Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, ο πόλεμος της Κορέας ξεκίνησε το 1.950 μ.Χ., όταν τα στρατεύματα των Βορειοκορεατών εισέβαλαν στην Νότια Κορέα, με την βοήθεια και την υποστήριξη σε χρήμα, όπλα και μισθοφόρους από την ΕΣΣΔ και την Κίνα.

Η Κορέα είχε διαιρεθεί με το πέρας του Β΄ΠΠ, όταν μετά την Ιαπωνική κατοχή και την εκδίωξη των Ιαπώνων από τους προελαύνοντες Σοβιετικούς και Αμερικάνους στην περιοχή αυτή, την θέση τους πήραν αυτές οι δύο υπερδυνάμεις.

Έτσι, με το οριστικό τέλος δε του Β΄ΠΠ, μετά την ήττα των Ιαπώνων η Κορέα χωρίστηκε σε δύο κράτη, την Βόρεια κομμουνιστική Κορέα και την Νότια δημοκρατική Κορέα, τα οποία υποστηρίζονταν από την ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ αντίστοιχα.

Σύντομα, το Νότιο Βιετνάμ μετά από σειρά ανίκανων και διεφθαρμένων εθνικιστών ηγετών, με την βοήθεια των ΗΠΑ του δημοκρατικού Τρούμαν νέος ηγέτης της χώρας αυτής αναδείχτηκε ο εθνικιστής Ρι Σούνγκ-μαν (απάτρις τα έτη 1.910 μ.Χ.–1.945 μ.Χ., όπως και ο Χίτλερ πριν θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Γερμανίας).

[Νωρίς στην Προεδρία του, η κυβέρνησή του Ρι κατέστειλε μια κομμουνιστική εξέγερση στο νησί Τζετζού και οι σφαγές του Μουνγκγιόνγκ και της Λίγκας Μπόντο διαπράχθηκαν εναντίον ύποπτων συμπαθούντων των κομμουνιστων, αφήνοντας τουλάχιστον 100.000 νεκρούς].

Ο Ρι ήταν Πρόεδρος κατά το ξέσπασμα του Πολέμου της Κορέας (1.950 μ.Χ.–1.953 μ.Χ.), κατά τον οποίο η Βόρεια Κορέα εισέβαλε στην Νότια Κορέα. Αρνήθηκε στο τέλος του πολέμου αυτού να υπογράψει την συμφωνία ανακωχής που τερμάτισε τον πόλεμο, επιθυμώντας να επανενωθεί η Κορεατική Χερσόνησος με την βία.

Ο Ρι υποσχέθηκε μία μεγάλη αλλαγή και φαίνονταν να είναι το νέο, αδιάφθορο αστέρι της «αλλαγής» στην Νότια Κορέα, ο οποίος θα εξάλειφε την διαφθορά, την ανεργία και θα έληγε τον πόλεμο στην Κορέα, ενώνοντας όλη την Κορέα υπό την ηγεσία του (όπως ήθελαν κάνουν αντιστοιχα την ίδια περίοδο και να επανενώσουν τις διαιρεμένες χώρες τους οι Προέδροι και οι πρωθυπουργοί καγκελάριοι της Δυτικής/Ανατολικής Γερμανίας και του Νότιου/Βόρειου Βιετνάμ).

Και αυτό επειδή στην Νότια Κορέα, λόγω της μεγάλης διαφθοράς και της άρχουσας τάξης της φιλοδυτικής ελίτ της χωράς αυτής, είχαν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται και κάποιοι φιλοκομμουνιστές αντάρτες.

Αυτοί, με την βοήθεια σε χρήμα, όπλα και εθελοντές από της Βορείας Κορέας, όπως και της ΕΣΣΔ και την Κίνας, αλλά και την υποστήριξη ενός μέρους του πληθυσμού της Νότιας Κορέας, ξεκίνησαν ανταρτοπόλεμο για να ρίξουν το καθεστώς της Νοτιάς Κορέας.

Τότε ο Ρι με αφορμή κάποια από τα επεισόδια που έκαναν οι κομμουνιστές αντάρτες, πηρέ αφορμή και αυτός και έκανε διαφορά πολεμικά επεισόδια στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα, παραβιάζοντας στην πορεία αρκετές φορές τα σύνορα της χώρας αυτής ως αντίποινα.

Τότε, οι Βορειοκορεάτες πήραν αφορμή αυτό το γεγονός και αντεπιτέθηκαν με την σειρά τους και κατάφεραν να καταλάβουν την Σεούλ και όλη σχεδόν την Νότια Κορέα, εκτός από τον θυλάκα του Πουσάν.

Τότε, οι ΗΠΑ προκειμένου να μην καταρρεύσει το καθεστώς της Νότιας Κορέας, άρχισαν να στέλνουν μαζικά βοήθεια στην χώρα αυτή, όχι μόνο στρατιωτικούς συμβούλους, αλλά και πολλούς Αμερικάνους στρατιώτες υπό την ηγεσία του ικανού στρατηγού Μακ Άρθουρ, έχοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας των κρατών του ΟΗΕ.

Σύντομα με την ηγεσία του Μακ Άρθουρ οι δυτικοί αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να αντιστρέψουν την υφιστάμενη κατάσταση και κοντέψαν αυτοί με την σειρά τους, αφού απελευθέρωσαν την Νότια Κορέα, να καταλάβουν με την σειρά τους όλη σχεδόν την Βόρεια Κορέα.

Τότε, επενέβησαν 200.000 Κινέζοι «εθελοντές» και κατάφεραν να αποκρούσουν τους δυτικούς και να τους φέρουν στα αρχικά σύνορα (ενώ Σοβιετικοί «εθελοντές» χειρίζονταν τα αεροσκάφη των Βορειοκορεατών κατά των δυτικών) και στο τέλος ο πόλεμος έληξε από εκεί που είχε αρχίσει με τις δύο εμπόλεμες χώρες να έχουν τα αρχικά τους σύνορα (https://alophx.blogspot.com/2017/05/1953.html).

Στις μέρες μας, ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html) μεταξύ κυρίως Ρώσων και δυτικών (και πολύ λιγότερο των Ουκρανών νεοναζί), έχει κάποιες ομοιότητες, όπως και σημαντικές διάφορες με τον πόλεμο της Κορέας.

Έτσι, όπως είναι γνωστό, ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος ξεκίνησε το 2022 μ.Χ., όταν τα στρατεύματα των δυτικών Ουκρανών εισέβαλαν στην Νοτιοανατολική Ουκρανία/Νοβορώσια/Μικρορωσία/Ντονμπάς, με την βοήθεια και την υποστήριξη σε χρήμα, όπλα και μισθοφόρους από την Δύση (ΗΠΑ, Γερμανική ΕΕ, ΝΑΤΟ).

[Η Ουκρανία είχε διαιρεθεί μετά το πραξικόπημα του 2014 μ.Χ. στο Μαιντάν (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html), που είχε σαν συνέπεια την πτώση από πραξικοπηματίες νεοναζί του νόμιμου Προέδρου Γιανουκόβιτς, οι φιλοδυτικοί νεοναζί με την υποστήριξη της Δύσης κατέλαβαν βία και παράνομα την εξουσία και άρχισαν να διώκουν την πλειοψηφία του πληθυσμού που είναι Ρωσικής καταγωγής.

Συνέπεια του γεγονότος αυτού ήταν να επέμβουν οι Ρώσοι και οι κάτοικοι της Κριμαίας να ενωθούν με την μητέρα Ρωσία με συντριπτικό δημοψήφισμα υπέρ της επανένωσης, όπως και των κατοίκων του Ντονμπάς/Νοβορώσιας/Μικρορωσίας/Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ουκρανίας που με την υποστήριξη των Ρώσων ξεσηκώθηκαν κατά των παράνομων (και υποστηριζόμενων) πραξικοπηματιών, οπότε με τον τρόπο αυτό η Ουκρανία/Μικρορωσία χωρίστηκε σε δύο αντιμαχόμενα κράτη.

Σύντομα, στην Δυτική Ουκρανία μετά από σειρά ανίκανων και διεφθαρμένων ηγετών, με την βοηθήσου δημοκρατικού στο κόμμα Τζο Μπάιντεν, νέος ηγέτης της χώρας αυτής αναδείχτηκε ο κωμικός/τηλεοπτικός κλόουν. ηθοποιός Ζελένσκι, Εβραίος στο θρήσκευμα και στην καταγωγή και πολίτικος σιωνιστής (όπως και ο Μπάιντεν), ο οποίος υποσχέθηκε αλλαγή και φαίνονταν να είναι το νέο, αδιάφθορο αστέρι της «αλλαγής» στην Ουκρανία, ο οποίος θα εξάλειφε την διαφθορά, την ανεργία και θα έληγε τον πόλεμο στην Ουκρανία].

Την ίδια στιγμή, στην Ουκρανία, λόγω της μεγάλης διαφθοράς και της άρχουσας τάξης της φιλοδυτικής ελίτ της χώρας αυτής, αλλά και της μεγάλης καταπίεσης της πλειοψηφίας του πληθυσμού του κράτους αυτού που είναι Ρώσοι, αρχίσαν να εμφανίζονται πολλοί φιλορώσοι αντάρτες.

Αυτοί, με την βοήθεια σε χρήμα, όπλα και εθελοντές από την Ρωσία (την οποία στήριζαν η Κίνα, η Λευκορωσία, το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, η Κούβα και πολλές άλλες χώρες) αλλά και την υποστήριξη μεγάλο μέρους του πληθυσμού του Νοτιοανατολικής Ουκρανίας/Νοβορώσιας/Μικρορωσίας/Ντονμπάς ξεκίνησαν έναν επιτυχημένο ανταρτοπόλεμο για να εκδιώξουν το πραξικοπηματικό νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας και πραγματικά κατάφεραν μετά από νικηφόρες μάχες με τον στρατό των Ουκρανών και να ανακαταλάβουν και να απελευθερώσουν πολλά εδάφη.

Τότε, οι ΗΠΑ προκειμένου να μην καταρρεύσει το καθεστώς της Ουκρανίας, άρχισε στην συνέχεια να στέλνει μαζικά βοήθεια στην χώρα αυτή, όπως και στρατιωτικούς συμβούλους και κάποιους Αμερικάνους στρατιώτες.

Όμως, παρά την βοήθεια αυτή, ο στρατός των Ουκρανών δεν κατάφερε να επικρατήσει στις μάχες με τους φιλορώσους αν και διέπραξε γενοκτονία στα εδάφη τους, ενώ το γεγονός ότι ο Ζελένσκι, αντί για τον αδιάφθορο άνθρωπο που σύντομα θα έφερνε, την ειρήνη, την αλλαγή και θα καταπολεμούσε την διαφθορά και την φτώχεια, αποδείχτηκε αντίθετα απόλυτα διεφθαρμένος.

Παράλληλα και αυτός και η κλίκα του έκλεβε μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας προς ιδίον όφελος, ενώ καταπίεζε τους συμπολίτες του και τους έστελνε με την βία γιατί οι πολίτες αρνούνταν να υπηρετήσουν στον στρατό.

Οπότε, οι ΗΠΑ βλέποντας ότι δεν θα καταφέρνει για πολύ να αντέξει το καθεστώς του Ζελένσκι, μπορεί να χρειαστεί να στείλουν πολύ περισσότερο στρατό στην Ουκρανία, όπως και πολλά νέα όπλα και μισθοφόρους.

Αυτό πράγματι έδωσε κάποια δύναμη στους Ουκρανούς, οι οποίοι πίεσαν τους φιλορώσους αντάρτες εισβάλοντας και διαπράττοντας νέες γενοκτονίες ξανά (με τους δυτικούς) στα πατρογονικά εδάφη τους στο Ντονμπάς/Μικρορωσία/Νοβορώσια/Νοτιοανατολική Ουκρανία.

Και έτσι αυτοί αναγκάστηκαν να ζητήσουν σύντομα την βοήθεια των Ρώσων και η Ρωσία ανταποκρίθηκε άμεσά στο αίτημα τους αυτό και έτσι ξεκίνησε το 2022 μ.Χ. και πείσμα ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Οι Ρώσοι σύντομα κατάφεραν να συντρίψουν την αντεπίθεση των Ουκρανών και τους χιλιάδες δυτικούς εκπαιδευτές και δήθεν «εθελοντές» μισθοφόρους που έστελναν έως τότε οι δυτικοί στην Ουκρανία και να προελάσουν χάρις στον ικανότατο στρατηγό τους, τον Σέργκει Σουροβίκιν, τον λεγόμενο και «Στρατηγό Αρμαγεδδών» (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html).

Οι ΗΠΑ, μπορεί με ένα στημένο γεγονός, όπως αυτό που συνέβη στον Κόλπο του Τόνκιν, όπου σύμφωνα με τους Αμερικάνους, Βιετναμέζικα σκάφη άνοιξαν πυρ σε Αμερικανικά πυρπολικά σε δύο ξεχωριστά επεισόδια και υπήρξαν θύματα, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να απαντήσουν και να τα βυθίσουν, να βρουν αφορμή για να επέμβουν στην Ουκρανία.

Είναι σίγουρο δε ότι οι ενέργειες αυτές των δυτικών θα προκαλέσουν απάντηση από τις δυνάμεις του των Ρώσων, μετά από ένα χτύπημα των Αμερικάνων. Και στην συνέχεια, με αφορμή το γεγονός αυτό, οι Αμερικανοί να στείλουν τις 300.000 Νατοϊκού τακτικού στρατού στην Ουκρανία (που ετοίμασαν ήδη με την Νατοϊκή άσκηση «East Defender»), ενώ παράλληλα μπορεί να ξεκινήσουν και τακτικούς βομβαρδισμούς στο έδαφος της Ρωσίας μετά από την έγκριση ενός ειδικά διάταγμα που θα  δίνει έκτακτες εξουσίες στον Αμερικανικό στρατό.

Όμως, παρά την υπεροπλία των Αμερικάνων, ο ικανός ανταρτοπόλεμος των φιλορώσων, όπως και η ισχύς του Ρωσικού στρατού, με την βοήθεια της Κίνας, της Λευκορωσία, του Ιράν, της Βορειά Κορέας, της Κούβα και πολλών άλλων χωρών, θα καταφέρει να κάνει τους Αμερικάνους να ηττηθούν και τελικά να εγκαταλείψουν την χώρα αυτή.

Και όσο για τον Ζελένσκι, πάρλα την αρχική μανιακή υποστήριξη από τις ΗΠΑ, σύντομα μπορεί να εγκαταλειφθεί από τους Αμερικάνους και να πέσει με πραξικόπημα που θα ευνοήσουν οι Αμερικανοί από στρατηγούς και να εκτελεστεί.

Ενώ .με την αποχώρηση των ΗΠΑ και την «Ουκρανοποίηση» του πολέμου ούτε οι Αμερικανοί θα αντέξουν και θα καρτερεύσουν σύντομα και οι Ουκρανοί πραξικοπηματίες όταν φύγουν όλοι Αμερικανοί και οι Νατοϊκοί, ειδικά όταν ο τακτικός στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας προελάσει μέσα στην χώρα αυτή και την ανακατέλαβε ολόκληρη την Ουκρανία/Μικρορωσία/Νοβορώσια/Ντονμπάς/Νοτιοανατολική Ουκρανία, με αποτέλεσμα την επανένωση των Ρωσικών αυτών κρατών, μαζί με την Λευκορωσία, στην μεγάλη ενιαία ξανά Μεγάλη Αγία Ρωσία (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html).

{Εδώ δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί να αναφερθεί ότι ιστορικά από τα δύο επεισόδια στο Τόνκιν, μόνο το πρώτο είναι ιστορικά πλήρως εξακριβωμένο, ενώ το δεύτερο με έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα ηταν ψεύτικο και προβοκάτσια για να εμπλακούν οι ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ, όπως και με προβοκάτσια μπορεί να εισέλθουν και οι ΗΠΑ και οι Νατοϊκοί στον πόλεμο της Ουκρανίας κατά των Ρώσων (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html)}.

Αυτή την φορά όμως, στον Ρωσοουκρανικό πόλεμο, υπάρχουν και πολλές σημαντικές διαφορές από Τομ πόλεμο της Κορέας, όπως ότι όχι οι σύμμαχοι των Ρώσων φιλορώσοι αντάρτες ξεκίνησαν την επίθεση στην περίπτωση αυτή, αλλά οι φιλοδυτικοί ηταν αυτοί που έκαναν και πολεμικά επεισόδια και βομβάρδιζαν παράλληλα ανηλέως όλους τους αμάχους Ρωσικούς πληθυσμούς στις περιοχές του Ντονμπάς/Νοβορώσιας/Μικρορωσίας/Νοτιοανατολικής Ουκρανίας. 

Επίσης, σε αντίθεση με τον Πόλεμο της Κορέας ο στρατός των φιλοδυτικών έχει συντριβεί όπως τότε και οι Ρώσοι προελαύνουν με την βοήθεια και των συμμάχων τους (Κινέζων, Λευκορώσων, Ιρανών, Βορειοκορεατών, Κουβανών κ.λ.π.) μία τεράστια αντεπίθεση με πάνω από 700.000 άντρες, ενώ φαίνεται ότι και οι Λευκορώσοι σύμμαχοι τους ετοιμάζονται να μπουν στον πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html).

Και με την αντεπίθεση αυτή οι Ρώσοι και οι σύμμαχοι τους αναμένεται να σαρώσουν πλήρως τον σχεδόν απόλυτα πια διαλυμένο Ουκρανικό στρατό και να καταλάβουν και να απελευθερώσουν όλες τις σημαντικές πόλεις της Μικρορωσίας/Ουκρανίας/Νοβορώσιας/Ντονμπάς (όπως π.χ. το Κίεβο, το Χάρκοβο, την Οδησσό, το Νικολάγιεφ, την Πολτάβα, το Λβιβ κ.λ.π.), όπως και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αυτής.΄

Και με την επίτευξή του στόχου αυτού από την πλήρη προέλαση του τακτικού Ρωσικού στρατού, το αποτέλεσμα θα είναι η επανένωση των Ρωσικών αυτών κρατών, μαζί με την Λευκορωσία, στην μεγάλη ενιαία ξανά Μεγάλη Αγία Ρωσία (https://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html).

Σε σχέση με μία πιθανή επέμβαση της Δύσης και την ετοιμότητα των Γάλλων υπό τον Μακρόν και των Αμερικάνων να στείλουν πέρα από τους μισθοφόρους τους και τους δήθεν Νατοϊκούς «εθελοντές» που στέλνουν στην χώρα αυτή μέχρι σήμερα, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Έτσι, υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσπραγία στην Δύση από τον Ρωσοουκρανικό πόλεμο (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html), αφού η ΕΕ έχασε την φτηνή Ρωσική ενέργεια, την πρόσβαση στα φτηνά σιτηρά της Μαύρης θάλασσας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή αυτή.

Ενώ με τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_13.html), εκτινάχτηκαν οι τιμές του πετρελαίου, των ενεργειακών προϊόντων και των τροφίμων, κάτι που επιδείνωσε την οικονομική κρίση στην Δύση που σοβεί σε αυτή από το παγκόσμιο οικονομικό κραχ του 2008 μ.Χ. (https://alophx.blogspot.com/2017/09/1873-1929-2008.html), που έγινε πιο έντονη από κρίση του κορωνοιου.

Ακόμα και οι ίδιοι οι δυτικοί, σε αντίθεση με τον πόλεμο της Κορέας, είναι διαιρεμένοι (και το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι σε αντίθεση με τότε εναντίον τους αυτή την φορά) δεν συμφωνούν με την αποστολή Νατοϊκού στρατού των χωρών τους κατά των Ρώσων στην Ουκρανία, ιδίως σημαντικές χώρες, όπως π.χ. η Ιταλία της Μελόνι, η Ουγγαρία του Ορμπάν, η Σλοβακία του Φίτσο κ.λ.π.

Παράλληλα, ο στρατός των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ έχει αποδυναμωθεί με την ήττα των Αμερικάνων στους πολέμους του Αφγανιστάν, της Συρίας και του Ιράκ και την απόχρωση τους από τα πολεμικά αυτά μέτωπα, όπως και λόγω της ήττας και της αποδυνάμωσης των οπλών, του στρατού και των μισθοφόρων Νατοϊκών «εθελοντών» τους και των φιλοδυτικών και των Ουκρανών νεοναζί στην Ουκρανία χάρις στην συντριβή της Ουκρανικής αντεπίθεσης χάρις στην ικανή Αρχιστρατηγία του ικανοτάτου Ρώσου στρατηγού Σέργκει Σουροβίκιν (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2017/07/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Και εκτός αυτών οι Ρώσοι έχουν ήδη προειδοποιήσει και δεν αστειεύονται ότι αν οι δυτικοί τους επιτεθούν στην Ουκρανία μαζικά σαν ΝΑΤΟ και εμπλακούν επισημά στον πόλεμο, θα χρησιμοποιήσουν ακόμα και τακτικά ή και κανονικά πυρηνικά όπλα εναντίον τους.

Κάτι που σαν σκέψη προκαλεί τρόμο στους Ευρωπαϊκούς λαούς, που ξέρουν ότι σε έναν πυρηνικό Γ΄ΠΠ Πόλεμο θα αφανιστούν και θα ξεσηκωθούν κατά των κυβερνήσεων τους, αρνούμενοι να πολεμήσουν τους Ρώσους και να καταταγούν και θα ψηφήσουν στις εκλογές (ευρωεκλογές, βουλευτικές και Προεδρικές εκλογές κάθε χώρας της ΕΕ) φιλορωσικά (πιθανότατα και υπέρ της διάλυσης της ΕΕ των μυστικών οργανισμών και του Φόρουμ του Σβαμπ-https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html) και αντιπολεμικά κόμματα για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο.

Και αν ακόμα οι ηγέτες της Δύσης που κατευθύνονται από τις δυτικές ελίτ (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το Σβαμπ (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html) επιμείνουν σε έναν Γ΄ΠΠ με την Ρωσία, τότε οι Ευρωπαϊκοί λαοί για να μην καταστραφούν μπορεί ακόμα και να επαναστατήσουν/εξεγερθούν και να ρίξουν τους νυν Αμερικανόδουλους ηγέτες τους (https://kanenazori.wordpress.com/2024/06/01/to-roloi-tou-tritou-pagosmiou-polemou/, https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7-%cf%80%cf%8d/) και να αναδείξουν πραγματικά στην ηγεσία τους ξανά πατριωτικά κόμματα, δυνάμεις και ηγέτες.

Οι οποίοι ξοδεύουν εκατοντάδες δις για την Ουκρανία και τις πολεμικές βιομηχανίες, αλλά τα στερούν από τους λαούς, από τους οποίους τα παίρνουν χωρίς την άδεια τους και βάζουν μέρος τους και στις τσέπες τους, ενώ αφοπλίζουν τις χώρες τους με όπλα που στέλνονται στην Ουκρανία, αφού αυτά παίρνουν χρονιά να αντικατασταθούν και σε έναν πόλεμο με την Ρωσία και την Κίνα, αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό η ροή οπλών των Ευρωπαίων στην Ουκρανία, αυτοί στο τέλος θα μείνουν άοπλοι (όπως και η πατρίδα μας σε έναν πολύ πιθανό πόλεμο με τους Τούρκους).

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.













 







 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου