Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟ 1917 ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟ 1917 ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν, κατά την διάρκεια της ιστορίας, έχουν παρατηρηθεί πολλές ομοιότητες (άλλα και διάφορες) στον βίο και τις πράξεις των ηγετών, καθώς και πολιτικών ομάδων διάφορων κρατών.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομοιότητα, είναι οι σχεδόν παράλληλοι βίοι της ιστορίας της Ρωσίας, από την κομμουνιστική εξέγερση του 1917 μέχρι τις μέρες μας, με την αντίστοιχη ιστορία της ανάληψης της εξουσίας στην Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 ως τις μέρες μας.
Έτσι, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, οι μπολσεβίκοι, κατέλαβαν την εξουσία στην Ρωσία, χάρις στην χρηματοδότηση της Γερμανίας του Κάιζερ (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), με αντάλλαγμα την υπογραφή από μέρους του «μνημονιακού τύπου» συνθήκη του Μπρεστ-Λιφτόσκ (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), η οποία ήταν παντελώς προδοτική για την Ρωσία.
[Ο ίδιος ο Λένιν, δεν ήταν στην πραγματικότητα πάρα πράκτορας των Γερμανών (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), όπως και ο Μουσολίνι των Άγγλων, ενώ ο Στάλιν δούλευε για την Οχράνα (την μυστική υπηρεσία του Ρώσου Τσάρου), καταδίδοντας ταυτόχρονα και πολλούς «συντρόφους» του (https://attikanea.blogspot.com/2017/03/kai-meta.html).
Έτσι και στις μέρες μας, υπάρχουν ηγέτες, οι οποίοι ήταν πρώην πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, όπως η πρώην κομμουνίστρια Μέρκελ, η οποία ήταν πράκτορας της Στάζι (πριν γίνει νεοναζίστρια και αρχίσει να κάνει παρέα με νεοναζί μετά το 1989-https://www.news247.gr/kosmos/oi-anonymous-germanias-dimosieyoyn-fotografies-tis-merkel-me-neonazi.6325880.html), παραρτήματος της KGB ή ο Πούτιν, ο οποίος πριν γίνει εθνικιστής και ηγέτης της Ρωσίας, ήταν και αυτός πράκτορας της KGB].
Με αυτήν,  ο Λένιν, ξεπούλησε ένα τεράστιο μέρος των εδαφών, των ορυκτών πόρων, καθώς και των πληθυσμών της Ρωσίας, με αντάλλαγμα, οι Γερμανοί να τον στηρίξουν με όπλα και χρήματα για την διατήρηση του καθεστώτος του, άλλα και για να κερδίσει τον εμφύλιο που ξέσπασε στην Ρωσία (1917-1922).
[Έτσι και στις μέρες μας, ο Τσίπρας, κατέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα, χάρις στην χρηματοδότηση της Γερμανίας της Μέρκελ και των ΗΠΑ, με αντάλλαγμα από μέρους του την υπογραφή δυο νέων «μνημονίων», τα οποία ήταν παντελώς προδοτικά για την Ελλάδα.
Με αυτά,  ο Τσίπρας, ξεπούλησε την περιουσία, τα εδάφη, τους ορυκτούς πόρους, καθώς και τον πληθυσμό της χωράς, με αντάλλαγμα, οι Γερμανοί να τον στηρίξουν για την διατήρηση του καθεστώτος του].

Τελικά, όταν έπεσε ο Κάιζερ από την εξουσία στην Γερμανία, τότε ο Λένιν, αυτονομήθηκε και κατάφερε τελικά να κερδίσει τον εμφύλιο στην Ρωσία, ενώ η καταστροφική διακυβέρνηση του ιδίου, μαζί με τον πόλεμο, προκάλεσε λιμό στην χωρά, ο οποίος οδήγησε σε φτώχεια και εκατομμύρια θανάτους από την πείνα.
Ο λιμός αυτός, ο οποίος ήταν εν μέρει και τεχνητός, οργανωμένους από τους μπολσεβίκους του Λένιν, προκειμένου να εξοντώσουν εχθρικούς για το καθεστώς τους πληθυσμούς (όπως αντίστοιχα έπραξε και ο Στάλιν αργότερα στην Ουκρανία), καθώς και η νίκη των μπολσεβίκων στον ρωσικό εμφύλιο, οδήγησε τελικά στην εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας για τα επόμενα 75 χρονιά στην Ρωσία.
Η διακυβέρνηση των κομμουνιστών, κατέστρεψε σχεδόν πλήρως την Ρωσία, κυνηγώντας άγρια την Ορθοδοξία, καταντώντας την ένα δύσοσμο πτώμα, πριν το καθεστώς αυτό καταρρεύσει ολοκληρωτικά το 1989.

Όμως, τα στελέχη του καθεστώτος αυτού, πριν καταρρεύσει αυτό, φρόντισαν να αρπάξουν και να οικειοποιηθούν για τον εαυτό τους την κρατική περιουσία της Ρωσίας, γενόμενοι στην συνέχεια, οι λεγόμενοι ολιγαρχίες της Ρωσίας.
Αυτοί, υπό την καταστροφική διακυβέρνηση του Γιέλτσιν, κατέστρεψαν και αυτοί την Ρωσία, πριν την εμφάνιση του εθνικιστή Πούτιν, ο οποίος την έκανε την Ρωσία ξανά ισχυρή δύναμη.
[Αντίστοιχα στην Ελλάδα, όταν η Μέρκελ εγκαταλείψει την εξουσία στην Γερμανία, είναι πολύ αμφίβολο αν ο Τσίπρας, χωρίς την στήριξη της, θα καταφέρει να αυτονομηθεί όπως έκανε ο Λένιν παλαιότερα από την Γερμανία. 
(Αφού η νέα ηγέτιδα του CDU, η Ανεγκρετ Κραμπ Καρενμπάουερ (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/733065_anegkret-kramp-karenmpaoyer-poia-einai-i-56hroni-politikos-poy), έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δώσει άπειρα χρηματικά πακέτα στην Ελλάδα, προκειμένου το κόμμα της να μην χάσει ψήφους των δυσαρεστημένων Γερμανών ψηφοφόρων που διαφωνούν με αυτά).
Αντίθετα, με την καταστροφική διακυβέρνηση του, ο Τσίπρας το μόνο που κατάφερε τελικά, ήταν να προκαλέσει λιμό στην χωρά μας, ο οποίος έχει οδηγήσει σε τεράστια φτώχεια, χιλιάδες θανάτους από την πείνα, καθώς και σε πολλές αυτοκτονίες.
Η πολιτική αυτή της πρόκλησης πείνας, είναι και αυτή εν μέρει τεχνητή, από την νυν δωσιλογική συγκυβέρνηση, με στόχο να εξοντώσουν τους εχθρικούς για το καθεστώς τους πληθυσμούς.

Όπως επίσης και για να απελπίσουν πλήρως τον Ελληνικό λαό, έτσι ώστε να τον κάνουν να χάσει τελείως την πιστή στις αιώνιες αξίες του (Ορθοδοξία, πατρίδα, οικογένεια) και στην συνεχεία αυτός, απελπισμένος να στραφεί για «ηγεσία» προς ίδιους και την ιδεολογία τους, ως τους (υποτιθέμενους) μόνους «σωτήρες» του (http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_39.html).
(Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ο άμεσος διάδοχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ του Αλαβάνου, ο οποίος δεν ήταν πάρα το λεγόμενο ΚΚΕ του Εσωτερικού, το οποίο προέκυψε ύστερα από αποχώρηση των μελών του από το ΚΚΕ λόγω ιδεολογικών διάφορων, όπως ακριβώς χωρίστηκαν παλαιότερα στην Ρωσία από τους μπολσεβίκους του Λένιν, οι μενσεβίκοι).
Και αρά οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία δεν είναι πάρα ένα κομμάτι του ΚΚΕ ένα «μεταμφιεσμένο ΚΚΕ» στην ουσία, ή η συνέχεια του για την ακρίβεια, το οποίο εξελίχθηκε παράλληλα με αυτό, έχοντας πολλές ομοιότητες στις απόψεις με εκείνο, αφού προέρχονται από αυτό το κόμμα).

Η δε διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεψε σχεδόν πλήρως την Ελλάδα, ενώ το κόμμα αυτό κυνήγησε επίσης άγρια και την Ορθοδοξία, καταντώντας την Ελλάδα ένα δύσοσμο πτώμα, πριν το καθεστώς αυτό, όπως αναμένεται από πολλούς, καταρρεύσει τελικά σύντομα.
[Παράλληλα, οι καταλήψεις των ηρωικών μαθητών της Ελλάδας για την πάντα Ελληνική Μακεδονία (https://alophx.blogspot.com/2018/06/blog-post_26.html), ίσως έχουν αποτέλεσμα, παράλληλα και με άλλες πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, να συμβάλλουν σημαντικά ακόμα και στην πτώση του σημερινού δωσίλογου πρωθυπουργού (https://www.triklopodia.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/#)].
(Όμως, τα στελέχη του καθεστώτος αυτού, πριν αυτό καταρρεύσει, έχουν ήδη φροντίσει να αρπάξουν και να οικειοποιηθούν για τον εαυτό τους, καθώς και τους δανειστές, όλη την κρατική περιουσία της Ελλάδας).
Τότε (όταν δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει την εξουσία), είναι πιθανό τα τάγματα θανάτου των αναρχικών οπαδών του να προσπαθήσουν να «ανακτήσουν» την εξουσία μέσω μιας «εξέγερσης», σε συμμαχία με λαθρομετανάστες, η οποία ετοιμάζεται εδώ και καιρό στην χώρα μας (http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post.html).
[Επίσης,  ο Ρουβίκωνας, ο οποίος σχεδιάζει σε συντονισμό και με αναρχικούς άλλων χωρών την πραγματοποίηση «εξεγέρσεων» σε πολλά μέρη του πλανήτη ταυτόχρονα-https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84/#),)].
Ή οι Συριζαίοι να αρνηθούν ακόμα και να παραδώσουν την εξουσία, ακόμα και αν την χάσουν με εκλογές, και προσπαθήσουν να την διατηρήσουν με την βία, προσπαθώντας να επιβάλλουν καθεστώς εκτάκτου ανάγκης (δικτατορία) στην Ελλάδα, κατά το πρότυπο του Λένιν (την λεγομένη «δικτατορία του προλεταριάτου».

Έχοντας δε ως πρόσχημα για αυτήν τους την ενέργεια, κάποια βίαιη προβοκάτσια, οργανωμένη από τους ίδιους, όπως ήταν π.χ. το προβοκατόρικο κάψιμο του Ράιχσταιγκ από τους Ναζί το 1933 στην Γερμανία (https://www.pronews.gr/istoria/392164_marinoys-van-nter-loympe-o-kommoynistis-poy-ektelestike-gia-ton-emprismo-toy),), το οποίο τους έδωσε το πρόσχημα για να κηρύξουν δικτατορία στην χώρα αυτή.
(Αλώστε, είναι γνωστή η αντιδημοκρατικότητα των μπολσεβίκων που οι νεομπολσεβίκοι Συριζαίοι έχουν ως πρότυπα. Έτσι, όταν ο Λένιν, αμέσως μετά το πραξικόπημα του 1917, έκανε εκλογές και τις έχασε πανηγυρικά με ποσοστό κάτω του 20%, ενώ οι αντίπαλοι του, εσπέριο και δεξιοί κέρδισαν 40 και 20% αντίστοιχα.
Και αυτός, όταν είδε τα αποτελέσματα αυτά, έστειλε στρατό και διέλυσε με την βία την Ρωσική Δούμα-Βουλή, λέγοντας πως τάχα αυτή δεν αντιπροσώπευε τον Ρωσικό λαό. Και από τότε, δεν ξανάγιναν ελεύθερες εκλογές στην Ρωσία, ως την πτώση της ΕΣΣΔ.
Όπως και στην εποχή μας, ο Τσίπρας, ο οποίος πηρέ σχεδόν το 17% στις εκλογές του 2015 στην Ελλάδα, (αφού πηρέ σχεδόν το 36% στο σύνολο όσων ψήφισαν, που όμως δεν ήταν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι συνολικά, αφού υπήρξε 50% αποχή και άκυρα επί του συνόλου των ψηφοφόρων στις εκλογές αυτές), έκανε με το δημοψήφισμα του ιδίου έτους.
Εκεί αυτός, εντελώς αντιδημοκρατικά, όταν είδε ότι ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε ΝΑΙ όπως περίμενε, προκειμένου να έχει το «ελεύθερο» να υπογράψει νέο προδοτικό μνημόνιο με την Γερμανία, άλλαξε το συντριπτικό ΟΧΙ (ποσοστό σχεδόν 70% των Ελλήνων) σε ΝΑΙ και ξεπούλησε την χώρα στους Γερμανούς και τους δανειστές).
Βέβαια, και στις δυο περιπτώσεις, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι οι αναρχικοί ταγματασφαλίτες του ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσουν πανηγυρικά και αυτόν τον «εμφύλιο» (σε αντίθεση με τον Λένιν στην Ρωσία), με αποτέλεσμα, η εξουσία του κόμματος του να μην κρατήσει (το πολύ) πάνω από 4 χρονιά (σε αντίθεση με τα 75 των μπολσεβίκων στην Ρωσία), και συνάμα την πλήρη καταστροφή αυτών και του κόμματος τους.
Η ήττα αυτή, θα είναι παράλληλη με την ήττα των στελεχών της KGB, στο αποτυχημένο πραξικόπημα που επιχείρησαν κατά του Γκορμπατσώφ το 1991, το οποίο απέτυχε χάρις στην αντίδραση του ρωσικού λαού, και οδήγησε τελικά στην πλήρη καταστροφή αυτών και του κόμματος τους.
Με μια τέτοια αποτυχημένη «εξέγερση», το πιθανότερο είναι οι αναρχικοί να καταφέρουν να ανεβάσουν τα ποσοστά όλων των αντίπαλων τους (αφού πρώτα εξαερώσουν τα δικά τους), και να φέρουν στην εξουσία τον εξίσου ανάλγητο και δωσίλογο με τον Τσίπρα Κυριακό Μητσοτάκη, την ακροδεξιά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή αυτό που θα ήταν το καλύτερο για την πατρίδα μας, δηλαδή μια πατριωτική κυβέρνηση (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post.html).

Επίσης, ο Τσίπρας, ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, την Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς και την Θράκη στους Βουλγάρους (όπως και ο Ζαχαριάδης ξεπούλησε την Μακεδονία στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο, την Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς του Χότζα και την Θράκη στους Βουλγάρους-http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html)].
Στην Ρωσία, αμέσως μετά την πτώση της ΕΣΣΔ το 1989 και την άνοδο των ολιγαρχών στην χώρα αυτή, ακολούθησε η παντελώς προδοτική και καταστροφική για τον ρωσικό λαό διακυβέρνηση του δεξιού νεοφιλελεύθερου Μπόρις Γιέλτσιν, ο οποίος με τις μνημονιακές οικονομικές πολίτικες του, εκτίναξε στα ύψη την ανεργία στην Ρωσία και κατέστρεψε παντελώς την οικονομία της.
Επίσης, ξεπούλησε στους ολιγαρχίες, αλλά και σε ξένα δυτικά συμφέροντα όλη σχεδόν την κρατική περιουσία της Ρωσίας, με αποτέλεσμα ο λαός της χώρας αυτής να πεινάσει και πολλοί κάτοικοι του κράτους αυτού να απελπιστούν, να αυτοκτονήσουν, να στραφούν στην πορνεία και στα ναρκωτικά ή να διαφύγουν στο εξωτερικό.
Επίσης, ο ψευτοδημοκράτης αυτός «Ρώσος» πολιτικός, όταν κόντεψε να χάσει τις εκλογές το 1993, δεν δίστασε να στείλει στρατό για να βομβαρδίσει την Βουλή (https://en.wikipedia.org/wiki/1993_Russian_constitutional_crisis), και να διαλύσει το κοινοβούλιο, προκειμένου να οργανώσει νέες, τις οποίες κέρδισε με νοθεία.
[Την ίδια περίοδο, επέστρεψε στην Ρωσία και η εξόριστη οικογένεια των Ρομανώφ, η οποία προσπάθησε να πείσει (και προσπαθεί ακόμα) τους απελπισμένους και πεινασμένους Ρώσους, ότι αυτή θα τους έσωζε αν αποκαθιστούσαν την μοναρχία στην Ρωσία.
Όπως ακριβώς στην Ελλάδα στις μέρες μας, η έκπτωσή οικογένεια των Γλύξμπουργκ, προσπαθεί να πείσει τους απελπισμένους και πεινασμένους Έλληνες, ότι αυτή θα τους σώσει, αν αποκαθιστούν την μοναρχία στην Ελλάδα].
Τελικά, το 1999, οι μυστικές υπηρεσίες, οι πατριώτες και ο στρατός της Ρωσίας, γνωστοί ως σιλοβίκι, εκφράζοντας τα συμφέροντα του εξοργισμένου και προδομένου λαού της Ρωσίας, ανάγκασαν με ένα «βίαιο πολιτικό πραξικόπημα» (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html) τον Γιέλτσιν να εγκαταλείψει την εξουσία, παραδίδοντας την στον εκλεκτό και εκπρόσωπο τους, τον Πούτιν.
Ο εθνικιστής Πούτιν από την πλευρά του, κατάφερε να ανορθώσει την Ρωσία οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά, ενώ σύντομα ήρθε σε σύγκρουση με την Δύση, στην Ουκρανία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html), την Συρία (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4/), καθώς και σε αλλά γεωπολιτικά μέτωπα.
(Όσο για το δε κομμουνιστικό πραξικόπημα του 1917, δεν ήταν στην πραγματικότητα παρά μια «χρωματιστή επανάσταση» της εποχής, οργανωμένη από την Γερμανία, με τον ίδιο τρόπο, που στις μέρες μας, συνέβησαν με την υποστήριξη της Δύσης, οι «χρωματιστές επαναστάσεις», σε Ουκρανία και Γεωργία (https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF/) ή η λεγομένη «Αραβική Άνοιξη» (http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84/) στον Αραβικό κόσμο).

[Αντίστοιχα στην Ελλάδα, και μετά την πτώση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, είναι πιθανόν, ένας «νέος Γιέλτσιν», να αναλάβει την εξουσία,  και να ακολουθήσει την παντελώς προδοτική και καταστροφική διακυβέρνηση εκείνου.
Αυτός, θα είναι πιθανότατα, ο δεξιός νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συστήσει κυβέρνηση (μειοψηφίας, συνασπισμό, πλειοψηφίας, ειδικού σκοπού ή και οικουμενική), ο οποίος με τις παντελώς καταστροφικές μνημονιακές οικονομικές πολιτικές που θα ακολουθήσει και αυτός, θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο την ανεργία στην Ελλάδα, και θα καταστρέψει παντελώς την οικονομία της χώρας.
Και φυσικά, θα ξεπουλήσει στους ολιγάρχες της Ελλάδας (τραπεζίτες, κοτζαμπάσηδες, πλοιοκτήτες, καναλάρχες), αλλά και στα ξένα δυτικά συμφέροντα και την υπόλοιπη  κρατική περιουσία της Ελλάδας, με αποτέλεσμα ο λαός της να πεινάσει και πολλοί κάτοικοι της, να απελπιστούν, να αυτοκτονήσουν, να στραφούν στην πορνεία και στα ναρκωτικά ή να διαφύγουν στο εξωτερικό.
Τελικά, καταστάσεις αυτές, θα επιφέρουν τελικά σταδιακά την πλήρη χρεοκοπία της Ελλάδας, με αποτέλεσμα, ο Ελληνικός λαός να απελπιστεί πλήρως με βάση τα σχέδια τους (https://odysseiatv.blogspot.com/2018/12/blog-post_59.html). Και τότε, πάνω στην απελπισία του, πιθανότατα θα ξεσηκωθεί κατά όλων των δωσίλογων κυβερνητών του, αναγκάζοντας τους να εγκαταλείψουν βίαια την εξουσία της χώρας.
Τότε, είναι πιθανόν να αναλάβει ο στρατός την διακυβέρνηση της Ελλάδας (ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας ή και αυτοβούλως), προκειμένου να υπάρξει τάξη και να μην επικρατήσει το χάος, συστήνοντας μια πατριωτική κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση αυτή, είναι πιθανόν στην συνέχεια να διώξει τους δανειστές, και να βγάλει την χώρα από την ΕΕ.
Τότε οι ξένοι, βλέποντας εξοργισμένοι ότι χάνουν τα πλούτη της Ελλάδας, ίσως στηρίξουν μια «χρωματιστή επανάσταση» αναρχικών και λαθρομεταναστών, προκειμένου να την ρίξουν (http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_39.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post.html), αν αυτή η στημένη (δήθεν) «εξέγερση», δεν έχει ήδη συμβεί νωρίτερα στην Ελλάδα (http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_953.html).
Και πιθανότατα, πολλά μέλη της υποτιθέμενης αυτής «εξέγερσης», θα είναι (εκτός των αναρχικών και λαθρομεταναστών) επίσης πολλοί ξένοι δυτικοί στρατιώτες, οι οποίοι θα παριστάνουν τους «Έλληνες επαναστάτες», όπως μέλη των (δήθεν) «ανθρωπιστικών ΜΚΟ» του Σόρος, φανατικοί ισλαμιστές, καθώς και πολλοί Τούρκοι πράκτορες.
Κατά πασά πιθανότητα, η προσπάθεια αυτή θα αποτύχει, και τότε οι λεγόμενοι δανειστές, θα βάλουν τα «μεγάλα μέσα» για την πλήρη αρπαγή του πλούτου της Ελλάδας:

 Δηλαδή, θα βάλουν τους Τούρκους να επιτεθούν από τα ανατολικά στην Ελλάδα (για να αρπάξουν τον πλούτο της και να τον μοιραστούν με τους δυτικούς), ενώ ταυτόχρονα, μπορούν να στείλουν Αλβανούς, Σκοπιανούς και Νατοϊκούς κομάντος να της επιτεθούν από τον Βορρά και την Δύση.
(Όπως π.χ. μετά την Οκτωβριανή επανάσταση του 1917, και τον εμφύλιο στην χώρα αυτή (1917-1922), εισέβαλαν οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι και οι ΗΠΑ από τον Βορρά και την Δύση, ενώ από την Ανατολή οι Γιαπωνέζοι, οι δυνάμεις των οποίων αποχωρήσαν από αυτή ολοκληρωτικά το 1922).
Τότε η Ελλάδα, αν αυτή την τόσο δύσκολη για την ίδια στιγμή, καταφέρει να αντισταθεί, καθώς και να συστήσει (έστω και προσωρινές) επωφελείς για την ίδια (λυκο)συμμαχίες (π.χ. με την Ρωσία, ή αλλά ευρωπαϊκά ή μη κράτη), πιθανότατα θα καταφέρει να αποκρούσει τις επιθέσεις αυτές και να απελευθερώσει τα εδάφη της, ενώ στο τέλος θα καταφέρει να ανορθωθεί και να ακμάσει εκ νέου].
Το γεγονός δε, ότι οι παλαιοί μπολσεβίκοι της Ρωσίας και οι πράξεις τους αποτελούν πρότυπα για τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει πρακτικά, ότι οι Συριζαίοι σε πολλές πράξεις τους, αντιγράφουν το σκεπτικό και τις πράξεις των τότε κομμουνιστών ηγετών της ΕΣΣΔ.
Από αυτήν τους την αντιγραφή, μπορεί κάνεις να παρατηρήσει πολλές ομοιότητες, αλλά και διαφορές μεταξύ των παλαιών και νέων μπολσεβίκων, σε σχέση με το τι έπραξαν και τι πέτυχαν τελικά, τόσο οι μεν, όσο και οι δε. Ιδού  μερικές από αυτές:
Η άνοδος του Λένιν και των μπολσεβίκων στην Ρωσία, έγινε χάρις στην χρηματοδότηση της Γερμανίας, λόγω του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος συσσώρευσε εκατομμύρια νεκρούς και καταστροφές στο κράτος αυτό, ενώ παράλληλα κατέστρεψε απολυτά την κοινωνία και την οικονομία της, φέρνοντας πείνα και απελπισία στον Ρωσικό λαό.
Πιο πριν, είχε προηγηθεί στην Ρωσία, η λεγομένη «Επανάσταση του 1905», η οποία κατά τους μπολσεβίκους υπήρξε «προπαρασκευή» της (δήθεν) «Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917».
[Έτσι και στην Ελλάδα η άνοδος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, έγινε χάρις στην χρηματοδότηση της Γερμανίας (και των ΗΠΑ), λόγω των καταστροφικών μνημονίων, τα οποία συσσώρευσαν σε αυτή χιλιάδες νεκρούς (λόγω αυτοκτονιών) και ανέργους, ενώ παράλληλα κατέστρεψαν απολυτά την κοινωνία και την οικονομία της χώρας μας, φέρνοντας μεγάλη πείνα και απελπισία στον Ελληνικό λαό.

Πιο πριν, είχε προηγηθεί, η λεγομένη «Εξέγερση του 2008 λόγω Γρηγορόπουλου», η οποία κατά τους Συριζαίους υπήρξε «προπαρασκευή» της (δήθεν) «μεγάλης Επανάστασης των εκλογών του 2015»].
Τότε (το 1917), οι μπολσεβίκοι στην Ρωσία πήραν την εξουσία με ένα βίαιο πραξικόπημα και χάρις στην δημαγωγία του Λένιν, ενώ το 2015 στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ πηρέ την εξουσία με ένα βίαιο «πολιτικό πραξικόπημα», χάρις στην δημαγωγία του Τσίπρα, καθώς και λόγω της διαφωνίας τότε των κομμάτων για την εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας.
Επίσης, τόσο ο Λένιν, όσο και ο Τσίπρας, υπήρξαν δυο τεμπέληδες (όπως και ο Μαρξ-http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), πλουσιόπαιδα και παιδιά της αστικής τάξης, οι οποίοι δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, ενώ χωρίς την βοήθεια των ξένων δεν θα κατάφερναν ποτέ να πάρουν την εξουσία.
Μετά το πέρας του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και την πτώση του Κάιζερ, η ΕΣΣΔ συνέχισε την συνεργασία της με την Γερμανική Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Έτσι και στις μέρες μας, το διεφθαρμένο Ελληνικό πολιτικό σύστημα, θα συνεχίσει και αυτό την συνεργασία του με τους διάδοχους της Μέρκελ μετά την παραίτηση της.
Ο Λένιν και ο Στάλιν, κυνήγησαν την Ορθοδοξία και τον πατριωτισμό στην Ρωσία, επέβαλαν τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ από τους ιδίους, καταπίεζαν άγρια τους Ρώσους, άρπαζαν τα πλούτη της Ρωσίας για να καλοπερνούν οι ίδιοι και τα κομματικά τους στελέχη, έκαναν προπαγάνδα, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, ενώ προώθησαν και την προσωπολατρία. Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο Τσίπρας στην Ελλάδα σήμερα (https://makedonikokomma.blogspot.com/2018/10/tsipras-thriskeytiki-oudeterotita.html).
Επιπλέον, ο Λένιν, με την λεγομένη ΝΟΠ (Νέα Οικονομική πολιτική), προώθησε τον καπιταλισμό και τα συμφέροντα των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην ΕΕΣΔ. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Τσίπρας στην Ελλάδα σήμερα.
Οι μπολσεβίκοι Λένιν και ο Στάλιν συμμάχησαν με τους Γερμανούς, όπως ακριβώς και ο νεομπολσεβίκους Τσίπρας σήμερα.
Ο φανφαρόνος Χρουστώφ στην ΕΣΣΔ κατέστρεψε την οικονομία και την γεωργία του κράτους αυτού. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας στην Ελλάδα.
Ο δε Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης, αποτελούν κακέκτυπα του Τρότσκι, οι οποίοι πίστευαν ότι αν νικούσαν στην Ρωσία, θα κατάφερναν να επιβάλουν παγκόσμια το καθεστώς τους, ρίχνοντας από παντού τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις και επιβάλλοντας παντού τον κομμουνισμό μέσω μιας (τάχα) «διαρκούς Επανάστασης». Φυσικά, τόσο οι πρώτοι, όσο και οι δεύτεροι, απέτυχαν παταγωδώς στον στόχο τους αυτό.
Στην συνέχεια, με τον θάνατο του Λένιν, ο Τρότσκι ήρθε σε σύγκρουση με τον Στάλιν και εκδιώχθηκε από την εξουσία και την ΕΣΣΔ, ενώ δημιούργησε και το αποτυχημένο και με ελάχιστα μέλη κίνημα της λεγομένης «τέταρτης Διεθνούς».

Όπως ακριβώς και ο Βαρουφάκης, ήρθε σε σύγκρουση με τον Τσίπρα και εκδιώχθηκε από την εξουσία στην Ελλάδα (όπως και ο Λαφαζάνης), ενώ δημιούργησε και το αποτυχημένο και με ελάχιστα μέλη κόμμα με το όνομα «ΜέΡΑ25», τάχα για την «προώθηση της δημοκρατίας στην Ευρώπη», υπό την χρηματοδότηση του Σόρος (τώρα μαζί με τον Σάντερς αποφάσισε να ιδρύσει και την υποτιθέμενη «Προοδευτική Διεθνή»-http://www.efsyn.gr/arthro/varoyfakis-kai-santers-idryoyn-tin-proodeytiki-diethni, όπως ακριβώς ο Τρόσκι είχε ιδρύσει την αποτυχημένη «Τέταρτη Διεθνή»).
[Ο δε Σόρος, έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 30 δις δολάρια για την χρηματοδότηση των παγκοσμίων πολιτικών του για την διάλυση των Εθνών, καθώς και την παντελώς ανιστόρητο και προδοτικό από τους δωσίλογους πολίτικους μας ξεπούλημα της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας στα Σκόπια.
Μάλιστα, ο Βαρουφάκης, έχει αποφασίσει να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2019 (https://www.euro2day.gr/specials/topics/article/1649511/stratfor-erhetai-dyskolh-hronia-gia-thn-eyroph.html), στις οποίες αναμένεται να σαρώσουν οι ευρωσκεπτικιστές (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/731944_tsoynami-stis-eyroekloges-proti-i-lepen-sti-gallia-saronoyn-salvini), σε ένα γερμανικό κόμμα (https://www.pentapostagma.gr/2018/11/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86.html, http://www.efsyn.gr/arthro/mera25-mprosta-se-eyroekloges-kai-ethnikes-ekloges), δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό, ότι στην πραγματικότητα οι Γερμανοί ήταν (και είναι) πάντα οι αληθινοί χρηματοδότες του, των οποίων τα σχέδια και μόνο υπηρετεί και όχι αυτά φυσικά της Ελλάδας].
Η Τσαπλάν, προσπάθησε αποτυχημένα να δολοφονήσει τον Λένιν λόγω πολιτικών διαφωνιών και εκτελέστηκε τελικά από αυτόν. Η Ζωή Κωνσταντόπουλου, προσπάθησε αποτυχημένα να «δολοφονήσει πολικά» τον Τσίπρα λόγω πολιτικών διαφωνιών και τελικά «εκτελέστηκε από αυτόν πολιτικά».
Επίσης, την εποχή της ΕΣΣΔ, ο Πατριάρχης Τυχών, ο οποίος τον καιρό του λιμού, έδωσε τα χρήματα της Εκκλησίας για να ανακουφίσει τον λαό της Ρωσίας από την πείνα, κρατώντας μόνο τα ιερά σκευή, κάτι που βρήκε ως αφορμή το καθεστώς του Λένιν για να κηρύξει διωγμό των Ορθοδόξων, προκειμένου να αρπάξει τα σκευή αυτά για τα πλούσια στελέχη του (και όχι φυσικά για τον λαό), προσπαθώντας επιπλέον να εξοντώσει τον Χριστιανισμό.
Έτσι και στις μέρες μας, ο Τσίπρας, προσπαθεί να αρπάξει την περιουσία και τα χρήματα της Εκκλησίας (η οποία είναι η μονή που ανακουφίζει τον Ελληνικό λαό από την πείνα που προκάλεσαν τα μνημόνια) και να απολύσει όλους τους ιερείς από το δημόσιο, προκειμένου να αρπάξει όλα αυτά για τα πλούσια στελέχη του, καθώς και τους δανειστές (και όχι φυσικά για τον λαό), προσπαθώντας επιπλέον να εξοντώσει τον Χριστιανισμό (https://makedonikokomma.blogspot.com/2018/10/tsipras-thriskeytiki-oudeterotita.html).
[Στο δε παρανοϊκό μυαλό του Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του, ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο έριξαν μέσω του μη εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας το 2015, φαντάζει σε αυτούς σαν τον Κερένσκι στην Ρωσία, ενώ ο Παπανδρέου και η πολιτική δυναστεία του που έριξε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, με τον Τσάρο Νικόλαο και την μοναρχική δυναστεία του].

Τέλος, ο Τσίπρας, όπως και ο Τσαουτσέσκου (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1/), καθώς και πολλά κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ, δανείστηκαν με τοκογλυφικούς ορούς, πολλά χρήματα, τόσο από το δυτικό ΔΝΤ, όσο και την ΕΣΣΔ.
Και για να τα ξεχρεώσουν, επέβαλαν τόσο δυσβάστακτους φόρους στους λαούς τους, οι οποίοι τους εξαθλίωσαν τόσο πολύ, ώστε τελικά, αυτοί το έτος 1989, ξεσηκωθήκαν και τους έδιωξαν από την εξουσία (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post.html). Την ίδια ακριβώς πορεία ακολουθεί και ο Τσίπρας σήμερα.
Υπάρχουν όμως και διαφορές:
Έτσι, ενώ ο Στάλιν έλεγε στην στρατιωτική επίθεση των Γερμανών στην ΕΣΣΔ: «Ούτε βήμα πίσω», ο Τσίπρας (ο οποίος αποτελεί κακέκτυπο του μεγάλου δημαγωγού και απατεώνα Ανδρέα Παπανδρέου-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_98.html) είπε για την μνημονιακή επίθεση των Γερμανών στην Ελλάδα: «Πάρτε τα όλα» (αντί για το: «Τσοβόλα, δώστα όλα (στον λαό)» του Παπανδρέου).
[Ενώ, εδώ μπορεί να ειπωθεί ότι τάχα «μέγας προστάτης» των απανταχού της γης κομμουνιστών Στάλιν, δεν δίστασε να εγκρίνει το 1944, την περίοδο των Δεκεμβριανών, την ένοπλη δράση των Βρετανών του Τσόρτσιλ έναντι των αντρών του ΕΛΑΣ, με στόχο να διατηρηθεί ως είχε η συμφωνία της Γιάλτας και οι ζώνες επιρροής Δύσης-Ανατολής που είχαν συμφωνηθεί σε αυτή (http://alophx.blogspot.com/2016/10/1815-1945.html)].
Ο Λένιν, ήταν «παράδειγμα προς μίμηση» για όλους τους αριστερούς και έδωσε «ώθηση» σε όλα τα κομμουνιστικά κινήματα στην Ευρώπη και παγκόσμια. Ο Τσίπρας από την πλευρά του, αποτελεί «παράδειγμα προς αποφυγή» για όλους τους αριστερούς και απαξίωσε-απομυθοποίησε πλήρως όλα τα αριστερά κινήματα παγκόσμια.
Και όπως η πτώση της ΕΣΣΔ το 1989, οδήγησε στην πτώση του κομμουνισμού στην Ευρώπη και παγκόσμια, έτσι και η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, θα οδηγήσει πιθανότατα και στην πτώση, καθώς και την πλήρη απαξίωση της αριστερής ιδεολογίας σε όλη την Ευρώπη και παγκόσμια.
Η δε αριστερά στην Ελλάδα, η οποία έκανε σχεδόν 70 χρονιά να καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα, θα κάνει χάρις στην διακυβέρνηση του Τσίπρα, αλλά 70  για να την ξαναδεί, εάν φυσικά την ξαναδεί ποτέ.

Βλέπουμε λοιπόν, από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι στην περίπτωση της Ελλάδας, η ιστορία της ΕΣΣΔ, επαναλαμβάνεται ταυτόχρονα, πρώτα σαν (μια κάκιστη) φάρσα, και ύστερα σαν (μια ασύλληπτή) τραγωδία.
Εναπόκειται πια στους Έλληνες, να προσπαθήσουν να μην υιοθετήσουν και οι ίδιοι τις καταστροφικές πολιτικές και κυβερνήτες, οι οποίες οδήγησαν το κράτος αυτό στην πλήρη απαξίωση και διάλυση, αλλά αντίθετα, με τις πράξεις τους, να φροντίσουν να φέρουν την πατρίδα μας εκ νέου σε μια νέα περίοδο ακμής και ευημερίας.














\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου