Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Κράτη ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ που έχουν έναν Εσχατολογικό μεσσιανισμό και σχέδια για κυριαρχία στον κόσμο

Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ

Οποιος γνωρίζει την ιστορία των ΗΠΑ, γνωρίζει ότι το κράτος αυτό ήδη από την ίδρυση του τον 18ο Αιώνα μ.Χ., όπως και στον 19ο και στον 20ό Αιώνα μ.Χ., πίστευε ότι είχε μία «θεία αποστολή από τον κόσμο» για να εξαπλώσει παντού τον Αμερικανικό προτεσταντισμό, τις Αμερικάνικες πολίτικες αξίες, αλλά και την οικονομική, πολιτική και κοινωνική δομή του κράτους αυτού.

Αυτό θα γίνονταν κατά τους ίδιους, τόσο μέσω δήθεν «ιεραποστολών» αιρετικών προτεσταντών σε άλλες χώρες, οικονομικών όπλων (https://alophx.blogspot.com/2017/12/blog-post_93.html), όπως και μέσω στρατιωτικών μέσων αν χρειάζονταν (https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_95.html, https://alophx.blogspot.com/2020/12/blog-post_6.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_61.html), αλλά και πλήρη διάλυση της συνοχής, της Πίστης, της εννοίας του έθνους, της ιστορίας, της παραδοσιακής οικογένειας, της κοινωνικής συνοχής, όπως και των συνόρων και των αξιών των άλλων εθνών (https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_34.html).

Η τάση αυτή για «μεσσιανισμό» των Αγγλοσαξόνων (που είναι προϊόν του Εβραϊκού μεσσιανισμού και του καλβινισμού) ξεκίνησε με τους «μεσσιανιστές» Άγγλους που πίστευαν ότι η Αγγλία ηταν δήθεν οι «δέκα χαμένες φυλές του Ισραήλ» (επί Όλιβερ Κρόμβελ και μετά τον προτεσταντισμό του Λουθήρου και τον διαχωρισμό της Δύσης-https://alophx.blogspot.com/2018/11/blog-post_13.html, https://alophx.blogspot.com/2017/05/blog-post_14.html) και η Αυτοκρατορία της Αγγλίας ήταν η Πέμπτη αναμενομένη «μεσσιανική Αυτοκρατορία» μετά το τέλος των τεσσάρων Βασιλείων του Προφήτη Δανιήλ και «εκλεκτός λαός», «νέα Ιερουσαλήμ» και «Νέα Ρώμη».

Ιδέες που μεταλαμπαδευτήκαν από τους αποίκους και όσους διέφυγαν από την Αγγλία για θρησκευτικούς λογούς,  αποίκους από φτώχεια ή  και από φυγάδες εγκληματίες και στον νέο κόσμο στην Αμερική, όπως και στις ΗΠΑ όταν αυτές ιδρυθήκαν, αφού οι 13 αρχικές πολιτείες των ΗΠΑ αποτελούνταν από Αγγλοσάξονες «μεσσιανιστές» προτεστάντες.

{Επίσης, στις αρχές του 17ου Αιώνα μ.Χ., Άγγλοι προτεστάντες θεολόγοι άρχισαν να υπερασπίζονται την ιδέα της επανεγκατάστασης των Εβραίων στους Αγίους Τόπους, προκειμένου να επισπεύσουν την επιστροφή του Ιησού και να προσηλυτίσουν έτσι τους Εβραίους στον Χριστιανισμό.

Μεταξύ των προτεσταντών θεολόγων που προώθησαν αυτό το σχέδιο ήταν ο Joseph Mede (1.586 μ.Χ.-1.635 μ.Χ.), ο Richard Baxter (1615-1691) και ένας Άγγλος βουλευτής, ο σερ Henry Finch (1.558 μ.Χ.-1.625 μ.Χ.), που έγραψε ένα απολογητικό έργο στο οποίο «προέβλεψε» την επιστροφή των Εβραίων στους Αγίους Τόπους με τίτλο: Η Μεγάλη Αποκατάσταση του Κόσμου, ή Το Κάλεσμα των Εβραίων.

Αυτό το αρχικά Εβραϊκό μεσσιανικό όραμα, που τελικά έγινε προτεσταντικό, επρόκειτο να ριζώσει στην Αμερική που αποικίστηκε από τους Άγγλους Προσκυνητές Πατέρες (1.620 μ.Χ.), οι οποίοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους το νέο εκλεκτό λαό, και την Αμερική ως την νέα Γη της Επαγγελίας, την γη της καταγωγής του κόσμου, που πάνω της θα έχτιζαν μια «Νέα Ιερουσαλήμ» (https://aperopia.fr/08-2023/eschatologikos-polemos-rosias-dysis/)}.

Αρχικά οι Αμερικανοί ξεκίνησαν το δήθεν «μεσσιανικό» και ιεραποστολικό τους έργο στις ΗΠΑ, καταλαμβάνοντας αρχικά τα εδάφη των Ινδιάνων, τους οποίους και αποδεκάτισαν, μιας και οι καουμπόης ηταν απόγονοι των ιπποτών του Μεσαίωνα, με δικό τους κώδικα τιμής και εξόντωναν τους εχθρούς τους, όπως στις Σταυροφορίες (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_12.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_14.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_34.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_17.html), μιας και οι Σταυροφόροι τότε είχαν τον δικό τους «ιεραποστολικό μεσσιανικό ζήλο» (όπως και οι φανατικοί ισλαμιστές με την τζιχάντ τους στον Μεσαίωνα) ή όπως έκαναν οι Ισπανοί όταν κατέλαβαν την Λατινική Αμερική.

Αμέσως μετά έκαναν το ίδιο με την Λατινική Αμερική, με πραξικοπήματα και εισβολές που διέπραξαν σε αυτή, εκδιώκοντας τους άλλους ανταγωνιστές από την Ευρώπη, ιδίως τους Ισπανούς, σε συνεργασία με τους Άγγλους και τις τεκτονικές οργανώσεις τους (https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2020/08/blog-post_10.html, https://alophx.blogspot.com/2016/09/v-behaviorurldefaultvmlo_23.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_17.html, https://alophx.blogspot.com/2022/06/p2.html), ενώ με το δόγμα Μονρόε ανακοίνωσαν την «ανεξαρτησία» της Αμερικάνικης Ηπείρου από τις Μεγάλες Δυνάμεις της Ευρώπης, θέτοντας την υπό την άμεση πολιτική τους επιρροή.

Στην Λατινική Ήπειρο, πέρα από τις πολιτικές και στρατιωτικές μεθόδους, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν και τον πολιτισμό τους, τον δυτικό πολιτισμό ως μία αλλού τύπου αποικιοκρατία,  με στόχο την ενσωμάτωση των κρατών της περιοχής στην Αμερικανική ηγεμονία, πρακτική που προσπάθησαν να εφαρμόσουν παγκόσμια αργότερα και ως τις μέρες μας  με την λεγομένη παγκοσμιοποίηση, όπως ακριβώς έλεγαν και έπρατταν οι δυτικές Αυτοκρατορίες την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Στην προώθηση των σχεδίων αυτών, ιδίως μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο (https://alophx.blogspot.com/2017/01/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2024/01/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2021/02/blog-post.html) βοήθησαν οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι οποίοι οδήγησαν στην διάλυση των Ευρωπαϊκών αποικιακών Αυτοκρατοριών, ενώ για τον λόγο αυτό, δηλαδή την πλήρη ένωση του πλανήτη υπό την ηγεσία τους, δημιούργησαν πολλούς παγκοσμίους πολιτικοοικονομικούς και θρησκευτικούς οργανισμούς υπό τον έλεγχο τους, για να μετατρέψουν όλα τα έθνη της γης σαν το Αμερικανικό και να τα ελέγχουν απολυτά μέσω αυτών.

[(π.χ. σαν το παναιρετικό δήθεν «παγκόσμιου συνέδριο «εκκλησιών»/ΠΣΕ και του «παγκοσμίου συμβουλίου των παγκοσμίων και παραδοσιακών θρησκειών/πανθρησκεία υπό την ηγεσία του πάπα της Ρώμης, συνεργάτη των ΗΠΑ (https://alophx.blogspot.com/2022/08/blog-post.html).

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, ο οποίος προήδρευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1.901 μ.Χ. έως το 1.909 μ.Χ., υιοθέτησε την έννοια του προφανούς πεπρωμένου για να δικαιολογήσει τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Σε αυτή την μεσσιανική παράδοση εντάσσεται και ο Πρόεδρος Γούντροου Ουίλσον (1.913 μ.Χ.-1.921 μ.Χ.), που δήλωνε: «Πιστεύω ότι ο Θεός προήδρευσε στη γέννηση αυτού του έθνους και ότι έχουμε επιλεγεί να οδηγήσουμε το δρόμο για τα έθνη του κόσμου, καθώς περπατούν στα μονοπάτια της ελευθερίας».

Ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν (1.981 μ.Χ.-1.989 μ.Χ.) επηρεάστηκε από τον ευαγγελιστή, χιλιαστή συγγραφέα και χριστιανό σιωνιστή Χάρολντ Λι Λίντσεϊ (γεννημένο το 1.929 μ.Χ.). Το θεοπολιτικό του βιβλίο, The Agony of Our Old Planet, 1.971 μ.Χ.. (τυπωμένο σε τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα) είναι το βιβλίο που διάβαζε ο Ρίγκαν στο κρεβάτι του (https://aperopia.fr/08-2023/eschatologikos-polemos-rosias-dysis/)].

Μετά δε την νίκη των ΗΠΑ στον Ψυχρό Πόλεμο επί της ΕΣΣΔ (https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_75.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_8.html), όταν οι ΗΠΑ παρέμειναν από το 1.989 μ.Χ. και για σχεδόν 20 έτη μονοκράτορες του πλανήτη, τα σχέδια αυτά των ΗΠΑ και των δυτικών ελίτ και οργανώσεων (https://alophx.blogspot.com/2022/11/blog-post_25.html, https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html) για μεικτά πολυεθνικά κράτη όπως ήθελε ο Καλλέργη (https://alophx.blogspot.com/2018/02/blog-post_73.html), φάνηκε να επιτυγχάνονται σχεδόν απόλυτα.

Βέβαια, η κατάσταση αυτή σύντομα άλλαξε και με τις κατάλληλες πολιτικές, στρατιωτικές και οικονομικές κινήσεις, όπως και συμμαχιών, οι αντίπαλοι των ΗΠΑ (π.χ. Ρωσία και Κίνα) κατάφεραν να αναστείλουν τις προσπάθειες αυτές των ΗΠΑ, κάτι που επιτάχυνε την παρακμή και την σταδιακή πτώση των ΗΠΑ μετά τις ήττες των ΗΠΑ σε Συρία, Αφγανιστάν και Ουκρανία (https://alophx.blogspot.com/2023/03/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2018/01/blog-post_95.html, https://alophx.blogspot.com/2018/01/y.html).

Αλλά δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ το μόνο κράτος στην γη που είχε τον δικό του ιδιόμορφο και βάση με τις πολιτισμικές παραδόσεις και αξίες του προσπάθησε να της προωθήσει, είτε με ειρηνικό, είτε με βίαιο τρόπο στην γη.

Αρχικά αυτό έγινε αρχικά με την ίδρυση του Ρωσικού κράτους, όταν ο Βλαδίμηρος ο Μέγας και ο λαός του, οι Ρως του Κίεβου, προγονοί όλων των Ρωσικών λαών στις μέρες μας (Ρώσων/Μεγαλορώσων, Ουκρανών/Μικρορώσων και Λευκορώσων), βαφτίστηκαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ο Βλαδίμηρος παντρεύτηκε την αδερφή του Αυτοκράτορα της Ρωμανίας Βασίλειου του Β΄ του Βουλγαροκτόνου.

Αργότερα, με την επέκταση του Βασίλειου των Ρως, την Μογγολική/Ταταρική κατοχή της Ρωσίας (https://alophx.blogspot.com/2019/06/blog-post.html, https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_72.html, https://alophx.blogspot.com/2024/02/blog-post_15.html, https://alophx.blogspot.com/2018/05/blog-post_21.html), κατά την διάρκεια της οποίας συνέβη η πτώση της Βασιλεύουσας/Πόλης στους Τούρκους (και εξαιτίας της οποίας και τον αγώνα κατά των Τατάρων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και να θέλαν οι Ρώσοι τους Έλληνες, ενώ η παναιρρετική ψευτο-«σύνοδος» της Φερράρας-Φλωρεντίας επιδείνωσε ακόμα περαιτέρω την κατάσταση-https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_97.html).

Παρόλα αυτά, μετά την πτώση της Πόλης, ο ηγέτης που κατάφερε να απελευθερώσει την Ρωσία από τους Μογγόλους και να επανενώσεις όλα τα Ρωσικά κράτη σε ένα ενιαίο Βασίλειο (https://alophx.blogspot.com/2022/02/blog-post.html), ο Ιβάν ο Γ΄ ο Μέγας, όπως και οι απόγονοι του θεώρησε την Μόσχα ως Τρίτη Ρώμη μετά και την πτώση της δεύτερης Ρώμης, της Πόλης (https://www.imdleo.gr/diaf/2010/01/3rd_Rome.pdf, https://www.imdleo.gr/diaf/2010/01/Meyendorff-3rd_Rome.pdf, https://www.imdleo.gr/diaf/2010/gTheofilos-3rd_Rome.pdf, https://choratouaxoritou.gr/?p=175059&cn-reloaded=1, https://www.imdleo.gr/diaf/2009/marmarBas/marmar_bas.pdf).

Ο ίδιος χρησιμοποιούσε τον τίτλο του Τσάρου/Καίσαρα ανεπίσημα (όπως και ο γιος και διάδοχος του Βασίλειος ο Γ΄), αλλά πάντα στα γράμματα του προς ξένους ηγεμόνες (τον οποίο έλαβε επίσημα με στέψη ο εγγονός του Ιβάν ο Δ΄ ο Τρομερός), είχε παντρευτεί την ανιψιά του τελευταίου Αυτοκράτορα της Ρωμανίας Ζωή/Σοφιά Παλαιολογίνα και παράλληλα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Ιερεμίας ο Τρανός του είχε αναγνωρίσει τον τίτλο του Ορθοδόξου Αυτοκράτορα και προστάτη όλων των Ορθοδόξων λαών (https://www.imdleo.gr/diaf/2010/01/3rd_Rome.pdf, https://www.imdleo.gr/diaf/2010/01/Meyendorff-3rd_Rome.pdf).

Από τότε, νιώθοντας ότι η Ρωσία είχε παραμείνει το μόνο Ορθόδοξο κράτος, πίστευε ότι είχε μία «θεία αποστολή από τον κόσμο» για να εξαπλώσει παντού την Ορθοδοξία με την ένωση όλων των Ορθοδόξων λαών (ο λεγόμενος Ορθοδοξισμός) υπό την ηγεσία της Ρωσίας, τις Ρωσικές Αυτοκρατορικές πολιτικές αξίες, αλλά και την οικονομική, πολιτική και κοινωνική δομή του κράτους αυτού.

Αυτό θα γίνονταν κατά τους ίδιους, τόσο μέσω Ρώσων Ορθοδόξων ιεραποστολών σε άλλες χώρες, όπως και μέσω στρατιωτικών μέσων αν χρειάζονταν για την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας αν αυτή δέχονταν επίθεση από αλλά κράτη για να την κατακτήσουν, ισλαμικά ή δυτικά (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_24.html), όπως και με την προώθηση του πανσλαβισμού (https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_66.html).

Η τάση αυτή για «μεσσιανισμό» των Ρώσων συνεχίστηκε και με την πτώση του Τσαρικού Ορθοδόξου καθεστώτος στην χωρά αυτή και της μοναρχίας,  όχι με την θρησκευτική ιεραποστολική έννοια αυτή την φορά, αλλά για μία ιμπεριαλιστική προώθηση της ιδεολογίας του κομμουνισμού αυτή την φορά (https://alophx.blogspot.com/2017/09/siloviki-1999.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_38.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_39.html), αλλά και την ένωση όλων των Σλάβικων λαών αρχικά υπό τον κομμουνισμό (ένας συγκαλυμμένο πανσλαβισμό στην ουσία) και αργότερα όλων των κρατών του κόσμου υπό την ίδια ιδεολογία.

{Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δηλαδή που και οι Γάλλοι επαναστάτες ηγέτες (Δαντών, Μαρά, Ροβεσπιέρος) μετά την επιβολή της Γαλλικής Επανάστασης (https://alophx.blogspot.com/2017/09/1789-2016.html, https://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_38.html) προσπάθησαν και αυτοί ανεπιτυχώς όπως και μπολσεβίκοι με προπαγάνδα και με την βία μέσω πολέμων και την πρόκληση υποκινούμενων από αυτούς «επαναστάσεων», «εξεγέρσεων» και «πραξικοπημάτων» να επιβάλουν στα αλλά κράτη την ιδεολογία και το πολιτικο τους πρότυπο}.

Με την πτώση του κομμουνισμού και την αναδιοργάνωση του Ρωσικού κράτους από τον Βλάντιμιρ Πούτιν που έκανε ξανά την Ρωσία Μεγάλη Δύναμη (https://alophx.blogspot.com/2024/05/blog-post_26.html, https://alophx.blogspot.com/2024/05/wef.html), προωθήθηκε η Ορθοδοξία και ο Ορθόδοξος Χριστιανικός τρόπος ζωής για άλλη μία φορά, όπως και το Ρωσικό πολιτικό σύστημα, αλλά και ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας, τόσο στην ίδια την Ρωσία με μεγάλη επιτυχία, αλλά και σε πολλά αλλά έθνη ως πρότυπο, Ορθόδοξα και μη (π.χ. στην Ουγγαρία του Ορμπάν ή στην Λευκορωσία του Λουκασένκο).

Αυτή η προώθηση του παραδοσιακού τρόπου ζωής, της εθνικής υπερηφάνειας, αλλά και της παραδοσιακής οικογένειας από τους Ρώσους εξαγρίωσαν τις δυτικές ελίτ, οι οποίες θέλουν να καταστρέψουν τα έθνη και όλες τις αξίες τους για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος διοικούμενο από τις ίδιες (https://alophx.blogspot.com/2023/11/blog-post.html).

{Εκτός από αυτά στο μίσος των δυτικών συντέλεσε και οι εύστοχες κινήσεις Ρώσων και Κινέζων που οδήγησαν στην πτώση της μονοκρατορίας των ΗΠΑ, όπως και η ίδρυση νέων συμμαχιών και συνασπισμών κατά της Δύσης, BRICS, Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης, Ευρασιατική Ένωση (https://alophx.blogspot.com/2023/10/blog-post_23.html), ένας νέος Ορθοδοξισμός και Πανσλαβισμός (https://alophx.blogspot.com/2017/11/blog-post_66.html), όπως και η διαχρονική θέληση και επιθέσεις της Δύσης στην Ρωσία και τα σχέδια της να διαλύσει πλήρως την Ρωσία για να την υποτάξει και να αρπάξει και να οικειοποιηθεί για τον εαυτό της όλους τους Ρωσικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους}.

Αλλά και το ισλάμ, που προσπάθησε όλη την διάρκεια του Μεσαίωνα να κατακτήσει είτε μέσω «ιεραποστολών», αλλά κυρίως μέσω του λεγομένου «ιερού πολέμου»/παγκόσμιας τζιχάντ να κατακτήσουν τον κόσμο και να επιβάλουν παντού το ισλάμ με τα διαφορά Χαλιφάτα τους (https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html, https://alophx.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html), κάτι που ως γνωστόν απέτυχε παταγωδώς.

Αλλά πάρα την κατάκτηση μεγάλου μέρους του μουσουλμανικού κόσμου από την Δύση και την διάλυση των ισλαμικών Αυτοκρατοριών, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, όπως και οι πετρομοναρχίες που βρίσκονται πίσω από αυτή (https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), προσπαθούν:

Αφενός μεν μέσω της ανάληψης της εξουσίας σε όλα τα μουσουλμανικά έθνη από μέλη της οργάνωσης αυτής να τα ενώσουν ξανά σε ένα ενιαίο παγκόσμιο ισλαμικό Χαλιφάτο, και αφενός μέσω ισλαμιστών (φανατικών δήθεν «ιεραποστολών») μέσω της λαθρομετανάστευσης να ισλαμοποιήσουν σταδιακά την Δύση (https://alophx.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html, https://alophx.blogspot.com/2020/06/al-tawqa.html, https://alophx.blogspot.com/2017/06/game-of-thrones_7.html), ενώ ακόμα και κάποιοι φανατικοί Χασισιού Εβραίοι έχουν σχέδια για μία παγκόσμια ηγεμονία του κράτους τους (https://aperopia.fr/08-2023/eschatologikos-polemos-rosias-dysis/).

{Γιατί σύμφωνα με τους ισλαμιστές μόνο τα έθνη που έχουν ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς ανήκουν στο Νταρ Ερ ισλάμ (τον οίκο των πιστών του ισλάμ), ενώ όσα δεν έχουν ισλαμικό καθεστώς, τόσο τα αλλόθρησκα, τα άθεα, τα άθρησκα, τα αγνωστικιστικά, ακόμα και όσα μουσουλμανικά κράτη δεν έχουν πλήρως ισλαμικό καθεστώς βρίσκονται στον οίκο του πολέμου και πρέπει να παταχθούν και να εξισλαμιστούν πλήρως, με το καλό ή με την βία και να γίνουν μέλη του Νταρ Ερ ισλάμ}.

Θα καταφέρουν άραγε τα παραπάνω έθνη και οργανώσεις να επιτύχουν όλους τους παραπάνω στόχους τους; Θα είναι άραγε αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων στις μέρες μας; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, άλλα μόνο αν λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ως λαός θα αποφύγουμε τις οποίες κακοτοπιές και θα φέρουμε εκ νέου την πολυαγαπημένη μας πατρίδα σε μία κατάσταση ακμής και ευημερίας.



 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου