Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν, υπάρχουν στον κόσμο εκτός των γεωπολιτικών συμφερόντων πολλών και ισχυρών διεθνών συνασπισμών και κρατών παγκόσμια, οι οποίοι ανταγωνίζονται για την κυριαρχία στους ορυκτούς πόρους του πλανήτη, καθώς και την παγκόσμια ηγεμονία, και άλλοι λιγότερο εμφανείς, αλλά εξίσου ισχυροί παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να υλοποιήσουν τα σχέδια τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Οι πιο γνωστοί από αυτούς τους «υπογείους παγκόσμιους παίκτες», είναι κάποιες «θρησκείες», θρησκευτικές σκέτες ή και αιρέσεις, οι οποίες προσπαθούν να επιβάλλουν την φονταμελιστικής τους σκέψη και εκδοχή των πραγμάτων στον κόσμο, δημιουργώντας στην πορεία και τις «κατάλληλες συνθήκες» για να γίνουν αυτές εφικτές.
Οι τρεις κυριότεροι από αυτούς είναι στις μέρες μας η τρομοκρατική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στον μουσουλμανικό κόσμο, κάποιες παραφυάδες φονταμελιστών υπερορθόδοξων Εβραίων στο Ισραήλ, καθώς και πολλοί Προτεστάντες σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Τι όμως πιστεύουν αυτές οι σέκτες;
Καταρχάς, οι φονταμελιστές μουσουλμάνοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, υποστηρίζουν, ότι όταν θα πλησιάζει το Τέλος του Κόσμου, η ηθική σχεδόν θα εξαφανιστεί και το κακό θα κυριαρχεί παντού παγκόσμια.
Στον κόσμο θα έχει τότε εμφανιστεί και ο Ντατζάλ (ο αντίχριστος για τους μουσουλμάνους, ο οποίος θα είναι κατ’ αυτούς μονόφθαλμος), ο οποίος και θα ξεγελάσει πολλούς μουσουλμάνους και πιστούς άλλων θρησκειών και θα γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης, ο οποίος στην συνέχεια θα τους διώκει πολύ άγρια.
Όλα θα έχουν φτάσει σε μία κατάσταση ολοκληρωτικής σήψης και παρακμής, όταν ξαφνικά, κατά τους ιδίους, θα εμφανιστεί ο «Μεσσίας του ισλάμ», ο «Μάχντι», μαζί με τον «Χριστό» (ή λίγο πριν από αυτόν), ο οποίος θα εμφανιστεί στην Συρία με κίτρινη αμφίεση και θα εισέλθει από  τα Ανατολικά στην Δαμασκού, στο κύριο τζαμί της.
Τότε αυτοί θα κηρύξουν μία βίαια παγκόσμια επανάσταση παγκόσμια κατά του Ντατζάλ και των απίστων, η οποία και θα τους εξοντώσει (όπως και τον Ντατζάλ) μετά από μία τεράστια αιματοχυσία, ενώ οι ίδιοι θα καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία, έχοντας μάλιστα για το «έργο» τους αυτό και ανθρώπους από το Ιράκ με μαύρα τουρμπάνια και κιτρινόμαυρες σημαίες.

Τότε, ο «Μάχντι», ο οποίος θα έχει ως «βοηθό» του τον «Χριστό», θα πολεμήσει τους Χριστιανούς και τους Εβραίους και θα σπάσει τον Σταυρό (ξεχνώντας όσοι τα πιστεύουν αυτά ότι ο Ίδιος ηθελημένα σταυρώθηκε για την σωτήρια των ανθρώπων), και θα τους βάλει να επιλέξουν όλους αυτούς, ή να ασπαστούν το ισλάμ ή να πεθάνουν.
Στην συνέχεια, ο «Μάχντι» θα εγκαθιδρύσει το τελευταίο Χαλιφάτο με τον εαυτό τους ως τον τελικό του ηγέτη, και θα βασιλέψει παγκόσμια με πρωτεύουσα του την Ιερουσαλήμ για εφτά έτη, πριν πεθάνει, ενώ στην κηδεία του θα παραβρίσκεται και ο ίδιος ο «Χρίστος».
Αμέσως μετά θα γίνει η τελική κρίση και Ανάσταση των Νεκρών και το βασίλειο του Αλλάχ θα εγκαθιδρυθεί παγκόσμια με τους δίκαιους να απολαμβάνουν τις «υλικές απολαύσεις του Παράδεισου», ενώ οι κακοί να καίγονται αιωνία στα καζανιά της κόλασης. 
Έτσι, σύμφωνα με τις παραπάνω αντιλήψεις, πολλοί στον ISIS πιστεύουν ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι με τα μαύρα τουρμπάνια και κιτρινόμαυρες σημαίες (όλα αυτά είναι διαλεγμένα από την ίδια αυτή την τρομοκρατική οργάνωση «σήματα κατατεθέν»), οι οποίοι και θα είναι οι «πρόδρομοι» ή και ο στρατός του «Μάχντι», με το «Χαλιφάτο» τους να αποτελεί το «προδρομικό Χαλιφάτο» ή ακόμα και το «κύριο».
Αλώστε εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο νυν ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Αμπού Μπακρ Μπαγκάντι, ο οποίος αυτοανακηρύχτηκε «Χαλίφης Ιμπραήμ», ισχυρίζεται ότι κατάγεται από την οικογένεια του Μωάμεθ και είναι απόγονος του, ίσως θέλοντας να ανακηρυχτεί «Μάχντι» όλου του ισλάμ, όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.
Και για παρεμφερείς λογούς, ο Μπαγκάντι (υποστηριζόμενος από το Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Τουρκία-http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html) στέλνει ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τρομοκράτες, εγκληματίες και πρόσφυγες στην Ευρώπη, για να την εξισλαμίσει σταδιακά από τις αθρόες «εισροές» μουσουλμάνων, καθώς και την μεγάλη γεννοβολά αυτών και την σχεδόν ανύπαρκτη των Ευρωπαίων.
Αλλά επίσης και για να ξεσηκωθούν αυτοί (ως ένας «κρυφός στρατός του» εντός των «απίστων Ευρωπαϊκών κρατών») εναντίον των Ευρωπαίων και να τους εξοντώσουν, όταν θα έρθει ο «Μάχντι» και θα κηρύξει την παγκόσμια επανάσταση του κατά των απίστων, δίνοντας την προοπτική στους Ευρωπαίους, είτε να ασπαστούν βίαια το ισλάμ, είτε να φάγουν, όπως ακριβώς διατείνεται ότι θα κάνει τότε ο «Μάχντι» στους απίστους παγκόσμια.
Φυσικά, πολλοί μουσουλμάνοι δεν πιστεύουν ότι ο Μπαγκάντι και το «Χαλιφάτο» του είναι αυτό του «Μάχντι» και το πιθανότερο είναι αυτός να είναι ένας «ψευδο-Μάχντι» και ίσως και ο ίδιος ο Ντατζάλ (ειδικά αν αυτός τραυματιστεί, π.Χ. από βομβαρδισμό και χάσει το δεξί του μάτι, και καταστεί μονόφθαλμος όπως και ο Ντατζάλ, κάτι που θα κάνει πιο πιστευτό το σενάριο αυτό).

Φυσικά εννοείται ότι για πολλούς από αυτούς τους μουσουλμάνους, Ντατζάλ μπορεί να είναι ως υποψήφιοι πολλοί μουσουλμάνοι ηγέτες του παρελθόντος ή και του παρόντος, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακηρυχτούν Χαλίφες, και να ξεσηκώσουν όλους τους μουσουλμάνους κατά των ηγεσιών τους και να αναστήσουν το Χαλιφάτο (http://www.oparlapipas.gr/2017/05/blog-post_935.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.html, https://www.pentapostagma.gr/2019/09/%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%ce%ba%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b7-%ce%b1.html), όπως π.χ. ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι της Αλ Κάιντα, οι Αλ Ζαρκάουι και Μπαγκάντι του ISIS,ή ακόμα και ο Ερντογάν της Τουρκίας.
Μάλιστα οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ο Μωάμεθ ανέφερε, σύμφωνα με τις Χαντίθ (προφορική ιερή παράδοση των μουσουλμάνων), ότι η παρούσα κατάσταση στον κόσμο δεν θα αλλάξει εάν όλοι οι Άραβες δεν ενωθούν από έναν απόγονο του, ο οποίος μάλιστα θα φέρει και το όνομα του (δηλαδή το όνομα Μωάμεθ).
Για τους Σιίτες μουσουλμάνους, και ιδιαίτερα για τους Ιρανούς, ο «Μάχντι», ή αλλιώς ο 12ος Ιμάμης, ήταν ο απόγονος του Αλί, του συγγενή του Μωάμεθ, του ενοποιητή των Αράβων, ο οποίος και αυτός ονομαζόταν Μοχάμεντ (δηλαδή Μωάμεθ) Μάχντι ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον 9ο Αιώνα μ.Χ. (συγκεκριμένα το έτος 874 μ.Χ.) και θα επιστρέψει κατά τους ιδίους στα Τέλη των Καιρών ως ο «Μεσσίας»-«Μάχντι» του ισλάμ.
[Έτσι, κατά τους ιδίους κύκλους, εάν ξεσπάσει ένας διεθνής Πόλεμος στον Περσικό Κόλπο, θα δημιουργηθεί μία νέα Παγκόσμια οικονομική κρίση, μεγαλύτερη από αυτή του 1929, με το κλείσιμο των Στεγών του Ορμούν, παγκόσμια πεινά και εξέγερση των λαών των μουσουλμανικών κρατών ενάντια στις διεφθαρμένες ηγεσίες τους, όπως και των πεινασμένων μουσουλμάνων κατά της Δύσης και των Ευρωπαίων, η πλήρη εξόντωση τους, και η εγκαθίδρυση του ισλάμ παγκόσμια.
Αλώστε δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα τζαμιά παγκόσμια, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη, η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει εγκαταστήσει δικούς της φανατικούς Ιμάμηδες.
Και φυσικά, άλλος ένας κάλος τρόπος ένωσης όλων των μουσουλμάνων παγκόσμια κατά της Δύσης και του Ισραήλ, θα είναι το γκρέμισμα/ανατίναξη των δύο ιερών τζαμιών του Τεμένους του Ομάρ και του Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ.
Ως υπεύθυνοι για κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να κατηγορηθούν οι εξτρεμιστές της «άλλης πλευράς», ενάντια στους οποίους θα κηρυχτεί μία παγκόσμια τζιχάντ για  να τιμωρηθούν, αλλά ακόμα και μέλη της Αδελφότητας, τα οποία θα κατηγορήσουν για αυτό τους Χριστιανούς και Εβραίους εχθρούς τους.
Και αυτό για να επιτύχουν τον μεγάλο στόχο της ένωσης όλων των μουσουλμάνων σε ένα παγκόσμιο Χαλιφάτο και μια παγκόσμια τζιχάντ κατά των απίστων, η οποία σύμφωνα με αυτούς θα ξεκινήσει από την περιοχή Νταμπίκ της Συρίας  (https://www.pronews.gr/thriskeia/islam/706669_h-profiteia-toy-moameth-poy-fanatizei-toys-tzihantistes-o-polemos-hristianon, https://www.reader.gr/diethni/i-profiteia-1300-hronon-poy-mila-gia-tin-mahi-ton-tzihantiston-me-toys-apistoys), άσχετα αν αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν οι ιεροί τόποι του ισλάμ, αφού και κατά τα μέλη της οργάνωσης αυτής ισχύει το ρητό: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»].

Αυτά είναι τα πιστεύω σε γενικές γραμμές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τα οποία θέλει και σχεδιάζει να υλοποιήσει η τρομοκρατική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με την ίδρυση του λεγομένου και τελευταίου «Παγκοσμίου Χαλιφάτο», το οποίο θα αποτελεί την συνέχεια και την ολοκλήρωση όλων των άλλων μουσουλμανικών Χαλιφάτων που προηγήθηκαν (http://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post.html).
Όλα αυτά τα στοιχεία του «Μάχντι» (https://www.imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_d.pdf, http://alophx.blogspot.com/2016/10/isis_23.html http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_15.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1/#), έχουν κάνει πολλούς Προτεστάντες από την «αντίπερα ιδεολογική όχθη» να τον ταυτίσουν με τον αντίχριστο της Αγίας Γραφής, αφού και οι δύο θα κυβερνήσουν εφτά έτη, θα εγκαθιδρύσουν ένα παγκόσμιο θρησκευτικό-οικονομικό-πολιτικό-στρατιωτικό κράτος με πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα.
Επίσης και οι δύο θα διώκουν τους Χριστιανούς και τους Εβραίους, ενώ και οι δύο θα έχουν από έναν Ψευδοπροφήτη (τον δήθεν «Χριστό» ο «Μάχντι» και κάποιον παγκόσμιο θρησκευτικό ηγέτη ο αντίχριστος).
[Και μάλιστα πρόσφατα ο καθόλα αξιόλογος γεωπολιτικός καθηγητής Μάζης, ανέφερε σε ομιλία του, ότι η καλύτερή θρησκεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παγκοσμιοποιητές για να επιτύχουν τα σχέδια τους είναι το ισλάμ (https://mati-gr-news.blogspot.com/2019/09/mazis-islam.html, http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_49.htm, http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/04/blog-post_510.html)].
Όμως, οι περισσότεροι Χριστιανοί ερμηνευτές, δεν πιστεύουν στην ορθότητα ενός τέτοιου ισχυρισμού. Σίγουρα η δημιουργία ενός Παγκοσμίου ισλαμικού Χαλιφάτου στον μουσουλμανικό κόσμο θα επιφέρει διώξεις των Χριστιανών και θα τους πολεμεί, όμως παρόλες τις ομοιότητές αυτές, δεν ταιριάζει με πάρα πολλά από τα αλλά χαρακτηριστικά που θα έχει ο αντίχριστος, τόσο στην Καινή, όσο και στην Παλαιά Διαθήκη.
Χρησιμοποιούντα μάλιστα το όραμα του Προφήτη Δανιήλ για τον τελικό βασιλιά του Βορρά (τον αντίχριστο) και του Νότου (ενός τελευταίου «Φαραώ»), οι οποίοι και θα συγκρουστούν, αν όλο το ισλάμ ενωθεί σε ένα Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/7-8-21.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html), μιας και τα περισσότερα κράτη του βρίσκονται Νότια της Ιερουσαλήμ και καταλαμβάνουν την έκταση των κρατών του βασιλιά του Νότου, μάλλον ο «Μάχντι» του ισλάμ θα μπορούσε να είναι για αυτούς ο τελικός βασιλιάς του Νότου, ο «τελευταίος Φαραώ».
Έτσι, οι κύκλοι αυτοί, ως τελευταίο βασιλιά του Βορρά (αντίχριστο), πιστευόταν κάποιοι ότι αυτός θα είναι η Ρωσία, η οποία αν ενωθεί όλο το ισλάμ θα νιώσει πως κινδυνεύει από αυτό και θα του επιτεθεί σε συμμαχία με την Κίνα.
Όμως το πιθανότερο μιας και ο αντίχριστος θα προέρχεται σύμφωνα με τις προφητείες από τα εδάφη της πρώην Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την οποία και θα ανασυστήσει, μία μελλοντική ενωμένη Ευρώπη από δέκα ισχυρά κράτη υπό την ηγεσία του.
Και μάλιστα αυτός, θα μπορεί άνετα να ξεγελάσει τα κράτη αυτά, ως έναν δήθεν «Σωτήρας» και «Μεσσίας», παρουσιάζοντας τον «Μάχντι» και τον Ψευδοπροφήτη του «Χριστό» ως τον δήθεν τελικό πραγματικό αντίχριστο, ενώ ο ίδιος θα είναι τάχα ο «πραγματικός Χρίστος» στην Δευτέρα Του Παρουσία και στον τελικό Πόλεμο του Αρμαγεδδώνα στην Μέση Ανατολή.

Ως βοηθό του στην προσπάθεια αυτή της παγκόσμιας επιβολής του, ο ηγέτης του Βορρά (ο αντίχριστος), θα μπορεί να έχει ως βοηθό του έναν παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα έχει απολυτή θρησκευτική εξουσία στην Δύση, και ο οποίος θα μπορεί να πείσει/ξεγελάσει τους δυτικούς, ότι ο ηγέτης αυτός, είναι όντως ο «Χρίστος στην Δευτέρα Παρουσία Του», ο οποίος επέστρεψε ως ένας «Conquering Messiah» «Grand Monarch», «Charlemagne», «Fredrick Barbarossa» (https://en.wikipedia.org/wiki/King_in_the_mountain, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html, https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_monarchy, https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Sleeping_heroes ), για να σώσει την Δύση.
[Εδώ μπορεί παράλληλα να αναφερθεί, ότι η διάλυση της ΕΕ, και η εκ νέου «αναδημιουργία» της, εντάσσεται επίσης στα σχέδια τόσο του Τραμπ, όσο και του Πούτιν στις μέρες μας-http://kokkinignosi.blogspot.com/2018/08/blog-post_17.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html)].
Ως ο καταλληλότερος θρησκευτικός ηγέτης για μία τέτοια αποστολή θα μπορούσε να είναι ένας νέος πάπας της Ρώμης, ο οποίος ως ηγέτης του Οικουμενισμού (http://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/blog-post_16.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/2016.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.html), θα έπειθε/ξεγελούσε και άλλες θρησκείες να ασπαστούν το πρόσωπο αυτό ως «Μεσσία», ενώ για το εαυτό του θα μπορούσε να παριστάνει ότι είναι ο αναμενόμενος τελευταίος πάπας Πέτρος ο Β’ (https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Peter_II, https://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_of_the_Popes, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html).
Αυτό το σκηνικό θα μπορούσε ευκολότερα να λειτουργήσει ύστερα από μία παγκόσμια οικονομική κρίση, σαν και αυτή του 1929, η οποία ως γνωστόν έφερε στην εξουσία της Γερμανίας τον Χίτλερ, και ειδικά αν πιο πριν ενωνόταν όλοι οι μουσουλμάνοι σε ένα Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html, http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html) και ξεσήκωναν μία αιματηρή επανάσταση κατά των Χριστιανών, τόσο στις μουσουλμανικές χώρες, όσο και στις χώρες της Δύσης  (https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%83/#http://alophx.blogspot.com/2018/).

Σε μία τέτοια περίπτωση, ειδικά αν αυτή η εξέγερση στοίχιζε παμπ όλες ζωές και καταστελλόταν τελικά από τους δυτικούς, θα εκτίναζε στα ύψη τον αντιισλαμισμό στην Δύση, και παντού σε αυτή θα ανερχόταν στην εξουσία αντιισλαμικά κόμματα (https://www.pentapostagma.gr/2019/09/%ce%bc%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e%cf%80.htm), τα οποία θα μπορούσαν να ενωθούν σε μία «Σταυροφορία Εκδίκησης» (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html).
[Αλλά και του πετρελαίου και του φυσικού αεριού που θα αυτά θα έχαναν από ένα ενωμένο ισλαμικό «Χαλιφάτο» (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html, http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_61.html)].
Τότε, ο πάπας της Ρώμης θα μπορούσε να κηρύξει ακόμα και Σταυροφορία εναντίον του ισλάμ (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html), ενώ ο ολοκληρωτικός ηγέτης που θα παρουσίαζε (http://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.html), θα ήταν ένας «Νέος Καρλομάγνος»-«Grand Monarch» (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5/, http://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/new-deal.html), ο οποίος θα οδηγούσε την ενωμένη Δύση και Ευρώπη στην τελευταία Σταυροφόροι κατά του ισλάμ, ενώ αυτό θα ήταν ενωμένο υπό την ηγεσία ενός «Νέου Μωάμεθ-Σαλαντίν-Μάχντι».
Στην περίπτωση δε αυτή, ο βασιλιάς της Ανατολής του Προφήτη Δανιήλ και της Αποκάλυψης του Ιωάννη θα ήταν η Κίνα, ενώ ο βασιλιάς του Εσχάτου Βορρά των Προφητών Δανιήλ και Ιεζεκιήλ, η Ρωσία.

[Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι πολλές δήθεν «Χριστιανικές» Προτεσταντικές αιρέσεις σε ΗΠΑ και ΕΕ, οι Χριστιανοσιωνιστές, οι Ιεχωβάδες και οι Μορμόνοι, βοήθησαν ίδρυση κράτους Ισραήλ διαχρονικά, ενώ θέλουν να ανακατασκευαστεί και ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα, παρόλο που η Αγία Γραφή λέει ότι όταν συμβεί το γεγονός αυτό θα έρθει ο αντίχριστος (σε μία από αυτές τις ομάδες ανήκει και ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ).
Και αυτό γιατί οι ίδιοι λανθασμένα (και παρερμηνεύοντας πλήρως τα βιβλικά χωριά), πιστεύουν ότι αν βοηθήσουν να συμβούν τα γεγονότα αυτά, οι ίδιοι ως εκλεκτοί θα «αναληφθούν στον ουρανό πριν την επταετία του αντίχριστου, και όταν αυτοί τελειώσει, θα γυρίσουν με τον Χριστό, ο οποίος θα εγκαταστήσει κατά την λανθασμένη πιστή των ίδιων μια κοσμική βασίλεια στην γη, στην οποία οι ίδιοι θα λάβουν τις καλύτερες πολιτικές θέσεις.
Οπότε εάν καταφέρουν να επιταχύνουν ως «καταλύτες» τα γεγονότα αυτά, τόσο πιο γρήγορα οι ίδιοι θα γίνουν οι επικυρίαρχοι του κόσμου, και παρόλο που υποστηρίζουν πλήρως τους Ισραηλινούς για να επιτύχουν τα σχέδια τους αυτά, οι ίδιοι παράλληλα πιστεύουν ότι οι Εβραίοι θα καταστραφούν από τον αντίχριστο και η πλειοψηφία αυτών εξαιτίας της τυραννίας του θα γίνουν τελικά Χριστιανοί (αυτή η πιστή τους είναι η όντως μονή σωστή)].
Όμως και πολλοί φανατικοί Εβραίοι έχουν αντίστοιχα πιστεύω. Έτσι, είναι γνωστό, ότι την δεκαετία του 80’, η τότε Ισραηλινή κυβέρνηση συνέλαβε μία ομάδα φανατικών, οι οποίοι προσπάθησαν να ανατινάξουν τα ιερά για τους μουσουλμάνους τζαμιά του Τεμένους του Ομάρ και του Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2017/10/blog-post_80.html, http://alophx.blogspot.com/2019/02/blog-post.html).
Με την πράξη τους αυτοί οι δράστες πίστευαν ότι θα προκαλούσαν μία παγκόσμια τζιχάντ όλων των μουσουλμάνων κατά του Ισραήλ και της Δύσης, τον οποίο οι ίδιοι έβλεπαν ως τον Εσχατολογικό πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ του Ιεζεκιήλ, στον οποίο αν και αρχικά το Ισραήλ θα υπέφερε και θα χανόταν ο ηγέτης του, στο τέλος θα εμφανιζόταν ο «Μεσσίας» με τον δήθεν «Προφήτη Ηλία», θα διέλυε τους εχθρούς του Ισραήλ και θα εγκαθίδρυε μία Παγκόσμια βασίλεια (https://en.wikipedia.org/wiki/Armilus, https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_ben_Joseph, https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_in_Judaism, https://www.impantokratoros.gr/peiraios-seraphim-messias.el.aspx, https://www.pentapostagma.gr/2011/06/blog-post_742.html ).
Κάποιοι δε από αυτούς τους κύκλους, αν και εμποδίστηκαν τότε, θέλουν ακόμα και σήμερα να υλοποιήσουν τα σχέδια αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν υλοποιηθούν τα σχέδια τους στις μέρες μας, όντως θα καταφέρουν να ενώσουν όλο το ισλάμ εναντίον τους.
Όμως επειδή το Ισραήλ έχει μία «έμμεση» συμμαχία με τις ΗΠΑ (η οποία μπορεί να γίνει και άμεση ύστερα από πρόσφατη πρόταση του Τραμπ στο Ισραήλ-https://hellasjournal.com/2019/09/ena-akoma-vima-se-mia-katapliktiki-symmachia-amyntiki-synthiki-me-to-israil-exetazei-o-tramp/),  αν το κράτος αυτό δεχτεί επίθεση από αυτούς, θα εμπλακούν οι ΗΠΑ ως σύμμαχος του για να το βοηθήσουν, και στην συνέχεια το ΝΑΤΟ, ως σύμμαχος των ΗΠΑ και η ΕΕ.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σε μία τέτοια περίπτωση ο πόλεμος αυτός να καταστεί παγκόσμιος, και να επεκταθεί ακόμα περαιτέρω εάν σε αυτόν εμπλακούν στην συνέχεια και άλλες χώρες, όπως π.χ. η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία ή η Ιαπωνία.

[Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι πολλοί Σαουδάραβες πρίγκιπες, έκαναν παράλληλα εμπόριο ναρκωτικών για χρήματα και για να χρηματοδοτούν ισλαμιστές στο Αφγανιστάν ή τρομοκράτες για την λεγομένη παγκόσμια ισλαμική τζιχάντ.
Όλη η «Χρυσή Ημισέληνος» (Ιράν, Πακιστάν, Αφγανιστάν), παρήγαγε όπιο και ηρωίνη για την χρηματοδότηση του στρατού τους (όπως και στο λεγόμενο «Τρίγωνο» της Νοτιοανατολικής Ασίας, δηλαδή το Βιετνάμ, την Καμπότζη και το Λάος), ή συμμαχικών προς τους ίδιους οργανώσεων (Ταλιμπάν, Αλ-Κάιντα, ISIS και Χεζμπολάχ), ενώ διεξήγαγαν και σωματεμπόριο και εμπόριο οπλών.
Η ίδια κατάσταση, δηλαδή χρηματοδότηση μέσω ναρκωτικών για την λεγομένη παγκόσμια ισλαμική τζιχάντ, συνέβη και στις Φιλιππίνες, στην Βοσνία, το Κασμίρ, την Αλγερία, την Αίγυπτο, το Κόσσοβο, την Λιβύη, την Υεμένη, τον Λίβανο, την Παλαιστίνη και αλλού.
Και ήδη από το 1862, οι Οθωμανοί ισλαμιστές Σουλτάνοι χρηματοδοτούσαν ισλαμικά αποσχιστικά κινήματα στο Ξιν Γιανγκ, όπως κάνει στις μέρες μας ο Ερντογάν.
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι πολέμησαν το 1948 κατά του Ισραήλ και παλαιότερα κατά των Βρετανών.
Επίσης, οι ίδιοι ήθελαν εκτός από το να εγκαθιδρύσουν ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς, να ξεκινήσουν πόλεμο κατά του Ισραήλ για την ανάκτηση της Παλαιστίνης και της Ιερουσαλήμ, καθώς και την καταστροφή του Ισραήλ.
Το δε έτος 1979 (το έτος της Ισλαμικής Επανάστασης στο Ιράν), εισέβαλαν φανατικοί ισλαμιστές στο ιερό τζαμί της Μέκκας, με τον ηγέτη τους να υποστηρίζει ότι είναι ο Μάχντι (όπως έκανε και ο «Μάχντι» του Σουδάν-https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84/) και να καλεί τους Σαουδάραβες σε εξέγερση για πτώση της μοναρχίας και για την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού καθεστώτος στην χώρα.
Τελικά, οι εισβολείς εξοντώθηκαν μετά από εισβολή του στρατού στο τζαμί, με μία τεράστια αιματοχυσία σε αυτό, και μια άνευ προηγουμένου βεβήλωση του.
Από τον Ψυχρό Πόλεμο οι Σιίτες Ιρανοί ήταν εχθροί των ΗΠΑ (και εχθροί των Αράβων), ενώ οι Σουνίτες Άραβες Σύμμαχοι τους (και εχθροί των Ιρανών).
Λέγεται δε ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα επηρέαζε ακόμα και τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μεγάλωσε στην Ινδονησία με τον μουσουλμάνο πατριό του, και φοίτησε κατά αρκετούς αναλυτές σε μουσουλμανικά μάντρας (σχολές), τα οποία σύμφωνα με τους ιδίους μάλιστα θαύμαζε πολύ.

Επιπλέον, μέσω του ISIS έχουν εμφανιστεί χιλιάδες νέοι Νεομάρτυρες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Την ίδια στιγμή, η ήττα του ISIS στην Μεσοποταμία (Συρία και Ιράκ), π.χ. στο Ιντλίμπ αναγκάζει πολλά πρώην μέλη τους να προσπαθήσουν μεταμφιεσμένα δήθεν σε προσφυγές στην Ευρώπη και να την μετατρέψουν και αυτή με την σειρά τους, σε μία νέα «φλεγόμενη Μεσοποταμία», στην οποια θα επεκτείνουν τον «ιερό πόλεμο» τους (δηλαδή την τζιχάντ).
Τέλος, για την λεγόμενη «Σύγκρουση των Πολιτισμών» (κυρίως μεταξύ Δύσης και ισλάμ), όπου ο τάχα «Ανώτερος Δυτικός Πολιτισμός» θα νικήσει και θα επικρατήσει ενάντια σε όλους τους άλλους τους τάχα «κατωτέρους» πολιτισμούς. π.χ. των Ορθοδόξων, των μουσουλμάνων, των Βουδιστών, των Ινδουιστών κ.λ.π.), είχε «»προαναγγελθεί ήδη από την δεκαετία του 90, πολύ πριν την 11η Σεπτέμβριου, ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Σάμιουελ Χάντιγκτον.
Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι το Ισραήλ, αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία του από την Μεγάλη Βρετανία, όπως και οι Ζηλωτές κατά των Ρωμαίων παλαιοτέρα, αλλά σε αντίθεση με αυτούς επιτυχώς.
Πολλοί ακροδεξιοί ρεβιζιονιστές Σιωνιστές αντάρτες των οργανώσεων Ιργκούν, Χαγκάνα Β’ και Στερν (π.χ. οι Αχιμέιρ, Μπένγκιν), σχεδίασαν να συναντήσουν και να συνεργαστούν με τους Ιταλούς Φασίστες και τους Γερμανούς Ναζί κατά των Βρετανών εν μέσω Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πάρα το γεγονός ότι αυτοί έσφαζαν συμπατριώτες τους.
(Ο δε Αχιμέιρ ειδικά κατά τον Σουηδό δημοσιογράφο Μπιορν Κουμ, θαύμαζε τον φασισμό και ήθελε πολύ την εμφάνιση στο Ισραήλ ενός «Εβραίου Μουσολίνι», ο οποίος θα δημιουργούσε το λεγόμενο «Μεγάλο Ισραήλ»).
Αυτό (δηλαδή την συμμαχία με τους Ναζί), το έπραξαν διότι οι Τσάμπερλεϊν και Τσόρτσιλ είχαν αποκηρύξει το σχέδιο Μπαλφούρ για την δημιουργία ενός Ισραηλινού κράτους στην Παλαιστίνη και τον διαμοιρασμό της, και για τον λόγο αυτό άρχισαν ανταρτοπόλεμο και τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Βρετανίας.
Πριν δε την δολοφονία του πρέσβη του ΟΗΕ Μπέρναντοτ (ο οποίος υποστήριζε την απόδοση στο Ισραήλ «μόλις» του 20% της Παλαιστίνης και οι Εβραίοι εθνικιστές τον κατηγορούσαν ως άδικο και συνεργάτη των Ναζί στο παρελθόν), ο Μπεν Γκούριον σκόπευε να εκδιώξει όλους τους Παλαιστίνιους από την Παλαιστίνη, αλλά αυτό το γεγονός ανέτρεψε τα σχέδια του κατά τον Σουηδό δημοσιογράφο Μπιορν Κουμ.
Φυσικά, εννοείται ότι και πολλοί Άραβες ηγέτες συνεργάστηκαν με τους Ναζί και τον φασισμό (όπως λογού χάρη ο διαβόητος Χουσεΐνι, ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ), άλλοι έδωσαν καταφύγιο σε πολλούς Ναζί (π.χ. Νάσερ, Άσαντ, Σαντάμ), ενώ ακόμα και ο Γιάσερ Αραφάτ, του οποίου ο Χουσεΐνι ήταν θείος, εξέφρασε θαυμασμό για τις πράξεις του στους Δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

Οι δε στρατηγοί Λέμπεντ και Γιάκομπλεφ της πρώην ΕΣΣΔ, υποστήριξαν μετά την διάλυση αυτής, ότι είχαν χαθεί από αυτή εκατοντάδες πυρηνικές βόμβες σε μέγεθος βαλίτσας, χωρίς κάνεις να γνωρίζει που αυτές κατέληξαν τελικά, με πολλούς να φοβούνται ότι έπεσαν τελικά σε χεριά επικίνδυνων τρομοκρατών

Οι δε Ταλιμπάν μετά την επανακαταλήψη του Αφγανιστάν από τους ίδιους με την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτό τον Σεπτέμβριο του 2021 μ.Χ., πιστεύουν τώρα ότι αυτοί είναι τώρα οι δήθεν «μαύρες σημαίες» από το Χορασάν (Αφγανιστάν) που θα έρθουν για να βοηθήσουν τον «μάχντι» όταν αυτός θα πάρει την εξουσία.

Αυτή ο «μάχντι» θα την πάρει σε μία χώρα της Αραβίας, όταν τρία αδέρφια θα μάχονται σε εμφύλιο για την εξουσία στην χώρα αυτή μετά από απαίτηση των μουσουλμάνων, ενώ στην συνέχεια οι «μαύρες σημαίες» θα βοηθήσουν τον πόλεμο κατά του Ιράν, κατά ενός στρατού που θα έρθει από την Συρία κατά του «μάχντι», ενάντια στα εβδομήντα λάβαρα των Ρωμαίων και των συμμάχων τους στην Συρία και μετά κατά του Ντατζάλ που θα εμφανιστεί τότε.

Στην συνέχεια, οι μουσουλμάνοι υπό τον «μάχντι» θα καταλάβουν τον κόσμο για εφτά χρόνια, μαζί με τον «Χριστό», θα διαδώσουν παγκόσμια το ισλάμ, και με τον θάνατο του «μάχντι» θα καταστραφεί η Μέκκα από επιδρομή Αιθιόπων, θα επιτεθούν οι στρατιές του Γωγ και του Μαγώγ στην Αραβία και τον κόσμο. ενώ στην συνέχεια θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και το Τέλος του Κόσμου (https://www.imdleo.gr/diaf/2021/iothesia3.html, https://www.imdleo.gr/diaf/2021/iothesia3.pdf, https://www.youtube.com/watch?v=EAyz6ax9v7s&feature=youtu.be).

Το δε έτος 2017 μ.Χ. με το εμπάργκο των πετρομοναρχιών του Κόλπου δημιουργήθηκε ο ισλαμικός Άξονας της Τριπλής συμμαχίας σιιτών και Αδελφών μουσουλμάνων (Ιράν, Κατάρ, Τουρκία), στην οποία το 2021 μ.Χ. προστέθηκαν το Αφγανιστάν, η ισλαμική Σομάλιλαντ στην Σομαλία (όπου η Τουρκία έχει στρατιωτική βάση, όπως και στο Κατάρ), το Πακιστάν και η ισλαμική Χαμάς στην Γάζα.

{Τριπλή Συμμαχία είχε συναφθεί μεταξύ της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας παλαιοτέρα, αλλά και το 2017 μ.Χ. συνήφθη Τριπλή ισλαμική συμμαχία (Τουρκία, Ιράν, Κατάρ).

Το δε Κατάρ, αν και μέλος της Τριπλής ισλαμικής συμμαχίας υπάρχει εκτός μιας βάσης των Τούρκων και μία Αμερικανή βάση γεμάτη βομβαρδιστικά αεροπλάνα, τα οποία μπορούν αν τους δοθεί εντολή μπορούν να βομβαρδίσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν}.

Όμως το ίδιο ετος αφαιρέθηκαν από την λίστα αυτή η Τυνησία όταν ο κοσμικός Προέδρος καθαίρεσε τον ισλαμιστή πρωθυπουργό και τον αντικατέστησε με κοσμικό, και πιθανώς σύντομα με τις εκλογές (βουλευτικές και Προεδρικές) στην Λιβύη το 2021 μ.Χ. οι Τούρκοι να χάσουν και τις βάσεις και τους υποστηρικτές τους στην χώρα αυτή.

Στο Σαουδαραβικό μπλοκ κατά της Τριπλής ισλαμικής συμμαχίας (με συμμάχους την Συρία, τον Λιβανό, το Ιράκ και την Υεμένη) είναι εκτός από την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν και η Σαουδική Αραβία, ενώ συμπαθούντες θεωρούνται στην συμμαχία αυτή το Σουδάν, η Λιβύη του Χάφταρ.

Οι παραπάνω συμμαχίες κατά μεγάλο μέρος ταυτίζονται και με τα κράτη που υπέγραψαν τις λεγόμενες «Συμφωνίες του Αβραάμ», με την προσθήκη στην συμμαχία της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ (που υπέγραψε το Ισραήλ με Μαρόκο, Σουδάν, ΗΑΕ, Ομάν), ενώ ίσως η Σαουδική Αραβία προστεθεί στο μέλλον στις Συμφωνίες αυτές (όπως επίσης και οι Κούρδοι).

Ενάντια στις Συμμαχίες αυτές είναι εκτός από την Χαμάς και την Φατάχ στην Παλαιστίνη, και η Τυνησία, αλλά και η Αλγερία. 

{Όμως εδώ μπορεί να ειπωθεί ότι ακόμα και χώρες εχθρικές στην Τουρκία του Ερντογάν, π.χ. ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’, όπως και οι Τούρκοι εκβιάζουν την ΕΕ με το «αμόλημα» ροών ισλαμιστών λαθρομεταναστών και προσφύγων στην ένωση αυτή αν δεν υποκύψει αυτή στους εκβιασμούς του}.

Η δε Κίνα έχει προβεί σε επενδύσεις σε πολλά από τα κράτη αυτά, όπως π.χ. στην Αλγερία, το Ομάν, το Ιράν, την Λιβύη, την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, το Σουδάν, την Αίγυπτο με αντάλλαγμα το πετρέλαιο, ενώ θέλει παράλληλα να προβεί σε επενδύσεις ανοικοδόμησης στις κατεστραμμένες από εμφύλιο χώρες της Λιβύης, της Συρίας και της Υεμένης. 

Η Κίνα, μαζί με την Ρωσία, στηρίζουν και συμμαχούν περιστασιακά την Τριπλή ισλαμική συμμαχία, αλλά είναι γνωστό ότι αν ποτέ αυτή στραφεί ενάντια στα συμφέροντα της, θα είναι η πρώτη που θα διαλύσει την συμμαχία ισλαμιστών σιιτών και Μουσουλμανικής Αδελφότητας (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html).

{Και όπως με τις συνθήκες του Γκολεσάν το 1.828 μ.Χ., το Ιράν πέρα από το γεγονός πως παρέδωσε πολλά εδάφη στην Τσαρική Ρωσία, έγινε ουσιαστικά υποτελής της και δέχτηκε (όπως και επί Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) Ρωσικές βάσεις και στρατό στα εδάφη του, όπως έκανε το Ιράν το 1.964 μ.Χ. με τις ΗΠΑ.

Αντίστοιχα στις μέρες μας, το Ιράν υπέγραψε το 2021 μ.Χ. συμφωνία συμμαχίας και υποτέλειας με αντάλλαγμα δάνειο 400 δις δολαρίων από την Κίνα, υπό τον ορό να ξεπουληθούν πολλές δημοσιές υπηρεσίες στους Κινέζους, αλλά και 5.000 Κινέζους στρατιώτες στην χώρα αυτή.

Ο δε Ευρασιανισμός (<http://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.htm, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmll>) είναι κοινή ιδεολογία για την Τουρκία και την Ρωσία, οι οποίες θέλουν να κάνουν ένωση με τις Τουρκόφωνες Κεντρασιατικές δημοκρατίες και ως εκ τούτου αυτή τους η προσπάθεια τις φέρνει αντιμέτωπες μεταξύ τους αφού δεν γίνεται να υπακούν και να ενωθούν και με τις δύο αυτές χώρες ταυτόχρονα.

Υπάρχουν και ισλαμιστές «ιεροκήρυκες», οι οποίοι διαδίδουν ότι αν η Ρωσία και η Κίνα απαντήσουν σε δυναμικά σε μία πλήρους κλίμακας τουρκική επίθεση στην Συρία, τότε αυτό θα προκαλέσει τελικά τον μεγάλο Πόλεμο, που σύμφωνα με τις ισλαμικές προφητείες θα είναι τόσο μεγάλος, ώστε οι δύο πρώτοι Παγκόσμιοι Πόλεμοι μαζί θα μοιάζουν με πόλεμο για φιστίκια!

Ο Μεγάλος Πόλεμος θα οδηγήσει στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους και δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός στους Μουσουλμάνους για να συνειδητοποιήσουν ότι η τουρκική «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε το 1453 μ.Χ. από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Αλ-Φατίχ, δεν είχε καμία σχέση με την «προφητεία» του Μωάμεθ.

Οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι θα ξυπνήσουν και στη συνέχεια θα εισέλθουν σε ένα εμφύλιο πόλεμο που θα τελειώσει με τη πραγματοποίηση της «προφητείας».

Και δεδομένου ότι η Ρωσία αναπόφευκτα θα μπει στο πόλεμο για να υπερασπίσει την Συρία, η τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Συρία θα οδηγήσει επίσης στην εκπλήρωση μιας άλλης «προφητείας» του Μωάμεθ που έλεγε: «Εσείς (οι μουσουλμάνοι) θα συμμαχήσετε με τους Ρουμ (Ρωμιούς)» (https://national-pride.org/2012/07/07/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B8-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF/#more-126648).

Μετά την πρόσφατη άτακτη αποχώρηση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν (Αύγουστο 2021 μ.Χ.), ο σεΐχης που πριν βεβαίωνε ότι θα κατέβουν οι Ρώσοι στην Κωνσταντινούπολη και πρέπει οι μουσουλμάνοι να είναι μαζί τους, τώρα πιστεύει ότι από το Αφγανιστάν (που αναφέρουν και ως Κουραζάν) με μαύρες σημαίες (τζιχαντιστικές) και με αρχηγό τον θρυλούμενο Ιμάμη Mahdi θα καταλάβουν όλο τον κόσμο.

Αλλά αυτό μπορεί να δράσει σαν παγίδα, γιατί αν εναντιωθούν στους Ρώσους, αυτοί θα τους εξολοθρεύσουν (https://www.imdleo.gr/diaf/2021/iothesia3.html, https://www.imdleo.gr/diaf/2021/iothesia3.pdf)}. 

Ο ίδιος ο Ερντογάν προέβη στην ισλαμοποίηση του πάντα Ελληνο-Ορθοδόξου Ναού της Αγίας Σοφίας στην Πόλη το 2020 μ.Χ., σε μία προσπάθεια να αμφισβητήσει τον ρολό της Σαουδικής Αραβίας ως ηγέτιδας δύναμης του σουνιτικού ισλαμικού κόσμου (για την πράξη του αυτή η ισλαμική Τουρκία έλαβε συγχαρητήρια από το επίσης ισλαμικό Ιράν).

{Και όπως οι Οθωμανοί Σουλτάνοι όταν υπήρχαν επαναστάσεις στην Αυτοκρατορία τους κινητοποιούσαν και εξόπλιζαν τους ισλαμιστές Βουσιβουζούκους, οι οποίοι κατέπνιγαν τις εξεγέρσεις αυτές με την βία, όπως ακριβώς στις μέρες μας οι Τούρκοι του ισλαμιστή Σουλτάνου Ερντογάν στέλνουν ισλαμιστές από την Μεσοποτάμια και αλλού σε διάφορα κράτη που αυτή εισέβαλε (π.χ. Λιβύη, Ιράκ, Συρία, Αρμενία).

Και όπως παλαιοτέρα οι ισλαμιστές/Γαζήδες Τουρκομάνοι με τις επιθέσεις τους καταλάμβαναν τα εδάφη της Ρωμανίας στην Μέση Ανατολή, την Μικρά Ασία και την Ευρώπη, αντίστοιχα το ίδιο γίνεται στις μέρες μας στην ΕΕ με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που εισδέχονται παράνομα σε αυτή}.

Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε και το γεγονός πως λόγω του κορωνοιού η Σαουδική Αραβία σταμάτησε την ροή μουσουλμάνων προσκυνητών στα ιερά της Μέκκας και της Μεδίνας, το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Σαλμάν αποδυνάμωσε την θρησκευτική αστυνομία στην χώρα του και η πιθανή όπως λέγεται πρόθεση του να υπογράψει και αυτός τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»].

Θα είναι άραγε αυτό το μέλλον μας; Δηλαδή ένας κόσμος οπού πολλές αντιτιθέμενες συμμαχίες από διαφορετικές θρησκευτικές σκέτες, αιρέσεις (οι οποίες φυσικά δεν έχουν καμμία σχέση με την Ορθοδοξία μας και τον Χριστιανισμό) και τρομοκρατικές οργανώσεις, συνασπισμούς, και διαπλεκόμενα συμφέροντα, με όμοιες ή και διαφορετικές επιδιώξεις, συμφέροντα, φιλοδοξίες και πλάνα, για μία παγκόσμια ηγεμονία θα μάχονται πάνω στις πλάτες των λαών για αυτή;
Είναι πάρα πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο να συμβεί. Οπότε για να μπορέσει η αγαπημένη μας πατρίδα να επιβιώσει από έναν τόσο άγριο και Παγκόσμιο Πόλεμο, θα πρέπει να κρατηθεί γερά και να στηριχτεί ξανά στις αξίες που την έκαναν μεγάλη, δηλαδή την Ορθοδοξία, την Εκκλησιά, την Πατρίδα, την ιστορία, στην οικογένεια (αλλά και γενικότερα σε όλους τους Έλληνες, όμως ενωμένους και όχι «φαγωμένους» μεταξύ τους), οι οποίες την βοήθησαν πάντα να επιβιώσει από κάθε δύσκολη κατάσταση και να μεγαλουργήσει σε κάθε ιστορική περίοδο.













1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά, από το 100 μχ οι χριστιανικες κοινότητες χάσανε την συνοχή τους με αποκορύφωμα το 350 μχ όπου η λατρεία τυποποιηθηκε τόσο που μόνο η πνευματική αναζήτηση στις παρυφές της τυποποιημένη λατρείας φέρνει κάποια αποτέλεσματα. Κάτι σαν την δήθεν ελληνική παιδεία όπου η πράξη της παράδοσης του μαθήματος σε σχολεία κι ίσως ΑΕΙ να μην σημαίνει τίποτα και μόνο με φροντίστηριο να βγαίνει κάποιο νόημα, κι αυτό πάντα σ Υ τονισμένο στις ανάγκες της κυρίας τυπολατρικης πράξης. Αυτό το κενό εκμσταλευονται οι ευαγγελιστές κι άλλες σέκτες, το κενό της επικοινωνίας του ποίμνιο τόσο με τους ιερείς όσο και μεταξύ των μελών του. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι που στρέφονται στην εκκλησία βλέπουν ότι η λειτουργία είναι μια θρησκευτική πράξη στην οποία όλοι δείχνουν απόξενωμενοι και με την λήξη της εξαφανιζονται. Δεν μπορεί να περιμένουμε από κάθε νέο να έχει διορατικοτητα και επιφοίτηση ικανές να καταλάβει μόνος του την εσωτερικοτητα της Ορθοδοξίας εκμσταλευονται κάθε περίπτωση σε όλες τις θρησκείεςκαι μετά την εδραίωση τους κυριάρχησαν οι βλακες οι οποίοι όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης συμβολικής και συμβατικής δραστηριότητας έχουν διαλύσει τα πάντα.
    Ωστόσο εάν είχαμε ζήσει την κόλαση του Α ΠΠ και τον Β ΠΠ τότε θα είμασταν αισιόδοξοι. Το σίγουρο είναι ότι εάν το ανθρώπινο γένος είναι προορισμένο να επιβιώσει τότε αυτό θα γίνει μέσω της διόρθωσης που λέγεται πόλεμος, Γ ΠΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή