Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΒΑΜΠ WEF ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΒΑΜΠ WEF ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, ο Ναζισμός δεν χάθηκε πλήρως με την ήττα των Ναζί στον Β΄ΠΠ, αλλά επιβίωσε και επανήλθε μέσω τόσο των Ναζί και των φασιστών που διέφυγαν στο εξωτερικό, όσο και μέσω αυτών που παρέμειναν στα κράτη τους και συνέχισαν να τα διοικούν (https://alophx.blogspot.com/2017/09/h-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2018/10/odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html, https://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html), αλλά και μέσω συμπάντων Ναζί επιχειρηματιών που συνέχισαν να στηρίζουν υπόγεια τους Ναζί (https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, https://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html).

Ένας από τους σημαίνοντες Ναζί αυτό του είδους είναι Κλάους Σβαμπ, ο οποίος δημιούργησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο προήλθε εν μέρει ή συνεργάστηκε από μέλη άλλων μυστικών οργανώσεων (https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post_26.html), σε συνεργασία με τον Κίσινγκερ, με στόχο να επαναφέρει τα σχέδια των Ναζί σε παγκόσμια κλίμακα από πλευράς του με την άδεια της Δύσης.

Στην ουσία, οι παγκόσμιες δυτικές ελίτ (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html), χρησιμοποίησαν τον γιο ενός ναζιστή, τον Σβαμπ (που και ο ίδιος είναι ναζιστής) για να δημιουργήσει το σχέδιο για μία παγκόσμια δικτατορία με πολλά στοιχεία από αυτά των Ναζί στον Β΄ΠΠ για την δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης που επιθυμούν υπό την ηγεσία τους.

Έτσι, πρέπει να ειπωθεί, ότι τόσο ο Ναζισμός, όσο και ο Φασισμός (https://alophx.blogspot.com/2024/03/blog-post_30.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_29.html), όπως και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ δημιουργήθηκαν και επεκτάθηκαν εν μέσω ταραγμένων ιστορικών περιόδων, τον Μεσοπόλεμο και τον Ψυχρό Πόλεμο αντίστοιχα, όπου οι Γερμανοί και οι δυτικοί βρίσκονταν σε σύγκρουση με την Ρωσία (και ένα μέρος ή όλη την Γερμανία αντιστοιχα).

Επίσης, ο Σβαμπ και σύμβουλος του Χαράρι στηρίζουν τον άταχτες θεϊκό «μετάνθρωποι» που μόνο αυτός θα επιβίωνε και όλοι οι άλλοι θα είναι πηκτότεροι του και σκλάβοι του και υπάνθρωποι, όπως ακριβώς έλεγαν και για τον υπεράνθρωπο οι Ναζί, ενώ ο Σβαμπ, όπως και οι Ναζί και οι φασίστες είναι φουτουριστές. 

Οι φασίστες και οι Ναζί επέβαλαν ένα κορπορατικό κράτος (στο οποίο υπάρχει συνεργασία επιχειρήσεων και κράτους), όπως αυτό που θέλει να επιβάλει ο Κλάους Σβαμπ στον κόσμο, ενώ τόσο οι Ναζί, όσο και οι φασίστες χρηματοδοτήθηκαν στην άνοδο τους από επιχριστείς των κρατών τους και της Δύσης (κυρίως των ΗΠΑ).

{Μέλος δε του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και συνεργάτης του είναι και ο Τζορτζ Σόρος, δωσίλογος συνεργάτης των Ναζί στον Β΄ΠΠ (https://alophx.blogspot.com/2023/04/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2022/09/blog-post_21.html, https://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/freikoros-odessa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html), του οποίου οι ΜΚΟ και οι οργανώσεις του (αναρχικοί, Lgbtb, «Black Live Matters» ισλαμιστές λάθρο κ.λ.π.) θυμίζουν περισσότερο στρατό μπράβων και είναι για το Φόρουμ του Σβαμπ περισσότερο σαν τάγματα εφόδου τραμπούκων και αδρά πληρωμένων μπράβων κατά των εχθρών τους}.

Όπως ακριβώς και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ (που είναι τεχνοκράτης και καραφλός Ναζί και ιδρυτής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ο «Αγών μου» του Σβαμπ και της Δ΄ Βιομηχανικής Επανάστασης, όπως και ο καραφλός και δημοσιογράφος και ιδρυτής του φασισμού Μουσολίνι) χρηματοδοτείται από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκόσμια (χιλιάδες στον αριθμό).


 Οι Ναζί υπέταξαν στον Β΄ΠΠ το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης μέσω της χρήσης στρατού και αρμάτων και επέβαλαν σε αυτές κατοχικές δωσίλογες κυβερνήσεις, όπως ακριβώς στις μέρες μας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μέσω του προγράμματος των νέων παγκόσμιων ηγετών του επέβαλε παγκόσμια στην Δύση κατοχικούς δωσίλογους ηγέτες απόλυτα ελεγχόμενου από το ίδιο που προωθούσαν τα σχέδια του σε βάρος των ιδίων τους των λαών (π.χ. Σολτς, Μέρκελ, Μακρόν, Μπάιντεν κ.λ.π.).
[Το δε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Σβαμπ ιδρύθηκε το 1.971 μ.Χ. και έχει έδρα και οι συναντήσεις του γίνονται στο Νταβός της Ελβετίας κυρίως, ενώ χρηματίζεται και δήθεν «περιβαλλοντικούς ακτιβιστές» σαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ και θέλει να επιβάλει μία παγκόσμια κυβέρνηση των πλουσίων με τους λαούς σκλάβους και ένα ψηφιακά ελεγχόμενο νόμισμα από Κεντρική Τράπεζα].

Ο δε πατέρας του Κλάους Σβαμπ προμήθευσε όπλα και προσπάθησε με τις βιομηχανίες του να δημιουργήσει για την Ναζιστική ρατσιστική Γερμανία πυρηνικά όπλα (κάτι που δεν συνέβη λόγω μίας συντονισμένης επιχείρησης των Συμμάχων και της Νορβηγικής αντίστασης στα εργοστάσια βαρέος ύδατος στην κατεχομένη Νορβηγία), ενώ ο γιος του, ο Κλάους Σβαμπ, βοήθησε το ρατσιστικό καθεστώς του απαρτχάιντ της Νοτιάς Αφρικής να αποκτήσει στον Ψυχρό Πόλεμο πυρηνικά όπλα και της προμηθεύσει όπλα επιτυχώς αυτή την φορά.

Και όπως οι δυτικές και Γερμανικές επιχειρήσεις επανεξόπλισαν την Γερμανία επί Χίτλερ κατά των Ρώσων και την δημιουργία και ενίσχυση της Βέρμαχτ με τελευταίας τεχνολογίας όπλα και του στρατιωτικού συνασπισμού του Άξονα, έτσι κάνουν και σήμερα με την Γερμανία και την κυβέρνηση Σολτς (αλλά κα προσχωρούν και στον επανεξοπλίσου της Ιαπωνίας κατά της Κίνας και της Ρωσίας και της Ιταλίας κατά της δεύτερης με όπλα τελευταίας τεχνολογίας, ουσιαστικά επανεξοπλίσου όλα τα μέλη του Άξονα επί Β΄ΠΠ μέσω ενός νέου στρατιωτικού συνασπισμού, του ΝΑΤΟ, αλλά και του ελεγχόμενου από τις ΗΠΑ ΟΗΕ).

Οι δε Γερμανοί ήθελαν να δημιουργήσουν έναν πανευρωπαϊκό στρατό μέσω της μεραρχίας των SS «Καρλομάγνος», το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στις μέρες μας μέσω της δημιουργίας του ευρωστρατού στην ΕΕ, ενώ όπως στον Β’ΠΠ η Γερμανία και η Ιαπωνία προσπάθησαν να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα, το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στις μέρες μας κατά της Ρωσίας με την Δύση, την οποία θέλουν να διαλύσουν και να αρπάξουν τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους όπως στον Β’ΠΠ (https://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_0.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html, https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html).

Και όπως στον Β’ΠΠ οι δημοκρατικοί του Τρούμαν στις ΗΠΑ μέσασαν τους Ναζί και τους χρησιμοποίησαν πολιτικά, σαν κατασκοπους (π.χ. στην CIA και στην BND), στρατιωτικούς (ΝΑΤΟ) επιστήμονες (π.χ. στην NASA) και μισθοφόρους (όπως και οι Σοβιετικοί-https://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html) κατά των Ρώσων, έτσι και οι δημοκρατικοί στις μέρες μας και ο Μπάιντεν χρησιμοποιούν τους απογόνους των Ναζί ως μισθοφόρους (π.χ. των Ουκρανών οπαδών του Μπαντέρα) ξανά κατά των Ρώσων στην Ουκρανία και αλλού.

[Ο Ναζιστής Σβαμπ χρησιμοποίησε τα εγγόνια και τα «ορφανά των Ναζί» από χώρες της ΕΕ κατά των Ρώσων στην Ουκρανία σαν μισθοφόρων (όπως έκαναν και στον Ψυχρό Πόλεμο-https://alophx.blogspot.com/2022/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/1945.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html), όπως πχ. στην Ουκρανία τους ναζιστές και τους φασίστες των ταγμάτων του Αζόφ και Μπαντέρα, ηγέτη των Ουκρανών Ναζί στον Β΄ΠΠ.

Παράλληλα, ο Σβαμπ και ο Σόρος χρηματοδοτούν (απόγονος Ναζιστή και δωσίλογος ο 2ος στον Β΄ΠΠ), στηρίζουν και οι δύο οργανισμούς και ισλαμιστές αντάρτες και τρομοκράτες κατά της Δύσης, του Ισραήλ, της Ινδίας, των Ρώσων και των Κινέζων, που είναι εχθροί του Χριστιανισμού και εχθροί των Εβραίων, όπως ακριβώς έκαναν και οι Ναζί (οι οποίοι θαύμαζαν το ισλάμ όπως και ο Σβαμπ) στον Β΄ΠΠ.

Και όπως στον Β΄ΠΠ οι ελίτ της Δύσης και οι Ναζί δεν δίστασαν με το Ολοκαύτωμα να θυσιάσουν για τους σκοπούς τους ένα σωρό Εβραίους, το ίδιο δεν θα διστάσουν να κάνουν και σε έναν Γ΄ΠΠ στην Μέση Ανατολή οι ελίτ της Δύσης και ο Σβαμπ και το Φόρουμ του αν χρειαστεί.

Αντίστοιχα, όπως στον Β΄ΠΠ οι Ναζί χρηματοδότησαν οργανώσεις ισλαμιστών (https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html), φασιστών και Ναζί που στρέφονταν βίαια κατά των Εβραίων, έτσι ακριβώς και στις μέρες μας οι ελίτ της Δύσης και ο Σβαμπ χρηματοδοτούν οργανώσεις που δρουν κατά των Εβραίων στις μέρες μας και της Δύσης και των Χριστιανών (όλων των ειδών τους ισλαμιστές που προήλθαν δηλαδή από τις οργανώσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, πέραν τα χρήματα που λαμβάνουν αυτές από τις πετρομοναρχίες του Κόλπου-(https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa., htmhttps://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.htmll).

π.χ. ο Amīn al-Husseini επανενεργοποίησε τις σχέσεις του με πρώην ιδρυτές των Ναζί και έφερε τον Johann von Leers —έναν από τους πιο ριζοσπαστικούς αντισημιτικούς δημοσιογράφους του ναζιστικού καθεστώτος— στο Κάιρο, όπου τον χαιρέτησε με τα λόγια:

«Σας ευχαριστούμε που αναλάβατε να συμμετάσχετε στον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Τους ευχαριστούμε που ανέλαβαν να συμμετάσχουν στον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις του σκότους που έχουν διαμορφωθεί στον παγκόσμιο Εβραϊσμό».

Ο Von Leers, ο οποίος προσαρμόστηκε στο περιβάλλον του και ασπάστηκε το Ισλάμ, εργάστηκε στο εξής ως ειδικός για την αντι-Εβραϊκή προπαγάνδα στην αιγυπτιακή δημόσια διοίκηση. Άλλους σημαντικούς ρόλους στην Αραβική προπαγάνδα έπαιξαν ο πρώην σημαιοφόρος των SS Leopold Gleim και ο Louis Heiden.

Αυτοί είχαν εργαστεί στο Κεντρικό Γραφείο Ασφαλείας του Ράιχ κατά την διάρκεια της ναζιστικής εποχής. Τα επόμενα χρόνια, αυτοί και άλλοι προπαγανδιστές δημιούργησαν μια πλημμύρα αντισημιτικών γραπτών. Χωρίς εξαίρεση, το βασικό υλικό προήλθε από Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές εκδόσεις».

Οι δε δυτικοί και οι ελίτ τους, κυρίως οι Ρότσιλντ (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html), χρηματοδοτούσαν όλες τις πλευρές στους πολέμους για να κερδίζουν χρήματα, όπως έκαναν στον Αμερικανικό Εμφύλιο, στον Β΄ΠΠ από τράπεζες των ΗΠΑ και της Ελβετίας, στους Ναπολεόντειους Πολέμους με τα παραρτήματα των τράπεζων τους σε Παρίσι και Λονδίνο, στον Α΄ΠΠ μέσω της τράπεζας του στο Παρίσι.

Επίσης, το σκάνδαλο των Βακχικών οργίων το 186 π.Χ. στην Αρχαία Ρώμη ήταν μία θρησκευτική συνομωσία που είχε θρησκευτικά χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς γίνεται με τους μασόνους, που έχουν και θρησκευτικά χαρακτηριστικά και συνωμοτούν και αυτοί για την ανατροπή πολιτευμάτων και δείχνει από ποσό παλιά θρησκευτικές ομάδες με συνομωσίες και μύηση ισχυρών πολίτικων και οικονομικών μελών προσπαθούσαν να καταλάβουν την εξουσία].

Αν δε οι Γερμανοί νικούσαν τον Β΄ ΠΠ και οι Ιταλοί και οι Ιάπωνες τότε αυτοί θα ήταν ο κυρίαρχος λαός και όλοι όσοι είχαν κατακτήσει αναλώσιμοι σκλάβοι τους χωρίς δικαιώματα που θα τους σκότωναν κατά εκατομμύρια χωρίς τύψεις, όπως ακριβώς θέλουν να κάνουν στις μέρες μας οι δυτικές ελίτ και ο Σβαμπ και Χαράρι με τους λαούς της γης, και την χρήση ρομπότ στην θεση τους.

Στον Β΄ΠΠ στηρίχτηκε η ναζιστική Γερμανία, έτσι και στις μέρες μας στηρίζεται η νεοαταξική Ουκρανία, ενώ και η Γερμανία και η ΕΕ/Ράϊχ προέρχεται και διοικείται ως τις μέρες μας από απόγονους Ναζί, όπως και πολλοί πολιτικοί της Γερμανίας και της ΕΕ, είναι απόγονοι αξιωματικών Ναζί και SS (π.χ. Σολτς, Μπέρμποκ, Λούκερμπαχ, Σρέντερ, Φον Ντερ Λάιεν, Τουσκ, Στόλντενμπεργκ, κ.λ.π.).

Και όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι (αλλά και ο Στάλιν με την δολοφονία Κιρόφ) χρησιμοποίησαν μία πρόφαση για να επιβάλουν την δικτατορία και τον τρόμο τους (δολοφονία Ματεότι και κάψιμο Ράιχσταιγκ), έτσι και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ χρησιμοποίησε με τις δυτικές ελίτ που βρίσκονται πίσω από αυτό ως αφορμή την 11η Σεπτέμβριου, την παγκόσμια οικονομική κρίση των ετών 2009 μ.Χ.-2010 μ.Χ. και τον κορωνοιό για να επιβάλλουν την δικτατορία τους και να αναστείλουν τα δημοκρατικά συνταγματικά (σε Δύση και Κίνα).

Μέσω δε της 11ης Σεπτέμβριου επιβλήθηκαν συλλήψεις, φυλακίσεις αντιφρονούντων χωρίς δική και επ’ αόριστον και κλείσιμο  εφημερίδων και λογοκρισία, ενώ όσοι θεωρήθηκαν εχθροί των ΗΠΑ χαρακτηρίστηκαν ως τρομοκράτες και φυλακίστηκαν ή απήχθησαν ή εξοντωθήκαν και δόθηκε μία ψευδή αφορμή που ήθελαν οι ΗΠΑ για να επιταθούν στα κράτη της Μέσης Ανατολής για να τα καταλάβουν μαζί με τα πετρέλαια τους.

Και παράλληλα επιλύθηκαν παντού κάμερες παρακολουθήσεως, βιομετρικά μετρά ελέγχου και φακέλωμα στοιχείων όλων των ανθρώπων της γης, ενώ παράλληλα υπήρξαν και στρατόπεδα συγκέντρωσης και βασανιστηρίων σαν το Γκουαντάναμο και του Αμπού Γκράιμπ όπως ακριβώς έγινε με τους Ναζί στον Β΄ΠΠ.

Αλλά και με αφορμή τον κορωνοιό λοιδορήθηκαν άνθρωποι που δεν εμβολιάστηκαν ως δήθεν «ψεκασμένοι» και «συνομοσιωλόγους», εξευτελίστηκαν ως υπάνθρωποι από το ΜΜΕ προπαγάνδας (όπως οι μειονότητες στην Γερμανία στον Β΄ΠΠ), άνθρωποι απολυθήκαν από τις δουλείες τους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και οικογένειες τσακωθήκαν και  διαλύθηκαν.

Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν ιατρικές κάρτες ελέγχου μέσω αριθμών (σαν τους Εβραίους από τους Ναζί), εκδιωχθήκαν από την κοινωνία, περιθωριοποιήθηκαν, όπως οι Εβραίοι στον Β΄ΠΠ χαρακτηρίστηκαν εχθροί της κοινωνίας, δημόσιος κίνδυνος, έπαψε η ισχύ των δημοκρατικών συνταγμάτων, αποφασίστηκε απαγόρευση κυκλοφορίας, φυλακίστηκαν άνθρωποι (σε στρατόπεδα καραντίνας/συγκέντρωσης στην Κίνα), επιβλήθηκαν παντελώς παρανιές και αντισυνταγματικές (τόσο με βάση τα εθνικά συντάγματα, όσο και τα παγκόσμια ανθρωπινά δικαιώματα του ΟΗΕ) υποχρεωτικότητες και πρόστιμα και μισήθηκαν και κυνηγήθηκε ο Χριστιανισμός/Ορθοδοξία και οι  θρησκείες. 

Επιπλέον, όπως στον Β’ΠΠ οι Γερμανοί (αλλά και οι Ιάπωνες) χρησιμοποίησαν θύματα και αιχμάλωτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να κάνουν παράνομα ιατρικά πειράματα σε ζωντανές συνθήκες  για να έχουν «απτά αποτελέσματα» και για τον λόγο αυτό υπογράφηκε η Στηθική της Γενεύης που τα απαγόρευε, όπως και τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση των ανθρώπων στο σώμα τους, όπως ακριβώς συνέβη με τον κορωνοιό (που για άλλους βγήκε από μετάλλαξη ιού νυχτερίδων ή αυτός βγήκε πειραματικά από εργαστήριο στην Κίνα συγχρηματοδοτούμενο από ΗΠΑ και Κίνα, από ατύχημα ή εσκεμμένα) παγκόσμια. 

Με τον ίδιο τρόπο θέλει να υπογραφεί ο Σβαμπ και το φόρουμ του και η δικτατορική παγκόσμια συνθήκη του ΠΟΥ για να μπορεί με μία αφορμή (την λεγομένη δήθεν ν ασθένεια Χ) παγκόσμια υγειονομική δικτατορία (με υποχρεωτικότητες φυλακίσεις και στρατόπεδα καραντίνας/συγκέντρωσης και Pass, RQ CODE και απολύσεις από δουλείες αντιφρονούντων και από την κοινωνία όπως έγινε επί κορωνοιου).

Παράλληλά, για το καλύτερο μάντρωμα των ανθρώπων και την δημιουργία μίας παγκόσμιας κυβερνώσης, προωθούνται οι ηλεκτρονικές κάρτες, όπως και η ηλεκτρονική διακύβευση και χρήμα, όπως και τα τσιπ, η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη, ο ενάλιος κωδικός (μέσω του Μπιλ Γκέιτς και των τεχνολογικών του εφευρέσεων), όπως και η αλλαγή της παιδείας, ο οικουμενισμός και η συγκριτιστική πανθρησκεία, η ένωση των οικονομικών, των στρατών και των κρατών, π.χ. μέσω της ΕΕ, ΔΝΤ, Διατλαντικής Ένωσης, ΝΑΤΟ, ευρωστρατού κ.λ.π.. (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html). 

[Υπάρχει βέβαια και ο δήθεν περιβαλλοντικός κίνδυνος που θα επικαλεστούν τα στελέχη του Σβαμπ και της Δύσης για ν επιβάλλουν ξανά καραντίνες, περιορισμούς, υποχρεωτικότητες, μείωση κατανάλωσης τροφών, φακών, καισίων και μετακινήσεων για κατώτερες τάξεις αυτές να είναι προνόμιο μόνο για τους πλουσίους και κατέχοντες.

Η οικονομική κρίση των ετών 1.918 μ.Χ.-1.919 μ.Χ. και 1.929 μ.Χ.-1.933 μ.Χ., μαζί με την κοινωνική αναταραχή στην Γερμανία και τις συγκρούσεις και τις τρομοκρατικές ενέργειες και συγκρούσεις οδήγησε στην άνοδο του φασισμού και του ναζισμού στην Γερμανία.

Αλλά και η οικονομική κρίση των ετών 2008 μ.Χ.-2011 μ.Χ., μαζί με την κοινωνική αναταραχή στην Δύση και τις συγκρούσεις και τις τρομοκρατικές ενέργειες και συγκρούσεις ισλαμιστών οδήγησαν στην άνοδο του φασιστικού και ναζιστικού Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ του Σβαμπ στην Δύση (μέλη του οποίου είναι πολλά ιθύνοντα μέλη της παγκοσμιοποίησης, όπως π.χ. ο Τζορτζ Σόρος και οι γιοι του Αλέξανδρος και Τζορτζ Σόρος ο Νεότερος, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ της Μεγάλης Βρετάνιας κ.λ.π.).

Για να διαφθείρει και να εξαγοράζει πολιτικούς σε όλα τα έθνη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  του Σβαμπ στις συνεδριάσεις του που γίνονται κυρίως στο Νταβός, οργανώνει σε αυτές οργιά με πόρνες και δίνει χρήματα και θέσεις πολιτικής εξουσίας για να φέρει πολιτικούς από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει τους σκοπούς και να τους κάνει να υπηρετήσουν τα σχέδια του για τον κόσμο (αν δε δεν πέτυχουν οι προσπάθειες αυτές μπορεί να γίνουν εκβιασμοί, ακόμα και δολοφονίες διαφωνούντων).

Και παράλληλα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ θέλει να επιβάλει έναν ενιαίο και μόνο αριθμό για κάθε άνθρωπο στην γη σαν αριθμό φυλάκισης και αναγνώρισης στην παγκόσμια ηλεκτρονική και ψηφιακή σκλαβιά που ετοιμάζουν για τον κόσμο, όπως ακριβώς έναν ατομικό αριθμό έχουν ως αριθμό αναγνώρισης οι κρατούμενοι στις ΗΠΑ, όπως ακριβώς τέτοιον έφεραν και οι κρατούμενοι των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης των Ναζί στον Β΄ΠΠ].

Για την αρπαγή του πλούτου της Ρωσίας και την διάλυση της το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μέσω του στρατού του, του ΝΑΤΟ και του Ουκρανών νεοναζί μισθοφόρων του εισέβαλε στην Ουκρανία, όπως και μέσω των ΜΚΟ του Σόρος και πήρε την εξουσία της χώρας αυτής με το πραξικόπημα του Μαιντάν.

Στην συνέχεια προχώρησε στην εισβολή και γενοκτονία στο Ντονμπάς για να αφανίσει ή να εκδιώξει τον πληθυσμό του, για να αρπάξει την γη και τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους (και να διαλύσει την Ρωσία-https://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_0.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html, https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html), ενώ είναι γνωστό ότι οι δυτικοί έχουν εξαγοράσει το 30% της Ουκρανίας και θέλουν να διώξουν τους πληθυσμούς των εδαφών αυτών για να τα αρπάξουν.

Στην Ρωσία την ίδια περίοδο, αν και αυτή πέρασε μία περίοδο κρίσης, ανήλθε στην εξουσία ο Βλαδίμηρος Πούτιν, ο οποίος την αναδιοργάνωσε και ενίσχυσε τον στρατό της κάνοντας την ξανά ισχυρή πολιτικά και στρατιωτικά, όπως έκανε στον Μεσοπόλεμο ο Στάλιν στην ΕΣΣΔ.

Και έτσι, όταν εισέβαλαν στην Ρωσία και στον ευρύτερο χώρο της οι Γερμανοί στον Β΄ΠΠ και οι δυτικοί στην Ουκρανία στις μέρες μας (μέσω και των πορτοκαλί επαναστάσεων και του πραξικοπήματος του Μαιντάν), με στόχο να βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να εγκαταστήσουν σε αυτή βάσεις και πυρηνικά κατά της Ρωσίας (που έλεγε ότι ήθελε ο Ζελένσκι για την Κοράνια όπως και ο Χίτλερ έλεγε για την Γερμανία στον Β΄ΠΠ).

Η Ρωσία αντέδρασε άμεσα και αστραπιαία και με τον στρατό της απέκρουσε τους Ουκρανούς στο Ντονμπάς, διαλύοντας τον Ουκρανικό στρατό (μετά την ήττα της αντεπίθεσης του) με την αντεπίθεσή του και τους Νατοϊκούς και δυτικούς μισθοφόρους του και προκαλώντας με τον τρόπο αυτό την η  ήττα των σχεδόν των ΗΠΑ, Δύσης, Γερμανίας, RAND,  Μπρεζίνσκι, Σόρος και Σβαμπ στην περιοχή αυτή (https://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_0.html, https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_53.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_82.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html, https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html).

Παράλληλα, όπως στον Β΄ΠΠ οι Ρώσοι ήταν σύμμαχοι με τους Ρώσους κατά των δυνάμεων του Άξονα, έτσι και στις μέρες μας οι Ρώσοι έχουν συμμαχήσει με τους Κινέζους κατά των δυτικών και όπως ο Άξονας πολέμησε κατά των Συμμάχων, έτσι και οι Ρώσοι στις μέρες μας με την Ευρασιατική Ένωση/Ευρασιατική Οικονομική Κοινότητα/Σύμφωνο Συλλογικής Ασφάλειας/Σύμφωνο της Σανγκάης/BRICS κατά της Δύσης/ΗΠΑ/Γερμανική ΕΕ-Δ’ Ράιχ/ΝΑΤΟ.

Όμως με την ήττα του Φόρουμ και των νεοναζί Ουκρανών και του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και την ΕΕ (όπως και του Όττο Αμβούργου και του Καλλέργη-https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html), την αποτυχημένη αντεπίθεση των Ουκρανών και την μεγάλη αντεπίθεση των Ρώσων, έχει αρχίσει η πτώση του Φόρουμ του Σβαμπ και των σχεδίων του και αναμένεται σύντομα η κατάληψη του Κίεβου, κατά αντιστοιχία του Βερολίνου στον Β΄ΠΠ και η οριστική πτώση τους.

[Στην ουσία, όπως ακριβώς ο αιρετικός καθολικός Καρλομάγνος και το Α΄ (Γαλλογερμανικό) Ράιχ του αποκαλούσε την εποχή του ως δήθεν «αιρετικούς» τους μόνους αληθινούς Χριστιανούς της εποχής του, τους Ορθοδόξους της Ρωμανίας και προσπαθούσε και με πολέμους να την κατακτήσει, ακριβώς το ίδιο κάνουν στις μέρες μας οι παναιρετικό δυτικοί και ο πάπας της Ρώμης αποκαλούν ως δήθεν «αιρετικούς» τους αληθινούς Χριστιανούς της εποχής μας, Ρώσους Ορθοδόξους και προσπαθούν ξανά μέσω πολέμων να τους κατακτήσουν (https://kanenazori.com/2024/05/23/carlomagno-eseis-mega-konstantinos-meeks/).

Αντίστοιχα, όπως οι δυτικοί και οι Φραγκογερμανοί του Καρλομάγνου έκαναν σκλάβους τους λαούς που κατακτούσαν και τους φέρονταν ρατσιστικά, γενοκτονικά και τυραννικά (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), το ίδιο ακριβώς έκαναν μετέπειτα επί αποικιοκρατίας και των Ναζιστών/φασιστών (όπως και οι κομμουνιστές Σοβιετικοί και ο Μάο στις χώρες τους), ενώ τα ιδιά ακριβώς πράττουν οι δυτικοί στις μέρες μας με την νέο-αποικιοκρατία και τους πολέμους τους, αλλά και σε όσους δεν δέχονται την επιβαλλόμενη από την Δύση δήθεν «πολιτική (ψευδή στην πραγματικότητα) ορθότητα»].

Η νίκη των Ρώσων θα ενθαρρύνει την ανάδειξη των πατριωτικών κινημάτων παγκόσμια και την πτώση των διεθνιστών του Σβαμπ και αντίστοιχα του Φόρουμ του, είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω εξεγέρσεων και επαναστάσεων και πραξικοπημάτων και μέσω ενός παγκοσμίου οικονομικού κραχ σαν αυτού του 1.929 μ.Χ. (https://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html) ή και μέσω ενός Γ΄ΠΠ (https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

[Στην ουσία, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Σβαμπ μπορεί ακόμα σαν «τελευταίο χαρτί» για να γλιτώσουν την πλήρη ήττα, καταστροφή, σύλληψη, δική, τιμωρία και εκτέλεση για τα εγκλήματα τους, να επαναφέρουν για άλλη μία φορά στην εξουσία των κρατών της Δύσης τον (νέο)ναζισμό, τον (νέο)φασισμό, τον (νέο)κομμουνισμό (https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_51.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_29.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/e.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html), με εκλογές (https://alophx.blogspot.com/2017/09/e.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.htm, lhttps://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_92.html), ή με εξεγέρσεις, επαναστάσεις και πραξικοπήματα με το ακόμα υπάρχων δίκτυο των νέων Freikorps της GLADIO (https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_51.html, https://alophx.blogspot.com/2024/04/blog-post_29.html, https://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_46.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/e.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/blog-post_65.html).

Ακόμη  και να δημιουργήσουν ένα το νέο ενωμένο ισλαμικό Χαλιφάτο που προσπαθεί να δημιουργήσει η Μουσουλμανική Αδελφότητα (https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.htm, https://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.htmll), για να πολεμήσουν τους Ρώσους στον πόλεμο αυτό και να σωθούν από αυτούς και τους συμμάχους τους, αν και αυτό δεν θα αποτρέψει την τελική συντριβή και ήττα της Δύσης από τους εχθρούς τους.

Στον Β΄ΠΠ πέθαναν από τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους στον Άξονα 60 εκατομμύρια άνθρωποι (και στον Α΄ΠΠ 20 εκατομμύρια άνθρωποι σκότωσαν οι Γερμανοί, ενώ οι Ιάπωνες στον Μεσοπόλεμο και τον Β΄ΠΠ 30 εκατομμύρια ανθρώπους), τόσο από σφαγές και γενοκτονίας, όσο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά και από παράνομα ιατρικά πειράματα και βασανιστήρια (τόσο από τον «Άγγελο του Θανάτου» Δρ. Μένγκελε στο Άουσβιτς, όσο και από τον Δρ. Ίκκι στην «Μονάδα 731» των Ιαπώνων, αλλά και οι Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν).

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή γενοκτονίες (σαν των Ναζί, αλλά και των κομμουνιστών δικτατορών Λένιν, Στάλιν και Μάο που σκότωσαν 100 εκατομμύρια και 70 εκατομμύρια ανθρώπους έκαστος) από παράνομα ιατρικά πειράματα, υποχρεωτικότητες και παράνομες ιατρικές πράξεις μπορεί στις μέρες μας να πεθάνουν δεκάδες εκατομμύριων, εκατοντάδες εκατομμύριων ή ακόμα και πολλά δις ανθρώπων.


Και όπως στο τέλος επήλθε η ήττα και διάλυση της Ναζιστικής Γερμανίας, το ίδιο ακριβώς αναμένεται να πάθει και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ και οι δύο από την Ρωσία, ενώ παράλληλα να πραγματοποιηθεί μία νέα δική Νυρεμβέργη 2 για τις παράνομες ιατρικές πλέξεις και εξαναγκασμούς και αυτή την φορά ούτε οι «νέοι Μένγκελε», ούτε και τα αφεντικά τους να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη των εξαπατημένων και κατατυραννισμένων λαών της γης.

Αυτό μπορεί να είναι και το οριστικό τέλος της Δύσης του Καρλομάγνου (https://kanenazori.com/2024/05/23/carlomagno-eseis-mega-konstantinos-meeks, https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html), αυτή την φορά με πυρηνικά όπως ακριβώς έληξε και ο Β΄ΠΠ, με το οποίο θα ακολουθήσει και το οριστικό τέλος της παγκοσμιοποίησης, με πυρηνικά όπλα αυτή την φορά, όπως ακριβώς έγινε στο τέλος του Β΄ΠΠ, αλλά αυτή την φορά θα στοχοποιηθούν, θα χτυπηθούν και θα καταστραφούν και τα (πυρηνικά και μη) καταφύγια των δυτικών ελίτ και αυτές, με την χρήση πυρηνικών (τακτικών και μη) οπλών από την Δύση και όλους τους εμπολέμους].

Και στην περίπτωση αυτή αντί για το «Great Reset» που απαγγέλει και θέλει να υλοποιήσει ο Σβαμπ και οι συνοιδοιπόροι του στις δυτικές ελίτ που είναι και τα αφεντικά του, στο τέλος θα επικρατήσει το «Great Awakening» και το «Great Resist».

 

[Αποχώρηση βόμβα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum: Ο Klaus Schwab από τη Μεγάλη Επαναφορά στην ... Μεγάλη Έξοδο. Η αλλαγή ηγεσίας στο WEF απαιτεί το «πράσινο φως» της ελβετική κυβέρνηση και θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025 μ.Χ.-(https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/738763/apoxorisi-vomva-apo-to-pagkosmio-oikonomiko-forum-o-klaus-schwab-proetoimazei-ti-megali-eksodo).

ΕΚΤΑΚΤΟ! – Ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab παραιτείται από Πρόεδρος λόγω πιέσεως…!!! Αλλά οι παγκοσμιοποιητές δεν πρέπει να ανησυχούν για την ατζέντα τους, καθώς η Semafor αναφέρει ότι ο Schwab παρέδωσε την οργάνωση του με διάφορα μέλη της οικογένειας να την αναλαμβάνουν για την προώθηση της νέας παγκόσμιας τάξης – τα παιδιά του Schwab διορίστηκαν σε υψηλόβαθμες θέσεις και η σύζυγος του, Hilde, είναι επικεφαλής του ιδρύματος και των τελετών απονομής βραβείων του οργανισμού στο Νταβός. Θα αποσυρθούν ο Σβάμπ και ο Σόρος σε ένα έρημο νησί μαζί για να παρακολουθήσουν το τέλος του χαοτικού κόσμου που επέτρεψαν από απόσταση (https://attikanea.info/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-wef-klaus-schwab-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1/);

Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι ο 86χρονος Schwab θα είναι και πάλι οικοδεσπότης στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός στις αρχές του 2025 μ.Χ.– μαζί με τον Πρόεδρο του WEF, τον Νορβηγό Børge Brende, ο οποίος είχε ήδη μοιραστεί αυτόν τον ρόλο με τον Schwab σε προηγούμενες συναντήσεις.

Το WEF δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον διάδοχο του Schwab. Ο πιο πολλά υποσχόμενος υποψήφιος είναι ο Brende, ο οποίος ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας πριν μετακομίσει στο Φόρουμ. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.

Ο Μπλερ ήταν εν μέρει υπεύθυνος για τον παράνομο επιθετικό πόλεμο κατά του Ιράκ το 2003 μ.Χ. και οπαδός της νέας ψηφιακής εποχής! Από την άλλη τα παιδιά του Schwab, Nicole και Olivier, απασχολούνται στο δίκτυο WEF.

Ο Schwab φέρεται να ίδρυσε το ίδρυμα «European Management Conference» το 1.971 μ.Χ., το οποίο μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) το 1.987 μ.Χ. μετά την επέκταση του αριθμού των συμμετεχόντων.

Αποσύρεται ο Κλάους Σβαμπ από την Προεδρία του WEF: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του. Είναι ο ιδρυτής της θεωρίας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και επηρεάζει άμεσα δεκάδες δυτικές κυβερνήσεις. 

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Kλάους Σβαμπ, θα αποσυρθεί από την διεύθυνση της παγκόσμιας οργάνωσης που κατά πολλούς ελέγχει αυτή την στιγμή τις περισσότερες κυβερνήσεις στην Δύση και καθορίζει την πολιτική τους ατζέντα.

Θα παραιτηθεί από την θέση του εκτελεστικού Προέδρου και θα μεταβεί σε ρόλο μη εκτελεστικού Προέδρου, είπε, προσθέτοντας ότι η αλλαγή στον ρόλο του εκκρεμεί έγκριση από την Ελβετική κυβέρνηση.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος του Φόρουμ είπε ότι ο οργανισμός «μεταμορφώνεται από μια πλατφόρμα σύγκλησης σε έναν κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό για την συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα».

Η δομή διακυβέρνησης του Φόρουμ πρόκειται να αλλάξει ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, είπε ο εκπρόσωπος, και ο Σβαμπ «θα μεταβεί από εκτελεστικός Πρόεδρος σε Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου» μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 μ.Χ., δηλαδή θα πάψει να είναι ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

Ο Σβαμπ δεν έχει ορίσει τον διάδοχο του, αλλά είπε ότι τον περασμένο χρόνο, το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, «υπό την ηγεσία του Προέδρου Μπόργκε Μπρέντε, ανέλαβε την πλήρη εκτελεστική ευθύνη».

Ο Μπρέντε είναι ο πρώην ηγέτης των Νορβηγών συντηρητικών (ένα ακόμα δείγμα ότι η οργάνωση έχει διεισδύσει σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις οι οποίες μετά προς έκπληξη όλων ασκούν την ίδια πολιτική).

Σημειώνεται ότι ο Κλάους Σβαμπ είναι ο συγγραφέας και ιδρυτής του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», μίας νέας ολοκληρωτικού τύπου πολιτικής με την οποία, φιλοδοξεί η WEF, να κυβερνηθούν οι κοινωνίες του πλανήτη στα επόμενα χρόνια, με πρόσχημα την «σωτηρία» τους.

Πρόκειται για μία πολιτική που θα επιβάλει σαφή περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και θα στηριχτεί στον απόλυτο έλεγχο από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Σημειώνεται ότι ο Κλάους Σβαμπ είναι 86 ετών και πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκρινε ότι είναι ώρα να αποσυρθεί από την διοίκηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/aposyretai-o-klaous-svamp-apo-tin-proedria-tou-wef-poios-tha-einai-o-diadoxos-tou/).

Άλλοι πιθανοί αντικαταστάτες του Schwab περιλαμβάνουν την Christine Lagarde, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Marc Benioff, διευθύνων σύμβουλος της Salesforce. Peter Maurer, πρώην Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού· και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ.

Ο λόγος και η σημασία της υποχώρησης του Schwab είναι ασαφής, αλλά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μπορεί ακόμη να πετύχει εκεί όπου το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ απέτυχε. Η Ευρωπαϊκή Ήπειρος έχει κατακτηθεί από τεχνοκράτες και επιχειρηματίες, όχι με όπλα. Και αυτοί οι τεχνοκράτες και οι επιχειρηματίες θέλουν τώρα να διαδώσουν το εταιρικό σοσιαλιστικό οικονομικό μοντέλο τους σε όλο τον κόσμο.

Ο Σβαμπ έχει για ατζέντα το πρόγραμμα του «εταιρικού σοσιαλισμού» της ναζιστικής Γερμανίας μοιάζει έντονα με την λεγόμενη ατζέντα του «καπιταλισμού των ενδιαφερομένων» του Σβαμπ και του Ισλαμικού Κράτους .

Αυτή η ατζέντα ωθεί τους παγκόσμιους ηγέτες να αντικαταστήσουν την ατομική ελευθερία (συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων αγορών) με τεράστιες αυξήσεις στους φόρους περιουσίας, τις κρατικές ρυθμίσεις και τις δαπάνες για υποδομές.

Η κρίση του Covid -19 κατέστησε πολλά από αυτά δυνατά, σε αυτό που ο Schwab και άλλοι υποστήριξαν ως «Η Μεγάλη Επαναφορά». Από τότε, οι παγκοσμιοποιητές πίεσαν πιο ανοιχτά για ένα απροκάλυπτα (εθνικό)σοσιαλιστικό σύστημα.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο κόσμος βιώνει μια πολυκρίση, ενώ ο δυτικός καπιταλισμός έχει αποτύχει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται (δήθεν) μια «Μεγάλη Επαναφορά», ενώ η ελεύθερη αγορά θα πρέπει να αντικατασταθεί με τον «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων», ο οποίος θα ελέγχεται από τις παγκόσμιες ελίτ για να τον χειρίζονται τάχατες για το «καλό των λαών» και «όχι βέβαια» για τα συμφέροντα τους.

Οι δε κρίσεις που θέλει να «λύσει» ο Σβαμπ και το Φόρουμ του είναι πολλές, π.χ. η κλιματική αλλαγή, η ενεργειακή κρίση, οι καταρρεύσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος στην Ουκρανία κ.λ.π.

Σύμφωνα με τους στόχους του Φόρουμ για να βρεθούν «λύσεις» στα προβλήματα θα πρέπει να τερματιστεί για πάντα (με αφορμή και την παγκόσμια οικονομική κρίση και το αναμενόμενο από πολλούς νέο παγκόσμιο οικονομικό κραχ που λέγεται ότι θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό του 1.929 μ.Χ.) ο laissez-faire καπιταλισμός.

Και στην θεση του να δημιουργηθεί ένα σύστημα οπού οι παγκόσμιες ελίτ θα συνεργάζονται για την επίτευξη «κοινών στόχων», δηλαδή αντί οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τα σχέδια του wef και να τα υλοποιούν, έτσι ώστε να ελεγχθούν από το Φόρουμ αυτό πλήρως όλες τις εκατομμύρια μεμονωμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το σύστημα αυτό το εφηύρε ο Klaus Schwab, και το ονόμασε «καπιταλισμό μετόχων» πριν από περίπου 50 χρόνια. Ωστόσο, αυτό το σύστημα έχει πραγματικά μια μακρά, σκοτεινή ιστορία. Ο Ιταλός φιλόσοφος Giorgio Agamben τον αποκαλεί «κομμουνιστικό καπιταλισμό», ενώ ο Αμερικανός μελετητής Michael Rectenwald τον αποκαλεί «εταιρικό σοσιαλισμό».

Ο καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών μοιάζει με τον εταιρικό σοσιαλισμό που χρησιμοποιείται στην Αργεντινή του Juan Perón, στην Αυστρία του Engelbert Dollfuss, στην Χιλή του Augusto Pinochet, στην Κροατία του Ante Pavelić, στην Γαλλία του Pierre Laval, στην Γερμανία του Adolf Hitler, στην Ιταλία του Benito Mussolini και σε άλλες χώρες. Με άλλα λόγια, ο καθηγητής Schwab προσπαθεί να πείσει τους παγκόσμιους ηγέτες να υιοθετήσουν ένα φασιστικό οικονομικό σύστημα.

Ο πρώην δικαστής Andrew Napolitano ορίζει τον φασισμό ως «ιδιωτική ιδιοκτησία, αλλά υπό κυβερνητικό έλεγχο». Ένα τέτοιο σύστημα διαφέρει από τον κομμουνισμό (κυβερνητική ιδιοκτησία και κυβερνητικός έλεγχος) και τον καπιταλισμό (ιδιωτική ιδιοκτησία και ιδιωτικός έλεγχος).


Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους ιδιώτες να έχουν επιχειρήσεις, αλλά αντικαθιστά τις ελπίδες, τα κίνητρα, τις ελευθερίες και τις ευθύνες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων με την σιδερένια βούληση των κυρίαρχων ελίτ.

Στην Ευρώπη του 1.930 μ.Χ. και την Λατινική Αμερική του 1970 μ.Χ., πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, φασίστες δικτάτορες όπως ο Μπενίτο Μουσολίνι και ο Αδόλφος Χίτλερ διοικούσαν ανοιχτά εταιρικές σοσιαλιστικές οικονομίες με την ευλογία του πάπα της Ρώμης. Και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι καθολικοί δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής όπως ο Χουάν Περόν και ο Αουγκούστο Πινοσέτ έκαναν το ίδιο πράγμα.

Το Wef επαίνεσε το οικουμενικό Fratelli Tutti του πάπα Φραγκίσκου ως «συνταγή για την επαναφορά της παγκόσμιας οικονομίας», αλλά δεν υπογραμμίζει το γεγονός ότι η κοσμοθεωρία του Φραγκίσκου διαμορφώθηκε στην Αργεντινή του Περόν.

Γι' αυτό ο πάπας συχνά προειδοποιεί για τις «υπερβολές του καπιταλισμού» ενώ εκφράζει την συμπάθειά του για διάφορες μορφές σοσιαλισμού. Ακολουθεί το είδος του καθολικού σοσιαλισμού που ασκήθηκε στην Αργεντινή κατά την διάρκεια της προεδρίας του Περόν.

Έτσι, όπως ο καθηγητής Schwab, ο Francis θέλει να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα όπου οι επιθυμίες των καθημερινών επιχειρηματιών υπόκεινται στις ιδιοτροπίες μιας κεντρικής επιτροπής σχεδιασμού τύπου wef.

Ο Schwab ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης το 1.971 μ.Χ. υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και διαφόρων Ευρωπαϊκών βιομηχανικών ενώσεων και ξεκίνησε με μία ομιλία του Otto von Habsburg, του τελευταίου διαδόχου της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Ένα χρόνο αργότερα πραγματοποιήθηκε ένα δεύτερο συμπόσιο που επικεντρώθηκε στην Ευρωπαϊκή ενοποίηση.

Αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Altiero Spinelli, ενός πρώην Ιταλού κομμουνιστή και ενός από τους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και υποτίθεται ότι θα διευθυνόταν από τον Δρ Χέρμαν Αμπς, έναν ισχυρό τραπεζίτη στο Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ. Αλλά ο Δρ Abs έπρεπε να ακυρώσει την συμμετοχή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναγκάζοντας τον Schwab να προεδρεύσει ο ίδιος στην συνεδρίαση.

Αυτός ο οργανισμός που αργότερα θα μετονομαστεί και θα γίνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 1.987 μ.Χ. όταν ο Schwab διεύρυνε τις φιλοδοξίες του από την Ευρωπαϊκή ενοποίηση στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Μια μελέτη των πρώτων συναντήσεων αυτού του φόρουμ ρίχνει φως στον παγκοσμιοποιητικό οργανισμό που θα γινόταν τελικά.

Ακριβώς όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι προσπάθησαν να ιδρύσουν ολοκληρωτικά κράτη μέσω «μιας συγχώνευσης κρατικής και εταιρικής εξουσίας», έτσι και το σύγχρονο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιδιώκει συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα με την δύναμη να κυβερνούν τα έθνη.

Η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό,τι ήταν στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, αλλά όχι λιγότερο επικίνδυνη. Οι ρατσιστές πολιτικοί ακτιβιστές του χθες αντικαταστάθηκαν από τους ισχυρούς, καθιερωμένους τεχνοκράτες του σήμερα.

ΙΔΟΥ ο…ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, του οποίου η μάνα είναι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!! Αριστερά φαίνεται ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab. Δεξιά, ο πατέρας του, στενός έμπιστος του Χίτλερ, ο βιομήχανος και φασίστας “Eugen Schwab” με τη ναζιστική στολή.

Ο Klaus γεννήθηκε στην Γερμανία του Χίτλερ το 1.938 μ.Χ., εκείνη την εποχή ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για το “Escher-Wyss”, μια στρατηγική εταιρεία της . Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, και είχε το δικό του στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου οι κρατούμενοι έπρεπε να δουλεύουν δωρεάν για το “Donkey-Wyss”. “..!!

Σοσιαλισμός = αριστερή στάση = Ναζί = ΝΣΔΑΠ ναζιστικός σοσιαλισμός = παγκόσμιος σοσιαλισμός = κομμουνισμός = φεουδαρχία = δικτατορία = συγκεντρωτισμός. Συγκεντρωτισμός = ετερονομία και κατά συνέπεια κατά της φυσικής τάξης. Φεντεραλισμός = αυτοδιάθεση, και άρα με την φυσική τάξη.

Ναι, Bush, Obama, Schwarzenegger, Rothschild, κτλ.. είναι πάντα αριστεροί, δηλαδή συγκεντρωτικοί… Η οικογένεια Σβάμπ είναι…ΕΒΡΑΪΚΗ.  Ο Χίτλερ ήταν τελικά…ΕΒΡΑΙΟΣ, όπως και πολλοί από τους αξιωματικούς του Γερμανικού στρατού του Τρίτου Ράιχ. Αυτό είναι το ΠΑΡΑΔΟΞΟ (https://greeknewsondemand.com/2022/05/26/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba/)!!!

Νέα planδημία Η5Ν1 (πτηνών) ή πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας; Το δίλημμα του deep state και η επιχείρηση ερήμωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. O αντισημιτισμός των Schwab-Gates (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/plan-51-deep-state-o-schwab-gates.html).

Ο Σβαμπ μπορεί να παριστάνει ότι παραιτείται από τον θρόνο του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όμως εκτός του ότι παρέμεινε επίτιμος Προέδρος του και διόρισε μέλη της οικογένειας του στις σημαντικότερες θέσεις του, στην πραγματικότητα θα «βάλει μπροστινό» έναν αχυράνθρωπο και μαριονέτα του και αυτός θα συνεχίσει να κινεί από πίσω τα νήματα σε αυτό, όπως ακριβώς έκανε στους δημοκρατικούς των ΗΠΑ ο Ομπάμα με τον Μπάιντεν.

Η δε “Πενταρχία του Σκότους” λοιπόν ή “Συμμορία του WEF” του καραφλου ναζιστη Κλαους Σβαμπ εχει σαν την Bondική SPECTRE (αλλά και την Hydra των φαλακρων Red Skull και Wolfgang Von Strycker στο συμπαν της Μαρβελ, αλλα και το First Order Imperial/Remnant στο συπμαν του Starwars) του φαλακρου ναζιστη Ερνστ Σταυρο Μπλοφλεντ ως σκοπό την Υποδούλωση της Ανθρωπότητας σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Και οι δύο αυτές οργανώσεις έχουν ως σκοπό την…ειρήνη στον πλανήτη («Spectre», 2015 μ.Χ.), την καθαρή ενέργεια («Quantum of Solace», 2009 μ.Χ.), τον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου («Goldfinger», 1.964 μ.Χ.), τον σχεδιασμό μίας και μοναδικής φυλής στον κόσμο («Moonraker, 1.978 μ.Χ.) και τον μεγαλύτερο και κυριότερο στόχο της, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των μεγάλων ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ («You only Live Twice», 1.967 μ.Χ. και «The Spy who Loved Me», 1.976 μ.Χ.).

Η “Ατζέντα 2030 μ.Χ.” έχει ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τις αρχές και ιδεολογίες. Σαν να τις …αντέγραψαν οι “αρχηγοί” της δηλαδή από τους…ευφάνταστους(;) σεναριογράφους των περιπετειών του δημοφιλούς υπερπράκτορα.

Επίσης, στις περισσότερες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μπόντ, η SPECTRE έστηνε διάφορες “παγίδες” με σκοπό την πρόκληση πυρηνικού πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Δύσης και τον αφανισμό του πλανήτη, για να έρθει αυτή στα πράγματα και να εκτελέσει τους σκοπούς της. “Ή τώρα, ή ποτέ”, ήταν το μότο των μελών της, επίσης πολιτικοοικονομικής αυτής εγκληματικής οργάνωσης, μόνο που …κάθε φορά, ερχόταν ο Τζέιμς Μπόντ να…τους χαλάσει τα σχέδια.

Ο μόνος που ΛΕΙΠΕΙ από όλο αυτό σινάφι των διεθνών εγκληματιών, είναι ο …φανταστικός ήρωας που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ, δηλαδή ο…Μπόντ, Τζέιμς Μπόντ! Όλα τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν έμειναν…σεναριακές φαντασιώσεις, αλλά μετουσιώθηκαν σε φρικτή πραγματικότητα.

[Βεβαια, θα μπορουσε κανεις να πει ότι στην περιπτωση αυτή μαλλον πρακτορας αλλα Τζειμς Μποντ θα είναι πιθανοτατα ο πρωην πρακτορας της KGB και νυν Προεδρος της Ρωσιας Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ].

Το 2020 μ.Χ., χρονιά που “ξέσπασε” η προσχεδιασμένη “πανδημία”, ο ίδιος ο Σβάμπ είχε πεί σε συνέντευξη του πως “η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν για την ανθρωπότητα”. Και η φράση που χρησιμοποίησε; “Ή τώρα ή…ποτέ”.

Τα στοιχεία που έχουμε πλέον στα χέρια μας, δώδεκα κοντά χρόνια μετά την “πορτοκαλί επανάσταση” στο Κιέβο και στην Οδησσό, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με πλήρη ακρίβεια μέσα στα σκοτεινά υπόγεια των διαφόρων “Στοών” και “Αδελφοτήτων” και από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της “Συμμορίας του WEF”. Αυτά τα ίδια τα μέλη της μας τα “αποκάλυψαν”, σε διάφορες συνεντεύξεις τους ή δηλώσεις τους.

Η ίδια η Άγκελα Μέρκελ, πνευματικό παιδί κι αυτή του Κλάους Σβάμπ όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει, είχε πει σε χρόνο…ύποπτο πως η Συμφωνία του Μινσκ του 2015 μ.Χ., δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα για να προετοιμαστεί η Ουκρανία – και μαζί της και η Δύση – για μελλοντικό πόλεμο με την Ρωσία.

Και γι αυτόν τον λόγο, δεν τηρήθηκε ποτέ. Αποκάλυψε, μ’ άλλα λόγια, τους πραγματικούς λόγους της “πορτοκαλί επανάστασης” που δεν ήταν άλλοι από την ώθηση της Ρωσίας σε πόλεμο με την Δύση (https://kanenazori.com/2024/06/01/to-roloi-tou-tritou-pagosmiou-polemou/).

Ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ και το WEF ανακηρύχθηκαν τρομοκρατικές οργανώσεις από τη Ρεπουμπλικανική Συνέλευση της Φλόριντα! Το Lee County Republican Assembly της Φλόρiντα, ενέκρινε ψήφισμα που δηλώνει ότι τα Ηνωμένα Έθνη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι τρομοκρατικές οργανώσεις. Τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνοι που το βλέπουμε έτσι (https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%bf%ce%b7%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-wef-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%81%cf%8d%cf%87%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf/).

100 χρόνια μετά το θάνατο του Λένιν, υπάρχει λόγος να θυμόμαστε τα λόγια: Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος. Όχι μόνο τα λόγια του Λένιν αλλά και ο κακός του Μπλόφελντ Σβάμπ και ο συνωμότης του, δήθεν αστός και συντηρητικός Børge Brende.

Το δε Οικονομικό Φόρουμ Πετρούπολης στην Ρωσία υποστηρίζουν κάποιοι αναλυτές ότι είναι στην ουσία πια το κύριο αντίπαλο δέος από την πλευρά των Ρώσων στο Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός του Σβαμπ.

Μεσσίας τού 4ου Ράϊχ; Λέγεται ότι, λίγο πρίν ο Χίτλερ τά τινάξη, είπε: «-Λίγκε, διέταξα, όλος αυτός ο κόσμος να βγή από τό Βερολίνο σέ μικρές ομάδες. Ενωθήτε μέ μιά από αυτές καί προσπαθήστε να φθάσετε στήν Δύσι».

Τότε, ο πιστός του καμαριέρης Λίνκε, τον ρώτησε θλιμένος: «Καί μείς τώρα Φύρερ μου, γιά ποιόν να αγωνιστούμε»; Η απάντηση τού Χίτλερ, όπως καταγράφτηκε, είναι πολύ περίεργη διότι ο Λίνκε διηγείται ακριβώς επί λέξει:

«-Ο Χίτλερ μού έσφιξε τό χέρι καί μού είπε: «Fur den kommenden Mann», πού θά πή: «Γιά τόν άνδρα πού πρόκειται να 'ρθή», δές: Μανιάτη Θεοδώρου, Η Μάχη τού Βερολίνου, Αθήναι 1.980 μ.Χ., σελ. 123. Φυσικά, αυτός, «ο ερχόμενος άνδρας», θα συγκέντρωνε πάνω του όλα τά προτερήματα τής Άρειας Φυλής, καθώς φαντάζονταν ο Χίτλερ.

Ο Χίτλερ έλεγε επίσης λίγο πριν την κατάληψη του Βερολίνου από την ΕΣΣΔ και την αυτοκτονία του, ότι μετά τον Εθνικοσοσιαλισμό/Ναζισμό θα εμφανιστεί μία ιδεολογία σαν νέα θρησκεία, εμπνευσμένη από τις ιδέες του που θα κυριαρχούσε/επεκτείνονταν σε όλο τον κόσμο.

Η δε πρόσφατη δήθεν συνδιάσκεψη τάχατες «ειρήνης» της Δύσης για την Ουκρανία, καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι έγινε στην Ελβετία, οπού έχει την έδρα του ως γνωστόν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ.

Πρόγονοι του αντικαγκελάριου της Γερμανίας ήταν υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος. Βρίσκονταν στον κοντινό κύκλο του Α.Χίτλερ. Πρόγονοι του αντικαγκελάριου της Γερμανίας ήταν υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού κόμματος.

Σάλος έχει προκληθεί καθώς αποκαλύφθηκε ότι δύο πρόγονοι του αντικαγκελάριου Ρόμπερτ Χάμπεκ ήταν ανώτατοι αξιωματικοί στην ναζιστική Γερμανία. Ο προ-παππούς του ήταν ο Κουρτ Γκράνζοφ που βρίσκονταν στον κοντινό κύκλο του Α.Χίτλερ και φίλος με τον Γκαίμπελς, ενώ είχε καταδικαστεί ως εγκληματίας πολέμου. Ακόμα ένας εκ των προ-παππούδων του σημερινού αντικαγκελάριου ήταν μέλος των περιβόητων ταγμάτων SA (πριν μετονομαστούν σε SS) με βαθμό Obersturmführer (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/progonoi-tou-antikagkelariou-tis-germanias-apokalyfthike-oti-itan-ypsilovathma-stelexi-tis-nazistikis-epoxis/)].

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα καταλληλά μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η παγκόσμια κυβέρνηση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Τι έπεται;

 Τι είναι η παγκοσμιοποίηση; Ως δημοσίως διακηρυγμένο σχέδιο μιας «νέας παγκόσμιας τάξης», η παγκοσμιοποίηση είναι η σταδιακή εξάλειψη όλων των συνόρων που υπάρχουν στον πλανήτη: οικονομικά, κρατικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά – και η ενοποίηση της ανθρωπότητας σε ένα ευτυχισμένο σύνολο.

Σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, σε αυτόν τον νέο παγκόσμιο κόσμο δεν θα υπάρχουν πόλεμοι, ούτε συγκρούσεις, ούτε λιμός, ούτε άλλα δεινά, γιατί παντού θα υπάρχει μια οικονομία, μια κυβέρνηση, ένας πολιτισμός, ακόμη και μια «θρησκεία»!

Στην πράξη, στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι η παγκόσμια κυριαρχία . Στο πρώτο στάδιο - ανάληψη ελέγχου των οικονομικών, των μέσων ενημέρωσης, των κορυφαίων πολιτικών, των προηγμένων τεχνολογιών κ.λπ., μετά - η μείωση της ανθρωπότητας στο 1 - 1,5 δισεκατομμύριο και η επακόλουθη ενοποίηση της, δηλαδή η υποδούλωση από το «χρυσό εκατομμύριο».

Τα μέσα επίτευξης είναι και η ειρηνική - σιωπηλή γενοκτονία με στόχο την μείωση του ποσοστού γεννήσεων και την αύξηση της θνησιμότητας (συμπεριλαμβανομένων των «πανδημιών», των «εμβολιασμών» και άλλων δραστηριοτήτων του ΠΟΥ). το ίδιο και ο στρατός – εξαπολύοντας θερμούς πολέμους σε όλο τον κόσμο.

Η παγκοσμιοποίηση είναι μια πολυκέφαλη ύδρα. Φαινόμενα όπως η παγκόσμια τρομοκρατία, η επιβολή της αντικουλτούρας, η εξασθένηση της εκπαίδευσης, ο πόλεμος κατά του Χριστιανισμού, οι παρελάσεις των ομοφυλοφίλων και ο Χάρι Πότερ είναι επίσης παγκοσμιοποίηση...

Η ολοκληρωτική ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης που επιβάλλεται στον κόσμο αρνείται κάθε συλλογική ταυτότητα: εθνική (κοσμοπολιτισμός), θρησκευτική (οικουμενισμός), πολιτιστική (μαζική κουλτούρα), κοινωνική (ατομοποίηση ανθρώπων), οικογένεια (LGBT) ακόμα και, στο μέλλον, ανθρώπινη ( βιορομπότ).

Αυτό είναι ένα μεγάλο κλαμπ που χτυπάει λαούς και παραδοσιακούς πολιτισμούς για περισσότερα από εκατό χρόνια. Στην γλώσσα της εθνολογίας, η παγκοσμιοποίηση είναι μια απλοποίηση ενός πολύπλοκου πλανητικού συστήματος που αποτελείται από πολλές εθνοτικές ομάδες, πολιτισμούς, γλώσσες, θρησκείες, κράτη και οικονομίες. Τελικά, αυτός είναι ο δρόμος προς την άβυσσο, γιατί τα απλά συστήματα (δεν πρέπει να συγχέονται με μηχανισμούς και οργανισμούς) είναι εξ ορισμού μη βιώσιμα!

Αλλά από πού προήλθε αυτή η μάστιγα; Αν κοιτάξουμε την ιστορία της ασθένειας, θα δούμε ότι η πρόοδος της παγκοσμιοποίησης διευκολύνθηκε από πλανητικούς παράγοντες που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια χιλιετιών:

χρηματοοικονομικοί και οικονομικοί (τραπεζικοί τόκοι, κεφάλαιο), επιστημονικοί και τεχνικοί (STR), ιδεολογικοί (αντικατάσταση θρησκειών με «ιδεολογίες» και σεχταρισμός), θεωρίες συνωμοσίας (μυστικές κοινωνίες) κ.λπ. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό, μεγάλο θέμα που δεν θα αναπτύξουμε εδώ. Αλλά αν κοιτάξετε το πρόβλημα από τη σκοπιά της θεωρίας του πάθους, αποδεικνύεται ότι η παγκοσμιοποίηση σχετίζεται άμεσα:

1) με έντονη εντατικοποίηση τους τελευταίους αιώνες (από την εποχή του Κολόμβου) των επαφών σε υπερεθνικό επίπεδο και, κατά συνέπεια, με τη διαμόρφωση νέων και ενεργοποίηση παλαιών εθνοτικών χίμαιρων και αντισυστημάτων.

2) με την αστικοποίηση, δηλαδή τον διαχωρισμό μεγάλων μαζών ανθρώπων από το φυσικό, «νοσηλευτικό τοπίο» και τη μετεγκατάστασή τους σε μεγάλες πόλεις όπου μπορούν να ζήσουν εκπρόσωποι διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών (XIX - XX αιώνες).

3) με την πορεία της ευρωπαϊκής εθνογένεσης - τις τελικές φάσεις αδράνειας (από τον 18ο αιώνα), και συσκότισης (αποσύνθεσης) του «κορυφαίου» δυτικού υπερέθνους (από τα τέλη του 20ού αιώνα).

Πρέπει να τονιστεί ότι η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης των χρηματοπιστωτικών υπερεθνικών δομών και η ένταξή τους στο σώμα του δυτικού υπερέθνου κατέστη δυνατή μόνο όταν εισήλθε στην «αστική» και χαλαρή φάση αδράνειας, η οποία σχεδόν συνέπεσε με την έναρξη της επιστημονικής και τεχνολογική επανάσταση (ατμομηχανή). Και όταν ο «διαφωτισμός» Ντιντερό στα τέλη του 18ου Αι. μ.Χ. θα μπορούσε ήδη να πετάξει ένα σύνθημα απελευθέρωσης: «Στόχος μας είναι να στραγγαλίσουμε τον τελευταίο βασιλιά!...».

Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (1.914 μ.Χ.-1.918 μ.Χ.), που οδήγησε στην πτώση των τεσσάρων μεγάλων μοναρχιών, αυτός ο «προοδευτικός» στόχος επιτεύχθηκε. Τα εμπόδια στην ανάπτυξη του παγκόσμιου κεφαλαίου έχουν αφαιρεθεί, ωστόσο, με σημαντική καθυστέρηση λόγω της κινητοποίησης του Στάλιν (1.930 μ.Χ.-50 μ.Χ.)-(Γι' αυτό μισούν τόσο πολύ τον Στάλιν).

Και όταν η Δύση αποδυνάμωσε και εισήλθε σε μια φάση συσκότισης, και όταν το τελευταίο εμπόδιο - η ΕΣΣΔ - κατέρρευσε, οι χρηματοδότες της παγκοσμιοποίησης τελικά έριξαν τις μάσκες τους και δήλωσαν ανοιχτά τις αξιώσεις τους στον κόσμο κυριαρχία.

Το σημερινό στάδιο της παγκοσμιοποίησης είναι μια προσπάθεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας να ενισχύσει τις μονοπολικές θέσεις της στον κόσμο, που έχουν κλονιστεί από τη δεκαετία του '90 μ.Χ., με κάθε μέσο, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών.

Η παγκόσμια ολιγαρχία είναι ήδη μια χωρίς εθνικότητα, χιμαιρική γενιά της «ελίτ» - ένα μείγμα διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου (Rothschilds-Rockefellers) και μιας μεταλλαγμένης Ευρωπαϊκής αριστοκρατίας, εκπρόσωπος της οποίας, για παράδειγμα, ήταν ο μισάνθρωπος πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έδωσε την ψυχή του στον Θεό σε ηλικία 68 ετών. Αυτή η «γενιά» στις αρχές του 21ου Αιώνα μ.Χ. εμφανώς εκφυλισμένο, συμπεριλαμβανομένων σωματικά. Και τα κεφάλια τους που μιλούσαν -οι Σόρος-Σουηβοί-Ατάλι- έγιναν σαν τους ζωντανούς νεκρούς. Κάποιος ονόμασε με ακρίβεια αυτά τα kashchei της παγκοσμιοποίησης «εξωγήινοι», που είναι ένα σαφές παράδειγμα της απλοποίησης του «κεφαλαιακού συστήματος» μέσα του.

Ωστόσο, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τον 20ο Αιώνα μ.Χ., η Φίνιντερν κατάφερε να σημειώσει σοβαρές επιτυχίες στο δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία. Κάποιος μίλησε ακόμη και για το «τέλος της ιστορίας». Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πρόωρο.

Από τις αρχές του 21ου Αιώνα μ.Χ., παρατηρούμε μια επιβράδυνση στις διαδικασίες παγκοσμιοποίησης - η εκτεταμένη επίθεση (του καπιταλισμού) εξαντλείται και δεν υπάρχει πουθενά να αναπτυχθεί περισσότερο όπως πριν. Αδιέξοδο.

Είναι προφανές ότι στις σημερινές συνθήκες η άρχουσα τάξη αυτής της Νέας Βαβυλώνας δεν έχει άλλη επιλογή από το να εγκαθιδρύσει την δικτατορία της, πρώτα στην Δύση και μετά στον κόσμο. Όμως...

Σύμφωνα όμως με την θεωρία της εθνογένεσης, η φάση της συσκότισης αργά ή γρήγορα τελειώνει με την κατάρρευση του εθνοτικού συστήματος. Κατά συνέπεια, η παγκοσμιοποίηση που βασίζεται στο στρατιωτικό και ανθρώπινο δυναμικό της Δύσης είναι επίσης καταδικασμένη σε αποτυχία...

Σε μια τέτοια κατάσταση, οι ολιγάρχες του κόσμου πρέπει: είτε να αναζητήσουν βασική υποστήριξη για τον εαυτό τους σε κάποιον άλλο πολιτισμό, κάτι που δεν είναι πλέον δυνατό (οι προσπάθειες με τη Ρωσία και την Κίνα απέτυχαν). ή να καταλήξουν σε ένα νέο παγκόσμιο έργο, το οποίο είναι επίσης αδύνατο, επειδή δεν ξέρουν πώς να δημιουργήσουν. Απομένει μόνο ένα πράγμα - να ξεκινήσει γρήγορα ο Μεγάλος Πόλεμος! Υπάρχει ακόμη χρόνος.

Ο πόλεμος είναι το πιο καταστροφικό σενάριο, αλλά, από την άλλη, μόνο ο πόλεμος μπορεί να αναγκάσει τις κορυφαίες χώρες του κόσμου, και κυρίως την Ρωσία, να κινητοποιηθούν και να ξεφύγουν από την «φροντίδα» των παγκοσμιοποιητών.

Επιπλέον, η Ρωσική ιστορία δείχνει ότι η χώρα μας βγήκε από όλες τις σοβαρές κρίσεις με έναν τρόπο - στρατιωτικό. Αποδεικνύεται ότι ο Μεγάλος Πόλεμος (στην τελευταία του, καυτή φάση!) είναι πιο ωφέλιμος για εμάς παρά για αυτούς. Αν και, φυσικά, τους φαίνεται το αντίθετο.

Σε κάθε περίπτωση, η παθιασμένη θεωρία της εθνογένεσης μας λέει ότι ο χρόνος σε αυτό το ιστορικό στάδιο εργάζεται ενάντια στους παγκοσμιοποιητές, λειτουργεί για την Ρωσία. Σταδιακά παίρνουμε δύναμη (μετά από βλάβη), την χάνουν. (Βλέπε στο βιβλίο μου «The Passionary Theory of Ethnogenesis by L.N. Gumilev: Understanding and Attempt to Apply» , κεφάλαιο «Obscuration Phase».)

Αν εφαρμόσουμε το δόγμα του Gumilyov για το αντισυστήματος στο πρόβλημα της παγκοσμιοποίησης, τότε μπορούμε να βγάλουμε το εξής συμπέρασμα: Η παγκοσμιοποίηση είναι προϊόν του πλανητικού αντισυστήματος , που δομείται στο «Finintern».

Το παγκόσμιο αντισύστημα είναι ένα χταπόδι με πολλά πλοκάμια. Το “Finintern” είναι ένα κέντρο (πολύ ετερογενές, με πρωτοπορία γιγάντων πληροφορικής). Οι πράκτορές του: αντισυστήματα μικρότερης κλίμακας - από μασόνους, θρησκευτικούς οικουμενιστές (Βατικανό), σεχταριστές και ΛΟΑΤ κοινότητες μέχρι νεοναζί, ριζοσπάστες ισλαμιστές κ.λπ. - είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο.

Αν δείτε το πρόβλημα της παγκοσμιοποίησης από τη σκοπιά της χριστιανικής εσχατολογίας, τότε όλα είναι εξαιρετικά ξεκάθαρα: η παγκοσμιοποίηση είναι μια προετοιμασία για την έλευση του Αντίχριστου. Οι παγκοσμιοποιητές είναι σατανιστές, υπηρέτες του διαβόλου...

Αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα σήμερα περιγράφηκε στην Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου πριν από δύο χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, κρίνοντας από την πρωτόγονη ιδεολογία του "Finintern", αυτό δεν είναι το τέλος της γήινης ιστορίας, αλλά μόνο το πρώτο στάδιο της επίθεσης στον κόσμο των κολασμένων δυνάμεων. Στην πτυχή της εσχατολογίας, η αλληλουχία των σταδίων της παγκοσμιοποίησης είναι η εξής:

1) Τραπεζική παγκοσμιοποίηση. Χρηματοοικονομικός καπιταλισμός από τον 17ο Αιώνα μ.Χ. Πίστη στο χρήμα και την δύναμη. (Τελειώνει.)

2) Ζωνική παγκοσμιοποίηση. Μετάβαση σε έναν πολυπολικό κόσμο που ρυθμίζεται από ένα νέο κέντρο(α), χωρισμένο σε ζώνες ως αποτέλεσμα του Μεγάλου Πολέμου. Πρώτον, μια επιστροφή στην παράδοση .

Έπειτα – δουλειά με τις εθνικές ελίτ στο έδαφος, ακολουθούμενη από μια σύγκρουση των κεφαλιών όλων των παικτών του κόσμου και την ανάληψη του πολιτικού ελέγχου. Η πίστη σε «ψηφιακές τεχνολογίες», «τεχνητή νοημοσύνη» κλπ. Η ανάπτυξη του οικουμενισμού. Το νόημα αυτού του σταδίου: δεν ήταν δυνατό να το πάρουν χονδρική, θα το πάρουν λιανική. (Ξεκινάει.)

3) Θρησκευτική και πολιτική παγκοσμιοποίηση. Ολοκλήρωση του σχηματισμού μιας ενιαίας «παγκόσμιας θρησκείας» (για όλους) και μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Πίστη στον «θεό» σου (για την ελίτ). Ο ερχομός του Αντίχριστου. (Εμπρός)

Η ιεραρχία των στόχων και των νοημάτων των παγκοσμιοποιητών σε αυτό το ιστορικό κίνημα προς την παγκόσμια δύναμη είναι η εξής: πρώτα χρήματα, μετά πολιτική και πνευματική εξουσία και τέλος, εφαρμογή μιας θρησκευτικής ιδέας - η οικοδόμηση του Βασιλείου του Αντίχριστου. Έτσι, στο φινάλε, οι ιδεολογικοί παγκοσμιοποιητές νικούν τους μη ιδεολογικούς («Ζηλωτές» - «Σαδδουκαίοι»).

Το θέλουν πολύ. Αλλά, όπως λέμε, δεν είναι κακό να θέλεις... Το τι ακριβώς θα συμβεί μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου σταδίου της παγκοσμιοποίησης μπορεί να υποτεθεί μόνο ότι υπάρχουν πιθανές επιλογές. Αλλά η αρχή και το τέλος είναι γνωστά: από το μαμωνά (χρήματα) στον κόσμο βασιλιά. Όχι για πολύ (βλ. Αποκάλυψη).

Ερώτηση: πώς μπορούν αυτές οι παγκόσμιες διαδικασίες να απειλήσουν την Ρωσία στο άμεσο μέλλον; Η απάντηση είναι προφανής: δεδομένου ότι η παλιά παγκόσμια κυβέρνηση δεν έγινε (τώρα υπάρχει αδράνεια), και η νέα δεν έχει ακόμη σχηματιστεί, υπάρχει μια ανάπαυλα μπροστά.

Και αυτή η ανάπαυλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκεντρώσει δυνάμεις και να ξεκινήσει το Ρωσικό σχέδιο κινητοποίησης. Στην θρησκευτική κατανόηση - το σωτήριο έργο της «Τρίτης Ρώμης» - το τελευταίο προπύργιο του Χριστιανισμού στην Γη.

Από αυτή την άποψη, σπεύδουμε να καθησυχάσουμε τους ιστορικούς απαισιόδοξους μας και άλλους λάτρεις των «δυτοπιών». Μην πανικοβάλλεστε! Νωρίς! Το τέλος της ιστορίας δεν έχει φτάσει ακόμα. Γιατί; Γιατί, σύμφωνα με την θεωρία της εθνογένεσης, τα πολλά εκατομμύρια των παθιασμένων λαών της Γης σε αυτή την ιστορική περίοδο είναι πιο δυνατά από την ομάδα των παγκόσμιων συνωμοτών.

Φυσικά, αυτοί οι εγκλωβισμένοι «συνωμότες» εξακολουθούν να έχουν αρκετή επιρροή ώστε να αντισταθούν και να προκαλέσουν κάποιου είδους παγκόσμια καταστροφή για την ανθρωπότητα, μέχρι και πυρηνικό πόλεμο. (Που δεν θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας, γιατί με το σημερινό απόθεμα κεφαλών - 14 χιλιάδες αντί 60 χιλιάδες το 1.991 μ.Χ.- μια ανταλλαγή απεργιών δεν θα οδηγήσει σε έναν «πυρηνικό χειμώνα».)

Ωστόσο, στρατηγικά, οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη χάσει. Γιατί δεν ξέρουν πώς να πιστεύουν ή να δημιουργούν. Πιστεύουν μόνο σε χρήμα-εξουσία-τεχνολογία-αποκρυφισμό (σατανισμός). Αυτά είναι όλα τα ατού τους, το τελευταίο είναι τα βιοόπλα.

Αλλά για την πλήρη νίκη, αυτή η πίστη «στην καταστροφή» δεν αρκεί. Δεν θα πάτε μακριά μόνο με την άρνηση, θα χτυπήσετε έναν τοίχο. Ας θυμηθούμε τα χρυσά λόγια του Lev Gumilyov για το αδύνατο σημείο των ακτιβιστών κατά του συστήματος: Η άρνηση τους βοήθησε να κερδίσουν, αλλά δεν τους επέτρεψε να κερδίσουν πλήρως (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/blog-post_322.html).

 

Αποχώρηση βόμβα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum: Ο Klaus Schwab από τη Μεγάλη Επαναφορά στην ... Μεγάλη Έξοδο. Η αλλαγή ηγεσίας στο WEF απαιτεί το «πράσινο φως» της ελβετική κυβέρνηση και θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025 μ.Χ.

Ο Klaus Schwab θα βγει κατά τι ... πλουσιότερος, αποχωρώντας από τον οργανισμό που ίδρυσε πριν από 50 χρόνια και αποφέρει έσοδα σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, καθώς φέρεται να αποχωρεί από τον ρόλο του εκτελεστικού Προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, θέση που κατέχει από το 1.971 μ.Χ.

Ειδικότερα, το Semafor μεταδίδει αποκλειστικά ότι ο Schwab ανακοίνωσε την πρόθεση του να παραιτηθεί από εκτελεστικός πρόεδρος του Forum σε ένα email προς το προσωπικό την Τρίτη, το οποίο κοινοποιήθηκε εμπιστευτικά στην Semafor από άτομο που συνδέεται με τον οργανισμό.

Βέβαια, η αλλαγή ηγεσίας στο WEF απαιτεί το «πράσινο φως» της Ελβετική κυβέρνηση και θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025 μ.Χ. Ο 86χροος Schwab θα μεταβεί πλέον σε ρόλο μη εκτελεστικού προέδρου.

Davos εναντίον Davos: Θύμα του υπερτουρισμού και το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum (;). Την στιγμή που γνωστοποιείται η πρόθεση αποχώρησης του Schwab, το Politico φέρνει στην δημοσιότητα μια ενδιαφέρουσα διάσταση που ενδέχεται να σχετίζεται με τα μεσοπρόθεσμα σχέδια του Προέδρου του WEF. Αφορά, δε, σε περαιτέρω περιορισμούς μετακίνησης και διαμονής στο Davos, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του παγκοσμίου εμβέλειας οικονομικοπολιτικού γεγονότος.

Επισημαίνεται άλλωστε ότι το Forum προσελκύει μερικούς από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου και φέρνει εκατομμύρια επενδύσεις σε μια μικρή πόλη στις Ελβετικές Άλπεις κάθε χρόνο. Αλλά αν το τοπικό συμβούλιο δρομολογήσει τα πράγματα ως σχεδιάζει, η ... χρυσόσκονη που περιβάλλει την φήμη του Ελβετικού θερέτρου θα μπορούσε να χαθεί δια παντός.

Τώρα, για να επιλύσει το φαινόμενο του υπερουρισμού, το συμβούλιο του Davos πρότεινε νέους περιορισμούς σχετικά με το ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με τους κατοίκους να καλούνται ψηφίσουν για το σχέδιο στις 9 Ιουνίου. Στόχος, όπως λένε, είναι να χαλαρώσει η κυκλοφοριακή συμφόρηση και να αποσυμφορηθεί εν γένει η πόλη και οι υποδομές της.

Σύμφωνα με τις προτεινόμενες αλλαγές, μόνο οι επίσημοι εταίροι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ θα επιτρέπεται να νοικιάζουν κτίρια κατά μήκος του πεζόδρομου του Davos ή να χτίζουν αυτές τις προσωρινές κατασκευές που σηματοδοτούν τη χαρακτηριστική εικόνα της πόλης κατά την ετήσια συγκέντρωση του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η σχετική πρωτοβουλία, επιδιώκοντας να μειώσει τον αυξανόμενο αριθμό των μη επίσημων επισκεπτών που ανεβαίνουν στις χιονισμένες κορυφές κάθε χρόνο - και θα μπορούσε να απειλήσει την φήμη του Forum ως του μέρους εκείνου, όπου η τεχνολογική και οικονομική ελίτ του πλανήτη επισκέπτεται για να κλείνει συμφωνίες και να κάνει πάρτι με διασημότητες και πολιτικούς...

O ιδεολογικός πυρήνας του Schwab: Το ... τόσο απαραίτητο Great Reset για τη νεοφιλελεύθερη αναδιάρθρωση του πλανήτη. Μέχρι σήμερα ο Klaus Schwab θεωρείτο ο ηγέτης υπέρ της «Μεγάλης Επαναφοράς», δηλαδή του Great Reset, που εκμεταλλεύεται κάθε παγκόσμια κρίση ως μέσο για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF είναι ένα παγκόσμιο νεοφιλελεύθερο σύστημα -αν και ενίοτε μασκαρεύεται έναν ιδιότυπο σοσιαλισμό- που βασίζεται στις έννοιες του Schwab για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την «Κοινή Οικονομία» και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Ο Schwab δεν έχει αποκαλύψει πολλά στις επιμέρους ομιλίες του στη G20, αλλά έχει πολλάκις υπονοήσει ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός. Με άλλα λόγια, το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, αλλά το ανεξέλεγκτο χάος θα ήταν καταστροφικό για εκείνους.

«Επικίνδυνη δύναμη» το WEF. Σύμφωνα με τον καθηγητή και διακεκριμένο μέλος του American Institute for Economic Research, Samuel Gregg «δεν είναι παράλογο, ούτε συνωμοσιολογικό να θεωρούμε το WEF μια επικίνδυνη δύναμη στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Παραφράζοντας τον Joseph Heller: το ότι είσαι παρανοϊκός, δεν σημαίνει ότι το WEF δεν σε κυνηγάει. Μια κοινή δυσπιστία προς το Φόρουμ άλλωστε, ενώνει αριστερούς αντικαπιταλιστές και δεξιούς cultural warriors.

Η λέξη “νεοφιλελευθερισμός” φέρνει στο νου εικόνες πλουτοκρατών και ανεξέλεγκτων αγορών που καταστρέφουν τον πλανήτη και εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους στο όνομα του κέρδους. Ο Πρόεδρος Schwab δείχνει να συμφωνεί με αυτήν την εκτίμηση για τα δεινά του κόσμου.

Τον Οκτώβριο του 2020 μ.Χ., δήλωσε τα εξής: “Τα στοιχεία του παγκόσμιου οικονομικού μας συστήματος θα πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου με ανοιχτό μυαλό. Κυριότερο από αυτά είναι η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία.

Ο φονταμενταλισμός της ελεύθερης αγοράς έχει διαβρώσει τα δικαιώματα των εργαζομένων και την οικονομική ασφάλεια, έχει πυροδοτήσει μια απορρύθμιση προς τα κάτω, και ένα καταστροφικό φορολογικό ανταγωνισμό”».

Το μυστήριο του… φονταμενταλισμού της ελεύθερης αγοράς. Και το άρθρο του Gregg συνεχίζει ως εξής: «Το πώς και πού ακριβώς λειτούργησε ο “φονταμενταλισμός της ελεύθερης αγοράς” παραμένει ένα μυστήριο. Στο κάτω-κάτω, ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι περισσότερες κυβερνήσεις στα ανεπτυγμένα έθνη ελέγχουν το 40% ή περισσότερο του ΑΕΠ της χώρας τους.

Ούτε η αδυσώπητη ανάπτυξη του ρυθμιστικού κράτους και του κράτους πρόνοιας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Βρετανία και την Αμερική υποδηλώνει ότι οι… φανατικοί της ελεύθερης αγοράς κάνουν κουμάντο στις Βρυξέλλες, το Λονδίνο ή την Ουάσιγκτον, δεκαετίες τώρα. Όσον αφορά στην Κίνα, από το 2008 μ.Χ., η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος επαναβεβαιώνει σταθερά τον κρατικό έλεγχο σε μια οικονομία που έχει απελευθερωθεί μόνο εν μέρει».

Η ανάγκη για ένα νεοφιλελεύθερο Great Reset. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, «αγνοώντας τις άβολες γι’ αυτόν πραγματικότητες, ο Schwab πιστεύει ότι ο κόσμος χρειάζεται μια “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset).

Ο Covid, σύμφωνα με τον ιστότοπο του WEF, “αποκάλυψε όλες τις ασυνέπειες, ανεπάρκειες και αντιφάσεις πολλαπλών συστημάτων – από την υγεία και τα οικονομικά έως την ενέργεια και την εκπαίδευση”. Σύσσωμος ο πλανήτης χρειάζεται “ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για την αναδιαμόρφωση της μελλοντικής κατάστασης των παγκόσμιων σχέσεων, την ανακατεύθυνση των εθνικών οικονομιών, των κοινωνικών προτεραιοτήτων, των επιχειρηματικών μοντέλων και τη διαχείριση ενός παγκόσμιου κοινού”.

«Αυτή είναι η λίστα προτεραιοτήτων του Schwab. Ως προς το ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν ένα σχήμα που προτείνει τη συντονισμένη αναδιοργάνωση… 8 δισ. ψυχών, 195 χωρών, διεθνών σχέσεων, κοινωνικής πολιτικής και μιας παγκόσμιας οικονομίας 104 τρισ. δολαρίων, επίθετα όπως “παραληρηματικός” και “μεγαλομανής” είναι τα πρώτα που έρχονται στο νου μου» σχολιάζει ο Gregg.

Το… όραμα του Schwab. Σύμφωνα λοιπόν με το Spectator, «μια βασική ιδέα για το όραμα του Schwab είναι ο “καπιταλισμός των ενδιαφερομένων”. Στο βιβλίο του 2021 μ.Χ. Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet, ο Schwab ορίζει το παραπάνω ως “μορφή καπιταλισμού όπου οι εταιρείες βελτιστοποιούν τα βραχυπρόθεσμα κέρδη για τους μετόχους, αλλά και επιδιώκουν την δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων μερών τους και της κοινωνίας γενικότερα”.

Με την δημιουργία αξίας, ο κύριος Schwab έχει εν μέρει κατά νου την οικονομική ευημερία. Αλλά ζητά και την προώθηση τριών ακόμα αξιών: “Άνθρωποι”, “Πλανήτης”, “Ειρήνη”. Έννοιες ιδιαίτερα πλατειές όπως αυτές δίνουν μια ιδέα του καπιταλισμού των ενδιαφερομένων όπως τον βλέπει ο Πρόεδρος του WEF.

Ποιοι είναι λοιπόν οι περίφημοι ενδιαφερόμενοι; μα, οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες και η “κοινωνία των πολιτών” [ΜΚΟ, συνδικάτα κ.λπ.]. Κάπου εδώ φτάνουμε στην ουσία του μεγάλου επανασχεδιασμού του Schwab. Παρόλη την επίκλησή του στις προβλέψιμες αφυπνίσεις, η βασική δέσμευση του Schwab είναι στις πολιτικές και οικονομικές ρυθμίσεις που παλαιότερα ήταν γνωστές ως κορπορατισμός» Καμία πολιτική εξουσία για το WEF. Όσον αφορά το WEF, ο Gregg υπογραμμίζει ότι δεν ασκεί επίσημη πολιτική εξουσία, δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να κάνει τίποτα.

Παρ’ όλα αυτά, από την ίδρυσή του το 1.971 μ.Χ., προβάλλει και ενσαρκώνει το ιδανικό ενός συγκεκριμένου τύπου ατόμου, το οποίο διοικεί τον κόσμο από πάνω προς τα κάτω. Στο διάσημο δοκίμιό του το 2004 μ.Χ. με τίτλο “Dead Souls”, ο πολιτικός επιστήμονας Samuel P. Huntington ονόμασε αυτό το πρότυπο “Davos Man”, ένα έξυπνο λογοτεχνικό εύρημα που ούτε ο Schwab ούτε το WEF κατάφεραν ποτέ να αποτινάξουν.

Είναι η σύντομη περιγραφή του Huntington για “ακαδημαϊκούς, διεθνείς δημόσιους υπαλλήλους, στελέχη πολυεθνικών, big tech entrepreneurs που θεωρούν τον πατριωτισμό και τα σύνορα «κατάλοιπα του παρελθόντος”. Ο Davos Man περιφρονεί απροκάλυπτα, λέει ο Huntington, όσους δεν συμβαδίζουν με το “πρόγραμμα” – όποιο κι αν είναι το αυτό το τελευταίο.

Εδώ άλλωστε έγκειται το βαθύτερο πρόβλημα με το WEF: Είναι ένα πράγμα οι άνθρωποι να συναντιούνται, να συζητούν προβλήματα, να μοιράζονται πληροφορίες, να δικτυώνονται: επιχειρηματίες, πολιτικοί, ΜΚΟ το κάνουν όλη την ώρα. Και είναι άλλο πράγμα ένα σχήμα όπως το WEF να αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να αναδιατάξει τον κόσμο από πάνω προς τα κάτω… επανεκκινώντας τον πλανήτη (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/738763/apoxorisi-vomva-apo-to-pagkosmio-oikonomiko-forum-o-klaus-schwab-proetoimazei-ti-megali-eksodo).

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! – Ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab παραιτείται από Πρόεδρος λόγω πιέσεως…!!! Αλλά οι παγκοσμιοποιητές δεν πρέπει να ανησυχούν για την ατζέντα τους, καθώς η Semafor αναφέρει ότι ο Schwab παρέδωσε την οργάνωση του με διάφορα μέλη της οικογένειας να την αναλαμβάνουν για την προώθηση της νέας παγκόσμιας τάξης – τα παιδιά του Schwab διορίστηκαν σε υψηλόβαθμες θέσεις και η σύζυγος του, Hilde, είναι επικεφαλής του ιδρύματος και των τελετών απονομής βραβείων του οργανισμού στο Νταβός.

Θα αποσυρθούν ο Σβάμπ και ο Σόρος σε ένα έρημο νησί μαζί για να παρακολουθήσουν το τέλος του χαοτικού κόσμου που επέτρεψαν από απόσταση; Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο Σβαμπ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και τώρα το…ΝΙΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ και ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Η έγκριση της αλλαγής του ρόλου του εκκρεμεί από την ελβετική κυβέρνηση, αλλά θα πρέπει να οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025 μ.Χ. Δεν θα έχετε τίποτα στη συνταξιοδότηση και θα είστε ευτυχισμένοι»…

Με τον οργανισμό που ίδρυσε πριν από 50 χρόνια φέρνοντας σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το έτος που έληξε τον Μάρτιο του 2023 μ.Χ. (ο ίδιος αξίζει 200 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε μετρητά), ο Klaus Schwab θα είναι ιδιοκτήτης ορισμένων πραγμάτων –αλλά…ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ λέει ο ίδιος— καθώς φέρεται να αποχωρεί από τον ρόλο του που διευθύνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ από το 1.971 μ.Χ.

Η Semafor αναφέρει ότι ο Schwab ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του εκτελεστικού προέδρου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το προσωπικό την Τρίτη, το οποίο κοινοποιήθηκε στη Semafor από άτομο που συνδέεται με τον οργανισμό.

Η αλλαγή στον ρόλο του εκκρεμεί έγκριση από την Ελβετική κυβέρνηση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα οριστικοποιηθεί πριν από την ετήσια συνεδρίαση του WEF το 2025 μ.Χ. Ο Schwab, τώρα 86 ετών, θα μεταβεί σε ρόλο μη εκτελεστικού Προέδρου.

Αλλά οι παγκοσμιοποιητές δεν πρέπει να ανησυχούν για την ατζέντα τους, καθώς η Semafor αναφέρει ότι ο Schwab παρέδωσε την οργάνωσή του με διάφορα μέλη της οικογένειας να την αναλαμβάνουν για την προώθηση της νέας παγκόσμιας τάξης – τα παιδιά του Schwab διορίστηκαν σε υψηλόβαθμες θέσεις και η σύζυγός του, Hilde, είναι επικεφαλής του ιδρύματος και των τελετών απονομής βραβείων του οργανισμού στο Νταβός. Θα αποσυρθούν ο Σβάμπ και ο Σόρος σε ένα έρημο νησί μαζί για να παρακολουθήσουν το τέλος του χαοτικού κόσμου που επέτρεψαν από απόσταση (https://attikanea.info/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-wef-klaus-schwab-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1/);

 

Αποσύρεται ο Κλάους Σβαμπ από την Προεδρία του WEF: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του. Είναι ο ιδρυτής της θεωρίας της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και επηρεάζει άμεσα δεκάδες δυτικές κυβερνήσεις. Ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Kλάους Σβαμπ, θα αποσυρθεί από την διεύθυνση της παγκόσμιας οργάνωσης που κατά πολλούς ελέγχει αυτή την στιγμή τις περισσότερες κυβερνήσεις στην Δύση και καθορίζει την πολιτική τους ατζέντα.

Ο Κλάους Σβαμπ ίδρυσε την WEF το 1.971 μ.Χ. και την ελέγχει από τότε μέχρι σήμερα. Ο ίδιος ανακοίνωσε τις προθέσεις του σε ένα email προς το προσωπικό το οποίο κοινοποιήθηκε στην Semafor από άτομο που συνδέεται με τον οργανισμό.

Θα παραιτηθεί από την θέση του εκτελεστικού Προέδρου και θα μεταβεί σε ρόλο μη εκτελεστικού Προέδρου, είπε, προσθέτοντας ότι η αλλαγή στον ρόλο του εκκρεμεί έγκριση από την Ελβετική κυβέρνηση.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος του Φόρουμ είπε ότι ο οργανισμός «μεταμορφώνεται από μια πλατφόρμα σύγκλησης σε έναν κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό για την συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα».

Η δομή διακυβέρνησης του Φόρουμ πρόκειται να αλλάξει ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, είπε ο εκπρόσωπος, και ο Σβαμπ «θα μεταβεί από εκτελεστικός Πρόεδρος σε Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου» μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 μ.Χ., δηλαδή θα πάψει να είναι ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

Ο Σβαμπ δεν έχει ορίσει τον διάδοχο του, αλλά είπε ότι τον περασμένο χρόνο, το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, «υπό την ηγεσία του προέδρου Μπόργκε Μπρέντε, ανέλαβε την πλήρη εκτελεστική ευθύνη».

Ο Μπρέντε είναι ο πρώην ηγέτης των Νορβηγών συντηρητικών (ένα ακόμα δείγμα ότι η οργάνωση έχει διεισδύσει σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις οι οποίες μετά προς έκπληξη όλων ασκούν την ίδια πολιτική).

Σημειώνεται ότι ο Κλάους Σβαμπ είναι ο συγγραφέας και ιδρυτής του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», μίας νέας ολοκληρωτικού τύπου πολιτικής με την οποία, φιλοδοξεί η WEF, να κυβερνηθούν οι κοινωνίες του πλανήτη στα επόμενα χρόνια, με πρόσχημα την «σωτηρία» τους.

Πρόκειται για μία πολιτική που θα επιβάλει σαφή περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και θα στηριχτεί στον απόλυτο έλεγχο από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Σημειώνεται ότι ο Κλάους Σβαμπ είναι 86 ετών και πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκρινε ότι είναι ώρα να αποσυρθεί από την διοίκηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/aposyretai-o-klaous-svamp-apo-tin-proedria-tou-wef-poios-tha-einai-o-diadoxos-tou/).

 

ΙΔΟΥ ο…ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, του οποίου η μάνα είναι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!! Αριστερά φαίνεται ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab. Δεξιά, ο πατέρας του, στενός έμπιστος του Χίτλερ, ο βιομήχανος και φασίστας “Eugen Schwab” με τη ναζιστική στολή.

Ο Klaus γεννήθηκε στην Γερμανία του Χίτλερ το 1.938 μ.Χ., εκείνη την εποχή ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για το “Escher-Wyss”, μια στρατηγική εταιρεία της . Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, και είχε το δικό του στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου οι κρατούμενοι έπρεπε να δουλεύουν δωρεάν για το “Donkey-Wyss”. “..!!

Σοσιαλισμός = αριστερή στάση = Ναζί = ΝΣΔΑΠ ναζιστικός σοσιαλισμός = παγκόσμιος σοσιαλισμός = κομμουνισμός = φεουδαρχία = δικτατορία = συγκεντρωτισμός. Συγκεντρωτισμός = ετερονομία και κατά συνέπεια κατά της φυσικής τάξης. Φεντεραλισμός = αυτοδιάθεση, και άρα με τη φυσική τάξη.

Ναι, Bush, Obama, Schwarzenegger, Rothschild, κτλ.. είναι πάντα αριστεροί, δηλαδή συγκεντρωτικοί… Η οικογένεια Σβάμπ είναι…ΕΒΡΑΪΚΗ.  Ο Χίλτερ ήταν τελικά…ΕΒΡΑΙΟΣ, όπως και πολλοί από τους αξιωματικούς του Γερμανικού στρατού του Τρίτου Ράιχ. Αυτό είναι το ΠΑΡΑΔΟΞΟ (https://greeknewsondemand.com/2022/05/26/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba/)!!!

 

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ: Γόνος των ΡΟΤΣΙΛΝΤ από την μάνα του ο… Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ..!!!

Ο Fred Schwab (Φρέντ Σβάμπ) γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη. Το 1.935 μ.Χ. κατάφερε να φύγει από την Γερμανία. Η σύζυγος του, Marianne Rothschild, καταγόταν από την πόλη Bad Homburg. Μετά τα πογκρόμ του 1.938 μ.Χ., διέφυγε στις ΗΠΑ μέσω Βρετανίας.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την πρώην χώρα του ως καλεσμένοι της πόλης της Φρανκφούρτης, με την οποία διατήρησαν στενούς συναισθηματικούς δεσμούς. Και οι δύο επέστρεφαν συχνά, συναντούσαν πρώην συμμαθητές και μιλούσαν στα σχολεία.

Το γενεαλογικό δέντρο του Klaus Schwab, από την πλευρά της μητέρας του. Η κόρη τους Madeleine προσκλήθηκε από την πόλη του Bad Homburg το 2013 μ.Χ. Παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης ενός μνημείου απέλασης στην πόλη της μητέρας της.

Fred Schwab: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά». Ο Fred Schwab γεννήθηκε ως Friedrich Ernst Schwab σε μια Εβραϊκή οικογένεια με ιστορία αιώνων στην Γερμανία και την Φρανκφούρτη. Γεννημένος σε αυτή την μητροπολιτική πόλη το 1.918 μ.Χ., μεγάλωσε στην Rheinstraße 7 στην περιοχή Westend της Φρανκφούρτης και επισκεπτόταν το κοντινό Goethe-Gymnasium. Ο πατέρας του Φρεντ είχε μια μεγάλη επιχείρηση στη Moselstraße 4 (Gebr. Feisenberger. Kurzwaren, Spielwaren, Strumpfwaren).

Το 1.942 μ.Χ., ο Φρεντ επιστρατεύτηκε στον αμερικανικό στρατό και στάλθηκε στην Γερμανία, επειδή ήξερε την γλώσσα. Τότε, είχε ήδη δουλέψει για καλύτερη επικοινωνία. Κατ᾽ αυτόν, δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί Ναζί, ούτε όλα τα μέλη του κόμματος ήταν αντισημίτες. Αυτή η στάση του επέτρεψε να αποκτήσει παλιές φιλίες και να κάνει νέες στην μετέπειτα καριέρα του στην βιομηχανία χημικών. Οι επαφές του τον οδηγούσαν συχνά πίσω στην Γερμανία.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ οι μέντορες του Klaus Schwab που ορκίστηκαν να ερημώσουν τον κόσμο για την Νέα Τάξη. Πίσω από τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Επικεφαλής ανάμεσά τους ο… Κίσινγκερ σας είχαμε γράψει τα εξής αποκαλυπτικά για τον πατέρα του Κλάους Σβάμπ…

…ο Klaus Schwab βοήθησε στη συγχώνευση της εταιρείας πυρηνικών όπλων του πατέρα του με μια εταιρεία που στην συνέχεια διηύθυνε να κατασκευάσει παράνομα πυρηνικά όπλα για την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.

Το 1.995 μ.Χ., ο πρώην κάτοικος της Φρανκφούρτης κέρδισε τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας (Bundesverdienstkreuz) για τα επιτεύγματά του στη διάρκεια της ζωής του και τις προσπάθειές του για συμφιλίωση.

«Πρέπει να κοιτάμε μπροστά», ήταν το μότο του στην ζωή. Η Marianne Schwab, ο γόνος Rothschild, στις ΗΠΑ μπροστά από μια φωτογραφία του αποθανόντος συζύγου της Fred, Angelika Rieber, 2012 | © Angelika Rieber

Το 1.992 μ.Χ., 55 χρόνια μετά τη φυγή από την Γερμανία, ο Fred Schwab επέστρεψε στην Φρανκφούρτη ως επίσημος καλεσμένος. Το Project Jewish Life στην Φρανκφούρτη κανόνισε να μιλήσει στο πρώην σχολείο του, το Goethe-Gymnasium. Τον συνόδευαν η σύζυγός του Μαριάν και η κόρη του Μαντλίν.

Η Marianne Rothschild και ο Friedrich Schwab είχαν γνωρίσει ο ένας τον άλλον στην Φρανκφούρτη και αργότερα ξαναβρέθηκαν και παντρεύτηκαν στις Η.Π.Α. Marianne Schwab, Née Rothschild: «Πάντα νιώθω λίγο νοσταλγία για το Μπάντ Χόμπουργκ»

Η Marianne γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη το 1.919 μ.Χ. Μεγάλωσε στην πόλη Bad Homburg, όπου ο πατέρας της, Louis Rothschild, διαχειριζόταν μια τράπεζα. Η οικογένεια ζούσε ακριβώς στο κέντρο της πόλης Louisenstraße (https://greeknewsondemand.com/2022/05/05/%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%bd/).

 

ΙΔΟΥ οι μέντορες του Klaus Schwab που ορκίστηκαν να ερημώσουν τον κόσμο για την Νέα Τάξη. Πίσω από τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Επικεφαλής ανάμεσά τους ο… Κίσινγκερ.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πλέον το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab και το πρόγραμμα “Young Global Leaders” (Νεαρών Παγκόσμιων Ηγετών) του που δημιουργησε πολλούς από τους ριζοσπαστικούς αριστερούς ηγέτες των εθνών του κόσμου, όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Νέα Ζηλανδία.

Ποιος είναι όμως ο Klaus Schwab και ποιος τον επέλεξε για να ηγηθεί της παγκοσμιοποίησης στην εποχή μας; Δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι οι τρεις μέντορες του Klaus Schwab ήταν κορυφαίοι υποστηρικτές μιας παγκοσμιοποιημένης παγκόσμιας κυβέρνησης και της ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού.

Μέντορας νούμερο 1: Χένρι Κίσινγκερ. Ο Χένρι Κίσινγκερ είχε στρατολογήσει τον Κλάους Σουάμπ στο Διεθνές Σεμινάριο του Χάρβαρντ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τη CIA. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κίσινγκερ επικεντρωνόταν στην παγκόσμια διακυβέρνηση και την ερήμωση του πληθυσμού.

Αλλά ήταν με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων που ο Κίσινγκερ έγινε σημαντικός παίκτης, με ψυχολογικές επιχειρήσεις πολεμικού παιχνιδιού, που αφορούσαν το αυξανόμενο οπλοστάσιο θερμοπυρηνικών όπλων της Αμερικής και γράφοντας ένα βιβλίο για τα πυρηνικά όπλα και την εξωτερική πολιτική.

Μέντορας αριθμός 2: John K Galbraith (Τζον Κ Γκάλμπρεϊθ). Ο John Kenneth Galbraith ήταν ένας οικονομολόγος με μεγάλη επιρροή που βοήθησε τον Klaus Schwab να δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο Γκάλμπρεϊθ ήταν οικονομολόγος στο Χάρβαρντ που ταξίδεψε στην Γερμανία το 1.938 μ.Χ. για να μελετήσει τις πολιτικές γης υπό το εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ. Από εκεί, πήγε κατευθείαν στην δουλειά για μια συμβουλευτική επιτροπή για τη Νέα Συμφωνία του Προέδρου Φράνκλιν Ρούσβελτ.

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το έργο του μετατράπηκε σε πυρηνικά όπλα. Ο Γκάλμπρεϊθ είχε επιφορτιστεί με την αξιολόγηση των οικονομικών επιπτώσεων του βομβαρδισμού εν καιρώ πολέμου. Είχε ανακρίνει τον ναζιστή εγκληματία πολέμου Άλμπερτ Σπέερ (παρόλο που ο ΙΔΙΟΣ είχε συνεργαστεί με το 3ο Ράϊχ!) και στάλθηκε στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι για να αξιολογήσει τη ζημιά που προκλήθηκε από την επίθεση με ατομικά όπλα.

Μέχρι το 1.968 μ.Χ., ο Γκάλμπρεϊθ ενωθηκε με τον Κίσινγκερ στην επιδίωξή του για μια παγκόσμια κυβέρνηση και ήταν κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου που ο Κίσινγκερ παρουσίασε τον Γκάλμπρεϊθ στον Κλάους Σουάμπ, μαζί με τον Χέρμαν Καν, ο οποίος το 1.967 μ.Χ. πρότεινε την ανατροπή της δημοκρατίας εκπαιδεύοντας μια επιλεγμένη ομάδα παγκόσμιων ηγετών που αργότερα έγινε οι…νεαροί παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Μέντορας νούμερο 3: Χέρμαν Καν. Τόσο ο Κίσινγκερ όσο και ο Γκάλμπρεϊθ συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στη θρησκεία του πυρηνικού αποτρεπτικού πολέμου, αλλά ο Χέρμαν Καν ήταν, όπως το θέτει ο New Yorker, «το βαρύ βάρος των διανοουμένων του Megadeath (Μεγάλου Θανάτου)» και αναφέρεται συνήθως ως «ο πραγματικός Δρ Στρέντζελοβ».

Ο Καν έγραψε την επίσημη στρατιωτική πολιτική για την πυρηνική αποτροπή και πίστευε ότι αν όλοι είχαν πυρηνικά όπλα, ο κόσμος θα γνώριζε την ειρήνη. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μ.Χ., ο Καν πίεζε για μια Ευρωπαϊκή Ένωση και ενώθηκε με τον Galbraith το 1.970 μ.Χ. σε μια ευρωπαϊκή περιοδεία ομιλιών για να υποστηρίξει την προσπάθεια στρατολόγησης του Klaus Schwab για το πρώτο συμπόσιο διαχείρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα γνωστό ως Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Και ενώ το έκαναν αυτό, ο Klaus Schwab βοήθησε στην συγχώνευση της εταιρείας πυρηνικών όπλων του πατέρα του με μια εταιρεία που στην συνέχεια διηύθυνε να κατασκευάσει παράνομα πυρηνικά όπλα για την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.

Το 1.972 μ.Χ., η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε τα «Τα Όρια της Ανάπτυξης», που φύτεψε τους σπόρους της ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού. Και ενώ ο Kahn, ο Kissinger και ο Galbraith βοήθησαν τον Schwab να ξεκινήσει, αυτό που του έφερε πραγματικά τη διεθνή υποστήριξη που ήλπιζε ήταν όταν εισήγαγε τις ιδέες για την...ερήμωση του πληθυσμού.

Το 1.972 μ.Χ., ο ιδρυτής της Λέσχης της Ρώμης προσκλήθηκε από τον Schwab να κάνει την κεντρική ομιλία το 1.973 μ.Χ. Όσο αμφιλεγόμενη κι αν ήταν –ακόμα και ο Χέρμαν Καν ήταν αντίθετος– το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τράβηξε ξαφνικά παντού την προσοχή και την υποστήριξη πανίσχυρων ελιτιστών και ανατινάχτηκε σε αυτό που έχει γίνει σήμερα.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι ηπερσόνα του Schwab του υπερ-φαύλου είναι μια σκόπιμη τακτική μάρκετινγκ για να κερδίσει την προσοχή όσων αναζητούν δύναμη και πλούτο για να ενωθούν με τον Schwab ως ενδιαφερόμενα μέρη στην κοινωνία.

Ο συγγραφέας πιστεύει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φτάνει στο μέγιστο επίπεδο επέκτασής του πριν από την αναπόφευκτη κατάρρευσή του, γιατί τελικά, οι άνθρωποι θα αντεπιτεθούν. Αλλά το ξέρουν ήδη αυτό και το μόνο που πραγματικά φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι η παγκόσμια κυβέρνηση, η ερήμωση του πληθυσμού και ο θερμοπυρηνικός πόλεμος (https://greeknewsondemand.com/2022/05/01/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-klaus-schwab-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd/).

 

Ιδού σχέδιο του μέντορα του Κλάους Σβάμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Χένρι Κίσινγκερ, για την γενοκτονία των εθνών μέσω του ελέγχου των τροφίμων. Ο μέντωρ του ίδιου του Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! ΑΥΤΟΣ πρωτο-βοήθησε τον Σβάμπ να ιδρύσει το περιβόητο Φόρουμ του! Δεν θα υπήρχε καν Μεγάλη Επανεκκίνηση αν δεν ήταν για τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!

Να αυτοί που είναι πίσω από την ψευτο-επισιτιστική κρίση! Την είχε ΠΡΟσχεδιάσει πριν χρόνια ο Κίσινγκερ και την υλοποιεί ΣΗΜΕΡΑ ο…ΣΒΑΜΠ! Στις 10 Δεκεμβρίου 1.974 μ.Χ., το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ υπό τον Χένρι Κίσινγκερ ολοκλήρωσε μια διαβαθμισμένη μελέτη 200 σελίδων, «Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200: Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα υπερπόντια συμφέροντα» (“National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests ή NSSM 200).

Η μελέτη υποστήριξε ψευδώς ότι η αύξηση του πληθυσμού στις λεγόμενες λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες [ΛΑΧ, Lesser Developed Countries (LDCs)] ήταν μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Εγκρίθηκε ως επίσημη πολιτική τον Νοέμβριο του 1.975 μ.Χ. από τον Πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ, το NSSM 200 περιέγραψε ένα κρυφό σχέδιο για τη μείωση της πληθυσμιακής αύξησης σε αυτές τις χώρες μέσω του ελέγχου των γεννήσεων, και επίσης, σιωπηρά, του πολέμου και της πείνας.

Ο Μπρεντ Σκόουκροφτ, ο οποίος μέχρι τότε είχε αντικαταστήσει τον Κίσινγκερ ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας (την ίδια θέση που θα κατείχε ο Σκόουκροφτ στην κυβέρνηση Μπους), τέθηκε υπεύθυνος για την εφαρμογή του σχεδίου. Ο διευθυντής της CIA Τζορτζ Μπους έλαβε εντολή να βοηθήσει τον Σκόουκροφτ, όπως και οι υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, Άμυνας και Γεωργίας.

Τα ψεύτικα επιχειρήματα που προέβαλε ο Κίσινγκερ δεν ήταν πρωτότυπα. Μία από τις κύριες πηγές του ήταν η Βασιλική Επιτροπή για τον Πληθυσμό, την οποία είχε δημιουργήσει ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ το 1.944 μ.Χ. «για να εξετάσει ποια μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν προς το εθνικό συμφέρον για να επηρεαστεί η μελλοντική τάση του πληθυσμού».

Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η Βρετανία απειλείται σοβαρά από την αύξηση του πληθυσμού στις αποικίες της, καθώς «μια πολυπληθής χώρα έχει αποφασίσει πλεονεκτήματα έναντι μιας αραιοκατοικημένης για τη βιομηχανική παραγωγή».

Οι συνδυασμένες επιπτώσεις του αυξανόμενου πληθυσμού και της εκβιομηχάνισης στις αποικίες της, προειδοποίησε, «μπορεί να είναι καθοριστικές ως προς το κύρος και την επιρροή της Δύσης», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τη «στρατιωτική δύναμη και ασφάλεια».

Ομοίως, το NSSM 200 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούνταν από την αύξηση του πληθυσμού στον πρώην αποικιακό τομέα. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε 13 «χώρες-κλειδιά» στις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν «ειδικό πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον»: Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Τουρκία, Νιγηρία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Μεξικό, Βραζιλία, και την Κολομβία. Ισχυρίστηκε ότι η αύξηση του πληθυσμού σε αυτές τις πολιτείες ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς θα αύξανε γρήγορα τη σχετική πολιτική, οικονομική και στρατιωτική τους ισχύ.

Για παράδειγμα, Νιγηρία: “Ήδη η πολυπληθέστερη χώρα της ηπείρου, με κατ’ εκτίμηση 55 εκατομμύρια ανθρώπους το 1.970 μ.Χ., ο πληθυσμός της Νιγηρίας μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα προβλέπεται να είναι 135 εκατομμύρια. Αυτό υποδηλώνει έναν αυξανόμενο πολιτικό και στρατηγικό ρόλο για τη Νιγηρία, τουλάχιστον στην Αφρική».

Ή Βραζιλία: «Η Βραζιλία κυριαρχούσε σαφώς στην Ήπειρο δημογραφικά». Η μελέτη προειδοποίησε για «ένα αυξανόμενο καθεστώς ισχύος για την Βραζιλία στην Λατινική Αμερική και στην παγκόσμια σκηνή τα επόμενα 25 χρόνια».

Το φαγητό ως όπλο. Υπήρχαν πολλά μέτρα που υποστήριξε ο Κίσινγκερ για την αντιμετώπιση αυτής της υποτιθέμενης απειλής, με κυριότερο τον έλεγχο των γεννήσεων και τα σχετικά προγράμματα μείωσης του πληθυσμού. Προειδοποίησε επίσης ότι «οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού είναι πιθανό να αυξηθούν αισθητά προτού αρχίσουν να μειώνονται», ακόμη και αν υιοθετηθούν τέτοια μέτρα.

Ένα δεύτερο μέτρο ήταν ο περιορισμός των προμηθειών τροφίμων σε στοχευμένες πολιτείες, για να επιβληθεί εν μέρει η συμμόρφωση με τις πολιτικές ελέγχου των γεννήσεων: «Υπάρχει επίσης κάποιο αποδεδειγμένο προηγούμενο της συνεκτίμησης για την απόδοσης του οικογενειακού προγραμματισμού σχετικά με την αξιολόγηση των απαιτήσεων βοήθειας από το AID [Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ] και συμβουλευτικές ομάδες.

Δεδομένου ότι η αύξηση του πληθυσμού είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την αύξηση της ζήτησης τροφίμων, η κατανομή των σπάνιων πόρων PL 480 θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα βήματα που λαμβάνει μια χώρα για τον έλεγχο του πληθυσμού καθώς και για την παραγωγή τροφίμων. Ωστόσο, σε αυτές τις ευαίσθητες σχέσεις είναι σημαντικό σε στυλ αλλά και ουσία για να αποφευχθεί η εμφάνιση εξαναγκασμού».

“Μπορεί να χρειαστούν υποχρεωτικά προγράμματα και θα πρέπει να εξετάσουμε αυτές τις δυνατότητες τώρα”, συνέχισε το έγγραφο, προσθέτοντας, «Θα θεωρούνταν τα τρόφιμα μέσο εθνικής ισχύος;… Είναι οι ΗΠΑ έτοιμες να δεχτούν την επιβολή περιορισμών για την διανομή τροφίμων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν μπορούν/δεν θα ελέγξουν την αύξηση του πληθυσμού τους;»

Ο Κίσινγκερ προέβλεψε επίσης μια επιστροφή των λιμών που θα μπορούσαν να κάνουν περιττή την αποκλειστική εξάρτηση από προγράμματα ελέγχου των γεννήσεων. «Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού και η καθυστερημένη παραγωγή τροφίμων στις αναπτυσσόμενες χώρες, μαζί με την απότομη επιδείνωση της παγκόσμιας επισιτιστικής κατάστασης το 1.972 μ.Χ. και το 1.973 μ.Χ., έγειραν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα του κόσμου να τραφεί επαρκώς κατά το επόμενο τέταρτο του αιώνα και μετά» ανέφερε.

Ωστόσο, η αιτία αυτού του ελλείμματος τροφίμων δεν ήταν φυσιολογική, αλλά ήταν αποτέλεσμα της δυτικής χρηματοπιστωτικής πολιτικής: «Οι επενδύσεις κεφαλαίου για άρδευση και υποδομές και οι απαιτήσεις οργάνωσης για συνεχείς βελτιώσεις στις γεωργικές αποδόσεις μπορεί να ξεπερνούν την οικονομική και διοικητική ικανότητα πολλών ΛΑΧ. Για ορισμένες από τις περιοχές υπό τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πίεση, υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου προοπτική τα έσοδα από συνάλλαγμα να καλύψουν συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές τροφίμων».

«Είναι αμφίβολο», εξέφρασε ο Κίσινγκερ, «αν οι χώρες-χορηγοί βοήθειας θα είναι έτοιμες να παρέχουν το είδος της μαζικής επισιτιστικής βοήθειας που απαιτείται από τις προβλέψεις για τις εισαγωγές σε μακροπρόθεσμη συνεχή βάση».

Ως εκ τούτου, ήταν προβλέψιμος «ένας λιμός μεγάλης κλίμακας ενός είδους που δεν βιώθηκε για αρκετές δεκαετίες – ένα είδος που ο κόσμος πίστευε ότι είχε εξοριστεί οριστικά», ήταν προβλεπόμενος – ένας λιμός, ο οποίος πράγματι συνέβη (https://greeknewsondemand.com/2022/10/07/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%ce%b2%ce%ac/).

 

Επιβεβαιώνει το WEF: Φεύγει ο Σβαμπ, ποιός θα είναι ο πιθανός διάδοχος. Τι μεταδίδεται... Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) επιβεβαίωσε τις αναφορές για την παραίτηση του ιδρυτή και εκτελεστικού του προέδρου Κλάους Σουάμπ. Σε μια  δήλωση  την Τρίτη, το ίδρυμα παρουσίασε την αλλαγή στην ηγεσία ως μέρος μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης του οργανισμού!

“Από το 2015 μ.Χ., το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει μετατραπεί από μια πλατφόρμα για συναντήσεις στον κορυφαίο θεσμό στον κόσμο για τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ως μέρος αυτού του μετασχηματισμού, ο οργανισμός έχει υποστεί μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στην ηγεσία του από έναν οργανισμό υπό την ηγεσία των ιδρυτών σε μια δομή στην οποία ένας Πρόεδρος και ένα διοικητικό συμβούλιο θα αναλάβουν την πλήρη ευθύνη διαχείρισης Έως τον Ιανουάριο του 2025 μ.Χ., ο Klaus Schwab θα μετακινηθεί από την θέση του εκτελεστικού Προέδρου στο ρόλο του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι ο 86χρονος Schwab θα είναι και πάλι οικοδεσπότης στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός στις αρχές του 2025 μ.Χ.– μαζί με τον Πρόεδρο του WEF, τον Νορβηγό Børge Brende, ο οποίος είχε ήδη μοιραστεί αυτόν τον ρόλο με τον Schwab σε προηγούμενες συναντήσεις.

Το WEF δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον διάδοχο του Schwab. Ο πιο πολλά υποσχόμενος υποψήφιος είναι ο Brende, ο οποίος ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας πριν μετακομίσει στο Φόρουμ. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.

Ο Μπλερ ήταν εν μέρει υπεύθυνος για τον παράνομο επιθετικό πόλεμο κατά του Ιράκ το 2003 μ.Χ. και οπαδός της νέας ψηφιακής εποχής! Από την άλλη τα παιδιά του Schwab, Nicole και Olivier, απασχολούνται στο δίκτυο WEF.

Ο Schwab φέρεται να ίδρυσε το ίδρυμα «European Management Conference» το 1.971 μ.Χ., το οποίο μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) το 1.987 μ.Χ. μετά την επέκταση του αριθμού των συμμετεχόντων.

Στην ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός, όπου αρχικά υποτίθεται ότι θα συζητούνταν οι «σύγχρονες έννοιες διαχείρισης», συγκεντρώνονται οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ, ειδικά από την διεθνιστική Δύση. Εκεί ανακοινώνονται και αναλύονται διάφορες αποφάσεις της πραγματικής παγκόσμιας αρχής!

Τα μέλη του ιδρύματος περιλαμβάνουν περίπου χίλιες εταιρείες με πωλήσεις τουλάχιστον 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων πολλών ηγετών του κλάδου. Η συνδρομή μέλους είναι περίπου 25.000 Ελβετικά φράγκα ετησίως. Το WEF χρεώνει μια πρόσθετη χρέωση για την συμμετοχή στη συνάντηση στο Νταβός – πάνω από 600.000 φράγκα για την αποκλειστική ομάδα των «προνομιακών εταίρων».

Το WEF και ο ιδρυτής του θεωρούνται με μεγάλη επιρροή στην διεθνή πολιτική – όχι μόνο λόγω των τακτικών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών τους, αλλά και λόγω των διαφόρων προγραμμάτων για στελέχη, στα οποία συμμετείχαν πολλοί… εξέχοντες πολιτικοί της Ευρώπης!

Το βιβλίο του Schwab “The Great Reset”, που εκδόθηκε το 2020 μ.Χ., θεωρείται από τους κριτικούς ως σχέδιο για την ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας προς το συμφέρον μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Ένα tweet του WEF που δημοσιεύτηκε το 2016 μ.Χ. έγινε αργότερα σλόγκαν: “Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος. Έτσι θα μπορούσε να αλλάξει ο κόσμος μας μέχρι το 2030 μ.Χ.”.

 

Πόλεμος λευκής και μαύρης αδελφότητας με όπλο και το κλίμα. Αν νικήσει η μαύρη θα έλθει ο Αντίχριστος.

Μαίνεται ένας σκληρός πόλεμος μεταξύ των δύο ανωτάτων κρυφών εξουσιών με λάφυρο την ανθρωπότητα. Ο πόλεμος αυτός βαίνει κλιμακούμενος και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί μελλοντικά διότι ουδείς γνωρίζει τι είδους όπλα έχουν οι δύο αντίπαλες ομάδες.

Η μαύρη αδελφότητα, η οποία σαφώς ελέγχει τον κόσμο από το 1.789 μ.Χ. και μετέπειτα, κάνει τεράστιες προσπάθειες να μην ηττηθεί διότι βλέπει ότι τα σχέδιά της να καθυστερούν ή ν’ ανατρέπονται.

Η λευκή αδελφότης από την άλλη, μπορεί να υποχώρησε ηθελημένα για το καλό όλων μας σύμφωνα με ραβινικά κείμενα, αλλά κρίνει ότι πρέπει να επέμβει καθόσον οι αντίπαλοι εφαρμόζουν ένα άκρως απάνθρωπο σχέδιο το οποίο είναι και αντίθετο με το σχέδιο του Θεού.

Ήδη οι «μαύροι» έχουν υποστεί ήττες όπως… Δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει με την πανδημία. Τα εμβόλια αποδείχθηκαν ανεπαρκή για τους σκοπούς τους. Ο Φαούτσι, σύμφωνα με λίστες ονομάτων που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, άλλαξε στρατόπεδο παρά τον «φόβο των Ιουδαίων». Πέθανε ο μεσήλιξ Ιακώβ Ρότσιλντ στην ηλικία των 87 ετών.

Ένας Ρότσιλντ στα 87 είναι μεσήλιξ. Εξοβελίστηκε ο Σβάμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Οι συνασπισμένες χώρες BRICS επιτίθενται στην δυτική οικονομία στο σύνολό της ώστε ν’ αναγκαστούν οι πολίτες της Δύσεως να εξεγερθούν εναντίον των εξουσιών τους και να τις τιμωρήσουν.

Κάποιοι θέλουν να συλλάβουν τον Νετανιάχου κάτι που ανάγκασε τις ΗΠΑ να ταχθούν προκλητικά υπέρ του Ισραήλ. Καθυστερούν οι ψηφιακές ταυτότητες, με συνέπεια να καθυστερεί και το ψηφιακό χρήμα.

Και τα δύο αυτά, καθώς και όλο το τραπεζικό και γραφειοκρατικό σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο απολύτου καταστροφής. Αυτό διότι οι ρώσοι, όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ, μπορούν να καταστρέψουν τους δορυφόρους της Δύσεως. Αν καταστραφούν οι δορυφόροι, σε συνδυασμό με στοχευμένες πυρηνικές εκρήξεις η ανθρωπότητα θα επιστρέψει στο μηδέν.

Ο Αγγλικός θρόνος δέχεται σκληρή επίθεση. Ο Κάρολος απεδείχθη έξυπνος και μη χειραγωγήσιμος αντίπαλος που «λοξοδρομεί». Ακροβατεί, λένε κάποιοι άλλοι. Αφήστε που έχει και κακό, κακό για τους «μαύρους», οικογενειακό προηγούμενο όταν ο προπάππος του έδιωξε από την Αγγλία τους σιωνιστάς, οι οποίοι πήγαν στις ΗΠΑ και φοβούνται μην ξαναπάθουν το ίδιο.

Οπότε, επειδή θέλουν να ξαναπάρουν τον Αγγλικό θρόνο υπό τον έλεγχό τους θέλουν να βάλουν βασιλιά τον Χάρι που όμως… μήπως ο Χάρι δεν είναι ο Χάρι και γι’ αυτό τον έδιωξαν από το παλάτι; Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Πούτιν απειλεί επανειλημμένως την Μεγάλη Βρετανία, και την απειλεί με πλήρη αφανισμό. Η δε Μ. Βρετανία ευρίσκεται σε κρίσιμη εσωστρέφεια και γι αυτό προέκυψαν ξαφνικά εκλογές.

Η μαύρη αδελφότης ευρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται από την ένταση των αεροψεκασμών ώστε να φέρουν αποτελέσματα υποβοηθούμενα με συχνότητες τους αλλά παραλλήλως θέλουν ν’ αδρανοποιήσουν κάποιες άλλες. Χρησιμοποιούν την γεωμηχανική πλέον ως όπλο. Ανοίγουν στόματα για τα εμβόλια όπως έγινε με την Astra Zeneca.

Επειδή κάποιοι πολιτικοί διαφόρων χωρών αποδείχθηκαν μειωμένων ικανοτήτων, κάποιοι υπερπλούσιοι του πλανήτη ανέλαβαν το έργο των Κυβερνήσεων, όπως π.χ. είναι οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ.

Τελευταίως, ο Ιωσήφ Μπέζος της Amazon «επένδυσε» ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να επιταχύνει την καταστροφή των αγροκτημάτων παγκοσμίως. Είχαμε επίσης την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο, του Σλοβάκου Πρωθυπουργού. Είχαμε πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν ο οποίος και σκοτώθηκε.

Όλ’ αυτά σημαίνουν ότι κάτι πολύ κακό μας ετοιμάζουν αλλά ο σκοπός τους παραμένει πάντοτε ο ίδιος. Να εξαφανίσουν γύρω στα 7 δισεκατομμύρια κάτοικους από τον πλανήτη, για να τον «σώσουν», και να εγκαθιδρύσουν την πανθρησκεία του Αντιχρίστου η οποία θ’ αφανίσει όλες τις άλλες. Στο τελευταίο στάδιο λοιπόν, πριν την έλευση του Αντιχρίστου τους, πρέπει να λατρευτεί η Γη, Γαία, ως Θεά.

Αυτό επιδιώκουν να το επιτύχουν μέσω των μεταβολών του κλίματος και της τεχνολογίας. Για να υποταχθούν οι λαοί σ’ αυτό, θα τους εκβιάσουν με την υγεία τους. Γι αυτό ο ΟΗΕ επινόησε και άρχισε να εφαρμόζει ταχέως ένα πρόγραμμα, θ’ αρχίσετε να το ακούτε σιγά – σιγά στα ΜΜΕ, το οποίο ονόμασε “One Health”. «Μια υγεία». Εννοεί ότι ο πλανήτης, χώμα, πέτρες, θάλασσες, βουνά, αέρας, ζώα, φυτά, άνθρωποι, όλα όσα υπάρχουν στην Γη πρέπει να είναι υγιή. Ένα οικοσύστημα, άρα μία υγεία.

Το πρόγραμμα αυτό προωθείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (WHO), το Ίδρυμα Rockefeller και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), μέχρι και από τα κρατικά και τοπικά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κυρίως στις ΗΠΑ τώρα. Επαναλαμβάνεται ότι ο απώτερος στόχος του προγράμματος “One health” είναι η πανθρησκεία.

Ο Patrick Wood, στο Technocracy News and Trends εξηγεί την σχέση μεταξύ της παγκόσμιας πρωτοβουλίας “One Health”, του “Gaia Worship” και της “Technocracy” ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Με το «One Health» επιδιώκουν να συγχωνεύσουν τον άνθρωπο και την γη σε μια ενότητα. Ωστόσο, αυτό που μας παρουσιάζουν σαν κάτι νέο, είναι μια πανάρχαια θρησκεία που σχετίζεται με τον παγανισμό, την “Wicca” και τον Gaianism. Γαιανισμό ή Γαιαϊσμό, αν μπορεί να υπάρξει αυτή η λέξις ως όρος στα Ελληνικά.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, “One health” είναι: «Το “One Health” είναι μια ολοκληρωμένη, ενοποιητική προσέγγιση για την εξισορρόπηση και την βελτιστοποίηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προλαμβάνουμε, να προβλέπουμε, να ανιχνεύουμε και να ανταποκρινόμαστε σε παγκόσμιες απειλές για την υγεία, όπως η πανδημία COVID-19. … Το “One Health” περιλαμβάνει τους τομείς, δημόσια υγεία, κτηνιατρική, δημόσια υγεία και περιβαλλοντικοί τομείς.

Η προσέγγιση “One Health” είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, τη διατροφή, τον έλεγχο των ζωονόσων (ασθένειες που μπορούν να εξαπλωθούν μεταξύ των ζώων και των ανθρώπων, όπως η γρίπη, η λύσσα και ο πυρετός της κοιλάδας Rift), την διαχείριση της ρύπανσης και την καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής (η εμφάνιση μικροβίων που είναι ανθεκτικά στην αντιβιοτική θεραπεία)».

Επίσης, το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ ορίζει το One Health ως εξής: «Το One Health είναι μια συνεργασία, με πολλούς τομείς και διεπιστημονική προσέγγιση — που εργάζεται σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο — με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων για την υγεία, αναγνωρίζοντας την διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων, ζώων, φυτών και του κοινού τους περιβάλλοντος».

Όμως σύμφωνα λοιπόν με τον αναλυτή Patrick Wood, το κίνημα “One health” σχετίζεται με τον παγανισμό, τη “Wicca” και τον “Gaianism”, «Γαιανισμό». Αν και ο όρος παγανισμός είναι λατινογενής και αναφέρεται στους ανθρώπους της υπαίθρου εν τούτοις καταλήγει, ίσως όχι άδικα, να ερμηνεύεται ως σατανισμός. Στον παγανισμό, «τα ανθρώπινα όντα θεωρούνται ως μέρος της φύσης, μαζί με άλλα ζώα, δέντρα, πέτρες, φυτά και οτιδήποτε άλλο είναι από αυτήν την γη».

Για την Wicca γίνεται σε ιστοσελίδα η εξής αναφορά: «Σε έναν κόσμο που σφύζει από τεχνολογία και γρήγορους ρυθμούς ζωής, η επανασύνδεση με τις βαθιές ενέργειες της γης έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Μια συναρπαστική πτυχή αυτής της σύνδεσης είναι η έννοια της Γαίας, μιας θεότητας που ενσαρκώνει την ίδια την Γη σε διάφορες πνευματικές παραδόσεις».

«Για τους Wiccans, η Γαία, Γη, Gaia είναι μια στοιχειώδης δύναμη που είναι περίπλοκα υφασμένη στο ιστό των πεποιθήσεών τους. Η ευλάβεια για την φύση και τους κύκλους της ευθυγραμμίζεται άψογα με τον τροχό Wiccan της χρονιάς, όπου οι ασκούμενοι γιορτάζουν τις μεταβαλλόμενες εποχές και τιμούν τα πλούσια δώρα της Γης. Η παρουσία της Γαίας είναι αισθητή σε τελετουργίες που δίνουν έμφαση στην γείωση, στην σύνδεση με την γη και στην ενίσχυση μιας αρμονικής σχέσης με το περιβάλλον».

Πάμε να δούμε το «Γαία» τώρα. Την θηλυκή θεά. «Η Γαία, που συχνά τιμάται ως Μητέρα της Γης, συμβολίζει την διασύνδεση όλων των ζωντανών πραγμάτων. Αντλώντας έμπνευση από την αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία είναι η πρωταρχική θεά που γέννησε τους Τιτάνες και έδωσε ζωή στον κόσμο.

Στα σύγχρονα πλαίσια, η Γαία αγκαλιάζεται από ασκούμενους διαφόρων πνευματικών μονοπατιών, συμπεριλαμβανομένου του Wicca και του παγανισμού, ως αναπαράσταση της τροφής και της ζωογόνου ουσίας της Γης».

Ονειρεύονται οι διεθνιστές την περίοδο των Τιτάνων. Δηλαδή του Κρόνου. Έχουν επινοήσει άπειρες έννοιες και ονόματα κατά την διάρκεια των Αιώνων για να μας παραπλανούν, ενώ επί της ουσίας όλα παραμένουν διαρκώς τα ίδια.

Οι οπαδοί της θεάς Γαίας είναι οι Γαιανισταί. «Ο Γαιανισμός είναι μια φιλοσοφική, πνευματική, ολιστική, επιστημονικά ορθολογική άποψη με επίκεντρο την γη που μοιράζεται εκφράσεις με διάφορες θρησκείες, όπως οι θρησκείες της γης και ο παγανισμός, ενώ δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποια συγκεκριμένη».

«Οι ασκούμενοι του Γαιανισμού ονομάζονται «Γαιανοί» ή μερικές φορές Γαιανιστές. Οι οπαδοί συνήθως προσεγγίζουν την φιλοσοφία με την προοπτική ότι πρέπει να τιμούμε την γη, να μειώσουμε ή να αμβλύνουμε την ανθρώπινη επίδραση στην γη και να σεβόμαστε όλη την ζωή στην γη.

Η τελευταία προοπτική επεκτείνεται σε όλες τις μορφές ζωής, όπως φυτά, ζώα ή ανθρώπους, και οι οπαδοί συχνά προσπαθούν να διατηρήσουν μια στενή σχέση με τον πλανήτη». Οι Γαιανιστές υπάρχουν Αιώνες τώρα. Δεν είναι κάτι νέο και είναι αιρετικοί. Είναι μονοφυσίτες, δηλαδή πιστεύουν ότι ο Χριστός είχε μία φύση, επομένως αντιορθόδοξοι, και συνεπώς ανθέλληνες.

Ο νέος επιστήμων που έφερε ξανά τον Γαιανισμό στην επικαιρότητα ήταν ο Τζέιμς Λάβλοκ (1.918 μ.Χ.-2022 μ.Χ.). Ένας «συναγερμός» του κλίματος που τον έκανε να παρουσιάζει την γη ως ζωντανό οργανισμό.

Ήταν επίσης ένας τεχνοκράτης που δήλωσε: «Χρειαζόμαστε έναν πιο αυταρχικό κόσμο. Έχουμε γίνει ένα είδος αναιδές, θέλουμε έναν ισότιμο κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του […] ίσως είναι απαραίτητο να τεθεί σε αναμονή η δημοκρατία για λίγο». Λάτρης της παγκοσμίου δικτατορίας ο Λάβλοκ.

Δύο μελετητές στο Πανεπιστήμιο του Westminster συνέχισαν επί του θέματος, προσθέτοντας την τεχνοκρατία: «Αυτή η απειλή οικο-αυταρχισμού συνδέεται συχνά με μια αυξανόμενη τάση προς την τεχνοκρατία, η οποία υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις πρέπει να αφήνονται σε εκείνους που διαθέτουν σχετική επιστημονική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη. Αυτό, υπονοείται, θα επιταχύνει την λήψη αποφάσεων και θα δημιουργήσει πιο αποτελεσματικό πράσινο αποτελέσματα».

Ο P. Wood καταλήγει ότι τώρα δημιουργείται μια Νέα Θρησκεία με εντολή του κράτους (σ.α. που είναι μέλος του ΟΗΕ) και ως απόδειξη αναφέρει (για τις ΗΠΑ) «προσπαθήστε να κατηγορήσετε το One health και αν είστε Χριστιανός θα δείτε τι θα σας συμβεί».

Ο πόλεμος δηλαδή μεταξύ των δύο αδελφοτήτων διεξάγεται χρησιμοποιώντας και το κλίμα της Γης δια δύο λόγους. Πρώτον διότι λίγοι πιστεύουν ότι μπορεί η ελίτ πλέον να επηρεάσει το κλίμα με τεχνητά μέσα, και δεύτερον τους ευνοεί αυτή η δράση στην επιβολή της πανθρησκείας που είναι η αρχέγονή τους θρησκεία.

Ολ’ αυτά όμως στον πόλεμο των αδελφοτήτων όπως, περίεργα κλιματικά φαινόμενα, δυσδιάκριτη επέμβαση του ανθρώπου στα πάντα στην Γη και όλα τα συναφή, είναι εν τέλει παραλλαγμένος σατανισμός και αυτό φαίνεται από τις τελετές τους στις οποίες χρησιμοποιούν και την σεξουαλική μαγεία, τα τελετουργικά τους είδη, την απεικόνιση των θεών τους και τα σύμβολά τους. Σύμβολο του Wicca είναι η εβραϊκή πεντάλφα!

Την θεά Γαία την παριστάνουν με κέρατα. Θεός τους είναι ο τράγος. Την Αρτέμιδα, την παριστάνουν σαν θεά της Σελήνης. Ιέρεια της Σελήνης έδωσε το μεγάλο ξίφος στον Κάρολο κατά την στέψη του, αλλά ο Κάρολος ακύρωνε το τελετουργικό τους με Ορθόδοξους ύμνους που εψάλλοντο στα Ελληνικά από χορωδία ψαλτών.

Μάλλον εκεί «καταδικάσθηκε» σε ασθένεια. Ο πόλεμος που γίνεται μεταξύ των αδελφοτήτων μαίνεται προς το παρόν κυρίως στα ανώτατα γήινα κλιμάκια και πολλές φορές μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν εννοούμε τα τεκταινόμενα λόγω ελλείψεως επαρκών γνώσεων.

Αυτήν την στιγμή διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος εξουσιών με ομήρους τους ανθρώπους. Και αλλοίμονο αν αρχίσουν να εκβιάζουν οι «μαύροι» τους «άσπρους» θυσιάζοντας ομήρους, όπως τότε. Το κλίμα είναι ένα επιπλέον όπλο που χρησιμοποιούν για να επιτύχουν τους σκοπούς τους καθόσον χρησιμοποιούν και άλλα όπλα, αλλά τα κίνητρα είναι πρώτα θρησκευτικά και μετά εξουσίας. Με το τέλος του οδυνηρού αυτού πολέμου η Ελλάς θα βρεθεί πάλι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας (https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%b1/).

 

Προβλήματα για την «Συμφωνία της Πανδημίας»: «Απορρίψτε την», λέει Αυστραλός βουλευτής! Τρομερά όσα ειπώνονται. Τα μέλη του Διακυβερνητικού Διαπραγματευτικού Σώματος (INB) αντιμετωπίζουν δύσκολες μέρες, καθώς οι συνομιλίες για την συμφωνία πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο (ΕΔΩ τι προσπαθούν να κάνουν)!

Υπάρχουν πολλά εκκρεμή άρθρα και μικρή προοπτική ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί εγκαίρως για την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) την επόμενη εβδομάδα, αλλά οι συμμετέχοντες ελπίζουν ότι οι γενικές γραμμές της συμφωνίας και η πορεία προς τα εμπρός θα έχουν επιτευχθεί!

Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν εκτίμησε πως είναι «πολύ απίθανο» το ενδεχόμενο επίτευξης στο «εγγύς μέλλον» μιας διεθνούς συμφωνίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών.

Εμπόδιο φαίνονται πως στέκονται πολιτικές δυνάμεις, οι οποίοι αντιτίθενται στην συμφωνία αλλά και η αδυναμία συνεννόησης των κέντρων εξουσίας του δυτικού κόσμου! Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Alex Antic, ζήτησε από τον πρωθυπουργό της χώρας να απορρίψει την συμφωνία για την Πανδημία! Όπως είπε:

«Από τις 27 αυτού του μήνα (Μαΐου 2024 μ.Χ.), τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, θα συναντηθούν για την 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στην Γενεύη όπου θα εξετάσουν τροπολογίες στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς και την πανδημική συνθήκη του Π.Ο.Υ.

Έγραψα μια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό η οποία συνυπογράφηκε από 13 ακόμη κοινοβουλευτικούς, απαιτώντας αυτή η κυβέρνηση των Εργατικών να αποχωρήσει από τις τροπολογίες και από την συνθήκη, και τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους.

Αυτά τα εργαλεία συνιστούν μια σημαντική απειλή για την αυτονομία και για την ανεξαρτησία της Αυστραλίας στην παγκόσμια σκηνή. Αν ενσωματωθούν στο αυστραλιανό Δίκαιο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα αποκτήσει ένα απαράδεκτο επίπεδο εξουσίας, ισχύος και επιρροή πάνω στις υποθέσεις της Αυστραλίας υπό το πρόσχημα της ανακήρυξης εκτάκτων αναγκών και την ενδεχόμενη επίσπευση προϊόντων σχετιζόμενων με πανδημίες, κι αυτό δεν πήγε πολύ καλά στο παρελθόν…

Αλλά χάρη στον covid, υπάρχει μια αυξανόμενη επίγνωση της ανόδου μη-εκλεγμένων παγκόσμιων γραφειοκρατών κι όπως οι περισσότεροι Αυστραλοί, προσωπικά δεν επιθυμώ μια διεθνιστική οντότητα να εξαναγκάζει την χώρα μου να συμφωνεί με το πανδημικό της πρόγραμμα.

Οι τροπολογίες των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών κι η πανδημική συνθήκη του Π.Ο.Υ θα μεταμορφώσουν τον Π.Ο.Υ από έναν συμβουλευτικό οργανισμό σε μια υπερεθνική υγειονομική αρχή που θα υπαγορεύει πως θα απαντούν οι κυβερνήσεις σε έκτακτες ανάγκες τις οποίες ο ίδιος ο Π.Ο.Υ ανακηρύσσει. Ο πρωθυπουργός έχει την εξουσία να απορρίψει αυτήν την αρπαγή εξουσίας, και πρέπει να την απορρίψει».


Περίεργα, πολιτικά παίγνια ΠΟΥ με ΟΗΕ, Κίνα, Covid, κλιματική αλλαγή. Οι περισσότερες χώρες δεν έχουν ξεκινήσει κανένα βασικό δημόσιο διάλογο με σκοπό την κριτική για τον τρόπο αντιμετώπισης του Covid-19.

Οι κυβερνήσεις που είναι υπεύθυνες για την εξωφρενικά αποτυχημένη αντιμετώπιση του ιού δεν έχουν λογοδοτήσει. Η κομμουνιστική Κίνα, παρά το γεγονός ότι εξαπέλυσε τον ιό στον κόσμο λέγοντας εσκεμμένα ψέματα για τη μετάδοσή του από άνθρωπο σε άνθρωπο, δεν έχει υποστεί ούτε μία αρνητική συνέπεια.

Τίποτα δεν έχει γίνει ούτε για τον διττό ρόλο που διαδραμάτισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος παπαγάλιζε την προπαγάνδα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος για τον ιό, ακόμη και αφού είχε ενημερωθεί εγγράφως και έγκαιρα από την Ταϊβάν ότι ο ιός ήταν εξαιρετικά μεταδοτικός.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠOY), με επικεφαλής ακόμη τον Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο οποίος φημολογείται ότι είναι διεφθαρμένος, κάλυψε και επαίνεσε την Κίνα επανειλημμένα επειδή, στην πραγματικότητα έχει δολοφονήσει περισσότερους από επτά εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων πάνω από ένα εκατομμύριο μόνο στις ΗΠΑ.

Κανείς δεν κάλεσε την Κίνα να λογοδοτήσει για τον τρόπο που χειρίστηκε τον ιό αποσύροντας προστατευτικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να μείνει αρκετός για την χώρα. Ούτε για το γεγονός ότι κέρδισε δισεκατομμύρια εξάγοντας «άχρηστο» ελαττωματικό προστατευτικό υλικό, και ότι έστειλε τους πολίτες της στο εξωτερικό με σκοπό να μολύνουν τον κόσμο ενώ παράλληλα έκλεινε τα σύνορα της και προσπαθούσε να απομονώσει την Γουχάν, από όπου, όπως φαίνεται, ο ιός ξεκίνησε σε κάποιο εργαστήριο.

Η Κίνα επέβαλε λοκντάουν, κυριολεκτικά, απαγορεύοντας σε 25 εκατομμύρια πολίτες της να φύγουν από τα σπίτια τους. Κάποιοι, που τους είχαν κλειδώσει μέσα, κάηκαν ζωντανοί όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Άλλοι, μεταξύ των οποίων και επιστήμονες που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν για τη θανατηφόρα φύση του ιού ή ανέφεραν τον ρόλο που έπαιξε η Κίνα στη διάδοσή του, ή ακόμη εξέφρασαν σκεπτικισμό για τις θεραπείες, είτε συνελήφθησαν, είτε φιμώθηκαν, είτε «εξαφανίστηκαν».

Οι ίδιες κυβερνήσεις και οργανισμοί που είπαν ψέματα και κάλυψαν τον λάθος χειρισμό του Covid-19, βρίσκονται τώρα στην διαδικασία ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων για τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγιεονομικού Κανονισμού (ΔYΚ) του ΠΟΥ και της νέας Συνθήκης για την Πανδημία, γεγονός που θα δώσει στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ άνευ προηγουμένου εξουσία επί της δημόσιας παγκόσμιας υγείας.

Επί του παρόντος, τουλάχιστον έως την συνεδρίαση στην Γενεύη από τις 27 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, του μητρικού οργανισμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο ΠΟΥ είναι σε θέση να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά τώρα οι συστάσεις του οργανισμού δεν είναι δεσμευτικές.

Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού δίνουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ την εξουσία να κηρύξει όχι απλώς μια πραγματική αλλά μια δυνητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την παγκόσμια δημόσια υγεία και να θέσει δεσμευτικές συστάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης της, είτε συμφωνούν μεμονωμένα κράτη μαζί του είτε όχι.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ θα μπορεί να δηλώσει ότι κρίνει ως πραγματική ή δυνητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και να επιβάλει λοκντάουν, ιατρικές εξετάσεις, να απαιτήσει εμβολιασμό ή άλλα προληπτικά μέτρα, να θέσει άτομα υπό παρακολούθηση της δημόσιας υγείας, να εφαρμόσει καραντίνα ή άλλα μέτρα υγείας.

Επιπλέον, ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός θα υιοθετήσει την παγκόσμια χρήση ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων. Ήδη, τον Ιούνιο του 2023 μ.Χ., η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΠΟΥ ανακοίνωσαν «μια μακροπρόθεσμη ψηφιακή συνεργασία για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους».

«Αυτή η συνεργασία θα έχει ως στόχο την τεχνική ανάπτυξη του συστήματος του ΠΟΥ με μια σταδιακή προσέγγιση για την κάλυψη πρόσθετων περιπτώσεων χρήσης, όπου θα περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, η ψηφιοποίηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Προφύλαξης. Η επέκταση τέτοιων ψηφιακών λύσεων θα είναι απαραίτητη για την παροχή καλύτερης υγείας για τους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η προτεινόμενη τροποποίηση του ΔΥΚ θα εξασφαλίσει μια «παγκόσμια ψηφιακή ανταλλαγή πληροφοριών για την υγεία» στο πλαίσιο του ΠΟΥ. Ακόμη χειρότερα, καμία κριτική για το νέο καθεστώς του ΠΟΥ και τις αποφάσεις του να κηρύξει πιθανές ή δυνητικές πανδημίες, λοκντάουν και θεραπείες, μεταξύ των οποίων και εμβόλια, δεν θα επιτρέπεται βάσει του τροποποιημένου ΔΥΚ:

«Ο ΠΟΥ θα συνεργάζεται και θα βοηθά αμέσως τα κράτη μέλη, ιδίως τις αναπτυσσόμενες χώρες κατόπιν αιτήματος, για να αντιμετωπιστεί η διάδοση ψευδών και αναξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με συμβάντα της δημόσιας υγείας, με προληπτικά και αντι-επιδημικά μέτρα και δραστηριότητες στα μέσα ενημέρωσης, στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα μέσα για την διάδοση τέτοιων πληροφοριών».

Με άλλα λόγια, τα ψεύδη της κυβέρνησης, οι συσκοτίσεις και οι συγκαλύψεις που κυριάρχησαν στην τελευταία πανδημία θα ομαλοποιηθούν, και κάθε κριτική θα τεθεί εκτός νόμου. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Γερμανία ξύπνησε με αποκαλύψεις ότι η αρχή δημόσιας υγείας της χώρας είχε πει ψέματα για τον Covid.

Τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα που έλαβαν ερευνητές δημοσιογράφοι μετά από δικαστικό αγώνα δύο ετών, έδειξαν ότι η αρχή δημόσιας υγείας της Γερμανίας, γνωστή και ως Ινστιτούτο Robert Koch (ΙRK) ενημέρωσε την Γερμανική κυβέρνηση ότι η γρίπη αποτελούσε μεγαλύτερο κίνδυνο από τον Covid, οι μάσκες θα ήταν άχρηστες, και ότι τα λοκντάουν ήταν πιο επικίνδυνα από τον ιό και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένη παιδική θνησιμότητα. Καμία από αυτές τις ανησυχίες δεν αντιμετωπίστηκε στην πράξη.

Η Γερμανική κυβέρνηση —όπως και οι περισσότερες άλλες κυβερνήσεις— επέλεξε αντίθετα δρακόντεια, απολυταρχικά μέτρα εμπνευσμένα από την Κίνα. Επιπλέον, οι ανησυχίες του ΙRK δεν κοινοποιήθηκαν ποτέ στον Γερμανικό λαό.

Ήδη, ο καθηγητής Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους (ο οποίος δεν είναι γιατρός) έχει κατηγορήσει τους επικριτές των σχεδιαζόμενων τροποποιήσεων και της νέας Συνθήκης για την Πανδημία ως θεωρητικούς συνωμοσίας που διαδίδουν «ψευδείς ειδήσεις, ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας».

Η αρπαγή της εξουσίας όχι μόνο θα δώσει στον διεφθαρμένο ΠΟΥ εξουσίες άνευ προηγουμένου, αλλά θα ωφελήσει επίσης τα ειδικά συμφέροντα που ελέγχουν αποτελεσματικά τον ΠΟΥ —κυρίως την κομμουνιστική Κίνα.

Ο Γκεμπρεγέσους είναι φίλος της Κίνας από παλιά, η οποία του εξασφάλισε τη θέση του γενικού διευθυντή αφού το Πεκίνο στήριξε την υποψηφιότητά του, παρά τις εμφατικές αντιρρήσεις της Γκάνα και της Αιθιοπίας.

Ο Γκεμπρεγέσους, πρώην Υπουργός Εξωτερικών και υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, ο οποίος κατηγορήθηκε το 2017 μ.Χ. ότι ήταν «συνένοχος στα τρομερά δεινά» που προκλήθηκαν από τρεις επιδημίες χολέρας στο Σουδάν και την Αιθιοπία, χρησιμοποίησε τον ρόλο του στον ΠΟΥ για να βοηθήσει την παγκόσμια εκστρατεία της Κίνας για οικονομική επικράτηση. Διόρισε μάλιστα τον σύμμαχο του Πεκίνου, τον δικτάτορα της Ζιμπάμπουε Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ως «πρεσβευτή καλής θέλησης» του ΠΟΥ.

Ο Γκεμπρεγέσους αποπλήρωσε περαιτέρω το χρέος του προς το Πεκίνο όταν ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19. Παρέλειψε να αμφισβητήσει την κινεζική παραπληροφόρηση σχετικά με το ξέσπασμα του ιού, καθυστέρησε την κήρυξη παγκόσμιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης, και προστάτεψε την οικονομία της Κίνας αποθαρρύνοντας τις κυβερνήσεις να επιβάλουν ταξιδιωτικούς ελέγχους. «Αυτό», έγραψαν οι Sunday Times, «επέτρεψε στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο τις κρίσιμες πρώτες εβδομάδες».

Ο ΠΟΥ δεν είναι εκλεγμένος, δεν έχει δημοκρατική νομιμότητα, δεν λογοδοτεί σε κανέναν και δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου για να περιορίσει την εμβέλειά του. Μετά τις τρομακτικές αποτυχίες του ΠΟΥ κατά την διάρκεια του Covid-19, η απάντηση δεν είναι να δώσουμε στον οργανισμό περισσότερη δύναμη, αλλά να απεμπλακούμε εντελώς από αυτόν.

Τα ανελεύθερα σχέδια του ΠΟΥ να φιμώσει κάθε διαφωνία ως «παραπληροφόρηση» αντιπροσωπεύουν μια διαφθορά τόσο της επιστήμης όσο και της ελευθερίας του λόγου —ένα αποτέλεσμα που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της τεράστιας επιρροής που προφανώς ασκεί η Κίνα στο σώμα και στα κράτη μέλη του ΟΗΕ.

Αρκεί να δει κανείς την προθυμία με την οποία οι φαινομενικά φιλελεύθερες δυτικές κυβερνήσεις εφάρμοσαν αυταρχικά μέτρα από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.Μόλις εγκριθούν τα νέα νομικά όργανα, δεν θα υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον ΠΟΥ από το να λαμβάνει παράλογες αποφάσεις με βάση την διεφθαρμένη άποψή του για την επιστήμη. Μια τέτοια άποψη, απολυταρχική στην νοοτροπία της, είναι ότι υπάρχει μία αληθινή επιστήμη, προφανώς του ΠΟΥ, και δεν μπορεί να γίνει συζήτηση γι αυτήν.

«Κατέχουμε την επιστήμη, και πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να την γνωρίζει», δήλωσε η Μελίσα Φλέμινγκ, αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας παγκόσμιας επικοινωνίας του ΟΗΕ, στην συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2022 μ.Χ. στο Νταβός. Αποκάλυψε επίσης ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης «γνωρίζουν» ήδη ότι ο ΟΗΕ «κατέχει» την επιστήμη:

«Ξέρετε, συνεργαστήκαμε με την Google. Για παράδειγμα, εάν κάνετε αναζήτηση στο Google για την κλιματική αλλαγή, θα λάβετε όλες τις πηγές πληροφόρησης από τον ΟΗΕ στην κορυφή της αναζήτησής σας.

Ξεκινήσαμε αυτήν την συνεργασία όταν σοκαριστήκαμε όταν είδαμε ότι όταν αναζητούσαμε το λήμμα «κλιματική αλλαγή» στο Google, λαμβάναμε απίστευτα διαστρεβλωμένες πληροφορίες ακριβώς στην κορυφή. Οπότε, λάβαμε προληπτικά μέτρα».

Εφόσον ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι «κατέχει την επιστήμη», τώρα κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοινό ώστε να πιστέψει ότι η «κλιματική αλλαγή» απειλεί την παγκόσμια υγεία. Αυτή η άποψη καθιστά πιθανό ότι μια μέρα θα βρεθείτε σε ένα λοκντάουν με εντολή του ΠΟΥ για να μετριαστούν οι επιπτώσεις της «κλιματικής κρίσης», μαζί με περιορισμούς για το πού μπορείτε να πάτε, πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί, τι να κάνετε και τι να έχετε.

Οι ΗΠΑ βλέπουν ήδη πρόδρομους αυτής της τάσης στις αντισυνταγματικές εκτελεστικές εντολές της δήθεν «κυβέρνησης» Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένων πιθανώς των προσπαθειών του να απαγορεύσει τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης και τις σόμπες υγραερίου, να επιβάλει τα πλυντήρια πιάτων που μπορεί να χρειάζονται επαναλαμβανόμενους κύκλους πλύσης για τον καθαρισμό των πιάτων, και νέους αυστηρότερους κανονισμούς για κλιματιστικά, πλυντήρια ρούχων, ψυγεία, ακόμη και φυσητήρες φύλλων —και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ο ΠΟΥ έγραψε σε ένα δελτίο τύπου στις 22 Μαρτίου σχετικά με την νέα του «εργαλειοθήκη που δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή»: «Η κλιματική αλλαγή αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία, και ήδη επηρεάζει αρνητικά τις κοινωνίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η γνωστοποίηση των κινδύνων για την υγεία που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή και των κερδών που θα επιφέρουν οι λύσεις που προτείνονται είναι κάτι απαραίτητο και χρήσιμο. […]

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την υγεία μέσω διαφόρων οδών, συμπεριλαμβανομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της λειψυδρίας και της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών.

Τα κύματα καύσωνα, οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και η ατμοσφαιρική ρύπανση συμβάλλουν σε μια σειρά από δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, αναπνευστικές ασθένειες, προβλήματα ψυχικής υγείας και υποσιτισμός. Επιπλέον, τα συστήματα υγείας αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση από προβλήματα που σχετίζονται με το κλίμα, ενισχύοντας την επείγουσα ανάγκη για δράση. […]

Η ενθάρρυνση των εργαζόμενων στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης να επικοινωνούν θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την υγεία, στοχεύει να οδηγήσει σε συλλογική δράση για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, την οικοδόμηση ανθεκτικότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ θέλουν προφανώς να έχουν τον απεριόριστο έλεγχο. Εάν δεν σταματήσουν αυτή την στιγμή από τις κυβερνήσεις των χωρών που αρνούνται να εγκρίνουν την νέα Συνθήκη για την Πανδημία και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, θα αποκτήσουν απεριόριστο έλεγχο —και θα τους τον έχουμε δώσει εμείς (https://www.defence-point.gr/news/perierga-politika-paignia-poy-me-oie-kina-covid-klimatiki-allagi).

 

«Σφίγγει ο κλοιός» γύρω από τον Α.Φάουτσι: Μετά τον Ε.Μασκ, και ο Ν.Τραμπ ζητά την ποινική δίωξη του Αμερικανού «Τσιόδρα». Στο πλευρό του Ε.Μασκ που ζήτησε την ποινική δίωξη του εθνικού επιδημιολόγου των ΗΠΑ.

Άντονι Φάουτσι (ότι ήταν για την Ελλάδα ο Σ.Τσιόδρας) μετά την αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τις έρευνες του κινεζικού ινστιτούτου ιολογίας της Γιουχάν την περίοδο πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού, στέκεται και ο Ν.Τραμπ ο οποίος σε σημερινή του ανάρτηση στο “Χ” δήλωσε: “Στηρίζεται τον Έλον Μασκ στο αίτημα για δίωξη του Δρ.Α.Φάουτσι για τα εγκληματικά ψέματα στον κόσμο για την προέλευση του Covid-19; Ναι ή όχι; Αν ναι, τότε θα σε ακολουθήσω και εγώ”.

Λίγες ημέρες πριν το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) παραδέχθηκε δημόσια ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τις έρευνες του Κινεζικού ινστιτούτου ιολογίας της Γιουχάν την περίοδο πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού. Οι έρευνες αφορούσαν πόσο οι “φυσικοί κορωνοϊοί θα μπορούσαν να γίνουν πιο μολυσματικοί και να μεταδοθούν στον άνθρωπο” και αυτό έκανε τον Ε.Μασκ να ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Ο Ν.Τραμπ που είναι εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα της αμερικανικής προεδρίας (και οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν κοντά να το επιτύχει) στέκεται στο πλευρό του μεγιστάνα της τεχνολογίας και ουσιαστικά δηλώνει ότι αν εκλεγεί θα προχωρήσει σε διώξεις όσων με ψέματα οδήγησαν σε τεράστιους περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες ενώ παράλληλα πίεσαν τον παγκόσμιο πληθυσμό να εμβολιαστεί.

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι υπήρξε κεντρικό πρόσωπο της Αμερικανικής δημόσιας υγείας για δεκαετίες, με αποκορύφωμα τον ρόλο του ως βασικός σύμβουλος κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) από το 1.984 μ.Χ.

Ο ρόλος του Fauci σύντομα βυθίστηκε σε διαμάχες, ιδιαίτερα σχετικά με την προέλευση του COVID-19, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις οδηγίες του για τα μέτρα δημόσιας υγείας.

Ο Fauci έχει δηλώσει με συνέπεια ότι η πιο πιθανή προέλευση του ιού είναι η φυσική διάχυση των ζωονοσογόνων, όπου ο ιός μεταπήδησε από τα ζώα στους ανθρώπους. Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν μέσω αιτημάτων και ερευνών του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) έδειξαν ότι ο Φάουτσι γνώριζε την πιθανότητα προέλευσης από εργαστήριο νωρίτερα από ό,τι αναγνώρισε δημόσια (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/blog-post_352.html).


Οι επιρροές του Ναζισμού από το Ισλάμ.

Στις αποκρυφιστικές πτυχές του Ναζισμού δεν υπάρχει τίποτα το Ελληνικό. Απεναντίας είναι διαποτισμένες από ισλαμικά στοιχεία. Ο ιδρυτής της εταιρείας “Θούλη” ήταν ένας Γερμανός μετανάστης στην Τουρκία, ο Ρούντολφ Γκλάουερ.

Αργότερα θα αλλάξει το όνομά του σε Ρούντολφ φον Σεμποτέντορφ, διότι, κατά τους ισχυρισμούς του, υιοθετήθηκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από τον μονίμως εγκατεστημένο εκεί βαρόνο Χάινριχ φον Σεμποτέντορφ.

Ο Ρούντολφ απέκτησε την οθωμανική υπηκοότητα, πολέμησε στις τάξεις του τουρκικού στρατού στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο, έγινε μουσουλμάνος και μυήθηκε σε διάφορες αδελφότητες σούφι. Κατά τα λεγόμενά του, οι αδελφότητες αυτές είχαν επηρεάσει σε βάθος την τουρκική μασονία.

Το 1.916 μ.Χ. επέστρεψε στην Γερμανία και ίδρυσε στην Βαυαρία την “Θούλη”. Είναι η μυστική εταιρεία που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπερισχύσει έναντι των πολυάριθμων μυστικιστικών ομάδων που δρούσαν τότε εκεί.

Το 1.918 μ.Χ. ο Τούρκος-Γερμανός ίδρυσε το Κόμμα των Γερμανών Εργαζομένων, στο οποίο θα ενταχθεί το επόμενο έτος ο Χίτλερ. Ο Χίτλερ θα αναρριχηθεί στην ηγεσία και θα αλλάξει την ονομασία σε Εργατικό Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανίας. Ο φον Σεμποτέντορφ, όμως, είχε ήδη εκδιωχτεί από το πρωτο-ναζιστικό αυτό μόρφωμα.

Όχι για ιδεολογικές διαφορές, αλλά διότι, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τους επαναστατημένους κομμουνιστές, κατηγορήθηκε ότι είχε αφήσει από αμέλεια να πέσουν στα χέρια των αντιπάλων οι κατάλογοι των μελών της “Θούλης”. Η αμέλειά του είχε προκαλέσει τον τουφεκισμό επτά μυημένων.

Επιστροφή στην Τουρκία. Ο ιδρυτής της οργάνωσης θα εγκαταλείψει την Γερμανία και θα επιστρέψει στην Τουρκία. Ξαναγύρισε όμως στην Γερμανία το 1.933 μ.Χ. και προσπάθησε να ανακτήσει κάποια επιρροή στο ναζιστικό καθεστώς, δημοσιεύοντας ένα βιβλίο με αποκαλύψεις γύρω από την ιστορία της «Θούλης». Στον Χίτλερ οι αποκαλύψεις αυτές δεν άρεσαν.

Το βιβλίο κατασχέθηκε, ο φον Σεμποτέντορφ συνελήφθη, αλλά γρήγορα απέδρασε και κατέφυγε πάλι στην Τουρκία. Εκεί φαίνεται να συνεργάστηκε ταυτόχρονα ως διπλός πράκτορας για την Γερμανική και τη βρετανική κατασκοπία, ώσπου το 1.945 μ.Χ. αυτοκτόνησε βουτώντας στα νερά του Βοσπόρου.

Οι ισλαμικές αποκρυφιστικές ρίζες όμως άφησαν εμφανή ίχνη στις αντιλήψεις του Χίτλερ και του ναζιστικού επιτελείου, κυρίως του Χίμλερ. Το ναζιστικό καθεστώς προώθησε συγκεκριμένες ενέργειες υπέρ των μουσουλμάνων.

Φιλοξένησε στο Βερολίνο και συνεργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Μέγα Μουφτή της Ιερουσαλήμ. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στρατολόγησε μαζικά μουσουλμάνους στα Βαλκάνια, τη Σοβιετική Ένωση, αλλά και μεταξύ των Αράβων. Υπολογίζεται ότι εντάχθηκαν στα SS (και όχι στον τακτικό στρατό) περίπου 60.000 μουσουλμάνοι των Βαλκανίων, 350.000 του Καυκάσου και 13.000 Άραβες. Δεν ήταν μόνον τακτικές κινήσεις.

Ο Χίτλερ για το Ισλάμ. «Αν ο Κάρολος Μαρτέλος έχανε στη μάχη του Πουατιέ ο κόσμος θα άλλαζε όψη. Ο κόσμος είχε ήδη καταδικαστεί να υποπέσει κάτω από την ιουδαϊκή επιρροή (και το παράγωγό της, τον χριστιανισμό, αυτό το τόσο άνοστο πράγμα!), καλύτερα θα ήταν να είχε θριαμβεύσει το Ισλάμ.

Η θρησκεία αυτή ανταμείβει τον ηρωισμό, υπόσχεται στους πολεμιστές τις χαρές του έβδομου ουρανού. Με ένα τέτοιο πνεύμα, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να κατακτήσουν τον κόσμο. Ο χριστιανισμός τους εμπόδισε», έγραψε ο Χίτλερ στο δεύτερο βιβλίο του, που εκδόθηκε μετά το θάνατό του.

Οι σχέσεις μεταξύ ναζιστικού καθεστώτος και Ισλάμ ήταν στενές. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι οι επιρροές ναζιστικών θεωριών είναι ακόμη ισχυρές στον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο. Αυτό ισχύει ακόμη και για τις πιο προωθημένες πολιτικές εκφράσεις του, όπως είναι η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Συχνά οι επιρροές αυτές οφείλονται στην παρουσία πρώην ναζιστών που κατέφυγαν στην Αίγυπτο, τη Συρία και το Ιράκ μετά το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και αφορούν κυρίως τον παναραβισμό και τον Αραβικό εθνικισμό.

Πριν από μερικά χρόνια, όμως, ο αμφιλεγόμενος ιστορικός Ερνστ Νόλτε διετύπωσε την άποψη ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στη θεωρητική αντίληψη του ναζισμού και του ισλαμικού φονταμενταλισμού, κυρίως σε ότι αφορά την «επαναστατική απόρριψη του σύγχρονου κόσμου».

Ο Νόλτε είναι ουσιαστικά ο πρώτος που εξίσωσε τα εγκλήματα του ναζισμού με τα εγκλήματα του κομμουνισμού, πυροδοτώντας μία συζήτηση, η οποία είχε και τις προηγούμενες ημέρες συνέχεια, λόγω του συνεδρίου στην Εσθονία.

Ο κοινός παρονομαστής. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι στην Ιταλία νεοφασίστες πρώτου μεγέθους, όπως, επί παραδείγματι, ο Κλάουντο Μούτι, ασπάστηκαν το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Ίσως να μην είναι άσχετος και ο θαυμασμός προς τη Χεζμπολάχ που εξέφρασε ο Ηλίας Παναγιώταρος σε συνέντευξή του σε τηλεόραση της Αυστραλίας. Έχει παίξει ρόλο σ’ όλα αυτά βεβαίως και η εχθρότητα των μουσουλμάνων προς το Ισραήλ, όπως επίσης και η εχθρότητα των ναζιστών προς τους Εβραίους.

Εν κατακλείδι, ο “εθνικισμός” που ευαγγελίζεται η Χρυσή Αυγή είναι η ίδια εκείνη εθνικοφροσύνη που λειτούργησε ως άλλοθι προκειμένου να δικαιολογηθεί η συνεργασία με τους ξένους κατακτητές κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Μια ψευδεπίγραφη θεωρία που οδήγησε το πραγματικό και όχι ιδεατό έθνος στην συστηματική υποτέλεια προς τις ξένες δυνάμεις.

Είναι καλό να το γνωρίζουν οι καλόπιστοι ψηφοφόροι αυτού του κόμματος. Ενδεχομένως να το προσέγγισαν ως αντίδραση όχι μόνο για το ξεπούλημα της χώρας που συστηματικά προωθείται με τα μνημόνια, αλλά και εξαιτίας μιας αδικαιολόγητης υποβάθμισης του εθνικού και πατριωτικού παράγοντα από μέρους του κορμού της Ελληνικής Αριστεράς (https://slpress.gr/idees/oi-epirroes-tou-nazismou-apo-to-islam/).


POLONIA CHRISTIANA: ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

Το όνειρο του Χίτλερ δεν κατέρρευσε καθόλου στις 8 Μαΐου 1.945 μ.Χ., γράφει η Πολωνική καθολική πύλη Polonia Christiana . Συμβολικά, χάθηκε μόνο το εξωτερικό του κέλυφος, ιδωμένο σχεδόν αποκλειστικά μέσα από το πρίσμα του αντισημιτισμού και του δικτύου των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το πνεύμα του εθνικοσοσιαλισμού - μια ουσία που γεννήθηκε από όνειρα ενός υπερανθρώπου και μια επανεκκίνηση του κόσμου όπως τον ξέρουμε - έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα.

Η συσχέτιση του χιτλερικού κράτους κυρίως με το Ολοκαύτωμα και την φανατική λατρεία του ηγέτη, και σήμερα με τους σκίνχεντ και το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζει την ουσία του προβλήματος, αλλά δημιουργεί και μια παραποιημένη εικόνα. εφευρέθηκε για το κοινό.

Άλλωστε, το Τρίτο Ράιχ δεν ήταν -όπως θέλουν να φαντάζονται κάποιοι- αποκύημα της φαντασίας ενός άρρωστου μυαλού, ένα εργατικό ατύχημα ή ένας καρκινικός όγκος στο υγιές σώμα της προόδου. Ήταν η πρωτοπορία των προηγμένων πνευματικών αντιλήψεων και στην συνέχεια των σύγχρονων οικονομικών μηχανισμών, που εφαρμόστηκαν στο Τρίτο Ράιχ με θανάσιμη σοβαρότητα και Γερμανική ακρίβεια. Είναι η ανάλυση της μηχανικής όλης αυτής της διαδικασίας που πρέπει να μας δώσει σοβαρή τροφή για σκέψη.

Όπως τονίζει η Δρ Magdalena Rzentek-Wielomska, ο Βρετανικός κοινωνικός δαρβινισμός, η ευγονική των Francis Galton και Charles Davenport, η Γαλλική γραφειοκρατία, η μέθοδος Rockefeller διαχείρισης του μεγάλου κεφαλαίου, οι τραπεζικοί μηχανισμοί Rothschild και η αμερικανική τεχνοκρατία Roosevelt συνδυάστηκαν θανατηφόρα στον εθνικοσοσιαλισμό.

Αυτή η μηχανή οδηγήθηκε από την Γερμανική οικονομική μηχανή που αναπτύχθηκε από την εποχή του Γουλιέλμου Β' , στην οποία το κράτος έπαιξε το ρόλο του μεγάλου συντονιστή και εμπνευστή της ανάπτυξης.

Ήταν οι επιτυχίες του Blitzkrieg που κατέστησαν δυνατή την ιδέα μιας οικονομίας μεγάλης κλίμακας βασισμένης στη συνεργασία του κόμματος και των επιχειρήσεων, μεταθέτοντας το κόστος στις κοινωνίες των κατακτημένων κρατών, αποδυναμώνοντας τα νομίσματά τους και καθιστώντας τη βιομηχανία εξαρτημένη από την Γερμανική παραγωγή .

Το σημείο του Τρίτου Ράιχ ήταν η Μεγάλη Επαναφορά. Μια πλήρης ανακατασκευή του Παλαιού Κόσμου, η δημιουργία ενός εντελώς νέου ηθικού και ηθικού συστήματος που αντιστοιχεί στις δυνατότητες ενός υπερανθρώπου που οδηγείται από σιδερένια θέληση.

Σε αυτόν τον πόλεμο, που διεξήχθη τόσο ενάντια στον «Εβραϊκό» Χριστιανισμό όσο και ενάντια στα κοσμικά υποκατάστατά του, τον φιλελευθερισμό και τον μαρξισμό, σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός συμμετείχε χωρίς κανέναν εξωτερικό καταναγκασμό. Σύμφωνα με τον Γερμανό ιστορικό Götz Ali , η βάση αυτού του ενθουσιασμού ήταν κυρίως η οικονομία, και όχι η ιδεολογία, όπως συνήθως πιστεύεται.

Οι Γερμανοί σχεδιαστές κέρδισαν την υποστήριξη (ή τουλάχιστον την αδιαφορία) του πληθυσμού όχι μέσω του τρόμου και της «θρησκείας του Χίτλερ», αλλά μέσω ενός περίτεχνου κοινωνικού συστήματος. Ο Αλί σημειώνει ότι, χρησιμοποιώντας την αρχή του «δούναι και παίρνω», οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δημιούργησαν μια νέα μορφή δικτατορίας συναίνεσης, βασιζόμενοι στην υποστήριξη της πλειοψηφίας, με άλλα λόγια, στο μοντέλο της «δικτατορίας των αγαθών».

Αρκεί να πούμε ότι πολλοί Γερμανοί (και ιδιαίτερα οι οικογένειες των στρατιωτών) ζούσαν ακόμα καλύτερα μέχρι το τέλος του πολέμου από ότι σε καιρό ειρήνης, παρά το οικονομικό εμπάργκο, τους βομβαρδισμούς και την αύξηση του στρατιωτικού κόστους.

Το Τρίτο Ράιχ ήταν ένα εντελώς σύγχρονο κράτος. Ο τεχνοκρατικός του χαρακτήρας αντικατοπτρίστηκε, για παράδειγμα, στη συνεπή εφαρμογή του Ολοκαυτώματος: από την καθοδηγητική ιδέα της οικοδόμησης μιας βελτιωμένης κοινωνίας, την κατανομή πόρων και την εφαρμογή επαγγελματικών δεξιοτήτων, έως τη χρήση τεχνολογικών προόδων. Ελάχιστοι γνωρίζουν, ας πούμε, ότι το σύστημα καρτών διάτρησης (ο προκάτοχος του υπολογιστή), που προμήθευσε το Τρίτο Ράιχ από την Αμερικανική εταιρεία IBM, συνέβαλε στο μέγεθος των εγκλημάτων.

Όπως υποστηρίζει ο Βρετανός κοινωνιολόγος Zygmunt Bauman , το Ολοκαύτωμα ήταν άμεσο αποτέλεσμα της λογικής της νεωτερικότητας, η ουσία της οποίας ήταν να εξαλείψει ηθικά ζητήματα από τη δημόσια ζωή και να τα αντικαταστήσει με «εργαλειώδη ορθολογισμό», δηλαδή διαδικασίες, ιεραρχία και μη αντανακλαστικά. υπακοή στις εντολές των προϊσταμένων.

Ήταν η ανάγκη συμμετοχής στο έργο του συστήματος, ακολουθώντας τυφλά εντολές, σε συνδυασμό με την αδυναμία (απροθυμία;) να δει κανείς την πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε στην οποία αναφέρθηκαν οι εγκληματίες που δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Bauman βλέπει το Ολοκαύτωμα ως ένα παράδειγμα «σύγχρονου γραφειοκρατικού ορθολογισμού» και η ιστορία της εξόντωσης των ανθρώπων θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμεύσει ως παράδειγμα σε εγχειρίδια για την επιστημονική διαχείριση. Όμως, αν και η ιδεολογική φόρμουλα του εθνικοσοσιαλισμού έχει εξαντληθεί, σχεδόν 80 χρόνια μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας, οι μηχανισμοί του συνεχίζουν να λειτουργούν.

Η έννοια των «συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα» που προτάθηκε από τη Μεγάλη Επαναφορά, μια ολιγαρχική συμβίωση κυβερνήσεων και πολυεθνικών εταιρειών, αντανακλά τον ιμπεριαλισμό των μεγάλων καρτέλ που υποστηρίζονται από τον εκτελεστικό μηχανισμό της πολιτικής εξουσίας. Σύμφωνα με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, το κέντρο βάρους μετατοπίζεται σταδιακά από τα εθνικά κράτη σε επενδυτικά κεφάλαια, διεθνείς οργανισμούς ή ομάδες εμπειρογνωμόνων ελίτ.

Βρισκόμαστε μάρτυρες της εμφάνισης μιας βελτιωμένης εκδοχής της «δικτατορίας της συναίνεσης», μιας νέας μορφής δωροδοκίας νωθρών κοινωνιών που είναι εθισμένες σε διάφορα οφέλη, δημόσια και ιδιωτικά (εταιρικά) και δεν αμφισβητούν τον τελικό στόχο της διαδικασίας συνολικά και την θέση τους σε αυτό.

Ο «καπιταλισμός των ενδιαφερομένων», σε αντίθεση με τον επενδυτικό καπιταλισμό, έχει σχεδιαστεί για να «φροντίζει» κάθε στοιχείο της οικονομικής αλυσίδας του καταναλωτισμού, να το διαβάζει, να το ελέγχει, καθιστώντας το να εξαρτάται από το μόνο σωστό είδος υπηρεσίας.

Και όπως μας διδάσκει η ιστορία του Ολοκαυτώματος, με την σωστή διαχείριση, μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης γενοκτονίας. Το μόνο που απαιτείται είναι μια τεχνοκρατική κοινωνία του μέλλοντος, η οποία, αντί να θέτει ηθικά ερωτήματα, θα αναζητά την πηγή της ηθικής, ταυτισμένη με την «καλή ποιότητα» ζωής, στο να συνειδητοποιεί τον εαυτό του στην εταιρική ιεραρχία ή να υπακούει στη βούληση των ανώτερων .

Αυτοί οι μηχανισμοί εξακολουθούν να είναι ενσωματωμένοι στην επιθυμία για πλήρη ανακατασκευή της πραγματικότητας. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Klaus Schwab , ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, χώρισε την ανθρώπινη ιστορία σε εποχές «προ του κορωνοϊού» και «μετά τον κορωνοϊό».

Αυτή η κατασκευή θα οδηγηθεί από μια κάστα παγκοσμιοποιητών που είναι πεπεισμένοι για την προνομιακή τους θέση και θεωρούν τους εαυτούς τους ευεργέτες της ανθρωπότητας. Σε αυτό το όραμα, όπως και στο Τρίτο Ράιχ, δεν υπάρχει θέση για τον Θεό (επιτρέπεται η μέγιστη «πνευματικότητα»), η «ποιότητα ζωής» θριαμβεύει επί της αγιότητάς της, ο «υπεράνθρωπος» επεκτείνει τον ζωτικό του χώρο εις βάρος των εργατικών μαζών , και ένας από τους μεγαλύτερους «ενδιαφερομένους» είναι η «Μητέρα Φύση», που απαιτεί όλο και μεγαλύτερες θυσίες. Με τη σειρά τους, οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφοριών καθιστούν δυνατό τον σχεδιασμό της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να ονομαστεί «χακάρισμα ενός ατόμου».

Ωστόσο, η κατασκευή ενός νέου Πύργου της Βαβέλ είναι πολύ ακριβή. Πριν από 80 χρόνια, τα έξοδα του Χιλιετούς Ράιχ επιβαρύνουν τους κατακτημένους λαούς. Η Μεγάλη Επαναφορά θα χρηματοδοτηθεί από όλη την ανθρωπότητα, περιορισμένη στον ρόλο των σκλάβων με εγγυημένο βασικό εισόδημα.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Τρίτο Ράιχ ήταν μπροστά από την εποχή του σε πολλούς από τους θεσμούς του. Έθεσε τα πρότυπα που προσπαθούν να ακολουθήσουν οι σημερινοί υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, οι ψυχοχειρουργοί, οι ονειροπόλοι με συνείδηση του υπερπληθυσμού και οι κοινωνικοί μηχανικοί. Αυτοί που σήμερα γιορτάζουν τόσο χαρούμενα την Ημέρα της Νίκης στην Ευρώπη, την Ημέρα της Νίκης επί του Φασισμού ή την Ημέρα της Απελευθέρωσης (https://iarex.ru/articles/130039.html?utm_referrer=dzen-blog).


Νέα planδημία Η5Ν1 (πτηνών) ή πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας; Το δίλημμα του deep state και η επιχείρηση ερήμωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. O αντισημιτισμός των Schwab-Gates. Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε. Αίφνης όλοι οι Αριστεροί της συμφοράς έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό της Hamas και των Παλαιστινίων.

Οι οπαδοί της WOKE και της DEI Σέχτας έσπευσαν να πάρουν το μέρος τους. Μήνες τώρα σείονται τα αμερικανικά κολλέγια της elite καθώς οι θαυμαστές των τεμαχιστών της Hamas και των υπολοίπων τρομοκρατικών οργανώσεων- οι οποίοι ακρωτηρίασαν τους αθώους Ισραηλινούς πολίτες την 7η Οκτωβρίου 2023 μ.Χ.-ξερνάνε την αντισημιτική χολή τους στις λεωφόρους του υποτιθέμενου ελεύθερου κόσμου.

Και να που χθες βράδι η πλέον γνωστή φιγούρα του αποπληθυσμού, η masquote του WEF, η αγαπημένη των Klaus Schwab και Bill Gates, η αγαπημένη της elite των ευγονιστών οι οποίοι με αφορμή το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (που έχουν υπό τον έλεγχό τους) έχουν βάλει μπρος τις μηχανές θανάτωσης της κοστοβόρας δυτικής οικογένειας (αυτή ακριβώς είναι ο στόχος) η αγαπημένη του deep state που είναι ο πραγματικός χορηγός, ο χειριστής και ο εντολέας της Hamas,  διαβόητη Greta Thunberg, η masquote του κλίματος, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά υπέρ των μακελάρηδων της Ηamas και του δυτικού κόσμου ως εκπρόσωπος όλου αυτού του αριστερού κουρνιαχτού-προπαγάνδα των χορηγούμενων από την ίδια elite ΜΚΟ.

Και από κάτω τα αλλαλάζοντα κύμβαλα του αντισημιτισμού να χειροκροτούν τον θάνατό τους. Αυτό ακριβώς βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα θύματα της Γενοκτονίας μείωσης του πληθυσμού στο δυτικό κόσμο παίρνουν το μέρος του δυνάστη τους. Δεν είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία αλλά είναι η πρώτη φορά που η μαλθακότητα έχει χτυπήσει ταβάνι και τα θύματα πέφτουν σαν τις μύγες στα δίχτυα της προπαγάνδας του θανάτου τους.

-Δεν τους χρειαζόμαστε και πρέπει να τους κρατάμε απασχολημένους με ναρκωτικά και video games (ώσπου να τους εμβολιάσουμε όλους πολλές-πολλές φορές και να τους ξεπαστρέψουμε…)-, σου το λέει κατάμουτρα ο επιδέξιος σύμβουλος του WEF Υuval Harari.

H Greta Thunberg λοιπόν, η κατ΄εξοχήν masquote της συγκεκριμένης elite η οποία βρίσκει και στη χώρα μας επίδοξους μιμητές-μιμήτριες ανάμεσα στα μέλη της Αθηναικής βλαχοelite, έσπευσε να διαδηλώσει υπέρ της Hamas και των Παλαιστινίων. Έσπευσε να ηγηθεί των κυμβάλων που διαμαρτύρονταν για τη συμμετοχή της Εden Golan στη Eurovision.

Και μαζί της έσπευσαν να συνταχθούν και οι εγχώριοι αριστεροί της συμφοράς-αυτοί οι αγράμματοι του θανάτου τους. Γιατί όμως ο λαός του Ισραήλ αποτελεί στόχο του deep state και της συγκεκριμένης elite; Υπάρχουν λόγοι που γράφονται και λόγοι που δεν γράφονται καθώς οφείλει ο καθένας εκεί έξω να αναζητήσει την αλήθεια αντί να σπαταλάει την ζωή που του εδόθη σε μία διαρκή αποχαύνωση.

Το Ισραήλ αποτελεί τις Θερμοπύλες του δυτικού κόσμου απέναντι στις ορδές του Ισλάμ τις οποίες χρησιμοποιεί το deep state για την αντικατάσταση του πληθυσμού. Επιχείρησε να το πράξει και στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου καθώς στην διάρκεια της συνάντησης του Μεγάλου Μουφτή της Ιερουσαλήμ Haj Amin al-Husseini με τον Adolf Hitler στις 28 Νοεμβρίου 1.941 μ.Χ. η εξάλειψη των Εβραίων βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ο Μεγάλος Μουφτής ξεκίνησε ευχαριστώντας τον Fuhrer για τη μεγάλη τιμή που του έκανε με την υποδοχή του. Ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να μεταφέρει στον Fuhrer του Μείζονος Γερμανικού Ράιχ, τον οποίο θαύμαζε ολόκληρος ο Αραβικός κόσμος, τις ευχαριστίες του για τη συμπάθεια που έδειχνε πάντα για τον αραβικό και ιδιαίτερα τον Παλαιστινιακό σκοπό, και στην οποία είχε δώσει ξεκάθαρα έκφραση στις δημόσιες ομιλίες του.

Οι Αραβικές χώρες ήταν ακράδαντα πεπεισμένες ότι η Γερμανία θα κέρδιζε τον πόλεμο και ότι τότε η Αραβική υπόθεση θα ευημερούσε. Οι Άραβες ήταν οι φυσικοί φίλοι της Γερμανίας γιατί είχαν τους ίδιους εχθρούς με την Γερμανία, δηλαδή τους Άγγλους, τους Εβραίους και τους Κομμουνιστές.

Ως εκ τούτου, ήταν έτοιμοι να συνεργαστούν με την Γερμανία με όλη τους την καρδιά και ήταν έτοιμοι να συμμετάσχουν στον πόλεμο, όχι μόνο αρνητικά με τη διάπραξη πράξεων δολιοφθοράς και την υποκίνηση επαναστάσεων, αλλά και θετικά με τη συγκρότηση μιας Αραβικής Λεγεώνας.

Οι Άραβες θα μπορούσαν να είναι πιο χρήσιμοι για την Γερμανία ως σύμμαχοι απ’ ό,τι θα μπορούσε να είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, τόσο για γεωγραφικούς λόγους όσο και λόγω του μίσους για τους Άγγλους και τους Εβραίους.

Επιπλέον, είχαν στενές σχέσεις με όλα τα μουσουλμανικά έθνη, οι οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για λογαριασμό της κοινής υπόθεσης. Η Αραβική Λεγεώνα θα ήταν πολύ εύκολο να αναπτυχθεί.

Μια έκκληση του Μουφτή προς τις αραβικές χώρες και τους πιστούς Αραβικής, Αλγερινής, τυνησιακής και μαροκινής υπηκοότητας στην Γερμανία θα παρήγαγε μεγάλο αριθμό εθελοντών πρόθυμων να πολεμήσουν. Για τη νίκη της Γερμανίας ο Αραβικός κόσμος ήταν ακράδαντα πεπεισμένος, όχι μόνο επειδή το Ράιχ διέθετε μεγάλο στρατό, “γενναίους στρατιώτες και στρατιωτικούς ηγέτες ιδιοφυΐας”, αλλά και επειδή ο Παντοδύναμος δεν μπορούσε ποτέ να αποδώσει τη νίκη σε έναν άδικο σκοπό.

Στη συνέχεια, ο Μουφτής ανέφερε την επιστολή που είχε λάβει από την Γερμανία, η οποία ανέφερε ότι η Γερμανία δεν κρατούσε αραβικά εδάφη και κατανοούσε και αναγνώριζε τις φιλοδοξίες των Αράβων για ανεξαρτησία και ελευθερία, όπως ακριβώς υποστήριζε την εξάλειψη της εβραϊκής εθνικής εστίας.

Μια δημόσια δήλωση με αυτή την έννοια θα ήταν πολύ χρήσιμη για την προπαγανδιστική της επίδραση στους Αραβικούς λαούς αυτή την στιγμή. Θα ξεσήκωσε τους Άραβες από τον στιγμιαίο λήθαργο και θα τους έδινε νέο κουράγιο.

Θα διευκόλυνε επίσης το έργο του Μουφτή να οργανώνει κρυφά τους Άραβες ενάντια στη στιγμή που θα μπορούσαν να χτυπήσουν. Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να δώσει τη διαβεβαίωση ότι οι Άραβες με αυστηρή πειθαρχία θα περίμεναν υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή και θα χτυπούσαν μόνο κατόπιν εντολής του Βερολίνου.

ΧΙΤΛΕΡ> Ο Fuhrer απάντησε ότι η θεμελιώδης στάση της Γερμανίας σε αυτά τα ζητήματα, όπως είχε ήδη δηλώσει ο ίδιος ο Μουφτής, ήταν σαφής. Η Γερμανία τάχθηκε υπέρ του ασυμβίβαστου πολέμου κατά των Εβραίων. Αυτό περιελάμβανε φυσικά την ενεργό αντίθεση στο εβραϊκό εθνικό σπίτι στην Παλαιστίνη, που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα κέντρο, υπό τη μορφή κράτους, για την άσκηση καταστροφικής επιρροής από τα εβραϊκά συμφέροντα. Η Γερμανία γνώριζε επίσης ότι ο ισχυρισμός ότι οι Εβραίοι εκτελούσαν τα καθήκοντα των οικονομικών πρωτοπόρων στην Παλαιστίνη ήταν ψέμα. Η δουλειά εκεί έγινε μόνο από τους Άραβες, όχι από τους Εβραίους. Η Γερμανία αποφάσισε, βήμα προς βήμα, να ζητήσει από το ένα ευρωπαϊκό έθνος μετά το άλλο να λύσει το Εβραϊκό του πρόβλημα και την κατάλληλη στιγμή να απευθύνει παρόμοια έκκληση και σε μη Ευρωπαϊκά έθνη.

Η Γερμανία βρισκόταν αυτή την στιγμή σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου με δύο ακροπόλεις της Εβραϊκής εξουσίας: την Μεγάλη Βρετανία και τη Σοβιετική Ρωσία. Θεωρητικά υπήρχε διαφορά μεταξύ του καπιταλισμού της Αγγλίας και του κομμουνισμού της Σοβιετικής Ρωσίας. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι Εβραίοι και στις δύο χώρες επιδίωκαν έναν κοινό στόχο. Αυτός ήταν ο αποφασιστικός αγώνας.

Στο πολιτικό επίπεδο, παρουσιάστηκε κυρίως ως σύγκρουση μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας, αλλά ιδεολογικά ήταν μια μάχη μεταξύ του εθνικοσοσιαλισμού και των Εβραίων. Ήταν αυτονόητο ότι η Γερμανία θα παρείχε θετική και πρακτική βοήθεια στους Άραβες που συμμετείχαν στον ίδιο αγώνα, επειδή οι πλατωνικές υποσχέσεις ήταν άχρηστες σε έναν πόλεμο επιβίωσης ή καταστροφής στον οποίο οι Εβραίοι μπορούσαν να κινητοποιήσουν όλη την δύναμη της Αγγλίας για τους σκοπούς τους.

Η βοήθεια προς τους Άραβες θα έπρεπε να είναι υλική βοήθεια. Το πόσο μικρή βοήθεια ήταν μόνο οι συμπάθειες σε μια τέτοια μάχη είχε καταδειχθεί ξεκάθαρα από την επιχείρηση στο Ιράκ, όπου οι συνθήκες δεν επέτρεψαν την παροχή πραγματικά αποτελεσματικής, πρακτικής βοήθειας. Παρ’ όλες τις συμπάθειες, η γερμανική βοήθεια δεν ήταν επαρκής και το Ιράκ κατακτήθηκε από τη δύναμη της Βρετανίας, δηλαδή του φύλακα των Εβραίων.

Ο Μουφτής δεν μπορούσε παρά να γνωρίζει, ωστόσο, ότι το αποτέλεσμα του αγώνα που διεξάγεται αυτή την στιγμή θα έκρινε επίσης τη μοίρα του αραβικού κόσμου. Ο Fuhrer λοιπόν έπρεπε να σκέφτεται και να μιλά ψύχραιμα και εσκεμμένα, ως λογικός άνθρωπος και πρωτίστως ως στρατιώτης, ως αρχηγός των γερμανικών και των συμμαχικών στρατών. Θα έπρεπε να γίνουν ό,τι είναι φυσικό για να βοηθήσουμε σε αυτήν την τιτάνια μάχη για τον κοινό σκοπό, και συνεπώς και για τους Άραβες. Οτιδήποτε, ωστόσο, μπορεί να συμβάλει στην αποδυνάμωση της στρατιωτικής κατάστασης πρέπει να παραμεριστεί, όσο αντιδημοφιλής και αν είναι αυτή η κίνηση.

Στη συνέχεια, ο Fuhrer έκανε την ακόλουθη δήλωση στον Μουφτή, ζητώντας του να τη κλειδώσει στα βάθη της καρδιάς του:

1. Αυτός (ο Fuhrer) θα συνέχιζε την μάχη για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ιουδαιοκομμουνιστικής αυτοκρατορίας στην Ευρώπη.

2. Κάποια στιγμή που ήταν αδύνατο να οριστεί ακριβώς σήμερα αλλά που εν πάση περιπτώσει δεν ήταν μακρινή, οι γερμανικοί στρατοί θα έφταναν στην πορεία αυτού του αγώνα στη νότια έξοδο από τον Καύκασο.

3. Μόλις συνέβαινε αυτό, ο Fuhrer από μόνος του θα έδινε στον Αραβικό κόσμο την διαβεβαίωση ότι η ώρα της απελευθέρωσής του είχε φτάσει. Ο στόχος της Γερμανίας θα ήταν τότε αποκλειστικά η καταστροφή του Εβραϊκού στοιχείου που κατοικεί στην αραβική σφαίρα υπό την προστασία της Βρετανικής ισχύος. Εκείνη την ώρα ο Μουφτής θα ήταν ο πιο έγκυρος εκπρόσωπος του αραβικού κόσμου.

Τότε θα ήταν καθήκον του να ξεκινήσει τις Αραβικές επιχειρήσεις, τις οποίες είχε προετοιμάσει κρυφά. Όταν έφτασε εκείνη η ώρα, η Γερμανία θα μπορούσε επίσης να αδιαφορήσει για την Γαλλική αντίδραση σε μια τέτοια δήλωση.

Μόλις η Γερμανία είχε καταφέρει να ανοίξει το δρόμο προς το Ιράν και το Ιράκ μέσω του Rostov θα ήταν επίσης η αρχή του τέλους της Βρετανικής Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας. Αυτός (ο Fuhrer ) ήλπιζε ότι το επόμενο έτος θα το έκανε δυνατό για την Γερμανία να ανοίξει την πύλη του Καυκάσου στην Μέση Ανατολή.

Για το καλό του κοινού τους σκοπού, θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί η αραβική διακήρυξη για μερικούς ακόμη μήνες παρά αν η Γερμανία δημιουργούσε δυσκολίες στον εαυτό της χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τους Άραβες.

Αυτός (ο Fuhrer) εκτίμησε πλήρως την προθυμία των Αράβων για μια δημόσια δήλωση του είδους που ζητούσε ο Μεγάλος Μουφτής. Θα τον παρακαλούσε όμως να σκεφτεί ότι ο ίδιος (ο Fuhrer) ήταν ο Αρχηγός του Κράτους του Γερμανικού Ράιχ για πέντε ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία δεν μπόρεσε να κάνει στην πατρίδα του την ανακοίνωση της απελευθέρωσής του. Έπρεπε να περιμένει με αυτό μέχρι να γίνει η ανακοίνωση με βάση μια κατάσταση που προκλήθηκε από τη δύναμη των όπλων που είχε πραγματοποιηθεί το Anschluss.

Την στιγμή που τα τμήματα αρμάτων μάχης και οι αεροπορικές μοίρες της Γερμανίας είχαν κάνει την εμφάνισή τους νότια του Καυκάσου, η δημόσια έκκληση που ζήτησε ο Μεγάλος Μουφτής θα μπορούσε να φθάσει στον Αραβικό κόσμο.

ΜΕΓΑΣ ΜΟΥΦΤΗΣ>Ο Μεγάλος Μουφτής απάντησε ότι ήταν η άποψή του ότι όλα θα γίνονταν όπως ακριβώς είχε υποδείξει ο Fuhrer. Ήταν πλήρως καθησυχασμένος και ικανοποιημένος από τα λόγια που είχε ακούσει από τον αρχηγό του Γερμανικού κράτους. Ρώτησε, ωστόσο, εάν δεν θα ήταν δυνατό, τουλάχιστον κρυφά, να συνάψουμε μια συμφωνία με την Γερμανία όπως αυτή που μόλις είχε περιγράψει για τον Fuhrer.

ΧΙΤΛΕΡ>Ο Fuhrer απάντησε ότι μόλις τώρα είχε δώσει στον Μεγάλο Μουφτή ακριβώς αυτή την εμπιστευτική δήλωση. ΜΕΓΑΣ ΜΟΥΦΤΗΣ>Ο Μεγάλος Μουφτής τον ευχαρίστησε γι’ αυτό και δήλωσε εν κατακλείδι ότι έπαιρνε την άδεια του από τον Fuhrer με απόλυτη εμπιστοσύνη και με επανειλημμένες ευχαριστίες για το ενδιαφέρον που έδειξε για την Αραβική υπόθεση.

Επιστροφή στο σήμερα. Το deep state επιχειρεί απεγνωσμένα την δήθεν «επανεκλογή» του Biden o οποίος παρότι βρίσκεται σε κατάσταση ξεχαρβαλωμένης φλορέτας ή ζουνταπ εξακολουθεί να αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την Ατζέντα (αποπληθυσμού) 2030 μ.Χ. Καθώς ο Biden αισθάνεται την απειλή τόσο του Trump όσο και του RFK Jr. το deep state εξετάζει τις επιλογές του.

Δύο από αυτές είναι η εκτόξευση νέας planδημίας και συγκεκριμένη της Νόσου των Πτηνών Η5Ν1 και η άλλη είναι ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος. Υπάρχουν και πιο ακραία σενάρια όπως το “κατέβασμα” του διαδικτύου, το σαμποτάζ στη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ένας τρομακτικός σεισμός, ένα οδυνηρό κούρεμα καταθέσεων.

 Ακόμη κι εκλεγεί ο Trump η προσωπικότητα του οποίου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το deep state θα επιχειρήσει να τον ελέγξει. Τα εξεταζόμενα σενάρια “δείχνουν” ένα δυστοπικό μέλλον εκτός κι εάν οι βρεφοποιημένοι πολίτες αφυπνισθούν.

Ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας μπαίνει πλέον με ισχυρές πιθανότητες στο τραπέζι καθώς οι πολίτες πολύ δύσκολα θα εξαναγκασθούν να λάβουν νέα εμβόλια ευθανασίας-εκεί έξω πάνω από 20 εκατομμύρια εμβολιασθέντες έχουν χάσει τη ζωή τους στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19. Kαθώς λοιπόν το deep state δεν έχει πολλές επιλογές η αιφνίδια κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Και ο πόλεμος.

Είναι επίσης ιδανικές οι συνθήκες καθώς το εγχώριο πολτικό προσωπικό στο σύνολό του είναι πλήρως υποταγμένο στα κελεύσματα της Ατζέντας 2030 μ.Χ. έχοντας δώσει όρκους πίστης σε αυτή με εργαστηριακά συμβάντα Μαύρου Κύκνου (Black Swan)-ανθρωποθυσίες όπως συνέβη στο Μάτι, στα Τέμπη, στο Θεσσαλικό Κάμπο, στις φωτιές της Εύβοιας, της Αλεξανδρούπολης κλπ. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου-παρότι παγκοσμίως υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια αντίστασης-είναι παραδομένη στις ορέξεις των ευγονιστών της συγκεκριμένης elite.

Και μια και μιλάμε για την μην εκλεγμένη elite η οποία πιστεύει ότι της ανήκει ο κόσμος μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ για τη συνεργασία του πατρός Klaus με τον Hitler καθώς και τις προφητείες του Dr. Schwab για εργαστηριακά ιστορικά γεγονότα που επρόκειτο να συμβούν ένα από αυτά και η planδημία COVID-19. Όσο για την masquote της Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμου Greta Thunberg και το μίσος της για τον λαό του Ισραήλ σας θυμίζουμε προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις μας, οι οποίες ακολουθούν>

H ακτιβίστρια του κλίματος και εκλεκτή προσκεκλημένη των συνόδων του WEF στο Davos, Greta Thunberg προκαλεί πλέον αλγεινή εντύπωση στο λαό του Ισραήλ μετά τις δηλώσεις της υπέρ της Γάζας και την προσπάθειάς της να συμψηφίσει τους Ισραηλινούς- θύματα του Ολοκαυτώματος των Ναζί της Hamas, με τους δράστες. Η Thunberg εκτός των άλλων ενέκρινε ένα σχόλιο που έλεγε ότι διαπράττεται «γενοκτονία» στην Γάζα.

Σε αντίδραση, ο Arye Sharuz Shalicar, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, είπε στο POLITICO: «Όποιος ταυτίζεται με την Greta με οποιονδήποτε τρόπο στο μέλλον, κατά την άποψή μου, είναι υποστηρικτής του τρόμου-whoever identifies with Greta in any way in the future, in my view, is a terror supporter».

Στο μεταξύ το Ισραήλ αφαιρεί την Greta Thunberg από το σχολικό πρόγραμμα σπουδών μετά τα Anti-Israel Post της-μεταδίδουν οι Jerusalem Post, oι Τimes of Israel, το Politico και πολλά άλλα ΜΜΕ. Περισσότεροι από 100 υπογραφές συμπεριλήφθηκαν σε ανοιχτή επιστολή που στάλθηκε στη Thunberg και αρκετοί ακτιβιστές απάντησαν επίσης απευθείας στο X.

Το υπουργείο Εκπαίδευσης δήλωσε ότι θα αφαιρέσει οποιαδήποτε αναφορά στην ακτιβιστή του κλίματος Greta Thunberg αφού δημοσίευσε μια θέση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που κρατούσε ένα αντι-Ισραήλ πλακάτ που έγραφε “Stand With Gaza”.

“Η Hamas είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία 1.400 αθώων Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των γυναικών και των ηλικιωμένων, και έχει απαγάγει πάνω από 200 άτομα στην Γάζα”, ανέφερε το υπουργείο. “Αυτή η στάση την αποκλείει από το να είναι εκπαιδευτικό και ηθικό πρότυπο και δεν είναι πλέον επιλέξιμη να χρησιμεύσει ως έμπνευση και εκπαίδευηση για τους Ισραηλινούς φοιτητές”.

Οι περιβαλλοντικοί ηγέτες έγραψαν στην επιστολή ότι ήταν «βαθιά πληγωμένοι, συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι από τα tweets και τις θέσεις σας σχετικά με την Γάζα» και ότι η Thunberg θα έπρεπε να «κοιτάξει και πάλι τις φρικαλεότητες της Hamas».

“Η Greta Thunberg είναι ο πιο γνωστός ακτιβιστής του κλίματος στον κόσμο σήμερα”, απάντησε ο Adam Teva V’din. “Η Greta Thunberg εξέφρασε μια μονόπλευρη και ασυνεπή στάση, αγνοώντας εντελώς τις σκληρές πράξεις που υπέστησαν οι Ισραηλινοί πολίτες και την απαγωγή εκατοντάδων ανθρώπων.

“Λόγω της θέσης της, όταν η Greta απευθύνεται σε ένα διαφορετικό θέμα επιφανειακά και αποτρεπτικά, αναπόφευκτα αποδυναμώνει την εγκυρότητα των θέσεων που σχετίζονται με το κλίμα”, συνέχισε η δήλωση. “Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα θα μπορούσαν να πιστεύουν ότι η ρηχότητα που έδειχνε στο άλλο ζήτημα θα μπορούσε να αμφισβητήσει τη σοβαρότητα και το βάθος του κλιματικού ακτιβισμού της.

Εκείνοι με κεκτημένα συμφέροντα θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτό για να απεικονίσουν τους ακτιβιστές του κλίματος ως αθόρυβους και στερούνται βάθους. Ακόμη και χωρίς να αντιμετωπίσουμε τις ηθικές συνέπειες που αγνοούσε, η Greta δεν αποτελεί πλέον πρότυπο για εμάς στο πλαίσιο αλλαγής του κλίματος. Έχουμε πολλά άλλα στοιχεία για να αναζητήσουμε ».

Η Ισραηλινή απάντηση. Σε video που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ εμφανίζεται η Greta Thunberg να παραδίδει την γνωστή ομιλία της στο ακροατήριο του Davos καταδικάζοντας τους ηγέτες του κόσμου οι οποίοι δεν κάνουν αρκετά για να καταπολεμήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ωστόσο, παράλληλα με τα λόγια της εμφανίζονται εικόνες των θυμάτων πολέμου από την σφαγή και τις φρικαλεότητες της Hamas. Μέσα από το video αναδύεται η χαρακτηριστική υποκρισία που της ακτιβίστριας του κλίματος.

(The video was produced by “Israel’s Story,” which works to tell Israel’s story to the world). Στα προηγούμενα σχετικά επεισόδια>Η ακτιβίστρια για το κλίμα Greta Thunberg στο πλευρό της Hamas; H ίδια δημοσίευσε και στη συνέχεια διέγραψε μια φιλοπαλαιστινιακή ανάρτηση στο X μετά από αντιδράσεις.

-Δεν το γνώριζα εντελώς… Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η 20χρονη Σουηδή ακτιβίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και τριών άλλων ακτιβιστών που είχε διαγραφεί έκτοτε με ταμπέλες που έγραφαν «Ελεύθερη Παλαιστίνη», «Κλιματική Δικαιοσύνη τώρα», «Αυτός ο Εβραίος στέκεται με την Παλαιστίνη» και «Σταθείτε Με την Γάζα».

Η φωτογραφία περιελάμβανε ένα μπλε χταπόδι που είχε συνοφρυωμένο πρόσωπο και καθόταν στα πόδια ενός από τους ακτιβιστές. “Σήμερα στεκόμαστε σε ένδειξη αλληλεγγύης με την Παλαιστίνη και την Γάζα. Ο κόσμος πρέπει να μιλήσει και να καλέσει για άμεση κατάπαυση του πυρός, δικαιοσύνη και ελευθερία για τους Παλαιστίνιους και όλους τους αμάχους που έχουν πληγεί”, έγραψε στην ανάρτηση.

Λίγες στιγμές αργότερα, η Thunberg το διέγραψε και μοιράστηκε μια σχεδόν πανομοιότυπη φωτογραφία – τα ίδια τέσσερα άτομα που κρατούν τα ίδια τέσσερα σημάδια – αυτή την φορά με το λούτρινο ζώο που κόπηκε από την φωτογραφία.

«Έχω καταλάβει ότι το λούτρινο ζώο που παρουσιάστηκε στην προηγούμενη ανάρτησή μου μπορεί να ερμηνευτεί ως σύμβολο αντισημιτισμού, τον οποίο αγνοούσα εντελώς», έγραψε σε συνοδευτική ανάρτηση. «Το παιχνίδι στην εικόνα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συχνά από αυτιστικά άτομα ως τρόπο επικοινωνίας των συναισθημάτων».

The Wall Street Journal> Η εμμονή με την αλλαγή του κλίματος είναι μια πραγματική ψυχική διαταραχή. The Wall Street Journal was founded in July 1889. Ever since, the Journal has led the way in chronicling the rise of industries in America and around the world. In no other period of human history has the planet witnessed changes so dramatic or swift. The Journal has covered the births and deaths of tens of thousands of companies; the creation of new industries such as autos, aerospace, oil and entertainment; two world wars and numerous other conflicts; profound advances in science and technology; revolutionary social movements; the rise of consumer economies in the U.S. and abroad; and the fitful march of globalization.

Η Wall Street Journal ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1.889 μ.Χ. Έκτοτε, η εφημερίδα έχει πρωτοστατήσει στην καταγραφή της ανόδου των βιομηχανιών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Σε καμία άλλη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας ο πλανήτης δεν γνώρισε αλλαγές τόσο δραματικές ή γρήγορες.

Η Journal έχει καλύψει τις γεννήσεις και τους θανάτους δεκάδων χιλιάδων εταιρειών, τη δημιουργία νέων βιομηχανιών όπως τα αυτοκίνητα, η αεροδιαστημική, το πετρέλαιο και η ψυχαγωγία, δύο παγκoσμίους πολέμους και πολλές άλλες συγκρούσεις, βαθιές προόδους στην επιστήμη και την τεχνολογία, επαναστατικά κοινωνικά κινήματα, την άνοδο των καταναλωτικών οικονομιών στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό και την ταραχώδη πορεία της παγκοσμιοποίησης.

Ακριβώς αυτά γράφει η The Wall Street Journal καθώς συστήνεται στους αναγνώστες της. Δεν έχει δλδ ουδεμία σχέση με τα υποπροιόντα των θαλασσοδανεισμένων Ελλήνων εκδοτών και καναλαρχών τα οποία κάθε φορά καλούνται να υπηρετήσουν το αφήγημα που δημιουργεί η εξάρτησή τους.

Το βιτριολικό άρθρο της Αllysia Finley στην ιστορική εφημερίδα των ΗΠΑ έχει τίτλο>Η εμμονή με την αλλαγή του κλίματος είναι μια πραγματική ψυχική διαταραχή. Οι ιστορίες συναγερμού για τον καιρό, όχι για τον ίδιο τον ζεστό αέρα, βρίσκονται πίσω από το άγχος και τον τρόμο της αριστεράς-γράφει στο βιτριολικό άρθρο της στη The Wall Street Journal η Allysia Finley.

Το άρθρο έχει ως εξής>Τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να ξέρετε ότι έξω κάνει ζέστη. «Επείγουσα ανάγκη για την υγεία λόγω θερμότητας»: Σχεδόν οι μισές ΗΠΑ κινδυνεύουν», ανέφερε το CNN την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι θερμοκρασίες ανέβηκαν πάνω από τους 90 degrees σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Αν τα κύματα καύσωνα ήταν τόσο θανατηφόρα όσο διακηρύσσει ο Τύπος, ο Homo sapiens δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χιλιάδες χρόνια χωρίς κλιματισμό. Ωστόσο, εδώ ήταν. Οι άνθρωποι έχουν δείξει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και προσαρμογή — τουλάχιστον μέχρι τη σύγχρονη εποχή, όταν η μισή κοινωνία έχασε την ψυχραιμία της λόγω της κλιματικής αλλαγής.

«Οι ακραίες θερμοκρασίες βλάπτουν την ψυχική μας υγεία», προειδοποιεί πρόσφατος τίτλος του Bloomberg. Προφανώς κάθε κοινωνικό πρόβλημα κάτω από τον ήλιο αποδίδεται πλέον στην κλιματική αλλαγή. Αλλά είναι ανησυχητικές ιστορίες για κακές καιρικές συνθήκες που τροφοδοτούν ψυχικές διαταραχές αντάξιες του DSM-5 – όχι ο ίδιος ο ζεστός αέρας του καλοκαιριού.

Το άρθρο του Bloomberg παραθέτει μια μετα-ανάλυση του Ιουλίου στο ιατρικό περιοδικό Lancet, η οποία βρήκε μια αδύναμη σχέση μεταξύ υψηλότερων θερμοκρασιών και αυτοκτονιών και ψυχικών ασθενειών. Ωστόσο, η μελέτη θεωρεί τα συλλογικά στοιχεία «χαμηλής βεβαιότητας» λόγω ασυνεπών ευρημάτων, μεθοδολογιών, μετρούμενων μεταβλητών και ορισμών.

Οι συγγραφείς σημειώνουν επίσης ότι «η κλιματική αλλαγή μπορεί να μην αυξάνει απαραίτητα προβλήματα ψυχικής υγείας, επειδή οι άνθρωποι μπορεί να προσαρμοστούν με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα μπορούσαν να γίνουν φυσιολογικές και να μην θεωρηθούν ανώμαλες ή ακραίες».

Λοιπόν ναι. Προτού τα μέσα ενημέρωσης αρχίσουν να αναφέρουν υποτιθέμενες καταγραφές θερμοκρασίας – τα επιστημονικά στοιχεία για τα οποία είναι επίσης αδύναμα – τα κύματα καύσωνα αντιμετωπίζονταν ως φυσιολογικό μέρος του καλοκαιριού. Άβολο, αλλά μεταφορικά τίποτα να ιδρώνεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πέρυσι, η ίδια η «συνειδητοποίηση της κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων και των επιπτώσεών τους» μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των τεταμένων κοινωνικών σχέσεων, άγχους, κατάθλιψης, βίας από στενούς συντρόφους, αβοηθησίας. αυτοκτονική συμπεριφορά και κατάχρηση αλκοόλ και ουσιών.

Μια μελέτη το 2021 σε νέους 16 έως 25 ετών σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, ανέφερε ότι το 59% ανησυχούσε πολύ ή εξαιρετικά για την κλιματική αλλαγή και το 84% ανησυχούσε τουλάχιστον μέτρια. Το 45% ισχυρίστηκαν ότι ήταν τόσο ανήσυχοι που δυσκολεύονταν να λειτουργήσουν σε καθημερινή βάση, ο ορισμός της αγχώδους διαταραχής.

«Πρώτον και κύριον, είναι επιτακτική ανάγκη οι ενήλικες να κατανοήσουν ότι το άγχος του κλίματος των νέων (επίσης αναφέρεται ως οικολογικό άγχος, σολασταλγία, οικολογική ενοχή ή οικολογική θλίψη) είναι μια συναισθηματικά και γνωστικά λειτουργική απάντηση σε πραγματικές υπαρξιακές απειλές», ένα άρθρο της 10ης Μαΐου στο περιοδικό Nature και εξηγούσε «Αν και τα αισθήματα αδυναμίας, θλίψης και φόβου μπορεί να είναι βαθιά αναστατωτικά—ιδιαίτερα για νέους που δεν είναι συνηθισμένοι στο βάθος και την πολυπλοκότητα τέτοιων συναισθημάτων—είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτή η απάντηση είναι λογική». Ένας πιο εύστοχος όρος για τέτοιο φόβο είναι η κλιματική υποχονδρία.

Το περιοδικό New Yorker νωρίτερα αυτό το μήνα δημοσίευσε ένα άρθρο 4.400 λέξεων με τίτλο «What to Do With Climate Emotions» από την Jia Tolentino, μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια τέτοια νεύρωση. «Μπορεί να είναι αδύνατο να εξετάσουμε σοβαρά την πραγματικότητα της κλιματικής αλλαγής για περισσότερο από ενενήντα δευτερόλεπτα χωρίς να νιώθουμε κατάθλιψη, θυμό, ενοχές, θλίψη ή απλά παράφρονες», γράφει η κ. Tolentino.

«Πριν από μερικά χρόνια, διαβάζοντας μια αναφορά για το κλίμα στο τηλέφωνό μου τις πρώτες πρωινές ώρες, μπήκα σε μια τυπική συναισθηματική σπείρα σκεπτόμενη τα πάντα», θυμάται. «Είχαμε επίσης πρόσφατα ένα μωρό, του οποίου το αποτύπωμα άνθρακα πιθανότατα ξεπερνούσε ήδη αυτό ολόκληρων χωριών στο Burundi. Έπαιζα με τις καταναλωτικές μου επιθυμίες».

Η κ. Tolentino συνεχίζει να περιγράφει πώς οι κλιματοθεραπευτές μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς να αντεπεξέλθουν. «Ο στόχος δεν είναι να επιλύσετε το ενοχλητικό συναίσθημα και να το αφήσετε μακριά», αλλά, όπως τη συμβουλεύει μια θεραπεύτρια, «να στοχεύσετε σε μια μέση λύση βιώσιμης δυσφορίας». Ακόμη και η απόγνωση της αριστεράς του κλίματος πρέπει να είναι «βιώσιμη».

Δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσετε ότι οι σημερινές νιφάδες χιονιού θεωρούν τον ζεστό καιρό ανώμαλο, παρόμοιο με το πώς αντιλαμβάνονται τα φυσιολογικά συναισθήματα όπως το άγχος ή την λύπη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό για το άγχος του κλίματος, παρά τους ισχυρισμούς της αριστεράς για το αντίθετο.

Οι προοδευτικοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν ακόμη και την κλιματική αλλαγή για να εκτοπίσουν τα άλλα άγχη τους – για παράδειγμα, σχετικά με την απόκτηση παιδιών. Ένας ρεπόρτερ ψυχικής υγείας για το Vox έγραψε πρόσφατα για το κλιματικό στρες και πώς «μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ακόμη και το υπαρξιακό ερώτημα εάν θα κάνουν παιδιά λόγω του ανθρώπινου φόρου στους πόρους του πλανήτη».

Η μετατόπιση είναι ένας μη προσαρμοστικός μηχανισμός με τον οποίο οι άνθρωποι ανακατευθύνουν αρνητικά συναισθήματα από το ένα πράγμα στο άλλο. Οι υποχόνδριοι του κλίματος αξίζουν να αντιμετωπίζονται με συμπόνια, όπως οποιοσδήποτε πάσχει από ψυχική ασθένεια. Δεν πρέπει, ωστόσο, να περιμένουν από όλους τους άλλους να ενεργοποιήσουν τις νευρώσεις τους (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/plan-51-deep-state-o-schwab-gates.html).


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΥΣΗ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ FICO - ΕΜΠΛΟΚΗ SOROS ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ. Ο δράστης που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Fico το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5/2024 μ.Χ.) είναι ο 71χρονος ποιητής και μέλος του Φιλοδυτικού Προοδευτικού Κόμματος, Juraj Cintula Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα του δράση της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico ενώ αναδύεται η δυτική εμπλοκή που όπλισε το χέρι του (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_531.html).


Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ! Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

Η απτή πραγματικότητα του φασισμού στην πράξη –όχι ως βρισιά αλλά ως ιστορικό σύστημα– είναι σχεδόν άγνωστη και στη λαϊκή και στην ακαδημαϊκή κουλτούρα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολη την επανεφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος στην εποχή μας

Ο φασισμός έγινε βρισιά στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έκτοτε, το περιεχόμενο του όρου έχει αποστραγγιστεί εντελώς. Δεν είναι πλέον ένα σύστημα πολιτικής οικονομίας αλλά προσβολή.

Αν πάμε μια δεκαετία πίσω πριν από τον πόλεμο, θα βρείτε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Διαβάστε οποιαδήποτε γραπτά της ευγενούς κοινωνίας από το 1.932 μ.Χ. έως το 1.940 μ.Χ. περίπου, και θα βρείτε μια συναίνεση ότι η ελευθερία και η δημοκρατία, μαζί με τον φιλελευθερισμό τύπου Διαφωτισμού του 18ου αιώνα, ήταν εντελώς καταδικασμένες.  Θα έπρεπε να αντικατασταθούν από κάποια εκδοχή αυτού που ονομαζόταν σχεδιασμένη κοινωνία, της οποίας ο φασισμός ήταν μια επιλογή.

Ένα βιβλίο με αυτό το περιεχόμενο, εμφανίστηκε το 1.937 μ.Χ. οπότε και εκδόθηκε από το διάσημο Prentice-Hall, και περιλάμβανε συνεισφορές σκέψεις από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και υψηλού προφίλ επιρροές. Χαιρετίστηκε ιδιαίτερα από όλα τα αξιοσέβαστα βιβλιοπωλεία και μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή.

Όλοι στο βιβλίο εξηγούσαν πώς θα χτιζόταν το μέλλον από τα καλύτερα μυαλά που θα διαχειρίζονταν ολόκληρες οικονομίες και κοινωνίες, με πλήρη ισχύ. Όλη η στέγαση πρέπει να παρέχεται από την κυβέρνηση, για παράδειγμα, και τα τρόφιμα επίσης, αλλά με την συνεργασία ιδιωτικών εταιρειών.

 Αυτή φαίνεται να είναι και μια συναίνεση στο βιβλίο. Ο φασισμός αντιμετωπίστηκε ως νόμιμος δρόμος. Ακόμη και η λέξη ολοκληρωτισμός επικαλέστηκε χωρίς κακομεταχείριση αλλά με σεβασμό. Το βιβλίο έχει κρατήσει την ιστορική του μνήμη φυσικά.

Θα παρατηρήσετε ότι η ενότητα για τα οικονομικά περιλαμβάνει συνεισφορές των Μπενίτο Μουσολίνι και Ιωσήφ Στάλιν. Ναι, οι ιδέες και η πολιτική τους διακυβέρνηση ήταν μέρος της συζήτησης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο. Σε αυτό το δοκίμιο, πιθανότατα γραμμένο από τον καθηγητή Τζιοβάνι Τζεντίλ, Υπουργό Δημόσιας Παιδείας, ο Μουσολίνι έκανε αυτή την συνοπτική δήλωση: «Ο φασισμός αποκαλείται πιο σωστά κορπορατισμός, γιατί είναι η τέλεια συγχώνευση κράτους και εταιρικής εξουσίας».

Όλα αυτά τα επιχειρήματα έγιναν μάλλον ενοχλητικά μετά τον πόλεμο και έτσι ξεχάστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Αλλά η στοργή από την πλευρά πολλών τμημάτων της άρχουσας τάξης των ΗΠΑ για τον φασισμό εξακολουθούσε να υπάρχει. Απλώς πήρε νέα ονόματα.

Ως αποτέλεσμα, το μάθημα του πολέμου, ότι οι ΗΠΑ πρέπει να υπερασπίζονται την ελευθερία πάνω από όλα, ενώ απορρίπτουν πλήρως τον φασισμό ως σύστημα, ενταφιάστηκε σε μεγάλο βαθμό.  Και οι γενιές διδάχθηκαν να θεωρούν τον φασισμό ως τίποτε άλλο, παρά ένα ιδιόρρυθμο και αποτυχημένο σύστημα του παρελθόντος, αφήνοντας την λέξη ως προσβολή να πετάγεται με οποιονδήποτε τρόπο θεωρείται αντιδραστικό ή ντεμοντέ, κάτι που δεν έχει νόημα.

Υπάρχει πολύτιμη βιβλιογραφία για το θέμα και αξίζει να την ερευνήσετε. Ένα βιβλίο που είναι ιδιαίτερα διορατικό είναι το The Vampire Economy του Günter Reimann, ενός χρηματιστή από την Γερμανία που εξιστόρησε τις δραματικές αλλαγές στις βιομηχανικές δομές υπό τους Ναζί.

Σε λίγα χρόνια, από το 1.933 μ.Χ. έως το 1.939 μ.Χ., ένα έθνος επιχειρήσεων και μικρών καταστηματαρχών μετατράπηκε σε ένα ολοκληρωτικό μηχάνημα που κυριαρχούσε στις εταιρείες που κατέστρεψαν την μεσαία τάξη μέχρι και τα καρτέλ των βιομηχανιών που προετοίμαζαν τον πόλεμο.

Το βιβλίο εκδόθηκε το 1.939 μ.Χ., λίγο πριν από την εισβολή στην Πολωνία και την έναρξη του πανευρωπαϊκού πολέμου, και καταφέρνει να μεταφέρει τη ζοφερή πραγματικότητα λίγο πριν ξεσπάσει η κόλαση. Σε μια προσωπική σημείωση, μίλησα με τον συγγραφέα (πραγματικό όνομα: Hans Steinicke) για λίγο πριν πεθάνει, προκειμένου να πάρω την άδεια να δημοσιεύσω το βιβλίο, και έμεινε έκπληκτος που κάποιος νοιαζόταν για αυτό.

«Η διαφθορά στις φασιστικές χώρες προκύπτει αναπόφευκτα από την αντιστροφή των ρόλων του καπιταλιστή και του κράτους ως χειριστές της οικονομικής εξουσίας», έγραψε ο Reimann. Οι Ναζί δεν ήταν εχθρικοί προς τις επιχειρήσεις στο σύνολό τους, αλλά αντιτάχθηκαν μόνο στις παραδοσιακές, ανεξάρτητες, οικογενειακές, μικρές επιχειρήσεις που δεν πρόσφεραν τίποτα για τους σκοπούς της οικοδόμησης του έθνους και του πολεμικού σχεδιασμού.

 Το κρίσιμο εργαλείο για να συμβεί αυτό ήταν η καθιέρωση του Ναζιστικού Κόμματος ως του κεντρικού ρυθμιστή όλων των επιχειρήσεων.  Οι μεγάλες επιχειρήσεις είχαν τους πόρους για να συμμορφωθούν και τα μέσα για να αναπτύξουν καλές σχέσεις με τους πολιτικούς κυρίους, ενώ οι υποκεφαλαιοποιημένες μικρές επιχειρήσεις συμπιέστηκαν σε σημείο εξαφάνισης. Θα μπορούσατε να ιδρύσετε μέχρι και τράπεζα σύμφωνα με τους ναζιστικούς κανόνες, αρκεί να βάζατε τα πράγματα σε μια σειρά: το καθεστώς πριν και πάνω από τους πελάτες.

«Οι περισσότεροι επιχειρηματίες σε μια ολοκληρωτική οικονομία αισθάνονται πιο ασφαλείς αν έχουν προστάτη την κρατική ή κομματική γραφειοκρατία», γράφει ο Reimann. «Πληρώνουν για την προστασία τους όπως έκαναν και οι ανήμποροι αγρότες των φεουδαρχικών εποχών. Είναι εγγενές στην παρούσα διάταξη των δυνάμεων, ωστόσο, ότι ο αξιωματούχος είναι συχνά αρκετά ανεξάρτητος και ισχυρός ώστε να πάρει τα χρήματα, και να παρέχει καμία προστασία».

Έγραψε για «την παρακμή και την καταστροφή του πραγματικά ανεξάρτητου επιχειρηματία, ο οποίος ήταν ο κύριος της επιχείρησής του και ασκούσε τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας του. Αυτός ο τύπος καπιταλιστή εξαφανίζεται αλλά ένας άλλος τύπος ευημερεί.

Εμπλουτίζεται μέσω των κομματικών δεσμών του. Ο ίδιος είναι μέλος του Κόμματος αφοσιωμένο στον Φύρερ, ευνοούμενος από την γραφειοκρατία, εδραιωμένος λόγω οικογενειακών δεσμών και πολιτικών δεσμών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πλούτος αυτών των καπιταλιστών του Κόμματος έχει δημιουργηθεί μέσω της άσκησης γυμνής εξουσίας του Κόμματος. Είναι προς όφελος αυτών των καπιταλιστών να ενισχύσουν το Κόμμα που τους ενίσχυσε.  Παρεμπιπτόντως, συμβαίνει μερικές φορές να γίνονται τόσο ισχυροί που να αποτελούν κίνδυνο για το σύστημα, οπότε και εκκαθαρίζονται».

Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για ανεξάρτητους επιχειρηματίες του Τύπου και διανομείς εφημερίδων. Η σταδιακή χρεοκοπία τους χρησίμευσε στην αποτελεσματική εθνικοποίηση όλων των επιζώντων μέσων ενημέρωσης που γνώριζαν ότι ήταν προς το συμφέρον τους να επαναλάβουν τις προτεραιότητες του Ναζιστικού Κόμματος.

Ο Reimann έγραψε: «Το λογικό αποτέλεσμα ενός φασιστικού συστήματος είναι ότι όλες οι εφημερίδες, οι ειδησεογραφικές υπηρεσίες και τα περιοδικά γίνονται λίγο πολύ άμεσα όργανα του φασιστικού κόμματος και του κράτους.

 Είναι κυβερνητικοί θεσμοί πάνω στους οποίους μεμονωμένοι καπιταλιστές δεν έχουν κανέναν έλεγχο και πολύ μικρή επιρροή εκτός από το ότι είναι πιστοί υποστηρικτές ή μέλη του παντοδύναμου κόμματος». «Υπό τον φασισμό ή οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς, ένας συντάκτης δεν μπορεί πλέον να ενεργεί ανεξάρτητα», έγραψε ο Reimann. «Οι απόψεις είναι επικίνδυνες.

Πρέπει να είναι πρόθυμος να τυπώσει οποιαδήποτε «είδηση» εκδίδεται από κρατικές υπηρεσίες προπαγάνδας, ακόμη και όταν γνωρίζει ότι είναι εντελώς αντίθετη με τα γεγονότα, και πρέπει να αποσιωπήσει πραγματικές ειδήσεις που αντανακλούν τη σοφία του ηγέτη.  Τα συντακτικά του μπορεί να διαφέρουν από αυτά μιας άλλης εφημερίδας μόνο στο βαθμό που εκφράζει την ίδια ιδέα σε διαφορετική γλώσσα.

Δεν έχει επιλογή μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, γιατί είναι απλώς ένας κρατικός αξιωματούχος για τον οποίο η «αλήθεια» και η «ειλικρίνεια» δεν υπάρχουν ως ηθικό πρόβλημα, αλλά ταυτίζονται με τα συμφέροντα του Κόμματος».

Ένα χαρακτηριστικό της πολιτικής αυτής, περιελάμβανε επιθετικούς ελέγχους τιμών. Δεν εργάστηκαν για να καταστείλουν τον πληθωρισμό, αλλά ήταν πολιτικά χρήσιμοι με άλλους τρόπους. «Υπό τέτοιες συνθήκες, σχεδόν κάθε επιχειρηματίας γίνεται αναγκαστικά ένας πιθανός εγκληματίας στα μάτια της κυβέρνησης», έγραψε ο Reimann. «Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κατασκευαστής ή καταστηματάρχης που, ηθελημένα ή ακούσια, δεν έχει παραβιάσει ένα από τα διατάγματα περί τιμών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της εξουσίας του κράτους. Από την άλλη πλευρά, κάνει επίσης τις κρατικές αρχές να φοβούνται περισσότερο, γιατί κανένας επιχειρηματίας δεν γνωρίζει πότε μπορεί να τιμωρηθεί αυστηρά».

Ο Reimann αφηγείται πολλές υπέροχες και ανατριχιαστικές ιστορίες, για παράδειγμα, τον χοιροτρόφο που αντιμετώπισε ανώτατα όρια τιμών για το προϊόν του και τα ξεπέρασε πουλώντας ένα σκυλί σε υψηλή τιμή μαζί με ένα γουρούνι σε χαμηλή τιμή, και μετά την αγοραπωλησία, ο σκύλος επέστρεψε. Αυτού του είδους οι ελιγμοί έγιναν συνηθισμένοι.

Μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο ως μια εξαιρετική ματιά στο πώς λειτουργεί η επιχείρηση υπό ένα καθεστώς φασιστικού τύπου.  Η Γερμανική περίπτωση ήταν ο φασισμός με ρατσιστική και αντι-εβραϊκή τροπή για σκοπούς πολιτικών εκκαθαρίσεων. Το 1.939 μ.Χ., δεν ήταν απολύτως προφανές πώς αυτό θα κατέληγε σε μαζική και στοχευμένη εξόντωση σε τεράστια κλίμακα.

Το γερμανικό σύστημα εκείνη την εποχή έμοιαζε πολύ με την ιταλική περίπτωση, που ήταν ο φασισμός χωρίς τη φιλοδοξία της πλήρους εθνοκάθαρσης. Σε αυτή την περίπτωση, εξετάζεται ως πρότυπο για το πώς ο φασισμός μπορεί να αποκαλυφθεί σε άλλα πλαίσια.

Το καλύτερο βιβλίο που έχω δει για την ιταλική περίπτωση είναι το κλασικό As We Go Marching του 1.944 μ.Χ. του John T. Flynn. Ο Flynn ήταν ένας ευρέως σεβαστός δημοσιογράφος, ιστορικός και λόγιος στην δεκαετία του 1.930 μ.Χ. που ξεχάστηκε σε μεγάλο βαθμό μετά τον πόλεμο λόγω των πολιτικών του δραστηριοτήτων.

Αλλά η εξαιρετική του γραφή, αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Το βιβλίο του αποδομεί την ιστορία της φασιστικής ιδεολογίας στην Ιταλία από μισό αιώνα πριν και εξηγεί το συγκεντρωτικό ήθος του συστήματος, τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία. Μετά από μια εξέταση των κύριων θεωρητικών, μαζί με τον Flynn παρέχει μια όμορφη περίληψη. Ο φασισμός, γράφει ο Flynn, είναι μια μορφή κοινωνικής οργάνωσης:

1. Στην οποία η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει κανένα περιορισμό στις εξουσίες της — ολοκληρωτισμός.

2. Στην οποία αυτή η ασυγκράτητη κυβέρνηση διοικείται από έναν δικτάτορα — την αρχή της ηγεσίας.

3. Στο οποίο η κυβέρνηση είναι οργανωμένη για να λειτουργήσει το καπιταλιστικό σύστημα ώστε να της επιτρέψει να λειτουργήσει κάτω από μια τεράστια γραφειοκρατία.

4. Στην οποία η οικονομική κοινωνία είναι οργανωμένη με βάση το συνδικαλιστικό μοντέλο. δηλαδή με την παραγωγή ομάδων διαμορφωμένων σε βιοτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες υπό την εποπτεία του κράτους.

5. Στην οποία η κυβέρνηση και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις λειτουργούν την καπιταλιστική κοινωνία με βάση τη σχεδιασμένη, αυταρχική αρχή.

6. Στην οποία η κυβέρνηση θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνη για την παροχή στο έθνος με επαρκή αγοραστική δύναμη με δημόσιες δαπάνες και δανεισμό.

7. Στην οποία ο μιλιταρισμός χρησιμοποιείται ως συνειδητός μηχανισμός κρατικών δαπανών.

8. Στην οποία εντάσσεται ο ιμπεριαλισμός ως πολιτική που αναπόφευκτα απορρέει από τον μιλιταρισμό καθώς και από άλλα στοιχεία του φασισμού.

Κάθε σημείο είναι άξιο ευρύτερου σχολιασμού, αλλά ας εστιάσουμε στο νούμερο 5 ιδιαίτερα, στις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Εκείνες τις μέρες, ήταν οι μεγάλες εταιρείες που διοικούνταν δίνοντας έμφαση στη συνδικαλιστική οργάνωση του εργατικού δυναμικού.

Στην δική μας εποχή, αυτά έχουν αντικατασταθεί από μια υπερτάξη διευθυντικών στελεχών στον τομέα της τεχνολογίας και της φαρμακευτικής που αποτελούν το αυτί της κυβέρνησης και έχουν αναπτύξει στενούς δεσμούς με τον δημόσιο τομέα, ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Και αυτό αποτελεί την βάση του γιατί αυτό το σύστημα ονομάζεται κορπορατιστικό. Στο σημερινό πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, η αριστερά συνεχίζει να ανησυχεί για τον αχαλίνωτο καπιταλισμό, ενώ η δεξιά είναι για πάντα σε επιφυλακή για τον εχθρό του πλήρους σοσιαλισμού.

Κάθε πλευρά έχει αναγάγει τον φασιστικό κορπορατισμό σε ένα ιστορικό πρόβλημα στο επίπεδο της καύσης μαγισσών, πλήρως κατακτημένο αλλά χρήσιμο ως ιστορική αναφορά για να σχηματίσει μια σύγχρονη προσβολή κατά της άλλης πλευράς.

Ως εκ τούτου, οπλισμένοι με την διάθεση ότι ο ένας θέλει να εξαφανίσει τον άλλο, που στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν καμία ομοιότητα με οποιαδήποτε πραγματικά υπάρχουσα αναμεταξύ τους απειλή, σχεδόν κανένας που ασχολείται πολιτικά και ενεργεί δεν γνωρίζει πλήρως ότι δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα νέο σχετικά με αυτό που ονομάζεται Μεγάλη Επαναφορά.

 Είναι ένα κορπορατιστικό μοντέλο – ένας συνδυασμός των χειρότερων μορφών του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού χωρίς όρια – με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα προνόμια της ελίτ εις βάρος των πολλών, γι’ αυτό και αυτά τα ιστορικά έργα του Reimann και του Flynn μας φαίνονται τόσο οικεία σήμερα.

Και όμως, για κάποιο περίεργο λόγο, η απτή πραγματικότητα του φασισμού στην πράξη –όχι η προσβολή αλλά το ιστορικό σύστημα– είναι σχεδόν άγνωστη και στη λαϊκή και στην ακαδημαϊκή κουλτούρα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολη την επανεφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος στην εποχή μας (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_479.html).

 

Ουκρανοί νεοναζί εκπαιδεύονται στην Γαλλία – Σάλος με τον Boris Johnson και την φωτογραφία με σύμβολα των SS. «Εξοπλισμένοι σαν Γάλλοι στρατιώτες, αυτοί οι άνδρες είναι συνδεδεμένοι με την 3η Ταξιαρχία Εφόδου, μια μονάδα του Ουκρανικού Στρατού που είναι κληρονόμος του νεοναζιστικού συντάγματος Azov» αναφέρει δημοσίευμα Γαλλικού μέσου.

Ουκρανοί νεοναζί εκπαιδεύονται στην Γαλλία, όπως αποκαλύπτει το Mediapart, που δημοσιεύει μία σειρά από πλάνα που δείχνει το στρατιωτικό προσωπικό να έχει ναζιστικά σύμβολα. Στα πλάνα φαίνεται μεταξύ άλλων Ουκρανός στρατιώτης με ένα σύμβολο SS στο πρόσωπό του.

«Εξοπλισμένοι σαν Γάλλοι στρατιώτες, αυτοί οι άνδρες είναι συνδεδεμένοι με την 3η Ταξιαρχία Εφόδου, μια μονάδα του Ουκρανικού Στρατού που είναι κληρονόμος του νεοναζιστικού συντάγματος Azov», ανέφερε το δημοσίευμα τονίζοντας ότι αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με «τις επιπτώσεις αυτής της αμφιλεγόμενης συνεργασίας για την εθνική και διεθνή ασφάλεια».

Σάλος με τον Johnson. Η αποκάλυψη συνέπεσε με τη δημοσίευση μίας άκρως αμφιλεγόμενης εικόνας που δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Boris Johnson να κρατά ένα πανό με ένα σύμβολο των ναζί SS δίπλα σε μέλη της μονάδας Νεοναζί Azov. Το ουκρανικό προσωπικό φιλοξενήθηκε στο Λονδίνο, όπως γράφει το Military Watch Magazine.

«Βασιζόμαστε εξ ολοκλήρου σε τέτοιους ήρωες όπως οι άνθρωποι που είναι εδώ μαζί μας απόψε, από την ταξιαρχία του Azov», δήλωσε ο Johnson εφιστώντας περαιτέρω την προσοχή στην σχέση μεταξύ των δυτικών κυβερνήσεων και των ακροδεξιών στρατιωτικών οργανώσεων στην κοινή πολεμική τους προσπάθεια κατά της Ρωσίας.

Εκπαίδευση Ουκρανών νεοναζί στην Ευρώπη. Οι αναφορές για εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων σε κράτη μέλη του ΝΑΤΟ που φέρουν ναζιστικά διακριτικά δεν ήταν καθόλου πρωτοφανείς, με την Γερμανία να έχει απελάσει έναν αριθμό προσωπικού για αυτούς τους λόγους.

Πλάνα από τις πρώτες γραμμές που δημοσιεύθηκαν από μέσα ενημέρωσης από πολλά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ έχουν επίσης δείξει πολύ συχνά ναζιστικά διακριτικά όχι μόνο στα σώματα και τις στολές των ουκρανικών δυνάμεων, αλλά και στα τεθωρακισμένα οχήματα τους.

Μονάδες νεοναζί της Ουκρανίας έχουν κατηγορηθεί σε πολλές εκθέσεις του ΟΗΕ και σε αναφορές διεθνών οργανισμών ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως η Human Rights Watch και η Διεθνής Αμνηστία για εμπλοκή σε βασανιστήρια, βιασμούς και λεηλασίες.

Ο ιδρυτής του τάγματος Azov Andrey Biletsky περιγράφεται από το περιοδικό TIME ότι έχει δημιουργήσει μια «νεοναζιστική τρομοκρατική ομάδα», της οποίας «το μανιφέστο φαινόταν να αντλεί το αφήγημά της, κατευθείαν από τη ναζιστική ιδεολογία».

Οι ΗΠΑ λόγω Ρωσίας έκαναν τα στραβά μάτια στην εγκληματική δράση των Azov. Πριν από την κλιμάκωση των εχθροπραξιών Ρωσίας-Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του 2022 μ.Χ. σε πόλεμο πλήρους κλίμακας, το τάγμα Azov αναγνωρίστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως νεοναζιστική οργάνωση.

Μάλιστα έθεσε περιορισμούς στα είδη υποστήριξης που θα μπορούσαν να παρασχεθούν, αν και ζητούσε να μειωθούν αυτοί οι περιορισμοί αυξήθηκε καθώς οι μονάδες Azov άρχισαν να διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην πολεμική προσπάθεια κατά των Ρωσικών δυνάμεων.

Η φερόμενη ως πολύ υψηλή μαχητική αποτελεσματικότητα των ναζιστικών στρατιωτικών μονάδων στον συνεχιζόμενο Ρωσο-Ουκρανικό Πόλεμο τροφοδότησε ισχυρισμούς ότι η ιδεολογία τους παραβλέπεται από τους δυτικούς υποστηρικτές του Κιέβου λόγω της  ύψιστης προτεραιότητας της νίκης επί της Ρωσίας (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/739568/oukranoi-neonazi-ekpaideyontai-sti-gallia-salos-me-ton-boris-johnson-kai-ti-fotografia-me-symvola-ton-ss).


Μαρτυρία βόμβα από πράκτορα της CIA: Εμείς εφηύραμε την τεχνολογία mRNA μαζί με το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, το WEF και το Ίδρυμα Rockefeller.

Η πλανδημία του Covid ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση που διεξήγαγε η CIA για να οδηγήσει την ανθρωπότητα προς μια κατάσταση απόλυτης επιτήρησης και πως τα εμβόλια mRNA Covid ήταν ήδη έτοιμα. “Τα εμβόλια κατά του Covid αναπτύχθηκαν ως βιολογικό όπλο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας”. Όταν κάποιοι λίγοι τα γράφαμε αυτά από την αρχή της παγκόσμιας απάτης, ήμασταν “ψεκασμένοι”…

Η CIA εφηύρε την τεχνολογία mRNA σε συνδυασμό με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Rockefeller, σύμφωνα με τη μαρτυρία-βόμβα ενός πράκτορα της CIA που παραδέχεται ότι “Τα εμβόλια κατά του Covid αναπτύχθηκαν ως βιολογικό όπλο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας”.

Όσον αφορά το ίδρυμα Rockefeller ηταν ήδη γνωστό καθώς το είχε παραδεχτεί χρόνια τώρα – Θα το βρείτε μέσα στο άρθρο: Το Ίδρυμα Rockefeller προσλαμβάνει “επιστήμονες συμπεριφοράς” να καταλάβει γιατί κάποιοι αρνήθηκαν το εμβόλιο.

Ο πράκτορας επικαλέστηκε άκρως απόρρητα έγγραφα, που δείχνουν πως η πλανδημία του Covid ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση που διεξήγαγε η CIA για να οδηγήσει την ανθρωπότητα προς μια κατάσταση απόλυτης επιτήρησης και πως τα εμβόλια mRNA Covid ήταν ήδη έτοιμα, κι ότι δεν αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια της Επιχείρησης Warp Speed, περίμεναν για την κυκλοφορία τους για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν από την πλανδημία!

Αυτές οι αποκαλύψεις υποστηρίζονται όλες από πλήρως επαληθεύσιμα έγγραφα και πηγές και θα σημάνει καταστροφή για την ελίτ εάν μπορέσουμε να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε αρκετούς ανθρώπους, όπως τονίζει το thepeoplesvoice.tv (https://attikanea.info/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-cia-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF/).


Ο Μετανθρωπισμός είναι η επανάληψη του αρχέγονου πειρασμού και του ψέματος του σατανά προς τον άνθρωπο: να γίνει Θεός χωρίς Θεό. Ο Μετανθρωπισμός (Transhumanism) είναι η πιο πρόσφατη και ίσως η τελευταία, έκφραση του αρχέγονου πειρασμού και του ψέματος του σατανά προς τον άνθρωπο: να γίνει Θεός χωρίς Θεό.

«… Κατά την ημέρα που θα φάτε απ’ αυτό, θα ανοίξουν τα μάτια σας, και θα γίνετε σαν θεοί …» (Γένεση 3:5). Οι ΜΕΤ ανθρωπιστές περιφρόνησαν και απέρριψαν τον Θεάνθρωπο Χριστό και υιοθέτησαν το ακριβώς αντίθετο, τον εντελώς αντίστροφο δρόμο, πιστεύοντας ότι μπορούν προβούν στην τεχνολογική κατασκευή ενός ανθρωποθεού.

Από αυτό και μόνο το γεγονός γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Μετανθρωπισμός είναι μια εντελώς σατανική κοσμοθεωρία. Εμπνέεται και καθοδηγείται από τον ψεύτη και τον μισάνθρωπο Εωσφόρο, τον πατέρα όλων των ψεμάτων.

Ενώ το Θέλημα και το Σχέδιο του Θεού είναι να γίνει ο άνθρωπος “Θεός δια της Χάριτος”,οι μετανθρωπιστές διαστρέφουν και αντιστρέφουν το Σχέδιο αυτό του Θεού, με το ψέμα και την απάτη, ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει από μόνος του Θεός μέσω της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών μεταλλάσσοντας την ίδια την ανθρώπινη φύση, αλλά ουσιαστικά καταργώντας τον ίδιο τον άνθρωπο (1.0) και μεταμορφώνοντας τον σε ένα μετάνθρωπο (2.0).

Η αντιστροφή του προορισμού του ανθρώπου που επιχειρεί και πάλι ο πονηρός όφις είναι ολοφάνερη δια γυμνού οφθαλμού. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η πρόθεση ομολογείται ξεκάθαρα από τους ίδιους τους ψευδοπροφήτες του Mετανθρωπισμού.

Ο Γιούβαλ Νώε Χαράρι, o Ισραηλινός καθηγητής της Ιστορίας, φαντασιώνεται ότι οι μετανθρωπιστές και οι νεοεποχίτες συνοδοιπόροι τους θα καθοδηγήσουν τους ανθρώπους πέρα από την εξέλιξη και θα τους μετατρέψουν σε “θεούς”: «Θα ανυψώσουμε την ανθρωπότητα πάνω από το ζωώδες επίπεδο της, του αγώνα της επιβίωσης στο οποίο βρίσκεται ο σημερινός άνθρωπος, και θα επιδιώξουμε τώρα να “αναβαθμίσουμε” τους ανθρώπους σε θεούς και να μετατρέψουμε τον Homo Sapiens (Νοήμονα Άνθρωπο) σε Homo Deus (Θεϊκό Άνθρωπο)» (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_68.html, https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_68.html).

 

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και το ΧΑΟΣ που θα επακολουθήσει θα είναι το Εφαλτήριο του Ανόμου Αντιχρίστου,. Σχόλιο του ΜΑΚΗ ΜΑΛΕΖΗ στο άρθρο Ηλίας Καλλιώρας : Από τους Λόρντι και την Κοντσίτα σ«το» Nemo.

Είναι πολύ πιθανό, η δεύτερη περίοδος της δράσης του Αντίχριστου, να ξεκινήσει μέσα στις συνθήκες ενός νέου Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, που θα εξαπολυθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις, όταν οι λαοί και τα έθνη, που θα υποφέρουν και θα δυστυχούν εξαιτίας των φρικιαστικών συνθηκών ενός πολέμου, δεν θα βρίσκουν καμία διέξοδο από το καταστροφικό αδιέξοδο, επειδή όλοι οι μυστικοί μοχλοί για την επίλυση της προκατασκευασμένης κρίσης θα βρίσκονται στα χέρια του μυστικού σατανικού συνασπισμού, ο οποίος και θα τον βοηθήσει. Πιθανόν, η χαοτική κρίση του πολέμου να είναι γενικευμένη, με προκατασκευασμένες και σκηνοθετημένες πανδημίες, φυσικές καταστροφές, οικονομική κατάρρευση, φτώχεια και πείνα.

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα προτείνει ένα πολύ ευοίωνο ειρηνοποιό σχέδιο, θα υποσχεθεί την μια καταπληκτική λύση με πολιτική και κοινωνική σοφία που θα λύσει ριζικά την παγκόσμια κρίση ― με την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας πολιτικής και κοινωνικής τάξης σε ολόκληρο τον κόσμο, με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Θα εμφανιστεί σαν “ειρηνοποιός” προτείνοντας την κατάργηση όλων των στρατών και των συνόρων.

Και η κουρασμένη και συγκλονισμένη από τις συμφορές του πολέμου, η πνευματικά τυφλωμένη ανθρωπότητα, η οποία θα πασχίζει να εξέλθει από την αναταραχή, την σύγχυση και το χάος του πολέμου, όχι μόνο δεν θα αντιληφθεί την δόλια παγίδα που θα έχει στηθεί από τον “ειρηνοποιό” Αντίχριστο ― αλλά θα παρασυρθεί στην πιο φρικτή υποδούλωση. Θα τον αναγνωρίσει σαν σωτήρα της και ως μεγαλοφυή “ειρηνοποιό” ηγέτη, τον μόνο που θα μπορεί να τον σώσει.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με την παγκόσμια δημοσιότητα και την προπαγάνδα που θα τον παρέχουν αφειδώς τα φιλικά προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ, ο Αντίχριστος, θα αναδειχθεί σαν ένας σοφός στοχαστής, ένας ανοιχτόμυαλος νέος ηγέτης και “Σωτήρας” όλων των εθνών του κόσμου.

Η φήμη του θα εξαπλωθεί αστραπιαία και συντονισμένα σε όλη την Οικουμένη μέσα σε ελάχιστο χρόνο. «Πονηρά πνεύματα, που θα αποσταλούν σε όλο το κόσμο, θα διεγείρουν στους ανθρώπους τις πιο ανώτερες σκέψεις για τον Αντίχριστο, γενική ευδιαθεσία και ακαταμάχητη έλξη προς αυτόν»-(Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, Ομιλία 16η).

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Αντίχριστος δεν θα ασκήσει καμία εξουσία, ούτε βία, αλλά θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ευνοϊκή διάθεση των ανθρώπων προς το πρόσωπό του, μέσω της εξαπάτησης και της υποκρισίας φορώντας επιδέξια την μάσκα της προσχηματικής αρετής (https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-3%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85/).


ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ). ΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΛΓΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Το μοναδικό εμπόδιο για να αποκτήσει η Ευρωπαϊκή γραφειοκρατία τον πλήρη έλεγχο στην Ευρώπη είναι τα εθνικά κράτη, υποστήριξε με βεβαιότητα ο Robert Roos Την ισχυρά πεποίθησή του πως αργά αλλά σταθερά η Ευρώπη μετατρέπεται σε κομμουνιστική υπερδύναμη εξέφρασε ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ολλανδία Robert Roos, ο οποίος κατέχει και την θέση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Ευρώπη, που κάποτε πολέμησε ενάντια στον κομμουνισμό και τη Σοβιετική Ένωση, η ίδια σταδιακά μετατρέπεται σε μια νέα υπερδύναμη που βασίζεται σε μια νέα μορφή κομμουνισμού, με τα έθνη κράτη να απεμπολούν κυριαρχία. Σύμφωνα με τον πολιτικό, η Ευρωπαϊκή Ένωση μετασχηματίζεται ραγδαία σε μια νέα υπερδύναμη, με την εξουσία να συγκεντρώνεται στα χέρια ολίγων τεχνοκρατών.

Το μοναδικό εμπόδιο για να αποκτήσει η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία τον πλήρη έλεγχο στην Ευρώπη είναι τα εθνικά κράτη, υποστήριξε με βεβαιότητα ο Roos. Ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται προς μια νέα μορφή κομμουνισμού, την οποία ο ίδιος ο Roos ονόμασε τεχνοκρατικό κομμουνισμό.

Πρότεινε δε οι λαοί της Ευρώπης να έρθουν σε επαφή με την Ιστορία για να θυμηθούν πώς, σύμφωνα με τον ίδιο, στην εποχή τους, ο Στάλιν και ο Μάο ήλεγχαν απόλυτα τους αγρότες, κάτι που τους επέτρεψε να ασκούν έλεγχο σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα σε χώρες της ΕΕ, όπου γίνεται προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο οι αγρότες και ολόκληρο το επισιτιστικό σύστημα, πιστεύει ο ευρωβουλευτής.

Ο πόλεμος ως δύναμη μεταρρύθμισης. Για να λάβει χώρα ένας μετασχηματισμός αυτού του μεγέθους απαιτείται η ύπαρξη έκτακτων περιστάσεων: μια παγκόσμια καταστροφή, μια πανδημία ή ένας πόλεμος, που θα δημιουργεί φόβο, θα υπονομεύει την οικονομία, αλλά δεν θα την καταστρέφει εντελώς.

Αυτή τον ρόλο έχει η ουκρανική σύγκρουση για τις Βρυξέλλες. Όλες οι δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών για την «προπολεμική κατάσταση στην Ευρώπη», ότι «ο αγώνας μας είναι σε εξέλιξη» στην Ουκρανία, για την ανάγκη η ΕΕ να «προετοιμαστεί για πόλεμο», δεν στοχεύουν μόνο στη συσσώρευση πόρων για τη συντήρηση της ουκρανικής σύγκρουσης.

Κύριος στόχος τους είναι να διατηρηθεί ο απαραίτητος βαθμός πολεμικής υστερίας και φόβου, ο οποίος θα επιτρέψει την απεμπόληση εξουσίας από τα κράτη έθνη και τη μεταβίβασή της στις Βρυξέλλες… που θα πρέπει να συμβιβαστούν με την επερχόμενη σοβαρή πτώση του βιοτικού επιπέδου, η οποία συνδέεται με τη στρατιωτικοποίηση της οικονομίας.

Σχετικά με τον ρόλο της von der Leyen. Η διαδικασία ιδιοποίησης της εξουσίας εφαρμόζεται από Ευρωπαίους γραφειοκράτες επί δεκαετίες - όλες οι προηγούμενες κρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό (περισσότερα για αυτό παρακάτω). Αλλά μόνο η Von der Leyen μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο της Ευρώπης.

Ξεκίνησε αυτό το έργο από τη στιγμή του διορισμού της ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (με απόφαση της συνόδου κορυφής της ΕΕ τον Ιούνιο του 2019 μ.Χ.). Μόλις άρχισε να ασκεί τις εξουσίες της, ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ένα οικονομικό, αλλά ένα «γεωπολιτικό έργο».

Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά την κρίση του κορωνοϊού για να αποδυναμώσει τα κράτη και τις εθνικές κυβερνήσεις. Επί προεδρίας της ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης υπό τον έλεγχο της Κομισιόν.

Και το πιο σημαντικό: εισήγαγε για πρώτη φορά ένα σύστημα κεντρικής προμήθειας εμβολίων, στο οποίο η Επιτροπή εκπροσωπούσε όλες τις χώρες της ΕΕ, καθορίζοντας κατά την κρίση της τους όρους των συμβάσεων για λογαριασμό τους.

Ταυτόχρονα, οι χώρες πλήρωναν από τους προϋπολογισμούς τους. Χωρίς την πανδημία COVID-19, τίποτα τέτοιο δεν θα μπορούσε συμβεί. Μέχρι σήμερα έχει επαναλάβει το τέχνασμα του εμβολίου τουλάχιστον δύο φορές.

Έχει ήδη δημιουργήσει μια παρόμοια πλατφόρμα για την αγορά υγροποιημένου αερίου, ενώ μαζί με τον επικεφαλής της διπλωματικής υπηρεσίας, Josep Borrell, ο οποίος αυτοαποκαλείται ήδη υπουργός Εξωτερικών ή Υπουργός Άμυνας της ΕΕ, σκοπεύουν να εισαγάγουν το ίδιο γενικό σύστημα για αγορές όπλων - πρώτα για τις ανάγκες της Ουκρανίας και μετά για τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Von der Leyen έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα καταλάβει τη θέση της Ευρωπαίας Επιτρόπου Άμυνας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Και δεν υπήρξαν αντιρρήσεις. Παρά το γεγονός ότι η αμυντική πολιτική ήταν μέχρι το 2022 το ιερό δισκοπότηρο των εθνικών κυβερνήσεων των Ευρωπαϊκών χωρών, στις οποίες τα θεσμικά όργανα της ΕΕ δεν επέτρεπαν την πρόσβαση, του ΝΑΤΟ εξαιρουμένου, ξαφνικά όλα άλλαξαν.

20 χρόνια κρίσεων. Ο μετασχηματισμός του Ευρωπαϊκού κράτους δεν ξεκίνησε χθες - τον προετοιμάζουν από το 2004 μ.Χ., όταν η Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση των 15 κρατών επεκτάθηκε και απορρόφησε αμέσως 10 χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης.

Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν καθόλου σύμπτωση ότι εκείνη τη χρονιά έγινε το πρώτο «Μαϊντάν» στην Ουκρανία - η «Πορτοκαλί Επανάσταση», διά της οποίας εξοβελίστηκε ο Viktor Yanukovych και ανέλαβε την εξουσία εθνικιστής Viktor Yushchenko.

Είμαι πεπεισμένος ότι το 2004 μ.Χ. σηματοδότησε την κορύφωση του Ευρωπαϊκού σχεδίου οικονομικής ολοκλήρωσης. Η στιγμή της ενοποίησης υπό τον σχετικό (τότε) έλεγχο των Βρυξελλών του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης έγινε το υψηλότερο σημείο της ανόδου του.

Αλλά την κορυφή ακολουθεί πάντα μια πτώση. Και με τη διεύρυνση του 2004 μ.Χ. ξεκίνησε η κρίση, ή μάλλον μια σειρά από κρίσεις, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε κράτος είδε σταδιακή επέκταση των εξουσιών των Βρυξελλών.

Η θεσμική κρίση του 2005 μ.Χ.- 2009 μ.Χ. ήταν δημιουργία της ενιαίας διπλωματικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία σταδιακά αναλάμβανε τον έλεγχο ολόκληρης της εξωτερικής πολιτικής των κοινοτικών χωρών.

Ακολούθησαν η κρίση του ευρώ την περίοδο 2010 μ.Χ.-2014 μ.Χ. και η εισαγωγή νέων κανονισμών για το δημόσιο χρέος για τις χώρες της ΕΕ, που πρόσφερε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μερικό έλεγχο στους προϋπολογισμούς των κρατών μελών.

Η ουκρανική κρίση του 2014 μ.Χ.-2015 μ.Χ. ήταν απότοκο της πρακτικής των κυρώσεων. Η μεταναστευτική κρίση του 2015 μ.Χ.–2017 μ.Χ.- η διεύρυνση του ρόλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα μεταναστευτικά ζητήματα, η εισαγωγή της αρχής της εγκατάστασης των ποσοστώσεων των μεταναστών στις χώρες της ΕΕ.

Η κρίση ως απάντηση στην πανδημία του κορωνοϊού 2020 μ.Χ.-2021 μ.Χ. είναι η μεταφορά στον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υγεία και η αρχή της κοινής προμήθειας εμβολίων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σφυροκοπούσε κυριολεκτικά όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, καμία από αυτές τις κρίσεις δεν επιλύθηκε, και η Ευρωπαϊκή κοινότητα εξακολουθεί να αισθάνεται τις συνέπειες καθεμιάς από αυτές.

Η σχέση με το Brexit; Παρεμπιπτόντως, η δυναμική επέκτασης εξουσιών των Βρυξελλών, όπως περιγράφεται παραπάνω, εξηγεί την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Λονδίνο έχει τεράστια εμπειρία στην διεθνή χειραγώγηση, την συγκέντρωση επιρροής και την χρήση ξένων κρατών για τα δικά του συμφέροντα. Η βρετανική ελίτ αισθάνεται άμεσους και κρυφούς μηχανισμούς εξουσίας σχεδόν σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Και, φυσικά, η γενετική της πρώην μεγαλύτερης αποικιακής αυτοκρατορίας στην Ευρώπη δεν επιτρέπει στη σκέψη του Λονδίνου να κουμαντάρεται, για παράδειγμα, από τους Γερμανούς στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Βρετανία δεν υπήρξε ποτέ μεγάλος υποστηρικτής του ευρωπαϊκού εγχειρήματος.

Προφανώς, μόλις οι Βρετανοί ένιωσαν ότι η διαδικασία της υποτίμησης των κρατών και η ενίσχυση των υπερεθνικών δομών άρχισε να αποκτά δυναμική στην γηραιά Ήπειρο, προτίμησαν να κατέβουν γρήγορα από το τρένο. Ακριβώς μεταξύ της μεταναστευτικής κρίσης και της έναρξης της πανδημίας του κορωνοϊού (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_58.html).


Γιατί οι «Παγκοσμιοποιητές» σχεδίασαν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η μελέτη της ιστορίας, όπως φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο από ένα χρονικό των πολέμων και των επακόλουθών τους. Τα μεγάλα επιτεύγματα της ανθρώπινης διανόησης και του διαφωτισμού.

αποτελούν απλές υποσημειώσεις, ενώ οι πόλεμοι είναι τα επεισόδια που χαράσσονται στην συλλογική μας μνήμη. Γιατί; Επειδή ο πόλεμος είναι το απόλυτο εργαλείο αντιπερισπασμού και ελέγχου στα χέρια της πεινασμένης για εξουσία ελίτ.

Η πλειονότητα των πολέμων δεν είναι αυθόρμητες εκρήξεις εθνικιστικού πάθους, αλλά σχολαστικά ενορχηστρωμένα θεάματα. Οι μαριονετοπατέρες είναι οι οικονομικές ελίτ, οι οποίες χειραγωγούν τις κυβερνήσεις σαν πιόνια στο σκάκι για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πάρτε, για παράδειγμα, την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού στην Γερμανία. Αυτό δεν ήταν ένα κίνημα της βάσης, αλλά ένα εγχείρημα που χρηματοδοτήθηκε από τις επιχειρήσεις. Οντότητες με έδρα τις ΗΠΑ, όπως η Standard Oil, η JPMorgan, ακόμη και η IBM, έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Η τελευταία παρείχε ακόμη και τα μηχανήματα συλλογής που χρησιμοποιήθηκαν για την οργάνωση των ναζιστικών στρατοπέδων εξόντωσης, ένα ανατριχιαστικό παράδειγμα εταιρικής συνενοχής.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο οποίος κάποτε αποτελούσε περίγελο στην Γερμανική κοινωνία, ανέβηκε στην εξουσία χάρη στο κύμα των εταιρικών επενδύσεων. Το Ταμείο Keppler, που δημιουργήθηκε μέσω του Κύκλου Keppler Circle, ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της σκοτεινής υποστήριξης, με επαφές που είχαν ως επί το πλείστον έδρα τις ΗΠΑ.

Και ας μην ξεχνάμε τον Prescott Bush, τον παππού του George W. Bush. Ως διευθυντής της Union Banking Corporation με έδρα την Νέα Υόρκη, ξέπλενε χρήματα για το Τρίτο Ράιχ καθόλη την διάρκεια του πολέμου.

Παρά το γεγονός ότι κατηγορήθηκε για συναλλαγές με τον εχθρό, η υπόθεση εναντίον του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η οικογένεια Bush, μακριά από το να λογοδοτήσει, ανέβηκε και έγινε μια από τις πιο ισχυρές πολιτικές δυναστείες της Αμερικής.

Είναι λοιπόν η κρίση στην Ουκρανία άλλη μια πυριτιδαποθήκη που κατασκευάστηκε από τους παγκοσμιοποιητές; Το μοτίβο της ιστορίας σίγουρα υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Το εγχειρίδιο της ελίτ είναι παλιό, αλλά αποτελεσματικό: χρηματοδότησε και τις δύο πλευρές, υποκίνησε την σύγκρουση και κέρδισε από το χάος. Είναι ένα κυνικό παιχνίδι, αλλά αυτό που έχει παιχτεί ξανά και ξανά. Και αν δεν ξυπνήσουμε σε αυτή την πραγματικότητα, θα συνεχίσουμε να είμαστε πιόνια στο θανάσιμο παιχνίδι τους.

Η άνοδος του κομμουνισμού στην Ρωσία μέσω της επανάστασης των Μπολσεβίκων δεν ήταν μια αυθόρμητη εξέγερση, αλλά ένα σχολαστικά ενορχηστρωμένο γεγονός. Όπως τεκμηριώνει σχολαστικά ο καθηγητής Antony Sutton στο βιβλίο του «Wall Street And The Bolshevik Revolution», ήταν οι παγκοσμιοποιητές χρηματοδότες που δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για την κομμουνιστική κατάληψη. Αυτοί οι ίδιοι χρηματοδότες, αξίζει να σημειωθεί, βοήθησαν επίσης τους Ναζί.

Ο εθνικοσοσιαλισμός και ο κομμουνισμός, οι δύο ιδεολογίες που καθόρισαν τον 20ό Αιώνα μ.Χ., ήταν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ήταν και οι δύο δεσποτικές κυβερνητικές δομές, που επινοήθηκαν από την ίδια ομάδα ελίτ.

Αυτές οι δύο απατηλές ιδεολογίες τέθηκαν στη συνέχεια αντιμέτωπες μεταξύ τους σε μια τεχνητή σύγκρουση που σήμερα ονομάζουμε Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το αποτέλεσμα; Εκτιμάται ότι 140 εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως και ο τελικός σχηματισμός των Ηνωμένων Εθνών, πρόδρομος της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Κάθε μεγάλη διεθνής κρίση τον τελευταίο αιώνα ή και περισσότερο κατέληξε με μια ακόμη μεγαλύτερη εδραίωση της παγκόσμιας εξουσίας στα χέρια λίγων. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν αναφέρω την έννοια του ψευδούς αριστερού/δεξιού μοντέλου, συχνά βλέπω μια σπίθα κατανόησης.

Μερικοί άνθρωποι βλέπουν πέρα από την επιφανειακή ρητορική της ηγεσίας των Ρεπουμπλικανικών και Δημοκρατικών κομμάτων. Παρατηρούν τις πολυάριθμες ομοιότητες, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής πολιτικής, της εσωτερικής αμυντικής πολιτικής και της οικονομικής πολιτικής.

Τα ψηφοδέλτια των σημαντικότερων παραγόντων και των δύο κομμάτων είναι σχεδόν εναλλάξιμα. Είναι δύσκολο να βρει κανείς μεγάλη διαφορά στην ιδεολογία μεταξύ του Bush και του Barack Obama, για παράδειγμα- ή του Obama και του John McCain- ή του Obama και του Joe Biden.

Ωστόσο, όταν προτείνω ότι χρησιμοποιούνται παρόμοια λανθασμένα παραδείγματα μεταξύ δύο φαινομενικά αντίθετων εθνών, η κατανόηση ξεθωριάζει. Παρά το γεγονός ότι οι παγκοσμιοποιητές χρηματοδότες διοχέτευσαν κεφάλαια στο στρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Σοβιετικής Ένωσης ταυτόχρονα κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πολλοί Αμερικανοί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σήμερα. Σε απάντηση, παρουσιάζω την κρίση στην Ουκρανία σε σχέση με την κρίση στην Συρία:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ VS ΣΥΡΙΑ. Φαίνεται ότι η μνήμη του κοινού είναι βραχύβια. Στα τέλη του 2013 μ.Χ., οι ΗΠΑ ακροβατούσαν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και στο χείλος του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα τύμπανα του πολέμου στην Ουάσινγκτον χτυπούσαν δυνατά για «επέμβαση» στη Συρία και την ανατροπή του Bashar Assad.

Ήταν οι αδιάκοπες προσπάθειες των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, που αποκάλυπταν τα σκοτεινά κίνητρα πίσω από τη συριακή εξέγερση και την αιμοδιψία της κυβέρνησης Obama, που μας έσωσαν από το χείλος του γκρεμού.

Ωστόσο, όταν οι ελίτ χάνουν μια οδό προς τον πόλεμο και τον αντιπερισπασμό, απλά δημιουργούν μια άλλη. Αυτό είναι αυτό που αναφέρω ως το «φαινόμενο του διασκορπισμού». Το κοινό, που κατακλύζεται από πολλαπλά σημεία πυροδότησης και πολιτικές πυριτιδαποθήκες, χάνει την αίσθηση της πραγματικότητας.

Η κρίση στην Ουκρανία μοιάζει ανατριχιαστικά με τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι η πρόθεση είναι η ίδια. Οι ίδιοι μαριονετοπατέρες κινούν τα νήματα, υποδαυλίζουν την αναταραχή και δημιουργούν μια αφήγηση που δικαιολογεί την επέμβαση. Οι ίδιες παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις εκμεταλλεύονται το χάος για δικό τους όφελος, χρησιμοποιώντας την κρίση ως πρόσχημα για αυξημένες στρατιωτικές δαπάνες και επέκταση της εξουσίας.

ΧΡΗΜΑΤΑ. Χρήματα από παγκοσμιοποιητικά κέντρα διεισδύουν στην ουκρανική αντιπολίτευση τουλάχιστον από το 2004 μ.Χ. Το Ίδρυμα Carnegie πιάστηκε να διοχετεύει κεφάλαια στον αντιρωσικό πολιτικό υποψήφιο Viktor Yushchenko και στις ομάδες που τον υποστήριζαν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ουκρανίας προκήρυξε δεύτερο γύρο λόγω μαζικής νοθείας των ψηφοφόρων, οδηγώντας στην άνοδο της φιλοδυτικής Πορτοκαλί Επανάστασης. Νικητής αναδείχθηκε ο Yushchenko έναντι κανενός άλλου από τον Viktor Yanukovych. Ωστόσο, ο Yanukovych συνέχισε να κερδίζει τις εκλογές του 2010, για να εκδιωχθεί από την επανάσταση εκείνης της χρονιάς. Αυτό δεν είναι σημάδι υγιούς δημοκρατίας, αλλά ένα παιχνίδι πολιτικού κουκλοθέατρου.

Ανακαλύφθηκε ότι οι ακόλουθες επαναστάσεις έλαβαν επίσης κονδύλια από το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δισεκατομμυριούχοι όπως ο Pierre Omidyar και ο πρόεδρος του eBay είναι μεταξύ αυτών που χρηματοδοτούν αυτές τις επαναστάσεις. Αυτές δεν ήταν οργανικές εξεγέρσεις, αλλά κατασκευασμένες.

Μεγάλο μέρος της χρηματικής υποστήριξης από αυτούς τους χρηματοδότες διοχετεύονταν σε άνδρες όπως ο Oleh Rybachuk, το δεξί χέρι του Yanukovych κατά τη διάρκεια της Πορτοκαλί Επανάστασης και αγαπημένο πρόσωπο των νεοσυντηρητικών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις ΗΠΑ.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άρπαξε επίσης την ευκαιρία να ρίξει χρήματα στο νέο ουκρανικό καθεστώς, μια υπολογισμένη κίνηση για να αποτρέψει τη χρεοκοπία και να επιτρέψει στο κίνημα της αντιπολίτευσης να επικεντρώσει την προσοχή του στην Ρωσία.

Η επανάσταση στη Συρία καθοδηγήθηκε επίσης κατά κύριο λόγο από δυτικά κεφάλαια και όπλα που μεταφέρθηκαν μέσω χώρων εκπαίδευσης όπως η Βεγγάζη της Λιβύης. Η επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη είχε ενδεχομένως σχεδιαστεί για να καλύψει τον εξοπλισμό των Σύρων ανταρτών από τη CIA. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα καλά τεκμηριωμένο γεγονός.

Μετά την αποκάλυψη αυτής της συνωμοσίας από την επικρατούσα τάση, οι κυβερνήσεις που ελέγχονται από τους παγκοσμιοποιητές αποφάσισαν να προμηθεύουν ανοιχτά χρήματα και όπλα στη συριακή εξέγερση, αντί να τερματίσουν το τέχνασμα. Αυτό αποτελεί κατάφωρη περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου και της ανθρώπινης ζωής.

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. Οι ελίτ, με τις βαθιές τσέπες και την ύπουλη επιρροή τους, ενορχηστρώνουν εξεγέρσεις για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους διεστραμμένες ατζέντες. Τα γνήσια κινήματα για αλλαγή καπηλεύονται γρήγορα, οι ευγενείς προθέσεις τους αλλοιώνονται και διαστρέφονται. Και όταν μια εξέγερση γεννιέται από τα ίδια τα χέρια αυτών των μαριονετών, είναι πάντα εμποτισμένη με τις πιο χυδαίες και ακραίες μορφές ζηλωτισμού.

Η συριακή εξέγερση αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα αυτής της υποκρισίας. Οι τάξεις της είναι γεμάτες με τους ίδιους ανθρώπους που δηλώνουν πίστη στην Αλ Κάιντα, την υποτιθέμενη αρχέγονη εχθρότητα του δυτικού κόσμου. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, σε μια εκπληκτική επίδειξη διπλών προτύπων, συνέχισαν να παρέχουν την υποστήριξή τους σε αυτούς τους αντάρτες.

Οι φρικαλεότητες που διαπράττουν αυτοί οι αποκαλούμενοι «αντάρτες» δεν είναι τίποτα λιγότερο από βάρβαρες – μαζικές εκτελέσεις, βασανιστήρια αθώων πολιτών, ακόμη και η αλλόκοτη πράξη της κανιβαλισμού ανθρώπινων οργάνων. Και όμως, οι εξουσίες κάνουν τα στραβά μάτια, αρκούμενες στο να αφήσουν την αιματοχυσία να συνεχιστεί όσο εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Στην Ουκρανία, στην αρχική επανάσταση πρωτοστάτησε το κόμμα Svoboda, μια συμμορία φασιστών που μεταμφιέστηκε σε μαχητές της ελευθερίας. Με επικεφαλής τον Oleh Tyahnybok, έναν άνθρωπο που χαιρετά με υπερηφάνεια όπως το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ, η οργάνωση αυτή ενσαρκώνει το αντίθετο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Παρόλο που μπορεί να απέφυγαν για λίγο το ίδιο επίπεδο αλόγιστης βίας που αμαύρωσε την εικόνα των Σύρων ανταρτών, ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο. Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, πάντα σε εγρήγορση, αποκάλυψαν τις φρικαλεότητές τους, όπως ακριβώς έκαναν και με την Συριακή Αλ Κάιντα. Και όταν συνέβη αυτό, η Ρωσία είχε όλη την δικαιολογία που χρειαζόταν για να επιδείξει τη στρατιωτική της ισχύ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Πριν από μερικά χρόνια, η Ρωσία βρέθηκε στο επίκεντρο μιας καταιγίδας που ετοιμαζόταν. Η σύγκρουση στην Συρία, μακριά από το να είναι ένα απλό ζήτημα ανατροπής του Άσαντ, έφερε μαζί της το τρομακτικό ενδεχόμενο να πυροδοτήσει μια μεγαλύτερη πυρκαγιά, παρασύροντας τους ισχυρούς παίκτες του Ιράν και της Ρωσίας.

Η Ρωσία, με τις μοναδικές ναυτικές εγκαταστάσεις της στην Μέση Ανατολή που βρίσκονται στις ακτές της Ταρτούς και τους βαθιά ριζωμένους οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς της τόσο με την Συρία όσο και με το Ιράν, θα ήταν αναγκασμένη να απαντήσει σε οποιαδήποτε δυτική επέμβαση. Η κυρίαρχη αφήγηση θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι ήταν το φάσμα των ρωσικών αντιποίνων που κράτησε το χέρι του Ομπάμα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ πιο ύπουλη.

Οι παγκοσμιοποιητές, οι πραγματικοί μαριονετίστες πίσω από τις σκηνές, ανατράπηκαν όχι από τον φόβο του Πούτιν, αλλά από την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης για την πολεμοκάπηλη ατζέντα τους. Για να διεξαχθεί οποιοσδήποτε πόλεμος, πρέπει να επιτευχθεί ένα ορισμένο όριο λαϊκής υποστήριξης, και σε αυτή την περίπτωση, ο λαός αρνήθηκε να χειραγωγηθεί.

Αλλά οι παγκοσμιοποιητές είναι πολύ επίμονοι. Καθώς η Συρία απέτυχε να αποτελέσει τον επιθυμητό καταλύτη για σύγκρουση, έστρεψαν την προσοχή τους στην Ουκρανία, υποδαυλίζοντας για άλλη μια φορά τις φλόγες της έντασης μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Η Κριμαία, ένα αυτόνομο κράτος που συνδέεται με την ηπειρωτική Ουκρανία, φιλοξενεί την πιο κρίσιμη ναυτική βάση της Ρωσίας. Σε απάντηση στην υποστηριζόμενη από τη Δύση αλλαγή καθεστώτος στην Ουκρανία, η Ρωσία πλημμύρισε την Κριμαία με στρατεύματα, μια κίνηση που η νέα ουκρανική κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται από το ΝΑΤΟ, κατήγγειλε ως «εισβολή» και πράξη πολέμου.

Το συνηθισμένο καστ των πολεμοκάπηλων χαρακτήρων, όπως ο McCain και ο Lindsay Graham, έχουν παπαγαλίσει υπάκουα την προπαγανδιστική γραμμή, παρουσιάζοντας τις ενέργειες της Ρωσίας ως αποτέλεσμα της αντίληψης του Πούτιν ότι η κυβέρνηση Ομπάμα είναι «αδύναμη».

Ο πραγματικός στόχος αυτής της κατασκευασμένης κρίσης είναι οδυνηρά σαφής: να δημιουργηθεί μια κατάσταση αυξημένης έντασης, αν όχι απόλυτου πολέμου, μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αποτυχία του συριακού τεχνάσματος δεν αποθάρρυνε τους παγκοσμιοποιητές- απλώς μετατόπισαν την εστίασή τους στην Ουκρανία.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Στο συριακό θέατρο, οποιαδήποτε στρατιωτική δράση με αιχμή του δόρατος τις ΗΠΑ θα είχε αναπόφευκτα ωθήσει το Ιράν να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, θέτοντας σε κίνδυνο έως και το 30% της παγκόσμιας μεταφοράς πετρελαίου. Αυτή η τολμηρή κίνηση θα μπορούσε εύκολα να είχε προκαλέσει παγκόσμια δυσαρέσκεια, οδηγώντας στην εγκατάλειψη του δολαρίου ΗΠΑ ως το πρότυπο του πετρελαίου.

Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία, με την χαρακτηριστική τους λεπτότητα, άφησαν να εννοηθεί η πιθανότητα μιας οικονομικής αντίδρασης στην αμερικανική παρέμβαση, αν και απέφυγαν να το αναλύσουν επίσημα. Το καθεστώς του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος θα είχε υποστεί σοβαρό πλήγμα, μια συνέπεια που θα ήταν απολύτως καταστροφική.

Στην ουκρανική εμπλοκή, το φάσμα της επέμβασης είχε αντιμετωπιστεί με σκληρές και ξεκάθαρες απειλές από την Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της ανατριχιαστικής προοπτικής διακοπής των εισαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Gazprom, η οποία κάλυπτε περίπου το 30% των αναγκών της ΕΕ σε καύσιμα.

Το 2009 μ.Χ., ένα παροδικό κλείσιμο του ουκρανικού αγωγού οδήγησε σε αλυσιδωτές ελλείψεις σε όλη την Ευρώπη. Σε αντίθεση με τη ρόδινη εικόνα που ζωγραφίζουν ορισμένα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η επιρροή της Ρωσίας στην ενέργεια της ΕΕ απέχει ακόμη πολύ από το να «μειωθεί».

Η Ρωσία έχει επίσης απειλήσει να εγκαταλείψει τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, μια κίνηση που μπορεί να μην φαίνεται σαν σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί στην επιφάνεια. Ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Κίνα έχει υποστηρίξει ανοιχτά τις Ρωσικές προσπάθειες στην Ουκρανία, όπως ακριβώς έκανε και με την αντίθεση της Ρωσίας στις δραστηριότητες των ΗΠΑ στη Συρία, η εικόνα γίνεται σημαντικά πιο ανησυχητική. Μια απόρριψη ρωσικών ομολόγων θα ακολουθηθεί αναπόφευκτα από μια κινεζική, ένα σενάριο που προετοιμάζεται τουλάχιστον από το 2008 μ.Χ.

Προειδοποιώ εδώ και χρόνια ότι οι παγκοσμιοποιητές και οι κεντρικοί τραπεζίτες είχαν απεγνωσμένη ανάγκη από ένα «γεγονός προκάλυψης», έναν αντιπερισπασμό ή έναν αποδιοπομπαίο τράγο αρκετά μεγαλοπρεπή για να καλύψει το χάος στο οποίο θα μπορούσαν στην συνέχεια να ενορχηστρώσουν την κατάρρευση του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού και να ανοίξουν το δρόμο για ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα. Η ουκρανική κρίση και ο επακόλουθος πόλεμος παρείχαν μια ακόμη ευκαιρία για να καρποφορήσει αυτό το άθλιο σχέδιο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η αντιστοιχία της συνωμοσίας μεταξύ της Συρίας και της Ουκρανίας και η δυνατότητα κάθε γεγονότος να προκαλέσει περιφερειακή σύγκρουση, κατάρρευση του δολαρίου ή παγκόσμιο πόλεμο, έχει περιγραφεί σχολαστικά.

Ωστόσο, είναι αυτή η συνωμοσία μονόπλευρη; Είναι η Δύση και το ΝΑΤΟ οι μόνες οντότητες που χειραγωγούνται από τους παγκοσμιοποιητές για να εγκλωβίσουν την Ρωσία και να προκαλέσουν μια σύγκρουση; Και τι έχουν να κερδίσουν οι παγκοσμιοποιητές πυροδοτώντας μια τέτοια καταστροφή;

Όπως συμβαίνει με κάθε άλλο καταστροφικό κατασκευασμένο πόλεμο, ο απώτερος στόχος είναι η εξάλειψη της κυρίαρχης ταυτότητας με παράλληλη εδραίωση της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής εξουσίας.

Δεν είναι αρκετό για τους παγκόσμιους χρηματοδότες να κυριαρχούν στον τραπεζικό κλάδο και να κατέχουν τους περισσότερους πολιτικούς- επιδιώκουν να μετασχηματίσουν τη δημόσια ψυχοσύνθεση. Θέλουν να τους ικετεύουμε για παγκόσμια διακυβέρνηση.

Αυτή η κατασκευή συναίνεσης επιτυγχάνεται συχνά με το να στρέφονται δύο ελεγχόμενες κυβερνήσεις η μία εναντίον της άλλης και στη συνέχεια, στον απόηχο της τραγωδίας, να ζητούν παγκόσμια ενοποίηση. Πάντα παρουσιάζεται το επιχείρημα ότι αν απλά εγκαταλείπαμε την έννοια των εθνών-κρατών και μεταρρυθμιζόμασταν κάτω από έναν ενιαίο παγκόσμιο οργανισμό, όλοι οι πόλεμοι θα «εξαφανίζονταν».

Το ερώτημα είναι αν ο Πούτιν της Ρωσίας είναι μυημένος σε αυτό το σχέδιο. Είναι μέρος του; Μήπως γινόμαστε μάρτυρες μιας επανάληψης του θεάτρου μιας μαριονέτας της Ρωσίας εναντίον μιας μαριονέτας του ΝΑΤΟ, όπως στον Ψυχρό Πόλεμο;

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Πούτιν έχει, σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, ζητήσει τον παγκόσμιο έλεγχο της οικονομίας μέσω του ΔΝΤ και την θεσμοθέτηση ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος με την χρήση των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων του ΔΝΤ (SDR).

Τα δάνεια του ΔΝΤ ήταν αυτά που έσωσαν τη Ρωσία από τη χρεοκοπία στα τέλη της δεκαετίας του 1.990 μ.Χ. Και ο Πούτιν ζήτησε διαβουλεύσεις με το ΔΝΤ σχετικά με την Κριμαία. Θυμηθείτε, αυτό είναι το ίδιο ΔΝΤ που εργάζεται για τη χρηματοδότηση των αντιπάλων του στην Δυτική Ουκρανία.

Στην ουσία, αν πιστεύετε στην εθνική κυριαρχία και την αποκέντρωση της εξουσίας, ο Πούτιν δεν είναι σύμμαχός σας. Για άλλη μια φορά, έχουμε τους παγκοσμιοποιητές να διοχετεύουν χρήματα και στις δύο πλευρές μιας σύγκρουσης που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι εφιαλτικό.

Ο Πούτιν επιθυμεί την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την ενοποίηση υπό το ΔΝΤ, όπως ακριβώς επιθυμεί την ενοποίηση και το υποτιθέμενο «αμερικανικό» ΔΝΤ. Παγκόσμια διακυβέρνηση της οικονομίας και της δημιουργίας χρήματος σημαίνει τελικά παγκόσμια διακυβέρνηση όλων των άλλων.

Μήπως δημιουργείται ένας πόλεμος μέσω του ψευδούς παραδείγματος της Ανατολής εναντίον της Δύσης για να ανοίξει ο δρόμος για την παγκόσμια διακυβέρνηση; Εκμεταλλεύονται τις εντάσεις Ανατολής/Δύσης ως προπέτασμα καπνού για την τελική καταστροφή του παγκόσμιου αποθεματικού του δολαρίου;

Εκμεταλλεύονται τις εντάσεις Ανατολής/Δύσης ως προπέτασμα καπνού για την τελική καταστροφή του παγκόσμιου αποθεματικού καθεστώτος του δολαρίου; Είναι δύσκολο να πούμε αν η Ουκρανία θα είναι το τελικό έναυσμα- ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι αν συμβεί μια σύγκρουση, ανεξάρτητα από το ποιος «κερδίζει» ένα τέτοιο σενάριο, το ΔΝΤ βγαίνει κερδισμένο.

Φανταστείτε ότι παίζετε μια παρτίδα σκάκι μόνοι σας. Ποια πλευρά κερδίζει στο τέλος αυτής της παρτίδας: η μαύρη ή η λευκή; Η απάντηση είναι ότι δεν έχει σημασία. Κερδίζετε πάντα όταν ελέγχετε και τις δύο πλευρές (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/blog-post_62.html).


Ο εφιάλτης του… Marx επιστρέφει στις ΗΠΑ – Βλέπουν τον Soros πίσω από τις αναταραχές στα πανεπιστήμια, επεμβαίνει η ελίτ με δωρεές. Μεγάλες κατηγορίες ότι οι ριζοσπάστες μαρξιστές δάσκαλοι έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε μια ολόκληρη γενιά «χρήσιμων ηλίθιων» νέων στις τάξεις, που αλλιώς ονομάζονται «στρατόπεδα κατήχησης».

Ο εφιάλτης του Κομμουνισμού και του Μαρξισμού έχει επιστρέψει στην αμερικανική κοινωνία, η οποία βλέπει τη χώρα να βρίσκεται σε πρωτοφανή αναβρασμό, λόγω των αναταραχών στα πανεπιστήμια.

Οι εντάσεις και τα επεισόδια είναι μεγάλης έντασης, με δυνάμεις της αστυνομίας να επεμβαίνουν σε πανεπιστήμια της χώρας για να διαλύσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον καταστροφικό πόλεμο του Ισραήλ στην Γάζα.

Μετά το Κολούμπια, οι αστυνομικοί διέλυσαν έναν καταυλισμο φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών και στο Πανεπιστήμιο Tulane της Νέας Ορλεάνης, προχωρώντας και σε 14 συλλήψεις. Οργή Trump: Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος. Ο Donald Trump δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνης στις πανεπιστημιουπόλεις έγιναν για να αποσπάσουν την προσοχή από τα ζητήματα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ διακινεί την θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στην Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την ΠΡΟΣΟΧΗ από τα νότια σύνορά μας».

«Πιστεύετε ότι οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Παράφρονες που προκαλούν όλο αυτό το ΧΑΟΣ στα Κολλέγια και τα Πανεπιστήμιά μας το κάνουν για να πάρουν την προσοχή μακριά από τα Νότια Σύνορά μας, όπου εκατομμύρια άνθρωποι, πολλοί από τις φυλακές και τα ψυχιατρεία, εισρέουν στη Χώρα μας; Απλώς αναρωτιέμαι...».

Biden σε προεκλογικό αμόκ: Διαγράφει επιπλέον φοιτητικά χρέη, ύψους 6 δισ. Δολαρίων. Ο Joe Biden αποφάσισε τη διαγραφή 6,1 δισεκ. δολαρίων σε φοιτητικά δάνεια για περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες στα Art Institutes, μια ομάδα ιδιωτικών κολεγίων που έκλεισε και κατηγορήθηκε για απάτη, σε μία τελευταία προσπάθεια να εκπληρώσει την υπόσχεσή του για ελάφρυνση του χρέους των φοιτητικών δανείων ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου 2024 μ.Χ.

Τα Art Institutes λειτουργούσαν κάποτε 50 πανεπιστημιουπόλεις σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά οι πόρτες τους έκλεισαν απότομα τον Σεπτέμβριο του 2023 μ.Χ. Η κίνηση αυτή θα προσφέρει «ανάσα» για 317.0000 άτομα που εγγράφηκαν στα κολέγια μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2004 μ.Χ. και της 16ης Οκτωβρίου 2017 μ.Χ.

Το υπουργείο Παιδείας δήλωσε ότι τα σχολεία και η μητρική εταιρεία Education Management «προέβησαν σε διαδεδομένες και ουσιαστικές παραπλανήσεις σε υποψήφιους σπουδαστές σχετικά με τα ποσοστά απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, τους μισθούς και τις υπηρεσίες σταδιοδρομίας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου». Η Education Management πούλησε την οντότητα το 2017 m.X.

Το υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ έχει εγκρίνει σχεδόν 29 δισεκ. δολάρια για τη διαγραφή χρέους για 1,6 εκατομμύρια δανειολήπτες των οποίων τα κολέγια έκλεισαν απότομα ή στο πλαίσιο δικαστικών διακανονισμών. Συγκριτικά, μόνο 53.500 δανειολήπτες έλαβαν ελάφρυνση υπό παρόμοιες κατηγορίες κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων των Προέδρων Donald Trump και Barack Obama, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

«Ενώ ο προκάτοχός μου έκανε τα στραβά μάτια όταν τα κολέγια εξαπατούσαν φοιτητές και δανειολήπτες, εγώ υποσχέθηκα να αναλάβω το θέμα άμεσα για να παράσχω στους δανειολήπτες την ανακούφιση που χρειάζονται και αξίζουν», ανέφερε ο Biden σε δήλωσή του.

Το συνολικό φοιτητικό χρέος στις ΗΠΑ ανέρχεται σε 160 δισεκ. δολάρια. Επεμβαίνει η ελίτ με δωρεές. Μέσα σε αυτό το χάος, η Αμερικανική ελίτ προσπαθεί να προλάβει το χάος που εξαπλώνεται στα κολέγια και τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Μάλιστα, κατηγορούν τους ριζοσπάστες μαρξιστές δασκάλους, σχολικές ομάδες και διευθυντές σχολείων, που όπως υποστηρίζουν έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε μια ολόκληρη γενιά «χρήσιμων ηλίθιων» νέων στις τάξεις, που αλλιώς ονομάζονται «στρατόπεδα κατήχησης».

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ένας καθηγητής, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως μαρξιστής εξτρεμιστής, δημοσίευσε στο Χ: "Υπάρχει μόνο μία λύση, η επανάσταση της Ιντιφάντα. Πρέπει να κάνουμε μια επανάσταση για να μπορέσουμε να έχουμε μια σοσιαλιστική ανασυγκρότηση των ΗΠΑ".

Ο χρήστης του X που δημοσίευσε το βίντεο έγραψε: "Δεν πρόκειται μόνο για το Ισραήλ/Παλαιστίνη. Είναι μια προσπάθεια μαρξιστικής κατάληψης της Αμερικής. Τα κολέγιά μας έχουν γίνει στρατόπεδα κατήχησης."

Μετά τις ολονύχτιες συγκρούσεις μεταξύ μαρξιστών εξτρεμιστών που μεταμφιέζονταν σε φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές σε δώδεκα ή περισσότερες σχολές, υπάρχουν υποψίες ότι είναι εν μέρει χρηματοδοτούμενες από τον George Soros.

Την ίδια ώρα, μέλη της κοινότητας Pi Kappa Phi ξεκίνησαν μια σελίδα GoFundMe με τίτλο "Οι άντρες Pi Kappa Phi υπερασπίστηκαν τη σημαία τους. Throw'em a Rager." Μέχρι αργά το απόγευμα, υπήρξαν περισσότερες από 4.700 δωρεές, συγκεντρώνοντας πάνω από 140.000 δολ. και πλησιάζοντας τον προς τα πάνω αναθεωρημένο στόχο των 150.000 δολ. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Bill Ackman είναι ο μεγαλύτερος δωρητής μέχρι στιγμής (https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/735766/o-efialtis-tou-marx-epistrefei-stis-ipa-vlepoun-ton-soros-piso-apo-tis-anataraxes-sta-panepistimia-epemvainei-i-elit-me-dorees).


Ανατριχιαστική πρόβλεψη: Ο πυρηνικός πόλεμος θα σκότωνε 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε 72 ώρες. Επιστήμονες και ερευνητές κάνουν μια εφιαλτική πρόβλεψη σε περίπτωση που ξεσπάσει ένας σε γενικευμένος πυρηνικός πόλεμος.

«Τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους από την ραδιενέργεια και τις καταστροφικές ατομικές εκρήξεις», αναφέρει η δημοσιογράφος Annie Jacobsen που έχει περάσει χρόνια ερευνώντας τις επιπτώσεις του πυρηνικού πολέμου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος λέει ότι τις πρώτες 72 ώρες ενός πυρηνικού πολέμου, περίπου 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, ενώ τα 3 δισεκατομμύρια περίπου που θα επιζήσουν θα αντιμετωπίσουν απίστευτες δυσκολίες.

Ο πυκνός καπνός από τις πυρκαγιές σε τρεις Ηπείρους θα πυροδοτούσε μια μίνι εποχή παγετώνων, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για τους επιζώντες να καλλιεργήσουν τροφή. «Μεγάλο μέρος του πλανήτη, σίγουρα τα μεσαία γεωγραφικά πλάτη θα καλύπτονταν από στρώματα πάγου. Μέρη όπως η Αϊόβα και η Ουκρανία θα θάβονταν στο χιόνι για 10 χρόνια», είπε η Jacobsen.

«Η γεωργία θα αποτύχει, και όταν η γεωργία αποτυγχάνει, οι άνθρωποι πεθαίνουν. Επιπλέον, έχουμε την δηλητηρίαση από την ακτινοβολία, επειδή το στρώμα του όζοντος θα καταστραφεί και η έκθεση στον ήλιο θα είναι θανατηφόρα», πρόσθεσε μιλώντας στο κανάλι «The Diary Of A CEO».

ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. Σύμφωνα με την Jacobsen ο καθηγητής Brian Toon, που είναι κορυφαίος ειδικός στην επιστήμη του κλίματος και της ατμόσφαιρας, ανέφερε υπάρχουν μόνο δύο χώρες όπου κάποιος θα μπορούσε να επιβιώσει με ασφάλεια όταν ξεκινήσουν να πέφτουν οι πυρηνικές βόμβες.

Αυτές είναι η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, καθώς μπορούν «να διατηρήσουν την γεωργία». Όπως σημείωσε, ο λόγος που οι δύο χώρες θα συνιστούσαν τα ιδανικά καταφύγια, είναι η γεωγραφική και πολιτική τους απόσταση τους από τους Ηπειρωτικούς όγκους του πλανήτη (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/5-72.html).


Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΕΟΙ... ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ. «ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ;». BΙΝΤΕΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Ένα τρομακτικό βίντεο που δείχνει την προσομοίωση μεταμόσχευσης κεφαλής κάνει πάταγο στα social media Δείχνει δύο αυτόνομα χειρουργικά ρομπότ που εκτελούν ταυτόχρονες επεμβάσεις σε δύο ρομποτικά σώματα. Βγάζουν το κεφάλι από το ένα και το μεταμοσχεύουν σε άλλο ρομποτικό σώμα.

Μπορεί να φαίνεται σαν σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ, αλλά μια startup στις ΗΠΑ εργάζεται στην πραγματικότητα πάνω σε αυτήν την τεχνική. Η BrainBridge, μια startup νευροεπιστήμης και βιοϊατρικής μηχανικής, ανακοίνωσε τον φιλόδοξο στόχο της να αναπτύξει το πρώτο σύστημα μεταμόσχευσης κεφαλής στον κόσμο.

Η εταιρεία μέχρι στιγμής λειτουργεί σε stealth mode, αλλά τώρα θέλει ο κόσμος να καταλάβει περισσότερα για τη δουλειά που κάνει. Η BrainBridge λέει ότι στοχεύει να προσφέρει νέα ελπίδα σε ασθενείς που υποφέρουν από μη θεραπεύσιμες παθήσεις, όπως καρκίνος σταδίου 4, παράλυση και νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη μεταμόσχευση του κεφαλιού ενός ασθενούς σε ένα υγιές, εγκεφαλικά νεκρό σώμα δότη, με στόχο τη διατήρηση της συνείδησης, αναμνήσεις και γνωστικές ικανότητες. Το βίντεο έχει σοκάρει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι είπαν ότι η εταιρεία προσπαθεί να ανακατευτεί στις υποθέσεις του Θεού.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό χρησιμοποιείται αντιδεοντολογικά», σχολίασε ένας χρήστης. «Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τον Θεό τον δημιουργό», είπε ένας άλλος. «Αυτό πιθανότατα θα ήταν διαθέσιμο μόνο για τους πλούσιους», είπε ένας τρίτος χρήστης.

Αν και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση σχετικά με το έργο από την επιστημονική κοινότητα, η BrainBridge δεν είναι η πρώτη εταιρεία που εργάζεται σε αυτόν τον τομέα. Neurable, Emotiv, Kernel και NextMind είναι τα λίγα άλλα ονόματα στον χώρο διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή. Το πιο διάσημο είναι το Neuralink του Έλον Μασκ που εμφύτευσε πρόσφατα ένα τσιπ υπολογιστή στον εγκέφαλο ενός τετραπληγικού άνδρα.

Ο Hashem Al-Ghaili, επικεφαλής του έργου στο BrainBridge, είπε ότι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν ρομποτικά συστήματα υψηλής ταχύτητας για να αποτρέψουν την υποβάθμιση των εγκεφαλικών κυττάρων και να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη συμβατότητα μεταξύ της μεταμοσχευμένης κεφαλής και του σώματος του δότη.

Είπε επίσης ότι οι προηγμένοι αλγόριθμοι AI θα καθοδηγήσουν τα χειρουργικά ρομπότ στην επανασύνδεση του νωτιαίου μυελού με ακρίβεια, μαζί με τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία. Η αποκλειστική χημική κόλλα της εταιρείας και η πολυαιθυλενογλυκόλη θα βοηθήσουν στην επανασύνδεση των κομμένων νευρώνων.

«Κάθε βήμα της ιδέας BrainBridge έχει μελετηθεί προσεκτικά με βάση εκτεταμένη επιστημονική έρευνα. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τα όρια της ιατρικής επιστήμης και να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για όσους μάχονται με συνθήκες απειλητικές για τη ζωή τους”, δήλωσε ο Al-Ghaili σύμφωνα με το Samaa TV.

Ανέφερε επίσης ότι εάν τα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων σκοπιμότητας είναι θετικά, μια τέτοια επέμβαση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εντός οκτώ ετών. Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή τη τρέλα θα σταματήσει στην χρηματοδότηση του έργου και δεν θα πάει παραπέρα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση εντελώς (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_796.html)!

 

Ο Έλον Μάσκ είναι ο πονηρός προβατόσχημος λύκος της Νέα Τάξη. Νέο τσιπάκι για τον εγκέφαλο από τον “αντινεοταξίτη”. Ο Έλον Μασκ, εμφανιζόμενος μέσω σύνδεσης βίντεο στο VivaTech, μοιράστηκε τις νέες εξελίξεις σχετικά με την εταιρεία διασύνδεσης εγκεφάλου-υπολογιστή του, την Neuralink.

Αφού παρουσίασε ένα βίντεο με έναν ασθενή του Neuralink που ελέγχει έναν υπολογιστή με το μυαλό του, ο Μασκ αποκάλυψε τον επόμενο φιλόδοξο στόχο της εταιρείας. Δηλαδή το επόμενο… «θαύμα» που θα κάνει το εγκεφαλικό του τσιπ: Tην αποκατάσταση της όρασης στους τυφλούς.

«Το επόμενο προϊόν είναι το Blindsight», εξήγησε ο Musk, «που θα επιτρέψει σε άτομα που έχουν χάσει και τα δύο μάτια ή δεν έχουν καθόλου όραση να βλέπουν… και αυτό συνδέεται άμεσα με τις οπτικές περιοχές επεξεργασίας του εγκεφάλου». Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία, πρόσθεσε, θα μπορούσε ενδεχομένως «να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε τραυματισμό του εγκεφάλου ή της σπονδυλικής στήλης».

«Να αναφέρω ότι το εμφύτευμα Blindsight λειτουργεί ήδη σε πιθήκους. Η ανάλυση στην αρχή θα είναι χαμηλή, αλλά τελικά μπορεί να ξεπεράσει την κανονική ανθρώπινη όραση. (Επίσης, κανένας πίθηκος δεν έχει πεθάνει ή τραυματιστεί σοβαρά από συσκευή Neuralink!)», είχε γράψει λίγες μέρες πριν στο Twitter ο Έλον Μασκ. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά την έγκριση του FDA για τη Neuralink για τις πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους.

Η αρχική τους συσκευή, που ονομάστηκε “Telepathy“, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν συσκευές όπως τηλέφωνα και υπολογιστές απλά και μόνο με την σκέψη τους. Δείτε τον πρώτο «ασθενή» της Neuralink, που είναι επίσης ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο εμφυτεύτηκε το εγκεφαλικό τσιπάκι του Μασκ (https://romioitispolis.gr/o-elon-mask-einai-o-poniros-provatoschimos-lykos-tis-nea-taxi-neo-tsipaki-gia-ton-egkefalo-apo-ton-antineotaxiti/).


Κίνα: Επιστήμονες δημιούργησαν ιό τύπου Έμπολα -Μπορεί να επιφέρει τον θάνατο σε μόλις τρεις μέρες. Ο γενετικώς τροποποιημένος ιός εξελίχθηκε σε μια παραλλαγή, που φέρεται να σκότωσε εργαστηριακά πειραματόζωα (χάμστερ) μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την μόλυνσή τους.

Επιστήμονες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Χεμπέι της Κίνας έχουν δημιουργήσει έναν νέο ιό, χρησιμοποιώντας συστατικά του Έμπολα, ώστε να αναλύσουν την ασθένεια και τα συμπτώματά της, όμως η έρευνα τους προκαλεί φόβο καθώς το παθογόνο μπορεί δυνητικά να επιφέρει τον θάνατο σε τρεις μέρες. Ο γενετικώς τροποποιημένος ιός εξελίχθηκε σε μια παραλλαγή, που φέρεται να σκότωσε εργαστηριακά πειραματόζωα (χάμστερ) μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από τη μόλυνσή τους.

Πώς δημιούργησαν τον νέο ιό οι Κινέζοι επιστήμονες. Σύμφωνα με την μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Direct, η ομάδα των Κινέζων ερευνητών χρησιμοποίησε έναν μολυσματικό ιό των ζώων εκτροφής, γνωστό ως αφθώδη στοματίτιδα και πρόσθεσαν μια γλυκοπρωτεϊνη, που χρησιμοποιεί ο φονικός ιός Έμπολα για να μολύνει τα κύτταρα και να εξαπλώνεται στον ανθρώπινο οργανισμό, για να δημιουργήσουν το νέο παθογόνο στο εργαστήριο.

 Δημιούργησαν ένα στέλεχος που προκάλεσε σοβαρά συστημικά συμπτώματα, όπως εκείνα που εμφανίζουν ασθενείς του Έμπολα, μεταξύ άλλων πολυοργανική ανεπάρκεια. Πολυοργανική ανεπάρκεια σε χάμστερ προκάλεσε ο νέος ιός. Σύμφωνα με την μελέτη ορισμένα από τα πέντε αρσενικά και ισάριθμα θηλυκά χάμστερ ανέπτυξαν ψώρα στην επιφάνεια των βολβών των ματιών τους, που επηρέασε τελικά την όρασή τους.

«Είναι σημάδι ότι τα συριακά χάμστερ ηλικίας τριών εβδομάδων, που έχουν μολυνθεί από τον ιό, έχουν την δυνατότητα να παίξουν ρόλο στην μελέτη διαταραχών του οπτικού νεύρου που προκαλούνται από τον Έμπολα», είπαν οι ερευνητές σύμφωνα με το Science Direct.

Εν μέσω ανησυχιών για τη φερόμενη διαρροή από εργαστήριο της Ουχάν του SARS-CoV-2, που προκάλεσε τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο στην τελευταία πανδημία, οι Κινέζοι ερευνητές τόνισαν ότι στόχος τους ήταν να βρουν τα σωστά ζωικά μοντέλα για να μιμηθούν σε ασφαλές εργαστηριακό περιβάλλον τα συμπτώματα του Έμπολα. Πειράματα με ιούς όπως ο Έμπολα απαιτούν ιδιαίτερα ασφαλείς εργαστηριακές εγκαταστάσεις (Βiosafety Level 4), ενώ τα περισσότερα εργαστήρια ανά την υφήλιο είναι επιπέδου BSL-2.

Όταν συνέλεξαν τα όργανα των νεκρών χάμστερ οι Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ιός είχε εξαπλωθεί στην καρδιά, το ήπαρ, την σπλήνα, τους πνεύμονες, τα νεφρά, το στομάχι, τα έντερα και τους εγκεφαλικούς ιστούς. Και θεωρώντας επιτυχημένη την μελέτη ους έκριναν ότι το πείραμα παρείχε μια ταχεία προκλινική αξιολόγηση ιατρικών αντίμετρων κατά του Έμπολα σε εργαστηριακές συνθήκες BLS-2 (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/kina/7243745_kina-epistimones-dimioyrgisan-io-typoy-empola-mporei-na-epiferei-ton-thanato-se).

 

Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ.

Στο σημερινό άρθρο θα επιχειρηθεί η τοποθέτηση της σημερινής ταξικής ιεράρχησης της παγκοσμιοποίησης. Η χρονική περίοδος από την Γαλλική Επανάσταση μέχρι την δεκαετία του 1.970 μ.Χ. χαρακτηρίστηκε από τον μαζικό μετασχηματισμό των αγροτικών δουλοπαροικιών σε αστικές κοινωνίες με την βοήθεια της πολιτικής Αρχής του έθνους-κράτους. Το αποτέλεσμα ήταν η μετατροπή των φεουδαρχικών δομών σε αποκεντρωμένα φιλελεύθερα σχήματα.

Η κοινωνική, οικονομική και πολιτική αποκέντρωση που ανδρώθηκε μέσω της πολιτικής Αρχής του έθνους-κράτους σήμερα υποδομείται με την παγκοσμιοποίηση, επειδή η τελευταία επιδιώκει να επαναφέρει εκ νέου τις φεουδαρχικές δομές (νεοκομμουνισμός, μεγάλη επανεκκίνηση, υπερεξουσίες παγκόσμιων οργανισμών, ισλαμοποίηση). Η «εταιρική φεουδαρχία» στην παγκοσμιοποίηση έχει αντικαταστήσει την μεσαιωνική φεουδαρχία.

Ο φεουδάρχης-μονάρχης μετασχηματίστηκε σε κεντρικό τραπεζίτη, η αριστοκρατία στους μεγάλους τραπεζίτες (J. P. Morgan, κ.λπ.), ο κλήρος και η Εκκλησία της Δύσης στην εταιρική ελίτ (500+ πλουσιότεροι στον πλανήτη), οι Υπουργοί της μοναρχίας σε πρωθυπουργούς (π.χ. Μητσοτάκης, Τσίπρας), η μεσαιωνική γραφειοκρατία σε κυβερνήσεις, οι έμποροι σε υψηλόβαθμους γραφειοκράτες (επίτροποι, δικαστές), οι ενοικιαστές των φόρων σε κατηρτισμένους επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι, ακαδημαϊκοί) και, τέλος, οι εναπομείναντες (δουλοπάροικοι) σε όλους τους άλλους (πλέμπα, επιδοματίες).

Όπως στην φεουδαρχία, που άπαντες εργάζονταν για να συσσωρεύουν τον πλούτο στον μονάρχη, έτσι και στην νεοφεουδαρχία άπαντες συσσωρεύουν τον παγκόσμιο πλούτο στους κεντρικούς τραπεζίτες με κάποιο οικονομικό όφελος που είναι ανάλογο της θέσης τους στην κοινωνική ιεραρχία (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_349.html).


Οι Αμερικανοί προειδοποίησαν τον «ανεξέλεγκτo» επικεφαλής υγείας του ΟΗΕ, Δρ Τέντρος, ότι θα μπορούσε να λάβει τις εξουσίες να κηρύξει παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να βάλουν εμβόλια στα χέρια τους.

Δύο δωδεκάδες κυβερνήτες έχουν προειδοποιήσει για μια συμφωνία πανδημίας που λένε ότι θα έδινε στο «ανεξέλεγκτο» αφεντικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, νέες εξουσίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σε επιστολή τους προς τον Τζο Μπάιντεν , λένε ότι ο πρόεδρος δεν πρέπει να υπογράψει τη συμφωνία, καθώς θα επιτρέψει στον ΠΟΥ να κηρύξει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την παγκόσμια υγεία και να υποχρεώσει τις ΗΠΑ να επιβάλουν lockdown και να επιβάλλουν εμβόλια.

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι από τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ εξακολουθούν να διαπραγματεύονται το κείμενο της συμφωνίας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την συνεργασία κατά μελλοντικών παθογόνων παραγόντων, αφού ο κορωνοϊός σκότωσε εκατομμύρια.

Η συμφωνία, μια ενημέρωση των υφιστάμενων κανόνων υγείας για τα κρούσματα και μια νέα νομικά δεσμευτική συνθήκη, θα μπορούσε να επισημοποιηθεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας από τις 27 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Γενεύη της Ελβετίας. Οι Ρεπουμπλικάνοι λένε ότι η συμφωνία δίνει στον επικεφαλής της υγείας του ΟΗΕ Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus υπερβολική εξουσία

Προβολή συλλογής. Οι Ρεπουμπλικάνοι λένε ότι η συμφωνία δίνει στον επικεφαλής της υγείας του ΟΗΕ Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus υπερβολική εξουσία Η συμφωνία θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του ΟΗΕ να επιβάλει lockdown, εντολές εμβολίων, ίσως ακόμη και τα σκληρά μέτρα που χρησιμοποίησε η Κίνα κατά τη διάρκεια του COVID.

Προβολή συλλογής. Η συμφωνία θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του ΟΗΕ να επιβάλει lockdown, εντολές εμβολίων, ίσως ακόμη και τα σκληρά μέτρα που χρησιμοποίησε η Κίνα κατά τη διάρκεια του COVID. Θα αντιπροσώπευε ίσως την μεγαλύτερη αύξηση στην εμβέλεια του οργανισμού από τότε που δημιουργήθηκε το 1.948 μ.Χ.

Οι κυβερνήτες, συμπεριλαμβανομένου του Ron DeSantis από την Φλόριντα και του Greg Abbott του Τέξας , λένε ότι θα «υπονόμευε την εθνική κυριαρχία, θα παραβίαζε τα δικαιώματα των πολιτειών και θα έθετε σε κίνδυνο τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες».

«Ο στόχος αυτών των μέσων είναι να εξουσιοδοτήσουν τον ΠΟΥ, ιδιαίτερα τον ανεξέλεγκτο Γενικό Διευθυντή του, με την εξουσία να περιορίζει τα δικαιώματα των πολιτών των ΗΠΑ», αναφέρει η επιστολή με ημερομηνία 22 Μαΐου.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να χάσουν βασικές «ελευθερίες όπως ο λόγος, το απόρρητο, τα ταξίδια, η επιλογή ιατρικής περίθαλψης και η ενημερωμένη συναίνεση, παραβιάζοντας έτσι τις βασικές αρχές του Συντάγματός μας», λένε.

Αντί οι Αμερικανοί νομοθέτες να θέτουν κανόνες για την υγεία σε μια κρίση, ο Τέντρος θα είναι σε θέση να λέει στους πολίτες των ΗΠΑ τι να κάνουν, αναφέρει η επιστολή. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει «εντολές σχετικά με ιατρικές θεραπείες», προσθέτουν.

«Η πολιτική για τη δημόσια υγεία είναι ένα ζήτημα που προορίζεται για τις πολιτείες, όχι την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και σίγουρα όχι τους διεθνείς φορείς όπως ο ΠΟΥ», αναφέρει η επιστολή. Ο ΠΟΥ έχει ήδη δεσμευτικούς κανόνες γνωστούς ως Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας, οι οποίοι συμφωνήθηκαν το 2005 μ.Χ. μετά το ξέσπασμα του SARS το 2002 μ.Χ./3 μ.Χ.

Καθορίζουν τις υποχρεώσεις των χωρών όταν αντιμετωπίζουν μια κρίση υγείας στα σύνορα. Αν και ήταν επαρκή για μια περιφερειακή κρίση όπως ο Έμπολα, ο ΠΟΥ λέει ότι δεν ταιριάζουν με μια καταστροφή τύπου COVID.

Αυτό το ξέσπασμα δημιούργησε ένα «εμβόλιο απαρτχάιντ», όπου οι πολίτες των πλούσιων χωρών μπορούσαν να κάνουν ενέσεις που σώζουν ζωές, λέει ο Tedros. Το άρθρο 12 του αμφιλεγόμενου σχεδίου συνθήκης προβλέπει την κράτηση περίπου του ενός πέμπτου των δοκιμών, θεραπειών και εμβολίων στον ΠΟΥ για διανομή σε φτωχότερες χώρες.

Θα ήταν μόνο η δεύτερη τέτοια συμφωνία για την υγεία στον κόσμο μετά την συμφωνία του 2003 μ.Χ. για τον έλεγχο του καπνού, η οποία πάλεψε το κάπνισμα παγκοσμίως με φόρους και κανόνες διαφήμισης. Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ πρόσθεσε το όνομά του στο κείμενο, το οποίο λέει ότι η συμφωνία θα υπονόμευε τις ελευθερίες των Αμερικανών.

Προβολή συλλογής. Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ πρόσθεσε το όνομά του στο κείμενο, το οποίο λέει ότι η συμφωνία θα υπονόμευε τις ελευθερίες των Αμερικανών. Δύο δωδεκάδες Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες υπέγραψαν την επιστολή καλώντας τον Μπάιντεν να μην υπογράψει.

Προβολή συλλογής. Δύο δωδεκάδες Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες υπέγραψαν την επιστολή καλώντας τον Μπάιντεν να μην υπογράψει. Η συμφωνία θα μπορούσε να επιτρέψει στους γραφειοκράτες στην Γενεύη να αποφασίσουν πότε οι Αμερικανοί πρέπει να λάβουν ενέσεις, αναφέρει η επιστολή.

Προβολή συλλογής. Η συμφωνία θα μπορούσε να επιτρέψει στους γραφειοκράτες στην Γενεύη να αποφασίσουν πότε οι Αμερικανοί πρέπει να λάβουν ενέσεις, αναφέρει η επιστολή. Σύμφωνα με την συμφωνία, οι πλούσιες χώρες θα μπορούσαν να αναγκαστούν να μοιραστούν το ένα πέμπτο των εμβολίων και των θεραπειών τους

Προβολή συλλογής. Σύμφωνα με την συμφωνία, οι πλούσιες χώρες θα μπορούσαν να αναγκαστούν να μοιραστούν το ένα πέμπτο των εμβολίων και των θεραπειών τους Γράφοντας για το Al Jazeera αυτή την εβδομάδα, ο Tedros είπε ότι η συμφωνία ήταν ένα «εργαλείο που σώζει ζωές που θα εξασφαλίσει ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω όταν χτυπήσει η επόμενη πανδημία».

Οι πολιτικοί πρέπει να επιλέξουν «την παγκόσμια συνεργασία, όχι τον στενό εθνικισμό», είπε. Η δήθεν "κυβέρνηση" Μπάιντεν φέρεται να έχει τις δικές της ανησυχίες για τη συμφωνία, η οποία βρίσκεται ακόμη στο σφυρί στην Γενεύη.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken λέει ότι οι Αμερικανικές εταιρείες ενδέχεται να χάσουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τους σε ανταγωνιστές όπως η Κίνα βάσει της συμφωνίας.

Απευθυνόμενος στο Κογκρέσο την Τετάρτη, ο Blinken είπε ότι δεν υπάρχει «συναίνεση» για την συμφωνία. «Αυτό που βρίσκεται αυτή την στιγμή είναι ότι φαίνεται πολύ απίθανο να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες», είπε.

Στην εξαήμερη συνέλευση πρόκειται να παρευρεθούν περίπου 100 Υπουργοί. Θα μπορούσε να καθορίσει την κληρονομιά του Tedros, ο οποίος βρίσκεται στα μέσα της δεύτερης θητείας του και έγινε γνωστό όνομα κατά τη διάρκεια του COVID.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν από ρήξεις μεταξύ των θέσεων πλουσιότερων και φτωχότερων χωρών που έχουν μπερδέψει τους μεσολαβητές. Οι συνομιλίες για την συνθήκη έχασαν μια βασική προθεσμία της 10ης Μαΐου και κατέρρευσαν, ωθώντας τον Tedros να συγκαλέσει έκτακτες συνομιλίες την περασμένη εβδομάδα για να τονώσει το ηθικό, ανέφεραν πηγές.

Εκτός από την κοινή χρήση φαρμάκων και εμβολίων, μια από τις πιο αμφισβητούμενες πτυχές είναι η χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ειδικού ταμείου ή της αξιοποίησης των υπαρχόντων διεθνών κεφαλαίων. Οι συνομιλίες έχουν διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, κολλώντας στα τεχνικά στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, συντηρητικοί στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και αλλού λένε ότι η συμφωνία απειλεί την κυριαρχία, κάτι που ο ΠΟΥ αρνείται κατηγορηματικά. Ενώ μέρη των μεταρρυθμίσεων είναι πιθανό να συμφωνηθούν εγκαίρως, άλλα στοιχεία είναι πιθανό να καθυστερήσουν (https://corfiatiko.blogspot.com/2024/05/o_26.html).


Και εγώ αναρωτιόμουν τόσο καιρό γιατί επέμενε ο Άγιος Κοσμάς να μιλάει για το ψευτορωμαίικο; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

Επειδή σύντομα θα πραγματοποιηθούν «Εκλογές» για το ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ θεωρώ χρήσιμο και αναγκαίο να αναφερθώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαιρετικά συνοπτικά, για να βοηθήσω να κατανοήσετε τι είναι αυτό που σας καλούν να πάτε να ψηφίσετε δεδομένου ότι είναι ένα «ΟΡΓΑΝΟ» αυτής της, κατά την άποψη μου, «Εγκληματικής Οργάνωσης».

1.- Η προπαρασκευαστική καθοριστική συνάντησηγιά την δημιουργία της ΕΟΚ έγινε στην Μεσίνα της Σικελίας 1-3/6/1.955 μ.Χ. και έμεινε στην Ιστορία ως η «Συνάντηση των Έξη», που ήταν οι: Gaetano MartinoΜέλος του Φασιστικού Κόμματος του Μουσολίνι και διοργανωτής, Antoine Pinay, Μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου του Vichy, Joseph Bech, Λουξεμβούργιος, Δικηγόρος Αναπληρωτής Πρόεδρος Δεξιού Κόμματος, Willen Beyen, Ολλανδός με Νομικές Σπουδές στέλεχος Επιχειρήσεων, Phllips, Unilever Τραπεζίτης με διάφορα Πολιτικά Αξιώματα, Paul-Henri Spaak, Βέλγος Σοσιαλδημοκράτης με Νομικές Σπουδές και ο πρώτος Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κατά την Ίδρυσή του.και τώρα ο ΕΚΤΟΣ και Φαρμακερός: WALTER HOLLSTEIN, Καθηγητής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, Γερμανός.

2.- Το 1.938 μ.Χ. ο Χίτλερ με τον επικεφαλής του Νομικού του Γραφείου Walter Holltsein σε συνάντηση με τον Μουσολίνη στη Ρώμη ετοιμάζουν το Σχέδιο για την λειτουργία της Ευρώπης μετά την κατάληψή της από τον ΑΞΟΝΑ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ Walter Hollstein, που μεταξύ άλλων προβλέπει:

α.- Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).!!!!!

Β.- Κοινούς Δασμούς!!!!!!

γ.- Κοινό Νόμισμα!!!!!!!!

δ.- Κοινό Υπουργείο Οικονομικών!!!!!!

3.- Το 1.945 μ.Χ. στην Δίκη της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ο Walter Hollstein καταδικάζεται σαν Εγκληματίας Πολέμου σε πολυετή Κάθειρξη. Αποφυλακίζεται άμεσα με παρέμβαση των Η.Π.Α. και αναλαμβάνει Επίτροπος Εξωτερικών(Υπουργός) στην πρώτη Κυβέρνηση Αντενάουερ(Στρατηγού του Χίτλερ) και στη συνέχεια αναλαμβάνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΟΚ για δυό συνεχείς θητείες 1.957 μ.Χ.-1.966 μ.Χ.

4.- Ο Walter Hollstein 1.949 μ.Χ. έχρισε Δόκτορα και Καθηγητή των Νομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης τον Carl-Friedrich Ophuels στη συνέχεια τον διόρισε Πρέσβη της ΟΔΓ στις Βρυξέλλες.

Ο εκλεκτός του αυτός και δεξί του χέρι ήταν Χιτλερικός Δικαστής επί των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας που σε λίγο, στις 17-4-1.957 μ.Χ., ο «Πολιτικά Αξιόπιστος» αυτός Ναζί κατά το Εθνικοσοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα της Γερμανίας, έγγραφό του από 31-7-1.943 μ.Χ., Μέλος του Ναζιστικού Κόμματος από την 1-5-1.933 μ.Χ. μέχρι το 1.945 μ.Χ., με αριθμό Μέλους 2399061, θα γίνει ο Ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που είναι το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης!!

5.- Αυτή η Ευρωπαική Ένωση σήμερα, μέσω των εδώ υποτακτικών της, σου επέβαλε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με τον «Ν»3845/8-5-2010 μ.Χ. και ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΟΧΗ με τον «Ν» 4336/14-8-2015 μ.Χ.- ΦΕΚ 94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014) με αποτέλεσμα την Οικονομική και Κοινωνική εξαθλίωση και υποθήκευση όλης της κινητής και ακίνητης Εθνικής αλλά και Προσωπικής Περιουσίας των Πολιτών.

6.- Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ είναι απλά ένα προπέτασμα Δημοκρατικό για την Εξαπάτηση των Λαών και απλώς συζητά και έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα η σε ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα συναποφασίζει γιατί ΔΕΝ αποφασίζει. Οι Αποφάσεις παίρνονται από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ (https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/05/blog-post_911.html, https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af/)……….


Ο Π.Ο.Υ. εν μέσω πολλών αντιδράσεων απέτυχε να υιοθετήσει τη «Συνθήκη για τις πανδημίες». Παρά τα δύο χρόνια κατά τα οποία διεξάγονταν διαπραγματεύσεις, τελικά τα 194 κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν στην υιοθέτηση της «Συνθήκης για τις Πανδημίες» (Pandemic Treaty).

Η εν λόγω Συνθήκη, ιδίως στην αρχική της μορφή, δημιουργούσε ένα άκρως συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης των υγειονομικών κρίσεων που περιελάμβανε μεταξύ άλλων δεσμευτικές για τα κράτη-μέλη αποφάσεις για την επιβολή εγκλεισμών (lockdowns), υποχρεωτικών εμβολιασμών, κλείσιμου εθνικών συνόρων, πιστοποιητικών εμβολιασμών και υγείας και άλλων περιοριστικών μέτρων.

Ο Π.Ο.Υ. και οι μη δημοκρατικά νομιμοποιημένοι αλλά δοτοί αξιωματούχοι του, δια της Συνθήκης θα αποκτούσαν μια άνευ προηγουμένου ισχύ στη χάραξη μιας παγκόσμιας πολιτικής υγείας σε έκτακτες περιστάσεις!

Σε πολλές χώρες υπήρξαν από την πρώτη στιγμή σθεναρές αντιδράσεις από πολιτικούς, κόμματα και την κοινωνία των πολιτών με αποτέλεσμα στις τελικές διαπραγματεύσεις να παρουσιαστεί ένα εν μέρει διαφορετικό από το αρχικό κείμενο, το οποίο και πάλι όμως δέχτηκε τα πυρά πολλών ειδικών για την υφαρπαγή εξουσίας από τα εθνικά κράτη και τη συγκέντρωσή της στους γραφειοκράτες του Π.Ο.Υ.

Ο Π.Ο.Υ. επρόκειτο να υιοθετήσει την Συμφωνία στην ετήσια συνέλευσή του που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Γενεύη της Ελβετίας. Ο εμφανώς απογοητευμένος με την εξέλιξη Γενικός Διευθυντής του Π.Ο.Υ. Tedros Adhanom Ghebreyesus δήλωσε ότι «Αυτό δεν είναι αποτυχία. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα – πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά – και θα το κάνουμε αυτό γιατί ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μια Συνθήκη για τις πανδημίες».

Από τους πολιτικούς που έδωσαν μάχη για την ανάδειξη των κινδύνων για τα δικαιώματα των πολιτών και τους δημοκρατικούς θεσμούς από τις προβλέψεις της Συνθήκης ξεχώρισε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής Rob Roos, ο οποίος με τις συνεχείς παρεμβάσεις του τους τελευταίους μήνες εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η

Συνθήκη θα μεταβίβαζε τεράστια πολιτική ισχύ στην Κίνα και στους λομπίστες των φαρμακοβιομηχανιών την ώρα που ο απλός πολίτης θα έστεκε αδύναμος απέναντι στους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες του Π.Ο.Υ.

Επίσης, εντόπισε τους κινδύνους μιας ενιαίας και παγκόσμιας πολιτικής υγείας για την αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης πανδημίας λέγοντας ότι «κατά την διάρκεια μιας πανδημίας, η καλύτερη προσέγγιση δεν θα είναι η ίδια παντού. Κάποιος σκέφτεται τις διαφορές στον πολιτισμό αλλά και την πυκνότητα του πληθυσμού ή πώς επιτυγχάνεται η κατάλληλη ισορροπία μεταξύ του κινδύνου και της ελευθερίας σε κάθε πολιτισμό».

Είναι πάντως απογοητευτικό που παρά το πάθημα της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού με τα αυταρχικά μέτρα και τις αντιεπιστημονικές υποχρεωτικότητες, δεν βγάλαμε τα ορθά συμπεράσματα. Και κάπως έτσι εξηγείται η σιωπή νεκροταφείου στην χώρα μας για το τόσο σοβαρό θέμα τόσο σε θεσμικό τουλάχιστον επίπεδο (https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%80-%ce%bf-%cf%85-%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%84/)…

 

Οι Διαπραγματεύσεις Για Την Παγκόσμια Συνθήκη Για Την Πανδημία Έχουν Καταρρεύσει, Αλλά Ο Φόβος Για Το Τι Θα Ακολουθήσει Μπορεί Να Τις Αναζωογονήσει. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ήλπιζε ότι θα γινόταν ψηφοφορία για την παγκόσμια συνθήκη πανδημίας στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στα τέλη αυτού του μήνα, αλλά τώρα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι διαπραγματεύσεις που υποτίθεται ότι θα κατέληγαν σε ένα τελικό προσχέδιο της συνθήκης έχουν καταρρεύσει εντελώς, και αυτό είναι σπουδαίο νέο, διότι η συνθήκη θα είχε μεταβιβάσει τεράστια εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Αλλά αν ο δάγγειος πυρετός συνεχίσει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο όπως ήταν, ή εάν ο H5N1 μεταλλαχθεί σε μια μορφή που μπορεί να μεταδοθεί εύκολα από άτομο σε άτομο, ο φόβος για το τι θα ακολουθήσει θα μπορούσε ενδεχομένως να αναζωογονήσει τις διαπραγματεύσεις.

Την Παρασκευή, ο ΠΟΥ παραδέχτηκε δημοσίως ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν λήξει χωρίς να παραχθεί ένα τελικό σχέδιο της συνθήκης. Τα παρακάτω προέρχονται από το ABC News … Την Παρασκευή, ο Roland Driece, συμπρόεδρος του διαπραγματευτικού συμβουλίου του ΠΟΥ για την συμφωνία, αναγνώρισε ότι οι χώρες δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ένα προσχέδιο. Ο ΠΟΥ ήλπιζε ότι ένα τελικό σχέδιο συνθήκης θα μπορούσε να συμφωνηθεί στην ετήσια σύνοδο των υπουργών υγείας που θα ξεκινήσει την Δευτέρα στην Γενεύη.

«Δεν είμαστε εκεί που ελπίζαμε ότι θα ήμασταν όταν ξεκινούσαμε αυτή τη διαδικασία», είπε, προσθέτοντας ότι η οριστικοποίηση μιας διεθνούς συμφωνίας για το πώς να ανταποκριθούμε σε μια πανδημία ήταν κρίσιμη «για χάρη της ανθρωπότητας».

Ο Driece είπε ότι η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μαθήματα από το έργο της και θα σχεδιάσει το δρόμο προς τα εμπρός, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να λάβουν «τις σωστές αποφάσεις για να προχωρήσουν αυτή η διαδικασία» για να καταλήξουν μια μέρα σε μια συμφωνία πανδημίας «επειδή την χρειαζόμαστε».

Κάποτε, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους είχε τόσο μεγάλες ελπίδες για τη συνθήκη και εξακολουθεί να επιμένει ότι «όλα είναι πιθανά» … Απευθυνόμενος σε μια σκοτεινή τελευταία ημέρα των διαπραγματεύσεων, ο επικεφαλής του ΠΟΥ επέμεινε: «Αυτό δεν είναι αποτυχία».

«Θα προσπαθήσουμε τα πάντα – πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά – και θα το κάνουμε αυτό να συμβεί γιατί ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μια συνθήκη πανδημίας», είπε. Δεδομένου ότι η συνθήκη έχει πεθάνει προς το παρόν, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ δεν θα κάνει την εκπομπή όταν φτάσει η επόμενη παγκόσμια πανδημία.

Και θα πρέπει να είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό. Αλλά είναι απλώς θέμα χρόνου να υπάρξουν νέες εκκλήσεις για μια συνθήκη, γιατί ήδη βλέπουμε μερικά πολύ ανατριχιαστικά πράγματα να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Σε περιοχές που έχουν τροπικά κλίματα, ο δάγγειος πυρετός εξαπλώνεται με πρωτοφανή ρυθμό. Αυτή η ασθένεια είναι επίσης γνωστή ως «πυρετός σπαστήρα των οστών» και έχουν ήδη υπάρξει εκατομμύρια επιβεβαιωμένες περιπτώσεις το 2024 μ.Χ…

Οι Αυστραλοί ταξιδιώτες προειδοποιούνται για μια απότομη αύξηση σε έναν δυνητικά θανατηφόρο ιό, κοινώς γνωστό ως «πυρετός σπαστήρα των οστών» – με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους να προσβάλλονται τώρα από την πάθηση – και τα κρούσματα σχεδόν διπλασιάζονται μόνο το 2024 μ.Χ.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την 1Cover Travel Insurance, ο δάγγειος πυρετός – μια δυνητικά θανατηφόρα οξεία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν ιό και μεταδίδεται από το τσίμπημα ενός μολυσμένου κουνουπιού – έχει αυξηθεί πιθανώς λόγω των αυξημένων ταξιδιών μετά την Covid και τον κλιματικό κύκλο του Ελ Νίνιο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου (DFAT) ανέφερε ότι επιδημίες δάγγειου πυρετού συμβαίνουν παγκοσμίως, με «υψηλότερο από το συνηθισμένο αριθμό κρουσμάτων» στην Αφρική, την Ασία, την Κεντρική και Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό.

Δεν έχουμε ξαναδεί ξέσπασμα δάγγειου πυρετού τέτοιας κλίμακας. Και είναι και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, το Μαϊάμι έχει γίνει το «επίκεντρο» για την εξάπλωση του δάγκειου πυρετού σε αυτή την χώρα… Ο ρόλος του Μαϊάμι ως πύλης προς την Λατινική Αμερική το έχει καταστήσει επίσης το επίκεντρο του δάγκειου πυρετού στις ΗΠΑ.

Οι περιπτώσεις της ασθένειας που μεταδίδεται από τα κουνούπια στην Φλόριντα έχουν υπερδιπλασιαστεί φέτος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023 μ.Χ., καθώς ανυποψίαστοι ταξιδιώτες μετέφεραν τον ιό από την Καραϊβική και το Νότιο ημισφαίριο. Τώρα, οι αρχές εργάζονται για να εμποδίσουν την ασθένεια να μολύνει τον τοπικό πληθυσμό κουνουπιών προτού οι έντονες βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού αυξήσουν τους κινδύνους.

Η ελονοσία είναι μια άλλη ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια και προκαλεί μεγάλα προβλήματα σε όλο τον κόσμο φέτος. Είναι δυνατόν οι ερευνητές που εκτρέφουν σκόπιμα δεκάδες εκατομμύρια κουνούπια να έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος;

Η γρίπη των πτηνών κάνει επίσης πολλούς τίτλους αυτή την στιγμή. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αξιωματούχοι του CDC προειδοποίησαν ότι προετοιμάζονται για την «πιθανότητα αυξημένου κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία» …

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανέφεραν σε περίληψη την Παρασκευή ότι προετοιμάζονται για την «πιθανότητα αυξημένου κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία» από την γρίπη των πτηνών μετά από ξέσπασμα μεταξύ αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε ανθρώπους.

Ο H5N1 έχει ήδη οδηγήσει σε θάνατο εκατοντάδων εκατομμυρίων πουλιών τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά όσο δεν επηρέαζε τους ανθρώπους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανησυχούσαν πολύ. Λοιπόν, τώρα έχει μολύνει αγελάδες σε όλη τη χώρα και 19 από τις 23 εγκαταστάσεις λυμάτων στο Τέξας βρέθηκαν πρόσφατα θετικά στον ιό …

Στο Τέξας, για παράδειγμα, 19 από τις 23 τοποθεσίες αποχέτευσης βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη του ιού μεταξύ των αρχών Μαρτίου και του τέλους Απριλίου, σύμφωνα με το Texas Wastewater Environmental Biomonitoring. Εν τω μεταξύ, η πολιτεία έχει περίπου 400 φάρμες γαλακτοπαραγωγής και μόλις 14 κοπάδια έχουν βρεθεί θετικά στην γρίπη των πτηνών μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

Η γρίπη των πτηνών εμφανίζεται επίσης στο γάλα των παντοπωλείων από ακτή σε ακτή, αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε επειδή ο ιός σκοτώνεται με την διαδικασία παστερίωσης. Αλλά οι αξιωματούχοι μας προειδοποιούν να μην πίνουμε νωπό γάλα γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να σας «αρρωστήσει πολύ» …

Καθώς ο ιός της γρίπης των πτηνών, τύπου Α H5N1, συνεχίζει να εξαπλώνεται σε άγνωστο αριθμό γαλακτοπαραγωγών αγελάδων, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας ενημερώνουν το κοινό το γάλα και τα άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα εξακολουθούν να είναι ασφαλή προς κατανάλωση – με μια σημαντική εξαίρεση.

Όταν μια αγελάδα μολυνθεί από την γρίπη των πτηνών, υψηλές ποσότητες του ιού μπορούν να ανιχνευθούν στο γάλα της. Ωστόσο, η διαδικασία παστερίωσης σκοτώνει ή αδρανοποιεί τον ιό, λέει η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Το νωπό γάλα, από την άλλη, δεν είναι παστεριωμένο. «Το νωπό γάλα μπορεί να μολυνθεί με επιβλαβή μικρόβια που μπορεί να σας κάνουν να αρρωστήσετε πολύ», αναφέρει το CDC στον ιστότοπό του. Πολλοί επιστήμονες ανησυχούν ότι θα μπορούσε να είναι απλώς θέμα χρόνου η μετάλλαξη της γρίπης των πτηνών σε μια μορφή που μπορεί να εξαπλωθεί πολύ εύκολα στους ανθρώπους.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί περισσότερο από το 50 τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν βρεθεί θετικοί στον H5N1 από το 2003 μ.Χ. έχουν καταλήξει νεκροί. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει τόσο εύκολο για οποιονδήποτε να μαϊμουδάρει με μια θανατηφόρα ασθένεια και να την απελευθερώσει στο κοινό.

Προσωπικά, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι θανατηφόρες ασθένειες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της κοινωνίας κατά την διάρκεια της αποκαλυπτικής εποχής που είναι μπροστά μας .

Η ικανότητα μας να δημιουργούμε θανατηφόρες ασθένειες ξεπερνά πλέον κατά πολύ την ικανότητά μας να τις ελέγχουμε και ο φόβος που δημιουργούν οι παγκόσμιες επιδημίες θα χρησιμοποιηθεί από εκείνους που επιθυμούν να συσσωρεύσουν δύναμη για τον εαυτό τους (https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9/).


Γερμανίδα βουλευτής: «Ρώσοι παρτιζάνοι σκότωσαν τον Ναζί παππού μου – Μισώ την Ρωσία». Αδιανόητη δήλωση από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Η βουλευτής του Γερμανικού κυβερνώντος κόμματος SPD Zάντα Μάρτενς, προχώρησε σε μία αδιανόητη δήλωση από το βήμα του Γερμανικού κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα είπε ότι ο παππούς της ήταν Ναζί και ότι τον σκότωσαν Ρώσοι παρτιζάνοι και γι’ αυτό μισεί την Ρωσία. Από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία παρατηρείται σε όλη την Ευρώπη μία τάση ξεπλύματος του Ναζισμού, ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο «ρεύμα» διακατέχει την ουκρανική κοινωνία (https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/germanida-vouleytis-rosoi-partizanoi-skotosan-ton-nazi-pappou-mou-miso-tin-rosia/).


ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ. ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Η βολική ετικέτα του «φασισμού» είναι ένας όρος που εκτοξεύεται απερίσκεπτα σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει την αφήγηση, χωρίς τόσο πολύ μια βιαστική κατανόηση του πραγματικού νοήματός της. Ο Giovanni Gentile, ο Ιταλός φιλόσοφος, όρισε τον φασισμό ως «κορπορατισμό», μια συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας.

Ο Μπενίτο Μουσολίνι αργότερα θα ισχυριζόταν ότι το απόσπασμα ήταν δικό του, αλλά η σημασία έγκειται στην αποκάλυψη του πραγματικού σκοπού του φασισμού: μια συμβιωτική σχέση μεταξύ του κράτους και των εταιρικών συμφερόντων.

Εν τω μεταξύ, η αριστερά, με την αυτοεπιβαλλόμενη άπειρη σοφία της, θεωρεί σκόπιμο να στιγματίσει τους συντηρητικούς και τους ελευθεριακούς ως «φασίστες» για τις υποτιθέμενες παραβάσεις τους ενάντια στις ιερές αγελάδες της υπερβολικής κυβέρνησης. Η ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι οι ρίζες του φασισμού είναι βαθιά ριζωμένες σε αριστερές ιδεολογίες και στοχαστές.

Ο Μουσολίνι, ο πρώην σοσιαλιστής, ήταν μέλος του κόμματος, ερωτευμένος με τα έργα του Καρλ Μαρξ. Η απόκλισή του από τον σοσιαλισμό προήλθε από την διαφωνία του σχετικά με την ουδετερότητα κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, οδηγώντας τον να υπερασπιστεί ένα τοξικό μείγμα σοσιαλισμού και εθνικισμού - την ίδια την ουσία του φασισμού.

Και ας μην ξεχνάμε τον Αδόλφο Χίτλερ, έναν άλλο σοσιαλιστή και θαυμαστή του Μαρξ, ο οποίος ομοίως ενστερνίστηκε μια εθνικιστική παραλλαγή του σοσιαλισμού. Οι ομοιότητες μεταξύ του Μαρξ, των κομμουνιστών και των φασιστών είναι εντυπωσιακές, με τον εθνικισμό να είναι ένα από τα λίγα σημεία απόκλισης. Είναι σχεδόν σαν η αριστερά να προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή από τη δική της ιδεολογική ενοχή στην άνοδο του φασισμού.

Πετώντας απρόσεκτα την ταμπέλα του «φασίστα», ελπίζουν να δυσφημίσουν τους αντιπάλους τους και να συσκοτίσουν τη δυσάρεστη αλήθεια: ότι ο φασισμός είναι, στην πραγματικότητα, ένα μπάσταρδο παιδί της αριστερής σκέψης.

Η αφέλεια της αισιοδοξίας του Μαρξ είναι σχεδόν χιουμοριστική. Στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο, μίλησε ποιητικά για τη διάβρωση των εθνικών συνόρων, χάρη στο αδυσώπητο κυνήγι του κέρδους από την αστική τάξη.

«Οι εθνικές διαφορές και οι ανταγωνισμοί μεταξύ των λαών τείνουν ήδη να εξαφανίζονται όλο και περισσότερο», δήλωσε, σαν η ομογενοποίηση των πολιτισμών να ήταν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάπτυξη μιας παγκόσμιας αγοράς, το ελεύθερο εμπόριο και η βιομηχανική ομοιομορφία ήταν, κατά την άποψή του, προάγγελοι ενός ουτοπικού μέλλοντος.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά αποκαλυπτικό είναι ο ενθουσιασμός του Μαρξ για την εταιρική εξουσία ως μέσο για ένα σκοπό. Έβλεπε τις ανώνυμες εταιρείες και το πιστωτικό σύστημα ως «την κατάργηση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής μέσα στον ίδιο τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής.

Με άλλα λόγια, οι εταιρείες ήταν απλώς ένα σκαλοπάτι προς έναν σοσιαλιστικό παράδεισο, όπου η ελεύθερη αγορά θα μαραζώσει. Η ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι αυτό το όραμα θυμίζει τρομακτικά φασιστική ιδεολογία, όπου τα κρατικά και εταιρικά συμφέροντα συγκλίνουν για να σχηματίσουν ένα μεγαθήριο ελέγχου.

Η φετιχοποίηση της εταιρικής εξουσίας από την αριστερά είναι ένα περίεργο πράγμα, έτσι δεν είναι; Επικρίνουν τα δεινά του καπιταλισμού, αλλά ταυτόχρονα γιορτάζουν τη συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια λίγων μεγάλων εταιρειών.

Το τελικό αποτέλεσμα, είτε από σχεδιασμό είτε από σύμπτωση, είναι μια παγκοσμιοποιημένη ιδεολογία που επιδιώκει να διαγράψει τον πολιτισμικό διαχωρισμό και την ατομικότητα. Και υποτίθεται ότι πιστεύουμε ότι αυτό είναι πρόοδος;

Το A Lily Bit είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες αναρτήσεις και να υποστηρίζετε την δουλειά μου, σκεφτείτε να γίνετε δωρεάν ή επί πληρωμή συνδρομητής. παγκοσμιοποίηση; Ένα ουτοπικό όνειρο ενός μοναδικού, αρμονικού μυαλού κυψέλης, όπου η ατομικότητα δεν είναι παρά μια μακρινή ανάμνηση.

Για να ευδοκιμήσει αυτό το μονολιθικό σύστημα, η επιλογή πρέπει να εξαλειφθεί και η αριστερά έχει συνεργαστεί πρόθυμα με εταιρικούς ολιγάρχες για να ζωντανέψει αυτό το δυστοπικό όραμα.  Οι ημέρες του αντιεταιρικού προοδευτισμού δεν είναι παρά ένα λείψανο του παρελθόντος. Σήμερα, απολαμβάνουν την εταιρική κυριαρχία, εφόσον εξυπηρετεί την ιδεολογική τους ατζέντα.

Αυτή η συμμαχία έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον φασισμό που ισχυρίζονται ότι απεχθάνονται. Η ιδεολογία του Μουσολίνι έχει εξελιχθεί, μετονομάστηκε σε «Καπιταλισμό των Ενδιαφερόμενων Μερών» (SHC), ένας ευφημισμός για ένα σύστημα όπου οι εταιρείες, σε συνδυασμό με τους γραφειοκράτες της παγκοσμιοποίησης, αναλαμβάνουν την ευθύνη για ολόκληρο τον κόσμο.

Ο στόχος είναι ένα ιδεολογικό μονοπώλιο, όπου οι μεγάλες εταιρείες λειτουργούν ως μια ενιαία, ενοποιημένη οντότητα, καθοδηγούμενη από μια κολεκτιβιστική ιδεολογία που δεν επιδέχεται καμία αντίσταση.

Η ιδέα ότι αυτό είναι ένα καλοπροαίρετο σύστημα, σχεδιασμένο να ωφελήσει την ανθρωπότητα, είναι μια φάρσα. Είναι ολοκληρωτισμός, και η αριστερά, συνειδητά ή όχι, και στον ζήλο της να επιβάλει το όραμά της στον κόσμο, είναι συνένοχη σε αυτό το μεγαλειώδες από όλα τα εγκλήματα.

Ο «καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών» έχει διαφημιστεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον πρώην επικεφαλής αρχιτέκτονα του, Klaus Schwab.  Ο αποστειρωμένος ορισμός του WEF για την SHC είναι μια φάρσα: «μια μορφή καπιταλισμού που δίνει προτεραιότητα στην μακροπρόθεσμη δημιουργία αξίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων και της κοινωνίας γενικότερα».

«Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του μοντέλου των ενδιαφερόμενων μερών σήμερα είναι ότι το διακύβευμα του συστήματός μας είναι πλέον σαφέστερα παγκόσμιο.  Οι οικονομίες, οι κοινωνίες και το περιβάλλον είναι πιο στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους τώρα από ό, τι πριν από 50 χρόνια. Επομένως, το μοντέλο που παρουσιάζουμε εδώ έχει θεμελιωδώς παγκόσμιο χαρακτήρα, όπως και οι δύο κύριοι ενδιαφερόμενοι…

Αυτό που κάποτε θεωρούνταν εξωτερικότητες στη χάραξη εθνικής οικονομικής πολιτικής και στην ατομική λήψη εταιρικών αποφάσεων θα πρέπει τώρα να ενσωματωθεί ή να εσωτερικευτεί στις λειτουργίες κάθε κυβέρνησης, εταιρείας, κοινότητας και ατόμου.

Ο πλανήτης είναι επομένως το κέντρο του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και η υγεία του θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί στις αποφάσεις που λαμβάνονται από όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους. —Κλάους Σβαμπ.

Η έννοια του Καπιταλισμού των Ενδιαφερόμενων Μερών είναι ένα masterclass στην εξαπάτηση, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της «επιχειρηματικής δημοκρατίας» όπου οι εταιρείες λογοδοτούν στο κοινό.

Στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια προσπάθεια εδραίωσης της εξουσίας, με τις εταιρείες να υπαγορεύουν τι είναι αποδεκτό να σκέφτονται και να κάνουν και τις κυβερνήσεις να λειτουργούν ως εκτελεστές τους.  Το κοινό περιορίζεται σε θεατές, αναγκάζεται να συμμορφωθεί με την εταιρική ατζέντα ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Αυτές οι εταιρείες κρύβονται πίσω από την ασπίδα της «ιδιωτικής ιδιοκτησίας» και των επιχειρηματικών δικαιωμάτων, εκμεταλλευόμενες μια θεμελιώδη αρχή του συντηρητισμού και του Συντάγματος των ΗΠΑ για να ελέγχουν την κοινωνία χωρίς λογοδοσία.

Είναι ένα έξυπνο τέχνασμα, πραγματικά - χρησιμοποιώντας τα ίδια τα ιδανικά που προορίζονται για την προστασία της ατομικής ελευθερίας για να δικαιολογήσουν την εταιρική τυραννία. Είναι ένα εσκεμμένο τέχνασμα για την υπονόμευση της δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες είναι εγγενώς σοσιαλιστικές οντότητες, που δημιουργήθηκαν μέσω κυβερνητικού χάρτη και τους χορηγήθηκε νομική προσωπικότητα και ειδική προστασία.  Δεν είναι οντότητες της ελεύθερης αγοράς, όπως αναγνώρισε ο Adam Smith, ο πατέρας της ιδεολογίας της ελεύθερης αγοράς. Στην πραγματικότητα, ο Smith είδε τις εταιρείες ως καταστροφικές και επιρρεπείς στο μονοπώλιο, μια απειλή για τον πραγματικό ανταγωνισμό και την καινοτομία.

Όσο λαμβάνουν κυβερνητικές παροχές, διασώσεις και πακέτα κινήτρων, οι εταιρείες δεν θα πρέπει να απολαμβάνουν την ίδια προστασία ιδιωτικής ιδιοκτησίας με τις γνήσιες επιχειρήσεις.  Είναι παρασιτικά δημιουργήματα, ξένα προς τον φυσικό επιχειρηματικό κόσμο, και σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία, θα αποσυναρμολογούνταν για να αποφευχθούν αυταρχικά αποτελέσματα.

Η έννοια του καπιταλισμού των ενδιαφερόμενων μερών αποτελεί προσβολή στη λογική, υποθέτοντας ότι οι εταιρικοί ηγέτες διαθέτουν τη σοφία και την αντικειμενικότητα να υπερβούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα και να υπαγορεύσουν κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες.

Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια αρπαγή εξουσίας, με τις εταιρείες να έχουν ήδη σπείρει τον όλεθρο στις προσπάθειές τους να επεκτείνουν την επιρροή τους. Το τελικό παιχνίδι είναι ένας δυστοπικός εφιάλτης ανοιχτής εταιρικής διακυβέρνησης, όπου μη εκλεγμένες ελίτ υπαγορεύουν τους όρους της ύπαρξής μας.

Έχουμε ήδη δει τις καταστροφικές συνέπειες αυτού του εταιρικού-πολιτικού φασισμού σε δράση. Η λογοκρισία των Big Tech στις συντηρητικές και φιλελεύθερες φωνές αναδεικνύει τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης εταιρικής εξουσίας.

Η συμπαιγνία μεταξύ τεχνολογικών γιγάντων και κυβερνητικών υπηρεσιών, όπως η κυβέρνηση Μπάιντεν και το DHS, για την φίμωση των διαφωνούντων είναι ένα άλλο παράδειγμα αυτής της φασιστικής συμμαχίας.

Και ας μην ξεχνάμε την υποστηριζόμενη από εταιρείες καταστροφή συντηρητικών πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Parler, μια κραυγαλέα προσπάθεια να καταπνίξει τον ανταγωνισμό και να καταστείλει τις αντίθετες απόψεις.

Το πρόγραμμα δανείων ESG, που χρηματοδοτείται από εταιρικά μεγαθήρια όπως η Blackrock και παγκοσμιοποιημένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Rockefeller, είναι ένα άλλο ύπουλο παράδειγμα αυτού του εταιρικού φασισμού.

Εάν όλοι οι δανειστές υιοθετήσουν πρακτικές δανείων ESG, τα άτομα και οι επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν με αριστερές κοινωνικές ιδεολογίες και αμφίβολους περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς μόνο και μόνο για να έχουν πρόσβαση σε πιστώσεις.

Αυτό είναι ένα χρηματικό κίνητρο που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τις μάζες στη γραμμή, ένα εργαλείο κοινωνικού ελέγχου που ασκείται από τις εταιρικές ελίτ για να συντρίψει την πολιτική αντίθεση στην παγκοσμιοποίηση.

Εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο, το ESG θα μπορούσε να εξαλείψει την πολιτική διαφωνία σε μία μόνο γενιά, ανοίγοντας το δρόμο για ένα ολοκληρωτικό εταιρικό κράτος. Το Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό, ένα υποτιθέμενο παράδειγμα αρετής και προόδου, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Αυτός ο λεγόμενος «συνασπισμός» μεταξύ της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, των πολιτικών, ακόμη και θρησκευτικών ηγετών όπως ο πάπας Φραγκίσκος, είναι μια ξεδιάντροπη έκφραση του καπιταλισμού της διαπλοκής, που επιδιώκει να εδραιώσει την εξουσία και τον έλεγχο υπό το πρόσχημα της κοινωνικής ευθύνης. Το αποκαλούν «Οι Φύλακες», ένα παγκόσμιο συμβούλιο που αποτελείται από εταιρείες, εδραιώνοντας περαιτέρω τον ασφυκτικό έλεγχο των οικονομικών συμφερόντων στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Klaus Schwab μιλά με χαρά για τις παγκόσμιες κρίσεις ως την «ευκαιρία» να εγκαινιαστεί ο καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών μέσω μιας ατζέντας που αποκαλεί «Η Μεγάλη Επαναφορά».  Στην ουσία, Schwab πιστεύει ότι ευρέως διαδεδομένος φόβος και απελπισία πρέπει να ενσταλαχθεί (ή να κατασκευαστεί) για την ταχεία εφαρμογή του πλαισίου SHC.

Οι παγκοσμιοποιητές λειτουργούν κάτω από ένα συρρικνούμενο χρονοδιάγραμμα, αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερο τις πραγματικές τους προθέσεις. Η βιασύνη τους πιθανότατα οφείλεται στην κατανόηση ότι αν προχωρήσουν πολύ αργά, το κοινό θα έχει άφθονο χρόνο για να αντισταθεί στα φαύλα σχέδιά τους.

Για να αποσπάσουν την προσοχή από τους πραγματικούς στόχους τους, οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν μια ποικιλία τακτικών, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής περισπασμών και αποδιοπομπαίων τράγων.  Προσπαθούν να στρέψουν το κοινό το ένα εναντίον του άλλου, δείχνοντας με το δάχτυλο την Ρωσία, την Κίνα, ακόμη και αριστερές ομάδες.

Με τη σειρά τους, ενθαρρύνουν αυτές τις ομάδες να κατηγορήσουν τον πληθυσμό που ενδιαφέρεται για την ελευθερία για τα προβλήματα του κόσμου. Οι παγκοσμιοποιητές δεν διστάζουν να υποκινήσουν πόλεμο, χαρακτηρίζοντας τους αντιπάλους τους ως εξεγερμένους, τρομοκράτες ή σαμποτέρ.

Αυτές οι κατηγορίες, ωστόσο, είναι απλά προπέτασμα καπνού, με σκοπό να συσκοτίσουν τους πραγματικούς ενόχους πίσω από την παγκόσμια αναταραχή. Όταν οι μαριονέτες στην κορυφή λογοδοτήσουν τελικά, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να διακρίνουμε μεταξύ των ηρώων, των κακοποιών και των ανόητων. Μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ανοικοδομούμε, με την πραγματική ελευθερία ως κατευθυντήρια αρχή μας (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/06/blog-post_186.html).


Ποιος ήταν ο «σημαδεμένος» Όττο Σκορτσένι, καμάρι των SS και μετέπειτα πράκτορας της Μοσάντ; Ήταν ο άνθρωπος για τις «βρόμικες» δουλειές και φρόντισε με τη δράση του να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Αποτελούσε ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Χίτλερ καθώς είχε μάλιστα χαρακτηριστεί και ως πρωτοπαλίκαρο του. Ακόμα είχε τιμηθεί με τον Σταυρό των Ιπποτών του Σιδηρού Σταυρού ενώ είχε από νωρίς την φήμη του ατρόμητου κομάντο διότια τα επικίνδυνα εγχειρήματα ανορθόδοξου πολέμου και οι διάφορες αποστολές ήταν καθημερινότητα του ενώ οι συνάδελφοί του έλεγαν για εκείνον πως είναι ο αξιωματικός των Waffen SS που δε θα σταματούσε πουθενά ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Με λίγα λόγια, ο Όττο Σκορτσένι ήταν ο άνθρωπος για τις «βρόμικες» δουλειές και φρόντισε με την δράση του να επιβεβαιώσει αυτό τον χαρακτηρισμό. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε συνεργάστηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τόσο με τη CIA όσο και τη Μοσάντ.

Ο «πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Ευρώπη». Μια ημέρα σαν σήμερα, στις 12 Ιουνίου του 1.908 μ.Χ., γεννήθηκε στη Βιέννη (τότε τμήμα της Αυστροουγγαρίας) ο Όττο Σκορτσένι. Ο πατέρας του ήταν αρχιτέκτονας και πίεσε τον γιο του να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο προκειμένου να γίνει πολιτικός μηχανικός. Ο Όττο δεν του χάλασε το χατίρι αλλά από νεαρή ηλικία έδειχνε πως τα δικά του όνειρα ήταν εντελώς διαφορετικά από εκείνα του πατέρα του.

Όταν ήταν έφηβος λάτρευε τις ξιφομαχίες. Σε μια από αυτές απέκτησε την τεράστια ουλή στο αριστερό μάγουλο και μαζί το παρατσούκλι «ο σημαδεμένος»! Σε ηλικία 22 ετών εντάχθηκε  στο Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Αυστρίας το 1.930 μ.Χ. και ήταν θερμός υποστηρικτής της ιδέας περί ομοσπονδίας της Αυστρίας με τη Γερμανία.

Ο Σκορτσένι ήταν ένας θηριώδης τύπος. Είχε ύψος 1,83 μ. και ζύγιζε 120 κιλά. Εξαιτίας των φυσικών του προσόντων, της μόρφωσής του και της πίστης του στο Γ' Ράιχ έγινε δεκτός ως δόκιμος αξιωματικός στο σύνταγμα της προσωπικής φρουράς του Χίτλερ, την Leibstandarte SS Adolf Hitler (LSSAH).

Ως αντισυνταγματάρχης στα Waffen SS, ηγήθηκε της παράτολμης επιχείρησης απελευθέρωσης του Μπενίτο Μουσολίνι το 1.943 μ.Χ. γιατί όπως είχε πει «ήταν προσωπικός φίλος του Φύρερ και ήταν ζήτημα τιμής να είναι ελεύθερος»! Η όλη επιχείρηση έγινε με ανεμοπλάνα προκειμένου να μην καταλάβει κανείς το παραμικρό. Είναι ενδεικτικό πως ο Μουσολίνι απελευθερώθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα!

Την ίδια χρονιά ο Σκορτσένι θα μπορούσε να αλλάξει την παγκόσμια Ιστορία αλλά (ευτυχώς για όλους μας) απέτυχε. Σχεδίασε και οργάνωσε δολοφονική επίθεση σε βάρος των Τσώρτσιλ, Στάλιν και Ρούσβελτ στην Διάσκεψη της Τεχεράνης αλλά οι πληροφορίες που του είχαν δώσει ήταν λανθασμένες και έτσι η επιχείρηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Μετά το τέλος του πολέμου λέγεται πως συμμετείχε ενεργά στο σχέδιο «Οντέσσα» που προέβλεπε την «απόδραση» υψηλόβαθμων στελεχών της ναζιστικής ηγεσίας που διώκονταν για εγκλήματα πολέμου στη Λατινική Αμερική.

Ο Σκορτσένι συνελήφθη και φυλακίστηκε, δικαζόμενος για εγκλήματα πολέμου, απέδρασε στις 27 Ιουλίου 1.948 μ.Χ. και κρύφτηκε σε ένα αγρόκτημα στην Βαυαρία για περίπου 18 μήνες. Στην συνέχεια με τη βοήθεια της Ισπανικής κυβέρνησης, διέφυγε στην Μαδρίτη, όπου ίδρυσε μια μικρή επιχείρηση ως πολιτικός μηχανικός. Εκεί γνώρισε το ζεύγος Περόν και έγινε μυστικός σύμβουλος του Αργεντίνου προέδρου, ενώ όπως έλεγε στον κύκλο του ονειρευόταν να  δημιουργήσει στην Αργεντινή την συνέχεια του Γ’ Ράιχ!

Μετά και από αυτή του την ενασχόληση ο Σκορτσένι κατέληξε στην Αίγυπτο όπου δημιούργησε μια ομάδα από πρώην αξιωματικούς των SS και της Βέρμαχτ. Αποστολή της συγκεκριμένης ομάδας ήταν η εκπαίδευση Αράβων εθελοντών και παλαιστινίων μαχητών για καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος ισραηλινών στόχων. Λέγεται πως ένας από αυτούς που εκπαίδευσε ο Σκορτσένι ήταν ο μετέπειτα ηγέτης των Παλαιστινίων, Γιασέρ Αραφάτ.

Ένας θρύλος που δρούσε πάντα στο σκοτάδι. Αλλά κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει και γίνεται εξαιρετικά περίπλοκη. Στις 11 Σεπτεμβρίου 1.962 μ.Χ., ο φυσικός Χάιντς Κρουγκ δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μόναχο.

Ο Γερμανός επιστήμονας δεν είναι κάποιος τυχαίος άνθρωπος… Ήταν ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες της βάσης του Πεενεμούντε, όπου αναπτύσσονταν κάποια από τα «Wunderwaffen» των Ναζί (τα πειραματικά, προηγμένα όπλα, μεταξύ των οποίων και οι πύραυλοι V-2). Ο Κρουγκ ήταν το μήλον της έριδος ανάμεσα σε Αίγυπτο και Ισραήλ.

Η Αίγυπτος ήθελε να τον προσλάβει για να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά που έκανε και για το Γ’ Ράιχ. Να φτιάχνει πυραύλους. Το Ισραήλ από την πλευρά του ήθελε τον Κρουγκ νεκρό για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Επειδή φοβόταν πως θα πάει στην Αίγυπτο και θα αναπτύξει το πυραυλικό πρόγραμμα που σαν πρώτο στόχο θα είχε το Ισραήλ.

Και εδώ είναι το σημείο που η ιστορία αρχίζει να θυμίζει θρίλερ. Πριν μερικά χρόνια η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz δημοσίευσε ένα ειδικό αφιέρωμα στο οποίο μιλούσαν βετεράνοι της Μοσάντ, παρουσιάζοντας μια σειρά στοιχείων για τα όσα έλεγαν. Το σοκ ήταν μεγάλο! Ο Κρουγκ εκτελέστηκε  από ομάδα πρακτόρων της ισραηλινής αντικατασκοπίας ο επικεφαλής της οποίας ήταν ο Όττο Σκορτσένι!

Η στρατολόγηση του έγινε στις αρχές του 1.962 μ.Χ., σε ένα μπαρ στη Μαδρίτη, όπου βρισκόταν ο Σκορτσένι μαζί με την κατά πολύ νεότερη γυναίκα του, Ίλσε φον Φίνκενσταϊν, ανιψιά του Χάλμαρ Σλαχτ, Υπουργού Οικονομικών του Χίτλερ.

Εκεί τους προσέγγισε ένα ζευγάρι που αυτοσυστήθηκε ως «γερμανοί» τουρίστες αλλά αποδείχθηκαν πράκτορες της Μοσάντ. «Είμαστε από την Μοσάντ, αλλά αν θέλαμε να σε σκοτώσουμε, θα ήσουν νεκρός εδώ και εβδομάδες» του είπαν.

Ο Σκορτσένι απείλησε να τους σκοτώσει αλλά φαίνεται πως η «λογική» επικράτησε. Οι δυο πλευρές μπήκαν σε ένα ανίερο, εξαιτίας του παρελθόντος, πάρε – δώσε. Οι πράκτορες της Μοσάντ είπαν στον Σκορτσένι τι θέλουν και ως αντάλλαγμα του τάζουν πακτωλό χρημάτων.

Εκείνος αρνήθηκε τα χρήματα και έκανε την αντιπρότασή του. Αυτό που ήθελε ήταν να βγει το όνομά του από την λίστα του Σάιμον Βίζενταλ, του γνωστού κεφαλοκυνηγού Ναζί, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε διαπράξει εγκλήματα πολέμου.

Ο Ισραηλινός πράκτορας δέχτηκε και η συμφωνία έκλεισε. Το σχέδιο ήταν απλό. Η Μοσάντ οργάνωσε εκστρατεία εκφοβισμού του Κρουγκ, με ανώνυμες επιστολές και απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι του στο Μόναχο. Του έδωσε να καταλάβει πως ο κλοιός για εκείνον στένευε επικίνδυνα.

Σε μια προσπάθεια να προστατευθεί, ο Κρουγκ επικοινώνησε με τον Σκορτσένι. Ποιος θα ήταν καλύτερος προστάτης, άλλωστε, από τον άνθρωπο που παρασημοφορήθηκε με τον Σιδηρούν Σταυρό από τον ίδιο τον Χίτλερ; Για κακή του τύχη, ωστόσο, ο Κρουγκ έπεσε στη θανάσιμη παγίδα που στήθηκε σε βάρος του καθώς όταν συναντήθηκε με τον Σκορτσένι εκείνος τον εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Μετά την εκτέλεση του Κρουγκ εξαφανίστηκε και τρεις πράκτορες της Μοσάντ ανέβαλαν να «τακτοποιήσουν» το θέμα με το πτώμα. Ο ένας από τους τρεις ήταν ο Γιτζάκ Σαμίρ, μετέπειτα πρωθυπουργός του Ισραήλ! Ο δεύτερος ήταν ο Ζβι Μαλκίν, ο μυστικός πράκτορας που είχε οργανώσει και εκτελέσει την επιχείρηση σύλληψης του «Αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος» Άντολφ Άιχμαν στην Αργεντινή..

Ο θρύλος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Σκορτσένι ήταν τέτοιος που λέγεται πως κάποια στιγμή ήρθε σε επαφή ακόμα και με πράκτορες της CIA με τους οποίους φυσικά και συνεργάστηκε, ενώ το όνομά του «φιγουράρει» και σε μια από τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι!

Εννοείται πως τόσο η CIA όσο και η Μοσάντ, επίσημα, ουδέποτε παραδέχθηκαν πως ο «σημαδεμένος» δούλεψε για αυτούς, ενώ και ο ίδιος ο Σκορτσένι έλεγε πάντα πως όλα αυτά ήταν φαντασιοπληξίες.

Ο Σκορτσένι, το 1.970 μ.Χ. εισήχθη σε νοσοκομείο του Αμβούργου για να χειρουργηθεί στην σπονδυλική στήλη αφού είχαν εντοπιστεί δύο καρκινικοί όγκοι. Η εγχείρηση πέτυχε, αλλά έμεινε παράλυτος.

Το τέλος του ήρθε στις 7 Ιουλίου 1.975 μ.Χ. στην Μαδρίτη. Το πρωτοπαλίκαρο του Χίτλερ πήρε μαζί στον τάφο του τα μυστικά σχετικά με τις σχέσεις του με την Μοσάντ… Αρχικά θάφτηκε στην Ισπανία και αργότερα σε οικογενειακό τάφο στην Βιέννη (https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7246724_poios-itan-o-simademenos-otto-skortseni-kamari-ton-ss-kai-metepeita-praktoras-tis).


Οι άνθρωποι μπορούν να διαφωνούν για πάντα για το ποιο μέρος είναι ο θύτης και το θύμα, αλλά η μεγαλύτερη εικόνα εδώ είναι η εξύψωση της βίας γενικά ως ο μοναδικός δρόμος για να λυθεί ένα πρόβλημα.

Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα της αντιμετώπισης της πανδημίας σε όλες σχεδόν τις χώρες. Ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με όλες τις δυτικές παραδόσεις της ελευθερίας και του δικαίου και έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν «πιστεύουμε πλέον σε τέτοια πράγματα».

Αυτό που ακολούθησε έμοιαζε όλο και περισσότερο με δυστοπική ταινία ή σειρά. Επιλέξτε: «V for Vendetta», «The Hunger Games», «Game of Thrones», «Enemy of the State», «Brazil», «Equilibrium», «Idiocracy», «Logan’s Run», βαφτίστε το όπως θέλετεΗ νέα μας πραγματικότητα έχει στοιχεία από όλα αυτά. Για τέσσερα χρόνια, το μυαλό μου ταξίδευε σε ένα από τα πιο «βαθιά» δοκίμια στην ιστορία της πολιτικής οικονομίας (https://oimos-athina.blogspot.com/2024/05/blog-post_370.html).


Πρόγονοι του αντικαγκελάριου της Γερμανίας ήταν υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος. Βρίσκονταν στον κοντινό κύκλο του Α.Χίτλερ. Πρόγονοι του αντικαγκελάριου της Γερμανίας ήταν υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού κόμματος.

Σάλος έχει προκληθεί καθώς αποκαλύφθηκε ότι δύο πρόγονοι του αντικαγκελάριου Ρόμπερτ Χάμπεκ ήταν ανώτατοι αξιωματικοί στην ναζιστική Γερμανία. Ο προ-παππούς του ήταν ο Κουρτ Γκράνζοφ που βρίσκονταν στον κοντινό κύκλο του Α.Χίτλερ και φίλος με τον Γκαίμπελς, ενώ είχε καταδικαστεί ως εγκληματίας πολέμου. Ακόμα ένας εκ των προ-παππούδων του σημερινού αντικαγκελάριου ήταν μέλος των περιβόητων ταγμάτων SA (πριν μετονομαστούν σε SS) με βαθμό Obersturmführer (https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/progonoi-tou-antikagkelariou-tis-germanias-apokalyfthike-oti-itan-ypsilovathma-stelexi-tis-nazistikis-epoxis/).









 




















 








 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου