Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, πολλοί άνθρωποι, συχνά από διαφορετικές πολικές κατευθύνσεις, προτείνουν διάφορα μέτρα για την διάσωση της πατρίδας μας, και των οποίων οι απόψεις πολλές φορές συμφωνούν μεταξύ τους.
Στο παρακάτω άρθρο, θα γίνει μία εκτενής παρουσίαση διάφορων πολιτικών προτάσεων για την ανόρθωση της πατρίδας μας, τις οποίες κατέγραψα ύστερα από αρκετές συζητήσεις που είχα μαζί τους.
[Εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση, αυτό το άρθρο δεν είναι ένα πολιτικό μανιφέστο, ούτε και πρόγραμμα κόμματος, και φυσικά δεν διεκδικεί κανένα αλάθητο, αφού αλώστε πολλές άλλες προτάσεις μπορούν να προστεθούν σε αυτό, αλλά απλώς μία παράθεση της γνώμης πολλών ανθρώπων του λαού για την ανόρθωση της πατρίδας μας].
Έτσι, αρχικά ένας δάσκαλος μου από όταν ήμουν στο Δημοτικό πρότεινε το εξής:
Άμεση απόκτηση Πυρηνικών από την πατρίδα μας για την προστασία της από όλους τους εχθρικούς γείτονες που την περικυκλώνουν (π.χ. Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιταλία, όπως είχε προταθεί (επί πληρωμής φυσικά) από στρατηγούς της πρώην ΕΣΣΔ το 1991 στον στρατηγό Γρυλάκη επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά αυτός αρνήθηκε τότε), ιδιαίτερα τώρα που ο ισλαμιστής Ερντογάν ζητάει ανάπτυξη πυρηνικών στην Τουρκία.
[Φυσικά, υποστηρίζεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%83%CE%B5/), ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του Σαντάμ Χουσεΐν, ο οποίος ήθελε επίσης να αποκτήσει πυρηνικά κόντρα στα σχέδια των ΗΠΑ και «έφαγε τελικά το κεφάλι του»].
Παράλληλα, άλλος δάσκαλος είχε προτείνει την δημιουργία ισχυρού στρατού στο πρότυπο του στρατού του Ισραήλ τα έτη 1967 και 1973, ο οποίος ανεξαρτήτως της ισχύος και αριθμητικής υπέροχης του εχθρού, «πελέκησε» τον στρατό 200.000.000 Αράβων, κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς με τους Τούρκους και κάθε εχθρικό γείτονα μας.
Αν η πατρίδα μας αποχωρήσει από την ΕΕ, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα χρονικό διάστημα για ελλείψεις σε φάρμακα, ρεύμα, καύσιμα και νερό, οπότε η χώρα μας, θα πρέπει να αποκτήσει πρώτα μεγάλα απόθεμα αυτών των προϊόντων (και λόγω πιθανού εμπάργκο των Ευρωπαίων εις βάρος μας).

Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι η πατρίδα μας, μέσω νέων διακρατικών συμφωνιών μπορέσει να σταθεί ξανά στα ποδιά της πριν αρχίσει ξανά  να ανακάμπτει.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι μία ενδεχομένη διάλυση της ΕΕ, συμφέρει την περίοδο αυτή, τόσο τις ΗΠΑ, όσο και την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).
Αν χρειαστεί να βγούμε από την ΕΕ, να κόψουμε εθνικό νόμισμα, την δραχμή (κανονικά και όχι όπως έγινε το 2015), και σύναψη συμμαχιών με Μεγάλες Δυνάμεις κατά περίπτωση (Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία και άλλες Ευρωπαϊκές και μη ισχυρές χώρες), με βάση και μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα.
[Ακριβώς όπως δηλαδή έλεγαν δηλαδή και οι Βρετανοί για την πατρίδα τους: «Η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει μονίμους συμμάχους, άλλα μόνιμα συμφέροντα»].
Παράλληλα, πρέπει να γίνει εκμετάλλευση της σπουδαίας γεωπολιτικής θέσης της πατρίδας μας στις διαπραγματεύσεις με αυτές, με προσφορά για την συμμαχία μας με αυτές εμπορικών και στρατιωτικών ναυτικών βάσεων (με κλείσιμο των βάσεων όσων χωρών δεν συμφωνούν με την κρατική μας πολιτική), μερίδιο από τα κοιτάσματα του Αιγαίου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), και στα πλούσια ορυκτά της χώρας μας (π.χ. χρυσό και σπάνιες γαίες).
Παράλληλα θα πρέπει να προβούμε με την Μεγάλη Δύναμη με την οποία θα επιλέξουμε να συμμαχήσουμε στην σύναψη και διμερών οικονομικών συμφωνιών, όπως και στρατιωτικής συμμαχίας, παράλληλα με τις «Βαλκανικές» και «Ασιατικές» συμμαχίες που αναφέρθηκαν παραπάνω.
[Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι η γεωπολιτική σημασία της πατρίδας μας είναι πολύ σπουδαία, αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν στον Ψυχρό Πόλεμο οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία να μας κρατήσουν για να μην πέσουμε στα χέρια της ΕΣΣΔ, ενώ εάν δεν η πατρίδα μας δε είχε πλούτο δεν θα προσπαθούσαν στις μέρες μας να μας τον αρπάξουν μέσω των μνημονίων].
Άμεση αμυντική θωράκιση και ναρκοθέτηση όλων των νησιών του Αιγαίου και επαναστρατικοποίηση τους, κατασκευή υπογείων βάσεων σε αυτά, με την καθιέρωση συχνών περιπολιών σε αυτά ισχυρών πλοίων του πολεμικού μας στόλου, όπως και μονάδων κομάντος των Υποβρυχίων Καταστροφών και των Ειδικών Δυνάμεων.
Οριοθέτηση και ανακήρυξη της ΑΟΖ μας σε συνεννόηση με όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη (Κύπρο, Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτο, Συρία, Ισραήλ), εκτός των εχθρικών για εμάς Τουρκίας και του ισλαμικού κράτους της Τρίπολης στην Λιβύη που την αμφισβητούν (με παράλληλη στήριξη του συμμάχου του Σίσι, του στρατηγού Χάφταρ).

Παράλληλα, θα πρέπει να προβούμε στην σύναψη συμμαχιών με χώρες στις οποίες η Τουρκία έχει επιτεθεί ή έχει εχθρικές σχέσεις (π.χ. Κύπρο, Ιράν, Ιράκ, Συρία, Αρμενία), όπως και με Βαλκανικά κράτη (π.χ. Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία).
Με τις συμμαχίες αυτές, οι οποίες συμφέρουν και τα άλλα κράτη που θα τις συνάψουν, θα περικυκλώσουμε τον Άξονα με τον οποίο η Τουρκία προσπαθεί να μας περικυκλώσει (Αλβανία, Σκοπιά και ίσως και Βουλγαρία), άλλα και την ίδια.
Και παράλληλα, με τον «Νέο Βαλκανικό Άξονα» (σαν αυτόν των Βαλκανικών Πολέμων), θα συγκρατούμε τους πάντα αναθεωρητικούς προς εμάς Βουλγάρους να προβούν σε ενέργειες εις βάρος της πατρίδας μας.
[Ο Άξονας αυτός θα μοιάζει με την συμμαχία της Ελλάδας και της Βουλγαρίας στην κρίση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 1987, όταν η Τουρκία υποχώρησε κάτω από την συνδυασμένη πίεση της Ελλάδας και της Βουλγαρίας].
Παράλληλα, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, θα πρέπει κατά άλλους να συμμαχήσουμε και να εξοπλίσουμε τους Κούρδους αντάρτες του PKK για να εξεγερθούν αυτοί ενάντια στους Τούρκους εν είδει αντιπερισπασμού και παράλληλα, να εξοπλίσουμε και τους επανεμφανιζόμενους Αρμένιους αντάρτες του ASALA στην Τουρκία.
Παράλληλα, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, προτείνεται και η στήριξη ανταρτικού στην Βόρεια Ήπειρο, στο πρότυπο τόσο του MABH, όσο και του Μακεδονικού Αγώνα, το οποίο θα στοχεύει όχι μόνο στην απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου, η οποία υφίσταται πολιτική γενοκτονίας από τους Αλβανούς, άλλα και στο σαμποτάζ των στρατιωτικών βάσεων των Τούρκων και των Αλβανών συμμάχων τους στην περιοχή (π.χ. στην Αυλώνα).
[Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι Τούρκοι κατηγορούσαν χωρίς αποδείξεις την πατρίδα μας, ότι είχε συμμαχήσει με την Συρία του Άσαντ, ενώ στήριζε παράλληλα από τότε τους Κούρδους αντάρτες του PKK, αφού είναι γνωστό ότι από τότε η Τουρκία προσπαθούσε να καταλάβει με την βία τόσο Ελληνικά, όσο και Συριακά εδάφη].
Επέκταση των ναυτικών μας μιλίων με βάση το Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο στα 12 μίλια.
Ενίσχυση του εξοπλισμού της Αστυνομίας, τόσο σε περίπτωση εξέγερσης τρομοκρατών και ισλαμιστών εντός χωράς με παράλληλη αύξηση των Αρμοδιοτήτων αυτής.
Απαγόρευση εφαρμογής της Σαρίας στην πατρίδα μας, καθώς και της παράνομης εκλογής ψευτομουφτήδων στην Δυτική Θράκη, με παράλληλο κλείσιμο του τουρκικού προξενείου σε αυτή.

Εκδίωξη όλων των ΜΚΟ από τα νησιά (αλλά και όλη την Ελλάδα), οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα εκεί, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, χρηματοδοτούμενες από τους Τούρκους, το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία και τον Σόρος.
Διατήρηση της Επίκλησης στην Αγία, Ομοούσια και Αδιαίρετη Τριάδα στο Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, όπως το όρισαν εξαρχής οι Απελευθερωτές της, δηλαδή οι ήρωες της Εθνεγερσίας του 1821, οι οποίοι πολεμούσαν όλοι σαν καλοί πατριώτες: «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και για την Ορθοδοξία».
Υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές κράτους.
Εκτενής στήριξη και χρήση όλων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων από την πατρίδα μας για την προώθηση και των γεωπολιτικών της συμφερόντων (http://www.oodegr.com/oode/orthod/genika/gewpolitiki1.htm).
Πλήρης Σεβασμός του Αυτοδιοίκητου του Αγίου Ορούς.
Επανασύσταση χωροφυλακής.
ΒΕΤΟ ένταξης στα Σκόπια και σε Αλβανία και Τουρκία όσο είμαστε στην ΕΕ, που δεν τηρούν την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και μας εκβιάζουν στα εθνικά μας θέματα.
Ίδρυση νέων προτύπων πόλεων, τόσο στην Δυτική Θράκη, όπως και σε όλα τα  ακριτικά εδάφη της Ελλάδας από φτωχούς γηγενείς Έλληνες και ενίσχυση του Ελληνικού στοιχείου σε αυτές.
Ανακατασκευή φράχτη στον Έβρο για την μη είσοδο λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.
Επαναρκοθέτηση των συνόρων μας με Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία και πλήρης περίφραξη αυτών.
Τήρηση όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Έλεγχος τιμών και επιβολή πλαφόν σε αυτές.
Κατασκευή νέων δρόμων από την Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι θα φτάνουν μέσω διάνοιξης τούνελ σε βουνά απευθείας από την Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα, αντί μέσω της Πελοποννήσου.
Μείωση φορών στα καύσιμα και τα διόδια.

Ενίσχυση Ελληνικής Βιομηχανίας και Βιοτεχνίας.
Επανίδρυση Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και συνεχής ενίσχυση της για την αυτάρκεια του Ελληνικού στρατού.
Παροχή δικαιώματος ψήφου σε όλους τους Έλληνες ομογενείς στις Εθνικές Εκλογές. 
Προστασία της Πρώτης κατοικίας.
Επίδομα ανεργίας σε κάθε άνεργο.
Ίδρυση ομάδων περιφρούρησης σε κάθε πόλη.
Απαγόρευση ανήθικων θεαμάτων από τα ΜΜΕ.
Δημιουργία από το κράτος δημόσιων έργων για την δημιουργία νέων θέσεων Εργασίας, αλλά Κενής, καθώς και άσκηση προστατευτικής οικονομικής πολιτικής από αυτό.
Επιβολή δεσμευτικών δημοψηφισμάτων σαν της Ελβετίας για σημαντικά εθνικά θέματα.
Αποχώρηση της πατρίδας μας από την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.
Πλήρης διαχωρισμός της υπηκοότητας από την ιθαγένεια.
Ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας από το κράτος για την αυτάρκεια αυτού και την εξυπηρέτηση των πολιτών του.
Μονιμότητά σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Προσπάθεια-Πολιτική Εκστρατεία για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
Χορήγηση αξιοπρεπούς Σύνταξης στον ηρωικό πατριώτη Στίβεν Λάλα.
Προστασία όλων των Ελληνικών μειονοτήτων παγκόσμια.
Εθνικοποίηση Εθνικής Τράπεζας.
Μείωση του Φ.Π.Α. στο 5%.

Αύξηση καλλιεργήσιμης γης και χωραφιών στην Ελλάδα, με την χρήση της τεχνολογίας που χρησιμοποίησε το Ισραήλ για να κάνει εύφορη την γη του Σινά (και την οποία περιοχή βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί πριν την επιστρέψουν τελικά στην Αίγυπτο για να μην τους δώσουν μία εύφορη γη με δικά τους έξοδα), όσο την είχε στην κατοχή του, για την αυτάρκεια διατροφής του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού.
Ενίσχυση του Ελληνικού Εμπορικού και πολεμικού στόλου (Γιατί ως γνωστόν, «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος»).
Όσοι κριθούν ένοχοι για κλοπή δημοσίου χρήματος, αυτοί, όπως και οι συγγενείς τους αν έπραξαν τα ιδιά, να χάνουν αυτόματα όλα τα πολιτικά τους δικαιώματα.
Μείωση του αριθμού των Υπουργείων συνολικά.
Δωρεάν παιδιά σε μαθητές και φοιτητές, όπως επίσης και δωρεάν παροχής βιβλίων-συγγραμμάτων σε αυτούς, στέγης και διατροφής σε κρατικές λέσχες.
Δημοσιά και εξασφαλισμένη Ασφάλιση, ΙΚΑ, και Δωρεάν Υγειά.
Αναδρομική έρευνα για το Πόθεν Έσχες όλων των Ελλήνων πολιτικών τα τελευταία πενήντα χρονιά για κάθε πολιτικό κόμμα, με άνοιγμα των λογαριασμών όλων χωρίς εξαιρέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Μείωση του αριθμού των Εδρών των βουλευτών, μόνο μία δυνατότητα εκλογής αυτών, μείωση του μισθού τους, κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, έλεγχος κάθε εβδομάδας των οικονομικών τους από ανεξάρτητες αρχές (στην ουσία συνεχής έλεγχος του Πόθεν Έσχες αυτών).
Οι καταδικασθέντες για κάθε είδους σκάνδαλο βουλευτές να χάνουν αυτόματα την δυνατότητα να θέσουν ξανά υποψηφιότητα για όλη τους την ζωή,
Έρευνα για το ποια επαγγέλματα και σε τι αριθμό θέσεων έχει ανάγκη το κράτος κάθε χρόνο, η σωστή ενημέρωση αυτών για το ποιο επάγγελμα θα ήταν καλό να ακολουθήσουν με βάση τις ικανότητες και η εκ των προτέρων επιλογή των αξιότερων από αυτούς για σημαντικές θέσεις στο κράτος με αξιοκρατικά κριτήρια.
Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, μία Εξεταστική Επιτροπή, θα καθοδηγεί τους νέους στην κατάλληλη για τον καθένα τους εκπαίδευση και Σπουδές, με παράλληλη επιλογή ικανών και προθύμων να διδάξουν τους μαθητές δασκάλων και καθηγητών.
Επαναφορά του θεσμού της Αριστείας.
Συνεχής αξιολόγηση των Δημοσίων Υπάλληλων.
Η οικονομία θα πρέπει να είναι κρατικά ελεγχόμενη.

Να γίνει κατασκευή λιμανιών στην Πελοπόννησο και την Νότια Κρήτη για την μεταφορά εμπορευμάτων από Κίνα και Ινδία.

Να γίνει κατασκευή σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα και να συνδεθούν τα σιδηροδρομικά δίκτυα για την εύκολη και ταχύτατη μεταφορά προϊόντων από την Πελοπόννησο και την υπόλοιπη Ελλάδα και την Θράκη για την μεταφορά εμπορευμάτων από εκεί μέσω Βουλγαρίας και Μαύρης Θάλασσας (με οδικό δίκτυο, σιδηρόδρομο ή μέσω πλοίων) ως και την Ρωσία.

Να γίνει κατασκευή απευθείας δρόμου από Αττική μέσω Στερεάς και Θεσσαλίας προς Ήπειρο και Μακεδονία (με την κατασκευή νέων οδικών δικτυών παραθαλάσσια και το άνοιγμα νέων οδικών δικτύων διαμέσου σηράγγων  στα βουνά), χωρίς όσοι πηγαίνουν σε Ήπειρο και την Βόρεια Ελλάδα να χρειάζεται να πηγαίνουν εκεί μέσω της Πελοποννήσου.

 Να δοθεί ψήφος στις Ελληνικές εκλογές σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και να Ελληνική ιθαγένεια σε οποίον Έλληνα ομογενή δεν την έχει λάβει ακόμα και πλήρη Ελληνικά δικαιώματα ως Έλληνες πολίτες.

Να γίνει δημιουργία κέντρου Κλασικών και Βυζαντινών Σπουδών στην Ελλάδα.

Παύση χρηματοδότησης όλων των κομμάτων από το κράτος και παροχής δάνειων σε αυτή, με παράλληλη επιστροφή όλων των δάνειων που έλαβαν από το κράτος επί ποινή δήμευσης όλων των περιουσιακών τους στοιχείων και πλήρης απαγόρευσης τους.

Συνεχής εβδομαδιαίος έλεγχος του «Πόθεν Έσχες» όλων των πολιτικών και σε περίπτωση που υπάρχουν επιπλέον χρήματα που είναι αδήλωτα και υπάρχουν αδικαιολόγητα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (ή από Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, κράτη και εταιρείες με μίζες), δήμευση όλης της περιουσίας των πολιτικών αυτών, φυλάκιση αυτών, ισόβια απαγόρευση συμμέτοχης στα κοινά αυτών και των οικογενειών τους.

Μείωση των Εδρών της Βουλής από 300 σε 200 για μείωση των ανουσίων εξόδων, κατάργηση όλων των προνομίων, των χρηματικών απολαβών και της ασυλίας των βουλευτών, όπως και καθιέρωση Προεδρικού συστήματος στην Ελλάδα.

Χρηματοδότηση των πολυτέκνων οικογενειών, δωρεών εισροή παιδιών τους σε Πανεπιστήμια, όπως και μείωση φορών κατά 15% για κάθε παιδί.

Αναδιανομή της κρατικής γης στους αγρότες και βοσκοτόπων σε κτηνοτρόφους, αλλά και από μέρος των της γης των μεγαλοκτηματιών.
Σημαντική οικονομική ενίσχυση και θεσμοθέτηση κινήτρων για την επέκταση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, των ψαράδων και του τουρισμού, κατάργηση των χρεών αυτών, σεισάχθεια κάθε χρέους αυτών σε τράπεζες (όπως και όλων των άλλων πολιτών), και επανίδρυση των κρατικών Συνεταιρισμών σε νέα αξιοκρατική βάση.
Διδασκαλία πατριωτικής ιστορίας, όπως και καθαρά Ορθόδοξων Θρησκευτικών, όπως και των Αρχαίων, των οποίων η  διδασκαλία σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, αυξάνει την εξυπνάδα των μαθητών.
Εκτενής γυμναστική και καλή φυσική κατάσταση των μαθητών (Είναι γνωστό αλώστε: «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιές»).
Προώθηση παγκόσμιας ενημερωτικής εκστρατείας για την Ελληνικότητα της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας (αλλά και κάθε εθνικού μας θέματος), μέσω παραγωγής αξιόλογων ταινιών, ντοκιμαντέρ, ομιλιών, διοργάνωσης διεθνών ιστορικών συνεδρίων και έκδοσης βιβλίων.
Απέλαση μεγάλου μέρους ή και του συνόλου των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όχι προς την Τουρκία, από οπού θα επιστρέψουν ξανά σε εμάς, αλλά προς τα Σκόπια και την Δυτική Ευρώπη.
Δημιουργία ειδικών επιστημονικών ιδρυμάτων για την ανάπτυξη της τεχνολογίας του κράτους μας, χρησιμοποιώντας σε αυτήν καταξιωμένους Έλληνες επιστήμονες της Ελλάδας και του Εξωτερικού, για την ανάπτυξη, τόσο της Διαστημικής, της Νανοτεχνολογίας, όσο και της Αμυντικής Τεχνολογίας.
[Όπως ήταν περίπου το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης το 1920, του οποίου την ηγεσία είχε αναλάβει μετρά από εντολή του Βενιζέλου, ο διάσημος Έλληνας Μαθηματικός Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής].
Υιοθέτηση μέτρων για τις πολύτεκνες οικογένειες για την αύξηση του γηγενούς πληθυσμού, καθώς και την τεκνοποίηση πολλών παιδιών.
Ενίσχυση κάθε είδους Τουρισμού στην πατρίδα μας (π.χ. του Αγροτικού, του Εναλλακτικού, του Θρησκευτικού κ.λ.π.).
Ανάπτυξη όλων των μορφών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην πατρίδα μας. 
Μείωση της γραφειοκρατίας.

Σύσταση Σχεδίου για την απόκρουση της Τουρκίας ανά αυτή εισβάλει σε Αιγαίο και Κύπρο, όπως και επαναφορά του δόγματος του ενιαίου Αμυντικού χώρου Ελλάδας-Κύπρου, με ταυτόχρονη εισβολή του στρατού μας σε Ανατολική Θράκη ή Ίμβρο και Τένεδο για την μετέπειτα ανταλλαγή εδαφών (ως διαπραγματευτικό όπλο), εάν οι Τούρκοι καταλάβουν κάποια δικά μας εδάφη (http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_6.html).
Χρήση νομίσματος για ανταλλαγές στο κράτος και όχι ηλεκτρονικών συναλλαγών, οι οποίες και αποτελούν προκάλυμμα δικτατορίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).
Χρήση του Ελληνικού λόμπι στο Εξωτερικό για πολίτικες πιέσεις υπέρ της πατρίδας μας, με παράλληλη σύσταση ενός μονίμου συμβουλίου εξωτερικών σχέσεων της Ελλάδας, το οποίο και θα ακολουθεί πάντα μία σταθερή Εθνική πολιτική, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.
Σύσταση Προεδρικού Συστήματος στην πατρίδα μας, όπως αυτό που ισχύει σε Γαλλία, Ρωσία και ΗΠΑ, με παράλληλη μεγάλη αύξηση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Εφαρμογή άγριων και εντελώς σκληρών ποινών χωρίς αναστολή, σε τρομοκράτες, δολοφόνους, βιαστές, ληστές και εμπρηστές, με παράλληλη οπλοφορία των πολιτών, καθώς και συνεχής εκπαίδευση των εφέδρων.
Συνέχιση των Εθνικών Παρελάσεων σε όλες τις μεγάλες Εθνικές και Θρησκευτικές Επετείους.
Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των αντιλαϊκών φορών των μνημονίων, καθώς και μείωση των φορών γενικότερα.
Δημιουργία ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ανεξάρτητης και ανεπηρέαστης από το κράτος.
Δημιουργία νέων δημόσιων νοσοκομείων σε όλη την χώρα, με παράλληλη πρόσληψη ικανού προσωπικού.
Αύξηση των φορών των πλουσίων.
Ελάχιστος εγγυημένος μισθός 1.000 Ευρώ (300.000 δραχμές αν πάμε σε εθνικό νόμισμα) για κάθε Έλληνα.
Εγγύηση του οκτάωρου Εργασίας, καθώς και τρεις μήνες αδείας για όλους τους Έλληνες πολίτες.
Κατάργηση της προδοτικής δήθεν «Συμφωνίας των Πρεσπών», εις βάρος τόσο των Συμφερόντων της πατρίδας μας, όσο και εις βάρος της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας. 
Ακύρωση όλων των αδίκων, παράνομων και καταχρηστικών μνημονίων, άρνηση πληρωμής αυτών, καθώς και διεκδίκηση της πληρωμής των κατοχικών δάνειων και αποζημιώσεων στα Διεθνή Δικαστήρια.
Κατασκευή της Εκκλησίας του Τάματος του Έθνους στην Αθήνα, εκπληρώνοντας τον όρκο που είχαν δώσει στον Άγιο Τριαδικό Θεό οι ηρωικοί προγονοί που μας απελευθέρωσαν από τους Τούρκους το 1821.
Κεντρικός Σχεδιασμός των αναγκών του επιστημονικού και μη προσωπικού που χρειάζεται από αποφοίτους σχολών κάθε έτος, έτσι ώστε να μην φοιτούν περισσότεροι απόφοιτοι από όσο όσοι χρειάζονται κάθε έτος στην χώρα μας και ένεκα τούτου, αν μην υπάρχουν άνεργοι και αχρείαστο προσωπικό σε κάθε επαγγελματικό τομέα.
Κατάργηση Σχολών που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης και ιδρύθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.
Αναβίωση Συνεταιρισμών με σωστή λειτουργία για προστασία αγροτών και εργατών.
Επιβολή της Σεισάχθειας, κατάργηση των χρεών και των κόκκινων δανείων από της τράπεζες.
Απαγόρευση κάθε τοκογλυφικής δραστηριότητας από τις τράπεζες, και εγγύηση των επενδύσεων των πολιτών σε αυτές.
Μεταφορά όλων των στρατοπέδων από το κέντρο στης Ελλάδας στα νησιά και τα θαλάσσια σύνορα για την προστασία της πατρίδας, αφού εκεί έχει (στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα) ανάγκη η πατρίδα μας από προστασία από εχθρική επίθεση και όχι το εσωτερικό.
Επένδυση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας σε κάθε τομέα, τόσο τον αμυντικό, όσο και τον αγροκτηνοτροφικό, τόσο με την κατασκευή εργοστασίων, όσο και με την εισαγωγή σχετικών τεχνολογιών από άλλες χώρες (π.χ. το Ισραήλ).
Σημαντική κρατική ανάπτυξη της Αμυντικής βιομηχανίας της Ελλάδας, της αλιείας, καθώς και του στόλου (εμπορικού και μη).
Κατασκευή μίας νέας εμπορικής και ναυτικής διώρυγας στα Βαλκάνια με την Βουλγαρία (https://makedonikokomma.blogspot.com/2020/07/north-suez.html).
Ναρκοθέτηση όλων των συνόρων μας, τόσο σε Βαλκάνια (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία), όσο και στην Θράκη.
Προσπάθεια δημιουργίας του λεγόμενου και «Ορθόδοξου Τόξου» όπου αυτό είναι εφικτό για την αποτροπή της δημιουργίας και υπερίσχυσης του λεγόμενου και «μουσουλμανικού τόξου» κατά της Ορθοδοξίας υπό την ηγεσία της Τουρκίας και των συνεργαζόμενων με αυτή συμμαχικών της ισλαμικών κρατών ή οργανώσεων (π.χ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας-http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), αλλά ακόμα και εχθρικών προς εμάς δυτικών κρατών.
Επιβολή ελέγχου του Πόθεν Έσχες όλων των Ελλήνων πολίτικων και δημοσίων υπαλλήλων των τελευταίων τουλάχιστον πενήντα ετών.
Προστασία της πρώτης κατοικίας όλων των Ελλήνων.
Συνεχής αξιολόγηση των Υπαλλήλων στο Ελληνικό Δημόσιο και μετάθεση σε όσους από αυτούς υπερπλεονάζουν σε διάφορες Δημοσιές Υπηρεσίες σε άλλες υποστελεχωμένες.
Άμεση καταγγελία της προδοτικής δήθεν «Συμφωνίας των Πρεσπών» και όλων των παραβιάσεων της, καθώς και αποχώρηση από την Συνθήκη Σένγκεν, χάρις στην οποία εμποδίζονται όλοι οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που εγκλωβίζονται στην πατρίδα μας να μετακινηθούν προς την Ευρώπη.

Το κράτος να κρατά τις τιμές των αγαθών με μέτρα αμετάβλητες και σε χαμηλές τιμές για την διατροφή του λαού.

Να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες. 

Έτσι, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εγχωρίας βιομηχανίας, τεχνολογίας και άμυνας, θα μπορούσαν να αναπτυχθούν κάποιες πολύ χρήσιμες σύγχρονες τεχνολογίας κυρίως ρομποτικής τεχνολογίας, οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν θα υποκαθιστούν τον άνθρωπο.

Αλλά αντίθετα, σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες μάχης και όπλα θα αναπτύξουν και θα ενδυναμώσουν τον Ελληνικό στρατό, κάνοντας τον ικανό να αντιμετωπίσει κάθε απειλή έναντι της πολυαγαπημένης μας πατρίδας.

Αυτά θα μπορούσαν να είναι:

Χρήση τηλεκατευθυνόμενων τορπίλων και παράλληλη ανάπτυξη υπερηχητικών πυραύλων, όπως και τεχνητής νοημοσύνης (AL) σε ρομπότ και πυραύλους.

Χρήση μετακινουμένων και τηλεκατευθυνόμενων θαλάσσιων ναρκών.

Χρήση εξελιγμένων υπερηχητικών σκαφών μεταφοράς προσωπικού μέσα από τα διάστημα ταχύτητα σε άλλες περιοχές, αντιδορυφορικών οπλών, ηλεκτρομαγνητικών οπλών (EMP), κατασκευή τηλεκατευθυνόμενων ρομποτικών πλοίων, υποβρυχίων, αεροπλάνων και τανκς χωρίς οδηγούς με AL.

Παράλληλη ανάπτυξη μη επανδρωμένων υποβρυχίων, εξελιγμένων οπλών λέιζερ σε στρατιώτες, πλοία, αεροσκάφη και οχήματα ξηράς για την καταστροφή αντίπαλων στρατιωτών, οχημάτων σε αέρα, θάλασσα και ξηρά, όπως και λέιζερ για την κατεύθυνση των πυραύλων στους στόχους.

Κατασκευή του λεγομένου «υπερστρατιώτη του μέλλοντος», μέσω της χρήσης νέας ιδιαίτερα ανθεκτικής πανοπλίας αλεξίσφαιρης (αλλά και κράνους) που να αντέχει ακόμα και σε βλήματα, να προσαρμόζεται στην θερμοκρασία του περιβάλλοντος, αλλά και να έχει πάνω της ενσωματωμένα δορυφορικά συστήματα.

[π.χ. οι ΗΠΑ έχουν για δορυφορικό σύστημα το GPS η Ρωσία το GLONASS η ΕΕ το GALILEO και η Κίνα το  BEIDU].

Εξέλιξη «Stealth» καμουφλάζ για τον στρατό ξηράς (τόσο τους στρατιώτες όσο και τα οχήματα ξηράς), για την αεροπορία, τα σκάφη θαλάσσης και τα υποβρύχια, όπως και (ηλεκτρονικό και οπτικό) καμουφλάζ για όλα αυτά.

Χρήση καμικάζι Drones και UAV έναντι του εχθρού, κατασκοπευτικών, μαχητικών και βομβαρδιστικών Drones-UAV (μη επανδρωμένων αεροσκαφών), ρομπότ για εύρεση ναρκών, αλλά και μάχης, όπως και δορυφόρων με λέιζερ για καταστροφή εχθρικών πυραύλων.

Εξέλιξη νέων μεγαλύτερης εμβέλειας, ακρίβειας, διακριτικότητας και αποτελεσματικότητας βλημάτων-πυραύλων ξηράς, αέρος και θαλάσσης μεγάλου, μεσαίου και μικρου βεληνεκούς, όπως και πυροβολικού.

Κατασκευή βιοχημικών οπλών και μίνι πυρηνικών και υπερσκαφών (https://www.noiazomai.gr/2020/07/hannibal-boats-artemis-annivas.html).

Ανάπτυξη συστήματος παρεμβολών ραντάρ και πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών.

Ανάπτυξη τεχνολογίας ιπτάμενων στρατιωτών και ηλεκτρομαγνητικών πυροβόλων, πυραύλους με τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και Stealth πυραύλων.

Χρήση εξελιγμένων αντιδορυφορικών συστημάτων και κυβερνοπολέμου, καθώς και ενός εξελιγμένου δορυφορικού δικτύου παρακολούθησης του εχθρού, αλλά και για την καθοδήγηση τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων.

Ανάπτυξη αποβατικών τύπου Hovercraft που θα μπορούν να κινούνται τόσο στην ξηρά, όσο και στην θάλασσα με παράλληλη χρήση πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων, τόσο για αεράμυνα, όσο και για επίθεση.

Κατασκευή κατασκοπικών ρομπότ με κάμερες, καθώς και UAV και Drones, τόσο στην ξηρά, όσο και στην θάλασσα και τον αέρα (π.χ. με την μορφή μικρών εντόμων).

Ανάπτυξη εξελιγμένων αντιπλοικών πυραύλων σαν την Κίνας έναντι μεγάλων πλοίων για την βύθιση τους ή πυραύλων ακρίβειας σαν της Κίνας και των Χούτι-Ιράν.

[Εννοείται ότι όλα αυτά θα μπορέσουν να γίνει μόνο αν η πατρίδα μας ανακάμψει οικονομικά και διοικείται από πατριώτες ηγέτες, και κυρίως εάν μπορέσει κάποια στιγμή να εκμεταλλεύεται τα πλούσια ενεργειακά αποθέματα που έχει σε Αιγαίο και Ιόνιο χωρίς περισπασμούς].

[Εδώ μπορεί να ειπωθεί, ότι ίσως όλα αυτά τα μετρά θυμίζουν σε κάποιους αρκετά το μανιφέστο των Συνέσιου και Αυρηλιανού προς τον τότε Αυτοκράτορα Αρκάδιο το 400 μ.Χ. (http://alophx.blogspot.com/2019/01/400-2019-update.html)].
Παράλληλα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και εκτενής δωροδοκία ξένων πολιτικών, τόσο για παροχή πληροφοριών για εχθρικά πολίτικα και στρατιωτικά σχέδια εις βάρος της χώρας μας, καθώς και για την παρασκευή από αυτούς νέων οπλών, αλλά και για εθνικά θέματα (π.χ. όπως λέγεται ότι έγινε με τον στρατηγό Γρυλάκη για το κλείσιμο του Κουτσοβλαχικού θέματος).

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να γίνει και μία μεγάλη χρήση πολλών κατασκοπικών δικτύων σε ξένες χώρες (αλλά και αντικατασκοπείας εντός της πατρίδας μας), προκειμένου να συλλεχθούν ξένα πολιτικά σχέδια ξένων κρατών εις βάρος της πατρίδας μας (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87/), ή για δολιοφθορές σε ξένα κράτη που σχεδιάζουν πόλεμο ενάντια στην πατρίδα μας (και αντίστοιχα αποτροπή δολιοφθορών αυτών εις βάρος της πατρίδας μας). 
Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι για πολλούς οποίος ηγέτης καταφέρει να υλοποιήσει στην Ελλάδα όλα τα παραπάνω προτεινόμενα μέτρα ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά, θα θεωρηθεί ως ένας μέγιστος ηγέτης, ο οποίος θα καταφέρει να ανορθώσει και να φέρει εκ νέου σε ακμή την καθημαγμένη από τα μνημόνια πατρίδα μας.

Υλοποίηση του Τάματος του Έθνους.  

[Το άρθρο αυτό αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του λαού με τους οποίους συνομιλείς, ανεξαρτήτως πολίτικων πεποιθήσεων, οι οποίοι δεν είχαν κάποιο άλλο τρόπο για να μεταφέρουν τις προτάσεις τους για την ανόρθωση της πατρίδας μας στο Δημόσιο Βήμα με κάποιον άλλο τρόπο].
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου