Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό στις μέρες μας η προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης να επιβάλλουν με την βία τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, την ψηφιακή διακυβέρνηση, όπως επίσης και τον νέο προσωπικό αριθμό για όλες τις συναλλαγές σε σχέση με το δημόσιο και τις αγορές, θα επιφέρει πάρα πολλά τι σημαντικά προβλήματα στην χώρα μας.

Καταρχάς θα πρέπει να ειπωθεί ότι με την χρήσης της ψηφιακής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο δημόσιο, το πρώτο άμεσο αποτέλεσμα θα είναι, αφού πια οι άνθρωποι δεν θα είναι πια απαραίτητοι και οι εργασίες θα γίνονται οι ηλεκτρονικά, είτε μέσω μηχανών, πάρα πολλοί άνθρωποι στην πατρίδα μας θα χάσουν την δουλειά τους και ως εκ τούτου να υπάρξει μεγάλη ανεργία.

Εκτός όμως όλων αυτών θα υπάρξει ένα άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, διότι με την χρήση των μικροτσίπ και των ηλεκτρονικών συσκευών για την πραγματοποίηση των συναλλαγών, θα διοχετεύεται στο σημείο όπου αυτές γίνονται μεγάλη ποσότητα ακτινοβολίας κάτι το οποίο θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την δημιουργία εγκαυμάτων στο δέρμα.

Και αν από όπως κάποιοι σχεδιάζουν στο μέλλον οι συναλλαγές πάψουν να γίνονται μέσω των καρτών, αλλά βάζοντας μικροτσίπ στο ίδιο δέρμα ή ηλεκτρονικών τατουάζ που προωθούνται, τότε τα μικροτσίπ αυτά τα οποία θα είναι κατασκευασμένα πόνο τεχνολογία θα διοχετεύουν στο δέρμα τις ακτινοβολίες σε συνεχή και μόνιμου ρυθμό, κάτι το οποίο θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την πρόκληση καρκίνων σε αυτούς οι οποίοι θα φέρουν αυτά τα μικροτσίπ μέσα στο δέρμα και στο σώμα τους.

Ένα ακόμα μεγάλο μειονέκτημα από την χρήση μιας τέτοιας τεχνολογίας μικροτσίπ και των ηλεκτρονικών καρτών, θα είναι ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν το μικροτσίπ θα δίνεις σήμα σε δορυφόρους για το που βρίσκεται κάθε άνθρωπος και που πηγαίνει κάθε στιγμή, κάτι το οποίο παραβιάζει τις ατομικές ελευθερίες αφού σημαίνει στην ουσία την απόλυτη παρακολούθηση του ανθρώπου από τις κρατικές αρχές και τις εταιρείες οι οποίες θα ελέγχουν τους παραπάνω δορυφόρους.

Εδώ δεν θα πρέπει ξεχνά κάνεις να αναφέρει ότι η χρήση ενός αριθμού προκειμένου να αναγνωρίζονται οι άνθρωποι και όχι μέσω του ονόματος και της ταυτότητάς τους, πρώτη φορά έγινε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, όπου όλοι οι κρατούμενοι και οι φυλακισμένοι και όλοι δεν έφεραν ονόματα άλλα ρυθμούς κάτι το οποίο στην ουσία επαναφέρεται τώρα με τον προσωπικό αριθμό, με τον οποίοι οι άνθρωποι χάνουν την προσωπικότητά τους μέσα σε ένα μεγάλο κράτος ολοκληρωτικό και ελεγχόμενο από τις ελίτ.

Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα από την χρήση των ηλεκτρονικών αυτών τα ταυτοτήτων από την ψηφιακή διακυβέρνηση είναι και το γεγονός ότι πολλά από τα στοιχεία τα οποία θα περιέχονται σε αυτές, αν όχι όλα έχουν κλαπεί πολλές φορές μόνο μέσω Hecker και έχουν διατεθεί για τους παράνομους σκοπούς αυτών και χάθηκαν με αυτό τον τρόπο περιουσίες πολλών ανθρώπων για έγιναν απάτες με λανθασμένα ονόματα και τιμωρήθηκαν αθώοι.

Τα παραπάνω προβλήματα ήταν τόσο έντονα στην Μεγάλη Βρετανία και έγινες έντονος και μεγάλος αγώνας όταν έγινε προσπάθεια να επιβληθούν αυτές οι ηλεκτρονικές ταυτότητες στην χώρα αυτή, ώστε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, κάτι  το οποίο κατέστη εφικτό και οι Βρετανοί δεν χρησιμοποιούν πια αυτές τις ταυτότητες αλλά παλαιότερου τύπου.

Η χρήση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ουσιαστικά θα προκαλέσει στην πραγματικότητα ένα τεράστιο φακέλωμα αυτών που τις χρησιμοποιούν προς όφελος των κυβερνήσεων και οργανισμών που έχουν σκοπό να ελέγχουν τον κόσμο και θα παραδώσει πλήρως όλες τις δημοκρατικές ελευθερίες που παράγονται στα δημοκρατικά συντάγματα των χωρών όλου του κόσμου.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα σε όλες αυτές τις καταστάσεις οι οποίες αναφέρθηκαν παραπάνω και το οποίο έχει άσε με σε σχέση όχι μόνο με την παρακολούθηση της ατομικές ελευθερίες, όπως επίσης και την διαφύλαξη της περιουσίας και της προσωπικότητας των ανθρώπων, αλλά ακόμα και με την ίδια του στην προσωπική επιβίωση από όλες τις παραπάνω καταστάσεις που προαναφέρθηκαν.

Συγκεκριμένα με την χρήση των παραπάνω ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του νέου προσωπικού αριθμού, οι άνθρωποι θα έχουν ένα ακόμη σημαντικό το πρόβλημα, αφού όποιος δεν έχει από ένα αυτά από ένα χρονικό σημείο και μετά πρόσβαση σε αυτές οι τέτοιες και δεν τις έχει πάρει και δεν θα χρησιμοποιήσει αυτά τα μέσα, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε πια για να επιβιώσει.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αγορές, στην πώληση, όπως επίσης και σε διάφορες παροχές από το δημόσιο, αλλά ακόμη και στο να λαμβάνει τον ίδιο του τον μισθό και ακόμη περισσότερο να μπορεί να ζει και να εργάζεται ακόμη και να έχει ένα επάγγελμα.

Οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι όποια εξουσία έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω στους ανθρώπους, αν κάποιος δεν ευάρεστος σε αυτή, ουσιαστικά αφού και οι συναλλαγές θα ελέγχονται από τις κυβερνήσεις και της τράπεζες θα του κόβει ηλεκτρονικά την πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και αυτός στην πραγματικότητα δεν θα μπορεί καθόλου να ζήσει.

Και στην συνέχεια θα τον εκβιάζει με έμμεσο ή και άμεσο τρόπο ότι αν δεν λάβει όλα τα παραπάνω μέσα, δεν θα του επιτρέψει την πρόσβαση πουθενά ούτε καν και να ζει για να έχει επάγγελμα και δουλειά και εκβιαστικά, αντισυνταγματικά και παράνομα θα τον «προτρέπει» ή να υποταχτεί πλήρως στις παραπάνω εξουσίες ή να καταστραφεί ολοκληρωτικά, δείχνοντας στην ουσία ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των όλων των παραπάνω ενεργειών και πολιτικών.

Εννοείται πως ο σκοπός όσων κυβερνήσουν και των ελίτ, όπως και τον τραπεζών που προωθούν τα παραπάνω συστήματα δεν είναι ούτε διευκολύνει τον ανθρώπου προκειμένου να γίνονται πιο γρήγορα οι συναλλαγές και να μειωθεί η γραφειοκρατία, αλλά τον απόλυτο έλεγχο και υποταγή του στα σχέδια τους χωρίς αντίρρησης.

Παράλληλα με την χρήση των ηλεκτρονικών κρατών και ταυτοτήτων, όπως επίσης και της ψηφιακές διακυβέρνησης, όταν ένας άνθρωπος θα κάνει κάποια αγορά σε ένα κατάστημα, αφού όλες οι συναλλαγές θα γίνονται ηλεκτρονικά και θα έχει άμεση πρόσβαση ταμειακές μηχανές το κράτος, θα μπορεί αυτό να ελέγχει με άμεσο τρόπο και σε ζωντανό χρόνο σε ποιο σημείο θα βρίσκεται κάθε φορά ο άνθρωπος και θα κάνει τις ηλεκτρονικές του συναλλαγές ουσιαστικά παρακολουθώντας το σε μία κοινωνία αλλά Big Brothers ολοκληρωτική.

Εννοείται προφανώς ότι όλες οι παραπάνω τεχνολογίες απαγορεύσεις, περιορισμοί και εκβιασμοί δεν θα ασκηθούν σε καμία περίπτωση στους πλούσιους και τις τράπεζες και τους πολιτικούς και τις ελίτ της κάθε χώρας αλλά μόνο στον απλό λαό για να τον υποτάξουν, αφού για αυτούς όπως είναι φυσιολογικό δεν ισχύουν ούτε οι νόμοι του ή οι τιμωρίες, οι η οποίες επιβάλλονται στον λαό για ψύλλου πήδημα, ενώ αντίθετα όταν οι πλούσιοι κάνουν μεγάλες παρανομίες και μένουν δια πάντως ατιμώρητοι.

Και φυσικά δεν θα χτυπηθεί η φοροδιαφυγή με όλες τις παραπάνω ενέργειες, αφού στην ουσία οι διακηρύξεις των κυβερνήσεων και των ελίτ, αφού όπως είναι φυσιολογικό τα συστήματα τα διαχειρίζονται οι πολιτικοί, οι η οποίοι θα τα διαχειρίζονται μαζί με τις τράπεζες και δεν θα φροντίσουν σε καμία απόλυτος περίπτωση να τιμωρήσουν τους τραπεζίτες για τα οποία εγκλήματα τους.

Η δε πτώση του ίντερνετ που έγινε πρόσφατα σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει ότι σε μία παρεμφερή περίπτωση, όσοι έχουν ηλεκτρονικά το χρήμα όπως επίσης και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία, θα τα χάσουν σε μία τέτοια περίπτωση, μαζί με όλη τους την περιουσία, καθώς και τα στοιχεία τους που θα τους συνδέουν με τις συναλλαγές τους με το δημόσιο.

Όλα αυτά κάνουν άμεσα κατανοητό το γεγονός του πόσο σημαντικά είναι να υπάρχει όχι μόνο ψηφιακό χρήμα, αλλά κυρίως το κανονικό υλικό χρήμα, γιατί στην μίας ανάλογης καταστραφεί παγκόσμια, το ίντερνετ θα χαθεί, όπως και η πρόσβαση στα ηλεκτρονικά στοιχεία και οι άνθρωποι δεν θα έχουν σε αυτή την περίπτωση κανένα μέσω ανταλλαγής.

Οπότε από αυτό τον τρόπο φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι μεγάλες κυβερνήσεις θέλουν να εξαφανίσουν το χρήμα από όλα τα κράτη της και να υπάρχει μόνο ηλεκτρονικό χρήμα, έτσι ώστε αυτές να μπορούν να τα εκβιάζουν και να επιβάλουν τους άνομους σκοπούς τους στους λαούς της υφηλίου.

Εννοείται δεν ότι σε αυτή την περίπτωση, αν επιβληθεί παντού ηλεκτρονική διακυβέρνηση με ψηφιακά συστήματα ηλεκτρονικές ταυτότητας προσωπικός αριθμός και υπάρξει έλεγχος όλων των πολιτών από το κράτος, αυτό δεν θα σταματήσει εκεί.

Συγκεκριμένα στην Ευρώπη, όλα τα κράτη όπως είναι γνωστό ελέγχονται από την Γερμανία, όπως και όλα αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα τους (https://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html),  η Γερμανική Ευρώπη ελέγχεται  από τους Αμερικάνους, οι οποίοι θα έχουν τον πλήρη έλεγχο αυτών των συστημάτων και πίσω από αυτούς θα βρίσκονται και θα ελέγχουν τα πάντα οι δυτικές ελίτ, η οποίες ελέγχουν την Αμερική και ολόκληρή την Δύση (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html).

Ας ελπίσουμε σύντομα οι πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης, όλου του κόσμου και της πατρίδας μας, να κινητοποιηθούν και να μην επιτρέψουν όπως έκαναν και οι Βρετανία στο παρελθόν και να μην επιτρέψουν να περάσουν τέτοια παράνομα ολοκληρωτικά συστήματα, έτσι ώστε η δημοκρατία να συνεχίσει να ανθεί σε αυτές τις χώρες, όπως και όλα τα ανθρωπινά/δημοκρατικά δικαιώματα, καθώς και η ικανότητα να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί οποίον τρόπο συναλλαγής θέλει ο ίδιος, τόσο με το δημόσιο, όπως επίσης και με τους ιδιώτες.

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου