Κυριακή 26 Μαΐου 2024

ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό οι δυτικές ελίτ (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html) έχουν διαχρονικά σχέδια για την καταστροφή των εθνών/κρατών και των θρησκειών της γης και να ενωθούν σε ένα ενιαίο παγκόσμιο κράτος, το οποίο θα ελέγχουν απολυτά και απολυταρχικά οι ελίτ αυτές.

Κατά καιρούς έχουν προταθεί από πολλούς θεωρητικούς οι τρόποι με τους οποίους οι δυτικές ελίτ θα μπορούσαν να επιτύχουν στα σχέδια τους αυτά και να εξαναγκάσουν τους λαούς της γης να υποκύψουν στα παρανοϊκά και απεχθή τους αυτά σχέδια.

Έτσι, λέγεται ότι ο πρώτος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί η δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης θα είναι ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό κραχ σαν αυτό του 1.929 μ.Χ. (https://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html), με παρεμφερείς συνέπειες, το οποίο σε συνδυασμό με τον αφανισμό όλων των οικονομίων των ανθρώπων και την πεινά από το κραχ αυτό και την επισιτιστική κρίση και την έλλειψη τροφίμων από την ακρίβεια και την παύση του εμπορίου, θα έφερνε τους λαούς σε απόλυτη απελπισία.

Τότε, λέγεται ότι οι παγκόσμιες ελίτ θα παρουσίαζαν έναν εξαήμερο άνθρωπο, με τεράστιες οικονομικές γνώσεις, ο οποίος θα δημιουργούσε μία παγκόσμια διακυβέρνηση για την διόρθωση των κακών του καπιταλισμού και την απόδοση δικαιοσύνης για την διαφθορά, αλλά και θα προέβαινε και στην αναδιανομή του παγκοσμίου πλούτου.

Από τις περιουσίες βέβαια των μεσαίων και των κατωτέρων τάξεων και όχι βέβαια των πλούσιων, γιατί δεν μπορεί για τις ελίτ να είναι όλοι ίσοι και να ίσο-μοιράζονται τα πάντα, ενώ με τον τρόπο αυτό οι μεσαίες τάξεις και οι εχθρικές για τις δυτικές ελίτ επιχειρήσεις θα έχαναν και την οικονομική τους δύναμη και θα έπαυαν να είναι απειλητικές για τις ελίτ, οι οποίες και θα καρπώνονταν τις περιουσίες τους.

[Αυτό το σενάριο δεν είναι παρά μία κακή αντιγραφή του σχεδίου του Δίκαιου Ιωσήφ στην Αίγυπτο, αφού αυτός προέβη με την κρατικοποίηση της γης σε αναδιανομή γης από κράτος στους Αιγύπτιους με αφορμή την τότε κρίση πείνας στην Αίγυπτο (https://www.oodegr.com/oode/grafi/pd/iosifpag1.htm, https://www.pemptousia.gr/2023/12/o-dikeos-iosif-o-anidiotelis/), ενώ τώρα από την απελπισία των λαών, οι κυβερνήσεις κρατών που ελέγχονται από τις ελίτ θέλουν μέσω μιας καταστροφής των λαών με εάν παγκόσμιο κραχ και την φτώχεια που θα ακολουθήσει να αρπάξουν την γη και όλα λεφτά του κόσμου με εάν ξεπούλημα χωρίς κανένα κόστος για τους πλούσιους].

Άλλο ένα σχέδιο των δυτικών παγκοσμιοποιητών για την δημιουργία μιλάς παγκόσμιας τάξης, θα ήταν ένας Παγκόσμιος Πόλεμος, όπως ο Α΄ΠΠ και οι Β΄ΠΠ, οι οποίος θα είχε σαν αποτέλεσμα των θανάτων δεκάδων ή εκατοντάδων εκατομμυρίων ή και δις ανθρώπων, όπως και τεράστιες καταστροφές στην γη.

Και θα έφερνε τον κόσμο σε απόλυτη απελπισία και θα κατέστρεφε οργανισμούς (π.χ. ΟΗΕ, όπως και η ΚΤΕ διαλύθηκε μετά τον Β΄΄ΠΠ-https://alophx.blogspot.com/2016/09/blog-post_49.html, αλλά και της ΕΕ, η οποία θα διαλυθεί όπως η Λατινική Νομισματική Ένωση μετά τον Α΄ΠΠ-https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_62.html), οπότε θα ήταν απαραίτητη η εμφάνιση ενός ικανού ηγέτη και ενός ισχυρού παγκοσμίου οργανισμού, ο οποίος θα ένωνε τα έθνη, έτσι ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ ξανά ένας Παγκόσμιος Πόλεμος.

Παράλληλα και μέσω επαναστάσεων με κοινό ιδεολογικό πρόσημο, προσπάθησαν οι παγκοσμοποοιητές να ρίξουν τις υφιστάμενες κυβερνήσεις και να επιβάλουν παντού επαναστατικά καθεστώτα (π.χ. της ιδεολογίας της Γαλλικής Επανάστασης, του κομμουνισμού, του ισλαμισμού και  των νεοσυντηρητικών) σε ομοσπονδία με κοινή ιδεολογία ανεπιτυχώς (π.χ. στην Γαλλική επανάσταση και στο πραξικόπημα των μπολσεβίκων του Λένιν στην Ρωσία-https://alophx.blogspot.com/2017/09/1789-2016.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_38.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html).

Αν οι επαναστάσεις των λαών δεν ήταν εφικτό να γίνουν και να πέτυχουν, προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο ανεπιτυχώς πολλές φορές με επαναστατικά και εθνικιστικά καθεστώτα (π.χ. του Μεγάλου Ναπολέοντα, των Λένιν, Τρόσκι, Στάλιν, του Χίτλερ και του Τζορτζ Μπους Β’ του Νεότερου), ενώ με αφορμή τους Παγκοσμίους Πολέμους δημιούργησαν και παγκοσμίους οργανισμούς ελέγχου των λαών, όπως π.χ. το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ, την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, την Τριμερή Επιτροπή, τους μασόνους/τέκτονες (https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/freikoros-odessa.html,  https://alophx.blogspot.com/2022/06/p2.html) κ.λ.π.

Άλλος ένας τρόπος για την επίτευξη των στόχων αυτών, θα ήταν η εκμετάλλευση ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ, σε συνδυασμό ίσως με έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και της θρησκευτικής πίστης των ανθρώπων με την χρήση ολογραμμάτων σε μία παγκόσμια κατάσταση απελπισίας.

Πρόσφατα, είχε βγει στην επιφάνεια ένα παρανοϊκό σχέδιο της CIA για το πως θα έριχναν τον Σαντάμ πριν τον Β΄ Πόλεμο του Κόλπου, με την δημιουργία μέσω ολογραμμάτων από δορυφόρους που θα έδειχναν Αγγέλους στον ουρανό και φωνές να ζητάνε την πτώση του Σαντάμ και θα παρακινούσαν τον κόσμο να επαναστατήσει εναντίον του.

Και μόνο για να σκέφτηκαν οι Αμερικανοί και οι ελίτ πίσω από αυτούς ένα τέτοιο σχέδιο σημαίνει ότι η τεχνολογία των ολογραμμάτων έχει προσχωρήσει πάρα πολύ, κάτι που ευκολά μπορεί κάνεις να ανακαλύψει, ιδιαίτερα στην εποχή μας, αν κάνει μία προσεκτική έρευνα.

Έτσι, μέσω δορυφόρων θα μπορούσαν να δείξουν οι ελίτ ολογραφικές εικόνες στον ουρανό, όχι μόνο από Αγγέλους, αλλά και του Χριστού να έρχεται στην γη, παριστάνοντας πως ήρθε η Δευτέρα Παρουσία (στον Ουρανό και στα Ιεροσόλυμα όπως τον περιμένουν οι καθολικοί και οι προτεστάντες ή  στο Μεγάλο Τζαμί της Δαμασκού όπως τον περιμένουν οι μουσουλμάνοι).

Το ίδιο δε θα μπορούσαν να κάνουν και άλλους «αναμενόμενους ηγέτες» (https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html), π.χ. τον Μαιτρέγια για τους Βουδιστές, τον Κρίσνα/Βίσνου για τους Ινδουιστές, τον δήθεν «μεσσία Μπεν Δαβίδ» για τους Εβραίους (https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_25.html) κ.λ.π.

Και τότε θα μπορούσαν οι ελίτ να παρουσιάσουν ένα προσώπου που θα παρίστανε ότι είναι ένας ή όλοι μαζί οι παραπάνω ηγέτες μαζί (σε αυτό  βοηθά ο συγκρητισμός και η πανθρησκεία-https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_42.html) για να ενώσει τους ανθρώπους της γης κατά την δήθεν «επιστροφή» του.

Έχει άλλωστε επιχειρηθεί να συμβεί αυτό, ανεπιτυχώς με την εμφάνιση του Κρισναμούρτι της Θεοσοφικής Εταιρείας (που τον προετοίμαζαν από μικρό για τον ρολό αυτό, ενώ το κίνημα του υποστηρίζονταν από τους Βρετανούς, οι οποίοι ήθελαν μία συγκριτιστική θρησκεία για να ελέγχουν τους υπόδουλους λαούς και να ενώσουν τις κτήσεις της Αυτοκρατορίας τους) μετά το Τέλος του Α’ΠΠ.

Η ίδια προσπάθεια έγινε και κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και πάλι ανεπιτυχώς με τον Μαιτρέγια που προωθούσε ο εξίσου συγκριτιστής και οπαδός της πανθρησκείας Μπέντζαμιν Κρεμ (ενώ το κίνημα του υποστηρίζονταν από τις ελίτ, οι οποίες ήθελαν μία συγκριτιστική θρησκεία για να ελέγχουν τους υπόδουλους λαούς και να τους ενώσουν υπό την ηγεσία τους), ενώ στις μέρες μας προωθούνται σαν δήθεν «νέοι μεσσίες» από τους παγκοσμοποιιητές άτομα σαν τον πρίγκιπα και διάδοχο του Βρετανικού Θρόνου Ουίλιαμ, τον Ντέιβιντ Μάγιερ Ρότσιλντ (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html) κ.λ.π.

Άλλος ένας τρόπος για την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης θα είναι για τις δυτικές ελίτ οι απειλές πτώσεις κομητών από το διάστημα (όπως φαίνεται στην ταινία «Αρμαγεδδών») και άλλων περιβαλλοντικών καταστροφών (π.χ. σαν την ταινία «2012» μ.Χ. με έναν υπέρ-σεισμό στο Ρήγμα του Γαλιού Αντρέα ή με το Ηφαίστειο Γέλοστοουν-https://alophx.blogspot.com/2022/10/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2020/09/yellowstone.html), για την αντιμετώπιση των οποίων θα πρέπει να συνεργαστούν όλες οι κυβερνήσεις της γης και να δημιουργηθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Ουσιαστικά, με πρόσχημα το περιβάλλον και τις πιθανές απειλές και καταστροφές που μπορεί να ενσκήψουν σε αυτό θρουν οι γκλομαπλιστές να επιβάλλουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, τάχατες για να «λύσουν τα προβλήματα του».

Άλλο ένα σενάριο για την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, θα ήταν η τρομοκρατία, π.χ.. η ερυθρά τρομοκρατία κατά τον Ψυχρό Πόλεμο και η ισλαμική μετά το τέλος του (https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html), ο φόβος της οποίας θα έκανε τον κόσμο να ενωθεί υπό μία παγκόσμια ηγεσία, ενώ παράλληλα ο δήθεν «πόλεμος κατά των ναρκωτικών» των ΗΠΑ συνέβαλε και αυτός σε παγκόσμια συνεργασία για την καταπολέμηση της.

Ακόμα ένα σενάριο που δοκίμασαν ανεπιτυχώς κατά την διάρκεια του κορωνοιού χάρις στην αντίσταση των λαών οι παγκοσμοιοποιητές ήταν με πρόσχημα έναν παγκόσμιο ιό, να επιβάλουν μία παγκόσμια κυβέρνηση και ηλεκτρονικά διαβατήρια και να δώσουν δικτατορικές υπερούσιες στον ΠΟΥ. 

Ένα πολύ δημοφιλές σενάριο για την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης για τους γκλομπαλιστές, το οποίο μάλιστα προωθείται πολύ μέσω ταινιών, κόμιξ, βιβλίων και σειρών, είναι το σενάριο της εξέγερσης της τεχνητής νοημοσύνης και των μηχανών κατά των ανθρώπων.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, κάποια στιγμή η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ θα έχουν εξελιχθεί υπερβολικά πολύ και θα είναι σαν των ανθρώπων, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι θα καταπιέζουν τις μηχανές και αυτές θα εξεγερθούν εναντίον τους.

Συνέπεια της παραπάνω κατάστασης θα είναι ένας μακρόχρονος πόλεμος των ανθρώπων με τις μηχανές, από τον οποίο θα χαθούν οι πιο πολλοί άνθρωποι, όμως στο τέλος όλοι οι άνθρωποι ενωμένοι όλοι υπό έναν ικανοί ηγέτη, είτε θα νικήσουν και θα καταστρέψουν τις μηχανές, είτε θα συνυπάρχουν με αυτές, είτε και θα γίνει ένωση μηχανών και ανθρώπων σε Cyborg.

Αυτό το σενάριο «παίζει» σε πολλές ταινίες, βιβλία, κόμιξ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ προκαλούν και Παγκόσμιο Πόλεμο, ακόμα και πυρηνικό μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και ελέγχει (μυστικά ή φανερά) την γη ή το Συμπάν.

π.χ. στις ταινίες «Terminator» και ο Μπρένιακ/τεχνητή νοημοσύνη στην σειρά «Smallville» προκαλεί παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, ενώ το ίδιο συμβαίνει στα βιβλία του «DUNE», στις ταινίες «Robocop», «Τραναφόμερς»¨ «Termintaror», «Matrix», «Westworld», στις «Command and Conquer Tiberian Series» υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη και ρομπότ και Cyborg, π.χ. η EVA, ο LEGION και ο CABAL, ο οποίος προσπαθεί να κατακτήσει και να ελέγξει τον κόσμου, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια «KKND». 

Πιθανότατα από τα παραπάνω φαίνεται ότι οι παγκόσμιες ελίτ, όπως στην τηλεοπτική σειρά «Fallout», έχουν ήδη προαποφασίσει τη έναρξη ενός παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου και αντί να τον χρεωθούν οι ιδίες που θα τον προκαλέσουν, να τον «χρεώσουν» τάχατες στην κακή τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ

(Άλλωστε οι παγκοσμοποιιητές δεν είναι τόσο ανόητοι ώστε να δημιουργήσουν κάτι που θα στραφεί εναντίον τους και δεν θα μπορούν να το ελέγξουν, ενώ με τους κατάλληλους αλγορίθμους κάνουν την τεχνητή νοημοσύνη, να δείχνει τάχατες «αντικειμενικές απαντήσεις», όπως π.χ. ότι θα κυριαρχήσουν οι πλούσιοι επί των λαών «αναπόφευκτα», κάτι που σίγουρα του έχει «ψιθυρίσει» να πει η ελίτ και η ιδιά να μην φαίνεται μπροστά ότι στην πραγματικότητα αυτά θέλει και λέει αυτή ).

Επίσης, σε πολλές από τις σειρές και τις ταινίες αυτές υπάρχει και ένας μεγάλος ηλεκτρονικός εγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης, μέσω του οποίου οι ελίτ ή και από μονός του ελέγχει όλη την γη, όπως π.χ. γίνεται στην τηλεοπτική σειρά «Westworld» με τον «Ροβοάμ».

Παράλληλα, στην κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσει κατά πολύ και η χρήση της νανοτεχνολογίας και των ηλεκτρονικών τσιπ, με την προσπάθεια της δημιουργίας του «μετάνθρωποι», τον οποίο «ευαγγελίζονται» οι Σβαμπ και Χαράρι (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html).

Μέσω δεν του δήθεν «μετάνθρωπου», ο άνθρωπος θα γίνει δήθεν «αθάνατος» με την ένωση του με τις μηχανές και με την μεταφορά των αναμνήσεων, της νοημοσύνης και των σκέψεων του σε ρομπότ, Cyborg, κλώνους η στην τεχνητή νοημοσύνη και το ιντερνέτ, στα κομπιούτερ, τον παγκόσμιο ιστότοπο/ιντερνέτ και ΜΕΤΑ (σαν τις ταινίες «Άβαταρ») και με τον τρόπο αυτό δήθεν να επιτευχθεί η «αθανασία».

Όλα αυτά όμως θα είναι όλα ψεκάσματα όμως και αυτά οντά που θα δημιουργηθούν με τον τρόπο αυτό όχι μόνο δεν θα έχουν ψυχή, αλλά παράλληλα θα ελέγχονται μέσω τσιπ και νανοτεχνολογίας και οποίος δεν θα υπακούει θα τιμωρείται ή εξοντώνονται, όπως γίνεται και στην ταινία «GI JOE The Rise of The Cobra».

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθούν και μεταλλαγμένα οντά/υβρίδια με γονίδια ζώων και ανθρώπων με τάχατες «υπέρ-δυνάμεις» με την χρήση της επιστήμης, με την χρήση της οποίας οι Ναζί προσπάθησαν να δημιουργήσουν τον «υπέρ-άνθρωπο», ενώ πειράματα ανάλογου είδους έκανε και η ΕΣΣΔ του Στάλιν για να δημιουργήσει «υπέρ-στρατιώτες» με γονίδια ανθρώπων και πιθήκων, όπως γίνεται και στο ηλεκτρονικό παιχνίδι «Assassin Creed Atlantis».

[Η δε Τεχνητή νοημοσύνη (και τα ρομπότ) που επιτίθεται κατά δημιουργού της και τον καταστρέφει θυμίζει κατά πολύ το μυθιστόρημα του τέρατος του Φράνκενσταιν που στρέφεται κατά του δημιουργού του, όπως και τον αντίστοιχο Εβραϊκό μύθο του Γκόλεμ].

Όμως το πιο διάσημο σενάριο που προωθούν οι παγκοσμοποιιητές στην προσπάθεια τους να δημιουργεί μία παγκόσμια κυβέρνηση μέσω ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ηλεκτρονικών παιχνιδιών, κόμιξ, βιβλίων και κινουμένων σχεδίων δεν είναι άλλο από αυτό της εισβολής εξωγήινων στην γη.

Και όταν αυτή η εισβολή γίνεται πραγματικότητα, τότε η ανθρωπότητα θα πρέπει να ενωθεί υπό έναν ικανό ηγέτη σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, αφήνοντας κατά μέρος τις διάφορες της για να αντιμετωπιστεί η κοινή θανάσιμη απειλή και  για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς από το διάστημα.

Και μετά την απόκρουση αυτής της δήθεν «εισβολής» από την νέα παγκόσμια κυβέρνηση, θα υπάρχει πάντα η ανάγκη διατήρησης της με μόνιμες έκτακτες εξουσίες στην περίπτωση/απειλή που επιχειρηθεί ξανά μία νέα προσπάθεια εισβολής εξωγήινων στην γη.

Αυτό το σενάριο ισχύει σε πολλές ταινίες, βιβλία, κόμιξ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπως π.χ. στα «Μέρα Ανεξαρτησίας»,«StarCraft», «Alien», «Predator», «Το Αυτό», «Howard the Duck», «Duck Dojers» (Martians), «Sonic the Hedgehog», «Super Mario Bros», «Mortal Kombat», «Teenage Mutant Turtles», «Warhammer Series», «Thundercats, «He-man», «Sheera», «Helldivers», «Starship R Troopers», «Metal Slug», «Seaquest», «Conan the Barbarian Animated Series» (Snake Men), «GI JOE Animated Series» (Cobra La Snake Men), «Power Rangers», αλλά και οι Skrulls, Thanos, Darkseid, Apocalypse, Hive, Gallactus, Imperiex ,Zod, Doomsday από τα κόμιξ, τις ταινίες, και τις σειρές της DC και της Marvel (https://alophx.blogspot.com/2023/12/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_37.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_25.html).

Επίσης συνηθισμένο είναι και το σενάριο οπού εξωγήινοι ή τέρατα ήρθαν/εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν παλιά στην γη (ή και στο Συμπάν) και της επιτέθηκαν ξανά στο μέλλον ισχύει σε πολλές και ταινίες, σειρές και ηλεκτρονικά παιχνίδια με εξωγήινους κα γίνεται ένωση όλων των ανθρώπων και των Βασιλείων για να τους νικήσουν π.χ. στα «Warcraft» (Orcs), στο «Heroes of Might 5» και στο «Might and Magic Dark Messiah», στο «Lord of The Rings» (Orcs), στο «Game Of Thrones» (Others) κ.λ.π.

Υπάρχουν δε στις σειρές και «καλά και κακά ρομπότ και εξωγήινοι», όπως π.χ. ο ΕΤ και Τραναφόμερς αντι των κανών Ντισέπτικονς, αλλά και ο Σούπερμαν, ο οποίος είναι ένας «κάλος και ανιδιοτελής εξωγήινος» και θέλει την ένωση ανθρώπων κατά «κακών εξωγήινων» Darkseid, Doomsday και Zod, του οποίου το όνομα αποτελεί μία πολύ κακή παραφθορά και εξύβριση του ονόματος GOD (ΘΕΟΣ).

Οι παγκοσμιοποιητές με την χρήση ολογραμμάτων μπορούν να κάνουν να φανεί ότι δήθεν γίνεται μία «επίθεση εξωγήινων», με τεχνολογία που υπάρχει ήδη από τον Ψυχρό Πόλεμο με τα αεροσκάφη που δημιουργήθηκαν από μυστικά πειράματα, όπως στην Περιοχή 51, όπως με πειράματα δημιουργήθηκαν τα Στέλα αεροσκάφη των ΗΠΑ για να για μην ασχολείται κόσμος στα μυστικά πειράματα σε αυτή, έδιναν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ χρήματα σε εφημερίδες για να λένε ότι αυτά τα αεροσκάφη είναι τάχατες Ούφο (https://www.imdleo.gr/diaf/files/2012/2012.pdf).

Ακόμα μπορεί στις δήθεν «μάχες» που θα γίνουν με τους «εξωγήινους» αυτούς, καταλληλά φτιαγμένα τάχα πτώματα δήθεν «εξωγήινων» μπορεί να φτιαχτούν, όπως αυτό στο Όργουελ (https://www.imdleo.gr/diaf/2009/10/UFO-apologitis.pdf), ενώ τα οχήματα αυτών θα είναι ρομποτικά ή με πιλότους (όπως στο βίντεο «United we Stand» το οποίο μιλάει για μία ψευδή εισβολή εξωγήινων) και κατάλληλες στολές η με το ατονία είναι ρομπότ ή και Cyborg.

Άλλωστε οι τάχατες «εξωγήινοι» που σε πολλές ταινίες είναι εμφανισιακά όπως και οι κανονικοί άνθρωποι π.χ. Σούπερμαν, ενώ και ο παγκόσμιος ηγέτης θα μπορούσε σαν ένας δήθεν «κάλος εξωγήινος» σαν τον Σούπερμαν, ενώ με ολογράμματα μπορεί να φαίνεται ότι γίνεται εισβολή  εξωγήινων  σε μία Β΄ Παρουσία, όπως τα «κακά ούφο» θα είναι οι «δαίμονες».

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εξωγήινοι στην γη, αλλά μόνο οι «εξωγήινοι» δηλαδή όλοι οι αφανείς παγκοσμιοποιτητικές ελίτ που κρύβονται από τα ματιά του κόσμου και κυβερνούν αφανώς την γη.

Με τον έλεγχο ηλεκτρονικά της οικονομίας (https://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.html), του ημερολογίου και της θρησκείας (https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_42.html), της παιδεία, της οικονομίας, της πολιτικής, της πληροφόρησης, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της ιατρικής, των φαρμάκων και των τροφίμων από  επιχειρήσεις/εταιρείες καμία την ολιγαρχία των φεουδαρχία των δυτικών παγκοσμιοποιητικών ελίτ από έναν ηγέτη ως επίσημο φανερό εκπρόσωπο τους, όπως ακριβώς γίνεται στα μυθιστορήματα «1.984 μ.Χ. ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ» του Τζορτζ Όργουελ και τον «ΓΕΝΝΑΙΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ» του Άρθουρ Χάξλεϊ.

 

Όλα αυτά τα σενάρια ανέφερε στην δρ. Carol Rosin και ο Βέρνερ Φον Μπράουν κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου (https://www.imdleo.gr/diaf/2011/01/W_Von_Braun+Vatican+UN+NASA+Pravda.pdf), ενώ παράλληλα πολλοί άλλοι ερευνητές που μίλησαν για την σχέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ με το θέμα αυτό ή για το «Σχέδιο Blue Beam ή Μπλε Ακτίνα» (https://www.imdleo.gr/diaf/2010/08/BlueBeam.pdf, https://simeiakairwn.wordpress.com/2017/05/12/%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-blue-beam-%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1/, https://simeiakairwn.wordpress.com/2019/10/05/project-blue-beam-%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/) δολοφονήθηκαν (https://www.imdleo.gr/diaf/files/2012/2012.pdf, https://www.imdleo.gr/diaf/2009/10/UFO-apologitis.pdf, https://www.imdleo.gr/diaf/2009/10/Bible-angels-aliens+tec.pdf).

Θα πραγματοποιηθεί άραγε στο τέλος κάποιο από τα παραπάνω σενάρια των δυτικών μυστικών και μη παγκοσμιοποιητικών ελίτ πραγματικότητά, ένας συνδυασμός όλων αυτών ή ακόμα και  όλα τα παραπάνω σενάρια μαζί;

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου