Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
 10-10-2015
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΦΕΤΟΣ ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΌ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ (45%) ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΚΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤ0 50%. Ο ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΗΔΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΕ (Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ) ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, Η ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΗΛΙΚΙΩΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΑ Η ΑΚΡΑΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΝΕΛ). ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ Η ΣΟΦΙΑ ΟΙ ΜΕΝ, ΟΥΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ Η ΔΕ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ΑΚΡΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ).
Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ), ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 35% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (16,5 % ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ).
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΟΙΚΑ (ΘΕΣΜΟΥΣ).
Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ (ΦΑΝΕΡΩΝ Η ΜΗ) ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. 
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ VOLΚSWAGEN,  ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ 100 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΚΑΛΝΔΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΠΛΗΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ TTIP, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ).
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ PEGIDA ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΠΙΘΑΝΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΟΜΜΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΣΠΟΝΔΟΥ» ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΣΟΙΜΠΛΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΗΜΑΤΟΣ PEGIDA, ΤΟΥ ΛΟΥΤΣ ΜΠΑΧΜΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΣ TTIP, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ-ΕΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΔΑ ΦΡΑΟΥΚΕ ΠΙΤΡΙ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΧΜΑΝ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΤ ΛΟΥΚΕ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΥΡΩΣΚΕΠΙΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΦΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ (PEGIDA, AfD-ENAΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ (ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ) ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΘΙΛΟ ΣΑΡΑΖΙΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΕΚΑΣΤΩΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΜΑΖΟΝΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2013 ΤΟ ΠΡΩΤΟ (AfD) KAI TO 2014 TO ΔΕΥΤΕΡΟ (PEGIDA).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΜΜΑΝΤΟ) ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. 
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΡΑΝ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ), ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΝΑ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΣ ISIS ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΗΠΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΑΡ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ).
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΩΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΑΥΤΗΝ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ «ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΟΙ) ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ «ΘΕΡΜΑ» ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ (π.χ. ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ). 
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ «ΗΠΙΑ» (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) Η «ΘΕΡΜΑ» (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ) ΜΕΣΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ  ΑΝΑΖΩΟΓΩΝΗΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου