Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ


Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, ο Δεκαπενταύγουστος, είναι η χρονική περίοδος, στην οποία το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα το πρώτο μισό του μηνά Αυγούστου, γιορτάζεται ευλαβικά από τους Πιστούς στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ορθοδοξία, η Κοίμηση της Θεοτόκου Παναγιάς μας. 
Όμως, εκτός από το ιδιαίτερα όμορφο και πανηγυρικό-εορταστικό θρησκευτικό κλίμα που επικρατεί τις 15 Αυγούστου στην πατρίδα μας, η ημερομηνία αυτή είναι συνδυασμένη και με ένα πολύ γνωστό πολεμικό γεγονός που έλαβε χωρά σε αυτή, τις 15 Αυγούστου του 1940, από υποβρύχιο του στόλου, του στρατού, του φασίστα δικτάτορα της Ιταλίας, Μπενίτο Μουσολίνι.
Ο δε Μουσολίνι, όπως είναι γνωστό, προκαλούσε συνεχώς την Ελλάδα με διαβήματα και προκλήσεις έναντι τόσο των χερσαίων, όσο και των θαλάσσιων της συνόρων, υποστήριζε την ανεξαρτησία των δήθεν «καταπιεσμένων από την Ελλάδα Τσάμηδων» και την ένωση τους με την Αλβανία που ο ίδιος είχε καταλάβει.
Πιο πριν, ο ίδιος είχε προβεί το έτος 1923 στην προσωρινή και παράνομη με βάση το Διεθνές Δίκαιο (και τότε και τώρα) κατάληψη του νησιού της πάντα Ελληνικής Κέρκυρας (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_27.html), και αποχώρησε μόνο με την καταβολή μεγάλης χρηματικής αποζημίωσης, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Ελλάδα βρισκόταν εν μέσω πολιτικού χάους από την Μικρασιατική καταστροφή και τα συνεχή στρατιωτικά πραξικοπήματα.
Είναι επίσης γνωστό, ο ίδιος ότι τις 15 Αυγούστου του 1940, σε ένα είδος «θερμού επεισοδίου» της εποχής, προέβη στην βύθιση του αντιτορπιλικού Έλλη, με ανίερο τρόπο, σε μία προκλητική προς τους Έλληνες «χειρονομία του», εν μέσω του Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με στόχο τόσο να προσβάλει το θρησκευτικό τους συναίσθημα, όσο και για να τους εκφοβίσει (http://ethnegersis.blogspot.com/2018/08/blog-post_19.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84/, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html).
Τελικά, ο Μουσολίνι διέταξε την εισβολή στην Ελλάδα τις 28 Οκτωβρίου του 1940, πριν ακόμη λήξει μάλιστα το τελεσίγραφο που είχε δώσει στους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα είχε επιτεθεί και καταλάβει την Λιβύη, και ο στρατός προέλαυνε επίσης και μέσα στα σύνορα της Αιγύπτου.
Τελικά όμως η ανίερη αυτή του στάση πληρώθηκε ακριβά, όταν ο ίδιος ηττήθηκε σε όλα τα μέτωπα που είχε ανοίξει (Αίγυπτο, Ελλάδα, Γαλλία, Λιβύη), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το 1943, ύστερα από την αποβίβαση των Συμμάχων στην Σικελία και ύστερα από ένα «εσωκομματικό πραξικόπημα», ο ίδιος να χάσει την εξουσία (http://alophx.blogspot.com/2018/07/blog-post.html).
Αυτό είχε ως συνέπεια στην Ιταλία να ξεσπάσει ένας άγριος εμφύλιος πόλεμος, που κράτησε σχεδόν δύο χρονιά, ο οποίος είχε ως τελικό αποτέλεσμα την οριστική πτώση του φασιστικού καθεστώτος στην Ιταλία, καθώς και την εκτέλεση του ασεβούς και πάλαι ποτέ λαοφιλούς Μουσολίνι, ο οποίος βρέθηκε να αιωρείται νεκρός κρεμασμένος από τσιγκέλια στην οροφή ενός κρεοπωλείου του Μιλάνου. 
Αντίστοιχα στις μέρες μας και ο νυν ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει κηρύξει δικτατορία στην Τουρκία, με αφορμή το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 στην χώρα αυτή (https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4/), όπως ακριβώς ο Μουσολίνι είχε πραξικοπηματικά κηρύξει δικτατορία στην Ιταλία με αφορμή τον φόνο του Ματεότι), κάνει ότι έκανε στον Μεσοπόλεμο ο Μουσολίνι κατά της Ελλάδας.
Έτσι, και ο Ταγίπ Ερντογάν, όπως και ο Μουσολίνι παλαιοτέρα, προκαλεί συνεχώς την Ελλάδα με διαβήματα και προκλήσεις έναντι τόσο των χερσαίων, όσο και των θαλάσσιων της συνόρων, υποστηρίζει την ανεξαρτησία των δήθεν «καταπιεσμένων από την Ελλάδα Τσάμηδων» και την ένωση τους με την Αλβανία με την οποία ο ίδιος έχει συμμαχήσει.
Τα ίδια υποστηρίζει και για τους δήθεν «καταπιεσμένους από την Ελλάδα Προμάκους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης (οι οποίοι έχουν στην πραγματικότητα πλήρη Ελληνική συνείδηση), ενώ υποστηρίζει ταυτόχρονα και τους Σκοπιανούς, στην ανιστόρητη οικειοποίηση από τους ιδίους του ονόματος της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας .
(Με την βοήθεια φυσικά και των πάντα δωσίλογων ηγετών μας, οι οποίοι υπέγραψαν ή στήριξαν στην συνέχεια την παντελώς προδοτική και απόλυτα ανιστόρητη και αντεθνική δήθεν «Συμφωνία των Πρεσπών»).
Μερικές δε δεκαετίες πριν, η Τουρκία είχε προβεί το έτος 1974 στην παράνομη με βάση το διεθνές δίκαιο (και τότε και τώρα) κατάληψη του νησιού της πάντα Ελληνικής Κύπρου, από την οποία δεν έχει αποχωρήσει, εκμεταλλευομένη το γεγονός ότι η Ελλάδα βρισκόταν εν μέσω πολιτικού, στρατιωτικού και οικονομικού χάους από στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιωαννίδη έναντι του τότε Προέδρου της Κύπρου, του Αρχιεπίσκοπου Μακάριου.
Είναι αρκετά πιθανόν, ο Ερντογάν, να προβεί σε ένα είδος «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο ή στην Κύπρο, ίσως σε μία συμβολική ημερομηνία (ανήμερα μεγάλης θρησκευτικής εορτής όπως είχε κάνει ο Μουσολίνι στην Τήνο), με ανίερο τρόπο, σε μία προκλητική προς τους Έλληνες «χειρονομία του».
Με τελικό στόχο, τόσο να προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων (εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως οι Έλληνες θα είναι χαλαροί λόγω θρησκευτικής εορτής και διακοπών), όσο και για να τους εκφοβίσει.
Σε περίπτωση δε που ο Ερντογάν, δεν αρκεστεί μόνο σε ένα θερμό επεισόδιο κατά της πατρίδας μας (http://www.estianews.gr/kentriko-thema/schediazoyn-krisi-sto-aigaio-gia-na-mas-syroyn-se-diapragmateyseis/), αλλά τελικά, διατάξει πλήρη στρατιωτική εισβολή στην Ελλάδα, την  στιγμή μάλιστα που ο ίδιος έχει επιτεθεί σε Λιβύη, Ιράκ και Συρία (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html), πιθανότατα όπως και ο Μουσολίνι το 1940 θα οδηγηθεί σε υπερέκταση. 
Μια κατάσταση, την οποία ο ίδιος μπορεί να την πληρώσει πολύ ακριβά, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο ίδιος ηττηθεί σε ένα στα περισσότερα ή και σε όλα τα παραπάνω μέτωπα ταυτόχρονα, κάτι που θα πλήξει την ισχύ, την φήμη και το κυρός του ίδιου, τόσο εντός, όσο και εκτός της Τουρκίας.
Σε μία τέτοια περίπτωση, μπορεί να συμβεί ακόμα και ένα  πετυχημένο αυτή την φορά στρατιωτικό ή «εσωκομματικό πραξικόπημα» εναντίον του, με την υποστήριξη ακόμα και των δυτικών που έχουν εξοργιστεί με την διπρόσωπη πολιτική του από τους Κεφαλικούς αντίπαλους του και ο ίδιος να χάσει την εξουσία.
Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει ως συνέπεια, να ξεσπάσει πιθανότατα στην ένας άγριος εμφύλιος πόλεμος, που ίσως κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα (μαζί με μια πιθανή εξέγερση ταυτόχρονα των Κούρδων στην Τουρκία).
Ο οποίος θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα την οριστική πτώση του νυν ισλαμικού καθεστώτος στην Τουρκία, καθώς και την εκτέλεση του ασεβούς και πάλαι ποτέ λαοφιλούς Ερντογάν, ο οποίος ίσως βρεθεί να αιωρείται νεκρός, κρεμασμένος ή εκτελεσμένος όπως ακριβώς και ο Μουσολίνι το 1945. 
[Εννοείται φυσικά, ότι στην περίπτωση πτώσης του Ερντογάν και επανακατάληψη της εξουσίας από τους ακροδεξιούς και φασίστες Κεμαλιστές στην Τουρκία, ούτε αυτή θα είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για την πατρίδα μας, αφού είναι γνωστό ότι και αυτοί μισούν εξίσου με τον Ερντογάν την Ελλάδα, και αν μπορέσουν θα επιτεθούν και αυτοί στην χώρα μας.
Ιδιαίτερα κιόλας στην περίπτωση, οπού οι ίδιοι δεν θα θέλουν να αρπάξουν μόνο τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου και εδάφη από την πατρίδα μας, αλλά θα θέλουν να προσπαθήσουν να αποδείξουν με μία ενδεχομένη νίκη τους κατά της πατρίδας μας, ότι καταρχάς  νίκησαν τους αιωνίους εχθρούς της Τουρκίας.
Και από την άλλη να εξωτερικεύσουν έναν ενδεχόμενο εμφύλιο στην Τουρκία, εξωτερικεύοντας τον, διοχετεύοντας τους «θερμόαιμους αντιφρονούντες» σε έναν πόλεμο με την Ελλάδα.
Προκειμένου να αποδείξουν με την νίκη αυτή, ότι οι ίδιοι άξιζαν να ανακαταλάβουν με την βία την εξουσία, αφού οι ίδιοι πέτυχαν ότι δεν κατάφερε ποτέ ο Ερντογάν, την νίκη κατά της Ελλάδας, εδραιώνοντας με τον τρόπο αυτό την θέση τους σε έναν ενδεχόμενο εμφύλιο στην Τουρκία έναντι του τουρκικού λαού.
Και φυσικά, καλό είναι να μην ξεχνά κάνεις ότι οι Κελαμιστές, αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αρνήθηκαν κατηγορηματικά να επιστρέψουν στους νόμιμους δικαιούχους, το χρυσάφι των Ναζί που οι τελευταίοι έκλεψαν από Εβραίους και άλλους λαούς, και φύλαγαν στην Τουρκία, αλλά και σε άλλες χώρες (Ισπανία, Αργεντινή, Ελβετία, Σουηδία) με βάση απόρρητα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ] .
Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των γεγονότων στην Τουρκία, τα οποία θα αποτελούν στην ουσία ένα βίο παράλληλο με κοινή εξέλιξη για τους εξίσου φανφαρόνους και μεγαλοϊδεατιστές Μουσολίνι και Ερντογάν;
Δεν είναι καθόλου απίθανο. Για τον λόγο αυτό, καλό θα είναι η πατρίδα μας να λάβει όλα τα απαραίτητα μετρά για την απόκρουση τυχόν θερμών και μη επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας σε Αιγαίο και Κύπρο.
Έτσι ώστε όπως το 1940 να αποκρουστεί για άλλη μία φορά ο εξωτερικός εχθρός σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, και όπως το 1945, η Ελλάδα να βρεθεί στο πλευρό των νικητών, ενώ η Τουρκία όπως η Ιταλία τότε (αλλά και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) να βρεθεί για άλλη μια φορά στην πλευρά των ηττημένων.  
[Δεν είναι καθόλου απίθανο η Τουρκία να προτιμήσει να επιτεθεί στην Ελλάδα ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής, όπως έκαναν οι Ιταλοί τις 28 Οκτωβρίου το 1940 και για συμβολικούς λογούς, εκτός των άλλων.

{Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι όπως ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου του 1940 τορπιλίστηκε το καταδρομικό «Έλλη» από Ιταλικό υποβρύχιο του Ιταλού φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι (http://alophx.blogspot.com/2019/08/1940.html), παραβιάζοντας τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, αντίστοιχα και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου του 2020 κατατρυπήθηκαν  τα ύφαλα της Kemal Reis" του Τούρκου ισλαμιστή δικτάτορα Ταγίπ Ερντογάν από το "ΘΩΡΗΚΤΟΝ ΛΗΜΝΟΣ" (http://alophx.blogspot.com/2020/05/3.html), στην προσπάθεια του να παραβιάσει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα}.

Συγκεκριμένα, η 28η Οκτωβρίου του 1940, ήταν μία πολύ σημαντική και συμβολική ημερομηνία για την φασιστική Ιταλία:
Την ημερομηνία αυτή, ανατέθηκε στον Μουσολίνι μετά από την γνωστή «Πορεία του προς την Ρώμη» (http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_68.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%A0%CE%97%CE%9E-%CE%9F%CE%99-%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%99%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%9D/) , η θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας.
Επίσης, την ίδια ημερομηνία, το 312 μ.Χ., ο Έλληνας (εκ μητρός) Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ο Μέγας, έχοντας δει το γνωστό όραμα με τον Σταυρό στον Ουρανό (που από κάτω του έγραφε την φράση: «Εν Τούτω Νικά»), νίκησε στην Μίλβια Γέφυρα τον Ρωμαίο ειδωλολάτρη Αυτοκράτορα Μαξέντιο.
Ο οποίος όπως και ο Μουσολίνι μετέπειτα πήρε με πραξικόπημα και κολακείες στον λαό την εξουσία, αλλά αμέσως μετά, όπως και εκείνος δεν τήρησε τις υποσχέσεις του και τον καταπίεσε άγρια.
Οπότε, ο Μουσολίνι, ο οποίος θαύμαζε και ήθελε να ανασυστήσει την Αρχαία ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ήθελε να πάρει την «ρεβάνς» από τον Έλληνα και Χριστιανό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μέγα (ο οποίος εκτός από πρώτος Χριστιανός Αυτοκράτορας ήταν και ο ιδρυτής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, όντας και πρώτος Αυτοκράτορας της).
Επομένως, για τον λόγο αυτό (όπως φυσικά και για γεωστρατηγικούς λόγους), ο Μουσολίνι επιτέθηκε κατά της πατρίδας του Μεγάλου Κωνσταντίνου, της Ελλάδας (η οποία και είναι και η νόμιμη διάδοχος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας), με στόχο να την καταλάβει και να «αντιστρέψει» ότι είχε συμβεί μετά την μάχη της Μίλβιας Γέφυρας.
Τότε, με την νίκη του Κωνσταντίνου του Μέγα, η πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας μεταφέρθηκε στην Ανατολή (στην «Νέα ή Δεύτερη Ρώμη», την Κωνσταντινούπολη) από την Δύση που ήταν αρχικά (στην Ρώμη), η ειδωλολατρία άρχισε να πέφτει με ταχείς ρυθμούς και τελικά κατέρρευσε πλήρως παντού, ενώ λίγο περισσότερα από 100 έτη αργότερα, η Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και η Ρώμη έπεσαν στα χεριά των Γερμανών βαρβάρων (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html).
Αντίθετα, η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, πιο γνωστή ως Βυζαντινή Αυτοκρατορία από τον Γερμανό ιστορικό Ιερώνυμο Βολφ, άκμασε για άλλα 1.153 έτη, πριν την τελική πτώση της στους Τούρκους το 1453.
Για την πτώση δε της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ήταν υπεύθυνοι στο ταραγμένο μυαλό του Μουσολίνι, όχι μόνο ο Έλληνας Μεγάλος Κωνσταντίνος με την νίκη του στην Μίλβια Γέφυρα και ο Χριστιανισμός.
Και επίσης και οι Ορθόδοξοι απόγονοι αυτού και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  δηλαδή οι Έλληνες, οι οποίοι κατά τον ίδιο μισούσαν τάχα πάντα τους Ιταλούς, εφάρμοζαν μόνιμα εχθρική πολιτική εναντίον τους και ήθελαν να τους καταστρέψουν ως κράτος.
Και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε κατά τον ίδιο να τιμωρηθούν και να υποταχτούν στην φασιστική Ιταλία, όπως ακριβώς είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν υποταχτεί παλαιοτέρα στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83/#).
(Ουσιαστικά, κατά τον Μουσολίνι χωρίς την Μίλβια Γέφυρα η ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα επιζούσε, κάτι που είναι βέβαια ιστορικά λάθος).
Τέλος, η 28 Οκτωβρίου, είναι και η ημέρα μνήμης του Αγίου Νέστωρα, ο οποίος με την ευχή και τις προσευχές του Αγίου Δημήτριου, νίκησε σε μονομαχία (ως άλλος Δαβίδ) τον ιδιαίτερα μεγαλόσωμο (σαν τον βιβλικό Γολιάθ), άγριο και πολεμοχαρή φρουρό του Ρωμαίου ειδωλολάτρη Αυτοκράτορα (και άγριου διώκτη των Χριστιανών), Διοκλητιανού, τον Λιαίο, ο οποίος καλούσε σε μονομαχία τους Χριστιανούς (όπως και ο Γολιάθ παλαιοτέρα τους Ισραηλίτες).
Στην γιορτή αυτή, οι ευσεβείς Έλληνες, είδαν στην μορφή του μικροκαμωμένου και ηρωικού Νέστωρα, τον ίδιο Ελληνικό λαό (ως ενός «Νέου Νέστωρα»), ο οποίος μάχονταν τον γιγάντιο και αιμοχαρή «Νέο Ιταλό Λιαίο» (τον στρατό του φασίστα Μουσολίνι), υπό την επίβλεψη ενός «Νέου Διοκλητιανού» και άγριου διώκτη των Χριστιανών (του Χίτλερ), ο οποίος (ο Μουσολίνι) όμως ηττήθηκε από τους Έλληνες τελικά. 
Και φυσικά, εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι ο πρώτος Νέστωρας, ήταν αυτός της Ελληνικής μυθολογίας, δηλαδή ο συνετός και έξυπνος βασιλιάς της Πύλου και κύριος σύμβουλος του Αγαμέμνονα, ο οποίος ομονοούσε τους Έλληνες με τις σοφές συμβουλές του, τις οποίες όταν ακολούθησαν οι Αχαιοί πέτυχαν μεγάλους θριάμβους].









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου