Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΑΡΚ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό με την ενοποίηση όλων των Γερμανών στον Γαλλοπρωσικό Πόλεμο, από τον ικανό καγκελάριο της Πρωσίας και μετά και της ενοποιημένης Γερμανίας του Β΄ Ράιχ Όττο Φον Μπίσμαρκ, η Γερμανία έγινε Ενα πάρα να πολύ ισχυρό κράτος.

Σύντομα όμως παρά την μεγάλη οικονομική και στρατιωτική της ισχύει, η χώρα αυτή που δεν είχε πρώτες ύλες και καλλιεργήσιμα εδάφη, αποφάσισε να επεκταθεί και να αποκτήσει αποικίες σε πάρα πολλά μέρη της γης, όπως συνέβαινε τότε με όλες τις Μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και στην δυνάμεις.

Έτσι σύντομα ο Μπίσμαρκ, ο οποίος θεωρείται και ως ένας από το ιδρυτές της σύγχρονης Ρεάλ Πολιτίκ (όπως ήταν Μέτερνιχ και  ο θαυμαστής του Κίσινγκερ στην νεότερη  ιστορική περίοδο), κατάφερε με το Συνέδριο του Βερολίνου, να χωρίσει την Αφρική σε πολλά μέρη, διαμοιρασμένα μεταξύ των Μεγάλων Ευρωπαϊκών κρατών, αλλά και να αποκτήσει η χώρα του  κάποια από αυτά στην Ασία, την Ωκεανία, όπως επίσης και στην Αφρική, π.χ. την Ναμίμπια.

Η υλοποίηση των σχεδίων αυτών βοηθήθηκε άμεσα από την ίδρυση εκείνη την περίοδο της Εταιρείας Γερμανικού Εποικισμού το 1.885 μετά Χριστόν, όπως και τις Παγγερμανικής Ένωσης το 1.890 μετά Χριστόν, οι οποίες πρέσβευαν την επέκταση της Γερμανίας προς Ανατολές για την κατάκτηση εδαφών και ζωτικού χώρου.

Όπως επίσης και την επέκταση της και την ίδρυση αποικιών σε Ασία και Αφρική με στόχο την δημιουργία μιας μεγάλης αποικιακής Αυτοκρατορίας για την απόκτηση εδαφών και πρώτων υλών για την Γερμανία που δεν έχει ως γνωστόν ούτε και έχει μέχρι τις μέρες μας.

Ουσιαστικά, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, οι Γερμανοί προσπάθησαν να επεκταθούν προς την Ανατολή, τον λεγόμενο από αυτούς «Ζωτικό Χώρο» προκειμένου να καταλάβουν τα εδάφη των εχθρών τους ,εξοντώνατε τον πληθυσμό και αποικίζοντας τον στην συνέχεια με Γερμανούς, όπως προσπάθησαν να κάνουν στην Πολωνία, στην Ρωσία και στην Ουκρανία, ενώ τα ίδια σχεδίασαν και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Φυσικά αυτά τα σχέδια τους δεν προορίζονταν μόνο για την Ανατολική Ευρώπη ,όπως ήταν αρχικά το σχέδιο, αλλά και στα Βαλκάνια, αλλά είχαν τα ακριβώς σχέδια και για την Μέση Ανατολή και κυρίως για την Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήλεγχε το μεγαλύτερο μέρος της (https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html).

Αυτό θα το πετύχαιναν με την δημιουργία του μεγάλου σιδηρόδρομου που θα ξεκινούσε με και θα πέρναγε από όλες τις πρωτεύουσες που είχαν τα Β, δηλαδή Βερολίνο, Βιέννη, Βόσπορος/Κωνσταντινούπολη και Βαγδάτη.

Και όλα αυτά προκειμένου να μπορούν τόσο να μεταφέρουν τα κεφάλαια τους στην συγκεκριμένη περιοχή, όσο επίσης και να παίρνουν το πετρέλαιο που υπήρχε (και υπάρχει) στο Ιράκ και να το χρησιμοποιούν αυτοί για τις επιχειρήσεις τους, έχοντας αγοράσει περίπου το 30% της οικονομίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και δημιουργώντας στην ουσία μία στρατηγική συμμαχία που σύναψαν μαζί της και η οποία ενεργοποιήθηκε κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι Γερμανοί βοήθησαν και σύστησαν στους Οθωμανούς Νεότουρκους να ξεκινήσουν γενοκτονίες, πριν, κάτι και μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (με τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ) κατά των ισχυρών κοινωνικά και οικονομικά μειονοτήτων εντός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με ψεύτικες αφορμές (https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html), δηλαδή των Αρμενίων, των Ελλήνων, (τόσο στην Μικρά Ασία, όσο και στον Πόντο και την Ανατολικής Θράκης και την Πόλη, την Ίμβρο, την Τένεδο και την Κύπρο μετέπειτα), ενώ το ίδιο ξεκάνουν στην συνέχεια και με τους Κούρδους.

Φυσικά αυτές οι γενοκτονίκες πολιτικές των Γερμανών δεν έφτασαν μόνο σε αυτό το σημείο,  αφού ακριβώς τα ίδια πράγματα έκαναν και στις Γερμανικές αποικίες της Αφρικής και της Ασίας που κατέλαβαν, πραγματοποιώντας και εκεί γενοκτονίες, κυρίως των Χερέρο και των Νάμα, στις οποίες χρησιμοποίησαν, όπως έκαναν κατά των Μπόερς στην Νότια και οι Βρετανοί, παράλληλα με αυτούς Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Και φυσικά η Γερμανία έγινε διαβόητη και στην επανάσταση των Μπόξερ στην Κίνα, στην οποία πέρα από τις μεγάλες σφαγές και καταστροφές που επέφεραν οι Γερμανοί στην συγκεκριμένη χώρα, ο Γερμανός Κάιζερ Γουλιέλμος ο Δεύτερος είπε ότι η Γερμανία θα είχε την φήμη των «κατορθωμάτων» του Αττίλα στην Κίνα, μέσω των σφαγών τους, που διέπραξαν περίπου 1.500 χρόνια πριν από εκείνη την εποχή στην Ευρώπη.

[Αλλά και στις μέρες μας οι Γερμανοί, όπως συνέβη με την επί του Bismarck δημιουργία του Δεύτερου Ράιχ, με το οποίο προσπάθησαν να εφαρμόσουν μία παγκόσμια πολιτική με στρατό και στόλο, ενάντια σε όλο τον κόσμο, το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στις μέρες μας για άλλη μία φορά , δηλαδή μία παγκόσμια πολιτική, δημιουργώντας πάλι ισχυρό στρατό, τόσο επί των Μέρκελ/Σόιμπλε, όπως επίσης και επί τους Σολτς στην συνέχεια με αφορμή τον Ρωσοουκρανικό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Εγώ μπορεί να αναφερθεί ότι ακριβώς αυτή την πολιτική εφάρμοσε και ο διάδοχος καγκελάριος των Bismarck, ο Κάπρι, όπως ακριβώς και οι διάδοχοι των καγκελαρίων Κολ και Σρέντερ, δηλαδή οι Μέρκελ/Σόιμπλε, όπως επίσης και ο Σολτς προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο ακριβώς μετά την ενοποίηση της Γερμανίας].

Στην συνέχεια, μέλη της Παγγερμανικής Εταιρείας, δηλαδή της επαγγελματικής ενώσεως, η οποία πρότεινε την δημιουργία μιας μεγάλης Γερμανικής Αυτοκρατορίας, και που έγινε η επίσημη πολιτική της χώρας αυτής, αφού όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες της χώρας δεν έχουν ενέργεια, ενώ ήθελε να στείλει αποίκους σε αποικίες για να μην έχει προβλήματα ανεργίας, αλλά και να αποκτήσει πρώτες ύλες για τις μηχανές και σκλάβους.

Παράλληλα το έτος 1.904 μετά Χριστόν ιδρύθηκε στο Βερολίνο η λεγόμενη Κέντρο-Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση, η οποία είχε σαν Πρόεδρό της, τον Δούκα του κρατιδίου της Γερμανίας και τότε ενός ισχυρού Βασιλείου εντός της Γερμανίας, του Δουκάτου του Έλσβιχ Χάλσταιν, τον Ernest Gunhter.

Η εταιρεία αυτή υποστήριζε την ένωση της Κεντρικής Ευρώπης που μετά μετονομάστηκε σε σχέδιο της Μεσευρώπης, πάντα υπό την ηγεσία φυσικά της Γερμανίας και κατάφερε στην συνέχεια μέχρι 1.907 μετά Χριστόν αποκτήσει περίπου 700 μέλη και να συνεχίσει το πρόγραμμα της.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εταιρεία θα έπρεπε πολλές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης να ενωθούν οι υπό την ηγεσία της Γερμανίας, λόγου χάρη η Γερμανία, η Ιταλία, η Αυστροουγγαρία, η Ελβετία, όπως και η Γαλλία.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις συγκεκριμένη εταιρεία όλος αυτές οι χώρες ήταν Γερμανικά φύλα και θα μπορούσαν πάρα πολύ εύκολα να ενωθούν υπό την ηγεσία της Γερμανίας που ήταν και ισχυρότερη χώρα στην Ευρώπη σε μία ένωση, τόσο οικονομικού, όσο πολιτικού και στρατιωτικού χαρακτήρα, πάντα όπως αναφέρθηκε από την ηγεσία των Γερμανών.

Την ιδέα αυτή του Δούκα την πήρε και την συνέχισε ένας πολύ γνωστός γεωγράφος στην Γερμανία, ο οποίος είχε το όνομα Freedrick Raτchel, ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος καθιέρωσε τον όρο «Μεσευρώπη», όπως επίσης και του «Ζωτικού Χώρου» και την αναζήτηση του από την Γερμανία και ότι έπρεπε να γίνει ένωση της Κεντρικής Ευρώπης υπό την ηγεσία των Γερμανών, μόνο που κατά τον ίδιο θα έπρεπε σε αυτήν την προστεθούν και Σκανδιναβικές Χώρες στην ένωση αυτή, όπως επίσης η Πολωνία και η Δανία.

Όλες τις παραπάνω ιδέες της ενστερνίστηκε απόλυτα τότε καγκελάριος της Γερμανίας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου (επί Κάιζερ Γουλιέλμου του Δεύτερου), ο καγκελάριος Χόλβεκ, που υποστήριξε ότι στην περίπτωση αυτή οι  Γερμανοί θα έπρεπε ενσωματώσουν το Βέλγιο και παράλληλα να έχουν την κατοχή όλων των Γαλλικών ορυχείων, ενώ η Ουκρανία, η Πολωνία και μέρος της Ρωσίας θα έχαναν με γενοκτονία ή εκδίωξη όλο τον πληθυσμό τους και στην συνέχεια θα γινόταν εποικισμός αυτών των περιοχών από Γερμανούς, με την δημιουργία αρχικά του Reich Mittel Europa και μετά του Reich Europa.

Τις τάσεις αυτές στήριζε προ και κατά τον Α΄ΠΠ και το περιοδικό “Μεσευρώπη” (‘Mittel Europa“), που δημιουργήθηκε από τους γνωστούς αναλυτών Φρίντριχ Νάουμαν και του Μαξ Βέμπερ, όπως και τον Χαουσχόφερ.

Κατά πολλούς αυτό ήταν το πρώτο Ευρωπαϊκό σχέδιο των Γερμανών για την δημιουργία μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικονομικής και στρατιωτικής Κοινότητας/Ένωσης που την ηγεσία της και ακολούθησαν κι άλλα, όπως είναι γνωστόν, κυρίως κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τότε, η Γερμανίας υπό την ηγεσία του Αδόλφου Χίτλερ και του Τρίτου Ράιχ που ίδρυσε, είχε σαν συμβούλους τους τον Garlic House-Hover, όπως επίσης και τον Walter Funk, ο οποίος το 1.942 μετά Xριστόν πρότεινε στον Χίτλερ την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Ευρώπη, προκειμένου να μπορούν αυτοί ευκολότερα να αρπάζουν τους ορυκτούς πόρους και να διοικούν τους σκλάβους εργάτες σε όλες τις κατεχόμενες χώρες.

Αλλά και για την δημιουργία ενός μεγάλου Ευρωπαϊκού στρατού, που όντως προσπάθησε να γίνει στον Β΄ΠΠ, αλλά δεν πρόλαβε με τις Ευρωπαϊκές Μεραρχίες των SS «Καρλομάγνος», όπως και των ισλαμικών ταξιμάτων Χάντζαρ SS στην Bοσία από τους Γερμανούς ενάντια στους Ρώσους, όπως επίσης και στους υπόλοιπους Συμμάχους.

Το σχέδιο αυτό των Γερμανών δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα τότε, αφού όπως είναι γνωστό οι Ναζί ηττήθηκαν από τους Συμμάχους ,ενώ στην συνέχεια αν και ηττημένοι, για διάφορους λόγους, τόσο λόγω της πονηριάς των Γερμανών, όσο και χάρη στα συμφέροντα των Αμερικάνων και των Σοβιετικών στον Ψυχρό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_75.html, https://alophx.blogspot.com/2024/06/blog-post_47.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html).

Στην ουσία ε τον τρόπο αυτό οι Γερμανοί κατάφεραν να υλοποιήσουν τώρα το όραμα τους για την δημιουργική μίας όχι απλά Κεντρικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μεσευρώπης, αλλά μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικονομικής Αυτοκρατορίας, όπως και πολιτικής και στρατιωτικής στην συνέχεια για να δημιουργήσουν τον λεγόμενο ευρωστρατό.

Το ειρωνικό είναι ότι την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα που δημιούργησαν οι Αμερικανοί στην Ευρώπη, ενώ είναι μία ένωση πολλών πρώην δωσίλογων των κατεχόμενων από τους Γερμανούς Ευρωπαϊκών χωρών και τω Ναζί της Γερμανίας, ενώ είχε ακριβώς το ίδιο όνομα με την οικονομική και πολιτική ένωση που ήθελε να δημιουργήσει ο Walter Funk, με την έκκληση του στον Χίτλερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. δηλαδή της ΕΟΚ (ενω ο Φουνκ έγινε από τους κυρίους ιδρυτές της ΕΟΚ/ΕΕ στις μέρες μας το 1.957 μ.Χ.-https://alophx.blogspot.com/2024/06/blog-post_6.html).

Ενώ κατά παράδοξο τρόπο αυτά είναι και τα αρχικά της Ευρασιατικής Οικονομικής Κοινότητας της Ρωσίας που είναι αντίπαλη ένωση αυτής των Γερμανών, των Αμερικανών και των δυτικών στις μέρες μας.

Βέβαια, εδώ δεν θα πρέπει κάνεις να αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωσης στις μέρες μας, πέρα από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα των Ναζί για την Ευρώπη, είναι επίσης και η υλοποίηση του οράματος για την ένωση των Ευρωπαίων στην Πανευρώπης του Καλλέργη (https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html).

Με την λήξη του Ψυχρού Πολέμου (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_75.html, https://alophx.blogspot.com/2024/06/blog-post_47.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html), η Γερμανία όπως είναι γνωστών επανενώθηκε και έγινε ένα ισχυρό κράτος υπό την διοίκηση του τότε Γερμανού καγκελάριου Κολ και στην συνέχεια προσπάθησε έχοντας την έλεγχο του ευρώ (που στην ουσία είναι το μεταμφιεσμένο Γερμανικό μάρκο), όπως και της Ευρωπαϊκής οικονομίας μέσω των παράνομων, αντεθνικών, καταχρηστικών και απαράδεκτων μνημονίων, όπως και μέσω της διαφθοράς και μιζών, να επεκταθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να υποτάξει όλα τα κράτη της, με αφορμή την μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση των ετών 2008 μ.Χ.-2011 μ.Χ. με τα παράνομα, αντεθνικά και απαράδεκτα μνημόνια (https://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post_96.html, https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_85.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_48.html. https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_79.html).

Την ίδια ακριβώς πολιτική δηλαδή, δηλαδή την επέκταση προς Ανατολάς, με την χρήση διάφορων περίεργων ΄πολιτικών οργανισμών, νεοναζί και ΜΚΟ χρησιμοποιούν και στις μέρες μας οι Γερμανοί. με την υποστήριξη από μέρους τους δήθεν «χρωματιστών επαναστάσεων»/πραξικοπημάτων στην πραγματικότητα ΜΚΟ (τόσο Γερμανικών όσο και Αμερικάνικων και τους Σόρος-https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html) σε πολλές χώρες που είναι δυτική επιρροή, προκειμένου να αποκτήσουν τις γεωπολιτικές βάσεις και τον έλεγχο των ορυκτών πόρων των περιοχών αυτών.

Όπως επίσης και την κατάληψη των ερεικών τους αγωγών (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html, https://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_15.html), λόγου χάρη στην Γεωργία του 2014 μετά Χριστόν, αλλά και στην Ουκρανία το 2005 μετά Χριστόν, όπως και επίσης στην ίδια χώρα το 2014 μετά Χριστόν με το πραξικόπημα των νεοναζί στο Μαιντάν που στηρίξαν εμφανώς, τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Αμερικάνοι,

Παράλληλα, οι Γερμανοί με αφορμή τον Ρωσοουκρανικό Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html), βρήκαν την δικαιολογία που ήθελαν προκειμένου να επανεξοπλιστούν, κάνοντας αγορές 100 δις δολαρίων, προκειμένου να ενισχύουν ξανά τον στρατό τους, όπως είχαν κάνει και Σαουδάραβες επί Τραμπ, όταν και αυτοί αγοράσαν οπλισμό αξίας 100 δις δολαρίων από τις ΗΠΑ .για τον ίδιο ακριβώς λόγο (https://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Και όλα αυτά κατά παράβαση των συνθηκών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που λένε ότι προκειμένου επανεξοπλιστεί η Γερμανία, θα πρέπει να έχει την ομόφωνη έγκριση όλων ταυτόχρονα των νικητριών χωρών της στον Β΄ΠΠ, δηλαδή των Βρετανών, των Γάλλων, των Αμερικάνων και των Ρώσων, η οποία φυσικά δεν έδωσαν καμία έγκριση για κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετά την ενοποίηση της Γερμανίας επί του Χριστιανοδημοκράτη καγκελάριου Κολ, κάποιοι βουλευτές του κόμματός του τραγούδησαν τους στίχους του Εθνικού Ύμνο της Γερμανίας που είχαν απαγορευτεί το 1.952 μετά Χριστόν, γιατί παρέπεμπαν στο Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ και στην Ναζιστική περίοδο.

Παράλληλα μετά την ενοποίηση της Γερμανίας θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι Γερμανοί ξεσάλωσαν, αφού κάποιοι διανοούμενοι τους πρότειναν να σταματήσει το κατά τους ίδιους παρανοϊκό ενοχικό σύνδρομο της Γερμανίας για τον Β΄ΠΠ και το Ολοκαύτωμα, ένα άλλοι άρχισαν να προσκυνούν και να φιλούν την Γερμανική σημαία και ανακάλυψαν ξανά τους υπερβολικά αρεστούς στον Χίτλερ Βάγκνερ και Νίτσε.

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πράγματων στις μέρες μας; Θα δημιουργηθεί άραγε επισημά ξανά ένα νέο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, που θα φέρει τον κόσμο σε μία νέα παγκόσμια σύγκρουση και στο τέλος θα ηττηθεί και αυτό ξανά (https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_43.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_9.html );

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα καταλληλά μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.


















 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου