Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Ως γνωστόν, ο Γιέλτσιν εκλέχθηκε με πραξικοπηματικό τρόπο κατά πολλούς Πρόεδρος της Ρωσίας το έτος 1.990 μ.Χ. Και παρόλο που αρχικά ο ίδιος θεωρούνταν ο άνθρωπος που θα έφερνε κοντά την Ρωσία και την Δύση, αλλά και ήρωας για τον ρολό που είχε στην κατάπνιξη του πραξικοπήματος των φανατικών κομμουνιστών το 1.991 μ.Χ., σύντομα οι ελπίδες αυτές διαψευστήκαν.

Ο ίδιος έλαβε νεοφιλελεύθερα μέτρα, τα οποία κατέστρεψαν την οικονομία της Ρωσίας, ξεπούλησε σε ξένους επιχειρηματίες και ντόπιους ολιγάρχες που ανέδειξε ο ίδιος για μία «μπουκιά ψωμί» την ενεργειακή και βιομηχανική περιουσία της Ρωσίας, ενώ παράλληλα απέλυσε εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους από τις δουλείες τους και αύξησε κατά πολύ την ανεργία και την κατάθλιψη στο κράτος αυτό. 

Παράλληλα, με αφορμή το πραξικόπημα των κομμουνιστών το 1.991 μ.Χ., πηρέ έκτακτες εξουσίες και με διατάγματα που έκδιδε άρχισε να διώχνει τους εχθρούς και πολίτικους του αντιπάλους και να φέρνεται με αυταρχικότητα στον Ρωσικό λαό.

Η οικονομία της χωράς παραμελήθηκε, η ανεργία αυξήθηκε κατακόρυφα και οι κοινωνικές αναταραχές αυξήθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο στρατός υπέστη μία συντριπτική ήττα στην Τσετσενίας από την καταστροφή που είχε φέρει στις άλλοτε πανίσχυρες Ρωσικές δυνάμεις ο Γιέλτσιν.

Παράλληλα, όπως και ο προκατοχός του Γκορμπατσόφ, ο Γιέλτσιν παζάρευε δάνεια από την Δύση, και προσπάθησε με συμφωνίες δήθεν για ειρηνική συνύπαρξη και μείωση των πυρηνικών όπλων, των πυραυλικών συστημάτων και των εξοπλισμών παγκόσμια να κερδίσει την στήριξη αυτών.

{Ο ίδιος ο Γιέλτσιν ως δήμαρχος και γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ της Μόσχας κατηγορούσε αναφανδόν για κάθε κακό που συναινεί στην Ρωσία τον Γκορμπατσόφ (https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/, https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/), ήταν αυτά που έλεγε ήταν αλήθεια, είτε ψέματα, απλά και μόνο για να κερδίσει ο ίδιος δημοφιλή και να ρίξει ακόμα και τα προσωπικά του λάθη σε άλλους}.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η θητεία του Γιέλτσιν κίνησε μέσα σε μία σειρά σεξουαλικών σκανδάλων, εκδήλωσης γεροντικής άνοιας, στενές σχέσεις με την οικονομική ολιγαρχία της χώρας, πλήρους χρεωκοπίας της Ρωσίας το 1.996 μ.Χ., ακόμα και συμμετοχή σε νοθεία το ίδιο έτος, για να κλέψει τις εκλογές από τους κομμουνιστές και εθνικιστές αντιπάλους του.

Ουσιαστικά, με την πολιτική του, ο Γιέλτσιν κατάφερε να καταστρέψει τελείως τις προσπάθειες για ανόρθωση που κατέβαλε ο προκατοχός του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και έγινε «ένας διεθνής κλόουν» με τα θρυλικά μεθύσια και τους χορούς του.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι χάρις στην πολιτική του Γιέλτσιν, όταν κατέρρευσε το πραξικόπημα των κομμουνιστών το 1.991 μ.Χ., πρώτος αυτός διακήρυξε την ανεξαρτησία της Ρωσίας από την ΕΣΣΔ, παρόλο που είχε ήδη υπογραφεί συνθήκη για διατήρηση της στο μεγαλύτερο μέρος της, με αποτέλεσμα να πράξουν, ενώ αρχικά αυτά δεν σκέφτονταν κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση της.

Συνέπεια του γεγονότος αυτού, ήταν να ιδρυθεί στην θέση της ΕΣΣΔ η ΚΑΚ (Κοινωνία Ανεξάρτητων Κρατών), μία  ουσιαστικά «χαλαρή ένωση/συνομοσπονδία» μεταξύ των κρατών αυτών, πολλά από τα οποία την εγκατέλειψαν στην συνέχεια και αυτή τελικά αποδυναμώθηκε πλήρως.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιέλτσιν έκανε το 1.994 μ.Χ. με τον Ρωσικό στρατό εισβολή στο κοινοβούλιο της Ρωσίας (την Ρωσική Δούμα) για να μην χάσει την εξουσία και τις εκλογές και παράλληλα κατήργησε  και το Ρωσικό κοινοβούλιο.

Στο τέλος ο Γιέλτσιν πιεζόμενος από τον στρατό και τους σιλοβίκι για να μην καταστραφεί η Ρωσία αναγκάστηκε να παραιτηθεί και να παραδώσει τις εξουσίες του στον εκλεκτό των ιδίων, τον Βλάντιμηρ Πούτιν που έγινε ο νέος Πρόεδρος της Ρωσίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html).

Αντίστοιχα στις ΗΠΑ στις μέρες μας, ο Μπάιντεν εκλέχθηκε με πραξικοπηματικό τρόπο (νοθεία) κατά «Πρόεδρος των ΗΠΑ» το έτος 2.021 μ.Χ. Και παρόλο που αρχικά ο ίδιος θεωρούνταν ο άνθρωπος που θα έφερνε κοντά τις ΗΠΑ με την Δύση ξανά, αλλά και δήθεν «ήρωας» για τον (τάχα) «ηρωικό» ρολό που είχε στην κατάπνιξη τη εισβολής στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ διαδηλωτών το 2.021 μ.Χ., σύντομα οι ελπίδες αυτές διαψευστήκαν.

Ο ίδιος έλαβε νεοφιλελεύθερα μέτρα, τα οποία κατέστρεψαν την οικονομία των ΗΠΑ, ξεπούλησε σε ξένους επιχειρηματίες (Κινέζους)-(http://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post.html) και ντόπιους ολιγάρχες (το λεγόμενο στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ ή αλλιώς το «Βαθύ Κράτος») για μία «μπουκιά ψωμί» την τραπεζική περιουσία των ΗΠΣΑ, ενώ παράλληλα απέλυσε εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί από τις δουλείες τους και αύξησε κατά πολύ την ανεργία, την κατάθλιψη και την βία στο κράτος. 

Παράλληλά, με αφορμή την εισβολή στο Καπιτώλιο (αλλά και τον κορωνοιό), πηρέ έκτακτες εξουσίες και με διατάγματα που έκδιδε άρχισε να διώχνει τους εχθρούς και πολίτικους του αντιπάλους και να φέρνεται με αυταρχικότητα στον Αμερικανικό λαό.

Η οικονομία της χώρας παραμελήθηκε, η ανεργία αυξήθηκε κατακόρυφα και οι κοινωνικές αναταραχές αυξήθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο στρατός των ΗΠΑ αποδυναμώθηκε κατά πολύ με την καταστροφή που είχε φέρει στις άλλοτε πανίσχυρες Αμερικάνικες δυνάμεις ο Μπάιντεν (και ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα).

Παράλληλα, όπως και ο προκατοχός του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάιντεν προσπάθησε με συμφωνίες δήθεν για ειρηνική συνύπαρξη και μείωση των πυρηνικών όπλων, των πυραυλικών συστημάτων και των εξοπλισμών παγκόσμια να κερδίσει την στήριξη αυτών.

{Ο ίδιος ο Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα και αρχηγός των δημοκρατικών, με αμφιλεγόμενες εσωτερικές εκλογές, κατηγορούσε αναφανδόν για κάθε κακό που συναινεί στις ΗΠΑ τον Τραμπ, ήταν αυτά που έλεγε ήταν αλήθεια, είτε ψέματα, απλά και μόνο για να κερδίσει ο ίδιος δημοφιλή και να ρίξει ακόμα και τα προσωπικά του λάθη σε άλλους}.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η θητεία του Μπάιντεν (ως αντιπροέδρου) κίνησε μέσα σε μία σειρά σεξουαλικών σκανδάλων, εκδήλωσης γεροντικής άνοιας, στενές σχέσεις με την οικονομική ολιγαρχία της χώρας, και σχεδόν πλήρους χρεωκοπίας των ΗΠΑ, ακόμα και συμμετοχή σε νοθεία  για να βγει Πρόεδρος (http://alophx.blogspot.com/2021/01/1961-2020.html), για να κλέψει τις εκλογές από τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ουσιαστικά, με την πολιτική του, ο Μπάιντεν κατάφερε να καταστρέψει τελείως τις προσπάθειες για ανόρθωση που κατέβαλε ο προκατοχός του Τραμπ και έγινε «ένας διεθνής κλόουν» με τα θρυλικά επεισόδια αλτσχάιμερ και τα βιντεοπαιχνίδια του.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι χάρις στην πολιτική του Μπάιντεν έναντι του Νότου των ΗΠΑ, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο (π.χ. απαγόρευση ιδιωτικής χρήσης και κατοχής όπλων), μπορεί οι πολιτείες αυτές να διακηρύξουν την ανεξαρτησία τους από τις ΗΠΑ (http://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_14.html), ενώ αρχικά αυτά μπορεί να μην σκέφτονται κάτι τέτοιο.

{Αν δε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ ανεξαρτητοποιηθούν, τότε θα επέλθει η πτώση των ΗΠΑ από την θέση της Υπερδύναμης σαν την ΕΣΣΔ πριν από αυτή και η και πλήρης γεωπολιτική καταστροφή της χώρας αυτής.

Επίσης στις ΗΠΑ, εκτός του ελέγχου των όπλων, μπορεί να γίνει εξέγερση και με αφορμή την αναγκαστική επιβολή στις Νότιες Πολιτείες του κράτους αυτού, καταναγκαστικών μέτρων για τον κορωνοιό και απολύσεων ή μέσω πληρωμής καταναγκαστικών περιβαλλοντικών φορών σε αυτές}.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε η πλήρη διάλυση των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ακόμα και τον εμφύλιο ή τον χωρισμό και διάσπαση του κράτους αυτού, με την ίδρυση ενός νέου κράτους (http://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post.html, http://alophx.blogspot.com/2021/02/blog-post.html), σαν την Συνομοσπονδία του Νότου το 1.861 μ.Χ.

{Τίποτε από αυτά δεν αποκλείει βέβαια, ο Μπάιντεν αν τα δει σκούρα, όχι μόνο να παρατείνει την παραμονή του στρατού των ΗΠΑ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, αλλά ακόμα και να τον βάλει και στο Κογκρέσο και το Κοινοβούλιο τω για να μην χάσει την εξουσία και παράλληλα ίσως και να καταργήσει ακόμα και τα σώματα αυτά αν δεν του χρειάζονται πια.

Ο Μπάιντεν μπορεί ακόμα και με αφορμή έναν εμφύλιο, ένα τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ, μία πλήρη χρεωκοπία του κράτους αυτού ή και μία γεωφυσική καταστροφή στο κράτος αυτό (http://alophx.blogspot.com/2020/09/yellowstone.html), να εγκαθιδρύσει δικτατορία (https://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post_3.html).

Και όπως ο Τζορτζ Μπους ο Νεότερος άρχισε με αφορμή την 11 Σεπτεμβρίου του 2.001 μ.Χ., επίθεση ενάντια στο Αφγανιστάν, με τον ίδιο τρόπο να αρχίσει και αυτός έναν πόλεμο με το Ιράν (http://alophx.blogspot.com/2021/01/blog-post_1.html, http://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_6.html ), κατηγορώντας αυτό για την επίθεση αυτή, όπως έκανε και ο Μπους με τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν

{Σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο Ισραήλ και Ιράν, αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, το Ιράν να ανταπαντήσει χτυπώντας τον πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα στο Ισραήλ, την Χάιφα, την Ιερουσαλήμ, καθώς και άλλες Ισραηλινές πόλεις.

Παράλληλα, το Ιράν θα προσπαθήσει να εμπλέξει και τους συμμάχους του στον πόλεμο ενάντια στο Ισραήλ (π.χ. Λιβανό, Ιράκ, Συρία, Υεμένη, Παλαιστίνη). Στην περίπτωση αυτή, το Ισραήλ μπορεί να βρεθεί σε πόλεμο ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα και να εισβάλει σε Συρία, Λιβανό και Παλαιστίνη (ενάντια στην Φατάχ και την Χαμάς).

Αν δε στην Παλαιστίνη προβεί σε άγριες σφαγές, τότε μπορεί να εισέλθει στον πόλεμο και η Ιορδανία που το 70% των κάτοικων αποτελείται από Παλαιστίνιους προσφυγές των ετών 1.948 και 1.967 μ.Χ. 

Στην περίπτωση αυτή, το Ισραήλ θα βρεθεί να πολεμάει σε τέσσερα πολεμικά μέτωπα ταυτόχρονα, και στην περίπτωση αυτή μπορεί η κοσμική εθνικιστική Αίγυπτος να του επιτεθεί και αυτή, μαζί ακόμα και με την Σαουδική Αραβία, και να το οδηγήσει σε πολεμική κατάρρευση από τον πόλεμο πολλών μετώπων ταυτόχρονα και την πολεμική υπερπροσπάθεια.

Κάτι που μπορεί να κάνει η Αίγυπτος, με τους εθνικιστές συμμάχους της (π.χ. Αλγερία, Λιβύη του Χάφταν και Σουδάν), τόσο για να υλοποιήσει το κοσμικό εθνικιστικό όραμα του Νάσερ για τον Παναραβισμό, δηλαδή την ενότητα όλων των Αραβικών κρατών, όσο και την για την υλοποίηση του οράματος του Νάσερ για την πλήρη καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.

{ Στην περίπτωση αυτή, θα έχει ξεσπάει ο Εκτός Αραβοϊσραηλινός πόλεμος, μετά από τους πολέμους των ετών 1.948, 1.956, 1.967, 1.973 και 1.982 μ.Χ., στον οποίο κατά του Ισραήλ μπορεί να λάβουν ακόμη μέρος και η Αλ Κάιντα, ο ISIS, όπως και οι υπόλοιποι ισλαμιστές της Συρίας, του Ιράκ και του Σινά, για να μην χάσουν μερίδιο από τα λάφυρα και την «δόξα».

Μπορεί δε το Ισραήλ να βρεθεί απροστάτευτο σε έναν πόλεμο με το Ιράν και την Συρία από τις ΗΠΑ εάν σε αυτές έχει επέλθει χρεωκοπία ή μια τεράστια τρομοκρατική επίθεση ή γεωφυσική καταστροφή που θα μειώσει την πολιτικοί και στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ ή την θέση τους ως παγκόσμια Υπερδύναμη.

Όσο για την Τουρκιά αυτή θα μπορούσε και αυτή να λάβει μέρος σε έναν τέτοιο πόλεμο αν ηγέτης της είναι ακόμα ο ισλαμιστής Ερντογάν, αλλά αν έχει χάσει την εξουσία από τους κεμαλιστές και μη εχθρούς του, τότε πιθανόν η Τουρκιά να μην λάβει μέρος στον πόλεμο αυτό}.

Φυσικά, μπορεί με τον τρόπο αυτό να γίνει και πράξη και το όραμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τόσο για καταστροφή του Ισραήλ, όσο και για την ένωση των μουσουλμάνων (http://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html), ειδικά αν το Ισραήλ κατηγορηθεί δικαίως ή αδίκως ότι κατέστρεψε τα τεμένη του Ομάρ και του Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ ή αν καταστραφούν τα τεμένη της Μέκκας και της Μεδίνας (http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html).

Στην περίπτωση αυτή, το πρώτο σενάριο είναι να εφαρμόσει το πυρηνικό δόγμα Σαμψών, δηλαδή την πλήρη καταστροφή όλων των εχθρών του με πυρηνικά όπλα αν αυτοί κοντεύουν να το καταστρέψουν με ένα νέο «Ολοκαύτωμα» του Χίτλερ ή άλωση και γενοκτονία σαν αυτές του Ναβαχοδονόσορα και του Τίτου.   

Μία άλλη περίπτωση είναι να κινητοποιηθεί η Δύση για να σώσει το Ισραήλ και με αφορμή την προστασία του να εισβάλει στην Μέση Ανατολή για να καταλάβει τα πετρέλαια αυτής της περιοχής προς όφελος της, όπως έκανε παλαιοτέρα τον καιρό της αποικιοκρατίας, για να μην εξαρτάται πια ενεργειακά, οικονομικά και συνάμα πολιτικά από τους Άραβες ή άλλες χώρες (π.χ. την Ρωσία).

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ειδικά εάν οι Άραβες όπως το έτος 1.973 μ.Χ. με αφορμή την βοήθεια της Δύσης στο Ισραήλ στον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ  την κήρυξαν πετρελαϊκό εμπάργκο/πετρελαϊκό κραχ και κάνουν το ίδιο σε έναν νέο πόλεμο Ισραήλ και Αράβων.

(Κάτι που μπορεί να κάνει και το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ σε περίπτωση πολέμου με το Ισραήλ από τα οποία και διακινείται το 40% του πετρελαίου παγκόσμια, δημιουργώντας ένα νέο πετρελαϊκό κραχ σαν αυτό του έτους 1.979 μ.Χ.).

Αυτό θα έχει ειδικά στην ΕΕ την εκδήλωση μίας τεράστιας οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης, την εκτόξευση της ανεργίας (ειδικά σε συνδυασμό με τα μνημόνια και το κορωνοιό), την πτώση των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων (μαζί με τους νέους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που θα κατακλύσουν από τέτοιους πολέμους την ΕΕ).

Και στην συνέχεια την άνοδο στην εξουσία της ΕΕ εθνικιστικών, αντιισλαμικών κυβερνήσεων, ειδικά στην περίπτωση που ο ισλαμικός κόσμος έχει ενωθεί από έναν φανατικό ισλαμιστή ηγέτη (http://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html, http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html) τα οποία ως νέοι «Σταυροφόροι» θα εισβάλουν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Ισραήλ.

Πιθανώς με την αποστολή μίας δήθεν «ειρηνευτικής δύναμης» από την Δύση, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ στις χώρες αυτές, τάχα για την τήρηση της ειρήνης, ενώ το Ισραήλ ίσως ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή ακόμα και στην ΕΕ (ειδικά αν αυτή έχει δημιουργήσει τον ευρωστρατό), για να μην απειλείται πια από τους εχθρούς του και να νιώθει ασφαλές.

Αν δε πριν από έναν τέτοιο πόλεμο ή και μετά για να αποδυναμωθούν οι μουσουλμάνοι πρώτα (http://alophx.blogspot.com/2020/11/1918-2020.html, http://alophx.blogspot.com/2020/09/blog-post.html), η Ρωσία και η Κίνα εισβάλουν και αυτές στην Μέση Ανατολή για να ελέγξουν τα πετρέλαια της, να βοηθήσουν τους συμμάχους τους στην περιοχή να μην καταληφθούν εκ νέου από την Δύση, αλλά και να αποτρέψουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της Δύσης (η Ρωσία), τότε στην περίπτωση αυτή, ένας τέτοιος πόλεμος μπορεί στο τέλος να μετατραπεί ακόμα και σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο}.

Τέλος στις ΗΠΑ μπορεί ίσως και ο Μπάιντεν, αν φέρει και αυτός τις ΗΠΑ στα όρια της καταστροφής, να αναγκαστεί να παραιτηθεί και αυτός από τον στρατό της χώρας να παραιτηθεί και αυτός αν αποκαλυφθεί η τεράστιας έκτασης νοθεία στις Προεδρικές εκλογές του 2.021 μ.Χ. στην χώρα αυτή (http://alophx.blogspot.com/2021/01/1961-2020.html), και να δώσει την εξουσία στον νόμιμο Προέδρο Τραμπ.

Ή και παράλληλα πριν από ένα τέτοιο γεγονός, ο Μπάιντεν, λόγω έξαρσης του αλτσχάιμερ από το οποίο πάσχει ή και άλλες αρρώστιες που έχει, μπορεί να αναγκαστεί να παραιτηθεί και να δώσει την Προεδρία της χώρας στην Καμάλα Χάρις και να αποσυρθεί.

Θα είναι άραγε αυτή η μοίρα των ΗΠΑ; Άγνωστο, αλλά καλό θα ήταν να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ως χώρα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε εάν τέτοιο σενάριο και να διαβαίνοντας μία τέτοια μπόρα να φέρουμε εκ νέου την πατρίδα μας εκ νέου σε ένα στάδιο ακμής και ευημερίας.

 

 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου