Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν, η λεγομένη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ιδρύθηκε το 1928 (4 μόλις έτη μετά την κατάργηση του Οθωμανικού ισλαμικού Χαλιφάτου από τον Κεμάλ Αττατούρκ), από τον Χασάν Αλ Μπάνα (ο οποίος αποτελούσε για τους οπαδούς του «νέο Γερό του Βουνού των νέων Ασσασινών»-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_59.html http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html), με σκοπό την επανίδρυση του Χαλιφάτου και την ένωση όλων των ισλαμικών κρατών υπό έναν Χαλίφη, ο οποίος θα εφάρμοζε σε αυτά τον ισλαμικό νομό.

[Συγκεκριμένα, η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε μετά την αποτυχία των Αράβων ηγετών της Χετζάζ, των Σαρίφ, να επανιδρύσουν οι ίδιοι το ισλαμικό Χαλιφάτο το 1924, βασιζόμενοι στην υποτιθέμενη καταγωγή τους από τον Μωάμεθ και στην κατοχή των δυο ιεροτέρων ισλαμικών τόπων, της Μέκκας και της Μεδίνας από τους ιδίους εκείνη την εποχή (https://en.wikipedia.org/wiki/Sharifian_Caliphate).
Όμως οι Σαρίφ, αν και είχαν την υποστήριξη του τελευταίου Οθωμανού Χαλίφη Μωάμεθ του ΣΤ’, δεν αναγνωρίστηκαν από τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο, τελικά ηττήθηκαν στην μάχη για την ηγεμονία της Αραβίας από τους Σαούντ το χρονικό διάστημα 1925-26, οι οποίοι κατέλαβαν τα εδάφη τους και ίδρυσαν την Σαουδική Αραβία υπό τον  Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Σαούντ (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html) με την υποστήριξη των Βρετανών.

Στην συνέχεια οι Σαουδάραβες, πονηρά σκεπτόμενοι δεν ανακηρύχθηκαν και οι ίδιοι Χαλίφηδες, προκειμένου να μην ερεθίσουν τους Βρετανούς και έχουν και οι ίδιοι την τύχη των Σαρίφ, αλλά παρόλα αυτά άρχισαν να υποστηρίζουν κρυφά οικονομικά την Μουσουλμανική Αδελφότητα (όπως έκανε αργότερα και το Κατάρ), παίρνοντας στην ουσία τον έλεγχο της, αφού σύντομα στην Σαουδική Αραβία ανακαλύφθηκαν πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου (το έτος 1938)].
Εν συνέχεια, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία ιδρύθηκε αρχικά στην Αίγυπτο ως ένα Παν ισλαμικό, δήθεν θρησκευτικό και κοινωνικό-φιλανθρωπικό κίνημα, είχε καταφέρει να αποκτήσει μόνο στο κράτος αυτό, κατ' εκτίμηση δύο εκατομμύρια μέλη έως τα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η τεράστια επιρροή της ήταν σαφής, με περισσότερα από 2.000 παραρτήματα σε όλη την χώρα και 2.000 κοινωνικές οργανώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς και κοινωνικές υπηρεσίες. Λειτουργούσε κλινικές υγείας, αθλητικούς συλλόγους, σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τζαμιά και ισλαμικά κέντρα, και είχε παρουσία 10.000 εθελοντών στρατιωτών στην Παλαιστίνη.

Οι δε ιδέες της κέρδισαν πολλούς οπαδούς σε όλο τον Αραβικό κόσμο, ενώ επηρέασαν άλλες ισλαμικές ομάδες με το «μοντέλο του πολιτικού ακτιβισμού σε συνδυασμό με το ισλαμικό φιλανθρωπικό έργο», ενώ στην συνέχεια η ίδια διαμορφώθηκε και σε πολιτικό κόμμα.

[Μέσω των «φιλανθρωπιών αυτών», η Μουσουλμανική Αδελφότητα, στρατολογεί τους νέους τρομοκράτες και ισλαμιστές παγκόσμια, αφού σε κάθε χήρα βομβιστή αυτοκτονίας (πλουσίου ή φτωχού), δίνεται από αυτή μια πολύ πλούσια αμοιβή ως «σύνταξη»].
Το έτος 2012, η Μουσουλμανική Αδελφότητα υπό τον Μόρσι έγινε το πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο πολιτικό κόμμα στην Αίγυπτο, αλλά σύντομα έπεσε ύστερα από πραξικόπημα του στρατηγού Σίσι λόγω της βίαιης αντιλαϊκής θρησκευτικά φανατικής πολιτικής της (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1952-2011.htm, lhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_52.html) και σήμερα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις κυβερνήσεις του Μπαχρέιν, της Αιγύπτου, της Ρωσίας, της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ωστόσο, η ίδια η Μουσουλμανική Αδελφότητα επιμένει ότι είναι μια ειρηνική οργάνωση, επισημαίνοντας τις δημοκρατικές εκλογές στις οποίες συμμετείχε και την αναγκαστική παραίτηση της δια της βίας. Κορυφαίοι ηγέτες της αναφέρουν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα «καταδικάζει την βία και τις βίαιες πράξεις».
Σήμερα η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει παραρτήματα στις εξής χώρες:
Bahrain, Iran, Turkey, Iraq, Israel, Palestine, Jordan, Qatar, Kuwait, Saudi Arabia, Syria, United Arab Emirates, Yemen, Algeria, Libya, Mauritania, Morocco, Somalia, Sudan, Tunisia, Germany, Russia, United Kingdom, Indonesia, Malaysia, United States, Pakistan, Afghanistan, Egypt, Sudan, Mali etc.
Η ιδεολογία της σουνιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μιλάει για τον ερχομό ενός «Μεσσία-Φύρερ», του λεγομένου «Μάχντι», απόγονο του Μωάμεθ, ο οποίος θα ενώσει όλο το ισλάμ υπό την ηγεσία του και θα το οδηγήσει νικηφόρα ενάντια στους εχθρούς του (τον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό κ.λ.π.) και στην παγκόσμια κυριαρχία.
Η ιδεολογία αυτή, θυμίζει κατά πολύ την αντίστοιχη των Ναζί, ο οποίοι περίμεναν (κάποιοι από αυτούς περιμένουν ακόμα-http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html), τον ερχομό ενός «Μεσσία-Φύρερ» (τότε τον βρήκαν στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ), ο οποίος θα ενώσει όλους τους Γερμανούς και θα τους οδηγήσει νικηφόρα ενάντια στους εχθρούς τους και στην παγκόσμια κυριαρχία.
[Αυτές οι ομοιότητες δεν θα πρέπει να προκαλούν απορίες, αφού πολλά μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ήταν Ναζί, οι οποίοι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (και ορισμένοι πριν) ασπάστηκαν το ισλάμ και έγιναν μέλη της, «μπολιάζοντας την» με την ιδεολογία τους.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ θαύμαζε πολύ το ισλάμ (ενώ μισούσε θανάσιμα τον Χριστιανισμό), έχοντας συμμαχήσει πολιτικά με τον φανατικό ισλαμιστή και εγκληματία πολέμου Χουσείνι, τον λεγόμενο και «Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ» (http://www.freepen.gr/2016/09/blog-post_991.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html).
[Ο Χουσείνι, ο μετέπειτα διαβόητος Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, ήταν αξιωματικός πυροβολικού των Οθωμανών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Α’ ΠΠ), τότε συμμάχων των Γερμανών, ενώ συμμάχησε και ο ίδιος προσωπικά με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Β’ ΠΠ).
(Οι δε Μεγάλοι Μουφτήδες στην Ιερουσαλήμ υπάρχουν ως τις μέρες μας, μετά τον διαβόητο Χουσείνι (πρώτα τους διόριζε το βασίλειο της Ιορδανίας και μετά η Παλαιστινιακή Αρχή).
Από αυτούς, άλλοι κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την θητεία τους και άλλοι καθαιρέθηκαν από την Παλαιστινιακή ηγεσία, ενώ κατηγορούνται για μεγάλη ανάμειξη στις πολιτικές υποθέσεις, καθώς και για τεράστιο εθνικισμό και παρακίνηση για βομβιστικές επιθέσεις εναντια στους Εβραίους σαν τον Χουσείνι παλαιοτέρα).
Επίσης, ο ίδιος ο Χουσείνι έπαιξε αποφασιστικό ρολό στο φιλογερμανικού πραξικόπημα στο μέχρι τότε υπό Βρετανική κυριαρχία Ιράκ το 1941 (http://kokkinignosi.blogspot.com/2017/07/blog-post_27.html), βοηθώντας τον φιλογερμανός Ρασίντ Γκαλάνι, στην ανάληψη της ηγεσίας του κράτους αυτού (και κυρίως των ενεργειακών του πόρων), και στην συνέχεια προσπάθησε να συμμαχήσει με την Γερμανία εναντια στους Βρετανούς.
[Ο δε Γκαλάνι, ο οποίος μέσω στρατού και πραξικοπήματος ανέλαβε την ηγεσία του Ιράκ τότε, ισχυριζόταν ότι είναι απόγονος του Μωάμεθ, όπως ακριβώς το ίδιο ισχυρίζεται και ο ηγέτης του ISIS, Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι στις μέρες μας.
Στην διάρκεια της ηγεσίας της χώρας από τον ίδιο το 1941, οι Γκαλάνι και Χουσείνι προσπάθησαν να συνάψουν συμμαχία με το φιλογερμανικού Ιράν του Σάχη (ακόμα και ομοσπονδία, στην οποία ο Ρεζά Σαχ πρότεινε να μπει και η Τουρκία, κάτι που είχε προσπαθήσει και παλαιοτέρα).
Επίσης, έγινε πρόταση οι δυο αυτές χώρες να συμμαχήσουν από κοινού επίσημα πια με τους Γερμανούς, να σταματήσουν την ροή πετρελαίου της BP στους Βρετανούς (κάτι ιδιαίτερα ζωτικό για αυτούς εν μέσω του Β’ ΠΠ), να τους εκδιώξουν από τα κράτη τους, και να φέρουν στην θέση αυτών γερμανικά στρατεύματα.
Όμως η εισβολή των Βρετανών στο Ιράκ, μαζί με την κοινή εισβολή των Άγγλων και των Σοβιετικών στις δυο πλούσιες αυτές πετρελαϊκές χώρες, έκανε τα σχέδια αυτά να ναυαγήσουν οριστικά].
Φυσικά, αυτή η κατάσταση προκάλεσε την αντίδραση των Βρετανών του Τσόρτσιλ, οι οποίοι εισέβαλαν στο Ιράκ, και εκδίωξαν τους Γκαλάνι και Χουσείνι από αυτό (όπως ακριβώς στις μέρες μας οι ΗΠΑ του Τραμπ εισέβαλαν στο Ιράκ και εκδίωξαν τον Μπαγκάντι από τα εδάφη που είχε καταλάβει με τον ISIS).
[Οι δε Χουσείνι και Γκαλάνι στην συνέχεια κατέφυγαν στο Βερολίνο οπού επισημοποίησαν την συμμαχία τους με τον Χίτλερ, ενώ Μέτα το πέρας του πολέμου αυτού, έζησαν για πολλά χρόνια στην φιλική για αυτούς Σαουδική Αραβία.
Οι δε Γερμανοί σκόπευαν επίσης στην διάρκεια του Β’ ΠΠ, να συμμαχήσουν και με την Τουρκία, ενώ εάν αυτή εισερχόταν στον πόλεμο εναντια στην ΕΣΣΔ, ως σύμμαχος των Γερμανών, θα της έδιναν ως αντάλλαγμα εδάφη στην Ελλάδα, τον Καύκασο και το Ιράκ.
Εννοείται δε οι Γερμανοί, ως «έντιμοι άνθρωποι», με το πέρας του πολέμου θα επιτίθονταν στους Τούρκους, με την βοήθεια μάλιστα των κρατών (όπως και των Αρμένιων), των οποίων σκόπευαν να δώσουν εδάφη στους Τούρκους, με αντάλλαγμα αυτά να επιστραφούν σε αυτά, καθώς και την διάλυση της Τουρκίας.
(Τα ίδια ακριβώς σχέδια είχε και ο Κάιζερ για την Τουρκία εάν νίκαγε στον Α’ ΠΠ, παρόλο που αυτή ήταν σύμμαχος του, ενώ τα ίδια υποστηρίζουν κάποιοι αναλυτές ότι οι Γερμανοί σκοπεύουν σε συνεργασία με τις ΗΠΑ να κάνουν στην Τουρκία στις μέρες μας, όταν δεν θα την χρειάζονται πια).
Στο Αφγανιστάν δε, οι Γερμανοί προσπάθησαν την ίδια περίοδο να ξεκινήσουν εξέγερση κατά των Βρετανών.
Ταυτόχρονα, ο Χίτλερ θεωρούσε ως φυσικούς συμμάχους της Γερμανίας, τους Σαουδάραβες του Ιμπν Σαούντ (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html), στους οποιος μάλιστα ο ίδιος σκόπευε να παραχωρήσει και την επαρχία της Υπερ-Ιορδανίας.
Συζητούσε ακόμα δε και την δημιουργία μιας μεγάλης Παναραβικής Ένωσης, υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, συμμαχικής στην Γερμανία.
Αρχικά βέβαια, ο Χίτλερ, ο οποίος δεν ήθελε να εποικίσει την περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά να εκδιώξει τους Αγγλογάλλοι από αυτή και να αφανίσει τους Εβραίους αυτής, ήθελε να δώσει όλες τις Αραβικές χώρες του Λεβάντε (δηλαδή της Μεσογείου) στον Μουσολίνι, ο οποίος του τις είχε ζητήσει ως αντάλλαγμα της συμμαχίας μαζί του.
Όμως, μετά την πτώση του Μουσολίνι το 1943, καθώς και την προδοσία των Ιταλών ηγετών που τον διαδέχτηκαν (του Μπαντόλιο και του Ιταλού βασιλιά), έναντι των Γερμανών, οι οποίοι ακύρωσαν την συμμαχία με τους Γερμανούς και συμμάχησαν με τους Συμμάχους, οι Γερμανοί ηγέτες και ο Χίτλερ αλλάξαν γνώμμη.
Έτσι, αντί για τους προδότες πια για τους Ναζί Ιταλούς, φυσικοί σύμμαχοι των Γερμανών, φαίνονταν πια οι ισλαμικές χώρες και οι Άραβες εθνικιστές και Παναραβιστές, ενώ η συμμαχία των Γερμανών με τους Ιταλούς, τους απέτρεψε να χρηματοδοτήσουν Αραβικά επαναστατικά κινήματα ανεξαρτησίας έναντι των Αγγλογάλλων.
Και όλα αυτά, την εποχή μάλιστα που λόγω των νικών του Ρόμελ, τόσο οι Αιγύπτιοι, όσο και οι Ιρακινοί και οι υπόλοιποι Άραβες, ετοιμαζόταν να εξεγερθούν μαζικά ενάντια στους Αγγλογάλλους αποικιοκράτες.
(Την ίδια ακριβώς πολιτική, δηλαδή της στήριξης των Πανασιατών, καθώς και των Ασιατικών εθνικιστών έναντι των Αγγλογάλλων αποικιοκρατών στην Ασία, προσπάθησαν εξίσου αργά και ανεπιτυχώς με τους Γερμανούς να εφαρμόσουν και οι Ιάπωνες στην Ασία).
Πάντως, αν και η συνεργασία αυτή των Γερμανών με τους ισλαμιστές, δεν κατάφερε να τους βοηθήσουν να επιτύχουν την νίκη στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους (http://www.freepen.gr/2016/09/blog-post_991.html), συνεχίστηκε αρμονικά, τόσο στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όσο και στις μέρες μας, κυρίως χάρις στην συνεργασία της ναζιστικής οργάνωσης ODESSA (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-odessa-%CE%B1%CF%80%CE%BF/, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83-odessa-%CE%B1%CF%80%CE%BF/,http://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html), με την φονταμελιστική σουνιτική τρομοκρατική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html).
Την οργάνωση αυτή, ήδη οι ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο αυτών Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμάζονται να την ανακηρύξουν τρομοκρατική οργάνωση (δηλαδή την Μουσουλμανική Αδελφότητα-https://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html, https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html).
Λέγεται δε επίσης, ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, οργανώθηκαν με χρήματα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (π.χ. του Ναντα), στελεχών της ODESSA (τότε του επιλεγμένου από τον ίδιο τον Γκενούντ, Αχμέντ Άλμπερτ Χούμπερ), καθώς και των πετρομοναρχιών του Κόλπου (κυρίως της Σαουδικής Αραβίας).
Σκοπός της επίθεσης αυτής, ήταν να στρέψουν επιτυχώς τις ΗΠΑ και την Δύση κατά του ισλαμικού κόσμου (κάτι που έγινε επιτυχώς από τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο).
Και εν μέσω των πολλών πολέμων, του χάους, των καταστροφών και της απελπισίας που θα προκαλούταν, να ρίξουν τα κοσμικά Αραβικά καθεστώτα στον Αραβικό κόσμο και να τα αντικαταστήσουν με φανατικά και αντιδυτικό (για να τροφοδοτείται συνεχώς η σύγκρουση) ισλαμικά (η Μουσουλμανική Αδελφότητα).
Στην δε Ευρώπη, με την άνοδο των τρομοκρατικών επιθέσεων και του ισλαμικού φανατισμού των φανατικών ισλαμιστών έναντι των Ευρωπαίων πολιτών, σκόπευαν στην άνοδο σε αυτή πολλών ακροδεξιών, αντιισλαμικών (για να τροφοδοτείται συνεχώς η σύγκρουση), και «κρυπτό-φίλο-ναζιστικών-φασιστικών» κομμάτων στην εξουσία πολλών κρατών της ΕΕ (υποστηριζόμενων από την ODESSA).
Στην υλοποίηση επίσης των σχεδίων των δύο αυτών οργανώσεων, συνέβαλαν σημαντικά η τεράστια παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, όπως και η λεγομένη «Αραβική Άνοιξη» του 2011, μαζί με την τεράστια λαθρομεταναστευτικής κρίση του 2015, καθώς και τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών στα κράτη της ΕΕ.
Όμως, στο τέλος, στην μεν μία οργάνωση εξ’ αυτών (στην Μουσουλμανική Αδελφότητα), πάρα την αρχική επιτυχία των σχεδίων της για ένα χρονικό διάστημα, αυτά κατέρρευσαν από την άνοδο πατριωτικών κομμάτων στην ηγεσία των κρατών της ΕΕ, την αντίδραση του λαού και του στρατού των ίδιων των μουσουλμανικών κρατών που τα στελέχη της οργάνωσης ανέλαβαν την ηγεσία τους, καθώς και της αντίδρασης των ΗΠΑ και της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).
Αντίθετα, για την ODESSA, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αφού παρατηρείται άνοδος, τόσο πατριωτικών, όσο και ακροδεξιών, εθνικιστικών, ευρωσκεπτικιστικών και αντιισλαμικών κομμάτων σε πολλές χώρες της ΕΕ (π.χ. Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, κ.λ.π.).

Με την βοήθεια μάλιστα (λόγω κοινών συμφερόντων φυσικά), των ΗΠΑ και της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/), οι οποίες ήταν αυτές που συντέλεσαν κατά μία ειρωνεία της τύχης, στην ήττα των καθεστώτων αυτών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο].

Επίσης, πολλοί από αυτούς τους «ισλαμιστές Ναζί» δίδαξαν σε ισλαμικά πανεπιστήμια σε πολλές Αραβικές χώρες (π.χ. την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία), επηρεάζοντας πολύ μετέπειτα διαβόητους ισλαμιστές τρομοκράτες (π.χ. τον           Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, τον πρώην και νυν ηγέτη της Αλ-Κάιντα).

Άλλοι από αυτούς, βοήθησαν στην διοργάνωση και επιτυχία των πραξικοπημάτων που έγιναν σε Αραβικές χώρες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html) από ντόπιους εθνικιστές ηγέτες (τους λεγόμενους και «Παναραβιστές») που θαύμαζαν τους Ναζί (π.χ. στην Αίγυπτο του Νάσερ, στην Συρία του Άσαντ, στην Λιβύη του Καντάφι, στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν κ.λ.π.), στις οποίες και ανέλαβαν καίριες πολιτικές και στρατιωτικές θέσεις ως ανταμοιβή.
Ο δε Σαιντ Ρανταμάν, συγγενής του Χασάν Αλ Μπάνα, ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ίδρυσε για λογαριασμό της οργάνωσης αυτής, παραστρατιωτικές ομάδες μουτζαχεντίν, οι οποίες πολέμησαν τους Ισραηλινούς στον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1948, κηρύσσοντας εναντίον του κράτους αυτού Τζιχάντ.
(Τις ομάδες αυτές, ενίσχυσε και εξόπλισε επίσης ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ Χουσείνι, ο οποίος βοήθησε στις σφαγές των Σέρβων στην Βοσνία από τους μουσουλμάνους, αλλά και των Ελλήνων της Θεσπρωτίας από τους Τσάμηδες.
Από αυτές τις ομάδες, και με εκπαίδευση από τον Αιγυπτιακό στρατό δημιουργήθηκε και η οργάνωση Φατάχ του Αραφάτ, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τον στρατό του Νάσερ, ενώ παράλληλα θαύμαζε υπέρμετρα και τον θείο του, τον Χουσείνι και τις μεθόδους του).
Αμέσως μετά τον θάνατο του Χασάν Αλ Μπάνα, την ηγεσία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ανέλαβε ο Σάγιεντ Κουμπ, ενώ την περίοδο εκείνη, πολλά μέλη της οργάνωσης λόγω διωγμών από τον Νάσερ κατέφυγαν στην Σαουδική Αραβία, γενόμενοι καθηγητές των πανεπιστήμιων της και εκπαιδεύοντας διαβόητους τρομοκράτες, όπως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Από την Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου προήρθε ο Ζαουάχρι, ο υπαρχηγός της Αλ Κάιντα, όπως και ο Αζάμ, ο με τον Μπιν Λάντεν συνιδρυτής της οργάνωσης αυτής.
Ο Αζάμ, μαζί με τον Ρανταμάν, ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία παραρτημάτων της Αδελφότητας στην Ευρώπη, τα οποία ελέγχουν όλα τα τζαμιά της ΕΕ, ριζοσπαστικοποιούν μέσω αυτών τους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στρατολογούν τρομοκράτες, ενώ παράλληλα δεν τους αποτρέπουν από το να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της ΕΕ.
Οι δε ροές πετροδολάριων προς την Μουσουλμανική Αδελφότητα άρχισαν να αυξάνονται ραγδαία από το έτος 1961, όταν και έγινε επίσημη η σύναψη της συμμαχίας μεταξύ της οργάνωσης αυτής και της Σαουδικής Αραβίας.
Πρόσφατα ο Μόρσι, ο πρώην ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο πέθανε από καρδιακό στο δικαστήριο που τον δίκαζε. Για πολλούς οπαδούς του, ο θάνατος του ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία, ενώ πολλοί φίλοι και πολιτικοί σύμμαχοι του (π.χ. Ομάρ Μπασίρ και Ερντογάν), φοβούνται ότι θα έχουν και οι ίδιοι την ίδια τύχη.
[Μια ενδεχομένη βίαιη πτώση του Ερντογάν από τους Κεμαλικούς εχθρούς του, θα επιφέρει πιθανότατα στην Τουρκία εμφύλιο πόλεμο και πολλές δεκάδες χιλιάδες προσφυγών και λαθρομεταναστών θα καταφύγουν στην ΕΕ, με συνέπεια μια νέα λαθρομεταναστευτικής κρίση σαν του 2015, και την παράλληλα άνοδο αντιισλαμικών κομμάτων και καθεστώτων σε αυτή.
Επιπλέον, μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει και την πτώση της φιλοισλαμική κυβέρνησης του Σάρατζ στην Τρίπολη της Λιβύης (https://alophx.blogspot.com/2019/07/blog-post_3.html), η οποία επιζεί μόνο χάρις στην στρατιωτική βοήθεια των Τούρκων ως τώρα, όπως πιθανότατα και της ισλαμικής Χαμάς στην Παλαιστίνη, η οποία στηρίζεται οικονομικά στην Τουρκία (με χρήματα από το Κατάρ).
Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει το οριστικό τέλος της πολιτικής επικράτησης της σουνιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Μέση Ανατολή, καθώς και την οριστική αποτυχία των σχεδίων της για κυριαρχία σε όλον τον Μουσουλμανικό κόσμο, αλλά και παγκόσμια.
Στην ουσία, από το 2016, ο Ερντογάν, μετά το αποτυχημένο εναντίον του πραξικόπημα τον Ιούλιο του ίδιου έτους (και με αφορμή αυτό), μέσω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που κήρυξε τότε, η οποία επεκτείνεται συνεχώς ως τις μέρες μας μέσω διαταγμάτων, καθώς και την συμμαχία του με το ακροδεξιό κόμμα του Μπαχτσέ (Γκρίζοι Λύκοι), έχει καταφέρει να μετατρέψει στην ουσία την Τουρκία σε ένα καθαρά δικτατορικό ισλαμοφασιστικό κράτος.
Επίσης, με αφορμή το πραξικόπημα αυτό, ο Ερντογάν εκτός των Κεμαλιστών (https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4/), στράφηκε ενάντια και στους πρώην συμμάχους του, τους οπαδούς του Γκιουλέν, τους Γκιουλενιστές, οι οποίοι είχαν διεισδύσει στο τουρκικό κράτος, την αστυνομία και τον στρατό και τους εκδίωξε και αυτούς.
Στην ουσία, ο Ερντογάν, άρχισε να ξηλώνει το ισλαμικό δίκτυο του πρώην ισλαμιστή συμμάχου του, του Γκιουλέν, όταν άρχισε μεταξύ αυτού και του δευτέρου, ένας αγώνας για το ποιος θα είναι ο απολυτός αρχηγός του ισλάμ και του κράτους στην Τουρκία.
Και ο Ερντογάν, ο οποίος ήθελε όλη η εξουσία να ανήκει μόνο στον ίδιο, στράφηκε ενάντια στον πρώην μέντορα του και δίωξε τους οπαδούς του από τις καίριες θέσεις που κατείχαν στον κρατικό μηχανισμό, προκομένου να τον εμποδίσει να γίνει ο «Χομεϊνί της Τουρκίας» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_17.html).
Αμέσως μετά, ο Ερντογάν, άρχισε να χρησιμοποιεί, τόσο στο κράτος, όσο και στην εξωτερική πολιτική της χώρας του, στην θέση των εκδιωχθέντων Κεμαλιστών και Γκιουλενιστών, στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της οποίας είναι και ο ίδιος μέλος.
Για τον λόγο αυτό, μέσω χρηματικών κεφαλαίων που έλαβε ο ίδιος από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, ενίσχυσε και χρηματοδότησε την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Μέση Ανατολή, με στόχο να ρίξει τα κοσμικά αραβικά καθεστώτα της περιοχής.
Και στην θέση τους, μέσω της λεγομένης «Αραβικής Άνοιξης» («Αραβικού Χειμώνα» στην πραγματικότητα), να ανεβάσει ισλαμικά καθεστώτα, τα οποία θα ενωνόταν για πολλούς λογούς σε ένα κράτος (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4/), πέρα από την ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html).
Έτσι, μέσω της χρηματικής υποστήριξης από το Κατάρ-Σαουδική Αραβία, και εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια, την ανεργία, την διαφθορά, την έντονη τότε κλιματική ξηρασία στην περιοχή (με συνέπεια μεγάλη πεινά και θανάτους), την πολιτική καταπίεση, την ξηρασία, τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για την υπεξαίρεση δημοσίων χρήματων από τους κρατούντες, η οργή των λαών της περιοχής εκτοξεύθηκε κατακόρυφα.
Το ίδιο συνέβη και μέσω της προπαγάνδας ισχυρών ΜΜΕ της περιοχής ή μη (π.χ. το Al Jazeera), και με «μπροστάρη» τους οπαδούς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, υποκινήθηκαν εξεγέρσεις στα κράτη αυτά, οι οποίες έριξαν τα κοσμικά δικτατορικά καθεστώτα της περιοχής και τα αντικατέστησαν με ισλαμικά.
Όμως, η διαφθορά αυτών, καθώς και η ανήλεης πολιτική και θρησκευτική τους καταπίεση και γενοκτονικές σφαγές, ακόμα και ενάντια στους ίδιους τους τους λαούς, οδήγησε την πτώση των περισσοτέρων από αυτών (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), με την βοήθεια ή μη ισχυρών ξένων δυνάμεων (π.χ. ΗΠΑ, Ρωσίας).
Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που βοήθησε μέσω της «Αραβικής Άνοιξης» στην εγκαθίδρυση ισλαμικών κομμάτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, των οποίων τα μέλη τους προερχόταν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ήταν και η διείσδυση πολλών μελών της οργάνωσης αυτής, στην κυβέρνηση των ΗΠΑ επί της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.
Έτσι, πέραν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα, είχε μέσω τεράστιας χρηματοδότησης από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, πολλά μέλη της τότε Αμερικάνικης κυβέρνησης (καθώς και της Αμερικάνικης Βουλής και Γερουσίας), να υποστηρίζουν τις πολιτικές της στην Μέση Ανατολή (με την δημιουργία ενός «Αραβοισλαμικού λόμπι»), κατάφερε ταυτόχρονα και πολλά μέλη της Αμερικάνικης κυβέρνησης, είτε να συνεργάζονται και να υπακούν πλήρως στα κελεύσματα της οργάνωσης αυτής, είτε να είναι ακόμα και μέλη της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κύρια σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, η Σαλέχα Αμπεντίν, η οποία μαζί με τον σύζυγο της, αποτελούν μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας των ΗΠΑ (https://www.voltairenet.org/article193925.html, https://www.star.gr/eidiseis/kosmos/337383/skandalo_gia_to_dexi_cheri_tis_klinton_o_syzygos_tis_ekane_ting_dipla_ston_4chrono_gio_tous).
Παράλληλα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα στήριξε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι (όπως και του Ομπάμα πριν από αυτήν), με προεξάρχον χρηματοδότη της, το διαβόητο πια μέλος της στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν (μέσω εμπορίου ναρκωτικών και οπλών όπως λένε οι κακές γλώσσες).
[Μόνο στις ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία (χωρίς τις επενδύσεις του Κατάρ), είχε επενδύσει ένα τρις στον κατασκευαστικό τομέα, και άλλα τόσα στις τράπεζες του κράτους αυτού, ενώ παρεμφερή ποσά επένδυσε και στην ΕΕ].
Εννοείται δε πως το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία εξαγόρασαν και πολλές τράπεζες και επιχειρήσεις στην ΕΕ (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/04/blog-post.html), για να κερδίσουν πολιτική και οικονομική επιρροή σε αυτή για την εφαρμογή των σχεδίων τους, όπως και πολλών Ευρωπαίων πολιτικών (Σοσιαλιστών, Πρασιών, δεξιών), προκειμένου να ψηφίζουν νομούς υπέρ των ισλαμιστών λαθρομεταναστών και των ίδιων (όπως ακριβώς κάνει και ο Σόρος).
Όμως, με την άνοδο του Τραμπ, την αντίδραση των ευρωπαϊκών λαών εναντια στους κίνδυνους της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, αλλά και με την βοήθεια του Πούτιν, νέα πατριωτικά, αντιισλαμικό και ακροδεξιά κόμματα άρχισαν να ανεβαίνουν στις ηγεσίες της Ε (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/) και το «ισλαμικό αυτό πουλόβερ» να ξηλώνεται.

Έτσι, επί Ομπάμα, και με την βοήθεια αυτού, πολλά κοσμικά δικτατορικά καθεστώτα έπεσαν στον Αραβικό κόσμο και αντικαταστάθηκαν με ισλαμικές δικτατορίες. Επί Τραμπ, συνέβη ακριβώς το αντίθετο, αφού αυτός βοηθέ στην πτώση των ισλαμικών αυτών καθεστώτων, και να επανέλθουν στις χώρες αυτές κοσμικές δικτατορίες, διορθώνοντας με τον τρόπο αυτό την πολιτική του Ομπάμα στον συγκεκριμένο τομέα].
Οπότε, όταν ανέλαβε την ηγεσία των ΗΠΑ ο νέος πρόεδρος αυτών, Ντόναλντ Τραμπ το 2016 (με την υποστήριξη του Ισραηλινού λόμπι, πλήρως εχθρικού στο Αραβοισλαμικό, άλλωστε ο γαμπρός του Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ είναι Ισραηλινής καταγωγής), απείλησε την Σαουδική Αραβία με στρατιωτική εισβολή και αποκαλύψεις για τον ρολό της χώρας αυτής στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.
[Ουσιαστικά, με την νυν πολιτική του, ο Τραμπ προσπαθεί να διορθώσει την παντελώς λανθασμένη και ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα ακραία φιλομουσουλμανικής πολιτικής του Ομπάμα (ιδιαίτερα υπέρ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας).
Όσο για το Κατάρ, αν αυτό δεν συμβιβαστεί με τις ΗΠΑ, και δεν εγκαταλείψει την οικονομική, μιντιακή (μέσω του διάσημου καναλιού του στον Αραβικό κόσμο, του Al Jazeera) και πολιτική στήριξη του στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, στις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (π.χ. την Αλ Κάιντα και τον ISIS), καθώς και την νυν πολιτική-ενεργειακή συμμαχία του με το Ιράν και την Ρωσία (όπως έκανε πριν από αυτή η Σαουδική Αραβία-http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), τότε θα υποστεί άμεσες και μοιραίες για το ίδιο συνέπειες.
Συγκεκριμένα, αυτές μπορεί να είναι είτε μια στρατιωτική εισβολή από την Σαουδική Αραβία (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/07/blog-post_15.html#more), είτε ένα εσωτερικό πραξικόπημα (υποκινούμενο από τις ΗΠΑ), σαν αυτό που έκανε ο νυν Εμίρης του Κατάρ για να αρπάξει την θέση του προκάτοχου του (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html), προκειμένου αυτή η χώρα να αλλάξει πολιτική και να κοπεί η μονή πια πηγή χρηματοδότησης του σουνιτικού ισλαμικού φονταμενταλισμού (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Η οποία είναι επίσης και  η μονή πια πηγή χρηματοδότησης της ισλαμικής Χαμάς στην Παλαιστίνη, της ισλαμικής Τρίπολης του Σάρατζ (το μονού πια ισλαμιστικό εδάφους στην Λιβύη), όπως και της Τουρκίας, τα οποία είναι τα μόνο ισλαμικά πολιτικά καθεστώτα που έχουν απομείνει στον κόσμο, αποτελούμενα από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας].
Παράλληλα, εδώ μπορεί επίσης να παρατεθεί ένα κείμενο του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας του Χασάν Αλ Μπάνα (Hassan al Banna), ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στην Αίγυπτο το 1929, το οποίο δείχνει κατά ποσό ήταν τάχα μου δήθεν μου τάχα «μετριοπαθής», ο στην πραγματικότητα φανατικός αυτός ισλαμιστής, καθώς και τα υποχθόνια και επικινδυνά σχέδια που αυτός και η οργάνωση του είχε (και έχει ακόμα) έναντι της Ευρώπης και της πατρίδας μας.
Συγκεκριμένα αυτός δήλωνε τότε:
«Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να ανεμίσει σε όλες τις περιοχές της γης που είχαν κάποτε την ευτυχία να διοικηθούν από αυτό και να ακούσουν την φωνή του μουεζίνη να δοξάζει τον Αλλάχ.
Μετά το φως του Ισλάμ έσβησε και έγιναν άπιστοι.
Ανδαλουσία, Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, είναι όλα ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ (!!!!!!!!!) που πρέπει να επιστρέψουν στην ...αγκαλιά του Ισλάμ!
Η Μεσόγειος και η Ερυθρά Θάλασσα πρέπει να γίνουν κλειστές θάλασσες του Ισλάμ όπως ήταν κάποτε».
Τα σχέδια αυτά σήμερα προσπαθεί να υλοποιήσει τόσο στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή, και κυρίως στην πατρίδα μας, το πασίγνωστο μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Ταγίπ Ερντογάν (https://odysseiatv.blogspot.com/2019/07/blog-post_8.html)].
Ως συνέπεια του γεγονότος αυτού, το κράτος αυτό, εκτός από τα πολλά ευνοϊκά μέτρα που πήρε υπέρ των ΗΠΑ, άλλαξε πλήρως πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα και έπαψε να στήριζε την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Μέση Ανατολή, την οποία έμεινε να στηρίζει μόνο το Κατάρ.
Ως συνέπεια της εξέλιξης αυτής, τα ισλαμικά καθεστώτα που υποστηριζόταν από την οργάνωση αυτή, να καταθέσουν παντού στην περιοχή, με εξαίρεση (για την ώρα τουλάχιστον) την Τουρκία, την Γάζα, καθώς και την Τρίπολη της Λιβύης στις μέρες μας (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html)
Το δε έτος 1979, η Μουσουλμανική Αδελφότητα έστειλε «εθελοντές» της στον πόλεμο στο Αφγανιστάν κατά της ΕΣΣΔ, ενώ νωρίτερα, με τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ του 1973, οι χρηματοδότηση προς αυτή από τις πετρομοναρχίες αυξήθηκε περαιτέρω.
Εδώ μπορεί να τονιστεί, ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ιστορικά προέρχεται από τον Χαμπανιλισμό, τον οποίο ίδρυσε ο Ιμπν Χαμπάλ τον 9ο Αιώνα μ.Χ. Η ακραία αυτή φονταμελιστική ιδεολογία στρέφονταν κατά των Αβασσίδων Χαλίφηδων (π.χ. των Αλ Μαμούν, Αλ Ράντι κ.λ.π.), ζητώντας να κυβερνά το κράτος ένας αυστηρά θρησκευτικός ηγέτης αντί ένας Χαλίφης.
Οι οπαδοί της ομάδας αυτής, εισέβαλαν σε σπίτια αξιωματούχων του κράτους και του λαού, διέλυαν οπού έβρισκαν σε αυτά βαρέλια κρασιού, έδερναν τους κατόχους αυτών, παρεμπόδιζαν το  εμπόριο, έδερναν τους αλλοθρήσκους, ξυλοκοπούσαν τις αυλητηρίδες και τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Για την απειλή που αποτελούσαν εκδιωχθήκαν από τους μουσουλμάνους χαλίφηδες των Αβασσίδων. Τον 13ο Αιώνα, ένα μέλος τους, ο Ταμίγια, μετέφερε τις απόψεις αυτών στην περιοχή της σημερινής Σαουδικής Αραβίας.
Ένας μετέπειτα μαθητής αυτού τον 18ο Αιώνα, ο Μοχάμεντ Ουαχάμπ, συμμάχησε με τον Μοχάμεντ Σαούντ, συνάπτοντας συμμαχία ως πολικός και θρησκευτικός αρχηγός και οι απόγονοι αυτών ίδρυσαν το ουαχαμπτιικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Με την χρηματική και υλική βοήθεια δε του βασιλείου αυτού ιδρύθηκε αργότερα η Μουσουλμανική Αδελφότητα, της οποίας η ιδεολογία είναι ουσιαστικά ο Ουαχαμπιτισμός, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο Χαμπανιλισμός.

Φυσικά, υπάρχει στον τομέα της χρηματοδότησης των παραρτημάτων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ανταγωνισμός μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ (http://corfiatiko.blogspot.com/2019/06/blog-post_755.html), στα τελευταία κράτη που μέλη της οργάνωσης αυτής έχουν τον έλεγχο μέρους (π.χ. την Τρίπολη στην Λιβύη ή της Γάζας στην Παλαιστίνη) ή όλης της έκτασης των κρατών τους (π.χ. στην Τουρκία του Ερντογάν)].
Όλες οι σημερινές (όπως και παλαιότερες) ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες στον 20ο και τον 21ο αιώνα (π.χ. οι Ταλιμπάν, το ισλαμικό κόμμα του Ερντογάν, η Χαμάς, η Τζιχάντ, η Αλ-Κάιντα, ο ISIS, κ.λ.π.), ιδρύθηκαν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα ή στελέχη αυτής.
Στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ενάντια στον τότε κοινό εχθρό τους, της ΕΣΣΔ (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA/), ιδρύοντας-χρηματοδοτώντας τους Μουτζαχεντίν και μετέπειτα τους Ταλιμπάν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/11092001-isis-13112015.html).

[Φυσικά, όπως γίνεται σε κάθε λυκοφιλία, όταν θα τεθεί το θέμα της παγκόσμιας ηγεμονίας, τότε η ODESSA και η Μουσουλμανική Αδελφότητα, θα συγκρουστούν άγρια για αυτή μεταξύ τους].
Και όπως η επεκτατική τάση και η βίαιη προσπάθεια για παγκόσμια ηγεμονία των Ναζί έστρεψε εναντίον τους τα περισσότερα και ισχυρότερα συμμαχικά κράτη (ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Νοτιά Αφρική, Βραζιλία), έτσι και η αντίστοιχη σημερινή τάση του πολιτικού ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και η βίαιη προσπάθεια της για παγκόσμια ηγεμονία έχει στρέψει εναντίον της τα ίδια σχεδόν με τότε κράτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, ΕΕ, Κίνα, Ινδία, Νοτιά Αφρική, Βραζιλία).

Ενώ ακόμα και τα μέτωπα στα οποία διεξάγεται πόλεμος των κρατών αυτών εναντίον του πολιτικού ισλάμ και Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι ίδια με τότε (Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Ιράκ, Συρία, Ευρώπη, Ρωσία, Καύκασος, Ασία).
Επίσης, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, στο δε τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το 1945, οι Ναζί ηττήθηκαν παντού και υποτάχτηκαν από τους Συμμάχους.
Αντίστοιχα και στις μέρες μας, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και το πολιτικό ισλάμ (των Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας), είχε μια ξέφρενη επέκταση (όπως και οι Ναζί παλαιοτέρα), κυρίως χάρις στην λεγομένη δήθεν «Αραβική Άνοιξη» ή «Αραβικό Χειμώνα» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/7-8-21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html), μέσω της οποίας έπεσαν πολλά κοσμικά-δικτατορικά Αραβικά καθεστώτα και την θέση τους πήραν ισλαμικά καθεστώτα (π.χ. σε Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Υεμένη κ.λ.π.).

[Για ένα μικρο διάστημα, το κόμμα που εκπροσωπούσε την Μουσουλμανική Αδελφότητα, το PJD, κέρδισε τις εκλογές και στο Μαρόκο και κυβέρνησε το κράτος αυτό, από το 2011 έως το 2016].
Στην συνέχεια όμως και συγκεκριμένα, χάρις στις ενέργειες της Ρωσίας υπό την ηγεσία του Πούτιν (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_15.html), των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Τραμπ (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html), και άλλων κρατών (π.χ. της Γαλλίας), το πολιτικό ισλάμ ηττήθηκε σχεδόν παντού και έπεσε στις εξής μουσουλμανικές χώρες (με εκλογές, εμφύλιο ή εξωτερική επέμβαση): Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία, Σουδάν, Σομαλία, Μάλι, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία (ISIS), Υεμένη (http://alophx.blogspot.com/2017/04/game-of-thrones.html).

Χάρις δε στην γρήγορη πτώση αυτών των καθεστώτων, δεν πρόλαβε η Μουσουλμανική Αδελφότητα (και φυσικά και η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ που βρίσκονται πίσω από αυτή) να θέσει σε ισχύ το σχέδιο της για την πολιτική ένωση αυτών και την επαναδημιουργία του ισλαμικού Χαλιφάτου (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/isis_23.html) με την γνωστή αιματηρή ιστορία του (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%85%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83/, https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B5/, http://www.eistinpolin.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/79-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%83%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF/, https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/11/blog-post_7.html, https://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7/), με αποτέλεσμα αυτά τα σχέδια να «τιναχθούν τελικά στον αέρα» και να ματαιωθούν.

Στις μέρες μας, τα μονά πολιτικά ισλαμικά καθεστώτα που υπάρχουν πια στον κόσμο είναι αυτά του Ερντογάν στην Τουρκία και της Χαμάς στην Γάζα. Εάν δε πέσουν και αυτά το πολιτικό ισλάμ θα εξαφανιστεί από παντού, ενώ είναι πιθανόν σε μια τέτοια περίπτωση ο φανφαρόνος και δεσποτικός Ερντογάν να έχει την τύχη του εξίσου φανφαρόνου και δεσποτικού Μουσολίνι (δηλαδή πιθανό πραξικόπημα και μετέπειτα εκτέλεση-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_0.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_17.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_69.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_26.html, http://alophx.blogspot.com/2018/07/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/1974-2016.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_66.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/16-2017.html, https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84/  https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html).
[Και ήδη, οι Ισραηλινοί ισοπέδωσαν το κτίριο του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην Γάζα, στέλνοντας με τον τρόπο τους αυτό ένα μήνυμα στους Τούρκους, για το τι έπεται σε αυτούς εάν συνεχίζουν να στηρίζουν τους ισλαμιστές της Χαμάς και της Τζιχάντ στην Γάζα, με τους οποίους ήρθαν πρόσφατα σε σύγκρουση λόγω της εκτόξευσης ρουκετών από τις οργανώσεις αυτές σε Ισραηλινό έδαφος.
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις από την Άγκυρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καταδικάζει με έντονο τρόπο την επίθεση. 
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση του Ισραήλ εναντίον των γραφείων του πρακτορείου Anadolu στην Γάζα», έγραψε ο Ταγίπ Ερντογάν. Και συνέχισε: «Η Τουρκία και το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσουν να λένε σε όλο τον κόσμο για την ισραηλινή τρομοκρατία και τις θηριωδίες στην Γάζα και σε άλλες περιοχές της Παλαιστίνης, παρά τις επιθέσεις αυτές» (https://www.klik.gr/gr/el/world/oi-anemoi-tou-polemou-stis-floges-i-mesi-/).

Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι ο μύστακας Ερντογάν, υποστηρίζει τον εξίσου μύστακα και εχθρό των Αμερικάνων Μαδούρο (όπως και ο Τσίπρας), κάτι που προσθέτει έναν ακόμη λόγο στις ΗΠΑ να στρέφονται ενάντια στον ιδιο και το καθεστώς του.
Και φυσικά, ο Ερντογάν, όπως ακριβώς και ο Μαδούρο, έχει συνάψει στενή ενεργειακή και πολιτική συμμαχία με την Ρωσία, αγοράζοντας ταυτόχρονα και όπλα από αυτή, κάτι που έρχεται κόντρα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ στις περιοχές αυτές].
Οι Σαουδάραβες και οι Καταριανοί σχεδίαζαν σε αυτό νέο επανενωμένο «Παγκόσμιο Ισλαμικό Χαλιφάτο», να τοποθετήσουν για ηγέτη του, είτε έναν δικό τους πρίγκηπα (με το σκεπτικό ότι τάχα οι πριγκιπικές οικογένειες των κρατών αυτών προερχόταν από τον Μωάμεθ και άρα ως «απόγονοι του», δικαιούταν λόγω καταγωγής να κυβερνήσουν τον για άλλη μια φορά ενιαίο στον ισλαμικό κόσμο-Χαλιφάτο), είτε μια άλλη «συμβολική φιγούρα» (πολιτική μαριονέτα στην ουσία), την οποία και θα είχαν υπό τον απολυτό έλεγχο τους.
(π.χ. σαν τον νυν ηγέτη του ISIS Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι ή τον τωρινό Τούρκο ηγέτη Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στηρίζει με όπλα και «εθελοντές» το ISIS-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html).
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι Σαουδάραβες ήθελαν να επιτύχουν την ένωση αυτών όλων των ισλαμικών χωρών, ήταν διότι όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αρχίζει να εξαντλείται στην Σαουδική Αραβία.
Οι ηγέτες του κράτους αυτού, φοβούνται ότι εάν κοπούν τα πετρελαϊκά έσοδα και δεν θα μπορούν να δίνονται πια πλούσια οικονομικά επιδόματα στην νεολαία (η οποία και αποτελεί σχεδόν το 70% των σημερινών κάτοικων της χώρας αυτής), αυτοί θα εξεγερθούν και θα ρίξουν την μοναρχία, εγκαθιστώντας ίσως στην θέση της μια θεοκρατία.
[Για τον λόγο αυτό, λέγεται ότι η Σαουδική Αραβία πιέζει και την Τουρκία να εισβάλει στο Αιγαίο και να αρπάξει τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας σε αυτό με την βία (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_21.html), έτσι ώστε να τα «οικειοποιηθεί» η ίδια διάμεσου της Τουρκίας, την οποία ελέγχει η ίδια πλήρως οικονομικά και πολιτικά μαζί με το Κατάρ, χρηματοδοτώντας το κόμμα του Ερντογάν και την τουρκική οικονομία.
Για παρεμφερείς λογούς, η ίδια χώρα παρεμποδίζει και τον καθορισμό της ΑΟΖ της Ελλάδας με ισλαμικές χώρες που έχει υπό τον έλεγχο της (π.χ. σήμερα την ισλαμική Τουρκία, την ισλαμική Αλβανία και την Λιβύη και παλαιοτέρα την πρώην ισλαμική Αίγυπτο του Μόρσι)].

Και για τον λόγο αυτό, πριν στερέψουν πλήρως τα κοιτάσματα στην χώρα αυτή, οι Σαουδάραβες σχεδίαζαν εάν κατάφερναν να επιβάλλουν σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, πετρελαιαγωγές (π.χ. Λιβύη, Αλγερία, Νιγηρία, Ιράκ, Συρία, Αζερμπαϊτζάν) και μη, ελεγχόμενες από τις ίδιες ισλαμικές ηγεσίες, και στην συνέχεια να «οικειοποιηθούν» οι ίδιοι μέσω αυτών το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, καθώς και τους ορυκτούς πόρους των κρατών αυτών.
(π.χ. τον χρυσό, τα διαμάντια, την πλατίνα, τις σπάνιες γαίες, καθώς και ουράνιο, το οποίο είναι απαραίτητο για την κατασκευή πυρηνικών οπλών. Εύκολα μπορεί κάνεις να καταλάβει ποσό μεγάλη δύναμη θα αποκτούσε μια χώρα, η οποία θα αποκτούσε τόσο μεγάλο πληθυσμό, σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους, καθώς και τόσο πλούσιους ορυκτούς πόρους.
Επίσης, με τον έλεγχο των πετρελαϊκών μουσουλμανικών κρατών, πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του ΟΠΕΚ, θα μπορούσε εύκολα η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ να ελέγξει και τις τιμές πετρελαίου παγκόσμια και να αποκομίσει τεράστια κέρδη (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html).
Και παράλληλα να πιέσει-εκβιάσει οικονομικά άλλες χώρες, απειλώντας τες με κόψιμο της στρόφιγγας πετρελαίου εάν είναι αγοραστές για να τις κάνουν τα πολιτικά χατίρια ή ρίχνοντας επίτηδες τις τιμές για να κτυπήσει τους ενεργειακούς ανταγωνιστές της, π.χ. την Ρωσία-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html).
[Στα δε μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καθώς και όλων των ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων που προέρχονται από αυτοί, συμπεριλαμβάνονται πολλοί μορφωμένοι-αμόρφωτοι, καθώς και πλούσιοι-φτωχοί, οι οποίοι και υποστηρίζουν φανατικά την οργάνωση αυτή, καθώς και την βίαιη ιδεολογία της (ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης και εισοδήματος).
Με τα εισοδήματα και τις κοινωνικές παροχές-υπηρεσίες που προσφέρει η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε πολλούς φτωχούς και απόρους στις μουσουλμανικές χώρες με τα δήθεν «φιλανθρωπικά ιδρύματα της», «καταφέρνει πονηρά», να προσελκύσει πολλούς φτωχούς και απελπισμένους στις τάξεις της και με τον τρόπο αυτί καταφέρνει να αποκτά συνεχώς πολλούς νέους οπαδούς για το κίνημα της.
Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι τόσο ο Ερντογάν (όπως και ο Ερμπακάν πριν από αυτόν), καθώς και ο Γκιουλέν είναι μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (https://www.tribune.gr/world/news/article/276580/pia-ine-panischiri-mousoulmaniki-adelfotita-roli-erntogan-gkioulen-ke-chilari.html), και η μεταξύ τους διαμάχη ήταν καθαρά μια πάλη για την εξουσία της Τουρκίας, πάρα μια «μάχη ιδεολογικών διάφορων», αφού όλοι τους πρεσβεύουν την ίδια ακριβώς ιδεολογία, οντάς μέλη της ιδίας οργάνωσης].  

Ουσιαστικά η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ αποτελούν τους νούμερο ένα χρηματοδότες της σουνιτικής ισλαμικής τρομοκρατίας παγκοσμίως (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html, https://www.theonlinepress.gr/diafora/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%84%CF%81/), αφού χάρις στα χρήματα αυτών και των άλλων πετρομοναρχιών του Κόλπου, καταφέρνουν να χρηματοδοτούνται, να εφοδιάζονται και να στρατολογούν μέλη όλες οι σουνιτικής ισλαμικές τρομοκρατικές της γης (χωρίς την στήριξη αυτή θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού).
Επίσης και οι ΜΚΟ, οι οποίες τάχα φροντίζουν τάχα «ανθρωπιστικά» για το καλό των λαθρομεταναστών και των προσφυγών από τις μουσουλμανικές χώρες και τους μεταφέρουν λαθραία στην Ευρώπη (κάνοντας κιόλας κάποιες από αυτές και «ανθρωπιστικό ξέπλυμα χρήματος»-https://www.triklopodia.gr/%CE%BE%CE%AD%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/), χρηματοδοτούνται από Σαουδική Αραβία και το Κατάρ (και φυσικά και τον Σόρος).
Παράλληλα πολλά στοιχεία που δίνουν οι οργανώσεις αυτές είναι τεχνητά φτιαγμένα και παραποιημένα υπέρ των λαθρομεταναστών, προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια των Ευρωπαίων πολιτών και με τον τρόπο αυτό, να «νομιμοποιήσουν» δήθεν το έργο τους και παράλληλα κερδίζουν χρήματα μέσω του λαθρεμπορίου αυτού.
[Και φυσικά, εκτός από το λαθρεμπόριο ανθρώπων, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι τρομοκρατικές οργανώσεις που προήρθαν από αυτήν (π.χ. το ISIS σε Ιράκ και Συρία, το οποίο όμως έχει χάσει πια όλα τα εδάφη του στις περιοχές αυτές-http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/04/blog-post_409.html), διενεργούν και εμπόριο ναρκωτικών, οπλών, σωματεμπόριο, αρχαιοκαπηλία, λαθρεμπόριο χρυσού, διαμαντιών και ουράνιου, καθώς και πολλές άλλες παράνομες δραστηριότητες (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4/, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.html)].
Επιπλέον, μπορούν να εκβιάζουν μέσω ισλαμικών χωρών που έχουν ηγέτες μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (π.χ. την Τουρκία και την Λιβύη-κυβέρνηση της Τρίπολης-https://www.in.gr/2019/05/05/world/livyi-stratiotiko-adieksodo-kai-maxi-ksenon-symferonton/, http://epohi.gr/h-livyh-exw-apo-orientalistika-stereotypa/) τους Ευρωπαίους για πολιτικά ανταλλάγματα για να μην αμολήσουν νέες στρατιές λαθρομεταναστών στην ΕΕ.
Τέλος, οι πετρομοναρχίες καταφέρνουν μέσω των ΜΚΟ αυτών (οι οποίες τάζουν στους λαθρομετανάστες και στους προσφυγές έναν «παράδεισο» και πλήθος «δουλειών και παροχών») να τους μεταφέρουν στην ΕΕ (αντι για τις πλούσιες ομόθρησκες ή ομοεθνείς μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής).
Και με τον τρόπο αυτό ξεφορτώνονται στην ΕΕ τα επικίνδυνα ταραχοποιά στοιχεία τους, τους φτωχούς, τους εγκληματίες, τους ισλαμιστές και τους τρομοκράτες που υπάρχουν στις  χώρες τους, μεταθέτοντας στους Ευρωπαίους το πρόβλημα τους αυτό.

[Εάν δε εγκαθιδρύονταν ισλαμικά καθεστώτα παντού στην γεωστρατηγική, γεωοικονομικά και γεωπολιτικά πολύ σημαντική περιοχή της Μέσης Ανατολής, τότε οι πλούσιοι ορυκτοί πόροι αυτής και το ανθρώπινο δυναμικό της θα χαθεί για πάντα για την Δύση και την Ρωσία (καθώς και οι στρατιωτικές βάσεις αυτών των κρατών στην περιοχή).

Η οποία όπως είναι φυσικό θα βρίσκονταν κάτω από την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, οι οποίες και θα χρηματοδοτούσαν τις κυβερνήσεις αυτές (των οποίων οι ηγεσίες και τα στελέχη θα προερχόταν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την οποία χρηματοδοτούσαν επίσης τα δυο αυτά κράτη)].
Το δε νέο αυτό παγκόσμιο ισλαμικό (και Αραβικό συνάμα) Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_28.html), θα είχε υπό τον έλεγχο του έναν πληθυσμό πάνω από 700. 000. 000 ανθρώπους (και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν κατάφερνε να εξαγάγει την «επανάσταση του» και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, γιατί στην περίπτωση αυτή ο πολύσημος του Χαλιφάτου θα έφτανε σχεδόν το ενάμισι δις).
Επίσης, το Χαλιφάτο αυτό, θα είχε υπό τον έλεγχο του τα περισσότερα πετρέλαια, το περισσότερο φυσικό αέριο, καθώς και πολλά άλλα πολύτιμα ορυκτά (π.χ. διαμάντια, χρυσό, πλατίνα και ουράνιο, από το οποίο ως γνωστόν κατασκευάζονται πυρηνικά όπλα).
Μέσω δε πολλών κρατών του (π.χ. της Λιβύης, της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράκ ή ακόμα και της Νιγηρίας) το Χαλιφάτο θα μπορούσε να αναλάβει την ηγεσία και του ΟΠΕΚ, ελέγχοντας και ανεβοκατεβάζοντας τις παγκόσμιες τιμές πετρελαίου κατά το δοκούν, εκβιάζοντας και φέρνοντας σε οικονομική κρίση τους ενεργειακούς και γεωπολιτικούς ανταγωνιστές τους, π.χ. την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.html, http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_380.html).
Παράλληλα θα εκβίαζαν ενεργειακά και τους δυτικούς, απειλώντας τους με ολικό πετρελαϊκό εμπάργκο εάν δεν ικανοποιούσαν όλες τις πολιτικές τους επιδιώξεις και δεν υποτασσόταν πλήρως στην ιδεολογία και την πολιτική τους.

[Στην περίπτωση αυτή, στην Δύση και ίσως και παγκόσμια θα επικρατούσε ένα παγκόσμιο ενεργειακό-πετρελαϊκό και οικονομικό κραχ, πολύ χειρότερα από αυτά του 1929 (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html), του 1973 (http://alophx.blogspot.com/2018/05/1973.html, http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_54.html) ή του 2008 (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html).

Επίσης, ένα πετρελαϊκό εμπάργκο από το Χαλιφάτο θα προκαλούσε σοβαρή οικονομική και ενεργειακή κρίση και σε Ινδία και Κίνα, οι οποίες εκτός από την Ρωσία και το Ιράν, εισάγουν τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αεριού και από τις σουνιτικές πετρομοναρχίες της Μέσης Ανατολής.
Η παντελή έλλειψη πετρελαίου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε εισβολή στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, τόσο τις χώρες αυτές (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/03/blog-post.html, https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_16.html), όσο και την Δύση (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html) (ακόμα και την Ρωσία-https://grothia.gr/ekselikseis/mesi-anatoli/42829/giati-rosia-tha-isvali-stin-georgia-tourkia/), προκειμένου να αποκτήσουν με την βία τα ενεργειακά κοιτάσματα που χρειάζονται και να μην καταστραφούν πλήρως από την έλλειψη τους οικονομικά και ενεργειακά.
Βέβαια, για κάποιους οι ΗΠΑ ήδη προσπαθούν να προκαλέσουν πετρελαϊκή κρίση στο Ιράν μέσω των Στενών του Ορμούζ και των κυρώσεων στο κράτος αυτό, απειλώντας ότι όποιος αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν, δεν θα μπορεί να διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με αμερικανικές εταιρείες, κάτι που όμως σύμφωνα με αναλυτές συνιστά μεγάλο οικονομικό ρίσκο και για τις ίδιες τις ΗΠΑ (https://www.pronews.gr/oikonomia/energeia/769841_dw-oi-ipa-prokaloyn-petrelaiki-krisi-kindynos-gia-ta-stena-toy-ormoyz)].
Επίσης, το κράτος αυτό θα είχε υπό τον έλεγχο του και τους περισσοτέρους πετρελαιαγωγούς της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), καθώς και τους πλούσιους υδάτινους πόρους των περιοχών αυτών (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_68.html).
[Στην περίπτωση αυτή θα δημιουργούταν και ο αγωγός Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας-Ιορδανίας-Συρίας, για τον οποίο το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία ξεκίνησαν ανεπιτυχώς τον πόλεμο στην Συρία (http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_380.html).

Επίσης η δημιουργία των λεγόμενων «Αραβικού» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1831-1839.html) και «Ισλαμικού ΝΑΤΟ» (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html), ήταν σύμφωνα με αναλυτές μια πρόβα για την δημιουργία του ενωμένου Ισλαμικού-Αραβικού στρατού του επερχόμενου κατά την Μουσουλμανική Αδελφότητα «νέου Παγκοσμίου Ισλαμικού Χαλιφάτου».

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι ο ενεργειακός αγωγός East Med είναι ανταγωνιστικός και προς τους αγωγούς ενέργειας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html), εκτός από τους αγωγούς του Ιράν και της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html), ως προς τον μονοπωλιακό εφοδιασμό και τα έσοδα από τους Ευρωπαίους καταναλωτές, εκτός και εάν αυτοί καταφέρουν να ενώσουν τους δικούς τους με τον East Med].
Επιπλέον το Χαλιφάτο μέσω του ελέγχου του Στενού του Σουέζ (από το οποίο περνάνε σχεδόν τα 2/3 του παγκοσμίου εμπορίου-http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_20.html), καθώς και το Περσικού Κόλπου (από όπου προέρχονται τα 2/3 του παραγόμενου πετρελαίου παγκοσμίως), να ελέγξει πλήρως και αυτούς τους τομείς εις βάρος των αντιπάλων του (π.χ. Δύσης, Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας).
Μέσω δε του ελέγχου του Πακιστάν, εκτός από την απόκτηση των πυρηνικών οπλών αυτού (σχεδόν 300 πυρηνικές βόμβες), αυτά θα ήταν παράλληλα μια ασπίδα και «δικλίδα προστασίας» για αποτροπή των εχθρών του να εισβάλουν στα εδάφη του Χαλιφάτου (εκβιάζοντας με παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα σε αντίθετη περίπτωση).
Επίσης, το Χαλιφάτο θα αποκτούσε και την τεχνογνωσία κατασκευή αυτών από τους Πακιστανούς πυρηνικούς επιστήμονες, και θα κατασκεύαζε ακόμα περισσότερα πυρηνικά όπλα (με την τεχνογνωσία των Πακιστανών, τα χρήματα των Σαουδικής Αραβίας-Κατάρ και το ουράνιο του Μάλι).
Στην συνέχεια (και όπως αποκάλυψαν και αφίσες και προπαγανδιστικό υλικό του ISIS), το Χαλιφάτο θα προσπαθούσε να ανακαταλάβει εδάφη που κάποτε είχε καταλάβει το ισλάμ (π.χ. το Κασμίρ στην Ινδία, το Ξιν-Γιανγκ στην Κίνα, η Ανδαλουσία στην Ισπανία, εδάφη της Ρωσίας, τα Βαλκάνια, τμήμα της Γαλλίας, το Ιράν, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο).

[Φυσικά, αυτό το σχέδιο προσπαθούν να το επιτύχουν και στην εποχή μας οι ίδιες χώρες με την συνεχή αποστολή εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθρομεταναστών προς την ΕΕ, με στόχο να την εξισλαμίσουν σταδιακά, ξέροντας ότι μακροπρόθεσμα λόγω της μεγάλης γεννοβολίας τους, οι μουσουλμάνοι, νεοφερμένοι ή ντόπιοι θα ξεπεράσουν αριθμητικά τους Ευρωπαίους και έτσι θα εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την ΕΕ και την Δύση.

Για τον λόγο αυτό, διοχετεύουν επίσης μαζί με αυτούς τους πληθυσμούς, και πολλούς τρομοκράτες και φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι σχεδιάζουν και εκτελούν τρομοκρατικά χτυπήματα, καθώς και εξεγέρσεις των ντόπιων και των νεοφερμένων μουσουλμανικών πληθυσμών της Ευρώπης, φανατικών, απελπισμένων ή ανέργων.
Και επίσης, ήδη στις μέρες μας, γίνεται μία εκτενής χρηματοδότηση ισλαμιστών από την Μουσουλμανική Αδελφότητα-Κατάρ-Σαουδική Αραβία σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως π.χ. στον Καύκασο, στην Τσετσενία, στους Ουιγουίρους στην Κίνα, στο Κασμίρ στην Ινδία, στα Βαλκάνια (π.χ. UCK) και αλλού, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση αυτών και την δημιουργία σε αυτές ισλαμικών κρατών].
[Επιπλέον εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν εξαγοράσει τους περισσοτέρους από τους τωρινούς πολιτικούς ηγέτες της ΕΕ (καθώς και πολλές τράπεζες και επιχειρήσεις στην Δύση, όπως και στην Ελλάδα-https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/04/blog-post.html), οι οποίοι και προωθούν τα σχέδια τους (http://ellinilatris.blogspot.com/2014/06/blog-post_24.html), όπως επίσης και στις ΗΠΑ (https://www.tribune.gr/world/news/article/276580/pia-ine-panischiri-mousoulmaniki-adelfotita-roli-erntogan-gkioulen-ke-chilari.html), στις οποίες μόνο οι Σαουδάραβες έχουν επενδύσει ένα τρις δολάρια στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας αυτής και άλλα τόσα στις τράπεζες της].
Με τον έλεγχο τόσων μουσουλμανικών κρατών, το νέο αυτό Χαλιφάτο θα είχε υπό τον έλεγχο του τέσσερις από τους πιο ισχυρούς και τεχνολογικά εξοπλισμένους μουσουλμανικούς στρατούς της γης (Τουρκία, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Πακιστάν), εκτός από πολλούς άλλους μικρότερους, π.χ. του Ιράκ, της Συρίας, της Αλγερίας, της Τυνησίας, του Μαρόκου κ.λ.π. (αν σε αυτούς προσγίνονταν και αυτός του Ιράν τότε οι στρατοί αυτοί θα έφταναν τους πέντε).

Με τα κράτη του, το Χαλιφάτο αυτό (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html), θα μπορούσε να περικυκλώσει πλήρως τους εχθρικούς σιίτες του Ιράν και να ρίξει το καθεστώς τους (http://alophx.blogspot.com/2018/01/y.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html).


[Η περικύκλωση του Ιράν, θα γίνονταν από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και τα μουσουλμανικά κράτη της Κεντρικής Ασίας.
Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι και ισλαμικό σιιτικό θεοκρατικό Ιράν, το οποίο δεν σχετίζεται με το σουνιτικό πολιτικό θεοκρατικό ισλάμ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ,  εγκαθιδρύθηκε χάρις και στην βοήθεια των κρατών αυτών, οι οποίες πίστεψαν λανθασμένα ότι θα το ελέγξουν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html).
Όμως σύντομα αυτό ξέφυγε από τον έλεγχο τους και στράφηκε εναντίον τους, σαν το τέρας του Φρανκενστάιν, το οποίο σύντομα στράφηκε εναντίον του δημιουργού του].
Είτε εισβάλοντας στην χώρα αυτή, είτε με ολικό εμπάργκο (πετρελαϊκό και μη), πρόκληση οικονομικού κραχ στο κράτος αυτό, καθώς και την διενέργεια μιας «Ιρανικής Άνοιξης», χρηματοδοτουμένης από το Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_16.html).
Επίσης, στην περίπτωση δημιουργίας ενός τέτοιου κράτους, θα περικυκλώνονταν πλήρως από αυτό και το Ισραήλ (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/05/blog-post_67.html), ειδικά εάν γινόταν μόνιμα ισλαμικές χώρες η Συρία, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Παλαιστίνη και η Αίγυπτος.
Όπως είναι εύκολα κατανοητό, θα προκαλούσε διάσπαση του Άξονα Συρίας-Ιράν-Ρωσίας-Κίνας, εάν ισλαμιστές καταλάμβαναν τελικά την Συρία και έπεφτε παράλληλα το σημερινό σιιτικό ισλαμικό καθεστώς του Ιράν (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html).
Επιπλέον θα προσπαθούσαν να επεκτείνουν τον ισλαμισμό και σε άλλες περιοχές μουσουλμανικές (π.χ. το Αζερμπαϊτζάν και την Κεντρική Ασία), ή θα χρηματοδοτούσαν εξεγέρσεις σε κράτη με μεγάλες μουσουλμανικές μειονότητες (π.χ. Σκόπια, Βουλγαρία, Βοσνία, στην Τσετσένια, στο Ξιν Γιανγκ, το Κασμίρ, την Αιθιοπία ή την Αλβανία).

[Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και σε ισλαμικές εξεγέρσεις ή αθρόας εισροής μουσουλμάνων στις χώρες της ΕΕ, θα προκαλούνταν ως αντίδραση στην Ευρώπη, μια ραγδαία άνοδος στην ηγεσία των κρατών της ΕΕ, πολλών εθνικιστικών, αντιισλαμικών και ευρωσκεπτικιστικών κυβερνήσεων (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.html, http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).

Αν δε όλα αυτά τα ακροδεξιά και αντιισλαμικό κόμματα και κινήματα της Δύσης ενωθούν υπό την αιγίδα ενός ενιαίου πολιτικού φορέα, όπως θέλει ο Στηβ Μπανόν, τότε θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα «ενιαία Δυτική Αυτοκρατορία» υπό την αιγίδα των ΗΠΑ του Τραμπ (http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post.html), το οποίο θα είναι στην ουσία η πραγματοποίηση του λεγομένου «Western Imperium» (https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Reich).
Και ήδη στην Ευρώπη, η ακροδεξιά μετά και την άνοδο του VOX στο κοινοβούλιο της Ισπανίας, εκπροσωπείται πλέον σε 23 από τα 28 κοινοβούλια των μελών της ΕΕ (https://www.iefimerida.gr/kosmos/i-akrodexia-ekprosopeitai-se-23-apo-28-koinoboylia-ee), την στιγμή που βρίσκεται σε άνοδο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (π.χ. στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία ή την Ολλανδία-https://www.iefimerida.gr/news/487123/tieri-mponte-i-epikindyni-goiteia-toy-neoy-stayroforoy-tis-ollandikis-akrodexias), ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να  κυριαρχήσει και αναδειχθεί πρώτη στην Ευρωβουλή μετά τις ευρωεκλογές (https://www.koutipandoras.gr/article/skies-pano-apo-tin-eyropi-ta-akrodexia-kommata-mporoyn-na-kyriarhisoyn-stin-eyroboyli-meta).
Παράλληλα, πολλοί Άραβες και οι οπαδοί της Μουσουλμανικής Αδελφότητας περιμένουν έναν «νέο Σαλαντίν», ο οποίος θα ανακαταλάβει την Ιερουσαλήμ από τους Ισραηλινούς και τους δυτικούς συμμάχους τους (ρολό που στην σύγχρονη εποχή ανέλαβαν ο Νάσερ, ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Χομεϊνί, ο Ερντογάν, ο Μπιν Λάντεν, καθώς και ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι)].
Εύκολα καταλαβαίνει κάνεις από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι η δημιουργία ενός τέτοιου Χαλιφάτου θα ήταν θανάσιμος κίνδυνος για όλες τις μεγάλες δυνάμεις της γης (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Ισραήλ, αλλά και για την πατρίδα μας-http://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post.html).

Και για τον λόγο αυτό, έλαβαν όλα τα κατάλληλα μέτρα, με «μπροστάρηδες» την Ρωσία του Πούτιν και τις ΗΠΑ του Τραμπ, ώστε να περιορίσουν την παγκόσμια επιρροή του πολιτικού ισλάμ παγκόσμια, με αποτέλεσμα στις μέρες μας, να έχουν παραμείνει ισλαμικά καθεστώτα μόνο πια στην Τουρκία και την Γάζα (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3-5/).

[Και για τον λόγο αυτό, ο Ερντογάν, ο οποίος τρέμει ότι σύντομα θα έρθει το τέλος του ιδίου και του καθεστώτος του, «σκούζει» τρέμοντας στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι αυτές, εάν χαρακτηρίσουν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους τρομοκρατική οργάνωση, θα πλήξουν τάχα την διαδικασία του (ανυπάρκτου στην πραγματικότητα) «εκδημοκρατισμού» στον ισλαμικό κόσμο (https://www.zougla.gr/kosmos/article/tourkia-an-i-ipa-xaraktirisoun-tous-adelfous-mousoulmanous-kseni-tromokratiki-organosi-8a-pliksoun-ti-diadikasia-ekdimokratismou-ston-islamiko-kosmo).
Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ο παγκόσμιος οργανισμός ισλαμικής συνδιάσκεψης, ο οποίος ελέγχεται και χρηματοδοτείται επίσης από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, έχει λάβει πολλές αποφάσεις ενάντια στην πατρίδα μας, π.χ. υποστηρίζοντας την Τουρκία στην παράνομη κατοχή της Βόρειας Κύπρου και αναγνωρίζοντας τα Σκόπια ως τάχα «Μακεδονία»].
Αυτή εξέλιξη συνέβη,  όταν τελικά ανέλαβε την ηγεσία των ΗΠΑ ο αντιισλαμιστής Ντόναλντ Τραμπ, φοβέρισε την Σαουδική Αραβία με αποκάλυψη του ρολού της στην 11 Σεπτεμβρίου εάν δεν άλλαζε πολιτική, ακόμα και με «χρωματιστή επανάσταση», στρατιωτικό πραξικόπημα, απόσυρση των Αμερικάνικων στρατευμάτων από την χώρα αυτή (και άρα απώλεια προστασίας της μοναρχίας από ενδεχομένη λαϊκή ή ισλαμική εξέγερση ή πραξικόπημα), ακόμα και με στρατιωτική εισβολή των ΗΠΑ στο κράτος αυτό (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html).

Τότε η Σαουδική Αραβία υπό τον Σαλμάν, τρέμοντας να μην έχει την τύχη του Ιράκ και του Σαντάμ, για να κατευνάσει τις ΗΠΑ, διέκοψε την χρηματοδότηση της στις ισλαμικές οργανώσεις (π.χ. τον ISIS) και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, συνέλαβε πολλούς πρίγκηπες-υποστηρικτές αυτών (http://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html), έριξε όλο το φταίξιμο για αυτές στο Κατάρ για αυτές διακόπτοντας την συμμαχία μαζί του, ενώ παράλληλα προέβη και σε παραγγελίες εκατοντάδων δις δολαρίων σε αμυντικό οπλισμό από τις ΗΠΑ για να τις κατευνάσει (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Παράλληλα όμως, ετοίμασε και σχέδια ακόμα και για ενδεχομένη στρατιωτική εισβολή στο Κατάρ (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html), αφού η χώρα αυτή δεν υποτάχτηκε στα κελεύσματα των ΗΠΑ και αντίθετα συνέχισε την μέχρι τώρα υποστήριξη της στο πολιτικό ισλάμ, συμμαχώντας και προσεγγίζοντας παράλληλα το Ιράν και την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Με την Τουρκία και την Γάζα να έχουν πια μείνει ως τα μονά πια καθεστώτα του πολιτικού ισλάμ τον κόσμο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ούτε αυτά θα αντέξουν πολύ και σύντομα θα καταρρεύσουν και αυτά και το πολιτικό ισλάμ και η ισχύς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας θα καταρρεύσει παντού στον κόσμο (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_6.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html).

[Βέβαια, ακόμα και στην περίπτωση αυτή, υπάρχει ένας τελικό τρόπος το ισλάμ να ενωθεί υπό μια ενιαία διοίκηση ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, στην περίπτωση που το Ισραήλ προχωρήσει τα σχέδια του για καταστροφή του Τεμένους του Ομάρ (του τρίτου πιο ιερού ναού όλων των μουσουλμάνων παγκοσμίως) και για την επαναδημιουργία του λεγομένου Τρίτου Ναού του Σολομώντα (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_68.html, https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html) ή ίσως και ένας πόλεμος Ισραήλ-Ιράν (https://www.triklopodia.gr/%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD-h-e/#, http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_14.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/1981.html).
Παράλληλα, το έτος 1992, οι Αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τους υπεύθυνους της «Salsabil Computer Company» (Αδελφοί Μουσουλμάνοι), αποκαλύφθηκε πλήρως το παγκόσμιο σχέδιο κυριαρχίας των Αδελφών, επειδή τα αποκαλυφθέντα μυστικά σχέδια πρόβλεπαν  την ανατροπή της Αιγυπτιακής κυβέρνησης και μετά ολόκληρου του κόσμου (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), μέσω της «διείσδυσης» σε θεσμούς (συνδικάτα, μέσα ενημέρωσης, δικαστικούς, εκπαίδευση, σχολεία, κοινοβούλιο, στρατό και αστυνομία).
[Και όντως, το σχέδιο αυτό παραλίγο να γίνει πραγματικότητα το 2011, μέσω της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης» (http://www.oparlapipas.gr/2017/05/blog-post_935.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84/, https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84/, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html), η οποία χρηματοδοτήθηκε από Κατάρ και Σαουδική Αραβία και έφερε σε πολλές Αραβικές χώρες ισλαμικά κόμματα στην εξουσία, των οποίων τα μέλη τους ήταν και μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Και παρόλο που όντως οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι πήραν όντως την εξουσία στην Αίγυπτο μέσω του ισλαμιστή ηγέτη τους Μόρσι και προσπάθησαν να ενώσουν όλα τα ισλαμικά κράτη με την Τουρκία σε μια παγκόσμια ισλαμική ένωση κρατών, η ανήλεης καταπίεση τους, προκάλεσε στρατιωτικά πραξικοπήματα, στρατιωτικές επεμβάσεις, λαϊκές επαναστάσεις και εκλογικές ήττες σε πολλά από τα μουσουλμανικά κράτη που τα μέλη των Αδερφών Μουσουλμάνων πήραν την εξουσία (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).
Περαιτέρω στην πτώση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, συνέβαλε και η εμπλοκή των Υπερδυνάμεων (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/), των ΗΠΑ και της Ρωσίας εναντίον των κρατών (π.χ. των Ταλιμπάν), όπως και των τρομοκρατικών οργανώσεων που στήριζαν την Μουσουλμανική Αδελφότητα (π.χ. ISIS, Αλ Κάιντα), καθως και η άνοδος στην ηγεσία των χωρών αυτών, αλλά και της ΕΕ (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html), πολλών αντιισλαμικών κομμάτων και ηγετών.
Συγκεκριμένα, μπορεί να αναφερθεί ότι  από τα κράτη της Τυνήσιας, της Λιβύης, της Αιγύπτου, του Σουδάν, της Σομαλίας, του Μάλι, των εδαφών της Συρίας και του Ιράκ που έλεγχε ο ISIS, της Υεμένης, του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, της Τουρκίας και της Γάζας, στα χεριά φιλοισλαμικών κυβερνήσεων κρατών των οποίων οι ηγέτες είναι μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, παραμένουν στις μέρες μας μόνο η Χαμάς στην Γάζα, ο Ερντογάν και το ισλαμικό κόμμα του στην Τουρκία και Σάρατζ, μόνο στην Τρίπολη της Λιβύης.
Η δε Τρίπολη μάλιστα λέγεται ότι είναι έτοιμη να απελευθερωθεί τελικά από τους ισλαμιστές, χάρις στον στρατηγό Χάφταρ (http://corfiatiko.blogspot.com/2019/12/blog-post_517.html), κάτι που αν τελικά συμβεί, θα έχει ως αποτέλεσμα στα χεριά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (και του Κατάρ που την υποστηρίζει, να παραμένουν πια μόνο η Τουρκία και η Γάζα)].
Μια "Ευρωπαϊκή" εκδοχή αυτού του παγκόσμιου σχεδίου με την ονομασία Tamkine/Hakimmya κατασχέθηκε το 2001 στο Λουγκάνο, στο σπίτι ενός εξέχοντος ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και διευθυντή της Taqwa Bank.
Αυτό το σχέδιο κατάκτησης με διείσδυση και υπονόμευση δεν είναι στην φαντασία της ακροδεξιάς ή των «ισλαμόφοβων, ενώ σε αυτό αναγγέλεται ξεκάθαρα στο έγγραφο των προαναφερθέντων Αδελφών, Το Έργο, το οποίο ανακαλύφθηκε από την Ελβετικές υπηρεσίες το 2001 στο σπίτι του επικεφαλής της τράπεζας Al-Taqwa κοντά στο Λουγκάνο, του διάσημου δισεκατομμυριούχου Γιουσέφ Νάντα.
Ο Γιουσέφ Νάντα είναι πολύ υψηλόβαθμου και διεθνής χρηματοδότης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Στο δε έγγραφο αυτό αναφέρεται να πραγματικό σχέδιο διείσδυσης-κατάκτησης των άπιστων κοινωνιών μέσω της ανατροπής των αξιών και του προσηλυτισμού.
Επίσης, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι εξακολουθούν να έχουν έναν σοβαρό οικονομικό χορηγό, ο οποίος έχει το δεύτερο μεγαλύτερο απόθεμα φυσικού αερίου στον κόσμο: Το μικροσκοπικό σε μέγεθος κράτος του Κατάρ, που ενώ έχει μόλις 300.000 κατοίκους, είναι ισοδύναμο σε πλούτο και ενέργεια με την απέραντη σε έδαφος Ρωσία των 150.000.000 κατοίκων.
Το Κατάρ, θεωρείται ο πιο πολύτιμος ο σύμμαχος για το σχέδιο κατάκτησης των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα η χώρα αυτή χρηματοδοτεί την κατασκευή  στα κράτη της ΕΕ εκατοντάδων τζαμιών, ισλαμικών σχολείων και θρησκευτικών κέντρων, τα οποια όπως είναι φυσικό βρίσκονται όλα υπό την ηγεσία μελών της εξτρεμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Στην Ιταλία, το Κατάρ έχει κάνει τις περισσότερες επενδύσεις για να ιδρύσει τζαμιά των Αδελφών Μουσουλμάνων, ενώ ακολουθούν σε επενδύσεις στον «τομέα» αυτό, η Σουηδία, η Γερμανία, η Γαλλία, ειδικά στις πόλεις της Χυλού, της Λυών, της Μασσαλίας κ.λ.π.
Η ιδιοφυΐα των Αδελφών Μουσουλμάνων βρίσκεται στο ότι χρησιμοποιούν την ενοχή, το σύμπλεγμα των Δυτικών και στο να πιστέψουν οι μουσουλμάνοι ότι "διώκονται" για να δικαιολογήσουν ένα νέο-αποικιοκρατικό/σκοταδιστικό πρόγραμμα που στοχεύει να κάνει τους μουσουλμάνους μια ξεχωριστή κοινότητα: αυτή είναι στρατηγική της «παράνοιας».

Αυτή η στρατηγική λειτουργεί σύμφωνα με κάποιους μελετητές αρκούντως αποτελεσματικά επειδή, σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Montaigne, το 1/3 των μουσουλμάνων πιστεύει ήδη ότι η Σαρία είναι ανώτερη από τους νόμους της Δημοκρατίας (https://odysseiatv.blogspot.com/2019/12/blog-post_36.html, http://aktines.blogspot.com/2019/12/blog-post_27.html#more).
Ο ίδιος ο Χασάν Αλ-Μπάννα, ο οποίος και ίδρυσε τους «Ικχβάν» (Αδελφούς Μουσουλμάνους) ήταν και αυτός που τους έδωσε την ιδεολογία τους. Ο Χασάν Αλ Μπάννα, υποστήριξε αρχικά τον μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Aλ Χουσεϊνί (τον γνωστό συνεργάτη του Χίτλερ και των Ναζί-http://kokkinignosi.blogspot.com/2016/09/blog-post_38.html, http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_14.html, http://corfiatiko.blogspot.com/2019/11/blog-post_69.htm http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html l), ο οποίος πολέμησε τους Εβραίους και τους Άγγλους στην Παλαιστίνη, προτού καταφύγει το 1941 στο Βερολίνο για να βοηθήσει τον Χίτλερ, εντασσόμενος στις τάξεις των μουσουλμανικών Waffen-SS.
Ο Αλ-Μπάννα, το 1946, επέτρεψε στον μεγάλο μουφτή να καταφύγει στο Κάιρο, όπου και ο ίδιος τελικά εκτελέστηκε το 1949 από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση, ύστερα από την διοργάνωση συνομωσιών εναντίον της.
Τον διαδέχτηκε ο Σαγίντ Κουτμπ, ο οποίος ήταν ένας «πνευματικός πατέρας», αναγνωρισμένος από τους σύγχρονους τζιχαντιστές, και είχε αποφασιστική επιρροή στους Iκχβάν.
Ο δε Σαΐντ Ραμαντάν, ο γαμπρός του Χασάν Aλ-Μπάννα, ο οποίος τον διαδέχτηκε στην ηγεσία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, αναγκάστηκε τελικά να εξοριστεί στην Ελβετία, από όπου έλεγχε τον «Ευρωπαϊκό κλάδο» των Αδελφών Μουσουλμάνων.
Στενός συνεργάτης του Ραμαντάν, ήταν ο Φρανσουά Γκενούντ, ο εκτελεστής της διαθήκης του Χίτλερ, ο οποίος μετέπειτα μεταστράφηκε στο Ισλάμ (και ο οποίος ήταν επιπλέον και ηγέτης της ODESSA μαζί με τον επίσης μετάστρεφε στο ισλάμ Ελβετό δημοσιογράφο Άχμεντ Αλμπερτ Χούμπερ-https://attikanea.blogspot.com/2017/02/h-odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html).
Ο ίδιος ο Ραμαζάν ήταν ύποπτος για τρομοκρατία, αλλά προστατευόταν από τους δυτικούς που ήλπιζαν να τον χρησιμοποιήσουν εναντίον του Nάσερ. Οι γιοι του Χάνι και Ταρίκ, προσέγγισαν τους αριστερούς κύκλους, στρατηγική που εφαρμόζεται τώρα στην Δύση.
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι θεωρείται ότι ελέγχουν το Πανεπιστήμιο Eλ-Aζχάρ του Καΐρου, το οποίο παίζει σύμφωνα με κάποιους αναλυτές για τους σουνίτες μουσουλμάνους τον ρόλο του «Σουνιτικό πάπα».
Οι ίδιοι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι εμπνέουν και ελέγχουν παράλληλα και πολλά ισλαμικά κόμματα στο Μαγκρέμπ και την Μέση Ανατολή, καθώς και το AKP στην Τουρκία και την Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας. Ο πρώην Αιγύπτιος ισλαμιστής πρόεδρος Mόρσι (στενότατος φίλος του Ερντογάν) ανήκε επίσης στο κίνημά τους.

Τέλος, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι χρηματοδοτούνται από το Κατάρ και καταδιώκονται από την Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που τους κατατάσσουν στα τρομοκρατικά κινήματα (https://odysseiatv.blogspot.com/2019/12/blog-post_36.html)]. 

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων; Άγνωστο, αλλά καλό θα είναι όλες οι κυβερνήσεις της γης να λάβουν τα μέτρα τους και να μην βρεθούν σύντομα προ εκπλήξεων, και μπροστά σε έναν απρόσμενο νέο «παγκόσμιο πόλεμο των πολιτισμών».






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου