Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Η ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ODESSA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ


Η ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ODESSA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ
Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
Ως γνωστόν οι διαβόητες οργανώσεις της ODESSA και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ιδρύθηκαν και οι δύο αμέσως μετά την πτώση δύο πολύ ισχυρών επεκτατικών Αυτοκρατοριών, τις οποίες θαύμαζαν και ήθελαν να αναβιώσουν οι ιδρυτές των οργανώσεων αυτών (ο Φρανσουά Γκενούντ και ο Χασάν Αλ Μπάνα), οι οποίοι τις είχαν επίσης υπηρετήσει οι ίδιοι, είτε ως πράκτορες τους (ο Γκενούντ), είτε ως αξιωματικοί τους (ο Μπάνα).
Έτσι, με την κατάρρευση του Οθωμανικού Χαλιφάτου το 1924 από τον Κεμάλ Αττατούρκ στην Τουρκία, ο μεν Χασάν Αλ Μπάνα, όταν επέστρεψε στην Αίγυπτο ίδρυσε μόλις τέσσερα χρονιά αργότερα την τρομοκρατική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Στόχος της οργάνωσης αυτής, ήταν καταρχάς η πτώση όλων των μη ισλαμικών πολίτικών συστημάτων σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο (π.χ. φιλοδυτικών μοναρχιών, δικτατοριών ή «δημοκρατιών»), με βίαια ή «ειρηνικά» μέσα (π.χ. μέσω «σταδιακής σιωπηλής διείσδυσης» στα πολιτικά κόμματα, τον στρατό και την Δικαιοσύνη των κρατών αυτών, όπως π.χ. έκανε ο Γκιουλέν στην Τουρκία-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_17.html).
Μόλις ο στόχος αυτός θα επιτυγχάνονταν (δηλαδή η εγκαθίδρυση φανατικών ισλαμικών καθεστώτων που θα εφάρμοζαν απολυτά την σάρια σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες), θα ακολουθούσε η ένωση όλων αυτών σε μία κοινή πολιτική οντότητα, το λεγόμενο και «νέο Χαλιφάτο» (http://alophx.blogspot.com/2019/12/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html), υπό την διοίκηση ενός «Χαλίφη» (http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2019/09/blog-post.html).
Αμέσως μετά, το Χαλιφάτο αυτό θα κήρυττε ιερό πόλεμο-τζιχάντ σε όλες της μη μουσουλμανικές χώρες της γης, με στόχο να τις καταλάβει όλες και να εγκαθιδρύσει ένα παγκόσμιο κράτος υπό την ηγερία του, επιβάλλοντας παντού το ισλάμ και την σαρία με την βία, καταστρέφοντας κάθε άλλη Πίστη και κράτος.

Παράλληλα, στην χρονική διάρκεια μέχρι να εγκαθιδρυόταν αυτό το Χαλιφάτο στις ισλαμικές χώρες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/7-8-21.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html), θα στέλνονταν πολλές χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, καθώς και αθώοι προσφυγές (αλλά εχθροί των ηγετών του Χαλιφάτου και της Αδελφότητας) παράνομα στην Δύση κυρίως, (με την δικαιολογία ή την πραγματικότητα ότι έφυγαν από τις χώρες τους μέσω πολέμων).
Και όλα αυτά, με στόχο λόγω της τεράστιας γεννητικότητας των μουσουλμάνων, αυτοί μακροπρόθεσμα να καταστούν πρώτοι πλειοψηφικά στις χώρες αυτές και να τις εξισλαμίσουν, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι δυτικοί δεν έκαναν πολλά παιδιά και ο πληθυσμός τους μειωνόταν.
Επίσης, όταν θα εγκαθιδρυόταν το Χαλιφάτο (αλλά και πιο πριν), πολλοί παράνομοι πυρήνες ισλαμιστών μέσα στους λαθρομετανάστες και τους προσφυγές θα μπορούσαν τόσο να εκτελέσουν τρομοκρατικές ενέργειες κατά εχθρικών για την Αδελφότητα δυτικών κυβερνήσεων και στόχων.
Ενώ όταν θα εγκαθιδρυόταν το Χαλιφάτο και κύλησε πόλεμο στην Δύση (http://alophx.blogspot.com/2017/04/blog-post_30.html), αυτοί οι πυρήνες και οι ισλαμιστές θα αποτελούσαν μία «Πέμπτη Φάλαγγα» εντός της Δύσης, ξεστήνοντας όλους τους μουσουλμάνους της Ευρώπης κατά των μη μουσουλμάνων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, δημιουργώντας παράλληλα και ένα βίαιο εσωτερικό πολεμικό μέτωπο εναντίον τους.
[Εννοείται δε ότι μία τέτοια εξέγερση θα ευνοούσε και τους ακροδεξιούς στην Ευρώπη, αφού θα φούντωνε πλήρως τα αντιισλαμικά αισθήματα των Ευρωπαίων πολιτών και θα εκτόξευε σε τεράστιο βαθμό τα εκλογικά ποσοστά, καθώς και την πολιτική απήχηση τους].
Εννοείται φυσικά, ότι το ίδιο θα συνέβαινε και σε άλλες χώρες με σημαντικές ομάδες μουσουλμάνων, στους οποίους θα προσπαθούσε να διεισδύσει και να ελέγξει άμεσα η Αδελφότητα, π.χ. την Κίνα, την Ινδία ή την Ρωσία.
Για τον λόγο αυτό, θα έπρεπε όλα τα τζαμιά και οι μουφτήδες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και αλλού, να χρηματοδοτούνταν και να ελεγχόταν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα.   
Για την χρηματοδότηση όμως ενός τόσο φιλόδοξου σχεδίου, ο Χασάν Αλ Μπάνα και οι διάδοχοι του θα έπρεπε να έχουν έναν «αστείρευτο πακτωλό χρημάτων», ο οποίος αρχικά προερχόταν από το λαθρεμπόριο, τον λεγόμενο «ισλαμικό φόρο για τους φτωχούς» (δηλαδή το 10% των εσόδων κάθε μουσουλμάνου για τον λόγο αυτό) και μετέπειτα από τα ναρκωτικά ή παροχή αντρών ως μισθοφόρων.

[Επίσης, στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, και τα Αραβικά μοναρχικά, δικτατορικά και κοσμικά καθεστώτα, χρησιμοποίησαν τους ισλαμιστές και την Μουσουλμανική Αδελφότητα κατά του κίνδυνου των κομμουνιστών (http://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html), όπως ακριβώς έκαναν και οι ΗΠΑ με τους ισλαμιστές Μουτζαχεντίν κατά της ΕΣΣΔ (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.html), καθώς το Ισραήλ με την Χαμάς (και αυτή παράρτημα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας) κατά της κοσμικής και εθνικιστικής Φάταχ του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ].
Όμως, η κυριότερη πηγή άπλετων χρημάτων για την Αδελφότητα, τα πάμπλουτα πετρελαιαγωγέ Αραβικά κράτη του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, τα οποία είχαν απελευθερωθεί και ενωθεί πρόσφατα και στα οποία είχαν βρεθεί τεράστιες ποσότητες πετρελαίου (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_4.html) και ήθελαν να επανιδρύσουν και αυτά το Χαλιφάτο (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/08/blog-post_11.htmlhttps://hellenicsunrise2.blogspot.com/2020/01/blog-post_17.html).
Έτσι, τα κράτη αυτά, τα οποία «γοητευτήκαν» από την ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, την χρηματοδοτήσαν αδρά και έκαναν τους ηγέτες και τα μέλη της πράκτορες τους, δίνοντας τους παράλληλα και πολλά χρήματα για να δώσουν σε φτωχούς και άπορους μουσουλμάνους, όπως και για δωρεάν ιατρικές φροντίδες και σπίτια για αυτούς, όχι φυσικά από φιλανθρωπία αλλά για να αποκτήσουν και να στρατολογήσουν νέους οπαδούς.
Επίσης, με τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, η Μουσουλμανική Αδελφότητα ίδρυσε και λειτούργησε, εκτός από νοσοκομεία και σχολεία, και πολλά ισλαμικά κόμματα σε πολλές μουσουλμανικές χώρες (π.χ. το AKP του Ερντογάν στην Τουρκία), ενώ μέλη της Αδελφότητας χρησιμοποιήθηκαν από τις χώρες αυτές και της Δύσης, τόσο ως μισθοφόροι, αλλά και ως Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν κατά ΕΣΣΔ για να αποκτήσουν πολεμική εμπειρία για την συνέχεια (http://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_1.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/11092001-isis-13112015.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_13.html).
[Μπορεί επιπλέον να αναφερθεί ότι σύμφωνα με κάποιους ερευνητές έχει βρεθεί παλαιοτέρα εάν λεπτομερές "σχέδιο" των Αδελφών Μουσουλμάνων (των οποίων μέλος είναι ο ισλαμιστής Ερντογάν, ο οποίος μαζί με την οργάνωση αυτή υποστηρίζει τον ισλαμιστή Σάρατζ στην Τρίπολη), το οποίο παλαιοτέρα είχε ανακαλύψει η Ελβετική αστυνομία, το οποίο δεν ήταν ποτέ μυστικό, αλλά είναι γνωστό ήδη από το 1924, όπως ήταν και τα σχέδια του Χίτλερ στο πολύ γνωστό βιβλίο του «Mein Kampf» (https://odysseiatv.blogspot.com/2019/12/blog-post_36.html).

Συγκεκριμένα, το έτος 1992, οι Αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τους υπεύθυνους της «Salsabil Computer Company» (Αδελφοί Μουσουλμάνοι), αποκαλύφθηκε πλήρως το παγκόσμιο σχέδιο κυριαρχίας των Αδελφών, επειδή τα αποκαλυφθέντα μυστικά σχέδια πρόβλεπαν  την ανατροπή της Αιγυπτιακής κυβέρνησης και μετά ολόκληρου του κόσμου (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), μέσω της «διείσδυσης» σε θεσμούς (συνδικάτα, μέσα ενημέρωσης, δικαστικούς, εκπαίδευση, σχολεία, κοινοβούλιο, στρατό και αστυνομία).

Μια "Ευρωπαϊκή" εκδοχή αυτού του παγκόσμιου σχεδίου με την ονομασία Tamkine/Hakimmya κατασχέθηκε το 2001 στο Λουγκάνο, στο σπίτι ενός εξέχοντος ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και διευθυντή της Taqwa Bank.

Αυτό το σχέδιο κατάκτησης με διείσδυση και υπονόμευση δεν είναι στην φαντασία της ακροδεξιάς ή των «ισλαμόφοβων, ενώ σε αυτό αναγγέλεται ξεκάθαρα στο έγγραφο των προαναφερθέντων Αδελφών, Το Έργο, το οποίο ανακαλύφθηκε από την Ελβετικές υπηρεσίες το 2001 στο σπίτι του επικεφαλής της τράπεζας Al-Taqwa κοντά στο Λουγκάνο, του διάσημου δισεκατομμυριούχου Γιουσέφ Νάντα.

Ο Γιουσέφ Νάντα είναι πολύ υψηλόβαθμου και διεθνής χρηματοδότης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Στο δε έγγραφο αυτό αναφέρεται να πραγματικό σχέδιο διείσδυσης-κατάκτησης των άπιστων κοινωνιών μέσω της ανατροπής των αξιών και του προσηλυτισμού.

Επίσης, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι εξακολουθούν να έχουν έναν σοβαρό οικονομικό χορηγό, ο οποίος έχει το δεύτερο μεγαλύτερο απόθεμα φυσικού αερίου στον κόσμο: Το μικροσκοπικό σε μέγεθος κράτος του Κατάρ, που ενώ έχει μόλις 300.000 κατοίκους, είναι ισοδύναμο σε πλούτο και ενέργεια με την απέραντη σε έδαφος Ρωσία των 150.000.000 κατοίκων.

Το Κατάρ, θεωρείται ο πιο πολύτιμος ο σύμμαχος για το σχέδιο κατάκτησης των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα η χώρα αυτή χρηματοδοτεί την κατασκευή  στα κράτη της ΕΕ εκατοντάδων τζαμιών, ισλαμικών σχολείων και θρησκευτικών κέντρων, τα οποία όπως είναι φυσικό βρίσκονται όλα υπό την ηγεσία μελών της εξτρεμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας (http://alophx.blogspot.com/2019/12/2019_22.html).

Η ίδρυση των Αδελφών Μουσουλμάνων  στην Αίγυπτο από τον  Hasan al Bana το 1928, μπορεί να θεωρηθεί και ως μία αντίθεση στις μεταρρυθμίσεις του Αττατούρκ, έτσι ώστε να μην εισαχθούν και στην Αίγυπτο  αντίστοιχες μεταρρυθμίσεις μετά την τυπική ανεξαρτησία από τους Άγγλους το 1922.

 Οι βασικές αρχές του Αδελφών Μουσουλμάνων  ήταν  οι εξής: (1) Το Ισλάμ ως ολοκληρωτική, οικουμενική κοσμοθεωρία καθορίζει την προσωπική  ζωή του καθενός ατομικά, της κοινότητας  και τη συλλογική πολιτική ζωή, (2) Το κοράνι, η αποκάλυψη του Θεού, ο Προφήτης  και η πρώιμες μουσουλμανικές κοινότητες  είναι η βάση  και το πρότυπο  της ζωής του Μουσουλμάνου, (3) Ο ιερός νόμος (Σαρία)  είναι το πρότυπο των σύγχρονων μουσουλμανικών  κοινωνιών, (4) Η απομάκρυνση  από το Ισλάμ και  η στήριξη των δυτικών προτύπων  είναι τα αίτια της παρακμής του Ισλάμ από κάθε άποψη, (5) Επιστήμη και τεχνολογία να αξιοποιούνται, αλλά σε ισλαμικά πλαίσια, όχι σε εξάρτηση από δυτικά πρότυπα, να αποφεύγεται ο εκδυτικισμός και  η εκκοσμίσκευση της  κοινωνίας,  (6) Το τζιχάντ, ο ιερός  πόλεμος είτε ως πάλη κατά του εαυτού για την ηθική τελείωση είτε ως αμυντικός πόλεμος  κατά τη διάδοση του Ισλάμ, είναι το μέσο για την επιτυχή ισλαμοποίηση της κοινωνίας και του κόσμου. 
Από την Αίγυπτο η ιδεολογία των Αδελφών Μουσουλμάνων διαχύθηκε και σε άλλες χώρες, αρχικά στην Παλαιστίνη, που τελούσε τότε υπό αγγλική εντολή. Οι συγκρούσεις Παλαιστινίων  και Εβραίων εποίκων   ευνοούσαν την διάδοση τέτοιων απόψεων, ο μουφτής των Ιεροσολύμων, al Husseini, ανήκε στους Αδελφούς Μουσουλμάνους, εξορίστηκε από τους Άγγλους και κατέφυγε στο Βερολίνο.
Την ριζοσπαστικοποίηση των Αδελφών Μουσουλμάνων προώθησε στη δεκαετία το 1950 ο Sayyid Qutb  ο οποίος, με βάση την εμπειρία του  από  τις Ηνωμένες Πολιτείες, μίλησε για την ηθική παρακμή της Δύσης , καταδίκασε την  δήθεν προσωπική ελευθερία  στον δυτικό καπιταλισμό των μονοπωλίων, την υλιστική δυτική αντίληψη της ευδαιμονίας, προπαγάνδισε την ανάγκη αναγέννησης του  Ισλάμ, που επαγγέλλεται την κοινωνική δικαιοσύνη, και δικαιολόγησε τη χρήση βίας κατά των απίστων αποικιοκρατών. Είναι  προφανές πως με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους τέθηκαν οι βάσεις ενός ισλαμικού φασισμού (https://www.ethnos.gr/istoria/82394_plisiazei-telos-toy-erntogan-i-diadromi-apo-ton-kemal-mehri-ton-soyltano).    
Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ο χρυσός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αμέσως μετά την λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου εξαφανίστηκε. Λέγεται ότι τον άρπαξαν οι Γερμανοί σύμμαχοι τους, όπως ακριβώς έκανε ο λαός αυτός και με τον χρυσό των λαών που κατέλαβαν στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αυτή ζητούσε από αυτόν εδαφικά ανταλλάγματα, προκειμένου να βρεθεί «εμφανώς» στο πλευρό του στον πόλεμο αυτό (https://www.triklopodia.gr/h-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%b4%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84/).
Όμως παράλληλα, προσφέρθηκε να «διευκολύνει από ευγένεια» τον Χίτλερ και να αποθηκεύσει στις τράπεζες της σημαντικό μέρος του κλεμμένου χρυσού των Ελλήνων, των Εβραίων, καθώς και των άλλων υπόδουλων στους Γερμανούς λαών της Ευρώπης (https://www.tovima.gr/2008/11/24/opinions/i-agkyra-to-xrwmio-kai-o-xrysos-twn-ebraiwn/), όπως έκανε και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και η Γερμανία με τον δικό της χρυσό].

Από την πλευρά του, ο Γκενούντ, ο ηγέτης της ODESSA (αλλιώς γνωστή και ως «DIE SPINNE» που σημαίνει «Η Αράχνη»), εξασφάλισε την χρηματοδότηση της οργάνωσης του από τα κλεμμένα χρήματα, καθώς και το χρυσαφί και τα διαμάντια των Ευρωπαϊκών λαών, τα οποία οι Ναζί πριν την οριστική ήττα τους το 1945, είχαν «ασφαλίσει» σε απόρρητους λογαριασμούς της Ελβετίας (της οποίας ο Ελβετός Γκενούντ ήταν μέτοχος), της Ισπανίας, καθώς και της Αργεντινής.
Όμως, εξίσου σημαντική για την χρηματοδότηση της οργάνωσης αυτής ήταν η λεγομένη Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS-http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html), στην οποία είχαν επίσης οι Ναζί πριν την ήττα τους φυγαδεύσει μεγάλο μέρος του λεηλατημένου πλούτου των κατεχομένων από τους Γερμανούς κρατών της Ευρώπης, αλλά και μεγάλο μέρος από το χρυσαφί του ίδιου του Γερμανικού κράτους.
Επίσης, η οργάνωση αυτή, χρηματοδοτήθηκε και αυτή από το λαθρεμπόριο οπλών, μετέπειτα ναρκωτικών (σε συνεργασία με την μαφία), ενώ πολλοί πρώην ναζιστές αξιωματούχοι που είχαν διαφύγει μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από την Ευρώπη, έγιναν μισθοφόροι σε διάφορα κράτη, ενώ η οργάνωση αυτή χρηματοδότησε πράξεις ακροδεξιών τρομοκρατών στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο (κυρίως κατά του Ισραήλ σε Παλαιστίνη ή των Γάλλων στην Αλγερία)
Τέλος, μέλη της οργάνωσης της ODESSA συνεργάστηκαν στην ίδρυση της GLADIO από τις ΗΠΑ (http://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html), καθώς και κατά της ΕΣΣΔ στον Ψυχρό Πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.ht, ml http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_7.html).
Στόχος της οργάνωσης αυτής, η οποία ιδρύθηκε το 1944, έναν μόλις χρόνο πριν την οριστική ήττα των Ναζί από Γερμανούς βιομήχανους και μέλη του Ναζιστικού κόμματος και των SS, χωρίς μάλιστα αυτό να είναι εν γνώσει του Χίτλερ (http://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html), ήταν καταρχάς η διαφυγή σημαντικών πολίτικων στελεχών των Ναζί και των «Ευρωπαϊκών λάφυρων» που αυτοί είχαν αρπάξει σε «ουδέτερα τραπεζικά κράτη», προκειμένου τα χρήματα αυτά να διασφαλιστούν εκεί.
Εν συνέχεια, από τον πλούτο αυτό, από θα χρηματοδοτούνταν τα σχεδία για την σταδιακή επαναφορά του ναζιστικού κόμματος στην ηγεσία της Γερμανίας (με άλλο όνομα), είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω πραξικοπημάτων (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html).
Παράλληλα, με τα χρήματα αυτά (δηλαδή του κλεμμένου από τους Ναζί πλούτου των Ευρωπαϊκών κρατών), θα χρηματοδοτούνταν και η επανάναπτυξη και εκ νέου μετατροπή της Γερμανίας σε οικονομική κυρίως Υπερδύναμη.

(Κάτι που όντως έγινε και η Γερμανία, κυρίως χάρις στον κλεμμένο πλούτο της Ευρώπης, τα Αμερικανικά δάνεια στον Ψυχρό Πόλεμο, την μη πληρωμή πολεμικών αποζημιώσεων, καθως και ότι δεν ξόδευε πολλά χρήματα για τις αμυντικές δαπάνες στον Ψυχρό Πόλεμο και τα έδινε στην κοινωνική πολιτική. Αυτό είναι το υποτιθέμενο δήθεν «Γερμανικό θαύμα», το οποίο στην πραγματικότητα επιτεύχθηκε με τα κλεμμένα χρήματα των Ευρωπαϊκών λαών και «δανεικά» από τις ΗΠΑ).
Εν συνεχεία, θα ακολουθήσε η ίδρυση ενός Δ’ Γερμανικού, κυρίως οικονομικού αυτή την φορά Ράιχ στην Ευρώπη, ελεγχόμενο και πάλι από την Γερμανία, αλλά όχι πλήρως Γερμανικό από το Γ’ Ράιχ αυτή την φορά, κάτι που όντως συνέβη στις μέρες μας, με την ίδρυση της Γερμανοκρατούμενης και όχι απολυτά αυτή την φορά πλήρως Γερμανικής (υπάρχουν π.χ. και οι Γάλλοι-Γαλλογερμανικός Άξονας) της ΕΕ (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html).
[Φυσικά, για τον στόχο της εγκαθίδρυσης του Δ’ Ράιχ στην ΕΕ, η ODESSA προέβη στην χρηματοδότηση πολλών ναζιστικών, φασιστικών και εθνικιστικών κομμάτων στην ΕΕ, ακόμα και αποσχιστικών σε κάποιες χώρες ενάντιες στην Γερμανία, έτσι ώστε αυτές να αποδυναμωθούν και αυτή να τις νικήσει με τον τρόπο αυτό χωρίς να χρειαστεί να τις πολεμήσει κανονικά].
Όλα αυτά τα σχεδια των Ναζί, δεν αποτελούν φαντασία ή συνωμοσιολογία, αλλά δοθήκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ιδίας της CIA, με την ονομασία «Red House Report», με έτος εγγραφής το 1944, από έναν Γάλλο κατάσκοπο των ΗΠΑ που κατάφερε να πάρει την χρονιά αυτή μέρος στην κρυφή αυτή διάσκεψη των Ναζί, παριστάνοντας τον δήθεν Γερμανό αξιωματούχο.
[Έγινε δε και μια αποτυχημένη προσπάθεια εγκαθίδρυσης του σχεδίου αυτού στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στην Γερμανία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html)].
Κάποιοι δε υποστηρίζουν, ότι σε περίπτωση πλήρως του Δ’ Ράιχ στην ΕΕ, θα ακολουθούσε η προσπάθεια εγκαθίδρυσης τέτοιων καθεστώτων σε όλες τις χώρες της Δύσης σε παγκόσμια κλινικά (σε Ευρώπη και Αμερική), κάτι που θα οδηγούσε τελικά στην δημιουργία του λεγομένου και «Western Imperium» (https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Reich).
Το δε κράτος αυτό, υπό την ηγεσία ενός «νέου Φύρερ», θα κυρτέ τον πόλεμο στις άλλες χώρες που δεν υπαγόταν στην κυριαρχία του και θα τις κατακτούσε, εγκαθιδρύοντας με τον τρόπο αυτό την πρώτη απολύτως παγκόσμια Αυτοκρατορία.    

Μετά δε το πέρας του Ψυχρού Πολέμου, κατά την διάρκεια του οποίου η ODESSA και η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεργάστηκαν μεταξύ τους, αλλά και με την Δύση, κατά του κοινού σε όλους εχθρού τους, της ΕΣΣΔ, στράφηκαν αμέσως μετά και οι δύο κατά του πρώην συμμάχου τους, των ΗΠΑ (http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html).
Έτσι, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, μελέτησε το πως ειχε πέσει η ΕΣΣΔ στον Ψυχρό Πόλεμο (με το να έχει μόνιμα την οικονομία της σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας, να δίνει το μεγαλύτερο μέρος του ΑΕΠ της στις πολεμικές δαπάνες, αντί στους πολίτες της που πεινούσαν και στην ανάπτυξη της οικονομίας και της τεχνολογίας της, καθως και να πολεμά και να σπαταλά πόρους και στρατό σε πολλούς πολέμους στο εξωτερικό).
Και αποφάσισε στην συνέχεια να χρησιμοποιήσει το ίδιο ακριβώς μοντέλο και στις ΗΠΑ:
Δηλαδή, η Αδελφότητα, διάμεσου μίας από τις πολλές ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις που είχε δημιουργήσει, της Αλ Κάιντα του διαβόητου Μπιν Λάντεν, αποφάσισε να εκτελέσει ένα πολύ εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα στο κεντρο των ίδιων των ΗΠΑ.
{ Ένας από τους κυριότερους καθηγητές που επηρέασαν πολύ τον Μπιν Λάντεν ως έφηβο στο Πανεπιστήμιο, ήταν ο Παλαιστινιακής καταγωγής Αζάμ, ο οποίος ήταν μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και φανατικός υποστηρικτής του πανισλαμισμού.
[Ο δε Μπιν Λάντεν, όταν σπούδαζε είχε ως καθηγητές το μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Αμπντουλάχ Αζάμ, Ιορδανοπαλαιστινιακής καταγωγής, όσο και τον Μοχάμεντ Κουτμπ, τον αδερφό του Σάγεντ Κουτμπ, τον δεύτερο ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά τον Χασάν Αλ Μπάνα.
Ο Αζάμ ίδρυσε με τον Λάντεν το ΜΑΚ 1984 για να στέλνει πολεμιστές ως μουτζαχεντίν και πολεμοφόδια στους Αφγανούς στον αγώνα τους κατά των Σοβιετικών, ενώ υστέρα απο παρότρυνση και υποδείξεις του Αζάμ ο Λάντεν ίδρυσε με βάση τις οδηγίες του Αζάμ την Αλ Κάιντα.
Όμως, το 1989, οι δύο τους συγκρούστηκαν το 1989 για το ποια οργάνωση θα διέταζε την άλλη και τότε ο Αζάμ δολοφονήθηκε μυστηριωδώς και ο Λάντεν έγινε απολυτός ηγέτης και των δύο αυτών οργανώσεων.
Μετά τον Αζάμ ο Λάντεν έπεσε υπό την επιρροή του Αμπντ Αλ Ραχμάν και μετά του Ζαουάχρι, μέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και διάδοχου του Μπιν Λάντεν στην ηγεσία της Αλ Κάιντα μετά τον θάνατο του.

Ο Μπιν Λάντεν και ο Ζαουάχρι ήταν σαλαφιστές αν και Ουαχαμπίτες, και ήταν υπέρ της ένωσης των μουσουλμάνων ανεξάρτητου δόγματος (σουνίτες, σιίτες), για να πολεμήσουν μαζί την Δύση, χωρίς να κοιτούν τις οποίες δογματικές διάφορες, κάτι που απορρίπτει απόλυτα ο φανατικά σουνιτικό ISIS, ο οποίος θέλει να αφανίσει κάθε “αιρετικό”, μετριοπαθή μουσουλμάνο ή άπιστο επί γης.  
Για τον Λάντεν, οι ισλαμιστές θα έπρεπε να συνεργάζονται ακόμα και με τους εχθρούς τους προσωρινά και όσο τους συνέφερε, όπως έπραξε ο Μωάμεθ όταν μαζί με Εβραίους κατέλαβε την Μέκκα και υστέρα στράφηκε εναντίον τους, και για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος συνεργάζονταν λέγεται και με την σιιτική Χεζμπολάχ.
Για τον Ζαουάχρι και τον Λάντεν ανώτατος ηγέτης τους ήταν ο Αφγανός πολέμαρχος μουλάς Ομάρ, ο οποίος το 1996 αυτοανακηρύχθηκε Υπέρτατος Ηγέτης των Πιστών και όχι ο Μπαγκάντι του ISIS.
Επίσης και ο Ζαουάχρι, ο συνεργάτης και μετέπειτα διάδοχος του Μπιν Λάντεν στην ηγεσία της Αλ Κάιντα, είναι επίσης μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο].
Πολλοί επίσης από τους καθηγητές του Μπιν Λάντεν ήταν είτε συνεργάτες, είτε φίλοι, είτε μαθητές πρώην Ναζί που είχαν διαφύγει από την Ευρώπη με την βοήθεια της ODESSA, είτε ακόμη και αρκετοί από τους Ναζί αυτούς αξιωματούχους οι οποίοι κατέφυγαν σε πολλά αυταρχικά ή δικτατορικά κράτη της Μέσης Ανατολής για να σωθούν (π.χ. στην Σαουδική Αραβία-http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis_12.html, την Αίγυπτο ή την Συρία).
Ο δε Μπιν Λάντεν ειχε πει ότι: «θα αποκτήσουμε πυρηνικά όπλα και τότε θα τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον των ΗΠΑ και των άλλων εχθρών μας (π.χ. Ρωσία, ΕΕ, Ινδία, Ισραήλ, Κίνα)» (Όπως ακριβώς και Γκεβάρα έλεγε ότι πολύ θα ήθελε τα πυρηνικά που είχαν εγκαταστήσει οι Σοβιετικοί στην Κούβα, πολύ θα ήθελε να τα ρίξει στις ΗΠΑ!!!).
Το ίδιο είπε και ο Λάντεν για χρήση ακόμα και «βρώμικων βομβών», βιολογικών ή χημικών οπλών κατά των ΗΠΑ, της Δύσης και των άλλων εχθρών τους (http://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post_3.html).
Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ο λεγόμενος και «πάππους» και πραγματικός ιδρυτής του Χαλιφάτου, αν και ο ίδιος δεν πήρε ποτέ τον τίτλο του Χαλίφη ήταν ο Αλ Ζαρκάουι, ο οποίος θαύμαζε πολύ και ήθελε να μοιάσει στον σκληρό και αδίστακτο χαρακτήρα των Νουρεντίν και Σαλαντίν και όπως εκείνοι να ενώσει και αυτός όλο τον Αραβικό και ισλαμικό κόσμο υπό την ηγεσία του.

Ο δε πρώτος «Χαλίφης» το 2014 του ISIS Μπαγκάντι, αν και φανατικός σουνίτης ο ίδιος, ισχυρίζονταν ότι καταγόταν από τους Κουραίτες, την φυλή καταγωγής του Μωάμεθ (τον εγγονό του Μωάμεθ Χουσεΐν από τον Αλί, καθώς και τον 10ο και 11ο σιίτης Ιμάμη), έτσι ώστε να γίνει αποδεκτός όχι μόνο από τους σουνίτες με τον τίτλο αυτό, αλλά και από όσους πιστεύουν ότι η διαδοχή στο Χαλιφάτο θα πρέπει να γίνεται μόνο από τα μέλη της οικογένειας του Μωάμεθ (τους σιίτες).
[Εδώ μπορεί να ειπωθεί, ότι τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογενείας της Σαουδικής Αραβίας, όσο και οι μονάρχες της Ιορδανίας, οι μονάρχες του Μαρόκου, οι πρώην μονάρχες της Αλγερίας, της Λιβύης και της Υεμένης, ισχυρίζονται ότι κατάγονται από τον προφήτη των Αράβων Μωάμεθ.

Έτσι, αυτό καθιστά ακόμα και αυτούς ως πιθανούς «υποψήφιους Μαχντί», οντάς όλοι τους σύμφωνα με τις «προφητείες του ερχομού του», έχοντας την «σωστή καταγωγή», και κάποιοι ακόμα και το «σωστό όνομα» (το Μωάμεθ σύμφωνα με κάποιες από τις «προφητείες» αυτές-http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html), όπως π.χ. στις μέρες μας ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ή ο Μοχάμεντ ο ΣΤ’ Μαρόκου].
Ο Μπαγκάντι, εξόντωσε όταν ανέλαβε την ηγεσία του ISIS όλους τους αντίπαλους στον ίδιο αξιωματικούς από την οργάνωση αυτή, όπως ακριβώς και ο Σαντάμ Χουσεΐν όταν ανέλαβε την εξουσία έπραξε το ίδιο με τους αντίπαλους στον ίδιο αξιωματικούς.
Το δε Αραβικό κράτος, όπως και η ισλαμική GIA στην Αλγερία, η Σαχάμπ στην Σομαλία, η AQAP στην Υεμένη, ο ISIS στην Μεσοποταμία (Συρία και Ιράκ) και στην Λιβύη, το ισλαμικό κράτος του Μαλί, ενώ στην αρχή φαίνονταν ως “σωτήρες” για τους πληθυσμούς των κρατών αυτών, σύντομα, λόγω του θρησκευτικού φανατισμού και της βαρβαρότητας τους, τους έστρεψαν εναντίον τους και οποίος τους απάλλασσε από τους ισλαμιστές φαινόταν υστέρα από την καταπίεση των λαών αυτών ως “σωτήρας”.
[Έτσι οι ισλαμιστές παντού επέβαλαν με την βία την σαρία, εξόντωσαν τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους, τους αλλόθρησκους, ή τους “αιρετικούς”, πάρα τις συμβουλές του Μπιν Λάντεν και άλλων ισλαμιστών ηγετών για “επιείκεια” αρχικά, μείωση της φορολογίας και να μην έχει μονοπώλιο το κράτος στις επιχειρήσεις και άρα όχι εθνικοποιήσεις-μάλλον ο ίδιος τα έλεγε αυτά οντάς και ο ίδιος επιχειρηματίας και θα ήταν πολύ δύσκολο να εθνικοποιηθεί η περιουσία του και να δοθεί σε άλλους μουσουλμάνους)].
Έτσι ακριβώς έγινε και με τον φανατικό ισλαμιστή Μόρσι και την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο όταν ανέλαβε την εξουσία και φέρθηκε τυραννικά, έτσι ώστε όταν ο Σίσι με πραξικόπημα έριξε τον Μόρσι, φαίνονταν στον πληθυσμό της Αίγυπτου που πέρασε τα πάνδεινα απο τον Μόρσι και τους αδελφούς μουσουλμάνους ως “σωτήρας”, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον ισλαμιστή και επίσης μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητάς Σάρατζ στην Λιβύη, η τυραννία του οποίου έκανε στον λαό τον Χάφταρ “σωτήρα” του (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%85%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83/)}.
Το χτύπημα αυτό πίστευε η οργάνωση ότι θα ήταν τόσο εξοργιστικό για τις ΗΠΑ και την Δύση, έτσι ώστε αυτή θα εισέβαλε για εκδίκηση στην Μέση Ανατολή, κάτι που μακροπρόθεσμα θα την αποδυνάμωνε, όπως την ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν, και θα οδηγούσε σταδιακά και στην κοινωνικοοικονομική καταστροφή και κατάρρευση της Δύσης.

Η δε εισβολή αυτή θα οδηγούσε στην συνέχεια στην οργή ολων των μουσουλμάνων κατά των δυτικών, οι οποίοι θα ξεσηκώνονταν και θα έριχναν τις δυτικόφιλες διεφθαρμένες ηγεσίες τους, και θα εγκαθίδρυαν παντού ισλαμικά κράτη, τα οποία θα ενώνονταν στην συνέχεια σε ένα ενιαία ισλαμικό Χαλιφάτο (http://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_73.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_21.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_10.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_15.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html), στο οποίο θα επιβαλλόταν ο νομός της σαρίας.
Για την εφαρμογή του σχεδίου αυτού, συναντήθηκαν λίγο πριν τις επιθέσεις, και έδωσαν χρήματα για την εκτέλεση τους, μέλη της Αλ Κάιντα και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καθως και μέλη της Al Taqwa Bank, ιδρυτικά μέλη της οποίας ήταν ο Γιουσέφ Νάντα, καθώς και ο Φρανσουά Γκενούντ με τον Άλμπερτ Χούμπερ. 
Όμως, ηγέτης της ODESSA την περίοδο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτέμβριου, ήταν όχι ο Γκενούντ, ο οποίος αυτοκτόνησε με ευθανασία σαν τον Χίτλερ που τόσο θαύμαζε το 1996, αλλά ο Άλμπερτ Χούμπερ.
Ο οποίος ήταν επίσης Ελβετός μαθητευόμενος, προστατευόμενος και διάδοχος του Γκενούντ στην ηγεσία της ODESSA, ο οποίος ασπάστηκε το ισλάμ και πηρέ το όνομα Άχμεντ, όπως ακριβώς έκανε και ο Γκενούντ πριν από αυτόν, μία θρησκεία την οποία θαύμαζε πολύ και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ (http://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html).
[Με τον θάνατο του Χούμπερ, την ηγεσία της οργάνωσης, λέγεται ότι ανέλαβε η Γκουντρούν Μπουρβίτς Χίμλερ, η κόρη του διαβόητου Χάινριχ Χίμλερ και ηγέτη της Γκεστάπο και των SS, η λεγομένη και «μαύρη πριγκίπισσα», η οποία διεύθυνε το υπο-παράρτημα ODESSA στην Γερμανία, την Stille Hilfe (https://en.wikipedia.org/wiki/Stille_Hilfe), ενώ μετά τον θάνατο και αυτής, σημαντικό ρολό λέγεται ότι παίζει στην ηγεσία της οργάνωσης η Έντα Γκαίρινγκ, η κόρη του διαβόητου Υπουργού Αμύνης του Χίτλερ, Χέρμαν Γκαίρινγκ].
Οι δε ηγέτες της ODESSA, πίστευαν και αυτοί ότι με ένα τόσο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Δύσης, και την εισβολή αυτής στην Μέση Ανατολή, με τις τρομοκρατικές επιθέσεις αντιποίνων των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Δύση, την παγκόσμια οικονομική κρίση που διαφαίνονταν τότε ότι θα έρθει, καθώς και με κύματα λαθρομεταναστών και προσφύγων σε αυτή, θα ενδυναμωνόταν εκλογικά όλα τα ακροδεξιά, αντιευρωπαϊκά, αντιισλαμικά κόμματα παγκόσμια στην Δύση.
Τα οποία στην συνέχεια θα κατάφερναν μεσοπρόθεσμα να καταλάβουν την ηγεσία στις χώρες τους, να συμμαχήσουν μεταξύ τους, και με τον τρόπο αυτό να υλοποιήσουν τα σχέδια της ODESSA. Αυτός ήταν και ο λόγος που χρηματοδότησαν την τρομοκρατική αυτή επίθεση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, προσβλέποντας σε οφέλη, καθώς και στην τελική υλοποίηση του σχεδίου τους.

Επίσης, την ODESSA και την Μουσουλμανική Αδελφότητα τις ένωνε το μεγάλο μίσος τους κατά του Ισραήλ, της Δύσης, καθώς και των κατά τους ιδίους διεφθαρμένων δυτικών δημοκρατιών, όπως και η κοινή θέληση τους για την πλήρη καταστροφή αυτών.
Εν τελεί, το σχέδιο αυτό των δύο αυτών οργανώσεων ήταν επιτυχές μεσοπρόθεσμα, αφού όντως οι δυτικοί εισέχαν επί Μπους του Νεότερου στην Μέση Ανατολή το 2001 και το 2003 (στο Αφγανιστάν και το Ιράκ), όντως οι μουσουλμάνοι εξοργίστηκαν με την επίθεση αυτή, πράγματι επήλθε το 2008 παγκόσμια οικονομική κρίση, οι ΗΠΑ και η Δύση πραγματικά αποδυναμωθήκαν μακροπρόθεσμα οικονομικά και στρατιωτικά με την εισβολή τους στην Μέση Ανατολή.
Και πράγματι, στην συνέχεια, το 2011, ξεκίνησε λόγω πολλών αιτών (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html), η λεγομένη «Αραβική Άνοιξη» σε πολλές Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής, στην οποία πολλά Αραβικά δικτατορικά καθεστώτα έπεσαν από τις λαϊκές μάζες που κινητοποίησε η Μουσουλμανική Αδελφότητα (με την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ).
Και στην συνέχεια, ισλαμικά κόμματα κατέλαβαν την εξουσία σε πολλές από τις χώρες αυτές (π.χ. σε Αίγυπτο, Υεμένη, Τυνησία, Λιβύη), όμως η καταπιεστική πολιτική που ακολούθησαν στους λαούς τους, καθως και έναντι των αλλοθρήσκων και των εθνικών μειονοτήτων της χώρας τους, οι σφαγές που διέπραξαν (σαν αυτούς του ISIS στην Μεσοποταμία), και η βίαιη προσπάθεια τους για επιβολή σαρίας, έστρεψαν τους λαούς τους εναντίον τους πλειοψηφικά.
[Στον ISIS της Μεσοποταμίας (Συρία και Ιράκ), δήλωσαν πίστη πολλές ισλαμικές οργανώσεις παγκόσμια, όπως π.χ. στην Νιγηρία (η Μπόκο Χαμάμ), την Σομαλία (η Σαχάμπ), στον Νίγηρα, στο Σουδάν, στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στην Υεμένη, την Αλγερία, την Ινδονήσια, στις Φιλιππίνες, στην Τσετσενία, το Κασμίρ και το Ξιν Γιανγκ.
Και όλα αυτά ύστερα από διαταγές των αφεντικών τους στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, των οποίων οι ηγέτες και μεγαλύτερο μέρος των ισλαμικών αυτών οργανώσεων είναι μέλη, ενώ ως γνωστόν η Αδελφότητα, ελέγχεται πλήρως και στηρίζεται πολιτικά και οικονομικά από το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html), αλλά και την Τουρκία, της οποίας ο ηγέτης, ο Ταγίπ Ερντογάν είναι και αυτός μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι ο νέος αρχηγός του ISIS (του στρατιωτικό παράρτημα δηλαδή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας), ο Αμίρ Μοχάμαντ Άμπντελ Ραχμάν αλ Μάουλα αλ Σάλμπι, είναι Τουρκεμένος (Τουρκογενής δηλαδή) στην καταγωγή, όπως Τούρκοι είναι και αλλά γνωστά μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ηγετών κρατών ή πόλεων, όπως π.χ. ο Ερντογάν, ο Σάρατζ κ.λ.π.].

Και στην συνέχεια οι ισλαμιστές ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έπεσαν είτε με εξεγέρσεις και επαναστάσεις των λαών τους εναντίον τους, είτε με εμφυλίους πολέμους, είτε με πραξικοπήματα, είτε με εξωτερικές εισβολές.
Οι οποίες στηρίχτηκαν όπως και πολλά από τα πραξικοπήματα από τις Μεγάλες Δυνάμεις της Δύσης, αλλά και από τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ινδία, το Ισραήλ, καθως και την Ρωσία, οι οποίες θα κινδύνευαν από την επιβολή παντού ισλαμικών καθεστώτων και την ένωση τους σε ένα «παγκόσμιο Χαλιφάτο» (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html).
Τελικά, στις μέρες μας, η δημοτικότητα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των κομμάτων της, εξαιτίας των βαρβαροτήτων που διέπραξαν τα μέλη της, έχει σημειώσει ραγδαία πτώση σε όλη την Μέση Ανατολή (http://alophx.blogspot.com/2019/12/2019_22.html).
Σε αυτό συνέβαλαν και οι απειλές των ΗΠΑ του αντιισλαμστή Τραμπ στην Σαουδική Αραβία το 2016, ότι αν δεν σταματούσε την χρηματοδότηση της Αδελφότητας και της ισλαμικής τρομοκρατίας, οι ΗΠΑ θα έβγαζαν στο φως την εμπλοκή της χώρας αυτής στην διοργάνωση των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου και θα την βομβάρδιζαν.
Οι Σαουδάραβες έσπευσαν τρομοκρατημένοι να υπακούσουν τις εντολές των ΗΠΑ (http://alophx.blogspot.com/2017/11/n.html), ενώ παράλληλα, όπως και να παραγγείλουν από τις ΗΠΑ οπλικά συστήματα εκατοντάδων δις δολαρίων για να τις εξευμενίσουν, ενώ κατήγγειλαν ότι για όλα όσα έγιναν ευθυνόταν μόνο το Κατάρ (http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_83.html), οι ίδιοι ήταν αθώοι, προκειμένου να ρίξουν μόνο σε αυτό το κράτος όλη την ενοχή και να αποσείσουν από πάνω τους κάθε υποψία.
[Στην αλλαγή αυτή της πολιτικής τους στάσης, οι Σαουδάραβες είχαν και την βοήθεια της λεγόμενης και «Μικρής Σπάρτης» (https://www.ethnos.gr/kosmos/85111_mohament-mpin-zagent-o-panishyros-seihis-poy-stirizei-ton-haftar-kai-exorgizei-tin), δηλαδή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, των οποίων πολίτες, όπως και της Σαουδικής Αραβίας επίσης έλαβαν μέρος τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Συνέπεια των γεγονότων αυτών και το κράτος αυτό, όπως και η Σαουδική Αραβία, στράφηκε με μανία κατά των πρώην προστατευόμενων από το ίδιο ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων (π.χ. Αλ Κάιντα, Μουσουλμανική Αδελφότητα) και των κρατών που τις υποστήριζαν (π.χ. το Κατάρ και την Τουρκία), ήδη από το 2001 (αντί από το 2016 που «έκανε στροφή» η Σαουδική Αραβία-http://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html).

Και όλα αυτά, προκειμένου να εξευμενίσει τις ΗΠΑ και τηρεί απαρέγκλιτα την αντιισλαμικά αυτή πολιτική του από τότε, ενώ μαζί με την Σαουδική Αραβία πολέμησε στην Υεμένη και βοήθησε σημαντικά (πολιτικά και οικονομικά) στον κοσμικό Στρατάρχη Σίσι στην άνοδο του στην εξουσία της Αίγυπτου και στην πτώση της ανηλέως τυραννικής και φανατικής ισλαμικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας του Μόρσι (https://www.ethnos.gr/kosmos/85111_mohament-mpin-zagent-o-panishyros-seihis-poy-stirizei-ton-haftar-kai-exorgizei-tin).
Στις μέρες μας, το ίδιο κράτος βοηθά αφειδώς τον κοσμικό Στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη έναντι στην ισλαμική δήθεν «κυβέρνηση της Τρίπολης του (τουρκικής καταγωγής και μέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Σάρατζ, όπως και του ισλαμιστή Προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν (επίσης μέλους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας) και του Κατάρ (τον «επίσημο και απόλυτο χορηγό» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας) που τον στηρίζουν οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν προ ημερών στον ιστότοπο του αμερικανικού περιοδικού Forbes, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσφέρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπλα, οπλικά συστήματα και πυρομαχικά «αξίας μεγαλύτερης των 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά την τελευταία δεκαετία», μεταξύ αυτών αεροσκάφη τύπου F-16, ελικόπτερα Apache, χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα, δεκάδες χιλιάδες βόμβες κ.ά.
«Παρά το μικρό μέγεθος της χώρας του με τους λιγότερους από ένα εκατομμύριο πολίτες» (όπως και το αντίπαλο με το ίδιο κράτος του Κατάρ), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «έχουν υπό την επίβλεψή τους περισσότερα από 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε κρατικά επενδυτικά ταμεία και διοικούν έναν στρατό που είναι καλύτερα εξοπλισμένος και καλύτερα εκπαιδευμένος από κάθε άλλον στην περιοχή πέρα από εκείνον του Ισραήλ» (https://www.ethnos.gr/kosmos/85111_mohament-mpin-zagent-o-panishyros-seihis-poy-stirizei-ton-haftar-kai-exorgizei-tin)].
{Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι το Κατάρ έχει εξαγοράσει όλες σχεδόν οικονόμες της Δύσης και ελέγχει πολλά πολιτικά κόμματα της, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά, καθως και πολλά μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, τα οποία είναι όλα υπέρ της λαθρομετανάστευσης (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2020/01/blog-post_90.html).
Επίσης, χρηματοδοτεί αδρά δουλεμπορικές ΜΚΟ που φέρνουν παράνομα, σαν σκλάβους στην ουσία λάθυρο και πρόσφυγες σε ΕΕ σαν Σόρος (http://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html), για να ισλαμοποίηση μακροπρόθεσμα Ευρώπη μέσω γεννήσεων, χρηματοδότει ισλαμικά κόμματα ίδρυση σε ΕΕ, τα τζαμιά και ιμάμηδες Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καθως και «εκθέσεις ΜΚΟ» για δήθεν «καταπίεση» αυτών}.
Στην Δύση αντίστοιχα, η «Αραβική Άνοιξη», η οικονομική κρίση, οι ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις, η άνοδος του ISIS (και αυτή η οργάνωση ιδρύθηκε από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και χρηματοδοτήθηκε από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία), όπως και η μεγάλη λαθρομεταναστευτική και προσφυγική κρίση του 2015, οδήγησε στην άνοδο στην ηγεσία πολλών κρατών της πολλών αντιισλαμικών, αντιευρωπαϊκών και ακροδεξιών, εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων, κυρίως στην ΕΕ.

Αυτό ήταν κάτι που συνέφερε και τις Μεγάλες Δυνάμεις που είχαν συμφέρον από την διάλυση της Γερμανοκρατούμενης πια ΕΕ (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html), των ΗΠΑ και της Ρωσίας, αλλά και τα μέλη της ODESSA, τα οποία ήθελαν μεσοπρόθεσμα να ανεβάσουν στις ηγεσίες της ΕΕ, τέτοιου είδους κόμματα.
Συγκεκριμένα, τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Ρωσία, καθώς και η ODESSA, πιστεύουν ότι με την άνοδο τέτοιων κομμάτων στην ΕΕ, ακόμα και εάν αυτή διαλυθεί όπως είναι τώρα, ύστερα από την διάλυση της τωρινής ΕΕ, αυτή θα «ανασταινόταν» και τα διάφορα κράτη της θα επανενώνονται υπό την ηγεσία των ίδιων (και οι τρεις παραπάνω «συναγωνιστές για την ηγεσία της Ευρώπης», πιστεύουν ότι στο τέλος θα είναι μόνο οι ίδιοι οι απόλυτοι ηγέτες της).
Και πολλοί πολιτικοί ηγέτες στις μέρες μας, ακόμα και (πρώην πια, τουλάχιστον στο θεαθήναι) σύμβουλοι Προέδρων ισχυρών κρατών, τους συνέστησαν να ακολουθήσουν μία τέτοια πολιτική ενάντια στην ΕΕ, όπως π.χ. π Ντούγκιν τον Πούτιν (http://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post_41.html) και ο Μπάνον τον Τραμπ (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html).
Ειδικά ο δεύτερος, ο οποίος πιστεύει φανατικά στην «Σύγκρουση των Πολιτισμών» του Σάμιουελ Χάντιγκτον, υποστηρίζει ότι πρέπει πατριωτικά και αντιισλαμικά κόμματα να ανέλθουν σε όλες τις χώρες της Δύσης, να ενωθούν σε μία κοινή πολιτική οντότητα, ότι ο Χριστιανικός κόσμος θα αντιμετωπίσει ενωμένος στην μητέρα των μαχών τον ισλαμικό, και πως αν αυτό δεν γίνει ότι κέρδισε η Δύση τα τελευταία 2.500 και 2.000 χρονιά θα χαθεί οριστικά.

[Ο δε συγγραφέας του βιβλίου της «Σύγκρουσης των Πολιτισμών», ο Σάμιουελ Χάντιγκτον, δήλωνε (ψευδώς) ότι οι δήθεν «αληθινοί κληρονόμοι» του πολιτισμού της Αρχαίας Ελλάδας, όπως και της Αρχαίας Ρώμης (δηλαδή του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού), δεν είναι οι σύγχρονοι Έλληνες, αλλά τάχα η Δύση, επηρεασμένος προφανώς και αυτός από την προπαγάνδα του Καρλομάγνου και οντάς και ο ίδιος μέλος μιας χώρας που είναι ουσιαστικά δημιουργημένη από την «ιδεολογία» αυτού του Φράγκου μονάρχη (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html)]. 
Ο ίδιος ο Μπανόν βοηθάει σημαντικά στις εκλογικές τους εκστρατείες πολλά αντιισλαμικά, ακροδεξιά-εθνικιστικά κόμματα, τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη εκλογική άνοδο στην ΕΕ, ενώ βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους ηγέτες τους.
Όπως π.χ. στην Γερμανία (με τους ηγέτες της AfD Χόκε και Κρουπαλά), στην Ιταλία (με τον Σαλβίνι), στην Γαλλία (με την Λεπέν), την Μεγάλη Βρετανία (με τους Τζόνσον και Φάρατζ), καθώς και στην Ισπανία (με τον Αμπασκάλ του VOX). Τα ίδια ακριβώς πράττει και ο Ρώσος Ντούγκιν στην Ευρώπη με τα ίδια κόμματα (http://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/e.html).
Παράλληλα, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, καθώς και η ODESSA χρηματοδοτούν την άνοδο πολλών αντιευρωπαϊκών, ακροδεξιών και αντιισλαμικών κομμάτων στην ΕΕ του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, τα οποία πιστεύουν ότι μπορούν να τα ελέγξουν (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html).

Από την άλλη, οι ηγέτες της ODESSA, προσπαθούν να στρέψουν όπως και λίγο πριν την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και στον Ψυχρό, τους ανταγωνιστές τους για την παγκόσμια ηγεσία ηγέτες της Ρωσίας και των ΗΠΑ, τον έναν κατά του αλλού, και όταν αυτοί διαλυθούν, τότε αυτοί να αναλάβουν την ηγεσία της «νέας ΕΕ» και να γίνουν ξανά μία παγκόσμια υπερδύναμη.
[Εδώ δεν θα πρέπει να παραληφθεί να τονιστεί ότι η χρηματοδότηση πολλών ακροδεξιών κομμάτων της ΕΕ, προέρχεται από λογαριασμούς από εταιρείες της Ελβετίας, όπου έχει την έδρα της τόσο η ODESSA, όσο και η BIS-(http://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html)].
Φυσικά, τα σχέδια αυτά των δύο αυτών οργανώσεων, τόσο της ODESSA, όσο και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, είναι πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν. Όμως, στην περίπτωση αυτή, αν η μία οργάνωση ενώσει όλη την Δύση υπό την ηγεσία και την ιδεολογία της (http://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_8.html), και η άλλη ολων τον ισλαμικό κόσμο, τότε, αφού και οι δύο θέλουν την παγκόσμια ηγεμονία, θα πρέπει στην συνέχεια να συγκρουστούν μεταξύ τους για να την επιτυχουν (http://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_11.html).
Αφού είναι άλλωστε πολύ γνωστό ότι ποτέ δεν μπορεί να υπάρχουν δύο αφέντες για την ηγεσία του κόσμου, αλλά μόνο ένας, ενώ εννοείται ότι σε αυτό το «Παιχνίδι του Στέμματος», θα υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές (π.χ. η Ρωσία, ή η Κίνα).
[Φυσικά, εννοείται ότι εκτός από τις δυνάμεις αυτές, οι δύο αυτές οργανώσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους δυτικούς νεοφιλελεύθερους διεθνιστές τραπεζίτες στο σχέδιο τους για παγκόσμια κυριαρχία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_49.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.html), οι οποίοι και ευνοούν την παγκοσμιοποίηση, τους Τέκτονες (http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html) τους Ευρασιανιστές (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/e.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/04/19.html), καθώς και τα σχέδια του πάπα της Ρώμης (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_49.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/2016.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/09/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.html,  http://alophx.blogspot.com/2018/07/1821_17.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html).
Στην περίπτωση αυτή βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί ένας πόλεμος, όπου όλοι θα πολεμούν εναντίον ολων και στο τέλος το πιθανότερο είναι να επέλθει αλληλοκαταστραφεί ολων από την σύγκρουση αυτή (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html).
Αν δε επισυμβεί η υλοποίηση των σχεδίων της ODESSA και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html), τότε το χάρτης συμμαχιών και ενώσεων του κόσμου, θα θυμίζει κατά πολύ τον χάρτη του διάσημου παιχνιδιού στρατηγικής Command and Conquer Tiberian Dawn, με την ισλαμική ένωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας να έχει στον παγκόσμιο χάρτη έχει την θέση της Αδελφότητας των NOD (με μονή εξαίρεση την Κίνα, και κάποιες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Αμερικής).
Ενώ την θέση του ενοποιημένου από τον GDI δυτικού κόσμου, θα τον έχει ο ενωμένος δυτικός κόσμος από την ODESSA του Western Imperium (http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html). Και όσο για την θέση του «μεσσία» των NOD Kane, αυτός θα τον έχει ο αναμενόμενος από τους ισλαμιστές «μεσσίας Μάχντι», ο τελευταίος κατ’ αυτούς «Χαλίφης του ισλάμ» (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html).

[Κατά τον ίδιο τρόπο, η υλοποίηση των σχεδίων της ODESSA και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (http://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html), ή του ISIS, τότε το χάρτης συμμαχιών και ενώσεων του κόσμου, θα θυμίζει κατά πολύ τον χάρτη του διάσημου παιχνιδιού στρατηγικής Command and Conquer Generals.
Με την ισλαμική ένωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας να έχει στον παγκόσμιο χάρτη έχει την θέση του GLA, ενώ η Κίνα, και η Δύση την θέση της China και της U.S.A. αντίστοιχα].
Ένα παρόμοιο πρόσωπο που θα είναι κατά τους δυτικούς ένας «Νέος Φύρερ ή Καρλομάγνος ή Κάρολος Κουίντος» (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), θα μπορούσε να πάρει την θέση του «πολεμικού μεσσία της Δύσης», σύμφωνα με τις δίκες τους παραδόσεις για «βασιλιάδες που αναμένεται να επιστρέψουν» (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html).
Δεν θα πρέπει αλώστε να ξεχνάμε, ότι κάτι τέτοιο συνέβη κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου στην Γερμανία με τον Χίτλερ, για τον οποίοι πολλοί οπαδοί του, μυστικιστές ή απελπισμένοι Γερμανοί πίστευαν ότι ήταν ο «αναμενόμενος Μπαρμπαρόσα» που επέστρεψε σε μία κρίσιμη για την χωρά στιγμή για να σώσει την Γερμανία (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html).
Και αν αυτό συνέβη τότε στην Γερμανία, δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί και στον ισλαμικό κόσμο ή στην Δύση ξανά σε μία περίοδο μεγάλων οικονομικών, πολιτικών, κοινωνικών και πολεμικών τάραχων ή κρίσης.
Και φυσικά εννοείται, ότι στην περίπτωση που δημιουργηθούν τα παγκόσμια αυτά κράτη (της Western Imperium, καθώς και Χαλιφάτου υπό την ηγεσία των «χαρισματικών» Μάχντι και του δυτικού Φύρερ-http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html), αυτά θα βρίσκονται στην πραγματικότητα κάτω από την διοίκηση των τραπεζιτών της BIS και της Γερμανίας το πρώτο και υπό την διοίκηση των Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας το δεύτερο.
Με τα κράτη αυτά οι τράπεζες και τα κράτη αυτά θα προσπαθούν να επεκτείνουν παγκόσμια στην ουσία παγκόσμια την οικονομική και πολιτική ηγεμονία τους.
Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε και με τον Χίτλερ και τον Γερμανό Αυτοκράτορα Κάρολο τον Ε’ Κουίντο, ή τον Λένιν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), οι οποίοι ανέβηκαν στην εξουσία από τους Γερμανούς τραπεζίτες, οι οποίοι και τους χρησιμοποίησαν για να επεκτείνουν παγκόσμια στην ουσία στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια την οικονομική και πολιτική ηγεμονία τους (http://alophx.blogspot.com/2019/11/2.html).

Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί ότι τόσο ο Μπιν Λάντεν, όσο και ο Χίτλερ, πριν ο πρώτος δημιούργησε την τρομοκρατική του οργάνωση Αλ Κάιντα και την ιδεολογία της, και ο δεύτερος το κόμμα και την ιδεολογία του, ήταν πρώτος φανατικός ισλαμιστής από τα νιάτα του, ενώ ο δεύτερος φανατικός εθνικιστής.
Και οι δύο έλαβαν μέρος σε έναν πόλεμο που χρηματοδότησε και οργάνωσε η χώρα τους, ο πρώτος ενάντια στην ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν και ο δεύτερος εναντία στους Συμμάχους της Αντάντ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Από τους δύο αυτούς πολέμους, ο μεν πρώτος ήταν νικηφόρος για τους Σαουδάραβες με τους «εθελοντές τους» ενάντια στην ΕΣΣΔ, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν για τους Γερμανούς.
Στην συνέχεια, για ένα μικρό διάστημα μετά την λήξη των πολέμων αυτών, ο Μπιν Λάντεν και ο Χίτλερ δεν ήξεραν τι να κάνουν μέχρι που ο ένας ασχολήθηκε με την ισλαμική τρομοκρατία και ίδρυσε την Αλ Κάιντα, ενώ ο δεύτερος έγινε αρχικά μέλος και αργότερα αρχηγός του Ναζιστικού κόμματος και μετέπειτα της Γερμανίας.
Και οι δύο στην συνέχεια κήρυξαν έναν «πόλεμο εκδίκησης», τόσο στην Δύση, όσο και σε άλλες εχθρικές για τους δύο Μεγάλες Δυνάμεις (π.χ. την Ρωσία, Κίνα κ.λ.π.), αλλά στο τέλος και οι δύο ηττήθηκαν από την συμμαχία που συγκροτήθηκε εναντίον τους, και οι οργανώσεις του διαλυθήκαν στην συνέχεια μετά από μάχη μετά τον θάνατο τους (ο μεν Μπιν Λάντεν εκτελέστηκε από τις ΗΠΑ, ενώ ο Χίτλερ αυτοκτόνησε).
Αντίστοιχα, η ιστορια του Μπαγκάντι, θυμίζει κατά πολύ αυτή του Χίτλερ, αφού και οι δύο αρχικά φυλακίστηκαν ως υποστηρικτές ανατρεπτικών ενεργειών στις χώρες τους, καθώς και για εξτρεμιστικές ιδεολογίες.
Και οι δύο επίσης, έγιναν μέλη εξτρεμιστικών οργανώσεων (των Ναζί και του ISIS), έγιναν σταδιακά οι απολυτοί ηγέτες τους (ενώ πιο πριν ήταν και πράκτορες-https://attikanea.blogspot.com/2017/03/kai-meta.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_81.htmlhttp://www.freepen.gr/2018/05/blog-post_902.html), αυτοανακηρύχτηκαν με έναν τίτλο απόλυτοι ηγέτες τους (Φύρερ και χαλίφης αντίστοιχα) και δήθεν «μεσσίες»-«Μάχντι» της Γερμανίας και του ισλάμ αντίστοιχα.
[Ο δε Παλαιστίνιος ιμάμης, Nidhal Siam, πρόσφατα ξεσήκωσε ένα ενθουσιώδες κοινό εμπρός από το τέμενος Αλ Ακσά, όπου εορταζόταν μάλιστα η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς μισθοφόρους των Τούρκων.
Ο Σιάμ, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για τρεις προφητείες που σύντομα θα εκπληρωθούν
Θα δημιουργηθεί παγκόσμιο χαλιφάτο.
Η Ιερουσαλήμ θα απελευθερωθεί (σ.σ. από ποιόν;) και θα γίνει η πρωτεύουσα του.

Το Ισλάμ θα γκρεμίσει όλους τους γείτονές του και θα επικρατήσει στον πλανήτη.
Οι δε ισλαμιστές περιμένουν έναν παγκόσμιο μεσσία τον Ιμάμ Μάχντι (ο καθοδηγητής)- (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html), ο ερχομός του οποίου για κάποιους ερευνητές, βασίζεται σε ψευδείς προφητείες (http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html).
Ο δε στόχος όλων των πιστών μουσουλμάνων είναι η ένωση όλων των μουσουλμανικών κρατών κάτω από μία διοίκηση υπό έναν χαλίφη!
Υπάρχουν μια σειρά από προφητείες στο ισλάμ που λένε ότι στο «τέλος των καιρών», δηλαδή στην εποχή μας θα εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο του δικού μας αντίχριστου, ο «Ντατζάλ» (https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Masih_ad-Dajjal) και την ίδια εποχή θα εμφανιστεί και ο αντίστοιχος μεσσίας ο «Μάχντι», οι οποίοι θα πολεμήσουν σε έναν καταστροφικό πόλεμο και στην τελική μάχη που θα γίνει στην πόλη Ράκκα, θα νικήσει ο Μάχντι! Και τότε θα υπάρξει αναγέννηση και επέκταση του ισλάμ!
Πριν από τον πόλεμο, συνεχίζει η προφητεία, ο Μάχντι θα ενώσει όλους τους μουσουλμάνους! Όλα αυτά υποτίθεται ότι θα λάβουν χώρα στο εγγύς μέλλον! Οι προφητείες αυτές δεν λοιδορούνται και δεν αποτελούν πίστη ενός περιθωριακού κομματιού της κοινωνίας, όπως γίνεται σε εμάς, αλλά αντίθετα θεωρούνται έγκυρες από την μεγάλη πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων με ηγετικές θέσεις στην πολιτική και την οικονομία!!!
Το ζητούμενο είναι να βρεθεί το άτομο και η χώρα που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτόν τον ρόλο! Ο μεγάλος ηγέτης είναι εν αναμονή για να έρθει, και οι πιστοί περιμένουν τα σημάδια για να τον αναγνωρίσουν! Μόλις εμφανιστεί τότε όλοι οι μουσουλμάνοι θα παραμερίσουν τις διαφορές τους και θα στοιχηθούν πίσω του (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html)!!!.
{ Για άλλους ο «Μάχντι» θα μπορούσε να είναι ακόμα και μία εκπλήρωση του Nero Redivivus legend (https://en.wikipedia.org/wiki/Nero_Redivivus_legend), οποίος έλεγε ότι ο Νέρωνας δεν πέθανε, αλλά κατέφυγε στην χώρα των Παρθών στην Ανατολή, από οπού θα επιστρέψει, θα καταλάβει και θα καταστρέψει την Ρώμη, και θα κυνηγήσει για άλλη μία φορά τον Χριστό και την Εκκλησία.
Και στην περίπτωση αυτή, ο «Μάχντι» όντας αντίθετος και διώκτης του Χριστού και της Εκκλησίας, προσπαθώντας μάλιστα να πάρει και την θέση του ως Χριστού-Μεσσία («Μάχντι» σημαίνει αλώστε μεσσίας), θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους αντιπάλους του στην Δύση και ως ένας αντίχριστος (και μεσσίας αντί του Χριστού στην θέση του και αντίθετος με το έργο του Χριστού και την Εκκλησία Του).

Κατά αντίστοιχο τρόπο και ο αρχηγέτης της Δύσης θα μπορούσε επίσης να πάρει και αυτός τον τίτλο του αντίχριστου, ειδικά στην περίπτωση που κάνει και αυτός τεράστιες σφαγές όπως ο αντίπαλος του ο «Μάχντι», τον νικήσει και εκμεταλλευτεί και αυτός την θέση του αυτή (πριν και μετά την νίκη του) για να προβληθεί και αυτός ως ένας «Πολεμικός μεσσίας της Δύσης» στην θέση του μόνο πραγματικού και αληθινού Μεσσία, του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.
Υπάρχουν δε και δυτικές δήθεν «προφητείες», οι οποίες «προβλέπουν» την άνοδο ενός τέτοιου ηγέτη στην ηγεσία του συνόλου της Δύσης (http://corfiatiko.blogspot.com/2020/02/blog-post_525.html), με την ονομασία Great Catholic Monarch ή Last Roman Emperor (https://en.wikipedia.org/wiki/Last_Roman_Emperor, http://www.todayscatholicworld.com/great-catholic-monarch.htm), σαν ένας «νέος επανεμφανιζόμενος Καρλομάγνος» (https://en.wikipedia.org/wiki/King_in_the_mountain, http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html), ακόμα και την εμφάνιση ενός «τελικού (δήθεν «αγγελικού») τελικού πάπα της Ρώμης» με το όνομα Πέτρος ο Β’ (https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Peter_II), όπως και την άνοδο ακόμα και ενός «Μάχντι» (https://www.melissocosmos.com/2020/02/profiteies-tis-katholikis-ekklisias-gia-tin-ellada-kai-tin-evrwpi.html).
Για κάποιους ως δήθεν «μεσσίες» πιστευόνταν ότι ήταν ακόμα και ο Όλιβερ Κρόμβελ στην Αγγλία, ο Μέγας Ναπολέοντας στην Γαλλία, ο αιμοχαρής Οθωμανός Σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ ο Β’ στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο Μουσολίνι στην Ιταλία, ακόμη και ο Λένιν με τον Στάλιν στην ΕΣΣΔ την εποχή τους, ενώ για τον δήθεν «Μάχντι», κάποιοι λάτρεις του Φατιμίδη Σουλτάνου Αλ Χακίμ, μπορεί να πιστεύουν ότι θα είναι αυτός στην κατ’ αυτούς «αναμενόμενη επιστροφή» του (https://en.wikipedia.org/wiki/Druze, https://eprints.soas.ac.uk/28754/1/10672922.pdf, https://books.google.gr/books?id=giEkCQAAQBAJ&pg=PA133&lpg=PA133&dq=al+hakim+fatimid+messianic+return&source=bl&ots=xK6L4f_l9B&sig=ACfU3U13sOyt9c5pyTFNBBeWbe5I4_p3yQ&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwi14dqoleDnAhUMxosKHevTDnsQ6AEwAnoECAUQAQ#v=onepage&q=al%20hakim%20fatimid%20messianic%20return&f=false).
Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι ακόμα και η συμμαχία Χίτλερ και Μουσολίνι, με την κατάκτηση από τον πρώτο της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών, καθώς και της Αυστρίας, με την παράλληλη ίδρυση της μεραρχίας «πανευρωπαϊκού» (από την Δυτική και Βόρεια Ευρώπη) στρατού των Ναζί με το όνομα «Καρλομάγνος», δείχνουν ότι ο ίδιος ο Χίτλερ ήθελε να γίνει ένας «νέος Καρλομάγνος» και να ολοκληρώσει το όραμα αυτού (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html).
Ένας δε διαλυμένος, ταπεινωμένος, και σε κατάσταση φτώχειας, εμφυλίου, ανεργίας και κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών τάραχων χαώδης μουσουλμανικός κόσμος, ο οποίος θα έχει χάσει εδάφη από τους δυτικούς και άλλους εχθρούς του (π.χ. την Παλαιστίνη), μπορεί να διευκολύνει την άνοδο ενός «επίδοξου» δήθεν «Μάχντι».
Ο οποίος θα υποστηρίζει ότι θα ενώσει όλους τους μουσουλμάνους υπό την ηγεσία του και θα διαλύσει τους εχθρούς του και τον Ντατζάλ οριστικά στην τελική μάχη στην Ράκκα σύμφωνα με τις «προφητείες» (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/08/80-15.html, http://alophx.blogspot.com/2020/02/isis.html) και θα εγκαθιδρύσει το ισλαμικό Χαλιφάτο.

Κατά αντίστοιχο τρόπο, που ο Χίτλερ στον Μεσοπόλεμο κατάφερε να πείσει τον διαλυμένο, ταπεινωμένο, και σε κατάσταση φτώχειας, εμφυλίου, ανεργίας και κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών τάραχων Γερμανικό λαό, ο οποίος είχε χάσει εδάφη από τους δυτικούς και άλλους εχθρούς του (π.χ. την Ρηνανία), και να διευκολύνει την άνοδο του ως ενός «επίδοξου» δήθεν «Γερμανικού μεσσία» (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html)}.
[Ακόμα και ο κατά τα αλλά δήθεν «κοσμικός Καντάφι», ένα έτος αφότου ανέλαβε την εξουσία, απαγόρευσε το αλκοόλ και έκλεισε τις Χριστιανικές Εκκλησίες στην χώρα του, όπως έκανε ο ISIS στις μέρες μας στην Μεσοποταμία.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (της οποίας την οριστική πτώση φοβάται ο Ερντογάν-https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6925269_erntogan-apodeixeis-gia-ti-shesi-toy-me-ti-moysoylmaniki-adelfotita) προσπάθησε ήδη από την ίδρυση της να φέρει το χάος στην Αίγυπτο για να αναλάβει την εξουσία, με σαμποτάζ, δολοφονίες, εξεγέρσεις και τρομοκρατικές πράξεις, ενώ προσπάθησε να δολοφονήσει και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Νάσερ.
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, έστειλαν επίσης φενταγίν, τους οποίους οι ίδιοι πρώτοι ισχύσαν το 1951 κατά των Βρετανών στην διώρυγα του Σουέζ, ενώ πιο πριν, το 1948, έστειλαν «εθελοντές» εναντίον του Ισραήλ στον πρώτο Αραβοϊσραηλινό Πόλεμο.
Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι τον ίδιο μήνα, συνέβη ένα νέο κύμα συλλήψεων από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αιγύπτου μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τα οποία από τουρκικό έδαφος ενορχήστρωναν με την βοήθεια της ΜΙΤ σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων
Μεγάλο λαβράκι έβγαλαν οι αρχές της Αιγύπτου, καθώς εντόπισαν τα ίχνη φυγόδικων Αιγυπτίων σε τουρκικό έδαφος οι οποίοι με την βοήθεια της ΜΙΤ (μετά από εντολή φυσικά του Ερντογάν), θα εκτελούσαν Αιγύπτιους αξιωματούχους και θα ξεσήκωναν τον κόσμο στις 25 Ιανουαρίου 2020.
Πάνοπλοι Αιγύπτιοι κομάντος του ΥΠΕΣ, συνέλαβαν αρκετά μέλη της αιγυπτιακής οργάνωσης Hasm, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αυτόματα όπλα, καραμπίνες (χράπα -χρούπα) τουρκικής κατασκευής, χειροβομβίδες και αντιαρματικά (RPG), καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί.       

 Την ανακοίνωση των συλλήψεων έκανε η ίδια η υπηρεσία πληροφοριών του Αιγυπτιακού Υπουργείου Εσωτερικών, αναφέροντας περί προσχεδιασμένης προσπάθειας αποσταθεροποίησης της χώρας, κατά την ένατη επέτειο της επανάστασης της 25ης Ιανουαρίου, δια μέσου Τουρκίας, μετά από πιθανότατη τουρκική προεδρική εντολή, διότι η ΜΙΤ δεν κάνει του κεφαλιού της, αλλά σαφώς παίρνει άνωθεν εντολές.
Το σχέδιο που αποκαλύφθηκε, αποσκοπούσε στην «υπονόμευση της ασφάλειας και της σταθερότητας, στην ανάκαμψη του χάους στη χώρα, αλλά και στην καταστροφή της οικονομίας», σε συνδυασμό με την επέτειο της λαϊκής εξέγερσης της 25ης Ιανουαρίου 2020, αναφέρει η ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου.
Η ΜΙΤ σχεδίαζε μια σειρά από «τρομοκρατικές επιθέσεις» δια μέσω της οργανώσεως Hasm, εναντίον σημαντικών Αιγυπτίων αξιωματούχων, κτιρίων και τόπων λατρείας, στην επέτειο της επανάστασης, έχοντας την απαραίτητη τουρκική χρηματοδότηση για να το επιτύχει.
Οι Αιγύπτιοι αναφέρουν ότι ήδη πραγματοποιήθηκε μια επίθεση στην περιοχή Qalioubiya, από την οποία σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολιτικός το Νοέμβριο.
Τα μέλη της οργάνωσης προσπάθησαν επίσης να χρησιμοποιήσουν λογαριασμούς σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να οργανώσουν διαμαρτυρίες και να προκαλέσουν ταραχές και χάος σε Αιγυπτιακές πόλεις, με στόχο να «εξαπλωθούν ψεύδη και φήμες, για να πυροδοτήσουν τον δημόσιο θυμό».
Οι Αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τους κύριους ενορχηστρωτές της όλης εκδήλωσης, οι οποίοι όμως ευρίσκονται στην Τουρκία.
Τέσσερις από αυτούς αντιμετωπίζουν πολυετή φυλάκιση για τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ έχουν εκδοθεί για τους υπόλοιπους εντάλματα σύλληψης για παρόμοιες κατηγορίες.
Η αιγυπτιακή αστυνομία συνέλαβε επίσης αρκετά μέλη της οργάνωσης στην Αίγυπτο, οι οποίοι εκτελούσαν τις τουρκικές εντολές για πρόκληση ταραχών, σαμποτάζ σε  κρατικά κτίρια, αλλά και άλλους που εργάζονταν σε πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης και διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, οι οποίοι ανήκαν φυσικά στην Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Ο Ερντογάν με αυτήν την αποκάλυψη για τη μυστική δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Αίγυπτο, έδειξε για μια ακόμη φορά το τι είναι ικανός να σχεδιάσει σε μια χώρα. Επισημαίνουμε ότι οι μέθοδοι αυτοί είναι ο ορισμός του “υβριδικού πολέμου” και αποτελούν μέγα πρόβλημα για κάθε κράτος ειδικά της περιοχής μας (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6920621_mit-kai-moysoylmaniki-adelfotita-etoimazan-aigyptiaki-anoixi). 
Τα δε μέλη της ODESSA δημιουργήσαν με άλλους Ναζί αξιωματούχους, παραστρατιωτικές αντάρτικες ομάδες, τους διαβόητους Werewolves, με σαμποτάζ, δολοφονίες, εξεγέρσεις και τρομοκρατικές πράξεις, τα έτη 1945-1947.
Με στόχο να ρίξουν τα καθεστώτα της Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας, να διώξουν τα Σοβιετικά και Αμερικανικά στρατεύματα από την Γερμανία, να επανενώσουν την χώρα τους και να επαναφέρουν σε αυτή ξανά το Ναζιστικό σύστημα διακυβέρνησης.
Όμως αργότερα, λόγω της έντασης του Ψυχρού Πολέμου, αυτές σταμάτησαν, και η οργάνωση αυτή συμμάχησε με τις ΗΠΑ, και από τις αντάρτικες ομάδες της, δημιουργήθηκε η γερμανική Gladio (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html), η Schwert].
{Επίσης είναι γνωστή και η ιστορία του ορφανού από μικρή ηλικία και Ινδικής καταγωγής Κρισναμούρτι, τον οποίο υιοθέτησε η Άνι Μεζάντ, η πρόεδρος της Θεοσοφικής Εταιρείας, καθώς η ίδια τον θεωρούσε ως παγκόσμιο δάσκαλο, γιατί είχε «πολύ καθαρή αύρα», και τον αναθρέψανε σαν τον Χριστό της Νέας Εποχής.
Ο Κρισναμούρτι από νηπιακή ηλικία ανατράφηκε για αυτό τον ρόλο. Η Μπεζάντ προετοίμαζε το έδαφος διαδίδοντας από την οργάνωση της Θεοσοφικής Εταιρείας ότι ο Μεσσίας είχε ξαναέλθει στην γη!

Όταν ο Κρισναμούρτι έφτασε σε κατάλληλη ηλικία, η Μπέζαντ, ίδρυσε προς τιμήν του το μυστικιστικό Τάγμα του Αστέρος. Μέλη του Τάγματος γινόντουσαν μόνο όσοι πίστευαν στην νέα έλευση του Μεσσία. Αρχηγός του Τάγματος, ανακηρύχθηκε τιμητικά ο Κρισναμούρτι.
Το 1925, λίγα χρόνια μετά το τέλος του καταστροφικού για τον κόσμο Α’ Παγκόσμιου Πόλεμου, στο Μανδράς της Ινδίας, ο 30χρονος πια Κρισναμούρτι ανακηρύχθηκε επίσημα ως Μεσσίας και εξέλεξε 12 αποστόλους για να τον συνοδεύουν στις περιοδείες του ανά το κόσμο.
Μέσα σε έξι χρόνια η επιρροή της οργάνωσης είχε αυξηθεί πολύ εγκλωβίζοντας πολλούς ανθρώπους στο ψέμα της. Τον Νοέμβριο του 1931, το καλοστημένο ψέμα κατάρρευσε από μέσα.
Στην ηλικία των 36 ετών ο Κρισναμούρτι ενώ βρισκόταν στο αρχηγείο του, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αρνήθηκε να λατρεύεται σαν Μεσσίας. «Δεν είμαι ηθοποιός», είπε, «Αρνούμαι να φέρω τα φορέματα του Μεσσία» (http://alophx.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html)}.
Πρόσφατα δε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν ότι και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ φανταζόταν πως ήταν ο Ιησούς Χριστός, ενώ  68 σελίδες των εγγράφων που σκιαγραφούν την προσωπικότητα του Αδόλφου Χίτλερ, υπάρχουν ακόμη αναφορές ότι ο ηγέτης του ναζιστικού κόμματος έπασχε από το «σύνδρομο του Μεσσία».
Ο Αδόλφος Χίτλερ σκέφτονταν ότι ήταν ο Ιησούς Χριστός και μάλιστα πως μέσω αυτού πραγματοποιούνταν η δεύτερη έλευση του Σωτήρα, ανέφερε το Daily Star επικαλούμενο αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA.
(Το «σύνδρομο του Μεσσία» είναι μια κατάσταση στην οποία ένα άτομο έχει την πεποίθηση ότι προορίζεται να γίνει σωτήρας σήμερα ή στο εγγύς μέλλον. Ο όρος μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μια κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο πιστεύει ότι είναι υπεύθυνο για την σωτηρία ή την παροχή βοήθειας σε άλλους).
Ειδικότερα, το έγγραφο έλεγε ότι ο Φύρερ ονειρευόταν ότι ήταν ένας μεσσίας που θα «καθάριζε» το Βερολίνο, το οποίο έβλεπε ως «την Βαβέλ της αμαρτίας».
Ο Χίτλερ άρχισε να σκέφτεται τον εαυτό του ως έναν ημίθεο στις αρχές της δεκαετίας του 1920, καθώς δημιούργησε το ναζιστικό κόμμα, αναφέρουν τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα. Μέχρι το 1923, άρχισε να «μιλάει για τον εαυτό του ως τον Μεσσία του κόσμου», αναφέρει το αρχείο.

«Ο Χίτλερ είχε επίσης πει στον υπεύθυνο επικοινωνίας του: «Σε εξουσιοδοτώ να ενημερώσεις τον Τύπο ότι ποτέ δεν θα αρραβωνιαστώ ούτε θα παντρευτώ κάποια γυναίκα. Η μόνη αληθινή νύφη για μένα είναι και πάντα θα είναι ο Γερμανός λαός».
Σε ένα άλλο σημείο, τα έγγραφα περιγράφουν λεπτομερώς πώς ο Χίτλερ φανταζόταν ότι ήταν ο Ιησούς Χριστός: «Ήμουν σχεδόν δίπλα στον εαυτό μου, σχεδόν φανταζόμουν τον εαυτό μου ότι είναι ο Ιησούς Χριστός», φέρεται πως ισχυριζόταν ο Φύρερ (https://www.pentapostagma.gr/politismos/istoria/6921275_apoharaktirismena-eggrafa-tis-cia-apokalyptoyn-oti-o-hitler-fantazotan).
Για πολλούς, μπορεί η όλη αυτή κατάσταση να οδηγήσει στην διαμόρφωση νέων παγκοσμίων ισχυρών Υπερδυνάμεων και συνασπισμών, στην περιοχή την οποία κατείχε η Αρχαιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, καθως και πέρα από αυτή.
Η δε Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία χωρίστηκε οριστικά το 395 μ.Χ. σε Δυτικο (την Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) και Ανατολικό τμήμα (αλλιώς την Ρωμανία ή Ανατολική Ρωμαϊκή ή Βυζαντινη Αυτοκρατορία).
Το Δυτικο τμήμα έπεσε στους Γερμανούς βάρβαρους το 476 μ.Χ., εκ των οποίων οι Φράγκοι το 800 μ.Χ. κατέλαβαν τα περισσότερα εδάφη του και ιδρύσαν την Δύση (http://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), εξέλιξη της οποίας ήταν στον 20ο Αιώνα ήταν πολλά κράτη (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html), καθως το Δυτικο μπλοκ επί Ψυχρού Πολέμου (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ), όπως και στις μέρες μας.
Από το Ανατολικό τμήμα, το οποίο έπεσε το 1453 στους Τούρκους, προήλθε αρχικά η Τσαρική Ρωσική Αυτοκρατορία, στον 20ο Αιώνα το Ανατολικό μπλοκ επί Ψυχρού Πολέμου (υπό την ηγεσία της ΕΣΣΔ), ενώ στις μέρες μας η Ρωσία (η οποία έχει υπό την ηγεσία της την Ευρασιατικη Ένωση-http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/04/19.html) στον Βορρά.
Για κάποιους μελετητές, στον Νότο σύντομα αναμένεται να διαμορφωθεί ένα νέο ισχυρό μπλοκ υπό την ηγεσία του ισλάμ (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html), ενώ στην Ανατολή η κυρίαρχη Υπερδύναμη είναι στις μέρες μας η Κίνα (http://alophx.blogspot.com/2019/10/blog-post_2.html).
Οι Γερμανοί είχαν σχέδια για εξέγερση Αράβων και μουσουλμάνων κατά των Δυτικών εχθρών των Γερμανών (Βρετανών, Γάλλων, Αμερικάνων) και των Ρώσων, τόσο στον Πρώτο, όσο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το 1930, όμως, το Ναζιστικό καθεστώς αδιαφορούσε για τους μουσουλμάνους, μάλιστα με την συμφωνία της Χάβαρα το 1933, «διευκόλυνε» (άθελα του) την φυγή των Εβραίων της Ευρώπης στην Παλαιστίνη, ενώ ο ίδιος ο Χίτλερ, στο βιβλίο του «Ο Αγών μου», θεωρούσε συλλήβδην όλους τους μη Γερμανούς Ευρωπαίους ως κατωτέρα όντα (http://www.davidmotadel.com/wp-content/uploads/2016/08/Skafidas.pdf).

 Το 1943, το Ναζιστικό καθεστώς προσέλαβε ιμάμηδες ως στρατολόγους-προπαγανδιστές, οι οποίοι εκδίδουν ακόμη και φετφάδες υπέρ της Γερμανίας, ενώ το ίδιο έτος δημιουργήθηκε και ένα κεντρικό ισλαμικό Συμβούλιο στο Βερολίνο, στο οποίο την κεντρική ομιλία εκφώνησε ο μέγας Μουφτής της Ιερουσαλήμ Χουσεΐνι, ο οποίος λειτουργούσε ως όργανο προπαγάνδας των Ναζί.
Στην ομιλία του αυτή ο Χουσεΐνι καλούσε όλους τους μουσουλμάνους να επαναστατήσουν κατά των Δυτικών και των Σοβιετικών και να συμμαχήσουν για τον λόγο αυτό με τους Ναζί του Χίτλερ.
Την δύσκολη αυτή στρατιωτικά περίοδο για την Γερμανία (μετά τις ήττες τις στο Στάλινγκραντ, το Ελ Αλαμέιν και το Κουρσκ), άρχισαν να πληθαίνουν ακόμα περισσότερο οι δηλώσεις των Χίτλερ και Χίμλερ ότι είναι οπαδοί του ισλάμ, προκειμένου και να προσελκύσουν μέσω του τρόπου αυτού περισσοτέρους ισλαμιστές εθελοντές στα SS.
Ο Χίμλερ (ο οποίος απαρνήθηκε το 1936 τον καθολικισμό για την Αρχαία Παγανιστική γερμανική θρησκεία του Θωρ) δήλωνε: «Οι Ρώσοι, οι Γάλλοι, οι Εβραίοι και οι Βρετανοί σας καταπίεσαν και σας σκλάβωσαν. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί σας. Εμείς θα σας ελευθερώσουμε».
«Εμείς οι Γερμανοί επί 200 χρόνια δεν είχαμε καμμία διαμάχη με το ισλάμ. Έχουμε κοινούς στόχους. Ο Αλλάχ και ο Θεός μας είναι ο ίδιος και αυτός σας έστειλε τον Φύρερ μας για να σας απελευθερώσει».
Ο Χίμλερ δήλωνε ότι ο Μωάμεθ ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στην ιστορία, ενώ ο ίδιος είχε και ένα αντίτυπο του κορανίου στο κομοδίνο του, το οποίο μελετούσε τακτικά.
Ο Χίτλερ έλεγε: «Εάν οι Γερμανοί ήταν μουσουλμάνοι, θα είχαν πετύχει περισσότερα στην ιστορία. Το ισλάμ είναι μία αρρενωπή θρησκεία, μία πολεμική και πρακτική πίστη. Η μουσουλμανική θρησκεία δεν τρομοκρατεί σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό».
«Ήταν ατυχία για εμάς να είμαστε Χριστιανοί. Το ισλάμ μας ταίριαζε περισσότερο από τον Χριστιανισμό. Γιατί έπρεπε να επικρατήσει σε εμάς ο Χριστιανισμός με την πραότητα, την υποτονικότητα και την μαλθακότητα του»;
«Εάν το ισλάμ είχε νικήσει στο Πουατιέ τώρα όλη η Ευρώπη θα ήταν μουσουλμανική και όλη η ιστορία θα είχε αλλάξει προς το καλύτερο. Αλώστε ήταν ιστορία ακμής για τις χώρες και λαούς που κατέλαβε το ισλάμ (π.χ. την Ισπανία οι Άραβες ή τα Βαλκάνια η Οθωμανική Αυτοκρατορία)», πάρα πριν που αυτοί ήταν ελεύθεροι και είχαν Χριστιανικό πολίτευμα και ηγεμόνες».

Σε πολλά δε φυλλάδια του Γ’ Ράιχ ο Αδόλφος Χίτλερ παρουσιαζόταν ως ο 12ης Ιμάμης του ισλάμ, ο «Μάχντι» (ο οποίος εξαφανίστηκε το 878 μ.Χ. για τους σιίτες μουσουλμάνους) και αναμένεται να επιστρέψει ως ο λυτρωτής και «μεσσίας» του ισλάμ στο Τέλος των Ημερών, όπως στους Γερμανούς εμφανίζονταν ως ο «Φρειδερίκος Μπαρμπαρόσα» που επέστρεψε, για τον οποίο οι Γερμανοί πιστεύουν ότι δεν πέθανε, αλλά θα επιστρέψει (όπως και ο δικός μας Μαρμαρωμένος Βασιλιάς), όταν θα τον χρειάζεται η Γερμανία για να την σώσει (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html).
Ο Χίτλερ έφερε πολλούς μουσουλμάνους στην Γερμανία, πολλοί περισσοτέρους από όσους είχαν ζήσει εκεί μέχρι τότε και από κάθε άλλο Γερμανό πολιτικό μέχρι τότε (η Μέρκελ μετέπειτα τον ξεπέρασε το έτος 2015), οι οποίοι έμειναν από τότε στην χώρα αυτή.
Αυτοί οι μουσουλμάνοι ίδρυσαν στο Μόναχο την πρώτη ισλαμική κοινότητα της μεταπολεμικής Γερμανίας (όπου διέμενε και ο Μοχάμεντ Άττα, ο αρχηγός των ισλαμιστών αεροπειρατών που έριξαν τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους), ενώ στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ αρχικά αντέγραψαν (επιτυχώς στην περίπτωση αυτή) τα σχεδια των Γερμανών την χρήση του ισλαμισμού κατά της ΕΣΣΔ, ενώ στις μέρες μας, τόσο οι ΗΠΑ, όσο και για άλλη μία φορά η Γερμανοί, χρησιμοποιούν τον ισλαμισμό στην Μέση Ανατολή για τα συμφέροντα τους και για την κατασκευή ενεργειακών αγωγών από αυτή προς την Ευρώπη (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/08/blog-post_11.htmlhttps://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/03/blog-post_93.htmlhttps://hellenicsunrise2.blogspot.com/2020/01/blog-post_90.html#more)].
Και οι δύο είχαν υπό τον έλεγχο τους ισχυρές παραστρατιωτικές δυνάμεις, κατάφεραν να καταλάβουν την εξουσία στην χώρα τους ή σε μεγάλο μέρος των εδαφών της, ενώ στην συνέχεια κατέλαβαν μεγάλο μέρος των εδαφών γειτονικών χωρών τους, όπως και στην Αφρική (π.χ. Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία, ΕΣΣΔ, Γαλλία, Ελλάδα, Λιβύη, Τυνήσια κ.λ.π. ο Χίτλερ και Ιράκ, Συρία, Λιβύη κ.λ.π. ο Μπαγκάντι).
Στα εδάφη αυτά, επέδειξαν και οι δύο αυτοί ηγέτες απίστευτή βαρβαρότητα και διέπραξαν γενοκτονίες έναντι των εχθρικών για τους ιδίους πληθυσμούς ή θρησκευτικών μειονοτήτων (π.χ. Έλληνες, Εβραίους, Σλάβους, Χριστιανούς κ.λ.π).
Παράλληλα, και οι δύο με τις ενέργειες τους έστρεψαν εναντίον τους όλες σχεδόν τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής (π.χ. ΗΠΑ. Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Ισραήλ κ.λ.π.), οι οποίες εισέβαλαν στην κύρια βάση των οργανώσεων και των κρατών τους (σε Γερμάνια και Μεσοποτάμια αντίστοιχα) και τους κατέστρεψαν.
Τελικά, τόσο ο Χίτλερ, όσο και ο Μπαγκάντι, σκοτώθηκαν και οι δύο σε ένα υπόγειο κρυσφηγειωτό αυτοκτονώντας για να μην πέσουν στα χέρια των εχθρών τους (ΕΣΣΔ και ΗΠΑ αντίστοιχα), ενώ και οι δύο ελεγχόταν από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα (ο Χίτλερ από τις γερμανικές τράπεζες, την πολεμική βιομηχανία της Κρουπ και τον όμιλο της Φάρμπεν), ή χώρες (ο Μπαγκάντι από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία). 

 Ο δε Μπιν Λάντεν πίστευε ότι και αυτός όπως ο ιδρυτής του ισλάμ Μωάμεθ εξορίστηκε από την Μέκκα από τους αντίπαλους του και ότι αυτός όπως ο Μωάμεθ κήρυξε πόλεμο στο τότε διεφθαρμένο καθεστώς πολιτοθρηκσευτικό καθεστώς της, έτσι έκανε και αυτός με το διεφθαρμένο καθεστώς πολιτοθρηκσευτικό καθεστώς της Μέκκας στην εποχή του.
Επιπλέον, ο λεγόμενος Μάχντι του Σουδάν, νομιμοποίησε το 1893 το κίνημα του, δημιουργώντας σκόπιμους παραλληλισμούς με τη ζωή του προφήτη Μωάμεθ. Ονόμασε τους οπαδούς του Ανσάρ, από τη φυλή που υποδέχθηκε τον προφήτη στη Μεδίνα, και ονόμασε τη φυγή του από τους Βρετανούς, την εγίρα, με βάση τη φυγή του Προφήτη από το Κουράις.
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Μάχντι όρισε επίσης διοικητές να εκπροσωπούν τρεις από τους τέσσερις Ενάρετους Χαλίφηδες. Για παράδειγμα, ανακοίνωσε ότι ο Αμπντουλάχι ιμπν Μουχάμαντ, ο τελικός του διάδοχος, εκπροσώπησε τον Αμπού Μπακρ Αλ Σιντίκ, τον διάδοχο του προφήτη.
Ο δε Μάχντι έγραφε σε γράμμα του στον Γκόρντον: "Είμαι ο Μεσσίας και δεν καυχιέμαι. Είμαι ο Διάδοχος του Προφήτη και δεν έχω ανάγκη κανένα σουλτανάτο στο Κορντοφάν ή οπουδήποτε αλλού".
Τέλος, τόσο ο Κάιζερ ο Β’ ο Γουλιέλμος, όσο και ο Χίτλερ μετέπειτα από αυτόν, έλεγαν και οι δύο ότι θαύμαζαν το ισλάμ, με τον πρώτο να δηλώνει: «Αν δεν ήμουν Χριστιανός θα ήθελα να ήμουν μουσουλμάνος», ενώ ο δεύτερος:
«Ο Χριστιανισμός είναι μία αδύναμη θρησκεία που δεν ταιριάζει στους Γερμανούς. Μόνο το πάντα δυναμικό ισλάμ θα ταίριαζε στον πολεμοχαρή χαρακτήρα των Γερμανών με την υπέροχο κατακτητικό του πνεύμα».
{Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι υπάρχουν από παλιά πολύ στενές σχέσεις μεταξύ του ισλαμισμού και του Ναζισμού, ενώ εκατομμύρια μουσουλμάνοι υπηρέτησαν στον στρατό του Χίτλερ. Περίπου δύο εκατομμύρια ήταν συνολικά οι ισλαμιστές που βοήθησαν τον Χίτλερ στις θηριωδίες των Ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από τους οποίους δεκάδες χιλιάδες στις τάξεις του Waffen SS. Λέγεται δε ότι χωρίς την βοήθεια αυτή των αλλοδαπών ισλαμιστών, η Γερμανία θα είχε χάσει τον πόλεμο ήδη από το 1943.
Ήταν τότε που οι Γερμανοί διανοούμενοι αρνούνταν τον ειρηνοποιό Χριστό και προσκυνούσαν τον πολέμαρχο Μωάμεθ, πετούσαν το Ευαγγέλιο στον κάλαθο των αχρήστων και ασπάζονταν το Κοράνι. Ήταν τότε που τα σκοτάδια, που τα ονόμασαν «Φώτα», κατέκλυζαν τη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Αργότερα ήρθε ο Χίτλερ, χέρι-χέρι με το παγκόσμιο Ισλάμ, οι εκατόμβες των νεκρών, μαζί με τις μαζικές καταστροφές, το αίμα, τα δάκρυα και τον πόνο … Ε.Δ.Ν.

Αλλά η συμμετοχή μουσουλμάνων στην ναζιστική πολεμική μηχανή ήταν άλλου είδους και πολύ πιο βαθιά, όπως μελέτησε ο Βρετανός ιστορικός David Motadel στο βιβλίο του Οι μουσουλμάνοι και η ναζιστική πολεμική μηχανή. Στην προώθησή τους στη Γιουγκοσλαβία καθώς και στις μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ, τα γερμανικά στρατεύματα εξεπλάγησαν από την ενθουσιώδη υποδοχή των μουσουλμανικών πληθυσμών.
Υπήρχαν βέβαια οι τοπικές συγκρούσεις, εχθρότητα προς τους ορθόδοξους Σέρβους εξαιτίας  της άρνησης δημιουργίας του βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας, εχθρότητα των Τατάρων της Κριμαίας στη σοβιετική εξουσία, παραδοσιακός αντισημιτισμός του Ισλάμ. Το Ισλάμ δεν ήταν το μόνο επειδή το φασιστικό κράτος των Βουστάσιά, το οποίο στηριζόταν στην Καθολική Εκκλησία, δεν ήταν άσχετο με τη σφαγή των εβραϊκών πληθυσμών και δεν χαιρέτισε την υποστήριξη των Ναζί στους Μουσουλμάνους των Βαλκανίων.
Αλβανοί Τσάμηδες στις τάξεις του γερμανικού στρατού της κατοχής διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων.
Η σχέση μεταξύ του Ισλάμ και του ναζισμού ήταν κάτι περισσότερο από μια συγκυριακή και ευκαιριακή συμμαχία: ήταν μια πραγματική ιδεολογική γοητεία, μια πραγματική ιστορία αγάπης. Για τους Ναζί η ιδέα του χαλιφάτου ήταν παρόμοια με την εθνικοσοσιαλιστική fuhrerprinzip.
Από το 1943, το NSDAP  [το Εθνοσοσιαλιστικό Κόμμα] δέχτηκε επισήμως στις τάξεις της τους οπαδούς του Ισλάμ. Κάθε κριτική στο Ισλάμ απαγορεύτηκε στο Τρίτο Ράιχ, το οποίο έκτισε τζαμιά και δημιούργησε εκπαιδευτικά ιδρύματα για ιμάμηδες επιφορτισμένους να διδάξουν στους μουσουλμάνους ότι ο Φύρερ ήταν συνέχεια του προφήτη.
Έπαυσαν να αποκαλούνται αντισημίτες, μιας και οι Άραβες ήταν Σημίτες, και άρχισαν να αποκαλούνται αντι-Εβραίοι. Ο Χίτλερ και ο Χίμλερ έβλεπαν στο Ισλάμ μια «θρησκεία ανδρών»  διαπνεόμενη από «μια ισχυρή αρρενωπή και πολεμική πίστη». Ο Χίτλερ θεωρούσε ότι η νίκη του Κάρολου Μαρτέλου το 732*** εναντίον των Αράβων είχε προκαλέσει την διάσπαση της Ευρώπης, της οποίας το Ισλάμ  θα διασφάλιζε την ενότητα, ενώ ο χριστιανισμός, μια μαλακή θρησκεία, συνέβαλε στη μείωση του ρόλου των Γερμανών.


[Τι συνέβη όμως και ξαφνικά σταμάτησε να ισχύει ο εθνικισμός για την κατάταξη στην ελίτ του Χίτλερ; Από το 1940, ο προσωπάρχης του Χίμλερ, Γκέτλεμπ Μπέργκερ, είχε εισηγηθεί ένα σχέδιο επιστράτευσης εθελοντών από τις κατακτημένες χώρες, που ήθελαν να πολεμήσουν στο πλευρό των Ναζί.
Αρχικά, ο Χίτλερ είχε σοβαρές αμφιβολίες για το εγχείρημα, αλλά πείσθηκε από τον Χίμλερ, με το επιχείρημα της «συγγενικής φυλής». Για την επίτευξη του στόχου του, ο Χίμλερ ζήτησε την βοήθεια βιομηχάνων, επιχειρηματιών και αριστοκρατών, στους οποίους έδωσε υψηλές θέσεις στα Ες-Ες. Σε αντάλλαγμα, του έδιναν χρήματα για τις στρατολογήσεις και ο γερμανικός στρατός τους προμήθευε συνέχεια με «εργατικά χέρια» πρώην αιχμαλώτων (https://www.mixanitouxronou.gr/mousoulmani-indi-valkanii-skandinavi-nazi-i-legeones-ton-xenon-pou-foresan-nazistiki-stoli-ke-polemisan-sto-plevro-ton-waffen-ss/)].
Το βιβλίο του βρετανού ιστορικού, David Motadel, δεν είναι δοκίμιο, αλλά καρπός μιας έρευνας δέκα ετών από πολύ πλούσιες πηγές, ουσιαστικά Γερμανικές, χωρίς καμία ιδεολογική προκατάληψη. Πρόκειται για σπουδαίο βιβλίο ιστορίας, όπως τονίζει ο Christian Ingrao στον πρόλογο του.
Είναι περίεργο να σημειώσουμε ότι πολλοί επικριτές αυτού του βιβλίου ενδιαφέρονται για την εξιλέωση του Ισλάμ, αποδεικνύοντας ότι η προσέγγιση μεταξύ Ισλάμ και Ναζισμού είναι ανοιχτή πληγή.
Η ναζιστική πολιτική απέτυχε, πρώτον επειδή έχασε τον πόλεμο, αλλά και επειδή βασιζόταν σε μια εξωπραγματική πανισλαμιστική αντίληψη του μουσουλμανικού κόσμου.
Ο δε μεγάλος μουφτής Ελ Χουσεϊνί της Ιερουσαλήμ, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στην Γερμανία για να ενισχύσει αυτή την πολιτική του καθεστώτος, κατόρθωσε να διαφύγει από τη Γερμανία, μέσω της Ελβετίας, στο Κάιρο με τη βοήθεια των Αμερικανών με στόχο την χρησιμοποίηση της εχθρότητας του Ισλάμ προς τον κομμουνισμό, για να προετοιμάσουν τον ψυχρό πόλεμο. Ο Ελ Χουσεϊνί συνέβαλε στην άνοδο των Αδελφών μουσουλμάνων, οι οποίοι εντούτοις τον περιθωριοποίησαν.

Είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι αν το πανισλαμικό όραμα των ναζιστών δεν ολοκληρώθηκε τότε, βρίσκεται σήμερα στην καρδιά της ιδεολογίας του χαλιφάτου που ανέπτυξε το Daech (https://www.pentapostagma.gr/politismos/istoria/6921951_sheseis-islam-nazismoy-ekatommyria-moysoylmanoi-sto-strato-toy-hitler).


Όσο για τις σχέσεις της Γερμανίας με το Ισλάμ είναι παλαιότατες, αν και οι προελαύνοντες Οθωμανοί κατόρθωσαν να φτάσουν μόνο μέχρι την Βιέννη (πολιορκίες 1529 και 1683). Ωστόσο το Κοράνι κατόρθωνε να καταλάβει τις καρδιές και τα μυαλά των σημαντικότερων εκπροσώπων της πνευματικής γερμανικής ελίτ, όπως μαρτυρούν οι εκμυστηρεύσεις των Γκαίτε* και Νίτσε*.(Αυτούς που η Ελληνική πνευματική και πολιτική, τους σεμνύνεται τόσο ώστε, τους έχει εισαγάγει και στα σχολικά αναγνώσματα).
{Έτσι, ο *Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε (1749- 1832) δήλωνε: «Το Ισλάμ εκφράζει κατά τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες μου… Διαβάζοντας το Κοράνι, στην αρχή…μας απωθεί. Αλλά ξαφνικά μας γοητεύει, μας εκπλήσσει και τελικά επιβάλλει το σεβασμό μας. Το ύφος του, σε αρμονία με το περιεχόμενο και τον αντικειμενικό του σκοπό, είναι αυστηρό, μεγαλοπρεπές, τρομερό, υπέροχο για πάντα…Το βιβλίο αυτό θα συνεχίσει να ασκεί ισχυρή επιρροή στους καιρούς που έρχονται.»
** Ο Φρειδερίκος Νίτσε (1844 - 1900): "Ο χριστιανισμός μας αποστέρησε τον πλούτο του αρχαίου πολιτισμού και αργότερα μας αποστέρησε από εκείνο του ισλαμικού πολιτισμού. Ο θαυμάσιος ισλαμικός πολιτισμό της Ισπανίας - κατά βάθος πιο κοντά σε μας, ανταποκρινόμενος περισσότερο απ’ ό,τι η Ρώμη και η Ελλάδα στην αίσθησή μας και την καλαισθησία μας -    καταπατήθηκε (και προτιμώ να μη σκέφτομαι από ποια πόδια!)
 - Γιατί;
Επειδή γεννήθηκε από αριστοκρατικά ένστικτα, από αρρενωπά ένστικτα, επειδή έλεγε ναι στη ζωή, και επιπλέον είχε τις έξοχες λεπτότητες της ισλαμικής ζωής! ... Οι σταυροφόροι αργότερα πολέμησαν κάτι στο οποίο πριν καλύτερο θα ήταν να βάλουν εδαφιαία μετάνοια [...].
Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι!
Oι Σταυροφορίες; Μια πειρατεία μεγάλης κλίμακας και τίποτα περισσότερο! [...] Η γερμανική αριστοκρατία απουσιάζει σχεδόν από την ιστορία του ανώτερου πολιτισμού: μαντεύουμε την αιτία ... Χριστιανισμός και αλκοόλ - τα δύο μεγάλα μέσα διαφθοράς ... Δεν τίθεται δίλημμα επιλογής μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού, ούτε μεταξύ Άραβα και Εβραίου.

Η απάντηση δίνεται εκ των προτέρων: εδώ, δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογής… "Πόλεμος μέχρι θανάτου με τη Ρώμη! Ειρήνη και φιλία με το Ισλάμ ". Αυτό αισθάνθηκε, αυτό έκανε αυτό το μεγάλο πνεύμα, η μοναδική ιδιοφυΐα μεταξύ των Γερμανών αυτοκρατόρων ο Φρειδερίκος ο 2ος. Αν το Ισλάμ αψηφά τον Χριστιανισμό, έχει χίλιες φορές δίκαιο: το Ισλάμ προϋποθέτει  άνδρες αρρενωπούς σε όλα» (https://www.pentapostagma.gr/politismos/istoria/6921951_sheseis-islam-nazismoy-ekatommyria-moysoylmanoi-sto-strato-toy-hitler)}.

Μία πιθανή άνοδος ενός «Μάχντι» και ενός ενωμένου ισλάμ, μπορεί να οδηγήσει στην ένωση της Δύσης, και στην άνοδο αντι-ισλαμιστών ηγετών ή ακόμα και ενός υπερ.-ηγέτη που θα τους ενώσει όλους αυτούς υπό την εξουσία του, όπως ακριβώς κατά τις δεκαετίες του 20 και του 30, η άνοδος των μπολσεβίκων (το 1917) στην Ρωσία υπό τον Λένιν, οδήγησε στην άνοδο του Μουσολίνι το 1922 και του Χίτλερ το 1933 ως «αντίβαρο» και «αντίπαλο δέος».
Και όπως οι μπολσεβίκοι του Λένιν, παρίσταναν τους δήθεν «σωτήρες» και «μεσσίες του προλεταριάτου», και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τους «σωτήρες» και «μεσσίες» της Γερμανίας, έτσι ακριβώς και ο ψευδο-«Μάχντι» θα μπορούσε να παριστάνει τον δήθεν «σωτήρα-μεσσία-Μάχντι» του ισλάμ και παρόμοιοι πολιτικοί ή ένας μόνο πολίτικος ηγέτης τον «σωτήρα-πολεμικό μεσσία της Δύσης».
Η άνοδος αυτή των αντιισλαμιστών στην Δύση, μπορεί να καταστεί εφικτή όπως και οι άνοδος των φασιστών τις δεκαετίες του 20 και του 30, λόγω του κραχ του 1929, της ανεργίας, των εξεγέρσεων, οι οποίες μπορεί να προκύψουν αντίστοιχα στην Δύση, ειδικά αν ο «Μάχντι» εφαρμόσει ολικό πετρελαϊκό εμπάργκο στην Δύση, κοπούν οι εμπορικοί δρόμοι μέσω του Σουέζ, ή σημειωθούν έντονες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Δύση, ή ακόμα και εγέρσεις των μουσουλμάνων των κρατών της Δύσης ενάντια στις κυβερνήσεις τους.
[Το δε πρώτο πετρελαϊκό εμπάργκο των Αράβων κατά της Δύσης, ανεπιτυχές τελικά έγινε το 1967 λόγω του πολέμου των Έξι Ημερών, επειδή η Δύση βοήθησε το Ισραήλ, ενώ το δεύτερο πρώτο πετρελαϊκό εμπάργκο των Αράβων κατά της Δύσης, επιτυχές τελικά έγινε το 1973 λόγω του πολέμου του Γιομ Κηπούρ, επειδή η Δύση βοήθησε ξανά το Ισραήλ].
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, όπως και η πιθανή άνοδος ενός δήθεν «Μάχντι» στον ισλαμικό κόσμο, εάν συνέβαινε ένα συγκλονιστικό γεγονός, το οποίο θα προκαλούσε την πτώση των φιλοδυτικών ισλαμικών κυβερνήσεων παγκόσμια, και την άνοδο ισλαμικών στην θέση τους σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, τα οποία θα ενωθούν υπό έναν δήθεν «Μάχντι».
Αυτό το γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει και μια παγκόσμια τζιχάντ κατά της Δύσης, θα μπορούσε να είναι π.χ. η καταστροφή του Τεμένους του Ομάρ ή του τζαμιού του Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3-5/) ή της Μέκκας και της Μεδίνας στην Σαουδική Αραβία.
Γεγονός για το οποίο θα μπορούσε να κατηγορηθεί η Δύση ή το Ισραήλ, ακόμα και αν την πράξη αυτή την πραγματοποιήσουν ακόμα και φανατικοί ισλαμιστές (http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html), προκειμένου ακριβώς να προκαλέσουν τζιχάντ κατά της Δύσης και του Ισραήλ και να κατηγορήσουν για την καταστροφή των ιερών τόπων του ισλάμ τους εχθρούς τους.
Η δε άνοδος των μπολσεβίκων το 1917, προκάλεσε την σύσταση συμμαχίας εναντίον τους από την Δύση, η οποία εμπλακεί ανεπιτυχώς εναντίον τους τα έτη 1917-22 στον Ρωσικό Εμφύλιο πόλεμο, όπως και κατά του Χίτλερ με τους Σοβιετικούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Μία δε πιθανή επίθεση κατά του Ισραήλ από τον «Μάχντι», λόγω της επιρροής και της συμμαχίας που έχει αυτή η χώρα με την Δύση (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ), θα οδηγήσει σε άμεση εμπλοκή των δυτικών, για την προστασία του Ισραήλ ή ακόμα και των Αγίων Τόπων (π.χ. του Πανάγιου Τάφου του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού καταληφθεί ή βεβηλωθεί από τον «Μάχντι»).
Όσο και για να ανακτήσουν τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής που θα χάσουν εάν καταλάβουν τις κυβερνήσεις της Μέσης Ανατολής ισλαμιστές και εφαρμόσουν ολικό πετρελαϊκό εμπάργκο στην Δύση, με την πρόφαση ότι υπερασπίζουν το Ισραήλ και τον Δυτικο πολιτισμό από έναν βάρβαρο κατακτητή και Ασιάτη τύραννο σαν τον Ξέρξη.
Εννοείται βέβαια, ότι στην περίπτωση αυτή, στην συμμαχία κατά του «Μάχντι» θα μπορούσαν να προστεθούν και αλλά κράτη, τα οποία θα απειλούνται πιθανότατα από αυτόν, όπως π.χ. η Ρωσία, η Κίνα, ή η Ινδία.
Για την νομιμοποίηση του πολέμου κατά του «Μάχντι», όπως και για την άνοδο αντι-ισλαμιστών ηγετών στην Δύση, και αυτοί ενωμένοι υπό έναν δήθεν «μεσσία-σωτήρα-υπερασπιστή της Δύσης» (http://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html), μπορεί να γίνει με τις ευλογίες και του πάπα της Ρώμης (τον τωρινό ή κάποιον άλλον).
Ο οποίος ως γνωστόν, όταν απειλούταν η Ευρώπη και ο ίδιος απειλούνταν από τους μπολσεβίκους του Λένιν, ευλόγησε την άνοδο του Μουσολίνι και του Χίτλερ ως αντίπαλου δέους σε αυτούς, και τους ανακήρυξε ως δήθεν «εκλεκτούς» του Θεού.
Επίσης και ο πάπας της Ρώμης έχει με το κράτος του Βατικανό μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, εκτός από τράπεζες, και εταιρίες οπλών και σε πετρελαϊκές εταιρείες, οπότε εάν αυτές χάσουν τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής θα κινδυνεύουν και αυτός να χάσει κέρδη και θα έχει έναν ακόμη σημαντικό ρολό να προωθήσει πόλεμο ενάντια στον «Μάχντι» σε μία τέτοια περίπτωση.

Ο ίδιος θα μπορούσε επίσης να κηρύξει «Σταυροφορία» σε μία τέτοια περίπτωση ενάντια στον «Μάχντι», όπως ακριβώς έκανε και στις παλαιότερες Σταυροφορίες (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html), επικαλούμενος τον κίνδυνο για τα Ιερά Προσκυνήματα και τον Πανάγιο Τάφο στην Παλαιστίνη, όπως έγινε και με την πρώτη Σταυροφορία, ενώ ως ηγέτης του Οικουμενισμού (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_49.htmlhttps://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CF%84a-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BD/), να παρακινήσει και αλλαγές θρησκείες ενάντια στον «Μάχντι» και σε συμμαχία με την Δύση.

 [Ο δε «Μάχντι» πιθανότατα όπως και ο Χίτλερ θα θέλει να εξοντώσει τον Χριστιανισμό και τους Εβραίους με ένα «Νέο Ολοκαύτωμα και Τελική Λύση».
Φυσικά, εννοείται ότι οι Ισραηλινοί σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν πλήρη αφανισμού του κράτους τους και ένα «Νέο-Δεύτερο Ολοκαύτωμα», μπορεί και να ενεργοποιήσουν την λεγομένη «Επιλογή Σαμψών» του Ισραήλ, δηλαδή να ρίξουν όλα τα πυρηνικά τους στους εχθρούς τους, καταστρέφοντας και τους ίδιους μαζί με τον εαυτό τους, κατά το παράδειγμα που ο Βιβλικός ήρωας Σαμψών εξόντωσε τους εχθρούς τους Φιλισταίους μαζί με τον εαυτό του, αναφωνώντας: «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».
Επίσης, αυτός ο δήθεν «Μαχντί», όπως και ο Χίτλερ παλαιότερα, θα σχεδιάζει να αφανίσει εκτός από όλους τους Χριστιανούς και τους Εβραίους, όπως επίσης και τους αλλόθρησκους (όπως ακριβώς και ο Χίτλερ ήθελε να αφανίσει όλους τους μη Γερμανούς αλλοεθνείς), όπως και κάθε άλλο έθνος που θα τον εμποδίζει στα σχεδία του για μία παγκόσμια κυριαρχία].
Ίσως ακόμα ο «Μάχντι» να «παρακινηθεί» από την Ρωσία και την Κίνα (οι οποίες είναι για την ώρα συμμαχικές χώρες) για εισβολή στο Ισραήλ και την Δύση, με στόχο να τον βάλουν να τσακωθεί με τους Δυτικούς για να αποδυναμωθούν και οι δύο από την διαμάχη αυτή (ο «Μάχντι» και η Δύση).
{Το δε έτος 2012, το ήμισυ των Αράβων και των Μουσουλμάνων της Βόρειας Αφρικής ανέμενε τον άμεσο ερχομό του “Μάχντι”, ιδίως μετά το χάος και τις ταραχές που επέφερε η “Αραβική Άνοιξη”}.
Έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή η Ρωσία και η Κίνα να εισβάλουν στην Μέση Ανατολή με την σειρά τους, «προδίδοντας» τον «Μάχντι».
(Η άνοδος του «Μάχντι» και η ένωση όλου του ισλαμικού κόσμου σε ένα ενιαίο «μουσουλμανικό τόξο», με τον πιθανό παγκόσμιο θρησκευτικό πόλεμο-τζιχάντ που θα ακολουθήσει από μέρους του, μπορεί να οδηγήσει κάλλιστα εκτός από την ένωση της Δύσης για την αντιμετώπιση του και στην πιθανότητα δημιουργία ακόμα και του λεγομένου «Ορθόδοξου Τόξου» για τον ίδιο ακριβώς λόγο).
[Κάτι ανάλογο συνέβη και το 1991 με τις ΗΠΑ, οι οποίες «παρακίνησαν» και «ενθάρρυναν» το Ιράκ να επιτεθεί στο Κουβέιτ, μα στην συνέχεια, όταν αυτή η εισβολή πραγματοποιήθηκε, το «πρόδωσαν» και στράφηκαν εναντίον του].
Με το πρόσχημα ότι δήθεν θα θέλουν να προστατεύσουν ίσως το Ισραήλ και τον κόσμο από την απειλή του «Μάχντι», μα στην πραγματικότητα για να αρπάξουν και οι δύο τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής για λογαριασμό τους.
Φυσικά, ακόμα σε μία τέτοια περίπτωση, οι Δυτικό και πάπας της Ρώμης θα εμπλακούν σε πόλεμο κατά των Ρώσων και των Κινέζων στην Μέση Ανατολή, μην θέλοντας να αφήσουν τα πετρέλαια της περιοχής στα χέρια των εχθρών τους και οι ίδιοι να υποστούν εξαετίας της κατοχής αυτής πλήρη «ενεργειακή ασφυξία», καθώς και πλήρη οικονομική κατάρρευση.

Και για τον λόγο αυτό, οι ίδιοι για να κερδίσουν τους εχθρούς τους, θα αρχίσουν πιθανότατα διαπραγματεύσεις με έναν από τους εχθρούς τους για να τους αποδυναμώσουν και να τους εξασθενίσουν δια της μεθόδου «διαιρεί και βασίλευε», ίσως για να μπορούν να τους νικήσουν έναν, έναν, μέθοδος η οποία μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ όπως θα φανεί παρακάτω. 

 Και όπως ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν συμμαχία στην διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία καταστράφηκε όταν ο Χίτλερ επιτέθηκε στον Στάλιν, ο οποίος στην συνέχεια συμμάχησε με τους Δυτικούς κατά του Χίτλερ (και τεράστια ανταλλάγματα για την ΕΣΣΔ ως ανταμοιβή), έτσι είναι πολύ πιθανόν η Κίνα να είναι αυτή που θα αλλάξει στρατόπεδο και να εγκαταλείψει την Ρωσία, συμμαχώντας με τους Δυτικούς.
Ειδικά εάν λάβει και αυτή μεγάλα εδαφικά ανταλλάγματα (π.χ. την Σιβηρία ή αλλά εδάφη που η Κίνα των Μινγκ ειχε χάσει από την παλαιά Τσαρική Ρωσική Αυτοκρατορία).
[Η δε Σιβηρία, εκτός από ένα τεράστιο έδαφος για αποίκιση από τον «υπερπλεονάζοντα πληθυσμό της Κίνας», θα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μία πιθανή μελλοντική στρατιωτική εισβολή αυτών και στην υπόλοιπη Ρωσία, αλλά και στην Ευρώπη, όπως είχαν ακριβώς είχαν κάνει και οι Μογγόλοι του Τζένκινς Χαν παλαιοτέρα, του οποίου την Αυτοκρατορία και κληρονομιά διεκδικεί η Κίνα, θέλοντας να ανασυστήσει ξανά την Αυτοκρατορία του με όλα τα εδάφη που αυτή περιλάμβανε (http://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post.html).
Σε μία τέτοια περίπτωση, η Κίνα, θα μπορεί είτε να συνεχίσει τον προηγούμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, είτε να ξεκινήσει έναν νέο εάν έχει υπογραφτεί συνθήκη ειρήνης πριν την εισβολή της, με μία ανατροπή συμμαχιών για άλλη μία φορά.

Αφού αυτή την φορά αντί οι Ρώσοι και οι Δυτικοί να πολεμούν ο ένας τον άλλο, θα πρέπει να συμμαχήσουν μεταξύ τους για να σωθούν από την Κίνα, η οποία στην περίπτωση αυτή μετά από τους Ρώσους θα προδώσει και τους Δυτικούς, οι οποίοι θα πολεμούν μαζί με τους Ρώσους υπό τα λάβαρα του Αγίου Γεωργίου κατά του αναδυομένου κόκκινου Κινεζικού Δράκοντα στην περίπτωση αυτή (http://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_15.html).

Εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι η άνοδος του ισλαμισμού (για την ακρίβεια του πανισλαμισμού) στην Τουρκία και τον υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο ξεκίνησε από πολύ παλιά.

Συγκεκριμένα, με την επιτυχή Ελληνική Επανάσταση της Εθνεγερσίας το 1.821 μ.Χ., όταν η πολυαγαπημένη πατρίδα μας στο τέλος αυτού απέκτησε την ανεξαρτησία της έστω και σε ένα μικρό μέρος της, παράδειγμα που ακολουθήσαν και τα αλλά υπόδουλα Ορθόδοξα κράτη στους Τούρκους (Σέρβοι, Βουλγάροι, Ρουμάνοι, Μαυροβουνίοι) σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό και πέτυχαν στην διάρκεια των Ρωσοτουρικικών πολέμων που ακολούθησαν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_69.html).

Παράλληλα, την ίδια περίοδο, οι νίκες των Μοχάμεντ Αλί και Ιμπραήμ, ηγετών της Αραβικής Αιγύπτου έναντι των Τούρκων στον Τουρκοαιγυπτιακό πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2017/09/1831-1839.html), που ακολουθήσε λίγο μετά την Ελληνική Επανάσταση (https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CF%89%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%BC%CF%80%CF%81/), έδωσε μαζί με τον επιτυχή Ελληνικό Αγώνα για ανεξαρτησία (όπως και των άλλων Βαλκανικών λαών), το παράδειγμα στους πολυβασανισμένους από τους Τούρκους Άραβες για ανεξαρτησία.

Ως εκ τούτου και αυτοί ξεκίνησαν να εξεγείρονται κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και για να μπορέσει ο Οθωμανός Σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ ο Β’, ο λεγόμενος και «κόκκινος Σουλτάνος», να κρατήσει ενωμένη την Αυτοκρατορία του, τουλάχιστον στο ισλαμικό τμήμα της, προώθησε την ιδεολογία του Πανισλαμισμού σε αυτή.

Με βάση αυτή, ο Οθωμανός Σουλτάνος είναι παράλληλα Χαλίφης όλων των μουσουλμάνων παγκόσμια και ως εκ τούτου, αυτοί θα πρέπει να τον υπακούνε απόλυτα και άρα οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν θα πρέπει να θέλουν να δημιουργήσουν ανεξάρτητα από το Οθωμανικό Χαλιφάτο κράτη, αλλά αντίθετα θα πρέπει να μείνουν απόλυτα πιστοί σε αυτό.

Την ιδεολογία αυτή προσπάθησαν να διαδώσουν στις κατεχόμενες από τις δυνάμεις της Αντάντ και της Δύσης μουσουλμανικές χώρες και οι Νεότουρκοι εχθροί τους κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/07/blog-post_35.html), ανεπιτυχώς όμως όπως έδειξαν τα πράγματα, αφού πολλοί Άραβες ξεσηκώθηκαν κατά των Τούρκων από τον Λόρενς της Αραβίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_36.html), αλλά και τους Σαούντ (http://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html).

Συνέπεια όλων αυτών, αμέσως μετά την κατάργηση του ισλαμικού Οθωμανικού Χαλιφάτου στην Τουρκία από τον Κεμάλ Αττατούρκ (https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BE-%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%BF/), το 1.923 μ.Χ., μόλις τέσσερα έτη αργότερα, ένας Αιγύπτιος δάσκαλος από την Ισμαηλία, γιος ενός ιεροδιδάσκαλου, ο Χασάν Αλ Μπάνα, ίδρυσε το κίνημα των Αδελφών Μουσουλμάνων (πιο γνωστό ως Μουσουλμανική Αδελφότητα-http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, http://alophx.blogspot.com/2020/02/odessa_43.html ).

{Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 1928 μ.Χ., με έξι εργαζόμενους από ένα Βρετανικό στρατόπεδο εργασίας, ο Χασάν Αλ Μπάνα, δημιούργησε την Εταιρεία των Μουσουλμάνων Αδελφών (https://www.anixneuseis.gr/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%AF/)}.

Το οποίο είχε ως σκοπό την επανα-εγκαθίδρυση του ισλαμικού Χαλιφάτου παγκόσμια, με την ανάδειξη ενός κοινού Χαλίφη για αυτό, μετά από την ένωση όλων των μουσουλμανικών κρατών σε ένα ενιαίο κράτος, υπό τον ισλαμικό νόμο, ενώ πιο πριν τα μη ισλαμικά κράτη των μουσουλμάνων θα γίνονταν ισλαμικά, είτε με το «καλό», είτε με την βία. 

Αρχικά και μιας και η χωρά του βρίσκονταν υπό Βρετανική κατοχή, ο Χασάν Αλ Μπάνα συμμάχησε με τους πάντα φιλότουρκους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (του Χίτλερ αυτή την φορά αντί του Κάιζερ Γουλιέλμου του Β’ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο), κερδίζοντας χρηματοδότηση από αυτούς και έκανε σαμποτάζ και προπαγάνδα υπέρ τους σε όλη την διάρκεια αυτού (https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2019/07/blog-post_35.html, http://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html).

Μετά την πτώση αυτών, συμμάχησε με το παλάτι του διεφθαρμένου Αιγυπτίου βασιλιά Φαρούκ του Β’ κατά των κομμουνιστών και των εθνικιστών αντιπάλων του, ενώ όταν είδε ότι οι στρατιωτικοί θα έριχναν τον βασιλιά, ενώ μέχρι τότε οι ίδιοι τον στήριζαν με διαδηλώσεις στράφηκαν τελικά και αυτοί εναντίον του.

Στην συνέχεια, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι συμμάχησαν προσωρινά με τους στρατιωτικούς (ο δε ηγέτης αυτών Νάσερ ήταν και ο ίδιος μέλος των Αδελφών Μουσουλμάνων στα νιάτα του για μικρό χρονικό διάστημα και αργότερα στράφηκε εναντίον τους, όπως και έκανε ο Βάισχαουπτ με τους Ιησουΐτες), σύντομα όμως συγκρούστηκαν με αυτούς και τέθηκαν εκτός νόμου.

Άρχισαν λοιπόν τις πολιτικές δολοφονίες ( προσπάθησαν πολλές φορές ανεπιτυχώς και κατά του Νάσερ, ενώ είχαν ακόμα και τάγματα εφόδου όπως και οι Ναζί) και τις βομβιστικές επιθέσεις, τις συνομωσίες και τις προσπάθειες εισαγωγής κρυφών μελών τους στις δημόσιες υπηρεσίες για να τις αλώσουν από μέσα και έτσι να καταλάβουν το κράτος και την εξουσία.

Στον στόχο τους αυτό, είχαν ως αρωγούς και τους Αμερικανοβρετανούς, οι οποίοι μισούσαν τον «φιλοκομμουνιστή» εθνικιστή Νάσερ εν μέσω Ψυχρού Πολέμου, αλλά και την Σαουδική Αραβία και τις άλλες Αραβικές πετρομοναρχίες του Κόλπου (http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_78.html), π.χ. το Κατάρ (https://kedisa.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD/), από το έτος 1.971 μ.Χ.

Τα κράτη αυτά, φοβόνταν ότι ο Νάσερ θα γίνονταν «κακό παράδειγμα» για τις χώρες τους, στηρίζοντας κινήματα που θα έριχναν τις μοναρχίες σε αυτές και θα εγκαθίδρυαν κοσμικά εθνικιστικά κοσμικά δικτατορικά καθεστώτα (κάτι που έγινε όντως π.χ. σε Ιράκ, Λιβύη και Υεμένη).

Για τις  υπηρεσίες τους αυτές, ο Χασάν Αλ Μπάνα και η Μουσουλμανική Αδελφότητα του χρηματοδοτήθηκαν αφειδώς από την Δύση και τις πετρομοναρχίες (οι οποίες χρηματοδότησαν και την επανάσταση του Χομεϊνί στο Ιράν, η οποία τους ήρθε μπούμερανγκ-http://alophx.blogspot.com/2017/09/isis.html), ενώ η Αδελφότητα κατέστρωνε και γραπτά τα σχέδια της για παγκόσμια κυριαρχία (http://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html).

Στην συνέχεια, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, με την χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και των άλλων πετρομοναρχιών ίδρυσε πολλά παραρτήματα σε πολλές χώρες και ίδρυσαν εκεί είτε κόμματα (π.χ. το Ενχάντα στην Τυνησία ή το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Τουρκία), ή τρομοκρατικές οργανώσεις (π.χ. τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, την Αλ Κάιντα, το ISIS σε Συρία και Ιράκ, την Χαμάς στην Παλαιστίνη κ.λπ.).

{Φυσικά, όπως έγινε και με τους Αμερικάνους, οι οποίοι στήριξαν τους ισλαμιστές μαχητές μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν κατά των Σοβιετικών και στράφηκαν μετά εναντίον τους, αλλά και οι Ισραηλινοί που στήριξαν την ισλαμική Χαμάς κατά της Φατάχ.

Και στην περίπτωση αυτή οι ισλαμιστές στράφηκαν κατά των «πρωίμων υποστηρικτών», έτσι και στην περίπτωση αυτή οι ισλαμιστές στράφηκαν κατά των πρώην συμμάχων τους (ΗΠΑ, Δύσης, πετρομοναρχιών)}.

Παράλληλα, η ίδια Αδελφότητα κινητοποίησε πολλά μέλη της σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες για να πολεμήσουν σε πολλούς πολέμους κατά των «απίστων» (π.χ. σε Αφγανιστάν, Βοσνία, Κόσοβο, Σκόπια, κ.λ.π.).

ΟΟΣΑ δε μέλη τους έφυγαν από την Αίγυπτο από τους διωγμούς του Νάσερ και τον βίαιο θάνατο του Χασάν Αλ Μπάνα κατέφυγαν σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ (https://kedisa.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD/), οπού έγιναν καθηγητές στα πανεπιστήμια τους και «ενέπνευσαν» πολλούς μαθητές τους εκεί (π.χ. τον Μπιν Λάντεν).

Τα δε μέσα που είχαν αυτά τα Αραβικά κράτη (π.χ. Αλ Τζαζίρα και Ελ Αραμπίγια), βοήθησαν στην προώθηση των «φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων και των οργανώσεων των Αδελφών Μουσουλμάνων, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της λεγομένης και «Αραβικής Άνοιξης» το έτος 2.011 μ.Χ.

Η δε Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο είχε βοήθεια στην άνοδο της στην εξουσία του κράτους αυτού κατά του στρατιωτικού δικτάτορα Μουμπάρακ (τον οποίο στήριζε αρχικά η Αδελφότητα, αλλά όταν είδε την επικείμενη πτώση του στράφηκε γοργά εναντίον του) και από τις ΗΠΑ του τότε φιλοισλαμιστή Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, όπως ακριβώς έκαναν και επί Ψυχρού Πολέμου κατά του στρατιωτικού δικτάτορα  της Αιγύπτου Νάσερ.

Επίσης, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, θεωρήσαν την προδοτική για τους Άραβες συνθήκη του Καμπ Ντέιβιντ για ειρήνη της Αιγύπτου με το Ισραήλ, με την προσωρινή συνθήκη ανακωχής του Μωάμεθ με τους ειδωλολάτρες Κουτραίες στην Αλ Χαντυμπέα, η οποία αν και ήταν δυσμενής για τους μουσουλμάνους αποδείχθηκε τελικά επωφελής για αυτούς.

Κατά παράδοξο τρόπο, και όταν έγινε Προέδρος της Αιγύπτου ο Μόρι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έδειξε τάση υποτέλειας (αντι για επιθετικότητας όπως προπαγάνδιζε η οργάνωση του, αλλά και τα παραρτήματα της, π.χ. Αλ Κάιντα, ISIS) στο Ισραήλ που κατά τα αλλά κατηγορούσε, ενώ τους έδωσε, παρόλο που δεν όφειλε και περισσότερα προνομία από την Συνθήκη του Καμπ Ντέιβιντ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. 

Αντίθετα, κυνήγησαν αγρία τον Αιγυπτιακό λαό, απέλυσαν κόσμο από το Δημόσιο και έβαλαν σε αυτό υποστηρικτές τους, δίωξαν αγρία τις μειονότητες (εθνικές και θρησκευτικές) στην χώρα αυτή, τους κοσμικούς, ενώ επέβαλαν μνημονιακά μετρά από το ΔΝΤ στην χώρα, όπως ακριβώς έκανε και ο Ερντογάν στην Τουρκία, που ενώ αρχικά παρίστανε τον μετριοπαθή, στο τέλος έριξε όταν ανέλαβε πλήρως τα ηνία της εξουσίας το προσωπείο και επέβαλε στην ουσία ισλαμική δικτατορία.

Τελικά, τόσο απηύδησε ο Αιγυπτιακός λαός από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που ξεσηκώθηκε εναντίον τους, ενώ όταν επενέβη ο στρατός και έριξε τον Μόρι και την Αδελφότητα από την εξουσία της Αιγύπτου, αυτή την φορά ο λαός τον είδε ως «σωτήρα».

{Σε μία παράλληλη εξέλιξη, συνέβη λαϊκή εξέγερση και στρατιωτικό πραξικόπημα με την θέληση και του λαού και στην Τυνησία (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/afriki/7025504_tynisia-ohimata-toy-stratoy-perikyklosan-ti-boyli, https://www.echedoros-a.gr/2021/07/blog-post_107.html), κατά του ισλαμικού κόμματος Ενχάντα (προερχόμενο από την Μουσουλμανική Αδελφότητα), όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην Αίγυπτο με τον ισλαμιστή Προέδρο Μόρι και την τότε καταπιεστική κυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην χώρα αυτή.

Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτό, είχαμε μία αντιστροφή εξέλιξη του ότι συνέβη στην λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη», η οποία ξεκίνησε το 2.011 μ.Χ. από την Τυνησία με τον θάνατο ενός μικροπωλητή και την εξέγερση του λαού και την πτώση του τότε στρατιωτικού δικτάτορα της χωράς Μπεν Αλί και την άνοδο των ισλαμιστών του Ενχάντα στην εξουσία του κράτους αυτού.

Τώρα όμως, σε μία αντιστροφή των τότε γεγονότων, ο λαός ξεσηκώθηκε κατά των ισλαμιστών του Ενχάντα, τους οποίους και έριξα με την συνδρομή του στρατού αυτή την φορά μετά από λαϊκή αίτηση, ρίχνοντας τους ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την εξουσία της Τυνησίας. 

Όλα αυτά φαίνεται ότι προβληματίζουν τους τρεις εναπομείναντες ηγέτες κρατών και μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τον Ερντογάν στην Τουρκία, τον Ίμραν Χαν στο Πακιστάν και τον Χανίγιε της Χαμάς στην Γάζα, ότι σύντομα και αυτοί θα έχουν παρεμφερές τέλος και κάθε πολιτική εξουσία της Αδελφότητας τους σε μουσουλμανικά κράτη ουσιαστικά λήξει ολοσχερώς.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο είχαμε νίκη των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν με την πλήρη αποχώρηση των Αμερικάνικων στρατιωτικών δυνάμεων το έτος 2.021 μ.Χ., όπως ακριβώς έγινε και στο Ιράκ (https://slpress.gr/diethni/neo-vietnam-gia-tis-ipa-to-afganistan-giati-nikisan-oi-talimpan/, https://www.onalert.gr/kosmos/irak-to-telos-tis-apostolis-machis-sti-chora-anakoinose-o-amerikanos-proedros-tzo-mpainten/425227/)}].


{Εδώ μπορεί να τονιστεί, ότι δεν προκαλεί καμμία εντύπωση το γεγονός ότι ο ηγέτης της Ιταλικής Αντιπολίτευσης, Ματτέο Σαλβίνι, ορκίστηκε πως, όταν γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας, θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο Σαλβίνι ηγείται του κόμματος της Λέγκας, γνωστότερου παλαιότερα ως Λέγκα του Βορρά, κόμμα που εξ αρχής χαρακτηρίζεται ως η σύγχρονη έκδοση της επί μακρόν αποκοιμισμένης φασιστικής ιδεολογίας της Ιταλίας.

Οι φιλοϊσραηλινές τοποθετήσεις του Σαλβίνι και η τυφλή του υποταγή στο Τελ Αβίβ είναι τόσο παλιές όσο κι η πολιτική του καριέρα. Ακόμη και το γεγονός ότι ο Σαλβίνι ξεκίνησε το πολιτικό του ντεμπούτο σε εθνικό επίπεδο με μια ανακοίνωση που δεν έγινε από την Ρώμη αλλά από το Τελ Αβίβ, αρκεί για να καταδείξει τον κεντρικό ρόλο του Ισραήλ στην πολιτική του διαδρομή.

 Και, εκτός αυτού, ο Σαλβίνι είναι το αγαπημένο παιδί όλης της Ιταλικής ακροδεξιάς. Αν αναλογιστούμε πως τα πήγε η Λέγκα στις Ευρωεκλογές του Μάϊου 2019, μπορούμε να πούμε ότι ο Σαλβίνι είναι αυτή την στιγμή ο πιο σημαντικός ακροδεξιός ηγέτης σε όλη την Ευρώπη.
Δεν αποτελεί μυστικό ότι το Ισραήλ συντάσσεται ανοικτά πολιτικά με τα ανερχόμενα ακροδεξιά κινήματα παντού, και ειδικά στην Δύση. Αυτό είναι εμφανές και στην συμμαχία Ισραήλ- Ινδίας, και στις ενοχλητικές σχέσεις με την κυβέρνηση Τραμπ, και με την προεδρία Μπολσονάρου στην Βραζιλία και με την κυβέρνηση των Συντηρητικών στη Βρετανία.
Oι σχέσεις του Ισραήλ με την Ιταλία, ωστόσο, αξίζουν περισσότερης διερεύνησης, και δεν πρέπει να θεωρούνται ταυτόσημες με την σύγχρονη αυξανόμενη άνεση του Τελ Αβίβ με την διεθνή ακροδεξιά. Κι ο λόγος είναι πως, η Ιταλία υπήρξε η μητέρα των σύγχρονων φασιστικών ιδεολογιών, οι οποίες συνδέονται απευθείας με τη Σιωνιστική ιδεολογία του Ισραήλ.
Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 – οι ακροδεξιές δυνάμεις έκαναν τεράστια βήματα, επιτρέποντας, τα τελευταία χρόνια, σε υποκείμενα σαν το Σαλβίνι και τις ρατσιστικές του ορδές, να επιστρέψουν στην πολιτική αρένα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η άνοδος του Σαλβίνι άρχισε να στρώνει το δρόμο για την αποκατάσταση της από παλιά κοιμισμένης συμμαχίας (νεο-)Σιωνιστο-φασιστών.
Σιωνιστικές ομάδες που στηρίζουν το Ισραήλ, τόσο στην Ιταλία όσο και αλλού, τώρα εκμεταλλεύονται την διασπασμένη πολιτική σκηνή της χώρας, για να προωθήσουν τη διεθνή ατζέντα του Τελ Αβίβ.
Στις 17 Ιανουαρίου η Ιταλική κυβέρνηση υιοθέτησε ομόφωνα τον λανθασμένο και αυτο-εξυπηρετικό (selfserving) ορισμό του αντισημιτισμού, όπως τον θέλει η φιλοϊσραηλινή Διεθνής Συμμαχία Μνήμης του Ολοκαυτώματος (International Holocaust Remembrance Alliance), η οποία εξισώνει τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό.

Η προβληματική αυτή «ερμηνεία εργασίας» δεν έχει σε τίποτε να κάνει με το ρατσισμό, κι έχει σε πολλά να κάνει με την πολιτική, καθώς ο Σιωνισμός είναι μια σύγχρονη πολιτική ιδεολογία, και δεν είναι ούτε φυλή ούτε θρησκεία. Το αντίστοιχο παράδοξο στα της Ιταλίας θα ήταν να εξισωθεί ο αντιφασισμός με τα αντι-Ιταλικά ή αντι-Καθολικά αισθήματα. Αν αυτό μοιάζει παράξενο στο ιταλικό πλαίσιο, θα πρέπει να μοιάζει ομοίως παράξενο και στο Σιωνιστικό- Ισραηλινό πλαίσιο.

Όμως, αυτό το προφανές παράδοξο γίνεται απολύτως κατανοητό όταν αναλυθεί μέσα στα ιστοριογραφικά συμφραζόμενα. Όσοι κρίνουν αρνητικά τον σιωνισμό συχνά περιγράφουν το σιωνιστικό κίνημα ως φασιστικό. Αυτή η φαινομενικά άστοχη αναλογία είναι πλήρως δικαιολογημένη ιστορικά.
Διότι όντως, αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι, κατά τη διάρκεια του χρόνου σχηματισμού τους, τόσο η σιωνιστική όσο και η φασιστική ιδεολογία, είχαν αντίστοιχες πνευματικές ρίζες και πολλές επικαλύψεις όσον αφορά στις φιλοσοφικές και πολιτικές τους δομές.
Μερικοί από τους ιδρυτές του Σιωνισμού, ειδικά οι αναθεωρητές Σιωνιστές, αυτοχαρακτηρίζονταν φασίστες ως προς την ιδεολογία, και ήταν λογική η πορεία τους από το φασισμό προς τον σιωνισμό, υπαγορευμένη από πολιτικές σκοπιμότητες (https://thepressproject.gr/i-schesi-mousolini-tzabotinski-i-krymmenes-rizes-tou-fasistikou-parelthontos-tou-israil/).
Έτσι, ο ηγέτης και ιδρυτής της οργάνωσης Λέχι-Ομάδα Στερν, ο Αβραάμ Στερν, γνωστός και ως «Ο Εβραίος Μουσολίνι», ο οποίος πολεμούσε τους Βρετανός για να τους εκδιώξει από την Παλαιστίνη για να ιδρύσει ένα ανεξάρτητο Εβραίικο κράτος λόγω του υπέρμετρου θαυμασμού του για τον Ιταλό δικτάτορα, είχε προτείνει το 1940 ακόμα στον Χίτλερ να συμμαχήσουν.

Στους ορούς της συμμαχίας αυτής, την οποία απέρριψαν οργισμένοι οι ηγέτες των Εβραϊκών οργανώσεων της Χαγκάνα και  Ιργκούν (Ντέιβιντ Μπεν Γκούριον και Μπέντζαμιν Μπένγκιν), ζητούσε συμμαχία για να διώξουν τους Βρετανούς από την Παλαιστίνη, κάτι που συνέφερε και τους δύο, ενθάρρυνση μεταφοράς Εβραίων Παλαιστίνη από Γερμανία, παρακράτηση περιουσιών τους από Γερμανούς, καθώς και την αναγνώριση από τους Γερμανούς του κράτους του Ισραήλ, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό να λυθεί οριστικά το Εβραϊκό πρόβλημα της Ευρώπης.

Επίσης, και ο Βλαντιμίρ Τζαμποτίνσκυ, ο ιδρυτής του Αναθεωρητικού Σιωνισμού, τέκνα του οποίου, στο Ισραήλ, είναι το σημερινό κόμμα Λικούντ και άλλες δεξιές και ακροδεξιές ομάδες, έβλεπε την Ιταλία ως την «πνευματική πατρίδα» του και θαύμαζε τον Μουσολίνι (https://thepressproject.gr/i-schesi-mousolini-tzabotinski-i-krymmenes-rizes-tou-fasistikou-parelthontos-tou-israil/).
Αντιστοίχως, ο Μουσολίνι είχε εκφράσει ρητά τη στήριξή του στο σιωνισμό γενικά και στον Τζαμποτίνσκυ ειδικά: «Για να επιτύχει ο Σιωνισμός, πρέπει να αποκτήσετε ένα εβραϊκό κράτος με εβραϊκή σημαία και εβραϊκή γλώσσα. Το πρόσωπο που τα καταλαβαίνει όλα αυτά είναι ο φασίστας σας, ο Τζαμποτίνσκυ» είχε πει ο Μουσολίνι το Νοέμβριο του 1934}].
Θα είναι άραγε αυτή η εικόνα του κόσμου μας στο μέλλον; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αλλά μόνο εάν λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα θα μπορέσουμε να προστατέψουμε την πατρίδα μας και τον κόσμο, έτσι ώστε αυτός να μην βρεθεί σύντομα σε μία «Σύγκρουση των Πολιτισμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου