Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΕΙΔΩΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΕΙΔΩΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Όπως είναι γνωστό, οι νεοταξίτες κατά καιρούς χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται διάφορες θρησκευτικές ομάδες, προκειμένου να πλήξουν τον Χριστιανισμό και τις παραδοσιακές θρησκείες και να δημιουργήσουν την τόσο χρήσιμη για αυτούς πανθρησκεία (https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_42.html, https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html).

Αυτό το έκαναν με πολλές θρησκείες που χρησιμοποίησαν και «επαναδημιούργησαν» με τέτοιον τρόπο ώστε να συμπίπτει με τα συμφέροντα και τους στόχους που αυτοί είχαν θέσει και με την κατάλληλη ιδεολογία ενάντια στον Χριστιανισμό.

Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την πτώση της δυναμικής του παπισμού στην Ευρώπη και την διάδοση των αποδεδειγμένα λανθασμένων πια θωριών του υλισμού, της αθεΐας και του δαρβινισμού, οι οποίες αποδυνάμωσαν τις παραδοσιακές θρησκείες τότε, προωθήσαν ιδεολογίες και «θρησκείες» ενάντια στον Χριστιανισμό, όλες δημιουργημένες όλως τυχαίος στην Μεγάλη Βρετανία.

Όπως π.χ. τον μαρξισμό/κομμουνισμό, την θεοσοφία (συγκριτική/πανθρησκειακή), τον πνευματισμό (συγκριτικός/πανθρησκεαικός, το Wicca (το οποία είναι ανάμειξη της μαγείας και του σατανισμού του Κρόουλι, ο οποίος είχε θητεύσει, και του παγανιστικού δρυιδισμού. που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη και την λατρεία της «Μεγάλης Θεάς-https://imd.gr/2016/03/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9/, https://www.impantokratoros.gr/neoeidololatria_nea_epoxh.el.aspx), αλλά και το ειδωλολατρικό τάγμα της Χρυσής Αυγής (συγκριτικό/πανθρησκεαικό) από το οποίο ξεκίνησαν πολλές ειδωλολατρικές οργανώσεις, όπως και ο νεοσατανισμός (των Άντον Λέβι και του Άλιστερ Κρόουλι που λέγεται ότι ηταν και πράκτορας των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών).

Από το Τάγμα της Χρυσής Αυγής,  ξεπήδησαν πολλά αντιχριστιανικά νεοειδωλολατρικά κινήματα σε διάφορες χώρες (εκμεταλλευόμενα και το παραπάνω κίνημα αμφισβήτησης), όπως π.χ. ο νέο-Δρυιδισμού στην Μεγάλη Βρετανία, η θρησκεία των Θωρ και Βίκινγκ σε Σκανδιναβία και Γερμανία κ.λ.π.

Από το Τάγμα της Χρυσής Αυγής προήλθε και το Τάγμα της Θουλής στην Γερμανία και από το οποίο ιδρύθηκε από το μέλος της Άντον Ντέξλερ το Ναζιστικό κόμμα, του οποίου μέλος και αρχηγός σύντομα έγινε ο Αδόλφος Χίτλερ.

Το Ναζιστικό κόμμα, του οποίου όλα τα ανώτατα στελέχη (π.χ. ο Χίμλερ) μισούσαν, πολεμούσαν και ήθελαν να αφανίσουν τον Χριστιανισμό (όπως και οι άθεοι «συναγωνιστές» τους στον τομέα αυτό, οι κομμουνιστές της ΕΣΣΔ), ενώ σκόπευαν αν νίκαγαν στον Β΄ΠΠ να καταστρέψουν με διωγμούς τον Χριστιανισμό και να τον αντικαταστήσουν με την θρησκεία των Βίκινγκ (π.χ. Θωρ, Βαλκυριες)-(https://alophx.blogspot.com/2018/10/blog-post_1.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html).΄

{Βέβαια, όταν οι Ναζί έχασαν τον Β΄ΠΠ, το 1.945 μ.Χ., ο Χίμλερ απελευθέρωσε τους Χριστιανούς ιερείς όλων των δογμάτων σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, τους οποίους ήθελε να αφανίσει και ως άλλος Αντίοχος ο Δ΄ ο Επιφανής ζήτησε να προσευχηθούν για την ψυχή του λίγο πριν το Τέλος του].

Αλλά και το κίνημα του πνευματισμού έχει τις ρίζες του στην ειδωλολατρία της Αρχαιότητας, αφού πρεσβεύει την δήθεν «επικοινωνία» με «νεκρούς», «πνεύματα» και «θεότητες» από τον άλλο κόσμο, ως μία μορφή αναβίωσης της νεκρομαντείας του παρελθόντος (π.χ. το νεκρομαντείο του Αχέροντα με τις γνωστές απάτες του, η δήθεν επίκληση του νεκρού Σαμουήλ που ζήτησε ο Σαούλ από την νεκρομάντισα, η νεκρομαντεία του Οδυσσέα στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία με τις οδηγίες της Κίρκης κ.λ.π.).

Όλη αυτή η κατάσταση δεν άφησε φυσικά ανεπηρέαστη την πατρίδα μας, στην οποία το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, όπως και η νεοειδωλολατρικά που αυτή προώθησε, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία και εδώ μειοψηφικών νεοειδωλολατρικών οργανισμών, όπως και κομμάτων, που πρέσβευαν την επιστροφή στο δήθεν «Αρχαιοελληνικό (Αιγυπτιακό κατά τον Ηρόδοτο και άλλους Αρχαίους Έλληνες ιστορικους-https://www.oodegr.com/neopaganismos/ellinikotita/xenoi1.htm, https://www.oodegr.com/neopaganismos/pseftotheoi/aig_theoi_2.htm, https://www.oodegr.com/neopaganismos/ellinikotita/barbariki1.htm, https://apologitis.com/gr/arhaioplixia_tot.htm) δωδεκάθεο».

Τέτοιες ηταν η «ομάδα Ε», η οποία πρέσβευε την ιδέα ότι οι Έλληνες και το «δωδεκάθεο» ηταν τάχατες εξωγήινοι (!!!) που ήρθαν από τον Αστερισμό της Ανδρομέδας στην Ελλάδα και έφυγαν κάποια στιγμή και αργότερα θα επέστρεφαν τάχατες για να «σώσουν την Ελλάδα», ενώ οι ίδιοι αναμένουν και άλλους «αναμενομένους» (όπως και άλλες ειδωλολατρικές υπηρεσίες), όπως π.χ. ΄τον Διόνυσο, τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, τον Απολλώνιο Τυανέα, τον Προμηθέα, τον Ιανό (https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_1.html) κ.λ.π.΄

[«Ο  δε Χιράμ Αμπίφ των μασόνων είναι ο θεός ήλιος - Κρόνος - Βάαλ τόν οποίο ο Ρώσσελ ταύτιζε με τόν χριστιανοεβραίο μεσσία». Κι ένας άλλος μασσώνος, ομολογεί: ο Όσιρις κι ο αρχιτέκτονας απ' τήν Τύρο, Χιράμ Αμπίφ, είναι ένα και τό αυτό].

Αλλά ακόμα και κόμμα υπήρξε νεοειδωλολατρικό στην Ελλάδα, το οποίο μάλιστα πρέσβευε την επαναφορά του «δωδεκάθεο», το όπιο μάλιστα είχε και το ίδιο όνομα με το Ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής, από το οποίο προήλθε λέγεται και αυτό.

Όλοι αυτοί οι νέο-ειδωλολάτρες, είχαν σαν πρότυπα τους κάποιους ειδωλολάτρες από την εποχή της Ρωμανίας, όπως π.χ. τον Ιουλιανό, ο οποίος κατέστρεψε με την πολιτική και τους πολεμικούς του ενάντια στους Πέρσες την Ρωμανία, ενώ κόντεψε και να ξεκινήσει εμφύλιο σε αυτή με τους διωγμούς του κατά των Χριστιανών (https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_75.html), ο προδότης Μιχαήλ Ψελλός κατά του ηρωικού Αυτοκράτορα Ρωμανού του Δ΄ του Διογένη και του κράτους της Ρωμανίας, όπως και του υποκριτή Πλήθωνα, ο οποίος αν και πρότεινε την επαναδημιουργία των Ακρίτων και την παραχώρηση σε αυτών κτημάτων, έπαιρνε από την άλλη χωράφια των φτωχών με την άδεια των Αυτοκράτορων (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html).

Όλες αυτές οι παραλλαγές του νέο-ειδωλολατρισμού, όπως και τα σύγχρονα ειδωλολατρικά ρεύματα στην Ελλάδα είναι όλες τους αντιχριστιανικές, μισούν και θέλουν να αφανίσουν τους Χριστιανούς, ενώ δεν είναι κανονική αναβίωση του  «δωδεκάθεου», αφού όλες αυτές οι «αναβιώσεις» ηταν συγκριτιστικές, όπως π.χ. επί Ιουλιανού, Ψελλού και Πλήθοντος από τον Μθραισμό, τον Εβραϊσμό, τον Χριστιανισμό και άλλες θρησκείες (δάσκαλος του Ιουλιανού ηταν μάντης Μάξιμος, ο Ελισσαίος στον Πλήθωνα, ενώ ο Ιουλιανός συμμάχησε με τους Εβραίους ενάντια στους Χριστιανούς προσπαθώντας έν κτίσει μαζί με αυτούς ανεπιτυχώς τον λεγόμενο 3ο Ναό του Σολομωντα-https://www.oodegr.com/neopaganismos/filosofoi/biblio_ioulianos/4.htm, https://filoumenos.com/forum/viewtopic.php?t=4651).

Αλλά και η μασονία που δημιουργήθηκε στην νεότερη ιστορική περίοδο είναι στην ουσία μία επαναδημιουργία και αναβίωση της ειδωλολατρίας (https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html), ενώ η ειδωλολατρία είναι χρήσιμη για τους μασόνους, επειδή «θεοποιεί» (δήθεν) ηγεμόνες και Αυτοκράτορες στους λαούς, π.χ. στα Ελληνιστικά Βασίλεια με τους μονάρχες και στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία με τους Αυτοκράτορες/ισοβίους κληρονομικούς δικτάτορες, όπως αυτόν που θέλουν να προωθήσουν, με αλάθητο και συγκρητισμό, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ ο Χριστιανισμός και για αυτό τον μισούν και τον πολεμούν (https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_42.html, https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html).


 Αλλά Ολύμπιοι αυτοαποκαλούνται τάχατες και οι εξουσιαστές και οι ελίτ της Δύσης (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html) στην γη (ενώ έτσι τους λένε και οι κόλακες τους), π.χ., Κλαμπ των 300, Λέσχη της Ρώμης, ενώ πρεσβεύουν την νεοειδωλολατρικά και αυτό-θεωρούνται και την θρησκεία της Γαίας, μητέρας των Τιτάνων και γιαγιάς των Ολυμπιών, έχοντας πάρει από αυτούς μόνο τα πάθη (φιλαρχία, φιληδονία, φιλοδοξία, μοιχεία, βιασμούς, πολέμους, μισή, έχθρες κ.λ.π.), όπως και γενοκτονίες (π.χ. οι Ιεροί Πόλεμοι στην Αρχαία Ελλάδα-https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html).

Οπότε όλες αυτές οι ελίτ θα παρακινήσουν τους νέο-ειδωλολάτρες κατά των Χριστιανών αν αυτοί γίνουν ισχυροί και πάρουν την εξουσια με το επιχείρημα ότι πολεμούν τους δήθεν «Κρόνιους και Τυφώνιους’ μονοθεϊστές (Χριστιανισμό, Εβραϊσμό, ισλάμ) και με τον τρόπο αυτό τάχα σώζουν τον  κόσμο και επαναφέρουν δήθεν την «Χρύση Εποχή του Κρόνου» στην γη, εξοντώνοντας τους δήθεν οπαδούς του.

Ξεχνώντας ότι τόσο για τον Κρόνο, όσο και για τον Δία γίνονταν στην Αρχαιότητα ανθρωποθυσίες και αιματηροί πόλεμοι, θρησκευτικοί και μη (https://www.apologitis.com/gr/ancient/thisies.htm, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html, https://www.apologitis.com/gr/ancient/kronos.htm, https://o-nekros.blogspot.com/2010/09/blog-post_03.html, https://www.apologitis.com/gr/ancient/ieroi_polemoi.htm, https://www.oodegr.com/oode/grafi/pd/an8rwpo8ysies_israil_1.htm) και όργια (και αυτά κράτησαν οι ελίτ από το «ολύμπιο πνεύμα»), με δεκάδες χλιδές νεκρούς από εμφυλίους, όπως θα γίνει σε μία τέτοια περίπτωση μεταξύ των πλειοψηφούντων Χριστιανών και των μειοψηφούντων ειδώλων στην Ελλάδα. 

Αυτή είναι άλλωστε μία γνωστή τακτική από την εποχή του Αντίοχου του Δ΄ του Επιφανούς (κατά τον ίδιο, Βδέλυγμα για τους Εβραίους και Επιμανούς/μανιακού για τους Αρχαίους Έλληνες), ο οποίος αποκαλούσε τους Εβραίους «Κρόνιους και Τυφώνιους» και υποστήριζε ότι τάχα όπως και κάποιοι Αιγύπτιοι, ότι τάχα ο Σόλυμους (ιδρυτής των Ιεροσολύμων) και ο Ιουδαίος ηταν δήθεν παιδιά του Τυφώνα που πολεμούσαν τους Ολύμπιους και για τον λόγο αυτό έπρεπε να εξοντωθούν (όπως ακριβώς έλεγαν και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες με τους Χριστιανούς, ο Ιουλιανός, ο Πλήθων στην «πολιτεία» που ετοίμαζε, αλλά και οι σύγχρονοι νέο-ειδωλολάτρες).

Πρέπει εδώ να ειπωθεί ότι και ο ίδιος ο Αντίοχος ο Δ΄ δεν είχε καν το πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας, ούτε και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ούτε καν του πατερά του, δηλαδή του Αντίοχου του Γ΄ του Μέγα των Σελευκιδών.

Έτσι, ο μεν Μέγας Αλέξανδρος σεβάστηκε την θρησκεία, τον πολιτισμό, την ιστορία και την γλώσσα των λαών της Αυτοκρατορίας του, ο Αντίοχος ο Δ΄ έκανε το αντίθετο, ο Μέγας Αλέξανδρος ηταν ευσεβής και σέβονταν τους ναούς άλλων λαών και το ερατεινό τους (όπως και ο Αντίοχος ο Γ΄ και οι Πτολεμαίοι) και έκανε δώρα στους ναούς και τους προσκυνούσε, τόσο από ευσέβεια, όσο και για πολίτικους λογούς (π.χ. σε Αίγυπτο, Βαβυλώνα, Περσία, Ιουδαία κ.λ.π.).

Επίσης, ο Μέγας Αλέξανδρος ηταν εγκρατής και είχε μόνο δύο παιδιά, ο Αντίοχος ο Δ΄ ηταν άσωτος και είχε πολλές παλλακίδες και νόθα παγίδα, ενώ σε αυτές έδινε μάλιστα ως δώρα και ολόκληρες πόλεις του Βασίλειου του, ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε ορθή οικονομική διαχείριση.

Τέλος, ενώ ο Αντίοχος Δ΄ έκανε δώρα στους φίλους του από τον προϋπολογισμό του κράτους και το χρεοκόπησε (σε συνδυασμό με τα χρέη των Σελευκιδών στους Ρωμαίους), ο Μέγας Αλέξανδρος άφησε τους λαούς να ζήσουν εν ειρήνη, ενώ ο Αντίοχος ο Δ΄ προσπάθησε να υποτάξει με την βία και να αφανίσει και να λεηλατήσει λαούς (π.χ. Εβραίους, Πέρσες).

Είναι επίσης σημαντικό να ειπωθεί ότι ο Αντίοχος ο Δ΄ είχε επηρεαστεί από το συγκριτιστική πνεύμα του Σελευκδικού Βασιλείου, τον απολυταρχισμό των Περσών, όπως και των Ρωμαίων, από τους οποίους πηρέ την συνήθεια να ξυλοκοπάει τους υπηκόους του τα βραδεία με την παρέα του (τα δια έκανε και ο Νέρωνας στην Ρώμη, αλλά αυτός τους μαχαίρωνε ύστερα με τις παρέες του).

Επίσης, ο Αντίοχος ο Δ΄, όπως και #Χ κατά το Τέλος του Κόσμου, προσπαθούσε να υλοποίησε ποτό την ηγεσία του το σύνθημα «Ένας λαός, ένας ηγέτης υπό μία θρησκεία» με την βία και γενοκτονία θυμίζοντας λίγο τον Χίτλερ.

{Πολλοί δε νέο-ειδωλολάτρες και Ιουδαίοι ενστερνίστηκαν και διέδωσαν τα ψεύτικα συγγράμματα του Κελσίου, που ο ίδιος τα εμπνεύστηκε από τους φαρισαίους (https://alophx.blogspot.com/2018/08/blog-post_11.html, https://www.apologitis.com/gr/ancient/kelsos_tot.htm), όπως και ψευδή γραπτά σαν του δήθεν «κώδικα Ντα Βίντσι» (https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post.html)}

Για τους νέο-ειδωλολάτρες, πιστεύουν όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, Ρωμαίοι και Αιγύπτιοι ότι το Τέλος του Κόσμου θα γίνονταν όταν ο Δίας κατέστρεφε το Σιδερένιο Γένος στο τέλος, ενώ οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι το τέλος θα έρχονταν όταν θα υπερχείλιζε τόσο ο Δούναβης, ώστε θα κατέπνιγε όλο τον κόσμο, ενώ στα Διονυσιακά του Νονού, Βιβλίο 2ο, αναφέρεται ότι ο Τυφώνας αν νίκαγε θα έκανε τον Ωκεανό να ανεβεί τόσο, ώστε να πνίξει όλο τον κόσμο (https://www.reddit.com/r/GreekMythology/comments/1b0koud/zeus_would_be_screwed_if_he_lost_to_typhon/, https://www.theoi.com/Text/NonnusDionysiaca2.html).

Κατά τους ιδίους ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ανέφερε ότι μία πόλη όταν καταστρέφονταν η γη θα εμφανιστεί στα έσχατα δυτικά της Αίγυπτου και θα την κατοικούν «θεοί» με ανθρώπινη μορφή που θα «σώσουν τους ανθρώπους», άλλοι υποστηρίζουν ότι η πόλη αυτή θα είναι στα δυτικά σύνορα της Αίγυπτου και άλλοι στα άκρα της Δύσης από την Αίγυπτο και την ταυτίζουν με την Αμερική ή την Ατλαντίδα που για αυτούς τότε θα αναδυθεί.

Οπότε, δεν είναι περίεργο που με βάση αυτά τα πιστεύω, οι νέο-ειδωλολάτρες πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει από την οργή του Τυφώνα με την κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων, που θα πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί και για αυτόν τον λόγο εν μέρει πρoωθούν τις δήθεν «πράσινες ενέργειες», την οικολογία και την τάχατες «προστασία της γης» (που οι ίδιοι με τις πολιτικές τους καταστρέφουν), αν και στην πραγματικότητα οι πραγματικοί Κρόνιοι στην περίπτωση αυτή, θα είναι οι ίδιοι.

[Δισεκατομμύρια ανθρώπων θα οδηγηθούν στον θάνατο, όπως γραπτώς έχουν προαναγγείλει οι νεοεποχίτες αποκρυφιστές, πρόδρομοι οπαδοί του Αντίχριστου, εδώ και 150 χρόνια μιλώντας για κατακλυσμιαίες εκκαθαρίσεις έως 2 με 2,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. •

Η Θεοσοφίστρια Έλενα Μπλαβάτσκι περιγράφοντας το τέλος της 5ης Αρίας ριζικής φυλής, • ο Εωσφοριστής θηριώδης Άλιστερ Κρόουλι (1.875 μ.Χ.– 1.947 μ.Χ.), την ονομάζει Μαζική Εκκαθάριση ή “Καταιγίδα των Ισημεριών” —1.936 μ.Χ.  

Οι Γρανιτένιες Πλάκες Καθοδήγησης της Τζόρτζια (Georgia Guidestones) —1.979 μ.Χ., στις οποίες αναγράφεται ότι μόνο 0,5 δις άνθρωποι πρέπει να απομείνουν επί της γης, τόσους αντέχει ο πλανήτης, δηλαδή το 93% ή τα 7,5 δις των σημερινών ανθρώπων είναι ανεπιθύμητοι και προς εξόντωση, • ο Αρχισατανιστής Dr. Michael Aquino, ο σμήναρχος του στρατού των ΗΠΑ, ο ιδρυτής του Temple of Set, γράφει ότι έως και 2,5 δις τουλάχιστον άνθρωποι πρέπει να εξοντωθούν • η εβραϊκής καταγωγής άθεη, νεοεποχίτρια Barbara Marx Hubbard, στο βιβλίο της “Συν-Δημιουργία” (1993 μ.Χ.), γράφει ότι 2 δις άνθρωποι, το ¼ της ανθρωπότητας πρέπει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, … στο παρελθόν πέθαναν φυσιολογικά, στο νεοεποχικό μέλλον που έρχεται όχι … κ.ά.  κλπ.-(https://orthodoxlifemagazines.blogspot.com/2016/06/1980-34-antichrist.html ,  https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%cf%8e%cf%87-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80/).

Παράλληλα, εννοείται πως αυτή η ψευδο-ελίτ των Ολυμπιών/Κρονίων θα πέσει και άλλους νέο-ειδωλολάτρες πολίτες λαών να στραφούν ενάντια στον Χριστιανισμό όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, παρουσιάζοντας τους σαν οπαδούς των δήθεν ειδωλολατρικών «θεών» τους, εφαρμόζοντας εντέχνως την τακτική του «Διαιρεί και Βασίλευε».

Έτσι, π.χ. στους μεν ανθρώπους που πιστεύουν στους Σκανδιναβούς δήθεν «θεούς» (π.χ. Θωρ, Όντιν), οι Χριστιανοί και οι μονοθεϊστές που δεν θέλουν να ενωθούν με τους οικουμενισμέ/συγκρητισμέ οπαδοί της πανθρησκείας σαν δήθεν οπαδούς των δήθεν «θεών» Λόκι και Γιγάντων, όπως ακριβώς και ο Αντίοχος ο Δ΄ ο Επιφανής όταν γενοκτόνου τους Ιουδαίους πριν την Μακαβαική Επανάσταση κατηγορούσε τους Ιουδαίους σαν δήθεν ακόλουθους του Κρόνου και του Τυφώνα.

Την ιδιά κατηγορία κατά των Χριστιανών μπορεί να γίνει σε άλλους νέο-ειδωλολάτρες, π.χ. στους οπαδούς των τάχατες Αιγυπτίων ειδωλολατρικών «θεών» (π.χ. Όσιρι, Ρα, Ώρου) παρουσιάζοντας τους σαν δήθεν οπαδούς του Σετ και του Απόφι, στους Ζωροάστρες ότι αυτοί είναι οπαδοί του Σοασιάντ και οι εχθροί τους του Αριμάν και του Αζί Νταχάκα κ.λ.π.

Στην ουσία το σχέδιο  γενοκτονίας των Χριστιανών από τις ελίτ και τους πανθρησκείας θα θυμίζει την γενοκτονία των Χριστιανών από τους Ρωμαίους ειδωλολάτρες, τους ισλαμιστές, τους φασίστες, τους ναζιστές (π.χ. το σχέδιο του Χίμλερ για αφανισμό του Χριστιανισμού επί και κυρίως μετά τον Β΄ΠΠ και την αντικατάσταση του από την Σκανδιναβική «θρησκεία» του Θωρ και των Βαλκυρίων), με την κατηγορία των δήθεν «άθεων, εχθρών του κράτους, παραβατών των νόμων του, εγκληματιών και ασεβών».

Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε παλαιοτέρα προσπάθεια να γίνει παλαιοτέρα και στους Εβραίους από τους ειδωλολατρικούς λαούς των Αιγυπτίων του Φαραω της Εξόδου και του πατέρα του, των Ασσυρίων του Σεναρηχείμ, των Βαβυλωνίων του Ναβαχοδονόσορα, των Περσών του Αμάν και του Αχασβηρου, των Σελευκιδών του Αντίοχου του Δ΄ του Επιφανούς και των Ρωμαίων των Νέρωνα, Βεσπασιανού και Τίτου.

Όσοι μονοθεϊστές (Χριστιανοί, μουσουλμάνοι και Εβραίοι) δεν δεχτούν την πανθρησκεία και τον πολιτικό και θρησκευτικό ηγέτη που ετοιμάζουν οι  ελίτ για κόσμο, θα κατηγορηθούν ακόμα και από τις ιδίες τις πανθρησκείας ηγεσίες τους ως δήθεν οπαδοί του #Χ, του Ντατζάλ και του Γωγ/Αρμίλου αντίστοιχα και θα διωχθούν από αυτές.

Η δε «Άρεια φυλή» που ήθελε να δημιουργήσει ο Χίτλερ που έλεγε ότι αυτή έπρεπε να αποτελείται από ψηλούς ξανθούς, υπερήφανους, παγανιστές πολεμιστές, θυμίζει κατά πολύ τους ασεβείς παγανιστές φιλοπόλεμους και ψηλοκόρμους ειδωλολάτρες Γίγαντες που δημιουργήθηκαν από την ένωση μελών της φυλής του Σηθ με την φυλή του Κάιν].

Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δίας θα ήταν βιδωμένος αν έχανε από τον Τυφώνα. Πολλοί λένε ότι θέλουν να δουν τον Δία χτυπημένο. Αυτό συνέβη με τον Τυφώνα, αλλά ενώ το τέρας ήταν απασχολημένο να κυνηγά τους θεούς με τις ζωώδεις μορφές τους στην Αίγυπτο, ο Δίας σώθηκε από τον Πάνα ή τον Ερμή ή τον Κάδμο και αποκαταστάθηκε και κέρδισε τον αγώνα. Κάποιοι το θρηνούν αυτό. Μερικοί λένε επίσης ότι ο Τυφών ήταν πιστός στη γυναίκα του Έχιδνα, επομένως είναι ανώτερος ηθικός χαρακτήρας από τον Δία.

Ωστόσο, στο Nonnus Dionysiaca 2, έχουμε τον ίδιο τον Typhon να λέει τι θα κάνει αν κερδίσει. Και δεν είναι όμορφο: Θα απελευθερώσει τους Τιτάνες φυλακισμένους. Ο Ποσειδώνας θα αλυσοδεθεί με τις αλυσίδες του Ιαπετού και θα ριχτεί στα Τάρταρα.

Στη θέση του Προμηθέα θα έβαζε τον Ήφαιστο και ένας Αετός με διπλάσιο μέγεθος από τον άλλον, θα έσκιζε συκώτι. Ο Ερμής θα φυλακιζόταν στο πιθάρι της Αλοεάδας, αφού απελευθέρωσε τον Άρη από το πιθάρι. Ο Άρης θα του αφαιρούσαν τα όπλα και θα τον έκαναν σκλάβο.

Ο Απόλλωνας θα ήταν ο προσωπικός τραγουδιστής των Typhon. Ο Helios θα ήταν ο προσωπικός λαμπτήρας του Typhon. Και ο Δίας, φυσικά, θα άντεχε το βάρος του Ουρανού στην θέση του Άτλαντα. Άρα είσαι ικανοποιημένος;

Η Άρτεμη θα παντρευόταν με το ζόρι με τον Ωρίωνα, η Λητώ με τον Τίτυο και η Αθηνά με τον Εφιάλτη. Και ο Τυφών θα παντρευτεί προσωπικά την Ήρα, τη Σελήνη και την Αφροδίτη. Οπότε ναι, μίλα τώρα για τον Τυφώνα για την υποτιθέμενη πιστότητα στην Έχιδνα.

Θα τους έβαζε όλες τις νεότερες θεές όπως η Hebe και οι Χάριτες να ετοιμάσουν το γάμο του με την Ήρα (για να ζηλέψει ο Δίας), τα αστέρια και τον Ήλιο να είναι τα λυχνάρια του στο γάμο και ο Απόλλωνας θα του έβαζε με το ζόρι να του τραγουδήσει γαμήλια τραγούδια. .

Και αυτό είναι το απόλυτο σχέδιο του Τυφώνα: απελευθερώστε τους Τιτάνες από τον Τάρταρο, ώστε να του χτίσουν έναν Οκτώ Ουρανό, ακόμη και πέρα από τους εβδομήντα Ουρανό όπου ζουν τώρα οι θεοί.

Θα τους διέταζε τον Ωκεανό να ανεβάσει τα νερά του για να καλύψει μεγάλο μέρος του κόσμου (γι' αυτό αντίο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας) και τους Κύκλωπες θα έβαζε στον Παράδεισο να δουλέψουν γι 'αυτόν εκατοντάδες κορυφαία μπουλόνια φωτισμού, 100 φορές περισσότερα από αυτά του Δία, και που θα τον έκανε κύριο του σύμπαντος.

Με τις συζύγους του που προαναφέρθηκαν, ο Τυφών θα δημιουργούσε μια νέα γενιά «ευλογημένων» θεών με πολλαπλά κεφάλια και άκρα. Τώρα μπορεί κανείς να δει γιατί όλοι φοβήθηκαν τον Τυφώνα (https://www.reddit.com/r/GreekMythology/comments/1b0koud/zeus_would_be_screwed_if_he_lost_to_typhon/, https://www.theoi.com/Text/NonnusDionysiaca2.html).

Οι τρεις παρθένες θεές είναι η Εστία, η Άρτεμις και η Αθηνά. Θα γεννήσουν τις θεές μητέρες και θα γεννήσουν ένα πάνθεον πονηρών ηγεμόνων που γεννήθηκαν στον Όλυμπο και θα μείνουν έγκυες πάνω από έναν ομαδικό βρεφικό τάφο βρεφών του Δία, ενώ εκείνος βασανίζεται και βιάζεται και το αίμα των βρεφών του θα πιει και η σάρκα τους θα φαγωθεί από το φίδι οργίου. λατρείες.

Ο βιασμός και τα βασανιστήρια του θα ακουστούν κατά την διάρκεια της φονικής χαοτικής καταιγίδας της καταστροφής. Και οι κόρες του γίνονται παλλακίδες Τυφών. Και ο Ταρτούρος θα έχει κυριαρχία στον κόσμο και ο Όλυμπος θα είναι όπου οι κόρες της Παρθένου Δία θα γεννήσουν στον θρόνο του τον Τυφώνα πάνθεον των πονηρών Θεών.

Και η δύναμη των Παρθένων Θεών θα περάσει στους κακούς ηγεμόνες. Η Περσεφόνη θα αφήσει τον Άδη και το βασίλειό του τον κάτω κόσμο που είναι ο άρχοντας των νεκρών. Και αυτός θα κακοποιηθεί σαν σκλάβος από το τρομερό τέρας

Ο μύθος/θρύλος του Δία που πολεμά τον Τυφώνα πιθανότατα πηγάζει από το πώς όταν το όρος Αίτνα (στην Σικελία) εκρήγνυται από καιρό σε καιρό, εκτοξεύει ένα σύννεφο στον ουρανό και η στατική προκαλεί κεραυνό, τον οποίο οι αρχαίοι Έλληνες ερμήνευσαν ως ο Τυφών που προσπαθεί να δραπετεύσει από την φυλακή του (που βρισκόταν κάτω από το εν λόγω βουνό) και τον ξαναέβαλαν στην θέση του ο Δίας και το όπλο του κεραυνού.










 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου