Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΠΩΣ Ο ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΠΩΣ Ο ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, ο Ρωσοτουρκικούς πόλεμος του 1.828 μ.Χ. πριν ξεσπάσει στην πλήρη του έκταση είχε διαφορά επέπεσα κλιμάκωσης, μέχρι να εκραγεί, ενώ από τις απαρχές του μέχρι και την επίσημη κήρυξη πολέμου αναμεσά στα δύο αυτά κράτη πέρασαν χρόνια.

Η πρώτη αφορμή για τους Ρώσους για να κηρύξουν πόλεμο στους Τούρκους ήταν με την Ελληνική Επανάσταση, όταν οι Τούρκοι υπό τον Μαχμούτ τον Β΄ ξεκίνησαν σφαγές εναντίον των Ελλήνων στην Πόλη και την Μικρά Ασία (όπως και οι Αιγύπτιοι σύμμαχοι τους που ήρθαν αργότερα), έχοντας την αφορμή ο Τσάρος με βάση τις συνθήκες με τους Τούρκους να είναι ο επίσημος προστάτης όλων των Ορθοδόξων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Όπως ακριβώς στην εποχή μας οι Έλληνες είναι υπόδουλοι λόγω των εθνοπροδοτών πολιτικών τους στους Τούρκους, οι οποίοι ετοιμάζονται όταν βρουν την αφορμή όχι μόνο να επιτεθούν και να καταλάβουν Ελληνικά εδάφη και συνάμα και να κάνουν σφαγές εκεί (όπως και στην Τουρκία, στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο), αλλά επιπλέον και να ξεσηκώσουν όλους τους ελεγχόμενους από αυτούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου με την χώρα μας ως εσωτερικό μέτωπο για να διαπράξουν και αυτοί σφαγές και καταστροφές (https://alophx.blogspot.com/2023/01/400-2023-update.html).

Οι σφαγές αυτές των Τούρκων έναντι των Ελλήνων κατά την Επανάσταση της Εθνεγερσίας του 1.821 μ.Χ. συνέβησαν όταν οι Έλληνες επαναστάτησαν ενάντια στην βαρβαρότητα των Τούρκων και στις καταπιέσεις τους, παρόλο που κάποιοι από τους πρόκριτους τους ήταν υποτελείς των Τούρκων.

Αντίστοιχα αν στις μέρες μας οι Έλληνες ρίξουν τους νυν υπόδουλους στους Τούρκους πολιτικούς ηγέτες τους και αποκτήσουν μία πατριωτική κυβέρνηση οι Τούρκοι βλέποντας ότι δεν θα μπορούν πια να πάρουν ειρηνικά ότι διεκδικούν από την Ελλάδα, τότε θα βρουν αφορμή να της επιτεθούν.

Εκτός από όλα αυτά, το 1.821 μ.Χ., ο Σουλτάνος Μαχμούτ ο Β΄, ο οποίος και εξόντωσε τους Γενίτσαρους στην Πόλη, διέταξε και τον απαγχονισμό του Άγιου Οικουμενικού Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’, κάτι που προκάλεσε την οργή όλων των Ορθοδόξων και των Ρώσων, απόσυρση των πρεσβευτών της Ρωσίας, όπως και εάν κύμα συμπάθειας στην Ευρώπη και την Αμερική για την Ελλάδα, όπως και οι σφαγές των Ελλήνων.

Αντίστοιχα στις μέρες μας αν ο  ισλαμιστής «Σουλτάνος» Ερντογάν (ή κάποιος διάδοχος του), ο οποίος και εξόντωσε τους κεμαλικούς που έκαναν εναντίον του απόπειρα πραξικοπήματος στην Πόλη, μπορεί να διέταξε και αυτός σαν τον Μαχμούτ την εκτέλεση του Οικουμενικού Πατριάρχη (ή να τον εξοντώσουν οι Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι τον απειλούν εδώ και πολύ καιρό με άδεια της τουρκικής κυβέρνησης), κάτι που θα προκαλέσει την οργή όλων των Ορθοδόξων και των Ρώσων, ακόμα και απόσυρση των πρεσβευτών της Ρωσίας, όπως και εάν κύμα συμπάθειας στην Ευρώπη και την Αμερική για την Ελλάδα, όπως και οι σφαγές των Ελλήνων.

Όταν δε νέος Τσάρος έγινε ο Νικόλαος ο Α΄ αυτός επέδειξε ακόμα περισσότερη αποφασιστικότητα εναντίον των Τούρκων και όταν οι Αγγλογάλλοι χάλασαν τις σχέσεις τους με τους Τούρκους (αποσύροντας μάλιστα τους πρεσβευτές τους από την Οθωμανική Αυτοκρατορία), ο Τσάρος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση αυτή και τους έστειλε τελεσίγραφο, το οποίο οι Τούρκοι όχι μόνο απέρριψαν, αλλά παράλληλα έκλεισαν και τα Στενά για τους Ρώσους.

Το κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου και η μετέπειτα επέλαση της Ρωσίας στην Τουρκία και ΟΧΙ το Ναβαρίνο, προκάλεσε την αποδοχή του Σουλτάνου, ότι η Ελλάδα θα είναι ελεύθερη (https://romioitispolis.gr/to-kleisimo-ton-stenon-toy-vosporoy-kai-i-metepeita-epelasi-tis-rosias-stin-toyrkia-kai-ochi-to-nayarino-prokalese-tin-apodochi-toy-soyltanoy-oti-i-ellada-tha-einai-eleytheri/), κάτι που θα μπορούσε και στην εποχή μας να προκαλέσει έναν νέο Ρωσοτουρκικό πόλεμο, ενώ ο κοινός Τουρκοαιγυπτιακούς στόλος ηττήθηκε από τον στόλο των Ρώσων και των Αγγλογάλλων και αργότερα ο Ιμπραήμ επαναστάτησε κατά των Τούρκων και όταν ο πόλεμος με αυτούς έληξε ο Μαχμούτ ο Β΄ ηττήθηκε και λίγο αργότερα πέθανε (https://alophx.blogspot.com/2017/09/1831-1839.html).

Το δε κλείσιμο των Στενών από τους Τούρκους στους Ρώσους οδήγησε εκτός από τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1.828 μ.Χ.-(http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html) και στον πόλεμο της Κριμαίας/Κριμαϊκό Πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html, https://alophx.blogspot.com/2022/01/blog-post.html) αργότερα, στους οποίους όταν οι πόλεμοι αυτοί κηρύχτηκαν οι Τούρκοι επιτέθηκαν στους Ρώσους, ηττήθηκαν ολοκληρωτικά από αυτούς και αυτοί αντεπιτέθηκαν σε πολλά μέτωπα (π.χ. Μολδοβλαχία, Καύκασο στην πρώτη περίπτωση και σε Καύκασο, Μολδοβλαχία και προσπάθεια επέκτασης επιρροής και στους Αγίους Τόπους στην δεύτερη, με αφορμή το θέμα του Πανάγιου Τάφου ξεκίνησε ο Κριμαϊκός Πόλεμος).

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις όταν η κατάρρευση των Τούρκων ήταν θέμα χρόνου, όπως και η πτώση της Πόλης οι δυτικοί (Αγγλογάλλοι και Γερμανοί) έτρεξαν να σώσουν την Τουρκία από την πλήρη συντριβή από την Ρωσία.

Αλλά και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι Τούρκοι επιτέθηκαν στον Ρωσικό στόλο στην Μαύρη Θάλασσα, οι Ρώσοι αντεπιτέθηκαν και έφτασαν από τον Καύκασο στην κατεχομένη από τους Τούρκους Αρμένια και τον πάντα Ελληνικό Πόντο, ενώ μία μουσουλμανική Ρωσική μεραρχία τους έφτασε ως την Συρία.

Στο δε Ευρωπαϊκό μέτωπο οι Ρώσοι νίκησαν τον Αυστριακό στρατό και προήλαυσαν τα εδάφη του, ενώ το ίδιο έκαναν και στα εδάφη του Β’ Γερμανικού Ράιχ μέχρι που ηττήθηκαν από τους Γερμανούς στην μάχη των Μαζουριανών Λιμνών και του Τάννενμπεργκ.

Αντίστοιχα στις μέρες μας μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στους Άγιους Τόπους που μπορεί να γίνει Παγκόσμιος με αφορμή μία επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, την καταστροφή από το Ισραήλ του Τεμένους του Ομάρ για να κτίσει τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα (https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html), ενώ η υποστήριξη και το πιθανό κλείσιμο των  Στενών από τους Τούρκους στους Ρώσους και η από κοινού επίθεση των Τούρκων με τους Νατοϊκούς στην Μαύρη Θάλασσα και στην Ουκρανία στην Ρωσία μπορεί και αυτή να οδηγήσει σε έναν νέο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν σε μία πιθανή επίθεση των Τούρκων στην Ελλάδα υπό τον Ερντογάν οι Νατοϊκοί βρουν την ευκαιρία να πετάξουν προσωρινά έξω την Τουρκία από το ΝΑΤΟ με αφορμή την επίθεση σε ένα κράτος μέλος της συμμαχίας (που ίσως αποσύρει και τους πρέσβεις της από την Τουρκία σε μία τέτοια περίπτωση).

Με στόχο να οδηγήσουν την ήττα του ως απροστάτευτου από την Δύση (με την συμμετοχή ίσως και μελών της Δύσης, π.χ. την Γαλλία) πια από την Ρωσία και μετά ο Ερντογάν να πέσει (ίσως και με παράλληλο ξεσηκωμό των Κουρδών δημιουργώντας ένα εσωτερικό μέτωπο κατά των Τούρκων) και να αναλάβουν μετά ξανά οι κεμαλικοί την εξουσία στην Τουρκία.

Όμως σε μία τέτοια περίπτωση οι Ρώσοι είναι βέβαιο ότι δεν θα αρκεστούν απλά να νικήσουν τους Τούρκους και να φύγουν, αλλά θα θελήσουν να καταλάβουν όλη την Τουρκιά, όπως σχεδιάζουν να την καταλάβουν όπως και την Πόλη για πολλούς Αιώνες, όπως και να προελάσουν προς την Μέση Ανατολή για να ενισχύσουν τους εκεί συμμάχους και τις βάσεις τους, προκαλώντας όπως είναι φυσικό την αντίδραση των Ρώσων. 

Αλλά και στην Δύση έγιναν πολλές φορές προσπάθειες ένωση της έναντι των ισλαμιστών και των Χαλιφάτων όταν αυτοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν, π.χ. όταν οι Ανέλαβες επιτέθηκαν στο Πουλάτε με στόχο να κατακτήσουν την Δυτική Ευρώπη και νικήθηκαν από τον Καρέλο Μαρτέλο και τους συμμάχους του, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον πόλεμο των δυτικών ενάντια των Αράβων και των Τούρκων τον καιρό των Σταυροφοριών (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html).

Αντίστοιχα όταν οι Τούρκοι επιτέθηκαν στο Οτράντο και προσπάθησαν να καταλάβουν μετά την Πόλη και την Ρώμη και στην συνέχεια την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη, όπως και όταν στις δυο πολιορκίες της Βιέννης, ειδικά στην δεύτερη, πολλοί Ευρωπαϊκοί λαοί ενώθηκαν υπό τον πάπα της Ρώμης ενάντια στους Τούρκους υπό την ηγεσία του ικανού Πολωνού βασιλιά Σομπιέσκι, ενώ το ίδιο συνέβη και μετά την κατάληψη της Κύπρου από τους Τούρκους που οδήγησε σε νέο Ευρωπαϊκό συνασπισμό κατά των Τούρκων και στην νίκη εναντίον τους στην ναυμαχία της Ναυπάκτου υπό τον Δον Χουάν τον Αυστριακό (https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.html).

Όμως στο τέλος όλες αυτές οι προσπάθειες στο τέλος απέτυχαν γιατί οι συνασπισμοί αυτοί διαλύθηκαν τελικά όταν οι εθνικοί ανταγωνισμοί επέφεραν τελικά το τέλος αυτών, ενώ στην συνέχεια πολλοί «χριστιανοί ηγεμόνες» π.χ. της Γαλλίας (Φραγκίσκος, Λουδοβίκος ΙΔ’) ή της Αυστρίας (οι Αψβούργοι υπό τον Φραγκίσκο Ιωσήφ και τον διάδοχο του Κάρολο) συμμάχησαν με τους μουσουλμάνους Τούρκους κατά των άλλων καθολικών κρατών της Δύσης.

Την ίδια στιγμή για αρκετούς αναλυτές αν οι  κινητοποιήσεις των αγροτών φτάσουν μέχρι τέλους και σε ολοκληρωτική σύγκρουση με την κυβέρνηση του Κουλή μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο ΚΙΛΕΛΕΡ, ενώ αν ενωθούν μαζί τους όλα τα τμήματα του Ελληνικού λαού που διαμαρτύρονται και καταπιέζονται από τον Κούλη (π.χ. αγρότες, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, γιατροί, μικρομεσαίοι εμπόριο κ.λ.π.) και γενικότερα όλος ο Ελληνικός λαός, η εξέγερση αυτή μπορεί να γίνει πανεθνική και να  ρίξει ακόμα και τον Κούλη που τώρα λόγω του νομοσχέδιου των ομοφυλοφίλων ζευγαριών έχει έρθει σε σύγκρουση ακόμα και με την Εκκλησία.

Ο δε Ελληνικός λαός περιμένει όπως και στην Ρωμανία οι Μεσαιωνικοί Έλληνες παρακαλούσαν τον Θεό να τον σώσει από τον τύραννο Φωκά και τους Πέρσες, αυτός τους έστειλε τον ένδοξο Αυτοκράτορα Ηράκλειο που τους έσωσε (https://alophx.blogspot.com/2018/11/starcraft.html).

Και αντίστοιχα στις μέρες μας ο Ελληνικός λαός περιμένει έναν «νέο Ηράκλειο» που θα τους σώσει από τους «νέους τυράννους Φωκάδες» της Ελλάδας (https://alophx.blogspot.com/2021/09/blog-post.html) και θα ανορθώσει το Ελληνικό κράτος και θα αποκρούσει τους «νέους Πέρσες», τους Τούρκους, που όπως οι Πέρσες επί Ηράκλειου προελαύνουν στα Ελληνικά εδάφη (οι μεν πρώτοι σε συμμαχία με τους Αβαροσλάβους, οι δε δεύτεροι με Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βουλγάρους και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες εντός της πολυαγαπημένης μας [αρίδας) και να τους αποκρούσει όπως τότε απελευθερώνοντας τα για άλλη μία φορά.

Ή αναμένουν έναν νέο «Κωνσταντίνο και Θεόδωρο Λάσκαρη», αλλά και έναν Ιωάννη Βατάτζη, ο οποίος θα ελευθερώσει τον Ελληνικό λαό από την υποταγή στην Δύση και τα μνημόνια, όπως και από τις πολεμικές απειλές των Τούρκων και άλλων εχθρών στα Βαλκάνια, ακριβώς τους ίδιους εχθρούς που αντιμετώπισε και νίκησε ολοκληρωτικά ο ικανότατος και ένδοξος Αυτοκράτορας της Ρωμανίας Ιωάννης Βατάτζης, προετοιμάζοντας την απελευθέρωση της Πόλης από τους Σταυροφόρους (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_23.html).

Η δε πιο αποτυχημένη δυναστεία στην Ρωμανία που την  κατέστρεψαν σε κάθε τομέα ήταν οι Άγγελοι και στην σύγχρονη Ελλάδα οι πολίτικες δυναστείες των Μητσοτάκηδων, των Παπανδρέου και των Καραμανλήδων, οι οποίοι ήρθαν από  το εξωτερικό (οι Παπανδρέου από τις ΗΠΑ, ο Κούλης από την Γερμανία, ο πατέρας του από Γερμανία και Τουρκία και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής από το Παρίσι, όπως τον Αλέξιο ο Δ΄ τον Άγγελο, τον έφεραν από το εξωτερικό οι Σταυροφόροι).

Πήρε δε τον χρυσό από τις ιερές εικόνες για να πληρώσει τους Σταυροφόρους μισθοφόρους του ο προδότης Αλέξιος ο Δ΄ ο Άγγελος στην Πόλη, όπως ακριβώς και ο τύραννος της Αθήνας Λαχάρης πήρε τον χρυσό από το άγαλμα της Αθήνας για να πληρώσει και αυτός τους μισθοφόρους του.

[Ειδικά στα Βαλκάνια, με τις εκλογές που θα γίνουν στα Σκοπιά το 2024 μ.Χ. και την σίγουρη νίκη του εθνικιστικού κόμματος VMRO, αυτό το κράτος πιθανότατα θα καταργήσει την παντελώς παράνομη και εθνοπροδοτική για την Ελλάδα δήθεν «συμφωνία των Πρεσπών» και αυτό θα προκαλέσει πολεμικές συγκρούσεις με τους Αλβανούς της χωράς αυτής (όπως έγινε στα Σκόπια πριν την «Συμφωνία της Οχρίδας» το 2001 μ.Χ.) και την διάλυση του μορφώματος/ψευδοκράτους αυτού.

Η δε κυβέρνηση του Κούλη, εκτός από ένα οικονομικό κραχ, μία εξέγερση/επανάσταση του Ελληνικού λαού, μία επίθεση των Τούρκων, μπορεί να πέσει με την καταψήφιση της και από τους ιδίους τους τους βουλευτές αφού ετοιμάζεται να φέρει τα δήθεν «μνημόνια» της παντελώς παράνομης και εθνοπροδοτικής της τάχατες «συμφωνίας των Πρεσπών» προς επικύρωση στην Βουλή (ή μία πλήρως προδοτική συμφωνία για διαμοιρασμό του Αιγαίου με τους Τούρκους), καταψηφιζόμενος και πέφτοντας από την εξουσία με την αποχώρηση αυτών υπό την ηγεσία των Σαμαρά και Καραμανλή (https://www.noiazomai.gr/2023/05/samaras-erhontai-gegonota.html, https://www.noiazomai.gr/2023/05/samaras-den-tha-perasoun-prespes-tou-aigaiou.html, https://www.noiazomai.gr/2022/09/synantisi-karamanli-samara-en-meso-deth.html, https://www.noiazomai.gr/2022/07/prespes2-ta-mystika-eggrafa.html, https://www.noiazomai.gr/2022/06/karamanlis-live.html, https://www.noiazomai.gr/2022/05/keraynoi-samara-sto-synedrio-nd.html, https://www.noiazomai.gr/2023/12/stop-samara-se-metanasteytiko-praxikopima.html, https://www.noiazomai.gr/2023/12/kalesma-karamanli-gia-ethniko-metopo.html), όπως ακριβώς έπεσε και πατέρας του από την εξουσία το 1.993 μ.Χ.

Και όπως όταν γίνονταν Ρωσοτουρκικό πόλεμοι οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων ξεσηκώνονταν στο άκουσμα ότι έρχονταν οι Ρώσοι για να απελευθερωθούν από τους βάρβαρους τυράννους Τούρκους κατακτητές τους, τα ιδιά ακριβώς έκαναν επί Γερμανικής Κατοχής στον Β’ΠΠ  για να απελευθερωθούν από τους βάρβαρους τυράννους Γερμανούς κατακτητές τους.

Όπως ακριβώς στις μέρες μας, αν ο πόλεμος των Ρώσων και της Δύσης επεκταθεί σε Ευρώπη, Τουρκία και Μέση Ανατολή, τότε για άλλη μία φορά τότε πολλοί λαοί των Βαλκανίων και της Ευρώπης θα ξεσηκωθούν έναντι των δυτικών τυράννων τους από τα μνημόνια ή έχουν κατακτηθεί εδαφικά από  αυτούς (π.χ. Σερβοβόσνιους, Σέρβοι στο Κόσοβο) ή από τους Τούρκους (π.χ. Κύπρος, Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Αρμενία).

Και όπως πολλοί από τους δωσίλογους δεν έφυγαν στον Β’ΠΠ όταν οι Γερμανοί μαζί τους από την Ελλάδα (για να επιστρέψουν σε καίριες θέσεις αργότερα) και τους εγκατέλειψαν, εξοντώθηκαν στην συνέχεια από τον Ελληνικό λαό, το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις μέρες μας με την αποχώρηση των Γερμανών και την παύση της κατοχής και των μνημονίων στην Ελλάδα, είτε λόγω ενός παγκοσμίου οικονομικού κραχ και την καταστροφή των οικονομικών όλων της Δύσης, ή και μέσω ενός Γ’ΠΠ (Ν@ζί κάνεις ή να μη ζει;).

[Σε δημοσκόπηση το 2002 μ.Χ. στην Μεγάλη Βρετανία ο Τσόρτσιλ ήταν ο σημαντικότερος Βρετανός πολίτικος ηγέτης που υπήρξε ποτέ.

Χιλιάδες κάθε χρόνο έρχονται και προσκυνούν τους τάφους των δικτατορών Φράνκο στην Ισπανία και του Μουσολίνι στην Ιταλία.

Το 2019 μ.Χ. ο σημαντικότερος ηγέτης των Πορτογάλων για όλες τις εποχές βγήκε σε δημοσκόπηση ο δικτάτορας Σαλαζάρ.

Στην Κοιλάδα των Πεσόντων ήταν θαμμένος ο Φράνκο και οι στρατηγοί του στην Ισπανία και οι Ιάπωνες εγκληματίες αξιωματικοί του Β’ΠΠ είναι θαμμένοι στο Μαυσωλείο του Γιασουκούνι.

Για ένα χρονικό διάστημα το 1.923 μ.Χ. ο Αντενάουερ ήταν υπέρ της ανεξαρτησίας της Βαυαρίας, όπως και τα έτη 1.919 μ.Χ.-1.920 μ.Χ. αντίστοιχα στην ίδια περιοχή και ο Κουρτ Άσνερ και ο Ευγένιος Λεβίν.

Τα έτη 1.949 μ.Χ.-1.950 μ.Χ. οι Γερμανοί κατά ποσοστό 50% πίστευαν ότι ο Ναζισμός ήταν μία καλή ιδέα με λάθος εφαρμογή (όπως πιστευόταν πολλοί Ρώσοι στην Ρώσοι μετά την πτώση της ΕΣΣΔ για τον κομμουνισμό), ενώ οι πιο χαρούμενες εποχές για την Γερμανία ήταν το Β’ Ράιχ πριν τον Α’ΠΠ και το Γ΄ Ράιχ πριν τον Β’ΠΠ,

Ο σοσιαλιστής καγκελάριος Μπραντ προδοτικά για την χώρα του αναγνώρισε την Ανατολική Γερμανία ως ένα δήθεν «ανεξάρτητο» κράτος, όπως και ο δήθεν «αριστερός» και σοσιαληστής Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας αναγνώρισε τα Σκόπια με ψευδές και παράνομο όνομα, γλώσσα και ιστορία, πάρλα τις αντιδράσεις και οι δύο της πλειοψηφίας των λαών τους.

Μετά την ήττα τους στον Α’ΠΠ οι Γερμανοί πίστευαν ότι ηττήθηκαν επειδή δέχτηκαν μία πισώπλατή μαχαιριά από το προδότες πολιτικούς στο εσωτερικό μέτωπο, όπως και πολλοί Ισπανοί αξιωματικοί στον Ισπανοαμερικανικό πόλεμο στην Κουβά πίστευαν ακριβώς το ίδιο.

Ο Ισπανικός Εμφύλιος ξεκίνησε το 1.936 μ.Χ. και έληξε τρία χρόνια αργότερα το 1.939 μ.Χ. (παρά την παρέμβασή των Γερμανοιταλών, των δυτικών και των Ρώσων, των μισθοφόρων που έστειλαν και των νέων όπλων και στρατιωτικών που χρησιμοποιήσαν) με την κατάληψη γης Μαδρίτης από τον Φράνκο, όπως πιθανότατα και ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος που ξεκίνησε το 2022 μ.Χ. θα λήξει πιθανότατα το 2024 μ.Χ. με την κατάληψη από τον Ρωσικό στρατό του Πούτιν του Κίεβου (παρά την παρέμβαση των Γερμανών, των Αμερικάνων, των δυτικών και των μισθοφόρων που έστειλαν και των νέων όπλων και στρατιωτικών που χρησιμοποιήσαν)].

Επίσης, στις μέρες μας την Εγνατία Οδό, λόγω της οικονομικής κρίσης, την χρησιμοποιούν κυρίως τα τούρκικα φορτηγά (που παρακάμπτουν την Εγνατία όπου μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν διόδια δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στις κατοικημένες περιοχές), και οι Βούλγαροι «τουρίστες» που πλέον είναι και οι βασικοί αγοραστές ελληνικής γης, κατοικιών και επιχειρήσεων στην Μακεδονία, δηλαδή οι μεγάλοι επενδυτές που περιμέναμε να μας φέρει η Ευρωπαϊκή – Οικονομική σύγκλιση!(Ξύπνα καημένε μου ραγιά).

Σπάνια συναντά κανείς καθώς διασχίζει την Εγνατία οδό αυτοκίνητα με Ελληνικές πινακίδες. Αυτό που πραγματικά με παρηγορεί όμως είναι πως κατά μήκος της οδού, σε τούνελ, γέφυρες, υψώματα, βουνά και κάμπους, δεσπόζουν η Αγία Τριάδα, η Παναγία και οι Άγιοι μας (https://orthodoxathemata.blogspot.com/2024/02/250.html).

[Λίγο δε μετά από την πτώση της χούντας ξεκίνησαν μεγάλα αγροτικά συλλαλητήρια με στόχο την πτώση του νέου καθεστώτος στην Ελλάδα, όπως μπορεί και στις μέρες μας τα αγροτικά συλλαλητήρια να είναι η αρχή του τέλους του Κούλη από την εξουσία και όλων των κομμάτων που τον στηρίζουν. 

Όπως με τον γιο ενός δωσίλογου ξεκίνησαν τα εθνοπροδοτικά μνημόνια και η απόλυτη υποδούλωση της πατρίδας μας στους ξένους, έτσι αυτά μπορεί και να λήξουν με την πτώση του γιου ενός δωσίλογου και όλων των πολιτικών κομμάτων και συστήματος που είναι πράκτορες και υπόδουλοι των ξένων και πολεμούν τον ίδιο τους τον λαό, αποχαιρετώντας αυτοί για πάντα την Αλεξάνδρεια που χάνουν, δηλαδή το χρήμα, την δόξα και την εξουσία της Ελλάδας.

Άραγε θα αρχίσει να αναρωτιέται ποτέ θα αρχίσει ο λαός την αντίσταση του στους τυράννους του όπως λέει και το γνωστό τραγούδι: «Ποτέ θα κάνει ξαστεριά, ποτέ  θα φλεβαρίσει…» ή θα αποδειχθούν οι μήνες που ακολουθούν, π.χ. ο Μάρτης, ο μήνας της του Ευαγγελισμού της Παναγιάς και της έναρξης του του Αγώνας της Εθνεγερσίας του 1.821 μ.Χ. μας και της ελευθέριας της Ελλάδας και με το γνωστό λαϊκό ρητό: «Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης».

Το δε έτος 2012 μ.Χ. τον καιρό των μνημονίων και του κινήματος των Αγανακτισμένων Ένας απελπισμένος άνθρωπος, ένας συνταξιούχος τους έδωσε κάτι για να συσπειρωθούν. Ο κ. Χρήτουλας, 77 ετών, πήγε μπροστά από το σπίτι του κακού και των κλεφτών, το κτίριο του Ελληνικού κοινοβουλίου, στάθηκε κάτω από ένα Κυπριακό δέντρο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το σημείωμά του κατηγορεί αυτούς τους βρικόλακες που ρουφούν το αίμα και τις μαριονέτες της ΕΕ για την αργή, βασανισμένη δολοφονία ενός μεγάλου έθνους και προτρέπει την νεολαία να επαναστατήσει πραγματικά, να ρίξει τους Ιουδαίους και να ξαναπάρει την Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να βρω άλλη μορφή αγώνα εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος», έγραψε. «Πιστεύω ότι οι νέοι χωρίς μέλλον θα πάρουν μια μέρα και θα κρεμάσουν στα όπλα τους προδότες αυτής της χώρας στην πλατεία Συντάγματος, όπως οι Ιταλοί κρέμασαν τον Μουσολίνι το 1.945 μ.Χ.».

Οι κυβερνώντες πολιτικοί, που κάθονταν στις πλούσιες κατοικίες τους, πλούσιοι σε μετρητά της ΕΕ, χλεύασαν αυτόν τον άνθρωπο. Γέλασαν με τις διαμαρτυρίες του, όπως εξάλειψαν κάθε άλλη ελπίδα για τον λαό τους (https://mat-rodina.blogspot.com/2012/04/only-blood-will-save-greece.html).

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ο Μητσοτάκης θα φυγαδευτεί στο εξωτερικό. Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ομοφυλόφιλους γονείς …να κοιμούνται ήσυχοι …αφού ο ίδιος φροντίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του παρά την οργή βουλευτών του και το κατηγορηματικό «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα («Γάμος» ομοφυλόφιλων ζευγαριών)  η Ελλάδα θα εισέλθει σε πολιτική τρικυμία , όπως έγινε και με την Συμφωνία των Πρεσπών . Θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο λαός τον νόμο και οι Βουλευτές που τον ψήφισαν θα είναι ξένο σώμα και πολύ δύσκολο θα ξανά  εκλεγούν, αυτό θα δημιουργήσει πίεση και στον αρχηγό τους τον Κυριάκο.

Η διεθνής σκηνή που ελεγχθεί την Ελλάδα θέλει το χρυσό παιδί της – Μητσοτάκη Κυριάκο – να είναι στο τιμόνι του προτεκτοράτου, ο οποίος ακολουθεί πιστά της επιταγές τους, αλλαγή πληθυσμού, κατάργηση της οικογένειας, κατάργηση της Ορθοδοξίας, πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών και μερική της Ηπειρωτικής χώρας, μεταφορά του πλούτου της Ελλάδας σε παγκόσμιες ιδιωτικής εταιρίες, ιδιωτικοποίηση του νερού, εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο εκτός συνόρων για συμφέροντα άλλων κτλ.

Τού Κούλη του έχουν υποσχεθεί προστασία και πολύ καλή θέση σε διεθνές επίπεδο – politico – δεν είναι μυστικό ούτε tabooπλέον, το ίδιο εξάλλου έγινε και με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο πριν μερικές εβδομάδες, όμως ο Κυριάκος θα τιμηθεί με πολύ καλύτερη θέση ο ίδιος και η οικογένεια του που σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας θα φυγαδευτούν στο εξωτερικό.

Η διακυβέρνηση της χώρας θα εισέλθει πλέον σε περιπέτειες και επικίνδυνους καιρούς. Αναταραχές και πτώχευση θα είναι σε καθημερινή βάσει και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης θα κατάρρευση , ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να ενωθούν με το πρόσχημα της διάλυσης της χώρας την οποία έχουν οδηγήσει μεθοδικά από το 1.948 μ.Χ.– σχέδιο Μαρσαλ και μετά  , και θα δημιουργήσουν μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (που θα είναι δική τους σωτηρία) και αναγκαστικά θα φέρουν τον Βασιλιά στο πολιτικό προσκήνιο γιατί αυτό είναι το τελικό σχέδιο τους (https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83/).
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ,ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ (https://attikanea.info/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83/)!!!!!!!!!
Αν δε ο Μητσοτάκης Κούλης με την κυβέρνηση του πέσει ξανά από τον Αντώνη Σαμαρά στις μέρες μας, όπως ο Μητσοτάκης Κωνσταντίνος έπεσε από τον Αντώνη Σαμαρά παλαιοτέρα με την κυβέρνηση του (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/02/blog-post_569.html), τότε θα μπορεί να πει κανείς ότι θα ισχύει απόλυτα το ρητό που Μαρξ που λέει: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται ποτέ σαν φάρσα και ποτέ σαν τραγωδία (για τους Μητσοτάκηδες στην περίπτωση αυτή)».
Απόψε το βράδυ, κορυφώνεται ένα δράμα… Ένα δράμα το οποίο από καιρό ξεκίνησε, και το οποίο εκ των προτέρων ξέρουμε, το τί κατάληξη θα έχει… Το πρώτο στάδιο είναι η Ύβρη. Ύβρη, είναι το να συμπεριφέρεται κανείς με αλαζονικό τρόπο απέναντι στους φυσικούς και ηθικούς κανόνες. Ύβρη είναι το να συμπεριφέρεται κανείς με αλαζονικό τρόπο απέναντι στον ίδιο το Θεό.  Ακολουθεί η Άτη. Το θόλωμα του νου. Η τύφλωση. Φυσικό επακόλουθο της αλαζονείας.
Πορώνεται ο άνθρωπος και αυτό επιφέρει Νέμεση. Την λειτουργία των πνευματικών των νόμων… Και στο τέλος, πάντοτε, έρχεται η Τίση. Τιμωρία. Η αλαζονεία, δεν μένει ατιμώρητη ποτέ… Στώμεν καλώς (https://apantaortodoxias.blogspot.com/2024/02/blog-post_351.html).


Απολείπει ο (δήθεν) «θεός» τον Αντώνιο, όπως και στις μέρες μας οι ολιγάρχες εντός και εκτός Ελλάδας ετοιμάζονται αναμένεται να εγκαταλείψουν τον Κούλη και αυτός στο τέλος να χάσει την εξουσία του στην Ελλάδα.

«Σε αυτό το σπίτι γίνονται Σόδομα και Τομαρά» έλεγε η γνωστή ηθοποιός Σαπφώ Νοταρά στην ομώνυμη ταινία ««Αχ! Αυτή η γυναίκα μου», όπως ακριβώς και στις μέρες μας η Ελληνική Βουλή ψηφίζει Σοδομιτικούς νόμους και μπορεί να έχει και την τύχη των Σοδόμων και των Γομόρρων (να καεί… να καεί… το …λο η Βουλή;), 

Τούρκος Πανεπιστημιακός ζητά ανεξαρτητοποίηση Κριμαίας για επίλυση ουκρανικού. Κοντά σε Ρωσοτουρκικό κριμαϊκό πόλεμο! Τούρκος Πανεπιστημιακός ζητά ανεξαρτητοποίηση Κριμαίας για επίλυση ουκρανικού. Κοντά σε Ρωσοτουρκικό κριμαϊκό πόλεμο! Στο ίδιο μήκος κύματος η Ουκρανία θ΄αγοράσει το τούρκικο μαχητικό Kaan!!!! Η Ρωσία απέναντι στο τουρκο-ουκρανικό τόξο (https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81/)].

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

ARMENIA, AZERBAIJAN, BIELORUSSIA, DONBASS, GUERRE EN UKRAINE, ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΊΑ, ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ, ΠΌΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑ, ΠΌΛΕΜΟΣ ΚΑΤΆ ΡΩΣΊΑΣ, ΑΡΜΕΝΊΑ, ΙΡΆΝ, ΙΣΡΑΉΛ, ΚΟΣΣΥΦΟΠΈΔΙΟ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΊΑ, ΟΥΚΡΑΝΊΑ, ΡΩΣΊΑ, ΤΟΥΡΚΊΑ, RUSSIE, SERBIA, TURKEY, UKRAINE, WAR IN DONBASS.

Σενάριο: Άλλα 4,5 χρόνια Παγκόσμιου Πολέμου: ρήξη Ρωσίας-Τουρκίας, πυρηνική σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, κλείσιμο Στενών Βοσπόρου για Ρωσία από ΝΑΤΟ! Για να συνεχιστεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για άλλα 4,5 χρόνια (και, σύμφωνα με το σχέδιο του παγκόσμιου μαριονετίστα, θα πρέπει να συνεχιστεί για περίπου 6 χρόνια, όπως και ο Πρώτος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος), είναι απαραίτητο

Α) Ώστε η Τουρκία να μπει σταδιακά στον πόλεμο (στο πλευρό του ΝΑΤΟ), έχοντας τσακωθεί με την Ρωσία. Ειδικότερα, για να προκαλέσει σύγχυση η Τουρκία στην Ατζαρία, την Αμπχαζία και το Αρτσάχ.

Β) Η Ουκρανία, μαζί με την Μολδαβία και την Ρουμανία, να καταστρέψουν την Υπερδνειστερία.

Γ) Η Πολωνία και η Λιθουανία να καταπονέσουν την περιοχή του Καλίνινγκραντ και την Αγία Πετρούπολη με το πρόσχημα μιας υποτιθέμενης επικείμενης σύλληψης, για παράδειγμα, από τον Βάγκνερ του διαδρόμου Suwalki·

Δ) Να ξεδιπλωθεί μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για τις περιοχές της Οδησσού και του Νικολάεφ.

Ε) Οι Κοσοβάροι να καθαρίσουν επιτέλους το Κόσοβο από τους Σέρβους και να κλονίσουν την κατάσταση υπέρ τους στα Σκόπια.

Ε) Να τοποθετήσει το ΝΑΤΟ την βάση του στα νησιά Άλαντ και να κλείσει την έξοδο των Ρωσικών πλοίων στην Βαλτική Θάλασσα.

Ζ) Με το πρόσχημα της ανάγκης επανέναρξης της προμήθειας ουκρανικών σιτηρών στις «πεινασμένες» αφρικανικές χώρες, το ΝΑΤΟ, αφενός, θα εμπόδιζε την έξοδο των Ρωσικών πλοίων στην Μεσόγειο Θάλασσα και αφετέρου, στέλνει τα πλοία και τα υποβρύχια της να φρουρούν την Οδησσό και να συνοδεύει ουκρανικά πλοία με σιτηρά στον Βόσπορο και – ήδη με όπλα και φορτία – πίσω στην Οδησσό.

3) Να ξεκινήσει μια κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ με την πιθανή χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων κατά του Ιράν.

Ι) Ν’ αρχίσουν πραγματικές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ορισμένες Αφρικανικές χώρες, ο κρυφός στόχος των οποίων θα πρέπει να είναι η καταστροφή της παρουσίας Ρωσικών PMC στην Ηπειρο.

Κ) Να ξεκινήσουν πραγματικές συγκρούσεις στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας και Λευκορωσίας-Ουκρανίας.

Λ) οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί να προμηθεύσουν στο Κίεβο αεροσκάφη F-16 και περισσότερους πυραύλους με βεληνεκές έως και 500 km ή περισσότερο, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να μπορούν να βομβαρδίσουν την Μόσχα.

Όχι απαραίτητα όλα αυτά θα συμβούν τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, αλλά όλες αυτές οι επιλογές για κλιμάκωση των εχθροπραξιών με την συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας συζητούνται στις Βρυξέλλες ( έδρα ΝΑΤΟ) όλο και πιο συχνά.

Και η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στην ζώνη NVO θα συνεχιστεί, γιατί το έργο είναι το εξής: στο τέλος, μόνο 5-10 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ουκρανία. Ο αριθμός πληθυσμού της Ρωσίας θα πρέπει να μειωθεί σε 6 χρόνια, τουλάχιστον κατά το ένα τρίτο. Μπροστά έχουμε άλλα 4,5 χρόνια του Παγκόσμιου Πολέμου, και το μεγαλύτερο βάρος αυτού του χρόνου θα το σηκώσει η Ρωσία (https://dimpenews.com/2023/08/01/%cf%83%ce%b5%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1-45-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad/).

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΑΛΙΜΟΝΟ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. Πάντα ο θείος Σωκράτης της αρχαιότητας (469 π..Χ.-399 π.Χ.) μας εξέπληττε με την μεστότητα και τη ποιότητα των λόγων του. Πάντα σύντομοι διαχρονικοί  και επίκαιροι.

Μία αναδρομή μέσα από τα γεγονότα κοινωνικά και πολιτικά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, θα μας κάνουν πιο σοφούς και ενήμερους, τόσο αναγκαίο στο σήμερα και το αύριο και που κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουμε και να μαθαίνουμε σύμφωνα με την ρήση του Σωκράτη.

Και επειδή ζούμε στην χώρα που ανθεί (φαιδρά η πορτοκαλέα, που κοκκινίζει η σταφυλή και θάλλει η ελαία),τρίζουν οι θεσμοί και συμβαίνουν όλα τα παράξενα του κόσμου! Ζούμε στην χώρα όπου το χρέος στο 120% του ΑΕΠ δεν ήταν βιώσιμο, αλλά στο 180 ή και 200% του ΑΕΠ   σήμερα, είναι βιώσιμο!

Ζούμε στη χώρα όπου απαγορεύεται να έχεις πέντε κότες στο σπίτι σου, αλλά επιτρέπεται να έχεις 200 σκυλιά και γάτες! Ζούμε στην χώρα όπου για να ιδούν ταινία τα 15 χρονα, χρειάζεται η συναίνεση των γονέων, αλλά για να αλλά- ξουν φύλο, μπορούν ελεύθερα!

Ζούμε στην χώρα όπου λαμόγια και κατσαπλιάδες μισούν τη πατρίδα και τη σημαία, αρνούνται να την υπηρετήσουν, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να διοριστούν! Ζούμε στην χώρα όπου όλοι μιλούν για υπογεννητικότητα, αλλά τα δικά σου παιδιά,είναι τεκμήριο και τα παιδιά που γεννιούνται από τους λαθροεισβολείς λαμβάνουν επίδομα 240 ευρώ το μήνα!

Η Ισλανδία με χρέος 900% του ΑΕΠ πέταξε τους δανειστές έξω από τη χώρα, έβαλε φυλακή τους τραπεζίτες και βγήκε από τη κρίση με το νόμισμά της. Σήμερα η Ισλανδία, με δικό της νόμισμα, έχει ανακάμψει πλήρως παρουσιάζοντας ανάπτυξη 2,5% ετησίως,ανεργία κάτω του 5%,ελεγχόμενο πλη- θωρισμό και σταδιακή ένταξη στις αγορές!

Κάποτε υπήρχε μεγάλη φτώχεια, αλλά ζούσαμε με αξιο- πρέπεια. Εκτιμούσαμε κάθε μικρό πράγμα και είμαστε ευτυχισμένοι με λίγα, γιατί αυτό το μικρό είχε αξία. Αγαπούσαμε περισσότερο και το χαμόγελο δεν έλειπε….Σήμερα έχουμε τα πάντα, αλλά λείπει η αγάπη, έχουμε θλιβερά πρόσωπα και αδιάφορα.

Τηλέφωνα χωρίς καλώδιο, κουζίνα χωρίς φωτιά, αυτ/το χωρίς κλειδιά. Νέοι χωρίς όνειρα, πολιτικούς χωρίς πατρίδα. Σχέσεις χωρίς θεμέλια.συμπεριφορές χωρίς ντροπή. Αισθή-  ματα χωρίς καρδιά,παιδεία χωρίς αξίες, εφήβους χωρίς τρόπους. Σπείραμε ανέμους και θερίζουμε θύελλες! Ξεκινώντας από τους πολιτικούς μας.

Πλεύρης πρώην υπουργός Υγείας: Αν λέγαμε για τις παρενέργειες των εμβολίων, δεν θα το έκανε κανείς!!! Γεωργιάδης Υπουργός: Αν λέγαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα ανέβαινε κανείς!!!

Ελληνικός λαός: Αν λέγατε πόσο επικίνδυνοι είστε, δεν θα σας ψήφιζε κανείς!!! Ο πρώην πρωθυπουργός Τσίπρας με ριφιφί(φοροληστεία) από τις τσέπες μας, μάζεψε αποθεματικά 37 δις για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού κράτους και έφυγε, ως προδότης!

Ο μετέπειτα και σημερινός Πρωθυπουργός ξόδεψε σε ένα μήνα 14 δις από τα αποθεματικά σε καναλάρχες, κλινικάρχες κ.λ.π και επιβραβεύτηκε μένοντας, ως Μεσσίας! Γιατί θα πρέπει ο Έλληνας να παραχωρήσει τη χώρα που τον γέννησε σε εκατομμύρια λαθρο εισβολείς από 75 χώρες του κόσμου; Όλοι αυτοί έχουν πόλεμο;

Πως γίνεται το Κράτος να έχει εκατομμύρια πολίτες κάτω από το όριο της φτώχειας και να ταίζει εκατομμύρια λαθρομετανάστες; Δίνουν Ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς και αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες, μετά από απαί-  τηση της Αλβανίας!

Πως περιμένουμε οι νέοι να φτιάξουν τη ζωή τους με 700, 800 ευρώ μισθό και να φύγουν από το σπίτι με τους γονείς τους, όταν τα μωρουδιακά πάμπερς, τα παιδικά αξεσουάρ, τα τρόφιμα, τα ενοίκια, το ρεύμα κλπ έχουν πιάσει ταβάνι;

Ο ευπατρίδης και ιστορικός Σαρ. Καργάκος γράφει στα δοκίμια του για τη νεολαία:<< Κατάφεραν με την ανοχή και έκλεψαν τη νεολαία μας που είναι η καρδιά της Ελλάδας. Την στοίβαξαν σε γήπεδα, καφέ και σε τεκέδες, την διώχνουνε στη ξενιτιά σκοπίμως οι προδότες!

Οι Τούρκοι,οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, δικαιούνται εθνικισμό, να διεκδικούν  μέρος της Ελληνικής ιστορίας και της Ελληνικής επικράτειας και μόνο εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε για τα εθνικά μας δικαιώματα από το κράτος μιας εκφοβιστικής Γκεστάπο, που κυριαρχεί σε πολλά κανάλια, στο τύπο και στο διαδίκτυο>>. 

Τα βήματα μιας πετυχημένης κυβέρνησης που οι λέξεις: Καίω, ξεπουλάω, απολύω, διαιρώ, διχάζω, εξαθλιώνω, εξοντώνω, καταστρέφω, βασιλεύω, είναι στο είναι της, πόσο ανίκανοι και επικίνδυνοι είναι όταν πατάνε πάνω στις στάχ- τες του λαού της; Γιατί βλέπουμε μόνο Έλληνες στους κάδους να μαζεύουν σκουπίδια και όχι λαθροεισβολείς, δεν αναρωτιόμαστε;

Και όμως πάλι παραπονούμενοι είναι οι πολιτικοί μας!Ο Πατριάρχης, της Ν.Δ. Κων. Καραμανλής επανελάμβανε: <<Ο λαός; Για ποιο λαό μου μιλάς; Αυτός το Σάββατο με βρίζει, την Κυριακή με ψηφίζει και τη Δευτέρα κόβει το χέρι του!>>

Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι εκείνος ο διαχρονικός Σουρής(1.853 μ.Χ.-1.919 μ.Χ.) όταν έλεγε:  << Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα, τη σωτηρία της πατρίδος. Γι΄ αυτό αποφεύγουν να τη σώσουν. Μετά την  σωτηρία, δεν θα έχουν επάγγελμα!>>Πριν δύο χρόνια γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησίας μας και όμως, πόσο διαψευστήκαμε!

Τα αεροδρόμια: Είναι στους Γερμανούς!  Τα τρένα: Στους Ιταλούς!   Τα λιμάνια: Στους Κινέζους!  Οι δρόμοι: Στους εργολάβους! Τα βουνά: Στους επενδυτές ανεμογ/τριών Γερμανούς!  Οι υδρογονάνθρακες: Στις πολυεθνικές!  Τα τσιμέντα: Στους Γάλλους!  Το υπέδαφος στους Καναδούς και ότι έχει απομείνει:  στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2.115 μ.Χ.!

Στις 6 Μαίου το 2010 μ.Χ. η Κυβέρνηση του Γ. Παπαν-δρέου γιού του πρώην ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε την εκχώρηση της Εθνικής Κυ- ριαρχίας και έγινε η Ελλάδα μας Α.Ε.(ανώνυμη εταιρεία) με Α.Φ.Μ. 0000931106 και είναι μια πλατ- φόρμα με επικεφαλής τον πρώην πρέσβη  επί Υπουρ. Μπακογιάννη κ. Ροκανά!

Δηλ. από το 2010 μ.Χ. οι κυβερνήσεις είναι διορισμένες από ξένα κέντρα εξουσίας, που δεν εκφράζουν τον Ελληνικό λαό, αλλά ιθαγενείς! Όλοι εμείς, ο λαός είμαστε σκλάβοι και αποδίδουμε όλους τους φόρους χωρίς ποτέ να έχει τελειωμό σε αυτό το υπερπόντιο κέντρο εξουσίας!

Το 2023 μ.Χ. ο κ.πρωθυπουργός σε συνέντευξη στην Ουάσιγκτων Ποστ είπε:<<Η Ελλάδα είναι ένα πείραμα… Οι σκλάβοι δεν μπορούν να μετάσχουν στις εκάστοτε αποφάσεις…Δεν εκπροσωπούνται από καμία κυβέρνηση για να προστατεύει τα συμφέροντά τους>>. Τώρα εξηγείται γιατί το χρέος ανεβαίνει και ανεβαίνει και ανεβαίνει …φτάνοντας στο ιλιγγιώδης ποσό των 627 δις ευρώ μαζί με το ιδιωτικό!

Πως αυτή η χώρα να είναι περήφανη, όταν η κεφαλή της εκκλησίας μας, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος την 30/10/91 μ.Χ. να λέει για την επανάσταση του 1821 μ.Χ:<< Δυστυχώς ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι και διέκοψαν την υπέροχο συμβίωση  Ελλήνων και Τούρκων!>>Ναι αυτά είπε και δεν ντρέπονταν, ο υπολοχαγός του Τούρκικου Στρατού! 

Επαληθεύεται για μία ακόμη φορά ο Μεγάλος Πολέμαρχος της πατρίδας μας το 1.821 μ.Χ. Θ. Κολοκοτρώνης, όταν έλεγε:   << Όταν εγώ έλεγα 10 άτομα ετοιμάζαμε επανάσταση και 200 μας κάρφωναν στουςΤούρκους, κάτι παραπάνω ήξερα>> Γι’αυτό φώναζε:<<φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!>>

Πατριώτης κάτοικος του Έβρου, επειδή ακινητοποίησε με το κυνηγετικό του όπλο σε Ελληνικό έδαφος Τούρκους εισβολείς και κάλεσε την αστυνομία. Τιμωρήθηκε με  26 μήνες φυλακή, με αναστολή!Ο Ίωνας Δραγούμης συνεχώς έλεγε: << Όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, παύει να είναι Έλληνας!>>

Και επειδή σήμερα είναι των Αγίων Ακύλας και Πρίσκιλλας των ισαποστόλων, χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους Χριστιανούς! Και να μην ξεχνάμε το θεμέλιο κύτταρο της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια, βάλλεται από παντού.

<<Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς!>> (Γέν.1.2) πάνω σε αυτή τη πρωτόλεια μορφή οικογένειας δημιουργήθηκε ο κόσμος. Και ο νόμος που θα ψηφίσουν τώρα, θέλει το <<κατά φύσιν>> να γίνει <<παρά φύσιν>>. Ο Άρειος Πάγος με την 1428/2017 μ.Χ. απόφασή του έκρινε ανυπόστατο τον γάμο δύο ομοφυλοφίλων.

Οι παραδόσεις, οι ηθικές και οι κοινωνικές αξίες που διατηρήθηκαν στον Ελληνικό λαό από γενιά σε γενιά δεν επιτρέπουν τέτοιες εγκληματικές γελοιότητες. Ειδικά την υιοθεσία  ανήλικου τέκνου από ομόφυλα ζευγάρια(θα γίνουν και αυτά ομόφυλα), αλλά ούτε και την εργαλειοποίηση της γυναικείας μήτρας και των δικαιωμάτων των παιδιών!

Μέσα από τη στήλη αυτή εμείς προτρέπουμε την πολιτεία έστω και στο συν ένα, να προβεί στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος, που εξελίσσεται με αυτές τις αθλιότητες σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί και υπονομεύει την κοινωνία, την χώρα και το έθνος. Η Ελλάδα μας αργοσβήνει σιγά-σιγά και θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στιςγενιές που έρχονται, ειδικά οι έχοντες την εκάστοτε εξουσία!

Και ο Γ. Σεφέρης να μας υπενθυμίζει: <<Μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις, πολύ τακτικά, πολύ σιωπηλά, πολύ σοφά!>> Δυστυχώς η Ελλάδα μας ειδικά από το 1.821 μ.Χ. και μετά με την σχεδιαζόμενη και επίμονη προσπάθεια και έλεγχο των Δυτικών, Ευρωπαίων και Αμερικανών, να αφομοιώσουν πολιτιστικά την Ελλάδα,ώστε να καταστεί μέρος του Δυτικού κόσμου  και να χάσει την πνευματική της ταυτότητα  και ιδιοπροσωπία. Φράγκεψε και έχασε το είναι της!

Ουσιαστικά άρχισε μετά την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και συνεχίστηκε πιο έντονα από το 2010 μ.Χ. και μετά, για να γίνει επίσημα και με την οικονομική υποδούλωση το πειραματόζωο της Ευρώπης και του κόσμου.

Ήδη νεοταξίτες Έλληνες πολιτικοί και κοινωνιολόγοι θριαμβολογούν, ότι αντιστάθηκαν στις ντόπιες δυνάμεις πνευματικές και μη και ο δυτικός προσανατολισμός επιβλήθηκε στην Ελλάδα, με τις αθλιότητες που βλέπουμε τώρα, που: <<στην μητρόπολη της Ορθοδοξίας!>>

Πριν επέμβουν οι Ουράνιες Δυνάμεις με κανένα μεγάλο κακό, ας κάνουμε κάτι όλοι και καθένας χωριστά να σταματήσει αυτό το κακό. Γιατί κατά πως φαίνεται έρχεται μεγάλη μπόρα που θα ξεπλύνει αυτά τα αισχρά πράγματα και να μάθουμε να εκλέγουμε: ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ, στην ψυχή και το πνεύμα και να μην είναι εντολοδόχοι των ξένων κέντρων αποφάσεων. Γένοιτο (https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%84%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5/)….!!!

 

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΟ@#$Η... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! Διαβάζω και ΕΓΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΟΣ: ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ… Η ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων συνιστά ανθελληνική πράξη αφελληνισμού της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Είναι προφανές, και δημόσια πλέον ομολογημένο, ότι η εν λόγω επιταγή της ψήφισης του γάμου ομοφυλοφίλων υποκινήθηκε συστηματικά και από τον στρατηγικό εταίρο της άλλης όχθης του Ατλαντικού στο άρμα του οποίου έχει προσδεθεί τυφλά η Ελλάδα εκχωρώντας όχι μόνον κάθε έννοια κυριαρχικής αυτεξουσιότητας αλλά και πολυχιλιετείς παραδόσεις οικουμενικών αξιών, χάριν ενός φληναφήματος ένταξης σε μια απροσδιόριστα «ορθή πλευρά της ιστορίας».

Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί άναυδος τη βίαιη απόπειρα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να περάσει τον νόμο του γάμου ομοφυλοφίλων ενάντια σε κάθε στοιχειώδη ανθρωπολογική, βιολογική, φυσική και πολιτειακή αρχή. Κι αν κανείς εξακολουθεί να παραμένει τυφλά αδαής και να μην αντιλαμβάνεται γιατί η επικείμενη ψήφιση αυτού του χαμερπούς εκτρώματος νομικής και δικανικής εξίσωσης του παρά φύσιν με το κατά φύσιν συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας, υπάρχουν αρκετοί λόγοι εμφανείς και αφανείς, κάποιους εκ των οποίων παραθέτουμε ακολούθως.

Είναι προφανές, και δημόσια πλέον ομολογημένο, ότι η εν λόγω επιταγή της ψήφισης του γάμου ομοφυλοφίλων υποκινήθηκε συστηματικά και από τον στρατηγικό εταίρο της άλλης όχθης του Ατλαντικού στο άρμα του οποίου έχει προσδεθεί τυφλά η Ελλάδα εκχωρώντας όχι μόνον κάθε έννοια κυριαρχικής αυτεξουσιότητας αλλά και πολυχιλιετείς παραδόσεις οικουμενικών αξιών, χάριν ενός φληναφήματος ένταξης σε μια απροσδιόριστα «ορθή πλευρά της ιστορίας». Αυτό το υπαινίσσονται ήδη βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Επιπλέον, στην προ ημερών επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο Στέητ Ντηπάρτμεντ, προς μεγάλη έκπληξη πολλών, το κοινό ανακοινωθέν των δύο ομολόγων ΥΠΕΞ, μολονότι αφορούσε τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική συνεργασία ΗΠΑ –Ελλάδος, επισφραγίστηκε με την φαινομενικά irrelevantαπόδοση ευσήμων της αμερικανικής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το επικείμενο κατόρθωμα της ολοκλήρωσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για LGBTQI+ με την ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων. Αυτό φυσικά δεν προξενεί εντύπωση σε όποιον διαθέτει τη στοιχειώδη μνήμη να θυμάται ότι δεν υπάρχει δράση υπέρ των ομοφυλοφίλων στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία αρκετά χρόνια που να μην έχει στηριχθεί οικονομικά, ηθικά και πολιτικά από την εν Αθήναις Πρεσβεία της συμμάχου μας.

Θεωρεί δηλαδή ο Έλληνας Πρωθυπουργός εθνικά ωφέλιμο, τίμιο, ηθικό και φυσιολογικό, μεστό αρχών και αξιών μια χώρα κι ένας λαός με πολιτισμό αειθαλή και ιστορία πολυχιλιετήπου υποτίθεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες τιμούν τόσο ώστε να διατρανώνουν παντού και πάντοτε τις αξίες της δημοκρατίας (democracy) και του ήθους (ethos) που έλαβαν από τους Έλληνες, να καταστρατηγεί την μεν πρώτη με πρακτικές σταλινισμού, τη δε δεύτερη με την εισαγωγή μιας ανήθικης νεοταξικής μεταφυσικής ακολασίας και ευθείας προσβολής των αξιωμάτων της φύσης όπως την πρακτικεύουν και την επιβάλλουνπαραλογισμένοι επίγονοι θανατοποινιτών καταδίκων της Αγγλοσαξονίας;

Αντί δηλαδή η Ελλάδα να παραμένει το άλας που δίνει γεύση και ελπίδα ζωής στην επιθανάτια μεταφυσική της ναρκωμένης Δύσης, γίνεται το υποχείριό της, η πόρνη της, προκειμένου οι κτηνώδεις άλογες ορμές της νεοφεουδαρχικής βαρβαρότητας να μαγαρίσουν την τελευταία ικμάδα υγείας, ανθρωπιάς, φυσιολογικότητας και σεβασμού στη ζωή, τη φύση και τον άνθρωπο;

Διότι πώς αλλιώς μπορεί κανείς να ερμηνεύσει τις ευρωλιγούρικες κλάψες κορυφαίου ομοφυλοφίλου συμβούλου του Πρωθυπουργού –τον οποίο το μόνο που τον κόπτει ως χρυσοπληρωμένο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου είναι η νομιμοποίηση του γάμου του με τον Αγγλοσάξονα σύντροφό του – ότι ενώ 36 χώρες της Ευρώπης και του πλανήτη έχουν θεσμοθετήσει τον γάμο ομοφυλοφίλων η Ελλάδα παραμένει ως τώρα εκτός;

Άραγε, ο εν λόγω κύριος πήρε ποτέ του μυρωδιά ότι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός δεν είναι ό,τι κι ό,τι; Και σίγουρα δεν είναι αυτά που ο ίδιος φαντάζεται; Άραγε, αντιλαμβάνεται ότι, με το σκεπτικό του, το 1.940 μ.Χ. οι Έλληνες θα έπρεπε να υποδεχθούν περιχαρείς τις δυνάμεις του Άξονα, επειδή αυτό είχε συμβεί και με μια σειρά μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών;

Άραγε, αντιλήφθηκε ποτέ του, ότι Ελληνισμός σημαίνει αντίσταση στη βαρβαρότητα, αντίσταση στη βδελυρή απανθρωποποίηση του ανθρώπου, αγώνας αδιαπραγμάτευτος για να μπορεί ο άνθρωπος να παραμένει άνθρωπος, και να μην υποτάσσεται στη σήψη που ούτε κατώτερες μορφές του ζωικού βασιλείου δεν ανέχονται για τους εαυτούς τους;

Ή μήπως, θεωρεί ο Έλληνας πολίτης, τυχαία την επιλογή από το πουθενά άλλου όψιμου ομοφυλόφιλου, ο οποίος μας ήρθε φυτευτός αρχηγός ως αντιδάνειο από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, και μοστράρει στην ελλαδική πολιτική σφαίρα το έπαθλο της δικής του ναρκισσιστικής ψυχεδέλειας, δίχως να αντιλαμβάνεται ότι τίποτε το ελληνικό δεν επέχει αυτή του ηβιοτή και πολιτεία;

Άραγε, συνειδητοποιούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όσοι άνανδρα δηλώνουν ότι θα απέχουν από την ψηφοφορία, αλλά και οι καλοθελητές που θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο αυτό, όπως και οι όμαιμοί τους του ΣΥΡΙΖΑ ότι τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε ποτέ αναγνωρισμένο στην δημόσια ζωή των Ελλήνων, από την εποχή της Εκκλησίας του Δήμου μέχρι σήμερα;

Έχουν άραγε διαβάσει το Συμπόσιο του Πλάτωνα, διότι κι εδώ τα παραμύθια που ακούγονται από άσχετους κατεργάρηδες ξεπερνούν τη φαντασία της Χαλιμά, για να διαπιστώσουν ότι ο Σωκράτης ποτέ δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του Αλκιβιάδη, αφήνοντάς τον με τη χαρά στα …σκέλια, κι αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει την ανωτερότητα του Έρωτα που δεν αποζητά αυτοβεβαίωση;

Γιατί άραγε οι Έλληνες βουλευτές και πολιτικοί αρχηγοί δεν ενδιαφέρονται να μιμηθούν τις αρετές της πλειοψηφίας του Αμερικανικού λαού, και επιλέγουν να συνταχθούν με τον δυσώδη οχετό της μειοψηφικής υποκουλτούρας ενός βαθέος κράτους που κατατρώγει και τα σωθικά της ίδιας της αμερικανικής κοινωνίας, όπως σύντομα θα πράξει και με την Ελληνική; Είναι άραγε στρατηγική συμμαχία η ταύτιση του παρά φύσιν με το κατά φύσιν; Ποιά Πολιτεία άντεξε και για πόσο, τέτοια Πολιτειακή, με τη βαθύτερη σημασία του όρου, εκτροπή, η οποία λειτουργεί σαν εκρηκτικό μέσα στα σπλάχνα της κοινωνίας;

Αλήθεια, πόση φαιά ουσία έχει απομείνει στους κυβερνώντες της Νέας Δημοκρατίας, όταν πρωτοκλασάτος Υπουργός, συμβάλλων στην γκριζοποίηση του Ανατολικού Αιγαίου, βγαίνει σήμερα το πρωί και δηλώνει ανερυθρίαστα, δίχως συναίσθηση του αυτo-ευτελισμού του, ότι η ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων συνιστά μέσο γεωστρατηγικής ανάσχεσης του ενσαρκωμένου Κακού στο Μανιχαϊκό δίπολο της ΝεοταξικήςΝεοφεουδαρχικής αφασίας;

Ποιος Έλληνας πολίτης, αλήθεια, αισθάνεται ασφαλής, ότι τέτοιοι νόες είναι σε θέση να προασπίσουν τα εθνικά δίκαια, θέσμια και θέσφατα του Ελληνισμού, όταν έχουν εκχωρήσει πολλοί από αυτούς όχι μόνον τα κορμιά τους, αλλά, πολύ χειρότερα, το όποιο εναπομένον Ελληνικό πνεύμα φυτοζωεί εντός τους;

Ο Ελληνισμός, ο Ελληνικός πολιτισμός, το Ελληνικό πνεύμα, κυρίες και κύριοι, ήταν πάντοτε ταυτισμένο και σταθερά προσηλωμένο στο Φως, στο Ήθος, στο Δίκαιο, στο Κάλλος, στον Λόγο, και με αφετηρία το έλλογο και το κατά φύσιν αποζητούσε το υπέρλογο και το υπέρ φύσιν. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία των Ελλήνων, η τέχνη των, η ποίησή των, η γεωπολιτική των, η κοιν(ωνικ)ή βιοτή των, η κοσμοθεωρία των και η συνακόλουθη πολιτική των.

Ποτέ ο Ελληνισμός δεν ανέχθηκε να ονομάσει το παρά φύσιν κατά φύσιν. Ποτέ δεν ανέχθηκε να αυτοπροσβληθεί, και όταν αναγκάστηκε από την ιστορία, την εκδικήθηκε. Διότι γνώριζε ότι αν την άφηνε, θα τον εκδικείτο εκείνη.

Ας τα έχετε αυτά υπόψιν, όσοι σήμερα αποφασίσετε να ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου και να αναγάγετε εαυτούς και υμετέρους σε θεραπαινίδες της εξίσωσης της παρά φύσιν διαστροφής με την κατά φύσιν λειτουργία και της τυραννίας του αλόγου εις βάρος του λόγου.

Η ιστορία θα σας περιμένει, είτε για να τιμήσει κάποιους από εσάς ως Έλληνες, είτε για να αφανίσειτους υπόλοιπους ως βαθιά πνευματικά ξένους καιπολέμιους του Ελληνισμού, ήτοι ανθέλληνες (https://attikanea.info/%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B7/).


Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ο Μητσοτάκης θα φυγαδευτεί στο εξωτερικό. Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ομοφυλόφιλους γονείς …να κοιμούνται ήσυχοι …αφού ο ίδιος φροντίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του παρά την οργή βουλευτών του και το κατηγορηματικό «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα («Γάμος» ομοφυλόφιλων ζευγαριών)  η Ελλάδα θα εισέλθει σε πολιτική τρικυμία , όπως έγινε και με την Συμφωνία των Πρεσπών . Θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο λαός τον νόμο και οι Βουλευτές που τον ψήφισαν θα είναι ξένο σώμα και πολύ δύσκολο θα ξανά  εκλεγούν, αυτό θα δημιουργήσει πίεση και στον αρχηγό τους τον Κυριάκο .

Η διεθνής σκηνή που ελεγχθεί την Ελλάδα θέλει το χρυσό παιδί της – Μητσοτάκη Κυριάκο – να είναι στο τιμόνι του προτεκτοράτου, ο οποίος ακολουθεί πιστά της επιταγές τους, αλλαγή πληθυσμού, κατάργηση της οικογένειας, κατάργηση της Ορθοδοξίας, πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών και μερική της Ηπειρωτικής χώρας, μεταφορά του πλούτου της Ελλάδας σε παγκόσμιες ιδιωτικής εταιρίες, ιδιωτικοποίηση του νερού, εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο εκτός συνόρων για συμφέροντα άλλων κτλ.

Τού έχουν υποσχεθεί προστασία και πολύ καλή θέση σε διεθνές επίπεδο – politico – δεν είναι μυστικό ούτε taboo πλέον, το ίδιο εξάλλου έγινε και με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο πριν μερικές εβδομάδες, όμως ο Κυριάκος θα τιμηθεί με πολύ καλύτερη θέση ο ίδιος και η οικογένεια του που σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας θα φυγαδευτούν στο εξωτερικό.

Η διακυβέρνηση της χώρας θα εισέλθει πλέον σε περιπέτειες και επικίνδυνους καιρούς. Αναταραχές και πτώχευση θα είναι σε καθημερινή βάσει και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης θα κατάρρευση , ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να ενωθούν με το πρόσχημα της διάλυσης της χώρας την οποία έχουν οδηγήσει μεθοδικά από το 1.948 μ.Χ.– σχέδιο Μαρσαλ και μετά, και θα δημιουργήσουν μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (που θα είναι δική τους σωτηρία) και αναγκαστικά θα φέρουν τον βασιλιά στο πολιτικό προσκήνιο γιατί αυτό είναι το τελικό σχέδιο τους (https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83/).


Τούρκος Πανεπιστημιακός ζητά ανεξαρτητοποίηση Κριμαίας για επίλυση ουκρανικού. Κοντά σε Ρωσοτουρκικό κριμαϊκό πόλεμο! Τούρκος Πανεπιστημιακός ζητά ανεξαρτητοποίηση Κριμαίας για επίλυση ουκρανικού. Κοντά σε Ρωσοτουρκικό κριμαϊκό πόλεμο! Στο ίδιο μήκος κύματος η Ουκρανία θ΄αγοράσει το τούρκικο μαχητικό Kaan!!!! Η Ρωσία απέναντι στο τουρκο-ουκρανικό τόξο!

Μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ankara Yıldırım Beyazıt Prof. Ο Δρ. Σαλίχ Γιλμάζ: «Μπορεί να είναι δυνατή η υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας υπό την μεσολάβηση της Τουρκίας.

Αλλά για αυτό, και οι δύο πλευρές πρέπει να αμβλύνουν τις απαιτήσεις τους. Η περιοχή του Ντονμπάς συνδέεται με την Ουκρανία ως αυτόνομη δημοκρατία, ελεύθερη στις εσωτερικές της υποθέσεις και εξαρτημένη από την Ουκρανία στις εξωτερικές της υποθέσεις, ενώ η Κριμαία είναι ανεξάρτητη και δεν ανήκει ούτε στην Ουκρανία ούτε στην Ρωσία. «Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την αποδοχή της Κριμαίας ως χώρα μπορεί να έχει μια ευκαιρία» (https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81/).


ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ "ΑΝΩΘΕΝ" ΕΝΤΟΛΕΣ;  Σαν σήμερα: Η 8η Σεπτεμβρίου στην Ιστορία - Πώς έριξε ο Σαμαράς τον Μητσοτάκη - Το θρίλερ του 1.993 μ.Χ.

    Την 8η Σεπτεμβρίου 1.993 μ.Χ., γράφτηκε στην Ελλάδα ένα πολιτικό θρίλερ απ' αυτά που θα ζήλευε και η πιο ευφάνταστη πένα: Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, αλλάζοντας τον πολιτικό χάρτη και την ιστορία της χώρας...

Το μέχρι πρότινος αγαπημένο παιδί και Υπουργός Εξωτερικών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με 2-3 κινήσεις κατάφερε αυτό που δεν θα κατάφερνε πιθανώς ποτέ ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως...

    Όμως, το να θεωρούμε αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην πλάτη μας, με όλες τις απίστευτες δολοπλοκίες των πολιτικών κομμάτων, ότι οι διάφοροι πολιτικοί ενεργούν από μόνοι τους, και μάλιστα με εθνική συνείδηση, θα ήταν βεβαίως παντελώς αφελές... 

Προφανώς, το 1.993 μ.Χ., η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" είχε τους λόγους της να διασπάσει μια ισχυρή δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα και να ρίξει τον τότε πρωθυπουργό της χώρας και πατέρα του σημερινού αφορισμένου πολιτικού καταλοίπου...

     Έτσι, ενεργοποίησε το "μπρελόκ" που ονομαζόταν Σαμαράς, τον έχρισε "Πατριώτη" και ξεγέλασε για ακόμη μια φορά τον αφελέστατο ελληνικό λαό, ο οποίος πάντοτε ξεχνούσε τι σημαίνει Δεξιά και τι Αριστερά...

Το δε "μπρελόκ" της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, ο Σαμαράς, είχε προηγουμένως ως Υπουργός Εξωτερικών, συνυπογράψει τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας μαζί με τους υπόλοιπους αντίστοιχους υπουργούς της Ε.Ε., εκκινώντας έτσι το μεγάλο εθνικό πρόβλημά μας με τα Σκόπια, ενώ δεν ξεχνούμε και την συμβολή του στην αθρόα εισβολή των Αλβανών στη χώρα μας, χωρίς να πράξει τίποτε το ουσιαστικό για την διαφύλαξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και την προστασία των εκεί Ελλήνων αδελφών μας... 

Η δε περίοδος της πρωθυπουργίας του (2012 μ.Χ. – 2014 μ.Χ.) μας έμεινε επίσης ανεξίτηλη, τόσο για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, όσο και για την υποχωρητική του στάση στα εθνικά θέματα, ως πλήρως δουλικός προς την Γερμανία και την "μαμά" Μέρκελ...

    Ξαφνικά λοιπόν, και μετά από τόσα χρόνια ουσιαστικής απουσίας και αφωνίας, εμφανίζεται ξαφνικά και πάλι στο πολιτικό προσκήνιο.  Η λέξη "αφελής" πιστεύω ότι δεν φτάνει για να χαρακτηρίσει τον οποιοδήποτε μπορεί να πιστέψει ότι ο πολιτικός αυτός έγινε "Ταγός" της Ορθοδοξίας και της Ηθικής...

Κάτι άλλο θα συμβαίνει με αυτόν που ήταν, ας μην ξεχνούμε,  και υπέρμαχος της αλλαγής του Συντάγματος, έτσι ώστε να μπορεί να αποδίδεται "ιθαγένεια" (υπηκοότητα το σωστόν) στους αλλοδαπούς...

    Τί άλλο μπορεί να συμβαίνει λοιπόν;  Μήπως ήγγικεν η ώρα να πέσει, με τις ευλογίες της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, η κυβέρνηση στην Ελλάδα, ώστε να ακολουθήσει το σχεδιασμένο χάος και να πραγματοποιηθούν και οι επόμενες κινήσεις για την πλήρη αποσταθεροποίηση της χώρας, το χτύπημα των Τούρκων και όλα όσα γνωρίζουμε; 

Μήπως, δεν είναι σκοπός των εχθρών της Ανθρωπότητας, να σιχαθούν οι λαοί τους πολιτικούς τους, να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, να φέρουν την ολική εξαθλίωση με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, έτσι ώστε να στρώσουν τον δρόμο πολύ πιο εύκολα για τον παγκόσμιο "Σωτήρα" κατόπιν; 

Λίγες φορές έχει ακουστεί αυτό από τόσους και τόσους πολιτικούς, ότι χρειαζόμαστε δηλαδή μια παγκόσμια κυβέρνηση;  Ορίστε και ένα λίαν πρόσφατο παράδειγμα: Γεραπετρίτης σε ΟΗΕ: Ανάγκη για «μια  παγκόσμια διακυβέρνηση  βασισμένη στην ηθική».

https://www.naftemporiki.gr/society/1590131/gerpatritis-se-oie-anagki-gia-mia-pagkosmia-diakyvernisi-vasismeni-stin-ithiki/

    Όλοι οι παραπάνω δούλοι της Νέας και Σατανικής Τάξεως Πραγμάτων, ως παπαγαλάκια εδώ και πολλά χρόνια, επαναλαμβάνουν το ίδιο και ίδιο ρητό για την "ανάγκη παγκοσμίου κυβερνήσεως", κάτι που μας υπενθυμίζει πολύ καλά τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" και το τι "προβλέπουν" για τα διαδραματιζόμενα λίγο πριν την εγκαθρίδυση του "Μεσσία" τους (τον Αντίχριστο).   ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Ετοιμάζεται η εγκαινίαση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στις 22 Απριλίου 2024 μ.Χ.

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/22-2024.html

     Βρισκόμαστε όντως μια ανάσα πριν από τα τεράστια γεγονότα, για τα οποία τόσοι και τόσοι προφήτες μας έχουν ήδη προειδοποιήσει.  Ότι και να σχεδιάζουν όμως, ο Πονηρός και οι δούλοι του, τελικά θα προχωρήσει το σχέδιο του Θεού, όπως θεόπνευστα έλεγε ο μεγάλος άγιος της εποχής μας, ο γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης.

 Άγιος Παΐσιος: «Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού»

 https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/agios-paisios-oli-i-megali-echoun-ta-dika-tous-schedia-theloun-de-theloun-omos-proothoun-to-schedio-tou-theou/

    Είτε λοιπόν ο Σαμαράς, επαναχρησιμοποιείται ως εργαλείο της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως, είτε συμβαίνει κάτι άλλο και ξαφνικά βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο, ότι και να κάνουν οι πουλημένοι πολιτικοί, θέλουν δεν θέλουν, προχωρά με γοργά βήματα η Αναλαμπή Ελληνισμού και Ορθοδοξίας (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/02/blog-post_569.html).
 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου