτική ελέγχου ή συνεργασίας αυτών των ελίτ επεκτάθηκε περαιτέρω όταν μετά την νίκη των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την κατοχή της Δύσης και της Ιαπωνίας από τις ΗΠΑ, αυτές προέβησαν στην ιδιωτικοποίηση και την εξαγορά των Κεντρικών Τράπεζων αυτών των κρατών με χρήματα που παρήγαγαν από την FED, ενώ παράλληλα με τον ίδιο τρόπο χρηματοδότησαν και το ξανακτίσιμο της Ευρώπης μετά τον πόλεμο μέσω του εν μέρει τοκογλυφικού σχεδίου Μάρσαλ, χάρις το οποίο εξαγόρασαν μεγάλο μέρους του πλούτου των Ευρωπαϊκών χωρών ως αντάλλαγμα για την δανειακή χρηματοδότηση τους.   

Παράλληλα, οι ΗΠΑ και οι ελίτ τους φρόντισαν να συνδέσουν το δολάριο το οποίο ελέγχαν χάρις στην FED με το πετρέλαιο, το γνωστό πετροδολάριο (http://alophx.blogspot.com/2018/05/1973.html, http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_54.html, http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_15.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html), έτσι ώστε να πάρει το νόμισμα τους (με το οποίο γίνονταν οι πωλήσεις πετρελαίου παγκόσμια) την παγκόσμια νομισματική κυριαρχία χάρις στην χρήση του από όλα τα κράτη της γης, με την παράλληλη παύση από πλευράς των ΗΠΑ σύνδεσης του δολαρίου του κανόνα του χρυσού, αλλά και την προώθηση οικονομικών συμφωνιών συμφέρουσες για τις ΗΠΑ σαν αυτών του Μπρέντον Γουντς (http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_16.html).

Παράλληλα, στις αρχές του 20ου Αιώνα άρχισε η άνοδος των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών της Δύσης, κυρίως στην Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, αμέσως μετά την αντικατάσταση ως καυσίμου παραγωγής των εργοστασίων και ως καυσίμου για τις μεταφορές του κάρβουνου από το πετρέλαιο (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html), κυρίως κατά την διάρκεια και αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άρχισε από τις πλευράς της Δύσης η έναρξη πολέμων για την παγκόσμια κυριαρχία του (όπως έγινε και με το φυσικό αέριο-http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_54.html), ιδίως μετά την υπογραφή αποκλειστικής χρήσης του πετρέλαιο των Σαουδαραβών από τις ΗΠΑ στον Μεσοπόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html) και της ίδρυσης του πετρελαϊκού καρτέλ των Επτά Αδελφών (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html).

Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι μεγάλο μέρος των μετέπειτα πλουσίων επιχειρηματιών, πετρελαιάδων και τραπεζιτών δημιούργησαν με χρηματικά δάνεια τις επιχειρήσεις τους από άλλες τράπεζες (ως αρχικό κεφάλαιο), με αντάλλαγμα ελέγχου «σεβαστού»/σημαντικού μέρους των μέτοχων των εταιρειών τους από αυτές και με τον τρόπο αυτό και τον έμμεσο δικό τους έλεγχο, κάτι που έκαναν οι  Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html), κυρίως με την χρηματοδότηση των οικονομικών Αυτοκρατοριών σημαινόντων επιχειρηματιών όπως των Ροκφέλερ, των Μόργκαν, του Καρνέγκι, του Ρόουντς κ.λ.π.

Αλλά και των τραπεζιτών-πειρατών/βαρονών (π.χ. Μόργκαν απογόνου όπως έλεγε και ο ίδιος του παλαιού Βρετανού πειρατή, με τον οποίο χρησιμοποιούσε παρεμφερείς τρόπους με την τοκογλυφία που ασκούσε για να αρπάξει τον πλούτο των άλλων), των τοκογλύφων (π.χ. του Τζορτζ Σόρος), των βαρονών του κίτρινου τύπου που με τα ψέματα των εφημερίδων τους μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και πολέμους (π.χ. του Χιρστ), αλλά και των άπληστων βιομήχανων στον μεταλλευτικό/χαλυβουργικό τομέα (π.χ. Καρνέγκι) και φυσικά των μεγιστάνων του πετρελαίου (κυρίως των Ροκφέλερ).

Στις μέρες μας σε αυτούς έχουν προστεθεί και οι μεγάλοι επιχειρηματίες στον τομέα της τεχνολογίας, του ιντερνέτ και της πληροφορικής, όπως π.χ. του Μπιλ Γκέιτς, του Χούκενμπεργκ, του Έλον Μασκ κ.λ.π., αλλά και των μεγάλων φαρμακευτικές εταιρείες (π.χ. Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson and Johnson). Αλλά και των επιχειρήσεων παραγωγής των επικινδύνων μεταλλαγμένων προϊόντων, τροφίμων και καλλιεργειών (πχ. της Μοσάντο).

{Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μία σημαντική τράπεζα χρηματοδοτεί ένα κράτος για την ίδρυση μίας παγκόσμιας Αυτοκρατορίας, την οποία αυτή θα ελέγξει έμμεσα πολιτικά, αυτό έχει συμβεί με τους Φούγκερ, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Κάρολο Ε΄ τον Κουίντο τον Αμβούργο της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους (του Α’ Ράιχ) και της Μεγάλης παγκόσμιας Αυτοκρατορίας του σε Αμερική, Ασία και Αφρική, στην οποία ο ήλιος δεν έδυε ποτέ και στην Βρετανική.

Η μονή διαφορά είναι ότι οι Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html) μετά την χρηματοδότηση της επέκτασης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (της οποίας πολλοί πόλεμοι αλλά και εξαγορές, π.χ. των μέτοχων της διώρυγας του Σουέζ έγινε με χρήματα τους) και στην στενή οικονομικοπολιτική σχέση τους με την Βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού ελέγχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την οικονομία του κράτους αυτού και της Δύσης από το αυτόνομο κράτος του City του Λονδίνου (https://www.capital.gr/story/3589822/to-city-tou-londinou-krubei-ta-klemmena-xrimata-tou-kosmou), τώρα χρηματοδοτούν μέσω της  FED την επέκταση της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας.

Και επίσης ότι προσπαθούν σε αντίθεση με τους Φούγκερ και τον Κάρολο τον Ε΄ τον Κουίντο να βάλουν ένα πλήρως ελεγχόμενο και συγγενικό με τους ιδίους άτομο την εξουσία και τον θρόνο της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας που σχεδιάζουν αντί να αρκεστούν όπως οι Φούγκες να στηρίζουν έναν ξένο προς αυτούς συγγενικά «αχυράνθρωπο».

Και όπως ο Κάρολος ο Ε΄ Κουίντος πηρέ τον θρόνο και ίδρυσε την παγκόσμια Αυτοκρατορία και είχε ιδεολογική και θρησκευτική «νομιμοποίηση» (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_79.html) ως δήθεν «διάδοχο κράτος της Ρώμης» (http://alophx.blogspot.com/2020/01/blog-post_27.html, http://alophx.blogspot.com/2018/12/blog-post.html) και τάχατες «εκλεκτός του Θεού» (σαν τον Καρλομάγνο, τον Όθωνα τον Α΄ και τον Ναπολέοντα πριν και μετά από αυτόν), με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την «θρησκευτική νομιμοποίηση» από τον πάπα της Ρώμης σχεδιάζεται για άλλη μία φορά να ιδρυθεί και η παγκόσμια Αυτοκρατορία της Δύσης υπό τον δήθεν «αναμενόμενο εκλεκτό μονάρχη που θα έρθει» (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html)}.

Η δε NED (http://alophx.blogspot.com/2017/09/ned.html), η οποία ιδρύθηκε το 1.983 μ.Χ. χρησιμοποιήθηκε για την διατήρηση της αρπάγης του πλούτου άλλων χωρών μέσω των πολυεθνικών (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_68.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_23.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_66.html, http://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post_3.html, http://alophx.blogspot.com/2022/11/20-21.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_48.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_69.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_88.html, http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_41.html), όπως και για την οργάνωση πραξικοπημάτων σε όσες χώρες οι κυβερνήσεις τους προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τον πλούτο αυτό.

Για τους ίδιους ακριβώς λογούς οι δυτικές ελίτ και κυβερνήσεις (κυρίως μέσω των ΗΠΑ), ίδρυσαν και παγκοσμίους οργανισμούς, τους οποίους θα είχαν υπό τον έλεγχο τους, έτσι ώστε να ενώσουν την γη υπό την δική τους απολυτή οικονομική και πολιτική τους κυριαρχία, όπως π.χ. την ΚΤΕ (http://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_49.html) το 1.9199 μ.Χ., τον ΟΗΕ (http://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_49.html) το 1.945 μ.Χ., το ΔΝΤ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_79.html, http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_85.html) το 1.945 μ.Χ. με το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την Παγκόσμια Τράπεζα (ιδρύθηκε μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στη Διάσκεψη του Μπρέντον Γουντς το 1.944 μ.Χ.), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου το 1.995 μ.Χ. και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 1.948 μ.Χ., όλοι ως μέσα συσπείρωσης τότε της Δύσης κατά της ΕΣΣΔ και του Ανατολικού Μπλοκ.

Με την χρήση των παραπάνω οργανισμών, μέσω της χρήσης τοκογλυφικών δάνειων, δωροδοκιών, δικτατοριών και προπαγάνδας, οι ΗΠΑ και γενικότερα η Δύση εξανάγκαζέ λαούς και κυβερνήσεις να τους παραχωρούν όλο τον οικονομικό και ορυκτό πλούτο τους όσα κράτη συμμετείχαν σε αυτούς, όπως και τον έλεγχο της υγείας τους, ενώ εξασφάλιζαν την άνευ ελέγχου πώληση και σε τιμές κάτω του κόστους και προνομιακές των δικών τους προϊόντων και φαρμάκων στις χώρες αυτές έναντι των ντόπιων προϊόντων και εταιρειών, οι οποίες ως επί το πλείστον απολογήθηκαν από τις Αμερικάνικες πολυεθνικές.

Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω οργανισμών ήταν όταν οι συνθήκες γινόταν ευνοϊκές και ο αντίπαλος Ανατολικός Συνασπισμός υπό την ΕΣΣΔ όπως προβλεπόταν και έγινε τελικά πέσει, οι Δυτικοί να βάλουν και τα πρώην κομμουνιστικά κράτη που ήταν σύμμαχοι των Σοβιετικών στους οργανισμούς αυτούς και αφού υφαρπάξει την οικονομία, τον πλούτο και την πολιτική και στρατιωτική τους εξουσία να τα ενώσει και να ιδρύσει μία παγκόσμια κυβέρνηση υπό την ηγεσία της Δύσης και των ελίτ της.

{Το κέντρο των Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_3.html) και εν πολλοίς της Δυτικής οικονομίας είναι η αυτόνομη/ανεξάρτητη πόλη εντός του Λονδίνου, γνωστή ως «City του Λονδίνου», κατά τον τρόπου που το Βατικανό είναι μία ανεξάρτητη θεοκρατία εντός της Ρώμης (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_3.html) και η Washington DC ανεξάρτητη περιοχή εντός της Αμερικάνικης πρωτεύουσας και λέγεται ότι αυτές οι τρεις πόλεις κράτη ελέγχουν τον κόσμο, στον οικονομικό, τον θρησκευτικό, τον πολιτικο και τον στρατιωτικο τομέα αντίστοιχα}.

Για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ και η Γερμανοκρατούμενη ΕΕ χρηματοδότησαν «επαναστάσεις»/ πραξικοπήματα τόσο σε πρώην κράτη της ΕΣΣΔ υπό τις ΜΚΟ του Σόρος, οποίος χρηματοδοτεί και την ισλαμική λαθρομετανάστευση στα κράτη της Δύσης για τον ίδιο ακριβώς λόγο (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html, http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_81.html, http://alophx.blogspot.com/2022/03/400-2022-update.html, http://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_38.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/1789-2016.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/1830-1848_26.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, http://alophx.blogspot.com/2016/12/406.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html), όσο και στον Αραβικό κόσμο (την λεγομένη «Αραβική Άνοιξη» ή «Αραβικό ισλαμικό Χειμώνα-http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_16.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_28.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/7-8-21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post.html), όπως και την μέθοδο του «Διαιρεί και βασίλευε» και της διάλυσης σε μικρότερα κράτη για να είναι ελεγχόμενοι πολλών αναδυόμενων και αντίπαλων προς τις ΗΠΑ δυνάμεων, π.χ. της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Λατινικής Αμερικής, ακόμα και της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης αν αυτή δεν ήταν υπάκουη στις ΗΠΑ (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html, http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_72.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).

Η διάλυση της οικονομίας κρατών μέσω ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ κραχ, όπως των ετών 1.873 μ.Χ.-1.896 μ.Χ. (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_48.ht, mhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_66.htmll), σε κάτι που και οι Ρώσοι έχουν οργανώσει παράλληλα με τις ΗΠΑ «παρόμοια στρατηγική», μιας και οι  δύο αυτές Μεγάλες Δυνάμεις θέλουν και οι δύο την διάλυση της ΕΕ (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html).

Παράλληλα οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν πολλούς ναζί ως «μπροστινούς» (π.χ. του Σβαμπ-http://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html) έτσι ώστε αυτοί να εκπονήσουν την στρατηγική που χρειάζονται για την υλοποίηση των παρανοϊκών σχεδίων των ελίτ για παγκόσμια κυριαρχία, ενώ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου έκαναν το ίδιο με την χρήση ναζιστών μισθοφόρων στους πολέμους τους και των παρακρατικών δικτύων της GLADIO, της ODESSA και της μασονικής, εγκληματικής και φασιστικής στοάς P2 κατά των πολιτικών και ιδεολογικών τους αντιπάλων (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_75.html, http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2022/10/odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2022/06/p2.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/11-2001.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/20.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_56.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_5.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/376-480-1914-2017.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/kai.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_83.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html, http://alophx.blogspot.com/2022/03/red-house-report.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_68.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html). 

[Όπως η ODESSSA (http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html) ιδρύθηκε από εξόριστους ναζί και φασίστες, έτσι και στην Ιαπωνία μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ιδρύθηκε η οργάνωση του Λευκού Δράκου (διάδοχος της οργάνωσης του Μαύρου Δράκου του Μεσοπολέμου από εθνικιστές Ιάπωνες στρατιωτικούς και βιομηχάνους με στόχο την επέκταση της Ιαπωνίας).

Η οργάνωση του Λευκού Δράκου συνεργάστηκε πολύ συχνά με την Ιαπωνική μαφία/Yakuza και την Ιαπωνική GLADIO (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html), όπως μέσω πώλησης ναρκωτικών χρηματοδοτήθηκαν οι μυστικές επιχειρήσεις και οι πόλεμοι του Αφγανιστάν (οι μουτζαχεντίν) και του Βιετνάμ (των Βιετκόνγκ και των ΗΠΑ) ή και μέσω του σκανδάλου Ιράν-Κόντρας.

Πιο αναλυτικά η Κοινωνία του Μαύρου Δράκου (Kyūjitai, kokuryūkai ) ή η Κοινωνία του ποταμού Αμούρ, ήταν μια εξέχουσα παραστρατιωτική, υπερεθνικιστική ομάδα στην Ιαπωνία. Το Kokuryūkai ιδρύθηκε το 1.901 μ.Χ. μ.Χ. από τον πολεμικό καλλιτέχνη Uchida Ryohei ως διάδοχο της Gen'yōsha του μέντορά του Mitsuru Tōyama.

Το όνομά του προέρχεται από τη μετάφραση του ποταμού Αμούρ, ο οποίος ονομάζεται Heilongjiang ή "Black Dragon River" στα Κινέζικα (黑龍江), που διαβάζεται ως Kokuryū-kō στα Ιαπωνικά. Ο δημόσιος στόχος της ήταν να υποστηρίξει τις προσπάθειες να κρατηθεί η Ρωσική Αυτοκρατορία βόρεια του ποταμού Αμούρ και έξω από την Ανατολική Ασία.

Το Kokuryūkai αρχικά έκανε έντονες προσπάθειες για να αποστασιοποιηθεί από τα εγκληματικά στοιχεία του προκατόχου του, του Gen'yōsha. Ως αποτέλεσμα, τα μέλη του περιελάμβαναν υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου και υψηλόβαθμους στρατιωτικούς, καθώς και επαγγελματίες μυστικές υπηρεσίες. Ωστόσο, καθώς περνούσε ο καιρός, βρήκε ότι η χρήση εγκληματικών δραστηριοτήτων ήταν ένα βολικό μέσο για να τερματίσει πολλές από τις δραστηριότητές της.

Η Εταιρεία δημοσίευσε ένα περιοδικό, το Kokuryū Kaiho (Δελτίο Amur) και λειτούργησε μια σχολή εκπαίδευσης κατασκοπείας, από την οποία έστελνε πράκτορες για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις Ρωσικές δραστηριότητες στην Ρωσία, την Μαντζουρία, την Κορέα και την Κίνα.

Ο Ikki Kita στάλθηκε στην Κίνα ως ειδικό μέλος της οργάνωσης. Πίεσε επίσης τους Ιάπωνες πολιτικούς να υιοθετήσουν μια ισχυρή εξωτερική πολιτική. Οι Kokuryūkai υποστήριξαν επίσης τον Πανασιατισμό και παρείχαν οικονομική υποστήριξη σε επαναστάτες όπως ο Sun Yat-sen και ο Emilio Aguinaldo.

Κατά την διάρκεια του Ρωσο-Ιαπωνικού Πολέμου της προσάρτησης της Κορέας και της Σιβηρικής Επέμβασης, ο Αυτοκρατορικός Ιαπωνικός Στρατός χρησιμοποίησε το δίκτυο Kokuryūkai για κατασκοπεία, δολιοφθορά και δολοφονίες. Οργάνωσαν αντάρτες της Μαντζουρίας εναντίον των Ρώσων από τους Κινέζους πολέμαρχους και αρχηγούς ληστών στην περιοχή, με σημαντικότερο τον στρατάρχη Zhang Zuolin.

Οι Μαύροι Δράκοι διεξήγαγαν μια πολύ επιτυχημένη εκστρατεία ψυχολογικού πολέμου σε συνδυασμό με τον ιαπωνικό στρατό, διαδίδοντας παραπληροφόρηση και προπαγάνδασε όλη την περιοχή. Ενεργούσαν επίσης ως διερμηνείς για τον Ιαπωνικό στρατό.

Οι Kokuryūkai βοήθησαν τον Ιάπωνα κατάσκοπο, συνταγματάρχη Motojiro Akashi. Ο Ακάσι, ο οποίος δεν ήταν άμεσα μέλος των Μαύρων Δράκων, διεξήγαγε επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Κίνα, τη Μαντζουρία, τη Σιβηρία και δημιούργησε επαφές σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Αυτές οι επαφές στην Κεντρική Ασία διατηρήθηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Μαύροι Δράκοι σχημάτισαν επίσης στενή επαφή, ακόμη και συμμαχίες με βουδιστικές αιρέσεις σε όλη την Ασία.

Κατά την διάρκεια των δεκαετιών του 1.920 μ.Χ. και του 1.930 μ.Χ., οι Kokuryūkai εξελίχθηκαν περισσότερο σε μια κυρίαρχη πολιτική οργάνωση και επιτέθηκαν δημόσια στην φιλελεύθερη και αριστερή σκέψη.

Αν και δεν είχε ποτέ περισσότερα από αρκετές δεκάδες μέλη σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οι στενοί δεσμοί των μελών της με ηγετικά μέλη της κυβέρνησης, στρατιωτικούς και ισχυρούς επιχειρηματικούς ηγέτες της έδωσαν δύναμη και επιρροή πολύ μεγαλύτερη από τις περισσότερες άλλες υπερεθνικιστικές ομάδες.

Το 1924 μ.Χ., ο συνταξιούχος πλοίαρχος του ναυτικού Yutaro Yano και οι συνεργάτες του στην Εταιρεία Μαύρων Δράκων προσκάλεσαν τον αρχηγό των Oomoto Onisaburo Deguchi σε ένα ταξίδι στην Μογγολία. Ο Onisaburo ηγήθηκε μιας ομάδας μαθητών του Oomoto, συμπεριλαμβανομένου του Aikidoιδρυτής Morihei Ueshiba.

Αρχικά στρέφονταν μόνο κατά της Ρωσίας, στην δεκαετία του 1.930 μ.Χ., οι Kokuryūkai επέκτεινε τις δραστηριότητές τους σε όλο τον κόσμο και τοποθέτησαν πράκτορες σε διαφορετικά μέρη όπως η Αιθιοπία, η Τουρκία, το Μαρόκο, σε όλη την Νοτιοανατολική Ασία και την Νότια Αμερική, καθώς και στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Kokuryūkai διαλύθηκε επίσημα με εντολή των Αμερικανικών αρχών κατοχής το 1946 μ.Χ. Σύμφωνα με το βιβλίο του Brian Daizen Victoria, Zen War Stories, η Εταιρεία Μαύρων Δράκων ανασυστάθηκε το 1.961 μ.Χ. από τον Ōmori Sōgen ως το Black Dragon Club (Kokuryū-Kurabu) και μετέπειτα πήρε το όνομα «Λευκοί Δράκοι».

Ο στόχος της είναι «να πετύχει το πνεύμα της [προπολεμικής] Εταιρείας Μαύρων Δράκων και να προωθήσει την αποκατάσταση [Shōwa]». Σύμφωνα με την Victoria, ο ηγετικός πυρήνας του Kokuryū-Kurabu δεν αποτελείται περισσότερα από 150 μέλη.

Το κίνημα είχε δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Αιθιοπικό Κίνημα Ειρηνικού και το Κίνημα Ειρήνης της Αιθιοπίας (και οι δύο Αφροαμερικανικές μαύρες εθνικιστικές οργανώσεις) ισχυρίστηκαν ότι ήταν συνδεδεμένα με την Εταιρεία Μαύρων Δράκων.

Ως μέρος της προσπάθειάς τους να υποστηρίξουν τέτοιες οργανώσεις, η Εταιρεία Μαύρων Δράκων έστειλε έναν πράκτορα, τον Satokata Takahashi για να προωθήσει τον πανασιατισμό και να ισχυριστεί ότι η Ιαπωνία θα τους αντιμετώπιζε φυλετικά ισότιμα.

Θα γινόταν προστάτης του Elijah Muhammed και του Έθνους του Ισλάμ, καθώς και του Κινήματος του Ειρηνικού του Ανατολικού Κόσμου. Ο Sankichi Takahashi μπορεί επίσης να ήταν μέλος των οργανώσεων αυτών.

Η Mittie Maude Lena Gordon, η οποία ηγείται του Κινήματος Ειρήνης της Αιθιοπίας, ισχυρίστηκε ότι ήταν προσωπικά συνδεδεμένη με τους Kokuryūkai. Στις 27 Μαρτίου 1.942 μ.Χ., πράκτορες του FBI συνέλαβαν μέλη της Εταιρείας Μαύρων Δράκων στην κοιλάδα San Joaquin, στην Καλιφόρνια. Στο στρατόπεδο εγκλεισμού Μανζανάρ, μια μικρή ομάδα Ιαπώνων υπέρ της Αυτοκρατορίας πέταξαν σημαίες του Μαύρου Δράκου και εκφοβίζουν άλλους Ιάπωνες κρατούμενους.

Και ήδη στις μέρες μας οι Ιάπωνες εθνικιστές ζητούν την αλλαγή του Ιαπωνικού Συντάγματος και τον πλήρη πολεμικό επανεξοπλισμό και ελευθερία της Ιαπωνίας να στέλνει χωρίς περιορισμούς στρατό στο εξωτερικό προκειμένου να υπερισχύσει με στρατιωτική ισχύ στην Ασία και να την ενώσει υπό την ηγεσία της υλοποιώντας το όραμα του Πανασιατισμού, ενώ επιπλέον ζητούν να δοθεί ξανά η απόλυτη εξουσία στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας και αυτός να λατρεύεεται όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως ένας (δήθεν) «επίγειος θεός».

Στα δε κόμικ της Μάρβελ λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μερικά εκλεκτά από τα πιο πολιτικά προσανατολισμένα ίδρυσαν την εθνικιστική οργάνωση «Το Χέρι» ως μια κλούβα Ιαπώνων υπερεθνικιστών που σχεδίαζαν να ανατρέψουν την Ιαπωνική φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση, να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό και να εγκαταστήσουν ένα νεο- μιλιταριστική κυβέρνηση, η οποία θα επανεξόπλιζε την Ιαπωνία.

Λίγο μετά την ένταξή του στην HYDRA, ο Baron Strucker απέκτησε τον έλεγχο της οργάνωσης από τους Ιάπωνες ιδρυτές της και οδήγησε αργά την οργάνωση προς τον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας. Το Χέρι και η ΥΔΡΑ έχουν ωστόσο συνεργαστεί σε πολυάριθμες ανατρεπτικές ή εγκληματικές συνωμοσίες όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά και στο Xen First Class η διαμάχη του ναζιστή και διώκτη του Μαγκνέτο και της οικογένειας του Βόλφανγκ Σμιντ με τον δεύτερο, ο οποίος γίνεται σαν τον διώκτη του και ιoθετεί τις μεθόδους του είναι κατά κάποιους μία μεταφορική απεικόνιση των Γερμανών που δίωξαν τους Εβραίους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και διέφυγαν μέσω της ODESSA (http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html) και στην συνέχεια μεμονωμένοι Εβραίοι «Εκδικητές» προσπάθησαν με βίαια μέσα (όπως και η Μοσάντ) κυνήγησε αρκετούς από αυτούς και τους εξόντωσε, όπως και ο Μαγκνέτο τον Σμιντ στην ταινία.

Για κάποιους οπαδούς του ο Έλον Μασκ, λόγω του εκκεντρικού του χαρακτήρα, της χρήσης από μέρους του των Social Media και της μεγάλης ενασχόλησης του με την τεχνολογία και τις εφευρέσεις του και την αντιπαράθεση του με τον Σόρος, θυμίζει σε αυτούς τον επίσης εκκεντρικό επιχειρηματία τον κόμιξ Τόνυ Σταρκ/Iron Man.

{Άλλες παρεμφερείς φανταστικές απεικονίσεις της ODESSA υπάρχουν εκτός από την ταινία X-Μen First Class και στις ταινίες Κάπτεν Αμέρικα με την Ύδρα, του Τζειμς Μποντ με την Spectre, στις ταινίες Star Wars το First Order, η ODESSA FILE, The Boys from Brazil, Iron Sky, The Sum of All Fears, The Apocalypse Watch, James Bond A View to a Kill, INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY.

Οι δε μυστικιστές Ναζί ηγέτες στην κανονική ιστορία έψαχναν όπως οι ηγέτες της Ύδρας (Κοκκίνο Κρανίο, Βόλφγκανγκ Φον Στράκερ, Pa la von Günther) ή οι Ναζί του Ιντιάνα Τζόουνς στα κόμιξ ιερά αντικείμενα και τοποθεσίες που θα τους έδιναν δύναμη, π.χ. το «σφυρί του Θωρ», την Σαμπάλα στο Θιβέτ, την Ιερή Λόγχη ή το Ιερό Δισκοπότηρο}.

Ο Ίαν Φλέμινγκ (ο οποίος φέρεται να ήταν ο χειριστής της MI6 στην πραγματική ζωή "Επιχείρηση Τζέιμς Μποντ" για να αποσπάσει τον Μπόρμαν από το Βερολίνο) είχε δημιουργήσει στην φανταστική του σειρά Τζέιμς Μποντ το δίκτυο του Μπόρμαν στο μυαλό για το "Octopussy" (Die Spinne) και το SPECTER/SPECTRE (Die Spinne/ODESSA).

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ηγέτης της SPINNE, ο σημαδεμένος Όττο Σκορτσένι έχει ένα σημάδι στο μάγουλο (μετά από ξιφασκία σαν τον Φον Στράσερ) σαν Ερνστ Σταύρο Μπλόφλεντ (που στις περισσότερες ταινίες είναι ένας φαλακρός μίας παγκόσμιας συνωμοτικής οργάνωσης σαν τον σημαδεμένος Von Strucker και σαν τον πραγματικό φαλακρό ναζιστή συνωμότη Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διοικεί στις μέρες μας) στις ταινίες του Τζειμς Μποντ και σαν τον αρχηγό Ύδρας στον Καπτεν Αμέρικα είναι και αυτός παραμορφωμένος.

Αλλά και Ερνστ Σταύρο Μπλόφλεντ, ο εχθρός του Τζειμς Μποντ όπως και το «Κοκκίνο Κρανίο» και ο Βαρόνος Φον Στράκερ της Ύδρας σαν τον πραγματικό ιστορικό χαρακτήρα Σκορτσένι έχουν όλοι τους ένα σημάδι από τραυματισμό στο πρόσωπο σε πολλές ταινίες και κόμιξ. Παράλληλα όπως οι Ναζί έκαναν γενετικά και ιατρικά πειράματα για να δημιουργήσουν υπεράνθρωπους, τα ιδιά κάνουν και στις ταινίες και τα κόμιξ οι πράκτορες της Ύδρας.  

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί χαρακτήρες (και οι φαντάστηκες οργανώσεις των κόμικς Avengers, Ύδρα και Shield), εμφανίστηκαν για πρώτη φορά την δεκαετία του 1960 μ.Χ. (τότε έγινε η εμφάνιση της Spectre, της Ύδρας και του Μαγκνέτο), εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου και της συνεργασίας της Δύσης σαν μισθοφόροι, πρακτέος, επιστήμονες και βασανιστές  (με ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, αλλά και ΕΣΣΔ) με την ODESSA και τον πόλεμο των Έξι Ημέρων και την δίωξη από την Μοσάντ και μεμονωμένους Ισραηλινούς «Εκδικητές» Ναζί εγκληματιών πολέμου.

[Την ίδια περίοδο, χιλιάδες έφηβοι σπάνε και λεηλατούν καταστήματα στην Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και την Φιλαδέλφεια – με συντονισμένο τρόπο. Αυτό το χόμπι της αστικής νεολαίας, χρεοκοπεί λιανοπωλητές, ανεβάζει τις τιμές και προπάντων τροφοδοτεί την κοινωνική δυσαρέσκεια.

Γνωστός επικριτής της κυβέρνησης, ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, συνδέει τα “flash mobs” σε Αμερικανικές πόλεις με το χάος που δημιούργησε στην φανταστική πόλη Gotham ο ψυχοπαθής εγκληματίας Joker, εμμονικός με την δίψα για καταστροφή. «Όλη η Αμερική γίνεται ο Τζόκερ», σχολίασε ο Έλον Μασκ στο βίντεο των πρόσφατων ληστρικών πογκρόμ στην Φιλαδέλφεια.

Αυτή η εμμονή των Αμερικανών με τον κινηματογράφο πρέπει να ήταν και η αφορμή που η Ρεπουμπλικανή Χέδερ Χόρα παρομοιάζει τον Τραμπ ως τον Superman (ή και Τόμας Γουέιν από την ταινία «Τζόκερ» ή ακόμα και Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν από τις διάσημες ταινίες «Μπάτμαν») που «θα σώσει τον κόσμο» (https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/10/blog-post_126.html)].

Παράλληλα όμως και πολλές τράπεζες και βιομηχανίες από την Αμερική και την Wall Street ενίσχυσαν οικονομικά και με άλλους τρόπους τους ναζί πριν και κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (αλλά και μετά)-(http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_10.html).

Ο Χέρμαν Γκαίρινγκ με εντολή του Χίτλερ είχε πει στους Αμερικάνους επιχειρηματίες που τον στήριζαν ότι αν η Γερμανία κερδίσει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στους Συμμάχους θα σέβονταν απολυτά τα Αμερικανικά επιχειρηματικά συμφέροντα των ΗΠΑ στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο (άλλωστε εκτός από την βοήθεια που αυτοί προσέφεραν στον Χίτλερ, όπως και στον Μουσολίνι και τον Φράνκο κατά τον Μεσοπόλεμο και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο πολλοί από αυτούς είχαν χρηματοδοτήσει νωρίτερα την άνοδο αυτών των τριών δικτατορών στην εξουσία των κρατών τους).

Το δε στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής και ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός ξεκίνησε με τον πόλεμο των ΗΠΑ κατά του Μεξικού και κυρίως όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν πόλεμο με την Ισπανία και την Αυτοκρατορία της και κατέλαβε και έκανε αποικίες  της την Κουβά, την Χαβάη και τις Φιλιππίνες.

Μία πολύ σημαντική Αμερικανική εταιρεία που βοήθησε τους Ναζί στον Β’ ΠΠ ήταν η General Motors, η ITT (που βελτίωσε τα τηλεφωνά και τους ασυρμάτους και γενικότερα τις τηλεπικοινωνίες των Χίτλερ, του Μουσολίνι και του Φράνκο), η Warik Bank, Higison and CIA, η Henry Schroeder Bank, η International Trade Company, η SKF και η Texas Company.

Αλλά και η Chase Bank μαζί με την Standard Oil (και οι δύο αυτές εταιρείες υπό την διοίκηση των Ροκφέλερ οι οποίοι έστελναν μέσω ΕΣΣΔ μέρος του πετρελαίου της στην Γερμάνια επί Β’ ΠΠ και πηρέ υπό τον έλεγχο της τα πετρέλαια της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας), η εταιρεία του Χένρι Φορντ (η οποία προμήθευσε με χρήματα και οχήματα τον Άξονα), η Davis Oil Company (έστελνε πετρέλαιο μέσω Βραζιλίας και Ισπανίας στην Γερμάνια εν μέσω Β’ ΠΠ), οι οποίες εφοδίασαν τους ναζί με χρήματα, όπλα και πετρέλαιο.

Davis Oil Company χρηματοδότησε τους αντίπαλους του Ρούζβελτ το 1.940 μ.Χ., οι οποίοι ήταν φιλογερμανού την περίοδο αυτή, ενώ μαζί με την τράπεζα Μόργκαν προσπάθησε να χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα που σχεδιάζονταν υπό τον στρατηγό Μπάτλερ το 1.933 μ.Χ.

Δικηγόροι της Standard Oil ήταν οι αδερφοί Τζον Φόστερ και Άλεν Ντάλες, οι οποίοι ο μεν πρώτος σαν Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο δεύτερος σαν αρχηγός της CIA, φρόντισαν να φυγαδεύσουν ναζί (στρατιωτικούς, SS, πράκτορες, επιστήμονες, βασανιστές) στις ΗΠΑ (άλλωστε και οι δύο είχαν οικονομικές δοσοληψίες με τους ναζί πριν και κατά την διάρκεια του Β΄ ΠΠ).

Στην συνέχεια ιδρύσαν την GLADIO (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html) με πολλούς πρώην ναζί και συνεργασία με την μαφία και γέμισαν την BND, την Δυτική Γερμανία με ναζί σε όλους τους τομείς (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, δικαστικό, επιστημονικό), όπως και την ΕΟΚ με ναζί και δωσίλογους από πολλές χώρες, με την σύμφωνη γνώμη του Τρούμαν και του Πάττον, ενώ την ίδια χρήση πρώην ναζί έκανε και η ΕΣΣΔ του Στάλιν στο έδαφος.

Η δε η Chase Bank προέβη πριν και κατά τον Β’ ΠΠ σε δοσοληψίες με την Ράιχσμπανκ υπό την διοίκηση των Έμιλ Πουχλ και Δρ. Βάλτερ Φουνκ και πολλές φορές πρότειναν να γίνει ειρήνη μεταξύ των εμπολέμων με ευνοϊκούς για τους ναζί όρους. Εδώ μπορει να αναφερθεί ότι όλες αυτές οι Αμερικάνικες βιομηχανίες και τράπεζές που συνεργάζονταν με τους ναζί ασκούσαν κατασκοπία και υπέρ των Γερμανών}.

Και παράλληλα με καουτσούκ (που δεν έδιναν στον Αμερικανικό στρατό), βολφράμιο, ρουλεμάν, έπαιρναν παράνομα διαμάντια και χρυσό που είχαν κλέψει και επεξεργαστεί οι ναζί με εργάτες σκλάβους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα πουλούσαν στην Αμερική, συνεργαζόμενοι με την IG FARBEN (Η δε IG FARBEN μαζί με την Κρουπ χρηματοδοτούσε τα τέταρτη σχέδια ανάπτυξης του Γκαίρινγκ).

{Όλες αυτές οι επιχειρήσεις όταν οι ΗΠΑ υπέγραψαν συμμαχία με την ΕΣΣΔ έστειλαν ένα μικρό μέρος της παραγωγής τους στην ΕΣΣΔ ως «βοήθεια από τις ΗΠΑ» κερδίζοντας ένα μέρος χρηματικών κερδών και από εκεί}.

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών/Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post.html, https://analyst.gr/2010/12/11/1868/2/) υπό την διοίκηση του Τόμας Μακ Κίτρικ της οποίας τον έλεγχο είχαν ναζί ή φιλοναζί, φρόντιζε εκτός από την μόνιμη χρηματοδότηση των ναζί στον Μεσοπόλεμο και τον Β’ ΠΠ, την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου να μεταφέρει μέσω των υποκαταστημάτων της να μεταφέρει τα κλεμμένα μετά από λεηλασία πλούτη των ναζί σε διάφορες μυστικές και μη τραπεζικές θυρίδες στην Ελβετία, στην Ισπανία, στην Αργετινή, στην Πορτογαλία, ακόμα και στις ΗΠΑ.

Οι Γιάχμαρ Σαχτ, Χέρμαν Σμιτζ και ο Βίντεμον ήταν αυτοί που δημιούργησαν τον Αμερικανογερμανικό Σύνδεσμο που είχε μέλη όλες σχεδόν τις παραπάνω εταιρείες, ενώ ήταν από τους κυρίους υπευθύνους της δημιουργίας της Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html), ενώ ήταν και μέλη της IG FARBEN, η οποία ήταν στην ουσία μία Γερμανοαμερικανική επιχείρηση.   

Πολλοί σημαντικοί Αμερικανοί όπως ο πατέρας του Τζον Κένεντι ή ο Πρέσκοτ Μπους υποστήριξαν τους ναζί κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ’, όπως ακριβώς και πολλοί άλλοι πολιτικοί μέσα στο δημοκρατικό και το ρεπουμπλικανικό κόμμα, ενώ και ο ηγέτης του FBI Χούβερ υποστήριζε μία συμμαχία με τους Γερμανούς κατά της ΕΣΣΔ.

Την ίδια χρονική περίοδο επί Μεσοπολέμου και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η Σαουδική Αραβία έδωσε πετρέλαιο και έλαβε χρήματα από τους ναζί και είχε έντονες φιλογερμανικές τάσεις σαν την Περσία και την Αίγυπτο την ίδια χρονική περίοδο (όλοι σχεδίαζαν αν οι Γερμανοί έφταναν στα σύνορα τους να ξεσηκωθούν υπέρ τους σαν τον Γκαλάνι στο Ιράκ), ενώ έπαιζε διπλό παιχνίδι με τις ΗΠΑ, δίνοντας μεγάλο μέρος του πετρελαίου της και σε αυτούς, ενώ κήρυξε τον πόλεμο μόλις προς το τέλος του πολέμου, έχοντας όμως δώσει στον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ να δρα σαν αντιπρόσωπος του στον Χίτλερ και τον Μουσολίνι τους οποίους και θαύμαζε.

Αλλά και με το Βατικανό είχαν σχέσεις οι ναζί και αυτό βοήθησε και υποστήριξε τον Άξονα στον Β’ ΠΠ (π.χ. στις σφαγές των Ορθοδόξων στην Σερβία), όπως και μετά τον πόλεμο αυτό όταν μέσω των οργανισμών του και των RATLINES βοήθησαν στην διαφυγή πολλών ναζί εγκληματιών πολέμου από την Ευρώπη.

{Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι πάπες Πίος ΙΑ΄ και Πίος ΙΒ’ υπέγραψαν κονκορδάτα/συμφωνίες με τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι και τον Φράνκο (μέσω της Opus Dei στην χώρα αυτή) με τον δεύτερο να συνεργάζεται και να είναι τόσο υπάκουος στον Χίτλερ, ώστε ονομάστηκε «Ο πάπας του Χίτλερ»}.

Άλλωστε το Βατικανό δεν είναι απλά ένας θρησκευτικός οργανισμός αλλά ένα κράτος όπου ο πάπας της Ρώμης έχει προσωπική φρουρά πραιτοριανών (την Ελβετική φρουρά) και τράπεζα, όπως και σημαντικές οργανώσεις, όπως τους Ιωαννίτες/Ιππότες της Μάλτας, τους Ιησουΐτες (που έχουν στρατιωτική οργάνωση και είναι στρατός αφού δημιουργήθηκαν από τον στρατηγό Ιγνάτιο Λογιόλα) και την Opus Dei, την λεγομένη και «λευκή μασονία».

Όλοι αυτοί με τις γνώσεις του στα οικονομικά/τοκογλυφία και στις τράπεζες (π.χ. οι Ιωαννίτες ήδη από την εποχή των Σταυροφοριών), στα στρατιωτικά (π.χ. οι Ιησουΐτες του στρατηγού Λογιόλα, ενώ για αυτούς έλεγαν πως είναι σκανδαλώδης υποκριτές), αλλά και την κρυφή διείσδυση σε πολιτικούς οργανισμούς (υπό την Opus Dei), μπορέσαν να αυξήσουν την δύναμη του Βατικανού.

Η Opus Dei, η οποία ιδρύθηκε από τον Ισπανό ιερέα Χοσέ Μαρία Εκρίβα το 1.928 μ.Χ. (την ίδια ακριβώς χρονιά που ιδρύθηκε και η Μουσουλμανική Αδελφότητα από τον Αιγύπτιο δάσκαλο Χασάν Αλ Μπάνα), ενώ έχουν συνολικά 100.000 μέλη, 165.000 συνεργάτες, 4.000 ιερείς. Το 35% των μελών τους είναι στην Αμερική και το 60% στην Ευρώπη.

Οι ίδιοι για την προώθηση και την αύξηση της δύναμης της οργάνωσης τους έχουν ιδρύσει διαφορά ιδρύματα (π.χ. φιλανθρωπικά), εκπαιδευτικά ιδρύματα, φοιτητικές εστίες, ενώ έχουν υπό την κατοχή τους και 4.000 κανάλια και 40 ειδησιογραφικά πρακτορεία ως κέντρων προσηλυτισμού (δήθεν «ιεραποστολές»), αλλά και προπαγάνδας.

Η οργάνωση εκτός από τον Φράνκο στήριξε και αλλά καθεστώτα ιστορικά όπως του Πινοσέτ και του Φουτζιμόρι, ενώ έχει κατηγορηθεί συχνά και για βίαιες πράξεις και την επιβολή αυτοτιμωριών στα μέλη της (όπως οι σκέτες και οι αιρέσεις), όπως και για κάποιες ανωρίμαστες σεξουαλικές συμπεριφορές κάποιων μελών της, αλλά και για διάφορες αναξιοπρεπείς και παράνομες προσπάθειες πλουτισμού των μελών της και επέκταση της εξουσίας τους σε κάθε τομέα.

Αυτό το πετυχαίνει όπως λέγεται μέσω τις καλές σχέσεις και την συνεργία που έχει με διάφορες ισχυρές ελίτ (οικονομικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, κ.λ.π.), ενώ και πολλά από τα μέλη της είναι άτομα ισχυρά και με επιρροή από κάθε χώρο και επάγγελμα, όπως πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, στρατιωτικοί, οι οποίοι δίνουν όρκο μυστικότητας και προωθούν κρυφά τα σχέδια τους και για τον λόγο αυτό η οργάνωση αυτή έχει ονομαστεί και «Λευκή μασονία».

Στις μέρες μας, τα μέλη της συνεργάζονται άμεσα και έχουν σημαντικές οικονομικές και πολιτικές σχέσεις με μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες και εταιρίες, όπως η Ciscos Vston, η Vodafone. η Price Water House Coopers-PWC Mison, η City Group, η τράπεζα Morgan, η Stanley κ.λ.π. 

Παράλληλα όλες αυτές οι οργανώσεις του Βατικανού ήταν υπεύθυνες για μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα (π.χ. της τράπεζας του Βατικανού και της μασονικής στοάς P2-http://alophx.blogspot.com/2022/06/p2.html), είχαν σχέσεις με την μαφία και εταιρίες πώλησης όπλων και βοηθήσαν όπως προαναφέρθηκε βοηθήσει μέσω των RATLINES βοήθησαν στην διαφυγή πολλών ναζί εγκληματιών πολέμου από την Ευρώπη.

Παράλληλα οι Ιησουΐτες και οι Ιωαννίτες πολέμησαν σε πολέμους κανονικά ως στρατιώτες (π.χ. Σταυροφορίες, Τριακονταετή Πόλεμο κ.λ.π.) και έκαναν συνεχή προπαγάνδα και ύπουλο προσηλυτισμό υπέρ του παπισμού και της αίρεσης του παγκόσμια, ενώ είχαν ενεργό ρολό και στην λειτουργία της Ιεράς Εξέτασης.

Επίσης αυτές (κυρίως οι Ιησουΐτες) προώθησαν τον οικουμενισμό και τον συγκρητισμό (π.χ. στην Κίνα οπού διείσδυαν μεταμφιεσμένοι σαν μανδαρίνοι στην Αυτοκρατορική της αυλή και ταύτιζαν κινεζικά ειδωλολατρικά έθιμα με Χριστιανικά προσπαθώντας με συγκρητιστικού τόπο να πείσουν τους Κινέζους να γίνουν Χριστιανοί), ενώ σε όσους εμποδίζαν την προπαγάνδα και τις επιδιώξεις τους, τον δολοφονούσαν (π.χ. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο Λούκαρη).

Οι Ιησουΐτες (οι οποίοι ιδρυθήκαν το 1.540 μ.Χ. από τον Ιγνάτιο Λογιόλα) έκαναν επίσης χρήση και άλλων τακτικών για να επιτύχουν την αύξηση της εξουσίας και της επιρροής τους, όπως τις σχέσεις με ισχυρούς μονάρχες, στους οποίους έγιναν η «παιδαγωγική ελίτ» (σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, Χριστιανούς και μην), με την δύση πανεπιστήμιων και κέντρων προσηλυτισμού (δήθεν «ιεραποστολές»).

Επίσης οι ίδιοι χρησιμοποίησαν την προπαγάνδα, την συκοφαντία, τις δολοφονίες, την χρήση της επιστήμης και της τεχνολογίας, όπως και μεταμφιεζόμενοι και δήθεν ενσωματωμένοι ως «χαμαιλέοντες» σε διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες (π.χ. στην Ιαπωνία, το Βιετνάμ και την Πορτογαλία), παρουσιάζοντας τα πιστεύω τους σαν αυτά των ντόπιων, με σκοπό να τους κάνουν αιρετικούς παπικούς, ενώ παράλληλα ήταν υπεύθυνοι και για την «ουτοπία της Παραγουάης».

Οι «ασκήσεις» του Λογιόλα έκαναν τους εχθρούς του να τον χαρακτηρίσουν ως μέλος των πεφωτισμένων/ιλλουμινατών/ιλλουνιστών και για τον λόγο αυτό στα αρχικά στάδια της «μεταστροφής του» ήταν στο στόχαστρο για κάποιο διάστημα της Ιεράς Εξέτασης με την κατηγορία της αίρεσης, αλλά αργότερα όταν ίδρυσε το τάγμα των Ιησουιτών συνεργάζονταν μια χαρά.

Ο ίδιος ο Λογιόλα αυτομαστιγόνονταν, όπως και ο ιδρυτής του Opus Dei, ο Χοσέ Μαρία Εκρίβα ντε Μπαλαγκουέρ.

Αυτό συνέβη επειδή ο Λογιόλα είχε δεχτεί στο τάγμα του (και χρησιμοποιούσε κατά τους εχθρούς του και τακτικές) από τους Alumbranos (τους «μετεστρεφέντες») και τους ιλλουλινάτους/«πεφωτισμένους» (το ίδιο ακριβώς ονομα με του τάματος του Βάισχαουπτ) αιρετικούς της εποχής στην Ισπανία (το 1.530 μ.Χ.).

Οι μεν πρώτοι ήταν Εβραίοι (κυρίως αφού σύμφωνα με μελετητές της εποχής σχεδόν των ένα τρίτο των Ισπανών είχαν Εβραϊκή καταγωγή) και μουσουλμάνοι που έγιναν Χριστιανοί αλλά συνέχιζαν να είναι κρυφά Ιουδαίοι στο θρήσκευμα (κυρίως στην Καστίλη) και τους πεφωτισμένους, κίνημα αιρετικών κατά των διεφθαρμένων παπών της εποχής (Μεδίκων όπως έκανε αρχικά και ο Λογιόλα) και είχαν έντονες επιρροές από τους αιρετικούς προτεστάντες (καλβινιστές), αντικληρικαλιστές και τους αιρετικούς «Dejados» (τους ασημένιους στο «θέλημα του Θεού» όπως και ο Λογιόλα αρχικά) που για κάποιους θύμιζαν λιγάκι τους Ησυχαστές Πατέρες της Ορθοδοξίας.

Οι δε Conversos ήταν Ιουδαίοι νεοπροσύλητοι στον Χριστιανισμό στην Ισπανία (μέλη τους δεν ήταν οι Marranes, μουσουλμάνοι της Ισπανίας που έγιναν Χριστιανοί επιφανειακά, αλλά κρυφά συνέχιζαν να ακολουθούν το ισλάμ), ενώ ήταν εχθρικοί στους πάπες και το ιερατείο τους και πολλοί τους ήταν μέλη και των πεφωτισμένων αιρετικών και στην πραγματικότητα εχθροί των Χριστιανών.

{Οι ουμανιστές υπήρχαν στην Ιταλία, την Αγγλία, τις Κατω Χώρες, Γαλλία και Γερμανία και από κοινού με τους ουμανιστές, οπαδούς της ειδωλολατρίας πολέμησαν τόσο τον αιρετικό παπισμό, όσο και τον Χριστιανισμό γενικότερα, ενώ οι ουμανιστές είχαν διεισδύσει σε όλα τα Πανεπιστήμια των παραπάνω χωρών. Τους δε προτεστάντες τους ακολούθησε το 1/3 των κρατών της Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης.

Οι Ιησουΐτες δρούσαν με μυστικότητα, συνωμοτούσαν και έλεγαν ότι η προσευχή ήταν αυστηρά ατομική υπόθεση του καθενός (όπως έλεγαν οι προτεστάντες και ο Λούθηρος), προωθούσαν την «ατομική θρησκεία», ήταν κατά των τελετουργικών εξιλασμών, όχι υπέρ των εκκλησιασμών, των καρδινάλιων και των επισκοπών, ενώ έκαναν «αγαθοεργίες» για απόκτηση οπαδών. 

Πολλά δε μέλη του τάγματος των Ιησουιτών ήταν Εβραϊκής καταγωγής, όπως ο διάδοχος του Λογιόλα Ντιέγκο Λάνει σαν «νεοχριστιανός» και ένας εκ των πρώτων ιδρυτών της, αλλά και ο Χουάν Ντε Άβιλα, ο Φρανσίσκο Ντε Τολέδο, ο Χουάν Μπατίστα Ρομάνο, ο Χουάν Αλφόνσο κ.λ.π.

Οι Ιησουΐτες ήταν συκοφάντες και είχαν μεγάλο εχθρό τους τον Μπλαιζ Πασκάλ, έναν αιρετικό μοναχό από το Πορτ Ρουαγιάλ που είχε αντίστοιχες ιδέες με τον Κρόμβελ στην Αγγλία. Ήταν υπεύθυνοι για τις σφαγές Ορθοδόξων (π.χ. του Οικουμενικού Πατριάρχη Κύριλλου Λούκαρη) και προτεσταντών, υπέρ της Ιεράς Εξέτασης (Από εκεί βγήκε η φράση ότι Ιησουΐτες σημαίνει στην πραγματικότητα σκανδαλώδεις υποκριτές, για τις υποκριτικές και βίαιες/σκανδαλιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσαν).

Οι Ιησουΐτες για να επιτύχουν τους στόχους τους «προσαρμόζονταν» στα μέρη οπού πήγαιναν και υιοθετούσαν πολλά στοιχεία των πολιτισμών αυτών με συγκρητιστικού και οικουμενιστικού τρόπο, προκειμένου να «γίνουν προσιτοί» και να τους «πείσουν» με προπαγάνδα να γίνουν και αυτοί αιρετοί παπικοί.

Οι Ιησουΐτες προσπαθούσαν να επιτύχουν τα σχέδια τους σε συνεργασία με τους ισχυρούς κάθε χώρας (π.χ. βασιλείς, αριστοκράτες, τραπεζίτες κ.λ.π.), ενώ έγιναν αποκλειστικοί εξομολόγοι των Γάλλων βασιλέων στην Βαστίλη, στους οποίους ασκούσαν τεράστια επιρροή, π.χ. στον Γάλλο βασιλιά Ερρίκο Δ΄ (που είχε εξομολόγο τον Πιερ Κουτόν ή ο Λουδοβίκος ο ΙΔ΄ τον Λετελιέρ), ενώ όσοι ήθελαν κάποια χάρη από τον βασιλιά έπρεπε να περάσουν από αυτόν (όπως στην Ρωσία οποιος ήθελε κάποια χάρη έπρεπε να περάσει από τον Ρασπούτιν).

Οι Ιησουΐτες εμπλέξαν σε πολλές συνομωσίες για την εξουσία ενάντια στον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΓ’ και τον καρδινάλιο Ρισελιέ, οι οποίοι τους αντιμετώπισαν επιτυχώς. Ο προτεσταντισμός στην Γαλλία (οι ουγενότοι), τα κακά έργα/σκάνδαλα των Ιησουιτών, η διαφθορά/απληστία των παπών και οι ουμανιστές/ειδωλολάτρες/γνωστικοί επηρέασαν άσχημα τον Γαλλικό λαό εναντίον των μοναρχών, των παπικών, του κλήρου τους και των Ιησουιτών.

Τότε, αλλά και πιο πριν (με τους ουγενότους), πολλοί Γάλλοι έγιναν μέλη μυστικών εταιρειών, π.χ. των υπό των Βρετανικών ελίτ και μυστικών υπηρεσιών χειραγωγουμένων  μασόνων (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html), μέλη των οποίων έγιναν μέλη ή ιδρυτές άλλων μυστικών εταιρειών, π.χ. των Ιακωβίνων.

Τα εδάφη των Ακουαρίνι των Ιησουιτών στην Παραγουάη ήταν στην οργάνωση και την συνιδιοκτησία τους τους σαν τα κιμπούτς των Εβραίων. Όμως οι εκπαιδευμένοι στα όπλα από τους Ιησουΐτες Ακουαρίνι (από τον Αντόνιο Ντε Μοντόγια) όμως δρούσαν και ως ένα ενδιάμεσο έδαφος ανάμεσα σε αυτούς και τα εδάφη των Ισπανών και με την βοήθεια τους ήταν ένα «ημιανεξάρτητο κράτος» το οποίο βοηθούσαν για να αποκρούσουν τους εχθρούς τους και για τον λόγο αυτό του επέτρεπαν να υπάρχει}.

 Γενικά, οι Ιησουΐτες τηρούσαν για πλήρη μυστικότητα, προπαγάνδα και αδίστακτες μεθόδους και αρχικά, πριν γίνουν οι καλύτεροι υπηρέτες του πάπα της Ρώμης κατηγορούσαν τους πάπες που προέρχονταν από τις οικογένειες των Μεδίκων, των Φαρνέζε και των Βοργίων.

Όταν κάποτε ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Λογιόλα συνάντησε τους αιρετικούς και φιλοερασμικούς Τόμας Μόρ και Louis Bibes, ενώ και ο ίδιος στα νιάτα του είχε σπουδάσει και επηρεαστεί από τον ουμανισμό.

«Οράματα Αγγέλων» ή «Αγίων» έλεγαν ότι είχαν «δει» ο Λογιόλα, ο Μωάμεθ και η Ζαν Νταρκ.  Πρώην Ιησουίτες ήταν πολλοί, π.χ.  ο Βολτέρος, όσο και Βάισχαουπτ (ο ιδρυτής των ιλλουμινάτι).

Το αιρετικό Ζοχάρ των καμπαλιστών Εβραίων (όπως και η Καμπάλα και το Ταλμούδ) διαμορφώθηκαν (κυρίως από τους Χαζάρους) από την μείξη ειδωλολατρικών στοιχείων ως επί το πλείστον της Βαβυλώνας και των Χαζάρων με κάποια στοιχεία ιουδαϊσμού, όπως και ο αιρετικός παπισμός δημιουργήθηκε με ως επί το πλείστον με την μείξη ειδωλολατρικών στοιχείων των Φράγκων με κάποια στοιχεία Χριστιανισμού από τους Φράγκους.

Τόσο ο Καρλομάγνος, όσο και ο Μωάμεθ ο Βίο Πορθητής, οι οποίοι και οι δύο κατέκτησαν την Πρώτη και την Δεύτερη/Νέα Ρώμη (Κωνσταντινούπολη) αντίστοιχα θεώρησαν σφετεριστικά τους εαυτούς τους και τις Αυτοκρατορίες που ιδρύσαν ως δήθεν «τους μονούς πραγματικούς διάδοχους της Ρώμης και των Καισάρων» μέσω της κατάκτησης αυτής, ενώ για να είναι κάνεις συνεχιστής της Ρώμης θα έπρεπε να είναι Αυτοκράτορας και λαός να είναι Ορθόδοξος και όχι ειδωλολάτρης, μουσουλμάνος ή αιρετικός όπως αυτοί (και Ρωμαίος ή Ρωμιός στην εθνικότητα).

Το ίδιο και το «βιβλίο των ασκήσεων» του Λογιόλα από τους επικριτές του από μείγμα των αιρετικών διδασκαλιών των πεφωτισμένων μυστικιστών και του παπισμού, οι οποίοι είχαν αυτοαναγορευθεί ως δήθεν «θαυματοποιοί, κήρυκες και απεσταλμένοι του Θεού».

Το δε έτος 1.773 μ.Χ., το έτος το οποίο διαλύθηκε για πρώτη φορά το τάγμα των Ιησουιτών, στην Γαλλία η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας απέκτησε το δικό της τεκτονικό καταστατικό και στην Βοστώνη στις Αγγλικές αποικίες στις μετέπειτα ΗΠΑ πυροδοτήθηκε το «κίνημα του τσαγιού».

{Η δε Επιτροπή των 300 που περιλαμβάνει τα πιο πλούσια μέλη των ελίτ της Δύσης (π.χ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπιλ Γκέιτς, Μόργκαν, Κίσινγκερ, Σόρος κ.λ.π.), αυτοαποκαλούνται αυτάρεσκα ως οι «Ολύμπιοι» (δήθεν «θεοί») για την εξουσία που έχουν στους ανθρώπους και τους τυραννούν σαν αυτούς και για τους πολέμους που προκαλούν και τα πάθη και τα σεξουαλικά/ηθικά τους σκάνδαλα, ξεχνώντας το τέλος των «ολύμπιων» και της θρησκείας τους με την άνοδο του Χριστιανισμού, που δείχνει πιο θα είναι και το τέλος αυτών των τυράννων}.

Επίσης, οι Ιησουΐτες απάτες και δήθεν «φιλανθρωπίες» σε φτωχούς Ορθοδόξους για να τους ξεγελάσουν και να τους κάνουν παπικούς αιρετικούς ή να τους κάνουν αιρετικούς ουνίτες (ακριβώς το ίδιο αλλά με ρούχα Ορθοδόξων αντί για καθολικών), αφού οι Ιησουΐτες ήταν αποκλειστικά υπεύθυνοι από τους πάπες της Ρώμης για την προώθηση και την διάδοση της ουνίας.

Όταν οι Ορθόδοξοι στις κατεχόμενες από τους καθολικούς χώρες δεν υποτάσσονταν οι Ιησουΐτες βοηθούσαν τους βασιλείς να ξεκινούν βίαιους διωγμούς εναντίον τους, ενώ στα τουρκοκρατούμενα εδάφη παρωθούσαν βίαιες δολοφονίες όσων αντιστέκονταν στην προπαγάνδα και τα άνομα σχέδια τους (π.χ. του Οικουμενικού Πατριάρχη Κύριλλου Λούκαρη).

Η δε νυν προσπάθεια του πάπα της Ρώμης για πανθρησκεία και οικουμενισμό για ένωση όλων των χριστιανικών δογμάτων αρχικά, μετέπειτα των μονοθεϊστικών θρησκειών και μετά όλων των θρησκειών είναι όπως με τους ουνίτες που προώθησαν οι Ιησουΐτες του «λευκού πάπα της Ρώμης» και του «μαύρου πάπα των Ιησουιτών», δηλαδή κρατήστε ανεξάρτητα τα πιστεύω σας και τις συνήθειες σας, αλλά αποδειχτείτε ως καθολικό αρχηγό σας τον πάπα της Ρώμης.

Στην περίπτωση αυτή όπως και σε όλα στην περίπτωση του πάπα της Ρώμης και των Ιησουιτών, ισχύει απολυτά η λαϊκή ρήση: «Ο λύκος και αν εγέρεσε και άσπρισε το μαλλί του, μήτε την γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του», ενώ και οι Ιησουΐτες κερδίζουν με τα έργα τους πανάξια τον τίτλο που τους έχει δοθεί και σημασία στο ονομα τους ως σκανδαλωδών υποκριτών].  

Στις ΗΠΑ υπάρχει μία αντίστοιχη ελιτιστική οργάνωση σαν την μασονία, με την ονομασία «Κρανίο και οστά» στο Γέιλ, οι οποίες εκτός από τους ντόπιους Αμερικάνους επιχειρηματίες ως επί το πλείστον και από Γερμανούς φοιτητές που είχαν έρθει από την Γερμανία και πολλοί από αυτούς ήταν μέλη των μασονικών στοών των κρατών τους (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html), ενώ το ίδιο ίσχυε και για πολλούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html).

{Εννοείται ότι για να γίνει κάνεις πράκτορας των δυτικών και τέκτονας θα πρέπει να είναι παντελώς διεφθαρμένος και απόλυτα εκβιασμός για να είναι πλήρως ελεγχόμενος και να έχει διαστρεμμένες ροπές για να χειραγωγείται εύκολα (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_14.html, http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).

Λογού χάρη να είναι βιαστής, παιδόφιλος, άπληστος, χωρίς καμία ηθική αναστολή, έτοιμος να προδώσει την παρτίδα του για την ικανοποίηση των παθών του (εθνοπροδότης) και να προέρχεται από κάθε σημαντικό θεσμό για να ελέγχεται ευκολότερα μία χώρα (π.χ. πολιτικοί, δικαστές, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, επιχειρηματίες, γιατροί κ.λ.π.).

Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το αν είναι έξυπνοι ή βλακός, μορφωμένοι ή αμόρφωτοι, πλούσιοι ή φτωχοί, φτάνει να είχαν όλα τα παραπάνω στοιχεία και να είναι σε υπέρμετρο βαθμό φίλαρχοι και φιλόδοξοι, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να λάβουν χρήματα για να ικανοποιούν τους πανάθλιους στόχους, πλανά και διαστροφές τους}. 

Παράλληλα, οι ΗΠΑ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου προέβησαν στην ίδρυση μίας στρατιωτικής συμμαχίας υπό τον έλεγχο τους, του ΝΑΤΟ (ιδρύθηκε το 1.949 μ.Χ.) ως αντίβαρου στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας που ιδρύθηκε το 1.955 μ.Χ., ενώ για τον ίδιο λόγο (δηλαδή τον έλεγχο της Ευρώπης από μέρους τους, ο οποίος στην συνέχεια τους ξέφυγε χάρις στα «κόλπα» των Γερμανών) της ΕΟΚ/μετέπειτα ΕΕ ως αντίβαρο στην Κόμεκον που ιδρύθηκε από την ΕΣΣΔ το έτος 1.949 μ.Χ.

{Πριν από το ΝΑΤΟ είχε ιδρυθεί σε μία προσπάθεια να επανεξοπλιστεί η Δυτική Γερμανία κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ο αμυντικός οργανισμός της Δυτικής Ένωσης το 1.948 μ.Χ., με αρχικά μέλη τις χώρες της Μπενέτου, (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) και τους Γαλλοβρετανούς.

Στην συνέχεια προστεθήκαν στα κράτη αυτά και οι Γερμανοί και οι Ιταλοί, όπως και οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Αυστριακοί και οι Έλληνες και το 1.953 μ.Χ. αυτή μετονομάστηκε σε Δυτική Ευρωπαϊκή Ένωση και ήταν ένας επιπλέον ντόπιος Ευρωπαϊκός στρατός υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, ο οποίος έπαψε να υπάρχει ως αυτόνομος οργανισμός το 2012 μ.Χ. και ενσωματώθηκε στον Ευρωπαϊκό στρατό, ενώ η ένωση αυτή αποτέλεσε πρόδρομο και οργανωτικό πρότυπο για το ΝΑΤΟ, το οποίο ιδρύθηκε ένα έτος μετά από αυτή}.

Στην Ευρώπη, οι πρώτοι οργανισμοί με στόχο πρώτα τον έλεγχο μίας χώρας και μετά την επέκταση σε άλλες, έγινε πρώτα στην Αγγλοσαξονική Μεγάλη Βρετανία και αμέσως μετά στην Γερμανία μετά την ένωση της υπό την Πρωσία στο Β’ Ράιχ (χώρες οι οποίες στις μέρες μας φαίνεται να συνεργάζονται, αλλά πάντα ελλοχεύον κρυφά τα παλαιά μισή που όταν βγουν στην επιφάνεια θα τις φέρουν ξανά αυτές και τις συμμάχους τους σε άμεση και πλήρη σύγκρουση όπως ακριβώς έγινε στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους).

Στην αρχή αυτές οι ενώσεις αποτελούνταν από λίγα κράτη και μετά σιγά σιγά επεκτάθηκαν και σε αλλά, ενώ όταν το πείραμα ίδρυσης πολυεθνικών οργανισμών άρχισε να πετυχαίνει, ιδρύθηκαν και οργανισμοί που είχαν κράτη σε παγκόσμια κλίμακα (πολυεθνικοί).

Ο δε τεκτονισμός/μασονία (που ιδρύθηκε επισημά το 1.717 μ.Χ. στην Μεγάλη Βρετανία), ο οποίος αρχαϊκά χρησιμοποιήθηκε για την στρατολόγηση οπαδών, μισθοφόρων και πρακτόρων στην Μεγάλη Βρετανία, στην συνέχεια, με την ίδρυση τεκτονικών στοών σε άλλες χώρες της γης (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html), ως μέσο για την ίδρυση τοπικών κατασκοπευτικών δικτυών και πρακτόρων σε αυτές (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_55.html), οι οποίοι με δήθεν «φιλανθρωπικές δωρεές»/προπαγάνδα (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_88.html) και λαδώματα και την σύνδεση/καθυπόταξη των ντόπιων οικονομικών και πολιτικών ελίτ στο άρμα της Μεγάλης Βρετάνιας (και των ΗΠΑ στις μέρες μας), θα τις άλωναν αρχικά οικονομικά και μετέπειτα πολιτικά και στην συνέχεια θα τις ελέγχαν πλήρως με ένα τοπικό δίκτυο που θα ελέγχαν απόλυτα οι ιδίες (το λεγόμενο παρακράτος).

Οι δε τέκτονες (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html) εκτός από την μυστικοπάθεια τους, δεν είναι πιστοί στις εθνικές τους κυβερνήσεις, αλλά στην κεντρική στοά, κάτι που δείχνει επίσης ότι ελέγχονται και είναι πράκτορες άλλων κρατών. Δηλαδή των ΗΠΑ και των Βρετανών. 

{Προκάτοχοι των τεκτόνων/μασόνων ήταν οι Ροδόσταυροι και οι Ερμητιστές, από τους οποίους την μείξη των στελεχών με τους μασόνους/τέκτονες της Μεσαιωνικής Αγγλίας προήλθε ο σύγχρονος τεκτονισμός της Βρετανίας, στον οποίο μετέπειτα εισήχθησαν πράκτορες των Ρότσιλντ  και τον άλωσαν σταδιακά εκ των έσω (htp://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html).

Πρώτα ιδρύθηκε από τους Βρετανούς η «Βρετανική Εταιρία των Ανατολικών Ινδιών» από ιδιώτες, Βρετανούς τραπεζίτες και το Βρετανικό Στέμμα το 1.580 μ.Χ. (κατά το πρότυπο της Ολλανδικής), η οποία ασκούσε πειρατεία (σε αλλά κράτη, πλοία τους και άλλες ιμπεριαλιστές δυνάμεις σαν την Ισπανία και τις αποικίες της) και λεηλασία μέσω της κατάκτησης νέων εδαφών/αποικιών και την αρπαγή από μέρους του πλούτου των ιθαγενών λαών, τους οποίους μετέτρεψαν σε σκλάβους και τους απομυζούσαν τις πλουτοπαραγωγικές πήγες.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν το εμπόριο ναρκωτικών για την μυστική χρηματοδότηση των Αυτοκρατοριών και των πολέμων τους (όπως έκαναν και οι ΗΠΑ στο Βιετνάμ και οι Σοβιετικοί στο Αφγανιστάν). Οι δε μασόνοι που ιδρύθηκαν επισημά το 1.717 μ.Χ. και οι οργανώσεις που μέλη τους ιδρύσαν αργότερα ήταν στην ουσία θυγατρικές τους και ελεγχόμενες από τους ίδιους (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).

Οι μασόνοι μέσω την δήθεν «φιλανθρωπικών οργανώσεων» τους κερδίζουν συμπάθειες και στρατολογούν υποστηρικτές-πράκτορες, ενώ με τους «εράνους» τους αποκτούσαν χρήματα για δωροδοκίες και ήταν οι στοές τους και κέντρα προώθησης των συμφερόντων της ντόπιας και της διεθνούς ολιγαρχίας, αλλά και κέντρο ξεπλύματος μαύρου χρήματος και ναρκωτικών, όπως η μασονική στοά P2 στην Ιταλία, το λεγόμενο παρακράτος (http://alophx.blogspot.com/2022/06/p2.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html).

Στην ουσία, ο πόλεμος των μυστικών εταιρειών δεν ήταν παρά ένας πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών και των κρατών και των ελίτ που βρίσκονταν πίσω από αυτούς και τους καθοδηγούσαν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους από τα παρασκήνια.

{ Όταν συμμάχησαν οι Αγγλοσάξονες Βρετανοί με τις Αγγλοσαξονικές ΗΠΑ στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, συμμάχησαν μαζί με τα κράτη και οι τεκτονικές οργανώσεις που υπήρχαν σε αυτά. Άλλωστε και πολλοί ιδρυτές και πρωταγωνιστές της Αμερικάνικης Επανάστασης ήταν λέγεται και αυτοί μασόνοι (π.χ. ο Ουάσιγκτον και ο Τζέφερσον)}.

Οι δε «ουμανιστές» εκ των οποίων αρκετοί έγιναν στο τέλος φιλοδυτικό ή νεοπαγανιστές, ήταν ο Ψελλός, ο Χούμνος, ο Μετοχίτης, ο Βαρλαάμ, ο Γρηγοράς, ο Κυδώνης, ο Βησσαρίων και ο Πλήθων στην Ρωμανία, από την μετάδοση των οποίων των διδασκαλιών στην Δυτική Ευρώπη προήλθε ο σύγχρονος ερμητισμός, ροδοσταυρισμός και σταδιακά και ο τεκτονισμός (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).

Πολλοί πρώην μασόνοι ή μέλη μυστικών εταιρειών και μυστικών υπηρεσιών (π.χ. Μουσολίνι, Χίτλερ, Στάλιν, Ναπολέων-http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html, http://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html) όταν ανέλαβαν την εξουσία στράφηκαν ενάντια στους χρηματοδότες και αρχηγούς τους και τις εξόντωσαν πλήρως ή όσα μέλη τους ήταν πολύ επικινδυνά για την εξουσία τους και ήξεραν πολλά, όπως ακριβώς έκαναν και με τα αλλά κόμματα για τους ίδιους ακριβώς λόγους (κίνδυνος για την εξουσία τους).

Κατά την ίδρυση του φασισμού πολλά από τα στελέχη του ήταν μασόνοι (ακόμα και στους Ναζί), ενώ αυτοί μαζί με αλλά μέλη του κόμματος αυτού (στρατιωτικούς, ναυτικούς, βιομήχανους, φιλελευθέρους, λαϊκούς), οι οποίοι πίεσαν τον βασιλιά να κάνει τον Μουσολίνι πρωθυπουργό.

Όταν ανελαβε την εξουσία ο Μουσολίνι (το 1.925 μ.Χ. όπως και ο Χίτλερ το 1.933 μ.Χ.) απαγόρευσε τελικά την λειτουργία των μυστικών οργανώσεων, έτσι ώστε να μην έχουν κανένα αλλά αντίπαλο και ανταγωνιστή ή άλλο κέντρο για την εξουσία τους.

Λέγεται ότι οι Βρετανοί (και στην συνέχεια οι Αμερικάνοι που τους διαδέχθηκαν στην ηγεσία της Αγγλοσαξονικής Αυτοκρατορίας) μέσω των επαναστάσεων των μασόνων που υποστήριξαν κατά των γεωπολιτικών αντίπαλων και των εχθρικών για τους ίδιους Αυτοκρατοριών (π.χ. της Γαλλίας και της Ρωσίας) προκάλεσαν την θρησκευτική (με την δίωξη της Ορθοδοξίας και του καθολικισμού), οικονομική (με εξόντωση της αντίπαλης αριστοκρατίας και μοναρχών), πολιτική, κοινωνική (μέσω εξεγέρσεων και επαναστάσεων) και στρατιωτική (με εμφυλίους και την καταστροφή του στρατού και του στόλου τους αρχικά) τους καταστροφή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντίπαλοι για την ίδρυση της δίκης τους παγκόσμιας Αυτοκρατορίας και μίας παγκόσμιας οικονομίας και θρησκείας υπό τον έλεγχο τους.

Όταν όμως κάποιοι πρώην πράκτορες μασονικών στοών (π.χ. ο Ναπολέοντας) αυτονομηθήκαν και προσπάθησαν να κυριαρχήσουν οι ίδιοι παγκόσμια εγκαταλείποντας τους διεθνιστές ηγέτες και αφεντικά τους (σαν τα σοσιαλιστικά κόμματα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο), τότε δημιουργήθηκαν στρατιωτικοί συνασπισμοί εναντίον τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με άλλους που προσπαθήσαν να αυτονομηθούν από τις μυστικές λέσχες, στοές ή μυστικές υπηρεσίας των οποίων ήταν μέλη (π.χ. Λένιν, Τρόσκι, Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν-http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html, http://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html).

Αυτό λέγεται ότι συνέβη με τον Ροβεσπιέρο, τον Ναπολέοντα και τους συνασπισμούς εναντίον τους, με τους Λένιν και Τρόσκι (πράκτορες των Γερμανών μέχρι την πτώση του Κάιζερ) και τον Δυτικό συνασπισμό που δημιουργήθηκε εναντίον τους κατά την διάρκεια του Ρωσικού Εμφυλίου Πολέμου, ενάντια στους αρχικά φιλικούς στην Δύση Χίτλερ (μέλος της Θουλής και των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών), του Μουσολίνι (πράκτορα των Γαλλοβρετανών στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο) με την κήρυξη πολέμου εναντίον τους από τους Συμμάχους (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html, http://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html).

Και επίσης με τον Στάλιν (πρώην πράκτορα της Οχράνα) μέσω του ΝΑΤΟ στον Ψυχρό Πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html), αλλά και με τον Πούτιν στις μέρες μας που λέγεται ότι ήταν πρώην μέλος του προγράμματος των «νέων παγκοσμίων ηγετών» του Σβαμπ μέσω του Δυτικού συνασπισμού που στήθηκε εναντίον του μέσω του Ρωσοουκρανικού πολέμου το 2022 μ.Χ.

{Ο δε ορός «μετάνθρωπος» των Σβαμπ, Χαράρι και Γκέιτς θυμίζει πολύ τον ορό «υπεράνθρωπος» των Ναζί (κάτι που δείχνει την πιθανή κοινή τους προέλευση και σημασία, αφού ως γνωστόν, τόσο ο Σβαμπ, όσο και πατέρας τους ήταν και είναι ακόμα ο πρώτος οπαδοί των Ναζί, του Χίτλερ και της ιδεολογίας τους), ενώ και οι δύο αυτοί δήθεν «τύποι ανθρώπου» θα επιτυγχάνονταν μέσω της τεχνολογίας}.

Ο Μουσολίνι (http://alophx.blogspot.com/2017/01/kai-meta.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html) χρηματοδοτούνταν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Βρετανούς, τους Γάλλους και Ιταλούς βιομήχανους της πολεμικής βιομηχανίας για να καταφέρει να στρέψει ως δημοσιογράφος και εκδότης μεγάλης εφημερίδας με τα άρθρα του την κοινή γνώμη της Ιταλίας για να εισέλθει αυτή στο πλευρό της Αντάντ σε αυτόν.

Ο Τσόρτσιλ πριν από την συμμαχία του Μουσολίνι με τους Γερμανούς τον χαρακτήριζε όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης ως έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη της εποχής.

Η δε ρήξη των Βρετανών και των ΗΠΑ με τον Μουσολίνι έγινε καταρχάς με την εισβολή του στην Αιθιοπία και ολοκληρώθηκε όταν αυτός συμμάχησε με τον Χίτλερ και επιτέθηκε στην Γαλλία και τους Συμμάχους.

Η τράπεζα Μόργκαν έδινε δάνεια στον Μουσολίνι όπως και η Λέφινγκον, κάτι που έκαναν και με τον Χίτλερ, όπως και με την ΕΣΣΔ των Λένιν και Στάλιν όταν υπήρχε λιμός επί ΝΟΠ (Νέας Οικονομικής Πολιτικής του Λένιν), ενώ και οι Ροκφέλερ έδιναν πετρέλαιο και δάνεια στους Ναζί.

Ο δε Μαρξ έλαβε άσυλο στο Λονδίνο και δεν είπε ποτέ κανέναν κακό λόγο κατά των (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html) αχικαπιταλιστών Ρότσιλντ (κάτι που ανέφερε και ο Μπακούνιν) λόγω του ασύλου που του προσέφερε η Βρετανία και έλαβε χρηματοδότηση από τον επιχειρηματία Ένγκελς (που είχε οικονομικά συμφέροντα με την Βρετανία μέσω των επιχειρήσεων του, ενώ το κίνημα του και αλλά σοσιαλιστικά αν και ιδρύθηκαν και επεκτάθηκαν εν πολλοίς στο Λονδίνο δεν «ρίζωσαν» ποτέ εκεί).

Πολύ περίεργο ότι ο Μαρξ έκανε παρέα με έναν επιχειρηματία που παρήγαγε υφάσματα που έπαιρνε από τις ρατσιστικές Νότιες ΗΠΑ λιγο πριν τον Αμερικανικό εμφύλιο, του χορηγούσε χρήματα συνεχώς (αν και ταξικός του αντίπαλος ήταν κολλητοί) και παντρεύτηκε αριστοκράτισσά (και πάλι ταξικό του εχθρό).

Πιθανότατα για το άσυλο και την υποστήριξη που του παρείχαν οι Βρετανοί ο Μαρξ έκανε τα στραβά ματιά για τους Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html) και το Βρετανικό στέμμα, ενώ δεν έκανε το ίδιο και με τους εχθρούς των Βρετανών στο «Μεγάλο Παιχνίδι» και των Γερμανών (των οποίων ήταν πολίτης) τους Ρώσους λέγοντας:

Ο Karl Marx έγραψε το 1.848 μ.Χ. ότι ο «Σλαβικός συρφετός» αναφερόμενος στον Ρωσικό λαό, καθώς επίσης και τους Τσέχους, και Κροάτες, ήταν «οπισθοδρομικές» φυλές, η μόνη λειτουργία των οποίων στην παγκόσμια ιστορία του μέλλοντος επρόκειτο να είναι «τροφή για τα κανόνια»!

Ο Marx είπε: Ο ερχόμενος Παγκόσμιος Πόλεμος θα αναγκάσει όχι μόνο τις αντιδραστικές κατηγορίες και τις δυναστείες, αλλά ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς, να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Και αυτό θα είναι πρόοδος.

Σαν να επαναλάμβανε εν μέρει τα γραφόμενα του Marx, ο άλλος συντάκτης Friedrich Engels έγραψε στο ίδιο έτος: Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα κάνει ολόκληρους τους αντιδραστικούς λαούς να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης.

Αυτό, επίσης, είναι πρόοδος. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς τη συντριβή του λεπτού εθνικού λουλουδιού. Αλλά χωρίς βία και χωρίς ασπλαχνία τίποτα δεν μπορεί να κατορθωθεί στην Ιστορία.

Ήταν αλώστε μέλος και της τεκτονικής/μασονικής «Ένωσης των Δίκαιων» ο Μαρξ και ως εκ τούτου τίθεται το ερώτημα τίνος τα συμφέροντα χρησιμοποιούσε γράφοντας το «μανιφέστο» του στην πραγματικότητα. Από οπαδούς του μασόνου Μαρξ ιδρύθηκαν οι μπολσεβίκοι στην Ρωσία.

Επιπλέον, οι Βρετανοί λέγεται ότι εξόντωσαν το 1.916 μ.Χ. τον Ρασπούτιν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τον δήθεν «Γερμανόφιλο» (ουδετερόφιλο στην πραγματικότητα) με την συνεργασία του Ρώσου πρίγκιπα Φέλιξ Γιουζούποφ και Βρετανούς πράκτορες και την χρηματοδότηση της Βίκερς του Ζαχάροφ, οι οποίοι, ένα χρόνο πριν μπουν οι ΗΠΑ στον πόλεμο, δεν ήθελαν με την επιρροή του ο Ρασπούτιν να πέσει τον Τσάρο μετά τις πολλές ήττες του Ρωσικού στρατού να βγει η Ρωσία από τον πόλεμο και με τον τρόπο αυτό να χάσει έναν πολύτιμο σύμμαχο κατά των Γερμανών και πιθανότατα χωρίς την Ρωσία και τις ΗΠΑ και τον πόλεμο.

Η Βίκερς θα είχε να χάσει πολλά χρήματα εν μέσω Α’ Παγκοσμίου Πολέμου έναν σημαντικό πελάτη και κέρδη από την πώληση οπλών (ήταν «πολλά τα λεφτά»), ενώ το ίδιο λέγεται ότι έγινε και με την εκτέλεση του Μουσολίνι στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που και αυτός ήξερε πολλά και ήταν πράκτορας των Βρετανών και των Γάλλων στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (και στήριξαν για τον ίδιο λόγο στην συνέχεια τον μασόνο και «φιλοπόλεμο» Κερένσκι).

Στην Ελλάδα, οι Βρετανοί (όπως και οι Γάλλοι) χρηματοδοτήσαν μέσω του Ζαχάροφ το «Κίνημα της Άμυνας» του Βενιζέλου για την εισδοχή της Ελλάδας (http://alophx.blogspot.com/2017/01/1914-1917.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_93.html) στο πλευρό τους στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (το ίδιο φυσικά έκαναν και οι  Γερμανοί από την πλευρά τους στην Ελλάδα και μέσω του Λένιν στην Ρωσία-http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), ενώ για τον ίδιο λόγο έδιναν χρήματα και στον τότε δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη εφημερίδας Μουσολίνι, προκειμένου με τα άρθρα του και την επιρροή του στον Ιταλικό λαό να τον πείσει να εισέλθει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό τους (ο ίδιος κατατάχτηκε εθελοντής, όπως και ο επίσης δημοσιογράφος Τσόρτσιλ στον πόλεμο αυτό).

{Ο δε Μουσολίνι εμπνεύστηκε και ήθελε να αναβιώσει τόσο την Αρχαία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όσο και την Βενετική Αυτοκρατορία.

Το 1.947 μ.Χ. η μέχρι τότε Βρετανική κηδεμονία της Ελλάδας αντικαταστάθηκε από αυτή των ΗΠΑ.

Υπάρχουν φόβοι ότι όπως στο Μάντζικερτ οι Τούρκοι κέρδισαν χάρις στην προδοσία του Ανδρόνικου Δούκα και του Μιχαήλ Ψελλού και στην Κύπρο χάρις στην προδοσία του Σαμψών και του Ιωαννίδη, στις μέρες μας το ετοιμάζονται να κάνουν οι εθνοπροδότες κυβερνήτες μας με το Αιγαίο παραδίδοντας το προδοτικά στους Τούρκους με τις πλάτες των Δυτικών για μία δήθεν «κοινή αποδοτική συν-διαχείριση του (ενώ οι Τούρκοι στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου με βάση το διεθνές δίκαιο δεν έχουν κανένα δικαίωμα εκμετάλλευσης του)»}

Συνεχίζοντας την πολιτική των Βρετανών στα νεότερα χρονιά, οι Αμερικανοί μέσω των ΜΚΟ του συνεργάτη τους Σόρος προωθήσαν τις «χρωματιστές επαναστάσεις» στις πρώην χώρες της ΕΣΣΔ κατά της Ρωσίας και την «Αραβική Άνοιξη» κατά των Αράβων εχθρών τους και του Ιράν.

Αλλά και οι ΗΠΑ εκπαίδευσαν τον Σαντάμ Χουσεΐν, για να τον χρησιμοποιήσουν εναντία στον Κασέμ και το Ιράν, αλλά τον εξόντωσαν όταν στράφηκε εναντίον τους γιατί ήξερε πάρα πολλά.

Η άρνηση παροχής ασύλου και φυγάδευσης στο Λονδίνο επί Κερένσκι και Λένιν από τους Βρετανούς στου; Ρωμανόφ είχε σαν τελικό αποτέλεσμα τον πλήρη αφανισμό τους από τους μπολσεβίκους.

Άλλη μία περίπτωση που οι Αγγλοσαξονικές (Βρετανικές και μετέπειτα οι Αμερικάνικες) μυστικές υπηρεσίες προέβησαν στην δολοφονία ενός εχθρικού προς αυτές ηγέτη ήταν λέγεται και στην δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, του Αλιέντε κ.λπ.

Εδώ δεν θα πρέπει να παραλειφθεί να επισημανθεί ότι και οι νυν μονάρχες της Βρετανίας έχουν Γερμανική καταγωγή από τον οίκο της Γερμανίας Σάξγμπουρκ-Γκότα και άλλαξαν το καθαρά Γερμανικό αυτό επίθετο εν όψει των δύο Παγκοσμίων Πολέμων, έτσι ώστε οι υπήκοοι τους να μην τους ταυτίσουν με τους Γερμανούς αντιπάλους τους που πολεμούσαν (ενώ είχαν και μέσω της καταγωγής τους από την Γερμανία πρότερες οικονομικές σχέσεις με τους Ρότσιλντ από την Βαυαρία- http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html).

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι μόνο οι προτεστάντες Βρετανοί μονάρχες (και οι σύμμαχοι τους σε Σκανδιναβία, Ισπανια και τις Κατω Χώρες) δεν εκθρονισθήκαν από τις Επαναστάσεις που ακολουθήσαν την Γαλλική και τις κομμουνιστικές, εν αντιθέσει με ότι συνέβη με ισχυρούς γεωπολιτικούς τους αντιπάλους και «λυκο-σύμμαχους» (π.χ. Γαλλία, Ρωσία).

Τέλος, το 1.945 μ.Χ. οι  Βρετανοί προκειμένου να αποπληρώσουν τα δάνεια που έλαβαν από τις ΗΠΑ στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, τους παρέδωσαν όλες τις στρατιωτικές και ναυτικές βάσεις στις αποικίες τους παγκόσμια, όπως και το εμπόριο ναρκωτικών και με τον τρόπο αυτό η  διαδοχή της μίας Αγγλοσαξονικής Αυτοκρατορίας από την άλλη έγινε με «ομαλό» τρόπο.

Τα παντελώς τοκογλυφικά αυτά δάνεια έκαναν υπόχρεα των ΗΠΑ και των τράπεζων τους και όλα τα αλλά κράτη που έλαβαν μέρος στους πολέμους αυτούς, ενώ τα επίσης το «Σχέδιο Μάρσαλ» στην Δυτική Ευρώπη επί Ψυχρού Πολέμου, όπως και σε αλλά μετα-αποικιακά κράτη μέσω του ΔΝΤ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_79.html)}.

Αλλά και οι Ιλουμινάτι που ιδρύθηκαν το 1.776 μ.Χ. στην Βαυαρία (το ίδιο έτος που ξεκίνησε η Αμερικανική Επανάσταση και από την περιοχή καταγωγής των Ρότσιλντ- http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html) από τον πρώην Ιησουΐτη ιερέα Άνταμ Βάισχαουπτ είχαν η ανακάλυψη μυστικών για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως και η καταστροφή όλων των εθνών και των θρησκειών παγκόσμια και η εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στην Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου Αιώνα οι Ιλλουμινάτοι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. To 1.907 μ.Χ. μετέφεραν την έδρα τους στο Βερολίνο, όπου διατηρήθηκε η μυστική αυτή εταιρεία μέχρι σήμερα, έχοντας παράλληλα βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία.

Επίσης στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ιδρύθηκε η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ για τον συντονισμό της συνεργασίας της Ευρώπης και της Αμερικής κατά της ΕΣΣΔ από τον ναζιστή πρίγκιπά Βερνάρδο το 1.954 μ.Χ. με την σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ, ενώ στην συνέχεια και η Τρίμερης Επιτροπή το 1.973 μ.Χ. από πολλά πρώην μέλη της και υπό τον Χένρι Κίσινγκερ και τον αντιρώσοι Πολωνικής καταγωγής Μπρεζίνσκι, με στόχο τον συντονισμό των παραπάνω δυνάμεων με την προσθήκη της Ιαπωνίας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Από τις παραπάνω ενώσεις προήλθε αρχικά η G10 το 1.962 μ.Χ., η οποία συντόνιζε τις μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ, της Δυτικής Ευρώπης και της Ιαπωνίας, ενώ στην εποχή μας προτάθηκε η ίδρυση οργανισμών όχι μόνο οικονομικής, αλλά και πολιτικής ένωσης και συντονισμού μέσω της TTIP  και της ένωσης ΗΠΑ-Ειρηνικού (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html), κατά το πρότυπο της οικονομικής ένωσης της Βόρειας Αμερικής με την NAFTA, της Νότιας με την Mercosur, της Ευρώπης με την ΕΕ και της Νοτιοανατολικής Ασίας με την ASEAN.

Αλλά και η Ασία και η Αφρική και αλλά κράτη στην γη, έχει αρχίσει να ενώνεται υπό την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης,  τον οργανισμό της παγκόσμια ισλαμικής διάσκεψης, την Παναφρικανική Ένωση και τα BRICS.

Αν όλοι αυτοί οι πολιτικοί, στρατιωτικοί και οικονομικοί οργανώσιμοι ενωθούν σε έναν ενιαίο οργανισμό υπό κοινή ηγεσία, τότε θα προκύψει μία παγκόσμια κυβέρνηση όπως ονειρεύονται οι παγκοσμιοποιήσεις, το επόμενο βήμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ιδρύθηκε όπως είπε ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο πρώτος Προέδρος της ΕΕ το 2009 μ.Χ. (μετεξέλιξη στην ουσία του Σχέδιου του Καλλέργη για την Πανευρώπης και την Μεσευρώπης των Γερμανών-http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html) με την ίδρυση του G20, μία παγκόσμια στην ουσία «μετεξέλιξη» των G7 και G8 που ιδρύθηκαν τα έτη 1.973 μ.Χ. (την χρόνια της μεγάλης πετρελαϊκής κρίσης για την αντιμετώπιση της και κατάστρωσης σχεδίων για την αρπαγή του πετρελαϊκού πλούτου των Αράβων) και 1.994  μ.Χ. αντίστοιχα. 

Άλλες οργανώσεις, όπως η Μπίλντενμπεργκ, αλλά κυρίως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ (που ιδρύθηκε το 1.972 μ.Χ.), μέλος του Κλαμπ της Ρώμης και μαθητή και στην συνέχεια προστατευόμενου/πράκτορα του τότε Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ με τις «ευλογίες»/οδηγίες του, πέρα από την συνεργασία των ισχυρών δυτικών οικονομικών και πολιτικών ελίτ, με προγράμματα σαν αυτό των δήθεν «νέων παγκόσμιων ηγετών» του δευτέρου προωθούν απόλυτα ελεγχόμενους και άβουλους/ανίκανους/χειραγωγίσιμοι από αυτές «ηγέτες», οι οποίοι το μόνο που προωθούν είναι τα συμφέροντα των πλουσίων, δημιουργώντας από τον Μεσαίωνα μία νέα φεουδαρχική κοινωνία με τους πλουσίους να είναι οι νέοι φεουδάρχες και οι λαοί οι νέοι δούλοι/δουλοπάροικοι τους. 

Το Κλαμπ της Ρώμης χρηματοδοτούνταν από το ΝΑΤΟ με σκοπό να συντονίσει όλες τις πολίτικες των κρατών των μελών του και της ΕΟΚ έτσι ώστε να αυτές να εξυπηρετούν τα Αμερικανικά συμφέροντα και την πολιτική ανάσχεση της ΕΣΣΔ στην Ευρώπη, όπως και προωθήσουν τα Αμερικανικά πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα στην περιοχή. 

Ο Σέσιλ Ρόουντς ίδρυσε έναν οργανισμό για την επέκταση των αποικιών της Βρετάνιας στην Αφρική, ενώ και ο ίδιος προσπάθησε με αποτυχημένη στρατιωτική εισβολή να καταλάβει το ανεξάρτητο κράτος των Μπόερς, έλεγε δε ότι:  «Αν υπάρχει Θεός θα με βοήσει να καταφέρω να κατακτήσω την Αφρική από την μία άκρη ως την άλλη για την Μεγάλη Βρετανία»).

Στην δεύτερη διαθήκη του, που γράφτηκε το 1877 μ.Χ. πριν συγκεντρώσει τον πλούτο του, ο Ρόουντς ήθελε να δημιουργήσει μια μυστική κοινωνία που θα έφερνε ολόκληρο τον κόσμο υπό Βρετανική κυριαρχία.

Ο ίδιος οραματίστηκε μια μυστική κοινωνία για να επεκτείνει την Βρετανική κυριαρχία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, όλης της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, και μάλιστα των Ηνωμένων Πολιτειών επίσης:

«Προς και για την ίδρυση, προώθηση και ανάπτυξη μιας Μυστικής Εταιρείας, ο πραγματικός στόχος και στόχος της θα είναι η επέκταση της Βρετανικής κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο, η τελειοποίηση ενός συστήματος μετανάστευσης από το Ηνωμένο Βασίλειο και αποικισμού από Βρετανούς υπηκόους όλων των εδαφών όπου τα μέσα διαβίωσης είναι εφικτά με ενέργεια, εργασία και επιχειρήσεις, και ιδιαίτερα την κατοχή από Βρετανούς αποίκους ολόκληρης της Ηπείρου της Αφρικής, των Αγίων Τόπων, της Κοιλάδας του Ευφράτη, των Νήσων της Κύπρου, ολόκληρης της Νότιας Αμερικής, τα νησιά του Ειρηνικού που μέχρι τώρα δεν κατείχε η Μεγάλη Βρετανία, ολόκληρο το Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας, η ακτή της Κίνας και της Ιαπωνίας, η τελική ανάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως αναπόσπαστο μέρος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τα εγκαίνια ενός συστήματος αποικιακής εκπροσώπησης στην Αυτοκρατορική Βουλή που μπορεί να τείνει να συγκολλήσει τα ασυνάρτητα μέλη της Αυτοκρατορίας και, τελικά, το θεμέλιο μιας τόσο μεγάλης Δύναμης που να καθιστά αδύνατους τους πολέμους και να προάγει τα καλύτερα συμφέροντα της ανθρωπότητας.

Στην τελευταία του διαθήκη, προέβλεψε την ίδρυση της διεθνούς υποτροφίας κύρους Rhodes στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, της παλαιότερης μεταπτυχιακής υποτροφίας στον κόσμο. Κάθε χρόνο χορηγεί 102 πλήρεις μεταπτυχιακές υποτροφίες. Έχει ωφελήσει τους πρωθυπουργούς της Μάλτας, της Αυστραλίας και του Καναδά, τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον και πολλούς άλλους, οι οποίοι μέσω αυτής «προωθούν» την Αγγλοσαξονική πολιτική.

{Στην ουσία, οι Βρετανοί μέσω των προϊόντων της λεηλασίας των ορυκτών πόρων των λαών και των περιοχών που κατέκτησαν και κατέστησαν κτήσεις ή αποικίες τους δημιούργησαν μέσω των κεφαλαίων που απέκτησαν τον στρατό, τις μυστικές υπηρεσίες και τις τράπεζες τους και στην συνέχεια την εμπορική, πολιτική, στρατιωτική και θαλασσιά Αυτοκρατορία τους (κατά το δόγμα «μέγα το της θαλάσσης κράτος»), όπως ακριβώς έκαναν πριν από αυτούς οι Βενετοί (και οι Σταυροφόροι), οι οποίοι μέσα από τα λάφυρα από την λεηλασία της Πόλης το 1.204 μ.Χ., δημιούργησαν την μεγάλη θαλάσσια, εμπορική, πολιτική και στρατιωτική Αυτοκρατορία τους}.

H Στρογγυλή Τράπεζα που ιδρύθηκε το ετος 1.927 μ.Χ. και το ονομα της δόθηκε από τον τότε βασιλιά Εδουάρδο από ένα μέλος των Ρόταρυ, τον Louis Morchet. Τα μέλη της Στρογγυλής Τραπέζης (εμπνευσμένη από αυτή του θρυλικού Βρετανού βασιλιά Αρθούρου) αποτελούνται από ηγέτες της κοινότητας, επαγγελματίες και καθοδηγούμενα άτομα. Αυτή η οργάνωση, που ιδρύθηκε αρχικά για νέους άνδρες στην Αγγλία, έχει 30.000 ενεργά μέλη, γνωστά ως Tablers, από περισσότερες από 65 χώρες από το 2022 μ.Χ. και προωθεί τα συμφέροντα του Βρετανικού Στέμματος και των Βιομήχανων παγκόσμια.

Η συμμετοχή στην Στρογγυλή Τράπεζα είναι ανοιχτή σε όλους τους άνδρες μεταξύ 18 και 40 ετών (45 σε συγκεκριμένες ενώσεις). Παρέχει στα μέλη του μια επιλογή ευκαιριών που σχετίζονται με την κοινωνική και κοινωνική υπηρεσία. Το σύνθημα της Διεθνούς Στρογγυλής Τραπέζης είναι «Υιοθετήστε, Προσαρμόστε, Βελτιώστε».

Το όνομα και το σύνθημα προήλθαν από μια ομιλία που έδωσε ο Edward VIII, τότε πρίγκιπας της Ουαλίας στην Βρετανική Έκθεση Βιομηχανιών το 1927 μ.Χ.: «Οι νέοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες αυτής της χώρας πρέπει να βρεθούν μαζί γύρω από το τραπέζι, να υιοθετήσουν μεθόδους που έχουν αποδειχτεί τόσο ορθές στο παρελθόν, να τις προσαρμόσουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής και, όπου είναι δυνατόν, να τις βελτιώσουν».  Η οργάνωση ερμηνεύει το σύνθημα ως εξής:

Υιοθετήστε: Τα μέλη ή οι Tabler υιοθετούν ορθές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες στο παρελθόν.

Προσαρμογή: Τα τραπέζια προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση και αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα με χάρη. Κάθε Tabler είναι μια σπουδαία προσωπικότητα με εκτενή γνώση και ευφυΐα για να ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Βελτίωση: Τα Tablers στα διάφορα τραπέζια παγκοσμίως προσπαθούν να βελτιώσουν την εμβέλεια και την παραγωγικότητά τους. Υποστηρίζονται στην υπηρεσία τους από ταμεία ΕΚΕ και άλλες χορηγίες

Το Κλαμπ της Ρώμης (το οποίο διοικείται από ένα δωδεκαμελές συμβούλιο) ιδρύθηκε το έτος 1.968 μ.Χ. από έναν «αντιφασίστα» τάχατες βιομήχανο (τον Aurellio Pecei και τον Βρετανό χημικό μηχανικό Alexander King) και μέλος της FIAT των Ανιέλι (η οποία χρηματοδότησε την άνοδο των φασιστών στην Ιταλία και στην συνέχεια κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μαζί  με την Montecantni προμήθευε με όπλα τους φασίστες και οχήματα).

{Οι δε Ανιέλι (όπως έγινε και με την Montecantni) μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και κυρίως επί του Ψυχρού Πολέμου πήραν πίσω όλη την περιουσία και τις βιομηχανίες τους και συμμάχησαν με την Δύση ενάντια στην ΕΣΣΔ}.

Στόχος του Κλαμπ αυτού είναι να επιτύχει την σταθεροποίηση και στην συνέχεια την μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού σύμφωνα με το Μαλθουσιανό πρότυπο, όπως και τον έλεγχο των πρώτων υλών (εννοείται από τις πλούσιες δυτικές ελίτ και όχι τους λαούς στους οποίους ανήκουν), με πρόφαση την δήθεν «προστασία του περιβάλλοντος» και την κακή διαχείριση τους από τα κράτη στα οποία βρίσκονται αυτοί, ενώ άλλος ένας στόχος της Λέσχης αυτής είναι ο χωρισμός της γης σε δέκα περιφέρειες/ενώσεις, οι οποίες θα έχουν μία κοινή ηγεσία υπό μία παγκόσμια κυβέρνηση (https://en.wikipedia.org/wiki/Club_of_Rome).

Οι δε πρόσκοποι ιδρύθηκαν από τον Μπάντεν Πάουελ, ο οποίος ήταν αξιωματικός του Βρετανικού στρατού (και τέκτονας σαν τον αδερφό του-http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html) μετά την εμπειρία του στον ανταρτοπόλεμο των Μπόερς στην Αφρική, ως «φιλανθρωπικός σκοπός», ο οποίος αρχικά είχε τουλάχιστον ως σκοπό την εκπαίδευση νεαρών παιδιών στην επιβίωση σε αφιλόξενα εδάφη στην φύση, για να μπορούν να παίρνουν μέρος σε ανταρτοπόλεμο όταν χρειάζεται και σε κατασκοπία, επόπτευση εδαφών του εχθρού, αλλά και να υπακούν σε ένα υπερεθνικό κέντρο, δηλαδή το Λονδίνο όπου και ιδρύθηκαν.

Οι κυρίαρχοι τραπεζικοί οίκοι στην Δύση αυτή την στιγμή είναι οι τράπεζες των Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html), όπως και τράπεζες και οργανισμοί που η έδρα τους βρίσκεται στην Ελβετία αυτή την στιγμή, όπως η φιλοναζιστή BIIS (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.ht, mlhttp://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post.html).

Οι δε πολυεθνικές εταιρείες BlackRock, Vanguard και η Stage Street ελέγχουν πλήρως τα μέσα δικτύωσης Intel, AmD και η ANVEDIA, η Apple,το Facebook, η Google, η Amazon, η Mexxico, η Microsoft, η Pfizer και το Twitter κατέχοντας το πακέτο των μετοχών τους.

Η δε Blackorock ελέγχει την πλειοψηφία των μετοχών της της Vannguard και η Vannguard την πλειοψηφία των μετοχών της Stage Street στην οποία η Blackorock είναι η τρίτη μέτοχος, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλες αυτές οι εταιρείες ελέγχονται από μία κρυφή και πιο μεγάλη από αυτές με την ονομασία Megacore (https://www.youtube.com/watch?v=0XlWX2HwkIE).

Η δε Δύση ήδη από την δεκαετία του 1.960 μ.Χ. χρησιμοποιούσε διάφορους τρόπους για να κρατά τον πληθυσμό σε καταστολή και να μην ασχολείται με την πολιτική και την οικονομία, αλλά να είναι απελπισμένος και να ζει τον κόσμο του και μάλιστα επικερδώς.

Έτσι οι οικονομικές και οι πολιτικές της ελίτ (πολλές εκ των οποίων όπως οι Βρετανοί ξεκίνησαν από την πειρατεία-http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_24.html) προωθούσαν κρυφά το εμπόριο και από τις ίδιες των ναρκωτικών (κυρίως του LSD τότε αλλά και άλλων ναρκωτικών μετέπειτα), των πορνό ταινιών και τις καταχρήσεις στον χορό, το σεξ και την μουσική, έτσι ώστε οι άνθρωποι να σπαταλούν όλες τους τις ενέργειες εκεί και να ζουν αποχαυνωμένοι στον «κόσμο» τους και να είναι ακίνδυνοι πολιτικά μην ασχολούμενοι με ίσα μετρά παιρνόταν από τις κυβερνήσεις τους εναντίον τους, καθώς και του περιορισμού των πολιτικών τους ελευθέριων.

Στις μέρες μας, οι ίδιες κυβερνήσεις, όπως και όλες οι κυβερνήσεις της γης ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική με πιο εξελιγμένα μέσα, απλά χρησιμοποιούν επιπλέον την τεχνολογία για την ίδια ακριβώς λόγο με τον μεγάλο εθισμό των ανθρώπων στο ιντερνέτ, όπου ζουν σε καταστολή σαν να παίρνουν ναρκωτικά σε φανταστικούς κόσμους και δεν ασχολούνται με το ότι αρνητικό συμβαίνει γύρω τους. 

Στην ουσία, οι κυβερνήσεις και οι δυτικές οικονομικές και πολιτικές/στρατιωτικές ελίτ της Δύσης δρουν σαν έναν είδος μαφίας (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_99.html), οι οποίες άλλωστε εν πολλοίς τις ελέγχουν, με τις μυστικές οργανώσεις με τις οποίες ενώνουν τα συμφέροντα τους, όπως ακριβώς οι σύνδεσμοι/ενώσεις των μεγάλων οικογενειών των μαφιόζων και προσπαθούν όπως και αυτοί με κάθε μέσο να επιβάλουν παντού την οικονομική και πολιτική τους ισχύ.

Πρώτα στην ίδια τους την χώρα μέσω προπαγάνδας (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_88.html) από ελεγχόμενες από τις ίδιες κρατών (π.χ. των ΗΠΑ και της Γερμανίας), ΜΜΕ, εκβιασμών, δωροδοκιών, την συκοφαντία την χρήση του στρατού και της αστυνομίας για την καταστολή των αντιδράσεων, την διάλυση αντίπαλων συνδικαλιστών, πολιτικών και οικονομικών οργανώσεων, τις προβοκάτσιες, ενώ μετά με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους σε όλη την γη, όπως και πολέμους για την επιβολή της εξουσίας τους σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και την χρηματοδότηση πραξικοπημάτων όπου χρειάζεται.

Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας είναι πραγματικότητα. Υπάρχουν ήδη πολυάριθμοι εμπορικοί φορείς και συνθήκες, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, η ASEAN, η NAFTA και η Mercosur.

Ουσιαστικά, η Δύση και οι ελίτ τους προσπαθούν μέσω της χρήσης επίσημων και ανεπίσημων/μυστικών οργανισμών να ιδρύσουν μία παγκόσμια Αυτοκρατορία υπό τον πλήρη έλεγχο τους μέσω της χρήσης της τακτικής του «διαιρεί και βασίλευε» (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_0.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_81.html).

{Η παγκοσμιοποίηση ξεκίνησε αρχικά από την Αρχαία Φοινίκη, συνεχίστηκε με τον Ελληνιστικό κόσμο και την Ρώμη και μετέπειτα με την Δύση/Φραγκιά, τις ιμπεριαλιστικές/αποικιοκρατικές Αυτοκρατορίες της Δύσης (Ισπανια, Πορτογαλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία) και στις μέρες μας καθοδηγείται από τις ΗΠΑ. 

Στην νεότερη εποχή η πρώτη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση ξεκίνησε το 1.820 μ.Χ. και κράτησε ως τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Μεσοπόλεμο. Η Δεύτερη σύγχρονη παγκοσμιοποίηση ξεκίνησε από τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά και κυρίως μετά το πέρας αυτού και συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

Η Δύση και ο ανεπτυγμένος κόσμος αποτελούν στις μέρες μας το ¼ του πλανήτη. Η δε διεθνιστική αστική τάξη (ΔΑΤ) στην γη αποτελείται από τις παραπάνω χώρες, αλλά και από οργανισμούς σαν τον ΠΟΕ (παγκόσμιο οργανισμού εμπορίου), την παγκόσμια τράπεζα, τον ΟΟΣΑ, το ΔΝΤ κ.λ.π.

Το δε 4,5% του παγκοσμίου ΑΕΠ προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες και το 8% του παγκοσμίου εμπορίου (400 δις) από το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. 

Με την συνθήκη του Μάαστριχτ ελήφθησαν στην ΕΕ κριτήρια για συγκεκριμένο ποσοστό στον πληθωρισμό των κρατών και στο δημόσιο έλλειμα, οπότε τα κράτη αν ξεπερνούσαν τα όρια αυτά ήταν υποχρεωμένα να προβαίνουν σε κόψιμο δαπανών, μισθών και συντάξεων βάσει των κριτήριων της συνθήκης αυτής.

Αποτέλεσμα ήταν η αύξηση της ανεργίας στην ΕΕ/Ευρωζώνη και η άνοδος των κερδών των ελίτ αφού οι πολιτικοί της ΕΕ έπαιρναν μετρά για ελαστική εργασία, μείωσης των επιδομάτων και του κόστους των επιχειρήσεων με ευκολότερη απόλυση των εργαζομένων, μείωση μισθών και επιδομάτων και άλλων δαπανών.

Όλη αυτή η ιστορία ευνοούσε μόνο τις πλούσιες χώρες και τις μεγάλες τράπεζες και επιχειρήσεις που με όλα τα παραπάνω μέτρα απόλυσαν προσωπικό και μείωσαν τους μισθούς και τις άδειες, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι τα δήθεν απαραίτητα «μέτρα» αυτά τα πήραν οι πολιτικοί της ΕΕ που έλαβαν χρήματα για να εκλέγουν στις θέσεις τους από τις παραπάνω επιχειρηματικές ελίτ.

Αλλά και τα ισχυρά κράτη της ΕΕ (κυρίως της Γερμανίας), που με τον τρόπο αυτό εξαθλίωσαν τις οικονομίες των πιο ανίσχυρων κρατών, τα φτωχύναν με τα μνημόνια και εξαγόρασαν ή «ενοικίασαν» για πολλές δεκαετίες τον πλούτο τους για τοκογλυφικά δάνεια που έδωσαν προς όφελος των παραπάνω επιχειρήσεων και τραπεζών}.

Για τον λόγο αυτό δημιουργούν παγκόσμιας συνεργασίας και υποταγής σε αυτές οργανισμούς, τόσο πολιτικής, υγειονομικής, οικονομικής και θρησκευτικής μορφής, έτσι ώστε να καθιστή εφικτός ο παγκόσμιος έλεγχος του πληθυσμού.

Και όλα αυτά μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρακολουθούνται όλοι οι άνθρωποι της γης και να είναι ελεγχόμενοι, όχι μόνο μέσω των καμερών και της χρήσης ρομποτικών οχημάτων ελέγχου, αλλά και με την καταναγκαστική επιβολή ενός παγκοσμίου νομίσματος, μιας κοινής «παιδείας», θρησκείας, «ιστορίας» και την σταδιακή πλήρη καθιέρωση μίας παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ψηφιακών καρτών ελέγχου/ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ή και ενσωματωμένων μικροτσίπ για τον απολυτό παγκόσμιο έλεγχο, σε ένα συνδυασμό του «1.984 μ.Χ» του Όργουελ με τον «Θαυμαστό κόσμο» του Χάξλευ για την δημιουργία μίας δυστοπική και εφιαλτικής κοινωνίας (http://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html).

Έτσι τα κυριότερα μέλη των δυτικών ελίτ είναι επιχειρηματικές οικογένειες πλουσίων τραπεζιτών και επιχειρηματιών όπως οι Ρότσιλντ (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_1.html), οι Ροκφέλερ, οι Βάρμπουργκ, οι Μόργκαν, ο Έλον Μασκ, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Ζούκενμπερκ, ο Σόρος, ο Κίσινγκερ κ.λ.π.

Αυτές έχουν καταστρώσει μακροχρόνια καλά μελετημένα σχέδια για την υλοποίηση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους και την ίδρυση μίας παγκόσμιας Αυτοκρατορίας υπό τον έλεγχο τους από οργανισμούς που οι ίδιες ελέγχουν παρασκηνιακά ή άμεσα, όπως πολλοί άλλοι επιχείρησαν πριν από αυτούς στο παρελθόν.

Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιούν ακόμα και πολιτικά και οικονομικά συστήματα όπως τον νεοφιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό (όπως και όσα πολιτεύματα προηγήθηκαν π.χ. κομμουνισμός, φασισμός, δουλοπαροικία, φεουδαρχία) στην ουσία με τα όσα πρεσβεύει προσπαθεί να νομιμοποιήσει την κλοπή και τον άμεσο έλεγχο του παγκοσμίου πλούτου από την μειοψηφία του 5% που ελέγχει πάνω από το 70% του παγκοσμίου πλούτου.

Ιδιαίτερα μετά το πέρας του Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ και η Δύση ισχυρίστηκαν ότι τάχατες ο καπιταλισμός και ο νεοφιλελευθερισμός είναι το μόνο σύστημα που θα υπάρχει δήθεν για πάντα και το μόνο που «πάντα νικά», έτσι ώστε οι λαοί να απελπιστούν και να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση και να υποταχθούν απόλυτα στην εξουσία τους.

Για τον λόγο αυτό προωθεί τον ατομισμό έναντι της συλλογικότητας, έτσι ώστε οι απλοί άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία του ανθρωπίνου πληθυσμού να μην ενώνονται έναντι των άνομων σχεδίων τους.

Αυτό μπορει να καταστεί εφικτό χάρις στην απολυτή πολιτική εξουσία, την δημιουργία μίας κοινής ηγεσίας, κοινής θρησκείας και οικονομίας, με την παράλληλη καταστροφή των εθίμων, του πολιτισμού και της εθνικής ταυτότητας των εθνών-κρατών (http://alophx.blogspot.com/2018/07/1821_17.html), αλλά και με την δίωξη των αντιπάλων όπως έκαναν πολλές Αυτοκρατορίες στο παρέλθουν (π.χ. η Ρωμαϊκή ειδωλολατρική Αυτοκρατορία και οι ισλαμικές διώκοντας τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες, οι Πέρσες, οι Φράγκοι, η Κίνα κ.λ.π.).

{Υπήρχαν διαχρονικά άλλωστε ενώσεις κρατών σε ισχυρότερες ομοσπονδίες, πολίτικες και στρατιωτικές, όπως π.χ. των πόλεων κρατών της Μεσοποτάμιας, των Ελληνικών Κοινών, της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, της Α΄ και Β’ Αθηναϊκής Συμμαχίας, της Αιτωλικής και της Αχαϊκής Συμπολιτείας, της Δελφικής Αμφικτιονίας, της Αντάντ, της Τριπλής Συμμαχίας, των Κεντρικών Αυτοκρατοριών, του Άξονα, των Συμμάχων, του ΝΑΤΟ, του Συμφώνου της Βαρσοβίας, της ΕΕ/ΕΟΚ,  κ.λ.π. (http://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post_8.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_29.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/1919-2014.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_37.html, http://alophx.blogspot.com/2022/10/blog-post_27.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80/ ).

Αλλά και παλαιοτέρα από τον 20ο Αιώνα, οι προσπάθειες για την δημιουργία τέτοιων πολιτικών και οικονομικών ενώσεων, είχε ξεκινήσει με την δημιουργία της Ιεράς Συμμαχίας το 1.815 μ.Χ. μετά την οριστική ήττα του Μεγάλου Ναπολέοντα (http://alophx.blogspot.com/2016/10/1815-1945.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_49.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_64.html) και της Λατινικής Νομισματικής Ένωσης στην συνέχεια (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_62.html), ενώ λιγο μετά τις αρχές του 20ου Αιώνα ιδρύθηκε και το αιρετικό και δήθεν «παγκόσμιο συμβολαίου Εκκλησιών», το οποίο στην συνέχεια οδήγησε στο κίνημα του συγκρητιστικού οικουμενισμού και της πανθρησκείας (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_14.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_15.html).

{Ο οικουμενισμός και η πανθρησκεία, όπως και το δήθεν «παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών», είναι στην πραγματικότητα η εφαρμογή του παραθρησκευτικού και μυστικιστικού «οράματος» της Μπλαβτάσκυ, η οποία έλεγε ότι όλες οι θρησκείες είναι και πρεσβευτών το ίδιο πράγμα και κάθε εποχή ένας τάχατες «άβατα»/«θεία μορφή»/«μεσσίας»/«εκλεκτός» γεννάται που οδηγεί τον κόσμο προς μία νέα θρησκεία και σύντομα θα έρχονταν και θα αντικαθιστούσε ενώνοντας όλες τις παλαιότερες (http://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post_16.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/20-21.html).

Ήταν ένα «δόγμα» που ταίριαζε πολύ στην Μεγάλη Βρετανία που τότε ήλεγχε το ¼ της γης με την Αυτοκρατορίας της και φιλοδοξούσε όπως και άλλες Αυτοκρατορίες πριν από αυτή να ενώσει υπό μία κοινή ηγεσία και θρησκεία (π.χ. οι Ρωμαίοι μέσω της λατρείας του Αυτοκράτορα) όλες τις αποικίες της, οι οποίες θα είχαν μία κοινή θρησκευτική ηγεσία, την οποία θα υπάκουγαν απόλυτα.

Για τον λόγο αυτό προωθήσαν καταρχάς το δόγμα αυτό στις αποικίες τους, κυρίως στην Ινδία για να ενώσουν μέσω της θρησκείας όλες τις φυλές υπό την ηγεσία τους και μετά επέκτειναν αυτό και στην Ευρώπη.

{Ο δε κορωνοιός όπως και η περίοδο της αποικιοκρατίας και αυτή που την ακολουθήσε επέφερε την φτωχοποίηση αυτών και την έναρξη της νεοαποικιοκρατίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_41.html, http://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post_64.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_14.html) μέσω της πλήρης καταστροφής των οικονομίων τους και εμφυλίους και πραξικοπήματα για τον γεωστρατηγική τους έλεγχο, όπως και των πρώτων υλών αυτών.

Στην Ελλάδα η τάξη των εθνοπροδοτών πρακτόρων δυτικόφιλων τάχατες «ηγετών» της προήλθε από τα τοκογλυφικά δάνεια της «ανεξαρτησίας» στον Αγώνα του 1.821 μ.Χ. και όλα όσα τα ακολούθησαν (π.χ. του Σχέδιου Μάρσαλ), από τους ξεπουλημένους κοτζαμπάσηδες και πλοιοκτήτες, των οποίων μετεξέλιξη στις μέρες μας αποτελούν οι καναλάρχες, οι πλοιοκτήτες και Έλληνες επιχειρηματίες των ελίτ που συνεργάζονται με την Δύση (http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2018/12/1917-2017.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_71.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2020/07/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/03/blog-post_22.html, http://alophx.blogspot.com/2021/05/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/07/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/08/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/09/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2022/01/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2022/08/1920-2022.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_56.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_81.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_98.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/1965.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_93.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_24.html, http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_0.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/1943-1944-1946-1949.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_92.html).

Πολλοί δήθεν «Έλληνες ηγέτες» και πρωθυπουργοί προήλθαν από το Αμερικανόφιλο κολλέγιο Αθηνών που λέγεται ότι ενσταλάζει στους σπουδαστές του την ταυτιστεί με τα Αμερικανικά συμφέροντα και για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ το προωθούν και το χρηματοδοτούν.

Ο Πέρσης αιρετικός (γνωστικός και μέλος υποομάδας των αιρετικών εβιωνιτών) Εκελσαίος ισχυρίζονταν ότι τάχα την «θρησκεία» του την έλαβε μέσω ενός «Αγγέλου» σε βιβλίο, όπως και ο ιδρυτής της αίρεσης των μορμόνων  Τζόζεφ Σμιθ ισχυρίστηκε ότι τον επισκέφτηκε ένας «Άγγελος» που του έδωσε ένα «νέο ευαγγέλιο» με το όνομα «Το βιβλίο του Μορμόν» σε δύο χρυσές πλάκες.

Ο Εκελσαίος, όπως και ο Τζόζεφ Σμιθ έλεγαν και οι δύο ότι ο Θεός έστελνε διαδοχικούς προφήτες και ο τελευταίος από αυτούς ήταν ο καλύτερος και ο ανώτερος, τον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθούν και φυσικά οι τελευταίοι ήταν οι ίδιοι.

Αλλά και ο Μάνης, ο ιδρυτής της αίρεσης των μανιχαίων (με γονείς από τους αιρετικούς εκελσαίτες)  ισχυρίστηκε ότι τον επισκέφτηκε ένας «Άγγελος» από  τον οποίο έλαβε την «θρησκεία» του (ενώ πριν την ίδρυση της έκανε πολλά ταξίδια και γνώρισε πολλές θρησκείες και πολιτισμούς, όπως και Πυθαγόρας και ο Μωάμεθ πριν ιδρύσουν τις «θρησκείες» τους).

Και αυτός έλεγε ότι ο Θεός έστελνε διαδοχικούς προφήτες (π.χ. Ζαρατούστρα, Αβραάμ, Μωυσή, Ιησού, των οποίων όμως το έργο ήταν ημιτελές) και ο τελευταίος από αυτούς ήταν ο καλύτερος και ο ανώτερος, τον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθούν και φυσικά οι τελευταίος ήταν οι ίδιος.

Αλλά και ο Μωάμεθ, ο ιδρυτής του ισλάμ, ισχυρίστηκε ότι τον επισκέφτηκε ένας «Άγγελος» (δήθεν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ) που του έδωσε ένα «νέο ευαγγέλιο» με το όνομα «Το κοράνι», όπως και ότι ο Θεός έστελνε διαδοχικούς προφήτες (π.χ. Ζαρατούστρα, Αβραάμ, Μωυσή, Ιησού, των οποίων όμως το έργο ήταν ημιτελές) και ο τελευταίος από αυτούς ήταν ο καλύτερος και ο ανώτερος, τον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθούν και φυσικά οι τελευταίος ήταν οι ίδιος.

{Όλα αυτές τις αιρέσεις μέσα στο ισλάμ ο Μωάμεθ τις εμπνεύστηκε από τον συγγενή της πρώτης συζύγου του, τον αιρετικό εβιωνίτη Βαράκα, ο οποίος του μετέδωσε τις αιρετικές του απόψεις και τον καθοδηγούσε στην «ερμηνεία των υποτιθέμενων αποκαλύψεων του» (που οι αντίπαλοι του έλεγαν ότι απλά ήταν ψέματα που έλεγε ο ίδιος ή αποτελέσματα των κρίσεων επιληψίας του).

Βέβαια και τα ταξίδια του τον βοήθησαν να γνωρίσει άλλες θρησκείες όπως και η περιέργεια του και το γεγονός ότι του άρεσε πολύ να συζητά θρησκευτικά θέματα. Βέβαια, επειδή ο ίδιος ήταν αγράμματος μετέφερε προφορικά στους οπαδούς του όσα του είχαν διηγηθεί άλλοι και θυμόνταν ο ίδιος προφορικά.

Αυτό φαίνεται καθαρά από το γεγονός ότι πολλές από τις αιρετικές ιστορίες που επαναλαμβάνει ο Μωάμεθ στο κοράνι είναι δήθεν «διδασκαλίες» που επαναλαμβάνονται και υπήρχαν παλαιοτέρα σε αιρετικά συγγράμματα πολύ πριν την ίδρυση του ισλάμ, π.χ. το «ευαγγέλιο του Θωμά», «Αποκάλυψη του Πέτρου», «ευαγγέλιο του Βαρθολομαίου», βιβλίο του Ενώχ», «βιβλίο του ιωβηλαίου», «διαθήκη Σολομώντος» αλλά και από τον ερμητισμό.

Για όλους τους παραπάνω «προφήτες» και «ιδρυτές θρησκειών» άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα οι ίδιοι δεν είδαν «Αγγέλους», αλλά διαμονές με μορφή Αγγέλων που τους ξεγέλασαν με τις διδασκαλίες τους (λέγεται ότι και ο ίδιος ο Μωάμεθ πίστευε αρχικά ότι είδε τον «Άγγελο» και τα οράματα του για πρώτη φορά πως ήταν δαιμονισμένος πριν τον μεταπείσουν η πρώτη του σύζυγος του και ο Βαράκα.

Στην ουσία ο Μωάμεθ αντί όπως οι παλαιότεροι αιρετικοί να μιλάει για δύο δήθεν «θεούς», τον «καλό» και το «κακό», τους ένωσε σε έναν στον οποίο και έδωσε όλες τις καλές και τις κακές ιδιότητες τους).

Όπως είναι αλώστε γνωστό, κατά την Αγία Γραφή ο διάβολος και οι δαίμονες μπορούν να πάρουν ακόμα και την μορφή Αγγέλου Φώτος για να ξεγελάσουν και να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, ενώ και ο Απόστολος Παύλος λέει ότι ακόμα και αν έρθει από τον ουρανό «Άγγελος» και κηρύξει άλλο «ευαγγέλιο» να μην τον πιστέψετε και να αποκηρύξετε και αυτόν και την διδασκαλία του}.

Από τις αιρέσεις αυτές εμπνεύστηκαν μέχρις ενός σημείου και οι θεοσοφιστές για τους Άβαταρ, τις δήθεν παγκοσμίους μεγάλους θείους αντιπρόσωπους του Θεού (π.χ. Ορφέας, Ζωροάστρης, Κρίσνα,  Βούδας, Χριστός, Μωάμεθ, Κρισναμούρτι και τελευταίος και ανώτερος θα είναι ο βουδιστικής προέλευσης Μαιτρέγια), μύστες και εκπαιδευτές που έρχονται κατά καιρούς στην γη από το υπερπέραν τάχατες για να βοηθήσουν την θρησκευτική «μετεξέλιξη» των ανθρώπινων φυλών.

Όλα αυτά επαναλαμβάνονται και στις διδασκαλίες των αιρετικών, των συγκρητισμών και οικουμενιστών, όπως και των οπαδών της πανθρησκείας και των μασόνων στις μέρες μας, οι οποίοι λένε (όπως και οι θεοσοφιστές) ότι διαφορετικές θρησκευτικές πίστεις και αιρέσεις είναι ουσιαστικά ίδιες, με κοινή προέλευση και «αμελητέες παραλλαγές».

Η τάση αυτή είχε ξεκινήσει με το συγκριτιστική ανακάτεμα των θρησκειών κατά την Ελληνιστική Εποχή (π.χ. με τον Σέραπη, ένωση των «θεών Σέραπη», μία μείξη Άπι, Όσιρι, Νείλου, Πλούτωνα/Άδη, Άμμωνα, Δία, Διόνυσου/Βάκχου, Ποσειδώνα, Ασκληπιού), ενώ συνεχίστηκε με τον συγκρητισμό και την Αυτοκρατορική λατρεία στην Ρώμη (οπού Αυτοκράτορες σαν τον Αλέξανδρο Σέβηρο λάτρευαν στο ανάκτορο τους τα αγάλματα του Αβραάμ, του Απολλώνιου Τυανέα, του Ιησού και του Ορφέα), ενώ και άλλοι ηγέτες (π.χ. ο Άκμπαρ ο Μέγας στην Ινδία με το ισλάμ και τον ινδουισμό) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ενώσουν διάφορες θρησκείες υπό τον έλεγχο τους.

Λέγεται ότι μετά από έναν επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο οι δυτικές ελίτ που θα κρύβονται κατά την διάρκεια του στα υπόγεια καταφύγια τους, θα έρθουν στην επιφάνεια ξανά και με την τεχνολογία και τις γνώσεις που θα έχουν κρατήσει οι ίδιοι, ενώ η ανθρωπότητα θα την έχει χάσει λόγω του πολέμου και θα έχει επιστρέψει σχεδόν στην πρωτόγονη κατάσταση, θα τους δώσουν μέρος της, δήθεν ως «ευεργέτες της», με αντάλλαγμα την απολυτή αφοσίωση και υπακοή τους και θα κάνουν τους ανθρώπους με την δύναμη και την τεχνολογία τους να φαίνονται σαν (τάχατες) «θεοί» (παριστάνοντας του εαυτούς τους ως τέτοιους)}.

Οι ΗΠΑ το μόνο που έκαναν ήταν να το προσαρμόσουν στην εποχή τους στην συνέχεια και να ιδρύσουν με παρεμφερές όραμα, ως «Αγγλοσαξονικό έθνος και κόρη της Γηραιάς Αλβιόνας»} για τον κόσμο με την ίδρυση του «παγκοσμίου συμβούλιου εκκλησιών» και του οικουμενισμού (http://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post.html).

Με στόχο αρχικά να ενώσουν όλα τα «χριστιανικά δόγματα» (ενώ μόνο η Ορθοδοξία αποτελεί τον μόνο πραγματικό Χριστιανισμό) με την αιρετική θεωρεία των κλάδων (δηλαδή ότι δήθεν όλοι έχουν στον Χριστιανισμό κάποια σωστά στοιχεία, οπότε ας ενωθούν αφηνόντανε στην άκρη τις διάφορες) και ένα κοινό ημερολόγιο (http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_3.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/o-i_12.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_97.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/2016.html) υπό την ηγείσαι του πάπα της Ρώμης, στην συνέχεια να ενωθούν όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες υπό την ηγεσία του (Χριστιανισμός, ιουδαϊσμός, ισλάμ) και τέλος όλες οι θρησκείες της γης υπό την ηγεσία και πάλι του ιδίου που είναι απόλυτα πιστός σύμμαχος της Δύσης και των ελίτ της.   

Η συμμαχία αυτή δοκιμάστηκε με πολύ καλά αποτελέσματα με την χρήση από μέρους της Δύσης κατά των αθέρων και αντιχριαστιανών διωκτών της ΕΣΣΔ, με την χρήση από την μία των μουτζαχεντίν και της τζιχάντ τους κατά των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν για να τους πλήξουν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/11092001-isis-13112015.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_14.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_1.html), όπως και με την χρήση του καθολικισμού και του πάπα της Ρώμης με τον Λεχ Βαλέσα στην Πολωνία και του Χαβέλα στην Τσεχοσλοβακία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html), για να τους πλήξουν και στο Κόμεκον και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Αλλά ακόμα και με την ίδρυση μυστικιστικών ταγμάτων σαν αυτό του Τάγματος της Χρυσής Αυγής το 1.887 μ.Χ. και της παγκοσμίου συμβουλίου των νεοπαγανιστών και της μαγείας (αρχικά ιδρύθηκαν στην Λιθουανία και μετά μεταφέρθηκαν στο Λονδίνο) τα έτη 1.998 μ.Χ. αντίστοιχα (https://www.sostis.gr/blog/item/264-arxaiolatreia), προσπάθησαν οι Βρετανοί να ελέγξουν με ελεγχόμενες από τις ίδιους οργανώσεις να ελέγξουν και να ενώσουν τους πιστούς αυτών παγκόσμια.

Για τον λόγο αυτό οι οργανώσεις αυτές ιδρύασα παραρτήματα σε παγκόσμια κλίμακα, π.χ. στις ΗΠΑ ή στην Γερμανία, όπου ένα στέλεχος τους ίδρυσε την οργάνωση της Θουλής, από την οποία προήλθαν οι ιδρυτές του κόμματος του Χίτλερ.

Αλλά ακόμα και ο διάσημος σατανιστής και νεοειδωλάλτρης Άλιστερ Κρόουλι υπήρξε κατά τις μαρτυρίες πολλών πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος «ψάρευε πληροφορίες» από εχθρούς τους από αλλά κράτη που ήταν θαυμαστές του (π.χ. πολλούς ναζί στην Γερμανία) ή τους διοχέτευε ψευδείς «πληροφορίες» δήθεν θαυμαστών οραμάτων και πολιτικών στοιχείων, προερχόμενα από την M16}. 

Και τότε έγινε προσπάθεια για την δημιουργία μίας ελεγχόμενης από τις ίδιες παγκόσμιας τάξης, στην εποχή της τότε παγκοσμιοποίησής και «Μπελ Έποκ», η οποία έληξε το 1.914 μ.Χ. και την απαρχή του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και συνεχίστηκε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στις μέρες μας η νέα προσπάθεια της παγκοσμιοποίησης ξεκίνησε αμέσως μετά το πέρας του Ψυχρού Πολέμου (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_71.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html, http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_75.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_81.html) και συνεχίστηκε από την εποχή της παγκόσμιας οικονομικής κράσης και του κορωνοιου, ενώ μπορεί και αυτή να καταρρεύσει όπως η πρώτη ειδικά εάν ο «Παγκόσμιος δια αντιπροσώπων πόλεμος» που γίνεται από την Δύση κατά της Ρωσίας και της Ανατολής στις μέρες μας στην Ουκρανία εξελιχθεί σε έναν επίσημο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_43.html, http://alophx.blogspot.com/2022/05/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2022/03/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_66.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post_96.html)}.

Το δε συμβούλιο του ΟΗΕ (που για κάποιους αποτελεί έναν πρόδρομο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα ελέγχει και θα συντονίζει όλους τους άλλους οργανισμούς που έχουν δημιουργήσει οι δυτικοί) ελέγχεται από τα πέντε μονιμά μέλη του από τρία που είναι απόλυτα πιστά στις δυτικές ελίτ (τις ΗΠΑ. την Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία) και δύο χερικά προς αυτές τις δυνάμεις (Ρωσία και Κίνα που έχουν μέχρι τώρα συμμαχήσει για να αντέξουν την κοινή πίεση της Δύσης εναντίον τους-http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_74.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_52.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/1828.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, http://alophx.blogspot.com/2020/11/1918-2020.html, http://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post_44.html, http://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_61.html, http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_20.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/heartland.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_13.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2017/03/zhu_1.html).

Ο μονός τρόπος για να ελέγξουν πλήρως το συμβούλιο αυτό οι Δυτικοί είναι είτε να καταφέρουν να βάλουν σε αυτό και αλλά πιστά στην Δύση κράτη, να καταργηθεί το βέτο και να ισχύσει η αρχή της πλειοψηφίας, είτε να αποβάλουν με κάποια «αφορμή» (π.χ. με προβοκατόρικες κατηγορίες για την χρήση απαγορευμένων οπλών και σφαγές) τους αντιπάλους τους από αυτό, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό τον πλήρη έλεγχο του.

Εδώ πρέπει να ειπωθεί ότι από πολύ παλιά οι άνθρωποι προσπαθούσαν να γίνουν τάχατες «θεοί» μέσα από την συμμετοχή τους σε ψευδείς θρησκείες, αιρέσεις, μυστικιστικές τελετές, αλλά και τελετές μαγείας, ενώ στις μέρες μας πιστεύουν ότι θα επιτύχουν το ίδιο με την χρήση της επιστήμης, της ιατρικής και της τεχνολογίας όπως «ευαγγελίζονταν» τυραννικά καθεστώτα διαχρονία σαν αυτά των Γάλλων επαναστατών, των Ναζί, των Σοβιετικών (όπου οι μεν πρώτοι έλεγαν ότι με την χρήση της επιστήμης θα δημιουργούσαν τον «υπεράνθρωπο» και οι δεύτεροι τον «απόλυτα εξελιγμένο τύπο Σοβιετικού και κομμουνιστή πολίτη») και στις μέρες μας των παρανοϊκών Σβαμπ και Χαράρι και της παρέας τους. 

{Επίσης, οι Σοβιετικοί και οι Ναζί μέσω μυστικών στρατιωτικών προγραμμάτων και με την χρήση ακόμα και ναρκωτικών προσπάθησαν να δημιουργήσουν υπερστρατιώτες, αλλά και τους «υπεράνθρωπους» στα κράτη τους. Άλλωστε πολλές εφευρέσεις ήταν στρατιωτικές αρχικά πριν βγουν στο ευρύ κοινό (π.χ. οι υπολογιστές, το ιντερνέτ, τα αεροπλάνα, τα υποβρύχια κ.λ.π.)}.

Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι όλες οι παραπάνω προσπάθειες για την δημιουργία αυταρχικών κρατών και Αυτοκρατοριών υπό την ηγεσία μίας πλούσιας ελίτ δήθεν «εκλεκτών» που θα έχουν τους λαούς μονιμά φτωχούς και σκλαβους τους υπό μία κοινή ηγεσία, θρησκεία, οικονομία και στρατό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις μέρες μας.

Αυτό συνέβαινε ήδη από την Αρχαιότητα και την εποχή των πόλεων κρατών της Αρχαίας Σουμερίας, της οποίας οι μονάρχες και οι ελίτ είχαν αυτοανακηρυχτεί δήθεν «θεοί» και ένεκα της «ασύλληπτης δύναμης τους» οι λαοί θα έπρεπε να αποδέχονται αναντίρρητα τις συμβουλές τους (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_50.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_58.html), εν αντίθεση με την μονή πραγματική Θέση της Ορθοδοξίας (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_57.html).

Το ίδιο έργο συνεχίσθηκε από τους Αιγυπτίους, τους Βαβυλωνίους, τους Ασσύριους, τους Πέρσες, τους Έλληνες μονάρχες στην Ελληνιστική Εποχή, αλλά και στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με την «θεοποίηση» των Αυτοκράτορων (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_22.html), ενώ το ίδιο κόλπο συνέχισαν και οι Φράγκοι (και γενικότερα οι Δυτικοί-http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html) για τους ίδιους ακριβώς λογούς με τον Καρλομάγνο και τον σύμμαχο του πάπα της Ρώμης, με την μονή διαφορά ότι οι μονάρχες τους δεν ήταν πια «θεοί», αλλά τάχατες οι «μονοί εκλεκτοί» του Θεού και όλοι θα έπρεπε να υπακούν σε αυτούς (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_22.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_79.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_79.html).

Για τον λόγο αυτό σφετερίστηκαν ακόμα και την διαδοχή της Ρώμης (http://alophx.blogspot.com/2020/01/blog-post_27.html,,, http://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_96.html http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_78.html, http://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/02/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_93.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_84.html, , http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_96.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_54.html, http://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2016/11/blog-post_37.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_96.html), ενώ στις μέρες μας η Δύση, οι ελίτ της και ο πάπας της Ρώμης, μέσω της τεχνολογίας και της ρομποτικής (που για τους παγκοσμοποοιητές θα κάνει τάχατες τους ίδιους και τους ανθρώπους «θεούς» και την οποία μόνο όσοι είναι πλούσιοι και «γνωστικοί» θα έχουν το προνομία να γίνουν) προσπαθούν να υλοποιήσουν το ίδιο ακριβώς φρικιαστικό «όραμα» (http://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2022/03/red-house-report.html).

Στην ουσία, ο Σβαμπ και οι παγκοσμοποοιητές υπόσχονται ότι δήθεν οι άνθρωποι θα γίνουν τάχατες (ψευδο)«θεοί» αν γίνει ένωση ανθρώπων και μηχανών και αυτοί ελέγχονται από μία πολύ «ιδιοφυή» Artificial Intelligence, η οποία θα είναι «αυτόνομη» και θα αποφασίζει ελέγχοντας τους ανθρώπους μέσω των μηχανών που θα έχουν προσθέσει στο σώμα τους και των μικροτσίπ (αλλά και με την αλλαγή του DNA τους) που θα έχουν εμφυτεύσει στον οργανισμό τι είναι δήθεν το «σωστό» για αυτούς (http://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.html, http://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html).

Στην πραγματικότητα όμως αυτοί οι «μετάνθρωποι»/ρομποτάνθρωποι/δαιμονάνθρωποι όπως τους αποκαλεί ο Σβαμπ αντί για «θεοί» θα είναι δούλη αυτής της «τεχνητής ιδιοφυΐας» (ίσως ένα τεράστιο κομπιούτερ επεξεργασίας και αποθήκευσης/φακελώματος δεδομένων των πολιτών της ΕΕ σαν αυτό των Βρυξελών, που είναι γνωστό ως «θηρίο» σαν τα θηρία της Αποκάλυψης), θα είναι δούλη της, η οποία εννοείται ότι δεν θα είναι αυτόνομη, αλλά θα την ελέγχουν κρυφά οι μεγιστάνες του πλούτου της γης για να αποφασίζει πάντα ότι είναι υπέρ των συμφερόντων τους.

Όλα αυτά δεν είναι παρά η συνέχεια του πειρασμού των Πρωτοπλάστων από τον διάβολο, ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι οι ίδιοι θα γίνουν τάχατες «θεοί» από μονοί τους με την δύναμη και τις γνώσεις τους, χωρίς την βοήθεια του Θεού και κατέληξε σε καταστροφικά για τους ίδιους αποτελέσματα, κάτι που συνέβη και με τις προσπάθειες των Ναζί και των Σοβιετικών, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις αντίστοιχες προσπάθειες του Σβαμπ και της παρέας του στις μέρες μας.

{Όλα αυτά τα παρανοϊκά σχέδια των παγκοσμιοποιητών δεν έχουν φυσικά μακροπρόθεσμα μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αφού μόνο Μεγάλοι ηγέτες, όπως οι Έλληνες Μέγας Κωνσταντίνος και Μέγας Αλέξανδρος μπορέσαν να επιτύχουν κάτι τέτοιο (http://alophx.blogspot.com/2021/06/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_27.html, http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post_1.html), αλλά αντίθετα πιθανότατα θα οδηγήσουν σε μία παγκόσμια καταστροφή και της δικής τους}.

{Οι ΗΠΑ μπορεί να καταστραφούν στην ουσία και από μεγάλα γεωλογικά/γεωφυσικά και περιβαλλοντικά φαινόμενα, όπως από μεγάλο σεισμό στα σεισμικά ρήγματα του Αγίου Αντρέα και του Νέου Μεξικού με αποτέλεσμα την πρόκληση τσουνάμι ή από μία έκρηξη του υπερηφαιστεου Yellowstone που περιέχει στα έγκατα του μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, η οποία αν πάρει φωτιά από μία έκρηξη του θα καταστρέψει μεγάλο μέρος των Νοτίων και Κεντρικών ΗΠΑ.

Μία τέτοια έκρηξη θα μπορούσε να προέλθει από την πρόκληση ενός τεράστιου σεισμού στα δύο προαναφερθέντα δίκτυα, ο οποίος θα προκαλούσε παράλληλα τσουνάμι και θα κατέστρεφε και τα κοντινά, ίσως και μακρινά πυρηνικά εργοστάσια των ΗΠΑ με αποτέλεσμα την έκλυση ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα και την μόλυνση της με ανεπανόρθωτο τρόπο, όπως και πολλών ανθρώπων που θα βρουν ακαριαίο θάνατο.

Η δε  έκρηξη του Ηφαίστειου Yellowstone θα προκαλούσε και ένα ηφαιστειακό (ανάλογο του πυρηνικού) χειμώνα με τελικό αποτέλεσμα τεράστια πτώσης της θερμοκρασίας στην γη, καταστροφή πολλών καλλιεργειών, αρρώστιες πεινά και εκατομμύρια θανάτους (http://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2020/09/yellowstone.html, http://alophx.blogspot.com/2022/10/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_67.html).

Μία τέτοια εξέλιξη θα θυμίζει κατά πολύ την μοίρα μεγάλων νησιωτικών δυνάμεων σαν τις ΗΠΑ από φανταστικές σειρές, όπως του Νούμενορ του Φαραζόν και η Μόρντορ του Τζόκιν, της Βαλύρια του Μάρτιν ή της Ατλαντίδας στο Assassin Creed, οι οποίες καταστράφηκαν όταν έγιναν άπληστες, διαφθάρηκαν, όπως επίσης και ιμπεριαλιστικές και τυραννικές και καταστράφηκαν από αντίστοιχα γεωλογικά φαινόμενα (σεισμούς, εκρήξεις ηφαίστειων και τσουνάμι).

Επίσης όλες αυτές οι δυνάμεις είχαν φτάσει στην ύβρη και πίστευαν ότι μπορούσαν να γίνουν όμοιες με τον Θεό, εγκατέλειψαν την ορθή Πίστη, έκαναν τελετές μαγείας και δίωκαν τους Πιστούς, ενώ η Βαλύρια και η Ατλαντίδα διέστρεψαν και την χρήση της επιστήμης και έκαναν παράνομα και επικινδυνά πειράματα αλλαγής του γενετικού υλικού και δημιουργία μεταλλαγμένων ανθρώπων, όπως σχεδόν κάνουν οι ΗΠΑ στις μέρες μας.

Αλλά και άλλες ταινίες και σειρές φαντασίας όπως το Westworld (Δυτικός Κόσμος/Δύση/Φραγκιά), το Μαρί, ο Terminator και οι GIJOE Rise of the Cobra αποκαλύπτουν έναν δυστοπική κόσμο σαν αυτό που προαναγγέλλουν ο Σβαμπ και ο Χαράρι, ο οποίος θε ελέγχεται από ένα κεντρικό και δήθεν αυτόνομο και «ιδιοφυές» κομπιούτερ, μέσω ρομπότ, ρομποτοειδών και ενσωμάτωσης μηχανών και μικροτσίπ εντός των ανθρώπων που θα ελέγχουν τις σκέψεις, την θέληση και την συμπεριφορά τους, ενώ όπως στο Μαρί θα ζουν σε φανταστικούς και ελεγχόμενους από το σύστημα κόσμους σαν ναρκωτικά, που δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μέσω της ταινίας Άβαταρ (αλλά και στο Μάτριξ και στο Westworld) προωθείται ο μετανθρωπισμός των Σβαμπ και Χαράρι με την μεταφορά που γίνεται σε αυτή της συνείδησης των ανθρώπων και του νου τους μέσω της τεχνολογίας, αλλαγής DNA, μικροτσίπ και βιοτεχνολογίας σε άλλες μορφές ζωής, κλώνους, υβριδικά πλάσματα γενετικά (μεταλλαγμένων ή τα ζόμπι των ταινιών) ή ανθρώπων και μηχανών (Cyborg), ρομπότ και ρομποτοειδή.

Ο Μασκ (https://www.youtube.com/watch?v=_shcv65wpgg) με την εταιρεία του Neuralink που ίδρυσε το 2016 μ.Χ. λέει ότι θέλει (όπως και οι Σβαμπ και Χαράρι) να κάνουν αθάνατους τους ανθρώπους και τις 19 Ιουλίου του 2022 μ.Χ. ανακοίνωσε ότι μεταφέρει την συνείδηση του σε ένα υπολογιστικό σύννεφο (Cloud).

Και αυτό μέσω της μεταφοράς της μνήμης/αναμνήσεων και του νου τους σε αλλά πλάσματα σαν αυτά του Άβαταρ με την τεχνολογία σύνδεσης εγκέφαλου (με την οποία θα γίνεται διασύνδεσή των ανθρώπων από ένα κοινό δίκτυο σαν το Μάτριξ, το Άβαταρ και σαν το κεντρικό υπερ-κομπιούτερ φακελώματος των Βρυξελλών, το «θηρίο», μέσω της χρήσης μικροτσίπ ή φανταστικών κόσμων σαν το ΜΕΤΑ του Ζούκενμπερκ) και με τον τρόπο αυτό να γίνουν τάχατες «αθάνατοι» και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήδη έχει ανεβάσει τις μνήμες του σε μικροτσίπ.

Το ίδιο συμβαίνει και στις ταινίες «Resident Evil» (αλλά και «World War Z»), στις οποίες υπάρχουν ανεξέλεγκτα γενετικά ατμοποιημένα «ζόμπι» και μία παγκόσμια εταιρεία προσπαθεί να αναλάβει τον παγκόσμιο έλεγχο μετά την «ρίψη» ενός επικίνδυνου ιού παγκόσμια (σαν τον κορωνοιό και τους δήθεν «φιλο-περιβαλλοντικούς» πλούσιους στις μέρες μας, όπως και οι Ναζί παλαιότερα).

Ο δε μακροχρόνιος σχεδιασμός με συνομωσίες και δολοπλοκίες από μία μυστική σκοτεινή οργάνωση για την ίδρυση μίας παγκόσμιας Αυτοκρατορίας υπό την διοίκηση ενός ηγέτη αναφέρεται και στις ταινίες Star Wars με τους Σηθ.

Εννοείται δε ότι με την 4η βιομηχανική επανάσταση πολλές δουλειές που έκαναν παλιά οι άνθρωποι θα την κάνουν τα ρομπότ και ένεκα της κατάστασης αυτής πολλοί θα γίνουν άνεργοι, όπως συνέβη και με πολλούς εργάτες στην 1η βιομηχανική επανάσταση, των οποίων οι δουλειές αντικαταστάθηκαν από τις μηχανές των εργοστασίων}.

Αντίστοιχα εκτός από την Δύση στις μέρες μας και αλλά κράτη της γης φιλοδοξούν να ανασυστήσουν τις παλαιές τους Αυτοκρατορίες, υπό την ηγεσία των δικών τους ελίτ, π.χ. οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και οι μουσουλμάνοι (υπό την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html, http://alophx.blogspot.com/2019/12/blog-post.html, ).

Για την «νομιμοποίηση» της δημιουργίας των συγκεκριμένων πολιτικών ενώσεων οι παραπάνω δυνάμεις χρησιμοποιούν και τις αντίστοιχες ιδεολογίες, όπως π.χ. τον Εθνικομπολσεβικισμό/ευρασιανισμό, όπως και τον πανσλαβισμό (http://alophx.blogspot.com/2017/09/e.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html http://alophx.blogspot.com/2018/04/19.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_55.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_66.html, http://alophx.blogspot.com/2020/01/blog-post_22.html, http://alophx.blogspot.com/2020/09/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_77.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_31.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_65.html, http://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post_41.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/o.html), τον ισλαμισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και επίσης τον ναζισμό (μέσω της χρήσης της ιδεολογίας της δημιουργίας του Western Imperium, δηλαδή την ένωση όλων των κρατών της Δύσης σε ένα ενιαίο παγκόσμιο ρατσιστικό, ολοκληρωτικό και αυταρχικό κράτος, όπως επιχειρήθηκε να στηθεί στην Δύση από τον οργανισμό του Σβαμπ με πρόφαση τον κορωνοιό) τον νεοφιλελευθερισμό και τον τεκτονισμό (http://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html).

Επιπλέον, στην εποχή μας, η Ρωσία και η Κίνα σε συνεργασία με τους Άραβες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ κ.λ.π.) να εκθρονίσει το δολάριο από το μόνο αποθεματικό νόμισμα για την αγορά πετρελαίου και την αγορά του και από τα εθνικά τους νομίσματα, κάτι που θα σημάνει το τέλος του πετροδολαρίου και της παγκόσμιας ηγεμονίας του στην παγκόσμια οικονομία και το πετρέλαιο, κάτι που οι ΗΠΑ προσπαθούν να αποτρέψουν με την χρήση του στρατού τους για την εξόντωση των χωρών που σκέφτονται να κάνουν κάτι τέτοιο (π.χ. Ιράν-http://alophx.blogspot.com/2018/01/y.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/y.html, http://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2019/02/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_75.html, http://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_6.html, http://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2021/11/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_11.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_88.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/1981.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_68.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_66.html) ή μέσω στημένων πολέμων για να αποδυναμώσουν μεγαλύτερα κράτη (π.χ. τον πόλεμο της Ουκρανίας για την Ρωσία ή την Ταιβάν για την Κίνα).

Από την πλευρά τους οι Ανατολικοί, καταρχάς οι Ρώσοι (http://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post.html), ίδρυσαν ως αντίβαρο και αντίπαλο δέος στους παραπάνω οργανισμούς το Baldai Club, την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, το Σύμφωνο Συλλογικής Ασφάλειας, τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης και τους BRICS (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_24.html).

Αντίστοιχα στον μουσουλμανικό κόσμο ιδρύθηκε το Αραβικό ΝΑΤΟ, ενώ αναμένεται μελλοντικά να ιδρυθεί και το ισλαμικό ΝΑΤΟ (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1831-1839.html . https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B1/, https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5/, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/, https://mail.bankingnews.gr/index.php?id=385340), ενώ ισλαμικά κράτη υπό τον έλεγχο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σχεδιάζουν και την ίδρυση ενός παγκοσμίου ισλαμικού κράτους με κοινή οικονομία, νόμισμα, πολιτική διοίκηση και στρατό (http://alophx.blogspot.com/2019/12/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html) .

Όμως οι νυν λυκοσυμμαχίες των εχθρών των εχθρών των ΗΠΑ εναντίον τους, π.χ. Ρώσων, Κινέζων, ισλάμ και Γερμανών, όταν αλλάξουν οι συνθήκες (π.χ. με τον Ρωσοουκρανικό πόλεμο του 2022 μ.Χ. ή την πιθανή πτώση της μονοκρατορίας των ΗΠΑ και της Δύσης), όλοι αυτοί οι δήθεν «σύμμαχοι» θα αλληλοσκοτωθούν για την παγκόσμια κυριαρχία και την επανίδρυση των παλαιών Αυτοκρατοριών τους (http://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html, http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_11.html, http://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html, http://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2022/08/1921.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/new-deal.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_14.html, http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_8.html, http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_27.htmhttps://national-pride.org/2014/11/19/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%83, /l, http://alophx.blogspot.com/2022/10/blog-post.html, ,  http://alophx.blogspot.com/2020/09/yellowstone.html http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_67.html).

Θα είναι άραγε αυτό το μέλλον της ανθρωπότητας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά μόνο αν λάβουμε όλα τα καταλληλά μέτρα ως λαός θα μπορέσουμε να αποφύγουμε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες και περνώντας από όλες τις γεωπολιτικές συμπληγάδες να φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία νέα κατάσταση ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

«Στις 27 Οκτ. 1986 μ.Χ. οι υπολογιστές συνέδεσαν τα οικονομικά συστήματα του κόσμου δημιουργώντας μια παγκόσμια οικονομία. Έτσι γεννήθηκε η σύγχρονη ελεύθερη αγορά». Μάλλον από τότε, με την διευκόλυνση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, άρχισε ο καθοδηγούμενος από διεθνείς χρηματιστηριακούς κύκλους οικονομικός έλεγχος των χωρών,  προκειμένου όλοι να οδηγηθούν σε πλήρως κατευθυνόμενη παγκόσμια οικονομία.

 

VATICAN CITY | Mon Oct 24, 2011 μ.Χ. 7:29am EDT - «Το Βατικανό έκανε κλήση για την δημιουργία μιας "παγκόσμιας δημόσιας αρχής" και μιας "παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας" για να διοικεί πάνω από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν γίνει ξεπερασμένα και συχνά αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση σωστά των κρίσεων».

 

Λίγα χρόνια μετά το Τσερνομπίλ η προσπάθεια της παγκοσμιοποίησης παίρνει το όνομα Νέα Τάξη Πραγμάτων από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζόρτζ Μπους τον πρεσβύτερο, κατά τον πόλεμο του Ιράκ το 1990 μ.Χ.

Ο τότε Πρόεδρος Alan Greenspan, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων (Federal Reserve) που έμμεσα κατευθύνει την πολιτική της Αμερικής, μας είπε για το μέλλον όπως το έβλεπε ο ίδιος: «Ανησυχώ πολύ λίγο για το θέμα των ξένων επενδύσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, η ενοποίηση των παγκόσμιων οικονομιών είναι μία επιθυμητή εξέλιξη. Οι παγκόσμιοι ηγέτες προφητεύουν και φωνάζουν για μια ενωμένη οικονομία, μια συγκεντρωτική κυβέρνηση, ένα μοναδικό άτομο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα... στην επόμενη χιλιετηρίδα».

Να ο χιλιασμός και στην Νέα Τάξη, σαν συνέχεια της πνευματικής κληρονομιάς από τον κομμουνισμό και ναζισμό, όπως και η συνέχεια του αρειανισμού με το «ένα μοναδικό άτομο»...  Οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν υποταγμένοι, και μάλιστα σε ένα μόνο άτομο!

Το μόνο που δεν λένε είναι ότι πρέπει τα γράμματα του ονόματός του αθροιζόμενα να δίνουν σαν αποτέλεσμα το 666!!! Αυτό μάλιστα παριστάμενο στις ράβδους «οδηγούς» του barcode (του προτύπου ΕΑΝ-13) κυριαρχεί στην αγορά, περίπου από το 1.990 μ.Χ., όταν η ηλεκτρονική εξελίχθηκε. Εφευρέθηκε όμως ενωρίτερα, το 1.973 μ.Χ.

Και ο Henry Spaak, πρώην γεν. γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ):  Αυτό που θέλουμε είναι ένα άνθρωπο με ικανό ανάστημα για να διατηρήσει την υποταγή όλων των ανθρώπων και να μας εξυψώσει από τον οικονομικό βάλτο μέσα στον οποίο βυθιζόμαστε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο και είτε είναι θεός είτε είναι διάβολος, εμείς θα τον δεχτούμε»! Στην πραγματικότητα “θεοί” και “διάβολοι”, για τον δυτικό τρόπο σκέψης, λίγο διαφέρουν.

[Ο Αντισθένης, ο ιδρυτής των κυνικών (όπως και ο Ζήνων ο Κιτιεύς, ο ιδρυτής του Στωικισμού) ήταν υπέρ της καταστροφής των πόλεων και των εθνών όπως οι αναρχικοί και έλεγε ότι μετά την καταστροφή τους οι άνθρωποι θα πρέπει να ενωθούν και να έχουν κοινές τις οικογένειες και τις γυναίκες όπως και τα παιδιά (όπως έλεγαν αναρχικοί ηγέτες σαν τον Προυντόν, τον Μπακούνιν, τον Προκτόπκιν, αλλά και ο Μαρξ).

Ο Πλάτωνας ήταν υπέρ του χωρισμού στης κοινωνίας δημιουργούς (φιλόσοφους βασιλείς ηγέτες, προερχόμενοι από την τάξη των φυλάκων), σε  φύλακες -επίκουρους (αριστοκράτες πολεμιστές) και σε δημιουργούς-παραγωγούς (δηλαδή τον απλό λαό αγρότες, έμπορους και εργάτες).

Ο Πλάτωνας υποστηρίζει την κοινοκτημοσύνη, όπως την κατάργηση του πλούτου οδηγεί στην παρακμή της παραδοσιακής οικογένειας: κανένα παιδί δε θα πρέπει να γνωρίζει τους γονείς του και το αντίστροφο, προκειμένου να αποφευχθεί η κληροδότηση, η προσωπική περιουσία και ο νεποτισμός στα δημόσια αξιώματα.

Οι άρχοντες σχηματίζουν ζεύγη για αναπαραγωγή, φροντίζοντας όμως να μην υπάρχει ερωτική ασυδοσία. Έτσι, παράγεται σταθερός πληθυσμός μέσω της ευγονικής, ενώ παράλληλα η κοινωνική συνοχή αυξάνεται, καθώς οι οικογενειακοί δεσμοί εκφράζονται προς όλα τα μέλη της Πολιτείας.

Για άλλους ο Πλάτωνας πρέσβευε πολιτικά τις αξίες της μοναρχίας, για άλλους της αριστοκρατίας, ενώ για άλλους ενέπνευσε Αυτοκρατορίες σαν την Ρωμαϊκή και την Ρωμανία και για άλλους συστήματα σαν τον κομμουνισμό και τον φασισμό/ναζισμό ή το σύστημα διαχωρισμού των καστών όπως αυτό της Ινδίας.

Ο Πυθαγόρας ίδρυσε μυστικές εταιρίες με τους οπαδούς του ολιγαρχικού. αριστοκρατικής κατεύθυνσης, οι οποίες δρούσαν εν πολλοίς κρυφά και είχαν μυστικούς όρκους και σχεδιασμούς όπως λέγεται για την κατάλυση του κράτους και επιβολή του αριστοκρατικού πολιτεύματος τους και των ελίτ τους (όπως στις μέρες μας οι μυστικές οργανώσεις, όπως π.χ. οι τέκτονες εκπροσωπούν τα συμφέροντα της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ και της Βρετανίας), ενώ έκαναν και κάποιες ασκήσεις νηστείας και ηθικές πράξεις για να δείχνουν καλή εικόνα προς τους έξω (σαν τους μασόνους) για εντυπωσιασμό και στρατολόγηση οπαδών.

Όπως ακριβώς δηλαδή έκαναν και οι ολιγαρχικές εταιρείες στην Αθήνα εν μέσω του Πελοποννησιακού Πολέμου (αλλά και οι συνωμότες και με παρεμφερείς στόχους μασόνοι/τέκτονες που ηχούν παρεμφερείς στόχους) και στην συνέχεια εξοντώθηκαν από εξεγέρσεις των δημοκρατικών στον Αρχαίο Κροτώνα, στην Αρχαία Αθήνα και αλλού.

Όταν ο Πυθαγόρας ταξίδεψε προς την Ιταλία και την Σικελία, όσες πόλεις βρήκε υποδουλωμένες την μια στην άλλη, άλλες από πολλά χρόνια και άλλες πρόσφατα, αφού τις ενέπνευσε με ελεύθερα φρονήματα, απελευθέρωσε με την βοήθεια των σε ακροατών του, τον Κρότωνα, την Σύβαρη, την Κατάνη, το Ρήγιο και μερικές άλλες.

Έθεσε δε και νόμους μαζί με τον Χάρωνδα από την Κατάνη και τον Ζάλευκο τον Λοκρό, με τους οποίους νόμους έγιναν αξιοζήλευτες για πολύ καιρό. Λέγεται πως ο Σίμιχος, ο τύραννος των Κεντοριπίνων όταν άκουσε τον Πυθαγόρα, απαρνήθηκε την εξουσία και τα χρήματα και τα μοίρασε στην αδελφή του και στους συμπολίτες του.

Ο Αριστόξενος παραδίδει πως ήρθαν κοντά του για να διδαχθούν Λευκανοί, Μεσσάπιοι, Λευκέτιοι και Ρωμαίοι. Ο Πυθαγόρας απέτρεψε οριστικά στάσεις και αναρχία όχι μόνο στην εποχή του αλλά και μεταξύ των απογόνων των μαθητών του για πολλές γενεές διατηρήθηκαν οι διδαχές του.

Αυτός έκανε γνωστό το σοφό απόφθεγμα: "με κάθε τρόπο πρέπει να διώχνεται και να καυτηριάζεται με φωτιά, και με σίδερο και με άλλες επινοήσεις η αρρώστια από το σώμα, η πολυτέλεια από την κοιλιά, η επανάσταση από την πόλη, η διχόνοια από το σπίτι και απ' όλα μαζί η αμετρία".

{Ο Πυθαγόρας, όπως και οι μασόνοι και οι μπολσεβίκοι εξόντωσαν αντίστοιχα και έριξαν από την εξουσία τυράννους, μονάρχες και αριστοκράτες αντίστοιχα προς όφελος των ελίτ που προώθησαν οι ίδιοι, ενώ οι δύο πρώτοι δημιούργησαν συγκριτιστικές θρησκείες με μυστικιστικό χαρακτήρα ενάντια στις επίσημες θρησκείες, ενώ ο κομμμουνισμός έκανε δόγμα του τα γραπτά των Μαρξ, Λένιν, Στάλιν, Μάο και τον Λένιν ψευδο-«άγιο» με την μουμιοποίηση του ως δήθεν «λείψανου του κομμουνισμου» και τάχατες «επίγειο παράδεισο επί γης» την «κομμουνιστική επικράτηση και δημιουργία της αταξικής κοινωνίας»}.

Επειδή τόσο ο ίδιος ο Πυθαγόρας όσο και οι μαθητές του περιβάλλονταν από μεγάλο κύρος και απολάμβαναν της εμπιστοσύνης και του θαυμασμού των κατοίκων της Ιταλίας, παρουσιάστηκε το φαινόμενο να τους αναθέτουν οι εκεί πόλεις την διοίκησή τους. Ωστόσο, σε μεταγενέστερο χρόνο, έγιναν αντικείμενο μίσους και συνομωσιών:

Ο Κύλων, ο οποιος εξόντωσε τους Πυθαγόρειους, φαίνεται πως είχε και πολιτικά αίτια, διότι αυτός ήθελε να μεταβάλει το πατροπαράδοτο πολίτευμα του Κρότωνος που όριζε ορισμένο αριθμό πολιτών με το δικαίωμα να συμμετέχουν στην εκκλησία του δήμου (οι «χίλιοι»), να έχουν δηλαδή πολιτικά δικαιώματα, αλλά και το σύνολο σχεδόν του πλούτου της πόλης..

Ο Κύλων ήθελε να συμμετέχουν όλοι, ώστε να μπορεί να εξαγοράζει πολιτική δύναμη, δωροδοκώντας πολλούς από εκείνους. Όμως, σε αυτά του τα σχέδια εναντιώθηκαν οι Πυθαγόρειοι Κροτωνιάτες Αλκίμαχος, Δείναρχος, Μέτων και Δημοκίδης.

Υποβοηθούμενος από τον ρήτορα Νίνονα, που λέγεται ότι συνέγραψε ένα βιβλίο που υποτίθεται πως περιείχε τις μυστικές διδασκαλίες των Πυθαγορείων (άλλοι λένε ότι ήταν αυθεντικό και βρέθηκε), ο Κύλων έβαλε να αναγνώσουν το σύγγραμμα και άρχισε να κατηγορεί τους Πυθαγόρειους πως ετοιμάζουν τυραννίδα.

{Θυμίζοντας τα για άλλους ακριβή και για άλλους αμφιλεγόμενα «Πρωτοκολλά της Σιών» και τους φερόμενους ως συγγράφεις τους μασόνους και τέκτονες και που αυτοί εκδιώχθηκαν από πολλά καθεστώτα (π.χ. φασιστικά και ναζιστικά) για τα συνωμοτικά σχέδια που φέρεται ότι σχεδίαζαν, ενώ οι τέκτονες ισχυρίζονταν ότι αυτά γράφηκαν από την Οχράνα.

Όπως και το ίδιο ισχύει και για τα σχέδια των Αδελφών Μουσουλμάνων με το βιβλίο με την ονομασία «Το Σχέδιο» του Γιούζεφ Νάντα (http://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html), τα οποία ανακαλύφθηκαν από τα κράτη που στεγάζονταν οι οργανώσεις τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Ιλλουμινάτοι του Άνταμ Βάισχαουπτ}.

Εντός ολίγων ημερών με δημαγωγία και τις κατηγορίες του ξεσήκωσε τον λαό εναντίον των Πυθαγορείων και ο ίδιος με τους υποστηρικτές του επιτέθηκαν στους συντρόφους την ημέρα που είχαν συγκεντρωθεί στην οικία του Μίλωνα.

Επακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία σκοτώθηκαν πολλοί από τους συντρόφους του Πυθαγόρα και πυρπόλησαν το οίκημα. Μόνον ο Άρχιππος και ο Λύσις κατάφεραν να διαφύγουν με κάποιο τρόπο. Ο Λύσις έφθασε εις την Θήβα όπου έζησε τον υπόλοιπο βίο του και μάλιστα συναναστράφηκε με τον νεαρό τότε Επαμεινώνδα του οποίου έγινε και διδάσκαλος, μεταφυτεύοντας εκεί τα σπέρματα της Πυθαγορείου φιλοσοφίας και τον δίδαξε σύμφωνα με τις αρχές του και τους τις μεταλαμπάδευσε. Άλλοι γνωστοί Πυθαγόρειοι ήταν οι Βίας και ο Αρχύτας, αλλά και ο Άρχιππος.

Οι πιο ακριβείς ιστορικοί, όμως, όπως ο Δικαίαρχος αναφέρουν πως ο Πυθαγόρας βρισκόταν και αυτός εκεί και άλλοι υποστηρίζουν ότι εξοντώθηκε από το πλήθος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τους εξεγερθέντες και άλλοι ότι διέφυγε αρχικώς μεταβαίνοντας προς τους Λοκρούς.

Οι εκεί πολίτες όμως φοβούμενοι πιθανό πόλεμο αρνήθηκαν να τους δεχθούν και αφού τους προμήθευσαν τα αναγκαία, ο Πυθαγόρας έπλευσε προς τον Τάραντα κι από εκεί προς το Μεταπόντιο. Εκεί λέγεται ότι τελείωσε την ζωή του, αποσυρόμενος στο ιερό των Μουσών και παραμένοντας εκεί για σαράντα ημέρες δίχως τροφή.

Οι καλούμενοι Κυλώνειοι συνέχιζαν να προκαλούν προβλήματα προσπαθώντας να υποκινήσουν ταραχές και στάσεις και σε άλλες πόλεις, όσες ήθελαν να ρυθμίζονται τα πολιτικά ζητήματα από Πυθαγόρειους. Ο Αριστόξενος διηγείται πως σχεδόν όλοι έφυγαν από την Ιταλία εκτός από τον Αρχύτα τον Ταραντίνο και πως αρκετοί εξ αυτών συγκεντρώθηκαν εις το Ρήγιο.

Διάδοχος του Πυθαγόρα έγινε ο Αρισταίος ο Κροτωνιάτης που κατείχε άριστα την διδασκαλία. Έλαβε σύζυγο τη σύζυγο του Πυθαγόρα Θεανώ και ανέθρεψε τον νεότερο αδελφό της Μνήμαρχο. Ο Μνήμαρχος αργότερα διαδέχθηκε τον Αρισταίο.

Άλλοι επιφανείς Πυθαγόρειοι ήταν ο Φιλόλαος από το Μεταπόντιο και ο Αρχύτας ο Ταραντίνος. Μέσω του Φιλολάου κάποια συγγράμματα των μεταγενέστερων Πυθαγορείων παρεδόθησαν στον Δίωνα, μαθητή του Πλάτωνος με αποτέλεσμα την γόνιμη συνέχεια του Πυθαγορισμού μέσω της Πλατωνικής Ακαδημίας].

 SKULL AND BONES Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΑΝΘΡΩΠΩΝ

Οι μυστικές λέσχες υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και Αιώνες, και ακόμα περισσότερο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, και ακριβώς για τον λόγο ότι είναι μυστικές έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων ερευνητών, ιστορικών, δημοσιογράφων, συγγραφέων κ.τ.λ. να ασχοληθούν μαζί τους.

Και βέβαια το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων ανθρώπων να μάθουν το τι συμβαίνει σε αυτές τις λέσχες. Τα μέλη αυτών των μυστικών οργανώσεων συνεδριάζουν πάντα μυστικά, πάντα σε κλειστό κύκλο μυημένων και πάντα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.  Όλη αυτή η μυστικοπάθεια είναι που προκαλεί τις υποψίες, κυρίως κακοπροαίρετες.

Οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις είναι οι ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), Λέσχη BILDERBERG ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ κ.τ.λ.π.

Όλες αυτές οι οργανώσεις φέρονται να έχουν σχέση με μασονικές στοές και οργανώσεις του διεθνούς σιωνισμού. Κατά την γνώμη μου υπογείως συνδέονται μεταξύ τους και δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό.  Την παγκόσμια κυριαρχία.

Όλες αυτές οι μυστικές λέσχες κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνες και έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ιστορικούς ως αναμεμειγμένες σε γεγονότα που σημάδεψαν το ρου της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Οι ίδιες βέβαια, αρνούνται τις όποιες κατηγορίες. Αν όλες οι παραπάνω λέσχες χαρακτηρίζονται επικίνδυνες τότε η οργάνωση SKULL AND BONES (κρανίο και οστά) θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται η πλέον επικίνδυνη. 

Η αδελφότητα του θανάτου ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, όπως έχει χαρακτηριστεί, ιδρύθηκε το 1832 μ.Χ. στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Russel, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI που είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt. Σύμβολο της οργάνωσης είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322 (στον οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω) και τα μέλη της ονομάζονται «σκελετάνθρωποι».

Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του ΥΑLE τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (THE TUMB), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα.

Οι βαριές πόρτες, οι σιδερένιες μπάρες, τα πολλά λουκέτα και η μεσαιωνική αρχιτεκτονική του κτιρίου ολοκλήρωναν την εικόνα. Το 1876 μ.Χ. μια ομάδα φοιτητών ωθούμενη από περιέργεια θέλησαν να εισχωρήσουν στον «τύμβο» μιας και για αρκετά χρόνια δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις συνεδριάσεις της οργάνωσης.  Ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις βαριές πόρτες του κτιρίου.

Πράγματι μια νύχτα που δεν ήταν κανείς εκεί και αργά μετά τα μεσάνυχτα με πλήρη μυστικότητα κατάφεραν να παραβιάσουν μια πολύ μικρή πόρτα στην πίσω μεριά του κτιρίου, αυτό όμως που θα έβλεπαν θα τους σημάδευε για όλη τους την ζωή. 

Παντού, κεριά στους τοίχους με αμυδρό φωτισμό, βελούδινα υφάσματα με το σήμα της οργάνωσης, περίεργα σύμβολα, μαχαίρια, φέρετρα και μια μεγάλη συλλογή από κόκκαλα και νεκροκεφαλές. Επίσης συνάντησαν μυστικές αίθουσες αριθμημένες άλλες κλειστές και άλλες ανοιχτές και όλα αυτά σε ένα κτίριο που εσωτερικά έμοιαζε με λαβύρινθο. 

Το ενδιαφέρον τους προκάλεσε η κυρίως αίθουσα με τον αριθμό 322 που υπήρχε και στο έμβλημα της οργάνωσης.  Εκεί υπήρχαν ολόκληροι σκελετοί και κρανία διάσημων προσωπικοτήτων όπως του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι και του Μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και άλλων.

Ήταν τρομερό, τα μέλη της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» άνοιγαν τάφους και έπαιρναν τα κόκκαλα και τα κρανία για την συλλογή τους. Τυμβωρύχοι λοιπόν. Αυτό, λοιπόν, που θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους τους ελεύθερους ανθρώπους, το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι μια οργάνωση που συλεί τάφους και κλέβει σκελετούς;

Το τι συμβαίνει στις τελετές μυήσεως και στις συνεδριάσεις νομίζω ότι μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της.

Τα νέα στοιχεία αποκάλυψαν τις τελετές εισδοχής νέων μελών γυμνών μέσα σε φέρετρα πίνοντας αίμα, παρουσία παλαιοτέρων μελών που φορούσαν περίεργες μάσκες με εξίσου περίεργους συμβολισμούς. 

Οι τυμβωρυχίες επιβεβαιώθηκαν, ενώ όποιος αποκάλυπτε μυστικό αυτής της οργάνωσης ή επιθυμούσε να σταματήσει, φονευόταν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 15 άτομα κάθε χρόνο επιλέγονται για να εισέλθουν στην αδελφότητα του θανάτου. Ένα ακόμα δείγμα του πόσο αυστηρά και μυστικά λειτουργεί αυτή η οργάνωση.

Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» υπήρξαν ο George Bous ο νεότερος καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών. 

Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα. Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο». Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322 δόθηκαν διάφορες ερμηνείες από πολλούς συγγραφείς. Άλλοι είπαν ότι συμβολίζει το 3 κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη αριθμολογικά έννοια. 

Οι πιο πολλοί ερευνητές, όμως, κατέληξαν στο ότι σχετίζεται με την ημερομηνία θανάτου του γνωστού ρήτορα Δημοσθένη. Ο γνωστός ρήτορας Δημοσθένης γεννήθηκε το 384 π.Χ. και πέθανε το 322 π.Χ. Όμως ο Δημοσθένης ήταν γνωστός πολέμιος της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Φίλιππου του Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συνεπώς, προκύπτει ένας τρομακτικός συνειρμός σκέψεων από αυτή την αλληλουχία των συμβολισμών. Η Αδελφότητα του θανάτου «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό όπως ο Δημοσθένης. 

Γνωρίζω ότι αυτή η αποκάλυψη θα συγκλονίσει και θα συζητηθεί. Έχει όμως και συνέχεια.  Ο Δημοσθένης φέρεται από την επίσημη ιστορία να αυτοδηλητηριάστηκε όταν άρχισε να εγκαθιδρύεται και να απλώνεται η Μακεδονική Αυτοκρατορία. Το ίδιο, είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει και με όσα μέλη της οργάνωσης αποτυγχάνουν στον σκοπό που τους ανατέθηκε από την ηγεσία.

Αυτό, λοιπόν, είναι το μυστικό των μυστικών που συμβολίζει ο μυστικός αριθμός 322 στο έμβλημα της οργάνωσης, και αυτό που συντάραξε τους ερευνητές όταν άρχισαν να συνδυάζουν τους συμβολισμούς και τα γεγονότα.

Αυτή η οργάνωση δεν είχε σχέση με τις άλλες, αυτή η οργάνωση ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνη. Θα έπρεπε να δούμε κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται στην αδελφότητα του θανάτου «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ», γεγονότα με πολύ σκοτεινό παρασκήνιο.

Της καταλογίζουν, λοιπόν, τα εξής:

- Οι «σκελετάνθρωποι» φέρονται να έχουν ανάμειξη παρασκηνιακά στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 μ.Χ. κι όλο τον δυτικό κόσμο (οι όποιοι συσχετισμοί με την μεγάλη οικονομική κρίση του 2008 μ.Χ. δικοί σας).

- Στενές επαφές με την μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας.

- Την βλέπουν πίσω από την βύθιση του υπερωκεάνιου «LOUSITANIA» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

- Η εμπλοκή επίσης των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο φέρεται να έχει σχέση με την οργάνωση.

- Μέλη της φέρονται να βρίσκονται πίσω από δολοφονίες πολιτικών, τραπεζιτών κ.τ.λ. στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

- Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι φέρεται να υποκινήθηκαν σε παρασκηνιακό επίπεδο από τους «σκελετάνθρωπους».

- Μέλη της φέρονται πίσω από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης καθώς και στο χτύπημα στο Πεντάγωνο με άγνωστο τρόπο.

- Μέλη της φέρεται να υποκινούν όλες τις αντιδράσεις εναντίον του Ορθόδοξου Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε αυτά και άλλα πολλά γεγονότα που συγκλόνισαν την παγκόσμια ιστορία με αμέτρητα θύματα φέρονται να εμπλέκονται μέλη της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ».  Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί από συγγραφείς βιβλίων και δημοσιογράφους ως η πλέον επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Τα γεγονότα που φέρονται να εμπλέκονται μέλη της το αποδεικνύουν περίτρανα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα συνιστούσα να μελετήσετε το εξαιρετικό βιβλίο του ANDREAS VON RETYI «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – SKULL AND BONES».  Ένα άλλο όμως στοιχείο που αφορά αυτή τη λέσχη και ήρθε πρόσφατα στο φως συντάραξε. 

Μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, που όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, φέρονται αναμεμειγμένα μέλη της οργάνωσης, ξεκίνησε η μεγάλη εκστρατεία των ΗΠΑ από τον George Buss (μέλος της οργάνωσης) εναντίον της τρομοκρατίας και ο πόλεμος κατά του Ιράκ.

Η επίθεση αυτή κατά του Ιράκ ξεκίνησε στο 22 Μαρτίου του 2003 μ.Χ. δηλαδή στις 22/3/2003 μ.Χ. Με μια μεγάλη διαφορά, όμως, που πρόσεξαν λίγοι.  Οι Αμερικανοί γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα στην χρονολόγηση, έτσι έχουμε 3/22/2003 μ.Χ.

Και πάλι τα στοιχεία και οι απόκρυφοι συμβολισμοί τρομάζουν, και πάλι ο μυστικός αριθμός 322 παρών.  Και πάλι πίσω από γεγονότα που στοίχειωσαν την παγκόσμια ιστορία οι «σκελετάνθρωποι». Σύμπτωση; Ίσως, για τους πολλούς, όχι όμως για αυτούς που μπορούν να βλέπουν πίσω από τα γεγονότα.

Οι συμβολισμοί πάντα χρησιμοποιούνταν σε αποκρυφιστικό επίπεδο και όλα αυτά δεν μπορεί να φαντάζουν τυχαία. Συνέλληνα, Συνελληνίδα απέναντι σε αυτά που σχεδιάζουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μέσα σε πανίσχυρες μυστικές λέσχες η καλύτερη άμυνα είναι η αποκάλυψη της δράσης τους.

Αυτό είναι που τους φοβίζει, γιατί είναι άνθρωποι του σκότους, σατανικοί και συνωμότες που δεν διστάζουν ακόμα και στο μεγαλύτερο κακό μπροστά στον υπέρτατο στόχο τους. Την παγκόσμια κυριαρχία. Αυτό είναι και το καθήκον όλων των σκεπτομένων και ελευθέρων Ελλήνων, η αναζήτηση της αιτίας των συμφορών μας, και σε αυτό θέλει να συνεισφέρει και το παρόν άρθρο. 

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, λίγοι γνωρίζουν την εν λόγω οργάνωση και ακόμη λιγότεροι έψαξαν να βρουν στοιχεία. Κλείνοντας να θυμάστε: Μπροστά στην οργάνωση «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» οι ILLUMINATI και οι άλλες μασονικές οργανώσεις, φαντάζουν ακίνδυνες.

 

Τι είναι η οργάνωση skull & bones;

Η οργάνωση «Κρανίο και Οστά» είναι μια από τις κρυφές σύγχρονες λέσχες, η οποία έχει έδρα το Πανεπιστήμιο του Γέιλ. Είναι η παλαιότερη από τις σύγχρονες λέσχες που επιδιώκουν την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η μοναδική που διατηρεί τυπικά μύησης και δράσης που θυμίζουν έντονα τις παραδοσιακές μυστικές εταιρίες.

Μέλη της, όπως ειπώθηκε, είναι κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και της οικονομίας των ΗΠΑ. Το "Κρανίο και Οστά" ιδρύθηκε το 1832 μ.Χ. πανεπιστήμιο του Γέιλ από τον στρατηγό Γουίλιαμ Χ. Ράσελ με την βοήθεια του Αλφόνσο Ταφτ, πατέρα του μετέπειτα Προέδρου των ΗΠΑ Γουίλιαμ Ταφτ.

Αρχικά φάνηκε ότι ήταν άλλη μια συνηθισμένη φοιτητική λέσχη. Γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι ήταν μια μυστική και κλειστή σχολή των μετέπειτα αρχηγών της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και οικονομίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η υποστήριξη προς τα μέλη της ξεκινά αφού αποφοιτήσουν. Εκτιμάται ότι η οργάνωση χρηματοδοτείται με 55 εκατομμύρια δολάρια από τα διάσημα μέλη της.

Τα σύμβολά της είναι ένα κρανίο, δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322. Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι ο αριθμός 322 συμβολίζει το έτος που πέθανε ο ρήτορας Δημοσθένης, δηλαδή ο τελευταίος εχθρός της Αυτοκρατορίας. Το κύριο σύνθημά της είναι Novus Ordo Seclorum, δηλαδή Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η οργάνωση συνδέεται με διεθνείς οργανώσεις που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως η Λέσχη Bilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR).

Σχετικά με την ίδρυση της οργάνωσης, άλλοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί καθαρά Αμερικάνικο δημιούργημα που υιοθέτησε κάποιες τελετουργίες του ελευθεροτεκτονισμού, άλλοι πως έχει τις ρίζες σε γερμανικές εθνικιστικές μυστικές αδελφότητες του 19ου Αιώνα και άλλοι πως αποτέλεσε εξέλιξη μία βρετανοσκωτικής ομάδας ελευθεροτεκτονικού προσανατολισμού. Η επικρατέστερη όμως εκδοχή είναι ότι ο ιδρυτής Γ. Ράσελ είχε μυηθεί σε μία από τις στοές των Βαυαρών Illuminati κατά ένα την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Γερμανία.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ θέλησε με μερικούς συνεργάτες του να δημιουργήσει μία μυστική οργάνωση –αδελφότητα που θα δρούσε παρασκηνιακά και θα προωθούσε τα μέλη της σε θέσεις κλειδιά, επιδιώκοντας τον έλεγχο της οικονομικοπολιτικής ζωής της Αμερικής και κατόπιν ολόκληρου του κόσμου.

Πρόθεση του Ράσελ ήταν να εξασφαλίσει την κληρονομικότητα της προνομιακής κοινωνικής θέσης των γόνων των ισχυρότερων αμερικάνικων οικογενειών και την ανάδειξή τους σε υπέρμαχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για να μυηθεί κάποιος στην αδελφότητα πρέπει να επιλεγεί από τα υπάρχοντα μέλη βάσει κάποιων κριτηρίων. Σημαντικότατο κριτήριο αποτελεί το γενεαλογικό δέντρο το υποψηφίου και οι δυνατότητές του για μελλοντική εξέλιξη.

Οι επιλεγέντες κάθε χρόνο είναι μόνο 15 και θα πρέπει να διαλέξουν ένα μυστικό όνομα. Τα ονόματα των Bonesmen (Σκελετάνθρωπων) παλαιότερα καταγράφονταν στα φοιτητικά έντυπα. Όμως τα τελευταία χρόνια κρατούνται κι αυτά μυστικά.

Οι τελετές τους μοιάζουν µε τις μασονικές, αλλά είναι ακόμα πιο «ακραίες». Χρησιμοποιούν φέρετρα, οστά και κρανία, υποτίθεται για να υπενθυμίζουν στους µμυημένους ότι η ζωή είναι μικρή και ο θάνατος πλησιάζει. Άρα, πρέπει να µη σπαταλούν το χρόνο τους αλλά να βαδίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για την εκπλήρωση των (σκοτεινών) ιδανικών τους.

Σύμφωνα µε δημοσιεύματα υπάρχει µαι σειρά από πρακτικές που σκοπό έχουν να σφραγίσουν τους μεταξύ τους δεσμούς. Εκτός από τα τελετουργικά µε τα οστά, μέσα στο κτίριο Tomb, που μοιάζει µε μαυσωλείο, πέτρινο, βαρύ και χωρίς παράθυρα, κάθε µέλος είναι υποχρεωμένο να περιγράψει ενώπιον των υπολοίπων κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής του ζωής.

Ξεγυμνώνοντας τον εαυτό του μπροστά στους άλλους 14 και αποδεχόµενος έπειτα τις αντίστοιχες βαθύτερες εκµυστηρεύσεις τους, δένεται µαζί τους περισσότερο από ό,τι µε την οικογένειά του. Μετά η διαπλοκή είναι ισόβια. Ο Ρον Ροζενµπάουµ, δηµοσιογράφος της New York Observer, υπήρξε φοιτητής στο Yale πριν 32 χρόνια και κατοικούσε απέναντι από το Tomb.

Είχε εντυπωσιαστεί από αυτή την ελίτ επτασφράγιστη λέσχη και έβαλε σκοπό της ζωής του να αποκαλύψει τα μυστικά της. Βιντεοσκόπησε κινήσεις, μαγνητοφώνησε κραυγές που ακούγονταν στο σκοτάδι, συζήτησε µε ανθρώπους και κατέληξε στο συµπέρασµα ότι πρόκειται για ένα είδος μαφίας. «Μόνο που η Skull and Bones», λέει, «έχει λίγο μεγαλύτερη επιτυχία από την μαφία. Όταν αποκαλυφθούν, αντί να πάνε 100 χρόνια στη φυλακή, κάνουν τέσσερα στον Λευκό Οίκο».

Το 1.986 μ.Χ. ο αρχηγός της φυλής των Απάτσι, Νεντ Άντερσον, απόγονος του Τζερόνιµο, μαθαίνει για την τυμβωρυχία. Ζητάει από το FBI να την ερευνήσει. Ταυτόχρονα, κλείνει ραντεβού µε έναν θείο του μετέπειτα Προέδρου Μπους, τον Τζόναθαν.

Στην πρώτη συνάντηση ο θείος ήταν φιλικός. Μετά από έντεκα ημέρες προσφέρει στον Απάτσι ένα κρανίο και του ζητάει να υπογράψει ότι δεν έχει άλλες αξιώσεις. Όμως ο Άντερσον αρνείται γιατί βλέπει πως το κρανίο ανήκει προφανώς σε μικρό παιδί.

Επτά χρόνια αργότερα η υπόθεση έρχεται πάλι στο προσκήνιο µε το βιβλίο «Secrets of the Tomb» (Τα μυστικά του Τάφου) της Αλεξάντρα Ρόµπινς. Η συγγραφέας χρησιμοποιεί παλιά χειρόγραφα που υποτίθεται πως ανήκαν σε µέλη της οργάνωσης και σε ένα περιγράφεται πως ο Πρέσκοτ Μπους σύλησε τον τάφο του Τζερόνιµο.

«Συζήτησα µε περίπου 100 µέλη της Skull and Bones και υπήρξαν µέλη που είχαν βαρεθεί τη μυστικότητα και γι’ αυτό ήθελαν να µου μιλήσουν», λέει η Ρόµπινς. «Αλλά υπήρξαν πολλοί περισσότεροι που µου έκλεισαν το τηλέφωνο ή µε απείλησαν». Τα στοιχεία που δηµοσίευσε δεν κρίθηκαν αρκετά. Όμως μια άκρη από το πέπλο είχε σηκωθεί.

Άλλοι συγγραφείς και ερευνητές πήραν την σκυτάλη έως ότου, πριν από µήνες, ο ιστορικός Μαρκ Γουόρτµαν ανακάλυψε στα αρχεία του Yale ένα γράµµα-φωτιά, γραµµένο το 1.918 μ.Χ. από ένα µέλος προς ένα άλλο που περιγράφει µε λεπτομέρειες την απόκτηση του μακάβριου τροπαίου.

«Το κρανίο του άξιου Τζερόνιµο του Τροµερού ξεθάφτηκε από τον τάφο του στο Φορτ Σιλ από την λέσχη σας… Είναι τώρα ασφαλές [στο Tomb] µαζί µε τα φθαρμένα μηριαία οστά», πανηγυρίζει μεταξύ άλλων ο αποστολέας.

Το Φορτ Σιλ είναι το στρατόπεδο στην Οκλαχόµα όπου θάφτηκε ο Τζερόνιµο το 1909 μ.Χ. Η ιστορία προβλήθηκε ελάχιστα στα Αµερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν δούμε τα γνωστά χαρακτηριστικά της «λέσχης» θα καταλάβουμε γιατί. Το ρολόι μέσα στο Tomb είναι ρυθμισμένο να πηγαίνει πέντε λεπτά μπροστά. Άλλο ένα σύμβολο. Η αλαζονεία τους είναι τέτοια που πιστεύουν πως βρίσκονται μπροστά από τον υπόλοιπο πλανήτη.


Η συνωμοτική Skull & Bones του Γέιλ, οι Αμερικανοί Πρόεδροι και όσα λαμβάνουν χώρα στο νησί των ζυμώσεων. Το αλλιώτικο μέρος που ελέγχεται από μια διαβόητη μυστική αδελφότητα.

Στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2004 μ.Χ. κάτι αναπάντεχο συνέβη: Τόσο ο Ρεπουμπλικανός όσο και ο Δημοκρατικός υποψήφιος ήταν μέλη της ίδιας μυστικής αδελφότητας. Τζορτζ Μπους και Τζον Κέρι είχαν περάσει από τη διαβόητη πανεπιστημιακή αδελφότητα Skull & Bones του Γέιλ, που έχει την φήμη -και την έχει αποδείξει συχνά- πως αποδίδει προέδρους, γενικούς διευθυντές, πετυχημένους και εκατομμυριούχους.

Όταν ρώτησαν τον Τζον Κέρι τι σήμαινε το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αντίπαλός του ήταν Bonesmen, όπως αποκαλούνται τα μέλη της μυστικής εταιρίας, εκείνος απάντησε ξερά: «Όχι πολλά. Γιατί είναι μυστικό».

Όσο για τον Μπους, είχε προλάβει να δώσει την δική του απάντηση στην αυτοβιογραφία του το 1999 μ.Χ.:  «Στο τελευταίο μου έτος πρόλαβα να ενταχτώ στην Skull & Bones, μια μυστική οργάνωση. Τόσο μυστική, που δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο». Και δεν είπε είναι η αλήθεια.

Εξίσου αλήθεια είναι και το γεγονός ότι για την συγκεκριμένη φοιτητική λέσχη έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.  Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα την βρεις συνήθως από κάτω. Και έτσι κάποια στιγμή έγινε γνωστό πως η αδελφότητα έχει και εξοχικό. 

Ένα νησάκι στην Νέα Υόρκη που περιήλθε επισήμως στην κατοχή της το 1949 μ.Χ. και, όπως είναι φυσικό για κάτι τόσο μυστικοπαθές, λέγονται πολλά και διάφορα…

Τι είναι φανερά το Deer Island. Η πλέον γνωστή μυστική εταιρία της Αμερικής έχει ένα όχι και τόσο μυστικό νησί για τις καλοκαιρινές της δραστηριότητες. Η αναψυχή των Bonesmen του Πανεπιστημίου Γέιλ λαμβάνει χώρα σε ένα νησάκι 50 στρεμμάτων που δεν γεμίζει ακριβώς το μάτι. Μάλλον το αντίθετο.

Το πώς περιήλθε στην κατοχή της Skull & Bones είναι γνωστό. Όπως γνωστή είναι και η θέση του. Είναι τμήμα των Χιλίων Νήσων, αυτού του συμπλέγματος των 1.800 μικρών νησιών που βρίσκονται μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ, κοντά στις ακτές της Νέας Υόρκης.

Το Deer Island είναι ιδιοκτησίας του Russell Trust Association, της επιχειρηματικής οντότητας που καλύπτει τις δράσεις της οργάνωσης. Το νησί το βλέπεις από κοντά στις κρουαζιέρες που διοργανώνουν Αμερικανικές και Καναδικές εταιρίες που λειτουργούν στην περιοχή, η πρόσβαση απαγορεύεται ωστόσο σε μη μέλη. Το δείχνουν απλώς ως αξιοθέατο.

Τι περιέχει; Όπως είναι γνωστό, μέσα στην πυκνή βλάστηση ξεχωρίζει μόνο ένας μικρός ξύλινος ξενώνας στο Νότιο τμήμα του νησιού. Στο νησί υπάρχουν και τρία χαλάσματα, καμμένα ερείπια παλιότερων κτισμάτων.

Παρά το γεγονός ότι το Χόλιγουντ ήθελε το θέρετρο της οργάνωσης υπερπολυτελές, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Όπως έχουν επισημάνει πολλοί και με νόημα, μοιάζει περισσότερο με στέκι για μισομεθυσμένα παιδαρέλια παρά για στρατηγείο μυστικής οργάνωσης που απεργάζεται το μέλλον της υπερδύναμης.

Τα ελίτ βλαστάρια που απαρτίζουν τις τάξεις της Skull & Bones στελεχώνουν όταν μεγαλώσουν το Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και τους μεγαλύτερους κολοσσούς. Και το Deer Island με το ταπεινό κατάλυμα δεν μοιάζει με το είδος του resort που θα περίμενες να περνούν τις διακοπές τους άνθρωποι όπως οι δύο Πρόεδροι Μπους, ο συνιδρυτής της Morgan Stanley κι ένα τσούρμο γερουσιαστές, επιχειρηματίες και γενικοί διευθυντές.

Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός. Να περάσει σαν άλλη μία κολεγιακή αδελφότητα δηλαδή και όχι σαν το προνομιακό έδαφος πάνω στο οποίο γεννιέται και γαλουχείται η Αμερικανική ελίτ. Επισήμως, το Deer Island υπάρχει για να δίνει στους Bonesmen την ευκαιρία να «μαζεύονται και να αναζωπυρώνουν τις παλιές φιλίες». Έναν Αιώνα πριν, το νησί ήταν γεμάτο από γήπεδα του τένις και του σόφτμπολ. Τα γιοτ συνωστίζονταν στις ακτές του και στρατιές από προσωπικό διασφάλιζαν πως καμία απαίτηση δεν θα έμενε ανικανοποίητη.

Πώς μετατράπηκε σε έναν σωρό ερειπίων, κανείς δεν ξέρει. Γιατί αφέθηκε να βαλτώσει, επίσης άγνωστο. Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι η Skull & Bones, αντίθετα με όλες τις άλλες αδελφότητες του Γέιλ, δεν είχε ποτέ ετήσια συνδρομή. Τα μέλη παίρνουν απλώς μια επιστολή κάθε χρόνο που τους ζητά «εθελοντική συνεισφορά στο Russell Trust Association».

Σταμάτησαν να πληρώνουν; Είναι πάντως γνωστό, ακόμα και μέσα από τα επτασφράγιστα χείλη των μελών, πως κάθε νέο μέλος πρέπει να περάσει από το νησί, στο πλαίσιο της μακράς και βασανιστικής διαδικασίας μύησης.

Τι είναι η Skull & Bones. Στην High Street, στο κέντρο του campus του Γέιλ, στέκεται ένα ψυχρό κτίριο «Ελληνο-αιγυπτιακού ρυθμού», με κλειδωμένες σιδερένιες πόρτες και χωρίς παράθυρα σχεδόν. Αυτό είναι το σπίτι της Skull & Bones, γνωστό και ως «Τάφος».

Από κει πέρασε ο Πρέσκοτ Μπους, παππούς του πρώτου Προέδρου Μπους, το 1917 μ.Χ., από κει και ο εγγονός του το 1968 μ.Χ. Ο Πρέσκοτ ήταν θρυλικός Bonesman, μέλος της περίφημης κομπανίας που έκλεψε για λογαριασμό της αδελφότητας το πιο σπουδαίο κειμήλιό της: Ένα κρανίο που λέγεται ότι ανήκει στον επίσης θρυλικό αρχηγό των Απάτσι, Τζερόνιμο!

Ο Πρέσκοτ έγινε γερουσιαστής τελικά. Ο γιος του, και πατέρας του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ήταν Bonesman το 1948 μ.Χ. Κι αυτός ιδιαιτέρως πετυχημένος όταν αποφοίτησε. Μέσα στο κτίριο κρέμονται εξάλλου τα πελώρια πορτρέτα των γνωστότερων μελών της αδελφότητας.

Μεταξύ αυτών και ο γιος ενός από τους ιδρυτές της οργάνωσης, κάποιος… Γουίλιαμ Ταφτ. Ναι, ο 27ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αλλά και όλοι οι Μπους λίγο-πολύ, με τελευταίο και καλύτερο τον Τζορτζ τον νεότερο. Έτσι τον ξέρουμε βέβαια εμείς, μιας και στο εσωτερικό της αδελφότητας όλοι αποκτούν μυστικά ονόματα κι έτσι αποκαλούνται μεταξύ τους διά παντός.

Η Skull & Bones είναι η παλιότερη από τις μυστικές αδελφότητες του περίφημου πανεπιστημίου και αναμφίβολα η πιο απόκρυφη. Κι έτσι μαγνήτιζε πάντα τα βλέμματα, γεννώντας άπειρες ιστορίες συνωμοσιών και μηχανορραφιών. Και συνεχίζει να το κάνει.

Μέχρι το 1992 μ.Χ., όταν έγινε η τελευταία αδελφότητα που άνοιξε τις πύλες της για τις γυναίκες, συνήθιζε να επιλέγει με εμμονή τον ίδιο τύπο μελών ξανά και ξανά. Την οικονομική ελίτ. Τα αστέρια των σπορ. Τον επικεφαλής της εφημερίδας του πανεπιστημίου (Yale Daily News). Και μερικούς πολλά υποσχόμενους νέους.

Δικαιωνόταν συνεχώς για τις επιλογές της λοιπόν. Οι περισσότεροι τα κατάφερναν πολύ καλά στην ζωή τους. Λόγω δυνατοτήτων προφανώς, αλλά και μέσω της απαραίτητης δικτύωσης. Και έτσι έγινε το φυτώριο των ηγετών, το σημείο συνάντησης κάθε γενιάς που θα σήκωνε στις πλάτες της τις τύχες του κόσμου.

Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ για να ακούσεις τις κατηγορίες για άρρηκτους δεσμούς με την CIA, την Τριμερή Επιτροπή, τους Illuminati, το διαβόητο Council on Foreign Relations, ακόμα και τους Ναζί. Οι Bonesmen ορκίζονται εξάλλου εχεμύθεια κατά την μακρόχρονη τελετή μύησης και σπανίως ανοίγουν το στόμα τους. Όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ένα από τα γνωστά -και επιβεβαιωμένα- περιστατικά της αδελφότητας έλαβε χώρα κατά την κούρσα του γιου Τζορτζ Μπους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, όταν στάλθηκε μια επιστολή σε όλους τους Bonesmen υπενθυμίζοντάς τους τον όρκο εχεμύθειας που είχαν πάρει.

Έτσι δουλεύει η οργάνωση ήδη από την ίδρυση της τον Δεκέμβριο του 1832 μ.Χ. Επέλεξε για σύμβολο την νεκροκεφαλή με τα κόκαλα και τον αριθμό 322 (ως Τάγμα 322 ήταν αρχικά γνωστή), την χρονιά που πέθανε ο ρήτορας Δημοσθένης (322 π.Χ.). Στην εσωτερική επικοινωνία, η αδελφότητα μετρά τον χρόνο τοποθετώντας το «σημείο 0» στο 322 π.Χ.

Ο αριθμός διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στην αδελφότητα. Το 1967 μ.Χ., για παράδειγμα, τελειόφοιτος φοιτητής δώρισε στη Skull & Bones ακριβώς 322.000 δολάρια. Το 1856 μ.Χ. ο Daniel Coit Gilman, που θα γινόταν ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Johns Hopkins University, έδωσε επιχειρηματική οντότητα στην αδελφότητα, ονομάζοντάς τη Russell Trust Association. Από το όνομα του William Huntington Russell, συνιδρυτή της Skull & Bones.

Η οργάνωση απέκτησε τον δικό της κοιτώνα, τον «Τάφο», που είναι διακοσμημένος με σκελετούς και κρανία, ανθρώπινα και ζώων. Όσο για το περίφημο κρανίο του Τζερόνιμο, η Skull & Bones δέχτηκε στην δεκαετία του 1980 μ.Χ. να αφήσει να το ερευνήσουν και αποδείχτηκε πως δεν ανήκε τελικά στον ινδιάνο φύλαρχο.

Αν είναι απλώς ένα λόμπι για την επόμενη γενιά των ισχυρών ή και κάτι ακόμα, αυτό παραμένει αντικείμενο συζήτησης. Μόλις 15 μέλη δέχεται εξάλλου κάθε χρόνο, διατηρώντας τον αριθμό σε πολύ περιορισμένα επίπεδα. Υπολογίζεται πως κάπου 700 Bonesmen υπάρχουν σήμερα εν ζωή.

Ο δημοσιογράφος Ron Rosenbaum που ετοίμαζε το 1977 μ.Χ. ένα άρθρο για την αδελφότητα έγραψε πως δέχτηκε αρκετές συστάσεις από μέλη να μη φτάσει πολύ κοντά. «Η δύναμη των Bonesmen είναι απίστευτη», έγραψε πως του είπε κάποιος από τα ανήσυχα μέλη, «έχουν βάλει χέρι σε κάθε επίπεδο εξουσίας στην χώρα. Θα δεις, είναι σαν να προσπαθείς να ξεσκεπάσεις την Μαφία».

Και με το νησί, τι γίνεται με το νησί; Αυτό το αγόρασε το 1856 μ.Χ. ο επιχειρηματίας Samuel Miller έναντι 175 δολαρίων για να φτιάξει ένα εξοχικό για τον γιο του. Ο γιος, George Douglas Miller, ήταν απόφοιτος του Γέιλ και μέλος της αδελφότητας, πριν γίνει άλλος ένας βαθύπλουτος Νεοϋορκέζος. Το Deer Island ήταν μάλιστα ένα από τα πρώτα νησιά της συστάδας που μεταμορφώθηκαν σε θέρετρο, γεννώντας ένα προηγούμενο που θα έβρισκε κατόπιν μιμητές.

To μόνο που θα βρεις σήμερα να κυκλοφορεί είναι αστήρικτες ιστορίες για τρελά πάρτι στο νησί, όπου οι Bonesmen επιδίδονται υποτίθεται σε όλων των ειδών τις αμαρτίες. Και τότε συναντάς μερικές διάσπαρτες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Facebook και βλέπεις πιτσιρικάδες στο καθιερωμένο φοιτητικό μεθύσι. Τίποτα το τρομακτικό, τίποτα το συνωμοτικό.

Ένας τους μάλιστα ομολογεί πως το νησί είναι σωστή απογοήτευση: «Είναι σκουπιδότοπος, αλλά είναι όμορφο». Αν το Deer Island είναι δείγμα της παρακμής της Skull & Bones ή ένα έξυπνο τρικ παραπληροφόρησης για να μοιάζει εντελώς αθώα η αδελφότητα, αυτό είναι ξανά μυστήριο.

Και πώς να μάθεις δηλαδή; Τα μέλη δεν ανοίγουν το στόμα τους και ο Τύπος δεν είναι ακριβώς πρόθυμος να ψάξει τι πραγματικά συμβαίνει με τη Skull & Bones. Ποιοι να ερευνηθούν και από ποιους;

Λες να αναζητήσεις πληροφορίες σε σοβαρά περιοδικά, όπως τα «Time», «Life» και «Fortune», που όλα τους έχουν και από ένα άρθρο για την Skull & Bones. Και μετά μαθαίνεις πως όλα τους ανήκουν στον Henry Luce. Bonesman κι αυτός (https://famagusta.news/entertainment/stories/to-alliotiko-meros-pou-elegchete-apo-mia-diavoiti-mystiki-adelfotita/)…


322. ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ. Skull And Bones. ΤΟ 322 ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΡΗΤΟΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ...

322:Ο αριθμός που φαίνεται στο έμβλημα. Αντιπροσωπεύει το Κεφάλαιο 322 των «Illuminati Germaniae». Στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, η ομάδα ιδρύθηκε το 1832 μ.Χ. από τους υποσχόμενους Κάπα Γουίλιαμ Χάντινγκτον Ράσελ και Αλφόνσο Ταφτ. 

1 Η πρώτη τάξη Skull and Bones, ή «κοόρτη», ήταν το επόμενο έτος, 1832 μ.Χ.-33 μ.Χ. Η εταιρεία ήταν εξ ολοκλήρου αρσενική μέχρι το 1992 μ.Χ. Η Russell Trust Association είναι η εταιρική επωνυμία για την εταιρεία Skull and Bones με έδρα το New Haven, Connecticut, η οποία ιδρύθηκε το 1856 μ.Χ.

Το 1943 μ.Χ., με ειδική πράξη του νομοθετικού σώματος της πολιτείας του Κονέκτικατ, χορηγήθηκε εξαίρεση στους διαχειριστές της από την υποβολή εταιρικών εκθέσεων στον Υπουργό Εξωτερικών, κάτι που συνήθως αποτελεί απαίτηση.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ από τον Antony C. Sutton «Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες στις ΗΠΑ στους τομείς του εμπορίου και της κατασκευής γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο ολοκληρωμένη, τόσο διάχυτη ότι καλύτερα να μην μιλούν πάνω από την ανάσα τους όταν μιλούν καταδικάζοντας γι' αυτό».

Το επιχειρηματικό και πολιτικό δίκτυο των Skull and Bones περιγράφεται καλά από τον μελετητή του Hoover Institution, Antony Sutton, στο αποκαλυπτικό America's Secret Establishment. Οι κοινωνικοί οργανισμοί που συνδέονται με το δίκτυο μυστικών δραστηριοτήτων Russell Trust περιλαμβάνουν (ένα στρέμμα 2700 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Μόντε Ρίο, Καλιφόρνια) και το Deer Island Club (Tavares Fl, 32778), που λειτουργούν επίσης ως εταιρείες. Πολλές προσωπικότητες με επιρροή ήταν στο Bones, και οι οικογένειες με επιρροή είχαν συχνά πολλά μέλη σε διαδοχικές γενιές. Διάφορα από Προέδρους των ΗΠΑ όπως ο George H.

Ο Μπους και ο Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ μαζί με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των ΗΠΑ Τόσο ο Τζον Κέρι όσο και ο Τζορτζ Μπους ήταν μέλη του Skull and Bones. Αρνήθηκαν να μιλήσουν για την κοινή τους συμμετοχή στο Skull and Bones, παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκαν σχετικά στην τηλεόραση. Μπους: «Είναι τόσο μυστικό που δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό». Συνεντευκτής: «Τι σημαίνει αυτό για την Αμερική;».

Ο Μπους αρνήθηκε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Σε μια άλλη συνέντευξη, όταν ο Kerry ρωτήθηκε με τη σειρά του τι θα μπορούσε να αποκαλύψει για το Skull and Bones, ο Kerry είπε: «Λοιπόν όχι πολύ, γιατί είναι μυστικό. Συγγνώμη, μακάρι να υπήρχε κάτι που μπορούσα να εκδηλώσω». Οι άντρες των Μπους ήταν άντρες του Γέιλ και Bonesmen για γενιές. Prescott Bush, George W.

Ο παππούς του, Yale '17, ήταν ένας θρυλικός Bonesman. Ήταν μέλος του συγκροτήματος που έκλεψε για την κοινωνία αυτό που έγινε ένα από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα: ένα κρανίο που λέγεται ότι ήταν του αρχηγού των Απάτσι Τζερόνιμο. 

Ο Prescott Bush, ένας από τους πολλούς Bonesmen που συνέχισαν ζωές εξουσίας και φήμης, έγινε ο Αμερικανός George Herbert Walker Bush, George W.' Ο πατέρας του, ο Yale '48, ήταν επίσης Bonesman, και επίσης έκανε μια εμφανή επιτυχία.

Μέσα στο ναό της High Street κρέμονται πίνακες μερικών από τα πιο επιφανή μέλη του Skull and Bones. ο πίνακας του Τζορτζ Μπους, ο πιο πρόσφατα τοποθετημένος, έχει ύψος πέντε πόδια. Στα νέα μέλη του Skull and Bones ανατίθενται μυστικά ονόματα, με τα οποία οι συνάδελφοι Bonesmen θα τους γνωρίζουν για πάντα. 

Μερικοί Bonesmen λαμβάνουν παραδοσιακά ονόματα, που δηλώνουν λειτουργία ή υπαρξιακή κατάσταση. άλλοι είναι οι επιλεγμένοι δικαιούχοι των ονομάτων που επιθυμούν να μεταδώσουν οι προκάτοχοί τους στο Bones. Οι μυημένοι που απομένουν επιλέγουν τα ονόματα τους. Το όνομα Long Devil αποδίδεται στο ψηλότερο μέλος. Ο Βοάζ (συντομογραφία του Beelzebub) πηγαίνει σε οποιοδήποτε μέλος που είναι αρχηγός ποδοσφαίρου στο πανεπιστήμιο.

Πολλά από τα επιλεγμένα ονόματα προέρχονται από τη λογοτεχνία (Άμλετ, θείος Ρέμος), από την θρησκεία και από τον μύθο. Ο τραπεζίτης Lewis Lapham πέρασε το όνομά του, Sancho Panza, στον πολιτικό σύμβουλο Tex McCrary. 

Ο Averell Harriman ήταν ο Thor, ο Henry Luce ήταν ο Baal, ο McGeorge Bundy ήταν ο Odin. Το όνομα Magog παραδοσιακά αποδίδεται στον εισερχόμενο Bonesman που θεωρείται ότι είχε τη μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία και ο Gog πηγαίνει στο νέο μέλος με την λιγότερη σεξουαλική εμπειρία.

Ο William Howard Taft και ο Robert Taft ήταν Magogs. Έτσι, ενδιαφέρον ήταν ο Τζορτζ Μπους. Η δυσαρέσκεια του νεότερου Τζορτζ στο θέμα του μυστικού του ονόματός του φαίνεται να αντανακλά μια μεγαλύτερη αμφιθυμία απέναντι στο Γέιλ και τους εκλεκτούς του, τα πιο ελίτ από τα οποία είναι τα μέλη του Skull and Bones. 

Ο πρεσβύτερος Τζορτζ εκτιμά τους συναδέλφους του Γιάλι —ιδιαίτερα τους Μπονς αδερφούς του— και με τα χρόνια τους πηγαίνει συχνά για συμβουλές. Ο George W., αντίθετα, έχει επισημάνει δημόσια την περιφρόνηση του για τις ελίτ Βορειοανατολικές διασυνδέσεις που διαμόρφωσαν τον κόσμο του πατέρα του και, σε κάποιο βαθμό, τον δικό του. 

Ο Fay Vincent, ο πρώην επίτροπος του μπέιζμπολ, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος του Μπους και ο ίδιος γιος ενός Bonesman, λέει, «Ο νεαρός Τζορτζ είναι τόσο απίθανος Bonesperson όσο έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο νεαρός Τζορτζ δεν έχει παρευρεθεί σε επανένωση του Γέιλ από τότε που αποφοίτησε. Η απόλυση του Γέιλ από τον Μπους και το μόνο που αντιπροσωπεύει μπορεί να είναι μια απάντηση στις επανειλημμένες κατηγορίες πολιτικών αντιπάλων ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από αγόρι του μπαμπά. 

Ο Κεντ Χανς, ο οποίος κατατρόπωσε τον Μπους στην κούρσα του για το Κογκρέσο το 1978 μ.Χ., υπαινίχθηκε ότι ο Μπους δεν ήταν αληθινός Τεξανός και τον κατηγόρησε ότι «καβαλούσε τα παλτά του μπαμπά του». 

Ήθελε πραγματικά να απομακρυνθεί από τον πατέρα του και από τις παραδόσεις μιας μακράς σειράς προγόνων, επέλεξε ένα περίεργο μονοπάτι—στην πραγματικότητα, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Το Skull and Bones είναι η παλαιότερη από τις μυστικές εταιρείες του Yale και μακράν η πιο αποφασιστικά μυστικοπαθής .

Ως εκ τούτου, ήταν εδώ και καιρό μια έμπνευση για εικασίες και φαντασία. Η κοινωνία είναι, φυσικά, η έμπνευση για το νέο θρίλερ της Universal Pictures, The Skulls, για μια άθλια μυστική κοινωνία σε ένα σχολείο Ivy League στο New Haven. Το 1968 μ.Χ., όταν ο George W.

Ο Μπους βρισκόταν στο Skull and Bones, υπήρχαν οκτώ «υπέργεια» ή κοινωνίες που συναντιόνταν στους δικούς τους «τάφους» και δέκα «υπόγεια» που πραγματοποιούσαν συναντήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

Σε ένα άρθρο στην επετηρίδα του Γέιλ του 1968 μ.Χ., ο Λάνι Ντέιβις, απόφοιτος του Γέιλ το 1967 μ.Χ. και μέλος της μυστικής εταιρείας που θα γινόταν ειδικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου στην κυβέρνηση Κλίντον, περιέγραψε πώς ο Μπόουνς, διάσημος για τον κατάλογο των μελών του, κρατούσε πιο ταλαντευόμενος από τους άλλους.  Έλα 'Tap Day'. Αν είσαι τζούνιορ, παρά το γεγονός ότι έχεις χτυπήσει τη γροθιά σου στο μεσημεριανό τραπέζι και είπες:

«Είναι 1968 μ.Χ.» και έχεις καταγγείλει δυνατά τις κοινωνίες ως αναχρονισμούς, όταν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας στέκεται στην πόρτα σου και όταν το ρολόι του πύργου χτυπάει οκτώ, ορμάει μέσα και σου χτυπάει τον ώμο και φωνάζει: Skull and Bones, αποδοχή ή απόρριψη;». 

Σχεδόν πάντα φωνάζεις «Αποδέξου!» Και ποτέ, ποτέ, δεν χτυπάς τη γροθιά σου στο μεσημεριανό τραπέζι, ούτε για αυτόν τον λόγο ποτέ ξανά. Λιγότεροι από το ένα δέκατο των 1.400 ηλικιωμένων του Γέιλ είναι μέλη των μυστικών εταιρειών του πανεπιστημίου, τις οποίες πολλοί προπτυχιακοί θεωρούν ως οχήματα αυτοεξυπηρέτησης αληθινά και επίδοξα αριστοκράτες.

Σίγουρα αυτή η άποψη φαίνεται να έχει κάποια ισχύ όταν πρόκειται για Bonesmen. Μέχρι το 1992 μ.Χ., όταν έγινε μία από τις δύο τελευταίες μυστικές εταιρείες που δέχονταν γυναίκες, η Skull and Bones είχε ιστορία να επιλέγει τα ίδια είδη ανθρώπων ξανά και ξανά. Το άρθρο της επετηρίδας του Ντέιβις εξήγησε:

«Αν η κοινωνία είχε μια καλή χρονιά, αυτό θα αποτελείται από την «ιδανική» ομάδα: έναν αρχηγό ποδοσφαίρου. Πρόεδρος του Yale Daily News. μια εμφανής ριζοσπαστική? ένα Whiffenpoof? ένας καπετάνιος κολύμβησης? ένας διαβόητος μεθυσμένος με μέσο όρο 94? κινηματογραφιστής? πολιτικός αρθρογράφος. αρχηγός θρησκευτικής ομάδας· ένας Πρόεδρος του Lit? ένας ξένος; ένας γυναικείος άνδρας με δύο μοτοσικλέτες. ένας πρώην υπάλληλος? ένας νέγρος, αν υπάρχουν αρκετά για να πάει γύρω? έναν τύπο που κανένας άλλος στην ομάδα δεν είχε ακούσει ποτέ.

Πράγματι, ο George W. S 1968 μ.Χ. αδέρφια γλιστρούν εύκολα στις επιθυμητές υποδοχές: Ανάμεσα τους ήταν ο Ολυμπιονίκης κολυμβητής και χρυσός Ολυμπιονίκης Don Schollander. ένας μελλοντικός χειρουργός της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, ο Gregory Gallico. ένας μελλοντικός μελετητής της Ρόδου, ο Robert McCallum. το γήπεδο των Whiffenpoofs, Robert Birge. Donald Etra, ένας Ορθόδοξος Εβραίος. Muhammed Saleh, Ιορδανός.


Μελλοντικός αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, ο Rex Cowdry. και ο μαύρος αρχηγός ποδοσφαίρου Roy Austin. Μόνο ο ίδιος ο George W. δεν ενέπιπτε σε καμία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες.

Θεωρούνταν γενικά ως κληρονομιά. Δεδομένης της ιστορίας της κοινωνίας ως θερμοκοιτίδας και σημείου συνάντησης για τις ανερχόμενες γενιές ελίτ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο είδος «βαρβάρου» - ο όρος Bones για ένα μη μέλος - θεωρεί την κοινωνία ως τόπο μυστηρίου, πλούτου και συνωμοσία. 

Δεν χρειάζεται να γρατσουνιστεί κανείς βαθιά για να αποκαλύψει κατηγορίες για απαίσιους δεσμούς με την CIA, την Τριμερή Επιτροπή, τους Illuminati, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, ακόμη και με τους Ναζί.

Αποδεικνύεται ότι η επιτροπή εισδοχής του Γέιλ που ψήφισε για την αποδοχή του George W., παρά το κακό ιστορικό του στο Andover, περιελάμβανε τρία μέλη (από τα επτά) που ήταν Bonesmen. Όσοι αναζητούν αποδείξεις κακοήθους επιρροής σίγουρα θα σηκώσουν ένα φρύδι. (Για τους συνωμοσιολόγους, το πιο χρήσιμο omnium collectum είναι ο Βρετανός συγγραφέας Antony C.

Το πυρετώδες φυλλάδιο του Sutton 1983 An Introduction to the Order.) Πέρα από την παγκόσμια κυριαρχία, οι πιο διάχυτες φήμες για τον Bones είναι ότι οι μυημένοι πρέπει να αυνανίζονται σε ένα φέρετρο ενώ αφηγούνται τα σεξουαλικά τους κατορθώματα και ότι η ειλικρίνειά τους τελικά ανταμείβεται με ένα δώρο χωρίς χορδές των 15.000 $. Οι Bonesmen, οι οποίοι έχουν ορκιστεί σε μυστικότητα κατά την έναρξη, δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει δημόσια αυτές τις φήμες. Συνήθως αρνούνται να μιλήσουν στον Τύπο για την κοινωνία.

Καθώς επρόκειτο να κυκλοφορήσει το The Skulls, και ως George W. Η προσπάθεια για την Προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων φαινόταν ολοένα και πιο βέβαιο ότι θα πετύχει, η κοινωνία έστειλε σε όλα τα μέλη ένα υπόμνημα υπενθυμίζοντάς τους τον όρκο της σιωπής τους. 

Ωστόσο, όπως ανακάλυψα πρόσφατα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Skull and Bones, δεν βλέπουν όλοι οι Bonesmen την ανάγκη να παραμείνουν κλειστά χείλη σχετικά με μια κοινωνία της οποίας το μεγαλύτερο μυστικό μπορεί να είναι ότι τα μυστικά της είναι ουσιαστικά ασήμαντα. Η ιστορία του Skull and Bones ξεκινά τον Δεκέμβριο του 1832 μ.Χ.

Αναστατωμένος (σύμφωνα με έναν λογαριασμό) από τις αλλαγές στην εκλογική διαδικασία Phi Beta Kappa, ένας ανώτερος από το Yale ονόματι William Russell και μια ομάδα συμμαθητών αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Eulogian Club ως Αμερικανικό κεφάλαιο μιας Γερμανικής φοιτητικής οργάνωσης. 

Ο σύλλογος προσκύνησε την Ευλογία, την θεά της ευγλωττίας, που πήρε τη θέση της στο πάνθεον μετά τον θάνατο του ρήτορα Δημοσθένη, το 322 π.Χ., και η οποία λέγεται ότι επέστρεψε σε ένα είδος Δευτέρας Παρουσίας με την ευκαιρία της κοινωνίας. έναρξη. Η κοινωνία του Γέιλ στερέωσε μια εικόνα του συμβόλου της - ένα κρανίο και χιαστί - στην πόρτα του παρεκκλησίου όπου συναντήθηκε. 

Σήμερα ο αριθμός 322, που θυμίζει την ημερομηνία θανάτου του Δημοσθένη, εμφανίζεται στα χαρτικά της κοινωνίας. Ο αριθμός έχει τέτοιους μυστικιστικούς τόνους που το 1967 μ.Χ. ένας μεταπτυχιακός φοιτητής χωρίς δεσμούς με το Skull and Bones δώρισε 322.000 δολάρια στην κοινωνία. 

Το 1856 μ.Χ. ο Daniel Coit Gilman, ο οποίος έγινε ο ιδρυτικός Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, ενσωμάτωσε επίσημα την κοινωνία ως Russell Trust Association και το Skull and Bones μετακόμισε στον χώρο που εξακολουθεί να καταλαμβάνει. Ο τάφος των Bones είναι απαγορευτικός μόνο εξωτερικά.

Η Marina Moscovici, συντηρήτρια από το Κονέκτικατ που πέρασε πρόσφατα έξι χρόνια αναστηλώνοντας δεκαπέντε πίνακες από το κτίριο Skull and Bones, περιγράφει την ατμόσφαιρα μέσα ως «αστεία τρομακτική». 

Λέει, «Όπως η οικογένεια Άνταμς, είναι κατασκήνωση με έναν παλιό Βρετανικό τρόπο ανδρών-κλαμπ καπνιστών. Δεν είναι σε καμία περίπτωση λαμπερό ». «Ο Bones είναι σαν ένας κοιτώνας κολεγίου», μου είπε ένας Bonesman της δεκαετίας του 1980 μ.Χ. 

«Το δικό μας ήταν ένα μέρος που κάποτε ήταν πολύ ωραίο, αλλά ένιωθα σαν να το ζούσαμε. Υπήρχαν κάλτσες κάτω από τον καναπέ, παλιές μισοφουσκωμένες μπάλες ποδοσφαίρου κείτονται τριγύρω». 

Δεκάδες σκελετοί και κρανία, άνθρωποι και ζώα, κρέμονται από τους τοίχους, στους οποίους έχουν κοπεί γερμανικές και λατινικές φράσεις («Φτωχοί ή πλούσιοι, όλοι είναι ίσοι στον θάνατο»), ανάμεσα σε κεφάλια άλκες, απλίκες, μεσαιωνικές πανοπλίες, κέρατα, σημαίες βαρκάδας, χειρόγραφα.

Η ταφόπλακα του Elihu Yale, του ομώνυμου εμπόρου του δέκατου όγδοου αιώνα, κλάπηκε πριν από χρόνια από το κατάλληλο σκηνικό στο Wrexham της Ουαλίας και εκτίθεται σε μια γυάλινη θήκη, σε ένα δωμάτιο με μοβ τοίχους.

Όπως σημειώνεται, για πολλά χρόνια η κοινωνία έχει κατείχε ένα κρανίο που τα μέλη αποκαλούν Τζερόνιμο. Στη δεκαετία του 1980 μ.Χ., υπό την πίεση του Νεντ Άντερσον, πρώην προέδρου της φυλής Απάτσι στην Αριζόνα, η κοινωνία παρήγαγε το εν λόγω κρανίο. Το κρανίο δεν ταίριαζε με τα αρχεία του Άντερσον και επιστράφηκε στον τάφο της κοινωνίας.

Ο Άντερσον δεν είχε τελειώσει. Αναφέρεται ότι έθιξε το θέμα με τον βουλευτή του, Τζον Μακέιν. Ο Μακέιν προσπάθησε να κανονίσει μια συνάντηση μεταξύ του Άντερσον και του Τζορτζ Μπους, ο οποίος ήταν τότε Αντιπρόεδρος.

Ο Μπους δεν ενδιαφέρθηκε και το θέμα απορρίφθηκε. «Εξακολουθούμε να το λέμε Geronimo ούτως ή άλλως», λέει ένας Bonesman. Το θέμα του κρανίου του Τζερόνιμο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δημόσιο αρχείο κατά τη διάρκεια της πικρής διαμάχης μεταξύ του Μακέιν και του Τζορτζ Ου. για την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων. 

Το πιο ιδιωτικό δωμάτιο του κτηρίου, γνωστό ως Inner Temple, ή (αυτό δεν θα είναι έκπληξη) Room 322, είναι περίπου δεκατέσσερα πόδια και φυλάσσεται από μια κλειδωμένη σιδερένια πόρτα. Μέσα, μια θήκη περιέχει έναν σκελετό που οι Bonesmen αναφέρουν ως Madame Pompadour. Τα διαμερίσματα στην θήκη φυλάσσουν τα αγαπημένα χειρόγραφα της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του όρκου μυστικότητας και των οδηγιών για τη διεξαγωγή μιας μύησης. 

Η τελετή μύησης, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερους αποφοίτους ή «πατριάρχες», ένας από τους οποίους σε κάθε περίπτωση υπηρετεί ως ο επόπτης, γνωστός ως θείος Τόμπι. Το Inner Temple έχει καθαριστεί από έπιπλα εκτός από δύο καρέκλες και ένα τραπέζι, και Bonesmen παρελθόν και παρόν συγκεντρώνονται:

Ο θείος Toby με μια ρόμπα. ο πιο κοντός ανώτερος, ή «Μικρός Διάβολος», με σατανική στολή. Ένας Bonesman με βαθιά φωνή με κοστούμι Δον Κιχώτη. ένα με παπικά άμφια. Ένας άλλος ντυμένος ως Elihu Yale? Τέσσερις από τους πιο τραγανούς στο ρόλο των «shakers». και ένα πλήρωμα έξτρα που φορούσαν στολές σκελετού και κουβαλούσαν θορυβώδεις. 

Σύμφωνα με το σενάριο μύησης, ο θείος Τόμπι ακούγεται σαν το μόνο υγιές άτομο στο δωμάτιο». Καθώς ένας μυημένος μπαίνει στην αίθουσα, οι πατριάρχες που στέκονται έξω από τον Εσωτερικό Ναό φωνάζουν, "Ποιος είναι;" Οι δονητές κάτω από το όνομα του μυημένου, το οποίο αντηχούν οι πατριάρχες.

Οι δονητές σπρώχνουν τον μυημένο προς το τραπέζι, όπου έχει τοποθετηθεί ο όρκος μυστικότητας, και του ζητούν «Διαβάστε! Στη συνέχεια, οι σέικερ μεταφέρουν τον μυημένο σε μια εικόνα της Ευλογίας και οι Οστεοφύλακες φωνάζουν, «Ευλογία! Μετά από ένα άλλο ταξίδι στον όρκο, οι μυημένο προς μια φωτογραφία μιας γυναίκας που οι Bonesmen αποκαλούν Connubial Bliss. σαν κάτι από μυθιστόρημα του Χάρι Πότερ», σύμφωνα με τα λόγια ενός Bonesman, τώρα μηχανικού. Αξίζει ίσως να σημειωθεί, υπό το φως του George W.

Το αμφιλεγόμενο επεισόδιο στο Πανεπιστήμιο Μπομπ Τζόουνς και το φάντασμα του αντικαθολικισμού, που σε ένα σημείο της διαδικασίας κάθε μυημένος φιλάει το παντόφλα δάχτυλο του «Πάπα». Επιτέλους ο μυημένος αποκαλείται επίσημα Ιππότης της Ευλογίας. 

Εν μέσω πιο σκληρής τελετουργίας ρίχνεται από την αίθουσα στην αγκαλιά των πατριαρχών που περιμένουν. Μέσα στον τάφο οι μαθητές τρέχουν στο Skull and Bones time, που είναι πέντε λεπτά μπροστά από την ώρα στον υπόλοιπο κόσμο. 

«Ήταν για να σας ενθαρρύνω να πιστεύετε ότι το να βρίσκεστε στο κτίριο ήταν τόσο διαφορετικό από τον έξω κόσμο που θα άφηνες την επιφυλακή σου», εξηγεί ένας Bonesman ('72). Στις 6:30 της Πέμπτης και της Κυριακής οι Bonesmen συγκεντρώνονται στο Firefly Room για δείπνο.

Το δωμάτιο είναι σκοτεινό και οικείο. φως λάμπει μέσα από τις ανοιχτές οπές των εξαρτημάτων που έχουν σχήμα κρανίου. Οι οστρακοφόροι πίνουν διάφορα αναψυκτικά από κύπελλα σε σχήμα κρανίου, αλλά ποτέ αλκοόλ. Ο κανόνας της ξηρής κοινωνίας, που επιβλήθηκε με θέρμη, σχεδιάστηκε για να κρατά τα μέλη στο ίδιο επίπεδο για συζητήσεις - μια αλλαγή του ρυθμού για τον George W., ο οποίος έπινε πολύ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων. Στις 7:55 ώρα βαρβάρου ο θείος Τόμπι χτυπά ένα κουδούνι για να καλέσει τα μέλη στη συνεδρίαση.

Όταν οι ιππότες κάθονται, τραγουδούν δύο ιερούς ύμνους πριν από την Ακρόαση των Δικαιολογιών, κατά την οποία στα μέλη επιβάλλονται πρόστιμα για λάθη, όπως η καθυστερημένη άφιξη ή η χρήση ενός ονόματος της εταιρείας έξω από τον τάφο. 

Στην συνέχεια, ο θείος Τόμπι σχεδιάζει θέματα συζήτησης και μια σειρά ομιλητών από το Yorick, ένα κρανίο χωρισμένο σε διαμερίσματα. Η περίοδος των ενενήντα λεπτών της συζήτησης μπορεί να είναι επιπόλαια ή σοβαρή. Ένα από τα τυπικά κομμάτια της παράδοσης για το Skull and Bones είναι ότι κάθε μέλος πρέπει κάποια στιγμή να δώσει μια περιγραφή του σεξουαλικού του ιστορικού, γνωστό ως CB (για το «Connubial Bliss»). «Μετά τις πρώτες μία ή δύο φορές είναι σαν οι τύποι να απαριθμούν τις κατακτήσεις τους, και αυτό παλιώνει», μου είπε πρόσφατα ένας νεαρός Bonesman.

«Απλώς δεν υπάρχουν τόσα πολλά για να μιλήσουμε»—και έτσι οι CB έχουν εξελιχθεί σε συζητήσεις σχέσεων. «Είναι τα πράγματα που κάνουν πολλά παιδιά με τους συμπαίκτες τους», λέει ένας άλλος Bonesman ('83). 

«Δεν υπήρχε τίποτα διεστραμμένο ή σουρεαλιστικό ή έντονο — απλώς μια ανοιχτή ανταλλαγή. Είναι σαν το Ricki Lake της τηλεόρασης — τώρα υπάρχει μια εθνική μανία για τον καθαρισμό των σκέψεων γενικά. Αυτός είναι ένας τρόπος να το κάνουμε με έναν πολύ ιδιωτικό, μη εντυπωσιακό τρόπο που ωφελεί τους ανθρώπους που ακούν και τους ανθρώπους που λένε ».

Μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου, αφού κάθε μέλος παρουσιάσει ένα CB, η χρονική περίοδος μετατοπίζεται στο Life Histories, όταν οι Bonesmen περνούν μία ή περισσότερες νύχτες δίνοντας τις αυτοβιογραφίες τους. 

Η αυτοβιογραφία του Τζορτζ Μπους επικεντρώθηκε στην στρατιωτική του θητεία αλλά κοίταζε και μπροστά, μου είπε ένα μέλος του 1948. «Μιλούσε για το μέλλον, πρώτα για την οικογένειά του και μετά για την δυνατότητα να έχει αντίκτυπο στη δημόσια υπηρεσία». Ο George W., αντίθετα, μιλούσε συχνά για τον πατέρα του. Οι συνάδελφοι Bonesmen δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το News & World Report ρώτησε τον Πρόεδρο Μπους το 1989 μ.Χ. γιατί είχε επιλέξει να παρακολουθήσει το Γέιλ, εκείνος απάντησε: «Η οικογένειά μου είχε μια σημαντική παράδοση στο Γέιλ». Σήμερα ο Τζορτζ Μπους αποστασιοποιείται από το Γέιλ (αν και οι υποστηρικτές του επικαλούνται το πανεπιστήμιο του για να καταπολεμήσουν τις κατηγορίες ότι είναι ελαφρύς). 

Έχει επικρίνει τον «διανοητικό σνομπισμό» του και έχει υποστηρίξει ότι το σχολείο αποτελεί την επιτομή «μιας συγκεκριμένης στάσης στην Ανατολική Ακτή» και μιας «διανοητικής αλαζονείας». Η στάση απέναντι στο Γέιλ επεκτείνεται και στην πιο ελίτ κοινωνία του. Ενώ ο Τζορτζ Μπους επέστρεψε στον τάφο το 1998 για να είναι ο ομιλητής του δείπνου στο ετήσιο πάρτι έναρξης του Skull and Bones, ο George W. Has έμεινε μακριά.

Στην αυτοβιογραφία του για την εκστρατεία του 1999 μ.Χ., A Charge to Keep, ο George W. Bush αναφέρει την ιδιότητα του μέλους στο Skull and Bones μόνο εν παρόδω: «Τα τελευταία μου χρόνια μπήκα στην Skull and Bones, μια μυστική κοινωνία, τόσο μυστική που δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. '

Ωστόσο, το Skull and Bones δεν υποβιβάστηκε εξ ολοκλήρου στον George W. Το παρελθόν μετά την αποφοίτησή του. Το 1971 μ.Χ., έχοντας απορριφθεί από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τέξας και χρειαζόταν δουλειά, ο Μπους κάλεσε έναν Bonesman, τον Robert H. Gow, ο οποίος αργότερα είπε στην Washington Post ότι η γεωργική του εταιρεία με έδρα το Χιούστον δεν έψαχνε κανέναν εκείνη τη στιγμή. , προσέλαβε τον Μπους ως εκπαιδευόμενο στην διαχείριση. 

Το 1977 μ.Χ., όταν ο Μπους ίδρυσε την Arbusto Energy, την πρώτη του εταιρεία, έκανε και πάλι αίτηση στο Skull and Bones για οικονομική βοήθεια. Με τη βοήθεια του θείου του Τζόναθαν Μπους (Bones '53), συγκέντρωσε 565.000 $ από είκοσι οκτώ επενδυτές. Ένας από αυτούς συνεισέφερε 93.000 $—ο κεφαλαιουχιστής από την Καλιφόρνια, William H.

Draper III (Bones '50). Δώδεκα Bonesmen (συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας) και ο γιος ενός πατριάρχη έδωσαν συνολικά 35.500 $ στην εκστρατεία του Μπους το 1998 μ.Χ. για κυβερνήτη. 

Τουλάχιστον σαράντα έξι Bonesmen ή γιοι πατριαρχών έχουν δώσει περίπου 1.000 $ το ένα στην προεδρική εκστρατεία του - το μέγιστο που επιτρέπεται από το νόμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πίστη συχνά ρέει προς την άλλη κατεύθυνση. Το 1984 μ.Χ. ο Μπους πέταξε στο Τενεσί για να συνοδεύσει τον υποψήφιο για τη Γερουσία και τον Bonesman ('67) Victor Ashe σε μια περιοδεία σε επτά πόλεις. Ο Ashe έχασε από τον Al Gore.Ότι ο George W.

Το ότι διατηρεί τις συνδέσεις του κρανίου και των οστών σε επισκευή δεν είναι σχεδόν σημάδι οτιδήποτε ύπουλο. είναι απλά business as usual στην Αμερική. Σε σύγκριση με τις οικογενειακές του σχέσεις και τις σχέσεις της οικογένειάς του στο Γέιλ, το δίκτυο Skull and Bones είναι απλώς μια παράπλευρη εμφάνιση. 

Αλλά στα μάτια των συνωμοσιών, οι διασυνδέσεις κάθε είδους, ειδικά όταν καλύπτονται από μυστήριο και τελετουργικό, αποτελούν εικονική απόδειξη σκοτεινών πράξεων. Το Skull and Bones πιθανότατα δεν θα απαλλαγεί ποτέ από υπονοούμενα – υπονοούμενα που δεν βοήθησαν τους Bonesmen Bushes στην επιδίωξη της πολιτικής. Οι θεωρίες συνωμοσίας, τις οποίες ο George W.

Ονόμασε «το είδος των χρεώσεων σύνδεσης με τυχαίες κουκκίδες που είναι σχεδόν αδύνατο να αντικρουστούν», συνέβαλε στην ήττα του Μπους στην εκστρατεία του στο Κογκρέσο το 1978 μ.Χ. Ο Bill Minutaglio, στη βιογραφία του για τον Bush, First Son, θυμάται μια απογευματινή συζήτηση που συντονίστηκε από τον παρουσιαστή του ραδιοφωνικού talk-show Mel Turner: Turner. 

Ήθελε να μάθει αν ο νεαρός Μπους ήταν εργαλείο κάποιας σκιώδης κυβέρνησης. ήταν το ίδιο πράγμα με το οποίο οι άνθρωποι είχαν αντιμετωπίσει τον πατέρα του όταν τον είχαν αποκαλέσει «εργαλείο των ανατολικών βασιλιάδων». 

«Συμμετέχετε ή γνωρίζετε κάποιον που εμπλέκεται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση ή στην Τριμερή Επιτροπή;» Ο Μπους, ο οποίος έλεγε στους ανθρώπους ότι είχε βαρεθεί να τον σφυρηλατούν επειδή είχε «συνδέσεις» μέσω του πατέρα του με το ανατολικό κατεστημένο, εξοργιζόταν.

«Δεν θα με πείσει κανένας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου», είπε, με έναν τσιμπημένο τόνο στη φωνή του. Στην έξοδο από το εστιατόριο, ο Μπους ήταν ακόμα θυμωμένος. Αρνήθηκε να δώσει τα χέρια με τον Τέρνερ. «Μαλάκα μου», τον άκουσε ο Τέρνερ να σφυρίζει καθώς περνούσε. Τζορτζ Γου.

Ο πατέρας του σίγουρα αισθάνθηκε ότι η συμμετοχή στο Skull and Bones τον έβλαψε πολιτικά. Όταν ο Φέι Βίνσεντ έκανε ένα παρηγορητικό τηλεφώνημα στον Μπους μετά την απώλεια του 1980 μ.Χ. για την Προεδρική υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων από τον Ρόναλντ Ρίγκαν, ο κουρασμένος υποψήφιος είπε:

«Φέι, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι. Εάν αποφασίσετε ποτέ να υποβάλετε υποψηφιότητα, μην ξεχνάτε ότι το να έρθετε από το Andover, το Yale, το Skull and Bones και την Τριμερή Επιτροπή είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι είναι, επομένως δεν ξέρουν από πού έρχεσαι. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο, μεγάλο πρόβλημα ». Στο The Skulls, μέλη της μυστικής εταιρείας δολοφονούν έναν φοιτητή δημοσιογράφο που προσπαθεί να διερευνήσει τα μυστήρια της. 

Οι δημοσιογράφοι της πραγματικής ζωής δεν είχαν την ίδια μοίρα, όσο γνωρίζουμε, αν και ο Ron Rosenbaum, ο συγγραφέας ενός άρθρου του 1977 μ.Χ. του Esquire για το Skull and Bones, έγραψε ότι ένας Bonesman τον προειδοποίησε να μην πλησιάσει πολύ: «Οι απόφοιτοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται », προειδοποίησε η πηγή. Δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι που παραποιούν και αδιάκριτα.

Η δύναμη των Bones είναι απίστευτη. Έχουν στα χέρια τους κάθε μοχλό εξουσίας στη χώρα. Θα δεις—είναι σαν να προσπαθείς να κοιτάξεις την Μαφία». Όταν διάβασα αυτό το απόσπασμα σε έναν νεαρό Bonesman, γέλασε και είπε: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα δούλευα τα βράδια ως δικηγόρος ενώ προσπαθούσα να γίνω ηθοποιός αν είχα πρόσβαση σε κάποιο χρυσό κλειδί».

Το Skull and Bones δεν διαθέτει ένα πολυτελές καταφύγιο σε νησί όπως αυτό που απεικονίζεται στο The Skulls. Έχει στην κατοχή του ένα νησί στον ποταμό St. Lawrence - Deer Island, στον κόλπο της Αλεξάνδρειας. 

Το καταφύγιο των σαράντα στρεμμάτων έχει σκοπό να δώσει στους Bonesmen την ευκαιρία να «συναντηθούν και να αναθερμάνουν παλιές φιλίες». Πριν από έναν αιώνα το νησί είχε γήπεδα τένις και τα γήπεδα σόφτμπολ του περιβάλλονταν από φυτά ραβέντι και θάμνους φραγκοστάφυλου. Γατοβάτες περίμεναν στη λίμνη.

Οι αεροσυνοδοί ετοίμασαν κομψά γεύματα. Αλλά παρόλο που κάθε νέο μέλος του Skull and Bones εξακολουθεί να επισκέπτεται το Deer Island, το μέρος αφήνει κάτι να είναι επιθυμητό. «Τώρα είναι απλώς ένα σωρό καμένα πέτρινα κτίρια», αναστενάζει ένας πατριάρχης. «Βασικά είναι ερείπια». Ένας άλλος Bonesman λέει ότι το να αποκαλείς το νησί «ρουστίκ» θα ήταν να το δοξάσεις.

«Είναι χωματερή, αλλά είναι όμορφο». Το ξεθώριασμα του Νησιού των Ελαφιών αποτελεί παράδειγμα της συρρίκνωσης των οικονομικών της Skull and Bones, η οποία δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει το μεγαλύτερο κληροδότημα της κοινωνίας στο Yale. 

Σε αντίθεση με τα μέλη άλλων κοινωνιών, οι Bonesmen δεν πληρώνουν εισφορές, αν και οι πατριάρχες λαμβάνουν μια ετήσια επιστολή που ζητά «εθελοντική συνεισφορά στην Ένωση Trust Russell». 

Στην πραγματικότητα, το Skull and Bones δεν ήταν ποτέ πλούσιοι. Οι λογαριασμοί της κοινωνίας είναι πολύ πιο παχύσαρκοι στο τμήμα των ανείπωτων. Ένα έγγραφο Skull and Bones αναφέρει ότι η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει αξία στην κοινωνία μας εξαρτάται από το απόρρητο και δεν είμαστε διατεθειμένοι να θέσουμε σε κίνδυνο αυτή τη ζωή για να προσελκύσουμε νέα μέλη.

Η ζωή που σας προσκαλούμε να μοιραστείτε στην κοινωνία μας βασίζεται σε τέτοιους άυλους παράγοντες που δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε με νόημα ούτε τη φύση της ούτε την ποιότητα της. Σχεδόν εργαλείο του Άδη, αλλά μάλλον μια ακίνητη άκρη για τους μαθητές, το παρελθόν της ακμής του, την δόξα του ξεθωριασμένα, το Skull and Bones μπορεί να κρύψουν κάτι περισσότερο από αυτό. Όσο για το δώρο αποφοίτησης των 15.000 δολαρίων, ο George W. Ο σύγχρονος του Rex Cowdry λέει, "Ακόμα περιμένω το δικό μου" (https://agaspoy.weebly.com/skull-and-bones-322.html). 

 

Illuminati - Ο αριθμός 322 έχει πολλούς θρύλους. Να ένας, ο θάνατος του Δημοσθένη. Skull and Bones

Υπάρχει ένα άλλο μυστήριο πίσω από τον αριθμό 322 σχεδόν 200 ετών. Υπάρχει μια μυστική κοινωνία που ονομάζεται Illuminati, οι Διαφωτισμένοι. Έχουν πολλές ομάδες θραυσμάτων που έχουν διάφορα ονόματα.

Όλες αυτές οι ομάδες είναι βαριές σε συμβολισμούς, τη σκοτεινή πλευρά του αποκρυφισμού, την αριθμολογία, την αστρολογία, τον Εωσφορισμό και τον καθαρό Σατανισμό. Οι εσωτερικές επιστήμες (αριθμολογία, αστρολογία, αλχημεία, προφητεία κ.λπ.) δόθηκαν από τον Παντοδύναμο Θεό.

Επειδή τα πάντα είναι ενεργειακά στην φύση, τα εργαλεία που προορίζονταν για το καλό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το κακό. Αληθινός Χριστιανισμός, η Εκκλησία πέρασε από τους σκοτεινούς αιώνες γιατί έχασε αυτά τα ισχυρά εργαλεία του φωτός.

Η κακή Ρωμαϊκή Εκκλησία χρησιμοποίησε αυτές τις εσωτερικές επιστήμες για να αναπτύξει μυστικές εταιρείες και το έκανε έγκλημα, τιμωρούμενο με θάνατο για οποιονδήποτε εκτός των ηγετών να χρησιμοποιεί αυτά τα προφητικά εργαλεία για εκατοντάδες χρόνια.

Αυτό είναι το λογότυπο Skull & Bones. «Το Skull and Bones ιδρύθηκε το 1832 μ.Χ. μετά από μια διαμάχη μεταξύ των εταιρειών συζήτησης του Yale, Linonia, Brothers in Unity και Calliopean Society, σχετικά με τα βραβεία Phi Beta Kappa εκείνης της σεζόν. Το αρχικό του όνομα ήταν «το Τάγμα του Κρανίου και των Οστών».

Το Skull and Bones, επίσης γνωστό ως The Order, Order 322, ή The Brotherhood of Death είναι μια προπτυχιακή ανώτερη μυστική φοιτητική εταιρεία στο Πανεπιστήμιο Yale στο New Haven του Κονέκτικατ.

Η παλαιότερη κοινωνία ανώτερης τάξης στο πανεπιστήμιο, το Skull and Bones έχει γίνει ένα πολιτιστικό ίδρυμα γνωστό για τους ισχυρούς αποφοίτους του και τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Είναι μία από τις «Μεγάλες Τρεις» κοινωνίες στο Γέιλ, οι άλλες δύο είναι οι Scroll and Key και Wolf's Head.

Η οργάνωση αποφοίτων της κοινωνίας, η Russell Trust Association, κατέχει την ακίνητη περιουσία της οργάνωσης και επιβλέπει τα μέλη. Η κοινωνία είναι ανεπίσημα γνωστή ως "Bones" και τα μέλη είναι γνωστά ως "Bonesmen", "Members of The Order" ή "Initiated to The Order".

Το μόνο κεφάλαιο του Skull and Bones που δημιουργήθηκε έξω από το Yale ήταν ένα κεφάλαιο στο Πανεπιστήμιο Wesleyan το 1870… Το Skull & Bones Hall είναι αλλιώς γνωστό ως «Τάφος». Παρατσούκλια δίνονται στους Bonesmen όπως? Ο Long Devil, ο Boaz, ο Thor, ο Baal και ο Πρόεδρος George HW Bush Sr. ονομαζόταν «Magog».

Ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους Τζούνιορ έγραψε, έχω γίνει μέλος της μυστικής κοινωνίας Skull & Bones. τόσο μυστικό δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Ο αριθμός 322 έχει πολλούς θρύλους. Να ένας, ο θάνατος του Δημοσθένη. Dēmosth�nēs [dɛːmostʰ�nɛːs]; 384 π.Χ.-322 π.Χ.) ήταν εξέχων Έλληνας πολιτικός και ρήτορας της αρχαίας Αθήνας.

Οι ομιλίες του αποτελούν μια σημαντική έκφραση της σύγχρονης αθηναϊκής πνευματικής ικανότητας και παρέχουν μια εικόνα για την πολιτική και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας κατά τον 4ο αιώνα π.Χ.». Βικιπαίδεια

Καταλάβατε ότι όλες οι δυτικές μυστικές εταιρείες (Illuminati) έχουν τη βάση τους στο Βιβλικό κείμενο; Ξέρουν καλά, περισσότερο από τους περισσότερους Χριστιανούς. Οι Illuminati και όσοι βρίσκονται στις υψηλότερες βαθμίδες των Μυστικών Εταιρειών έχουν όλοι ένα σύμπλεγμα Θεού.

Νομίζουν ότι είναι θεοί, ελέγχουν την οικονομία, κάνουν πολέμους, αποφασίζουν ποιος θα γίνει Πρόεδρος, αποφασίζουν ποια έθνη θα φτωχοποιηθούν, ποια θα είναι πλούσια, τι φαγητά τρως, τι φοράς, ποιον θα σε κάνουν να μισήσεις ή να φοβηθείς. μπορούν ακόμη και να ελέγξουν τον καιρό. Πρέπει να είναι Θεοί. Έχουν μυστικούς κωδικούς, συμβολισμούς και αριθμούς για να επικυρώσουν την πίστη τους.

Τι λέει το εδάφιο Γένεση 3:22; «Και είπε ο Κύριος ο Θεός: Ιδού, ο άνθρωπος έγινε σαν ένας από εμάς, για να γνωρίζει το καλό και το κακό· και τώρα, για να μην απλώσει το χέρι του, και πάρει και από το δέντρο της ζωής, και φάει, και ζήσει για πάντα. ”

Βλέπουμε λοιπόν ότι το κρυμμένο νόημα πίσω από τον αριθμό 322 βρίσκεται στο εδάφιο Γένεση 3:22 – Ο άνθρωπος γίνεται Θεός. Έχει πρόβλημα ο Θεός με αυτό; Όχι! Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση Του.

Επομένως, όπως ο Ιησούς και άλλοι δίδαξαν. «Είστε Θεοί». Το πρόβλημα είναι όταν αυτή η δύναμη του Θεού χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση, τον έλεγχο, την καταπίεση, την καταστροφή και την απανθρωποποίηση των άλλων.

Όταν η ανθρωπότητα αξιοποιήσει τη θεϊκή φύση της για τον ζωντανό στοργικό Χριστό, τον Θεό. μπορεί να εκδηλωθεί μόνο από εγωιστική, άπληστη, φοβισμένη, σαρκική φύση. Γίνεται διαβολικό. Συνέχισε να περιμένεις σπουδαία πράγματα. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι θεαματικό 3:22:12; Θα μπορούσαμε να δούμε κάτι στον τομέα των οικονομικών που να έχει να κάνει με το 322 (https://atam.org/mysterious-322-march-22/);


Skull & Bones 322 ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.

Το Τάγμα της Νεκροκεφαλής και των Οστών (Skull & Bones, ή απλά Τάγμα) είναι μια φοιτητική αδελφότητα του πανεπιστημίου Γιέιλ των ΗΠΑ, στην οποία κάθε χρόνο γίνονται δεκτά 15 μέλη. Τα μέλη επιλέγονται μεταξύ των τελειόφοιτων του πανεπιστημίου και απλώς δέχονται ή αρνούνται να γίνουν μέλη του Τάγματος.

Το Τάγμα ιδρύθηκε το 1832 μ.Χ. ως ο τοπικός κλάδος (ή Τμήμα) 322 ενός Γερμανικού μυστικού τάγματος και έκτοτε έχουν χρηματίσει μέλη του γόνοι των καλύτερων οικογενειών των ΗΠΑ, που δραστηριοποιούνται είτε στον τομέα της πολιτικής είτε στον τομέα της οικονομίας.

Η επιρροή που έχει ασκήσει, και συνεχίζει να ασκεί το Τάγμα, στην αμερικανική κοινωνική και πολιτική σκηνή –και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο– είναι γνωστή από διάφορα άρθρα που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί. Η  σημασία του αριθμού «322». Ο Άγγλος καθηγητής Άντονυ Σάττον (γεν. 1925) αφιέρωσε 25 χρόνια έρευνας σε ιστορικές μελέτες που συνήθως οι πάντες αποφεύγουν να αναφέρουν.

Μεταξύ των γνωστότερων βιβλίων του περιλαμβάνεται η σειρά σχετικά με την Γουώλ Στρητ και το πώς το μεγάλο αμερικανικό κεφάλαιο χρηματοδότησε τόσο τον Χίτλερ όσο και τους μπολσεβίκους, όπως επίσης και το τρίτομο έργο του Δυτική Τεχνολογία και Σοβιετική Οικονομική Ανάπτυξη, στο οποίο ανέλυε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η Δύση είχε οικοδομήσει –στην κυριολεξία– την Σοβιετική Ένωση.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 μ.Χ., ο Α. Σάττον έλαβε μια επιστολή από κάποιο μέλος του Τάγματος, που είχε αηδιάσει με τις δραστηριότητες της αδελφότητας, στην οποία τον ρωτούσε αν ενδιαφερόταν για πληροφορίες για το Τάγμα.

Η απάντηση ήταν, φυσικά, καταφατική, και έτσι ο Α. Σάττον έλαβε έναν φάκελλο, μέσω ιδιωτικού ταχυδρομείου, υπό τον όρο να φωτοτυπήσει το περιεχόμενό του και να τον επιστρέψει μέσα σε 24 ώρες στον κάτοχό του.

 Ο Α. Σάττον επεξεργάστηκε το υλικό και δημοσίευσε μια σειρά μικρών βιβλίων σχετικά με το Τάγμα, που αργότερα αποτέλεσαν έναν ενιαίο τόμο. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Εισαγωγή στο Τάγμα (Introduction to the Order), που εκδόθηκε το 1983 μ.Χ., ο Α. Σάττον ασχολείται με την σημασία του αριθμού «322».

Κάποιοι ισχυρίζονται, αναφέρει ο Σάττον, ότι το Τάγμα που ιδρύθηκε στο Γιέιλ το 1832 μ.Χ. (εξ ου και το «32») αποτελεί το δεύτερο τμήμα (εξ και το δεύτερο «2») μιας γερμανικής οργάνωσης. Πιθανώς να υπάρχουν και κάποια τμήματα «320» και «321».

Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη ερμηνεία, σύμφωνα με την οποία το Τάγμα προέρχεται από μια μυστική αδελφότητα της αρχαίας Ελλάδας, την οποία είχε ιδρύσει –ή ήταν μέλος της– ο Δημοσθένης το 322 π.Χ.

Ο ίδιος ο Α. Σάττον θεωρεί ως πιο αξιόπιστη την δεύτερη εκδοχή, αφού τα αρχεία του Τάγματος που είχε στην διάθεσή του έφεραν πάντα χρονολογία που αποτελούσε το άθροισμα του εκάστοτε τρέχοντος έτους και του αριθμού 322.

Δηλαδή, τα αρχεία που αναφέρονταν, για παράδειγμα, στο 1950 μ.Χ. φέρουν ως χρονολογία το έτος Δημοσθένη 2272 (1950=322).  Πράγματι, το έτος 322 έχει άμεση σχέση με τον μεγαλύτερο ρήτορα της Αρχαίας Ελλάδας, τον Δημοσθένη.

 Το 322 π.Χ. ήταν η χρονιά θανάτου του Δημοσθένη.  Το 322 είχε πρωτοστατήσει σε μια εξέγερση κατά των Μακεδόνων του Αντίπατρου και, όταν μετά την καταστολή της εξέγερσης καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο, αναγκάστηκε να καταφύγει στον Πόρο.  Εκεί, για να αποφύγει την σύλληψη αυτοκτόνησε πίνοντας κώνειο.

Κύριο χαρακτηριστικό της πολιτικής του Δημοσθένη ήταν ο αγώνας του κατά των Μακεδόνων, αλλά και των φιλομακεδόνων Αθηναίων πολιτικών, και ήδη από το 352 είχε στραφεί εναντίον του Φιλίππου Β΄, εκφωνώντας τον πρώτο από τους τέσσερις Φιλιππικούς του λόγους, όπου καλούσε τους Αθηναίους να οργανωθούν στρατιωτικά και να αντισταθούν στον Φίλιππο Β΄ που ήθελε να ενώσει όλους τους Έλληνες εναντίον των Περσών  και μετα του γιου του Αλέξανδρου του Μεγάλου Αλέξανδρου δηλαδή που ήθελε όπως κι έκανε, να κατακτήσει δηλαδή όλο τον κόσμο.

Τα μέλη του Skull & Bones, με την χρησιμοποίηση του έτους 322, τιμούν τον  Δημοσθένη.  Μάλλον γιατί φοβούνται την ένωση των Ελλήνων περισσότερο από κάθε τι... Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.  Η «οικουμενικότητα», η «παγκοσμιότητα», η «Παγκόσμια Νέα Τάξη» αποτελεί το μονότονα επαναλαμβανόμενο κύριο χαρακτηριστικό όλων των απολυταρχικών και ολοκληρωτικών κρατικών σχηματισμών που κυριάρχησαν στον πλανήτη από την εποχή του Δημοσθένη και μέχρι σήμερα.

Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι οι Skull & Boners, που αποτελούν σήμερα έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς προώθησης της αμερικανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης, έχουν κάθε λόγο να τιμούν τον Δημοσθένη. Ούτε ΄΄δικός΄΄τους να ήταν................

Μέλη του Τάγματος Skull & Bones  υπήρξαν αρκετοί Πρόεδροι των ΗΠΑ (με πιο πρόσφατους τους πατέρα και υιό Μπους), εξέχοντες πολιτικοί (που μεταξύ άλλων ίδρυσαν και ελέγχουν το περιβόητο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), επιστήμονες , οικονομικοί παράγοντες (που ανήκουν στις γνωστές για τους στενούς –και οικογενειακούς– δεσμούς οικογένειες των ΗΠΑ, όπως τους Ταφτ, τους Ροκφέλερ, τους Χάρριμαν, τους Μπάντυ, τους Γουΐτνεϋ, τους Σλόαν, τους Στίμσον κ.ο.κ.).

Ο Τζων Ντιούι, καθηγητής πανεπιστημίου, προστατευόμενος κορυφαίων μελών του Τάγματος και ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει όσο κανένας άλλος το αμερικανικό «εκπαιδευτικό» σύστημα δήλωνε σε μια ομιλία του το 1917 μ.Χ.:  «Ο καλύτερος τρόπος για να ενωθούν όλα τα έθνη σ’ αυτόν τον πλανήτη θα ήταν μια επίθεση από κάποιον άλλο πλανήτη…».

Οι δικηγόροι με τσιπ εμφυτευμένα στον εγκέφαλό τους θα είναι καλύτεροι, ταχύτεροι και φθηνότεροι

Τα ηλεκτρονικά εγκεφαλικά εμφυτεύματα θα επιτρέψουν στους δικηγόρους να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, να σαρώνουν γρήγορα το υλικό και να μειώνουν το κόστος στο μέλλον, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Μια έκθεση του Δικηγορικού Συλλόγου υποστηρίζει ότι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, οι δικηγόροι θα μπορούν να χρεώνουν τους πελάτες τους με “μονάδες προσοχής” που θα παρακολουθούνται από υπολογιστές άμεσα συνδεδεμένους με τον εγκέφαλό τους,

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι οι δικηγόροι στους οποίους έχουν εμφυτευτεί τσιπ στον εγκέφαλό τους θα μπορούσαν δυνητικά να σαρώνουν την τεκμηρίωση σε ένα κλάσμα του χρόνου, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για μεγάλες ομάδες νομικών ερευνητών και μειώνοντας έτσι το κόστος.

Το Yahoo news αναφέρει: Οι υποστηρικτές της νευροτεχνολογίας για τους δικηγόρους έχουν υποστηρίξει ότι οι εταιρικοί πελάτες θα πιέσουν για τα τσιπ ως μέτρο αποτελεσματικότητας, καθώς θα μειώσουν το νομικό κόστος, καθώς και τον αριθμό των δικηγόρων που απαιτούνται για να εργαστούν σε πολύπλοκες υποθέσεις. Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, προέβλεψε ότι τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα θα μπορούσαν να γίνουν το “iPhone του μέλλοντος” στο νομικό επάγγελμα.

Η εκτόξευση των ωριαίων χρεώσεων για νομικές συμβουλές προκαλεί ανησυχία στο Σίτι, όπου μια ριζοσπαστική τεχνολογική λύση για τη σημαντική μείωση του κόστους θα αποτελούσε ελκυστική επιλογή για τους διευθύνοντες συμβούλους και τα διοικητικά συμβούλια, ανέφεραν οι Times

Η έκθεση, από το Neurotechnology, Law and the Legal Profession, προέβλεψε: “Οι δικηγόροι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους και να προσπαθήσουν να μείνουν μπροστά από τα όλο και πιο ικανά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τη νευροτεχνολογία για να βελτιώσουν την απόδοση τους στο χώρο εργασίας”.

Ο Allan McCay, καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, ο οποίος συνέταξε την έκθεση, δήλωσε: “Μπορεί κανείς να φανταστεί τις αλλαγές στις χρεώσεις που μπορεί να επιφέρει η ικανότητα παρακολούθησης της προσοχής των νευροτεχνολογιών”. Και πρόσθεσε: “Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε μια μετακίνηση από τις χρεώσιμες ώρες στη χρεώσιμη προσοχή”.

Επισήμανε επίσης ότι ο Elon Musk ερευνά τη νευροτεχνολογία τα τελευταία οκτώ χρόνια: “Αυτή η τεχνολογία έρχεται και πρέπει να σκεφτούμε τη ρύθμιση. Χρειάζεται δράση τώρα, καθώς υπάρχουν σημαντικοί επενδυτές νευροτεχνολογίας, όπως ο Elon Musk και η Meta (Facebook). “Χρειαζόμαστε φορείς μεταρρύθμισης της νομοθεσίας, φορείς χάραξης πολιτικής και ακαδημαϊκούς να εξετάζουν αυτές τις τεχνολογικές εξελίξεις αντί να περιμένουμε να εμφανιστούν προβλήματα”.

Ο Δρ Kion Ahadi, διευθυντής στρατηγικής του Law Society, δήλωσε: “Η συζήτηση σχετικά με το αν και πώς θα πρέπει να κάνουμε τον εγκέφαλό μας έτοιμο να “συνδεθεί” σε τεχνικές συσκευές πρέπει να ξεκινήσει σήμερα”. Πρόσθεσε ότι η εμφύτευση τσιπ εγείρει ηθικά ζητήματα: “Οποιαδήποτε τέτοια συγχώνευση θέτει ενδιαφέροντα και πολύπλοκα ηθικά και νομικά ζητήματα”.

Ο Richard Susskind, δικηγόρος που έγινε συγγραφέας, δήλωσε ότι η ευρεία τεχνητή νοημοσύνη θα έρθει πρώτη και ότι ορισμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης ήδη ξεπερνούν τους νεότερους δικηγόρους. Πρόσθεσε: “Μακροπρόθεσμα, όλοι θα είμαστε ψηφιακά ενισχυμένοι … Το μόνο ερώτημα είναι αν αυτή η επεξεργασία και η αποθήκευση θα γίνεται μέσα ή έξω από το σώμα μας” (https://romioitispolis.gr/oi-dikigoroi-me-tsip-emfyteymena-ston-egkefalo-toys-tha-einai-kalyteroi-tachyteroi-kai-fthinoteroi-ekthesi/).

Οι βασικοί στόχοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, οι Έλληνες εκλεκτοί της και τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ

 «Τα μέλη της Λέσχης Bilderberg χτίζουν την εποχή του μετα-εθνικισμού: δεν θα υπάρχουν πλέον χώρες, αλλά μόνο περιοχές της Γης μέσα σε ένα “Παγκοσμιοποιημένο Κόσμο”.

Αυτό σημαίνει: μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία. Για να διασφαλιστεί η επίτευξη των στόχων αυτών, η Bilderberg επικεντρώνεται στον “τεχνολογικό έλεγχο” και στην έλλειψη ευαισθητοποίησης του κοινού» [William Shannon (1927 μ.Χ.-1988 μ.Χ.), Αμερικανός δημοσιογράφος και συντάκτης των New York Times].

Ολοκληρώθηκε στη Δανία, πριν λίγες μέρες, η 62η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου παρουσία ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας ολιγαρχίας και τοκογλυφίας.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν: το ουκρανικό ζήτημα και η στάση της Ρωσίας, η βιωσιμότητα της οικονομικής ανάπτυξης, το πολιτικό και οικονομικό προφίλ της Κίνας, η οικονομική – στρατηγική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, οι εμπορικές συνθήκες και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ειδικά μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που εμφανίζουν μια ξεκάθαρη ενίσχυση του εθνικισμού και του ευρωσκεπτικισμού), το δημογραφικό και οι οικονομικές του συνέπειες, οι μεγάλες μεταβολές που αφορούν στην απασχόληση, το μέλλον της δημοκρατίας και η παγίδα της «μεσαίας τάξης», η διπλωματία των πυρηνικών και η υπό διαμόρφωση συμφωνία με το Ιράν, κλπ.

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε πριν 60 χρόνια, το 1954 μ.Χ., στο ξενοδοχείο «Μπίλντερμπεργκ» κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας (εξ ου και το όνομα της),όπου ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας συγκάλεσε την πρώτη συνάντηση για «να ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ» και «για τη δημιουργία μιας δυνατής και εύρωστης Ευρώπης» λόγω της ανησυχίας που είχε προκληθεί από την αύξηση του αντιαμερικανισμού και την επιρροή της Σοβιετικής Ένωσης στην Δυτική Ευρώπη.

Έκτοτε διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ευρώπης ή της Βόρειας Αμερικής, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Σε κάθε ετήσια συνεδρίαση συμμετέχουν 130 περίπου άτομα, κυρίως από το χώρο της πολιτικής και της οικονομίας.

Ανάμεσα στα μέλη της, τα οποία αποκαλούνται «σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση», «ανώτατοι ιερείς της παγκοσμιοποίησης» κτλ., περιλαμβάνονται πολιτικοί, νυν και πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί από διάφορα κράτη, βασιλείς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, πανεπιστημιακοί, κτλ.

Η βρετανική εφημερίδα Τimes περιέγραψε το 1977 μ.Χ. την διάσκεψη της Μπίλντερμπεργκ με τα εξής λόγια: «…μια κλίκα των πλουσιότερων, των οικονομικά και πολιτικά πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της Δύσης, που συναντιούνται μυστικά για να σχεδιάσουν τα γεγονότα, τα οποία αργότερα θα παρουσιάσουν ότι συμβαίνουν δήθεν τυχαία…».

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ λειτουργεί ως Παγκόσμια Κυβέρνηση, οι αποφάσεις της οποίας επηρεάζουν άμεσα την παγκόσμια πολιτική και οικονομία. Επιπλέον, η Λέσχη προωθεί τις καριέρες των πολιτικών εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντά της, που δεν είναι άλλα από τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των διεθνών τοκογλύφων και των υπέρμαχων της Παγκοσμιοποίησης.

Σε γενικές γραμμές, οι βασικοί στόχοι της Λέσχης Bilderberg είναι οι παρακάτω:

Κατάργηση της εθνικής ταυτότητας και δημιουργία νέων οικουμενικών αξιών που θα εξυπηρετούν μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ένας συγκεντρωτικός έλεγχος του πληθυσμού (με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου μέσω των Media (τύπος, τηλεόραση, διαδίκτυο κτλ.), που έχει ως κύριο στόχο να εξαλείψει τα μεσαία κοινωνικά στρώματα, εξαθλιώνοντάς τα και θέτοντάς τα στην υπηρεσία της παγκόσμιας εξουσίας).

Μια κοινωνία με μηδενική ανάπτυξη (π.χ. με την μεταφορά των μεγάλων επιχειρήσεων σε χώρες με φθηνότερη εργασία).

Μια κατάσταση διαρκούς ανισορροπίας. Δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις και υποβάλλοντας τους ανθρώπους σε συνεχή καταναγκασμό (από άποψη σωματική, ψυχική και συναισθηματική), τους οδηγούν στην εξαθλίωση, την απογοήτευση, και την απάθεια, ώστε να δέχονται χωρίς αντίσταση τα «προγράμματα σωτηρίας» που τους προσφέρονται από διάφορους διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΕΕ, ΔΝΤ κτλ.), οι οποίοι υποκριτικά υποστηρίζουν ότι «εργάζονται για το καλό όλων των πολιτών του κόσμου» «για την εξάλειψη της φτώχειας και των ανισοτήτων», κτλ.

Κεντρικός έλεγχος της εκπαίδευσης (π.χ. προσπάθεια αποπροσανατολισμού των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας κτλ., προσπάθεια αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού» (πχ. ομοφυλοφιλία), άσχετα αν αυτό είναι αντίθετο με τους νόμους της φύσης και τον ανθρώπινο προορισμό, κτλ.).

Κεντρικός έλεγχος όλων των εθνικών και διεθνών πολιτικών (π.χ. στην σημερινή Ευρώπη, τα κράτη μέλη χάνουν, μέρα με τη μέρα, την κυρίαρχη εξουσία και ασφυκτιούν από τους κανόνες που τους επιβάλλονται από την ΕΕ).

Η χορήγηση μεγαλύτερης δύναμης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ώστε να συμβάλλει στην δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Η επέκταση του ΝΑΤΟ. Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, όλο και περισσότερο, στους πολέμους στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και αλλού, το ΝΑΤΟ θα μετατραπεί σε παγκόσμιο στρατό, κάτω από τις εντολές του ΟΗΕ.

Ένα μοναδικό νομικό σύστημα. Το Διεθνές Δικαστήριο θα είναι το μοναδικό νομικό σύστημα στον κόσμο.

Από τον διεθνή χώρο στις συνεδριάσεις της Μπίλντερμπεργκ έχουν συμμετάσχει ο τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον (λίγο καιρό πριν αναλάβει την προεδρία), ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο αδίστακτος σιωνιστής και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο ιδρυτής της Fiat Τζιοβάνι Ανιέλι, ο Αμερικανός διπλωμάτης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο Βρετανός μεσολαβητής για την Βοσνία Ντέιβιντ Όουεν, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο βασιλεύς Φίλιππος του Βελγίου, ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του Σοφία της Ισπανίας, η πρωθυπουργός της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, οι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Σαντέρ και Ρομάνο Πρόντι, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, και Μάριο Μόντι, ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζέιμς Γούλφενσον, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Τζορτζ Ρόμπερτσον, ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, o Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, και πλήθος άλλων.

Το 1993 μ.Χ., η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο συγκρότημα «Ναυσικά» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου υπήρξε πολύ μεγάλη Ελληνική συμμετοχή.

Συγκεκριμένα από Ελληνικής πλευράς συμμετείχαν: οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Θόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου από το χώρο της πολιτικής, ο τότε πρόεδρος του ΣΕΒ Στέλιος Αργυρός, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως Γιάννης Κωστόπουλος, οι εφοπλιστές Γιώργος Λιβανός, Μιχάλης Περατικός, Γιάννης Λύρας, Κώστας Καρράς, Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης, ο βιομήχανος Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, ο επιχειρηματίας Θεμιστοκλής Βώκος, και ο Θάνος Βερέμης του ΕΛΙΑΜΕΠ.

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ – Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ. Η λίστα των 112 προσκεκλημένων. Τα θέματα πού συζητήθηκαν.

Για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ έχουν γραφτεί τόσα πολλά που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος πού σταματά η αλήθεια και πού το ψέμα ή ο μύθος. Ο άνθρωπος στον οποίον αποδίδεται η ιδέα της ίδρυσης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι ο Γιόζεφ Ρέντιγκερ.

Πολωνός εμιγκρέ, ο οποίος είχε μεταξύ άλλων θεωρηθεί μέλος μασονικής στοάς, πράκτορας του Βατικανού, των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και της κυβέρνησης του Μεξικού, ο Ρέντιγκερ ήταν σίγουρα άνθρωπος με άριστες διασυνδέσεις, τις οποίες ήξερε πώς να εκμεταλλεύεται για να επιτυγχάνει τους σκοπούς του.

Η φήμη πάντως ότι σήκωνε το τηλέφωνο και συνομιλούσε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ελέγχεται για την ακρίβεια της…Κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο Ρέντιγκερ εργάστηκε για λογαριασμό των Βρετανών ως κατάσκοπος. Μετά το 1945 μ.Χ., συγκεκριμένα το 1948 μ.Χ., «έστησε» την Αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ΑCUΕ).

Πρόεδρος της ήταν ο Γουίλιαμ Ντόνοβαν , επικεφαλής της ΟSS, προκατόχου της Αμερικανικής CΙΑ. Αντιπρόεδρος ήταν ο Αλεν Ντάλες, ο οποίος στην συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής της CΙΑ. Το 1948 μ.Χ. ο Ρέντιγκερ συνάντησε τον πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας και αναζήτησαν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον αντιαμερικανισμό στην Ευρώπη.

Η ιδέα αυτή μετουσιώθηκε σε πράξη. Τον Σεπτέμβριο του 1952 μ.Χ., σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι, συναντήθηκε ο πρώτος ευρωπαϊκός πυρήνας της Λέσχης.Δύο χρόνια αργότερα, το 1954 μ.Χ., η πρώτη (επίσημη) συνάντηση με συμμετοχή και Αμερικανών έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ της Ολλανδικής πόλης Οοστερμποϊκ.Από εκεί έμελλε να ονομαστεί Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, χορηγοί ήταν η κυβέρνηση της Ολλανδίας και η CΙΑ. Η έδρα της Λέσχης βρίσκεται στην ολλανδική πόλη Λάιντεν. Ο πρίγκιπας Βερνάρδος έμεινε Πρόεδρος ως το 1976 μ.Χ.

Τον διαδέχθηκαν ο λόρδος Χόουμ, πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο Γουόλτερ Σιλ, πρώην Πρόεδρος της τότε Δυτικής Γερμανίας, ο λόρδος Ρολ, ο λόρδος Κάρινγκτον, πρώην ΓΓ του ΝΑΤΟ και- πλέον- ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ετιέν Νταβινιόν.

Οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούν συνήθως τα 140 άτομα. Το ένα τρίτο αυτών είναι πολιτικοί από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες (Σοσιαλδημοκράτες και Συντηρητικοί, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί, αντιστοίχως σε ίση εκπροσώπηση), το ένα τρίτο εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων (αυτοκινητοβιομηχανία, αεροπορικές εταιρείες, ασφάλειες και φυσικά τράπεζες) και το υπόλοιπο ένα τρίτο ακαδημαϊκοί, νομπελίστες και γνωστοί δημοσιογράφοι από μέσα ενημέρωσης όπως οι «Financial Τimes», οι «Νew Υork Τimes», η «Εl Ρais» και ο «Εconomist».

Οι συζητήσεις διεξάγονται σε 15 τραπέζια και συμμετέχουν οι πάντες. Οι ομιλητές μιλούν επί συγκεκριμένου θέματος για επτά λεπτά. Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα να παρέμβουν για να ρωτήσουν, να προσθέσουν ή να κάνουν παρατηρήσεις. Εχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό.

Στο τέλος κάθε συνόδου εκδίδεται ένα μικρό βιβλίο με την περίληψη των θεμάτων που συζητήθηκαν. Ποτέ όμως δεν αναφέρεται ποιος είπε τι. Η «ομερτά» της σιωπής είναι πολύ ισχυρή και οι «διαρροές» απαγορεύονται.

Μόνο το 1999 μ.Χ., όταν εφημερίδες στην Γιουγκοσλαβία είχαν ισχυριστεί ότι οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ αποφασίστηκαν στην σύνοδο της Λέσχης, το περιοδικό των αστέγων του Λονδίνου δημοσίευσε μέρος των πρακτικών βάσει των οποίων μεγάλο μέρος των συμμετασχόντων είχαν εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες για την Νατοϊκή επέμβαση.

Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ την έχουν χαρακτηρίσει«σκιώδη παγκόσμια κυβέρνηση», άλλοι «προθάλαμο ηγετών.

Πρακτικά κρατούνται για τις εργασίες της Λέσχης, μόνο που ποτέ δεν αναφέρεται ποιος είπε τι. Εκδίδονται πάντως σε βιβλίο μετά το πέρας των εργασιών. Οι δημοσιογράφοι που μετέχουν έχουν την υποχρέωση να μη γράψουν τίποτε, να μην αποκαλύψουν τα ονόματα όσων συμμετέχουν και κυρίως να μη χρησιμοποιήσουν τα συμπεράσματα της Λέσχης ως πηγές τους για μελλοντικά δημοσιογραφικά ρεπορτάζ τους. Τα «απαγορεύεται» είναι περισσότερα από τα «επιτρέπεται» και αυτός είναι και ο λόγος που η Λέσχη απέκτησε τη φήμη της «σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης» ή του «προθαλάμου των ηγετών».

Οι συνεδριάσεις της Λέσχης αποτελούν ένα παγκόσμιο think tank, στο οποίο οι πάντες μπορούν να διατυπώσουν προτάσεις, προβλέψεις, εισηγήσεις, χωρίς να δεσμεύουν κανέναν. Πέρυσι, για παράδειγμα, έγινε παρουσίαση από στελέχη της ΝΑSΑ, καθώς και από Γάλλους και Γερμανούς πανεπιστημιακούς για τα σκοτεινά σημεία του ανθρώπινου εγκεφάλου και πώς αυτά επηρεάζουν την πολιτική, την ηθική και την δράση. Εφέτος αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά το πώς μπορεί να ξεκινήσει αλλά και να αποτραπεί ένας ηλεκτρονικός πόλεμος.

Οι εργασίες αρχίζουν σήμερα το πρωί και οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούν τους 130. Το 1/3 εξ αυτών είναι πολιτικοί από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες (Σοσιαλδημοκράτες και Συντηρητικοί, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί αντιστοίχως, με ίση εκπροσώπηση), το 1/3 εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων και το υπόλοιπο 1/3 ακαδημαϊκοί, νομπελίστες και γνωστοί δημοσιογράφοι. Οι συζητήσεις διεξάγονται σε 15 τραπέζια και συμμετέχουν οι πάντες. Οι ομιλητές μιλούν επί συγκεκριμένου θέματος για επτά λεπτά. Οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα να παρέμβουν για να ρωτήσουν, να προσθέσουν ή να κάνουν παρατηρήσεις. Έχουν στην διάθεσή τους ένα λεπτό (https://norfid.wordpress.com/2011/06/04/%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BA-%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C/).

Οι τρεις λέσχες της παγκόσμιας τάξης. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή. Ποιοι Ελληνες και ξένοι συμμετέχουν στις συναντήσεις που διοργανώνουν τα οικονομικά λόμπι για την πολιτική και την οικονομία.

Τρεις είναι οι κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι κορυφαίοι της πολιτικής και της οικονομίας: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic forum), που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Νταβός, η Λέσχη  Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg Club) και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission).

Στα τραπέζια τους τίθενται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία και την πολιτική (τα τελευταία χρόνια τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η παγκοσμιοποίηση) και αποφασίζονται οι κατευθύνσεις της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις έχουν μια μοναδική ευκαιρία για διεθνείς δημόσιες σχέσεις και δικτύωση. Όσοι βρίσκονται απ’ έξω θεωρούν ότι οι λέσχες αυτές αποτελούν ευκαιρία για να συγκεντρωθούν οι ισχυροί και να αποφασίσουν την τύχη του κόσμου.

Το Φόρουμ του Νταβός.

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τεράστιες προσπάθειες να προμηθευθούν μία από τις λευκές προσκλήσεις για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται κάθε χειμώνα στο Νταβός της Ελβετίας.

Επί έξι ημέρες, από την περασμένη Πέμπτη ως την Τρίτη, το μικρό αυτό χιονοδρομικό θέρετρο έχει την τιμή να φιλοξενεί περισσότερους ισχυρούς της πολιτικής και της οικονομίας ανά τετραγωνικό μέτρο από κάθε άλλο μέρος της Γης. Οι συμμετέχοντες στο Φόρουμ ανέρχονται σε 2.000 και πληρώνουν ως και 20.000 δολάρια (περίπου 8 εκατ. δρχ.) για να λάβουν μέρος στις συναντήσεις.

Το 1971 μ.Χ. ο Γερμανοελβετός καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων Κλάους Σβαμπ προσκάλεσε πρώτη φορά μια μικρή ομάδα ευρωπαίων επιχειρηματιών για να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε η Ευρωπαϊκή οικονομία στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει μετατραπεί από ένα μικρό ευρωπαϊκό συνέδριο σε μια τεράστια παγκόσμια επιχείρηση. Στο διάστημα που μεσολάβησε έχει υποδεχθεί το χιλιοστό μέλος του (το Φόρουμ λειτουργεί με μέλη και προσκεκλημένους), έχει διευκολύνει τη σύναψη συμφωνιών (ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Τουργκούτ Οζάλκατέληξαν σε μια ­ τελικώς ατυχήσασα ­ συμφωνία για τα Ελληνοτουρκικά στο Νταβός το 1988 μ.Χ.) και έχει αμαυρωθεί από σκάνδαλα (ο κ. Σβαμπ κατηγορήθηκε πέρυσι ότι εκμεταλλεύεται το μη κερδοσκοπικό Φόρουμ για να αυξήσει την προσωπική περιουσία του).

Ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες του Νταβός είναι ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο χρηματιστής Τζορτζ Σόρος και τελευταίως οι συνήθεις πολέμιοι της παγκοσμιοποίησης που διαδηλώνουν έξω από τους συνεδριακούς χώρους. Από την Ελλάδα τακτικοί θαμώνες του Φόρουμ είναι ο εφοπλιστής Γιώργος Βερνίκος και ο σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών Αλεξ Ρόντος.

Στο εφετινό Φόρουμ λαμβάνουν μέρος αρχηγοί κρατών, όπως ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τάμπο Μπέκι και ο παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ, Υπουργοί, όπως ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και ο Γερμανός ομόλογός του Γιόσκα Φίσερ, εστεμμένοι (λ.χ. Αλβέρτος του Μονακό), επικεφαλής οργανώσεων (λ.χ. ο Κόφι Ανάν του ΟΗΕ) και τραπεζίτες (λ.χ. ο Γκαζί Ερτσέλτης Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας).

Τι κερδίζουν όλοι αυτοί από τη συμμετοχή τους; Το Νταβός τούς προσφέρει την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να κάνουν δημόσιες σχέσεις και ίσως να κλείσουν κάποια συμφωνία στο περιθώριο του Φόρουμ. Οι τακτικοί θαμώνες ξεχωρίζουν από τα… παπούτσια τους:

Όσοι έχουν συμμετάσχει στο Φόρουμ γνωρίζουν ότι οι σκεπασμένοι με πάγο δρόμοι του Νταβός δεν σηκώνουν τις δερμάτινες σόλες (τουλάχιστον ένας βρετανός βιομήχανος και ένας δημοσιογράφος των «Financial Times» έχουν σπάσει τα άκρα τους διασχίζοντας τους γλιστερούς δρόμους).

Έλληνες που έχουν συμμετάσχει στο Φόρουμ υποστηρίζουν ότι οι «πρωτάρηδες» συμπατριώτες τους ξεχωρίζουν από τις προσπάθειές τους να φωτογραφηθούν δίπλα σε σημαντικότερες από τους ίδιους προσωπικότητες.

Το μυστικοπαθές Μπίλντερμπεργκ.

Είναι το πιο εκλεκτικό και μυστικοπαθές από τα διεθνή πολιτικοοικονομικά κλαμπ. Στις ετήσιες συναντήσεις του, που διοργανώνονται κάθε άνοιξη και διαρκούν δυόμισι ημέρες, λαμβάνουν μέρος μόλις 100 με 120 πολιτικοί και επιχειρηματίες οι οποίοι δεσμεύονται ότι δεν θα συζητήσουν παραέξω ό,τι διαμείβεται εντός των θυρών. Όλη αυτή η μυστικότητα αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τις ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις.

Το Μπίλντερμπεργκ πήρε το όνομά του από το ομώνυμο ξενοδοχείο της Ολλανδίας όπου το 1954 μ.Χ. ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας συγκάλεσε την πρώτη συνάντηση για «να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ» και «την δημιουργία μιας δυνατής και εύρωστης Ευρώπης». Εκτοτε διοργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ευρώπης ή των ΗΠΑ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (λέγεται ότι οι αίθουσες «χτενίζονται» ακόμη και για κοριούς). Σήμερα Πρόεδρος του Μπίλντερμπεργκ είναι ο υποκόμης Ετιέν Νταβινιόν.

Το Μπίλντερμπεργκ θεωρείται ένα Φόρουμ με αίγλη και επιρροή. Συχνά προσκαλούνται σε αυτό πολλά υποσχόμενες προσωπικότητες της πολιτικής τις οποίες περνούν από «ίντερβιου» οι συμμετέχοντες ­ παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είχε προσκληθεί το 1991 μ.Χ., έναν χρόνο προτού εκλεγεί στον Λευκό Οίκο, και ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε αυτό το 1993 μ.Χ., τέσσερα χρόνια προτού μετακομίσει στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Η συνάντηση του 1993 μ.Χ. είχε διοργανωθεί στην Αθήνα στο συγκρότημα «Ναυσικά» του Αστέρα της Βουλιαγμένης. Ο Χένρι Κίσινγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και μέλος του Μπίλντερμπεργκ, είχε αρνηθεί να μεταβεί εκφράζοντας αμφιβολίες για την επάρκεια των μέτρων ασφαλείας.

Είχαν συμμετάσχει όμως ο Τζιοβάνι Ανιέλι, ιδρυτής της Fiat και μέλος του Μπίλντερμπεργκ, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο Βρετανός μεσολαβητής για την Βοσνία Ντέιβιντ Οουεν, ο τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ και περισσότεροι Έλληνες από κάθε άλλη φορά (ο τότε Πρόεδρος του ΣΕΒ Στέλιος Αργυρός, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως Γιάννης Κωστόπουλος, οι εφοπλιστές Γιώργος Λιβανός, Μιχάλης Περατικός και Γιάννης Λύρας, ο Στέφανος Μάνος, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κ.ά.).

Εκπρόσωπος του Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Δαυίδ της 3Ε. Κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει ως προσκεκλημένοι ο Γεράσιμος Αρσένης (1994 μ.Χ.), ο εφοπλιστής Κώστας Καρράς, ο Θεόδωρος Πάγκαλος (1995 μ.Χ.), ο Γιώργος Παπανδρέου (1995 μ.Χ., 1998 μ.Χ., 2000 μ.Χ.), ο Κώστας Καραμανλής (1998 μ.Χ.), ο Γιάννος Κρανιδιώτης (1999 μ.Χ.), ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Βερέμης (1999 μ.Χ.), ο Συνήγορος του Πολίτη Νικηφόρος Διαμαντούρος (2000 μ.Χ.) και ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου.

Από τον διεθνή χώρο τακτικοί θαμώνες του Μπίλντερμπεργκ είναι ο αμερικανός διπλωμάτης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι και ο προκάτοχός του Ζακ Σαντέρ, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζέιμς Γούλφενσον και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Τζορτζ Ρόμπερτσον.

Το Μπίλντερμπεργκ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση σε διεθνές επίπεδο. Η μυστικότητα που το περιβάλλει όμως δίνει τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας. Τα μέλη του αποκαλούνται «σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση», «προφήτες του καπιταλισμού» και «ανώτατοι ιερείς της παγκοσμιοποίησης».

Παράδειγμα είναι οι ισχυρισμοί που δημοσιεύθηκαν σε γιουγκοσλαβικές εφημερίδες ότι οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί του 1999 μ.Χ. είχαν αποφασιστεί στους κύκλους του Μπίλντερμπεργκ. Επειδή τίποτε δεν μένει κρυφό τα πρακτικά της συνάντησης εκείνης της χρονιάς, που διέρρευσαν στην Βρετανική εφημερίδα των άστεγων «The Big Issue»(!), δείχνουν ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν εκφράσει έντονες αμφιβολίες για την νατοϊκή επέμβαση («Το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται ως αποικιοκρατική δύναμη») αλλά και για το ότι το ΝΑΤΟ είχε δώσει στην Ρωσία carte blanche για να βομβαρδίσει την Τσετσενία.

Η Τριμερής Επιτροπή.

Το 1973 μ.Χ. ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ζήτησε από τον καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκινα διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ιαπωνία για να ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Έτσι γεννήθηκε η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission) της οποίας τα 350 περίπου μέλη και οι προσκεκλημένοι τους συναντώνται κάθε φθινόπωρο εκ περιτροπής στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία.

Η Τριμερής Επιτροπή περιλαμβάνει τρεις περιφερειακές υποεπιτροπές (αμερικανική, ευρωπαϊκή, ιαπωνική) που συναντώνται χωριστά μία φορά τον χρόνο ­ η ευρωπαϊκή συναντήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1999 μ.Χ.

Η Ελλάδα άργησε πολύ να συμμετάσχει στην Τριμερή Επιτροπή. Μέλη της από την Ελλάδα είναι ο Στέλιος Αργυρός, πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ και νυν ευρωβουλευτής, και ο Παναγής Βουρλούμης, πρώην στέλεχος της Τράπεζας Πίστεως και νυν ιδιοκτήτης εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Από τον διεθνή χώρο «τραϊλατεραλιστές» είναι οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και Κλίντον, ο νυν αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο πρώην επικεφαλής της CIA Τζον Ντόιτς, ο Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Αλαν Γκρίνσπαν.

Η Τριμερής Επιτροπή εκατηγορείτο ότι ανέβαζε κυβερνήσεις, λ.χ. ότι ο Ροκφέλερ και ο Μπρεζίνσκι αποφάσισαν να προωθήσουν τον Τζίμι Κάρτερ στον Λευκό Οίκο το 1976μ.Χ. Σήμερα η επιτροπή θεωρείται ότι βρίσκεται σε παρακμή και ότι την συντηρούν κυρίως οι Ιάπωνες.

Πρόσφατα έκανε ανοίγματα στο Μεξικό και στην Νοτιοανατολική Ασία, ενώ την ανακάλυψαν και οι πολέμιοι της παγκοσμιοποίησης: τον περασμένο Νοέμβριο στο Μιλάνο 500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της συνάντησης φωνάζοντας: «Κάτω ο αντικοινωνικός καπιταλισμός» (https://norfid.wordpress.com/2011/11/10/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%84/).

 

Η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission) και η Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg), στο τιμόνι Ελλάδας και Ιταλίας.

Τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα η Ελλάδα και η γειτονική Ιταλία, δύο χώρες με οικονομικά προβλήματα και πολιτικά αδιέξοδα, όλως περιέργως παρακολουθούν τις εξελίξεις να καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Δύο στελέχη της «Τριμερούς Επιτροπής» μιας πανίσχυρης διεθνούς οργάνωσης με παγκόσμια δραστηριότητα από το 1973 μ.Χ., στελεχωμένη από την ελίτ της διεθνούς οικονομίας, με επιχειρηματίες και οικονομολόγους, τραπεζίτες και νομικούς ανώτατου βεληνεκούς, δύο οικονομικοί παράγοντες με καριέρα σε κεντρικές τραπεζικές θέσεις, αναλαμβάνουν το τιμόνι των χωρών τους ως πρωθυπουργοί. Να σημειωθεί ότι και οι δύο δεν έχουν εκλεγεί.

την δραστική παρέμβαση των ισχυρών χωρών της Ευρώπης. Ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Μάριο Μόντι είναι «σωτήρες», «Μεσσίες» ή απλά υλοποιούν προειλημμένες αποφάσεις συγκεκριμένων κέντρων;

Η ιστορία που ακολουθεί είναι διδακτική. Η συνέντευξη που παραχώρησε στη «zougla.gr» ένα μέλος της «Τριμερούς Επιτροπής» ενώ βρισκόταν σε συνάντηση αυτής της κλειστής οργάνωσης στη Χάγη, είναι από τις σπάνιες που καταγράφονται και που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες της «Τριμερούς».

Ένα είναι, ωστόσο, το συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί. Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την αλληλουχία γεγονότων που διαμόρφωσαν το τρέχον σκηνικό. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να ηγείται της ελληνικής κυβέρνησης και ο Μάριο Μόντι να αναλαμβάνει τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ιταλία και όλα αυτά εντός ολίγων ημερών.

Το 1973 μ.Χ., μεσούσης της πρώτης πετρελαϊκής κρίσης, ο ισχυρός άνδρας της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας και του πετρελαίου, Ντέϊβιντ Ρόκφελερ, ίδρυσε την λεγόμενη «Τριμερή Επιτροπή».

Η ιδρυτική πράξη λαμβάνει χώρα στο Τόκιο από την 21η έως και την 23η Οκτωβρίου. Η πρόταση για την ίδρυση της Τριμερούς κατατέθηκε από τον ισχυρό άνδρα της Αμερικής την προηγούμενη χρονιά, το 1972 μ.Χ., κατά την ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπέργκ (Bilderberg) και έγινε αποδεκτή.

Η «γέννεση» της Τριμερούς λαμβάνει χώρα μέσα από τα «σωθικά» της Λέσχης Bilderberg, η οποία τον Οκτώβριο του 1973 μ.Χ. συνεδριάζει στο Τόκιο. Κατά τον Ρόκφέλερ υπήρχε άμεση ανάγκη να ενσωματωθεί και η Ιαπωνία στον σκληρό πυρήνα της Λέσχης η οποία θα συζητούσε και θα αποφάσιζε την πορεία της Οικονομίας και της Πολιτικής σε πλανητικό επίπεδο. Η Λέσχη Bilderberg , δηλαδή η «μήτρα», μέχρι τότε κάλυπτε την ανάγκη αυτή μόνον για την περιοχή της Βορειοατλαντικής κοινότητας, Βόρειος Αμερική – Ευρώπη.

Η πρώτη συνεδρίαση σε πλήρη σύνθεση της Τριμερούς πραγματοποιείται το 1976 μ.Χ. στο Κιότο της Ιαπωνίας. Λίγο πριν από την λήξη του πολέμου του Βιετνάμ και με δεδομένη την επερχόμενη «νέα τάξη πραγμάτων», με την Σοβιετική ένωση να περνά σε ένα νέο στάδιο διεθνούς επιρροής που θα κατέληγε στην εμπλοκή της στην Αγκόλα, την Μοζαμβίκη, το Αφγανιστάν κ.λπ., ο Ροκφέλερ επιχειρεί να προσεγγίσει τη παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω ενός μοντέλου «τεχνοκρατικού εξορθολογισμού» παρακάμπτοντας τα θεσπισμένα – συνταγματικά καθιερωμένα κρατικά όργανα και θεσμούς. Στην Τριμερή συμμετέχουν τρία σύνολα. Η Βόρειος Αμερική, η Ευρώπη και η Ιαπωνία (μόνη χώρα από την Ασία). Πρόκειται για τον πρώην «Δυτικό Κόσμο».

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, επικεφαλής του Ομίλου Chase Manhattan επηρεάζεται από έναν άνθρωπο ο οποίος αποκτά σταδιακά σημαντική διεθνή επιρροή. Συγγραφέας του βιβλίου «In between two ages» είναι αυτός που «συνιστά» την υλοποίηση της ιδέας «Τριμερής Επιτροπή».

Ο δημοσιογράφος Bill Moyers γράφει το 1980 μ.Χ.: «David Rockefeller is the most conspicuous representative today of the ruling class, a multinational fraternity of men who shape the global economy and manage the flow of its capital…Private citizen David Rockefeller is accorded privileges of a head of state…He is untouched by customs or passport offices and hardly pauses for traffic lights».

Με απλά λόγια, ο κ. Ροκφέλερ είναι υπεράνω θεσμών, κυβερνήσεων, κρατικών δομών.

Διασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή των κεφαλαίων του. Διαμορφώνει την εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας.

Πρώτος επικεφαλής της Τριμερούς τοποθετείται ο κ. Ζμπίγκνιου Μπρεζίνκσι, δεξί χέρι του προέδρου Τζίμι Κάρτερ, ισχυρότατος παράγων στην διαμόρφωση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

Από την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου και μετά, αν όχι ήδη από καιρό, ο προσανατολισμός της Τριμερούς αλλάζει.

Άλλωστε, και ο κόσμος άλλαξε. Στον πυρήνα, ωστόσο, της Τριμερούς παραμένει και ενισχύεται η έννοια της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω των τεχνοκρατών. Μα τι είναι οι τεχνοκράτες αυτοί ; Πρόκειται για την

Τραπεζική και επιχειρηματική ελίτ που διαμορφώνει οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές,

Ελέγχει και προωθεί την παραγωγή πανεπιστημιακής γνώσης,

Συμμετέχει στον έλεγχο της θρησκευτικής δραστηριότητας με άξονα τον θρησκευτικό «αντιδογματισμό» (αν και το 1983 μ.Χ. ο Ποντίφικας «ευλόγησε» δημόσια μάλιστα τις εργασίες της Τριμερούς) και

Τέλος συμμετέχει στην δυναμική διαμόρφωση πολιτικών συσχετισμών.

Εχθρός των συντηρητικών – θρησκευτικού τύπου δογματισμών, η Τριμερής βασίζει την ισχύ της στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, στην χρηματοπιστωτική αγορά και στην δύναμη των καρτέλ των πολυεθνικών.

Η σύνθεση της Τριμερούς αποτελείται από τρία υποσύνολα. Τα 170 μέλη που προέρχονται από την Ευρώπη, 120 από την Βόρειο Αμερική και πάνω από 100 πλέον που προέρχονται από τον χώρο του Ειρηνικού και της Ασίας.

Η ώρα των μελών της Τριμερούς

Ποια πρόσωπα της επικαιρότητας συμμετέχουν στην «Τριμερή»;

Μία πρώτη γεύση θα είναι αρκετή για να εξηγήσει κανείς τις σύνθετες καταστάσεις που βιώνει η Ελλάδα, η Ευρωζώνη και η διεθνής οικονομία. Ας επικεντρωθεί ωστόσο το ενδιαφέρον στα απολύτως «δικά μας».

«Τα πρόσωπα»

Ο Μάριο Μόντι, επιφανής Ιταλός οικονομολόγος, επίτροπος στην Κομισιόν. Είναι ο επικεφαλής (πρόεδρος) του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Τριμερούς. Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της οργάνωσης. Προωθείται ως νέος πρωθυπουργός στην υπό οικονομική κρίση Ιταλία.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, μέλος της Τριμερούς. Επεβλήθη ως πρωθυπουργός στην υπό οικονομική κατάρρευση Ελλάδα.

Οι «εκλεκτοί»

Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι αρκετοί εκείνοι που επέλεξαν, στην συνέχεια διεκδίκησαν και τέλος κατάφεραν, με αντίτιμο βεβαίως την πιστή εφαρμογή του καταστατικού της Τριμερούς, να γίνουν μέλη της οργάνωσης.

Έχουμε λοιπόν: Τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γ. Βασιλείου. Συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή της Τριμερούς. Επιχειρηματίας, πρώην κομμουνιστής. Πρώην βασικός συνομιλητής με την Ε.Ε. για την ένταξη της Κύπρου. Βασικός συνομιλητής για την λύση του Κυπριακού (σχέδιο Βασιλείου).

Τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου είναι και πρωθυπουργός. Τραπεζίτης, καθηγητής στο Χάρβαρντ. Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Πρώην διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος. Συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Γιώργο Γεννηματά, τον Κώστα Σημίτη. Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών.

Τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επιχειρηματία, πρώην Πρόεδρο του ΣΕΒ, απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών.

Τον Αλέξη Παπαχελά. Διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή», απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών.

Τον Παναγιώτη Βουρλούμη. Συμμετέχει στην εκτελεστική επιτροπή της Τριμερούς. Ανώτερο (πρόσφατα) στέλεχος του Ομίλου Rothschild, πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ, πρώην στέλεχος της Alpha Bank.

Το 1980 μ.Χ., ένας ακροδεξιός βουλευτής στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο Λόρενς Μακντόναλντ, αποφασίζει να αποκαλύψει τις δραστηριότητες της Τριμερούς. Συγγράφει έκθεση και την παραπέμπει στο αμερικανικό Κοινοβούλιο για περαιτέρω έρευνα. Ο Μακντόναλντ αποτελεί τμήμα, αν όχι σημαία, του αντικομμουνισμού. Ωστόσο, εκθέτει τους Ροκφέλερ και καταγγέλλει σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Είναι περίεργο, όμως, πως στην ίδια καταγγελία καταλήγει και ένας γνωστός εκπρόσωπος της κυνηγημένης αμερικανικής Αριστεράς. Ο Νόαμ Τσόμσκι, ο καθηγητής συγκριτικής γλωσσολογίας, με τον αιχμηρό λόγο και τη σαφή προοδευτική του στάση καταγγέλλει με τη σειρά του τους σκοπούς της Τριμερούς.

Το 1983 μ.Χ. ο Μακντόναλντ σκοτώνεται πάνω από τη Σαχαλίνη. Ήταν επιβάτης της μοιραίας πτήσης KAL 007, του κορεατικού Τζάμπο που κατέρριψαν οι Σοβιετικοί. Το τι επακολούθησε είναι γνωστό. Αργότερα εκδίδεται ένα σύγγραμμα με τίτλο «No Apologies» του Coldwater, στο οποίο συγκεντρώνεται όλες οι κριτικές και γενικότερα οι προσεγγίσεις γύρω από την «Τριμερή Επιτροπή».

Από τότε μέχρι σήμερα, στην οργάνωση των Ροκφέλερ εισήλθαν η Ολμπράιτ (Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α.), ο περίφημος υπουργός Εξωτερικών της Ε.Ε. Χαβιέ Σολάνα, ο Τζών Νεγροπόντε πρώην υπεύθυνος Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ, πρέσβης, υφυπουργός κ.α ή ο λουξεμβουργιανός Σαντέρ, πρώην πρωθυπουργός και ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Μπίλντ κλπ.

Συμμετέχει επίσης ένα μεγάλος μέρος της πανεπιστημιακής επιστημονικής ελίτ των Η.Π.Α., της Ευρώπης και της Ιαπωνίας αλλά και άλλων πλέον χωρών από την Ινδονησία έως την Τουρκία. Συμμετέχουν εξέχοντες νομικοί και επιφανή στελέχη της διεθνούς τραπεζικής κοινότητας.

Μέλος και πρώην διοικητής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Άλαν Γκρίνσπαν ,ο Χένρυ Κίσσινγκερ, γνωστοί πολιτικοί Ευρωπαϊκών χωρών, ανώτερα στελέχη πολυεθνικών και πετρελαϊκών εταιρειών και… , αυτό αν είναι εξέλιξη, κυβερνητικά, τραπεζικά και επιστημονικά στελέχη από τις πρώην Ανατολικές χώρες διότι ο κόσμος όντως άλλαξε άρδην.

Ο κατάλογος είναι μακρύς. Το συμπέρασμα βραχύτατο. Η Τριμερής αποτελεί την παγκόσμια δεξαμενή στελεχών για την επάνδρωση ομάδων κρούσης και ειδικών αναγκών (Μόντι και Παπαδήμος), στελέχωση τραπεζικών ομίλων, στελέχωση των κέντρων πολιτικής επικοινωνίας, τη διαμόρφωση εσωτερικών και ευρύτερων συσχετισμών παγκοσμίως.

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Η «Μήτρα».

Η περίφημη και επίκεντρο ενδιαφέροντος, συνομωσιολογικού ή πολιτικού περιεχομένου, Λέσχη, πρωτοσυνεδρίασε το 1954 μ.Χ. στην τοποθεσία Μπίλντεμπεργκ (κοντά στο Άρνεμ), στην Ολλανδία. Ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών ευρωπαίων συντηρητικών και υπερσυντηρητικών πολιτικών της εποχής οι οποίοι ανησύχησαν σφόδρα για την κλιμάκωση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και αποφάσισαν να συζητηθεί το ζήτημα προκειμένου να ανατραπεί το αντιαμερικανικό κλίμα.

Με αναμφισβήτητο ψυχροπολεμικό χαρακτήρα , καθιερώθηκε έκτοτε ως ετήσια συνάντηση υψίστης σημασίας με προσκεκλημένους αποκλειστικά από την Αμερική και την Ευρώπη και εξελίχθηκε σε Forum διαμόρφωσης πολιτικής και οικονομικής τακτικής και επιλογής μακροπρόθεσμων στρατηγικών.

Η «Λέσχη» κλειστή και εξαιρετικά «ολιγομίλητη» συγκεντρώνει από τότε την επιχειρηματική, τραπεζική και πολιτική αφρόκρεμα των ΗΠΑ κυρίως και της Ευρώπης, με προτεινόμενες και ελεγχόμενες πάντα προσκλήσεις σε ..τρίτα πρόσωπα τα οποία στην συνέχεια ανάλογα με τις θέσεις που κατέχουν ενσωματώνονται στον κύριο κορμό της Λέσχης. Η Βορειοατλαντική πολιτική και επιχειρηματική ελίτ καθώς και επιλεγμένοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι ακόμη και διανοούμενοι , προσκαλούνται να εκθέσουν απόψεις και γνώμες.

Προφανώς οι συναντήσεις αυτές καταλήγουν στην υιοθέτηση συμπερασμάτων. Τα συμπεράσματα αυτά προωθούνται προς υλοποίηση αν και εφόσον κριθούν εφαρμόσιμα. Η υιοθέτηση συμπερασμάτων μπορεί να είναι βραχυπροθέσμου (Γιουγκοσλαβία επί παραδείγματι), μεσοπροθέσμου (χρηματοπιστωτική κρίση) ή μακροπροθέσμου χαρακτήρα (σχέσεις Δύσης – Κίνας ή ένταξη ή όχι της Ρωσίας σε δυτικούς μηχανισμούς κ.α.).

Η λέσχη προηγήθηκε χρονικά της «Τριμερούς». Ο ιδρυτής της «Τριμερούς» Ντέιβιντ Ρόκφελερ ανεδείχθη στην πορεία ως θεσμικός σύμβουλος της Λέσχης. Ενεργά μέλη της «Τριμερούς» προσκαλούνται περιοδικά ή σταθερά στις συναντήσεις της Λέσχης.

Επί της ουσίας πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία. Αυτήν την περίοδο μέλος της «Διοικούσας» της Λέσχης είναι ο κ. Τσούκαλης, καθηγητής και πρόεδρος του ELIAMEP. Μόνιμο μέλος στον σκληρό πυρήνα είναι ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Δαυίδ.

Στις ετήσιες συναντήσεις προσκαλούνται πρωθυπουργοί, υπουργοί και πολιτικά στελέχη χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι μέλη της «Τριμερούς» ή της Λέσχης. (Ακόμη και ο ….Γιώργος Αλογοσκούφης έχει προσκληθεί επί παραδείγματι).

Επί πολλά χρόνια ο καθηγητής ιστορίας κ. Καρράς στην Αγγλία (της γνωστής οικογενείας) ήταν μόνιμο ανώτερο στέλεχος της Λέσχης με ενεργή δράση στην διαμόρφωση συνεργατικών – συναινετικών πολιτικών στα Βαλκάνια (βλέπε Σκόπια, Ελληνοτουρκικά, διαβαλκανικά, Νοτιοανατολική Ευρώπη – πρώην Ανατολικό Μπλοκ κλπ).

Υπήρξαν και πιο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την διαμόρφωση κλίματος «Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης» στα Βαλκάνια μετά την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, την σύσταση Ινστιτούτου Βαλκανικών και Ευρωασιατικών μελετών, (Καύκασος, Μέση Ανατολή, Εγγύς Ανατολή, Αραβία, Ισραήλ) με έδρα την Θεσσαλονίκη και με την ανάμιξη ισχυρών παραγόντων (Μπραδήμας επί παραδείγματι κλπ.).

Τι είναι η “Trilateral Commission”

Η Τριμερής αποτελεί την κατάληξη της φιλοσοφίας της αποδυνάμωσης του κράτους. Δεν πρόκειται για κάποια αντιεξουσιαστική βεβαίως προσέγγιση αλλά για την βεβαιότητα ότι οι ηγεσίες των εταιρειών είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν και να διαχειριστούν τα «τρέχοντα» μεταξύ των οποίων και τις κοινωνίες, αποτελεσματικότερα και άρα φθηνότερα και κυρίως χωρίς περιορισμούς.

Ήταν η περίοδος όπου τα κράτη και το πολιτικό προσωπικό πρόβαλαν , ακόμη, εμπόδια στην άνευ όρων και ορίων επέκταση της ισχύος των ιδιωτικών συμφερόντων των εταιρειών ,πολυεθνικών ομίλων και τραπεζών.

Ο ιδρυτής της Τριμερούς Ντέιβιντ Ρόκφελερ ήταν σαφής « πρέπει να μειωθεί ο ρόλος της κυβέρνησης. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που έκανε η κυβέρνηση και οι εταιρείες φαίνονται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό».

Στην πορεία απεδείχθη πώς οι κυβερνήσεις και η Πολιτική απώλεσε βαθμηδόν τις εξουσίες που είχε. Η κυριαρχία του τραπεζικού τομέα , η γιγαντιαία ανάπτυξη του παρατραπεζικού τομέα με τους οίκους αξιολόγησης να αποκτούν εξουσίες επιβολής των πορισμάτων τους και διαμόρφωσης σύμφωνα με αυτά των αγορών και παράλληλα η επέκταση πέραν κάθε ορίου της τοξικότητας των τραπεζικών και παρατραπεζικών προϊόντων, η θεσμοποίηση της επέλασης των κερδοσκόπων δηλαδή, όλα τα παραπάνω και καθένα ξεχωριστά, συνετέλεσαν στην οικοδόμηση του σημερινού χρηματοπιστωτικού τοπίου.

Είναι εντυπωσιακό πώς θεωρητικοί όπως ο Χάντιγκτον, ο οποίος αργότερα ασχολήθηκε με το άκρως συντηρητικό αλλά και απειλητικό « Σύγκρουση Πολιτισμών» ,το άγιο δισκοπότηρο της κυριαρχία των Μπους και των ευαγγελιστών προτεσταντών στην αμερικανική πολιτική σκηνή, κατ αρχήν αποτέλεσαν την θεωρητική αιχμή του δόρατος των προοπτικών της Τριμερούς.

Πολύ αργότερα ορισμένοι δυτικοί διανοούμενοι άρχισαν να ασχολούνται διεξοδικά με την ίδια την λογική του εγχειρήματος Ρόκφελερ αντιλαμβανόμενοι πώς η αμερικανική κοινωνία καταρχάς και οι υπόλοιπες δυτικές κοινωνίες οδηγούνται αναπόφευκτα στην θεσμοποίηση του δημοκρατικού ελλείμματος. Είναι εκπληκτικό πώς με καθυστέρηση η Ευρώπη, η Γαλλία και η Γερμανία εν πρώτοις, ακολουθούν αυτήν την λογική.

Πρόκειται για τους δύο ηγέτες οι οποίοι αναλαμβάνουν την ευθύνη να καθορίσουν στις ευρωπαϊκές «νομαρχίες», την Ελλάδα και την Ιταλία το πότε, το πώς και με ποιόν θα οδηγηθούν σε εκλογές. Είναι χαρακτηριστική μία δήλωση Σαρκοζί. «Θα δείξουμε στην Ελλάδα και την Ιταλία ποιος είναι ο σωστός δρόμος».

Η νέα αυτή τάση στην οποία καταλήγουν Βερολίνο και Παρίσι χρειάζεται και τα πρόσωπα τα οποία θα υλοποιήσουν τα προαπαιτούμενα. Το πείραμα συνεχίζεται με δύο συγκεκριμένους παράγοντες ,και ώ του θαύματος και οι δύο είναι μέλη, το ένα μάλιστα εξέχων, της Τριμερούς.

Ο κ. Μάριο Μόντι, του οποίου οι διασυνδέσεις με το σκοτεινό παρελθόν των πρωταγωνιστών του σκανδάλου της Χριστιανοδημοκρατίας «P2», του μείγματος δηλαδή ακροδεξιάς, μαφίας, καθολικισμού, μασονικής στοάς και τραπεζικής διαφθοράς, αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στην Ιταλία, και ο Λουκάς Παπαδήμος, εντελώς συμπωματικά, βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της επιχείρησης « Tecnocrati». Τυχαίο;

Η ακαδημαϊκός από την Αυστραλία Σάρον Μπέντερ στο βιβλίο της ”Suiting themselves: how corporations drive the global agenda”, γράφει: «H Tριμερής Επιτροπή» είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο δίκτυα εταιρειών μπορούν να συμπεριλάβουν υψηλά ιστάμενους σε κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις μέσα στις συμμαχίες τους σα συμμάχους εναντίον της δημοκρατίας. Η TC δημιουργήθηκε για να διαμορφώσει τη δημόσια πολιτική σε μια εποχή που η δημοκρατία έθετε εξοργιστικά εμπόδια στις πολυεθνικές».

Πολλά χρόνια αργότερα και μετά την εκλογή Μπαράκ Ομπάμα, οι δυτικές κοινωνίες επανέρχονται σε σκηνικό σύγκρουσης μεταξύ Πολιτικής και απολιτικών μηχανισμών εξουσίας, στην παρούσα φάση, τον τραπεζικό τομέα. Η Ευρώπη το αντιμετωπίζει καθυστερημένα. Η Αμερική βρέθηκε πιο μπροστά. Το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο (https://norfid.wordpress.com/2011/11/14/%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-trilateral-commission-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%bd%cf%84%ce%b5/).

 <