Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ


ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν, κατά την διάρκεια της ιστορίας, και κυρίως μετά την διάλυση της Ρωμαϊκής Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (http://alophx.blogspot.com/2016/12/406.html, http://alophx.blogspot.com/2019/01/400-2019-update.html), η οποία και είχε ενώσει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ηπείρου υπό την ηγεσία της, αυτοί δέχτηκε αρκετές φορές επίθεση και κινδύνεψε να καταληφθεί από μουσουλμάνους εισβολείς.

Ο κίνδυνος αυτός, ξεκίνησε ιστορικά τον 7ο μετά Χριστόν Αιώνα, όταν οι Άραβες ενώθηκαν υπό την ηγεσία του Μωάμεθ. Αμέσως μετά τον θάνατο του, και υστέρα από έναν σύντομο εμφύλιο, οι διάδοχοι του, κατάφεραν να καταλάβουν τον Θρόνο και να επανενώσουν τους λαούς τους μετά από νέους εμφυλίους, ενώ στην συνέχεια κατέλαβαν με λιγότερο στρατό πολύ ισχυρότερους, καθώς και Αυτοκρατορίες.
Συγκεκριμένα, τα πρώτα κράτη στα οποία εισέβαλαν οι Άραβες μουσουλμάνοι ήταν καταρχάς οι γειτονικές σε αυτούς Αυτοκρατορίες των Ανατολικών Ρωμαίων (αλλιώς Βυζαντινών), καθώς και των Περσών.
Οι δε Άραβες προχώρησαν στις εισβολές αυτές, εκμεταλλευόμενοι τόσο το γεγονός ότι οι Αυτοκρατορίες αυτές είχαν αποδυναμωθεί από τον πολύχρονο μεταξύ τους πόλεμο, όσο και για άλλες αίτιες (http://alophx.blogspot.com/2018/01/y.html, http://alophx.blogspot.com/2018/11/starcraft.html).
Συγκεκριμένα, οι πόλεμοι ενοποίησης των Αράβων υπό τον Μωάμεθ και τους διάδοχους του, είχαν ως αποτέλεσμα πέρα από τις σφαγές και τις καταστροφές πόλεων, να οδηγήσουν σχεδόν στην πλήρη παύση του εμπορίου από την Αραβική Χερσόνησο, η οποία πια λόγω των πολέμων δεν ήταν πια ένα ασφαλές εμπορικό πέρασμα για την πραγματοποίηση τέτοιων συναλλαγών.
Η κατάσταση αυτή, μαζί με τις καταστροφές που είχε επιφέρει ο πόλεμος, είχε οδηγήσει όλη την Αραβική Χερσόνησο στην φτώχεια, ενώ και ο δεύτερος εμφύλιος που ακολούθησε μετά τον θάνατο του Μωάμεθ, προκειμένου να μην διαλυθεί η Αραβική αυτή ένωση, επέφερε ακόμη περισσότερη φτώχεια και χάος.
Συνέπεια της κατάστασης αυτής και βλέποντας οι διάδοχοι του Μωάμεθ ότι αν δεν γινόταν κάτι, ένας νέος εμφύλιος πιθανώς θα ξεσπούσε, ο οποίος θα διέλυε πλήρως την ένωση αυτή, απόφυγαν, όπως και κάθε αποτυχημένο πολικά καθεστώς στην ιστορία, να προβούν σε κατακτήσεις στο εξωτερικό.

Με τον τρόπο αυτό, πίστευαν ότι θα «διοχέτευαν» την επιθετικότητα των εξαγριωμένων και φτωχών αντρών τους στο εξωτερικό αντί έναντι των ιδίων που τους είχαν φέρει στην θέση αυτή.
Σε αυτούς τους στρατιώτες άλλωστε, είχαν δοθεί υποσχέσεις για νέα εδάφη, γυναίκες, καθώς και για λάφυρα, σκλάβους, πλούτη και αξιώματα και αυτά έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρεθούν ειδάλλως οι Άραβες ηγέτες ήταν πιθανόν να χάσουν το κεφάλι τους.
Αυτό συνεπαγόταν να βρεθούν άμεσα χρήματα για την πληρωμή των στρατιωτών, καθώς και των φτωχών, έτσι ώστε αυτοί να μην εξεγερθούν.
Και φυσικά όντας και οι ίδιοι οι Άραβες ηγέτες άπληστοι, φιλόδοξοι και εξουσιομανείς, ήθελαν και οι ίδιοι την απόκτηση νέων εδαφών, σκλάβων, γυναικών και λάφυρων για να αυξήσουν την προσωπική τους περιουσία.
Έτσι, οι χαλίφες (οι διάδοχοι δηλαδή του Μωάμεθ), αποφάσισαν για τον λόγο αυτό να κηρύξουν τζιχάντ ενάντια στις αποδυναμωμένες αλλά πάντα ισχυρές Αυτοκρατορίες του Βυζαντίου και των Περσών (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.html), με στόχο να τις καταλάβουν, να οικειοποιηθούν τα εδάφη τους, καθώς και τα πολύτιμα ορυχεία, τους πληθυσμούς, τα έσοδα, καθώς και τις εμπορικές οδούς αυτών και να τις εκμεταλλευτούν προς όφελος των ιδίων (http://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post.html).
[Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι και ο ίδιος ο Μωάμεθ λίγο πριν τον θάνατο του, έστειλε πριν από τους χαλίφες τον θετό του γιο να επιτεθεί κατά των Βυζαντινών, αλλά ο στρατός του ιδίου και αυτός σφαγιάστηκαν μέχρις ενός από τον Βυζαντινό στρατό και από τότε ο Μωάμεθ σταμάτησε να σχεδιάζει νέες επιθέσεις κατά του Βυζαντίου].
Και πραγματικά, στην συνέχεια, οι Άραβες εισέβαλαν στα εδάφη της Περσίας και του Βυζαντίου, εκμεταλλευόμενοι και τις διαμάχες του Βυζαντίου με τους αιρετικούς «χριστιανούς» της Μέσης Ανατολής.
Αυτούς τους προσεταιρίστηκαν υποσχόμενοι ότι θα σεβαστούν την πιστή τους και θα τους αφήσουν μάλιστα να κρατήσουν τα εδάφη τους, ενώ θα τους μείωναν κατά πολύ και τους μεγάλους φάρους που πλήρωναν ως τότε.
Και πραγματικά, αυτοί οι πληθυσμοί δεν βοήθησαν τους Βυζαντινούς και δέχτηκαν ως (δήθεν) «ελευθερωτές» τους Άραβες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

[Εννοείται φυσικά, ότι οι Άραβες μόλις εδραίωσαν την κυριαρχία τους στις περιοχές αυτές, αναίρεσαν όλες τις υποσχέσεις τους, επέβαλαν βίαιο εξισλαμισμό σε πολλές περιπτώσεις στους μονοφυσίτες της Μέσης Ανατολής, έκαναν πολλούς από αυτούς δούλους, και άρπαξαν φυσικά και πολλά από τα εδάφη τους.
Και τα όσα έχουν τραβήξει αυτοί οι πληθυσμοί (π.χ. Κόπτες, Ασσυροχαλδαίοι), από τότε μέχρι σήμερα από τους Άραβες, τους Τούρκους, καθώς και τους ισλαμιστές στις μέρες μας (π.χ. από τον ISIS και την Αλ Κάιντα), σίγουρα θα τους έχει κάνει να έχουν πια μετανιώσει πολύ πικρά για την απόφαση τους αυτή, μιας και από πλειονότητα που ήταν επί Βυζαντίου στην Μέση Ανατολή, στις μέρες μας αποτελούν μία μόνιμα διωκόμενη μειονότητα.
Και φυσικά, τις σφαγές που διέπραξαν τότε οι Άραβες τις επανέλαβαν αργότερα οι Οθωμανοί Τούρκοι υπό την ηγεσία των Νεότουρκων με τις γενοκτονίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου, των Αρμενίων, των Ασσυροχαλδαίων και των Κούρδων (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html, http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html)].
Στην συνέχεια, ως νέοι πια κατακτητές της περιοχής, οι Άραβες εποίκισαν τα όλα τα κατακτημένα εδάφη της Μέσης Ανατολής με εποίκους από την Αραβία, ενώ στα εδάφη που παραχωρήθηκαν στους νέους εποίκους, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες τους έγιναν σκλάβοι τους.
Η ίδια η μοίρα της Μέσης Ανατολής, κρίθηκε στην μάχη του Γιαρμούκ, όπου οι Άραβες νίκησαν τους Βυζαντινούς στρατηγούς και κατάλαβαν την περιοχή αυτή, ενώ στην συνέχεια νίκησαν και τους Πέρσες και κατέλαβαν όλη την αποδυναμωμένη Περσία.
[Τόσο στην μάχη του Γιαρμούκ, όσο και σε αυτή του Μάντζικερτ συνέβη προδοσία των Αράβων και Τούρκων μισθοφόρων του Βυζαντίου, όταν αυτοί ενώθηκαν με τους ομοεθνείς τους εχθρούς των Βυζαντινών στην διάρκεια αυτής (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html).
Η δε πρώτη ήττα είχε ως συνέπεια να χαθεί όλη η Μέση Ανατολή για το Βυζάντιο, ενώ η δεύτερη το μεγαλύτερο μέρος της Μικράς Ασίας].
Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι τους γηγενείς πληθυσμούς της Φονικής και της Συρίας, οι Άραβες κατασκεύασαν στόλο, με στόχο χάρις αυτόν να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, ενώ προέλαυσαν και στην ξηρά προς την Μικρά Ασία, με στόχο να την καταλάβουν και με την κατάληψη της Πόλης να διεκπεραιωθούν στην συνέχεια στην κυρίως Ελλάδα και από εκεί να προελαύσουν και να καταλάβουν και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Και τότε, που όλα φαινόταν χαμένα πια για την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και την Ευρώπη, χάρις στην εφεύρεση του Υγρού Πυρός από τον Ελληνικής καταγωγής και πρόσφυγα από τους Έλληνες της Συρίας μηχανικό Καλλίνικο, την ευφυΐα του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου του Δ’ του Πωγωνάτου, αλλά και χάρις στις ικανότητες του στρατού και του στόλου της Αυτοκρατορίας, η τετράχρονη Αραβική Πολιορκία της Πόλης (674-678), οι Άραβες ηττήθηκαν ολοκληρωτικά και τόσο η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, όσο και η υπόλοιπη Ευρώπη σώθηκαν από την ισλαμική κατάκτηση.

Παρόλα αυτά, οι Άραβες προσπάθησαν και μετέπειτα να καταλάβουν την Πόλη (τα έτη 717-718), αλλά και στην περίπτωση αυτή, οι Βυζαντινοί χάρις το Υγρό Πυρ, τον στρατό τους, καθώς και τον ικανό στρατιωτικά (όχι όμως και θρησκευτικά) Αυτοκράτορα τους Λέων τον Γ΄ τον Ίσαυρο, διέλυσαν για άλλη μία φορά τους Άραβες, επιφέροντας τους τεράστιες απώλειες (500.000 στρατιώτες και 2.500 πλοία).
Η τρομερή αυτή ήττα είχε ως συνέπεια να ξεσπάσει εμφύλιος στο Αραβικό Χαλιφάτο και αυτό μετέπειτα να διασπαστεί σε περισσότερα κράτη και να αποδυναμωθεί σταδιακά όλο και περισσότερο.
Την ίδια τύχη με αυτή της Πόλης, είχε και η προσπάθεια των Αράβων, οι οποίοι είχαν καταλάβει την Βόρεια Αφρική και στην συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας, να κατακτήσουν την Γαλλία και από εκεί να επιτεθούν από την Δύση στο Βυζάντιο, και ταυτόχρονα και από την Ανατολή και να το καταλάβουν, περικυκλώνοντας το και χτυπώντας ταυτόχρονα από δύο πλευρές.
Εκεί βρήκαν ως αντίπαλο τους τον Φράγκο ηγέτη Κάρολο Μαρτέλο, ο οποίος είχε ενώσει (όπως  και  ο απόγονος του ο Καρλομάγνος) το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ευρώπης υπό την εξουσία του, ο οποίος και τους νίκησε στην μάχη του Πουατιέ και τους εκδίωξε από την Γαλλία.
Στην συνέχεια, και με την πάροδο των Αιώνων, οι Βυζαντινοί, όπως και οι Δυτικοευρωπαίοι ξεκίνησαν μία ισχυρή στρατιωτική αντεπίθεση κατά των Αράβων, με τους μεν Βυζαντινούς να ανακαταλάβουν εδάφη που είχαν καταλάβει από αυτούς οι χαλίφες, όπως την Κρήτη (την οποία οι Άραβες εποίκισαν), αλλά και την Κύπρο (όπως ακριβώς και οι Τούρκοι τον 20ο Αιώνα).
Οι δε Φράγκοι, μετά από μία ανεπιτυχή προέλαση και μετέπειτα υποχώρηση του Καρλομάγνου στην κατεχομένη από τους Άραβες Ισπανία (η οποία όμως είχε χωριστεί από το υπόλοιπο Χαλιφάτο, με το οποίο ο Καρλομάγνος συμμάχησε (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), ενάντια και στο Βυζάντιο, όπως και ο Γάλλος βασιλιάς Φραγκίσκος μετέπειτα με τους Τούρκους ενάντια στον Κάρολο τον Ε’ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας), ίδρυσε σε αυτή παράλληλα με το ελεύθερο Χριστιανικό βασίλειο της Αστούριας, νέα Χριστιανικά κρατίδια στα εδάφη που απελευθέρωσε από τους Άραβες (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_55.html).
[Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι η συμμαχία των Φράγκων και των διάδοχων κρατών αυτών με τους μουσουλμάνους είναι διαχρονική, ξεκινώντας με την συμμαχία του Καρλομάγνου με τον Χαρούν Αλ Ρασίντ, όπως και του Γερμανού Αυτοκράτορα Φρειδερίκου του Β’ των Χοενστάουφεν με τον Σουλτάνου της Αίγυπτου Αλ Καμίλ.

Και στην συνέχεια του Γάλλου βασιλιά Φραγκίσκου του Α’ με τον Οθωμανό Σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, του Κάιζερ Γουλιέλμου του Β’ των Χοεντσόλερν με τους Νεότουρκους, του Χίτλερ με τους Κεμάλ και Ινονού και στις μέρες μας των Μέρκελ-Σόιμπλε, καθώς και των Ομπάμα-Τραμπ με τον Ερντογάν].
Αυτά μετέπειτα σχημάτισαν τα βασίλεια της Καστίλης, της Αραγονίας και της Λέων, τα οποία στην συνέχεια ξεκίνησαν μία προσπάθεια Ανάκτησης-Απελευθέρωσης της Ισπανίας (http://alophx.blogspot.com/2017/10/1990.html), από τους Άραβες, η οποία και ολοκληρώθηκε το έτος 1492, όταν ο Κολόμβος σάλπαρε (αν και αυτό δεν ήταν εν γνώσει του) για την Αμερική.
Οι δε νίκες των Βυζαντινών, οι εμφύλιοι των ίδιων των Αράβων, όπως και ο χωρισμός αυτών σε σιίτες και σουνίτες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/11092001-isis-13112015.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html), στο τέλος τους διέσπασαν σε πολλά κράτη, ενώ οι Βυζαντινοί άρχισαν να απελευθερώνουν εδάφη ακόμα και στην Συρία και την Μεσοποταμία, ενώ επί Τσιμισκής έφτασαν ως την Γεννησαρέτ στην Παλαιστίνη και λίγο πριν τα Ιεροσόλυμα.
Και τότε, όταν οι Άραβες κόντευαν να διαλυθούν από τις νίκες των εχθρών τους εναντίον τους, και η πρώτη εισβολή των ισλαμιστών στην Ευρώπη είχε πια αποτύχει πλήρως, εμφανίστηκαν στην περιοχή και προερχόμενοι από την Κεντρική Ασία, οι Σελτζούκοι Τούρκοι υπό την ηγεσία του Τογκρούλ Μπέη (http://alophx.blogspot.com/2016/10/blog-post_12.html).
Αυτός, όπως και ο Μωάμεθ με τους Άραβες, τους είχε ενώσει υπό την ηγεσία του ύστερα από πολλούς εμφυλίους πολέμους τους Σελτζούκους Τούρκους, ενώ όταν ο ίδιος ασπάστηκε το σουνιτικό ισλαμισμό, τους ανάγκασε να γίνουν και αυτοί σουνίτες μουσουλμάνοι.
[Οι δε Σελτζούκοι, είχαν αρχικά ενωθεί ύστερα από πολλούς πολέμους από τον παππού του Τογκρούλ Μπέη, τον Σελτζούκ, αλλά διασπάστηκαν ξανά μετά τον θάνατο του, και για τον λόγο αυτό ο εγγονός του αναγκάστηκε να ξεκινήσει νέους πολέμους για να τους ενοποιήσει εκ νέου].
Η κατάσταση αυτή, μαζί με τις καταστροφές που είχε επιφέρει ο πόλεμος, ο οποίος είχε οδηγήσει όλη την περιοχή της Κεντρικής Ασίας στην φτώχεια, επέφερε σε αυτή χάος.
Συνέπεια της κατάστασης αυτής και βλέποντας ο Τογκρούλ Μπέης και οι διάδοχοι του, ότι αν δεν γινόταν κάτι, ένας νέος εμφύλιος πιθανώς θα ξεσπούσε, ο οποίος θα διέλυε πλήρως την τουρκική αυτή ένωση, απέφυγαν, όπως και κάθε αποτυχημένο πολικά καθεστώς στην ιστορία, να προβούν σε κατακτήσεις στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, πίστευαν ότι θα «διοχέτευαν» την επιθετικότητα των εξαγριωμένων και φτωχών αντρών τους στο εξωτερικό αντί έναντι των ιδίων που τους είχαν φέρει στην θέση αυτή.

Σε αυτούς τους στρατιώτες άλλωστε, είχαν δοθεί υποσχέσεις για νέα εδάφη, νέες γυναίκες, καθώς και για λάφυρα, σκλάβους, πλούτη και αξιώματα και αυτά έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρεθούν ειδάλλως οι Σελτζούκοι ηγέτες ήταν πιθανόν να χάσουν το κεφάλι τους.
Αυτό συνεπαγόταν να βρεθούν άμεσα χρήματα για την πληρωμή των στρατιωτών, καθώς και των φτωχών, έτσι ώστε αυτοί να μην εξεγερθούν.
Και φυσικά όντας και οι ίδιοι οι Σελτζούκοι ηγέτες άπληστοι, φιλόδοξοι και εξουσιομανείς, ήθελαν και οι ίδιοι την απόκτηση νέων εδαφών, σκλάβων, γυναικών και λάφυρων για να αυξήσουν την προσωπική τους περιουσία.
Έτσι, αυτοί αποφάσισαν για τον λόγο αυτό να κηρύξουν τζιχάντ ενάντια στις αποδυναμωμένες αλλά πάντα ισχυρές Αυτοκρατορίες του Βυζαντίου και των αιρετικών για τους ιδίους σιιτών Φατιμίδων, με στόχο να τις καταλάβουν, να οικειοποιηθούν τα εδάφη τους, καθώς και τα πολύτιμα ορυχεία, τους πληθυσμούς, τα έσοδα, καθώς και τις εμπορικές οδούς αυτών και να τις εκμεταλλευτούν προς όφελος των ιδίων.
[Για τον λόγο αυτό, σύντομα οι ίδιοι επιτέθηκαν και κατέλαβαν την Περσία από τους Γανζαβίδες, ακολούθησε η κατάληψη της Βαγδάτης και ο περιορισμός του Αββασίδη Χαλίφη μόνο σε θρησκευτικά καθήκοντα, ενώ ο Τογκρούλ Μπέης ανακηρύχτηκε Σουλτάνος όλου του ισλάμ].
Η εξέλιξη αυτή, καθώς και η αποδυνάμωση του Βυζαντινού στρατού από τους ανίκανους διάδοχους του ενδόξου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Βασίλειου του Β’ του Βουλγαροκτόνου, οδήγησε στην ήττα αυτών (μόνο με «εσωτερική» προδοσία όμως και όχι χάρις στους Τούρκους) στο Μάντζικερτ (από τον Σελτζούκος Σουλτάνο Αρπ Ασλάν), με συνέπεια οι Τούρκοι να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της Βυζαντινής Μικράς Ασίας.
Στην συνέχεια, οι εισβολές των Σελτζούκων στα εδάφη του Βυζαντίου και γενικότερα οι πειρατικές εισβολές αυτών στην Δυτική Ευρώπη, η κατάληψη, οι σφαγές και λεηλασία σχηματικών πόλεων αυτής (π.χ. της Ρώμης ή η κατάληψη της Σικελίας), τα εγκλήματα αυτών εις βάρος των Χριστιανών στους Αγίους Τόπους, όπως και πολλές άλλες αίτιες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html), οδήγησαν και στην έναρξη των λεγόμενων Σταυροφοριών εναντίον τους (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html).
Οι δε Σταυροφόροι και ο πάπας της Ρώμης, εξέλαβαν την έκκληση του ικανού Βυζαντινού Αυτοκράτορα Αλέξιου του Α΄ του Κομνηνού να του αποσταλούν ως βοήθεια μισθοφόροι (τους οποίους φυσικά θα πλήρωνε και θα έλεγχε ο ίδιος), ως τάχα μία έκκληση να σταλούν κανονικοί και ανεξέλεγκτοι από τους Βυζαντινούς στρατοί υπό τον έλεγχο του πάπα, ενώ φυσικά οι πραγματικές αίτιες ήταν άλλες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html).

Οι Κομνηνοί κατάφεραν να αποκρούσουν πολλές επιθέσεις των Σελτζούκων και να απελευθερώσουν μεγάλο μέρος της Μικράς Ασίας, όμως μετά την ήττα αυτών στο Μυριοκέφαλο από τους Τούρκους, και κυρίως ύστερα από την κατάληψη της Πόλης από τους Σταυροφόρους το 1204, οι Βυζαντινοί αν και την ελευθέρωσαν τελικά το 1261, έχασαν τόσα πολλά εδάφη και υπέστησαν τόσο πολλές καταστροφές από τους δυτικούς και τον πάπα που αποδυναμώθηκαν πλήρως.
Σε όλα αυτά προστέθηκαν και οι εμφύλιοι των Βυζαντινών (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/sparrows-1342-1350.html), που επέτειναν περαιτέρω αυτή την καταστροφική κατάσταση.
Οι Σελτζούκοι τελικά αποδυναμώθηκαν και διαλύθηκαν και αυτοί από τους δικούς τους εμφυλίους, τους πολέμους με τους Βυζαντινούς και τους Σταυροφόρους, καθώς και τις εισβολές των Μογγόλων, όμως ενώ φαινόταν ότι θα εξέλιπε και η απειλή αυτή, τότε εμφανίστηκαν οι Οθωμανοί Τούρκοι υπό την ηγεσία του Οσμάν.
Η ιστορία και ο βίος αυτού, είναι παράλληλος με αυτόν του Τογκρούλ Μπέη (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html), των Σελτζούκων Τούρκων που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ και αυτός όπως και όλοι οι διάδοχοι του για τους ιδίους λογούς με τον Τογκρούλ (ένωση Οθωμανών με εμφύλιο, προσπάθεια απόκτησης εδαφών, σκλάβων, λάφυρων κ.λ.π.), εισέβαλε και αυτός με την σειρά του στα Βυζαντινά εδάφη.
Όμως αυτός ήταν πιο τυχερός από τους Άραβες και τους Σελτζούκους, αφού δεν είχε να αντιμετωπίσει μία αποδυναμωμένη, αλλά ισχυρή ακόμη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αλλά ένα εντελώς διαμελισμένο και αδύναμο πια κράτος που μαχόταν για την επιβίωση του.
Έτσι, η δεύτερη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη, αυτή των Τούρκων (των Σελτζούκων αρχικά), όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αλλά αντίθετα ενδυναμώθηκε στην συνέχεια από την άφιξη και των Οθωμανών.
Αυτοί στην συνέχεια, όχι μόνο κατέλαβαν την Μικρά Ασία, αλλά σύντομα κατέλαβαν και όλα τα εδάφη των Σελτζούκων και των Αράβων στην Μέση Ανατολή, όπως επίσης και την Βόρεια Αφρική από τους Αράβων, ενώ επί Μωάμεθ του Β’ του Πορθητή, κατάλαβαν την Πόλη και μεγάλο μέρος των Βαλκανίων, πάρα τις ήττες που υπέστησαν κατά καιρούς από σπουδαίους ηγέτες των Βαλκανίων.
(π.χ. τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Στέφανο τον Μέγα, τον Βλαντ Τσέπες Γ’ Δράκουλα, τον Ονυάδη, τον Γεώργιο Καστριώτη κ.λ.π.).

Μετά την Άλωση της Πόλης, ο Μωάμεθ έστειλε στρατό και κατέλαβε το Οτράντο της Νότιας Ιταλίας, με στόχο να καταλάβει την Ρώμη και ύστερα όλη την Δυτική Ευρώπη, όμως ο πάπας της Ρώμης και τα υπόλοιπα Ιταλικά κράτη έστειλαν στρατό και τον εκδίωξαν από εκεί εξαλείφοντας με τον τρόπο αυτό την απειλή αυτή.
Εν συνέχεια, όταν οι Τούρκοι προσπάθησαν να εισβάλουν και να καταλάβουν σε δύο πολιορκίες την Βιέννη και από εκεί την Ιταλία και την Γερμανία και όλη την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη, αποκρούστηκαν από τους ηρωικούς υπερασπιστές της, καθώς και στις ενισχύσεις που ήρθαν (στην δεύτερη περίπτωση από τους Πολωνούς του ηρωικού Ιωάννη Σομπιέσκι), ενώ πιο πριν είχαν ηττηθείσα και στην ναυμαχία της Ναυπάκτου.
Από τότε και μέχρι το 1918 (το έτος της λήξης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου), οι Τούρκοι ηττούταν συνεχώς (και από τους Ρώσους εκτός από τους δυτικούς-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html), ενώ όταν έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, διαλύθηκε μαζί με αυτόν οριστικά και το ισλαμικό Χαλιφάτο των Οθωμανών και αυτή εξέλιξη σηματοδότησε στην ουσία και την λήξη της δεύτερης ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη.
[Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι τόσο εμείς οι Έλληνες, όσο και οι υπόλοιποι Βαλκανικοί λαοί βίωσαν επί Αιώνες μία φριχτή Οθωμανική σκλαβιά, εμείς και οι Βαλκάνιοι από τους Τούρκους, ενώ οι Ρώσοι από τους Τατάρους-Μογγόλους (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post.html)].
Στις μέρες μας, και ιδιαίτερα μετά την λεγομένη «Αραβική Άνοιξη», η οποία ξεκίνησε το έτος 2011, πολλοί ισχυρίζονται ότι έχει ξεκινήσει μία τρίτη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη, η οποία όμως αυτή την φορά δεν έχει τόσο εμφανείς στρατούς και ηγέτες όπως στο παρελθόν, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε παρεμφερή αποτελέσματα.
Χάρις σε αυτήν, μεγάλες μάζες μουσουλμάνων, καταφτάνουν στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, προερχόμενοι τόσο από την Μέση Ανατολή (από τα κράτη της Συρίας και του Ιράκ όπου μαίνονται πόλεμοι, και για αυτούς, ευθύνονται κατά πολύ οι Σαουδάραβες, οι Καταριανοί, οι Τούρκοι, καθώς και οι ισλαμιστές του ISIS και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο ισλαμικό Χαλιφάτο-http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_15.html, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html, http://alophx.blogspot.com/2016/10/isis_23.html, http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html), μα κυρίως όμως από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, όπου σε πολλές από αυτές δεν υπάρχουν την στιγμή αυτή πόλεμοι.
Ουσιαστικά, για άλλη μια φορά, οι Άραβες και γενικότερα οι μουσουλμάνοι υπό την ηγεσία των Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας, και με την χρήση τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα και το ISIS (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html), προσπαθούν να «μεταφέρουν», με την βία και μη πολλούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες ή μουσουλμάνους πρόσφυγες, από την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη και επίσης, να εκδιώξουν τους Χριστιανούς από την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Και αυτό το κάνουν, όχι μόνο για γεωστρατηγικούς λόγους (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4/), αλλά επίσης για να απομακρύνουν τα «ταραχοποιά στοιχεία» από τις χώρες τους (τρομοκράτες, φανατικοί ισλαμιστές, εγκληματίες).
{Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία καταστράφηκε και κατακτήθηκε από τις συνεχείς επιθέσεις των βάρβαρων γερμανικών φυλών (http://alophx.blogspot.com/2016/12/406.html, http://alophx.blogspot.com/2019/01/400-2019-update.html), ενώ η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (αλλιώς Βυζαντινή Αυτοκρατορία) από τους βάρβαρους Τούρκους (https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84/), ενώ έχασε νωρίτερα και πολλά εδάφη από τους βάρβαρους Άραβες.
Η δε λεγομένη «Τρίτη Ρώμη», η Μόσχα,  καταστράφηκε και κατακτήθηκε από τους βάρβαρους μπολσεβίκους του Λένιν, οι οποίοι και κατέλαβαν την εξουσία στο κράτος αυτή με την βοήθεια των Γερμανών (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html).
Οι ίδιες ακριβώς δυνάμεις (Γερμανοί, Τούρκοι, Άραβες-http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html) προσπαθούν στις μέρες μας να υποδουλώσουν την Ελλάδα, την μονή νόμιμη διάδοχο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, την ΕΕ (για κάποιους διάδοχο κράτος της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας-ttps://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5/), καθώς και της Ρωσίας}.
Και επίσης, και τους φτωχούς μουσουλμάνους, οι οποίοι επειδή γεννάνε πάρα πολύ, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι, πιστεύουν ότι σε μερικά χρονιά θα γίνουν λόγω γεννήσεων η πλειοψηφία στην ΕΕ, κατακτώντας την πληθυσμιακά και επιβάλλοντας σε αυτή την μουσουλμανική θρησκεία (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/08/blog-post_11.html).
Παράλληλα, οι ίδιοι πληρώνουν δήθεν «φιλανθρωπικές ΜΚΟ» (όπως ακριβώς και ο Σόρος), προκειμένου ως άλλοι δουλέμποροι και πειρατές να μεταφέρουν ομοθρήσκους τους (αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό και πολλά κέρδη παράλληλα, μέσω του νέου αυτού δουλεμπορίου), τόσο λαθρομετανάστες, όσο και πρόσφυγες.
Επιπλέον, οι ίδιοι έχουν φροντίσει όλοι σχεδόν οι ιμάμηδες της ΕΕ να ελέγχονται από τους ίδιους και να βρίσκονται, όπως και τα περισσότερα τζαμιά, υπό τον έλεγχο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, την οποία οι ίδιοι πληρούν και ελέγχουν.
Όμως, η συνεχής «εισροή» μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και προσφυγών στην ΕΕ, τόσο από την περιοχή της Μέσης Ανατολής τα έτη 2015-2016, όσο και από την Βόρεια Αφρική τα έτη 2011-2019, λόγω της «Αραβικής Άνοιξης», δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Ευρωπαϊκούς λαούς, τόσο οικονομικά, όσο και άλλης «φύσεως» (http://alophx.blogspot.com/2019/08/2019.html).
Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν κάποιοι, οι πληθυσμοί αυτοί δεν δέχονται να ενσωματωθούν στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, ενώ διενεργούν εγκλήματα (κλοπές, φόνους, βιασμούς) ή τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των ντόπιων, και παράλληλα προσπαθούν να επιβάλλουν παντού με την βία την Σαρία, παραβιάζοντας την θέληση των Ευρωπαίων.

Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με αναλυτές, την άνοδο ενός αισθήματος οργής εναντίον αυτών, όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν την άνοδο του Σταυροφορικού κινήματος στην Ευρώπη, γεγονός που εκμεταλλεύονται τα ακροδεξιά, αντιισλαμικά κόμματα, τα οποία ως «Νέοι Σταυροφόροι», και εκμεταλλευόμενοι τα γεγονότα αυτά, ανέρχονται στην εξουσία των κρατών της ΕΕ (και λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης σε αυτή).
[Εννοείται φυσικά ότι υπάρχουν και ευρωπαϊκά κόμματα που «αφελώς» ή ακόμα και επίτηδες εύνουν την είσοδο των ισλαμιστών στην ΕΕ, επειδή νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσουν νέους οπαδούς ή πιο απλά γιατί τσεπώνουν χρήματα από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ για τον σκοπό αυτό (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html), τόσο αριστερά (όλοι οι σοσιαλδημοκράτες και οι κομμουνιστές), όσο και δεξιά (π.χ. η ΝΔ και όλα τα λεγόμενα δεξιά λαϊκά κόμματα της ΕΕ)].
Πολλοί υποστηρίζουν, ότι αυτή η κατάσταση αυτή στην Ευρώπη θα φτάσει κάποτε στα άκρα και τότε θα επέλθει σύγκρουση μεταξύ των ντόπιων γηγενών Ευρωπαίων (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_10.html, http://alophx.blogspot.com/2017/03/blog-post.html), καθώς και των «νεοφερμένων» ισλαμιστών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν με την βία το ισλάμ στην ΕΕ.
Μία τέτοια «έκρηξη», θα οδηγήσει σε μία πανευρωπαϊκή σφαγή και πόλεμο με τελικό αποτέλεσμα την εκδίωξη των ισλαμιστών από την ΕΕ, σε μία νέου είδους «Ανάκτηση-Απελευθέρωση» αυτής, με την παράλληλη άνοδο παντού σε αυτή αντιισλαμικών και «Νέο-Σταυροφορικών» κομμάτων παντού σε αυτή.
Τα οποία στην συνέχεια για να ευχαριστήσουν τους ισλαμιστές για την «θερμή αυτή τους φιλία» προς τους ιδίους, με αφορμή τις σφαγές που αυτοί θα έχουν διαπράξει, θα εισβάλουν στην συνέχεια ως «Νέοι Σταυροφόροι» στις χώρες τους για να τους ανταποδώσουν τις «καλοσύνες τους», όπως και πρώτοι Σταυροφόροι εισέβαλαν στην Παλαιστίνη και για να «ευχαριστήσουν» τους Άραβες για τις δίκες τους εισβολές στην Ευρώπη.
[Συγκεκριμένα, με την είσοδο πολλών νέων ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην ΕΕ, θα έχουμε μια εντυπωσιακή εκλογική αύξηση των ακροδεξιών, αντιισλαμικών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στην ΕΕ.
Αυτά, πιθανότατα ίσως και με την βοήθεια των ΗΠΑ και τα Ρωσίας, ίσως αναλάβουν την ηγεσία σε πολλά κράτη της ΕΕ (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html), και διαλύσουν τελικά την ΕΕ της Μέρκελ και της Γερμανίας, σε συνδυασμό με τους κραδασμούς που θα φέρει στην ΕΕ, ένα επικείμενο BREXIT.

Κάποια δε από τα προβλήματα της εισδοχής νέων λαθρομεταναστών και προσφύγων στην ΕΕ, είναι η άρνηση ενσωμάτωσης στην Ευρωπαϊκή κοινωνία και πολιτισμό πολλών εξ΄ αυτών, εισδοχή πολλών τρομοκρατών, ισλαμιστών και εγκληματιών από μουσουλμανικές χώρες που ήρθαν σε ΕΕ για να γλιτώσουν τιμωρία στις χώρες τους.
Ή και για να επιτελέσουν στην Ευρώπη με τις «χαλαρές» τιμωρίες, εγκλήματα (κλοπές, φόνους, βιασμούς) ή τρομοκρατικές πράξεις και αντιδημοκρατική και βίαιη επιβολή της σαρίας και του ισλάμ στους Ευρωπαϊκούς Χριστιανικούς πληθυσμούς.
Όλα αυτά γίνονται επίσης και μέσω δουλεμπόρων που πλουτίζουν από την διακίνηση αυτών των ανθρώπων, τους οποίους βοηθούν δήθεν «ανθρωπιστικές ΜΚΟ» (που ως γνωστόν είναι χρηματοδοτούμενες από τον διαβόητο τοκογλύφο Τζορτζ Σόρος), οι οποίες κερδίζουν και αυτές πολλά χρήματα από την διακίνηση αυτή.
Όπως επίσης και με τα χρήματα των πετρομοναρχιών του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Κατάρ), οι οποίες χρηματοδοτούν πολλούς λαθρομετανάστες και πρόσφυγες να πάνε στην ΕΕ, προκειμένου να ξεφορτωθούν τους φτωχούς και τα ταραχοποιά στοιχεία από τα κράτη τους.
Και επιπλέον, οι πετρομοναρχίες του Κόλπου, με την μεταφορά μουσουλμανικών πληθυσμών στην ΕΕ που γεννοβολούν συνεχώς (ενώ ο Ευρωπαϊκός πληθυσμός μειώνεται στην ΕΕ λόγω έλλειψης γεννήσεων), να καταφέρουν να εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την ΕΕ και να την μετατρέψουν σε ένα «Ευρωπαϊκό μουσουλμανικό Χαλιφάτο» (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%B1/, http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html).
Εννοείται ότι μιας και η μεταφορά των περισσοτέρων λαθρομεταναστών στην ΕΕ, γίνεται διάμεσου της Τουρκίας, αυτή η χωρά εκβιάζει την ΕΕ ως οργανισμός πολλά μέτρα υπέρ της, αλλά και να τις δίνει συνεχώς νέα χρήματα, απειλώντας την σε αντίθεση περίπτωση πως θα αμολήσει δεκάδες χιλιάδες προσφύγων εντός της ΕΕ, με όλες τις αρνητικές συνέπειες για τους Ευρωπαίους, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.
Η είσοδος πολλών προσφύγων στην ΕΕ, βοηθά τις μεγάλες επιχειρήσεις που βρίσκουν νέο φτηνό εργατικό δυναμικό στην θέση του Ευρωπαϊκού, το οποίο δεν ζητά τα ευρωπαϊκά εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα.

Οπότε οι εργοδότες θα μπορούν να εκβιάζουν τους Ευρωπαίους εργαζόμενους, ότι εάν αυτοί δεν θέλουν να προσληφθούν «φθηνοί» ξένοι στις θέσεις τους και έχουν ανεργία, θα πρέπει να οι ίδιοι δεχτούν να απωλέσουν όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα, καθώς και μεγάλη μείωση στους μισθούς τους, δήθεν λόγω του μεγάλου κόστους αυτών στις επιχειρήσεις, καθώς και της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
Επίσης, λόγω του ότι τα κονδύλια και τα έσοδα των Ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία διατίθενται για τους λαούς τους, είναι συγκεκριμένα και δεν αλλάζουν, με την είσοδο συνεχώς νέων λαθρομεταναστών και προσφύγων στην ΕΕ, ένα μέρος αυτών θα πρέπει να διατίθεται για τους «νεοφερμένους», προκειμένου αυτοί να ζήσουν.
Όμως αυτό θα έχει ως συνέπεια, αφού τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, οι Ευρωπαίοι πολίτες, με ή χωρίς την θέληση τους να χάνουν όλα και περισσότερο μέρος των απολαβών τους για να έχουν και αυτοί χρήματα.
Όμως, όσο αυξάνει η είσοδος «νεοφερμένων» στην ΕΕ σε συνεχόμενο και ασταμάτητο ρυθμό, θα φτάσει κάποια στιγμή η κατάσταση στο σημείο, οι Ευρωπαίοι πολίτες να χάσουν τόσο μεγάλο μέρος του μισθού τους και να πεινάνε, με συνέπεια στο τέλος να εξεγερθούν κατά των ξένων και των πολιτικών τους, οι οποίοι επέτρεψαν σε αυτούς να εισέλθουν στην ΕΕ, με συνέπεια οι ίδιοι να χάσουν τους μισθούς, καθώς και την κοινωνική ειρήνη και την ευημερία τους.
Σε περίπτωση δε μιας νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ενός πλήρους οικονομικού κραχ στην ΕΕ, σαν αυτό του 1929, ή ενός πολέμου με το Ιράν, τότε, εάν χρεοκοπήσουν τα ευρωπαϊκά κράτη, και τόσο οι πληθυσμοί τους, όσο και οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες-πρόσφυγες που επιζούν μόνο με τα κονδύλια της ΕΕ, χάσουν τα πάντα και φτωχύνουν πλήρως, θα ξεσηκωθούν και αυτοί.
Τόσο λόγω της πείνας, η οποία θα τους παρακινεί σε λεηλασίες για να βρουν κάτι να φανέ για να επιζήσουν, όσο και από φανατικούς ισλαμιστές ιεροκήρυκες και τρομοκράτες (π.χ. Αλ Κάιντα, ISIS), πράκτορες των πετρομοναρχιών, οι οποίοι θα κατηγορούν για την κατάσταση αυτή τους Ευρωπαίους και τον Χριστιανισμό.
Επίσης, οι ίδιοι θα φανατίζουν τους μουσουλμάνους της Ευρώπης να ξεσηκωθούν κατά της ΕΕ και των Χριστιανών κατοίκων της, να τους σφάξουν σε μια «νέα νύκτα του Αγίου Βαρθολομαίου» σε έναν νέο θρησκευτικό πόλεμο και αφού τους καταστρέψουν, να εγκαθιδρύσουν ένα «νέο μουσουλμανικό Χαλιφάτο» στην ΕΕ.

[Και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε εδώ, ότι τόσο τα Χαλιφάτα (τα Αραβικά ή το Οθωμανικό), όσο και το καθεστώς των Ναζί, ήταν κατακτητικά και «ζούσαν»-επιβίωναν οικονομικά και πολιτικά κυρίως από την λεηλασία των άλλων λαών (όπως και τα κράτη των Τζένκινς Χαν και Ταμερλάνου), οπότε όταν αυτά άρχισαν να χάνουν τους πολέμους τους, και να μην έχουν μία «συνεχή ροή λάφυρων» για να διατηρούν τις οικονομίες τους, τότε καταστράφηκαν οικονομικά και τέλος κατέρρευσαν πλήρως (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1/)].
Πιθανότατα στο έργο τους αυτό, θα συνεπικουρούνται από πολλά μέλη των δήθεν «ανθρωπιστικών ΜΚΟ», οι οποίες ως γνωστόν πληρώνονται από τις πετρομοναρχίες και βγάζουν συνεχώς ψευδείς εκθέσεις για τάχα συνεχόμενες παραβιάσεις των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων στην ΕΕ, για να κερδίσουν αυτοί περισσότερα προνομία και «δικαιώματα».
Και φυσικά από πολλούς αναρχικούς και ακροαριστερούς που θα βρουν όλη αυτή την κατάσταση ως ευκαιρία για καταστροφή της ΕΕ και του Χριστιανισμού που τόσο μισούν, αλλά και για πλιάτσικο, με την χρηματοδότηση και αυτοί ή μη των πετρομοναρχιών του Κόλπου.
Φυσικά, σε μία τέτοια περίπτωση, από την πλευρά των Ευρωπαίων, και ειδικά εάν συμβούν όλα τα παραπάνω, πολλοί ακροδεξιοί και αντιισλαμιστές θα βρουν την ευκαιρία να κερδίσουν δημοτικότητα, «προστατεύοντας» τους Ευρωπαίους πολίτες με βία κατά των ισλαμιστών, κάτι που θα επιτρέψει σε αυτούς εάν τα καταφέρουν λόγω του χάους και της απελπισίας να αναλάβουν μεσοβραχυπρόθεσμα την εξουσία σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.
Ειδάλλως, σε μια τόσο μεγάλη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις βλέποντας το χάος αυτό, και μέσω αυτής της αφορμής να κηρύξουν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (δηλαδή στρατιωτικό νόμο-δικτατορία) και να βγάλουν τον στρατό και στην αστυνομία στους δρόμους της Ευρώπης για να επιβάλλουν την τάξη, όπως ακριβώς συνέβη στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο τον καιρό του Μεσοπολέμου (http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post.html)].
Θα είναι άραγε αυτό το μέλλον της Ευρώπης; Δηλαδή μία τρίτη ισλαμική εισβολή (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.html), η οποία πάρα την σφοδρότητα της θα αποκρουστεί και αυτή στο τέλος, και στην συνέχεια όπως και στις άλλες δύο οι δυτικοί θα εισβάλουν και θα καταλάβουν τα ίδια τα κράτη των ισλαμιστών, όπως συνέβη στις δύο πρώτες ισλαμικές εισβολές στην Ευρώπη με τις Σταυροφορίες (http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html) και τους πολέμους της αποικιοκρατίας (οι οποίες έγιναν φυσικά και για να αρπαχθεί και ο πλούτος των μουσουλμανικών κρατών);

Άγνωστο, αλλά μόνο εάν προσέξουμε ως χώρα και Ήπειρος την τωρινή και επικίνδυνη σε μέγεθος εισροή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην ΕΕ, με την εφαρμογή κατάλληλων πολιτικών αντίδρασης σε αυτές τις καταστάσεις, θα μπορέσουμε να αποφύγουμε την επανάληψη των παραπάνω αιματηρών γεγονότων και  να φέρουμε εκ νέου την πατρίδας μας σε μία περίοδο ασφάλειας, ακμής και ευημερίας.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου