Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Γράφει  ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, αμέσως μετά την πτώση του δημοκρατικού (και πρώην Τσαρικού) φιλοδυτικού Κερένσκι, που ανήλθε στην εξουσία με την πτώση της μοναρχίας, την θεση του ανέλαβαν στην συνέχεια πραξικοπηματικά οι μπολσεβίκοι και με την στήριξη των Γερμανών (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html) υπό τον Λένιν αρχικά και στην συνέχεια υπό τον Στάλιν.

Αυτοί με σιδερένια πυγμή κατάφεραν να επανενώσουν όλες τις Ρωσικές επαρχίες που είχαν αποσχιστεί μετά τον Ρωσικό Εμφύλιο (με εξαίρεση την Φιλανδία και τις Βαλτικές Χώρες) που ακολούθησε το πραξικόπημα των μπολσεβίκων (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), υπό την κομμουνιστική ιδεολογία που επέβαλαν με  την βία στην Ρωσία.

Οι μπολσεβίκοι της Ρωσίας, οι οποίοι ειχαν ήδη σχέσεις με τους Γερμανούς ήδη υπό την ηγεσία του Κάιζερ Γουλιέλμου του Β΄, συνέχισαν τις εμπορικές, στρατιωτικές, τεχνολογικές και οικονομικές τους σχέσεις, με την συνθήκη του Ραπάλο.

Όπως και την δημιουργία και κρυφών βάσεων για στρατιωτικές ασκήσεις στην ΕΣΣΔ και ανάπτυξη στρατιωτικής τεχνολογίας που απαγορεύονταν στην Γερμανία λόγω της συνθήκης των Βερσαλλιών, με αντάλλαγμα την παροχή μέρους της τεχνολογίας με τους Ρώσους και στρατιωτική εκπαίδευση των αξιωματικών τους (http://alophx.blogspot.com/2017/09/freikorps.html, http://alophx.blogspot.com/2024/01/freikoros-odessa.html).

Οι σχέσεις αυτές Γερμανών και Ρώσων συνεχίστηκαν και με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία της Γερμανίας, με την υπογραφή του Συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ (http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_8.html), με το οποίο εκτός από την παροχή φτηνού πετρελαίου και κρίσιμων τεχνολογικά μετάλλων στην Γερμανία.

Όπως επίσης και την παροχή σιτηρών από την Ρωσία στους Γερμανούς, παράλληλα με τον διαμοιρασμός της Ευρώπης μεταξύ του Χίτλερ και του Στάλιν, ενώ οι δύο αυτές χώρες υπέγραψαν και ένα Συμφώνου μη επίθεσης.

Η υπογραφή αυτού του Συμφώνου «έλυσε τα χέρια του Χίτλερ», ο οποίος μην έχοντας πια να αντιμετωπίσει ένα διμέτωπο αγώνα όπως αντιμετώπισε η Γερμανία στον Α’ΠΠ, ξεκίνησε το σχέδιο του για την κατάκτηση της Ευρώπης από την Γερμανία.

Με τα κρυφά πρωτοκολλά που είχαν υπογραφτεί μεταξύ Γερμανών και Ρώσων, προβλέπονταν ότι η Δυτική Ευρώπη θα δίνονταν στην Γερμανία, τα Βαλκάνια θα διαμοιράζονταν μεταξύ Ρώσων και Γερμανών, ενώ οι Ρώσοι θα έπαιρναν τις Βαλτικές Χώρες, την Μπουκοβίνα/Υπερδνειστερία από τους Ρουμάνους και την μισή Ανατολική Πολωνία, ενώ την Δυτική θα την έπαιρναν οι Γερμανοί.

Και βάσει των πρωτοκόλλων αυτών, οι Γερμανοί επιτέθηκαν πραγματικά επιτέθηκαν στην Πολωνία, ξεκινώντας τον Β΄ΠΠ με τους Αγγλογάλλους, συμμάχους των Πολωνών, ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή οι Σοβιετικοί επιτέθηκαν από τα Ανατολικά στην Πολωνία και σύντομα η άμυνα της χώρας αυτής κατέρρευσε και αυτή κατακτήθηκε από Γερμανούς και Σοβιετικούς, οι οποίοι όπως είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους την μοιράστηκαν.

Στην συνέχεια, ο Χίτλερ επιτέθηκε με τον στρατό του στην Δυτική Ευρώπη και κατάλαβε το μεγαλύτερο μέρος της, επιβάλλοντας στους κατεκτημένους λαούς δωσίλογες κυβερνήσεις, ενώ με τον Άξονα και το Χαλύβδινο Σύμφωνο που είχαν δημιουργήσει ελέγχαν τις υπόλοιπες.

Οι δήθεν «ουδέτερες» Ελβετία και Τουρκία στην πραγματικότητα ενίσχυαν κρυφά την Γερμανία με κρίσιμες πρώτες ύλες, ενώ περίμεναν και οι δύο να δουν προς τα που θα γύρει ο πόλεμος για να κινηθούν τότε, αν και οι δύο πίστευαν και ήθελαν πλήρως την νίκη των Γερμανών για να μπουν επισημά στον πόλεμο στο μέρος τους.

Στην Μέση Ανατολή, οι Γερμανοί είχαν σχέδια σε συνεργασία με τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Χουσεΐνι στον Β΄ΠΠ (σαν τον Σειχοισλάμη στον Α΄ΠΠ) να ξεκινήσουν έναν ξεσηκωμό όλων των Αράβων και των μουσουλμάνων (π.χ. Ιρανών) κατά των Συμμάχων αποικιοκρατών (http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html, http://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_24.html).

Και να δημιουργήσουν οι Γερμανοί εναντίον τους νέα πολεμικά μέτωπα με τελικό στόχο την εκδίωξη αυτών και να αποκτήσουν στην συνέχεια οι Γερμανοί και οι σύμμαχοι τους το ανθρώπινο δυναμικό, τον στρατό και τους ορυκτούς πόρους αυτών και να τα χρησιμοποιήσουν κατά των Συμμάχων.

Όπως π.χ. στην Μέση Ανατολή σε συμμαχία με τον ισλαμιστή Χουσεΐνι και στο Ιράκ του Γκιλάνι, στην Συρία και τον Λιβανό του Βίσυ, όπως και σε Αίγυπτο και Ιράν (http://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_0.html, http://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_24.html), τα οποία όμως απέτυχαν παρά τις προσπάθειες των Γερμανών, χάρις στις ικανές ενέργειες των Συμμάχων.

Το δε μεγαλύτερο μέρος του κόσμου στον Β΄ΠΠ, π.χ. το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής (π.χ. Νότια Αφρική), της Ασίας (π.χ. Κίνα, Ινδία) και η Λατινική Αμερική ηταν στο πλευρό των Συμμάχων κατά των Γερμανών και των συμμάχων τους στον Άξονα. 

Τότε, στο απόγειο της δύναμης του, ο Χίτλερ στράφηκε κατά του μέχρι τότε συμμάχου του Στάλιν και του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στα Σοβιετικά εδάφη της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ξεκινώντας έναν άγριο μεταξύ τους πόλεμο.

Παράλληλα, το ίδιο έτος, οι Ιάπωνες, που είχαν ηττηθεί παλαιοτέρα από τους Ρώσους στο Χάλιν Γκολ υπό τον Ζουκόφ, αποφάσισαν τώρα αντί να πολεμήσουν τους Ρώσους, να τιμήσουν και αυτοί το Σύμφωνο μη επίθεσης που είχαν και αυτοί υπογράψει με τους Ρώσους και αντί για την Ρωσία να επιτεθούν στην Ρωσία, στην Κίνα, αλλά και στην Νοτιοανατολική Ασία που ελέγχαν ως τότε οι Αγγλογάλλοι και οι Αμερικανοί.

Στο Ρωσικό μέτωπο, μετά από τις παρά τις αρχικές σαρωτικές τους νίκες κατά των Ρώσων, οι Ρώσοι σύντομα αναδιοργανωθήκαν στρατιωτικά υπό τον ικανότατο στρατηγό Ζουκόφ και αντεπιτέθηκαν και νίκησαν τους Γερμανούς στις κρίσιμες μάχες του Στάλινγκραντ/Βόλγκογραντ, Αγίας Πετρούπολης/Λένινγκραντ, Χαρκόβου και Κούρσκ, νικώντας ολοκληρωτικά τους Γερμανούς και ξεκρίνοντας την αντεπίθεση τους που εκδίωξε τους Γερμανούς από τα Ρωσικά εδάφη.

Οι Τούρκοι που περίμεναν την ήττα των Ρώσων στο Στάλινγκραντ για να εισέλθουν στον πόλεμο υπέρ των Γερμανών και κατά των Ρώσων, βλέποντας την ήττα αυτών στην Ρωσία, όπως και την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο, δεν το έπραξαν, αλλά συνέχισαν να ενισχύουν κρυφά τους Γερμανούς ως το τέλος του πολέμου, και μόνο τις τελευταίες μέρες του τελικού μήνα του πολέμου αυτού κήρυξαν δήθεν τον «πόλεμο» στην Γερμανία, αλλάζοντας δήθεν ανέξοδα «πλευρά».

Στην Νοτιοανατολική Ασία, οι Ιάπωνες, παρά τις αρχικές σαρωτικές τους νίκες κατά Αγγλογάλλων, Αμερικάνων και Κινέζων, με την ηρωική αντίσταση των Κινέζων, αλλά κυρίως την αναδιοργάνωση και την αντεπίθεση των Αμερικάνων, μετά από σκληρές μάχες ηττήθηκαν ολοσχερώς.

Και στο τέλος η Ιαπωνία ηττήθηκε και κατακτήθηκε μετά την είσοδο των Σοβιετικών στον πόλεμο κατά των Ιαπώνων σε Μαντζουρία και Κορέα, όπως και την ρίψη των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, οπότε και παραδόθηκε άνευ ορών στους Αμερικάνους και τους Συμμάχους.

Την ίδια περίοδο οι Σύμμαχοι είχαν καταφέρει να απελευθερώσει την Συρία, τον Λιβανό και το Ιράκ στην Μέση Ανατολή, όπως και την Βόρεια Αφρική (Μαρόκο, Αλγερία. Τυνήσια, Λιβύη και την μισή Αίγυπτο).

Στην συνέχεια απελευθέρωσαν με την απόβαση στην Σικελία και στην Νότια Ιταλία την Ιταλία, όπου το καθεστώς του Μουσολίνι έπεσε και ένα φιλοσυμμαχικό καθεστώς επιβλήθηκε μέχρι το τέλος του πολέμου, παρά την μετέπειτα απελευθέρωση του Μουσολίνι και τον χωρισμό της Ιταλίας σε δύο κράτη, το Βόρειο φασιστικό υπέρ του Άξονα και το Νότιο υπέρ των Συμμάχων και τον εμφύλιο που ακολούθησε στην χώρα αυτή. 

Στην Δυτική Ευρώπη, οι Σύμμαχοι, από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία μόνο αυτή παρέμεινε καθόλη την διάρκεια του πολέμου ελεύθερη από Γερμανική Κατοχή, οι Σύμμαχοι πραγματοποίησαν απόβαση στην Νορμανδία, απελευθερώνοντάς την Γαλλία, όπου ο αρχηγός της Γαλλικής αντίστασης, ο ικανός στρατηγός Κάρολος Ντε Γκολ πηρέ την εξουσία με την πτώση των δωσίλογων Λαβάλ και Πεταίν, ενώ στην συνέχεια οι Σύμμαχοι απελευθέρωσαν το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και άρχισαν να προελαύνουν μέσα στην ίδια την Γερμανία.

Οι Σοβιετικοί εξαπέλυσαν την τεράστια αντεπίθεση τους με την ονομασία «Μπαγκρατιόν» υπό τον αρχιστράτηγο Ζουκόφ και σύντομα κατάφεραν όχι μόνο να σαρώσουν τους Γερμανούς στα Ρωσικά εδάφη και να τους εκδιώξουν από αυτά, αλλά να μπουν και στα Γερμανικά εδάφη.

Στην συνέχεια οι Ρώσοι προέλαυσαν ταχύτατα και μπήκαν σε όλες τις χώρες που είχαν καταλάβει οι Γερμανοί στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και να προελαύνουν μέσα στην ίδια την Γερμανία και την Ανατολική Αυστρία (στην Δυτική Αυστρία προέλαυναν οι Αγγλοαμερικάνους).

Με την σαρωτική προέλαση των Συμμάχων σε Ανατολή, Δύση και Νότο, πραγματοποιήθηκαν εξεγέρσεις των λαών με τις αντιστασιακές οργανώσεις τους κατά των κατακτητών τους Γερμανών, που έγιναν πιο έντονες με την αποχώρηση Γερμανών από τις χώρες αυτές και οι λαοί αυτές άρχισαν να αποκτούν αντιγερμανικές φιλοσυμμαχικές πατριωτικές κυβερνήσεις διάφορων πολιτικών αποχρώσεων.

Το τέλος του πολέμου ήρθε με την τελική σαρωτική επίθεση των Ρώσων κατά των Γερμανών στο Βερολίνο, το οποίο και κατέλαβαν μετά από σκληρές πολεμικές συγκρούσεις, ενώ η Γερμανία στην συνέχεια χωρίστηκε σε Ανατολικό (κομμουνιστικό) και Δυτικό (δημοκρατικό) κράτος, ενώ στην συνέχεια οι πρώην Σύμμαχοι, Αμερικανοί, Βρετανοί και Ρώσοι ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους στον Ψυχρό Πόλεμο που ακολούθησε, ενώ οι Γάλλοι ηταν τότε (φιλορώσοι και) ουδέτεροι.

Αντίστοιχα, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, μετά την πτώση του φιλοδυτικού «δημοκρατικού» (και πρώην κομμουνιστή και «νέου Κερένσκι της Ρωσίας) Γιέλτσιν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), που ανήλθε στην εξουσία με την πτώση του κομμουνισμού στην Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2023/09/blog-post_11.html), την θεση του ανέλαβαν στην συνέχεια πραξικοπηματικά οι Σιλοβίκι υπό τον Βλάντιμιρ Πούτιν (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html).

Αυτοί με σιδερένια πυγμή κατάφερε να επανενώσεις τις περισσότερες πρώην Ρωσικές επαρχίες που είχαν αποσχιστεί μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και τους εμφύλιους που ακολουθήσαν στα κράτη που την διαδέχτηκαν, δημιουργώντας την Ευρασιατική Ένωση, (http://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_23.html), υπό την ευρασιανική ιδεολογία, όπως και με την δημιουργία ισχυρών πολιτικοστρατιωτικοί και οικονομικών οργανισμών, όπως του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας, του «Συμφώνου της Σανγκάης» και των BRICS (http://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_23.html).

Οι Ρώσοι, οι οποίοι ειχαν ήδη σχέσεις με τους Γερμανούς του Σρέντερ ήδη υπό την ηγεσία του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, συνέχισαν τις εμπορικές, στρατιωτικές, τεχνολογικές και οικονομικές τους σχέσεις, με την δημιουργία σημαντικών ενεργειακών αγωγών και άλλων οικονομικών συμφωνιών (http://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post_2.html).

Οι σχέσεις αυτές Γερμανών και Ρώσων συνεχίστηκαν και με την άνοδο των Μέρκελ και Σόιμπλε στην εξουσία της Γερμανίας, με την υπογραφή του Συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ (http://alophx.blogspot.com/2017/02/blog-post_8.html), με το οποίο εκτός από την παροχή φτηνού πετρελαίου και κρίσιμων τεχνολογικά μετάλλων στην Γερμανία.

Όπως επίσης συμφωνήθηκε οι Γερμανοί να αναλάβουν τον έλεγχο της Δυτικής Ευρώπης και να γίνει σεβαστός ο Ρωσικός χώρος γεωστρατηγικής επιρροής στην πρώην ΕΣΣΔ, αλλά και η παροχή σιτηρών από την Ρωσία στους Γερμανούς.

Η υπογραφή αυτών των συμφωνιών «έλυσε τα χέρια των Γερμανών», ο οποίοι μην έχοντας πια να αντιμετωπίσουν ένα διμέτωπο αγώνα όπως αντιμετώπισε η Γερμανία στον Α’ΠΠ και στον Β΄ΠΠ, ξεκίνησαν το σχέδιο του για την κατάκτηση της Ευρώπης από την Γερμανία μέσω του Δ΄ Ράιχ της Γερμανικής ΕΕ, με στόχο να υποτάξουν τους Ευρωπαϊκούς λαούς και να αυτονομηθούν ξανά από τις ΗΠΑ, με όλη την Ευρώπη υπό την ηγεσία τους ως αυτόνομου πόλου.

[Και όπως στον Μεσοπόλεμο υπήρχε ο Ιταλογερμανικός Άξονας/Χαλύβδινο Σύμφωνο, μαζί με τον Γαλλογερμανικό με δωσίλογους Λαβαλέ Πετταίν στην κατεχομένη Γαλλία στον Β΄ΠΠ, και στις μέρες μας υπάρχει ο Γαλλογερμανικός Άξονας με δωσίλογους (Μακρόν, Ολάντ, Σαρκοζί) και μέχρι τους Μελόνι/Σαλβίνι υπήρχαν δωσίλογες εξουσίες και στην Ιταλία (Μόντι, Κόντε, Λέτα, Ντράγκι)].

Στην συνέχεια, οι Γερμανοί επέβαλαν με την βία και μνημόνια στους κατεκτημένους λαούς της ΕΕ,  δωσίλογες κυβερνήσεις (http://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_20.html), όπως π.χ. σε Ιταλία και Ελλάδα με μη εκλεγμένους τραπεζίτες (π.χ. Παπαδήμο, Ντράγκι).

Η Δυτική, Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη θα ελέγχονταν από την Γερμανία, τα Βαλκάνια θα διαμοιράζονταν μεταξύ Ρώσων και Γερμανών, ενώ οι Ρώσοι θα έπαιρναν κρίσιμα εδάφη, όπως π.χ. σε Γεωργία, Υπερδνειστερία και Ουκρανία (http://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Στην συνέχεια, οι Γερμανοί, επιτέθηκαν στον Ρωσικό χώρο επιρροής και στην Ουκρανία, οργώνοντας μαζί με τις ΗΠΑ το πραξικόπημα του Μαιντάν μέσω νεοναζί και να γενοκτονούν κατά του πλειοψηφούντων στην Γερμανία Ρωσικού λαού.

Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην άμεση αντίδραση των Ρώσων στην γενοκτονία και το πραξικόπημα, ενώ με τις ήττες των Ουκρανών που ακολουθήσαν, υπογράφτηκαν τα πρωτοκολλά δήθεν «ειρήνης» Μινσκ 1 και 2, τα οποία όπως αποκάλυψαν πρόσφατα οι τότε ηγέτες της Γερμανίας και Γαλλίας, Μέρκελ και Ολάντ αυτές ηταν ψεύτικες, με στόχο να επανεξοπλίσουν την Ουκρανία για να επιτεθεί αυτή στους Ρώσους ξανά σε Κριμαία, Ντονμπάς/Νοβορώσια/Μικρορωσία/Νοτιοανατολική Ουκρανία.

Και πραγματικά οι Ουκρανοί επιτέθηκαν το 2022 μ.Χ. στα εδάφη αυτά, γενοκτονόντας τους πληθυσμούς τους, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να απαντήσουν άμεσα και να ξεσπάσει έτσι άμεσα ο Ρωσοουκρανικός πόλεμος (http://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html).

Οι Ουκρανοί σύντομα απωθήθηκαν, οι δε Ουκρανοί με την βοήθεια των δυτικών ξεκίνησαν μία αντεπίθεση, η οποια σύντομα αντιμετωπίστηκε και διαλύθηκε ολοσχερώς από τους Ρώσους υπό τον ικανό στρατηγό Σέργκει Σουροβίκιν (γνωστό ως στρατηγό Αρμαγεδδών), ενώ στην συνέχεια οι Ρώσοι ξεκίνησαν την δική τους αντεπίθεση και άρχισαν να προελαύνουν μέσα στην Ουκρανία σαρώνοντας πλήρως τους Ουκρανούς στο πέρασμα τους.

Οι δήθεν «ουδέτερες» Ελβετία και Τουρκία στην πραγματικότητα ενισχύουν κρυφά την Γερμανία με κρίσιμες πρώτες ύλες, ενώ περίμεναν και οι δύο να δουν προς τα που θα γύρει ο πόλεμος για να κινηθούν τότε, αν και οι δύο πίστευαν και ήθελαν πλήρως την νίκη των Γερμανών (αν και οι Τούρκοι για να κερδίσουν πλεονεκτήματα υποστηρίζουν παράλληλα και τους Ρώσους).

Την ίδια στιγμή, οι Γάλλοι υπό τον Μακρόν και άλλοι δυτικοί ηγέτες, απειλούν να στείλουν στρατό κατά των Ρώσων στην Ουκρανία και στα Ρωσικά εδάφη, κάτι που αν συμβεί θα προκαλέσει την άμεση απάντηση των Ρώσων, ακόμα και με τακτικά και κανονικά πυρηνικά και έναν επίσημο πια Γ΄ΠΠ.

Στην Μέση Ανατολή, οι σύμμαχοι Ρώσοι  και Κινέζοι, όπως και στην Αφρική, έχουν σχέδια σε συνεργασία με τα κράτη των περιοχών αυτών, να ξεκινήσουν έναν ξεσηκωμό όλων των λαών αυτών κατά των δυτικών νεοαποικιοκρατών (http://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post_12.html, http://alophx.blogspot.com/2023/08/blog-post.html).

Και να δημιουργήσουν εναντίον των δυτικών νέα πολεμικά μέτωπα με τελικό στόχο την εκδίωξη αυτών και να αποκτήσουν στην συνέχεια οι Ρωσοκινέζοι και οι σύμμαχοι τους το ανθρώπινο δυναμικό, τον στρατό και τους ορυκτούς πόρους αυτών και να τα χρησιμοποιήσουν κατά των δυτικών.

Παράλληλα, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, π.χ. το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής (π.χ. Νότια Αφρική), της Ασίας (π.χ. Κίνα, Ινδία) και η Λατινική Αμερική ηταν στο πλευρό των Ρωσοκινέζων και των Αμερικάνων τους (ΝΑΤΟ, Γερμανική ΕΕ, ΗΠΑ). 

Είναι δε πολύ πιθανόν τελικά οι δυτικοί να στραφούν κατά των Ρώσων και τους επιτεθούν όπως απειλούν αιφνιδιαστικά στα Ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας, ξεκινώντας έναν άγριο μεταξύ τους πόλεμο.

Στο Ρωσικό μέτωπο, παρά τον οποίο αρχικό «αιφνιδιασμό» κατά των Ρώσων, οι Ρώσοι σύντομα θα αναδιοργανωθούν ξανά στρατιωτικά ΄πιθανότατα υπό τον ικανότατο στρατηγό Σουροβίκιν και θα αντεπιτέθηκαν και θα νίκησαν ξανά τους Γερμανούς και τους δυτικούς στις κρίσιμες μάχες και θα ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους που θα εκδιώξει τους Γερμανούς και τους δυτικούς ξανά από τα Ρωσικά εδάφη (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_1.html).

Οι Τούρκοι, αν δεν παραμείνουν ουδέτεροι, όπως στον Β΄ΠΠ, αλλά μπουν στον πλευρό των Ρώσων, θα τους ενισχύσουν σημαντικά κατά των δυτικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής έναντι των δυτικών, ειδικά, αν όπως λένε κάποιοι αναλυτές μπουν τελικά στους BRICS.

Αν όμως, είτε με τον Ερντογάν, είτε με τους κεμαλιστές αν αυτοί επανέλθουν ξανά στην εξουσία της Τουρκίας,  περιμένουν και εισέλθουν στον πόλεμο υπέρ των δυτικών και κατά των Ρώσων, τότε, οι Ρώσοι είτε θα επιτεθούν και θα καταλάβουν την Τουρκία και θα επιβάλουν σε αυτή φιλορωσική κυβέρνηση.

Στην δε χώρα αυτή ίσως γίνει εμφύλιος, όπως ακριβώς στην Ιταλία στον Β΄ΠΠ, ή αν βιάζονται οι Ρώσοι να προελάσουν στην Μέση Ανατολή, να πέσουν τακτικά ή και κανονικά πυρηνικά στην Τουρκία, η οποία διαθέτει, όπως η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ιταλία Αμερικάνικες βάσεις πυρηνικών οπλών, οι οποίες έχουν στοχοποιηθεί σε περίπτωση πολέμου των Ρώσων με το ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, το ίδιο έτος, οι Ιάπωνες, που είχαν ηττηθεί παλαιοτέρα από τους Ρώσους στο Χάλιν Γκολ υπό τον Ζουκόφ, μπορεί να αποφασίσουν τώρα μαζί με τις ΗΠΑ να ξαναπολεμήσουν τους Ρώσους ως μέτωπο αντιπερισπασμού όπως στον Ρωσικό εμφύλιο τους Ρώσους (http://alophx.blogspot.com/2019/11/blog-post.html).

Και να προσπαθήσουν να επιτεθούν στην Ρωσία να επιταθούν στην Κίνα, μέσω της Ταιβάν, ειδικά αν υπάρξει πόλεμος μεταξύ Ταιβάν και Κίνας, αλλά και στην Νοτιοανατολική Ασία μαζί με τους δυτικούς (Αγγλογάλλους, Γερμανούς και Αμερικάνους).

Όμως, στην Κορέα, την Ταιβάν και την Νοτιοανατολική Ασία, οι Ιάπωνες και οι δυτικοί, παρά τις οποίες αρχικές «νίκες» τους, με την αντίσταση των Κινέζων, αλλά κυρίως την αναδιοργάνωση τους και την αντεπίθεση κατά των δυτικών και των Ιαπώνων, μετά από σκληρές μάχες θα ηττηθούν ολοσχερώς.

Την ίδια περίοδο οι Ρωσοκινέζοι σύμμαχοι μπορεί να έχουν καταφέρει να απελευθερώσουν την Μέση Ανατολή, ανοίγοντας πιθανώς ένα νέο πολεμικό μέτωπο κατά των δυτικών στην περιοχή αυτή (http://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_17.html), ενώ οι Εβραίοι, όπως και στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους θα είναι σύμμαχοι των δυτικών.

Στην συνέχεια με μία προέλασή τους στην Ευρώπη, οι Ρώσοι θα απελευθερώσουν πολλά εδάφη, ενώ τα φιλογερμανική δωσίλογα καθεστώτα σε κάθε χώρα της Γερμανικής ΕΕ/Δ’ Ράιχ να πέσουν (http://alophx.blogspot.com/2023/06/blog-post_20.html), με εκλογές ή δημοψηφίσματα, όπως π.χ. στην Ιταλία.

Και αυτή η τάση απελευθέρωσης, αρχής γενομένης ξανά από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία μόνο αυτή παρέμεινε καθόλη την διάρκεια της νέας Γερμανικής μνημονιακή Κατοχής της ΕΕ χάρις στο BREXIT (http://alophx.blogspot.com/2017/05/brexit_7.html, http://alophx.blogspot.com/2017/09/to-brexit-kai-to-game-of-thrones-season.html), οι λαοί της Ευρώπης, να  απελευθερωθούν και να αποκτήσουν ξανά πατριωτικές κυβερνήσεις, όπως π.χ. στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Αυστρία, τις άλλες χώρες της ΕΕ και ακόμα τέλος και μέσα στην ίδια την Γερμανία.

Οι Ρώσοι με μία νέα τεράστια αντεπίθεση που θα εξαπολύσουν, μία νέα επίθεση «Μπαγκρατιόν» πιθανώς ξανά υπό τον αρχιστράτηγο Σουροβίκιν, σύντομα θα καταφέρουν όχι μόνο να σαρώσουν τους δυτικούς στα Ρωσικά εδάφη και να τους εκδιώξουν από αυτά, αλλά πιθανότατα και να ξαναμπούν στα Γερμανικά εδάφη, όπως ακριβώς στον Β΄ΠΠ.

Στην συνέχεια οι Ρώσοι θα προελαύσουν ταχύτατα και θα μπουν σε όλες τις χώρες που έχουν καταλάβει με μνημόνια οι Γερμανοί στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και θα προελαύνουν ξανά μέσα στην ίδια την Γερμανία, ίσως και στην Γαλλία.

Με την σαρωτική προέλαση των Ρωσοκινέζων συμμάχων, θα πραγματοποιηθούν εξεγέρσεις των λαών με τις αντιστασιακές οργανώσεις τους κατά των κατακτητών τους Γερμανών (εκλογικές ή και κανονικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις), που θα γίνουν πιο έντονες με την αποχώρηση Γερμανών από τις χώρες αυτές και οι λαοί αυτών θα αρχίσουν να αποκτούν αντιδυτικές φι ρωσικές πατριωτικές κυβερνήσεις διάφορων πολιτικών αποχρώσεων.

[Στην δε Ελλάδα, θα υπάρξει πτώση και εκεί των φιλογερμανών και των Αμερικανόδουλων φιλοδυτικών με παρόμοιους τρόπους και πιθανότατα θα ανέλθει στην εξουσία μία επιτέλους ισχυρή πατριωτική κυβέρνηση.

Όποιες προσπάθειες για εκμετάλλευση μιας νέας Ρωσικής προέλασης με μία π.χ. εξέγερση ισλαμιστών λάθρο (ως εσωτερικό μέτωπο από τους Τούρκους-http://alophx.blogspot.com/2024/04/400-2024-update.html) ή ενός 4ου γύρου μέσω ενός νέου εμφυλίου ή μέσω  ενός πραξικοπήματος σαν των μπολσεβίκων (http://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html), πιθανότατα θα παταχθούν και αυτές πλήρως, όπως ακριβώς έγινε με τους κομμουνιστές στον Ελληνικό εμφύλιο πόλεμο με την προέλαση και τότε των Ρώσων].

Το τέλος του πολέμου θα έρθει πιθανότατα ξανά με μία την τελική σαρωτική επίθεση των Ρώσων κατά των Γερμανών στο Βερολίνο, το οποίο και θα ανακαταλάβουν μετά από σκληρές πολεμικές συγκρούσεις (όπως ίσως και το Παρίσι).

Η δε Γερμανία στην συνέχεια ίσως χωριστεί ξανά σε Ανατολικό (φιλορωσικό) και Δυτικό (φιλοδυτικό) κράτος, ενώ στην συνέχεια οι πρώην σύμμαχοι, Ρωσοκινέζοι, ίσως έρθουν σε Ρώσοι σε σύγκρουση μεταξύ τους, είτε σε έναν «Ψυχρό Πόλεμο» που θα ακολουθήσει μεταξύ τους, ίσως ακόμα και σε έναν θερμό νέο Γ΄ΠΠ, όπου αρχικά οι Κινέζοι θα συμμαχήσουν με την Δύση και μετά η Δύση με την Ρωσία σε έναν αμφίρροπο πόλεμο (http://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, http://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post.html, ).

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου